Bolig. Et hint av Sømna. Lørdag 07. februar Brønnøysunds Avis

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Bolig. Et hint av Sømna. Lørdag 07. februar 2015. Brønnøysunds Avis"

Transkript

1 19 Lørdag 07. februar 2015 Et hint av Sømna Sømnajenta Kathrine Sunds flotte hjem i Nederland har vakt oppsikt. I løpet av våren kommer det artikler om huset i flere skandinaviske interiørblader. Bla om ->

2 20 Lørdag 07. februar Et hjem med masse liv og latter Familien: Kathrine Sund sammen med mannen Marcel van der Heide, og barna Stella og Max fra en sommertur hjemme i Sømna. Stilrent: Så enkelt og så stilig kan man innrede et hjem. Heerenveen/Nederland: Stil er en viktig faktor for Kathrine Sund, samtidig vil hun ha et hjem hvor man ikke redd for noe og hvor latteren kan sitte løst. ngen. Sømnajenta har etablert seg like ved skøytebyen Heerenveen i Nederland, som nabo har hun den olympiske mesteren Sven Kramer. Men det var ikke derfor Sund og mannen falt for huset de nå har bodd i to år. Dette er vårt første hus, og det var absolutt ikke planen at vi skulle kjøpe noe så stort nå. Men vi syntes det var så fint, det lå veldig fint til sørvest. Historien tar en annen vending når de entrer huset og får ser tilstanden inni. Huset, som ble bygget i 2000 og var ikke spesielt gammelt, men likevel var det mye som måtte gjøres. Det var ikke fint inni, jeg sa raskt til mannen min at vi måtte ta bort en vegg. Det var et par i 60-årene som bodde her før oss, og de hadde en litt annen stil enn oss. Alt var brunt, forteller Sund. Det første de gjorde var å male alt hvitt. Huset hadde seks soverom og to bad, nå er ett soverom og ett bad borte. De har utvidet kjøkkenet til omtrent 60 kvadratmeter. Der er det nå betonggulv og et kjøkkenbord av rakved som er fem meter langt. Vi har bare to barn og trenger ikke seks soverom. Vi har modernisert huset og fått utnyttet plassen mye bedre enn hva det var. Det var litt ulogisk oppbygd, men nå har vi fått en bedre flyt. Og det er viktig. For huset er ikke akkurat trangt i utgangspunktet, med 360 kvadratmeter boareal. Det er stort. Jeg er veldig glad i å trene, og stua er så stor at jeg kunne gjort intervalltreningen min der. Den er meter lang, ler sømnaværi- Hun og mannen Marcel van der Heide møttes i 1997 i USA. I ti år bodde de i byene Miami, Atlanta og Davenport Iowa utenfor Chicago for å fullføre kiropraktorstudiene. I to år bodde de begge i Norge for å fullføre turnustiden. I mellomtiden hadde de fått barna Stella (10,5) og Max (8,5). Så flyttet vi til Nederland til mine foreldres store sorg. Vi trives veldig godt her i huset, men jeg savner Norge, mamma og pappa også. Kiropraktoren har alltid vært opptatt av interiør. Det er boligbladene hun leser, ikke blogger, for å bli inspirert i hjemmet. Selv beskriver Sund stilen som industriell og moderne med enkle linjer. Samtidig skal det være personlig. Jeg har blant annet en dreiebenk som er 200 år gammel. Jeg trives veldig godt med å gå rundt på loppemarked å Praktisk: Da familien overtok huset var det upraktisk og ulogisk. Ved å blant annet rive noen vegger har hjemmet fått en god flyt. Industriell: Stilen omtales som industriell med moderne linjer. Grovt treverk mot hvite vegger og betonggulv er noe som går igjen i huset. finne ting. Bærer stilen din preg av din norske herkomst? Jeg synes ikke det. Men våre venner mener jeg har en veldig skandinavisk stil. Jeg kan på en måte skjønne dem. Jeg har mange trestubber og skinnfeller, og her nede blir det kalt skandinavisk stil. Alt må ikke være nytt for familien Sund-van der Heide. Skapet på det ene soverommet har de bygget selv. Husfruen er også veldig glad i å lage ting selv. Jeg har pepper i ræva, som mannen min sier, jeg sitter aldri i ro, ler hun. Det som i utgangspunktet ser ut som et rent designhjem, er også preget av at familien skal trives. Sund har imidlertid vanskeligheter med å fastslå hvorvidt hun har en favorittplass i huset. Det må være der familien er. Vi er ikke redde for noen ting i huset, man må ha et fa- miliehus hvor ungene kan få leke og tegne. Når det gjelder selve huset så må det være mot sørsiden. Der er det alltid fint å se ut vinduet uansett vær og vind. Huset har vakt oppsikt både i nabolaget og hos andre ute i verden. I høst kom frilansjournalist og blogger Helena Kohl fra Sverige for å lage en boligreportasje i det norsk-nederlandske hjemmet. Huset hadde Kohl funnet på bildedelingstjenesten Instagram, og til våren vil flere skandinaviske blader ha huset til Sund som kilde til inspirasjon for andre. At andre er interessert i huset synes kiropraktoren bare er koselig. Det er alltid like artig å høre at andre liker stilen din. Sund forklarer at det tar en stund før man finner fram til husets stil, man må bo seg inn. Moren, Randi Sund, har flere Rørlegger med butikk Nybygg Modernisering Alt i VVS Tlf BRØNNØYSUND RØR AS Rett i vannet: Få skritt fra huset kan familien nyte en sommerdag på brygga og ta seg en avkjølende dukkert.

3 Lørdag 07. februar Detaljrik: Det blandes mellom det moderne, det tradisjonelle og det personlige. ganger spurt om hun ikke skal ha flere bilder på veggen. Jeg har jo noen bilder på veggen, men det tar tid å finne ut hvor ting passer inn. Det var aldri meningen at vi skulle ha et slikt hus når vi var så unge. Men vi trives veldig godt med grilling, vin og mulighet til å gå rett ut i innsjøen for å bade. Dette er et hjem med masse liv og latter. Sund kommer også med en siste oppfordring til de hjemme som leser om hjemmet hennes i lokalavisa: Dere som sier at dere skal komme på besøk, det er bare å komme. Det holder ikke bare å si man skal komme. Kom!. og foto: Tekst Miriam S. Næss Nettjournalist Stort: Kathrine Sund fra Sømna omtaler huset sitt som stort. Bare kjøkkenet er 60 kvadratmeter og har et fem meter langt bord av rakved, et naturlig samlingspunkt for familien. Foto: Privat salgsrapport - takst skadetakst - verdivurdering - uavhengig kontroll Takstingeniør Gøran Heimen Tlf Takstingeniør Bjørn-Espen Hansen Tlf Drømmehus: Da Kathrine Sund og mannen Marcel van der Heide så huset utvendig for første gang falt de helt av både utseende og beliggenheten som blant annet er nært vannet. Postboks 316, 8901 Brønnøysund

