Grovfjord berget poeng

Like dokumenter
Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord var effektive

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Seier og ung debutant

Tok poeng fra serielederen

Selvmål, rødt kort og stortap

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Overbevisende av hjemmelaget

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord berget plassen

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Solid kamp av Grovfjord

Framvik-brødre med lekestue

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Heldig poeng mot Luna

X-files på Stokmarknes

Grovfjord skuffet stort

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Tap og seier i Tromsø

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Trippel til ingen nytte

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Poengløs og rødt kort

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Heldig grovfjordpoeng

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord snytt for mål!

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Ineffektivt av hjemmelaget

Seier med 10 mann i 70 minutter

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Ledelse snudd til tap

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Sjansesløsing ga spenning

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Ubeseiret på hjemmebane

Opp- og nedtur i Lofoten

6 mål på en halv time

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Mye positivt, men tap

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Dramatisk på Medkilabanen

Straffespark ødela sjansen

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Endelig seier til Hardhaus?

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord vant thriller-derby

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Berget uavgjort på overtid

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Utklassing på Ankenes

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Solid avslutning på Sletta

Skade ødela for hjemmelaget

Snudde for fjerde gang på rad

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Debutantscorer og straffedramatikk

Grovfjord sliter - nytt tap

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Berget uavgjort i målkalas

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

Hadde seieren i lomma, men...

Kan Grovfjord true Medkila?

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Mikkel - seriens beste

Transkript:

Grovfjord berget poeng Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 13.05.2011 Et usedvanlig tamt og tafatt grovfjordlag skuffet stort mot gutta fra Grytøya i kveldens kamp på Harstad stadion. Serielederen måtte nøye seg med uavgjort 3-3 mot nykommeren. Thomas Haugland & co fikk det mer travelt enn man kanskje var forberedt på. 4. divisjon avd. Hålogaland Grytøy - Grovfjord 3-3 (2-0) Harstad stadion fredag 13.- mai kl 2000 Dommer: Viggo Berg, Sk Hardhaus Tilsk.: Ca 50 Været: Pent, ca 8 gr Målene: 20. min. 1-0 Thomas Tveter 37. min. 2-0 Eivind Wiik 54. min. 2-1 Magnus Børseth Ass.: Markus Arentsen

58. min. 2-2 Magnus Børseth Ass.: Jonas Svendsen 67. min. 2-3 Erol Mercanoglu 71. min. 3-3 Erling Utvåg Paulsen Grovfjords lag Navn Bytter Kort Geir Arne Engere Magnus Johnsen Raymond Olsen (kapt) Matias Olsen Erling Eriksen Raymond Johnsen Jonas Svendsen Magnus Børseth gult Magnus Rist 46. min

Erol Mercanoglu gult Thomas Haugland gult Innbyttere Markus Arentsen 46. min Lars Sortland Sondre Antonsen Lagledere: Nils Arne Sjøvoll og Markus Kåre Simonsen Coach & mentor: Hugo Rasmussen Det kunne virke som om Grovfjord hadde glemt å skru på bryteren da dommeren blåste i gang kampen, for gutta var ikke med da spillet startet. Derimot hadde innsatsfylte hjemmespilllere funnet startknappen og var klar for kamp fra første sekund med stor innsats i spill, press og taklinger. Mange garvede og sjokkerte grovfjordsupportere på tribunen ga uttrykk for at 1. omgang var noe av det svakeste de hadde sett av Grovfjord på mange år, spesielt de første 30 minuttene var langt under pari.

