15 år i. Avis JORKJEND NY TØFFING FRA VOLVO I30 STASJONSVOGN ENDELIG I NORGE LENGRE OG HØYERE ISUZU D-MAX TELEMARK TRYKKLUFTSPESIALISTEN I SKIEN

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "15 år i. Avis JORKJEND NY TØFFING FRA VOLVO I30 STASJONSVOGN ENDELIG I NORGE LENGRE OG HØYERE ISUZU D-MAX TELEMARK TRYKKLUFTSPESIALISTEN I SKIEN"

Transkript

1 TELEMARK Avis 15 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark JORKJEND NY TØFFING FRA VOLVO I30 STASJONSVOGN ENDELIG I NORGE LENGRE OG HØYERE ISUZU D-MAX TRYKKLUFTSPESIALISTEN I SKIEN

2 2 August 2012 HØSTKUPP! Trykkluft- og verktøyteknikk Kompressorservice Verktøyservice Totalleverandør av kvalitetsprodukter og løsninger Kjøpspris ,- Pr mnd ,-* 2012 VW Tiguan 140 hk diesel, automat 4x4 kombi 5-dørs km, aluf., parkeringssensor bak/foran, rails, cruiskontroll, kjørecomp., klima, regnsensor, servo, farget glass +++ NTT AS Skippergata 8, 3732 Skien - Tel: Kjøpspris ,- Pr mnd ,-* 2012 MB B.klasse 180 BE 122 hk bensin kombi 5-dørs km, aluf., parkeringssensor, kjørecomputer, klima, cruisk., multifunksjonsratt, regnsensor, farget glass +++ Telemark Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Agderposten Trykk as Distribusjon: Telemark Distribusjon as NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene Kjøpspris ,- Pr mnd ,-* 2012 VW Golf hk diesel, automat kombi 5-dørs km, aluf., dieselp.filter, klima, kjørecomp., s.lås, regnsens., s.lås, multif.ratt, startsperre, antispinn, girh. på rattet +++ *35 % egenkapial Nedbetaling 10 år. Alle priser er inkl. reg. Vi tar din gamle bil i innbytte. Kom innom for et godt tilbud! SE VÅRE NYE NETTSIDER! SKIEN Mobil:

3 Årgang 15 - nr 7 3 Jan Inge Vi vokser videre Rune 2l 136hk Comfort Morten S. Anders 4WDFra kr ,- SPAR OVER ,- ABS, ESP, 6 kollisjonsputer og aktive hodestøtter 2 sone klima Varme i seter foran og bak Bluetooth telefonsystem Leveres også med 2WD. Kjørecomputer Radio/CD med ipod/usb tilkobling og betjening fra rattet 17 aluminiumsfelger Delskinn. Roger Jan Erik ix20 1,4l 90hk CRDi Comfort Kent Inge Pål SPAR ,- Komplett bil kr ,- Ryggesensor Automatisk klimaanlegg Radio/CD med ipod-tilkobling og betjening fra rattet Cruise control Bluetooth telefonssystem 16 aluminiumsfelger Multiratt Vi ordner gunstig finansiering! ng! Jon Anders Morten M. Kim Olav Når tryggheten teller, er det som gjelder! Grafisk Design: Petit Grafisk AS

4 4 August 2012 Skien Bil SUKSESSTEAM: Salgssjef Jarle Midbø sammen med sine dyktige selgere. F.v. Odd-Ivar Gundersen, June Smith, Kim Taraldlien, Gisle Winther og Jan Øyvind Westeng Hansen. Hans Hvoslef var ikke tilstede da bildet ble tatt. Strålende sommer Etter en vanskelig start på året, har sommeren vært svært god for 75-års jubilanten Skien Bil. Så god at de endte helt øverst på salgslistene i juli. trass lite sol Salgssjef Jarle Midtbø er stolt over å ha snudd den dårlige innledningen, og spesielt godt fornøyd med å ha solgt flere biler enn de store Oslo-forhandlerne. - I juni solgte vi 61 nye biler, mens tallet for juli var helt oppe i 80. Det er faktisk mest i landet, og gir oss en markedsandel på 15,2%, akkumulert for 2012, i Skien, smiler han. LAV RENTE: Salgssjef Jarle Midtbø minner om at Skien Bil kjører med meget gode finansieringstilbud i øyeblikket. - På Golf tilbyr vi 1,99% rente så lenge vi har biler på lager, sier han. OPTIMISMEN TILBAKE Den trege starten lovet alt annet enn godt for bilsalget i Grenland i Heldigvis virker det som om optimismen er tilbake i området. - Nedleggelsen av REC bidro POPULÆR FAMILIEBIL: - Stasjonsvognutgaven av VW Passat er blant våre mest etterspurte familiebiler, sier Kim Taraldlien. STORSELGERE: VW Tiguan og den nye småbilen VW Up! er blant sommerens mest solgte modeller hos Skien Bil. til stor usikkerhet i markedet i begynnelsen av året. Men det ser ut til at vi er over dette nå sommeren har vært meget god, og nå håper vi at det fortsetter utover høsten. POPULÆRE MODELLER Jarle forteller at Skien Bil har en målsetning om å selge over 50 nye biler hver måned, og at de så langt i år ligger godt innenfor. Det er spesielt modellene Golf, Tiguan og stasjonsvognutgaven av Passat som folk er interessert i. - I tillegg har småbilen Up! fått en bra start. Det er åpenbart mange som har savnet en liten bil som kan by på velkjent Volkswagen-kvalitet. Og så er vi jo fortsatt størst på nyttekjøretøy, sier han. TILFREDSE KUNDER Han mener at mange faktorer spiller inn når suksessen skal forklares. - For det første har Volkswagen en range med bred appell; det fins en modell innen alle segmenter, både på person- og nyttekjøretøysiden. God planlegging, og medarbeidere som trives på jobb og står på, er også viktige elementer. Dessuten har vi veldig fokus på kundebehandling, noe som gir resultater. Volkswagen jobber kontinuerlig med kundetilfredshet og dette er med på å øke salget. - God gammeldags service er vårt motto, understreker salgssjef Jarle Midtbø.

