16 år i SUZUKI MED STORSATSING! S-CROSS. Avis. Telemark TELEMARK GRENLANDS MEST MODERNE LAKKAVDELING SE NYHETENE HOS SKIEN MOTORSENTER!

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "16 år i SUZUKI MED STORSATSING! S-CROSS. Avis. Telemark TELEMARK GRENLANDS MEST MODERNE LAKKAVDELING SE NYHETENE HOS SKIEN MOTORSENTER!"

Transkript

1 TELEMARK Avis 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark S-CROSS SUZUKI MED STORSATSING! GRENLANDS MEST MODERNE LAKKAVDELING SE NYHETENE HOS SKIEN MOTORSENTER! STILREN FRANSK NYHET! NYE PEUGEOT 308

2 2 Oktober 2013 GODE HØSTPRISER Keeway fra PÅ MOPED, SUZUKI OG KAWASAKI MC TGB Bullet RS Derbi Senda X-Treme Mistral Peugeot Speedfight før ,- Mistral 50 Sport ATV Peugeot Kisbee m/toppboks Vi fører også: Vespa SMC Linhai TGB Keeway GTX 300 ATV På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! Telemark Sjekk inn på vårt dekkhotell! Drop-In dekkskift Grenland Dekk AS Kjørbekkdalen 7B 3735 Skien Tlf: Avd. Herkules Ulefossveien Skien Tlf: t Service: Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Agderposten Trykk as Distribusjon: Telemark Distribusjon as NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 16 - nr 9 3 TIDENES SALG AV UTSTILLINGSBILER! Beetle 160 TSI Xenonlys Telefonforberedelse Tonede ruter RCD 510 Radio/CD veksler Med mer... SPAR ,- Nå kr , CC 140 TDI m/dsg Skinn/Alcantara Adaptive Xenonlys Telefonforberedelse Hengerfeste Med mer... SPAR ,- Nå kr , SPAR ,- Golf Stv 105 TDI Highline (Sort) Skinn interiør Telefonforberedelse Parkeringsvarmer Panoramasoltak Med mer... Nå kr , Golf Pluss 105 TSI Parkeringsvarmer Adaptive Xenonlys Hengerfeste Optikpakke m/16 alufelg Med mer... SPAR ,- Nå kr , Bildene er illustrasjonsfoto og kan avvike fra tilbudt modell. Kontakt: Tommy Nikolaisen Stian Svendsen Inge Damm-Larsen Bjørn Østervold GRENLAND AUTO AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf:

4 4 Oktober 2013 STOLTE: Daglig leder, Kjetil Lassen og Morten Løwer er stolte over å presentere den nye Suzuki S-Cross. SUZUKI S-CROSS ER KOMMET! SPENNENDE: Nye Suzuki S-Cross 4 har fått et særegent og dynamisk design. SPREK MAZDA 3 I slutten av måneden kommer den nye Mazda 3. Japanerne har denne gang valgt å satse på noen riktig så spreke motorer. Dieselvarianten er Mazdas egen 2.2 liter av mange regnet blant personbilenes NY KLASSE: - Med den nye S-Cross satser Suzuki i en ny klasse. Det blir spennende å se hvordan modellen klarer seg blant mini- SUV ene, sier merkeansvarlig ved Lassen Auto, Trond Johnsen. beste dieselmotorer som byr på 150 hester. Og selvsagt kommer nyheten med et bredt utvalg bensinmotorer. Hele tre versjoner med henholdsvis 105, 120 og 165 hestekrefter. Lassen Auto I disse dager introduseres årets Suzuki-nyhet med full tyngde over hele landet. Hos Lassen Auto i Skien er mini-suv en for lengst på plass, og du er invitert til prøvekjøring! Nye S-Cross er Suzuki-konsernets storsatsing i småbilsegmentet. Til tross for at modellen har en rekke likheter med den meget populære SX4, er den bygget på en helt ny plattform. Det har gitt den sine særegne trekk. SKIFTER KLASSE Blant annet er bilen blitt en hel del større enn SX4, og stiller således i en annen klasse. - Dette er en liten SUV/crossover, som fortrinnsvis skal konkurrere mot modeller som Nissan Qashqai og Mitsubishi ASX. Fordelene med S-Cross er mange; firehjulstrekk, svært god plass og uslåelig pris er bare noen av dem. For å gi et bilde på hva vi snakker om; modellen er like stor som en Qashqai, men har et betraktelig større baggasjerom, sier Morten Løwer. SKILLER SEG UT Bilen har fått et særegent og dynamisk design, som skiller den fra andre Suzukimodeller. - S-Cross 4 er blitt noe helt for seg selv. Et kompakt ytre, med buede linjer og markante lykter, gir den et stilig utseende. Den er sporty å se på og byr på tilsvarende sportslige kjøreegenskaper. Dessuten har Suzuki lagt stor vekt på støyreduksjon. Nye S-Cross er en drøm å kjøre, og jeg vil tro at det er mange som får seg en positiv overraskelse når de prøver den, smiler selgeren. TRE VARIANTER S-Cross leveres utelukkende med Suzukis anerkjente 4x4-system, og er tilgjengelig i tre ulike varianter; en diesel- og en bensinmotor (som også kan leveres i kombinasjon med automatkasse). - Alle motorene er 1.6-litere med 120 hestekrefter. For en bil av denne størrelsen betyr det plenty effekt, og det er verdt å legge merke til at dieselmotoren har et dreiemoment på hele 320 Nm, påpeker Morten. VELUTSTYRT Nyheten starter på kr ,-. Legger man til kroner har man en fullspekket S-Cross. - For kr ,- har man skinnseter, stor navi-pakke, DAB+ radio og cruisekontroll. I tillegg får man panorama glasstak, alufelger og bixenonlykter. Vi er rimelig stolte over å kunne tilby en så velutstyrt bil til en så rimelig penge, innrømmer han.