Hvorfor grovfjordlaget var så blekt i innledningen på oppgjøret er ikke enkelt å gi noe svar på, men at det meste skyldes mental sperre er nok den nærmeste forklaringen på det som kunne observeres. Kanskje lå det en ubevisst undervurdering i bakhodet. Mye tydet på det, for vi har tidligere sett lignende spill i fotballen. Mange av spillerne klaget også på at den lave kveldssolen, på tvers av banen i første omgang, gjorde det vanskelig å seg medspillerne i sine oransje drakter. Mulig det kunne forklare noe hvorfor det gikk i hardangersøm med tversover- og støttepasninger med en nesten total mangel på framdrift i spillet. Grytøy, i sine lyseblå drakter, var i hvertfall ikke sjenert av solen. Spillerne var adskillig mer på hugget med sitt direkte og innsatsfylte spill, og når bortelaget brukte lang tid på oppbygging av egne angrep falt grytøygutta kjapt tilbake og gjorde det vanskelig for Grovfjord med sitt omstendelige spill å trenge gjennom et kompakt forsvar. Grytøy var også mer direkte i egne angrep og med raske Thomas Tveter på topp skapte hjemmelaget store problemer for grovfjords bakre rekker og Grytøy kom til flere farlige sjanser. Bare en svært god "innleid" keeperpensjonist, Geir Arne Engere, holdt laget inne i kampen med mange gode inngripener og redninger. Men det var også en grense hvor lenge han kunne holde hjemmelaget unna nettmaskene. Det var derfor ikke noe å si på at de lyseblå tok ledelsen etter et frispark som ble slått inn i boksen hvor nevnte keeper slo ballen ut til omkring 20 m. Her stod Tveter upresset, og på elegant vis tok han kula på direkten, løftet den over samtlige spillere og i mål. På dette tidspunktet var det en fullt fortjent ledelse. Etter omkring en halvtimes spill begynte Grovfjord langsomt å komme mer inn i kampen. Grytøyspillerene, som hadde løpt mye, fikk etterhvert merke innsatsen og greide ikke i like stor grad å holde laget samlet. Det oppsto større rom på lagets halvdel og dette unyttet Grovfjord bedre og kom oftere med spill inn i forsvarssonen til hjemmelaget. Men når vi håpet og ventet på en utligning kontret i stedet Grytøy på sin gode høyreside, og påfølgende innlegg maktet ikke forsvaret klarere skikkelig og Eivind Wiik kunne trille ballen forbi en utspilt Engere og i mål. Ergerlig at scoringen kom ut av nesten ingenting og i en bra periode for Grovfjord. Men så langt i kampen var det likevel ikke noe å si på. Grovfjord kunne nesten umiddelbart reparert en del av skaden, men Erols skudd fra kort hold slo den gode grytøykeeperen i stolpen og ut. Til andre omgang kom et "nytt" grovfjordlag ut på kunstgresset. Tydelig at spillerne og trenerne hadde snakket sammen i pausen. Med et spillerbytte og omrokeringer på laget var Grovfjord nesten ikke til å kjenne igjen fra sin tamme førsteomgang. Større vilje, mer bevegelighet i lengderetning og bedre ettertrykk ga bortelaget overtak over et mer slitent grytøylag. Et av trekkene som ble gjort i pausen var å flytte fram kjappe Magnus Børseth opp fra midtbanen og fram i angrepet. Dette skulle vise seg å være et lykkelig valg som ga resultater få minutter ut i omgangen.

Markus Arentsen dro opp et flott angrep på sin høyre side, spilte seg fri på vingen og innlegget kunne en umarkert Børseth på løp ekspedere hardt i nota fra omkring 10 m. Kort tid etterpå ble samme Børseth spilt gjennom i midten av Jonas Svendsen og utligningen var et faktum. Humøret hos fortvilte grovfjordsupportere på tribunen steg hørbart og troen på seier var igjen til stede. Ballen sees rett over reklameskiltet ved venstre stolpe. Magnus Børseth kunne dermed notere seg for to mål i sin seriedebut for Grovfjord. Ikke verst. Grovfjord holdt trykket og presset oppe, og halvveis i omgangen ble laget tildelt frispark fra omkring 22 m. Erol, med sin følsomme venstrefot, gjorde ingen feil og keeperen kan bare se langt etter skuddet som suser inn. Ballen er delvis skjult bak stolpen til venstre. Men gleden over ledelsen skulle ikke bli langvarig. Grytøy var ikke ufarlig med sine raske spillere og et grovfjordforsvar i ubalanse ga hjemmelaget fritt spillerom på venstreside i boksen. Den glimrende avslutningen kunne ikke vår reservereservekeeper hindre å suse inn i nettaket fra skrå vinkel. Til tross for utligningen fortsatte Grovfjord å holde spillet høyt oppe på banen og kom til noen gode sjanser til å ta ledelsen igjen, bl.a ved Erol. Men grytøykeeperen vil vise seg at også han dugde og ryddet godt opp i våre forsøk.

Mot slutten, på overtid, i vår offensive iver for å få seiersmålet blottlegger vi oss bakover og en grytøyspiller blir spilt gjennom. Men totalt alene, bare med vår keeper som motstander, greier han på utrolig vis å sette ballen utenfor stolpen. Dagens prestasjon. Flaks for oss her. -Jeg har blandede følelser, sa en skuffet trener, Raymond Johnsen, i garderoben etter kampen. Vi var elendige i første omgang, mens vi kjører den andre. -Når vi først var i føringen burde vi greid å ro det hele i land. Men siden kampen ble slik den ble får vi være tålig fornøyd likevel. Tabell og resultater.