Våre stk. aviser tilbyr nå HVA SKJER i din kommune!

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Våre 96.000 stk. aviser tilbyr nå HVA SKJER i din kommune!"

Transkript

1 Avis side 1 Desember 2010 Nedre Romerike Desember 2010 Skedsmo Lørenskog Rælingen Nittedal Fet Sørum Aurskog-Høland GRATIS kalendere, Post-it tavler, slektsgranskning, YATZY, labyrinter, julekort, etc. SEogFINN.no Våre stk. aviser tilbyr nå HVA SKJER i din kommune! Vi utgir stk. aviser til17 stk. kommuner. Du ser her én av våre to utgaver. Vi tilbyr nå gratis markedsføring av arrangement til lag, foreninger, kommunen, bedrifter og privatpersoner. I første omgang kun når det forventes at over 25 stk. personer vil komme til arrangementet. Tips oss! Gå inn på Internett og trykk på din kommune. Mer lokal info blir lagt ut fortløpende via Nå i desember har vi også lagt ut 2011-kalendere til alle. Tips om arrangement Et kontaktskjema finnes via Send oss kort info. Kalender skal omfatte kort tekst, men vi tilbyr gratis link til utvidet info, f.eks. til deres hjemmeside. Utvidet info fra kalender Vår avis kan også legge ut mer info gratis på Internett hvis arrangør produserer én JPEG- eller PDF-fil. Førstnevnte skal defineres i 72 dpi, 900 piksels bredde og 635 høyde. Hvis du ønsker pdf-fil som utvidet info, så skal siden(e) være i breddeformat 21x14,8 cm (A5). Vi legger ut mottatt fil på vår server, og link i kalender! Proff markedsføring Vår avis skal i løpet av 2011 komme med råd og tips når det gjelder profesjonell markedsføring av arrangement. Link fra kalender til mer info på Internett er meget smart. Våre aviser har i lang tid henvist til kart, filmer, foto etc. i annonser. I likhet med våre annonsører kan nå lokale lag og foreninger få glede av noe av dette. Her eksempler fra våre to aviser: se360.no/5001/ seinfo.no/009/ sekart.no/22/ sepdf.no/19-1/ seinfo.no/006/ seoglytt.no/8-1/ (FUVO) (foto+lyd) (kart) (pdf-fil) (12 foto) (film) Nå også GRATIS kalendere, julekort etc. via Se under: Gratis til alle og kalendere SEogFINN der du bor Hva skjer i din kommune? Se her: Trykk på kommunen. Tips oss om arrangement. PDF side 1

2 Avis side 1 Desember 2010 Vi har gode tilbud på parafin, fyringsolje og diesel Diesel Fyringsolje Parafin Smøremidler Service Olje og Energi Senteret Telefon: Vi er din lokale Shell Oljeforhandler på Romerike. Vi leverer alle Shells Oljeprodukter. Ring oss for en hyggelig handel! Veggkart til din bedrift på Romerike Se veggkart Norge - verden etc. Veggkart med lettplate, laminat, aluminiumsramme og oppheng til bedrifter og offentlig forvaltning. Ring, for mer info, eller se Internett. Se info med pris via: Kr 1.750,- Inkl. frakt i hele Norge. Eks. mva. seinfo.no/001/ Avisen Akershus nord - Hedmark sør er nå tilgjengelig i widescreen-format via: Kupp desember 7.590, , ,- Oppvask helintegrert G5195SCVi XXL, veil. kr ,- Priser på Miele er hentepris hos oss. Forbehold om trykkfeil. Stekovn i stål, H4312B, veil. kr ,- Induksjonstopp, KM6115, veil. kr ,- Se kart sekart.no/10/ KJØKKENSENTERET JESSHEIM Ringveien Jessheim. Tlf: Man-fre 9-17, tor 9-19, lør kjokkensenteret.no Se 360 se360.no/10/ GPS koordinater til gode Miele tilbud: WGS 84: N ', E ' WGS 84 - desimal: , Akershus nord Hedmark sør Tips om arrangement Et kontaktskjema finnes via Send oss kort info. Kalender skal omfatte kort tekst, men vi tilbyr gratis link til utvidet info, f.eks. til deres hjemmeside. Utvidet info fra kalender Vår avis kan også legge ut mer info gratis på Internett hvis arrangør produserer én JPEG- eller PDF-fil. Førstnevnte skal defineres i 72 dpi, 900 piksels bredde og 635 høyde. Hvis du ønsker pdf-fil som utvidet info, så skal siden(e) være i breddeformat 21x14,8 cm (A5). Vi legger ut mottatt fil på vår server, og link i kalender! Desember aviser til Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes, Ullensaker, Kongsvinger, Eidskog, Sør-Odal og Nord-Odal. 20. årgang. Våre stk. aviser tilbyr nå HVA SKJER i din kommune! Vi utgir stk. aviser til17 stk. kommuner. Du ser her én av våre to utgaver. Vi tilbyr nå gratis markedsføring av arrangement til lag, foreninger, kommunen, bedrifter og privatpersoner. I første omgang kun når det forventes at over 25 stk. personer vil komme til arrangementet. Tips oss! Gå inn på Internett og trykk på din kommune. Mer lokal info blir lagt ut fortløpende via Nå i desember har vi også lagt ut 2011-kalendere til alle. Proff markedsføring Vår avis skal i løpet av 2011 komme med råd og tips når det gjelder profesjonell markedsføring av arrangement. Link fra kalender til mer info på Internett er meget smart. Våre aviser har i lang tid henvist til kart, filmer, foto etc. i annonser. I likhet med våre annonsører kan nå lokale lag og foreninger få glede av noe av dette. Her eksempler fra våre to aviser: se360.no/5001/ (FUVO) seinfo.no/009/ (foto+lyd) sekart.no/22/ (kart) sepdf.no/19-1/ (pdf-fil) seinfo.no/006/ (12 foto) seoglytt.no/8-1/ (film) GRATIS kalendere, Post-it tavler, slektsgranskning, YATZY, labyrinter, julekort, etc. SEogFINN.no Nå også GRATIS kalendere, julekort etc. via Se under: Gratis til alle og kalendere SEogFINN der du bor Hva skjer i din kommune? Se her: Trykk på kommunen. Tips oss om arrangement. PDF side 2

