Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Like dokumenter
A-stallen A-laget 2008

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Seier og ung debutant

Tap og seier i Tromsø

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Solid avslutning på Sletta

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord var effektive

Selvmål, rødt kort og stortap

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord skuffet stort

Trippel til ingen nytte

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Overbevisende av hjemmelaget

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

6 mål på en halv time

Utklassing på Ankenes

Grovfjord snytt for mål!

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Mikkel - seriens beste

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Berget uavgjort i målkalas

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Ledelse snudd til tap

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Annen klubbfakta pr 2015

Grovfjord berget plassen

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

A-stallen A-laget 2009

Mye positivt, men tap

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Skade ødela for hjemmelaget

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Sjansesløsing ga spenning

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord sliter - nytt tap

Heldig grovfjordpoeng

Poengløs og rødt kort

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Slet seg til seiermot Medkila

Tok poeng fra serielederen

God prestasjon av Grovfjord

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Ubeseiret på hjemmebane

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord berget poeng

Heldig poeng mot Luna

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Debutantscorer og straffedramatikk

Ineffektivt av hjemmelaget

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Dramatisk på Medkilabanen

Solid kamp av Grovfjord

Opp- og nedtur i Lofoten

Framvik-brødre med lekestue

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

X-files på Stokmarknes

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Grovfjord vant thriller-derby

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Hadde seieren i lomma, men...

Snudde for fjerde gang på rad

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Transkript:

Utklasset med 11-0 Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 16.08.2008 Ikke uventet fikk hjemmelaget en enkel kamp mot det svært unge og urutinerte laget fra Svolvær. Her runder Stian Svolværs keeper og setter inn det fjerde målet. Kampfakta Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt Dommer: Svein Rist, Lødingen IL Været: Litt regn og ca 11 grader Tilsk,: 43 bet. Mål: 5.min. 1-0 Lars Erik Markussen. Ass. Erol Mercanoglu 10.min. 2-0 Roar Christensen. Ass. Erol Mercanoglu 14.min. 3-0 Espen Solsemdal. Ass. Erol Mercanoglu 23.min. 4-0 Stian Eilertsen. Ass. Lars Erik Markussen 26.min. 5-0 selvmål 33.min. 6-0 Lars Erik Markussen. Ass. Erol Mercanoglu 42.min. 7-0 Erol Mercanoglu. Ass. Stian Eilertsen 44.min. 8-0 Roar Christensen 56.min. 9-0 Erol Mercanoglu 73.min. 10-0 Espen Solemdal. Ass. Raymond Johnsen 85.min. 11-0 Erol Mercanoglu Ingen gule kort i kampen. Navn Bytter

Mikkel Rasmussen Håvard Utstøl Jakobsen Bjørn Magnus Karlsson Espen Solemdal 78.min Raymond Olsen Stian Eilertsen 70.min Roar Christensen 55.min Runar Danielsen Raymond Johnsen Erol Mercanoglu Lars Erik Markussen Christian Haugland 55.min Alexander Skredlund 70.min - debut Øyvind Tomassen 78.min Ernst Hermansen Oppmann: Nils Arne Sjøvoll