4 22 LØRDAG 07. FEBRUAR Krev lavere rente VI HAR FLYTTET Vi har flyttet til nye lokaler i Industriveien 1 på Salhus. Stikk innom og få vår store huskatalog med 40 flotte hus. Billige lån: Rentenivået på boliglån er nå på vei ned mot 2,7 prosent for enkelte kundegrupper. Da kan det være mye penger å spare for de som fortsatt har en rente over 3 prosent. Foto: Torstein Finnbakk Brønnøysund: Har du tilfredsstillende sikkerhet og betjeningsevne bør boligrenten din nå ligge rundt 3,0 prosent, sier generalsekretær Peter Batta i Huseiernes Landsforbund (HL). Bård Pedersen Velkommen innom for en hyggelig boligprat! Batta viser til at flere banker nå har redusert renten helt ned til 2,7 prosent. Signalene i bransjen tilsier at den skal videre nedover. Dersom du ennå ikke har fått rentebrev fra banken din bør du ta grep, oppfordrer HL-sjefen. Den enkleste måte å gjøre dette på er å kontakte egen bank først, gjerne skriftlig, og be om forklaring på hvorfor din boligrente ikke er redusert. Ifølge Batta har Huseiernes Landsforbund laget et standardbrev som folk kan benytte for å gjøre dette. Det er et faktum at Norges Bank har satt ned styringsrenten, nettopp med det ønske at bankene skal følge etter. Dessuten har pengemarkedsrenten sunket kraftig. Dette gjør at bankenes innlån er blitt betydelig billigere. Jeg reagerer på at mange banker opererer med ulike rentesatser til ulike kundegrupper. Nå for tiden har de sjarmoffensiv overfor unge og førstegangsetablerere, sier Batta. Han er ikke selv en tilhenger av pruting. Men når bankene opererer etter egen prioritering, mener jeg at den som blir oversett må reagere. I dagens marked kan det synes som bankenes somling går utover de gamle og solide kundene, som enten får den lave renten for seint eller som rett og slett kan bli glemt, mener Peter Batta. Ofte feil i kjellerstuer BERNHARD OLSEN AS Inustriveien 1 - Brønnøysund - Tlf Epost: - Oslo: Det bygges svært ofte feil når uinnredede kjellere oppgraderes til stue eller soverom, ifølge takstbransjen. Resultatet kan bli fuktskader, sopp og helsefarlig inneklima. I en fersk undersøkelse gjort blant boligtakstmenn i Norges Takseringsforbund (NTF) svarer 80 prosent at byggefeil som kan gi dårlig inneklima er ganske utbredt. Halvparten av takstmennene oppgir at de ser slike feil i mer enn 30 prosent av de oppgraderte kjellerne. Hver fjerde takstmann mener at dette er mer vanlig enn uvanlig. Byggefeil som kan skade inneklimaet er nok mest vanlig der hvor huseierne har gjort jobben selv, eller benyttet ufaglært arbeidskraft, sier Roger Andersen, leder for NTFs avdeling i Oslo og Akershus i en pressemelding. Dårlig ventilasjon er en gjenganger blant problemene han oppdager på befaring. Ved innredning av kjellere er det mange som baserer seg på dårlige konstruksjoner med feil bruk av isolasjon og dampsperre av plast på innsiden av veggen, slik man gjorde før. I dag anbefales det å isolere fra utsiden, for å unngå fukt og påfølgende sopp- og råteskader. Dårlig kjellerlukt er ofte det første signalet om at noe er galt. Men for takstmannen er det ikke alltid så lett å kjenne dette, hvis huseier har luftet godt før vi kommer på befaring. Da må det tas prøver, kombinert med visuell observasjon. Svertesopp inne er for eksempel et alvorlig faresignal, sier Andersen.

5 LØRDAG 07. FEBRUAR 2015 SALHUS T 2 SOLG 23 Innflyttingsklare leiligheter i 4-mannsbolig Innskudd: Kr ,- + omk. Fellesgjeld: Kr ,Totalpris (innskudd+fellesgjeld): Kr ,Felleskostnader: Kr 6.431,BRA/P-rom: 93 m2/89 m2 Adresse: Svaleveien 4-8 A,B Flotte leiligheter med god standard på ett plan. Gulvene har parkett, flis/laminat og vinyl. Veggene har ferdigmalte mdf-plater og våtromsplater. Takene har hvite himlingsplater. Vedovn, sentralstøvsuger og balansert ventilasjonsanlegg montert. en inneholder 3 soverom, stue, kjøkken med integrerte hvitevarer, bad, teknisk bod og utebod. Vestvendt balkong. Carport til alle leiligheter. Flott beliggenhet på Salhus, ca 2,5 km fra Brønnøy sentrum. Etablert og barnevennlig område med kort vei til barnehage, skole, matvarebutikk, offentlig kommunikasjon, flotte turområder i nærheten av sjøen og treningssenter. Prisantydning: Innskudd kr omk. Visning etter avtale med megler SALHUS T 2 SOLG Velkommen! Moderne leiligheter på ett plan med carport og utebod Adresse: Bokfinkveien 7 A-D Innskudd: kr ,- + omk. Fellesgjeld: kr ,Totalpris: (innskudd+fellesgjeld)kr ,Fellesutgifter pr mnd.: kr 6.463,- pr. d.d. Bra/p-rom: 93 m2/89 m2 Lyse og tidsriktige leiligheter med alt på ett plan. Gode planløsninger med gjennomgående god standard. en inneholder: Gang, 3 soverom hvorav det ene med stor garderobeløsning, bad/vaskerom, teknisk rom/bod, stue med utgang til stor balkong og kjøkken i åpen løsning. Carport med utebod. Gulvene har parkett, flis, flislaminat og våtromsbelegg. Veggene har Wall to paint malerstrie, fibo tresbo veggplater og fibo tresbo våtromsplater. Taket har folierte takplater. Kjøkken og baderoms innredning fra Møbelkjøkken med hvite fronter. Balansert ventilasjonsanlegg, vedovn, sentralstøvsuger og integrerte hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn fra Zanussi følger med. Dører, listverk og foringer leveres hvitmalt. Uteområdet rundt boligen opparbeides med isådd plen og grusede innkjørsler. Det er ca. 2,5 km til Brønnøy sentrum med alle fasiliteter. Kort vei til barne/ungdomskole, barnehager, butikker, treningssenter, sjø og friområder. Prisantydning: Innskudd kr omk. Visning etter avtale med megler Velkommen!

GARANTI BOLIGAVIS. Kontakt oss for en boligprat! Vi er lokalkjente, profesjonelle og vil alltid gjøre vårt beste for deg!

GARANTI BOLIGAVIS. Kontakt oss for en boligprat! Vi er lokalkjente, profesjonelle og vil alltid gjøre vårt beste for deg! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 13/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Kontakt oss for en boligprat! Vi er lokalkjente, profesjonelle og vil alltid gjøre vårt beste for deg! Nyhet Gakorimyra Alta Visning, juli 9.

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Nr. 4/2014 Bladet utgis av GARANTI Alta

GARANTI BOLIGAVIS. Nr. 4/2014 Bladet utgis av GARANTI Alta GARANTI BOLIGAVIS Nr. 4/2014 Bladet utgis av GARANTI Alta Gakorisletta Borettslag Prisant. 1 260 000 P-Rom 51 m2 Denne leiligheten er perfekt for både unge førstegangs-etablerere og eldre, som ikke trenger

Detaljer

OMgivelser. Trivelig boligområde.

OMgivelser. Trivelig boligområde. SALHUSmarka Salhusmarka Borettslag: Moderne leiligheter i 4-mannsbolig. Leilighetene ligger i et etablert borettslag sentralt på Salhus i Brønnøysund. Kort og trygg skolevei og nært dagligvarebutikker.

