Hinna fotball KAMPPROGRAM - HERRER. Torsdag 16/ kl 19:00 Hinna Avaldsnes

Hinna fotball KAMPPROGRAM - HERRER. Torsdag 9/10 kl 20:00 Hinna - Mastra

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Grovfjord berget plassen

Slet seg til seiermot Medkila

&view=lg&m...

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Grovfjord var effektive

1. minutt Sesongen 2009 er i gang på en litt våt plastikkarena rett bak Nadderud Stadion. Vår hjemmebane for fø

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Idrettstegn. Fotball

Klasse Hjemmelag Bortelag Dato Tid Dag

SR-bank cup HINNA FOTBALL HINNA FOTBALL. Hinna okt. Hinna MiniputTurnering. SR-Bank cup. hinnafk.no

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2009

Endelig seier til Hardhaus?

ROLLON VS HOVDEBYGDA ROLLONBANEN TORSDAG KL DAGENS KAMPSPONSOR:

Sjansesløseri av Grovfjord

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Seier og ung debutant

Tap og seier i Tromsø

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Overbevisende av hjemmelaget

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Hinna fotball KAMPPROGRAM - HERRER. Mandag, kl Hinna - Staal Jørpeland 2

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Treneren har sine egne favoritter som alltid får spille hele kampen. (2)

Kampnr Klasse Hjemmelag Bortelag Dato

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Klasse Hjemmelag Bortelag Dato Tid Dag Dommer G19 1. div avd 01 Varhaug 1 Vidar :00 Onsdag Oppsatt dommer G11 Nivå 2 avd 10 Varhaug 1

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Snudde for fjerde gang på rad

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Solid kamp av Grovfjord

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Solid avslutning på Sletta

Sjansesløsing ga spenning

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

NORDSTRAND IF G2001. Visjon til NIF: Flest mulig, lengst mulig, best mulig

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Turneringsreglement. 4. Antall spillere på banen inkludert keeper er i utgangspunktet 3 for 3`er fotball, 5 for 5`er fotball og 7 for 7`er fotball.

Trippel til ingen nytte

Kan Grovfjord true Medkila?

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord berget poeng

Utklassing på Ankenes

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2010

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Siljan Idrettslag. Stiftet 7/ Fotballgruppa Sportsplan Siljan fotball 2013

Årsberetning Vassøy idrettslag 2013 side 2 av 7

Heldig poeng mot Luna

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Transkript:

fotball KAMPPROGRAM - HERRER Fredag 29/4 2016 kl 18.30 HINNA RANDABERG Dagens kampsponsor:

LITT FRA SIDELINJEN Tre kamper er spillt i serien og vi har fått et brutalt møte med 3. divisjon. Forrige hjemmekamp mot Åkra var ikke dårlig fra vår side, men vi mangler sharpness i begge ender i avgjørende øyeblikk. Jeg fikk ikke med meg kampen mot Vard Haugesund 2, men nok en gang ledet vi - og ramlet sammen. Det var en nedstemt gjeng som returnerte til etter 5 mål i sekken i andre omgang. Kraftig motvind kan nok kanskje ta noe av skylden, men dette er uansett for mye. Dersom Lars orker å skrive noe er det nok et referat fra kampen både på hjemmesiden og her i programbladet Nå er det jo alt for tidlig å analysere noen ting som helst etter kun 3 kamper, men det er klart at folk som heier på lurer litt på hva som skjer. Vi kan nok skylde litt på skader på sentrale spillere. Dette har medført omrokeringer og det tar tid å vende seg til nye plasser på banen. En annen ting er andre forfall som skyldes sykdom og reise. Når alt dette kommer samtidig blir vi rett og slett veldig sårbare. Hva bør vi etter min mening jobbe med framover? Selvsagt å få skadete spillere friske. Joey er nå på gang igjen, og Eskild er vel heller ikke så langt vekke. Nado bør vel også snart nærme seg noe, og med dette får vi straks noen flere alternativ. Geggi er det nok verre med, og det spørs vel om vi se ham igjen på banen denne sesongen. Gledelig er det forøvrig at Andreas Våge skal være hjemme en måneds tid nå. Håper han kan bidra positivt i noen kamper. Litt senere kommer også Sondre Risa hjem fra USA og kan kanskje bidra i noen kamper. Uansett resultat framover - det er umåtelig viktig å holde humør og positivitet oppe. Vi må gjøre det beste vi kan i hver kamp og blir det tap så skal vi ha samme holding i neste kamp. Til slutt vil seieren komme og den kommer til å smake nydelig. Den smaken kan veldig godt komme i kveldens kamp mot Randaberg. De har heller ikke hatt noe kjempeåpning så langt. Før jeg gir meg for denne gang vil jeg gi en liten hyllest til damelaget. 3 seire av 3 mulige lar seg høre. Nå er jo spillerstrategien en helt annen der enn for herrelaget som de fleste kjenner til, men det er uansett kjekt når en ser at en lykkes. God kamp i kveld - hodet skal holdes heves - uansett resultat Heia -Tor-

