Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Like dokumenter
Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Overbevisende av hjemmelaget

Seier med 10 mann i 70 minutter

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Solid kamp av Grovfjord

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord skuffet stort

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Snudde for fjerde gang på rad

Ledelse snudd til tap

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Seier og ung debutant

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Første omgang ødela - tapte 1-4

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Tap og seier i Tromsø

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord var effektive

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Opp- og nedtur i Lofoten

Straffespark ødela sjansen

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Sterk andreomgang ga seier!

Sjansesløsing ga spenning

Heldig grovfjordpoeng

Heldig poeng mot Luna

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

God prestasjon av Grovfjord

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Trippel til ingen nytte

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Ubeseiret på hjemmebane

Ineffektivt av hjemmelaget

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord snytt for mål!

X-files på Stokmarknes

Poengløs og rødt kort

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Berget uavgjort på overtid

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Grovfjord berget poeng

Skade ødela for hjemmelaget

Mye positivt, men tap

Solid avslutning på Sletta

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

6 mål på en halv time

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Framvik-brødre med lekestue

Tapte 0-3, men herlig innsats

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Møter seriefavoritten

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Grovfjord sliter - nytt tap

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

A-stallen A-laget 2008

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Kan Grovfjord true Medkila?

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Grovfjord IL. I denne midtukekampen mot et ambisiøst hadsellag vil det bli nok en hektisk dag på jobben for gultrøyene.

Utklassing på Ankenes

Berget uavgjort i målkalas

Endelig seier til Hardhaus?

Utfordrende lofotentur

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

Vil Grovfjord henge med i toppen?

Annen klubbfakta pr 2015

Debutantscorer og straffedramatikk

Transkript:

Dødballer avgjorde Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 04.08.2016 Magnus Johnsen og hans lagkamerater maktet ikke stoppe Landsås til tross for god innsats og mye bra spill i perioder. Landsås kunne returnere til Harstad med tre poeng og 6-3 i målprotokollen etter oppgjøret på Sletta i går kveld. 4.divisjon Hålogaland Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL Tilskuere: 33 bet. Været: Skyet, ca 14 gr Målene: 28.min. 1-0 Stian Eilertsen 41.min. 1-1 Jonas Holmen 48.min. 1-2 Krister Skallebø Nilsen 49.min. 2-2 Stian Eilertsen 61.min. 2-3 Daniel Windstad 71.min. 2-4 Daniel Windstad 78.min. 3-4 Thomas Haugland 81.min. 3-5 Krister Skallebø Nilsen 90.+1 min. 3-6 Ole Kristian Frikstad

Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort 1 Ole Markus Simonsen 46.min 2 Ronny Pettersen 54.min 5 Eirik Christensen 4 Eirik Nikolaisen 32.min

16 Magnus Johnsen 22 Jonas Rasmussen 77.min 7 Eirik Myrvang 8 Even Bjørnå 17 Sindre Brandsegg 67.min 6 Stian Eilertsen 19 Andreas Martinsen

38.min Innbyttere 32 Roar Christensen 9 Thomas Haugland 38.min 25 Hans Tore Nikolaisen 46.min 3 Daniel Pedersen 54.min 15 Elias Bjørnå 67.min 20 Levi Verbaan 77.min