Detaljer

SELFALLET. INNFLYttINgSKLaR HøSteN 2015

SELFALLET. INNFLYttINgSKLaR HøSteN 2015 SELFALLET INNFLYttINgSKLaR HøSteN 2015 Moderne og innholdsrike eneboliger i kjede med terrasse på hele 42 kvm. Sjøutsikt og kort vei til Manger sentrum. OMgivelsene Her kan du leve det gode liv i et attraktivt,

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Utsikt fra Komsatoppen Foto: Robert Baardsen

GARANTI BOLIGAVIS. Utsikt fra Komsatoppen Foto: Robert Baardsen GARANTI BOLIGAVIS Nr. 11/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Utsikt fra Komsatoppen Foto: Robert Baardsen Alta Breverud Brl ALTA/BREVERUD BRL Koselig 3-roms BL-leilighet i Breverudmyra. Dette er en innbydende

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Du finner oss i Alta Sentrum. START SALGET NÅ! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. Du finner oss i Alta Sentrum. START SALGET NÅ! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 9/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Du finner oss i Alta Sentrum START SALGET NÅ! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Thomasbakken Alta ing n s i v s e l l Fe kl 5 1 0 2 i 28. ma 0!

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Onsdag 27 - fredag 29 mai. Velkommen til åpningsdager!

GARANTI BOLIGAVIS. Onsdag 27 - fredag 29 mai. Velkommen til åpningsdager! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 10/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Velkommen til åpningsdager! Onsdag 27 - fredag 29 mai Vi har åpningsdager i våre nye lokaler i Alta Sentrum onsdag 27 - fredag 29 mai! Tollevikbergan

Detaljer

Illustrasjonsfoto. Arkitekttegnet 4-mannsbolig med sjønær beliggenhet.

Illustrasjonsfoto. Arkitekttegnet 4-mannsbolig med sjønær beliggenhet. õ Andvågen Brl Arkitekttegnet 4-mannsbolig med sjønær beliggenhet. Sandnessjøen Velkommen til Andvågen Borettslag I Andvågen på Sandnes, 2 km øst for Sandnessjøen sentrum bygger vi ny flott 4-mannsbolig

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. 3 meglere som jobber i team for deg Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. 3 meglere som jobber i team for deg Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 22 /2015 Bladet utgis av GARANTI Alta 3 meglere som jobber i team for deg Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Apanes Brl Alta Nyhet ALTA/ Unik endeleilighet med i Apanes

Detaljer

EMILTUNET. Illustrasjonsbilde

EMILTUNET. Illustrasjonsbilde EMILTUNET Illustrasjonsbilde Ny og innholdsrik enebolig med carport i trivelige omgivelser sentralt på Valderøya. Bo i et trygt og barnevennlig område med kort vei til barnehage og skole. Solrik og lun

Detaljer

- tid til å leve! på er en del av noe større. Menneskelig vi bygger for folk flest. stolt historie Pålitelig vi er til å stole

- tid til å leve! på er en del av noe større. Menneskelig vi bygger for folk flest. stolt historie Pålitelig vi er til å stole - tid til å leve! Menneskelig vi bygger for folk flest Vital vi tenker nytt Ekte vi har en stolt historie Pålitelig vi er til å stole på er en del av noe større. Tjøllingveien Haga Nordby Bjørndalen Torstvet

Detaljer

P R O S P E K T. Tomannsbolig Børøyveien 11. Stokmarknes

P R O S P E K T. Tomannsbolig Børøyveien 11. Stokmarknes P R O S P E K T Tomannsbolig Børøyveien 11 Stokmarknes I Børøyveien 11 fører vi nå opp en tomannsbolig for salg. Hver bolig blir selveier, på egen tomt. Det er god plass til garasje på egen tomt. Enten

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 2 /2016 Bladet utgis av GARANTI Alta Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Kaiskuru Alta NYHET Visning, l k 26.01.16.30. 16.30-17 en! Velkomm ALTA/KAISKURU Enebolig med

Detaljer

Tjøsvolltunet. på Åkra

Tjøsvolltunet. på Åkra Tjøsvolltunet på Åkra Illustrasjonsfoto, Tjøsvoll Velkommen til Tjøsvoll Prosjektet i Sandskeivegen på Tjøsvoll består av 24 stk leiligheter i 2-mannsboliger og 14 stk leiligheter i rekkehus. Leilighetene

Detaljer

Passivhus: Mo i Rana Furumogata 14

Passivhus: Mo i Rana Furumogata 14 Passivhus: Mo i Rana Furumogata 14 Energieffektiv og moderne enebolig med carport. Solrik og rolig beliggenhet i etablert boligområde med fantastiske turmuligheter. Kort vei til populære Klokkerhagen fritidspark.

Detaljer

jakobshilleren trinn 2

jakobshilleren trinn 2 Askøy - Stongafjellet jakobshilleren trinn 2 Nye flotte boliger på toppen av fjellet 44 45 46 Velkommen til Jakobshilleren trinn 2 - Stongafjellet 47 LEK Idylliske Stongafjellet gir deg landlige omgivelser

Detaljer

et eventyrhus Villa Fjelltun

et eventyrhus Villa Fjelltun Drømmerom: Et soverom ble slått sammen med kjøkkenet for å få et stort rom. Det er selve hjertet i huset, hvor familien samles til lekselesing, kokkelering eller til rene kosestunder med musikk og levende

Detaljer

VELKOmmEN til LyEFJELL

VELKOmmEN til LyEFJELL 1 8 FUNKSJONELLE leiligheter på Lyefjell Velkommen til Lyefjell Lyefjell ble etablert tidlig på 1980-tallet der hensikten var å spare verdifull jordbruksjord i kommunen. Nå bor det mer enn 2 200 innbyggere

Detaljer

JÆRENS TAK LYEFJELL. 8 delikate eneboliger på Lyefjell

JÆRENS TAK LYEFJELL. 8 delikate eneboliger på Lyefjell JÆRENS TAK LYEFJELL 8 delikate eneboliger på Lyefjell 1 Velkommen til Lyefjell Lyefjell ble etablert tidlig på 1980-tallet der hensikten var å spare verdifull jordbruksjord i kommunen. Nå bor det mer enn

Detaljer

8 funksjonelle leiligheter på Lyefjell

8 funksjonelle leiligheter på Lyefjell 8 funksjonelle leiligheter på Lyefjell 1 Velkommen til Lyefjell Lyefjell ble etablert tidlig på 1980-tallet der hensikten var å spare verdifull jordbruksjord i kommunen. Nå bor det mer enn 2 200 innbyggere

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Skal du selge bolig eller leilighet? profesjonelle og vi gjør vårt beste for deg!

