Trippel til ingen nytte

Like dokumenter
Grovfjord var effektive

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Overbevisende av hjemmelaget

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Tap og seier i Tromsø

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Solid kamp av Grovfjord

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Framvik-brødre med lekestue

Poengløs og rødt kort

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

God prestasjon av Grovfjord

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Selvmål, rødt kort og stortap

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Seier og ung debutant

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Grovfjord snytt for mål!

Ineffektivt av hjemmelaget

Grovfjord berget poeng

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Grovfjord skuffet stort

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Heldig poeng mot Luna

Straffespark ødela sjansen

Endelig seier til Hardhaus?

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Utklassing på Ankenes

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Kan Grovfjord true Medkila?

Ubeseiret på hjemmebane

Solid avslutning på Sletta

Ledelse snudd til tap

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

X-files på Stokmarknes

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Heldig grovfjordpoeng

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Berget uavgjort i målkalas

6 mål på en halv time

Berget uavgjort på overtid

Dramatisk på Medkilabanen

Opp- og nedtur i Lofoten

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Snudde for fjerde gang på rad

Debutantscorer og straffedramatikk

Grovfjord sliter - nytt tap

Mye positivt, men tap

Smålagsspill. Smålagsspill - Spill to mot to. 20. desember :53. Side 1 for Smålagsspill

Første tap for Leknes?

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

A-stallen A-laget 2008

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Transkript:

Trippel til ingen nytte Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 15.09.2012 Unggutten, Markus Svendsen (15), var kampens profil med sine tre scoringer og drivende spill gjennom samtlige nitti minutter. Bare synd at ikke hans prestasjoner på Sletta holdt til poeng for Grovfjord i ettermiddag. På bildet følger han (tv for keeper) ballens curlede flukt mot krysset og sitt andre mål. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland Grovfjord - Melbo 3-4 (1-3) Sletta gress, våt Dommer: Marius Jespersen, Beisfjord IL - legger lista høyere enn andre dommere Publikum: 25 bet. Været: Regn i første omgang, opphold i andre - ca 8-10 grader Gult kort: Tarjei Rørtveit Celius, Melbo Målene: 8. min. 0-1 Christoffer Lockert 28. min. 0-2 Bjørn Magne Dreyer 33. min. 1-2 Markus Svendsen 34. min. 1-3 Stian Fredriksen 47. min. 1-4 Stian Fredriksen 50. min. 2-4 Markus Svendsen 64. min. 3-4 Markus Svendsen Grovfjords lag

Navn Bytter Mikkel Rasmussen (vikar) Magnus Johnsen Raymond Olsen William Jakobsen Markus Arentsen Magnus Rist 81. min Thomas Haugland Matias Olsen Erol Mercanoglu Anders Christensen Markus Svendsen Innbyttere Raymond Johnsen Tom Pedersen Jonas Rasmussen 81. min Tor-Einar Svendsen

ubenyttet Coach/lagledere: Raymond Johnsen, Tor-Einar Svendsen, Birger Strøm, Odd-Terje Johnsen, Oddmund Nilsen. Melbos startellever: Jan Arild Olsen, Øyvind Risjord, Alain, Bjørn Magne Dreyer, Geir Bjørsvik, Tarjei Rørtveit Celius, Johannes Magnussen, William Aas, Håvard Hansen, Stian Fredriksen, Christoffer Lockert. Også benyttet: Peter Aas og Jesus Maria Hodene var fortsatt i garderoben da spillerne gikk ut på banen og dommeren blåste gang omgangene. Det resulterte i to tidlige og kostbare baklengs som hjemmelaget aldri maktet hente inn igjen. Med sitt femte strake tap i dag opplever Grovfjord i sin verste periode siden 1998 da laget den gang noterte seks kamper på rad (1.-6. runde) uten poeng. I dag hadde jeg håp og en viss tro på at de vonde opplevelsene laget hatt de siste rundene skulle få sin avslutning mot et melbolag som ikke har vært like overbevisende i høst som i vårkampene. Men i stedet for å går ut på banen, ta tak i kampen og vise hvem som skulle bestemme ute på Slettas grønne og innbydende gressteppe, opplevde tilskuerne i stedet et tafatt og puslete hjemmelag som ble løpende i mellom mot et offensivt hadsellag som ønsket komme seg hurtigst mulig opp i oransjetrøyenes forsvarsfelt. Etter å ha trykket på og vist tendenser i noen angrep kom til slutt ledermålet for bortelaget - som veldig enkelt spilte seg gjennom Grovfjords forsvar og Christoffer Lockert kunne alene med Mikkel bare sette ballen til side for ham og i motsatt nettvegg. En kald og unødvendig dusj som hadde vært unngått om hjemmelaget hadde vært startklar da kampen ble blåst i gang. Målet ble imidlertid en vekker for grovfjordspillerene og gutta høynet aggressivitetsnivået i duellene, ble mer villig til å gå på løp og kom på gode overganger etter hvert utover i omgangen. Mens vi forventet en utligning slo blåtrøyene tilbake og kunne forholdsvis enkelt spille seg på tvers inne i boksen og avslutte med skudd som lignet mye på det første målet.