3 Avis side 2 Har du en boligdrøm? 100% GRATIS Desember 2010 Gå inn på oppgitt adresse på Internett og skriv ut gratismateriell. Det er 100% gratis og enormt populært Landsted Trysil til leie Flott beliggenhet ved elven/ sentrum, 300 m til skibuss, 1,5 km fra Alpinsenteret, 5 sov - 10 spl., 2 bad, jacuzzi, renovert 2008/09. Rimelig uke eller (lang) helg. Julegave til familien? Mob , e-post: og enormt populært! Våre fagfolk gir deg profesjonell hjelp gjennom hele byggeprosessen Tomtebefaring og tilpassing av hus Byggesøknad og saksbehandling Rådgivning innen finansiering Byggeledelse Baksideark til CD-cover. Få orden på CD r med backup, foto etc. Ark med årstall og nr. er tilpasset cover i 1 cm tykkelse. Skriv ut via: segratis.no/113/ Velkommen til vårt kontor for informasjon og en hyggelig boligprat! m oligbliddvirrrkeøøligm het t LLaaddininbbolig bli virkel ighe Se også vår NYE boligkatalog! dmt.no stolthet m vår Din boligdrø Din boligdrøm vår stolthet 2010 julekort 1) Skriv ut fra PDF i A4 på litt tykt papir via blekk- eller laserskriver. Sømbyste. Regulerbar fra str. 38 til 44. Meget lite brukt. Bilder kan sendes Tlf , e-post: rs Julekort. Skriv ut 4-side cm. 5 x1 10 ca str. i rt eko jul et To kort pr. A4-ark. Del ark på n lse ehi jul iv skr i to og via: side tre! Skriv ut gratis / 001 o/1 segratis.n Romantisk brudekjole til salgs for kr ,- eller lavere ved hurtig avgjørelse. Kan sees i Lørenskog. etter kl 16: Tlf , e-post: SPILL finnes gratis til både små og store på Internett. Se spill om ord, IQ, kunnskap, puzzle, hoderegning, figurmatching og mye, mye mer! Ca nettspill finnes via: 1001spill.no GR ATI S ON LIN E SPI LL Jessheim Tlf hedalm-anebyhus.no PDF side 3

4 Avis side 2 Desember 2010 Ønskes kjøpt Redskap for tømmer, ved høyproduksjon inkl. fortrinnsvis liten rundballpresse og firehjulstrukket traktor kjøpes. Tlf Ønsker å kjøpe 4 stk. Opel Astra felger, aluminium m/4 hull (1999 mod. 15 ) 16 går også. Tlf Til salgs Selger spisebord med 6 stoler for kr 500,- Bordet har klaffer og mønster i overflaten. Stolene er trukket m/ brunt stoff, 70- tallsstil. Lørenskog. etter kl 16: Tlf , e-post: Sofa og to stoler med skamler, rød med mønster. Lite brukt kr 1.500,- Tlf , e-post: Kort Vi snakkes Skriv ut to stk. 4-siders kort i A6 forformat på A4-ark, eller ett stk. i A5-format. Kortet viser en Ericssons-telefon fra 1892 med teksten Vi snakkes. Se segratis.no/114/ Jøtul peisovn nr. 4 selges - kr Kan brukes med lukket dør eller medfølgende gitter. Emaljert. Må hentes på Fjellhamar. Mob , e-post: Nuskin Galvanisk spa, nytt selges 1/2 pris. Tlf , e-post: Amoramica keramikk. 6 deler. 2 potteskjulere, 2 lysestaker, 1 brødboks og en filterholder selges helst samlet kr 500,- Tlf , e-post: Anetavle i A3 som også kan skrives ut i A2, A1 eller A0 via plotter! Plass til 255 stk. navn! Tilpasset vår datafil: segratis.no/101. Skriv ut: segratis.no/104/ 17 kg gassflasker, 2 stk med industrikobling selges kr 600,- Har også 3 stk 10 kg kompositt flasker. Tlf , e-post: 12 skinn innbundne Nobelpris bøker Kr 800,- 5 stk bøker av Einar Gerhardsen, rimelig. Kalender for alle! Print ut A4-kalender med skrivefelt. 12 siders. Heng på veggen, bruk magneter, eller A4- ringperm! Skriv ut gratis: segratis.no/006/ Isabella forteltsmatte helt ny. Str 10x4 m. Kan evt. deles. Gråfarvet selges kr 4.000,- Bilder kan sendes Tlf , e-post: YATZY-ark! Har du fem terninger? Skriv raskt ut A4- ark og start spillet med slekt og venner! Fire stk. pr. A4- ark! Gratis via Internett: segratis.no/107/ Kontrakt i A4 om generelle kjøp mellom privatpersoner. A4-arket utfylles for hånd av kjøper og selger. Skriv ut: segratis.no/115/ Akvarium komplett med luft og stor sirkulasjonspumpe,dobbel belysning, grus etc. Størrelse H40 cm B45cm L110cm. Selges kr 1.900,-. Bilder kan sendes Tlf , e-post: DAG-kalender/dagbok. Se vår populære 2011-utgave som har et A4-ark pr. dag for hele året. Bruk gjerne 4- rings ringperm. Gratis via: segratis.no/018/ Kontrakt i A4 om kjøp av bil mellom private. Gratis via segratis.no/116/ Selges. Ny, proff Bosch 12V batteri drill m / 2 stk batteri i koffert, selges for kun kr Tlf , e-post: Gratis annonse A Send til: når du ønsker e-post adr. og telefon nr. i din annonse B Send til: når du ikke ønsker e-post adr. i din gratis linjeannonse. C Postlegg kupongen fra denne avis til:, 2166 Oppaker hvis du ikke har Internett. Beregn 2-3 ganger bedre respons enn betalt linjeannonse via lokalavisen. Neste avis utkommer 26. januar 2011 Romerike Skedsmo Lørenskog Sørum Rælingen Fet Aurskog/Høland Nittedal Nedre Nedre Romerike Skedsmo... Lørenskog... Sørum... Rælingen... Fet... Aurskog/Høland.. Nittedal... Avisen Nedre Romerike Sum aviser i t kommuner: Romerikes Blad Indre Varingen GRATIS linjeannonse til privatpersoner i aviser Telefon: Telefaks: Vakt-telefon: E-post bedriftskunder: E-post vedr. gratisannonser: Utgiver: Markedssjef: Samkjøring med avisene: Markedsføring, DM, print, etc. Layout, helside 246x365 mm: Helsideannonse inntil aviser NB: Liggetid inntil 14 dager på våre aviser. Dagspressen 1 døgn Se mer info i denne avis, 2166 Oppaker Bård Bråthen Akershus Nord AS og Huskelappen Tlf Visuell kommunikasjon siden 1985 GRATIS annonse-produksjon til faste annonsører Nedre Romerike, stk. 7 kommuner, 246x365 mm... Akershus nord - Hedmark sør, stk. til 10 kommuner... Huskelappen på Hamar, aviser til 4 kommuner... Distriktets største avis til 7 kommuner på nedre Romerike stk. til 7 kom. kr 9.000, stk. til 17 kom. kr , stk. til 21 kom. kr ,- PDF side 4

