18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG"

Transkript

1 TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Nr desember 2015 Vi ønsker alle våre lesere en riktig God Jul og et riktig Godt Nyttår! SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE POPULÆR HYBRID ER BLITT ENDA BEDRE NY FORHANDLER AV SSANGYONG BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID

2 2 2. desember 2015 Mohyedin Khaled Salgs- og markedssjef BruktbilForum AS 1. Hva var din første bil? - En Subaru Impreza 1999-modell med ettermontert vinge og effektanlegg. 2. Hva kjører du nå? - SsangYong Rexton W. 3. Hvorfor bør kundene velge SsangYong?? - SsangYong appellerer til de med sans for driftssikkerhet, fremkommelighet og ikke minst de som liker å ta vare på lommeboka :) 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Det aller viktigste, spesielt når man skal kjøpe brukt, er å benytte seg av en seriøs aktør som tilbyr garantier og har et godt renommé. 5. Hva er årets biltrender (utseende, farge, utstyr)? - Årets biltrender har så klart vært el- og hybridbiler. Når det gjelder brukte biler så ser vi at hvite biler også er blitt en trend her. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - Jeg har trua på el-biler! Fornybar energi og lave driftskostnader er noe forbrukeren setter høyt, så det tror jeg har kommet for å bli. Jeg gleder meg til å følge med på utviklingen de neste årene. 7. Hva er ditt beste bilminne? - Circuit de Barcelona-Catalunya, hvor vi fikk kjøre Ferrari 458 Italia på bane. Det vil jeg sent glemme! 8. Hva er ditt verste bilminne? km/t på Autobahn i Tyskland... I øs pøs regnvær bestemte vindusviskerne seg for å slutte å fungere Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - Et rimelig forbruk og ærlige motorer ;) 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Porsche Turbo S. Jeg må bare ta «lotto n» først :) Mohyedin Khaled NORDMENN PRØVEKJØRER I SNITT 0,9 BILER. DA BURDE DEN VÆRE EN TESTVINNER! TVINNER! MOTORVARMER M/FJERNKONTROLL KUN KR ,-* AUTOMATPAKKE KUN KR ,- * 6-trinns automatgir Metallic lakk Vinterhjul m/alufelg Total verdi = ,- SPAR = ,- Vi Menn Bil Klikk.no Aftenposten.no BT.no Uke 35/ Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen. CO 2 utslipp fra 85 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 0,32 l/mil. *Gjelder alle nye 308 modeller med automat. Forbehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. PEUGEOT 308 SW FRA KR ,- Bertel O. Steen Telemark Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.:

3

4 4 2. desember 2015 STAR BIL STORSELGER: - Kia Sportage har vært et eventyr etter at den ble lansert i en helt ny utgave i I fjor kom det en oppgradering som bidro til at salget fikk et nytt oppsving, sier Knut Inge Westbye og Christoffer Hansen ved Star Bil. VISER FRAM BEST SELGEREN PÅ HERKULES I uke 50 ( desember) treffer du Christoffer Hansen fra Star Bil på Herkules kjøpesenter i Skien. Der vil han vise fram jubileumsutgaven av Kia Sportage og gi deg et særdeles godt biltilbud. Fram til jul får du bestselgeren i en utstyrsspekket jubileumsmodell, og med en rabatt på hele kroner, sier Christoffer. Han forteller at standardutstyret i disse bilene blant annet omfatter stor navigasjonspakke, sju høyttalere fra Infinity, ryggekamera og skinninteriør. URBAN CROSSOVER Høy sitteposisjon, rikelig med bagasjeplass, supre kjøreegenskaper og et prisbelønnet design har gjort Kia Sportage til en av landets mestselgende crossovere. - Ved siden av et utseende som har fått mye skryt, så har modellen alle de viktigste SUV-egenskapene som trengs for å håndtere både urbane og landlige opplevelser, forklarer selgeren. VALGMULIGHETER Han legger til at bilen forøvrig kombinerer komforten fra en flerbruksbil med allsidigheten og størrelsen som forventes av en stasjonsvogn. Det gjør at modellen har bred appell i markedet. - Dessuten kommer den med noen meget fornuftige motorer, og man har muligheten til å velge mellom to- eller firehjulsdrift. Med andre ord fins det en Sportage til ethvert behov. MER BEHAGELIG Sportage, slik vi kjenner den i dag, ble lansert i I fjor kom den i en ansiktsløftet versjon, der Kia beviste at de lytter til sine omgivelser før de gjør endringer. - Det ble gjort minimalt med designen rett og slett fordi man ikke ønsket å forandre på noe som allerede fungerte. Derimot ble det gjort mye innvendig: - Høyere kvalitet på materialene i kupeen, samt et nytt, skinntrukket ratt har gjort mye for helhetsinntrykket. I tillegg er det kommet nye seter med lengre sittepute og bedre støtte som er med på å gjøre kjøreturen mer behagelig enn noen gang, sier selgeren. SKARPERE OG MER PRESIS Han legger til at Kia ønsket å dra kvalitetsforbedringene lenger enn som så. - Produsenten tok tak i både kjøreegenskaper og komfort for å forbedre kjøreopplevelsen. Det resulterte i noe skarpere og mer presise kjøreegenskaper, hvilket har gjort Sportage til en enda mer lettkjørt bil. Og med ulike styreinnstillinger kan man tilpasse bilen til egen kjørestil; velg mellom comfort, normal eller sport, der førstnevnte fungerer best ved bykjøring, sistnevnte i høyere hastigheter og ved mer aktiv kjøring. Kom innom oss på Rødmyr, eller møt oss på Herkules kjøpesenter for å få vite mer, oppfordrer Christoffer Hansen ved Star Bil. Jubileumsversjonen av Kia Sportage inkluderer blant annet følgende utstyr: skinninteriør 2-soners automatisk klimaanlegg Navigasjonssystem med 7 tommers berøringsskjerm Ryggekamera Parkeringssensor bak 7 Infinity høyttalere inkl. subwoofer og forsterker Oppvarmet ratt Motoralternativer: 1,6 bensin (135 hk), 1,7 diesel (115 hk) og 2,0 diesel (136 hk, 4wd, manuell/automat). Priser fra kr ,- MYE UTSTYR: I jubileumsmodellen finner du blant annet sort skinninteriør, 2-soners automatisk klimaanlegg og navigasjon.