Spesialisten på fotballreiser 35039 GEVIR Telefon 37 25 29 29 - dues.no - info@dues.no Dagens kampsponsor: 21.-26. juli: DanaCup Cup 30 26.-28. juli: Brøndby CupCup 25.-30 juli: Dana juli.-3.aug: Brøndby

KAMPER SERIEKAMPER HERRE A 2016 HJEMMELAG BORTELAG DATO TID BANE Frøyland Vard 2 Riska Sandnes Ulf 2 Brodd Staal Jørpeland Åkra Randaberg Haugesund 2 Ålgård Vardeneset Bryne 2 Åkra Randaberg Haugesund 2 Ålgård Vardeneset Bryne 2 Odda Frøyland Vard 2 Riska Sandnes Ulf 2 Brodd Staal Jørpeland 8 april 15 april 24 april 29 april 5 mai 13 mai 20 mai 30.mai 2.juni 9 juni 15 juni 19 juni 25 juni 29 juni 8 aug 15 aug 19 aug 25 aug 6 sep 9 sep 19 sep 22 sep 30 sep 6 okt 15 okt 18:30 18:30 15:00 18:30 18:30 19:00 20:00 20:00 19:00 19:00 15:00 20:00 19:00 19:00 18:30 20:00 18:00 19:00 20:00 20:00 18:30 19:00 15:00 Frøyland Stadion Dagens kampsponsor: Gymnasbanen 5 Riska Stadion Hovedbane 2 Midjord Jørpeland Stadion Åkra Kunstgress Randaberg Stadion Haugebanen Nye Ålgård Stadion Modenabanen Bryne Stadion

KAMPER SERIEKAMPER DAME A 2016 HJEMMELAG Bergen Nord/Hov Avaldsnes 2 Haugar Vestsiden Askøy Kaupanger Sandviken Fyllingsdalen Staal Jørpeland Arna Bjørnar 2 Klepp 2 Forus & Gausel BORTELAG Sandviken 2 Fyllingsdalen Staal Jørpeland Arna Bjørnar 2 Klepp 2 Forus & Gausel Bergen Nord/Hov Avaldsnes 2 Haugar Vestsiden Askøy Kaupanger Dagens kampsponsor: DATO 10 apr 17 apr 24 apr 1 mai 12 mai 22 mai 29 mai 1 juni 12 juni 16 juni 19 juni 8 aug 14 aug 20 aug 28 aug 1 sep 11.sep 18 sep 22 sep 2 okt 9 okt 16 okt TID 18:00 20:00 20:00 20:00 13:00 14:30 19:00 14:30 20:00 18:00 13:00 BANE Salhus Kunstgress Avaldnes 2 Sakkestad gras Ravnanger Gras Kaupanger Stadion Stemmemyren kunst Varden Amfi Jørpeland Stadion Garnes Kunstgress Klepp Stadion Knudamyrå

Skal du kjøpe bil, bobil eller mc? Vi kan tilby inntil 10 års nedbetalingstid og inntil 100% finansiering. Tlf 55 61 00 30 Mail: bilaan@brage.no www.brage.no Vi får jobben gjort. www.marine-1.no