GARANTI BOLIGAVIS. Skal du selge bolig eller leilighet? profesjonelle og vi gjør vårt beste for deg! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 16/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Skal du selge bolig eller leilighet? Vi kan hjelpe deg! Vi er lokalkjente, profesjonelle og vi gjør vårt beste for deg! Kronstad Alta Nyhet! SPIREAVEIEN

Detaljer

Praktiske familieboliger på. Storenubben. 11 boliger fra 58-166 m2

Praktiske familieboliger på. Storenubben. 11 boliger fra 58-166 m2 Praktiske familieboliger på Storenubben 11 boliger fra 58-166 m2 På Storenubben skal det føres opp 11 rekkehus. Det blir 7 boliger på 3 etasjer, 2 boliger på 2 etasjer og 2 boliger på et plan. Det er gjennomført

Detaljer

Kongsteinsvegen på tau 2 eneboliger. Fantastisk utsikt. et steinkast fra sjøen

Kongsteinsvegen på tau 2 eneboliger. Fantastisk utsikt. et steinkast fra sjøen Kongsteinsvegen på tau 2 eneboliger Fantastisk utsikt et steinkast fra sjøen Kongsteinsvegen på tau 2 eneboliger Solnedganger du kommer til å leve lenge på. Rusle ned til sjø- og båtliv. Kongsteinsvegen

Detaljer

18 leiligheter i naturskjønne omgivelser på Vikevåg - Rennesøy

18 leiligheter i naturskjønne omgivelser på Vikevåg - Rennesøy 18 leiligheter i naturskjønne omgivelser på Vikevåg - Rennesøy Det gode liv Rennesøy har i de senere år vært en av de kommunene i landet som har hatt høyest prosentvis befolkningsvekst, og er av levekårsundersøkelser

Detaljer

Øvre Myrland Borettslag Byggetrinn 2. Leveringsbeskrivelse:

Øvre Myrland Borettslag Byggetrinn 2. Leveringsbeskrivelse: Øvre Myrland Borettslag Byggetrinn 2 Leveringsbeskrivelse: ØVRE MYRLAND BORETTSLAG OMRÅDE / BELIGGENHET Beliggenhet: Øvre Myrland III, Elvebakken, Sortland Solrik beliggenhet, nært turterreng med lysløype,

Detaljer

PUSTEROM Store vinduer og utvidede døråpninger gir dette hjemmet masse luft og god romfølelse.

PUSTEROM Store vinduer og utvidede døråpninger gir dette hjemmet masse luft og god romfølelse. INSPIRASJON HJEM da mette og niels pusset opp huset, fjernet de flere dører og utvidet åpningene, slik at romfølelsen ble luftigere. Møtet mellom gammelt og nytt er dessuten viktig for dem, noe som kommer

Detaljer

8 leiligheter i trivelig småhus bebyggelse naturskjønt og sentralt

8 leiligheter i trivelig småhus bebyggelse naturskjønt og sentralt BRATTEBØ GÅRD SANDNES 8 leiligheter i trivelig småhus bebyggelse naturskjønt og sentralt LEILIGHETER BRATTEBØ GÅRD SANDNES BLOCK WATNE Nyt det gode liv i en lettstelt leilighet i en hyggelig småhusbebyggelse

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. din! Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. din! Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr 23 /2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Boret tslag s spesi aliste n din! Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Alta Ternesvingen 27 A ALTA/GAKORIÅSEN BRL Koselig 2-roms

Detaljer

Lekre leiligheter på Kvalatoppen! Lyse og luftige, med balkong, parkering og heis

Lekre leiligheter på Kvalatoppen! Lyse og luftige, med balkong, parkering og heis BLOKK KVALATOPPEN KVALA Lekre leiligheter på Kvalatoppen! Lyse og luftige, med balkong, parkering og heis LEILIGHETER Illustrasjon Illustrasjon KVALA Kvalatoppen BLOCK WATNE «Her bor du lyst og luftig.»

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Gå ikk e glip av vå. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. Gå ikk e glip av vå. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 24 /2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Gå ikk e glip p av vå rt juleti lbud Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Vår julegave til deg Tegn oppdraget med oss i desember

Detaljer

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE 5 OBOS BOLIGAVIS UKE 5 014 BRUK EN LOKALKJENT EIENDOMSMEGLER! Har du husket å forsikre hjemmet ditt? Medlemsforsikring til medlemspris. OBOS tilbyr en av Norges

Detaljer

6 ENEBOLIGER I KJEDE OG 8 LEILIGHETER

6 ENEBOLIGER I KJEDE OG 8 LEILIGHETER 6 ER I KJEDE OG 8 ER HILL Panorama mot sjøen, takterrasse med sol fra morgen til kveld og stor valgfrihet på ulike boligtyper. Velkommen til Botn Hill. Et unikt boligprosjekt midt i hjertet av Selbu. stue/kjøkken

Detaljer

JÆRENS TAK LYEFJELL. 7 signaturboliger på Lyefjell med panoramautsikt over Jærkysten

JÆRENS TAK LYEFJELL. 7 signaturboliger på Lyefjell med panoramautsikt over Jærkysten JÆRENS TAK LYEFJELL 1 7 signaturboliger på Lyefjell med panoramautsikt over Jærkysten Velkommen til Lyefjell Lyefjell ble etablert tidlig på 1980-tallet der hensikten var å spare verdifull jordbruksjord

Detaljer

Moderne leiligheter med parkeringskjeller

Moderne leiligheter med parkeringskjeller BUGGELANDSKOGEN BOGAFJELL Moderne leiligheter med parkeringskjeller LEILIGHETER I BLOKK Illustrasjon BOGAFJELL Buggelandskogen BLOCK WATNE «Lys og frisk luft øker trivselen her får du det godt» Illustrasjon

Detaljer

KB Eiendom AS. Neverdal. 3 og 4 roms leiligheter Fjellmyra 3

KB Eiendom AS. Neverdal. 3 og 4 roms leiligheter Fjellmyra 3 KB Eiendom AS Neverdal 3 og 4 roms leiligheter Fjellmyra 3 Beliggenhet Fjellmyra 3 ligger i idylliske omgivelser på Neverdal. Tomta som er ca 1200 m2 har en terrengprofil som er sørvendt og med meget gode

Detaljer

Flotte og romslige vestvendte boliger med god planløsning og solrike terrasser

Flotte og romslige vestvendte boliger med god planløsning og solrike terrasser EIKESKAR NOTODDEN Flotte og romslige vestvendte boliger med god planløsning og solrike terrasser ENEBOLIGER I KJEDE Illustrasjon EIKESKAR NOTODDEN BLOCK WATNE Illustrasjon Illustrasjon 2 BLOCK WATNE NOTODDEN

Detaljer

Spannalia 2 Flotte leiligheter med nærhet til Norheim og Raglamyr

Spannalia 2 Flotte leiligheter med nærhet til Norheim og Raglamyr Spannalia 2 Flotte leiligheter med nærhet til Norheim og Raglamyr For mer informasjon se www.a-utvik.no HUS 10 HUS 11 HUS 8 HUS 9 HUS 6 HUS 7 HUS 5 HUS 4 HUS 3 HUS 2 HUS 1 Illustrasjonsfoto, Oversikt Spannalia

Detaljer

Torvhusbakkane Buret tsl ag. 40 attraktive leiligheter på Ågotnes

Torvhusbakkane Buret tsl ag. 40 attraktive leiligheter på Ågotnes Torvhusbakkane Buret tsl ag 40 attraktive leiligheter på Ågotnes Nytt og spennende boligprosjekt på Ågotnes Torvhusbakkane borettslag blir et unikt og attraktivt boligprosjekt med en sentral beliggenhet

Detaljer

Mesterhus KARITA. Torsbygg as. Pris fra 3 590 000,-

Mesterhus KARITA. Torsbygg as. Pris fra 3 590 000,- Mesterhus KARITA Et klassisk, storslått hus med store stuer, og full takhøyde i begge etasjer. Boligen har fin beliggenhet på Skålvik i barnevennlige omgivelser. Turområde rett utenfor stuedøren. Kort

Detaljer

Øvre Myrland. Moderne funkisleiligheter i Elvebakken i Sortland. Her har du Sortlandsmarka som din nærmeste nabo og sentrum kun 5 minutter unna.

