Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Like dokumenter
Overbevisende av hjemmelaget

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Slet seg til seiermot Medkila

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord var effektive

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Solid kamp av Grovfjord

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Sjansesløseri av Grovfjord

Seier med 10 mann i 70 minutter

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

God prestasjon av Grovfjord

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Tok poeng fra serielederen

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Sjansesløsing ga spenning

Trippel til ingen nytte

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Poengløs og rødt kort

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Heldig poeng mot Luna

Tap og seier i Tromsø

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Snudde for fjerde gang på rad

Opp- og nedtur i Lofoten

Første omgang ødela - tapte 1-4

Seier og ung debutant

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Framvik-brødre med lekestue

X-files på Stokmarknes

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Grovfjord berget poeng

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Berget uavgjort på overtid

Heldig grovfjordpoeng

Grovfjord snytt for mål!

Ineffektivt av hjemmelaget

Ubeseiret på hjemmebane

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Mye positivt, men tap

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Tapte 0-3, men herlig innsats

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Utklassing på Ankenes

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

6 mål på en halv time

Grovfjord skuffet stort

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Solid avslutning på Sletta

Straffedrama på overtid - igjen!

Annen klubbfakta pr 2015

Ledelse snudd til tap

Sterk andreomgang ga seier!

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Utfordrende lofotentur

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Overkjørsel på Sletta

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

Endelig seier til Hardhaus?

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Møter serielederen. 4.divisjon avd. Hålogaland. Fredag kl 1900 Harstad B - Lødingen, Harstad stadion

Dramatisk på Medkilabanen

Hadde seieren i lomma, men...

Grovfjord vant thriller-derby

Transkript:

Motgangen fortsetter Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 13.09.2015 Jonas Rasmussen (skjult bak lødingenspilleren) sin scoring få minutter før slutt hjalp lite. Hjemmelaget Lødingen ble for sterke og vant 3-2. 4.divisjon avd. Hålogaland Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL Tilskuere: Ca 50 Været: Strålende sol, ca 18 gr Målene: 14. min. 0-1 Erol Mercanoglu 38. min. 1-1 selvmål (Stian Christensen) 45+1 2-1 Markus Arentsen 50. min. 3-1 Karl Erik Bjerkan 84. min. 3-2 Jonas Rasumussen Grovfjords lag

Nr Navn Bytter Kort 1 Hallvard Markussen 13 Erling Eriksen 4 Eirik Christensen 5 Stian Christensen Gult - stå over neste kamp 16 Magnus Johnsen 15

Even Bjørnå 68.min 18 Markus Hoff Svendsen Gult - stå over neste kamp 7 Eirik Myrvang 86.min 11 Viktor Framvik 17 Erol Mercanoglu 63.min 22 Jonas Rasmussen Innbyttere 19 Andreas Martinsen 63.min

8 Elias Bjørnå 68.min Gult 14 Mathias Lundberg 86.min På benken: Hege Christensen, trener Manglende uttelling på sine mange sjanser i første omgang beseglet Grovfjords skjebne i dette oppgjøret. Det nytter lite når motstanderen har 100% effektivitet i samme periode. Før kampstart avholdt lagene ett minutts stillhet til minne om Birger Martin Strøms bortgang sist søndag.

Allerede fra kampstart grep Grovfjord initiativet i kampen og laget så ut til å være innstilt på å revansjere tapet mot Hardhaus forrige helg og samtidig gi sin trener, Hege Christensen, en fin presang til hennes 46-årsdag. Laget styrte hele omgangen, og overtaket og trykket ga flere gode muligheter allerede i innledningen. Etter et par minutter fikk Viktor sjansen, men lødingenkeeperen vant den duellen. Det ser ut som ballen går i mål, men den forsvant over tverrliggeren,. Bortelaget holdt trykket oppe og flere gode innlegg passerte gjennom lødingenfeltet uten at noen grovfjordspillere nådde fram i tide til å sette sjansene. Men Lødingen går deffensivt ut og faller raskt tilbake med laget når Grovfjord får starte overganger i midtfeltet og gir heller ikke de oransje de beste arbeidsvilkårene. Kvarteret ut i kampen skulle overtaket betale seg. Erol mottok et langt oppspill på omkring 16-m, vant duellen med forsvaret, dro seg inn i feltet og satte ballen forbi Lødingens keeper. Kampbildet holdt seg omtrent uendret og Grovfjord burde øket ledelsen etter gode sjanser omkring en halvtime ut i oppgjøret. Lødingen hadde i mellomtiden hatt et par offensive forsøk, men grovfjordforsvaret tok effektivt ut disse før de ble truende. Men fotball er et merkelig spill og får mange ganger uventede konsekvenser, ofte helt på tvers av det som forventes ut fra spill og sjanser. Klisjeen om at når ikke laget som skaper sjanser scorer så vil motstanderen i stedet gjøre det. Så skjedde også i Lødingen. Grovfjord hadde full kontroll og ingenting tydet på at hjemmelaget skulle komme inn kampen. Men så skjedde det som ikke skulle skje (sett med grovfjordøyne).

