Grovfjord var effektive

Grovfjord snytt for mål!

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord skuffet stort

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Slet seg til seiermot Medkila

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Overbevisende av hjemmelaget

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord berget plassen

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Tap og seier i Tromsø

Sjansesløsing ga spenning

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord sliter - nytt tap

Seier med 10 mann i 70 minutter

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Trippel til ingen nytte

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Utklassing på Ankenes

Skade ødela for hjemmelaget

Sjansesløseri av Grovfjord

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Snudde for fjerde gang på rad

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord berget poeng

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Mye positivt, men tap

Heldig poeng mot Luna

6 mål på en halv time

Solid kamp av Grovfjord

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Solid avslutning på Sletta

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Straffespark ødela sjansen

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Framvik-brødre med lekestue

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Debutantscorer og straffedramatikk

Dramatisk på Medkilabanen

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Hjemmekamp på bortebane

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Hadde seieren i lomma, men...

Heldig grovfjordpoeng

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

X-files på Stokmarknes

Ineffektivt av hjemmelaget

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Mikkel - seriens beste

Opp- og nedtur i Lofoten

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Berget uavgjort i målkalas

Tok poeng fra serielederen

Poengløs og rødt kort

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

A-stallen A-laget 2008

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

På tide med seier! Lars Erik er Grovfjords mestscorede i innbyrdes oppgjør mot Leknes.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Kan Grovfjord true Medkila?

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Straffedrama på overtid - igjen!

Endelig seier til Hardhaus?

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Hjemmekamp i Bjerkvik

Transkript:

Ledelse snudd til tap Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 13.05.2010 Veteranen, Jostein Kajander, hos Medkila kunne koste på seg et bredt glis og vise tommelen opp til sine lagkamerater og fortelle at de gamle fortsatt er eldst. På imponerende vis, med et ekte hattrick i andre omgang, snudde han en tilsynelatende tapt kamp for hjemme-laget, fra 1-3 til seier 4-3 og tre nye poeng, i løpet av knappe 25 minutter. Kampfakta Medkila - Grovfjord 4-3 (1-2) Medkila kunstgress Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor Tilskuere: 115 bet. Været: Skyet, og ca 10 gr Målene: 12. min. 0-1 Adrian Skog 26. min. 1-1 Thomas Bergland 32. min. 1-2 Lars Erik Markussen 47. min. 1-3 Lars Erik Markussen Ass.: Erling Eriksen 66. min. 2-3 Jostein Kajander 77. min. 3-3 Jostein Kajander 89. min. 4-3 Jostein Kajander

Ingen gule kort til Grovfjord Grovfjords lag Nr Navn Bytter 1 Ronny Pettersen 22 Stian Eilertsen 4 Mats Wiik 21 Raymond Johnsen 17 Ino Bjørnstad 23 Adrian Skog 6 Roar Christensen 74. min 10 Børge Henriksen 8 Jonas Svendsen 7 Lars Erik Markussen 11 Erling Eriksen

Reserver 9 Magnus Rist 14 Sondre Antonsen 2 Raymond Olsen 74.min 20 Marius Sjøvoll Magnus Johnsen Coach: Hugo Rasmussen Lagledere: Roy Andersen og Bjørn Atle Johnsen Etter å ha økt ledelsen til 3-1 tidlig i andre omgang, med full kontroll på spillet og flere store sjanser til definitivt å punktere kampen i første halvdel av andre omgang er det ikke rart at trener, Roar Christensen, sitter i frustrerert, forbannet og desillusjonert i garderoben etter at en relativt trygg ledelse bare gled ut av hendene. Mest skuffet er han over at laget ikke maktet gjøre noen av de enkle, men viktige arbeidsoppgavene de var blitt enige om på forhånd: -Vi visste at vi måtte ha konsentrasjon i egen boks og være tøffe til å gå i kroppen på motspillerne når Medkila hadde dødballer. Derfor er det ekstra bittert i ettertid å erkjenne at vi ikke gjorde arbeidsoppgavene på dette området og lar Jostein Kajander tre ganger vinne dødballer langt inne i vår egen boks. -Når vi vet hvor dyktig han er i slike situasjoner må vi være ekstra påpasselig med han var i nærheten av vårt mål. Vi tapte kampe på dødballer, så enkelt kan det sies, oppsummerer Roar kampen.