Øvre Myrland. Moderne funkisleiligheter i Elvebakken i Sortland. Her har du Sortlandsmarka som din nærmeste nabo og sentrum kun 5 minutter unna. Øvre Myrland Moderne funkisleiligheter i Elvebakken i Sortland. Her har du Sortlandsmarka som din nærmeste nabo og sentrum kun 5 minutter unna. Omgivelser I Øvre Myrland bor du i et trygt og barnevennlig

Detaljer

www.leiligheter-buggeland.no

www.leiligheter-buggeland.no www.leiligheter-buggeland.no Store flotte leiligheter i fine omgivelser!... noe mer enn bare en leilighet Buggelandstunet, som er en del av Bogafjell har alle ting du ønsker deg. Du er på E39 på bare kort

Detaljer

Grendehusvegen, 1929 Auli

Grendehusvegen, 1929 Auli Grendehusvegen, 1929 Auli Nybygg, Borettslag. 2 mannsboliger i flotte omgivelser, innflyttningsklare. BTA 151 kvm inkl. Utebod, terrasse BRA 123 kvm Primærareal 96,9 kvm Innskudd: fra 590 000,- Felleskostnader

Detaljer

Jåsund enebolig. Himmel og hav så fint familien kan bo på Tananger

Jåsund enebolig. Himmel og hav så fint familien kan bo på Tananger Himmel og hav så fint familien kan bo på Tananger Bildet er en illustrasjon og avviker noe i forhold til virkelig terreng/omgivelser. Stiplet linje indikerer fremtidig planlagt bebyggelse. Fredelig. Sentralt.

Detaljer

Kjekke rekkehus med mulighet for fire soverom. Ørnaberget K2. Snøde sør, Sola

Kjekke rekkehus med mulighet for fire soverom. Ørnaberget K2. Snøde sør, Sola Kjekke rekkehus med mulighet for fire soverom Ørnaberget K2 Snøde sør, Sola Beliggenhet og avstander Gode boliger med Ca 600 m Ca 2,0 km til Hafrsfjord til Risavika Havn funksjonell planløsning Ca 3,0

Detaljer

SJØGARDEN BOLIGPANORAMA. Priser kr 540.000-680.000 Fellesgj. kr 810.000-1.020.000 BRA: 61 og 62 2 P-Rom: 54 og 56 m 2

SJØGARDEN BOLIGPANORAMA. Priser kr 540.000-680.000 Fellesgj. kr 810.000-1.020.000 BRA: 61 og 62 2 P-Rom: 54 og 56 m 2 SJØGARDEN BOLIGPANORAMA Priser kr 540.000-680.000 Fellesgj. kr 810.000-1.020.000 BRA: 61 og 62 2 P-Rom: 54 og 56 m 2 Sjøgarden Bolgpanorama, Eidsvåg Første del av utbyggingen på Sjøgarden Boligpanorama

Detaljer

Alverhagen. Alverflaten 70 As. Lindås. Sentralt, trivelig, moderne og stilfulle leiligheter til salgs! For boligprat ta kontakt

Alverhagen. Alverflaten 70 As. Lindås. Sentralt, trivelig, moderne og stilfulle leiligheter til salgs! For boligprat ta kontakt Alverhagen Sentralt, trivelig, moderne og stilfulle leiligheter til salgs! Alverflaten 70 As For boligprat ta kontakt Roger Vatnøy telefon: 900 27 668 Lindås Bli med til Alverhagen Moderne og stilfulle

Detaljer

Din egen bolig... Tønsberg as. w w w.mesterhus-tbg.no

Din egen bolig... Tønsberg as. w w w.mesterhus-tbg.no Din egen bolig... Prisgunstige boliger på Revetal R E V E S T I E N Tønsberg as w w w.mesterhus-tbg.no 18 17 15 16 12 9 13 10 14 11 8 6 4 7 3 5 Din første bolig Revestien er et nytt og spennende boligprosjekt

Detaljer

jakobshilleren trinn 3

jakobshilleren trinn 3 Askøy - Stongafjellet jakobshilleren trinn 3 Nye flotte boliger på toppen av fjellet Velkommen til Jakobshilleren trinn 3 Stongafjellet Idylliske Stongafjellet gir deg landlige omgivelser og en overkommelig

Detaljer

Askøy - Stongafjellet. Hjaltelien trinn 2. Trivelig bomiljø og vakker utsikt

Askøy - Stongafjellet. Hjaltelien trinn 2. Trivelig bomiljø og vakker utsikt Askøy - Stongafjellet Hjaltelien trinn 2 Trivelig bomiljø og vakker utsikt 2 Velkommen til Hjaltelien trinn 2 - Stongafjellet Utbyggingsfeltet er et av Askøys mest attraktive og sentrale tomteområder.

Detaljer

T ø n s b e r g - N ø t t e r ø y b o l i g b y g g e l a g p r e s e n t e r e r : S e n t r u m. En enklere hverdag

T ø n s b e r g - N ø t t e r ø y b o l i g b y g g e l a g p r e s e n t e r e r : S e n t r u m. En enklere hverdag T ø n s b e r g - N ø t t e r ø y b o l i g b y g g e l a g p r e s e n t e r e r : HVITTINGFOSS En enklere hverdag Hvittingfoss - en enklere hverdag Midt i Hvittingfoss sentrum med gangavstand til alt

Detaljer

Lundåsen Trondheim Sør

Lundåsen Trondheim Sør Et boligprosjekt fra Block Watne Lundåsen Trondheim Sør 10 moderne og eksklusive eneboliger Nær marka Barnevennlig Lite trafikk Et boligprosjekt fra Block Watne 65 63 61 59 57 67 Lundåsen 71 19 Jakob Vingsands

Detaljer

pasteller Hus med lys, luft

pasteller Hus med lys, luft Hus med En herlig miks av gammeldags sjarm og industrielle detaljer preger hjemmet til familien på fire, som flyttet fra byen og ut på landet for å få enda mer boltreplass. HjemmetINTERIØR Tekst: Camilla

Detaljer

Moderne og solrike eneboliger i barnevennlige omgivelser!

Moderne og solrike eneboliger i barnevennlige omgivelser! TRINN 1 KONGSTUNET SEM Moderne og solrike eneboliger i barnevennlige omgivelser! ENEBOLIGER «Her trives familien!» Illustrasjon Illustrasjonsbilde SEM Kongstunet BLOCK WATNE Illustrasjon Illustrasjon 2

Detaljer

12 seniorboliger i Nes sentrum. De Eldres Boligspareklubb, Nesbyen

12 seniorboliger i Nes sentrum. De Eldres Boligspareklubb, Nesbyen 12 seniorboliger i Nes sentrum De Eldres Boligspareklubb, Nesbyen Innholdsfortegnelse Beliggenhet 3 Jorde 4 Situasjonsplan 5 Plan 1.etasje 6 Plan 2.og 3. etasje 7 Materialbeskrivelse 8 Plan leilighet 1:100

Detaljer

TOMANNSBOLIG PÅ VEGSUND MED UTSIKT. Praktisk og moderne rekkehusleilighet. på barnevennelige Myrland. 92 m 2 / 2-3 soverom

TOMANNSBOLIG PÅ VEGSUND MED UTSIKT. Praktisk og moderne rekkehusleilighet. på barnevennelige Myrland. 92 m 2 / 2-3 soverom TOMANNSBOLIG PÅ VEGSUND MED UTSIKT Praktisk og moderne rekkehusleilighet på barnevennelige Myrland 92 m 2 / 2-3 soverom LEILIGHETEN 92m2 med innholdsrik bolig. 3 soverom (2 godkjente + 1 bod som tilfredstiller

Detaljer

GRUNDSET I ELVERUM. Praktiske og moderne selveierleiligheter på Vestad i Elverum. Trygt og barnevennlig område med kort vei til det meste.

