Heia ViTA-avisa. Det som ligger bak oss og det som ligger foran oss, er bare småtteri mot det som ligger inne i oss. Utgave nr. 3

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Heia ViTA-avisa. Det som ligger bak oss og det som ligger foran oss, er bare småtteri mot det som ligger inne i oss. Utgave nr. 3"

Transkript

1 N 4 Redaktøren har ordet: Attføring betyr «tilbakeføring». Hos oss har de aller fleste som mål å få seg en ordinær jobb, bli «tilbakeført» til arbeid, «til en normal tilværelse», sier mange. Man kan jo undres, hvorfor skulle dette være så vanskelig? For jobbe kan jo de aller fleste! Eller er det mer som skal til? Heia ViTA-avisa Årgang 1 Desember 2012 Utgiver: Heia Vita AS Vårt eget «feltarbeid», som gir oss aktuell kunnskap og innsikt om hvordan arbeidsgiverne tenker, får vi gjennom den løpende kontakten med samarbeidspartnerne våre, og framfor alt, gjennom bedriftsbesøkene. Fra ledere og andre får vi med oss viktige signaler hjem. Trodde du f.eks. at utdanning er «det eneste saliggjørende» i konkurransen om jobber? Neida, det er nok ikke alltid slik. Det er derimot selve innstillingen til arbeid, folks egne holdninger, som er det aller viktigste for arbeidsgiverne. Selvsagt må de sikre seg riktig kompetanse for bedriften. Men formell utdanning er ofte mindre etterspurt enn vi trodde! Det aller meste kan læres i praksis, når men først er i jobben, sier våre samarbeidspartnere. Men holdningene til folk vil de nødig bomme på, for den enkeltes innstilling til arbeid er selve grunnmuren som det skal bygges videre på. Ærlighet, redelighet, stille opp når du skal, stå løpet... Viktige stikkord, uttalt av flere av dem som sitter med avgjørelsene i sine hender. I 2013 vil vi besøke flere bedrifter, og vi vil fortsatt dele viktige erfaringer med dere. Og som vi har lært: «Samarbeid staves med to bokstaver: V I» (G.M. Verity) Og Heia ViTA`s visjon lever videre! Hilsen Liv Det som ligger bak oss og det som ligger foran oss, er bare småtteri mot det som ligger inne i oss Ansvarlig redaktør:liv Stang Botnmark Tekst og Foto: Bente, Susan, Henning og Liv Kontakt info: HeiaViTA AS Heiasvingen Fetsund. Tlf: Alle ting henger sammen, sies det. Og alle er vi på en eller annen måte avhengige av andre, både i våre private liv og i arbeidslivet. «Det nytter ikke å være en skinnende stjerne på himmelen alene», sa Gro Harlem Brundtland, kjent politiker og lege, med mange viktige verv og posisjoner, om samarbeid. «Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er framgang. Å arbeide sammen er suksess», sa den amerikanske bilfabrikanten Henry Ford, som grunnla Ford Motor Company. Han visste nok hva han snakket om! Utgave nr. 3 Heia ViTA`s egen visjon tar også utgangpunkt i ordet «SAMMEN skaper vi trivsel, utvikling og resultater». Hvem kan vel spille seg gode helt alene? Vi trenger hverandre for å skape de gode mulighetene, og oppnå de beste resultatene. I denne utgaven av Heia ViTA-avisa vil vi ta dere med på besøk til flere av våre samarbeidspartnere, og vi håper at leserne vil finne dette interessant! Årets julehilsen fra oss lyder: TUSEN TAKK til alle som har samarbeidet med oss i 2012! HUSK: «Samarbeid staves med to bokstaver: V-I» (G.M. Verity)

2 Wiggo Takk for samarbeidet! Det nærmer seg årets avslutning, og jeg synes det er viktig å si noe om markedet. Vi har gjennom disse årene hatt gleden av å samarbeide med flere bedrifter i regionen. Dette har gitt oss mulighet til å variere arbeidsoppgavene internt, fra montering av møbler, pakking, vaskerioppdrag og makulering, til snekring av paller, flaggermuskasser, og andre typer oppdrag. Det ligger også et økonomisk aspekt her. Vi er nødt til å tjene penger for å greie oss, akkurat som andre virksomheter. Bedriftene som setter bort disse oppdragene, viser på mange måter et samfunnsansvar. De gir mennesker en mulighet til stolt å kunne si: "De sengebeina har jeg pakket", eller "Jeg kan montere møbler", eller "Posene med ledningsklemmer som henger i butikken har jeg pakket!" Det er mange slike eksempler som kan trekkes fram. Det som er det viktigste poenget i denne sammenhengen, er at alle kan få oppleve å mestre noen oppgaver, og føle at det er "bruk for meg", og få være delaktig i arbeidslivet. For at Heia ViTA as skal kunne nå sine mål, må bedriftene tjene penger, og for at våre brukere og ansatte skal få arbeidstrening og utfordringer, trenger vi oppdrag. Vi må hele tiden balansere mellom muligheter for økonomisk avkastning og mulighetene for å gi våre brukere størst mulig læring og mestring. Derfor er det gledelig for oss å samarbeide med bedrifter som nettopp gir oss disse mulighetene. Noen av disse vil dere lese mer om i denne avisutgaven. En stor takk for det gode samarbeidet i 2012 til dere alle, med ønske om en riktig God Jul og et Godt Nytt SAMARBEIDSÅR! Det nærmer seg jul! Som seg hør og bør, så skal vi arrangere julebord her på Heia ViTA as. Dette er en årlig tradisjon. Vi vasker og rydder produksjonshallen vår. Vasking og rydding Arbeidsbordene våre blir satt sammen til et langbord. Vi dekker bord og pynter juletre, koser oss med god julemat og danser til livlig to-rader musikk. Sanger og taler er det også rom for. Til julebordet inviteres også noen eksterne gjester, som bl.a. styret for Heia ViTA, NAV-leder og ordfører i Fet, som er vår generalforsamling Nå gleder vi oss til årets julebord som vi skal ha i midten av desember. Alltid hyggelig med sosiale sammenkomster utenom arbeidstid. Litt forandring i hverdagen er sunt for alle. En stjerne skinner i natt Nå er den hellige time vi står i stjerneskinn, og hører klokkene kime nå ringes julen inn. Englene synger høyt i kor, synger om fred på vår jord, verden var aldri helt forlatt, en stjerne skinner i natt En nyfødt kjærlighet sover, nå er guds himmel nær, vår lange vandring er over, stjernen har stanset her. Englene synger høyt i kor, synger om fred på vår jord, verden var aldri helt forlatt, en stjerne skinner i natt Se himmelen ligger og hviler, på jordens gule strå. Vi står rundt krybben og smiler, for vi er fremme nå. Her kan vi drømme om den fred, som vi skal eie en gang, for dette barn har himmelen med og jorden fylles med sang. Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere, lesere og ansatte ei Riktig God Jul