Presseklipp Fra Haugesunds Avis etter kampen mot Åkra

DAMELAGET 2.DIV. 3-1 OVER FYLLINGSDALEN Damene fortsetter seiersrekka. I dag var det Fyllingsdalen som ble sent hjem uten poeng. Scoringer ved Malin Runestad, Nora G Falnes og Hanne Kogstad. Malin Runestad ble kåret til s beste spiller. Skrevet av Arve Fure den 24.04.2016 Kampen startet litt svakt fra vår side. Det gikk en tid før vi kom skikkelig i gang med samhandling og samspill. Det var også Fyllingsdalen som gikk i ledelsen etter kun 6 minutters spilll etter litt ukonsentrasjon og ubesluttsomhet i de bakre rekker. Fyllingsdalen angrepsrekke var farlige et par ganger, men etterhvert fikk vi mer tak på dette oppgjøret og på slutten av omgangen hadde vi bra kontroll, Utligningen kom etter 32 minutters spill. Et meget godt angrep og forarbeid, ballen til Helena på høyre kant, og et perfekt innlegg ble headet i mål av Malin Runestad. Pauseresultat 1-1 etter en omgang som vi totalt sett ikke var helt fornøyd med. Det ble en mye bedre andre omgang og nå var det som hadde føringen på dette opggjøret. Vi skapte mange gode sjanser etter godt spill, men scoringene lot vente på seg. En stor sjanse av Hanne Kogstad, men skuddet strøk like utenfor. Men de siste minuttene av kampen ble avgjørende. Etter mye frem og tilbake omtrent på 5 meters merket ved Fyllingsdalens mål, ble det endelig scoring. Det tok litt tid før vi fant ut hvem som scoret, men det viste seg at det var Nora G Falnes som var sist på ballen. Helt på slutten av kampen får Hanne Kogstad en flott pasning fra Malin Runestad, starter på egen banehalvdel og kommer alene mot keeper og gjør ingen feil. Fortjent 3-1 seier. Fyllingsdalens trener oppsummerer kampen slik: " Det hadde vært et "ran" hadde vi vunnet denne kampen". Ingen tvil om hvem som var s beste spiller: Malin Runestad og 3 børspoeng. To poeng til Helena Marie Son Løvbræk. Det siste poenget kommer vi tilbake med Vi stilte med følgende lag: Keeper: Ingeborg Ask Langhelle. Forsvar: Regine Thoresen, Ida Kristoffersen, Nora G Falnes og Kristin Aarrestad Nesse. Midtbane: Ida Lillehammer, Emilie Lomeland, Malin Runestad og Helena Marie Son Løvbræk. Angrep: Malin Lundmann og Hanne Kogstad. Innbytte: 77 min ut Regine Thoresen, inn Laura Helene Tangen, 84 min ut Helena Marie Son Løvbræk, inn Julia Torvnes. Ubenyttede innbyttere: Tonje Jørgensen og Marte Hole.

DAGENS MOTSTANDER RANDABERG Vi tar i dag imot Randaberg på. Randaberg IL er en stor klubb med ca 2000 medlemmer. Den mest kjente spilleren er nok Reidar Goa som både har spilt en rekke kamper for Viking og var innom landslaget. Dagens a-lags trener Erik Fuglestad er jo også en relativt kjent kar som både har vært i Viking og proff i det store utland. På sitt beste var RIL helt oppe i Adecco ligaen, men gleden av å være der ble kortvarig. Siden bar det nedover og A-laget har de siste årene fristet tilværel- sen i 3.divisjon. I år har de blitt tatt med som en av favorittene, men så langt har de kun sanket ett poeng mer enn oss. Regner med at de vil gjøre alt for å få sin første 3 poenger mot oss, så dermed er scenen satt for to lag som sårt trenger poeng nå. En god miks av spillere fra Randaberg

RESULTATSERVICE Sist serierunde (3) Randaberg 2-2 Riska Staal Jørpeland 1-0 Brodd Odda 0-5 Vardeneset Åkra 0-1 Ålgård Vard Haugesund 2 6-2 Frøyland 1-1 Sandnes ulf 2 Haugesund 2 1-0 Bryne 2 Denne serierunden (4) Randaberg Fre 29/5 kl 18:30 Vardeneset Frøyland Brodd Odda Ålgård Vard Haugesund 2 Riska Haugesund 2 Bryne 2 Staal Jørpeland Sandnes Ulf 2 Åkra Neste serierunde (5) Frøyland Brodd Riska Tors 5/5 kl Randaberg Ålgård Haugesund 2 Staal Jørpeland Odda Bryne 2 Vard Haugesund 2 Sandnes Ulf 2 Åkra Vardeneset Tabell pr 26/4 2016

