Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Like dokumenter
Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Sjansesløseri av Grovfjord

Tok poeng fra serielederen

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Slet seg til seiermot Medkila

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord berget plassen

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Berget uavgjort på overtid

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Heldig poeng mot Luna

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Opp- og nedtur i Lofoten

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Heldig grovfjordpoeng

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Framvik-brødre med lekestue

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Seier og ung debutant

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord var effektive

God prestasjon av Grovfjord

Ubeseiret på hjemmebane

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Poengløs og rødt kort

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Snudde for fjerde gang på rad

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Trippel til ingen nytte

Ineffektivt av hjemmelaget

Grovfjord berget poeng

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Tap og seier i Tromsø

Grovfjord snytt for mål!

Sterk andreomgang ga seier!

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Grovfjord skuffet stort

Overkjørsel på Sletta

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

A-stallen A-laget 2008

X-files på Stokmarknes

6 mål på en halv time

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Solid avslutning på Sletta

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Dramatisk på Medkilabanen

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Mye positivt, men tap

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Mikkel - seriens beste

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Utklassing på Ankenes

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Straffedrama på overtid - igjen!

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Tapte 0-3, men herlig innsats

Debutantscorer og straffedramatikk

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Møter seriefavoritten

Skade ødela for hjemmelaget

Transkript:

Tap i Harstad Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 05.08.2013 Lovende start på kampen da Markus Hoff Svendsen(tv) ga Grovfjord ledelsen etter få minutters spill. Men det holdt ikke mot et sterkt Harstad B-lag. 4. divisjon avd. Hålogaland Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås Tilskuere: Ca 50 Været: Sol og ca 15 grader Ingen kort utdelt Målene: 3. min. 0-1 Markus Hoff Svendsen 22. min. 1-1 Kristoffer Moss 24. min. 2-1 Simon Aune 31. min. 3-1 Kristoffer Mos 52. min. 3-2 Gaute Roaldsen 81. min. 4-2 Thomas Michaelsen 85. min. 5-2 Kristoffer Moss Grovfjords lag Navn Bytter

Hugo Sæther Raymond Olsen Erling Eriksen Raymond Johnsen Stian Eilertsen Gaute Roaldsen Thomas Haugland Magnus Johnsen 46. min Viktor Framvik Markus Hoff Svendsen Jonathan Framvik Innbyttere Ronny Pettersen 46. min. Jonas Rasmussen Even Bjørnå Andreas Martinsen

William Jakobsen Coach: Hugo Rasmussen Harstad B: Jarle Jacobsen, Marcus Ursin Ingebrigtsen, Ervin Kozica, Eirik Olsen, Michael Mikalsen, Simon Aune, Espen Karlsen, Kristian Ellefsen, David Johansen, Kristoffer Moss og Edmund Chappy. Også benyttet: Isak Jensen Gjerum, Thomas Mikaelsen, Tobias Ersdal, Vetle Larsen og Matias Kjelseth. Grovfjord var spillemessig fullt på høyde i omkring 70 minutter mot et hjemmelaget forsterket med flere spillere som har erfaring fra 2.divisjon. Disse spillerne, spesielt Kristoffer Moss i angrepet og Marcus Ursin Ingebrigtsen i forsvaret, ble avgjørende i hver sin ende av banen for bortelaget måtte reise tomhendt hjem. Men Grovfjord åpnet freidig og med en offensiv plan i spillet noe som ga resultat i form av en tidlig scoring. Et godt oppbygd angrep på venstresiden med tilsvarende innlegg sørget Markus Hoff Svendsen for å sette i nettaket og god stemning blant grovfjordsupporterne på tribunen. Etter målet fortsatte oransjetrøyene å ha et visst grep om spillet og skape problemer for hjemmeforsvaret. Men omtrent midtveis i omgangen skrudde harstadlaget opp tempoet et par knepp og med mer trykk i duellene og gode kollektive bevegelser i lengderetning måtte Grovfjord slippe taket og hjemmelaget fikk i omkring et kvarter kjøre kampen. Feil i eget spill hos gjestene ble utslagsgivende og nådeløst utnyttet av harstadlaget. Først ble et unødvendig balltap inne på egen halvdel snappet opp og ga HIL en god overgangsmulighet, og med flere spillere involvert i angrepet ble grovfjordforsvaret utspilt og Kristoffer Moss kunne enkelt utligne fra kort hold. Nesten fra avspark fikk aggressive HIL-spillere ta ny overgang høyt i banen. Grovfjordgutta maktet ikke følge tempoet og en gjennomspilt Simon Aune kunne styre ballen forbi en sjanseløs grovfjordkeeper. Vel halvtimen ut i omgangen kom det tredje målet for hjemmelaget. Bortelaets spillere var ikke helt våkne ved en kort HILcorner som etter et par pasninger havnet hos Kristoffer Moss som kunne styre ballen helt inne ved stolpen fra omkring 12-14 m.