5 Avis side 3 Desember 2010 Inntekter - utgifter. Datafil med 12 stk. A4-ark. Felt for dagens inntekt og utgift. En linje pr. dag. Populær utgave. Manuell føring! Last ned gratis via Internett nå: segratis.no/020/ Til salgs mod. Hyundai Elantra XD 2,0L Farge burgunder, kmstand Meget bra stand. Sommer/vinterhjul. Hengerfeste. Selges for kr ,- eller det kan diskuteres Tlf , e-post: il.com INFO: Gratis linjeannonser fra privat personer som sendes via E-post: nedre-romerike. no blir trykket med innsenders E-postadresse. (Navn og adr. må alltid oppgis til vår avis) Bruk kupongen i denne avis hvis du ikke har Internett. Send inn din linjeannonse via kupongen i denne avis til: 2166 OPPAKER Crosscart. Helt ny, 200 ccm, 6,5 hk og toppfart på 55 km. Passer fra 7 år og oppover. Kr 5.000,- Tlf ,e-post: Furudør m/ 3 speil, 80x190 cm selges kr 600,- Tlf Tømmerhus m/tilbygg av bindingsverk selges. Lafteplanken er i forskjellige høyder fra 6 til 8 og bredde på lafteplanken er 4. Huset er på 2 plan, grunnflate er ca 77 kvm. Tømmer kasse er verdivurdert til ca kr ,- Kjøper står for nedplukking, og frakt. Vi kan være behjelpelig med å demontere. Kun seriøse henvendelser. Tlf.: , e-post: Spill bondesjakk! Skriv ut A4 ark, finn frem blyant og start spillet straks! Skriv ut så mange bondesjakk-ark du vil. Skriv ut gratis via: segratis.no/105/ Gratulerer med dagen! Har du glemt å kjøpe bursdagskort? Skriv ut 4-siders A6- kort med rød rose. Passer til ALLE mellom ett og 110 år! Konvolutt også? se.no/109 segratis.no/112/ Tømmerhytte i Rendalen til salgs. Uten innlagt vann og strøm. Ca 35 m2 + uthus. Flotte forhold for jakt, fiske og frisluftsliv. Tlf , e-post: Gammel stor kompressor vært brukt på verksted. kr 3.000,- Tlf , e-post: VÆRVARSEL er best på Internett. Se varsel for ditt distrikt time for time. Gratis. Meteorologisk institutt og NRK står bak norges beste værvarsling. Bli kjent med: yr.no Lillestrøm Lørenskog Morgen Dagtid Kveld MaxiYatzy-ark! Finn frem seks terninger og start printeren. Skriv ut på A4-ark. Vår gratis PDF-fil omfatter to MaxiYatzy pr. A4-ark. segratis.no/108/ 5 m ledbelysning vanntett helt ny på rull. Festes på ønsket sted med dobbelsidig tape som sitter på belysningen Kan klippes i 3 cm biter. Meget lyssterk. Kan feks. benyttes over vinduer,skapbelysning,ute på veranda etc. Strømtrekk på 5 m lengde er ca 21w. Selges kr. 650,- Bilder kan sendes Tlf , e-post: Mitsubishi lanser rød 1993 stv. 83KW. Automat. Motorvarmer og lader. Sommer og vinter hjul. EU godkjent til Mai km selges Kr ,- Tlf , e-post: Hagemøblement, bord og 4 stoler, puter selges rimelig. Tlf Post-it tavle! A3-ark tilpasset tre stk. 76x76 mm Post-it fra 3M, man-fre. Sett arket i A3-ramme med glass. Praktisk løsning hver uke, år etter år. Få orden på huskelappene dine nå! Skriv ut: segratis.no/056/ Selges: Rykket mørkbrun minkpels fra Oslo Buntmakerforretning, str 44/46 selges for under halv pris, kr ,-. Brukt max. 6 ggr. Tlf , e-post: Bürstner 680 tk Belcanto 2006 selges. 3 køyesenger og masse skapplass. Alde varme og el gulvarme. Ubetydelig brukt. Første gang reg. aug Zip markise 4,10m. Tlf , e-post: Slektsforskning - hobby for alle! Last ned 262 stk. gratis A4-ark for enkel og rask registrering. Print ut og skriv direkte på A4-arkene. Last ned vår meget populære PDF-utgave i dag via: segratis.no/101/ Sort Lundebybunad, (Solørdrakt) str 44/46 inkl. veske m/sølvlås hekter i sølv, sko str 7 1/2 og bunadskjorte m/ nupereller, alt brukt bare 5 ggr (ny 2000)kr ,-. Tlf , e-post: Vi får gamle klokker til å gå Ring for info Stort utvalg av kjente UR Se: urkjeden.no Eidsvoll sentrum - Wergelands gate Tlf A6-kort Gratulerer er et nøytralt kort med nærfoto av en flott rød rose. Skriv ut på A4-ark og få to stk. 4-siders kort pr. ark. Print ut 100% gratis via: segratis.no/111/ Honda Civic 1997 modell, km. Farge: Marineblå, selges for kr ,- EU-kontroll 2009, s/v hjul, hengerfeste, motorvarmer, radio. soltak Servicer via merkeverksted. Tlf Mob , e-post: Gammelt maleri med motiv fra Lofoten sign. Edv Walstad? Kr 2.500,- Stort maleri Landskap sign. Thv. Torgersen Kr 5.000,- Materialbilde ( moderne kunst)) meget dekorativt, selges kroner500,- Gratis annonse A Send til: når du ønsker e-post adr. og telefon nr. i din annonse B Send til: når du ikke ønsker e-post adr. i din gratis linjeannonse. C Postlegg kupongen fra denne avis til:, 2166 Oppaker hvis du ikke har Internett. Beregn 2-3 ganger bedre respons enn betalt linjeannonse via lokalavisen. Liggende A4-kalender. Lag en tosidig 2011-kalender med egen tekst, foto, tegning eller logo øverst. Seks måneder pr. side. Gratis via: segratis.no/004/ PDF side 5