5 Årgang 16 - nr 9 5 NYE Vi har noen få biler for rask levering! SOM SKAPT FOR N R G E 4x4 og automatgir tilgjengelig 4x4 standard Suzuki lanserer nå helt nye S-Cross 4x4. Suzukis store nye Folkebil kombinerer det beste fra SUV biler, tradisjonelle personbiler og ikke minst stasjonsvogner. Bagasjerommet på hele 430 liter er klassens største, firehjulstrekk er standard og utstyrnivået er svært høyt. Nye diesel og bensinmotorer med lavt forbruk og lave utslipp gjør bilen til en avgiftsvinner. Automatgir og er også tilgjenglig. Med firehjulstrekk, stor plass og lave avgifter kan vi trygt si at S-Cross er som skapt for norske forhold og en nyhet du ikke bør gå glipp av. S-Cross 4x4 fra ,- Automatgir ,- Introduksjonspakke: Sort skinn interiør - El. panorama soltak - DAB+ radio med USB og 7 høyttalere Navigasjon - Bluetooth telefon system - Ryggekamera - LED kjørelys Parkeringssensor foran og bak - Bi Xenon lys med lyktespylere 17 aluminiumsfelger - Skinn multifunksjonsratt - 2 sone klimaanlegg Cruisekontroll - Automatisk avblendbart innvendig speil - Tåkelys Hill hold kontroll/ bakkestart assistanse - Automatiske vindusviskere Nøkkelfritt system og start - Mørke ruter fra B pilar - Sølv takrails Verdi kr Introduksjonstilbud: kr Spar kr Veil priser levert forhandler. Frakt kommer i tillegg. CO2 utslipp fra g/km Drivstofforbruk fra 4,4-5,7 l /100km. Som skapt for norske forhold! Lik oss på Bedriftsveien 96, 3735 Skien Tlf

6 6 Oktober 2013 FORMO FACELIFT: Tre år etter introduksjonen har Hyundai ix35 gjennomgått en ansiktsløftning, samt en rekke tekniske forbedringer. Hyundai ix35 fornyer seg NYE LYKTER: Smalere lykter er med på å gi nye ix35 et mer moderne uttrykk. FORTSATT POPULÆR: Nils Skårdal ved Formo på Nenset forteller at Hyundai ix35 fortsatt er blant merkets bestselgere. - Den nye modellen vil bidra til å holde salget oppe, tror selgeren. Tre år etter lanseringen har folke-suv en Hyundai ix35 fått en betydelig facelift. I første rekke er det snakk om designmessige endringer, men også flere oppgraderinger av teknisk art er blitt foretatt. Bilen fås nå med en ny og kraftigere toliters bensinmotor, mens begge dieselmotorene har fått direkte innsprøytning. - Dessuten er motorene tilpasset automatgirkasser og ikke minst det norske avgiftsnivået. Våre kunder har altså fått flere valgmuligheter til en enda bedre priser enn tidligere, sier Jens Arne Sætre ved Formo på Nenset. Han legger til at bestselgeren, som har en 1.7-liters dieselmotor med 115 hester under panseret, nå vil koste rundt kroner med automatkasse. MODERNE TEKNOLOGI Bi-xenon og totalintegrert kjørecomputer med parkeringssensor er andre nyheter hos nye ix35. - Dette er moderne teknologi som allerede er inkorporert i flere andre Hyundai-modeller. Den nye ix35 får også Hyundais tretrinns Flex Steer, hvor du kan velge mellom tre ulike servoinnstillinger, avhengig av veistandard og egne preferanser, opplyser salgssjefen. HØYERE KVALITETSFØLELSE Den nye ix35 er designet, utviklet og produsert i Europa for det europeiske markedet. Invendig er materialene oppgradert for å gi en bedre kvalitetsfølelse. Utvendig beholder SUV'en det velkjente Hyundai-formspråket, noe som også inkluderer den heksagonale grillen. - Men linjeføringen er strammet noe opp, sammenlignet med forgjengeren. Blant annet har den fått litt smalere lykter, noe som gir den et enda mer moderne uttrykk. SIKKERHETEN FØRST Nye ix35 leveres med viktige sikkerhetsdetaljer som ABS og ESP, seks kollisjonsputer og aktive hodestøtter. - Dessuten har den bakkestarthjelper, bremsekontroll ved kjøring i bratte utforbakker og nødstoppsignal som blinker ved kraftig nedbremsing fra hastigheter over 55 km/t, opplyser Jens Arne. MED OG UTEN 4X4 Hyundai ix35 tilbys både med 2WD og 4WD, til svært konkurransedyktige priser. - Innstegsmodellen starter på kroner, og er utstyrt slik norske kunder forventer det. Utover det som er standard kan man velge fra en lang liste over tilleggsutstyr. På toppmodellen får man blant annet todelt panorama glasstak, skinninteriør og helintegrert GPS-navigasjon med 6,5 tommers berøringsskjerm. I tillegg er både ryggekamera og regnsensor standard. Nye ix35 er nettopp kommet til Norge, og vi har demobiler klare for prøvekjøring, avslutter Jens Arne.

7 Årgang 16 - nr 9 7 NYHET! PRIVATLEIE/LEASING Pr mnd fra kr ,- * INKL. MVA *Leie/leasing forutsetter forskuddsleie på ,- inkl. mva/ 3 år / km. TA KONTAKT MED: Veiledende pris levert Skien. Årsavgift, vinterhjul, metallic lakk, samt reg. omk. kommer i tillegg. Syv års garanti: For vilkår og betingelser, se Drivstofforbruk blandet kjøring ix35: fra 0,68 l pr mil. CO2-utslipp: fra 179 g/km. NOx=145 mg/km. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Du finner oss på Se ALLTID GODE TILBUD PÅ FELGPAKKER! Vi har fylt opp lageret med dekk og felg! OPPTIL 45% PÅ VINTERDEKK Lever dine gamle dekk nå - betal ved henting! DEKK FELG FELGRETTING DEKKHOTELL FELG REP. RUTESKIFT* M.M. Dekkspesialisten Skien AS Bøleveien 63b 3725 Skien Dekkspesialisten Porsgrunn AS Hydroveien 1C 3933 Porsgrunn *Gjelder Skien Kjøp i dagbetal neste år! Ikke utsett gleden!

