Like dokumenter
Seier og ung debutant

Grovfjord skuffet stort

Tap og seier i Tromsø

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

6 mål på en halv time

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Sjansesløseri av Grovfjord

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Mikkel - seriens beste

Grovfjord var effektive

Overbevisende av hjemmelaget

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord berget plassen

Seier med 10 mann i 70 minutter

Ledelse snudd til tap

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Mye positivt, men tap

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Slet seg til seiermot Medkila

Solid avslutning på Sletta

Selvmål, rødt kort og stortap

God prestasjon av Grovfjord

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord snytt for mål!

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Sjansesløsing ga spenning

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord berget poeng

Utklassing på Ankenes

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

A-stallen A-laget 2008

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Snudde for fjerde gang på rad

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Trippel til ingen nytte

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Solid kamp av Grovfjord

Heldig poeng mot Luna

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord sliter - nytt tap

A-stallen A-laget 2009

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Berget uavgjort på overtid

Framvik-brødre med lekestue

Poengløs og rødt kort

Debutantscorer og straffedramatikk

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Ineffektivt av hjemmelaget

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

X-files på Stokmarknes

Ubeseiret på hjemmebane

Berget uavgjort i målkalas

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Dramatisk på Medkilabanen

Heldig grovfjordpoeng

Hadde seieren i lomma, men...

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Kan Grovfjord true Medkila?

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Hjemmekamp på bortebane

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Utfordrende lofotentur

Transkript:

Skade ødela for hjemmelaget Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 05.09.2009 Tidlig i andre omgang måtte vår keeper, Mikkel Rasmussen, ut pga skade i hoften etter sammenstøt med HILs Are Brodtkorb. Uten reservekeeper måtte i stedet vårt sterkeste angrepsvåpen og målscorer, Richard Normann, bildet, ikle seg den grå keepertrøya. Denne rokeringa bidro sterkt til å endre kampbildet, for etter byttet raknet det for oransjetrøyene og i løpet av kort tid var 1-0 ledelsen snudd til 1-5. Kampfakta Grovfjord - Harstad 1-5 (1-0) Sletta gress, sleip etter mye regn Dommer: Petter Minge, IL Santor Tilsk.: 168 bet. Været: Grått, men opphold og ca 12 gr Målene: 45.min. 1-0 Richard Normann 64.min. 1-1 Magnus Nicolaisen 67.min. 1-2 Are Brodtkorp 74.min. 1-3 Jim Johansen 81.min. 1-4 Espen Bjøri Ass. Lars Erik Markussen

85.min. 1-5 Jostein Kajander Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort 1 Mikkel Rasmussen 51.min 2 Raymond Olsen 83.min 3 Raymond Sørensen 23 Raymond Johnsen 10 Martin Kristoffersen 71.min 11 Stian Eilertsen 19 Jonny Hansen gult 6 Roar Christensen 9 Thomas Haugland

14 Richard Normann 7 Lars Erik Markussen 8 Eduard Chirita 51.min 22 Kent Pettersen 71.mi Alexander Karlsen 83.min Håvard U. Jacobsen Jonas Svendsen Mats Wiik Johannes F. Dragøy Marius Sjøvoll

Oppmann: Nils Arne Sjøvoll -Vi var i himmelen i èn time, sa midtstopper, Raymond Sørensen, etter kampen. Og det må vi gi han rett i. Grovfjord yppet seg og plaget HIL mye lenger enn det de fleste, både hjemmepublikum og tilreisende fra Harstad, hadde forestilt seg før oppgjøret, selv om de som hadde hjerte for de oransje håpet at det skulle vare i 90 minutter. Uten scoring i første omgang og ettersom minuttene sneglet seg avgårde i den andre uten mål for bortelaget, samtidig med Mjølner-ledelse i Narvik, ante vi en viss uro og stress både på sidelinja og banen hos de gule og sorte, og spillet var nok litt mer oppjaget og hektisk enn ønsket hos trener Stein Berg Johansen. Men håpet i Grovfjord og Narvik om sensasjon brast definitivt etter at Mikkel måtte forlate banen og Richard måtte ta på seg keeperhanskene. Uten en sterk og rask sentral spiss som kunne true bakrom fikk de bakre rekker hos HIL en enklere oppgave og kunne mer risikofritt flytte seg høyere opp på banen og gi bedre støtte for midtbane og angrep, noe som snart skulle vise seg å gi resultater. -Vi straffes hardt for å måtte ommøblere på laget, forklarte Roar etter at det hele var over. Ikke bare for at vi blir svekket i begge ender, men det sprer seg også usikkerhet i laget og vi blir påvirket på det psykiske plan også. -Dette ga HIL den nødvendige motivasjonen og laget får et klart overtak. Mest skuffende av oss å slippe inn så mange mål på slutten. Det ble et par for mye. HIL hadde tydelig ønske om tidlig å avgjøre kampen til sin fordel, for bortelaget åpnet friskt og offensivt med hurtig spill og gode kombinasjoner. Men en sleip og uvant bane er ikke det enkleste å beherske for hurtig pasningsspill langs bakken noe som voldte HIL endel problemer. Men gultrøyene spilte seg likevel til et par store sjanser, bl.a smalt et skudd i stolpen tidlig i omgangen. Men etter å ha ristet av seg åpningsnervene begynte Grovfjord å få bedre orden i sitt deffensive spill ved å falle kollektivt, bli mer kompakt og være dyktige i sideforskyving. Det sterke grepet som HIL hadde i starten av kampen smuldret gradvis etter som omgangen skred frem og det ble sjeldnere farlig foran Mikkel i buret. Men vi slet selv med å få til gode overganger og spill i rom slik vi ønsket. Likevel kom vi oss inn i farlig sone til HIL endel ganger, og halvveis i omgangen hadde Thomas et flott frispark fra omkring 25 m. Kula hadde kurs mot krysset, men HILkeeperen slo ballen i tverrliggeren og over med en kjemperedning. Per Ivar Staberg, tv, sportssjef hos HIL, ble vel engasjert på sidelinja og fikk tilsnakk av dommeren.

