Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Like dokumenter
Seier og ung debutant

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Tap og seier i Tromsø

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Grovfjord var effektive

Grovfjord skuffet stort

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

6 mål på en halv time

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Ledelse snudd til tap

Opp- og nedtur i Lofoten

Sjansesløseri av Grovfjord

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Skade ødela for hjemmelaget

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord berget plassen

Grovfjord snytt for mål!

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Mye positivt, men tap

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Trippel til ingen nytte

Tok poeng fra serielederen

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Solid avslutning på Sletta

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Straffespark ødela sjansen

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Heldig poeng mot Luna

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Poengløs og rødt kort

Solid kamp av Grovfjord

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Framvik-brødre med lekestue

Utklassing på Ankenes

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

A-stallen A-laget 2009

Ubeseiret på hjemmebane

Mikkel - seriens beste

Annen klubbfakta pr 2015

Berget uavgjort i målkalas

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

A-stallen A-laget 2008

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

X-files på Stokmarknes

Grovfjord sliter - nytt tap

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

Heldig grovfjordpoeng

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord berget poeng

Endelig seier til Hardhaus?

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Snudde for fjerde gang på rad

Utfordrende lofotentur

Debutantscorer og straffedramatikk

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Ineffektivt av hjemmelaget

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Første omgang ødela - tapte 1-4

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Berget uavgjort på overtid

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Transkript:

Bare poengene gledet Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 01.05.2009 Kampen mot Leknes i ettermiddag ble akkurat så vanskelig som fryktet på forhånd og bortelaget måtte slite lenge før seieren var sikret. Ruben Åkenes, fra Gratangen, debuterte for Grovfjord som midtstopper og leverte, med sin kraft og uredde opptreden, en oppløftende kamp Kampfakta Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl 1500 Dommer: Svein Rist, Lødingen Tilskuere: Ca 50 Været: Sol, stille og ca 15 gr Målene: 49.min. 1-0 Gøran Ellingsen 61.min. 1-1 Eduard Chirita Ass.: Lars Erik Markussen 68.min. 1-2 Stian Eilertsen Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort

1 Mikkel Rasmussen 2 Raymond Olsen 4 Mats Wiik 10 Ruben Åkenes 21 Håvard U. Jakobsen 57.min 11 Stian Eilertsen 20 Raymond Johnsen 9 Thomas Haugland 5 Martin Kristoffersen 7 Lars Erik Markussen Gult 8 Eduard Chirita 87.min

22 Aleksander Karlsen 57.min 15 Jonas Svendsen 87.min Oppmann: Nils Arne Sjøvoll Coach: Steinar Johannessen Med sentrale spillerne som Jonny Hansen (syk), Kenneth Helberg (jobb) og Roar Christensen (feiret 40-årsdag) borte fra dagens lagoppstilling fikk det reduserte grovfjordlaget problemer med å overliste et hardt kjempend hjemmelag. Oppgjøret ble noe overraskene, mye mer jevnspilt enn forventet, spesielt etter forrige runders resultater og spill. Til tross for at Grovfjord var et lite hakk bedre spillemessig sett under ett, og laget skapte de fleste store målsjansene, var likevel ingenting avgjort før dommeren blåste av. Kampen startet med et klart grovfjordovertak de første minuttene med bl.a stolpeskudd av Lars Erik og mye spill i boksen til Leknes. Vi på sidelinja regnet med at dette ville bli spillemønsteret utover i omgangen, men hjemmelaget hadde ikke planer om å la seg overkjøre av Grovfjord og begynte snart å arbeide seg inne kampen med et særlig sterkt og kompromissløst spill i eget forsvar. Leknes var rask til å falle tilbake når bortelaget brøt lagets angrep, og satset på lange oppspill i bakrom til hjemmelaget. Denne taktikken lykkes Grovfjord i svært liten grad med i 1. omgang og forsøkene ble brutt av sterke forsvarsspillere som vi ikke maktet duellere med fysisk. I en nesten halvtimesperiode ble det mye rot og oppjaget spill av Grovfjord. Men de største problemene skapte laget selv ved sin labre innsats (gløden og gutsen fra kampen mot Mjølner så vi lite til), svake duellspill og ikke minst stor unøyaktighet i pasningsspillet i det offensive, og tildels deffensivt. Dette ga Leknes mange overgangsmuligheter, men heldigvis jobbet forsvaret, med Mikkel i spissen, bra og hindret lofotingene å komme til så altfor mange muligheter. Denne perioden av omgangen var uhyre svak fra vår side, rett og slett begredelig, og er det dårligste undertegnede har sett av laget hittil. Men underlaget skapte også vanskeligheter og som Grovfjord ikke behersket godt nok. Sol og vind gjorde at gummikulene i kunstgresset ble svært tørre og ga stor friksjon med ballen som gjorde at den "hang fast" og det vanskeliggjorde teknisk spill. Hjemmelaget profiterte på dette og hadde kanskje den beste løsningen med sitt kick-and-run spill. Spillerne brukte få touch, lange oppspill og kjapp flytting av laget opp på banen, akkurat som vi har sett tidligere.