8 8 Oktober MOTION-SALGET TIL HIMMELS Skien Bil Høsten er kommet, og vinteren står for tur. Kulde, snø og slaps betyr vanskelige kjøreforhold, og spørsmålet er: Takler bilen din utfordringene? Med markedets bredeste utvalg av firehjulstrekkere hele 14 forskjellige bilmodeller - har Volkswagen det du trenger for å gå vinteren trygt i møte. I hele oktober kjører Skien Bil kampanje på nybiler med 4x4-system. - Nå får du 1,99% rente på lån, leasing og forbrukerleie på alle nye modeller med firehjulstrekk (ikke Touareg), sier Jarle Midtbø. BEDRE FREMKOMMELIGHET Midtbø forteller at 4x4-systemet har en midtdifferensial med en konstruksjon som er tilpasset det enkelte systemet. - Differensialens oppgave er å fordele drivkraften mellom for- og bakaksel. Hvis akslene roterer med forskjellig hastighet fordi hjulene spinner på glatt og vått underlag, vil systemet automatisk fordele drivkraften slik at hjulspinn unngås. Med andre ord vil man ikke ha problemer med å komme fram selv på underlag der det ligger snø og is, og man vil i større grad redusere faren for vannplaning. 4MOTION - Samtidig er det slik at mindre forskjeller i rotasjonshastigheten som skyldes kjøring i svinger, eller manøv - rering, må utlignes for å forhindre spenninger i drivlinjen. Differensialeffekten må heller ikke forstyrre funksjonene fra de dynamiske assistentsystemene ESP, ASR og EDL. For å kunne dekke ulike behov tilbyr Volkswagen et bredt utvalg modeller med 4MOTION, både innen personog nyttekjøretøyer. STERK ØKNING Salgssjefen forteller at salget av firehjulstrekkere har skutt i været de siste årene. Statistikken viser at så mye som 80% av alle nye nyttekjøretøyer er modeller med 4x4-system, og samme trend gjør seg gjeldende innen personbilsegmentet. - Tallet er ikke like høyt, men vi merker at flere og flere ønsker seg biler med firehjulstrekk. Fram til 1. november har du muligheten til å gjøre et meget godt kjøp på nybil med Volkswagens anerkjente 4x4-system, avslutter han. STERK VEKST: Jarle Midtbø og Odd-Ivar Gundersen forteller at salget av firehjulstrekkere har skutt i været de siste årene. - Statistikken viser at så mye som 80% av alle nye nyttekjøretøyer er modeller med 4x4-system, og samme trend gjør seg gjeldende innen personbilsegmentet, sier de. TRYGGHET Salgssjefen understreker at det er flere grunner til at nordmenn bør vurdere firehjulsdrift når de jakter på ny bil. Mest påfallende er kjøreforholdene i den kalde årstid. - Et 4x4-system gir ekstra trekkraft og ditto trygghetsfølelse, selv i dårlig vær og under vanskelige kjøreforhold slik vi opplever høst og vinterstid her hjemme. Dessuten gir systemet stabile kjøreegenskaper, utmerket retnings - tabilitet og forhindrer at bilen påvirkes av sidevind. GODT UTVALG: Med markedets bredeste utvalg av firehjulstrekkere hele 14 forskjellige bilmodeller - har Volkswagen det du trenger for å gå vinteren trygt i møte

9 Årgang 16 - nr 9 9 1,99% Flytende kampanjerente på BilLån, Leasing og ForbrukerLeie. Gjelder alle Volkswagen 4MOTION modeller med unntak av Touareg (3,95%) fra DAGER Nyheten Golf Stasjonsvogn Fra kr ,-* Priseks. ForbrukerLeie 1,99% rente kr 2.369,- ** pr. mnd inkl. mva ** Gjelder kjøp av ny Golf Stasjonsvogn 4MOTION frem til Alle priser er inkl mva. Gjelder bil med listepris kr ,- og engangsleie kr ,-. Leieavtale 3år/45000 km. Etableringsgebyr kr 4.988,-. Termingebyr kr 106,25 er inkludert i månedsleien. Gjennomsnittlig årsleie kr ,-. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal salgsrente. Nye Golf Stasjonsvogn er en ekte Golf, samtidig som den er noe helt for seg selv. Den kombinerer egenskapene som har gjort nye Golf til Årets bil i verden, med et nytt, tiltalende design og et 605 liter stort bagasjerom. Nye Volkswagen Golf Stasjonsvogn er ikke bare en helt ny bil fra innerst til ytterst. Den representerer det aller beste tyske ingeniører kan frembringe innenfor design, motorteknologi, forbruk og utslipp, innovative løsninger og førerassistentsystemer. Golf Stasjonsvogn med 4MOTION tilbys både i kombinasjon med 105hk TDI og 150hk TDI. La deg overbevise med egenskaper og en kvalitet som overgår alle tidligere modeller. * Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostnader. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring 4,5-4,8 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Tiguan Trend & Fun 140 TDI 4MOTION Fra kr ,-* Kundefordel kr ,- Modellen har bl.a følgende utstyr inkludert: - 16 Portland lettmetallfelger - Cruise control - Adaptive tåkelys foran - Climatronic - Speilpakke - Multifunksjonsratt i skinn - Telefonforberedelse Bluetooth* Priseks. ForbrukerLeie 1,99% rente kr 3.220,- ** pr. mnd inkl. mva ** Gjelder kjøp av ny Tiguan Trend & Fun 4MOTION frem til Alle priser er inkl mva. Gjelder bil med listepris kr ,- og engangsleie kr ,-. Leieavtale 3år/45000 km. Etableringsgebyr kr 4.988,-. Termingebyr kr 106,25 er inkludert i månedsleien. Gjennomsnittlig årsleie kr ,-. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal salgsrente. * Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostnader. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring 5,8-6,0 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Golf 4MOTION Fra kr ,-* Norges mest solgte bil kan også leveres med 4MOTION. Du får den både i kombinasjon med 105hk TDI og 150hk TDI. Priseks. ForbrukerLeie 1,99% rente kr 1.999,- ** pr. mnd inkl. mva ** Gjelder kjøp av ny Golf 4MOTION frem til Alle priser er inkl mva. Gjelder bil med listepris kr ,- og engangsleie kr ,-. Leieavtale 3år/45000 km. Etableringsgebyr kr 4.988,-. Termingebyr kr 106,25 er inkludert i månedsleien. Gjennomsnittlig årsleie kr ,-. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal salgsrente. * Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostnader. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring 4,5-4,7 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Passat Alltrack Carat 140 TDI 4MOTION Fra kr ,-* Kundefordel kr ,- Modellen har bl.a følgende utstyr inkludert: - Bi-xenon m/lysassistent - Parkeringssensorer - Nettingvegg - Alu.dekor - Mørke sideruter - Hengerfeste - Parkeringsvarmer * Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostnader. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk Alltrack Carat blandet kjøring 5,7 l/100 km. CO2-utslipp 149 g/km. Drivstofforbruk Alltrack Exclusive blandet kjøring 5,9 l/100 km. CO2-utslipp 155 g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Priseks. ForbrukerLeie 1,99% rente kr 3.507,- ** pr. mnd inkl. mva ** Gjelder kjøp av ny Passat Alltrack 4MOTION frem til Alle priserer inkl mva. Gjelder bil med listepris kr ,- og engangsleie kr ,- Leieavtale 3år/45000 km. Etableringsgebyr kr 4.988,-. Termingebyr kr 106,25 er inkludert i månedsleien. Gjennomsnittlig årsleie kr ,-. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal salgsrente. Åpningstider: mandag-fredag torsdag lørdag Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf.:

10 10 Oktober 2013 STORT UTVALG AV TO- OG FIREHJULINGER Skien Motorsenter For et drøyt år siden flyttet Skien Motorsenter fra Gildebygget på Kjørbekk, til splitter nye lokaler i Rødmyrsvingen 78 på Rødmyr. Her har de fått betraktelig større plass, noe utstillingen bærer preg av. Skien Motorsenter startet i 2009, og det tok ikke lang tid før de ekspanderte med velkjente merker som Yamaha, Derbi og Peugeot. Nå er det kommet enda flere merker til, og vi er blitt en av Grenlands største forhandlere av både to- og firehjulinger, forteller Terje Grønvold. NYHETER I løpet av tiden senteret har eksistert har nye produktgrupper funnet veien inn i butikken. Snøfresere, plenklippere og tilhengere er bare noe av det vi finner i utstillingen som i disse dager preges av nyankomne varer. - Vi utvider stadig sortimentet, og landet for kort tid siden en avtale med Yamaha om forhandlerrettigheter til deres snøfresere og -scootere. Nå er årets snøfresere nettopp ankommet, og det er naturligvis disse produktene har hovedfokus i tiden som kommer. I løpet av desember regner vi med å ha på plass de første snøscooterne, understreker han. reparasjoner på egne produkter, såvel som andre merker. - Vi er et godkjent moped- og motorsykkelverksted som utfører service og periodisk vedlikehold i samsvar med fabrikkenes standarder. Vi utfører også reparasjoner og taksering, for private, samt forsikringsselskaper og andre næringsdrivende. Fordelen ved å bruke oss er at våre mekanikere har lang erfaring og bred kompetanse, dessuten har vi et stort delelager som gjør vente - tiden minimal for kundene, smiler Terje. HØSTTILBUD Med nye snøfresere på plass, har Skien Motorsenter behov for å kvitte seg med plasskrevende kjøretøyer. Akkurat nå har de derfor satt ned prisen på en mengde mopeder og scootere. - I øyeblikket er det mulig å gjøre et varp på tohjulinger. Prisavslagene varierer fra modell til modell, så stikk innom oss for å få vite mer! GODKJENT VERKSTED Vegg-i-vegg med butikken ligger et stort verksted. Her foretas service og

11 Årgang 16 - nr 9 11 FERDIG T3 REGISTRERT OG 5 ÅRS GARANTI! Rå kvalitet fra Yamaha! BESTILL INNEN 15. NOVEMBER OG FÅ 5.000,- I SMART CHECK RABATT ,- Yamaha Grizzly 700 sort ,- Viking VK-540 IV 2014-modell pris veiledende kr ,- ferdig registrert Kjøp nå, betal til sommeren! Yamaha YT660E snøfreser Kun ,- Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf.: Fax: Åpent: Mandag & torsdag: Tirs-ons-fre: Lør: Nye A-Klasse - til drømmepris! Med AMG Sportspakke! Kun kr 2.308,- Pr. mnd. inkl. mva.* Forskuddsleie / innskudd kun kr inkl. mva. Rente 3,95 % nom. 3 år km. Utstyr, A-Klasse Urban m/amg Sportspakke Metallic lakk Xenon og LED Audio 20 CD radio 18 alu.felg Sportsseter Bluethooth Ryggekamera Vinterhjul ++ Velkommen til AMG-dager hos Bertel O. Steen Telemark! Tilbudet gjelder A180 bensin. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,61 liter/mil. CO2-utslipp: g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. Bertel O Steen Telemark, Bedriftsvegen 120, 3735 Skien, tlf ,

12 12 Oktober 2013 Bertel O. Steen Telemark FORHÅNDSOMTALE Peugeot 308: Stilren fransk nyhet For første gang i historien bruker Peugeot samme nummer på en helt ny bil som på forgjengeren. Vi snakker om 308, kompaktbilen som på begynnelsen av 2000-tallet var en av franskmennenes mest populære bilmodeller. Den nye utgaven er like stor som utgående 308, men mye lettere og med et langt større bagasjerom. Den er med andre ord bedre rustet til å gå i strupen på sin argeste konkurrent: VW Golf. - At modellen er blitt opptil 140 kilo lettere gjør at den kommer spesielt godt ut når det gjelder forbruk og utslipp. Den gjerrigste motoren slipper ut så lite som 85 gram CO2 per kilometer. Det igjen gjør modellen særdeles godt egnet med tanke på norske avgiftsforhold, sier Geir Arne Vale ved Bertel O. Steen i Skien. STILRENT Designet er konservativt sammenlignet med forgjengeren. De buede linjene er rettet ut, hovedlyktene er blitt hakket smalere og tåkelysene betraktelig mindre. Det samme er grillen som har krympet både i høyde og bredde. I sum fremstår nye 308 langt mer aggressiv og stilren enn før. - Det er vel ikke til å legge skjul på at Peugeot ikke traff helt med uttrykket på forrige generasjon 308. Nyheten gir NYE 308: De buede linjene er rettet ut, hovedlyktene er blitt hakket smalere og tåkelysene betraktelig mindre. Det samme er grillen som har krympet både i høyde og bredde. I sum fremstår nye Peugeot 308 langt mer aggressiv og stilren enn før. oss derimot grunn til fornyet optimisme vi håper og tror at nye 308 igjen vil gi VW Golf tøff konkurranse på salgslistene, slik den gjorde det i 2003 (den gang het modellen riktignok 307), sier selgeren. BRED APPELL Han forventer å ha en demobil inne mot slutten av måneden, og regner med at det vil bli stor interesse for prøvekjøring. - Dette er en type bil som det selges mye av i Norge; størrelsen gjør at den appellerer til folk i alle aldre. En bil som 308 er anvendelig for de aller fleste; midt i blinken for unge mennesker og godt voksne, samt en ypperlig bil nummer to for familier med små barn. At den nå kan skilte med et bagasjerom som sluker hele 420 liter, vil helt sikkert bidra til å gjøre den attraktiv blant enda flere, understreker han. NYE INSTRUMENTER Førermiljøet i nye 308 er utformet etter prinsippet Peugeot kaller «i-cockpit». Det skal, i følge selgeren, bidra til en ny type kjøreopplevelse. - Målet har vært at alle funksjoner skal være ordnet på den mest intuitive måten. Nye 308 har, i likhet med sin lillebror 208, et lite ratt, samt høyt plasserte instrumenter og en en ditto plassert 9,7 tommers skjerm. Denne samler mange funksjoner på et sted for enkel og praktisk tilgang. En annen fordel er at resten av dashbordet fremstår som rent og ryddig og med få knapper. Kom innom oss i slutten av måneden for å bli nærmere kjent med nyheten, oppfordrer Geir Arne Vale. NYE INSTRUMENTER: Nye 308 har, i likhet med sin lillebror 208, et lite ratt, samt høyt plasserte instrumenter og en en ditto plassert 9,7 tommers skjerm. Denne samler mange funksjoner på et sted for enkel og praktisk tilgang. Ny SUV fra Mercedes Benz Mercedes-Benz har det mest omfattende SUV-programmet på markedet, men det stopper dem ikke i å lansere en splitter ny modell. GLA forventes å komme til Norge i desember, og blir det tyske konsernets femte SUV i rekken. Med en lengde på 442 cm, en bredde på 180 cm og en høyde på 149 cm blir den også den klart minste. - GLA skiller seg ut flere områder; modellen er nemlig den første Mercedes- SUV en som har forhjulsdrift som standard. Men fortvil ikke den kan selvsagt leveres med firehjulsdrift også, forteller salgsleder Espen Hekkli Thorstensen ved Bertel O. Steen i Skien. GLA benytter konsernets kompakte plattform, og er den fjerde av totalt fem modeller som skal bygges på denne. - GLA har et fleksibelt interiør; i tillegg til at baksetene kan legges ned, har de også justerbar vinkel på ryggene. Bagasjerommet har en kapasitet på 421 liter med setene på plass, og 836 liter når disse slås ned så man får med seg alt man trenger, opplyser selgeren.