HINNA 1 Lars Ueland Isachsen 2 Martin Ueland 3 4 Eskild Gilje Helgevold 5 Mikal Mæle 6 Lasse Nordhus 7 8 Bendik Aarstad 9 Johannes Bernhard 10 Geir Olav Helgøy 11 Fredrik Fossmark 12 Arne Martin Hagenes 13 Henry Lohne 14 Hicham Billa 15 Mustafa Behi 16 Torstein Helle Meling 17 Hans Arne Haga 18 Mammadou Yussuf 20 Eivind Ovedal 21 Espen Andersen 22 Frode Amdal 23 Artemiy Voronkov 25 Gaute Sørensen Schei 26 Lars K Vigeland RANDABERG 1 Mathias Anker Paulsen 3 Tor Omar Sande 7 Daniel Aurdal Iversen 8 Jonas H. Lunde 11 Olav Andreas Lilleås 10 Julian Veen Uldal 21 Mikkel Ørbæk Andersen 22 Simen Våge 23 Knut Sindre Norgren 9 Tord Forberg Oftedal 15 Nicolai Strømsvold 13 Bjarte Hovland 17 Martin Hestvik 18 Henrik Andre Jelsa 19 Almin Hrusti BASERT PÅ SIST KAMP Trener: Jørn Øvrebø Keepertrener: Erik Johannessen Assistent: Arnt Martinsen Lagleder: Henning Imsland Trener: Erik Fuglestad Lagleder: Erik Nevland Ass Trener: Kim Henning Madland Dommer: Einar Ragnvald Løyning, Eiger Fotballklubb - gr. Assistentdommer 1: Jørn-Anders Fløysand Tveit, Nordre Holsnøy IL Assistentdommer 2: David Tremblay, Internat. School of Stavanger HUSK NESTE HJEMMEKAMP FRE 13/5 KL 18:30 HINNA - HAUGESUND 2

Flau forestilling mot Vard Haugesund 2 var gode og heldig i første omgang, men opplevde en kjempesprekk i andre. Dermed må vi fortsatt vente på årets første 3- poenger. Skrevet av Lars Isachsen den 25.04.2016 Sol- og vindfull søndags ettermiddag. Guttene var motiverte og klare for årets første Haugesund tur. Dessverre gikk det ikke helt som planlagt. klarte heller ikke til denne kampen å stille samme forsvarsfirer som forrige kamp. Hans Arne Haga var syk, og Bendik Aarstad var bortreist. Henry Lohne var tilbake etter karantene og skade, og dannet stopperpar sammen med Espen Andersen. Arvin Gergerechi fikk sin første kamp fra start, og erstattet Frode Amdal i den defensive rollen på midten. Kampen startet forrykende. fikk et billig indirekte frispark som Eivind Ovedal enkelt plasserte i mål bak en heller passiv Vard-mur. Dessverre gikk det som det har pleid for i år, nemlig at motstanderlaget scorer like etterpå. Det tok kun minutter før Vard fikk et billig frispark fra rundt 20 meter. Hjemmelagets Vegard Sætre fikk kjempetreff, og plasserte ballen fint over muren og i Isachsens motsatte hjørne. Dermed var lagene like langt igjen. Etter målet satte Vard inn et kjempetrykk, og er heldige som ikke slipper inn enda ett mål. Etter hvert roer det seg litt ned, og får kontroll igjen. Martin Ueland i bilde fikk litt å bryne seg på mot Vards høyreside.

Etter 30 minutter får innkast på høyresiden. Torstein Helle Meling kaster til Gaute Schei, som fra drøye 25 minutter limer ballen opp i krysset. Flott scoring og bortelaget opp i føringen. Like etterpå kontrer og Fredrik Fossmark. Venstreback Martin Ueland er fint med framover, og får ballen alene med keeper, men han legger ballen like til side for mål. 1 minutt før pause kontrer igjen, og denne gang er det Eivind Ovedal som setter fart. Han velger fra spiss vinkel å skyte selv, men treffer skeiv, noe som gjør at ballen ender opp på bakre stolpe hvor Gaute Schei befinner seg, men baller går dessverre i nettveggen. Dermed går de helhvite til pause med ledelse i det som var en omgang hvor det kunne og burde vært flere scoringer til begge lag. Årsverste øynet før 2.Omgang årets første 3-poenger. En var forberedt på et massitvt Vard-trøkk, noe som også var tilfelle. Hjemmelaget fikk gjøre stort sett som de ville, og man klarte nesten ikke kommer over på Vards banehalvdel. Lars Isachsen stopper forsøk en og to, men hjemmelaget får tilslutt sin fortjente utligning til 2-2. Der og utover er det lite hyggelig å gi våre lesere. Vi faller helt sammen, og det er nærmest en sjansebonanza, og bare spørsmål om hvor stygt resultatet tilslutt kommer til å bli. Ingen tar duellene, eller jobber i rammene slik vi på forhånd hadde blitt enige om. Det hele stopper ikke før det står 6-2 til Vard, og da har vertskapets Mats Kvalvågnes rukket å notere seg for et hat-rick. Eneste trøst er at har noen store sjanser på kontringer som burde resultert i mål og et litt finere resultat, samtidig som vi ble snytt for et soleklart straffespark. Når vi etter tre kamper teller opp har null poeng, og ligger sist. Veien opp er derimot kort ettersom divisjonen er veldig jevn. møter et godt organisert Vard Haugesundlag som kommer til å plukke langt mer poeng enn "ekspertene" har spådd. De vant søndags ettermiddag en svært fortjent seier, og viser at de har mange kvalitetspillere spesielt i det offensive leddet. Nå går turen hjem for en ny treningsuke. Den skal brukes godt! Etter søndagens forestilling fikk laget beskjed av Jørn Øvrebø og gå i seg selv. Det trengs! Vi kan snakke så mye vi vil om alle skadene og forfallene som har vært så langt i sesongen, men slik skjer i fotballen. Det vi derimot kan gjøre noe med er å begynne å brette opp ermene og ta fighten. Nå har vi lært av denne kampen, og lover å komme sterkere tilbake mot Randaberg på fredag.