3 Kantinedama vår! Vi har intervjuet Hilde Lunder, som har jobbet i kantina på Heia ViTA i 4 ½ år. Nå har hun sagt opp jobben for å starte i ny jobb. Hun hadde sin siste dag på jobb hos oss 30.november Hilde Lunder Vi stilte Hilde noen spørsmål om hvordan hun har opplevd å jobbe her og hvordan hun har likt oppgavene sine. Hilde sier at hun har hatt det kjempefint på jobb. Masse hyggelige mennesker / kollegaer. Hilde liker å lage mat og sier, «det er synd at jeg ikke får laget mer mat til dere». Hun likte også godt å lage mat til eksterne kunder, de har vært takknemlige kunder. Pga. litt endring av rutiner, så syntes hun nå at det blir litt «stille» på jobb. Ikke levering til eksterne kunder. Sier selv at hun har godt av å begynne med noe nytt. Hilde skal begynne å jobbe i butikk. Det blir en ny erfaring, hun ser frem til. Vi spør også om hva som har vært det beste ved å jobbe her. Til det svarer Hilde helt klart, «å jobbe med de som er her på Heia ViTA». Hun sier hun har lært veldig mye av å jobbe med forskjellige typer mennesker. Det er en erfaring som hun er takknemlig for. «Jeg liker alle som jobber her», sier Hilde. Nyansatt. Det har nå blitt ansatt en ny dame som skal være med i kantina. Hun heter Daiva og skal jobbe litt i kantina, men mest med vasking. Vi har også Ragnhild og Jan Henrik som er VTA-ansatte som skal jobbe i kantina. Hilde har gitt litt opplæring til sine etterkommere. Sier de er flinke og at maten i kantina fortsatt kommer til å smake godt. Vi ønsker Daiva velkommen til Heia ViTA og sier at vi ser frem til å ha henne som kollega. Hilde og Daiva Lykke til i ny jobb Vi slutter intervjuet med å ønske Hilde lykke til i ny jobb. Og til spørsmål om hun kommer på besøk til oss, svarer hun selvfølgelig JA! Hildes delikate smørbrød Tusen takk for maten Hilde Rollform AS En fin høstdag var redaksjonsgruppa på besøk hos vår gode nabo og samarbeidspartner, Rollform as, for omvisning og intervju med daglig leder, Steinar Svendsen. Steinar Svendsen Rollform AS er en produksjonsbedrift som lager ulike systemvegger i glass, gips, ulike treslag og diverse hyller, knagger og lignende. Produktene deres benyttes til innredning av nye næringsbygg, kontorbygg, og lignende og til rehabilitering og fornyelse av eldre bygg, og kundene er i hovedsak innredningsentrepenører, som ofte har kontrakter med store byggentrepenører. Et eks. på et større bygg hvor Rollforms produkter blir benyttet, er det nye Arcus-bygget på Gjelleråsen. Rollform AS ble etablert i i starten jobbet de primært med gips og stål, men fra 2010 kom glassveggene for fullt. Det er nå 16 fast ansatte og èn innleid som jobber der. De ansatte er i alderen år. Noen er faglærte, men de fleste er ufaglærte. Fire av de ansatte jobber i administrasjon, èn av dem er kvinne. Steinar begynte i Rollform AS for 1 ½ år siden. Han har akkurat tatt over jobben som daglig leder etter Atle Fjell som har fått seg ny jobb. Steinar stortrives på jobben. Han får jobbe med det han liker veldig godt, mennesker, planer, kunder, produksjon. Det aller beste med å jobbe på Rollform er folka, kollegene. Han sier «vi har en bla gjeng her» og at det er en trygg bedrift å jobbe i. Steinar setter selvfølgelig også pris på å ha en grei kjøreveg til jobben, og sparer daglig dyrebar tid på jobbreisen hit, sammenlignet med å reise til Oslo hver dag. Arbeidsmiljøet på Rollform er godt, forteller Steinar. Vi er påpasselige med HMS-arbeidet (helse, miljø, sikkerhet), har gode lokaler, sørger for hjelpemidler og at alt er i orden med utstyr og rutiner. Det sosiale er selvfølgelig også viktig. Vi har julebord, sommerfest med grilling, og diverse opplevelsesturer som er viktig for trivselen, samholdet og det kollegiale i bedriften. Vi har et sykefravær på under 1%, det tyder på at folk trives på jobb, mener Steinar. Produksjonshall på Rollform AS Samarbeid. Heia ViTA as har hatt oppdrag for Rollform siden de kom til Heia industriområde i Vi har levert kantine-mat, vasket arbeidstøy og bl.a. pakket diverse jern. Jerna er tilbehør til systemveggene som Rollform produserer. Steinar synes at samarbeidet har fungert bra, og sier at Rollform er veldig fornøyde med oss (hurra!). Især vil han trekke fram kantinetilbudet, som har vært svært kjærkomment for de ansatte.

4 Ole Paus`s strofe «Og mat skal dem ha», renner oss i hu, og vi tar dette tydelige signalet med oss hjem! Steinar ble kanskje litt sjarmert av oss (?)-, det vet vi jo ikke. Men han «toppet» intervjuet med å si at han vil vurdere å utvide samarbeidet med Heia ViTA as, dersom Rollform skulle få behov for å pakke nye produkter eller lignende. Vi takker Steinar Svendsen for interessant omvisning og et svært hyggelig intervju! Heia ViTA`s Dennis. Dennis i full sving med å «koile ringer» Dennis er ansatt i VTA (varig tilrettelagt arbeid) på Heia ViTA as, men jobber til daglig på Rollform AS, noe han har gjort i nærmere to år nå. Han virker stolt av å jobbe der og sier han trives godt. Dessuten tjener han litt bedre der enn i VTA, og det er heller ikke dumt. Dennis jobber med to ting. For det meste jobber han på «gipsen». Det er en gipsmaskin hvor platene lages. Der må de være to mann pga. løfting og pakking. Da vi var på besøk, stod han og «koilet ringer», som betyr å kjøre en maskin som valser stålbånd som går til stansing. Disse skulle leveres til Rollforms største kunde, Norgips. I dette miljøet benyttes øreklokker (med musikk), for støynivået er nokså høyt i nærheten av stansemaskinene. Dennis anbefaler andre VTA å prøve seg i ordinært arbeid, men sier at det er litt mer krevende enn VTA. Det viktigste er å like litt fysisk arbeid. «Og muskler får man vel som ren bonus?», spør vi, og Dennis nikker smilende. Steinar roser Dennis, sier at han er flink og utholdende. Han møter bestandig opp presis og står dagen ut, og er blitt «en av gutta». Dennis er også selvskreven deltager på julebordet, sommerfestene og de andre sosiale utfluktene med Rollforms ansatte. Redaksjonsgruppa på omvisning på Rollform Som leder vektlegger jeg spesielt disse tingene, sier Steinar: «Det viktigste er å møte presis på jobb og gjøre en god arbeidsinnsats gjennom hele dagen, og selvsagt er det bra at folk har så lavt sykefravær som mulig. Det meste ligger i folks innstilling til å jobbe,- resten kan læres på arbeidsplassen», mener Steinar. - Dette er viktige signaler til alle som ønsker seg en jobb, sier vi, og noterer så blekket spruter! Til sist takker vi Dennis og Steinar for at de begge stilte opp for oss, og ønsker dem lykke til i de viktige jobbene sine! Steinar og Dennis Som ansvarlig for bemanningen, må Martinsen sørge for å ha et tilstrekkelig mannskap på plass til enhver tid, og han fremhever at jobben med mennesker i bedriften er hans aller viktigste arbeidsfelt. I tillegg har han mye samarbied med andre avdelinger, om løpende utvikling og div. prosjekter. Hver morgen har de gruppeledermøter, planlegger dagen sammen, osv. Martinsen synes han har en kjempeinteressant jobb, og sier han har fått være med på mye spennende utviklingsarbeid i de 28 årene han har jobbet her. Og vi tror ham! Han ser veldig fornøyd og stolt ut,- er det noe spesielt positivt med denne arbeidsplassen, kanskje? spør vi. Martinsen fremhever trivsel og trygghet, samholdet, verdiene, målene, det å klare å skape resultater sammen, som en del av «Würth-kulturens» viktigste elementer. «I Würth er vi opptatt av å gjøre hverandre gode!» Oj, tenker vi, som har Heia ViTA`s egen visjon i bakhodet: «Sammen skaper vi trivsel, utvikling og resultater»! Og videre: «Hos oss betyr personlig vekst aller mest»! Tenk at Würth og vi tenker såpass likt!:-) Martinsen sier at de er flinke med HMS, de har ryddige rutiner, eget AMU, trimrom, fri frukt på jobben, fysioterapi i arbeidstiden (ved behov), og eget kunstgalleri, som er åpent for alle interesserte, inklusiv deg og meg og folk flest! En kongstanke fra grunnleggeren av Würth, var å gi noe mer tilbake til sitt lokalsamfunn enn de rene salgstjenestene, og dette videre- føres også på Gjelleråsen! En egen, gratis kunstskole for barn i lokalmiljøet hver torsdag, er et annet bidrag Samarbeid. Martinsen mener at samarbeidet med Heia ViTA as (og andre tiltaksbedrifter) også kan ses på som et bidrag til samfunnet, idet dette skaper arbeid for ansatte i VTA og for andre som trenger en tilnærming til ordinært arbeidsliv. Det er en vinn-vinn-situasjon, som begge parter tjener noe på, i klingene mynt eller på annet vis. Samarbeidet kan gjerne også omfatte hospitering hos Würth, etter nærmere avtale, og etter vurdering av den enkelte kandidaten. Men han er klar på at han «ønsker ikke hvem som helst» inn i bedriften. Martinsens krav til evt. jobbsøkere vil være: Ærlighet, redelighet, sunne interesser. Rett innstilling og vilje til å lære. Nærvær vektlegges, fravær er selvfølgelig ikke bra. Klar tale,- og klart det må være slik, sier vi, og takker Martinsen for et hyggelig intervju og en interessant omvisning. Heretter blir det enda mer gøy å pakke T-skjorter for Würth, mener vi, som har sett hvor ryddige og effektive de er selv! Pakking av T-Skjorter, «pakkelandslaget» vårt i gang!! Og til leserne legger vi til: Mennesker ER og blir den viktigste ressursen i enhver virksomhet. Arbeidsgivere vil ha «valuta for pengene». Alle som ønsker seg en jobb, bør derfor tenke nøye igjennom de signalene vi har fått under våre bedriftsbesøk.