5 Telemark 5 Årgang 15 - nr 7 Kåret av Euro NCAP til bilen med best sikkerhet for barn. USTOPPELIG Sporty familier lever ikke farlig PRIVATLEIE / LEASING 2.199,- INKL. MVA** *Privatleie/leasing forutsetter forskudd ,-, 3 år / km. Prøvekjør nyheten XV! Leveringsklare biler på lager! Velg mellom utstyrsnivåene: COMFORT, CLASSIC og PREMIUM SUBARU XV NÅ FRA ,- Ekte firehjulsdrift som gir fantastiske kjøreegenskaper og enestående fremkommelighet Teknisk kvalitet som konkurrentene streber etter Design som setter fører og passasjer i fokus TA KONTAKT MED: Sikkerhet og komfort på toppnivå Sætre Tlf: Skårdal Tlf: Pedersen Tlf: Annenhåndsverdien er meget god BOXER-MOTORER i flere størrelser - bensin og diesel MANUELL og AUTOMAT *Prisen gjelder levert forhandler, årsavgift kommer i tillegg. Det tas forbehold om prisendringer, trykkfeil og evt. endringer i spesifikasjoner fra fabrikk. Bildene kan avvike fra tilbudte modeller.pris gjelder for standard modell og vil avvike avhengig av tilleggsutstyr og forhandler. Forbruk: 0,56 0,69 l/mil, CO2: g/km. Se Leveringsklare biler fra Formo Bil med kundefordeler opptil O UTBACK ,L EGACY BILENE ER PÅ LAGER! F ORESTER Vi bytter vår utstilling o g selger derfor en rekk e godt utstyrte modeller! Kampanjepris! SUBARU FORESTER PREMIUM 4WD 2.0 BENSIN Automat l50 HK, dyp rød spar Kr: ,SUBARU LEGACY ST.VOGN CLASSIC 4WD 2.0 DIESEL 150 HK, sort spar Kr: ,SUBARU LEGACY ST.V. CLASSIC 4WD 2.0 BENSIN Automat, sølv spar Kr: ,SUBARU OUTBACK ST.V. PREMIUM 4WD 2.0 DIESEL Mørk grå med navigasjon, skinn, soltak spar Kr: ,SUBARU OUTBACK ST.V. PREMIUM 4WD 2.0 DIESEL Dyp rød med skinn, soltak, navigasjon spar Kr: ,SUBARU OUTBACK ST.V. PREMIUM 4WD 2.0 DIESEL Sort med skinn, soltak, navigasjon. Km Spar Kr: ,SUBARU OUTBACK ST.V. PREMIUM 4WD 2.5 BENSIN Automat, sort, med skinn, soltak, navigasjon. Km Spar Kr: ,www.formo.no For prøvekjøring og mer info scan koden , , , , , , ,- TA KONTAKT MED: Du finner oss på facebook Sætre: Skårdal: Pedersen:

6 6 August 2012 GJØR ET KUPP PÅ EN AV VÅRE GODT UTSTYRTE UTSTILLINGSBILER VW Passat CC 170 TDI med DSG og 4Motion SPAR ,- MED FØLGENDE UTSTYR: Dyp sort met. lakk Sportseter i nappaskinn Climatronic Oppvarmede seter bak R-line styling utv. med 18 hjul Parkeringssensor foran og bak ACC- adaptiv cruise-kontroll Keyless access Bluetooth telefonforberedelse Tonede vinduer bak Navigasjon m/dynaudio soundsystem Media-in med iphone adapterkabel Fjernbetjent parkeringsvarmer 12 veis el. just. av forseter m/memory Panoramasoltak El. solgardin bak Adaptive bi-xenonlys Avtagbart tilhengerfeste Multifunksjonsratt m.m. Selges nå for kr , VW Sharan 140 TDI Highline 7-seter SPAR ,- VW Touran 105 TDI Highline 7-seter med DSG SPAR ,- MED FØLGENDE UTSTYR: Graciosabrun met. lakk Seter i sort alcantara Climatronic Parkeringsassistent Bluetooth teleforberedelse Navigasjon Media-in med iphone adapterkabel Solgardin i skyvedør Bi-xenonlys Tonede vinduer bak Innfellbart tilhengerfeste m.m. Selges nå for kr ,- MED FØLGENDE UTSTYR: Graciosabrun met. lakk Sportseter i antrazit skinn Climatronic Navigasjon med ryggekamera Dekktrykkontroll Bluetooth teleforforberedelse Panoramasoltak Avtagbart tilhengerfeste Multifunksjonratt m.m. Selges nå for kr ,- 2 stk 2011 VW Transporter 102 CR kort utgave SPAR ,- 1 stk VW Crafter varebil med 163 TDI SPAR ,- MED FØLGENDE UTSTYR: Sølv met. lakk Tilhengerfeste 2 skyvedører på begge sider Radio/cd Climatic Comfortvegg Tregulv i varerom Armlene på førerstol ABS/ESP El. vindu / el.speil m.m. Selges nå for kr ,- Inkl. mva MED FØLGENDE UTSTYR: Oxidsølv met. Tilhengerfeste Comfort førersete med armlene 2 skyvedører Parkeringsvarmer med fjernkontroll Parkeringssensor foran og bak Multifunksjonsratt Stigtrinn bak Radio med bluetooth handsfree Høyt tak 270 graders åpning av bakdører El. vindu / el. speil ABS/ESP m.m. Selges nå for kr ,- Inkl. mva Petit Grafisk AS - Skien Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien Tlf.:

7 Årgang 15 - nr 7 7 AUGUST-KAMPANJE HOS STAR BILSALG! VERDI KIA Sportage Fra kun , ,- Alle som kjøper bil hos i tidsrommet august får scooter eller sykkel med på kjøpet!* *Gjelder så langt lageret rekker. 7 ÅRS GARANTI HAR ALDRI SETT BEDRE UT! KIA Rio KIA Picanto Leasing 659,-* Fra kun ,- Fra kun ,- pr. mnd. inkl. mva Leasing 475,-* pr. mnd. inkl. mva Leasing 1.551,-* pr. mnd. inkl. mva KIA C eed Fra kun ,- Leasing 1.249,-* pr. mnd. inkl. mva SYKLENE ER LEVERT AV: KIA ENESTE MERKE MED 7 ÅRS GARANTI! *Priser inkl. frakt og lev.omkostninger levert Skien. Årsavgift tilkommer. Forbehold om avvik i annonsen. CO2-utslipp fra 85 g/km, og forbruk fra 0,32 l/mil ved blandet kjøring. LEASING: Kontant Picanto kr inkl.mva. Kontant C eed og Rio kr inkl.mva. Kontant Sportage kr inkl.mva. Etableringsgebyr kr 3.680,-Terminomk.kr 75,- + mva pr.mnd. Gjelder 36 mnd./ km Importør: Bertel O. Steen. Petit Grafisk AS - Skien Herøya - Porsgrunn STAR BILSALG AS Kjørbekkdalen 15A. Tlf Vis a vis Møblèr og Skeidar Knut I. Westbye: / Direkte Jan Einar Larsen: / Direkte

8 8 August 2012 SUPERDEALS! - Rente er kun en liten del av en bilhandel, sjekk våre tilbud på lagerbiler! POLO GOLF TOURAN Petit Grafisk AS - Skien PASSAT EDITION Kontakt våre selgere Inge Damm-Larsen moller.no Tlf Tommy Nikolaisen moller.no Tlf Stian Svendsen moller.no Tlf Grenland Auto Arkivfoto, avbildede modeller kan avvike på utstyr. Gjelder biler levert i august, så langt lageret rekker. Grenland Auto AS Vallermyrene, Porsgrunn. Tlf: Nå med 5 års nybilgaranti på alle våre modeller Skolestartkampanje hos Telemarks største mopedforhandler! Peugeot scooter til under kr ,-! Peugeot V-Click 50 Med toppboks! KANON-PRISER på Peugeot scootere nå i august! Peugeot Kisbee Få med toppboks Inkludert hjelm! verdi kr 1.100, , , , , V-Clic - er kvalitetssterk tross sin gunstige pris. V-Clic er utstyrt med en sterk luftkjølt 4t motor og 2-trinns automat. Tenker du å begrense investeringen på det første kjøretøyet er dette scooteren for deg Kjøp nå, betal til våren! Peugeot Speedfight 3 Registrering og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg. Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf.: Fax: Åpent: mandag - torsdag tirsd-onsd-fred Lørd 11-15

9 Årgang 15 - nr 7 9 NY STANDARD: Arbeidshesten Isuzu D-Max har lagt listen høyt for den siste generasjonen av pick-uper. Bredere dører med håndtak på A-pillarene gjør inn- og utstigning enda enklere. Ny pick-up standard Telemark Bil Du skjønner det med det samme du ser den nye Isuzu D-Max; designet er aggressivt og betagende. Når du setter deg inn i kupeen møtes du av personbilkomfort. Her er det ikke spart på noe, verken i materialevalg eller forseggjorte detaljer. MYE PLASS: Nye Isuzu D-Max er blitt høyere og lengre. Det gir bedre plass både i kabinen og på lasteplanet. Isuzu D-Max er utstyrt med tidenes mest effektive motor, og har en startpris som ikke er avskrekkende. - Vi snakker om en 2.5 liters diesel, med twinturbo. Den byr på 163 hestekrefter, og et dreiemoment på hele 400 Nm. Til tross for den høye ytelsen er motoren drivstoffgjerrig, og tilfredsstiller selvsagt de nyeste Euro 5-kravene. Der flere av konkurrentene har måttet redusere trekkraften, har D-Max beholdt trekkvekten på tre tonn. Nye D-Max får du fra kr ,-, forteller Knut Almankaas ved Telemark Bil. MER KOMFORT I den nye Isuzu D-Max er kabinen blitt lengre og høyere, noe som gir bedre plass både til fører og passasjerer. Bredere dører med håndtak på A-pillarene gjør inn- og utstigning enda enklere. - Innvendig byr bilen på ergonomiske seter i luksusklassen, og et avansert lydisolerende system sørger for å holde støyen minimal. I tillegg kommer den med et mangfold av lagringsplasser og koppeholdere, som gjør kjøreturen eller arbeidsdagen til en drøm, sier selgeren. FULLSPEKKET I arbeidshesten finner man det man trenger av moderne teknologi. Alt fra et oversiktlig instrumentpanel, som gjør det enkelt å styre klima-, stereo- og telefonanlegget, til ipod- og Bluetoothtilkobling som gjør multimediaopplevelsen komplett. - Og så er det viktig å få fram at sikkerheten er skikkelig ivaretatt. Den nye D-Max kommer med doble front-, side- og gardin -airbager, samt ESC (electronic stability control), TCS (traction control system) og ABS med bremseassistanse. Denne modellen håndterer forholdene slik du forventer! Kom innom oss for en prøvetur, oppfordrer Knut Almankaas ved Telemark Bil.

