Grovfjord skuffet stort

Like dokumenter
Seier og ung debutant

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord var effektive

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Overbevisende av hjemmelaget

Slet seg til seiermot Medkila

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Tap og seier i Tromsø

Ledelse snudd til tap

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Sjansesløseri av Grovfjord

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Skade ødela for hjemmelaget

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Heldig poeng mot Luna

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord berget plassen

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Selvmål, rødt kort og stortap

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord snytt for mål!

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

6 mål på en halv time

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Tok poeng fra serielederen

Sjansesløsing ga spenning

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Berget uavgjort i målkalas

X-files på Stokmarknes

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord berget poeng

Trippel til ingen nytte

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Ubeseiret på hjemmebane

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Mye positivt, men tap

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Grovfjord sliter - nytt tap

God prestasjon av Grovfjord

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Mikkel - seriens beste

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Poengløs og rødt kort

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Solid avslutning på Sletta

Heldig grovfjordpoeng

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Utklassing på Ankenes

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Opp- og nedtur i Lofoten

Utfordrende lofotentur

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Debutantscorer og straffedramatikk

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Ineffektivt av hjemmelaget

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Kan Grovfjord true Medkila?

Framvik-brødre med lekestue

Hadde seieren i lomma, men...

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

A-stallen A-laget 2008

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

A-stallen A-laget 2009

Berget uavgjort på overtid

Overkjørsel på Sletta

På tide med seier! Lars Erik er Grovfjords mestscorede i innbyrdes oppgjør mot Leknes.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Endelig seier til Hardhaus?

Sterk andreomgang ga seier!

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Transkript:

Grovfjord skuffet stort Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 19.09.2009 Grovfjord leverte årets svakeste forestilling da det bare ble uavgjort 2-2 mot tabelljumbo Melbo på Sletta i ettermiddag. Det kunne gått riktig ille hvis ikke Stian Eilertsen, bildet, hadde vært på rett plass få minutter før full tid. Kampfakta Grovfjord - Melbo 2-2 (0-0) Sletta gress, våt og sleip Dommer: Magne Johansen Tilskuere: 31 bet. Været: Regn i første omgang - opphold i andre, ca 10 gr Målene: 67.min. 0-1 Yngve Steinum 69.min. 1-1 Lars Erik Markussen 82.min. 1-2 Ruben Tollefsen 87.min. 2-2 Stian Eilertsen Ass.: Thomas Haugland Ingen kort utdelt i kampen. Grovfjords lag Nr Navn Bytter 25 Ronny Pettersen

2 Raymond Olsen 3 Mats Wiik 23 Raymond Johnsen 22 Kent Pettersen 61.min. 14 Jonas Svendsen 89.min. 11 Stian Eilertsen 6 Roar Christensen 8 Bjørn Magnus Karlsson 9 Thomas Haugland 7 Lars Erik Markussen 21 Simen Johannessen 61.min. 20 Johannes F. Dragøy 89.min. 17 Marius Sjøvoll