5 Würth Norge AS På Gjelleråsen ligger et industribygg tilhørende Würth Norge AS. Dit skal vi. Vi har avtalt møte med salgssjefen, Tor-Egil Martinsen, og stiller ivrige med penn, blokk og fotoapparatet, på oppdrag for vår lille avis. Vi er spente på hva som skjuler seg inni det imponerende bygget, som ligger i et nærmest parklignende område, med rennende (nå: frossent!) vann, og flotte granittsøyler, trapper, m.m. På et ryddig kontor, bak store glassflater, har salgssjefen sin base. Et stort smil, varme håndtrykk, og praten er i gang. Würth Norge AS produserer ikke noe selv, forteller salgssjefen,- de er en stor salgsbedrift, som lever av å selge varer, og er etablert med mange avdelinger over hele Norge. Kundene finnes i forskjellige bransjer, bl.a. innen bil- og karosseriverksteder, byggefirmaer, industri av ulik størrelse, og div. håndverksyrker. Varespekteret er stort, fra festemateriell og verktøy til arbeidstøy, verneutstyr, m.m. De lagerfører ca artikler, og pakker ca pakker for levering hver dag, dvs. ca. 25 tonn daglig. Ikke småtteri! Tollpost tar seg av transporten. Würth vektlegger sikkerhet, effektivitet, service og kvalitet, forteller Martinsen. Tor-Egil Martinsen (salgssjef) Navnet Würth høres ikke norsk ut, sier vi. Nei, Würth er et verdensomspennende konsern, med moderselskap nær Frankfurt i Tyskland, får vi vite. Til Norge kom bedriften i 1973, og til Gjelleråsen i Hos Würth finnes mange ulike jobber, men vi skal se nærmere på lageret (lagersjefens område). Her har 53 personer sitt arbeid, men hvor er de?? Vi speider utover et «landskap» av automatikk, med samlebånd og kilometervis av hyllesystemer, som ser ganske avanserte ut! Martinsen forklarer at her har fire ansatte spesielt ansvar for å påse at samlebåndene går, og at alt det tekniske utstyret fungerer. På lageret «plukkes» det varer etter bestillingslister, og det meste ser ut til å skje maskinelt, så vi lurer på om det kan være behov for mennesker her, da? Joda, mange bestillinger må faktisk plukkes manuelt, av ryddige og effektive hoder og hender. Det nyeste er «pick by voice» - altså plukking av varer etter en stemme i et headset, som forteller deg hva du skal plukke. Ingen fysisk liste å gå etter altså. Hmmm,- svært moderne, sier vi, og lurer på om det ikke kan bli litt ensomt å gå slik rundt og plukke? Neida, vi har utviklet et godt system for jobbrotasjon, og folk har varierte oppgaver, sier Martinsen,- folk jobber sammen og enkeltvis, og har også sine felles pauser, møter, m.m. Ekornes Fetsund AS En av våre gode, lokale samarbeidspartnere er Ekornes Fetsund AS, som med sine mange arbeidsplasser og store nettverk er en viktig aktør i markedet. Da vi ba om å få komme på besøk, ble vi ønsket varmt velkommen av produksjonsleder Knut Thomassen, som villig stilte til intervju og ga oss en flott omvisning i bedriften. Knut Thomassen, produksjonsleder Madrassproduksjonen ble etablert på Fetsund 1962, og har spesialisert seg på produksjon av madrasser. De tilhører konsernet Ekornes ASA, med moderbedrift i Ikornes på Sunnmøre, som bl.a. eier merkevarende Ekornes (R), Stressless (R) og Svane (R). I 2009 feiret moderbedriften 75 år, og har siden 1934 oppnådd å bli en av de aller største innen møbelindustrien i Norden, og eksporterer i dag til mange land i verden. Mange av oss har sittet godt i den populære «Stressless`en», men kun noen få av oss har vært forunt å prøveligge en Zesam-seng, som trolig er det ypperste av det ypperste man kan finne innen madrasser og senger, og denne fasjonable sengen produseres faktisk i «lille» Fetsund!... så du «måkke komme her!» Men holder lønna vår, tro?? Susan (fra redaksjonsgruppa) i en Zesam-seng Stolt av bedriften viste Knut Thommassen oss hvordan fjærer, skumplast, det nye stoffet «intelligel» og utvalgte materialer i mange variasjoner ble limt sammen til de nydeligste «Tornerose-søvnmadrassene», med flotte overmadrasser og tilhørende trerammer i ulike størrelser. Alt fabrikkeres i Fetsund, fortalte vår omviser; rammer, fjærer, skumplast, fiber, og de syr også de fleste trekkene selv. Og nattbord, sokler, gavler og puffer hører med. Det var full fart overalt, og vi fikk se store lagre og trucker som kjørte i «gater» mellom kjempehøye hyller med ferdigpakkede produkter. Produksjon, sying av madrasstrekk

6 Produktene leveres til møbelkjeder som Living, Skeidar og Møbelringen, m.fl., og til hotellkjeder og rederier. Salg og produksjon! Ekornes har salgstopper i januar og om sommeren, men de prøver å tilstrebe en jevn produksjon. Det er i alt 130 personer ansatt på Ekornes Fetsund AS. Ca. 75% av disse jobber i produksjonen. De andre jobber med salg, markedsføring, produktutvikling, administrasjon og økonomi og lignende. Det kreves ingen formell kompetanse for å jobbe i produksjonen, men det kreves gode holdninger til det å jobbe, for å lære noe her, sier Knut. Eksempel på god holdning Knut har som produksjonsleder ansvar for produktivitet, kvalitet, presisjon når det gjelder levering, og ledelse i det daglige, slik at folk trives bra og kan gjøre jobben sin uten forsinkelser. Dette er avgjørende for gode resultater. En viktig drivkraft for Knut er at Ekornes`s mål og verdier samsvarer med hans egne. Det viktigste er å ha en grunnleggende respekt for andre. Man må alltid basere seg på et samarbeid som krever ærlighet, respekt og redelighet, sier han. Et ønske om å skape verdier og bevare produksjonen og arbeidsplassene i Norge, er også en viktig drivkraft. Han sier at det beste ved å jobbe på Ekornes er menneskene og miljøet. Det er mange forskjellige mennesker som jobber der mht. alder, kjønn og kompetanse. Sosialt. HMS (helse-miljø-sikkerhet) er viktig på Ekornes Fetsund. Arbeidsmiljøet må sikres, og dette gjøres gjennom regelmessige vernerunder, risikovurderinger, tilrettelegginger og arbeidsmiljøundersøkelser. Sykefraværet er lavt, og folk gir uttrykk for å trives i bedriften. Det er god kommunikasjon mellom ledelsen og «gølvet». De har interne ledermøter daglig, og hver tirsdag har ledergruppa møte med operatørene. Gode informasjonskanaler internt er viktig, fastslår Knut. Vi er så mange ansatte at vi sjelden kan gjøre noe sosialt samlet, men alle ble for eksempel invitert til Ålesund i juni Det var stor fest med masse moro, sier Knut. Kurt Nilsen m.fl. stod for underholdningen, og folk koste seg. Vi har også et bedriftsidrettslag, hvor det bowles og trenes. Noen sykler også Birken sammen. Som arbeidsgiver legger Knut spesielt vekt på følgende ved ansettelser: At personen som ansettes er stabil, fortrinnsvis at man har en tidligere praksis å vise til,- han vil f.eks vite hvordan folk jobber, og sjekker gjerne referanser grundig. Det er viktig at folk står på og gjør en jobb, at de er effektive og kvalitetsbevisste. Husk at bedriften «kjøper» arbeidskraften, sier Knut. Hvis folk gjør sitt beste ut fra egne forutsetninger, så er det flott, sier Knut. Samarbeidet med Heia ViTA as. Men hva med sengebeina, sier vi, hvem pakker dem, tro? (svaret vet vi jo!;-)) Merete og Johnny pakker sengebein Joda, Knut bedyrer at samarbeidet med Heia ViTA as er viktig for dem. De er godt fornøyde, og har aldri fått en eneste klage på pakkingen vår, forteller Knut. I Heia ViTA as er «sengebein» synonymt med teamarbeid,- noen pakker inn beina, noen putter dem i esker med brosjyrer og «duppeditter», noen kontrollerer og lukker eskene, det teipes og settes på etiketter, før eskene stables på paller. Så for oss er sengebeina viktige! Vi spør Knut om han kan tenke seg å samarbeide med Heia ViTA as på andre områder. Til det svarer han at joda, hospitering kan for eksempel være aktuelt etter nærmere avtale. Knut avslutter vår hyggelige samtale med et utsagn som vi ble glade for å høre: «Ekornes Fetsund vil gjerne være med og ta det samfunnsansvaret som ligger i å samarbeide med attføringsbedrifter og deres brukere.» Tusen takk til Ekornes Fetsund, vi kommer tilbake med bestilling på en Zesam (seng til kr.91000,-) når vi blir Lotto-millionærer! Biskopen besøkte oss. I oktober var biskopen i Borg, Atle Sommerfeldt, på besøk i Fet. Det var ti år siden forrige bispevisitas, og besøket var især en stor begivenhet for kirkene og menighetene i bygda, men også for skoler, pleiehjem og lignende. Blant arbeidsplassene som biskopen besøkte, var også Heia ViTA as. Vi holder til i samme bygning som Fet Aktivitetssenter, og biskopen ønsket å avlegge en visitt på begge stedene, noe vi sjølsagt takket ja til! Biskop Atle Sommerfeldt og Sokneprest i Fet, Inger Jeanette Enger Biskopen tok seg tid til å veksle noen ord med flere av de ansatte, og virket oppriktig interessert, spesielt i våre flaggermuskasser. Han bor jo sjøl ved Glomma, nemlig i Fredrikstad, hvor han også har sitt bispekontor, og vi vet at det forekommer flaggermus der også. Hvem vet, kanskje biskopen deler hus med flaggermus? Men vi våget ikke be ham å sjekke loftet sitt! Biskopen virket ellers som en helt «vanlig» mann, ikke altfor høytidelig, og han så ut som en «hyggelig bestefar», syntes vi. Takk for besøket! Her gis informasjon om flaggermuskasser