Blåtrøyene oppnådde å spille seg fram til en corner få minutter før halvtid. Innlegget ble avklart tilbake hvor hjørnesparket ble tatt fra. Her ble ballen fanget opp av en lødingenspiller. Han tok en elegant skuddfinte på grovfjordforsvaret, dro seg innover i feltet og skjøt mot mål. Ballen hadde kursen mot nærmeste stolpe, hvor også Hallvard stod og har kontroll på skuddet. Men Stian forsøkte å avklare, men er uheldig med treffet, ballen forandret kurs og utmanøvrerte grovfjordkeeperen. På overtid av første omgang spilte Lødingen seg til nok en corner. Heller ikke denne siktuasjonen maktet Grovfjord avklare. Utoverheadingen havnet i bena på eks. grovfjodspiller, Markus Arentsen, som fra 5-6 m tok vare på muligheten til å gi hjemmelaget ledelsen. Ut fra spill og sjanser burde Grovfjord punktert kampen før Lødingen ble invitert i selskapet. Men når bortelaget ikke tok vare på sjansene så ender det slik det ofte gjør. Selv etter å ligge under ved pause var ikke kampen over, og Grovfjord har kommet tilbake etter tilsvarende situasjoner tidligere. Men scoringene ga lødingenspillerne ny motivasjon og det var et mer aggressivt hjemmelag som stilte opp til andre omgang for å forsvare ledelsen. Grovfjord gikk fra starten av omgangen hardt ut i et forsøk på å komme tilbake i kampen. Men i stedet skulle det bli Lødingen som kontret og økte ledelsen. I håp om tidlig å komme ajour flyttet bortelaget opp flere spillere i et angrepsforsøk, men da balltapet kom i lødingenfeltet var det få til avskjære kontringen da det lange oppspillet til en nokså ensom Karl Erik Bjerkan. Med stor fart forserte han sin oppasser og fra venstrekant inne i feltet skjøt han ballen mellom bena på grovfjordkeeperen. En skikkelig kalddusj for våre gutter. I stedet for en forhåpentligvis balanse i målregnskapet gikk det fra vondt til verre for grovfjordlaget. Få minutter senere var heller ikke centimetrene på vår side. I bra posisjon, fra noe skrått hold, smalt et skudd fra Viktor i motsatt stolpe. Det ble da klart at dette neppe ville bli Grovfjords dag. Det ville seg ikke for Stian Christensen og Grovfjord i dag. Her i duell med Magnus Vikjord Rist.

Resten av omgangen er lite å skrive om. Et etter hvert noe frustrert grovfjordlag fikk lite til å stemme, strukturen i laget ble delvis borte, og spillet ble svært rotete og lite kontsruktivt. I tillegg gjorde de mange frisparkene kampen oppstykket og det ble vanskelig å få rytme i spillet, og Grovfjord hadde store problemer å komme seg i scoringsposisjon. I stedet kjempet Lødingen seg mer inn i kampen og laget hadde noen gode muligheter til å øke ledelsen. En sen scoring tente et lite håp om likevel å knipe poeng i oppgjøret. Det fine angrepet iscenesatt av Magnuns Johnsen på venstrekant og med det etterfølgende innlegget som Jonas bredsidet i mål fra kort hold, fikk dessverre liten betydning. Ikke bare tapte Grovfjord kampen, men gule kort til både Stian og Markus gjorde tapet ekstra kostbart. Begge disse sentrale spillerne må stå over når serieleder Lofoten gjester Sletta til helga. Bursdagsbarn og grovfjordtrener, Hege Christensen (46), fikk ikke den gaven hun ønsket seg denne solfylte og flotte ettermiddagen. -Vi ville for lite i avgjørende situasjoner, bl.a i de to dødballsitusjonene som Lødingen scorte på, mente hun med etter kampen. Kanskje det ligger i bakhodet at vi i de to siste kampene har møtt de tabellmessig svakeste lagene, noe vi visste ville bli vanskelig, og at det har gjort at vi ikke er mentalt helt på. Resultater og tabell