Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Like dokumenter
Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord var effektive

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Sjansesløsing ga spenning

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Grovfjord berget plassen

Seier og ung debutant

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Sjansesløseri av Grovfjord

Tok poeng fra serielederen

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Trippel til ingen nytte

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Seier med 10 mann i 70 minutter

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Heldig poeng mot Luna

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord skuffet stort

Tap og seier i Tromsø

Ledelse snudd til tap

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Solid kamp av Grovfjord

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Ubeseiret på hjemmebane

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Utklassing på Ankenes

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Selvmål, rødt kort og stortap

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Berget uavgjort på overtid

Grovfjord snytt for mål!

Første omgang ødela - tapte 1-4

6 mål på en halv time

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Solid avslutning på Sletta

Framvik-brødre med lekestue

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Mye positivt, men tap

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Heldig grovfjordpoeng

Snudde for fjerde gang på rad

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Sterk andreomgang ga seier!

Endelig seier til Hardhaus?

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Berget uavgjort i målkalas

Ineffektivt av hjemmelaget

Grovfjord berget poeng

Poengløs og rødt kort

Straffedrama på overtid - igjen!

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Mikkel - seriens beste

Kan Grovfjord true Medkila?

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Vikersund fotball G 99- treningsplan høsten 2012.

Skade ødela for hjemmelaget

Debutantscorer og straffedramatikk

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

X-files på Stokmarknes

A-stallen A-laget 2008

Første tap for Leknes?

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Transkript:

Sommer, sol og seier Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 02.06.2013 Grovfjords glade målscorere, Lars Erik Markussen og Markus Hoff Svendsen (18), kunne gratulere hverandre og laget med første hjemmeseier på nesten 10 måneder etter at Harstad 2 ble beseiret 3-1 på Sletta i går ettermiddag. Fotballkamp 4. divisjon Grovfjord - Harstad 2 3-1 (2-0) Sletta gress - noe ujevn Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL Publikum: 40 betalende Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang Målene: 5. min. 1-0 Lars Erik Markussen 45. min. 2-0 Lars Erik Markussen 47. min. 2-1 Edward Wullf Iversen 89. min. 3-1 Markus Hoff Svendsen Kort: Grovfjord: Ingen Harstad 2: Magnus Vesterheim, Simon Salen Aune og Martin Berg Grovfjords lag Nr Navn

Bytter 24 Hugo Sæther 13 Erling Eriksen 20 Raymond Johnsen 21 Magnus Karlsson 5 Ronny Pettersen 9 Thomas Haugland 6 Roar Christensen 15 Magnus Johnsen 4 Stian Eilertsen 18 Markus Hoff Svendsen Ut / Inn 80. 7 Lars Erik Markussen 80. Innbyttere 10 Matias Olsen

19 Eirik Hjorth Minde 22 Jonas Rasmussen Andreas Martinsen William Jakobsen Coach: Hugo Rasmussen Harstad 2s lag: Magnus Vesterheim, Isak Jenssen Gjærum, Eirik Andreas Olsen, Thomas Mikalsen, Simon Salen Aune, Lars Martin Aders, Martin Berg, Roman Nyemah, Espen Karlsen, Michael Mikalsen og Edvard Wullf Iversen. Innbyttere: Morten Mevik, Webjørn Hunstad, Mathias Kjelseth, Vetle Larsen Stor innsats og vilje til å vinne, mer enn det gode spillet, ble avgjørende for at alle poengene ble igjen på Sletta i sommervarmen. I sommervarmen på Sletta kunne det kanskje forventes noe mer laber innsats og daft spill enn vanlig, men spillerne så ikke ut til å være nevneverdig plaget av temperaturen. Både tempo og innsats fra begge lags side var upåklagelig og det ble et spennede oppgjør hvor fasiten ikke var klar før Markus punkterte kampen i siste spilleminutt. Hjemmelaget hadde tydelig bestemt seg for å gå friskt ut fra start og ta styringen. Oransjetrøyene lykkes med taktikken og fikk det nødvendige lille grep om spillet umiddelbart. Etter noen gode tendenser til bra angrepsspill fikk laget også tidlig