7

Fester og høytid i Norge -bursdag

Fester og høytid i Norge -bursdag Fester og høytid i Norge -bursdag Det er vanlig å feire bursdag eller fødselsdag i Norge slik som i mange land i verden. Ett-årsdagen er en stor begivenhet, spesielt for foreldre og for besteforeldre.

Detaljer

Hvordan gjennomføre et Sjarmtrollparty?

Hvordan gjennomføre et Sjarmtrollparty? Hvordan gjennomføre et Sjarmtrollparty? TIPS! Lever ut kataloger med din kontaktinformasjon. Gi alltid minst to alternativer på dager og klokkeslett. Husk at det er viktig å fastsette dato og klokkeslett

Detaljer

Temagudstjeneste for Haukeland skole

Temagudstjeneste for Haukeland skole Temagudstjeneste for Haukeland skole Tirsdag 20. desember 2010 kl. 1130 Ansvar: 3. klasse og 7. klasse Inngang / Prosesjon ( 3. klasse m/ lys - mørk kirke) Inngangsord ( presten ) / (lys legges fremme

Detaljer

www.skoletorget.no Fortellingen om Jesu fødsel KRL Side 1 av 5 Juleevangeliet

www.skoletorget.no Fortellingen om Jesu fødsel KRL Side 1 av 5 Juleevangeliet Side 1 av 5 Tekst/illustrasjoner: Ariane Schjelderup/Clipart.com Filosofiske spørsmål: Ariane Schjelderup Sist oppdatert: 17. desember 2003 Juleevangeliet Julen er i dag først og fremst en kristen høytid

Detaljer

Kjære alle Nytt Liv faddere og støttespillere!

Kjære alle Nytt Liv faddere og støttespillere! Kjære alle Nytt Liv faddere og støttespillere! November var en hektisk, men veldig fin, spennende og opplevelsesrik måned. Personlig var nok November den beste måned i dette året for meg - takket være

Detaljer

VELKOMMEN SOM BUKER AV FORSET BARNEHAGE

VELKOMMEN SOM BUKER AV FORSET BARNEHAGE VELKOMMEN SOM BUKER AV FORSET BARNEHAGE I dag drives barnehagen med 54 plasser. Fordelingen av alder varierer fra år til år. Et barn under 3 år bruker to plasser mens et barn over 3 år bruker en plass.

Detaljer

Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. 6. Røyskatt: Forming +middag. +middag 13. motorisk. +middag. musikk + middag.

Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. 6. Røyskatt: Forming +middag. +middag 13. motorisk. +middag. musikk + middag. Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 23 4. Forming Rev: Språk Even 4 år! (1.6) 24 11. Drama/ Rev: Kantina/ 5. Turdag Dådyr: Forming Ulv: Språk 12. Turdag Ulv: Kantina/ 6. Forming Rev: Språk 13. Drama/

Detaljer

DA MIRJAM MÅTTE FLYTTE TIL KAIRO

DA MIRJAM MÅTTE FLYTTE TIL KAIRO DA MIRJAM MÅTTE FLYTTE TIL KAIRO Bilde 1 Hei! Jeg heter Mirjam. Jeg er seks år og bor i Kairo. Bilde 2 Kairo er en by i Egypt. Hvis du skal til Egypt, må du reise med fly i syv timer. Bilde 3 Det er et

Detaljer

Anne-Cath. Vestly. Åtte små, to store og en lastebil

Anne-Cath. Vestly. Åtte små, to store og en lastebil Anne-Cath. Vestly Åtte små, to store og en lastebil Åtte små, to store og en lastebil Det var en gang en stor familie. Det var mor og far og åtte unger, og de åtte ungene het Maren, Martin, Marte, Mads,

Detaljer

Vår effektivitet, kapasitet og arbeidsglede skaper verdier

Vår effektivitet, kapasitet og arbeidsglede skaper verdier Vår effektivitet, kapasitet og arbeidsglede skaper verdier Målrettet utvikling Et godt ordtak sier at veien blir til mens du går. I mange sammenhenger kan dette være rett. Men, ofte er det vel slik at

Detaljer

Månedsbrev fra Revehiet oktober 2014

Månedsbrev fra Revehiet oktober 2014 Månedsbrev fra Revehiet oktober 2014 Viktige datoer i oktober: 1. 10: Guro fem år!! Hurra!! Uke 42: foreldresamtaler 10.10: Psykisk helsedag 24.10: FN dagen. 30.10: Emina tre år 31.10: planleggingsdag.

Detaljer

Arbeidsplan for Tyrihans mai 2014.

Arbeidsplan for Tyrihans mai 2014. Arbeidsplan for Tyrihans mai 2014. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 5 6 7 8 9 AKSJON VÅR RYDDING Tur dag DUGNAD I BARNEHAGEN Vi markerer at Aksel er 2 år! 12 13 14 15 16 Små Tur dag 19 20 21 Varm lunsj:

Detaljer

Kjære farende venner!

Kjære farende venner! AVD. 153 ALTA Kjære farende venner! Som ny leder for Altaavdelinga, er det både gledelig og spennende å kunne ønske dere hjertelig velkommen til Pinsetreffet 2015 her i Lakselv. Ekstra gledelig er det

Detaljer

BLÅ RESSURS. Det handler om å få muligheten.