GRUNDSET I ELVERUM. Praktiske og moderne selveierleiligheter på Vestad i Elverum. Trygt og barnevennlig område med kort vei til det meste. Bygd for å vare GRUNDSET I ELVERUM Praktiske og moderne selveierleiligheter på Vestad i Elverum. Trygt og barnevennlig område med kort vei til det meste. GRUNDSET BOLIGFELT I LANDLIGE OMGIVELSER I Grundset

Detaljer

Omgivelser. Utsikt over sjøen

Omgivelser. Utsikt over sjøen Buskhammeren Velkommen til Buskhammeren! I landlige omgivelser på Sømna tilbyr vi nå nye flotte tomannsboliger i borettslag. Bo i et rolig og veletablert område i naturskjønne omgivelser. Solrikt og lunt.

Detaljer

Råflotte boliger, med spennende og framtidsrettet arkitektur 7 MINDRE ENEBOLIGER OG 4 LEILIGHETER. Leiligheter fra 79 kvm Eneboliger 135 kvm

Råflotte boliger, med spennende og framtidsrettet arkitektur 7 MINDRE ENEBOLIGER OG 4 LEILIGHETER. Leiligheter fra 79 kvm Eneboliger 135 kvm PROSJEKT TOPPETUA! 7 MINDRE ENEBOLIGER OG 4 LEILIGHETER Råflotte boliger, med spennende og framtidsrettet arkitektur Prosjekt ToppeTua Leiligheter fra 79 kvm Eneboliger 135 kvm Moderne sleveiende eneboliger

Detaljer

TAUMARKA 2 TOMANNSBOLIGER FLOTTE, PRAKTISKE FAMILIEBOLIGER I TAUMARKA BO NÆRT SKOLE, IDRETTSANLEGG OG FERJEKAI.

TAUMARKA 2 TOMANNSBOLIGER FLOTTE, PRAKTISKE FAMILIEBOLIGER I TAUMARKA BO NÆRT SKOLE, IDRETTSANLEGG OG FERJEKAI. TAUMARKA 2 TOMANNSBOLIGER FLOTTE, PRAKTISKE FAMILIEBOLIGER I TAUMARKA BO NÆRT SKOLE, IDRETTSANLEGG OG FERJEKAI. TAUMARKA 2 TOMANNSBOLIGER Taumarka Bo flott, bo godt, i familiens eget slott. De første 22

Detaljer

Moderne enebolig med panoramautsikt og flott barnevennlig beliggenhet

Moderne enebolig med panoramautsikt og flott barnevennlig beliggenhet DELFELT 7 NEGARDSENGA RAUFOSS Moderne enebolig med panoramautsikt og flott barnevennlig beliggenhet ENEBOLIGER I KJEDE Illustrasjon Illustrasjon RAUFOSS Negardsenga BLOCK WATNE Illustrasjon «Nærhet til

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. team for de. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. team for de. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 19/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta 3 meg l e re som j obbe ri team for de g Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Skal du selge bolig? - Gode priser - Erfaring og tillit

Detaljer

salgstrinn 1-12 Eneboliger

salgstrinn 1-12 Eneboliger salgstrinn 1-12 Eneboliger B1 B2 Barnevennlig, trygt og godt - akkurat passe sentralt Alle 3D-bilder er foreløpige og av illustrativ karakter, og kan således avvike fra sluttproduktet VESTVENDTE BOLIGER

Detaljer

Flotte, familievennlige boliger nært sentrum REKKEHUS

Flotte, familievennlige boliger nært sentrum REKKEHUS B6 ØVRE DROGNES ÅRNES Flotte, familievennlige boliger nært sentrum REKKEHUS Illustrasjon Illustrasjonsbilde Illustrasjon ÅRNES Øvre Drognes BLOCK WATNE Illustrasjonsbilde Illustrasjon 2 BLOCK WATNE Øvre

Detaljer

Prospekt del III. Omprosjektert/ endringer til: Leilighetsbygg II - 6 Leiligheter. Rekkehus 1-3 rekkehusenheter. Rekkehus 2-3 rekkehusenheter

Prospekt del III. Omprosjektert/ endringer til: Leilighetsbygg II - 6 Leiligheter. Rekkehus 1-3 rekkehusenheter. Rekkehus 2-3 rekkehusenheter Prospekt del III Omprosjektert/ endringer til: Leilighetsbygg II - 6 Leiligheter Rekkehus 1-3 rekkehusenheter Rekkehus 2-3 rekkehusenheter > Første byggetrinn av Hjellemarka II består av feltet B5 som

Detaljer

Barnevennlig og romslig, med utsikt til sjøen og sol hele dagen

Barnevennlig og romslig, med utsikt til sjøen og sol hele dagen TØMMERHOLTÅSEN NØTTERØY Barnevennlig og romslig, med utsikt til sjøen og sol hele dagen ENEBOLIGER Illustrasjonsfoto Illustrasjonsfoto NØTTERØY Tømmerholtåsen BLOCK WATNE Nyt hverdagen på din egen lille

Detaljer

ALVANUTLIA AKSDAL. Alvanutlia Leilighet med Panoramautsikt. Adresse: Alvanutlia 45, 5570 Aksdal Bra: Ca. 89 kvm Prisantydning: Kr 1.840.

ALVANUTLIA AKSDAL. Alvanutlia Leilighet med Panoramautsikt. Adresse: Alvanutlia 45, 5570 Aksdal Bra: Ca. 89 kvm Prisantydning: Kr 1.840. Oppdragsnr.: 570121 ALVANUTLIA AKSDAL TOMANNSBOLIG Alvanutlia Leilighet med Panoramautsikt. Adresse: Alvanutlia 45, 5570 Aksdal Bra: Ca. 89 kvm Prisantydning: Kr 1.840.000,- + omk Megler: Jan Audun Lutro/Jan

Detaljer

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE 1 OBOS BOLIGAVIS UKE 1 015 BRUK EN LOKALKJENT EIENDOMSMEGLER! Har du husket å forsikre hjemmet ditt? Medlemsforsikring til medlemspris. OBOS tilbyr en av Norges

Detaljer

SKARBEKKEN TERRASSE PÅ JØRPELAND 4 REKKEHUS DEN PLASSEN. DEN PRISEN. DEN TERRASSEN. PERFEKT TUMLEPLASS FOR TRAVLE FAMILIER.

SKARBEKKEN TERRASSE PÅ JØRPELAND 4 REKKEHUS DEN PLASSEN. DEN PRISEN. DEN TERRASSEN. PERFEKT TUMLEPLASS FOR TRAVLE FAMILIER. DEN PLASSEN. DEN PRISEN. DEN TERRASSEN. PERFEKT TUMLEPLASS FOR TRAVLE FAMILIER. Bildet er en illustrasjon av rekkehus felt B.18. 4 rimelige rekkehus. Velkommen hjem! Velkommen til familievennlige Skarbekken.

