Heldig grovfjordpoeng

Like dokumenter
Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord var effektive

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Selvmål, rødt kort og stortap

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Overbevisende av hjemmelaget

Seier og ung debutant

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord berget plassen

Poengløs og rødt kort

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord berget poeng

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Framvik-brødre med lekestue

Solid kamp av Grovfjord

Trippel til ingen nytte

X-files på Stokmarknes

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord skuffet stort

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Tok poeng fra serielederen

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Seier med 10 mann i 70 minutter

Annen klubbfakta pr 2015

Tap og seier i Tromsø

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Heldig poeng mot Luna

Endelig seier til Hardhaus?

God prestasjon av Grovfjord

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Straffespark ødela sjansen

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Ineffektivt av hjemmelaget

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Utklassing på Ankenes

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Sjansesløsing ga spenning

Solid avslutning på Sletta

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Første omgang ødela - tapte 1-4

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Snudde for fjerde gang på rad

Dramatisk på Medkilabanen

6 mål på en halv time

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Ledelse snudd til tap

Ubeseiret på hjemmebane

Grovfjord snytt for mål!

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Opp- og nedtur i Lofoten

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Berget uavgjort på overtid

Debutantscorer og straffedramatikk

Tapte 0-3, men herlig innsats

Grovfjord sliter - nytt tap

Fremgangen fortsetter?

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Grovfjord vant thriller-derby

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Skade ødela for hjemmelaget

Mikkel - seriens beste

Hjemmekamp i Bjerkvik

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Transkript:

Heldig grovfjordpoeng Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 17.05.2012 Brede Gjestvang, kampens gigant, var fenomenal i grovfjordburet i oppgjøret mot HIL 2 på Harstad stadion går kveld. Bortelaget kan takke ham for at det kunne ta med seg poeng hjem og fortsatt være ubeseiret i divisjonen. 4.divisjon, avd Hålogaland onsdag 16. mai kl 1900 Harstad 2 - Grovfjord 3-3 (2-0) Harstad stadion Dommer: Hans Fredrik Sørdal, Leknes. Debuterte i 4.divisjon. Greide seg så der! Tilskuere: Ca 40 Været: Lettskyet og sol, ca 10-12 gr Målene: 5. min. 1-0 Jørgen Bakke 39. min. 2-0 Jørgen Bakke 64. min. 1-2 Matias Olsen 74. min. 2-2 Markus Svendsen 76. min. 3-2 Håkon Mikalsen 90. min. 3-3 Erol Mercanoglu Kort: Harstad 2: 1 rødt(joachim Fiva 90. min.) og 3 gule Grovfjord: Ingen

Utrolig og unødvendig av HIL 2 å pådra seg så mange kort i en enkel og fairspilt kamp. Grovfjords lag Nr Navn Bytter 1 Brede Gjestvang 14 Sondre Antonsen 46. min 2 Raymond Olsen 11 Markus Arentsen 21 Stian Eilertsen 20 Raymond Johnsen 4 Magnus Børseth 78. min 7 Jonas Svendsen 18 Markus Svendsen 19 Erol Mercanoglu

8 Magnus Rist Innbyttere 10 Matias Olsen 46. min 9 Thomas Haugland 78. min 22 Jonas Rasmussen 35 Tor-Einar Svendsen Coach: Tor-Einar Svendsen Lagleder: Birger Martin Strøm Magnus Johnsen skulle i utgangspunkt starte kampen, men følte seg uvel under oppvarminga og måtte derfor gi seg. Grovfjord fikk en særdeles travel kveld på Harstad stadion mot et ungt og svært løpsvillig harstadlag, som markerte seg mest med sin ineffektivitet. Når Grovfjord utnyttet sine muligheter på en bedre måte endte det med en pinne til hvert av lagene. Tafatt start Allerede tidlig i oppgjøret fikk vi se det som skulle bli et bildet av spillet i store deler av kampen. Det unge (eldste født i 1991) og entusiastiske harstadlaget viste at det gror godt i de yngre rekkene hos de gulsorte, og at framtida kanskje ikke er så mørk likevel for harstadfotballen. Men det gjelder å forvalte disse verdiene på en fornuftig måte.