BLÅ RESSURS. Det handler om å få muligheten. BLÅ RESSURS Det handler om å få muligheten. Blå Ressurs - Lars Jørgen er utrolig dyktig og vi er veldig fornøyde med ham. Han passer utmerket til den jobben han gjør. Alexander Aas handler om å gi noen

Detaljer

Det står skrevet i evangeliet etter Matteus i det 7. kapittel:

Det står skrevet i evangeliet etter Matteus i det 7. kapittel: Preken 5. s i treenighet 28. juni 2015 i Fjellhamar kirke Kapellan Elisabeth Lund Det står skrevet i evangeliet etter Matteus i det 7. kapittel: Ikke enhver som sier til meg: Herre, Herre! skal komme inn

Detaljer

Barn som pårørende fra lov til praksis

Barn som pårørende fra lov til praksis Barn som pårørende fra lov til praksis Samtaler med barn og foreldre Av Gunnar Eide, familieterapeut ved Sørlandet sykehus HF Gunnar Eide er familieterapeut og har lang erfaring fra å snakke med barn og

Detaljer

Jobbstrategien. KLAR FOR JOBB unge med nedsatt funksjonsevne

Jobbstrategien. KLAR FOR JOBB unge med nedsatt funksjonsevne Jobbstrategien KLAR FOR JOBB unge med nedsatt funksjonsevne En døråpner til arbeidslivet Unge, positive og motiverte medarbeidere er velkomne hos de fleste arbeidsgivere. Men unge med nedsatt funksjonsevne

Detaljer

periode-plan for LOFTET februar og mars 2014

periode-plan for LOFTET februar og mars 2014 periode-plan for LOFTET februar og mars 2014 Hva vi har gjort i desember Vi har hatt en innholdsrik måned med hyggelig stemning, gode opplevelser og mye innhold. Vi har vært på teater og sett Den vesle

Detaljer

ÅRSPLAN FOR VUKU SKOLEFRITIDSORDNING

ÅRSPLAN FOR VUKU SKOLEFRITIDSORDNING ÅRSPLAN FOR VUKU SKOLEFRITIDSORDNING 2015-16 VELKOMMEN TIL SFO VED VUKU OPPVEKSTSENTER! Vi har startet dett skoleåret med 22 barn i SFO. 8 barn har helplass,4 barn har 80 % plass og 10 barn har 50 % plass.

Detaljer

KIA og TIA Kvalifisering og Tilrettelagt arbeid i AMB

KIA og TIA Kvalifisering og Tilrettelagt arbeid i AMB KIA og TIA Kvalifisering og Tilrettelagt arbeid i AMB I kravspesifikasjonen fra NAV står følgende: «I arbeidsmarkedsbedriftene skal tiltaksdeltaker gis høyere reell og formell kompetanse gjennom tilrettelagt

Detaljer

Pedagogisk tilbakeblikk Sverdet November 2013

Pedagogisk tilbakeblikk Sverdet November 2013 Pedagogisk tilbakeblikk Sverdet November 2013 Hei, alle sammen. November var en veldig produktiv og fin måned. Vi fikk ommøblert på avdelingen på planleggingsdag, kjøpt inn nye leker og utstyr, og gjort

Detaljer

APS Arbeidspraksis i skjermet virksomhet

APS Arbeidspraksis i skjermet virksomhet APS Arbeidspraksis i skjermet virksomhet I kravspesifikasjonen fra NAV står følgende: «Tiltaket skal gi tilrettelagt arbeidstrening med oppfølging. Tiltaket skal bidra til å prøve ut den enkeltes muligheter

Detaljer

(Vi har spurt om lov før vi har tatt bilde av de eldre)

(Vi har spurt om lov før vi har tatt bilde av de eldre) Malta uke 3 Så var vi alt på den siste uken, på tirsdagen arrangerte vi en «Beauty dag» på saura home. Vi Vasket hendene og masserte inn med fuktighets krem og lakkerte neglene deres. Det var mange som

Detaljer

Moldova besøk september 2015

Moldova besøk september 2015 Moldova besøk september 2015 Lørdag 3. september var åpningsdatoen for vårt etterlengtede hjem for barna våre i Belt. Vi ankom Moldova sent torsdag kveld og ble kjørt fra flyplassen av Pedro fra Bethany

Detaljer

Vi nyter våren og er mye ute om dagen. Her er et tilbakeblikk på hva som har foregått på sirkelen i April

Vi nyter våren og er mye ute om dagen. Her er et tilbakeblikk på hva som har foregått på sirkelen i April MAI NYTT FOR SIRKELEN Vi nyter våren og er mye ute om dagen. Her er et tilbakeblikk på hva som har foregått på sirkelen i April TILBAKEBLIKK TUR Skoggruppen: Vi har avsluttet bæsje prosjektet. Vi har vært

Detaljer

NorLense AS 40år. Gratulerer så mye med jubileet. Takk for godt samarbeid i årene som har vært, vi ser frem til fortsettelsen.

NorLense AS 40år. Gratulerer så mye med jubileet. Takk for godt samarbeid i årene som har vært, vi ser frem til fortsettelsen. NorLense AS 40år Gratulerer så mye med jubileet. Takk for godt samarbeid i årene som har vært, vi ser frem til fortsettelsen. Hilsen alle barna i Strandlandet barnehage og alle elevene ved Strønstad skole

Detaljer

GRØNNPOSTEN AUGUST SEPTEMBER 2014

GRØNNPOSTEN AUGUST SEPTEMBER 2014 GRØNNPOSTEN AUGUST SEPTEMBER 2014 Velkommen til et nytt barnehageår hos oss på Grønn! Så var vi i gang med et nytt barnehageår! Kjekt å treffe «gamle» og «nye» barn og foreldre! Det er hele 9 nye barn

Detaljer

Kvinne 66 kodet med atferdsskårer

Kvinne 66 kodet med atferdsskårer Kvinne 66 kodet med atferdsskårer Målatferd: Redusere alkoholforbruket 1. Sykepleieren: Men det ser ut som det er bra nå. (Ukodet) Pasienten: Ja, nei, det går fort over dette her. 2. Sykepleieren: Gjør

Detaljer

Grønnposten NOVEMBER 2015

Grønnposten NOVEMBER 2015 Grønnposten NOVEMBER 2015 MÅNEDEN SOM HAR GÅTT: De nye barna har blitt trygge og tør å by på seg selv og vise hvem de er. De etablerte barna har blitt «store»; de kan leke og er forbilder. Vi har mange

Detaljer

Dette er Tigergjengen

Dette er Tigergjengen 1 Dette er Tigergjengen Nina Skauge TIGER- GJENGEN 1 Lettlestserie for unge og voksne med utviklingshemming og lærevansker 2 3 Skauge forlag, Bergen, 2015 ISBN 978-82-92518-20-5 Tekst og illustrasjoner,

Detaljer

Mai Måneden har igjen vært proppfull av inntrykk og opplevelser. Vi har hatt fokus på samspillet i natur og 17.mai som kulturarv. Rusken ble avholdt i litt kaldt og vått vær men dugnadsånden blant barna

Detaljer

Tilbake på riktig hylle

Tilbake på riktig hylle Tilbake på riktig hylle På IKEA Slependen får mange mennesker en omstart i arbeidslivet. Til gjengjeld får møbelgiganten motiverte medarbeidere og et rikere arbeidsmiljø. Tekst og foto: Ole Alvik 26 Hvor

Detaljer

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK BRYNJÅ APRIL 2014 Hei alle sammen! Takk til alle som deltok på påskefrokosten. Både små og store setter stor pris på at dere tar dere tid til å spise sammen med oss. April har vært

Detaljer

OKTOBER PÅ SIRKELEN TILBAKEBLIKK. Samling:

OKTOBER PÅ SIRKELEN TILBAKEBLIKK. Samling: OKTOBER PÅ SIRKELEN Da er høsten her for fullt. Vi snakker om hva som skjer på høsten, hva slags vær og hva slag klær trenger vi da. Hva skjer med trærne og hva finner vi skogen. Mye spennende og undres

Detaljer

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK BRYNJÅ APRIL 2016 Hei alle sammen! Da er nok en fin måned på Brynjå over. Ukene i april har gått fort, for vi har gjort mye kjekt sammen! Vi har begynt med svømmeopplæring i Tastahallen,

Detaljer

Mine sirkler. Spotkonferansen 25.11.15 Ellen Kleven

Mine sirkler. Spotkonferansen 25.11.15 Ellen Kleven Mine sirkler Spotkonferansen 25.11.15 Ellen Kleven Bakgrunn: Kristin Mine sirkler Tok i bruk KAT- kassen i videregående skole Der møtte vi begrepet Mine sirkler Vi hadde et behov for å rydde i kaos Vi

Detaljer

Kjære Nytt Liv faddere og støttespillere!