5 Årgang 18 - nr 14 5 NÅ ER NYE AUDI A4 PÅ PLASS!» Opplev nye Audi A4 A4 Sedan pris fra kr ,- A4 Avant pris fra kr ,- Nye A4 kan leveres med: Head-up display i farger Adaptive cruise-kontroll m/køkjøringsfunksjon Bang & Olufsen lydsystem med 3D lyd Audi smartphone interface Audi virtual cockpit 12,3 tommers display Nye Audi A4 er mye å sette seg inn i. Nytt sportslig design, mer plass, mindre drivstofforbruk og en rekke nye innovative løsninger helt unikt for sin klasse. Audi Virtual Cockpit erstatter det tradisjonelle instrumentpanelet med en høyoppløselig digital skjerm og LED Matrix hovedlykter tilpasser seg omgivelsene uten å blende andre trafikanter. Velg mellom en rekke nye TFSI eller TDI motorer og gled deg til alt du skal sette deg inn i. * Tilbudspris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk A4: 3,7-5,7 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. Velg mellom flere effektive motoralternativer. Bildet kan avvike fra pristilbudet. Velkommen til prøvekjøring! Følg oss på Facebook! Åpningstider salg: Man - fre Torsdag Lørdag Din lokale ekspert på Audi med over 40 års erfaring! Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf: Nå er 2016 modellen av suksessbilen Mitsubishi Outlander her! Europas mest solgt Plug-in Hybrid Nr. 1 i sitt segment i Norge Topp omtale i pressen Det lureste valget man kan gjøre! Plug-in Hybrid EV pris fra kr ,- og nedover... Inkludert 3 års fri service, gratis leiebil, 6 gratis hjulskift Outlander 2016-modellen. Outlander fremstår nå enda tøffere modellene har ny front og hekk, full LED kjøre-/ markeringslys, lettmetallfelger i nytt design. Toppmodellen har blant annet nye flotte skinnseter, 360 graders kamera, oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt. Bilen er betydelig oppgradert på alle områder. Utslipp av CO2 er på rekordlave 42 g/km* på PHEV Drivstofforbruk for blandet kjøring med fulladet batteri er så lavt som 0,18 l/10 km* på PHEV. Finnes også med bensin og diesel fra kr ,- Pris er inkl. frakt og andre lev. omk. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. *Forbruk: 1,8 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: 42 g/km. Forbruk vil være avhengig av temperatur, topografi, utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg. Med forbehold om evt. trykkfeil. TEST MITSUBISHI I NORGE din partner i bil Kjørbekkdalen 13, 3735 Skien Tlf Semsveien 35, 3672 Notodden. Tlf

6 6 2. desember 2015 MERKEFORHANDLER: BruktBilForum er nå også nybilforhandler. - Vi valgte å satse på SsangYong fordi vi vet at det står for kvalitet til en rimelig penge, sier Oscar Yildirim. Ny forhandler av SsangYong BRUKTBILFORUM I september gikk BruktBilForum fra å være en ren bruktbilforhandler til også å bli nybilforhandler. - SsangYong passer perfekt inn i vår forretningsfilosofi, og vi mener derfor at det er riktig merke for oss, sier Houssain Khaled. Den daglige lederen forteller at BruktBilForum har eksistert i snart 16 år, og at de har vokst seg gradvis større. - Vi har lagt stein på stein hele veien, og de siste tre årene har vi satset ordentlig. I høst åpnet vi et helt nytt bilanlegg i Skien, og nå har vi altså valgt å ta inn SsangYong i porteføljen. RIMELIGST På spørsmål om hvorfor det ble nettopp SsangYong svarer han: - Vi har solgt mange brukte SsangYong oppigjennom, og det har aldri vært noe tull med dem. Vi vet at vi får en bil av god kvalitet, som også er rimelig i pris rett og slett mye bil for pengene. Vi har et motto som sier at vi skal være rimeligst på markedet, og sett i lyset av det passer SsangYong perfekt inn. KOMPLETT BILANLEGG Det er avdelingen i Skien som skal være hovedsete for nybilsalget. - I september åpnet vi på Nenset, og om kort tid vil det bli et komplett bilanlegg. Her har vi en lys og trivelig salgshall, samt en stor og fin vaskehall. I januar får vi også et moderne verksted som skal ta seg av alt fra servicer til småreparasjoner, sier Khaled. STOR INTERESSE Han understreker at det selvsagt er fullt mulig å kjøpe SsangYong i Porsgrunn også. - Vi kommer til å ha demobiler stående her også, slik at kundene både kan se og prøvekjøre. I januar får vi fire nye SsangYong Tivoli til butikken. Dette er en crossover på størrelse med Mitsubishi ASX som leveres med en sterk dieselmotor, 4x4-system, Premium-utstyrsnivå og en startpris på kr ,-. Det har vært stor interesse rundt modellen, og vi har allerede solgt våre første eksemplarer, forteller han. TIL FOLK FLEST Selv om BruktBilForum nå blir merkeforhandler er det fortsatt full fokus på brukte biler. - Målet vårt er å ha et godt utvalg av biler til «folk flest». Om du skal ha en bil til ,- eller ,- vil du finne flere alternativer hos oss. Det er viktig å få fram at vi kun selger norske biler som er skaffet via vårt utstrakte kontaktnett av forhandlere. Vi selger ikke auksjons-, inkasso- eller importbiler. Det er også greit å vite at vi har et velfungerende samarbeid med NAF, som sjekker alle våre biler før videresalg, opplyser Khaled. KOMMER TILBAKE I løpet av årene har BruktBilForum fått mange lojale kunder. - Mange kunder kommer tilbake, og flere av dem tar med seg både barn og barnebarn når de skal ha sine første biler. Trygghet, gode garantiordninger og gode priser oppsummerer hvorfor vi har lykkes. Våre kunder er prisbevisste og verdsetter god service. Det får de hos oss, avslutter Houssain Khaled ved BruktBilForum. BRED APPELL: - Målet vårt er å ha et godt utvalg av biler til «folk flest», sier Mohyedin Khaled og Marius Olsen ved BruktBilForum i Porsgrunn.