6 Avis side 3 Desember 2010 Inntil 30% rabatt på kjøkken i desember 2010 Fra 15. desember inntil 30% på utvalgt kjøkken fra Kvalsvik. Gode priser på Nettoline SE KVALSVIK-kjøkken: seinfo.no/004/ SE NETTOLINE-kjøkken: seinfo.no/002/ Trapper: Vi tilbyr finansiering SE info om trapper: seinfo.no/022/ Vi har hvitevarer fra: Kjøkkenforum Se 360 se360.no/12/ Trondheimsveien 61, 2040 Kløfta Telefon Mandag - fredag torsdag Lørdag etter avtale kjokkenforum.no PDF side 6

7 Avis side 4 Desember 2010 GARASJEPORTER RETT FRA IMPORTLAGER Krafer garasjeporter leveres raskt og rimelig fra importlager på Eidskog. Portene er vedlikeholdsfrie og enkle åmontere,utførtigalvanisertstål med selvrensende polyuretanlakk. Maksimal isolering mot kulde, støy, vær og støv. Mange modeller. Kan også leveres med vinduer. Motoriserte løsninger med stabil, nesten lydløs kjededrift. krafer.no Bil selges: 1966 Volvo Duett stasjon. Bilen har stått på låven siden 1991 og trenger noe vedlikehold. Det følger med mange ekstra deler: Rustdeler rundt hele begge sider. Bakluke, bakdør, frontdør, radiator, gearkasse, 5 hjul ekstra, kapsler, SU forgasser, to skjermer BRA, lykteringer, støtfanger,skive-bremser front, grill. + div. Kr ,- bilder kan sendes. Tlf , e-post: Reproduksjon etter maleri av Frits Thaulow Fra Telemark 60x90 cm selges rimelig. Tlf Priser Nordic Basic 250 x 190 cm 5.800,- 250 X 200 cm 5.800,- 250 x 210 cm 5.900, ,- 250 x 220 cm 6.100,- 250 x 240 cm 6.500,- 300 x 210 cm 6.300, ,- 300 x 240 cm 7.900,- 300 x 300 cm 9.600,- 450 x 210 cm 9.400, ,- 450 x 220 cm 9.700,- 500 x 210 cm 9.700, ,- 500 x 220 cm ,- 500 x 240 cm ,- Priser er inkl. mva. Omsetning/inntekt pr. dag. Datafil med 12-sider A4. En linje pr. dag for hele året. Kan benyttes 100% gratis av alle. Print ut ønsket mengde i A4 via Internett-adresse: segratis.no/019/ Jernbjelke selges 5 meter lang H bjelke selges. 20 cm bredde, 20cm høyde. Selges for kr 4.000,- Tlf , e-post: Nye bøker Norges dyr 6 store bind.cappelens Dyreleksikon 5 store bind.5 bøker av Richard Hermann Selges rimelig. Labyrinter, 25 stk. Skriv ut fem forskjellige utgaver på A4-ark. PDF-fil omfatter blant annet utgavene hexagon, kaos og sirkel. Last ned gratis via Internett du også: segratis.no/106/ Probant og slekten til far. Skriv ut A4-ark som du kan benytte til slektsforskning. Anenummer i heftet omfatter slekten til far. Gratis via: segratis.no/103/ Kjent kunstner: 2 stk. malerier av Edwin Steindel selges rimelig, tilsammen kr 2.000,-. Motiv: Storm ved havet i 2 str.. Steindl-rammer. Tlf unndegenkrafer krafer.no Trond Fiskerud Per Bonnerud Forhandler Romerike: Tømrer Roger Ervik, Vormsund Maleri på lerret, landskap i måneskinn utydelig sign. L: 110 H:70 Kr 1.000,- Maleri fra Italia maritimt 100 x 70. Kr 1.200,- Maleri fra Sukkerhusbryggen i 1876 sign. E Martinussen Kr 1.000,- 2 malerier fra Holmsbu sign. St. Sørensen Kr 1.200,- pr stk NYHETER er ofte best via Internett. Se tekst og foto før det kommer i papirutgaven: rb.no indre.no romerike.no VW passat 4motion 01 mod. 1,9 tdi, m/ 4motion, stv km, velholdt, selges kr ,- Tlf Probant og slekten til mor. Se A4-ark som benyttes til slektsforskning. Heftet viser probant og slekten til mor. segratis.no/102/ 2 guttebunader str. 2 og 6 år i ullstoff vest skjorte og bukse fra Peco- klær Stranda. Brukt få ganger, rimelig, pr bunad. Ridehjelm ubetydelig brukt 4 6 år, rimelig. Baby alarm ny, EPL rimelig. INFO: Gratis linjeannonser fra privat personer som sendes via E-post: nedre-romerike. no blir trykket med innsenders E-postadresse. (Navn og adr. må alltid oppgis til vår avis) Bruk kupongen i denne avis hvis du ikke har Internett. Send inn din linjeannonse via kupongen i denne avis til: 2166 OPPAKER Traktor plenklipper 2 knivers, til salgs. Tlf Køyesenger, 80x180 cm, trehvit selges rimelig. Tlf Mc Yamaha xs mod. mye nye deler, ny lakkert tank, ny sal osv. Litt jobb gjenstår. selges kr ,- Tlf Hurtigbrev og konvolutt i en enhet! Skriv ut tosidig på A4-ark. Miljøvennlig utgave! segratis.no/110/ Regnskap. Nyttige ark til lag, foreninger, FAU, privatpersoner, småbedrifter, etc. Skriv ut ønsket antall etter behov! Gratis. Last ned via: segratis.no/021/ Fritidsbolig på eventyr-øya Senja vurderes solgt Huset ligger nær sjøen med gode fiskemuligheter. Det har 8 soverom 2 stuer kjøkken gang og bad, garasje og god parkering. 50 min. med bil fra Finnsnes. Prisantydning kr ,- Flere opplysn. kan gis på telefon Tlf Ambassadeur 6500 cs rocket snelle m/ 0,40 mm snelle og ekstra spole. Ubetydelig brukt selges kun kr 1.000,- Tlf Kalender - ukeoversikt. 53 ark i sorthvitt med ett felt pr. dag, samt felt for notater. Kalender uten timeinndeling. Skriv ut gratis via: segratis.no/010/ PDF side 7