Men etter å ha gått over fra 4-4-2 til 4-3-3 de siste minuttene av første omgang og samtidig blitt noe mer dus med underlaget kom Grovfjord tilbake i kampen og fikk bedre tak på både motstander og eget spill. Andre omgang ble bedre fra vår side. Det ble større fart på både bein og ball og med større tøffhet i duellene maktet bortelaget å flytte spillet i lengre perioder opp på Leknes`halvdel. Men det var likevel hjemmelaget som tok føringen i målprotokollen. Et raskt angrep på deres høyre side, flatt innlegg foran mål til Gøran Ellingsen. Han vender seg kjapt 180 grader og skyter hardt i hjørnet fra kort hold - sjanseløst for Mikkel. Men Grovfjord fortsetter å ha et visst grep på spillet, får flyttet laget høyere opp og kommer til et par frispark i farlig sone, men disse fører ikke til noen verdens ting. I en bra grovfjordperiode bryter imidlertid Leknes vårt angrep, slår hurtig kontra og passer over forsvarsfireren vår som står høyt og gir anledning til en leknesangriper å komme alene med Mikkel. Men som vi også vet, det å overliste vår sisteskanse er ingen enkel sak, så ikke denne gangen heller. Mikkel redder mesterlig og setter i gang et kjapt angrep direkte med et langt utspill, ballen spretter over leknesforsvaret og til Lars Erik som er kommet i bakrom, et silkefotinnlegg til Eduard foran kassa som bare kan pirke kula over streken. I stedet for 2-0 til hjemmelaget ble det 1-1 og Grovfjord tilbake i kampen og med inspirasjon til å score ytterligere mål. Vi skulle ikke vente lenge før Grovfjord er der det skal være - i ledelsen. Frispark inn i boksen, litt hode-ping-pong og ballen havner i bena til Stian Eilertsen, (i venstre bildekant) - som fra kort hold har en enkel jobb med å sette den i nota - og Grovfjord i tet. Ballen sees såvidt bak høyre stolpe, se pilen. Etter dette blir det mer midtbanekamp med få store målsjanser. Leknes muligheter til scoring kommer etter frispark som slås inn i feltet, men god forsvarsjobbing hindrer hjemmelaget å komme i gode posisjoner for å få håp om utligning. I stedet er det Grovfjord som definitivt kunne punktert kampen etter et godt slått frispark av Ray. Dessverre smeller ballen i tverrliggeren i stedet for å korve nota. Etter en glimrende kamp mot Mjølner i forrige runde var denne kampen en klar spillemessig nedtur for Grovfjord og hele kampen bør i grunne glemmes fortest mulig. Vi skal i stedet glede oss over tre poeng på en dårlig dag. Intet mer.

Jonas Svendsen har tatt på seg den oransje trøya og gjør seg klar til innhopp i dagens kamp. Han ble dermed den yngste spiller med seriekamp for Grovfjord, 15 år 11 mnd og 24 dager. Dermed røk klubbrekorden til Agnar Christensens fra 1985. Han var da 21 dager eldre enn Jonas er i dag. Forøvrig gratulerer vi i Grovfjord IL Agnar Christensen med 40-årsdagen i dag. Tabell og resultater!