Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Like dokumenter
Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord berget plassen

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Sjansesløseri av Grovfjord

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord var effektive

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Sjansesløsing ga spenning

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Straffespark ødela sjansen

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Grovfjord skuffet stort

Selvmål, rødt kort og stortap

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Seier og ung debutant

Ubeseiret på hjemmebane

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Berget uavgjort på overtid

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

6 mål på en halv time

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Annen klubbfakta pr 2015

Solid kamp av Grovfjord

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Tap og seier i Tromsø

Poengløs og rødt kort

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Solid avslutning på Sletta

Heldig poeng mot Luna

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Trippel til ingen nytte

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Ferien over. Skånland og Leknes møtes i kveld på sistnevntes bane og igangsetter med det høstsesongen for 4.divisjon,.

God prestasjon av Grovfjord

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord snytt for mål!

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Opp- og nedtur i Lofoten

Framvik-brødre med lekestue

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord berget poeng

A-stallen A-laget 2008

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Utfordrende lofotentur

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Fremgangen fortsetter?

Ledelse snudd til tap

Snudde for fjerde gang på rad

Overkjørsel på Sletta

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Mye positivt, men tap

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord IL. Bjørn Magnus Karlsson (bildet) og hans lagkamerater vant hjemmekampen mot Harstad 2.

Straffedrama på overtid - igjen!

Grovfjord sliter - nytt tap

Heldig grovfjordpoeng

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Transkript:

Oppvisning på Sletta Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 07.06.2013 Femmålsscorer og dagens mann, Lars Erik Markussen, flankert av Grovfjords øvrige målgjørere, veteranen Roar Christensen og midtstopper Magnus Karlsson. 4. divisjon avd. Hålogaland Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås Tilsk.: 24 bet. Været: Opphold i 1. omgang, regn i 2. omg. Målene: 16. min. 1-0 Lars Erik Markussen 24. min. 2-0 Roar Christensen 53. min. 3-0 Magnus Karlsson 55. min. 4-0 Lars Erik Markussen 64. min. 5-0 Lars Erik Markussen 67. min. 6-0 Lars Erik Markussen 76. min. 7-0 Lars Erik Markussen 78. min. 7-1 Ulrik Johannessen Gule kort: Thomas Haugland, Grovfjord Mjølners lag:

Simen Pettersen, Henning Berg Johansen, Simon Evjen, Daniel Kanbestad, Ulrik Johannessen, Lasse Soleng, Elvis Oryango, Matias Langsæther, Petter Sommerseth, Jakob Bardal og Johannes Nøstdahl. Også benyttet: Marcus Olsen, Fredrik Collin og Frank Andersen Trener: Frank Andersen Grovfjords lag Nr Navn Bytter 24 Hugo Sæther 5 Ronny Pettersen 20 Raymond Johnsen 21 Magnus Karlsson 13 Erling Eriksen 9 Thomas Haugland 6 Roar Christensen 15 Magnus Johnsen 18 Markus Hoff Svendsen 19 Eirik Hjorth Minde 87.

7 Lars Erik Markussen Innbyttere 10 Matias Olsen 22 Jonas Rasmussen Anders Christensen 87. Andreas Martinsen William Jakobsen Coach: Hugo Rasmussen Stor aggressivitet i spillet, et solid forsvar og med en særdeles innsatsvillig og effektiv Lars Erik Markussen på topp i regnværet Sletta var oppskriften til brakseier over Mjølners unggutter.

Det er 24 år siden sist, i sorthvitt-fotografiens dager - at en grovfjordspiller scoret fem mål eller flere i samme seriekamp. Den gang, i 1989, maktet Rune Pettersen, som den eneste fram til i dag, fem mål hjemme, 19.aug., mot Gratangen 10-1) på Sletta før han litt senere i samme sesong, 9. sept., gjorde et halvt dusin mot Stokmarknes (9-2), også det på hjemmebane. Selv ikke målkonge og legende, Kåre Berglund, matchet dette i løpet av sin lange og innholdsrike karriere. Det skulle altså ta et kvart århundre før en annen grovfjordspiller kopierte Runes prestasjon. Lars Erik gjorde ikke bare fem mål i kveld. Han scoret fire mål på rappen, også det en unik prestasjon. Men ikke enestående i grovfjordtrøya. Uten å ha dykket alt for dypt i de klubbhistoriske materialer har det i hvert fall skjedd minst èn gang før at en spiller har gjort noe lignende. Da skal vi ennå lenger tilbake i tid, nærmere bestemt 8. august 1981. Grovfjord slo Høken 4-0 denne dagen på eget gress, og Per Sandengen gjorde like godt samtlige. Men den raske spissen kan imidlertid være den første som har laget fire kjappe i samme omgang, og ganske sikkert i løpet av kortest tid, 21 minutter. Til å konfirmere dette er det sannsynligvis ikke god nok dokumentering i klubbarkivene, tror undertegnede. Men skal se hva som er mulig å finne ut om denne saken. Femmålsscoreren var selvfølgelig sliten, men i strålende humør etter oppvisningen på Sletta, selv om han var noe overrasket over å være så lett i bena i etter en lang og tidkrevende arbeidsuke i forkant av kampen. -Jeg synes det gikk greit i dag selv på en våt bane, men mot slutten ble det fryktelig tungt og da hadde jeg ikke mer å gi. - Men skulle gjerne hatt ett mål til i dag, smilte han da han fikk vite at han bare var èn scoring unna å tangere Pettersens klubbrekord. På spørsmål om han tidligere har scoret fem mål i èn kamp trodde han hadde gjort det for SOIF en gang. Grovfjord åpnet med å presse høyt og aggressivt og tilrev seg initiativet i oppgjøret de første minuttene som resulterte i corner og frispark i god posisjon, men lykkes ikke foran mål på disse faste situasjonene. Unggutta til Mjølner jobbet seg etter hvert inn i kampen og utfordret Grovfjords bakrom, men uten å komme i scoringsposisjoner. I en liten dødperiode i spillet slo Grovfjord kontra med et angrep som startet på egen halvdel..