Selv om treneren var skuffet over kampen kunne han i hvert fall glede seg over spillet og prestasjonen laget gjorde på banen i dag. Gutta viste i dag virkelig moral, vinnervilje og en helhjertet innsats. Grovfjord var ikke til å kjenne igjen fra den begredelige forestillingen som ble vist i Bjerkvik, sist lørdag. Som så mange ganger før mellom disse lagene ble også dette oppgjøret en underholdende, spennende og ikke minst, en målrik affære, hvor ingenting var avgjørt før dommeren blåste av. Opp gjennom årene har ofte ett av lagene ledet med to eller tre mål, men likevel tapt. Så skulle også skje i dag, dessverre for oss ble det Grovfjord som til slutt måtte bite i det sure eplet etter å hatt en tomåls-ledelse, og det var bare èn grunn for det, Jostein Kajander. Medkila åpnet kampen best og hadde styringen de første minuttene, men Grovfjord jobbet kompakt og sterkt deffensivt, og hjemmelaget kom ikke til de helt store sjansene i denne perioden. Likevel var det litt mot spillets gang ute på banen når bortelaget tar ledelsen etter et langt oppspill i medkilafeltet som blir headet videre inn i boksen av Lars Erik der Adrian Skog etterhvert får tak i ballen på bakre stolpe og kontrollert skyter i mål fra omkring 8-10 m. Adrian har akkurat skutt og gir Grovfjord ledelsen 1-0. Ballen kan sees mellom bena på medkilaspilleren på sin vei inn mot nettmaskene, se pila. Hjemmelaget fortsetter etter scoringen å ha spillet mest, men våre gutter jobber godt og holder Medkila unna farlig sone. Derfor kommer utligningen ut fra en situasjon det virket som vi hadde kontroll på. Thomas Berglund mottar ballen på omkring 25-30 m, forserer oppover og innover fra sin høyre kant. Fra omkring 18 m tar han sjansen på et skudd og ballen sniker seg mellom våre stoppere og helt inne ved motsatt stolpe. Etter spill og sjanser var utligningen grei nok. Men vi er tilbake i ledelsen etter en flott forsering av Børge fra midt på Medkilas halvdel. Han kommer seg inn til 16 m, drar til med venstreslegga og ballen fyker på innsiden av venstre stolpe og det går et stønn gjennom Grovfjords tilhengere på tribunen når ballen ikke går i mål, men returnerer til området utenfor den andre stolpen. Heldigvis er Lars Erik på rett plass til rett tid. Synd ikke Børges (nr 10) kjempeskudd snek seg inn, men scoring skulle det likevel bli etter stolpetreffet. Også her er det vanskelig å se ballen mellom alle spillerne, men pila viser kulas flukt til nettmaskene og Lars Erik, som fanget returen fra Børge, har sørget for 2-1.

Etter scoringen fortsetter vi å produsere et par gode muligheter, men lykkes ikke. Fem minutter etter at bortelaget har tatt ledelsen blir en medkilaangriper lagt ned inne i vårt felt, men det påfølgende straffesparket stryker stolpen på utsiden. Resten av omgangen foregår det meste av spillet på midtbanen og ingen av lagenen makter å skape flere målsjanser. -Siste del av første omgang er vel kanskje det beste vi har prestert i år, mente Roar, og det er det bare å gi han rett i. Grovfjord leverte bra klasse i dette tidsrommet. Andre omgang var bare omkring 20 sekunder gammel da Lars Erik ble frispilt, men greide ikke omsette kjempesjansen til mål. Imidlertid skulle han gjøre det godt igjen minuttet senere i en lignende situasjon. Oppspill, stusset videre av Erling og Lars Erik fikk igjen mulighet til løp i bakrom, og denne gangen satt kula der den skulle. Tidlig 3-1 ledelse i andre omgang av Lars Erik, og det så lyst ut. Lars Erik fikk et par store sjanser de neste ti minuttene og kunne med litt hell avgjort kampen i denne perioden. Som utur ville det seg imidlertid ikke. I de første tjue minuttene av omgangen forsetter laget å opptre samlet og det virker som vi har bra kontroll, for Medkila skaper omtrent ingenting i disse minuttene. Men snart skulle kampen endre karakter. Jostein Kajander som startet som spiss, ble på grunn av skade på en midtstopper, flyttet i forsvarsrekka vel midtveis i første omgang. Etter å ha kommet under med to mål ble han igjen flyttet opp i rekka, og dette skulle vise seg å være et riktig trekk av hjemmelaget og resultatene skulle komme. Midtveis i omgangen begynner Medkila å ta føringen i spillet og Grovfjord makter ikke lenger holde spillet oppe og laget kommer på etterskudd i en del situasjoner. Det gjør at hjemmelaget oppnår noen frispark i farlig sone, omkring 25-30 fra vårt mål. Det er her Jostein Kajander viser sine, ikke ukjente kvaliteter som avslutter inne i boksen, lik en Gerd "der Bomber" Muller (fryktet tysk spiss på 70-tallet). To ganger vinner han hodedueller langt inne i feltet og èn gang mottar han ballen med ryggen mot mål, snurrer rundt og banker inn kula.

På grunn av skade måtte Roar gå ut et kvarter før slutt og det hadde nok endel betydning for at vi mistet litt av grepet på midtbanen mot slutten og heller ikke fikk til de gode overganger som kunne gitt oss sjanser. Vi hadde faktisk sjanse til utligning etter at Medkila hadde tatt ledelsen, men Stian blåste ballen over i bra posisjon. Surt, surt, surt med tap etter en slik forestilling, og der vi hadde overtaket i målprotokollen. Men fotballen er ofte de små marginers idrett. Dessverre ble det slik for oss i dag at vi ikke fikk disse på vår side. Erling jobbet og slet så lenge kreftene holdt og var stadig et uromoment i medkilaforsvaret. En av hans bedre kamper på lang tid. Oppløftende var det imidlertid å registrere at laget hevet seg betydelig spille- og innsatsmessig fra siste kamp. Jeg vil konkludere med bakgrunn i det jeg så at Grovfjord tross alt leverte årets hittil beste kamp - motstanderen tatt i betraktning. Det som gjelder for laget er å holde seg på det nivået det viste i dag og repetere prestasjonen i flere kamper, da kan det bli moro utover i sesongen. Nå vet man i hvert fall hvor lista ligger. For trenerne må det være en opptur å se at spillerne kan levere og forhåpentligvis få en god følelse og mye selvtillit inn mot de kampene som kommer i pinsehelga. Resultater og tabell.