Enkelte røster på stadion mente sågar at det spillet harstadlaget viste i denne kampen kunne gitt poeng i tredjedivisjon. Kanskje ikke så rart, flere fra A-stallen og noen med erfaring fra kamper i 3.divisjon. Som mot Stokmarknes forrige helg var ikke Grovfjord helt på hugget da startskuddet gikk og kampen startet. Det var noe tungt og tregt over spillerne og den store gnisten manglet, noe som førte til at laget ble hengende etter når et kjaptspillende motstanderlag satte i gang med sitt overgangsspill. Et spill som laget viste prov på at det hadde trent på og kunne bruke i kamp. Det tok derfor ikke lang tid før første ball satt i nota da Jørgen Bakke kunne springe gjennom på et langt oppspill. Harstadlaget lå tildels lavt med forsvarsrekka for å skape deffensiv trygghet og lite bakrom. Det gjorde det lett for forsvarerne å plukke opp ballen når Grovfjord prøvde å slå langt, og bortelaget skapte omtrent ikke en eneste sjanse gjennom hele første omgang. Den største muligheten var i sluttminuttet av omgangen da et godt angrep ble avsluttet med et skudd like til side for mål. Overganger HIL hadde ikke et konstant press mot grovfjordmålet, men var flink til å skape sjanser på overganger igangsatt fra midtbanefeltet. Slurv og feilpasninger i dette området fra Grovfjords side førte øyeblikkelig til hurtige offensive løp med gode kombinasjoner og få pasninger slik at forsvaret vårt fikk problemer ved å komme i ubalanse og ofte i mindretall. Til tross for at Grovfjord fikk løftet spillet noe etter omkring en halvtime var det HIL som skapte sjansene, bl.a et par i tverrliggeren, og det var lite å si på at laget doblet ledelsen etter at oransjetrøyene ikke maktet å avklare skikkelig i eget felt. Bakke var frampå igjen med et flott skudd i motsatt nettvegg fra omkring 20 m. Med bakgrunn i spill og sjanser burde harstadlaget ha hatt en større ledelse ved halvtid. Men det gjelder å utnytte mulighetene og det gjorde ikke hilguttene, noe som skulle vise seg å bli kostbart til slutt. Går ut fra at både trenerne og spillerne hos Grovfjord hadde hatt en skikkelig peptalk i pausen og blitt enige om at første omgang ikke skulle være representativ for hva gjestene stod for. Til andre omgang kom Matias Olsen inn og Magnus Rist ble flyttet ned på høyre backplass. Disse rokeringene ga bl.a laget mer tyngde og kraft på midtbanen og i kombinasjon med større aggressivitet ble også Grovfjord deltakende i "krigen" om poengene. Det førte til at gjestene vant flere dueller, fikk flyttet laget høyere opp i banen og begynte etterhvert å få til spill nærmere boksen til HIL. Minuset med dette var at det også ga gode kontringsmuligheter og større rom for HIL når laget brøt bortelagets angrep. Brede vs HIL Det ble mye Brede vs HIL i denne halvdelen av kampen da hjemmelaget spilte seg gjennom flere ganger. Men ineffektive og fantasiløse (etter hvert også nervøse og frustrerte) angripere i møte med Brede - i en mot en-situasjoner - ga utrolig nok ingen