10 10 August 2012 Sporty bil FORNØYD: Morten Straume og Kent Inge Dahl hos Sporty Bil er glade for å ha den nye Hyundai i30 stasjonsvogn på plass i butikken. I30 STASJONSVOGN ENDELIG I NORGE Den tiltrakk seg stor oppmerksomhet da den ble vist på Genevé Motor Show i mars. Siden da har interessen bare økt; Hyundai i30 er nyheten konkurrentene har fryktet. Nå er stasjonsvognen kommet til landet, og du kan oppleve den hos Telemarks største merkeforhandler, Sporty Bil på Klyve. KARAKTERISTISK: Den nye Hyundai i30 har fått samme fluidic sculpture -design som storebroren i40. HØY KVALITETSFØLELSE: Hyundai har valgt materialer av høy kvalitet når de har designet interiøret i den nye i30. Ilikhet med storebror i40 kommer i30 med et design som er karakter - istisk for nye Hyundai; lange buede linjer og aggressive lykter foran og bak. Det moderne utseendet er paret med et romslig indre, der materialevalg av høy kvalitet bidrar til å gjøre helhetsfølelsen komplett. - Dette er en mellomklasse stasjonsvogn som strekker seg opp mot premiumsegmentet, smiler Morten Straume. STØRRE KJØREGLEDE Selgeren er tydelig på at designet gir modellen et mer maskulint og sportslig preg, samtidig som det bidrar til å heve kjørekomforten. - Nytt hjuloppheng gjør bilen mer retningsstabil, og bedre dempere sørger for at ujevnheter i veien ikke er til sjenanse. Det er også verdt å nevne at den nye i30 kommer med en egen knapp som regulerer styringen etter før - erens preferanse: Sport, Normal og Komfort, opplyser han. PRISGUNSTIG Plassmessig er nye i30 blant de største i sin klasse. Det gjelder både for kupeen og bagasjerommet, som sluker hele 528 liter. Modellen leveres med fem forskjellige motorvarianter, og startprisen er på behagelige kroner. - Man kan velge mellom to dieselmotorer på 1.6 liter, som begge yter 110 hester. Den ene fås i kombinasjon med automatkasse. I tillegg leveres bilen med to bensin - varianter på 1.6 liter (manuell-/ - automatkasse), samt en variant på 1.4 liter. Disse yter henholdsvis 120 og 100 hester. Bilen er nettopp ankommet butikken, så det er bare å stikke innom oss for en prøvetur, oppfordrer Morten Straume ved Sporty Bil. FANTASTISK OPPLEVELSE: Biljournalister som har prøvd den nye Hyudai i30 berømmer den både for utseende og kjøreegenskaper. VANT FOTOKONKURRANSEN I hele juli har Sporty Bil loddet ut en gratis langhelg med sportsbilen Veloster. Alle ukesvinnerne har blitt oppfordret til å legge ut bilder på Sporty Bil sin Facebook-side, og dermed bli med i en uhøytidelig fotokonkurranse. Nå er vinneren kåret, og det ble Anita Wroldsen fra Porsgrunn. Premien er vask og polish av bilen, til en verdi av kr. 1500,-.

11 Årgang 15 - nr 7 11 Jan Inge Vi vokser videre Rune Morten S. Anders i30 Classic fra kr ,- A/C 6 kollisjonsputer Kjørecomputer Fjernbetjent sentrallås m/alarm. Høydejusterbart førersete 15" alufelger LED kjørelys Vi ordner gunstig finansiering! Roger Jan Erik Kent Inge Pål Morten M. 1,7l CRDi 115hk Comfort Jubileum Fra kr ,- ABS, ESP, 9 kollisjonsputer og aktive hodestøtter El. førersete Keyless Ryggekamera Led lys m. Zenon El. parkbrems 18 aluminiumsfelger 2 sone klima. Inkl. met. lakk Når tryggheten teller, er det Jon Anders Kim Olav som gjelder! Grafisk Design: Petit Grafisk AS

