Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Like dokumenter
Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Overbevisende av hjemmelaget

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord berget plassen

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Sjansesløsing ga spenning

Sjansesløseri av Grovfjord

Seier og ung debutant

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Slet seg til seiermot Medkila

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord var effektive

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord skuffet stort

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Solid kamp av Grovfjord

Kan Grovfjord true Medkila?

Trippel til ingen nytte

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord snytt for mål!

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Mye positivt, men tap

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Selvmål, rødt kort og stortap

Poengløs og rødt kort

Ledelse snudd til tap

Snudde for fjerde gang på rad

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Endelig seier til Hardhaus?

Tap og seier i Tromsø

Straffespark ødela sjansen

Heldig poeng mot Luna

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Utklassing på Ankenes

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Tapte 0-3, men herlig innsats

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Grovfjord berget poeng

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Første tap for Leknes?

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

6 mål på en halv time

Sterk andreomgang ga seier!

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Berget uavgjort på overtid

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

ROLLON VS HAREID ROLLONBANEN FREDAG KL DAGENS KAMPSPONSOR:

A-stallen A-laget 2008

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Sesongstart. Grovfjords treningskamper har endt slik: Lødingen 2-0, Bardufoss OIF 2-7, Polop, Spanie 1-2 og Bjerkvik 8-1.

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Solid avslutning på Sletta

Grovfjord IL. Bjørn Magnus Karlsson (bildet) og hans lagkamerater vant hjemmekampen mot Harstad 2.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Grovfjord IL. Makter laget denne oppgaven vil dèt være for første gang siden toppåret sist Grovfjord vant et seriemesterskap.

TEKST INNHOLDSLISTE 3. FØR AVSPARK: Vanvik Rissa 4 FAKTA & INFO 5 SPILLERSTALL VANVIK IL 6 SPILLERSTATISTIKK 7

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Framvik-brødre med lekestue

X-files på Stokmarknes

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Transkript:

Grovfjord reiste seg Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 23.05.2015 Jonas gjorde sitt tredje mål (ikke i denne situasjonen) for sesongen da han ga hjemmelaget ledelsen mot Landsås (1-1) i ettermiddag. 4.divisjon avd. Hålogaland Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL Tilskuere: 42 bet. Været: Skyet, noen dråper ca 10 grader Målene: 4.min. 1-0 Jonas Rasmussen 45 + 2 min. 1-1 Ole Sundnes Grovfjords lag Nr Navn

Bytter Kort 1 Hugo Sæther 5 Eirik Christensen 4 Stian Christensen 23 Mads Tollefsen 3 Even Bjørnå 13 Erling Eriksen 72.min 10 Eduard Chirita 76.min

9 Thomas Haugland Gult 22 Jonas Rasmussen 55.min Gult 21 Bjørn Magnus Karlsson 43.min 16 Magnus Johnsen Innbyttere 7 Eirik Myrvang 72.min 14 Mathias Lundberg 76.min 2 Ronny Pettersen 55.min 19

Andreas Martinsen 43.min 24 Hans Tore Nikolaisen 8 Elias Bjørnå Coach: Raymond Johnsen og Hege Christensen Landsås startellever: Lars Johnsen, Fredrik Johnsen, Christian Borchrevink, Simon Mikkelsen, Erik Fjellberg, Sverre Johannes Lind, Espen Nilsen, Ole Sundnes, Daniel Windstad og Patrick Lærkerud. I dag fikk vi se det laget manglet mot HIL på onsdag og vi oppnådde en slags revansje, mente trener Raymond Johnsen, og tenkte på den helhjertete innsatsen gutta la ned i dette oppgjøret. Det begynte også på best tenkelige måte for hjemmelaget - etter bare få minutters spill. Landsåskeeperen maktet ikke holde et skudd fra mellomdistase, returen tok Jonas seg av og plasserte ballen forbi en utmanøvrert målmann.

På det øverste bilde redder Lars Johnsen, men må gi retur og da kan Bjørn Magnus Karlsson kontrollere at ballen fyker inn i nettmaskene. Jonas utenfor bildekanten. Grovfjord holdt spillet og trykket oppe i perioden som fulgte og Thomas burde doblet ledelsen på en stor sjanse like etterpå, men ballen forsvant i retningen Revtinden i stedet. Etter omkring halvspilt omgang begynte Landsås å komme mer inn i kampen. fikk flyttet laget høyre i banen og var oftere å se på visitter inne grovfjordboksen. Men uten at Hugo Sæther ble satt på så altfor store prøver, utenom èn gang da han var kjapt nede og avverget et skuddforsøk fra kort hold. Takling med strake ben av Simon Mikkelsen - ikke pent, men heldigvis gikk det fra for Even Bjørnå denne gangen. Etter undertegneds mening, leverte bjerkvikgutten en av sine bedre kamper i grovfjordtrøya. I denne gode landsåsperioden var Jonas frampå nok en gang i det uret passerte 45 minutter. Men dessverre blåste han sin nest største sjanse i kampen utenfor. I stedet for 2-0 fikk Ole Sundnes gjøre det han utfører bedre enn mange på en fotballbane, knappe to minutter senere. På et godt skudd måtte Hugo også gi retur, og da var landsåsspissen på rett plass, selvfølgelig. I første omgang maktet lagene i perioder å levere brukbart spill, mens i andre ble det mer kjemping og innsats som preget kampen og spill med flere trekk var en sjeldenhet. Nå skal det også tillegges at banedekket ble mer oppsparket utover i omgangen og gjorde finspill vanskeligere. Men innsatsen og viljen hos begge lag var imidlertid upåklagelig og det var tydelig at ønsket om å vinne var sterkt til stede hos alle spillerne. Landsås hadde ballen mest de siste førtifem og også et visst trykk mot hjemmelagets bakre rekker. Men grovfjordspillerne viste oppofrelse og "fighting spirit" i jakten på poeng i årets første hjemmekamp. Laget tillot bare sjelden Landsås komme til spillesjanser, men de sort/hvite oppnådde flere dødballsistuasjoner (spesielt cornere), men maktet ikke utnytte disse

mulighetene. Grovfjord hadde også sine mange sjanser, både etter spill og dødball, men hver gang publikum "så" ballen i mål kom et bein eller et hode i veien i siste liten, eller keeperen avverget. I denne situasjonen trodde mange at hjemmelaget skulle ta ledelsen, men Lars Johnsen ville det annerledes. Dermed ebbet kampen ut med 1-1, litt utrolig med tanke på de mange mulighetene i andre omgang. Ingen av lagene var fornøyd med resultatet da dommeren blåste av, og det skulle tilsi at uavgjort var rettferdig. - Det kunne bikket begge veier, mente Raymond, og da er ett poeng til hvert av lagene greit nok. Husk kampen mot Ballstad i morgen søndag kl 1200. Mrk. tidspunktet Resultater og tabell.