Detaljer

Trygt og landlig, nytt og moderne

Trygt og landlig, nytt og moderne Nautsvika Grovfjord Trygt og landlig, nytt og moderne 4 nye boliger med carport - i barnevennlig strøk ved Nautsvika Fra.390.000,- Flott drømmekjøkken Alle boliger leveres komplett med baderomsinnredning

Detaljer

Bo godt og sentrumsnært i Stjørdals «nye bydel»

Bo godt og sentrumsnært i Stjørdals «nye bydel» KVARTAL 13 HUSBYHAGEN STJØRDAL Bo godt og sentrumsnært i Stjørdals «nye bydel» 2-, 3- OG 4-ROMS LEILIGHETER STJØRDAL Husbyhagen BLOCK WATNE 2 BLOCK WATNE Husbyhagen STJØRDAL 2-, 3- og 4-romsleiligheter

Detaljer

b o r e t t s l a g Spennende boliger i moderne formspråk Velkommen til Stokke PROSJEKT

b o r e t t s l a g Spennende boliger i moderne formspråk Velkommen til Stokke PROSJEKT L Å G R Ø D Spennende boliger i moderne formspråk Velkommen til Stokke PROSJKT Mange har ventet på utbyggingen av Lågerødåsen i Stokke - og det med god grunn! Stokke har alt vil noen si - det er ikke langt

Detaljer

Trivelig på Tornesvatnet

Trivelig på Tornesvatnet Trivelig på Tornesvatnet Mye bolig for pengene Odd Hansen legger nå prosjektet Tornesvatnet med 16 eneboliger i rekke ut for salg. Boligene har gode solforhold og eget uteområde, og er en del av det nye

Detaljer

Moderne og energieffektivt i barnevennlig område. Nært flotte friluftsområder.

Moderne og energieffektivt i barnevennlig område. Nært flotte friluftsområder. LEINSMOEN / PLANKEN VERDAL Moderne og energieffektivt i barnevennlig område. Nært flotte friluftsområder. ENEBOLIGER BLOCK WATNE VERDAL Leinsmoen / Planken Illustrasjon Planken Illustrasjon Illustrasjoner

Detaljer

TILSTANDSVURDERING. For eiendommen Rabben Nuvsvåg Gårdsnummer 18 Bruksnummer 96. Tilstandsrapport eiendom 2014/18/96, 30.

TILSTANDSVURDERING. For eiendommen Rabben Nuvsvåg Gårdsnummer 18 Bruksnummer 96. Tilstandsrapport eiendom 2014/18/96, 30. TILSTANDSVURDERING For eiendommen Rabben Nuvsvåg Gårdsnummer 18 Bruksnummer 96 Tilstandsrapport eiendom 2014/18/96, 30. april 2014 Side 1 Sammendrag Forutsetninger Tilstandsvurderingen er utført basert

Detaljer

Brattebø Gård. sandnes. rekkehus

Brattebø Gård. sandnes. rekkehus rekkehus Brattebø Gård Flott beliggende mellom Håbafjell og foten av Melsheia ligger Brattebø Gård, et nytt boligområde i Sandnes. Her kan du og dine bo i moderne rekkehus, nær både naturen og byen. Med

Detaljer

Moderne selveierleiligheter med heis og garasje

Moderne selveierleiligheter med heis og garasje HUS 3 VARDEFJELLET FROGNER, ROMERIKE Moderne selveierleiligheter med heis og garasje LEILIGHETER FROGNER Vardefjellet BLOCK WATNE 2 BLOCK WATNE Vardefjellet FROGNER GJENBOER På Vardefjellet er du faktisk

Detaljer

Havgløtt 75 Myklebust. romslige Rekkehus med beliggenhet nær sjø

Havgløtt 75 Myklebust. romslige Rekkehus med beliggenhet nær sjø Havgløtt 75 Myklebust romslige Rekkehus med beliggenhet nær sjø Beliggenheten gjør det enkelt å nyte tilværelsen utendørs. Myklebust er perfekt for svømming, surfing og fiske. Langs sjøen går en nydelig

Detaljer

Vi bygger bedre boliger for de mange

Vi bygger bedre boliger for de mange Vi bygger bedre boliger for de mange Mer hus for pengene! BoKlok er et annerledes boligkonsept som er utviklet av Skanska og IKEA. Sammen bygger vi kloke boliger leiligheter og rekkehus for mennesker som

Detaljer

Myklebust. tananger sola. eneboliger. Bo godt.

Myklebust. tananger sola. eneboliger. Bo godt. eneboliger Myklebust Bo godt. I et moderne, romslig hus med planløsninger som er praktiske, ikke minst for barnefamilier. Godt er det også å bo rett ved et veletablert tettsted med alt dere behøver av

Detaljer

LARSENS BYGGSERVICE AS SALGSPROSPEKT. Veslefrikks Vei 3

LARSENS BYGGSERVICE AS SALGSPROSPEKT. Veslefrikks Vei 3 SALGSPROSPEKT Veslefrikks Vei 3 3 stk. leiligheter Toppleiligheter (2 stk.): Pris kr 3 250 000.- Sokkelleilighet (1 stk): Pris kr 3 500 000.- Toppleiligheter: BRA 134 m2 (Inklusiv innredet ikke målbart

Detaljer

PÅ TIDE MED NYTT ILDSTED? Vi leverer, monterer og garanterer

PÅ TIDE MED NYTT ILDSTED? Vi leverer, monterer og garanterer PÅ TIDE MED NYTT ILDSTED? Vi leverer, monterer og garanterer SÅ RASKT! Ta med deg din peisdrøm til din nærmeste Ildstedet-butikk og snakk med en av våre rådgivere om løsninger som passer ditt rom og lommebok.

Detaljer

LØYPETONA trinn 1. Attraktive eneboliger på Melands flotteste tomt

LØYPETONA trinn 1. Attraktive eneboliger på Melands flotteste tomt meland - FREKHAUG LØYPEONA trinn Attraktive eneboliger på Melands flotteste tomt Meland Løypetonet MELAND FREKHAUG Velkommen til Løypetona Meland Meland kommune er en vekstkommune med stor tilflytning.

Detaljer

Praktiske familieboliger på BJORLANDSTUNET. 7 rimelige boliger i første byggetrinn, felt C. 83-118 m2

Praktiske familieboliger på BJORLANDSTUNET. 7 rimelige boliger i første byggetrinn, felt C. 83-118 m2 Praktiske familieboliger på BJORLADTUET 7 rimelige boliger i første byggetrinn, felt C. 83-8 Team Bygg har lang tradisjon for oppføring av boliger på ærbø i Hå kommune. å skal vi i gang med et helt nytt

Detaljer

Type B2-C Bolig 1,2,3 Generell byggebeskrivelse/deklarasjon og romskjema Innflytningsklart

Type B2-C Bolig 1,2,3 Generell byggebeskrivelse/deklarasjon og romskjema Innflytningsklart 1 Ver 140108 Generelt Boligen leveres klar til innflytning. Tomteforhold: Boligen står på felles eiendomsgrunn, og tomten er vist i eget situasjonskartet. Boligene vil bli seksjonert iht gjeldende regler

Detaljer

ORD LYS HUS. Moderne boliger. levert som element

ORD LYS HUS. Moderne boliger. levert som element ORD LYS HUS Moderne boliger levert som element NORD LYS HUS MODERNE BOLIGER LEVERT SOM ELEMENT Boliger som blir levert som element har kort byggetid og blir da betegnet som «tørre bygg». Nye boliger er