Nok en stor sjanse for de gulsorte ble imidlertid satt utenfor omkring ti minutter før pause og avsluttet hjemmelagets pressperiode. De siste minuttene inn mot halvtid falt tempoet i kampen og Grovfjord kom seg høyere i banen og fikk også bedre kontroll på eget forsvarsspill. Mange dueller i en relativt fairspilt kamp. Her er det Raymond Olsen som prøver å hindre Edmund Chappy å komme på løp inn i egen sone. Også i andre omgang startet med friskt og offensivt fra spill bortelagets side - noe som nok en gang førte til tidlig scoring, redusering og fighting spirit i grovfjordgutta. Misforståelser mellom keeper og forsvaret gjorde at Gaute Roaldsen snappet ballen på omkring 20 m, satte fart inn i feltet og skjøt ballen kontant i nota fra omkring 10 m. Bare tre minutter senere kunne det vært balanse i målregnskapet da Viktor Framvik ble spilt gjennom, men alene med keeper, fra noe skrått hold, var det sistnevnte som kom ut av duellen som vinner. I perioden som fulgte hadde Grovfjord flere cornere, men dessverre ble alle disse resultatløse, selv om Raymond Johnsen ergret seg over at han ikke traff skikkelig med hodet på et av innleggene. Grovfjord fortsatte å ha spillet og trykket de neste 20 minuttene, men uten å skape de helt store sjansene. -Kanskje manglet vi litt smartness i angrepene for å komme til avgjørende sjanse, trodde trener Raymond Johnsen. -Vi kommer inn i boksen med spillerne på linje med han som slår innleggene og da blir det vanskelig å få til gode avslutninger. Men spillemessig gjør vi en god kamp, ruller ballen mye og er mest inne på HILs halvdel i andre omgang. Avgjørelsen falt etter en noe omdiskutert frisparksituasjon på 16 m streken, et par meter fra felthjørnet. Men uansett tok Thomas Mikalsen vel vare på sjansen. Med sin venstrefot skrudde han ballen forbi tomannsmuren og helt nede i nærmeste hjørnet. Hugo Sæther var etter ballen, men nådde ikke helt fram. Scoringen ødela mulighetene for Grovfjord til å komme ajour og spillerne mistet litt gnist etter dette.

Knappe fem minutter senere var Kristofer Moss igjen på farten. Denne gang avsluttet han et godt kombinasjonsspill på venstresiden ved å bredside innlegget i mål fra omkring 6-7 m og fastsette resultatet. Selv om det til slutt endte med et tremålstap var det likevel mye og glede seg over for Grovfjord. Solid og godt spill i alle lagdelene i store perioder av kampen viste at oransjetrøyene blir å regne med videre utover i sesongen. Det lover godt for den hektiske perioden laget går inn i med tre gjenstående kamper fram til 16. august.