Landsås startlag: Rejan Nyheim, Lars Martin Aders, Isak Kulseng Hansen, Andreas Ervik, Kenneth Fredheim, Kristoffer Nilsen, Jonas Holmen, Thomas Mikalsen, Håvard Isaksen, Daniel Windstad, Fredrik Stenstrøm Gamle synder dukket opp i denne kampen igjen. Hjemmelaget har tidligere hatt problemer med dødballer i mot. Dette ble også avgjørende for utfallet på Sletta i går. Hele fire baklengs fra faste posisjoner ble for mye og da nyttet det ikke om Grovfjord svarte med to av samme slag. Grovfjord leverte en god spillemessig kamp tross stortapet, og var fullt på høyde med sine motstandere mellom boksene. Men der hvor Landsås viste avgjørende styrke og kvalitet maktet ikke hjemmelaget gjøre tilsvarende og laget måtte derfor erkjenne et surt og sviende tap. I kampen om spill i neste års 4.divisjon var dette en kamp som måtte vinnes og en utfordrer som måtte slåes for å komme i posisjon til utsikter for deltakelse i kretsens øverste divisjon. Det begynte imidlertid svært lovende da ferievikar, Stian Eilertsen, etter knappe halvtimen stusset ballen i bakre nettvegg da han møtte et cornerinnlegg på første stolpe. Fram til da hadde det meste foregått på midtbanen og lite var blitt skapt av farligheter foran mål. Harstadlaget hadde en brukbar mulighet fra omkring 18 m etter ca ett kvarters spill, men upresset satte landsåsangriperen ballen over grovfjordmålet. Etter Grovfjords ledelese var det lite som tydet på at Landsås skulle komme ajour i målprotokollen. Men så var det dette med dødballer da. Hjemmelaget måtte gi noen cornere og dødballer til gjestene i brukbare posisjoneri første omgang. Noen minutter før pause var lagene like langt da Jonas Holmen møtte et frispark fra sidelinjen med kraft og vilje og ballen føk i nota uten sjanser for grovfjordkeeperen.

Det sleipe underlaget var medvirkende at de sorthvite kunne ta ledelsen tidlig i andre omgang. I forsøk på å klarere gled en av grovfjordforsvarerne og Krister Skallebø Nilsen fikk fritt leide inni boksen. Skuddet var Hans Tore Nikolaisen (kom inn i 2.omg) på, men kunne ikke hindre at Landsås hadde snudd kampen. Men også Grovfjord er i stand til å omsette dødballer til scoringer. Bare minuttet senere var det balanse i regnskapet. Denne gangen da Stian Eilertsen var kjapt fremme på retur fra Rejhan Nyheim etter frispark fra Sindre Brandsegg. Nedenfor ser du situasjonen i tre deler: Etter utligningen tok Grovfjord over, men spillet ble noe oppjaget og hektisk og vertene maktet ikke omsette overtaket og innsatsen til scoringer. I stedet fikk Daniel Windstad sjansen på et cornerinnlegg og Landsås var tilbake i ledelsen. Samme mann gjorde vondt verre for Grovfjord da han doblet forspranget 10 minutter senere på et flott frispark fra omkring 25 m - i stolpen og inn. Hjemmelaget hadde flere gode muligheter i andre omgang utenom scoringene, men Nyheim i landsåsburet var både god og heldig ved flere anledninger med sine avgjørende redninger. Ikke rart medspillerne jubler for hans prestasjoner.

Men veteranen Thomas Haugland (38) tente et håp om poeng da han skjøt en dupper fra omkring 20 m som overrasket selv den gode Rejhan Nyheim. Dette var midtbanespillerens 117. seriemål i den oransje trøya. Dessverre fikk håpet kort levetid. Tre minutter senere var Krister Skallebø Nilsen på rett plass foran mål og nokså enkelt fikk lov til å besørge nok en corner i kassa. På overtid kunne Ole Kr. Frikstad fastsette resultatet da han trillet ballen forbi grovfjordkeeperen etter at forsvaret hadde stoppet opp og ropte på hands i en situasjon i forkant. Spillemessig var Grovfjord fullt på høyde og vel så det med sin motstander. Hjemmelaget skapte også flest sjanser etter spill, men når effektiviten er for dårlig og oransjetrøyene ikke makter stå i mot deffensivt er det vanskelig å vinne kamper. Tror noe av årsaken ligger på det mentale plan og at mange kanskje ikke er bevisste på å være aggressive og tøffe nok i å ta ut motspillerne i dødballsituasjoner. Spillerne, trener og hjemmepublikum har all mulig grunn til å være skuffet av kamputfallet. Grovfjord leverte absolutt godkjent spill og derfor er det ekstra surt at resultatet ikke står i forhold til dette. Men slik er fotballen, det er bare å brette opp ermene og ta lærdom av de erfaringer som gjøres og håpe på bedring neste gang. Vi gir oss ikke så lett. Resultater og tabell