12 12 August 2012 Star Bilsalg VOLUMMODELL: Knut Inge Westbye og Jan Einar Larsen foran suksessen Kia Sportage. - Nå har vi flere Sportager på eget lager, men kan også bestille og hurtig levere andre farger, sier de to. Få med sykkel eller scooter! SCOOTER ELLER HYBRIDSYKKEL?: - Vårens kampanje var en stor suksess, nå fortsetter vi kampanjen litt til, sier selgerne Jan Einar Larsen og Knut Inge Westbye. I årets vårkampanje kunne man få en sykkel eller scooter med på kjøpet ved kjøp av nybil hos Star Bilsalg. - Nå kjører vi i gang med en ny runde og det er opptil kunden å velge hva han eller hun ønsker, sier selger Jan Einar Larsen. Vårkampanjen var en stor suksess, og nå kjører vi i gang med en ny runde. I tidsrommet 16. til 31. august, eller så langt lageret rekker, vil alle som kjøper ny bil hos oss kunne velge en gratis sykkel, eller en scooter, opplyser selgeren. BILER I SENTRUM Han er ikke redd for at gaven vil ta fokus bort fra bilene i hallen. - Nei, bil har selvsagt førsteprioritet. Vi er stolte av å være Grenlands eneste forhandler av Kia, et merke som er i stor framgang om dagen. Med hele 7 års nybilgaranti, og produkter som år etter år har bevist at de holder et meget høyt kvalitetsnivå, har publikum virkelig fått opp øynene. SLÅTT AN Den siste Kia-modellen kom på markedet rett før sommerferien. Vi snakker selvsagt om nye Kia cee d, som raskt er blitt en favoritt i småbilsegmentet. - Nye cee d har klart å kombinere design, kjøreopplevelse POPULÆR NYHET: Nye Kia cee d kom før sommerferien. Den har allerede etablert seg som en favoritt i småbilsegmentet. PRØVEKJØRING: Kom og prøvekjør nye Kia Venga eller Kia Rio. og utstyr, med en særdeles gunstig pris. At den begynner på kronersmerket gjør at mange har råd til å være med. Interessen har vært stor helt siden den ble lansert, og vi har allerede rukket å selge en hel del nye cee d, opplyser Jan Einar. FORTSATT POPULÆR Han legger til at den store volumselgeren de siste årene, Kia Sportage, fortsatt er populær i Grenland. - Da den kom var pågangen så stor at vi hadde problemer med å levere i anstendig tid. Nå er det enklere for dem som ønsker seg en ny Sportage. Vi har flere biler på eget lager, men kan også bestille og hurtig levere andre farger om kunden måtte ønske det. I tillegg har vi selvsagt et stort utvalg av de andre Kia-modellene, så jeg kan trygt si at vi har en bil for alle og enhver, avslutter han.

13 Årgang 15 - nr 7 13 PREMIERE FOR HELT NYE VOLVO V40 IT S YOU LANSERINGSDAGER 30. AUG. 1. SEPT I helt nye Volvo V40 har vi gjort det uvanlige ved å introdusere helt nye komfort, sikkerhetog luksus elementer i en liten bil før det kommer på de store modellene. Sett deg inn i de nye komfortable setene. Velg stemningsbelysning, velg utseende på dashboardet, nyt designet og kjenn på følelsen av IT S YOU! VOLVO V40 D2 94 g, 115 hk, man Fra kr ,-* LAST NED NORSK VOLVO APP FOR PRØVEKJØRING SEND SMS V40 TIL 2330 * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Gj.sn. forbruk 3,6 5,5 l/100 km, CO 2-utslipp g/km (V40 D2 Start/Stop V40 D4). Alle Volvos dieselmodeller har partikkelfilter som standard. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Treff Volvo på facebook.com/volvocarsno og volvocars.no. For mer info skann QR-koden til venstre eller send SMS VOLVO til Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil! Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

14 14 August 2012 Ny Volvo V40 Forventer ny bestselger Med den lille tøffingen V40 har Volvo ambisjoner om å kapre betydelige markedsandeler i småbil - segmentet. Når den introduseres er det med en omfattende utstyrspakke til spesialpris. I slutten av måneden lanserer Volvo det de regner med vil bli deres nye volumselger. - I fjor ble det solgt Volvoer på landsbasis, i år legger vi lista enda høyere og satser på ! For å nå målet er det viktig at den nye V40 slår an, og det har vi stor tro på at den vil, sier Per Rune Christoffersen ved Jorkjend i Skien. AGGRESSIVE LINJER Mye takket være dristig design og innovativ teknologi, har nye kjøpergrupper fått øynene opp for det svenske premiummerket. - De seneste modellene har vist at Volvo tør å satse utradisjonelt. Det er lenge siden merket ble assosiert med trauste familiebiler. Nå er det frekke, aggressive linjer, kombinert med sports - lige kjøreegenskaper som gjelder. I så måte er V40 intet unntak, sier salgssjefen. HATCHBACK Om V40, som er på plass i butikken siste helg i august, røper han: - Dette er en SATSER FRISKT: - Med den nye V40 er Volvo klar til å kapre enda større markedsandeler, spår Terje Stokkland, Per Rune Christoffersen og Kjell Gunnar Hus ved Jorkjend i Skien. splitter ny bil fra Volvo som vil gå rett i strupen på nye Audi A3 og BMW 1-serie. Størrelsesmessig vil den befinne seg mellom C30 og V50, men dette er en femdørs hatchback. Bilen bærer preg av at designteamet har fått lov til å leke seg; en kompakt tøffing, som likevel byr på god plass i kupeen. At den også vil være å få i en 4x4 cross-versjon, bør gjøre den interessant for en enda større kjøpergruppe, sier han. NYSKAPENDE Som alltid når Volvo introduserer en ny modell, er det med banebrytende sikkerhetsteknologi. - Blant nyhetene er en utvendig airbag, som skal skåne fotgjengere ved en eventuell påkjørsel. Det velkjente City Safety-systemet er utvidet til å fungere helt opp i 50 km/t, mens et radarbasert sikkerhetssystem overtar i høyere hastigheter. Dessuten fås nye V40 med automatisk nedblending av langlys, skiltgjenkjenning og aktiv filvarslings - system med vibrasjon, forteller Per Rune. INNTRODUKSJONSPRIS Han er overbevist om at nyheten vil bidra til å befeste svenskenes sterke posisjon i det norske bilmarkedet. I forbindelse med lanseringen leveres V40 med mye spennende ekstrautstyr til sterkt redusert pris. - Introduksjonspakken omfatter digitalt kombiinstrument med 8 tommers fargeskjerm, girspakhode med belysning, samt ryggekamera og ryggesensor. Normalpris er kroner, men nå betaler man kun kr ,-. Kom innom oss for å prøvekjøre nyheten i slutten av august, oppfordrer salgs - sjefen. GLEDER SEG: - Nye V40 har fått et sportslig utseende, og vi gleder oss til å vise den frem til våre kunder, sier Jan Yngvar Alfredsen ved Jorkjend i Porsgrunn. ELEKTRONISK: Instrumentpanelet er både oversiktlig og stilig.