8 Avis side 4 Desember 2010 ANTIK - BRUKT - NYTT Stort utvalg på Årnes Se 100 stk. foto via: seinfo.no/007/ Nye varer ankommet Årnes. Vi kjøper opphørsvarer, konkurs, dødsbo etc. Se kart sekart.no/22/ RIMELIG Nytt teppe til jul? Salongtepper Matter Ryer Masse varer 1/ 2 GPS i bilen? WGS 84: N ', E ' WGS 84 - desimal: , Spar PENGER Runnivegen 15, 2150 ÅRNES - Tlf Man. - lør , tirsdag stengt, mobil En del gamle mynter selges til høystbydende. B.l.a av Kong Oscar, Kong Håkon, Olav, Brødrafolk norske og svenske mynter. Ta kontakt. Kan sende liste på e-post. Tlf , e-post: ATV kubikk m/ snøskjær, kjettinger, kan registreres, gått bare ca. 20 timer, 2008 mod. selges kr ,- Tlf Småbruk selges. Beliggende i Risberget i Grue kommune. Eiendom er ca 53 da med våninshus på 159vm. oppført i 1923 Skåle, tømmerlåve og trippel garasje. Se Finn kode For mer info og avtale om visning ring Tlf , e-post: Post-it tavle! A4-ark tilpasset fire stk. 51x38 mm Postit fra 3M, man-fre. Sett arket i glass og ramme! Heng opp på vegg. Få orden på huskelappene dine nå! Skriv ut: segratis.no/051/ Grå ullkåpe lang str. 44. Grå/blå over kne støvlett str. 40. Semsket og lakk lekre brune skinn støvlett str. 40. Lang kongeblå kjole (tøff) str. L. Selges samlet kr 2.000,- Tlf Gårdsredskap selges Pga. flytting fra småbruk selges mye utstyr. 2 traktorer. Zetor 6011 og Lienlaster med skuffe. Skurtreskere. Shampo 410 og New Holland Såmaskiner Tume og Simulta. Ylø sprøyte 10 meter, Plog, harv, skålharv, høykanon og div. Samt noe gammel redskap ved bruk av hest. For mer info og avtale om visning ring. Bilder kan sendes ved forespørsel. Tlf , e-post: Stokke Tripp trappp stol med bøyle lys bøk Kr 600,- Lite arbeidsbord for barn 2-4 år, rimelig. Dokkeseng, rimelig. Liten dokke sportsvogn, riml. 24-timers kalender. A4-ark med timeinndeling, samt inndeling pr. 15. minutt. Datafil omfatter 184 sider i sorthvitt. Skriv ut gratis via: segratis.no/017/ TV i dag? Flott oversikt over TV-kanaler finnes på Internett fortløpende. Se mye info om filmer. Ta en titt her: dagbladet.no/tvprogram/ tv2.no/tvguide/ vg.no/tv/ 100% GRATIS og enormt populært! Gå inn på oppgitt adresse på Internett og skriv ut gratismateriell. Det er 100% gratis og enormt populært 1) Skriv ut fra PDF i A4. (Side 16 er 16 år osv.) 2) Del arket i to 3) Brett arket 4) Skriv på! Gratulerer med 30-a rs dagen 4-siders kort To pr. A4-ark, tekst fra 1 til 110 år, og ett nøytralt. Gratulerer med dagen! Har du glemt å kjøpe bursdagskort? Skriv ut 4-siders A6- kort med rød rose. Passer til ALLE mellom ett og 110 år! Konvolutt også? Se.no/005/ segratis.no/112/ PDF side 8

9 Avis side 5 Desember 2010 Varmepumpe er BEST! Se INFO seinfo.no/ 19-1/ Se her! I november hadde VG en oversikt over fyringsutgifter pr. kilowatt time. Strøm 102 øre, varmepumpe 43 øre, parafin opptil 166 øre, og ved inntil 113 øre. Se hele oversikten online via vår link: seinfo.no /19-1/ Se INFO seinfo.no/ 19-2/ Kun ,- Panasonic CE w. Kun Panasonic NE9 JKE 5400 w. Avbetaling? Det rimeligste er alltid å betale kontant. Men ettersom en varmepumpe reduserer fyringskostnadene så er det mange som velger avbetaling. 1) Vi tilbyr rentefri betalingsutsettelse i 9 mnd. mot et gebyr på kr 425,- 2) Avbetaling, se tabell: seinfo.no /19-2/ Kun ,- Panasonic CE w. Kun Panasonic NE12 JKE 6500 w. GOD BEDRE BEST , ,- Kun ,- Mitsubishi FD Heat Kirigamine 6300 w. Kjøp varmepumpe av fagfolk med serviceverksted! Hos NEKAS kan du velge blant sju leverandører! Elinstallatør Spør NEKAS hvis du trenger ny strømkurs til din nye varmepumpe. Vi er autorisert elinstallatør. Alt på ett sted, spar penger! 5-års garanti på pumper! NEKAS har nå solgt omlag 3000 varmepumper! PDF side 9

10 Avis side 5 Desember ,- Kun ,- Fujitsu Plasma winter, 6700 w. Kun Fujitsu Arctic 14 Winter Edition 7000 watt NYHET ,- Panasonic HE9 LKE 6500 w. NYHET ,- Panasonic HE12 LKE 7700 w. Super gulvmodell Fujitsu 8000 w. (Rabatt kr 4.000,-) ,- Kun ,- Mitsubishi FD Heat Kirigamine 6600 w. (Veil ) Kun ,- IVT Nordic Inverter 12 KHR-N 6500 watt Avdeling Hedmark Helge og Inge er våre blide selgere for alle som bor i Sør-Odal, Nord-Odal, Eidskog og Kongsvinger. Vi tilbyr gratis hjembesøk. Kun ,- Fujitsu Nocria 14 Winter Edition 9100 watt Inge Johansen Kun ,- Mitsubishi FD Heat Kirigamine 8200 w. Helge Isaksen Ring: NB.Vi har også rimelige gulvmodeller. Ring for info. Se kart sekart.no/19/ Nekas Nes Elektrokompetanse AS, Droggetoppen 1, 2150 Årnes Tlf Etablert 1981 nekas.no Mandag til onsdag 8-16, torsdag 8-18, fredag 8-14, lørdag stengt PDF side 10