Detaljer

USIKTEN. Nøkkelferdige romslige og store rekkehus på flott og solrik utsiktstomt på valderøy. NORDBOHUS ÅLESUND

USIKTEN. Nøkkelferdige romslige og store rekkehus på flott og solrik utsiktstomt på valderøy. NORDBOHUS ÅLESUND USIKTEN Nøkkelferdige romslige og store rekkehus på flott og solrik utsiktstomt på valderøy. NORDBOHUS ÅLESUND EksTERIOR UTSIKTEN Boligene blir beliggende i etablert boligområde med eldre og nyere bebyggelse

Detaljer

HALDEN Norges viktigste grenseby

HALDEN Norges viktigste grenseby HALDEN Norges viktigste grenseby Halden er en moderne by med lange tradisjoner. I tillegg er det antakelig Norges billigste by å leve i med kort vei til grensen med handlesenter. Halden har nær 28.000

Detaljer

4 REKKEHUSLEILIGHETER I LANGEVÅGEN. Praktiske og moderne rekkehusleiligheter sentralt og barnevennelig i Langevågen 92 m 2 / 3 soverom

4 REKKEHUSLEILIGHETER I LANGEVÅGEN. Praktiske og moderne rekkehusleiligheter sentralt og barnevennelig i Langevågen 92 m 2 / 3 soverom 3D tegningene av bygg, romløsninger kombinert med utsiktsbilder er kun illustrasjoner, og representerer ikke faktisk utsikt fra den enkelte leilighet. 4 REKKEHUSLEILIGHETER I LANGEVÅGEN Praktiske og moderne

Detaljer

4 REKKEHUSLEILIGHETER I LANGEVÅGEN. Praktiske og moderne rekkehusleiligheter sentralt og barnevennelig i Langevågen 92 m2 / 3 soverom

4 REKKEHUSLEILIGHETER I LANGEVÅGEN. Praktiske og moderne rekkehusleiligheter sentralt og barnevennelig i Langevågen 92 m2 / 3 soverom 3D tegningene av bygg, romløsninger kombinert med utsiktsbilder er kun illustrasjoner, og representerer ikke faktisk utsikt fra den enkelte leilighet. 4 REKKEHUSLEILIGHETER I LANGEVÅGEN Praktiske og moderne

Detaljer

Uke 5, 2011 Eiendomsmegler A Boligdel til Karmsund

Uke 5, 2011 Eiendomsmegler A Boligdel til Karmsund Uke 5, 2011 Eiendomsmegler A Boligdel til Karmsund Vågslid Gard Haugesund Haugesund Skudeneshavn Vedavågen Kopervik Håvik Kolnes Haugesund Haugesund Haugesund Åkrehamn Kopervik Torvastad Karmøy/Stol Prisant.

Detaljer

Uke 5, 2011 Eiendomsmegler A Boligdel til Karmsund

Uke 5, 2011 Eiendomsmegler A Boligdel til Karmsund Uke 5, 2011 Eiendomsmegler A Boligdel til Karmsund Vågslid Gard Haugesund Haugesund Skudeneshavn Vedavågen Kopervik Håvik Kolnes Haugesund Haugesund Haugesund Åkrehamn Kopervik Torvastad Karmøy/Stol Prisant.

Detaljer

7 STK. ENEBOLIGER I MARITIME OMGIVELSER TYSSØY (BJORØY)

7 STK. ENEBOLIGER I MARITIME OMGIVELSER TYSSØY (BJORØY) 7 STK. ENEBOLIGER I MARITIME OMGIVELSER TYSSØY (BJORØY) Fantastisk utsikt i et maritimt miljø. Er du på jakt etter å bo landlig, maritimt, turmuligheter, fiskemuligheter og med god plass rundt deg, men

Detaljer

VEDLEGG TIL KJØPSINFORMASJON. Hasseldalen Brygge

VEDLEGG TIL KJØPSINFORMASJON. Hasseldalen Brygge VEDLEGG TIL KJØPSINFORMASJON Hasseldalen Brygge 2 3 Leveransebeskrivelse Bygg og teknisk anlegg 1.HOVEDKONSTRUKSJON For arkitektur, arealer, etc, henvises til vedlagte tegninger. Gjeldende byggeforskrift

Detaljer

moderne rekkehus m/livslopstandard

moderne rekkehus m/livslopstandard moderne rekkehus m/livslopstandard TROLLDALEN I TENNFJORD - et godt nabolag Har du en drøm om å bygge ditt eget hus, eller vil du helst sette nøkkelen i døra og flytte rett inn i en helt ferdig leilighet

Detaljer

Paradis Eiendomsmegling as

Paradis Eiendomsmegling as STOR ATTRAKTIV FJELLHYTTE - HARDANGERVIDDA. HØG KVALITET - NØKKELFERDIG SVÆRT ATTRAKTIV TOMT MED FLOTT PANORAMAUTSIKT OG GODE SOLFORHOLD. HELÅRSVEG OG OPPSTILLINGSPLASSER PÅ EGEN TOMT. PROSJEKERT NØKKELFERDIG

Detaljer

Gilja i Gjesdal 4 eneboliger i kjede. En fantastisk sjanse for deg som ønsker å bo nær naturen

Gilja i Gjesdal 4 eneboliger i kjede. En fantastisk sjanse for deg som ønsker å bo nær naturen Gilja i Gjesdal 4 eneboliger i kjede En fantastisk sjanse for deg som ønsker å bo nær naturen Gilja i Gjesdal 4 eneboliger i kjede Bildet er en illustrasjon og avviker noe i forhold til virkelig terreng/omgivelser.

Detaljer

A/S Planbygg etablert 1965 Adresse: Nedre Tyholmsvei 8 Bank: 2800 25 02005 4836 Arendal Tlf/fax: 370 25373/370 22243 Org.

A/S Planbygg etablert 1965 Adresse: Nedre Tyholmsvei 8 Bank: 2800 25 02005 4836 Arendal Tlf/fax: 370 25373/370 22243 Org. Leiligheter m/garasje på Solrike Romstølen Arealer 72-76 m2 + garasje Priser fra: 1 220,000,- Månedlige utgifter fra: 2564,- se finans.eks. side 6 Planløsning 2. et. Planløsning 1. et. Leveransestandard

Detaljer

Eneboliger Balahaugen - Sandeid

Eneboliger Balahaugen - Sandeid ROM GULV VEGG HIMLING ELEKTRO SANITÆR VENT. ANNET ENTRE Fliser ca 3 KVM, resterende Parkett Eik. Ferdigbehandla veggplater..varmekabler ca 3 kvm. BAD 1 ETG OG KJELLER Fliser m/sokkelflis Baderomspanel

Detaljer

Stilig og sentralt med fin utsikt

Stilig og sentralt med fin utsikt TUN 4 TUNBAKKEN 27 SKADBERG Stilig og sentralt med fin utsikt ER Mulighet for husbankfinansiering SKADBERG Tunbakken 27 BLOCK WATNE 2 BLOCK WATNE Tunbakken 27 SKADBERG Tunbakken ligger flott til i grønne

Detaljer

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE 30 BRUK EN LOKALKJENT EIENDOMSMEGLER! SKULLERUD - ATTRAKTIV 2 ROMS JOHAN SCHARFFENBERGS VEI 99 Lys og pen med romslig balkong i 4. etg. med heis! Sikringsordning

Detaljer