Kjære Nytt Liv faddere og støttespillere! Kjære Nytt Liv faddere og støttespillere! Da var det klart for nyhetsbrevet for Juni. Også denne måneden er det mange ting som har skjedd. Her blir det aldri kjedelig «A» og «R». Jeg fikk telefon fra ex

Detaljer

Vår-nytt fra Stjerna SPRÅK:

Vår-nytt fra Stjerna SPRÅK: Vår-nytt fra Stjerna Endelig er våren her! Mai står foran oss og nå er det bare å se etter de første vårtegnene. Snøen smelter bort og fram kommer deilig sand og jord. Små fingre uten store votter som

Detaljer

Periodeplan for harebarna

Periodeplan for harebarna Periodeplan for harebarna Desember 2013 Oktober og november Vi har hatt en fin høst hvor vi har vært mye ute både i barnehagen og på tur. Vi har sett på høstbladene og hvilke former og farger de har. Vi

Detaljer

Ordenes makt. Første kapittel

Ordenes makt. Første kapittel Første kapittel Ordenes makt De sier et ord i fjernsynet, et ord jeg ikke forstår. Det er en kvinne som sier det, langsomt og tydelig, sånn at alle skal være med. Det gjør det bare verre, for det hun sier,

Detaljer

Månedsbrev fra Rådyrstien September 2014

Månedsbrev fra Rådyrstien September 2014 Månedsbrev fra Rådyrstien September 2014 Da var august måned alt forbi, og den har kommet og gått i en fei. «Gamle» barn og voksne har sakte men sikkert kommet tilbake fra ferie, og det har vært spennende

Detaljer

Teambuilding er lett og enkelt! SD Lynn Åsnes Kick off 5. januar 2013

Teambuilding er lett og enkelt! SD Lynn Åsnes Kick off 5. januar 2013 Teambuilding er lett og enkelt! SD Lynn Åsnes Kick off 5. januar 2013 Når, hvor, hvem og hvordan Når: Begynn å tenke teambuilding med en gang; det er ikke bare for erfarne konsulenter. Det er ikke nødvendig

Detaljer

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 30. Lek i barnehagen ute/inne. Samarbeid med Gullhår. Sommerferie. Sommerferie. Samarbeid med Gullhår

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 30. Lek i barnehagen ute/inne. Samarbeid med Gullhår. Sommerferie. Sommerferie. Samarbeid med Gullhår Arbeidsplan for Tyrihans juli 2014. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 30 1 2 3 4 7 8 9 10 11 14 15 16 17 18 21 22 23 24 25 28 29 30 31 1 Solstad barnehage Side 1 02.07.2014 Informasjon fra Tyrihans

Detaljer

Månedsbrev fra Revehiet November 2013

Månedsbrev fra Revehiet November 2013 Månedsbrev fra Revehiet November 2013 Litt informasjon: Geir blir sykemeldt i to uker nå. Vi får ikke satt inn vikar for han. Dette betyr at vi er en voksen mindre, noe som igjen vil gå utover hverdagen

Detaljer

TENK SOM EN MILLIONÆ ÆR http://pengeblogg.bloggnorge.com/

TENK SOM EN MILLIONÆ ÆR http://pengeblogg.bloggnorge.com/ TENK SOM EN MILLIO ONÆR http://pengeblogg.bloggnorge.com/ Innledning Hva kjennetegner millionærer, og hva skiller dem fra andre mennesker? Har millionærer et medfødt talent for tall og penger? Er millionærer

Detaljer

Kvinne 66 ukodet. Målatferd: Redusere alkoholforbruket

Kvinne 66 ukodet. Målatferd: Redusere alkoholforbruket Kvinne 66 ukodet Målatferd: Redusere alkoholforbruket 1. Sykepleieren: Men det ser ut som det er bra nå. Pasienten: Ja, nei, det går fort over dette her. 2. Sykepleieren: Gjør det vondt? Pasienten: Ja,

Detaljer

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK BRYNJÅ MAI 2014 Hei alle sammen! Da var en flott mai måned over. Vi har avsluttet prosjektet vårt Vikingene kommer, feiret 17. mai sammen med Gauselbakken barnehage og hatt Talentiaden.

Detaljer

Arbeidsplan for Gullhår Januar -16

Arbeidsplan for Gullhår Januar -16 Arbeidsplan for Gullhår Januar -16 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 4/1 5/1 6/1 7/1 8/1 Vi feirer Angelika 2 år. Fiskegrateng m/ grønsaker. grupper Tur med Askeladden. Vi feirer Olav 2 år. 11/1 12/1

Detaljer

Månedsbrev fra Rådyrstien Mars 2015

Månedsbrev fra Rådyrstien Mars 2015 Månedsbrev fra Rådyrstien Mars 2015 Februar startet med et smell det også, da vi nå måtte fyre av hele fire raketter for Sigurd som fylte år. Første 4-åring er på plass på Rådyrstien, og det er selvfølgelig

Detaljer

Fortell denne historien hver gang du vil forandre kledet under Den hellige familie. Hele året igjennom er dette det sentrale punktet i rommet.

Fortell denne historien hver gang du vil forandre kledet under Den hellige familie. Hele året igjennom er dette det sentrale punktet i rommet. DEN HELLIGE FAMILIE TIL DENNE LEKSJONEN: Tema for denne samlingen: Hovedlinjen i det kristne språksystemet: Jesu Kristi fødsel, liv, død og oppstandelse. Liturgisk handling Fordypningspresentasjon Om materiellet

Detaljer

Kapittel 11 Setninger

Kapittel 11 Setninger Kapittel 11 Setninger 11.1 Før var det annerledes. For noen år siden jobbet han her. Til høsten skal vi nok flytte herfra. Om noen dager kommer de jo tilbake. I det siste har hun ikke følt seg frisk. Om

Detaljer

Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 07.09. Fotograf Reimers kommer Vi tar gruppebilde. 13.09 Sangstund Tema: HØST 14.09. Sangstund Tema: HØST

Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 07.09. Fotograf Reimers kommer Vi tar gruppebilde. 13.09 Sangstund Tema: HØST 14.09. Sangstund Tema: HØST Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 35 01.09 Aksel 2 år Hipp Hurra!!! 02.09 Forsvarets musikk-korps 36 05.09 06.09 Isabel 2år Hipp Hurra!!! 07.09 Fotograf Reimers kommer Vi tar gruppebilde 08.09 Aktivitet

Detaljer

Arbeidsplan for Rødhette juni 2013.

Arbeidsplan for Rødhette juni 2013. Arbeidsplan for Rødhette juni 2013. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 3 4 6 5 Varm lunsj: omlett 7 Planleggingsdag Bhg. er stengt 10 11 12 Varm lunsj: kremet fiskegryte 13 14 Tur dag 17 18 19 Varm lunsj:

Detaljer

Arbeidsplan for Rødhette april 2016

Arbeidsplan for Rødhette april 2016 Arbeidsplan for Rødhette april 2016 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 4 10-11 Samling 4 år: Torunn Samling 5 år: Ellen 6 fra kl 10 13 Nysgjerrigpergruppa: Turdag. 7 fra kl 10-13 8 Tur dag 5 10 11 Varmmat:

Detaljer

Opplegg til samling. Tema: Hvem vil jeg være?

Opplegg til samling. Tema: Hvem vil jeg være? Opplegg til samling Tema: Hvem vil jeg være? Ramme for samlingen: Man kan gjøre alt i små grupper eller samle flere grupper på et sted og ha felles start og avslutning. Varighet (uten måltid) er beregnet

Detaljer

Velkommen til julegrantenning på Uranienborg Skole onsdag 2. desember kl 18.00

Velkommen til julegrantenning på Uranienborg Skole onsdag 2. desember kl 18.00 Velkommen til julegrantenning på Uranienborg Skole onsdag 2. desember kl 18.00 FAU ønsker alle elever med familie og venner, ansatte ved skolen og AKS velkommen til julegrantenning i skolegården. Det vil

Detaljer

Hvorfor blir det færre og færre elever på noen skoler enn på andre?

Hvorfor blir det færre og færre elever på noen skoler enn på andre? Konsvik skole 8752 Konsvikosen v/ 1.-4. klasse Hei alle 1.-4.klassinger ved Konsvik skole! Så spennende at dere er med i prosjektet Nysgjerrigper og for et spennende tema dere har valgt å forske på! Takk

Detaljer

Mai - 2014. 19 Tema: Vårsanger. 3-åringer på Klatremus Grunnloven 200 år!! 3-åringer på Klatremus. Grunnloven 200 år!!

Mai - 2014. 19 Tema: Vårsanger. 3-åringer på Klatremus Grunnloven 200 år!! 3-åringer på Klatremus. Grunnloven 200 år!! Mai - 2014 M 5 Tema: Vårdans 12 Tema: Fugler på smartboard 19 Tema: Vårsanger 26 Tema: Fugler, fjær og egg T 6 13 20 27 O 7 Turdag: Vi ser i bok og synger om fuglene våre. I skogen på tur 14 RYDDE OG VASKE

Detaljer

1. Barnets trivsel i barnehagen. Snitt: 5,4 2. Personalets omsorg for barnet: Snitt: 5,3 3. Allsidig lek og aktiviteter: Snitt: 5,2

1. Barnets trivsel i barnehagen. Snitt: 5,4 2. Personalets omsorg for barnet: Snitt: 5,3 3. Allsidig lek og aktiviteter: Snitt: 5,2 Brukerundersøkelsen 2014 Tusen takk for god oppslutning på årets brukerundersøkelse. Bare to besvarelser som uteble, og det er vi fornøyde med Vi tenkte å ta for oss alle spørsmålene i brukerundersøkelsen

Detaljer

Hvilke tiltak kan påvirke klassemiljøet vårt til å bli best mulig?