11 Avis side 6 Desember 2010 sommerbutikken.no Lysthus, se f.eks. disse: Skånske lysthus Punsch Pavilionen Frøyd Bod: Peter 10-1 Saga 10-2 Skagen 15-1 Gjestestue: Paulina 15-1 Ring Lysthus Boder Hytter Globuser Sparkesykkel Vinskap Se: sommerbutikken.no Kjempesalg til Romerike i 2010 Spør om referanser! Over 600 personer er nå daglig innom våre hjemmesider. Vi sender over hele Norge. Vi har utstilling i Lillestrøm. Se web Sjekk pris hos oss før du bestiller! Rask levering og konkurransedyktige priser - Diesel - Fyringsolje - Parafin - Smøremidler - Service Telefon: Vakt tlf.: Sjekk pris! romerikebrensel.no Kalender - ukeoversikt. 53 ark i sorthvitt med ett felt pr. dag, samt felt for notater. Kalender uten timeinndeling. Skriv ut gratis via: segratis.no/010/ Stort spisebord, 2x1m sort, uten stoler, med ileggsplate selges kr 1.500,- Tlf Meget pen innedør med blyglassruter selges rimelig. Tlf Bergen 900 år. Karikaturtegning over Bergen av Audun Hetland Plakat str. 80x120cm. Selges høysbydende. Tlf Dameklær i store str. 56-3xl selges rimelig. For det meste bukser og overdeler, har også sko i str det meste er lite brukt, eller ubrukt. Har en del bøker til salgs. Romaner, krim, spenning av mange kjente forfattere, eks. Grisham, Sheldon, koontz. Selges rimelig. Tlf Mob Benkebeslag rustfritt stål med 2 vasker + benkeplate lite brukt, rimelig. Nytt Florvåg baderomsskap med speil og hyller hvitt rimelig. Grønn vask for plassering over badekar for småvask b 50 d 38 h 23. Rimelig. Div. nye smørefrie langrennski + flere par nye støvler, flere snowboards + div. støvler nytt. Div. slalomstøvler, danseskøyter og hokey skøyter, alt nytt. Gunstig til salgs. Tlf Earl Sauter piano fra 1965 selges. Det er nystemt og kontrollert av autorisert pianostemmer. Kabinett i lys eik og med jernramme. Pianoet har reumer mekanikk pris kr 6.000,-. Tlf Videofilm samling. 87 org. kasett, action, humor etc. selges kr 750,-. Tlf Selges. Rød boblejakke (jente) str. 6-7 år, brun Ticket vinterdress str. 104, hette med pelskant. Viking støvletter str. 31 (rosa). alt selges rimelig. Tlf sofabenker med rom under selges rimelig. Tlf Selges. 2 stk. Ekornes skinn stoler med lav rygg, børk brune. Pene stoler, selges kr 1.000,-Tlf Kalender - ukeoversikt. 53 ark i sorthvitt med et felt pr. dag med timeinndeling fra klokken 8-17 alle ukedager. segratis.no/011/ Ford Mondeo 98 mod. 2,0 L 131 hk, km. Velholdt. En eier siden 2000, s+v hjul, nytt ex. anlegg, br.skiver, stab. foringer, fjærer m.m. Vist Eu kontr. okt. 2010, uten mangler. Mørk blå, meget pen inn og utvendig. Gunstig tilsalgs. Tlf Mob Post-it tavle! Skriv ut A4 og sett arket i glass og ramme! Evighetskalender tilpasset Post-it str. 51x38 mm fra 3M. Sett arket i en A4-klipsramme og heng den opp på veggen. Få orden på huskelappene dine nå! Skriv ut: segratis.no/052/ MC utstyr selges, kun brukt til øvelseskjøring. Nolan Shadow hjelm i størrelse L, ingen skrammer, har lufteventiler. Frank Thomas Antifreeze Kenguruskinnhansker i XX Large. Frank Thomas Aquastop bukser og jakke i XL, avtagbart innerfor på begge, kan settes sammen med glidelås, polstring og gode justeringsmuligheter. Diadora støvler i VeraTex i størrelse 46. Selges samlet til kr 2.500,- Tlf Bwell massasje stol brukt 2 mnd. nypris kr ,- selges kr ,- Tlf PDF side 11

12 Avis side 6 Desember 2010 Brett 2166 Oppaker Brett Best respons oppnås hvis du oppgir din e-post adresse i annonsen. Frist: Før 16. januar. Ønsker du din e-post adresse i annonsen, (Tlf. nr. må alltid med) Send e-post til: nedre-romerike.no Ønsker du kun telefonnummer i din annonse? Frist: Før 16. januar. Send inn annonsetekst til oss via e-post: nedre-romerike.no Send inn denne kupong via posten til: 2166 Oppaker hvis du ikke har tilgang til Internett. Skriv tydelig! (Kun tlf. nr. nederst i din annonse er mulig når kupong benyttes.) Send inn Før 12. januar. NB: Vår avis må ALLTID ha ditt navn og adr. uansett hvordan du sender inn. PDF side 12

13 Avis side 7 Desember 2010 Tilbud på 70 stk. vogner og bobiler Polar 730 TRX-DB - kr , Hymer B614CL Norway Line - kr , Knaus Südwind 650 UDF - kr , Bürstner Solano T615 Nordic - kr ,- Her er vi Se kart sekart.no/1/ Se 360 se360.no/1/ WGS: N ', E ' WGS 84 desimal: , Knaus Südwind 750 UKF - kr , Bürstner Ixeo IT kr , Knaus Royale 780 FKU - kr , Bürstner Amara 690 TK - kr , Bürstner Nexxo T728 G - kr , Adria 530 TK kr ,- Spør Tekno Maskin AS Etablert 1978 Eget verksted PDF side 13