13 Årgang 16 - nr 9 SEIERHERREN. «Best på veien» Peugeot 208 vinner over Toyota Yaris i bladet Bil og bilnorge.no Desember peugeot.no 13 LEASING kr920,- Startleie kr ,- Etablering kr 4.200,- Termingebyr kr. 106,- 3år/ km Alle priser er ink. mva KAMPANJERENTE 1,99% Priser inkludert frakt og leveringsomkostninger levert Skien. CO 2 utslipp fra 104 g/km. Drivstoff-forbruk kun 0,45 l/mil. Importør: Bertel O. Steen AS.*1,99 % nom.flytende rente i 36 mnd. Etter dette går løpende kontrakter over på ordinære markedsbetingelser. Etablering/tinglysningskostnader, 4.140,- inkl. mva tilkommer. PLUSSPAKKE INKLUDERT - Spar: ,- Panorama glasstak DAB radio LED lys 15 Aluminiumsfelger. Standardutstyr 208 Active (utvalg): 6 kollisjonsputer Klimaanlegg Skinntrukket ratt Touch-screen radio m. 6 høyttalere Fjernbetjent sentrallås + mye mer... PEUGEOT 208 Nå får du salgsvinneren 208 Active med en attraktiv Plusspakke for kun kr ,-. Velger du å finansiere bilen får du i tillegg 1,99% kampanjerente på toppen! Velkommen til prøvekjøring! Kun: ,- 208 Active 82 hk bensin Bertel O. Steen Skien Bedriftsveien 120 Skien Tlf: VINTERKLARE FIREHJULSTREKKERE 2010 Subaru Legacy 2.0 4WD Diesel classic 150 hk, tilhengerfeste, radio/cd, bluetooth, cruise-kontroll, startsperre, oppvarmet frontrute, klima, xenon-lys, m.m km 2004 Subaru Impreza 1.6 4WD 5 Dørs Kombi Radio/CD, startsperre, klima, alufelger, metallic lakk, m.m km (!) 2005 Suzuki Liana Dørs kombi 4WD El. vindu, klima, alufelg, metallic lakk, radio/cd, sentrallås, tilhengerfeste, vinterhjul m.m km 2012 Subaru Outback 2.0 4WD Diesel Premium 150 hk, BOSE-lydanlegg, bluetooth, navigasjon, klima, skinninteriør, ryggekamera, takluke, xenon, m.m km 2012 Subaru Forester 2.0 4WD Diesel Premium Ed. Cruise-kontroll, metallic lakk, radio/cd, skinninteriør, soltak, xenonlys, oppvarmet frontrute, klima, bluetooth m.m km , , , , , , , , , , , , Subaru Outback 2.0 4WD Diesel Classic Stv 150 hk, tilhengerfeste, metallic lakk, radio/cd, klima, startsperre, sommer og vinterhjul, xenon, m.m km TA KONTAKT MED: Se Du finner oss på Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf:

14 14 Oktober 2013 Fire forskjellige biler De tar deg helt fram dit du Nissan Navara til knallpris! Ny motor 2,5 dci 144 hk Kr inkl. Mva. Leasing: 3 år/ km. Forskudd kr mva. Terminleie kr mva. Klima Diff-lock Bluetooth Planbunn Hengerfeste Termingebyr kr. 85 +mva. etabl.gebyr kr Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr og farger kan avvike. Vi tar forbehold om trykkfeil. Opel Mokka Cosmo 4X4 Nye OPEL MOKKA SALGSSUKSESSEN FORTSETTER. 1,7 cdti Cosmo 130hk diesel kr / 1,6 Cosmo 140hk bensin kr Med 5 av 5 mulige stjerner og høy score i Euro NCAPs sikkerhetstest 2012 fremstår nye Opel Mokka som en sikker vinner. Bilene leveres komplett med vinterhjul og metallic lakk. - Følg oss på /OpelNO Stort. Bedre blir det ikke.

15 Årgang 16 - nr 9 15 med én ting felles: skal. Også på vinterføre. Kr inkl. met. lakk og vinterhjul Leasing: 3 år/ km. Forskudd kr ,- inkl. mva. Pr. mnd. kr inkl. mva. *Veil. pris levert forhandler. Forbr.bl. kjøring: 5,6-7,7 l/100 km, CO 2 -utslipp: g/km. Utstyr og farge kan avvike fra avbildet modell. Importør: Honda Motor Europe Ltd. (Norge). Termingebyr kr. 85,- +mva. etabl.gebyr kr ,- 4X4 ETTER BEHOV CITROËN C4 AIRCROSS e-hdi 115 STT Nordic-Edition 4x4 KR ,- KR ,- Leasing: LOREM 3 IPSUM år/ DOLORET km. Cribustet pedio tem re ventius voluptios Cribustet pedio tem re ventius restio Pr. Cribustet mnd. pedi kr.2.554,- ventius restio ink.mva. voluptiosw Cribustet pedio tem re ventius restio LOREM ET KR 0.000,- PACK CITY/PACK LOOK Mer utstyr til samme pris Digitalt klimaanlegg Regnsensor Elektriske vinduer foran og bak CD, radio & Connecting Box (Bluetooth &USB) Fjernstyrt sentrallås ESP&ASR Tåkelys Cruisekontroll & hastighetsbegrenser Setevarmer foran Panorama soltak LEVERINGSKLARE BILER Citroën C4 Aircross 4x4 tar deg like problemfritt rundt i bygatene som rundt i terrenget. Med en smart dreiebryter kan du velge mellom tohjulstrekk, firehjulstrekk og lock-funksjon, som øker momentet på bakhjulene under vanskelige forhold. Hvis du er på jakt etter en stilig SUV til en overkommelig pris, så leveres Citroën C4 Aircross også med permanent tohjulstrekk. CRÉATIVE TECHNOLOGIE Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 4,6-5,6 l/100 km. CO2: 2 : g/km. NOx x = mg/km. 55 års års Norgesgaranti (2 (2 års fabrikk- og 3 års Norgesgaranti, km).termingebyr Veil. pris levert kr. 85,- forhandler +mva. i etabl.gebyr Drammen Bildet kr ,-. er illustrasjonsfoto Veil. pris levert og forhandler utstyr og farger i Drammen. kan avvike. Vi tar forbehold Bildet er om illustrasjonsfoto trykkfeil. og utstyr og farger kan avvike. Vi tar forbehold om trykkfeil. Stort. Bedre blir det ikke.

