Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Like dokumenter
Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord var effektive

Overbevisende av hjemmelaget

Sjansesløseri av Grovfjord

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Selvmål, rødt kort og stortap

Slet seg til seiermot Medkila

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Tok poeng fra serielederen

Seier med 10 mann i 70 minutter

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Trippel til ingen nytte

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Poengløs og rødt kort

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Snudde for fjerde gang på rad

Ineffektivt av hjemmelaget

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Framvik-brødre med lekestue

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Heldig poeng mot Luna

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Heldig grovfjordpoeng

Straffespark ødela sjansen

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Sjansesløsing ga spenning

Seier og ung debutant

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Opp- og nedtur i Lofoten

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord berget poeng

Berget uavgjort på overtid

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

X-files på Stokmarknes

Ubeseiret på hjemmebane

Første omgang ødela - tapte 1-4

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Grovfjord skuffet stort

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Tap og seier i Tromsø

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Grovfjord snytt for mål!

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Dramatisk på Medkilabanen

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Ledelse snudd til tap

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord sliter - nytt tap

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Skade ødela for hjemmelaget

6 mål på en halv time

Mye positivt, men tap

Solid avslutning på Sletta

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Sterk andreomgang ga seier!

Hadde seieren i lomma, men...

Tapte 0-3, men herlig innsats

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Overkjørsel på Sletta

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Debutantscorer og straffedramatikk

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Kan Grovfjord true Medkila?

Endelig seier til Hardhaus?

Grovfjord vant thriller-derby

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Utklassing på Ankenes

Transkript:

Enda et tremålstap Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 29.09.2012 Godt å se Stian tilbake på fotballbanen etter to måneders skadeavbrekk. Men selv ikke hans inntreden kunne hjelpe Grovfjord mot seriemesteren. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1) Sletta gress - sleip, grovfjordspillerne behersket forholdene dårligst Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL - enkel jobb Tilskuere: 25 bet. Været: Klart, men Sletta ligger i skygge på denne tiden - ca 8 gr Målene: 10. min. 0-1 Markus Eliassen 62. min. 1-1 Markus Svendsen 69. min. 1-2 Rune Lydersen, straffe 72. min. 1-3 Hermod Bjørklund 82. min. 1-4 Håkon Solheim 85. min. 1-5 Håkon Solberg 90. min. 2-5 Thomas Haugland Gult kort: Jan Hugo Simonsen, Medkila IL Grovfjords lag Navn Bytter

Brede Gjestvang Markus Arentsen Raymond Olsen 16. min William Jacobsen Erling Eriksen 77. min Stian Eilertsen Matias Olsen Magnus Rist 56. min Magnus Johnsen Markus Svendsen Thomas Haugland Innbyttere Sondre Antonsen 16. min Jonas Rasmussen 56. min Anders Christensen 77. min Tor-Einar Svendsen ubenyttet

Coach/lagleder: Tor-Einar Svendsen og Birger M. Strøm Medkilas startellever: Karl Harald Brun, Jan Hugo Simonsen, Sigurd Madsen, Rune Lydersen, Michael Mathisen, Håkon Solberg, Markus Eliassen, Hermod Bjørklund, Håkon Solheim, Jacob K. Hansen og Jørgen Iversen Lien. Også benyttet: Mats Mehus Mesteren er mester - det kom også til uttrykk på Sletta i ettermiddag selv om hjemmelaget hang bra med i perioder og luktet på poeng en stund. Men igjen - så triller målene inn. Grovfjord kan etter møtet med Medkila notere seg for sitt syvende strake tap. I klubbens historie er det bare tapsrekka i annus horribiles - 1996 - som er verre. I høst har hjemmelaget også lagt seg seg til en standardvane - å tape med tre mål. I disse syv tapene har seks vært med tre minusmål. Medkila kom til Sletta som seriemester og resultatet fra dagens oppgjør hadde lite å si for harstadlaget. Men medkilaguttene hadde såvisst ikke tenkt å gi fra seg poeng uten kamp og ønsket om å forlenge sin lange seiersrekke virket så absolutt å være st til stede. Laget spillte offensivt fra start av med hurtige og gode bevegelser i lengderetning. Særlig på venstrekanten dro de helhvite opp mange angrep og skapte trøbbel og mye jobbing for hjemmelagets forsvarere. Det skulle ikke gå mange minuttene før mesteren også tok ledelsen. Men det var med god hjelp fra Grovfjords side etter at et framspill fra forsvaret gikk rett i bena til motstanderen og motspillet var i gang. Pasning ut på høyre side til medspiller på løp, ned til dødlinja og innlegget kunne Markus Eliassen enkelt putte fra kort hold. Bortelaget fortsatte å holde oppe trykket etter scoringen og få minutter senere smalt det i tverrliggeren før grovfjordforsvaret fikk ryddet unna. Grovfjord var frampå noen ganger i omgangen, men med lite ettertrykk var det bare sporadisk at laget fikk etablert eget spill høyt i banen og kunne ta andreballene. I stedet måtte hjemmelaget jobbe hardt hjemover når Medkila tok overgangene fra egen sone. Grovfjordguttene gjorde denne delen av spillet bra og det var heller sjelden bortelaget skapte de store sjansene.