7 Årgang 18 - nr 14 7 NYE TIVOLI Tivoli er smart, sikker og dynamisk. En frisk kompakt-suv for deg som lever et aktivt liv. For deg som vil ha god design. For deg som krever mer. Tivoli er for deg. KAMPANJERABATT UT ÅRET! ,- i avslag* *Gjelder lagerbiler CO2 utslipp fra 109 g/km, forbruk 0,43 l/mil. *Leasing: kr xx.000,- inkl mva i startleie, rente 4,95% km/3 år TIVOLI Premium 1.6 l Diesel AWD firehjulstrekk Fra kr , inkl mva 6-trinns manuell girkasse VAREROM 225 x 106 x 118 cm varerom med plant gulv INTERIØR Fører- og passasjermiljø som gir en følelse av luksus og modernitet. MOTOR 115hk e-xdi 160 dieselmotor NYE RODIUS Opplev nye SsangYong Rodius med ekte 4x4 og low range, ny drivstoffgjerrig dieselmotor på 155hk/360Nm og beste førerplass i sin klasse. Rodius kan også leveres som 7-seter. KAMPANJERABATT UT ÅRET! ,- i avslag* *Gjelder lagerbiler CO2 utslipp fra 199 g/km, forbruk 0,75 l/mil. *Leasing: kr ,- ex mva i startleie, rente 4,95% km/3 år CLASSIC VAREBIL Fra kr , eks mva Leasing fra kr 2.495/mnd PREMIUM VAREBIL Fra kr , eks mva Leasing fra kr 3.095/mnd VAREROM Bagasjerommet er på 423 liter. INTERIØR Beste førerplass i sin klasse med oppvarmet ratt MOTOR Ny RX200e-XDi-motor med 155hk/360Nm 0,78 l/mil NYE REXTON Opplev nye SsangYong Rexton med ekte 4x4 og low range, ny drivstoffgjerrig dieselmotor på 155hk/360Nm og beste førerplass i sin klasse. Rexton kan også leveres som 7-seter. KAMPANJERABATT UT ÅRET! ,- i avslag* *Gjelder lagerbiler CO2 utslipp fra 199 g/km, forbruk 0,75 l/mil. *Leasing: kr ,- ex mva i startleie, rente 4,95% km/3 år CLASSIC VAREBIL Fra kr , eks mva Leasing fra kr 2.495/mnd* PREMIUM VAREBIL Fra kr , eks mva Leasing fra kr 3.095/mnd* VAREROM 185 x 106 x 118 cm varerom med plant gulv INTERIØR Beste førerplass i sin klasse med oppvarmet ratt LED-KJØRELYS Nye Rexton leveres med Xenon-lys og LED-kjørelys Porsgrunnsvegen 192, 3735 Skien Tlf: Håndverksvegen 15, 3917 Porsgrunn Tlf: E-post: Følg oss på Facebook!

8 8 2. desember 2015 GODT I GANG: - I etterkant av lanseringen har vi mottatt flere bestillinger på nye A4, sier Tommy Nikolaisen og Stian Forberg ved Grenland Auto. IKKE HELT A4 GRENLAND AUTO Fredag 20. november ble den nye Audi A4 Avant avduket hos Grenland Auto. Det skjedde med brask og bram og over 100 inviterte gjester tilstede i salgshallen på Vallermyrene. Servering men noe godt i glasse,akkompagnert av lystige toner fra de lokale musikerne i No Problem, satte stemningen i lokalet. - Vi ønsket en ikke helt A4-lansering av den nye modellen, og hadde leid inn Geir Tangen for å bistå oss. Han hadde regien hele kvelden, og styrte et spektakulært show fra scenen. Geir vet hva som skal til for å få folk i godt humør, og det klarte han denne gangen også, smiler Tommy Nikolaisen ved Grenland Auto. FREMTIDSPLANER Innledningsvis fikk de fremmøtte høre litt om fremtidsplanene til forhandleren. - Som de fleste har fått med seg så har Grenland Auto og Skien Bil blitt kjøpt opp av Gumpen-gruppen, og det skjer mye rundt de to bilbutikkene om dagen. Våre nye eiere har store planer for fremtiden, og vi syns denne kvelden var en fin anledning til å fortelle våre kunder litt om dem. I den forbindelse hadde vår daglige leder, Espen Byrjall, med seg skisser over det nye bygget som etter hvert skal huse de to forhandlerne, forteller Tommy. HØYE FORVENTNINGER Deretter gikk han selv på scenen og dro opp litt historikk rundt den nye bilmodellen Audis kanskje viktigste i porteføljen. - A4 er jo modellen som har tatt opp arven etter legendariske Audi 80. Den har vært vår storselger i en årrekke, og nettopp derfor er det en bil som vi forventer oss utrolig mye av også i årene som kommer. Den fås i de fleste kombinasjoner og er utstyrt med det ypperste innen Auditeknologi. Dessuten kommer den med en hyggelig startpris på rundt kroner, opplyser han. STOR INTERESSE Introduksjonen av den splitter nye bilen var det kollega Lasse Rød som sto for. - Til heftig bakgrunnsmusikk og en råtøff video fortalte han kort om de bakenforliggende tankene til Audis designteam, den nye teknologien som er tatt i bruk og hvilken betydning det har for opplevelsen av den nye A4. Det var en interessert og lydhør gjeng som fulgte med, spesielt da Tommy og Espen dro duken av utstillingsbilen! LEKKER: Nye Audi A4 Avant tar seg godt ut og byr på innvendig luksus.

9 Telemark Årgang 18 - nr 14 9 Den nye Golf GTE. Passat GTE- ladbar Hybrid. Den ladbare hybriden Golf GTE forener det beste fra to verdener dener En økonomisk elbil i byen og en kraftfull sportsbil på landeveien. eveien. Standardutstyrslisten er svært omfattende med innovative løsninger og høyt nivå av sikkerhetsutstyr. Den nye Passat GTE er en stor og praktisk familiebil som har det ypperste innen miljøteknologi. Bilen kombinerer det beste fra to verdener: ren elektrisk drift i det daglige og hybridteknologi til de lengre kjøreturene. Golf GTE fra 2.925,- Passat GTE fra kr 3.591,- pr. mnd. inkl. mva. pr. mnd. inkl. mva. 3 år/ km. Forskuddsleie ,- inkl. mva. Golf GTE fra ,- 3 år/ km. Forskuddsleie ,- inkl. mva. Passat GTE fra ,- Grenland Auto AS Skien Bil AS Volkswagenforhandlerne Skien Bil og Grenland Auto Langmyrvn. 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Telemarksveien Skien Tlf: Tlf: Grenland Auto AS Skien Bil AS Langmyrvn. 1 - Vallermyrene Telemarksveien Skien 3917 Porsgrunn Tlf: Tlf: Nyhet! Nå er de h er! sign - Nytt de eriør - Nytt int erhet ende sikk d le e s s la -K rer o 6 - m ot o ranti - Nye Eur Norgesga m k år / 20 Nye Caddy og nye Transporter er her. Nye Caddy og nye Transporter har nytt design og helt nytt interiør, men viktigst av alt så setter de en ny standard for sikkerhet i sine klasser. Front assist med city nødbrems er nytt standardutstyr som kan varsle om farer og om nødvendig automatisk nødbremse og redde liv. Nyhet! Nye Caddy og Transporter kommer med 5 år / km Norgesgaranti! Nye Volkswagen Caddy fra kr ,- eks. mva* Nye Transporter fra kr ,-* Volkswagen Nyttekjøretøy. Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. Velkommen til en hyggelig handel! Jan-Øivind Westeng-Hansen Nathalie Garcia Odd-Ivar Gundersen *Veil. levert inkl. leveringsomkostninger. Åsavgift kommer i tillegg. Forbruk nye Caddy blandet kjøring: 4,1-5,9 l /100 km. CO2-utslipp g/km. Forbruk nye Transporter blandet kjøring: 6,0-9,4 l /100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell har utstyr utover standard. Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien. Tlf.: Følg oss på Facebook

10 10 2. desember 2015 TAKKNEMLIG: Thor Johan Andersen og Runar Abrahamsen fra prosjektet Omvendtjulenisse takker Odd-Ivar Gundersen og Skien Bil for lånet av en splitter ny VW Transporter T6. Julenissen er selvsagt også strålende fornøyd.