14 Avis side 7 Desember Bürstner Elegance 1821 G - kr , Adria 530 TK Rimelig vogn - kr , Fiat Ducato 2,5 D - kr , Caravelair Flott planløsning - kr , Tabbert Baronesse kr , Knaus Sport 500 Kun km - kr , Polar 620 DB Strøken vogn - kr , Solifer 636 EM km - kr ,- Besøk distriktets største caravanforhandler 2011-modellene har nå ankommet Tekno! Carado A 366 Ny demobil - kr , Adria Altea Mod. 432 PX - kr ,- M T Tekno Maskin Campingvogner - Bobiler - Fortelt Adria - campingvogner Bürstner - vogner og bobiler Knaus - vogner og bobiler Polar - Solifer vogner HYMER - bobiler Isabella og Inaca fortelt Finansiering fra kr 0 kontant Rekvisita - VERKSTED - Forbehold om trykkfeil Tekno Maskin AS, Herbergåsen, 2166 Oppaker, Nes kommune. (Du finner oss ved rv. 2, mellom Vormsund og Skarnes) Mandag-fredag 8-16, torsdager til kl 17, lørdag teknomaskin.no - Tlf Etablert 1978 PDF side 14

15 Avis side 8 Desember Sagstua - br-stenskjaer.no SLAMTØMMING TV-INSPEKSJON HØYTRYKKSPYLING Se telefonliste via: seinfo.no/ / eller ring: Vi tar kunden på alvor Tømming av oljeutskillere Br. Stenskjær tilbyr rørinspeksjon og spyling, samt innsamling av spillolje og tømming av oljeutskillere i samarbeid med: Tlf / Last ned, skriv ut. Kalendere finnes også via: Moderne kontor-skrivebord bøk med stålben. Skrivebord heltre hvit for skolebarn med plate for tastatur 2 skap med profilerte dører. Selges rimelig Div. aquarie utstyr, pumper, filtere, mangroverøtter m.m. + eldel flytefor (mat). For aquariefisk + 1 stk. aquarie 135 l samt underskap (aquastabil) Gunstig tilsalgs. Tlf Engelskundervisning på lydbånd med hjelpebøker selges til loppepris Tlf Aktivitetskalender i A4 tilpasset 1 person. Datafil omfatter 53 stk. ark med skrivefelt. Skriv ut vår utgave gratis via Internett: segratis.no/012/ Meget pen taklampe selges. Må sees. Tlf Kalender for 3 pers.! Print ut A4-kalender m/skrivefelt. 12-siders. Heng på veggen, bruk magneter, eller A4- ringperm! Gratis datafil via: segratis.no/008/ Evindrude båtmotor 10 hk. går bra. Evindrude båtmotor 15 hk. m/tank, selges samlet kr ,- e. kl. 15. Tlf % GRATIS og enormt populært! Gå inn på oppgitt adresse på Internett og skriv ut gratismateriell. Det er 100% gratis og enormt populært Desember 2011 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Søndag i advent Søndag i advent Lucia 1) Skriv ut fra PDF i A4 på vanlig papir via blekk- eller laserskriver Søndag i advent Vintersolverv Julaften 1. juledag juledag Nyttårsaften 2011 tegnekalender Tegnekalender for barn! Se vår 12-siders kalender i A4-format. Finn frem farger. Nå blir det mange fine tegninger. Populær! Skriv ut 100% gratis via Internett: segratis.no/001/ segratis.no/001/ Fine julegaver. Lett og pen Nutria skinnkåpe str. 40. Heltre rokokko eik spisebord m/2 ileggsplater og 4 stoler kr 800,-. Ulefos vedovn 112 cm høy m/ 2 dører. Sort herre smoking m/skjorte og sløyfe + utstyr, brukt 1 gang, str. 50 selges kr 500,- Ca 30 gamle detektivmagasiner. Tlf Post-it tavle! A3-ark tilpasset ni stk. 51x38 mm Post-it fra 3M, man-fre. Sett arket i glass og ramme! Heng på veggen. Få orden på huskelappene dine nå! Gratis fil: segratis.no/053/ 21" fargetv med fjernkontroll. Som nytt. Knapt brukt. Fin hyttetv. Ikke flatskjerm. selges Tlf Enkel seng flammebjerk med bunn og madrass pent brukt. Kr 500,- Pen barneseng i lys furu 180 x 78 med madrass. Kr 500,- Til salgs: Snøfreser Ariens 13 hk., fresebredde 90 cm. Meget god stand, kr ,- Tlf Aktivitetskalender i A4 tilpasset 2 personer. Datafil omfatter 53 stk. ark med skrivefelt.skriv ut gratis via: segratis.no/013/ PDF side 15

16 Avis side 8 Desember 2010 Seaquest Latitude Dykkevest størrelse L Selges. Brukt på maks 20 dykk. Mulighet for blylommer. Inflatorslange medfølger, framstår som ny. Kr 800,- Tlf Post-it tavle! A3-ark tilpasset ni stk. 51x38 mm Post-it fra 3M, man-fre, kl Sett arket i A3-ramme med glass! Heng opp på veggen. Få orden på huske-lappene dine nå! Gratis PDF-fil via: segratis.no/054/ juleduk 1,46m x 1,38, brodert med nissemotiv, lotterigevinst selges høystbydende over kr. 500,- Tlf Henting/levering avtale. Tlf etter Parkett: Kährs Jatoba Stockholm 15 mm 3-stav, 4 pakker (11,64 kvm) selges for kr 3.000,- "Tynn"-parkett: Kährs Linnea Jatoba Style 7 mm 2-stav, 3 pakker (8,52 kvm) selges for kr 1.000,- Gulvlister: Kährs Jatoba 23x60mm, 81,6 lm selges for kr 1.000,- Oppvaskmaskin/ergometersykkel. Zanussi oppvaskmaskin ca 10 år brukt toppen 15 ganger, da den aldri har vært montert kr 500,- Abilicia trimsykkel (ergometer) kr 500,- Tlf Hytte til salgs ved Harasjøen Stange kommune. Hytta ligger i Sjøenden hyttefelt i sydenden av sjøen. Ca. 5 min. gange til sjøen med bade og båtplass. Hytta selges m/innbo og robåt. Se Finn.kode eller ring selger for flere opplysninger/avtale for visning. Tlf Yahama piano kr ,- Jøtul nr. 600 kr ,- Tlf Kufanger i crom m/feste for 2 ekstra lys kr ,- m/ekstra lys kr ,- Tlf Brude/selskapskjole helforet med "sølvbroderier" foran og på rygg. Str 38/40 nyverdi kr 5.000,- selges kun kr. 800,- sko medfølger i samme farge. INFO: Gratis linjeannonser fra privat personer som sendes via E-post: nedre-romerike. no blir trykket med innsenders E-postadresse. (Navn og adr. må alltid oppgis til vår avis) Bruk kupongen i denne avis hvis du ikke har Internett. Send inn din linjeannonse via kupongen i denne avis til: 2166 OPPAKER Gardigan jakke, lys gul straven nr. 38/40, ull og hvit/eggeskal strikkejakke nr 38/40, ull selges. Tlf Fargetresnitt av Harald Henriksen, utsikt fra Runde tårn, København selges Tlf Dreie og treskjærings materialer selges billig. Ring mellom kl Tlf Mercedes 500 selges, ikke rust, lakkert for 4 år siden, nydelig bil, m/lite feil, V8 motor, prisant. kr ,- / bytte. Tlf Kommode syrebeiset furu h 115 b 80 messingbeslag Kr 600 Lys furu kommode høyde ca 70, rimelig. Fotskammel furu sete trukket med husflidstoff, rimelig. Selges: Ulveskinn pels str. M (40) lang mod. passer 160 cm cm. person. Pris kr ,- (Julegave?). Kun seriøse hendv. Tlf Snøfreser. Gilson 8 hk, eldre freser meget solid og sterk maskin. Noe dårlig trekk,justering? eller reim/ må ordnes. Selges som rep objekt. Den starter, men trekker dårlig! Kr 4.000,- Tlf Ned i vekt! Visste du at veien til en slankere fastere kropp kan være behagelig og avslappende? Ønsker du å redusere vekt, fett og cellulitter, stramme opp, lindre muskelsmerter, bli kvitt avfallsstoffer og væskeansamlinger? En kombinasjon av varmeterapi og muskelstimulering gir et helt annet resultat enn andre stimulatorer på markedet. Raskere effekt. TEI, 10 behandlinger, flere muligheter kr ,- Følgende 15 behandlinger kr ,- Gratis kostveiledning SOL Her er sol og sommervarme. Drøm deg bort i rolige behagelige omgivelser. KESTOS, 10 behandlinger kr ,- Følgende 15 stk. kr 3.000,- Aromamassasje for rygg, nakke, hodebunn og ansikt. Ren balsam for kropp og sjel! Gavekort kr. 275,- (ord. kr. 350,-) Gavekort sol verdi kr. 600,- Du betaler kr. 375,- STUDIO Fotpleie Ta vare på føttene dine. Det har de fortjent. Gavekort fotpleie kr. 295,- (ord. kr. 400,-) Besøk oss i 3. etg. ved G-Sport Timebestilling tlf PDF side 16