15 Årgang 15 - nr 7 C-Klasse. Alltid en klasse foran. 15 Velutstyrte C-Klasser til kanonpriser! Tilbudet gjelder 4 stk. utstillingsbiler, 2 sorte og 2 grå. C-Klasse sedan til meget fordelaktig pris Kun ,- kr inkl. Spar lev. kr ,- Noe av utstyret: Avantgarde utstyrsline Intelligent Light System (ILS) Metallic lakk 7-trinns automatgirkasse Parameter styring Parkeringssensorer Forberedt for Becker navi Velkommen til prøvekjøring. Omgående levering! Pris inkl. lev. Skien. Forbruk blandet kjøring: 0,47-1,22 l/mil. CO 2 -utslipp: g/km. Bildet kan avvike fra tilbudt modell. Importør: Bertel O. Steen AS. Bertel O Steen Telemark, Bedriftsvegen 120, 3735 Skien, tlf , Volkswagen Caddy jubileumstilbud Vi har kjøpt inn 8 stk velutstyrte Caddy 75HK som du nå får med en flytende kampanjerente på kun 2,99%. Volkswagen Caddy 75 Hk kr 870,-* pr mnd eks. mva Leasing 3 år/ km. Engangsleie kr ,- eks. mva. Etableringsgebyr kr 3.990,- og termingebyr kr 85,- eks. mva. Rente 2,99%. Volkswagen Caddy 75 Hk kr ,- inkl mva Velkommen til en hyggelig handel! Odd-Ivar Gundersen Tlf: Jan-Øivind Westeng-Hansen Tlf Utstyr og farge på bilene varierer noe. *Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk variert kjøring 0,57-0,82 l/mil. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf.: Åpningstider: mandag-fredag torsdag lørdag

16 16 August 2012 Finansiering 0,- kontant fastrente fra 2,9% i 3 år 24 Bilforhandler siden Toyota 1.5 Hybrid, automat hi hk el/bensin km ,- inkl. reg. 12 mnd. garanti 07 Toyota Prius 1.5 Advance hk km ,- inkl. reg. 12 mnd. garanti 09 Toyota Prius 1.8 automat hk bensin, km ,- inkl. reg. Nybilgaranti 10 Toyota Prius Advance aut hk bensin km ,- inkl. reg. Nybilgaranti 07 Toyota Prius automat hk el/bensin km ,- inkl. reg. 12 mnd. garanti 04 Toyota RAV4 4x4 diesel hk aut km ,- inkl. reg. 12 mnd. garanti Åpent: Torsdag: Lørdag: Se våre biler på Finansiering: 2,9 % rente i 3 år SKOLESTARTKAMPANJE! 15. AUG.-15. SEPT. Vespa LX50 Fra kr med toppboks og hjelm verdi kr 3.000,- Keeway RY6 50 Fra kr * Keeway F-Act Evo Fra kr * Peugeot V-Clic Fra kr med toppboks verdi kr 2.500,- PEUGEOT SPEEDFIGHT 3 Fra kr med toppboks verdi kr 2.500,- *Med hjelm, garasjeovertrekk, kjettinglås, refleksvest og en tøff caps VERDI KR 2.000,-. (Gjelder alle mizzuki-produkter, se mizzuki.no) Vi fører også: Vespa SMC Linhai TGB Telemarks STØRSTE mopedbutikk

17 Årgang 15 - nr 7 17 Knallpriser på Partner gressklippere! Du trenger ikke gå til store byggshopper for å kjøpe billig gressklipper. Hos oss får du ferdig montert og klargjort med olje i prisen. Eget godkjent service-verksted for Partner McCulloch. PARTNER McCULLOCH M DVA med 6.5 hk Honda-motor Før NÅ PARTNER McCULLOCH M D Med el.start, bio, bakhjulstrekk og sideutkast Før NÅ kr PARTNER McCULLOCH M H 18.5 HK Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Hydrostatisk girkasse for god kjørekomfort. BioClipsett medfølger. Oppsamler som tilleggsutstyr. Her kan du bygge på med blant annet tilhenger og oppsamler. Naturligvis el-start og tilkopling til vannslange. Før NÅ Kjøp nå, betal til våren! Tlf.: Fax: Åpent: mandag - torsdag tirsd-onsd-fred Lørd Leveringsklare biler med 2 års bruktbilgaranti! Inntil 2 års bruktbilgaranti 12 VW Passat hk diesel 4x4 Rødmet, cruiskontroll, hengerfeste, dieselvarmer, handsfr.,++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 11 VW Caravelle hk diesel Sortmet., avt.bart h.f., s.lås, sperre, climatronic, antispinn ++ km kr , , , ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 11 VW Touareg 140 hk 3.0 diesel Sortmet., climatronic, dieselvarmer, skinn, s.lså, navigasjon++km kr , , , ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 09 Audi TT hk bensi Sortmet., aircond., CD.veksler, cruiskontroll, klima, kjørecomp.+++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 08 VW Tiguan hk diesel Gråmet, climatronic, sentrallås, setevarmer, sperre, takrails+++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 06 Audi A4 st.v. 2.0 bensin 200 hk Beigmet., avtagb. h.f., cruiskontroll, servo, s.lås, sportsseter, sperre.++ km kr ,- Rimlig finansiering fra 0,- kontant LÅN INNTIL 7 ÅR Kim Taraldlien Bruktbilansvarlig Tlf