scoringer, til tross for minst 5-6 slike anledninger for de gulsorte. Men Brede beholdt roen, holdt seg stående og var som en blekksprut med sine fangarmer i møtene med hilguttene. Hadde det vært tvil om det tidligere, ble den i alle fall feid til side denne kvelden på Harstad stadion. Brede må være divisjonens beste keeper, og han er nok moden for større oppgaver når den tiden kommer og om han selv vil... Brede var i det umulige hjørnet i denne kampen. Her redder han nok et forsøk fra HIL. Foto: Kjell Magne Angelsen, "Harstad Tidende". -En av de beste beste kamper jeg har spilt, kunne keeperhelten smilende fortelle etter at det hele var over. Det vil Grovfjord Netts utsendte tro. Kan nesten ikke være mulig å ha gjort en bedre prestasjon. Grovfjord hadde flere visitter oppe i HIL-boksen utover i omgangen, og spilte seg også til en del cornere og frispark i farlig sone. På en av disse hjørnesparkene vant Matias hodeduellen i feltet og vi ser ballen i ferd med å trille inn i målet. Reduseringen skapte ny optimisme og håp for bortelaget som spillemessig hadde en god periode midtveis i omgangen. Yngste målscorer Ikke mange minuttene senere viste Grovfjord hvorfor laget har vært svært effektive i sine kamper hittil i sesongen. Det skal ikke mange sjanser til, så sitter`n. Grovfjord lykkes å få resultat med en av sine få gjennombruddspaninger da Jonas Svendsen, etter et hurtig løp gjennom midtbanen, fikk slått en flott pasning mellom stopper og back hos HIL. Markus kom på et perfekt timet løp inn mot feltet og kunne sette ballen til side for keeper fra omkring 16 m.

-Jeg var ganske sikker på å score da jeg fikk sjansen, kunne en fornøyd og førstegangsscorende Markus fortelle etter kampen. Godt å høre, Markus, vi trenger folk som har tro på egne ferdigheter, og som også kan vise det. Erol (19) er i ferd med å juble for Markus sitt perleskudd i mål, mens Matias (th) forsikrer seg at ballen fyker i nota. Med scoringen skrev Markus Svendsen seg også samtidig inn i klubbens historiebøker som yngste målscorer (15 år, 6 mnd og 19 dager) i seriekamp. Han sørget for at Kåre Berglunds snart 34 årige (fra 9. juli 1978) rekord ble grundig slått - 14 måneder yngre. Men hvor lenge varte gleden for bortelaget - vel ett minutt. HIL tok tilbake ledelsen etter et hurtig angrep på deres venstre side og fra kort og skrått hold kunne laget og Håkon Mikalsen igjen sørge for ledelse i kampen. Det skuddet kunne selv ikke Brede gjøre noe med. Utligning Kampbildet forble omtrent det samme ut resten av kampen, helt til kampuret viste 90 minutter. - Raymond Johnsen slo et innlegg fra venstre side og bak forsvaret, på bakre stolpe, hvor jeg kom inn og forholdsvis enkelt kunne sette ballen i mål, var Erols forklaring på hvordan han opplevde sin scoring og lagets utligning. Både Stian (21) og Erol kunne, sammen med grovfjordpatriotene på tribunen, juble for scoring og at bortelaget var ajour i målprotokollen. Grovfjord var faktisk ikke langt unna å ta med seg samtlige poeng fra Harstad da Thomas Haugland, på overtid, fikk en stor mulighet inne på 5 m. Men det for svake og upresise skuddet ble reddet på målstreken.

Fornøyd med poeng Coach og hjelpetrener, Tor-Einar Svendsen, var selvfølgelig fornøyd med poeng etter kampen, men registrerte også at poenget satt langt inne: -HIL var klart bedre enn oss i første omgang og vi maktet heller ikke etablere spill på deres halvdel. I andre greide vi å presse hjemmelaget litt tøffere og hindret det i å slå altfor mange gode baller. Men HIL hadde likevel sjanser nok til å avgjøre kampen til sin fordel. -Men det ble viktig og avgjørende for oss at vi kom høyere på HILs banehalvdel utover i andre omgang og begynte å skape sjanser. Da vi fikk reduseringen til 1-2 skapte det ekstra trygghet og håp om poeng. -Vi jobbet godt og solid i denne omgangen, men hadde marginene på vår side. Det må vi ærlig innrømme. Innsatsen og prestasjonen fra siste halvdel av kampen er det vi kan ta med oss videre, avslutter Tor-Einar som fikk oppleve sønnen Markus sin første scoring i grovfjordtrøya. Kommentèr gjerne på Grovfjord ILs facebookside! Resultater og tabell.