LITT FRA JUNIORLAGET Junior elite -Viking 3-1(2-1) TAKTISK TRIUMF Me knuste idag Viking på en overbevisende måte. Vår andre 3-1 seier på rad. Vi valgte å ligge lavt og la ballsikre Viking spillere trille ball. De skaper lite og etter 20 min velter vi frem i et flott angrep og Håvard Winterburn setter fortjent inn 1-0. Vi trykker på mens Viking har noen sporadiske angrep. Etter 30 min får Vetle Rooney kranglet med seg ballen og den triller i noten. 2-0. Det koker på tribunen og DJ OBA og speaker SODDA holder trøkket med vittige og saftige kommentarer viking kunne kjøpe trøstepølser i kiosken Rett før pause putter Adrian Pereira på en lompe av et skudd. 2-1 står seg halvspilt. Gutta er påskrudde og higer etter flere mål. 2 omg starter og vi skaper flere farligheter. På en corner dundrer banens beste og bursdagsbarn imorgen Miran Ramos inn 3-1. Vi kontrollerer kampen innom vinner Sykt fortjent. En stor takk til fremmøtte publikum samt kiosk og speaker personell JISISS denne seieren smakte og en taktisk innertier fra Eirik Klopp Sandnes Ulf JR - JR (3-1) 4-2 Før kampen hadde Eirik mange skader å forholde seg til 3 av 4 forsvarsspillere var ute med skader dermed så måtte det komponeres en ny forsvarsfirer og spillere måtte inn i uvante posisjoner. Fra start fikk vi se en usedvanlig pigg og opplagt Bokn på høyreback samt at Ohm og Landråk startet som midtstoppere. Kampen startet med et Sandnes lag som gikk friskt ut, vi lå lavt og kontret og var nær ved å ta ledelsen etter bare 5 minutter da det smalt i stolpen men i angrepet etterpå så glipper vi i markeringer og Sandnes setter inn 1-0. Ikke lenge etterpå så smeller det igjen fra gaukene og 2-0. Da våknet og jobbet seg iherdig inn i kampen, vi fikk lønn for arbeidsinnsatsen og Visted kommer seg løs og uegoistisk legger ut til høyre der er Khan og banker inn 2-1. Nå er det kamp igjen og vi stresser et godt Sandnes Ulf lag men så glipper vi igjen på overtid i førsteomgang, ikke oppmerksomme nok i dueller inni i vår egen 16 meter og dermed så heades ballen i mål 3-1 til pause. Andre omgang er jevn, spillet bølger frem og tilbake...vi ligger lavt og gir alt i kontringene. Etter en halvtimes spill så kommer igjen Vetle seg gjennom denne gangen på høyre kanten, drar av et par spillere langs dødlinjen og slår ballen langs bakken foran mål der er Didrik kald og sikker og triller ballen over mål streken (etter først å lagt inn en liten bom på ballen finte) og 3-2. Nå er det som presser på og får Sandnes helt ut av rytmen og vi er utrolig nær 3-3.. men så er vi ukonsentrerte, Sandnes Ulf kontrer og setter inn 4-2 bare minutter før kampen ebber ut. Men tror vi alle er enige om at dette var en bra gjennomført bortekamp mot et godt Sandnes Ulf lag.

Dagens kampsponsor:

BYGGFIRMA J FØRLAND TLF 905 96 330 På lag med idretten!