16 16 Oktober 2013 AutoXL KLEMMER TIL MED OMFATTENDE 4X4-KAMPANJE BEST PÅ EGNE MERKER Hos AutoXL har de for lengst konkludert med at de ikke kan være best på alle merker. Derimot skal de være best på sine egne; Opel, Honda, Nissan og Citroën. Derfor er det ingen sjonglering mellom merkene ute på verkstedet; hver mekaniker er spesialist på sitt merke, og det er utelukkende dette vedkommende jobber med. - Våre kunder skal være trygge på at vi driver med det vi kan, og at vi har full fokus på egne merker. Bare slik vil de oppleve å bli best mulig ivaretatt, forteller etter markedssjef Stian Mæhle. Folke-SUV en Honda CR-V, salgssuksessen Opel Mokka, komfortable Citroën C4 Aircross og arbeidsjernet Nissan Navara. Felles for dem alle er at de fås med firehjulstrekk og at de nå er satt betydelig ned i pris hos AutoXL. Nye Honda CR-V ble lansert rett over nyttår til unison hyllest blant hjemlige biljournalister. - Blant de største nyhetene er det intelligente firehjulssystemet. Bilen vil alltid starte med trekk på alle fire hjul, og så sørger systemet automatisk for å fordele kreftene der det er behov mens du kjører. I motbakker overføres kraften til bakhjulene, og motsatt når det går nedover. Dessuten gir systemet 59 prosent mindre friksjon enn det gamle, noe som reduserer forbruket med opptil en desiliter per mil. Modellen får du nå til kr ,- forteller Arild Nerdahl. URBAN STORSELGER Med den kompakte Mokka byr Opel på en kombinasjon som åpenbart appellerer til det norske markedet. André Jensen forteller at salget startet lenge før bilen kom til landet, og melder om at interessen har holdt seg siden. - Mokka har en høyreist sittestilling og kjøreegenskaper som gjør bilen perfekt både i byen, i terrenget og til langkjøring. Dessuten har den et moderne design, effektive motorer og meget høyt utstyrsnivå. Og sist, men ikke minst; en svært fordelaktig pris som nå er enda mer fordelaktig. Opel Mokka med 4x4-system får du nå fra kr ,- sier selgeren. LETTKJØRT I tråd med andre Citroën-modeller legger C4 Aircross vekt på høy komfort og stabile kjøreegenskaper. - De som har prøvekjørt bilen skryter av komfortnivået og at den er svært lettkjørt. C4 Aircross byr på et stabilt og godt veigrep, og stor grad av trygghet i form av det nyeste innen sikkerhetssystemer, understreker Jostein Myhra. I modellene med firehjulsdrift finner man et dreiehjul i midtkonsollen som gir muligheten til å velge mellom forhjulsdrift, 4x4 og "lock". - Firehjulsdrift innebærer automatisk fordeling med 98 prosent på forakselen, og maksimalt 78 prosent bakover når behovet melder seg, forklarer han, og legger til at prisen nå er kr ,-. KONGEN PÅ HAUGEN Nissan Navara er en robust og trekkvillig arbeidkamerat. Med en av markedets mest effektive motorer er den spesielt populær blant dem som trenger å flytte rundt på tung last. - Nissan Navara har et stort bruksområde. Med en henger - kapasitet på over tre tonn egner den seg vel så godt for håndverkere, som for privatpersoner med båt eller campingvogn. Modellen leveres med en ny 2.5- liters dci motor med 144 hester, og brukerstyrt firehjulstrekk med lavserie som gjør at den egner seg like godt i terrenget som på landeveien. Nissan Navara får du nå til kr ,- sier Jostein Myhra.

17 Årgang 16 - nr Høstens rentekampanje har nå startet hos Grenland Auto! Kampanjerenten gjelder BilLån, Leasing og ForbrukerLeie ut oktober ,95% * Polo Edition 90 HK TSI (DSG m/automatgir) ForbrukerLeie pr mnd kr 1.490,- inkl. mva ** Kjøpspris kr ,- * UTSTYR INKLUDERT: Regnsensor og Aut. avblendbart innv speil Alufelger DAB+ RCD 310 radio/cd Parkeringssensor bak Kjørecomputer Cruise-control Media in for ipod Kompl. alu v-hjul Serviceavtale 3 år/ km Golf 85 HK TSI ForbrukerLeie pr mnd kr 1.690,- inkl. mva ** Kjøpspris kr ,- * UTSTYR INKLUDERT: Bluetooth telefonforb. DAB+ CD/radio (multimedia) Regnsensor Aut. avbl. innv. speil El. innkl. utv. speil P-sensor foran og bak Skiluke Komplett vinterhjul Serviceavtale 3 år/ km Engangsleie ,-, forbrukerleie 3 år/ km, årskostnad Polo ,-, årskostnad Golf ,-rente 1,95%, etableringsgebyr 4.988,-, og termingebyr 107,-. Årsavgift kommer i tillegg - gjelder bil levert Porsgrunn. Alle priser inkl. mva. Kontakt: Tommy Nikolaisen Stian Svendsen Inge Damm-Larsen Bjørn Østervold GRENLAND AUTO AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: Vinterhjulpakker 2013/2014 Vår populære GS SPLIT fra 16 til 22 1-serie 16 fra kr: ,- 3-serie (E9x) 16 fra kr: ,- 5-serie (E6x) 16 fra kr: ,- X1 17 fra kr: ,- X3 17 fra kr: ,- X5 19 fra kr: ,- Vi fører dekk fra STØRST I NORGE PÅ ORIGINAL DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon

18 18 Oktober 2013 HØSTKAMPANJE: Akkurat nå får du Kias mest populære modeller med stor utstyrspakke uten pristillegg. - Kampanjen gjelder Sportage, cee d kombi- og stasjonsvogn, samt småbilen Venga, sier Knut Inge Westbye ved Star Bilsalg. VELUTSTYRTE SPESIALMODELLER UTEN PRISTILLEGG Star Bil Denne høsten tilbyr Kia noen av sine mest populære bilmodeller i spesialversjoner med ekstra mye utstyr uten at du betaler noe mer for det! Med på kjøpet får du selvsagt markedets aller beste fabrikksgaranti. Hele syv års garanti gir Kiafabrikken på sine nye biler. For eierne er det ensbetydende med problemfritt bilhold i en årrekke, samt utsikter til en god annenhåndsverdi når bilen en gang skal selges. - Som regel gjenstår det fortsatt noen år på garantien, som videreføres til neste eier. Det betyr at bilen er enklere å selge til en god pris, sier Knut Inge Westbye ved Star Bilsalg. STORSELGER Kia Sportage har med sin prisbelønte design, høye sittestilling og gode kjøre - egenskaper inntatt posisjonen som en av Norges mest solgte crossovere. I disse dager lanseres storselgeren med stor utstyrspakke uten at du betaler noe mer for det. - Kampanjemodellene starter på samme pris som innstegs - modellen, Classic. Men man kan også få den i en Exclusive-utgave som innebærer en fullspekket bil, forteller Knut Inge. ALT DU TRENGER I utstyrspakkene ligger blant annet syv tommers integrert navigasjonssystem med syv års kartoppdatering, ryggekamera og -sensorer, cruisekontroll og bluetooth med stemmestyring. Startprisen er kr ,- for Classic-versjonen, og ,- for Exclusive-utgaven. - De rimeligste modellene leveres med bensinelle dieselmotor og forhjulstrekk. Ønsker man firehjulstrekk leveres dette med 2.0- liters dieselmotorer, både med manuellog automatgirkasse. STYLE-VERSJONER Vi har også fått inn et begrenset antall kombi- og stasjonsvogner av den velutstyrte spesialmodellen Kia cee d Style. Utstyrslisten er den samme som for Sportagen, men inkluderer også automatisk fartsbegrenser, tre valgfrie kjøremodi (komfort, normal og sport), oppvarmet multifunksjonsratt og automatisk lyskontroll. Prisen for Kia cee d Style stasjonsvogn starter på kr ,- og Kia cee d Style på kr ,-. PLASSVINNER Også småbilen Kia Venga lanseres nå i spesialutgave. - Dette er en mini-mpv med god bakkeklaring for å gjøre inn- og utstigning så enkel som mulig. De fleksible seteløsningene gir god plass til fem voksne, og mulighet for et romslig bagasjerom. Kampanjemodellene har en startpris på kr ,- og leveres med tre ulike motorer; en 1.4-liters bensin med 90 hester og manuelt gir, en 1.6 -liters bensin med hele 125 hester og automatgir, samt en 1.4-liters dieselmotor med 90 hester og automatgir. Velkommen innom for prøvekjøring av våre velutstyrte spesialmodeller, ønsker Knut Inge Westbye.

19 Årgang 16 - nr 9 19 Leasing: 1.990,- pr. mnd inkl. mva Leasing: 595,- pr. mnd inkl. mva Leasing: 395,- pr. mnd inkl. mva , , ,- Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-), levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 95 g/km, forbruk fra 0,41 l/mil v/bl. Leasing: 36 mnd/ km. Forskudd Sportage ,-. Picanto ,-. Rio ,-. Alle priser inkl. mva. Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte

20 20 Oktober 2013 Bilskadesenteret Telemark Grenlands mest moderne lakkavdeling Fredag 6. september var det nyåpning hos Bilskadesenteret Telemark. I verkstedhallen hadde gutta dekket langbord, og rundt 50 gjester var nvitert. Det var klart for å vise frem den splitter nye lakkavdelingen. NYE ARBEIDSPLASSER: Seks avlukker med hvert sitt avtrekksanlegg gjør det mulig for lakkererne å utføre småjobber uten å måtte gå inn i lakkboksen som før. Våre faste kunder og samarbeidspartnere var invitert til en matbit og litt godt å drikke. Det ble en hyggelig ettermiddag der vi fikk vist fram vår nye arbeidsplass. Og tilbakemeldingene lot ikke vente på seg; gjestene var enige i at vi har fått et topp-moderne verksted som vil bidra til å gjøre oss enda mer effektive i tiden fremover, sier Stian Johansen. MODERNISERING Bilskadesenteret har de senere årene gjennomgått en totalforvandling. Alt fra kontorene i andre etasje til resepsjonen i første har fått en overhaling. Denne gangen var det altså lakkavdelingen som sto for tur. - Det var behov for en modernisering. Nå har vi muligheten til å dele inn lakkhallen i seks separate avlukker, der hver arbeidsplass har helt nye avtrekksanlegg som gjør det mulig for lakkereren å utføre småjobber uten å måtte gå inn i lakkboksen som før. arbeidsplassen sin, og det er de veldig fornøyd med, smiler Stian. RASKERE Bilskadesenteret har også investert i helt nye UV-lamper som tørker lakk på få minutter. - Lampene bidrar helt klart til at vi kan holde langt høyere tempo enn tidligere. Og det kommer kundene våre tilgode i form av kortere ventetid og lavere priser. For oss betyr det også at vi kan forvente en økt kapasitet på mellom 40 og 60%. Med andre ord har denne renoveringen svært mye å si for oss, og vi er stolte over å kunne ønske kundene våre velkommen til Grenlands mest moderne lakkverksted, smiler Stian. FORNØYDE: Lakkererne hos Bilskadesenteret Telemark er glade for sine nye arbeidsplasser. Bak fv. Anders, Stian og Metzo. Foran fv. Erik, Luciano og Thorbjørn. SMÅJOBBER Stian forteller at brorparten av oppdragene handler om reparasjoner av småskader. Avdelingen reparerer også billykter som har fått mindre skader. Med de nye arbeidsplassene åpner det seg en helt ny verden for de ansatte. - Alt er blitt bedre tilrettelagt for den enkelte. Lakkererne er skjønt enige om at de har fått en helt ny arbeidshverdag. Nå kan de få gjort unna de aller fleste jobbene på MODERNE: - I denne maskina vaskes lakksprøytene på en-to-tre, sier Stian Johansen. UV-LAMPER: De nye UV-lampene gjør det mulig å tørke lakk på få minutter. ÅPNINGSFEST: Det var god stemning rundt bordene da Bilskadesenteret inviterte til åpning av den nye lakkavdelingen i begynnelsen av september.

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

TELT OG PARASOLLER. POLYCAR - solid helårstelt med 8mm tykt sotfarget polycarbonattak. MIAMI 3x3 - med hurtigklips som settes opp på ca 15 min.

TELT OG PARASOLLER. POLYCAR - solid helårstelt med 8mm tykt sotfarget polycarbonattak. MIAMI 3x3 - med hurtigklips som settes opp på ca 15 min. 1.mars 2012 NORGESTELTET TELT OG PARASOLLER POLYCAR - solid helårstelt med 8mm tykt sotfarget polycarbonattak Kan brukes som tak over boblebad, til vinterarbeid ute, tåler vind og regn og finnes nå i 3x3m

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

TELT OG PARASOLLER. CAPRI 4x4 - til fest, messer og brylluper. Et nytt telt med. MILANO - med vanntett duk/dobbelt sett vegger 4.490,- 6.900,- 7.