Hvilke tiltak kan påvirke klassemiljøet vårt til å bli best mulig? Hvilke tiltak kan påvirke klassemiljøet vårt til å bli best mulig? Innlevert av 5.trinn ved Brattås skole (Nøtterøy, Vestfold) Årets nysgjerrigper 2015 Ansvarlig veileder: Linda Helen Myrvollen Antall

Detaljer

MIN SKAL I BARNEHAGEN

MIN SKAL I BARNEHAGEN MIN SKAL I BARNEHAGEN Bilde 1: Hei! Jeg heter Min. Jeg akkurat fylt fire år. Forrige uke hadde jeg bursdag! Jeg bor i Nord-Korea. Har du hørt om det landet før? Der bor jeg sammen med mamma, pappa, storebroren

Detaljer

Periodeplan for Ekorn desember 2014 og januar 2015.

Periodeplan for Ekorn desember 2014 og januar 2015. Periodeplan for Ekorn desember 2014 og januar 2015. Hva har vi gjort i oktober og november. Vi opplever at ekornbarna har blitt en fin gjeng som er trygge på hverandre, oss voksne og uteområdet i barnehagen.

Detaljer

Songar til julefesten 2014

Songar til julefesten 2014 Songar til julefesten 2014 Tenn lys! Det lyser i stille grender Nå tennes tusen julelys Deilig er jorden Glade jul Et barn er født i Betlehem O Jul med din glede Jeg gikk meg over sjø og land Så går vi

Detaljer

Om aviser Kjære Simon!

Om aviser Kjære Simon! t Om aviser Kjære Simon! Aftenposten Morgen - 15.11.2008 - Side: 18 - Seksjon: Simon - Del: 2 Mannen min og jeg sitter hver morgen med avisene og drøfter det som er oppe i tiden. Jeg har i mange år ment

Detaljer

Hvorfor vil ungomsskoleelever sitte bakerst i bussen, men foran i bilen?

Hvorfor vil ungomsskoleelever sitte bakerst i bussen, men foran i bilen? Hvorfor vil ungomsskoleelever sitte bakerst i bussen, men foran i bilen? Innlevert av 3.trinn ved Granmoen skole (Vefsn, Nordland) Årets nysgjerrigper 2015 Vi i 3.klasse ved Granmoen skole har i vinter

Detaljer

Noen må jo gjøre det. Tekst og foto: Myriam H. Bjerkli

Noen må jo gjøre det. Tekst og foto: Myriam H. Bjerkli Noen må jo gjøre det Tekst og foto: Myriam H. Bjerkli Mange av oss kan ha tanker om ting som burde eller kunne ha vært gjort. Men for de fleste er skrittet ganske langt fra å se det, tenke det og si det,

Detaljer

mystiske med ørkenen og det som finner sted der.

mystiske med ørkenen og det som finner sted der. DEN STORE FAMILIEN TIL DENNE LEKSJONEN Tyngdepunkt: Gud er med sitt folk (1. Mos. 12 15,24) Hellig historie Kjernepresentasjon Om materiellet Plassering: hyllene med hellig historie Elementer: ørkenboks

Detaljer

SANTA LUCIA. Natta har svart og stor gøymt stall og stover. Sola har gått sin veg. Dagen er over.

SANTA LUCIA. Natta har svart og stor gøymt stall og stover. Sola har gått sin veg. Dagen er over. SANTA LUCIA Omsett av Ingvar Moe [år ukjent] Natta har svart og stor gøymt stall og stover. Sola har gått sin veg. Dagen er over. /:Inn i vårt mørke hus, stig no med kveikte lys, Santa Lucia, Santa Lucia.:/

Detaljer

Vinn flotte friluftspremier fra Helsport til deres barnehage!

Vinn flotte friluftspremier fra Helsport til deres barnehage! VEILEDNING TIL DE VOKSNE Hvorfor Naturvakt? Allemannsretten gir oss fantastiske muligheter (rettigheter) til å oppleve og bruke naturen omkring oss. Det er også få steder som egner seg så godt til lek,

Detaljer

Evaluering av årsplanen til Salutten

Evaluering av årsplanen til Salutten Evaluering av årsplanen til Salutten Da er vi kommet til november, og det er noen måneder siden oppstart. Det har skjedd mye på Salutten på denne tiden. Barna utvikler seg hver eneste dag, og vi er så

Detaljer

lærte var at kirken kan være et hjem for oss, vi har en familie her også, og hjemmet vårt kan være en liten kirke.

lærte var at kirken kan være et hjem for oss, vi har en familie her også, og hjemmet vårt kan være en liten kirke. GUDSTJENESTE MED DÅP OG LYSVÅKEN 1. søndag i advent PREKEN Fjellhamar kirke 29. november 2015 Matteus 21,12 17 TO HUS På Lysvåken har vi hørt om to hus. Det første var der vi bor, og alt vi gjør der. Spise,

Detaljer

Snitt Strand barnehage. Snitt Sortland

Snitt Strand barnehage. Snitt Sortland Resultater - medarbeiderundersøkelsen 2014, per. 25.03.14 : 13 svar av 13 ansatte, 100 % : 732 svar av 932 ansatte, 79 % : 45 r Organisering av arbeidet Nedenfor har vi satt opp en del spørsmål om hvordan

Detaljer

Abel 7 år og har Downs

Abel 7 år og har Downs Abel 7 år og har Downs Abel glæder sig til at begynde i skolen. Når Abel er glad, er han meget glad, og når han er ked af det, er han meget ked af det. Abel har Downs syndrom og han viser sine følelser

Detaljer

Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 14 02.04 03.04 04.04 Gutt 2 ÅR BARNEHAGEN STENGER KL 1200. 05.04 BARNEHAGEN STENGT GOD PÅSKE 06.04 BARNEHAGEN STENGT 09.04 10.04 11.04 12.04 13.04 15 BARNEHAGEN

Detaljer

Gudstjeneste - Viktig eller uviktig?

Gudstjeneste - Viktig eller uviktig? Gudstjeneste - Viktig eller uviktig? Preken Stavanger Baptistmenighet Dato: 29. januar 2006 Antall ord: 1870 Et spørsmål til alle sammen: Hva er viktig? Spør noen tilfeldig folk på gaten å er det raskt

Detaljer

Månedsbrev for desember - Bjørka

Månedsbrev for desember - Bjørka Månedsbrev for desember - Bjørka Så er november snart over og desember står for døren. Det kom ikke så mye snø som mange av oss hadde håpet på men vi har fått akt på akematter noen dager og til og med

Detaljer

Handlingsplan for. Revehi 2012-2013. Handlingsplan Revehi 2012-2013 1

Handlingsplan for. Revehi 2012-2013. Handlingsplan Revehi 2012-2013 1 Handlingsplan for Revehi 2012-2013 Handlingsplan Revehi 2012-2013 1 INNLEDNING: Vi som jobber på Revehi ønsker alle barn og foreldre velkommen til oss. Vi håper alle har hatt en fin sommer, og vi gleder

Detaljer

Flora Barnehage Nythetsavis

Flora Barnehage Nythetsavis Flora Barnehage Nythetsavis Da er påska over, og vi er inn i hverdagen igjen, Floristen blir litt forsinket denne måneden, i og med at vi fikk påskeferien inn i denne måneden. Vi velger også å ta både

Detaljer

Nyhetsbrev for helsearbeiderfag

Nyhetsbrev for helsearbeiderfag Nyhetsbrev for helsearbeiderfag Helsefagarbeider på nattevakt s. 2 Hverdag med turnus s. 4 En smak på yrkeslivet s. 6 God lønnsutvikling for helsefagarbeidere s. 8 IS-1896 02/2011 Helsefagarbeider på nattevakt

Detaljer

VI SOM JOBBER PÅ STJERNEBARNA:

VI SOM JOBBER PÅ STJERNEBARNA: VI SOM JOBBER PÅ STJERNEBARNA: Soneleder: Anette Svendsen Pedagogisk leder: Rita Skoglund -80 % Fagarbeider: Gudrun Nilsen Fagarbeider: Bente Oliversen Roy jobber også hos oss i 80 % som ekstra assistent.