uttelling. Lars Erik forteller selv hva som skjedde: -Jeg fikk et oppspill fra Ronny som jeg tar på direkten og heldigvis går ballen inn, sier den glade tomålsscoreren. Og hvilken perle var det ikke, i en vakker bue fra omkring 18-20 m daler ballen ned over en noe overrasket harstadkeeper og hjemmelaget inntar førersetet. Men Grovfjord kunne fått et kort opphold i paradis. Få minutter senere tråkler en HIL-spiller seg gjennom forsvaret, men en utrusende grovfjordkeeper, Hugo Sæther, får et par fingertupper på ballen og slår den utover mot sidelinja der imidlertid en ny angriper fra bortelaget står klar og slår ballen inn mot det åpne målet. Men et oppofrende tilbakeløp av Magnus Karlsson sørger for redning på strek, og Grovfjord slapp med skrekken. Etter dette kommer HIL noe høyere i banen, men skaper ikke større problemer for hjemmelagets forsvar. Etterhvert jevner spillet seg, men uten at det blir flere målsjanser selv om Grovfjord prøver på gjennombrudd, men får det ikke helt til. Midtveis i omgangen kom Stian seg alene ned til dødlinja, men ingen grovfjordspillere var foran kasse da innlegget kom. Magnus Johnsen og gutta gjorde en helhjertet innsats i denne kampen. I det hele tatt hadde hjemmelaget problemer i midtperioden med å avslutte angrepene, oftest ble det brudd på omkring 16-20 m. Dette benyttet gjestene seg av og kunne sette i gang overganger som medførte at grovfjordlaget måtte jage hjemover for å demme opp. Særlig skapte Lars Martin Aders med sin store fart problemer en del ganger på venstrekanten. På en av disse kontringene, i en god HIL-periode, kom også de gulsorte til en bra målsjanse, men det gode langskuddet smalt i tverrliggeren - lucky Grovfjord.

Noen minutter før slutt fikk Stian da capo på muligheten tidligere i omgangen, men heller ikke denne gangen var de øvrige angriperne på plass i feltet. Det var ingenting de siste minuttene av første omgang som tydet på flere mål fra hjemmelagets side. Men fotball er noe uberegnelig og man må være våken hele tiden, både som angriper og forsvarer. Lars Erik var i hvertfall oppegående på et oppspill i bakrom på høyre kant og vi fikk se det vi har gjort mange ganger før. Rask forsering på skrå inne i boksen og kula i motsatt nettvegg. Magnus Vesterheim i HIL-målet kunne bare konstatere at hjemmelaget ville gå til pause med en tomålsledelse. Andre omgang hadde Grovfjord regien på og så ut til å skulle øke ledelsen etter bare få sekunders spill da innbytter Eirik Hjorth Minde ble spilt/dro seg fri nede ved dødlinja. Men skuddet fra kort og skrått hold endte i nærmeste nettvegg, på utsiden. I stedet skulle det gjenta seg det som har skjedd i fire av fem kamper. Motstanderen scorer etter bare få minutters spill av sluttomgangen. Etter Grovfjords store mulighet spller gjestene seg til corner som omsettes i scoring og ny spenning i kampen. Hjemmelaget har likevel grepet om spillet og mulighetene etter reduseringen. Selv om mye av spillet forgår på midtbanene er det hjemmelaget som har trykket mot mål og oftest er inne i farlig sone. Men det blir bare nesten, selv om ballen flere ganger stryker stolpene og tverrliggeren er ikke effektiviteten og kanskje heller ikke den siste poweren i boksen stor nok. Mulig har varmen tatt ut den siste lille gnisten som skal til for å ville ballen i nota. Grovfjord burde avgjort kampen tidligere i omgangen med bakgrunn i spill og muligheter. En ettmålsledelse er ikke mye å flyte på inn mot 90 minutter, det vet alle og HIL fikk også et par sjanser som kunne gitt balanse i regnskapet. Hjemmelagets gode sisteskanse, Hugo Sæther, måtte ut i full strekk for å slå et frispark over og Magnus Johnsen ofret alt for å blokkere et skudd fra kort hold. Begge inngripene var matchvinnende og like viktige som scoringer. Men minuttet før full tid kom endelig det forløsende målet som punkterte kampen. Et hard presset HIL-forsvar dypt inne i

eget felt pirket ballen tilbake keeperen (høyrebacken fra 1.omg.), som nok glemte seg litt i denne situasjonen, og tok den opp med hendene i stedet for å forsøke å avklare med beina. Tilbakespillregelen trådte i kraft og frispark til Grovfjord, fra noe skrått hold på ca 7-8 m. En av grovfjordspillerne slå ballen tilbake 2-3 m der Markus timer innløpet perfekt og ballen fyker inn, klistret i motsatt kryss, perfekt utførelse - 20 i stil for å bruke hoppterminologien. HIL-spillerne kan bare beundre det vakre skuddet. Ikke rart at trener, Raymond Johnsen, kunne smile lettet ut etter kampen: -Vi starter bra og skaper mange muligheter, men vi for unøyaktig med nest siste pasning foran mål til å få de helt store sjansene. HIL er bra med og skaper noen skumle sjanser i første omgang. -Andre omgang ble noe mer rotete, men bortsett fra målet og en stor sjanse hadde ikke HIL så mye å by på, mens vi hadde mange muligheter gjennom omgangen. Det var en ujevn og noe vanskelig bane å spille på, så det var godt å få med seg tre poeng i dag, og det er jeg fornøyd med. Sommervarme og hjemmeseier på Sletta - kan det bli bedre? Resultater og tabell