Erling Eriksen viste stor innsats hos hjemmelaget så lenge kreftene holdt. Her setter han inn en susende takling for å hindre overgang etter å ha vært med i et angrep i første omgang. Til tross for at Medkila eide ballen en god del de første tretti minuttene og spilte seg fram til flere cornere var det sjelden prekært foran grovfjordmålet. Forsvaret jobbet iherdig og renset bra unna, men bortelaget hadde nok en ball i tverrliggeren etter corner få minutter før halvtid. Grovfjord skal ha for innsatsen sin i første omgang, og ligge under med bare ett mål til pause var absolutt godkjent. De tjue første minuttene i andre omgang så det svært lovende ut for oransjetrøyene og håp om poeng, ja, kanskje seier, som snikende inn. Hjemmelaget kom ut etter pausen i ekspressfart, og med god innsats, aggressivietet i spill og bevegelser maktet Grovfjord flytte seg høyere opp og legge press på bortelagets forsvar. Angriperne ble ofte spilt inn i feltet til seriemesteren og det var ikke noe å si på at Markus Svendsen bare vel ett kvarter ut i omgangen kunne bringe balanse i regnskapet etter å ha blitt frispilt på høyre kant. Skuddet fra skrått hold passerte Karl Harald Bruun og inn i motsatt nettvegg. Akkurat dèt har Markus (utenfor venstre billedkant) gjort før. Viljen og innsatsen, her representert av Thomas Haugland, var det ingenting å si på hos hjemmelaget i dette oppgjøret som markerte sesongslutt på Sletta. Målet ga håp om at poengtørken i høst skulle ta slutt, men dessverre var det ikke lenge Grovfjord befant seg i de høyere sfærer.

Laget skulle snart komme hardt og brutalt tilbake fra drømmenes verden og til den vante virkeligheten. En for sen takling inne i egen boks etter en kjapp overgang fra bortelagets side gjorde at dagens dommer, Peder Martinsen, ikke kunne annet enn å peke på ellevemeteren. Rune Lydersen (tv) var oppgaven voksen og Medkila igjen i tet. I sin iver etter å komme raskt tilbake igjen i målprotokollen blottla grovfjordforsvaret sin venstreside og et perfekt innlegg fra denne kanten kunne tidligere grovfjordspiller, Hermod Bjørklund, styre forbi en sjanseløs Brede Gjestvang og punktere kampen. Lufta gikk etterhvert ut av grovfjordballongen kunne assistenttrener, Tor-Einar Svendsen, registrere fra sidelinjen. -I andre omgang var vi fullt på høyde med Medkila helt til laget økte til 3-1, og de første 70 minuttene i kampen synes jeg vi gjorde en solid jobb, var hans vurdering. -Men vi falt noe sammen mot slutten og det ble litt for mye på måltavla til slutt. Medkila doblet ledelsen fra to til fire mål med et par kjappe scoringer vel ti minutter senere. Først ved Håkon Solheim som etter litt pingpong langt inne i feltet, hvor grovfjordforsvarere glir og faller på det sleipe underlaget, får tak i ballen og gjør sitt lags fjerde. Grovfjordspillerne orker ikke lenger jobbe like hardt bakover og det fører til at Håkon Solberg litt senere får stå totalt umarkert på bakerste stolpe og kan plassere et langt overlegg kontant i nota. To minutter på overtid pynter Thomas på resultatet etter en litt merkelig situasjon inne i feltet til Medkila. Det glatte gresset gir ballen en spesiell stuss og medkilaforsvarere spinner stående - og vips kan grovfjordveteranen upresset bare dytte ballen inn forbi en forbauset Karl Harald Bruun. Kort oppsummert synes jeg Grovfjord gjorde en respektabel innsats i dag, viste god lagmoral og periodevis bra spill. Laget var resultatmessig lenge med i kampen og leverte så bra som vi kan forvente av et lag som ikke får trent på samspill i

nødvendig grad - noe som spesielt går utover samhandling i det deffensive arbeidet i kampene. Medkila gjennomførte vel en minimumsforestilling på Sletta i ettermiddag. Men med seriemesterskapet allerede i lomma er ikke akkurat Grovfjord en motstander som for tiden gir høyeste tenningsnivå og harstadgutta gjorde bare det de måtte. Men det er også en mesters kjennetegn! Resultater og tabell Grovfjord ILs facebookside