VÅR HOVEDMÅLSETTING ER: Fotball skal være et viktig samlingspunkt i bydelen, preget av stabilitet og kontinuitet. En skal ha et miljø som bygger på trygghet og trivsel der spillere, trenere, ledere, foreldre og andre kan utvikle vennskap, selvtillit, respekt og toleranse. Fotball skal ha et sportslig tilbud til de som ønsker å ta del i organisert fotball. Det sportslige tilbudet skal være av en slik karakter at alle spillere opplever utfordring og mestring i læringen. De sportslige resultatene bør gradvis legges mer vekt på fra de alderstrinn der en spiller om kretsmesterskap og NM. Det bør skje mellom annet ved at Fotball legger til rette for kompetanseutvikling av trenere og ledere. BARNESEKSJONEN I barneseksjonen har vi rundt 330 medlemmer i aldersklasse fra 5 år og opp til 12 år. modellen er et viktig fundament for all aktivisering og utvikling av klubben. modellen gir en god beskrivelse av laginndeling, lagledelse, organisering, kultur, treninger/treingsopplegg, kamper, hospitering på trening og i kamp samt representasjon. Barneseksjonen er foreldredrevet og består av ca. 60 trenere / oppmenn / foreldre-kontakt / dugnadskontakt / web-ansvarlig / inkluderingskontakt etc. Vår egen Miniputtturnering som går av stabelen i slutten av oktober ( Miniputtturnering) er årets høydepunkt for barneseksjonen. UNGDOMSSEKSJONEN Ungdomsavdeling består av jenter og gutter i alderen 13-19 år. Nytt i år er at jubior lag også er tilhørende her. modellen er også her lagt som fundament for all aktivitet. Til årets serie stiller vi med ca.15 lag fordelt på rundt 200 aktive spillere. I tillegg kommer ca.40 trenere / oppmenn / dugnadsansvarlig / foreldre-kontakt / web-ansvarlig / inkluderingskontakt etc. Dana Cup er sommerens store høydepunkt for ungdomsseksjonen. SENIORSEKSJONEN I 2016 stiller vi med 5 lag fordelt på damer og herrer på ulikt nivå. Vårt dame A-lag er i 2.divisjon og er i år en kombinasjon av og Viking sine a-lag som satser på å rykke opp til 1. divisjon. Herre A-lag er nyopprykket i 3.divisjon. Det er også et 3. divisjons Iag for damer og 7.div lag for menn.i tillegg har vi en ivrig OldBoys / Veterangjeng som trener hver tirsdag og lørdag. FFO er et tilbud til alle barn i bydelen fra 3. klasse. Men foruten, Forus, Vaulen og Gausel, tar vi gjerne imot unger både fra Kvalaberg, Lura og andre som skulle være interesserte. FFO-dagen starter med leksehjelp og egentrening/fri lek. Kl. 14.00 har vi et fellesmåltid hvor barna annenhver dag får varmmat og brødmat. 14.45 starter den organiserte fotballtreningen hvor vi er 2-4 kyndige trenere som tar hver vår gruppe. Gruppene deles inn etter interesser, vennskap og ferdigheter. Vi har åpent alle ukedager og begynner å bli blant de største og beste i landet. Nilsi har med seg 5 medhjelpere fra junior og seniorlag.

HINNAKLINIKKEN AS Spes. Fødselshjelp/kvinnesykd. Dr. Marit Veholmen og Dr. Rosa T. Adalsteinsdottir svingene 46, tlf. 51906868 STYRET I HINNA FOTBALL 2016: Styreleder: Oddvar Skjæveland Mob. 916 81 898 Nestleder: Kristian Falnes Mob. 909 78 294 Økonomileder: Torstein Ådnøy Mob. 976 75 433 Seniorleder: Tor Anda Mob. 924 93 726 Ungdomsleder: Tom Kåre Gjerde Mob. 466 29 979 Barneleder: Lene Marie Helvik Mob. 957 42 126 Sportslig leder: Christian Claussen Mob. 901 05 935 Sekretær: Egil Torgersen Mob. 992 40 664 HINNA FOTBALL TAKKER VÅRE ANNONSØRER OG STØTTESPILLERE

Alt i elektriske installasjoner! bolig - landbruk - industri Kontakt: E-post: sandaut@sandaut.no Telefon: 51 82 30 70 Besøksadresse: Jåttåvn 92, 4020 Stavanger Postadresse: Postboks 120, 4065 Stavanger www.sandaut.no