TELT OG PARASOLLER. CAPRI 4x4 - til fest, messer og brylluper. Et nytt telt med. MILANO - med vanntett duk/dobbelt sett vegger 4.490,- 6.900,- 7. 1.mars 2009 NORGESTELTET TELT OG PARASOLLER CAPRI 4x4 - til fest, messer og brylluper. Et nytt telt med nydelig fasong - topp kvalitet! Kan settes sammen med takrenne i mellom. Leveres i fargene hvit,

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

TELT OG PARASOLLER VINTERHAGE/GLASSVERANDA. POLYCAR - solid helårstelt med 8mm tykt sotfarget polycarbonattak 15.900,- 18.900,- 22.900,- 9.

TELT OG PARASOLLER VINTERHAGE/GLASSVERANDA. POLYCAR - solid helårstelt med 8mm tykt sotfarget polycarbonattak 15.900,- 18.900,- 22.900,- 9. TELT OG PARASOLLER 1.mars 2014 VINTERHAGE/GLASSVERANDA - i svært sterk og klar Acrylic Produsert i Israel i Polycarbonat. Veggplater pro dusert i 3mm klar acrylic og 100% beskyttet mot UV-stråling. Tak

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn!

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn! norgespremiere Prøvekjør og vinn! se side 8 nye KIA CEE D Nye KIA cee d fra kun 199.900,- kia sportage 7 års garanti har aldri sett bedre ut! se side 6 KIA Sportage fra kun 259.600,- inkl. lev.omkostninger*

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16" felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16 felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor MODELL UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIFT PRIS DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 51 651 kr 232 900 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

NYE KIA SPORTAGE SER UT SOM EN MILLION. KOSTER BARE FRA 279.900,-

NYE KIA SPORTAGE SER UT SOM EN MILLION. KOSTER BARE FRA 279.900,- www.kia.com NYE KIA SPORTAGE SER UT SOM EN MILLION. KOSTER BARE FRA 279.900,- MER STANDARDUTSTYR ENN NOEN GANG! 7 integrert NAVI system 16 alufelger LED-lys foran Radio/CD, 7 Infinity høytalere inkl. sub-woofer

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Sharan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 634 Bredde, mm 1 810 Høyde med takreling, mm 1 762 Akselavstand, mm 2 835 Sporvidde foran og bak, mm 1 530/1

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

FEST/MESSER/BIL/BÅT TELT OG PARASOLLER. POLYCAR - solid helårstelt med. VINTERHAGE/GLASSVERANDA - i svært sterk og klar Acrylic 15.900,- 10.

FEST/MESSER/BIL/BÅT TELT OG PARASOLLER. POLYCAR - solid helårstelt med. VINTERHAGE/GLASSVERANDA - i svært sterk og klar Acrylic 15.900,- 10. NORGESTELTET TELT OG PARASOLLER 1. mars 2015 Les mer side 5 FEST/MESSER/BIL/BÅT Les mer side 9 POLYCAR - solid helårstelt med 8mm tykt sotfarget polycarbonattak Festes godt ved sterk vind. Tåler ca 30cm

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

Norges mest solgte småbil! kia eneste merke med 7 års garanti i norge! KIA Sportage fra kun 259.600,- Inkl. lev. omkostninger* se side 5.

Norges mest solgte småbil! kia eneste merke med 7 års garanti i norge! KIA Sportage fra kun 259.600,- Inkl. lev. omkostninger* se side 5. KIA SPORTAGE EN TØFF OG MODERNE TURKAMERAT Nye kia CEE D MED FOKUS PÅ DESIGN OG KVALITET se side 4 KIA Sportage fra kun 259.600,- Fra kun 199.900,- Nye KIA rio garantert oppmerksomhet! se side 5 Fra kun

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012 Peugeot // Partner varebil 4x4 MOTOR 1.6 HDi Sylindervolum: 1560 Antall sylindre: 4/8v Maks ytelse kw (CEE

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn Mål 1782 985 (949) 1007 (972) 529 1045 973 10,5 13,4 145 12,3 2791 4767 4882 1477 890 2047 1584 1832 1568 2083 2018 3798 1506

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIF T PRIS Benzin DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 49 923 kr 233 000 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 /

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 PEUGEOT 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2013 O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Touran Mål Utvendige mål t o u r a n c r o s s Lengde, mm 4 407 4 407 Bredde, mm 1 794 1 799 Høyde, mm 1 635 1 670 Akselavstand, mm 2 678 2 677

Detaljer

DSG kr 0,- og 1,99%* rente. Sommer-/vinterhjul og serviceavtale inkludert på alle kampanjemodeller! KAMPANJE HOS VOLKSWAGEN. kr 21.500,- kr 22.

DSG kr 0,- og 1,99%* rente. Sommer-/vinterhjul og serviceavtale inkludert på alle kampanjemodeller! KAMPANJE HOS VOLKSWAGEN. kr 21.500,- kr 22. Sommer-/vinterhjul og serviceavtale inkludert på alle kampanjemodeller! VÅR MEST AVANSERTE PASSAT NOENSINNE. ÅRETS BIL 2015 I EUROPA. KAMPANJE HOS VOLKSWAGEN Alle tilbud gjelder fra 2. mars til og med

Detaljer

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016 Kundeprisliste 1. januar 2016 Modellbeskrivelse Drivlinje Motor CO 2 -utslipp NO x -utslipp Registrering Registreringsavgift inkl. vrakpant Kundepris eks mva. Kundepris inkl. avg. og mva. Singel varebil

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Golf. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Golf. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Golf Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål 4MOTION GTI / GTD R Lengde, mm 4 199 4 199 4 213 4 212 Bredde, mm 1 786 1 786 1 786 1 786 Høyde, mm 1 512 1 512 1 501 1 501

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

308 Stasjonsvogn. Peugeot. Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2011 ajourholdt 01.12.11

308 Stasjonsvogn. Peugeot. Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2011 ajourholdt 01.12.11 Avbildet modell: 308 Active stasjonsvogn med glasstak som ekstrautstyr. Peugeot 308 Stasjonsvogn Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2011 ajourholdt 01.12.11 Standardutstyr 308

Detaljer

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL TELEMARK Avis www.motoravisa.no 10-2012 15 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 2 Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

Detaljer

16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI

16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI TELEMARK Avis www.motoravisa.no 03-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 Skoda Rapid SATSER I KOMPAKTKLASSEN SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI

Detaljer

NAF Vurdering av unormal slitasje

NAF Vurdering av unormal slitasje NAF Vurdering av unormal slitasje Side 1 av 6 Navn DNB Nor AS, avd Autolease Adresse Postboks 7125 5020 BERGEN Telefon Fax 06007 Kundenummer X99000900075 Bilmerke Nissan QASHQAI J10 2,0B 104,00kw Person.

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer