Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Like dokumenter
Grovfjord berget plassen

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord var effektive

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Opp- og nedtur i Lofoten

Seier med 10 mann i 70 minutter

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Slet seg til seiermot Medkila

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Seier og ung debutant

Sjansesløsing ga spenning

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Berget uavgjort på overtid

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Heldig poeng mot Luna

Ubeseiret på hjemmebane

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord snytt for mål!

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

God prestasjon av Grovfjord

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Poengløs og rødt kort

Overkjørsel på Sletta

Grovfjord skuffet stort

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Tap og seier i Tromsø

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Ineffektivt av hjemmelaget

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord berget poeng

Snudde for fjerde gang på rad

Trippel til ingen nytte

Framvik-brødre med lekestue

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Ledelse snudd til tap

Straffedrama på overtid - igjen!

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Fremgangen fortsetter?

6 mål på en halv time

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Debutantscorer og straffedramatikk

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Grovfjord sliter - nytt tap

Endelig seier til Hardhaus?

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Sterk andreomgang ga seier!

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Berget uavgjort i målkalas

Heldig grovfjordpoeng

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Skade ødela for hjemmelaget

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Solid avslutning på Sletta

Fortsetter Grovfjord framgangen?

Utfordrende lofotentur

Annen klubbfakta pr 2015

Møter seriefavoritten

Hadde seieren i lomma, men...

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Transkript:

Surt tap i målshow Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 02.08.2015 Leknes og Olav-Johan Benonisen (11) jubler etter å ha avgjort gårdagens seriekamp (6-4) i sluttminuttene. Ikke rart grovfjordspillerne fortviler. 4.divisjon avd. Hålogaland Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl 1400 Sletta gress, sleip Dommer: Andres Bjerkeng, FK Landsås Tilskuere: 33 bet. Været: Grått, litt yr. 12 gr Målene: 5. min. 1-0 Viktor Framvik 6. min. 1-1 Gøran Ellingsen 10. min. 1-2 Gøran Ellingsen 45.+3 m 1-3 Hans W. Willassen, straffe 54. min. 2-3 Magnus Johnsen 66. min. 3-3 Viktor Framvik 79. min 3-4 Olav.Johan Benonisen 85. min. 4-4 Jonas Rasmussen

87. min. 4-5 Hans W. Willassen 90.+2 m 4-6 Hans W. Willassen Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort 24 Hugo Sæther 13 Erling Eriksn 23 Mads Tollefsen 23.min 4 Stian Christensen Gult 16 Magnus Johnsen

5 Eirik Christensen 89.min 9 Thomas Haugland 11 Eirik Myrvang Gult 22 Jonas Rasmussen 18 Markus Hoff Svendsen 84.min 11 Viktor Framvik Innbyttere 6

Roar Christensen 23.min 3 William Jakobsen 84.min 14 Mathias Lundberg 89.min 15 Elias Bjørnå 19 Andreas Martinsen Coach: Hege Christensen Leknes startlag: Andreas Olsen, Mohammed Mohammedi, Mats Jensen, Christoffer Frantzen, Runar Henningsen, Håvard Benonisen, Hans Wilhelm Willassen, Gøran Ellingsen, Markus Hansen, Paal Kristian Stensen og Asadullah Muhammedi.

Sterk høstpremiere i en jevn kamp mot opprykkskandidaten Leknes er godt å ta med seg videre selv om det føles surt å misse poeng som absolutt var innen rekkevidde. Men de lyseblå har matchvinnertyper, og det avgjorde. Grovfjord har foran høstsesosongen fått tilbake Viktor Framvik fra Mjølner, og den raske kantspilleren brukte ikke mange minuttene før han viste seg fram. Han var på rett plass til rett tid da han motto et litt sleivete innlegg inne på ca 7-8 m, og omtrent upresset var det bare å styre inn ballen. Dessverre ble gleden hos hjemmelaget kortvarig før målgarantisten hos Leknes, Gøran Ellingsen, ville være med å bidra til moroa de neste minuttene. Først sørget han for balanse minuttet senere da han ble spilt gjennom inne i feltet og avsluttet fra kort hold. Kort tid etterpå var kampen snudd da han helt upresset fikk spasere med ballen utenfor 16m-feltet før han skjøt, kanskje litt overraskende, fra omkring 20 m og kula føk i nota helt inne ved stolpen. I denne perioden var kanskje grovfjordforsvaret litt for lite aggressive i spillet og ikke helt konsentrert på arbeidsoppgavene. Men etter denne sjokkåpningen på oppgjøret roet kampen seg litt og hjemmelaget fikk bedre kontroll bakover. Spillet jevnet seg utover i omgangen og ingen av lagene maktet komme til de helt store sjansene den neste halvtimen selv om både Grovfjord og Leknes jobbet og kjempet godt for å tilrive seg spillet. Det nærmeste var Leknes som skjøt et frispark fra omkring 30 m i stolpen og Grovfjord som hadde en stor mulighet etter corner, men bortelaget fikk ryddet unna på streken. Men på overtid kom straffesituasjonen som skapte frustrasjon og stor uenighet hos hjemmelagets spillere på dommerens avgjørelse.

Stian Christensen som var involvert forklarer hvordan han oppfattet situasjoen: -Jeg står rett bak leknesspilleren med begge hendene ut til sidene for å markere at jeg ikke holdt han. Han rygger imidlertid inn mot meg og faller uten at jeg har gjort noe for å medvirke til det. At dommeren kunne se at det skulle være straffespark er for meg helt uforståelig. Men avgjørelsen var tatt og Willassen hadde små problemer med å omsette sjansen fra ellevemeteren til notering i målprotokollen. Det å få en omdiskutert straffe i mot seg på overtid og ligge under med to mål i stedet for ett til pause var et tungt slag for grovfjordgutta. Men det skulle vise seg at gutta ikke hadde gitt opp håpet selv etter å ha kommet bakpå med to mål. Hjemmelaget jobbet seg inn i kampen via iherdig kjemping fra starten av andre omgang og det var fortjent da Magnus Johnsen kunne redusere knappe ti minutter ut i siste periode. Scoringen kom etter retur på skudd inne i feltet i et angrep med godt ettertrykk og flere gjenvinninger i leknesfeltet. Fram til utligningen skjedde lite og det meste foregikk på midtbanen. Halvveis i omgangen var lagene like langt. Et innslått frispark fra sidelinjen på Grovfjords venstreside sørget Viktor for fant veien til nettmaskene. Men hjemmelaget var ikke fornøyd med bare å komme ajour, men gikk for full pott. Oransjetrøyene var ikke langt unna å ta ledelsen da Markus Hoff Svendsen styrte et innlegg i stolpen minutter senere. I stedet kom bortelaget tilbake og tok igjen ledelsen på et løst skudd fra omkring 20 m fra Olav-Johan Benonisen. Det så ut som Hugo hadde full kontroll da han gikk ned på kne for å plukke opp ballen. Men om det var en feilberegning eller en liten tue i banen som var årsaken vites ikke. Ballen spratt imidlertid opp i armen på grovfjordkeeperen, traff stolpen og trillet rolig over streken. Uheldig for en ulykksalig grovfjordkeeper. Hugo var selvkritisk for hendelsen: -Gutta hadde fortjent bedre enn dette etter sin gode andre omgang, mente han.

Ofte er dette forskjellen på lag i topp og bunn. De beste har de små marginer med seg - kanskje ikke tilfeldig. I stedet for at Grovfjord fikk centimetrene på sin side og tok ledelsen kom hjemmelaget på nytt bakpå. Men oransjelaget lot seg ikke knekke av den grunn. Fem minutter før slutt møtte Jonas Rasmussen perfekt en corner på første stolpe og Grovfjord var tilbake i kampen og håp om poeng. Men på nytt igjen fikk vi oppleve mål etter mål. Hjemmelaget maktet ikke avklare et leknesangrep i egen boks to minutter senere og Hans Wilhelm Willassen sørget for opprykkshåpet til Leknes fortsatt lever. Etter denne scoringen maktet ikke Grovfjord å komme opp i farlige posisjoner til tross for at laget prøvde. I stedet kom en kontring på overtid av bortelaget hvor Willassen kunne skli inn kampens siste mål. Selv om resultatet ikke gikk vår vei har gutta all ære av innsats og spill som kanskje var det beste laget har gjort i år. Dette gir tro på og forhåpninger om at poengene må komme utover i høstsesongen. Veteranen Roar Christensen (44) gjorde sin årsdebut og kom inn til sin 235. seriekamp for Grovfjord - 28 år etter den første. Hans inntreden med ro og overblikk balanserte spillet og ga det en dimensjon som utvilsomt styrket laget. To erfarne spiller som markerer seg på hvert sitt lag, Gøran Ellingsen og Roar Christensen. Assistenttrener Mads Tollefsen var fornøyd med at Grovfjord fikk til eget spill, og som han mente var noe av det beste er gjort hittil. -Men Leknes har to spisser som får gjøre noen mål vi burde hindret.

Det våte og sleipe gressteppet var utfordrende for mange. Spesielt hjemmelagets spillere virket å være litt dårlig skodd og ofte måtte nedpå, noe som ga fere farlige situasjoner i eget felt. Dette var for øvrig andre gang i historien Grovfjord var involvert i en kamp som endte 6-4. Forrige gang var hjemme mot Hadsel i 2004. Men da var det hjemmelaget som scoret flest. For fjerde gang siden 1967 tapte oransjetrøyene et oppgjør hvor laget har scoret fire mål. De øvrige var borte mot Nor i 1985 (4-5), borte mot Lofoten i 2010 (4-8) og borte mot Ballangen i 2012 (4-7). Men i klubhistorien var dette altså første tap på Sletta hvor hjemmelaget scoret fire ganger. Resultater og tabell.