Detaljer

Salvasjonisten. Nov - des 2014. korpsblad for Bodø korps. Frelsesarmeen, Bodø Korps siden 1893

Salvasjonisten. Nov - des 2014. korpsblad for Bodø korps. Frelsesarmeen, Bodø Korps siden 1893 Salvasjonisten korpsblad for Bodø korps Nov - des 2014 Frelsesarmeen, Bodø Korps siden 1893 Søndagen 23 nov Kl.10:30 Bønn Kl.11:00 Gudstjeneste Mandag 24 nov Tirsdag 25 nov Kl.18:00 Andakt på Fengslet

Detaljer

HERØY KOMMUNE MØTEINNKALLING

HERØY KOMMUNE MØTEINNKALLING Utvalg: ARBEIDSMILJØUTVALGET Møtested: Formannskapssalen på rådhuset Møtedato: 28.04.2010 Tid: 09.00 Eventuelt forfall meldes til tlf. Varamedlemmer møter etter nærmere avtale. HERØY KOMMUNE MØTEINNKALLING

Detaljer

Floristen mars 2013. Flora Barnehage Nyhetsavis Side 1

Floristen mars 2013. Flora Barnehage Nyhetsavis Side 1 Flora Barnehage Nyhetsavis Side 1 TILBAKEBLIKK PÅ FEBRUAR De store har startet på et prosjekt nede i Trollskogen: De bygger Kaptein Sabeltann båt. De har fått materialer ned dit og tatt med seg diverse

Detaljer

Prosjektrapport Hva gjemmer seg her? Base 3

Prosjektrapport Hva gjemmer seg her? Base 3 Prosjektrapport Hva gjemmer seg her? Base 3 september - oktober november 2013 Hovedmål: Å skape felles opplevelser hvor lek og glede står i fokus Delmål: Å være en del av gruppen Å få felles opplevelser

Detaljer

Flora Barehage Nythetsavis

Flora Barehage Nythetsavis Flora Barehage Nythetsavis Da har november gått og den har gått fort. Desember nærmer seg med stormskritt. Jeg legger ved en egen månedsplan for desember som viser de ulike aktivitetene vi har tenkt å

Detaljer

Kvinner til topps i norsk landbruk

Kvinner til topps i norsk landbruk Kvinner til topps i norsk landbruk Innlegg på kvinnekonferansen Kvinnebønder og bondekvinner - Kathrine Kleveland 11.03.13 Takk for invitasjonen til en spennende dag rundt et viktig tema! Først vil jeg

Detaljer

Klokka litt over mylonitt fra Feiring Bruk i Lørenskog, (bearbeidet av Bjørn Skår), svingte inn til stedet

Klokka litt over mylonitt fra Feiring Bruk i Lørenskog, (bearbeidet av Bjørn Skår), svingte inn til stedet Klokka litt over mylonitt fra Feiring Bruk i Lørenskog, (bearbeidet av Bjørn Skår), svingte inn til stedet hvor vi skulle møte Einar. Han hadde bedt oss om å treffes der. Avtalen hans med "Ollendorfgruppen"

Detaljer

Tema i denne presentasjonen:

Tema i denne presentasjonen: Velkommen til: Tema i denne presentasjonen: Hvilken type bedrifter er vi? Presentasjon av Modum ASVO AS Presentasjon av Modum Industri AS en viktig samarbeidspart Hva driver vi med? Nye arenaer gjerne

Detaljer

EKSAMENSOPPGAVE NFUT0006 NORSK FOR UTLENDINGER KORTKURS. Kandidatnummer:

EKSAMENSOPPGAVE NFUT0006 NORSK FOR UTLENDINGER KORTKURS. Kandidatnummer: EKSAMENSOPPGAVE NORSK FOR UTLENDINGER KORTKURS Kandidatnummer: Faglig kontakt under eksamen: Tlf instituttkontoret: 73 59 65 47 Eksamensdato: 1. desember 2011 Eksamenstid: 3 timer Studiepoeng: 7,5 Tillatte

Detaljer

Periodeevaluering 2014

Periodeevaluering 2014 Periodeevaluering 2014 Prosjekt denne perioden: Bokstaver. Periode: uke3-11. Hvordan startet det, bakgrunn for prosjektet. Vi brukte de første ukene etter jul til samtaler og observasjoner, for å finne

Detaljer

Månedsbrev for januar

Månedsbrev for januar Månedsbrev for januar Hei allesammen! Vi håper dere har hatt en flott jul, romjul og nyttårsfeiring. Vi ønsker å starte dette året med å takke dere for en fantastiskt fin høst! Med så flotte barn, foreldre

Detaljer

«Stiftelsen Nytt Liv».

«Stiftelsen Nytt Liv». «Stiftelsen Nytt Liv». Kjære «Nytt Liv» faddere og støttespillere! Nyhetsbrevet for September 2014 kom litt sent. Mye som skjer om dagen. Men her er altså en liten oppsummering av det som har skjedd i

Detaljer

Kjære Nytt Liv faddere!

Kjære Nytt Liv faddere! Kjære Nytt Liv faddere! Da er det tid for fadderbrevet for Mai måned. Som vanlig har det vært mange ting som har skjedd. Her er noe av det Som dere sikkert har fått med dere, gjennom de siste fadderbrevene,

Detaljer

I tillegg håper vi jo at dere markedsfører arrangementet til hele familien, til venner og selvsagt også til mentor.

I tillegg håper vi jo at dere markedsfører arrangementet til hele familien, til venner og selvsagt også til mentor. Spørsmål og svar - på noen av de mest spurte spørsmålene i forbindelse med Fylkesmessen Fylkesmessen 2009 A. Hvem kan/bør delta? Dette virker veldig profesjonelt, vi føler oss ikke så proffe? Det finnes

Detaljer

Dette hellige evangelium står skrevet hos evangelisten Lukas i det 2. kapittel:

Dette hellige evangelium står skrevet hos evangelisten Lukas i det 2. kapittel: Elisabeth Lund Preken julaften i Lørenskog kirke 2008 Et barn er født i Betlehem. Har det noe å si for livet vårt? Dette hellige evangelium står skrevet hos evangelisten Lukas i det 2. kapittel: Det skjedde

Detaljer

Offisiell åpning av Sunndal voksenopplæring

Offisiell åpning av Sunndal voksenopplæring Offisiell åpning av Sunndal voksenopplæring Ordføreren overrakte gave til skolen. På bildet står Gøril Skeie, Bente Mosbakk, Per Ove Dahl og Ståle Refstie. Foto: Marina Brakstad Rana Abukhader, Saba Asefaw,

Detaljer

EKSAMENSOPPGAVE NFUT0006 NORSK FOR UTLENDINGER KORTKURS. Kandidatnummer:

EKSAMENSOPPGAVE NFUT0006 NORSK FOR UTLENDINGER KORTKURS. Kandidatnummer: EKSAMENSOPPGAVE NORSK FOR UTLENDINGER KORTKURS Kandidatnummer: Faglig kontakt under eksamen: Tlf instituttkontoret: 73 59 65 47 Eksamensdato: 1. desember 2011 Eksamenstid: 3 timer Studiepoeng: 7,5 Tillatte

Detaljer

Innledning. De tre rådene jeg vil ta for meg i denne e boken er: 1. Sett på turboen 2. Bytt jobb 3. Skaff deg flere inntektskilder

Innledning. De tre rådene jeg vil ta for meg i denne e boken er: 1. Sett på turboen 2. Bytt jobb 3. Skaff deg flere inntektskilder TRE RÅD FOR VIDEREKOMNE http://pengeblogg.bloggnorge.com/ Innledning I denne e boken skal jeg ta for meg tre råd for hvordan man kan komme videre, gitt at man har det grunnleggende på plass. Dette er altså

Detaljer

Middagen var ved 20 tiden, og etterpå var det sosialt samvær i peisestua. Det ble IKKE

Middagen var ved 20 tiden, og etterpå var det sosialt samvær i peisestua. Det ble IKKE Av hanne bakken Endelig står årets utflukt for tur og denne gangen går turen til Glitterheim. Noen forberedelser må til før en kan legge ut på tur, men denne gangen ble de ikke så omfattende som sist (

Detaljer

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK SVERDET NOVEMBER 2011 Hei alle sammen November er over og vi går inn i årets siste måned. Måneden som har gått har vært fylt av ulike aktiviteter, både inne og ute. Vi har vært

Detaljer