11 Årgang 18 - nr STØTTER OMVENDTJULENISSE SKIEN BIL Da Runar Abrahamsen tok kontakt var ikke Odd-Ivar Gundersen vond å be. Nå har veldedighets prosjektet Omvendtjulenisse fått låne en splitter ny VW Transporter T6 så lenge de har behov for den. - Dette gjør jobben vår så utrolig mye lettere, smiler en takknemlig julenisse For fjerde året på rad har initiativtaker Abrahamsen og hans stab av gode hjelpere en målsetning om å gjøre julen litt hyggeligere for dem som sliter. I ukene fram til den store høy tiden samles det inn alle slags gaver, som fordeles ut til de trengende etter behov. - Vi samler inn alt fra brukte klær og leker, til matvarer. Vi får også inn mange nye ting, både fra privatpersoner og bedrifter i fylket. Noen kommer til oss med tingene, andre reiser vi ut og henter, forklarer han. MANGE BIDRAGSYTERE I år holder gjengen til på Kjørbekkhøgda skole. Hit kan folk levere det de ønsker å gi bort. - Vi har et mottak i første etasje og et par klasserom i andre etasje hvor vi pakker om alt vi får inn. Fram til jul er vi på plass hver lørdag og søndag fra kl til I tillegg til oss teller den faste gjengen kjente fjes fra Oddrane supporterklubb; Hanne Håkonsen, Emil Sølyst og Egil Holte. Og så har vi en hel haug som vi kan ringe til når det trengs. Så det mangler ikke på folk som vil bidra, og det er vi veldig glade for, smiler Thor Johan Andersen. GODT SAMARBEID Ildsjelene bak prosjektet syns det er rørende at Omvendtnissen er blitt tatt så godt imot, og de melder om stor giverglede. - De siste ukene er det satt ut kurver i en rekke dagligvareforretninger i Grenland og i fylket for øvrig. Her kan folk donere matvarer som de har kjøpt. Vi har også et godt samarbeid med en rekke bedrifter og foreninger. Blant disse er gjenbruksbutikken Needy i Porsgrunn, som gir oss «byttekort» som vi kan gi bort i julegave, og som mottakerne kan bruke til å ta ut tøy for. SKREDDERSYR GAVER Runar og Thor Johan forteller at prosjektet er noe som betyr mye for mange. - Vi har utallige historier som sier noe om hvordan vi blir satt pris på. For enkelte har vi nok bidratt til å redde julen. De som trenger hjelp ringer oss og så skreddersyr vi en pakke utifra hva som er behovet. Vi ber alltid folk om å komme med en ønskeliste, og så prøver vi å imøtekomme minst ett av disse, forklarer Runar. STOLT SPONSOR - Omvendtjulenisse er en kjempesak, og Skien Bil er stolte av å kunne hjelpe til. Dette er noe vi ønsker å være med på også i framtida, og vi har allerede begynt å tenke på hvordan neste års bil skal se ut. Jeg må også få takke Foliespesialisten som har gitt et ikke ubetydelig bidrag; det er de som har sørget for dekoren som gjør at Omvend tnissen vil være godt synlig i trafikken i tiden fram mot jul, sier Odd-Ivar Gundersen ved Skien Bil. STOLT SPONSOR: - Omvendtjulenisse er en kjempesak, og Skien Bil er stolte av å kunne hjelpe til. Dette er noe vi ønsker å være med på også i framtida, sier Odd-Ivar Gundersen til Runar Abrahamsen.

12 12 2. desember 2015 BILSALONGEN FORHÅNDSOMTALE Alle foto: BMW SE BMWS NYE PLUG-IN HYBRID Den norske bil og avgifts politikken har ikke alltid vært konstruktiv, sett ifra en bilist sine øyne, men alt er ikke lenger håpløst. For å oppmuntre til en grønnere bilpark har politikken dreid seg gradvis vekk ifra fokusområdene effekt og vekt, til å fokusere mer på forbruk og miljø. Statsbudsjettet for 2016 viderefører denne trenden og elbiler og plug-in hybrider får stadig større oppmerksomhet. Telemark Motoravis har tidligere testet BMW 2 serie Active tourer, som er BMW sin første flerbruksbil. Siden lanseringen høsten 2014 har denne modellen rukket å bli en av BMW sine mest populære volummodeller. Toppmodellen pr i dag er 225ix, denne har en bensinmotor på 231 hk og koster fra I Mars kommer imidlertid den etterlengtede 225xe, den første flerbruksbilen med plug in hybrid teknologi på markedet. Kombinasjon av attraktiv teknologi, fleksible plassløsninger, firehjulsdrift og mye effekt til en usedvanlig lav pris, vil utvilsomt gjøre dette til en bestselger i Norge. Lavt forbruk Selve drivlinjen består av en 1.5 liter tresylindret bensinmotor som trekker på forhjulene, samt en elektrisk motor som trekker på bakhjulene, totalt yter drivlinjen 224 hk og massive 385 Nm. Avhengig av valgt kjøremodus og batteriets nivå, kan elmotoren drive bilen alene i opptil 41 km, eller den kan bistå bensinmotoren. Når bilen ruller uten gasspådrag eller ved bremsing - omdannes bevegelsesenergi til elektrisk energi som igjen blir lagret i batteriet. Bilen kan lades i stikkontakten hjemme eller via en rekke ladestasjoner rundt om i Norges land. Active tourer ble utviklet med tanke å skape en hybrid drivlinje. Derfor er batteripakken integrert fint inn under bagasjerommet og tar begrenset med plass. Selve batteripakken består av 8 celler - hvor hver celle er utskiftbar. Forbruket ved blandet kjøring ligger på svært moderate 0.2 l/mil og kilometer i timen går løs på imponerende 6.7 sekunder. Automatgir er standard BMW 225xe har en omfattende utstyrsliste allerede som standard. Deriblant DAB radio, cruisekontroll med brems, elektrisk firehjulsdrift og parkeringssensorer. Men kanskje aller viktigst i disse dager, den kommer som standard med automatgir. I tillegg til dette kan man selvsagt velge tilleggsutstyr fra en omfattende utstyrsliste. For eksempel ConnectedDrive som tilbyr en rekke tjenester og apper. Her får man oversikt over status på batteriet og man kan se tilgjengelig rekkevidde til enhver tid. Det er altså ingen grunn til å få rekkevidde angst med denne bilen, slik man kan få med en konvensjonell elbil. Prisbombe BMW 225xe fremstår som en svært moderne og fleksibel bil og med BMW sin hybridløsning får man også GTI ytelser på kjøpet. Man sparer som regel det beste til slutt og det mest oppsiktsvekkende med denne bilen er hvor mye bil man får for pengene. Prisen er rykende fersk, med tallene hentet fra statsbudsjettet 2016 og lyder på beskjedne ,-. BMW Active tourer 225xe fremstår derfor som et usedvanlig godt kjøp. Aldri før har man fått mer premium bil for pengene. Bilen kommer ikke på markedet før i mars, men kan bestilles allerede i dag. Lasse Henriksen

13 Årgang 18 - nr Vinterkupp på Kia Rio Jubileum Finansiering Fra 1.695,-* Pr. mnd inkl. mva Besøk oss på Herkules kjøpesenter desember Man-fre Torsdag nattåpent! Lørdag Classic fra kr ,- Jubileum fra kr ,- Finansiering Fra 1.199,-* Pr. mnd inkl. mva Norges beste nybilgaranti! Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-) levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2- utslipp fra 95 g/km, forbruk fra 0,41 l/mil v/bl. kjøring. *Innskudd Rio: ,- kontant. Picanto: ,- kontant. 8 år. Inkl. alle gebyrer. Nom. rente 4,95%. For fullstendige betingelser se butikk. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. Miljø Kvalitet Følg oss på Facebook! Trivsel Trygghet Økonomi Service Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Kontakt: Christoffer Hansen: Direkte

14 14 2. desember 2015 Foto: Tore Oksnes, Posten. Foto: Håvard Jørstad, Posten. POSTEN SATSER PÅ MILJØ! Posten har bestil 240 nye elektriske Kangoo Maxi Z.E. fra den franske bilprodusenten Renault. Med en rekkevidde på opptil 170 kilometer er denne modellen godt egnet til post-ombæring i tettbebygde strøk. Posten Norge har allerede en flåte bestående av 900 elektriske kjøretøyer med alt fra sykler, biler og større nyttekjøretøyer. REDUSERTE UTSLIPP Postens mål er å redusere sine utslipp med hele 40% innen 2020 og ser denne bestillingen som meget viktig for å nå dette målet. Postens utslipp i Norge som en helhet er forøvrig på 1%. Foto: Birger Morken, Posten. GRATIS MONTERING VED KJØP AV NYE DEKK T.O.M 12. DESEMBER! FAST LAVPRIS PÅ VÅRT Dekkhotell Dekkspesialisten Skien AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Tlf: Dekkspesialisten Porsgrunn AS Hydrovegen 1C, 3933 Porsgrunn Tlf: Drop-In ÅPENT: MANDAG - FREDAG (18) LØRDAG

15 Årgang 18 - nr KAMPANJE: Innbytterabatt ,-* GRATIS WALL BOX * NEDC REKKEVIDDE PÅ EN LADING * New European Driving Cycle BMW i3 og VW e-golf Nissan Leaf Mercedes B Kia Soul RENAULT ZOE 190 km 199 km 200 km 212 km 240 km VEILEDENDE LISTEPRIS RENAULT ZOE Kia Soul Nissan Leaf BMW i3 VW e-golf Mercedes B RENAULT ZOE Lengst rekkevidde, raskest hjemmelading ESTIMERT LADETID MED HJEMMELADER RENAULT ZOE 100 MIN (11 kwh) EURO NCAP VW e-golf, Nissan Leaf og RENAULT ZOE ANTALL SETER RENAULT ZOE Fra kr ,- Intens fra kr ,- RENAULT ZOE ENESTE ELBIL MED WALLBOX OG MONTERING INKL. I PRISEN For optimal og sikker lading tilbyr Renault to ladeløsninger inkl i prisen. Ladetid med 3,6 kw wallbox er ca 5 t og 40 min og kun 100 minutter med 11 kw wallbox (0-80%). * I en kampanjeperiode er 5 år gratis hurtiglading på Fortums ladestasjoner inkludert på alle modellene samt den nye universal ladekabelen som fungerer i vanlig strømuttak (ekstrautstyr på Zoe Life). ZOE LIFE Easy Charge fra kr (inkl 3,6 kw wallbox). ZOE Intens Easy Charge fra kr (inkl 3,6 kw wallbox). ZOE Intens Supercharge fra kr (inkl. 11 kw wallbox). Se renault.no for mer info vedr vilkår for montering av wallbox og grunnlag for estimert kundeverdi for 5 års hurtiglading. Universal ladekabel leveres ut fra 1 august **NEDC=New European Driving Cycle. Prisene er inkl frakt/lev. BMW i3 6 T BMW i3, Kia Soul Mercedes B, Kia Soul, VW e-up 9-10 T VW e-up, BMW i3 Nissan Leaf VW e-golf T Avbildet modeller kan ha avvikende farge og utstyrsnivå fra pristilbud. Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. SPORTSLIG KAMPANJEMODELL MEGET GODT UTSTYRT BEGRENSET ANTALL Audi A1 Sportback Admired S-line Gumpen Edition TFSI 95 hk ,-* Velg fritt blant alle fargekombinasjoner 0,- Privatleasing/leasing 1.690,- pr. mnd** Kundefordel ,- Inkl. stor utstyrspakke UTSTYR: S-line eksteriørpakke Komfortpakke 17 aluminiumsfelger Komplette vinterhjul Teknikkpakke Tilkoblingspakke Multifunksjonssportsratt * Tilbudspris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk A1: 3,8 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp 89 g/km. Tallene gjelder bensinmotorer som tilbys. Bildet kan avvike fra pristilbudet. Vi tar forbehold om trykkfeil ** Startleie/etableringsgebyr gjennom Audi Finans ,-, månedsleie 1.695,- og totalkostnad ,- vil variere med rentenivet. 3 års bindingstid, kjørelengde km. Alle priser inkl. mva. Velkommen til prøvekjøring! Følg oss på Facebook! Åpningstider salg: Man - fre Torsdag Lørdag Din lokale ekspert på Audi med over 40 års erfaring! Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf:

16 16 2. desember 2015 ALLTID 4X4: Nye Outlander PHEV trekker på alle fire hjul uansett om det kjøres elektrisk eller på bensin. POPULÆR HYBRID ER BLITT ENDA BEDRE MOTORFORUM - Det er ikke alle som vet hva en ladbar hybrid egentlig er. Jeg får mange spørsmål fra kunder som lurer, derfor kan det være greit å forklare teknologien som ligger bak, sier Glenn Jacobsen ved MotorForum i Skien. Mitsubishi Outlander PHEV var verdens første ladbare SUV med firehjulstrekk da den ble lansert i fjor. Nylig ble den sluppet i en helt ny utgave, med hele 100 forbedringer. Det har mange nordmenn fått med seg, også folk i Grenland. - Interessen for modellen er enestående, og salget likedan. På et par måneder har vi rukket å selge over 50 eksemplarer, sier selgeren. MORSOMMERE På den nye modellen er hjulparene foran og bak utstyrt med hver sin høyeffekts el-motor på 82 hester. I tillegg har bilen en 2-liters bensinmotor på 121 hester. - Her er effekt i massevis! Oppsettet har bidratt til å øke gassresponsen betraktelig; akselerasjonen fra 0-40 km/t går nå unna et sekund raskere enn før, noe som øker følelsen av kraftoverskudd og gjør bilen morsommere å kjøre. Dette til tross; bilen bruker kun 0,18 liter bensin per mil ved blandet kjøring når batteriet er fullt! NY TEKNOLOGI Med 4x4-system og innebygget Super All Wheel Control (S-AWC) er man alltid sikret å komme fram til målet. - S-AWC er teknologi hentet fra Mitsubishis anerkjente rallybil, Lancer Evolution. Et integrert kontrollsystem som i kombinasjon med aktiv stabilitetskontroll og antispinnkontroll med elektronisk styrt 4WD sørger for å gi et fast veigrep, solid stabilitet og imponerende kjøreegenskaper selv på krevende underlag. ALLTID 4X4 - Det er mange kunder som lurer på om 4x4-systemet bare virker når bensinmotoren er i bruk. Men det er selvsagt ikke tilfellet nye Outlander PHEV trekker på alle fire hjul uansett om det kjøres elektrisk eller på bensin. S-AWC og automatgir er for øvrig standard på alle utstyrsvarianter av modellen, forteller Glenn. KONTINUERLIG LADING Hybridsystemet er effektivisert, hvilket innebærer lavere forbruk og lengre rekkevidde på elektrisk drift. - Nå kan man kjøre hel elektrisk i 53 km, naturligvis avhengig av kjøreforhold og -stil. Batteriet, som er plassert under gulvet for å spare plass og gi et lavt tyngdepunkt, lades kontinuerlig når man aktiverer funksjonen «Battery Charge», opplyser selgeren. ØKT GARANTI Outlander PHEV leveres med en 10 amperes kabel for enkel hjemmelading. - Full opplading tar ca. fem timer. Hurtiglading i rundt 30 minutter på hurtigladestasjon DYNAMISK: Nye Outlander PHEV kommer med Mitsubishis nydesignede «Dynamic Shield»-design. gir opptil 80% batterikapasitet, og status for lading vil vises på berøringsskjermen i dashbordet. For å underbygge holdbarheten og driftssikkerheten til kraftkilden har Mitsubishi økt garantien på batteripakken til 8 år/ kilometer. Kom innom oss hvis det er mer du lurer på, avslutter Glenn Jacobsen ved MotorForum i Skien. - Bilen kan lades fra vanlig stikkontakt helt ned til 10A kurs, og fra tomt til fullt batteri koster det under 10 kroner med strøm, forklarer Glenn Jacobsen.

17 Årgang 18 - nr VI HAR DIN NESTE BRUKTBIL! Stort utvalg! Alle merker! Bilene står klare til prøvekjøring! Alle prisklasser! ser! Innbytte - brukt mot brukt Bilverksted og Bruktbilsenter Porsgrunnsvegen 261, 3736 Skien Tlf.: E-post: Åpningstider man-fre: Torsdag: Lørdag: VRAKE BILEN? PORSGRUNN BILOPPHUGGING SKJELSVIKDALEN VERSVIKVEGEN 14, 3937 PORSGRUNN VRAKPANT 3.000,- VI UTBETALER KONTANT ELLER PENGENE RETT INN PÅ KONTO, DU VELGER! VI HENTER BILVRAK VRAK BILEN DER DU KJØPER DELER SALG AV NYE OG BRUKTE DELER!

18 18 2. desember 2015 Antirustbehandling på vårt autoriserte verksted BILGLASS - REPARASJONER - EU-KONTROLL - KILOMETERSERVICE - DEKK/FELG KOM INNOM OG BLI MED PÅ EN GRATIS RUSTKONTROLL. Gå inn på You tube og søk på moen mercasol så ser du film som viser hvordan vi utfører behandlingen. VI ER LEDENDE PÅ ANTIRUST-BEHANDLING GODKJENT AV BESTILL TIME NÅ- FOR NÅ HAR SALTET BEGYNT Å SPISE OPP BILEN DIN... Du får GRATIS LÅNEBIL når vi antirustbehandler din bil hos oss! Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare for behandling etter tidligere «synder». Herre, Rafnesveien 10 Telefon Åpent: mandag-fredag Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten VINTERKAMPANJE 1 STK. Med brøyteskjær. RIEJU MRT 50 Fra ,- MC klær - Jakke og bukse Fra 1.199,- pr. sett TGB 550 BLADE Med brøyteskjær Fra ,- Inkl. reg. Mopeder opptil 20% Vi fører også: Vespa SMC Linhai TBG Mizzuki Motor Erling Sande

19 Årgang 18 - nr CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! NYE D-MAX BLACK EDITION Isuzu D-Max Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! NÅ OGSÅ SOM MAGNUM! 3,5 TONN TREKKVEKT! Nye Jeep Cherokee 2.0 diesel, 170 hk, 9-trins automatgir Spekket med utstyr TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil Fra kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. God Jul fra JEEP ER JEEP -ALT ANNET ER KOPIER! SPONSER Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon VI ØNSKER ALLE VÅRE NYE OG GAMLE KUNDER EN RIKTIG GOD JUL! Nye Jeep Renegade Motoralternativer: 120 hk 140 hk 170 hk Kr ,- 2 eller 4-hjulsdrift og automatgir Fra ,- kr Salg Service Verksted Delelager 2 dørs & 4 dørs. OGSÅ SOM WHITE EDITION Petit Grafi sk AS - Skien VI UTFØRER ALT TIL ALLE BILMERKER Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering DITT KOMPLETTE BILVERKSTED! AV KJENT GODKJENT A Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-sertifisert lakkeringsverksted REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

20 Med forbehold om trykkfeil. Utgiver: Petit Grafi sk AS.

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

REKKEVIDDEKONGEN. dra dit du vil uten å bekymre deg for flatt batteri.

REKKEVIDDEKONGEN. dra dit du vil uten å bekymre deg for flatt batteri. NYE OPEL AMPERA-E REKKEVIDDEKONGEN Med en rekkevidde på over 500 kilometer, åpnes en helt ny verden for den som kjører elektrisk 1. Tiden da en elektrisk bil bare var egnet til korte turer er historie.

Detaljer

Med doble 5-ekers store lettmetallfelger som pakkes inn i dobbeltkantede hjulhus gir bilen et solid inntrykk.

Med doble 5-ekers store lettmetallfelger som pakkes inn i dobbeltkantede hjulhus gir bilen et solid inntrykk. Etter å ha vist "Concept XR PHEV-II" på Geneve Motor Show i 2015 og "ex Concept» samme år på Tokyo Motor Show, fortsetter Mitsubishi Motors nå å vise sine planer for fremtidens SUV-modeller. Til høsten,

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Legeforeningens avtalerabatt kommer til fratrekk

Legeforeningens avtalerabatt kommer til fratrekk Sporty kompaktbil. Komplett utstyrt A-Klasse med AMG Pluss-pakke. Spar 38.221,- Kampanjerente 1 % A 180 AMG Pluss utstyr: AMG Line 7-trinns automatgir Stor 8 fargeskjerm Ryggekamera LED hovedlys Lys- og

Detaljer

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON.

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. BMW i3 BMW i3 Ren kjøreglede BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. 2 STANDARDUTSTYR. BMW i3 fra kr 239.900,- * Kundefordel kr 10.000,- Halogen frontlys LED baklys AC lading (opptil 3,7 kw/16a) Ladekabel for stikkontakt

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Ladbar familiefavoritt blir ny

Ladbar familiefavoritt blir ny Oslo, 4. september 2015 Pressemelding Ladbar familiefavoritt blir ny Som første ladbar hybrid SUV ble den en verdensnyhet januar 2014. Outlander Plug in Hybrid EV (PHEV) er siden Europas og Norges mest

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Nye Renault ZOE 400 km rekkevidde * Batterigaranti 8 år/ km *NEDC

Nye Renault ZOE 400 km rekkevidde * Batterigaranti 8 år/ km *NEDC Nye Renault ZOE 400 km rekkevidde * Batterigaranti 8 år/160 000 km *NEDC Større frihet: Nå med rekkevidde på 400 km * Opplev økt kjøreglede med den helelektriske Renault ZOE. Med det nye Z.E. 40-batteriet

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

Unge vestfoldinger satser i full fart med

Unge vestfoldinger satser i full fart med Nytt Møt oss i Badeparken på årets bilmesse 1. og 2. juni. Mange gode tilbud! Unge vestfoldinger satser i full fart med Sammen med Bil-Service og Renault satser: Karin E. Fossen (Rally nr. 3 i NM) Anders

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing.

Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing. Agrol avtalerabatt kommer til fratrekk Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing. Kampanjerente 0,99 % Kjøpspris 374.900,- 2.495,- A180 AMG Pluss AMG Line 7-trinns automatgir Stor 8 fargeskjerm

Detaljer

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON.

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. BMW i3 BMW i3 Ren kjøreglede BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. STANDARDUTSTYR. BMW i3 fra kr 239.900,- * Kundefordel kr 10.000,- Halogen frontlys LED baklys AC lading (opptil 3,7 kw/16a) Ladekabel for stikkontakt

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen DIESELSAKEN www.189motor.no BILMARKEDET I NORGE 4 Totalmarked personbil Ledende på elbiler 21834 8824 elektriske Volkswagen (02/11)

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION RENAULT KANGOO Z.E. ÅRETS VAREBIL 2012 RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION DRIVE THE CHANGE TID FOR ENDRINGER Renault ZE står for Zero Emission og betyr null utslipp. Renaults elbiler er enkle og funksjonelle

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

Bilåret 2016 status og trender

Bilåret 2016 status og trender Bilåret 2016 status og trender OFV Frokostmøte 10. januar 2017 10.01.2017 1 Nye personbiler 1960-2016 180000 160000 140000 120000 100000 80000 60000 Trendlinje 40000 20000 Liten forutsigbarhet og store

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT?

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? 1 2 Vis at bedriften tar ansvar Firmabilene er på mange måter bedriftens ansikt utad. De blir sett av mange mennesker hver eneste dag. Derfor

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Lohner Porsche ca 1899 modell Verdens første Hybrid

Lohner Porsche ca 1899 modell Verdens første Hybrid Lohner Porsche ca 1899 modell Verdens første Hybrid T-Ford masseproduksjon Forbrenningsmotor enorm teknisk fremgang Billig Bensin/Olje Ny teknologi må være teknisk bedre enn den gamle, billigere å lage,

Detaljer

www.peugeot.no Forhandlers stempel

www.peugeot.no Forhandlers stempel Utarbeidet av: BD Network Realisering: Altavia Paris Utgiver: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Trykket i EU Delenr 93-PEU50000PAREL Forhandlers stempel www.peugeot.no NYE PARTNER

Detaljer

NISSAN NV200 EVALIA. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0980

NISSAN NV200 EVALIA. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0980 NISSAN NV200 Prisliste, utstyr, tekniske data, farger 1.1.2017 01-01-2017 NV200- PRISLISTE Motor effekt Modell Bakdører Skyvedører Girkasse Totalvekt Engangs-avgift inkl. vrakpant Veil pris ekskl. mva

Detaljer

20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir

20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir KAMPANJEDAGER 08.-19. MARS 2016 Utvidet åpningstid til kl 20.00 tirsdag 15., onsdag 16. og torsdag 17. mars 20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir Serviceavtale 3år/45.000km inkludert ved kjøp

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

5HQ NM UHJOHGH BMW KAMPANJE

5HQ NM UHJOHGH BMW KAMPANJE BMW KAMPANJE Bilia har nå kampanje for deg som enten kjører fi rmabil eller har dokumentert kjøregodtgjørelse. Vi har meget gode leasingpriser på en rekke BMW modeller hvor vi tilbyr 1% rente kombinert

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015. Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS!

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015. Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS! TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 ELEKTRISK MERCEDES-BENZ B-KLASSE MAZDA6 MED FIREHJULSTREKK

Detaljer

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011 BRUKTBILUNDERSØKELSEN 11 Stemningsrapport fra bruktbilkjøperen Av Anders G. Hovde, TNS- Gallup Metode og Utvalg 725 Web intervju mot Gallups Internett panel. Galluppanelet består av 66 personer som utgjør

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr ,-

Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr ,- Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr 51.000,- A 180 AMG Plus Kjøpspris 369.900,- 2.195,- AMG Line Stor 8 fargeskjerm Lys- og siktpakke 122 Hk Bensinturbo 18 Lettmetallfelger Sportsunderstell Diamond

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

NYE OPEL AmPErA-E LADET med NYE IDEEr.

NYE OPEL AmPErA-E LADET med NYE IDEEr. NYE OPEL Ampera-e LADET MED NYE IDEER. REKKEVIDDE ER ALT. Mer enn 500 km 1 åpner en helt ny verden. Tiden da en elektrisk bil bare var egnet til korte turer er historie. Med sin rekkevidde på over 500

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no Nye Strada Garantier Fiat Auto er en av Europas største og mest innovative bilprodusenter. Topp moderne produksjonslinjer med fokus på sikkerhet og kvalitet, gjør at Fiat også kan tilby en av markedets

Detaljer

MotorGruppen. Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012. Bernt G. Jessen. Direktør Informasjon og Forretningsutvikling

MotorGruppen. Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012. Bernt G. Jessen. Direktør Informasjon og Forretningsutvikling MotorGruppen Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012 Bernt G. Jessen Direktør Informasjon og Forretningsutvikling MotorGruppen: 1.Importerer Mitsubishi (1975) og Renault (2010) i Norge 2.Konsernet eier 19

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

«En fantastisk kjøremaskin med en herlig motor, luksusfølelse»

«En fantastisk kjøremaskin med en herlig motor, luksusfølelse» FORNUFT MED FØLELSER høst 09 Gjør et godt Honda-kjøp! Honda CR-V NYHET! Honda Insight Norges rimeligste hybridbil Honda Accord Tourer SUPERLØRDAG 29.8. - kl 10.00-16.00 Vi vasker bilen din mens du prøvekjører

Detaljer

Velkommen til NYE ASKER - BÆRUM. Vi feirer hele uken fra 27. januar - 1. februar. Åpningstider hele uken: 8.30-19.00 (lør. 10-16) Selges for kr.

