Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Like dokumenter
Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

A-stallen A-laget 2008

Solid avslutning på Sletta

Grovfjord var effektive

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Seier og ung debutant

Tap og seier i Tromsø

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

6 mål på en halv time

Mikkel - seriens beste

Utklassing på Ankenes

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord skuffet stort

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Selvmål, rødt kort og stortap

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Berget uavgjort i målkalas

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Grovfjord berget plassen

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord snytt for mål!

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Slet seg til seiermot Medkila

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Sjansesløsing ga spenning

Annen klubbfakta pr 2015

Trippel til ingen nytte

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Framvik-brødre med lekestue

Ledelse snudd til tap

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Mye positivt, men tap

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Sjansesløseri av Grovfjord

Seier med 10 mann i 70 minutter

Snudde for fjerde gang på rad

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord berget poeng

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Heldig grovfjordpoeng

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Heldig poeng mot Luna

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Skade ødela for hjemmelaget

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Berget uavgjort på overtid

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Straffespark ødela sjansen

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

A-stallen A-laget 2009

Ubeseiret på hjemmebane

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Ineffektivt av hjemmelaget

X-files på Stokmarknes

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Poengløs og rødt kort

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Endelig seier til Hardhaus?

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

På tide med seier! Lars Erik er Grovfjords mestscorede i innbyrdes oppgjør mot Leknes.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Grovfjord sliter - nytt tap

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Kan Grovfjord true Medkila?

Hjemmekamp på bortebane

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Ferien over. Skånland og Leknes møtes i kveld på sistnevntes bane og igangsetter med det høstsesongen for 4.divisjon,.

Transkript:

Grovfjord skuffet Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 27.09.2008 I en svak kamp av bortelaget måtte Runar Danielsen (22) bare konstatere at målscorer Freddi Johansen (eks Grovfjord) og Landsås ble for sterke i dag, og påførte Grovfjord et surt 5-3 tap. Kampfakta Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor Publikum: Ca 60 tilsk. Været: Endel regn og vind, ca 7 gr Mål 8. min. 1-0 Erik Risbøl 13. min. 2-0 Stein Nilsen 16. min. 3-0 Øyvind Eidberg 40. min. 3-1 Erol Mercanoglu 54. min. 4-1 Erik Risbøl 70. min. 5-1 Freddi Johansen 75. min. 5-2 Martin Rypdal 80. min. 5-3 Erol Mercanoglu Ass. Roar Christensen Grovfjords lag Navn Bytter Kort Nils Arne Sjøvoll Raymond Olsen

Espen Solemdal Bjørn Magnus Karlsson Martin Kristoffersen Raymond Johnsen Runar Danielsen Roar Christensen Stian Eilertsen Lars Erik Markussen 69.min gult Erol Mercanoglu Hans Richard Nilsen Thomas Haugland Martin Rypdal 69.min Håvard Utstøl Jakobsen

Oppmann: Roald Ramstad Heller ikke denne gangen lykkes Grovfjord å kapre alle poengene på Landsåsbanen. Noe vi heller ikke har gjort tidligerere etter at det ble lagt kunstgress på banen for noen år siden. Selv med alle utespillerne tilgjengelig kunne Grovfjord ikke hindre hjemmelaget å ta seieren. Den nye og uforståelige trenden i høst har vært å komme kjapt bakpå i målprotokollen, så skjedde også i dag. Allerede etter bare kvarters spill hadde vertene ut av nesten ingenting sørget for at Grovfjord nok en gang nesten begynner en fotballkamp med tillegg. Det er nesten som i travsporten. Med tre baklengs så tidlig var kampen allerede avgjort og selv om bortelaget prøvde så godt det kunne maktet det aldri å komme ajour etter den katastrofale starten. Vi har maktet noen ganger tidligere, reist oss etter en dårlig begynnelse og komme inn i kamper igjen og sikret poeng. Men det er en grense hvor ofte det kan la seg gjøre og i dag klarte vi det ikke selv om gutta forsøkte. Grovfjord startet bra de første minuttene, tok initiativet og trykket Landsås tilbake og bortelaget spilte seg fram til noen kjappe gjennomløp inne i hjemmelagets boks. Men hver gang ble vi avvinket for offside til store protester fra tilreisende grovfjordpublikum og grovfjordbenken. Også trener Runar Danielsen mente, etter kampen, at avvinkingene var tvilsomme og muligens fratok Grovfjord scoringer. Fra min posisjon var det vanskelig å se om avgjørelsene var riktige eller ikke. Mulig vi ble en smule nonsjalant i spillet vårt og holdt ikke laget så tett og kompakt som vi burde etter den fine starten. Når vi også manglet litt kynisme i det deffensive arbeidet ba vi hjemmelaget unødvendig inn i kampen, for i løpet av tre angrep i en 8-minutters periode hadde hjemmelaget altfor enkelt kunne putte tre baller i kassa. - Vi er for lite aggressive og resolutte i spillet og vi kom for sent inn i duellene foran eget mål. Det ble heller ikke presset godt nok ut mot spillerne som slo innleggene. Vi opptrer som guttespillere i denne fasen og det blir vi tungt straffet for, uttrykte en skuffet grovfjordtrener, Runar Danielsen, etter kampen. Det første målet til Landsås kom etter enkel tråkling på lagets høyre side og innlegg som ble viderepasset til den sterke midtspissen Erik Risbøl (offside?) som alene med Nils Arne fikk en enkel oppgave. Neste scoring kom etter langt oppspill på motsatt side i bakrom og hvor vi kom på etterskudd. Innlegg og heading i mål. Den tredje scoringen kom etter et tilsvarende angrep som det forrige. Vi maktet å avklare til corner, men denne ble upresset headet inn fra hjørnet av femmeteren på fremste stolpe.