Surt å få en i sekken når grovfjord begynte å få en viss kontroll på kampen. Men spillerne ga heldigvis ikke opp og et par minutter ble Anders Christensen spilt alene gjennom, men skudd gikk rett på Jan Arild Olsen i melboburet. Men sjansen viste hva som var i emning. Litt senere fikk vi se hva som bor av fotballkvaliteter i unge Markus Svendsen. Han hadde så langt i omgangen vist fin vilje og gode initiativ til å kjempe og gå på løp, og han skulle også få betalt for all jobbinga han la ned. Markus (i venstre billedkant) tar med seg ballen oppover langs sidelinja, finter ut en back på vei innover mot mål og helt enkelt tupper kula forbi en utrusende keeper. En redusering i grovfjords gode periode så tidlig i kampen ga forhåpninger om noe mer enn bare en redusering. Men fotballklisjeen, "mål etter mål", lever i høyeste grad ennå. Rett fra avspark tråkler melbospillerene seg gjennom hele hjemmelaget og Stian Fredriksen sørger for at det igjen er tomålsseldelse til Melbo. Christoffer Lockert (tv), god og offensiv i melboangrepet, sørget for ledelse til de mørkeblå. Denne ga bortelaget aldri fra seg selv om Magnus Rist (th) gjorde så godt han kunne for å hindre at poengene ble med til Vesterålen. Foruten de første 10 minuttene i omgangen hadde Grovfjord grepet og et visst trykk i spillet, men slipper likevel motstanderen for enkelt inn til matfatet, og da forsyner gjestene seg selvfølgelig med god appetitt. Var starten av første omgang en traumatisk opplevelse så ble åpninga av de siste førtifem faktisk enda verre. Grovfjord ble brutt høyt i banen i eget angrep og overlot ball og initiativ til motstanderen som nærmest spaserte seg oppover langs høyre kant, innspill til Stian Fredriksen som nærmest kunne pirke ballen i mål ved første stolpe. Men hjemmelaget mistet ikke motet av et nytt baklengsmål og en situasjon som virket håpløs å gjøre noe med. Anført av den unge gratangsværingen kriget hjemmelaget seg tilbake i kampen, flyttet laget høyere og med gode bevegelser og mer presise kort- og langpasninger ble Melbo presset tilbake og en løpsvillig og kondisjonssterk Markus Svendsen fikk herje nesten som han ville langt inne i motstanderens felt.

Det skulle derfor ikke gå lenge før han utnyttet en langpasning som bare han kan, tok ballen elegant ned, dro seg fri og skrudde ballen i krysset fra omkring 12-13 m. Se bildet øverst i artikkelen. Men Markus var ikke ferdig for dagen. Ti minutter senere var han helt gjennom og kunne redusert ytterligere, men denne gangen vant melbokeeperen duellen. Bare et angrep senere måtte Jan Arild Olsen gi retur på et markusskudd som Matias Olsen fanget opp, men sjansen ble blåst. Likevel det skulle komme mer. Markus blir igjen spilt fri på venstre kant etter langpasning, og han gjør hele jobben selv. Vinner løpsduellen med høyrebacken, drar seg inn i feltet og skyter hardt, men midt på keeperen. Denne makter ikke holde ballen og den spretter ut igjen. Markus er oppmerksom, kommer først på kula og denne gangen gis ikke melbokeeperen en sjanse - og ny spenning i kampen. Med sin tredje scoring for dagen er Markus den yngste i Grovfjord IL med hattrick, og den 24. spilleren i klubben som gjør det siden 1967. Uheldigvis er han også den andre som må se laget tape til tross for tre mål. Den første som scoret tre ganger og allikevel måtte gå av banen med forlust var Børge Henriksen i bortekampen mot Lofoten i 2010. (Tap 4-8). Hjemmelaget fortsatte å ha initiativ i kampen etter reduseringa og trykket på for utligning. Dette ga samtidig Melbo noen gode kontringsmuligheter, og omkring et kvarter før slutt fikk laget sine ultimate X-filessjanser som kunne punktert kampen. Melbospillerne stod i kø for å avgjøre da laget kom i overtall inne på fem meter. Men angriperne ble litt nølende og det var kanskje det som gjorde utslaget. Den første sjansen traff en nærmest liggende Mikkel inne på streken før returen på blank kasse ble satt i stolpen. Fotball er et spill som inneholder mye - også det usannsynlige. Like etterpå hadde Mikkel igjen fru Fortuna med seg da han bare slo et skudd i stolpen og utover langs dødlinja. Fem minutter senere var det Melbo som hadde hjelp av denne lykkens gudinne. Også ved denne anledningen var det kø for å score, men keeperen var målskive for alle skuddene. Det siste av Jonas Rasmussen som ikke var kald nok, fra god posisjon, til å lobbe, men skjøt hardt rett på. Etter dette får Mikkel en gang til vist sine keeperegenskaper før kampen ebber ut uten at Grovfjord makter å komme til flere scoringsposisjoner. Sett under ett gjorde Grovfjord en ålreit forestilling i ettermiddag - mot divisjonens fjerde beste lag. En liten opptur fra besøket i Lofoten forrige helg. Men det gjelder å ha konsentrasjon og fokus gjennom en hel kamp. I tillegg er det fortsatt for mye lørvete spill i det deffensive arbeidet som gjør det litt for enkelt for motstanderen å komme til målsjanser og scoringer.

Grovfjords trener, Raymond Johnsen, forlot Sletta for hjemreise like etter kampslutt og undertegnede fikk derfor ingen kommentar fra ham etter matchen. Les hva Melbo skriver på sin hjemmeside. Resultater og tabell