18 Alexander Skredlund Oppmann: Oddmund Nilsen Coach: Steinar Johannessen På forhånd var hjemmelaget ansett for å være klare favoritter i kampen mot bunnlaget i avdelingen. Men det skulle snart vise seg at Melbo var en større hindring til poeng enn det både spillerne og hjemmepublikum hadde trodd eller forutsett. Vesterålslaget hadde taktikken klar da det entret en sleip, men overraskende fast og jevn, Sletta gressbane. Melbo skulle forsvare seg til poeng, og kanskje endog røve med seg alle hvis ting gikk den riktige veien. La det være sagt med èn gang. Bortelaget lykkes til fulle med sitt opplegg og med en utrolig effektivitet ble det poeng, og laget var heller ikke langt unna å rappe med seg alle sammen. Ikke bare på grunn av egne ferdigheter, men mest fordi melbolaget møtte et usedvanlig blekt og tafatt hjemmelag som sannsynligvis leverte årsverste prestasjonsmessig. Kampbildet var ensidig gjennom hele oppgjøret. Melbo var baktunge gjennom samtlige 90 minutter og overlot hele midtbanen til oransjetrøyene. Men med to forsvarsrekker midt inne på egen halvdel ga de blåhvite få muligheter og ingen bakrom til et grovfjordlag som ble ustrukturert med dårlige og lite koordinerte bevegelser i angrepsspillet, som også manglet nødvendig gjennombruddshissighet. Mot et lag som ligger dypt med mange spillere må angrepene komme hurtig og med flere i løp i lengderetning noe som også gir bedre pasningsmuligheter. Dette var stort sett fraværende gjennom det meste av oppgjøret fra hjemmelagets side. Dermed ble det etterhver så mange balldyttinger og tversoverpasninger at man skulle tro målene stod ute ved sidelinjene. Grovfjord står igjen med kun ett poeng etter møtene med de to svakest plasserte lagene, Leknes og Melbo, på hjemmebane. Det holder ikke for en klubb som har som mål å være på den øverste halvdelen av tabellen. Problemet med å ta ut sitt beste i disse to kampene ligger nok mest på det mentale plan, siden begge lagene er blitt slått på bortebane. Første omgang i dag var et eneste laaaangt gjesp hvor omtrent ingenting skjedde foran Melbos mål. Thomas hadde hjemmelagets første mulighet etter omkring 20 minutter. Så måtte vi vente til de siste 5 minuttene av omgangen før det igjen ble skapt noe som kunne ligne på et par halvsjanser. Ellers skjedde ingenting. Siste halvdel av kampen åpnet slik det meste av første omgang forløp - med omkring 70 % ballbesittelse for hjemmelaget, mens sjanseforholdet var nær 0-0 i %. Fortsatt manglet flyten i spillet, murbrekkerviljen var fraværende og pasningene var som hardangersøm på tvers av banen. I tillegg slurvet vi mye og var unøyaktige med pasningene noe som gjorde av vi mistet

ballen ofte og måtte starte angrepene på nytt igjen. På sidelinja bredte det seg etterhvert en uro for hva som kunne skje hvis ikke hjemmelaget fikk hull på verkebyllen. Vi har sett slike kamper før, hvor Grovfjord stanger og stanger uten resultat, og de har en lei tendens til å bikke i motstanderens favør i stedet. På en måte ble det slik i dag også, selv om det ikke ble tap. Hadde det skjedd nada de første 3/4-deler av kampen, kom alt i de siste 20-25 minuttene, men uten at spill og sjanser stod i forhold antall scoringer i denne perioden. Som fryktet var Melbo først ute. Et hardt slått frispark fra egen halvdel og inn i vår boks hvor ballen ble stusset videre i mål fra omkring 5 meter, uten at vi maktet å avklare situasjonen. Det var vel første gangen bortelaget var dypt inne i vårt felt med flere spillere i denne omgangen, men sannsynligvis en del av taktikken som var lagt på forhånd - utnytte dødballene. Heldigvis maktet Grovfjord kvittere kjapt for scoringen da Thomas endelig, med en hurtig stikker i feltet fant Lars Erik som ble frispilt og kunne sette kula i nota. En typisk Lars Erik-scoring. Men de som trodde at dette skulle bli et vendepunkt i kampen for oransjetrøyene skulle bli skuffet. Det traurige og ensformige spillet fortsatte uten at hjemmelaget maktet true bakrommet til Melbo og skape de store sjansene. I stedet var det bortelaget som tok tilbake ledelsen på et perfekt skrudd skudd helt oppe i krysset fra omkring 25 m, utagbart. Skulle det utenkelige skje at hjemmelaget skulle ryke på et tap mot et lag som lagde to mål på knapt èn sjanse? Det var dessverre ingenting i spillet som tydet på noe annet, men få minutter før slutt kunne Grovfjord igjen juble. Roar slår et frispark, noen meter utenfor spissen av 16 m, inn i feltet. Ballen stusses videre mot bakre stolpe der Stian "dukk opp" Eilertsen igjen var mannen på rett plass og sørget for at dagen ikke gikk fullstendig i svart. Hjelpetrener, Raymond Johnsen, var naturlig nok ikke særlig pratsom etter kampen: -Jeg er jæ... skuffet. Det var bra fram til midten, men bevegelsene i laget var altfor dårlig. Dessverre, i dag var vi langt under pari, hvor ikke resultatet, men det svake kollektive spillet som skuffet aller mest. Kampen var som været, grått og kjedelig Resultater og tabell.