Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Like dokumenter
Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord var effektive

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Sjansesløsing ga spenning

Seier med 10 mann i 70 minutter

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Ubeseiret på hjemmebane

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Trippel til ingen nytte

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Heldig poeng mot Luna

Første omgang ødela - tapte 1-4

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Berget uavgjort på overtid

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Slet seg til seiermot Medkila

Seier og ung debutant

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

God prestasjon av Grovfjord

Poengløs og rødt kort

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Framvik-brødre med lekestue

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Tap og seier i Tromsø

Grovfjord berget poeng

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Overkjørsel på Sletta

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Ledelse snudd til tap

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Sterk andreomgang ga seier!

Grovfjord skuffet stort

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Grovfjord snytt for mål!

Ineffektivt av hjemmelaget

Annen klubbfakta pr 2015

Snudde for fjerde gang på rad

Solid avslutning på Sletta

6 mål på en halv time

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Heldig grovfjordpoeng

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Berget uavgjort i målkalas

Utklassing på Ankenes

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Straffedrama på overtid - igjen!

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Skade ødela for hjemmelaget

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Grovfjord vant thriller-derby

A-stallen A-laget 2008

X-files på Stokmarknes

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Dramatisk på Medkilabanen

Mye positivt, men tap

Transkript:

Ellevilt på Sletta! Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 12.08.2014 Viktor Framvik og lagkameratene var spillesugne i kveld, og med turboen innkoblet ble gjestene, Mjølner 2, parkert av et effektivt hjemmelag som ikke ga seg før det stod hele 10-0 da dommeren blåste for full tid. Fotballkamp 4. divisjon Grovfjord - Mjølner 2 10-0 (3-0) Sletta gress Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL Tilsk.: 27 bet. Været: Regn og ca 15 gr. Målene: 8. min. 1-0 Viktor Framvik 32. min. 2-0 Magnus Karlsson 45. min. 3-0 Andreas Martinsen 52. min. 4-0 Markus Hoff Svendsen 53. min. 5-0 Viktor Framvik 61. min. 6-0 Andreas Martinsen 68. min. 7-0 Markus Hoff Svendsen 70. min. 8-0 Thomas Haugland 82. min. 9-0 Erol Mercanoglu 86. min. 10-0 Viktor Framvik

Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort 24 Preben Schmiel 13 Erling Eriksen 14 Eirik Christensen 21 Magnus Karlsson 46.min 16 Magnus Johnsen 22

Jonas Rasmussen 6 Roar Christensen Ut 22.min/Inn 46.min/Ut 70.min 9 Thomas Haugland 83.min Gult 8 Raymond Johnsen 11 Viktor Framvik 19 Andreas Martinsen 61.min Innbyttere 18 Markus Hoff Svendsen 22.min 17 Erol Mercanoglu

61.min 5 Ronny Pettersen 70.min 2 Tor Einar Svendsen 83.min Mjølners lag: Tor Eirik Lund, Jørgen Sjåfjell, Tor Andre Hansen, Haakon Sommerseth, Theodor Dragly, Markus Schultz, Frank Andersen, Daniel Kambestad, Abdullah Arone, Markus Høgbakk og Johan Andersen. Et svært opplagt og offensivt hjemmelag med gryende høstform fikk lettere motstand enn ventet. Grovfjord trykket bortelaget bakover i andre omgang og målene bare rant inn mot rødtrøyene som etter hvert mistet strukturen i laget. Veteranen på Grovfjords midtbane, Roar Christensen, var smørblid etter kampslutt over lagets prestasjon i kveld og oppsummerte hva som var grunnen til storseieren: -Først og fremst en god laginnsats hvor alle spillerne bidro til resultatet. Dessuten var forsvarsspillet mer kompakt enn det vi har fått til tidligere og Mjølner hadde store problemer med å trenge gjennom. For øvrig godt å registrere framgang på dette området etter at vi har viet denne del av spillet større oppmerksomhet på de siste treningene.