18 18 August 2012 Vi selger våre Opel lagerbiler til sterkt reduserte priser! Oscarsgt. 3, 3724 Skien.Tlf.: VI UTFØRER ALT, TIL ALLE BILMERKER! Ditt komplette bilverksted! Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering GODKJENT AV Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-Sertifisert lakkeringsverksted STAR BIL AS REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

19 Årgang 15 - nr 7 CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP - ALT ANNET ER KOPIER! VELKOMMEN TIL VISNING OG PRØVEKJØRING! NYE ISUZU D-MAX TROOPER EDITION SUVERENE SPESIFIKASJONER 3 TONN TREKKVEKT! SE DEN HOS OSS! Jeep Grand Cherokee 4x4 Overland kr ,- Utstyr: 3,0 CRD, Automat, luftfjæring, Takluke Jeep Compass 2,2 CDi Limited Kr , Jeep Wrangler Unlimited 4x4 Varebil kr ,- Utstyr: 2,8 CRD, 200 HK, automat. Eks. mva Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- inkl. mva Fåes med automatgir VI ER NY ISUZU-FORHANDLER! 5 års garanti / km Japansk kvalitet! Tøffest i klassen Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Driv - stofforbruk blandet kjøring Compass: fra 0,66 l pr mil. CO2-utslipp: fra 172 g/km. Grand Cherokee: fra 0,83 l pr mil. CO2-utslipp: fra 218 g/km. Wrangler: fra 0,83 l pr mil. CO2-utslipp: fra 230 g/km. Illustrasjonsfoto - avbildete biler kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon Skolestartkampanje hos Telemarks største mopedforhandler! TZR 50 Med hjelm! AEROX 50 cc Hjelm får du på kjøpet NEOS 50 cc JOGR 125 cc Med hjelm! Kjøp nå, betal til våren Kan leveres med 2,4 l bensin m/automat, kr , Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf.: Fax: Registrering og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg. Åpent: mandag - torsdag tirsd-onsd-fred Lørd 11-15

20 20 August 2012 IMPORTØR NTT er importør av flere markedsledende produkter, blant disse Chicago Pneumatic, Dynabrade og Apex. - Vi leverer stempelkompressorer og skruekompressorer som strekker seg fra 2,2 kw opp til 90 kw, samt alt av verktøy som bruker trykkluft, sier daglig leder Oddvar Linga. SALG OG SERVICE: Som totalleverandør innen trykkluft tilbyr NTT både markedsledende produkter, installasjon og ettersyn av anlegg. Her er salgs- og servicemedarbeiderne samlet utenfor basen på Gråten: Reidar Brauti, Svenn Erik Thorsby, Benjamin Flatin, Oddvar Linga og Karl Edvard Gran. Trykkluftspesialisten i Skien I mer enn 25 år har NTT vært totalleverandør av trykkluft og kompressorteknikk. Den unike erfaringen deler de mer enn gjerne med sine kunder. F irmaet, som er basert på Gråten i Skien, har en historie som går helt tilbake til 1959, og er et av landets eldste selskaper dedikert trykkluft. NTT er importør og forhandler av en rekke markedsledende produkter, samt en viktig samarbeidspartner med tanke på vedlikehold. HELE NORGE - Vi leverer alt fra medisinsk trykkluft, til trykkluft som brukes innen industrien. Bil- og lakkverksteder er blant våre typiske kunder. I tillegg leverer vi mye verktøy til offshorebaserte bedrifter. Vi jobber i hele Norge, både med lokale forhandlere og nøkkelkunder som vi har direkte kontakt med, forteller daglig leder Oddvar Linga. VEILEDNING Likevel er det Grenland som er NTT sitt kjerneområde. - For våre lokale kunder er det en stor fordel at vi kan være hurtig på plass når det oppstår et problem. Det gir også en trygghet for dem å vite at vi sitter på den rette kompetansen, og kan gi den nødvendige veiledningen; både i forhold til å velge de rette produktene, og med tanke på vedlikehold av anleggene, sier han. GOD ØKONOMI Serviceleder Reidar Brauti presiserer at mange bedrifter har mye å hente økonomisk på å ta en gjennomgang av trykkluftanlegget. - I det lange løp er det klart at det lønner seg å legge litt penger i røranlegg og utstyr. NTT er behjelpelig i alle faser; fra behovskartlegging før kjøp, til installasjon og vedlikehold i etterkant. Vi tilbyr serviceavtaler som skreddersys kundenes behov, avtaler som sørger for at anleggene alltid fungerer som de skal og reduserer utgiftene til reparasjoner. TOTALLEVERANDØR Som totalleverandør innen trykkluft og kompressorteknikk, tilbyr NTT følgende: EGET VERKSTED: - Mange av våre oppdrag utføres ute hos kundene, men vi har også et eget verksted på Gråten som tar seg av småreparasjoner, sier servicetekniker Benjamin Flatin. SERVICEMANN: For mange av NTTs kunder er Svenn Erik Thorsby et kjent fjes. - Mye av arbeidstiden tilbringes ute hos kundene, smiler serviceteknikeren. Grundig behovskartlegging Veiledning i forkant av kjøp Installasjon Veiledning i daglig ettersyn Serviceavtaler i forhold til vedlikehold

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn!