Men dette fortalte oss likevel at vi var med og at hjemmelaget kunne true serielederen. Etter GIL-sjansen ble det mest midtbanekriging, og med unntak av en kjemperedning av Mikkel få minutter før pause var det lite farligheter HIL skapte mot slutten. I det vi gikk inn i overtid av første omgang fikk Grovfjord den ene sjansen som behøvdes får å oppnå tellende resultat. På et langt oppspill til HILs 16 m går Lars Erik i luftduell med forsvaret, ballen faller ned på bakken og i det forsvarsspilleren skal klarere glir han og ballen havner hos Richard Normann. Han viser hvorfor han er en ettertraktet spiss hos mange klubber, nøler ikke, og gir hverken forsvar eller keeper mulighet og feier kula i mål fra omkring 10-12 m. Richard Normann sørget for jubel hos hjemmelaget like før pause. Dessverre ble bildet uklart. God kjemping og stor innsats gir belønning selv om HIL var det førende spille- og sjanseskapende laget i omgangen. Men ikke mer enn at vi var i pole position ved pause. Andre omgang starter som den første med HIL-press. Imidlertid kjemper grovfjordgutta med hjerte utenpå drakta og gir ikke favorittene noen gratis og virker å ha noenlunde kontroll i de bakre rekker. Så skjer det som definiitivt får kampen til å endre karakter - Mikkels skade og Richard i mål. HIL tar helt over de siste 30 minuttene og presser et etterhvert slitent hjemmelag som ikke makter å holde spillet oppe på banen, og målene må bare komme som en konsekvens av dette. Utligningen kommer etter at Magnus Nicoliaisen går på løp og blir frispilt gjennom midten og Richard kan intet gjøre. Deretter skjer det kjapt. Vi vet at HIL er farlige på dødballer og man gir ikke bort slike risikofritt - til et lag med duellsterke spillere i boksen. To cornere med få minutters mellomrom. Den første styrer Are Brodtkorb inn, mens den neste scorer Jim Johansen direkte fra flagget. De to siste scoringene kommer etter kjapt og godt spill på bortelagets høyrekant med tilhørende presise innlegg som Bjøri og Kajander sørger for finner nettmaskene. Når hjemmelaget først slapp taket ble det fritt fram for HIL og da var det lite vi kunne gjøre. En bra gjennomført kamp av gutta våre og de skal ha all ære av innsatsen og prestasjonen så lenge kreftene holdt. Vi kan ikke forvente at Grovfjord skal være i stand til å spille jevnt med HIL i 2x45 min. Så godt treningsgrunnlag har ikke våre spillere. At vi var med i over 60 minutter var i overkant av forventningene.

Målsettinga om å stresse og plage motstanderen, og være med i kampen lenge, ble oppnådd. Hadde vi unngått skaden på Mikkel tror jeg harstadlaget måtte ha slitt litt til før det hadde blitt uttelling, men uten at HIL hadde gått på noen blemme ettermiddag. I beste fall kunne vi oppnådd et penere resultat. Med seieren forsvant det absolutt siste rest av håp som Mjølner måtte ha om å overta regien av Hålogalandsserien, og HIL bør kunne smile hele veien fram til kvalikkampene. HILs keeper, Espen Bendiksen, stilte med rosa shorts i anledningen. Modig gjort. Ikke helt bra dette bildet heller, beklageligvis. Resultater og tabell.