Gode kombinasjoner på midtbanens høyre side ga Eirik Minde det rommet han trengte, forserte seg nedover langs kanten og med en ferdigscoret pasning på bakerste stolpe som en totalt umarkert Lars Erik ikke kunne unngå å sette i nota fra kort hold. Begge lag jobbet friskt og godt etter scoringen med tildels brukbart spill selv om det våte og sleipe gresset ga spillerne utfordringer med å holde seg på bena i enkelte situasjoner. Halvveis ut i omgangen doblet hjemmelaget ledelsen da Roar møtte på første stolpe og styrte med foten Eiriks corner inn i nettmaskene. Etter dette falt Grovfjord i konsentrsjon og aggressivitet og inviterte Mjølner til å komme høyere i banen og ha kommandoen. Mest fordi hjemmelaget ble slurvete og unøyaktige i spill ut fra eget forsvar og med et par farlige tilbakespill til egen keeper. Det ga rødtrøyene overganger høyt oppe og Grovfjord måtte jage tilbake for å rette opp feilene. De siste 10-15 minuttene var Mjølners beste i kampen og hadde det ikke vært for oppofrende innsats hos det indre forsvaret til oransjetrøyene kunne det fort blitt mål for malmbylaget. I denne perioden levde hjemmelaget svært farlig. Mjølner var hissig de første minuttene i starten av andre omgang, men uten skape alt for mye trøbbel for grovfjordforsvaret. Etter seks minutter ute i omgangen ble Lars Erik spilt helt fri, men mjølnerkeeperen kom ut og blokkerte skuddet. Dette var imidlertid bare aperitiffen for hva som senere skulle komme fra evenskjerguttens side. Like etterpå var imidlertid midtstopper Magnus Karlsson kompromissløs og bestemt i feltet da han stanget en corner fra Thomas i kassa. Slik innsats i boksen liker vi å se. Deretter begynte det vel tjue minutter lange Lars Erik-showet - som var av ypperste merke. Først ved å avslutte et godt grovfjordangrep på venstresiden hvor han kom på løp inn i feltet og bare kunne styre ballen forbi en sjanseløs målvakt hos bortelaget. Etter denne scoringen falt spillet i kvalitet hos Grovfjord og laget ble noe baktungt, men selv med overtak i banespillet en periode greide ikke Mjølner skape særlig farligheter foran grovfjordmålet. I stedet skulle hjemmelaget vise sin effektivitet med to nokså like scoringer. Lange baller opp i feltet som Lars Erik kriget seg til i kamp med mjølnerforsvaret og en sjanseløs Simen Pettersen i buret kunne lite gjøre.

En omtrent liggende Lars Erik kjemper her inn Grovfjords femte og sitt eget tredje mål for dagen. Hvilken lirare... Lars Erik avsluttet sitt imponerende scoringsshow på enkleste måte da han dyttet inn ballen fra kort hold på Eiriks innlegg fra dødlinjen. Litt ukonsentrasjon på Grovfjords midtbane et par minutter senere ga Mjølner en overgang på høyresiden som laget avsluttet med scoring fra skrått hold. Hadde håpet hjemmelaget skulle holde buret rent på dette tidspunktet - det er lenge siden sist, men pytt pytt. De siste minuttene ble bare en transport- og sjarmøretappe for Grovfjord i regnværet. Det vi så av Grovfjord i dag, og forøvrig i de tidligere kampene, er konturene av det gode 2.divisjonslaget klubben hadde først på 90-tallet. Sterke og solide bakover og med en rask spiss på topp som er med og avgjør kamper som er noenlunde jevnspilte. Måtte det bare fortsette! Trener Raymond Johnsen var selvfølgelig et eneste stort smil etter at det hele var over. -I dag var vi jæ... aggressive, spesielt i andre omgang og vi er mye mer effektive mot Mjølner enn hva vi var mot HIL for en uke siden. Ikke minst var det godt å se Lars Erik tilbake i storform. -Det vi presterte i dag lover godt foran landsåskampen neste fredag. Da får vi en utfordring og en pekepinn på hva vi er gode for. Men i øyeblikket er det artig at vi makter å være med høyt oppe på tabellen. Skulle vi få et godt resultat mot harstadlaget vil det være også være motiverende før de siste vårkampene og forberedelsene vi må gjøre i ferien foran høstsesongen. Resultater og tabell.