Resultatet taler sitt tydelige språk om kampbildet og forteller at dette ble enveiskjøring gjennom samtlige 90 minutter. I tillegg til alle målene hadde hjemmelaget mange store sjanser og Svolvær kan være glade for at Grovfjords angripere ikke var like dyktige i alle situasjoner. Resultatet kunne fort blitt mye verre. Seieren er den tredje største i Grovfjords 41-årige historie. (Bare 14-0 over Høken i 2002 og 12-1 over Beisfjord i 2005 er større) Svolvær kom til Sletta med et meget ungt lag der mange av spillerne var førsteårs juniorer, og det skulle vise seg med en gang at spillerne ikke nådde opp fysisk mot Grovfjords mer robuste lag. Både før sesongen, men ikke minst i ferien har laget mistet mange gode spillere og stortapet for Sortland i forrige kamp og dagens resultat må sees i lys av dette. På orienteringsmøtet før kampen ga Grovfjords trener, Runar Danielsen, beskjed til spillerne om at det skulle satses hardt og det ville bli forventet et skikkelig trøkk i kampen fra hjemmelagets side. Selv om motstanderen var antatt ikke å kunne yte all verdens motstand var det viktig for hjemmelaget å holde høy intensitet i spillet, spesielt med tanke på de mange viktige kampene som ville komme utover høsten var det viktig å gjenskape gode prestasjoner.. Ønsket om å gi jernet tok spillerne, anført av Roar, med seg ut på banen. Fra første spark på ballen ble Svolvær presset tilbake og inn på egen halvdel. Hjemmelagets spillere tok tak og løp over motstanderen på bred front gjennom hele første omgangen - som ble en spillemessig god forestilling. Laget flyttet seg høyt opp og gode bevegelser ga mye rom for spillerne som også upresset fikk vende spillet. Med løpsvillige backer på overlapping ble det ofte dobling på kantene med tilhørende innlegg som det dessverre ikke alltid var like god kvalitet på. Når gjenvinningsiveren også var stor resulterte det at nesten alt spill foregikk på Svolværs halvdel og målene og sjansene kom på løpende bånd. Bare sporadisk kom motstanderen i angrepsposisjon oftest etter at vi ikke fikk avsluttet angrepene. Men de få angrepene satte aldri hjemmelagets forsvar på noen prøver. Omkring et kvarter ut i omgangen, når kampforløpet ble tydelig, ble midtstopper Espen Solemdal også flyttet opp i angrepet og Grovfjord spilte resten av kampen med bare tre i forsvarsrekka. Andre omgang ble spille- og kvalitetsmessig langt svakere enn den første, spesielt av hjemmelaget. Kanskje var fokuset for stort på ønsket om å gjøre flest mulig mål og ikke på arbeidsoppgavene. I alle fall mistet hjemmelaget mye av den gode rytmen og samhandlingen i angepsspillet som vi så i første omgang. For å unngå total kollaps for Svolvær satte trener, Petter Solli, seg selv inn i forsvaret i andre omgang. Dette gjorde at bortelaget fikk mer tyngde og rutine i de bakre rekkene og forsvarset ble mer kompakt slik at hjemmelaget fikk mindre rom i boksen enn i første omgang. Men likevel skapte Grovfjord mange og store sjanser, men maktet ikke være like effektive i de siste 45 minuttene som de første. Svolvær greide i denne omgange å flytte spillet i perioder litt høyere i banen og oppnådde endel cornere og muligheter. Men det nærmeste laget kom var en heading i stolpen. Med bakgrunn i motstanderen er det vanskelig å bedømme hvilken prestasjon Grovfjord gjorde i denne kampen. Første

omgang var bra, mens laget falt tilbake i den andre. Men det kan selvsagt ha sammenheng med at kampen for lengst var avgjort og da er det vanskelig å yte 100 %. Det har man sett mange eksempler på. Nedenfor noen bilder fra kampen. Roar feier inn ballen over hodet på svolværkeeperen og gjør sitt første mål i dagens kamp. Med scoringen setter han ny klubbrekord ved å være den spilleren som har lengst tid mellom sitt første og siste (foreløpig) siste seriemål for Grovfjord. Roar gjorde sitt første seriemål mot samme motstander i bortekampen den 29.april 1989. Den gamle rekorden tilhørte Nils Olav Markussen. Espen Solemdal ble flyttet opp i angrepet etter ca et kvarter og her signaliserer han for sin første scoring etter et perfekt hodestøt. Ikke alle sjansene førte til mål. Her er det Lars Erik som har rundet keeperen. Men skuddet var for løst og forsvareren reddet på streken. Espen nikker sitt andre mål og dermed er det blitt tosifra. For første gang i år gjorde Grovfjord mål på skudd utenfor 16 m. (Årets 46.mål).

Frispark fra ca 20 m som Erol skjøt i muren, men han fikk selv returen og den banket han inn fra vel 16 m. Håvard Utstøl Jakobsen (19) kom fra Mjølner i sommer. Han debuterte fra start i dag og leverte en meget bra kamp. Alexander Skredlund (16) fra IL Santor fikk også smake på 3.divisjonsnivået i noen minutter i dag. Målene kom slik: 1-0 Lars Erik pirker ballen etter litt flipperspill på 5m. 2-0 Roar banker fra kort hold innlegg fra Erol 3-0 Espen header innlegg fra høyre - fra ca 6-7 m 4-0 Stian og Lars Erik kombinerer flott pasning og gjennomløp 5-0 Selvmål på innlegg fra høyre 6-0 Lars Erik viderebefordrer Erols innlegg - kort hold 7-0 Erol er påpasselig frampå Stians innlegg - kort hold 8-0 Roar tar ballen med seg fra ca 25 m og glir gjennom Svolværs forsvar og skyter forbi keeperen fa 7-8 m 9-0 Erol nikker inn en retur fra keeper 10-0 Espen nikker innlegg fra Raymond Johnsen - fra ca 3 m 11-0 Erol retur fra frispark - vel 16 m Resultater og tabell.