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn! norgespremiere Prøvekjør og vinn! se side 8 nye KIA CEE D Nye KIA cee d fra kun 199.900,- kia sportage 7 års garanti har aldri sett bedre ut! se side 6 KIA Sportage fra kun 259.600,- inkl. lev.omkostninger*

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL TELEMARK Avis www.motoravisa.no 10-2012 15 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 2 Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012 Peugeot // Partner varebil 4x4 MOTOR 1.6 HDi Sylindervolum: 1560 Antall sylindre: 4/8v Maks ytelse kw (CEE

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

CITROËN BERLINGO PROFF VAREBIL

CITROËN BERLINGO PROFF VAREBIL CITROËN BERLINGO PROFF VAREBIL PRILITE 2015 IT OPPDATERT JAN 2015 UTTYRNIVÅ UTLIPP g CO2/km AVGIFT PRI m/mva PRI u/ MVA CITROËN BERLINGO HDi 75 L1 BAIC 5,1/133/170 24 588 156 228 129 900 CITROËN BERLINGO

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 PEUGEOT 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2013 O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2008 oppdatert 11.11.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2008 oppdatert 11.11.2008 Peugeot // 207 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2008 oppdatert 11.11.2008 Standardutstyr Urban Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse Kollisjonsputer

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert Kverneland Bil NYE FORD TRANIT CUTOM 152 Prisliste fra 26. februar 215 Leveringsomkostninger inkludert FORD Transit Custom Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 2.2L

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16" felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16 felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor MODELL UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIFT PRIS DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 51 651 kr 232 900 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

Norges mest solgte småbil! kia eneste merke med 7 års garanti i norge! KIA Sportage fra kun 259.600,- Inkl. lev. omkostninger* se side 5.

Norges mest solgte småbil! kia eneste merke med 7 års garanti i norge! KIA Sportage fra kun 259.600,- Inkl. lev. omkostninger* se side 5. KIA SPORTAGE EN TØFF OG MODERNE TURKAMERAT Nye kia CEE D MED FOKUS PÅ DESIGN OG KVALITET se side 4 KIA Sportage fra kun 259.600,- Fra kun 199.900,- Nye KIA rio garantert oppmerksomhet! se side 5 Fra kun

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

PEUGEOT. Nye 308. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013

PEUGEOT. Nye 308. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013 PEUGEOT Nye 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013 Oppdatert: 18.11.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Peugeot // Expert Tepee

Peugeot // Expert Tepee Peugeot // Expert Tepee Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2007 Standardutstyr Loisir Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk stabilitetsprogram,

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

308 Stasjonsvogn. Peugeot. Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2011 ajourholdt 01.12.11

308 Stasjonsvogn. Peugeot. Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2011 ajourholdt 01.12.11 Avbildet modell: 308 Active stasjonsvogn med glasstak som ekstrautstyr. Peugeot 308 Stasjonsvogn Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2011 ajourholdt 01.12.11 Standardutstyr 308

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016 Kundeprisliste 1. januar 2016 Modellbeskrivelse Drivlinje Motor CO 2 -utslipp NO x -utslipp Registrering Registreringsavgift inkl. vrakpant Kundepris eks mva. Kundepris inkl. avg. og mva. Singel varebil

Detaljer

NYE KIA SPORTAGE SER UT SOM EN MILLION. KOSTER BARE FRA 279.900,-

NYE KIA SPORTAGE SER UT SOM EN MILLION. KOSTER BARE FRA 279.900,- www.kia.com NYE KIA SPORTAGE SER UT SOM EN MILLION. KOSTER BARE FRA 279.900,- MER STANDARDUTSTYR ENN NOEN GANG! 7 integrert NAVI system 16 alufelger LED-lys foran Radio/CD, 7 Infinity høytalere inkl. sub-woofer

Detaljer

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Gjeldende fra 05/2010

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Gjeldende fra 05/2010 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Gjeldende fra 05/2010 ajourholdt 01.06.2010 Peugeot // Partner varebil MOTOR 1.6 HDi 1.6 HDi Sylindervolu: 1560 1560 Antall sylindre: 4/16v 4/16v Maks

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIF T PRIS Benzin DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 49 923 kr 233 000 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 /

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

PEUGEOT. Nye 508 SW. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juli 2015

PEUGEOT. Nye 508 SW. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juli 2015 PEUGEOT Nye 508 SW STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juli 2015 Oppdatert: 03.06.2015 Standardutstyr 508 SW Active ESP; ASR og Hill assist Intelligent Traction control 6 kollisjonsputer:

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

PEUGEOT 508 RXH. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015

PEUGEOT 508 RXH. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015 PEUGEOT 508 RXH STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015 Oppdatert: 10.02.2015 508 RXH og 508 RXH Line standardutstyr Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

Det meste for de fleste

Det meste for de fleste Det meste for de fleste Det meste for de fleste Gundersen Galvano startet opp i 1976, og er en familiebedrift med tilhold på Hafslundsøy i Sarpsborg. Etter snart 40 år i faget har vi opparbeidet unik erfaring

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

PEUGEOT. Oppdatert: 05.08.2015

PEUGEOT. Oppdatert: 05.08.2015 PEUGEOT 508 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juli 2015 Oppdatert: 05.08.2015 Standardutstyr 508 Active Sikkerhetsutstyr: ESP; ASR og Hill assist Intelligent Traction control 6 kollisjonsputer:

Detaljer

9.-18. 3,95% rente. september 2010. Norges nyeste Volkswagen anlegg finner du i Larvik

9.-18. 3,95% rente. september 2010. Norges nyeste Volkswagen anlegg finner du i Larvik 9.-18. september 2010 3,95% rente på finansiering av bil i kampanjeperioden Volkswagen Finans Volkswagen Finans tilbys gjennom Volkswagen Møller Bilfinans AS, et finansieringsselskap eid av Volkswagen

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 rettet 27.02.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 rettet 27.02.2008 Peugeot // 308 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 rettet 27.02.2008 Standardutstyr Confort Pack Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP

Detaljer