-Vi har også flere spillere som står fram og går i bresjen i denne kampen, bl.a Markus Hoff Svendsen, Thomas Haugland og Andreas Martinsen. I tillegg har vi Viktor Framvik som herjer og tretter ut motstanderen med sine mange herlige løp. Mot slutten gikk også noe av piffen ut av mjølnerlaget og vi fikk mye rom å løpe i. Til tross for resultatsifrene var kampen relativt jevnspilt den første halve timen og bortelaget spilte seg til dobbelsjanse allerede etter bare to minutter. Men forsvaret og en glimrende Preben Schmiel fikk på mirakuløst vis blokkert og klarert forsøkene. Hjemmelaget forstod straks alvolret og kom seg raskt til hektene. Få minutter senere var Viktor frampå med et godt forsøk og varslet med dèt om hva som senere skulle komme. Og det skulle ikke ta lang tid før Grovfjord var i gang. Frispark ute ved sidelinjen ble perfekt slått inn av Thomas. Inne i feltet møtte Viktor innlegget og fluktet ballen videre med hodet inn i mål. Nydelig utført av begge de involverte. En svært ivrig og løpsvillig Viktor kunne doblet ledelsen fem minutter senere, men skuddet smalt i aluminiumen. Etter en morsom og sjanserik start ble de neste tjue minuttene en stillingskrig hvor begge lag forsøkte, men maktet ikke komme i posisjon som kunne føre til flere scoringer. Mjølner var hissig på å ta overgangene og gjorde mange gode forsøk på sin aktive venstreside, men laget ble for lett og med for lite pondus i boksen til at det truet grovfjordmålet i særlig grad. Dette skulle imidlertid bli hjemmelagets dag hvor effektiviteten var av en helt annen kaliber i forhold til det vi har sett tidligere i sesongen. Vel halvtimen kom neste hjemmescoring. På en corner lurte midtstopper Magnus Karlsson seg opp i mjølnerfeltet og nokså uforstyrret kunne han heade inn Thomas corner på første stolpe. Mjølner holdt på å slå tilbake umiddelbart, men millimetrene var ikke på malmbylagets side da et skudd som smalt i stolpen. Få minutter før pause var Andreas nær å øke hjemmelagets ledelse da mjølnerkeeperen måtte gi retur, men Tor Erik Lund redde returen fra bjerkvikingen. Andreas fikk likevel en ny mulighet i det omgangen ebbet ut. På et langskudd fra Markus utmøvrerte han keeperen da han på ishockeyvis styrte inn ballen fra 12-14 m. En godt gjennomført første omgang av hjemmelaget som hadde bra kontroll på sin motstander og ikke brukte mange sjansene for å ta en komfortabel ledelse ved halvtid. Om første omgang var brukbar skulle ketchupeffekten komme i andre. Aggressivt spill over hel banen og stor løpsvillighet i det offensive satte Mjølner sjakkmatt ganske tidlig og grovfjordguttene fikk etter hvert nesten gjøre som de ville.

Første scoring i andre halvdel var en nytelse - det skulle ogå komme flere - Grovfjord brøt et mjølnerangrep dypt inne på egen halvdel og Viktor som også jobbet deffensivt, så Markus gå på løp, og sendte en lang og presis 40-meters pasning sentralt gjennom hele mjølnerforsvaret og gratangsgutten kunne ikke gjøre skam på framspillet og lobbet elegant over en utrusende keeper fra omkring 20 m. Hans første scoring for sesongen var et faktum. Minuttet senere kunne Viktor selv ordne det femte målet da en uheldig mjølnerkeeper slapp et skudd inn mellom hendene. Til hans unnskylding er ikke en sleip gressbane og våt ball noen god kombinasjon. Blant kampens mange høydepunkter var Andreas Martinsens andre scoring. Han ble spilt gjennom forsvaret ute på hjørne av 16 m, forserte noen meter og vippet ballen elegant over keeperen som kom ut på halvdistanse. Litt senere sørget Markus for at nok en lobb fant veien til nettmaskene etter frispilling på venstresiden. Med to målgivende assist ville Thomas gjøre alt selv da hjemmelaget ble tildelt frispark på omkring 25 m og litt skrått hold tjue minutter før slutt. Her var det ikke snakk om noe innlegg, nei. Midtbanepropellen tok god rennafart og dro til. Ballen hadde kurs høyt i mål, men ikke verre at den var mulig å ta for Lund i mjølnermålet. Men så var det dette med våte keeperhansker og igjen måtte keeperen registrere at ballen gled mellom hendene og Grovfjord kunne sette den åttende streken på papiret. Selv etter sin store ledelse falt ikke Grovfjords spill i intensitet, men holdt oppe samme høye aggressivitet. Ei målsetting for guttene ble å kunne forlate banen med smultring i Mjølners målprotokoll. Narviklaget hadde knapt noen målsjanser de siste førtifem og for første gang i år slapp ikke oransjetrøyene inn baklengs. Tidligere målkonge Erol Meranoglu, som kom inn halvveis i omgangen, skulle få vise prov på sine gamle ferdigheter. TVprofilen og fotballeksperten, Ivar Hoff, mener at den beste gaven du kan gi en venn er en god pasning. Og det var nettopp dette Raymond Johnsen hadde i tankene da han mesterlig curlet ballen fra omkring 20 m inn på bakerste stolpe hvor Erol hadde en enkel jobb med å heade inn kampens niende mål. På framspill fra Raymond Johnsen kunne Viktor like før slutt avslutte scoringsshowet og sørge for tosifra for hjemmelaget på Sletta, noe som er sjette gang i historien. Tidligere har Grovfjord gjort det mot Gratangen 10-1 i 1989, Høken 14-0 i 2002, Beisfjord 12-1 i 2005, Svolvær 11-0 i 2008 og Høken 13-1 i 2011. Grovfjord var gode i dag. Alltid vanskelig å vurdere en kamp utfra slike sifrene, men stor vinnervilje og sterk innsats lå i alle fall i bunn for prestasjonen og resultatet. Det kan ingen ta fra guttene, så får vi håpe at en god prestasjon kan gjentas - allerede førstkommende lørdag.