Det blir litt X-files over dette, man tror det ikke før man ser det. Men nå tror vi det, for vi har sett det flere ganger. Nå har dette skjedd i mange kamper i høst og da kan det være nærliggende å tro at mange spillere begynner å bli litt trøtte og leie etter en lang treningsperiode og sesong, spesielt vil jeg anta at de mange og lange bilturene ned og opp til Tromsø mentalt sliter på. Det vil i så fall være forståelig og kan være en forklaring på at vi har problemer med å være på tærne når kampe i gang. Etter målene får vi noe bedre kontroll bakover og makter også å flytte spillet opp og etterhvert truer vi målet til Landsås og fem minutter før pause får vi endelig lønn for strevet. Et lang frispark blir slått inn på bakerste stolpe der Lars Erik skyter ballen i stolpen, men Erol snapper returen og scorer, og gir nytt håp til bortelaget. Få minutter senere har Grovfjord en stor sjanse til ytterligere redusering, men Erols fine innlegg foran mål er Lars Erik bare bare en tåspiss unna. Men de siste minuttene av første omgang ga likevel håp om å kunne komme tilbake i andre omgang. Det å skulle jage etter scoringer er ikke enkelt. Spillet blir gjerne litt krampaktig og ubalansert. Det brukes for lite tid til å bygge opp gode angrep med tyngde og ettertrykk. Oftest spilles det for raske angrep og når disse ikke lykkes må laget i stedet jobbe bakover for å hindre kontringer, og noenlunde slik startet omgangen for Grovfjord. Det kunne virke som vi ikke var helt til stede og ble for tafatte og fikk ikke det løftet vi hadde håpet på. Vi prøvde som oftest å spille sentralt gjennom midtbanen, men forsvaret til Landsås brøt framspillne foran våre angripere eller siste pasning ble for upresis. I stedet for at vi skulle legge trykk på hjemmelaget ble det bortelaget som måtte kjempe hardt for å unngå baklengs for Landsås, som med god medvind i starten på omgangen, fikk initiativet i kampen spilte etter vanlig mønster lange baller diagonalt ut på kantene, og knapt 10 min ut i omgangen kom den fjerde scoringen, innlegg og mål. Noen minutter senere og en ny i sekken. Et langt innlegg på bakerste stolpe må vår keeper gi retur på og her er Landsås først på den og kan tuppe ballen over Nils Arne og i mål. Der og da kom følelsen om den totale ydmykelsen og fram med kuleramma. Heldigvis skal gutta ha all honnør for at de ikke kollapset etter nok en kalddusj, men tok grep, fikk flyttet spillet inn på Landsås sin halvdel og begynte å produsere muligheter. Som en konsekvens av dette måtte målene komme. Først fikk Martin Rypdal gjøre sitt første mål i grovfjordtrøya da han pirket ballen i mål etter litt ping pong inne på Landsås sin fem-meter. Fem minutter senere steg Erol til værs på Roars innoverskrudde frispark fra spissen av 16 m og headet ballen over keeperen og i nettet. Med ti minutter igjen å spille ga dette håp om å stresse Landsås såpass at det kunne la seg gjøre å score et mål eller to til. Men t tross for et par gode forsøk fra Grovfjords side greide de sort-og hvitstripede å ri av stormen og gi ildsjelen i klubben, Karl Eilertsen, en hyggelig gave på hans 85-årsdag.

Dette er vel den svakeste kampen Grovfjord har gjennomført i år etter min oppfatning, og jeg har sett samtilige. Bare i korte perioder i slutten av begge omgangene ble det vist spill som kunne varme et grovfjordhjerte. Det var det kollektive som ikke fungerte optimalt i dag og når vi samtidig møter et lag som ville litt mer enn oss, var litt tøffere i duellene, da er er det vanskelig å hente poeng. Vi kan være skuffet over dagens prestasjon, men når det går 17 kamper før Grovfjord gjør en svak kamp har vi egentlig liten grunn til å være så altfor deppa. Greit nok at tapet etter all sannsynlighet gjorde at håpet om andreplassen forsvant, men det at vi i allefall ender opp med en uhyre sterk tredjeplass i divisjonen, etter å ha kjempet jevnt med de to store, (HIL og Mjølner) fram til nest siste serierunde, det er utrolig. Da er det bare å bukke dypt i stor takknemlighet overfor trenerne og spillerne for hva de har prestert for klubben og det de gitt oss av gledesstunder og uforglemmelige øyeblikk gjennom sesongen. Tusen, tusen takk gutter!!!!!!!!! Nå gjenstår bare sjarmøretappen mot seriemesteren, Harstad IL, neste lørdag. Med tre mål i dag har Grovfjord scoret 71 mål hittil og det betyr ny klubbrekord når det gjelder antall scoringer pr kamp (4,18 etter 17 runder) gjennom en seriesesong, uavhengig om vi scorer mot HIL eller ikke. Den gamle rekorden var fra 1979 og var på 3,90 mål pr kamp. Øvrige resultater og tabell.