Velkommen til NYE ASKER - BÆRUM. Vi feirer hele uken fra 27. januar - 1. februar. Åpningstider hele uken: 8.30-19.00 (lør. 10-16) Selges for kr. Velkommen til NYE ASKER - BÆRUM Vi feirer hele uken fra 27. januar - 1. februar Offisiell åpning som Renaultog Daciaforhandler i Asker Norgespremiere på Renault Captur Forhåndsvisning av Renault Kangoo

Detaljer

KUNDEPRISLISTE NORGE 2016 Oppdatert

KUNDEPRISLISTE NORGE 2016 Oppdatert KUNDEPRISLISTE NORGE 2016 Oppdatert 01.09.2016 Prisliste 2016 Modell Drift Best. kode HK NOx CO 2 Reg. Avgift inkl. vrakpant 2016 Veil. Utsalgspris ink. reg avgift og levering RENEGADE Longitude 2.0 MJD-

Detaljer

PEUGEOT. Oppdatert:

PEUGEOT. Oppdatert: PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2016 Oppdatert: 05.09.2016 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

shi.n ubi its KORT FORTALT.m w ww

shi.n ubi its KORT FORTALT.m w ww KORT FORTALT Mitsubishi Outlander PHEV en ladbar hybrid Ladbar hybrid, hybrid, fossilt brennstoff og elektriske biler i dagens bilmarked finnes mange drivlinjer og mange muligheter. PHEV står for Plug-in

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

1,99% RENTE PÅ UTVALGTE MODELLER. - FÅ 4x4 UTEN TILLEGG I PRISEN! ÅRS ŠKODA HOS MØLLER BIL TØNSBERG FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 17. TIL 30. SEPTEMBER!

1,99% RENTE PÅ UTVALGTE MODELLER. - FÅ 4x4 UTEN TILLEGG I PRISEN! ÅRS ŠKODA HOS MØLLER BIL TØNSBERG FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 17. TIL 30. SEPTEMBER! ŠKODA HOS MØLLER BIL TØNSBERG FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 17. TIL 30. SEPTEMBER! ÅRS KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - FÅ 4x4 UTEN TILLEGG KJØP NY ŠKODA - FÅ SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM) 1,99% RENTE PÅ UTVALGTE MODELLER

Detaljer

Grønn Bil: Status for ladbare biler I Norge

Grønn Bil: Status for ladbare biler I Norge Vurderer dere elbil? Grønn Bil kan hjelpe ta kontakt! Grønn Bil: Status for ladbare biler I Norge Ole Henrik Hannisdahl, Prosjektleder Om prosjektet Grønn Bil Mål: 200.000 ladbare biler i 2020 Tilby praktisk

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

Nå er årets vinterkampanje. i gang hos Møller Bil i Vestfold

Nå er årets vinterkampanje. i gang hos Møller Bil i Vestfold Nå er årets vinterkampanje i gang hos Møller Bil i Vestfold Vi markerer starten på det nye året med en lang rekke gode tilbud på mange forskjellige Volkswagen modeller. Enten du er på jakt etter en Volkswagen

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

Enkel og trygg lading av din elbil med mobilitetsavtale fra EV POWER

Enkel og trygg lading av din elbil med mobilitetsavtale fra EV POWER Ubegrenset MOBILITET for privatkunder kun 299/mnd inkl. mva TEST EN ELBIL Se side 11 Enkel og trygg lading av din elbil med mobilitetsavtale fra EV POWER TRYGGHET - MOBILITET - MILJØ Å kjøre elbil er et

Detaljer

Fremtiden er elektrisk?

Fremtiden er elektrisk? Fremtiden er elektrisk? Golf blue-e-motion Roadshow, Norge 21. mai 2. juni Carolin Giese, VE-3 01.06.2012 Volkswagen VI Golf Blue-e-Motion testflåte Testflåte til alle land i Europa, Norge 21.mai - 2.

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 bil T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 Glamour og glede FOTO: MARIT BORGEN Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 TEKST: ANETTE K. HALDORSEN FOTO: MARIT

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN suke Prøvekjøring 20 24 april E EN REISE TIL DU KAN VINN DU PRØVEKJØRER ITALIA OM PRAKTFULLE ILY. DEN NYE DA NEW DAILY. VAN OF THE YEAR

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

Hvorfor velge NIKKO Evolution? NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution 1/24 NIKKO Scandinavia AS har:

Hvorfor velge NIKKO Evolution? NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution 1/24 NIKKO Scandinavia AS har: Hvorfor velge NIKKO Evolution? NIKKO Evolution biler har lader som kopler seg ut når batteriet er ferdig ladet NIKKO Evolution biler har høykapasitets oppladbare batterier NIKKO Evolution biler har miljøvennlige

Detaljer

VI FoRtSEttER SuKSESSEn FRa 2014, XDRIVE KaMpanJE FREM til 24. FEB

VI FoRtSEttER SuKSESSEn FRa 2014, XDRIVE KaMpanJE FREM til 24. FEB BMW www.bilia.no HER KoMMER VIntEREn Vi på Bilia Skøyen ønsker at du går vinteren i møte på best mulig måte, vi tilbyr nå: VI FoRtSEttER SuKSESSEn FRa 2014, XDRIVE KaMpanJE FREM til 24. FEB - xdrive til

Detaljer

KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE SEPTEMBER VELKOMMEN INNOM FOR EKSTRA GODE KICKOFF-TILBUD! NISSAN QASHQAI NISSAN NAVARA NISSAN JUKE

KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE SEPTEMBER VELKOMMEN INNOM FOR EKSTRA GODE KICKOFF-TILBUD! NISSAN QASHQAI NISSAN NAVARA NISSAN JUKE UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER 1. 30. SEPTEMBER NISSAN e-nv200 Evalia NISSAN LEAF NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL NISSAN JUKE NISSAN NAVARA VELKOMMEN INNOM FOR EKSTRA GODE KICKOFF-TILBUD! NISSAN e-nv200

Detaljer

FUNKSJON, ERFARING OG KJØREGLEDE

FUNKSJON, ERFARING OG KJØREGLEDE NORGES MEST VELUTSTYRTE VAREBILER FUNKSJON, ERFARING OG KJØREGLEDE PROFF I 20 ÅR NYE JUMPY FRA KR 211.900,- Høyde 1,90 m 3 lengder EN GANG PROFF, ALLTID PROFF Tlf. 69 33 07 77 bil-senter.no citroen.no

Detaljer