17 Avis side 9 Desember 2010 Snart vinterdekktid, har mange brukte og nye vinterdekk I nær sagt alle dimensjoner, har også noen sommerdekk igjen. Selges riml. Tlf , e-post: Pen barneseng/sprinkelseng selges med madrass og polster. Som ny. Brukt i kun ett år. Selges billig. Tlf , e-post: INFO: Gratis linjeannonser fra privat personer som sendes via E-post: nedre-romerike. no blir trykket med innsenders E-postadresse. (Navn og adr. må alltid oppgis til vår avis) Bruk kupongen i denne avis hvis du ikke har Internett. Send inn din linjeannonse via kupongen i denne avis til: 2166 OPPAKER Radionette combi radio fra 1960 helt i orden kr ,- Tlf Teak salongbord pent brukt. Kr 500,-Høy lenestol konjakk-farget stoff, rimelig Aktivitetskalender i A4 tilpasset 4 personer. Datafil omfatter 53 stk. A4-ark med skrivefelt. Skriv ut utgaven gratis via Internett: segratis/015/ 100% GRATIS og enormt populært! Gå inn på oppgitt adresse på Internett og skriv ut gratismateriell. Det er 100% gratis og enormt populært 1) Skriv ut fra PDF i A4. (Side 16 er 16 år osv.) 2) Del arket i to 3) Brett arket 4) Skriv på! Gratulerer med 30-a rs dagen 4-siders kort To pr. A4-ark, tekst fra 1 til 110 år, og ett nøytralt. Gratulerer med dagen! Har du glemt å kjøpe bursdagskort? Skriv ut 4-siders A6- kort med rød rose. Passer til ALLE mellom ett og 110 år! Konvolutt også? Se.no/005/ segratis.no/112/ Taklampe 5-armet håndskåret Kr 600. Lysekrone fra 1920 årene, bronse 5- armet Kr 500,- Lite skap med hylle fra 1800-tallet, rimelig. Lite bord fra tidlig 1900, rimelig. 2 kjøkkenstoler ca 100 år gamle. Krogenes gyngestol som ny, originalt ullstoff fra Gubrandsdalen kvistfri furu. Kr 2.300,- Krogenes høy tallerkenhylle Kr 1.200,- Snøfreser. Gilson 8 hk, eldre freser meget solid og sterk maskin. Noe dårlig trekk,justering? eller reim/ må ordnes. Selges som rep objekt. Den starter, men trekker dårlig! Kr 4.000,- Tlf Golvtepper Wilton 100 % ull, orientalsk mønster str. 2,5 x 2, og 1,4 x 2. Som nytt Kr 1.000,- og Kr 700, Mitsubishi Lancer 2,0 TD god stand, men liten lekasje fra Turbo, selges kr ,- Tlf Formpressede dører uten karm (hvite). 2 Heltre furu dører 90 x 210 uten karm, selges kr ,- Tlf sagutstyr.no Traktormontert fra mva. Skuffer til frontlastere og 3-punkt. Dolmar, salg, service og deler. Se kart sekart.no/13/ Sagutstyr AS sagutstyr.no Helt nytt salongbord ligger i esken enda, brunt selges rimelig, ny pris ca kr 3.000,- Tlf Motor til Daihatzu Charade selges. Kr ,- Tlf , e-post: Filter Pallegaffel fra kr mva. Motorsager. Japansk toppkvalitet. FAXES vedtransportør Vedmaskiner og vedkløyvere Hydraulikksylindre Motorsagkjeder. T-TEX hardmetall kundeinfo.no/ Nå også bra utvalg av verneutstyr! Eidsvollvegen 481, 2160 Vormsund - Tlf: Nytt gult dobbelt sengeteppe i silkedamask kr 700,- 2 stk. pene bordlamper høyde med silke-skjermer lys beige Kr 600,- pr stk. Golvlampe blank messing med skjerm, selges rimelig. T PDF side 17

18 Avis side 9 Desember 2010 Til Mitsubishi Pajero Sport varev mod.: Bakseter, ikke brukt, kr ,- Til Mitsubishi Pajero varev mod.: Bakseter, ikke brukt, kr ,- Tlf Til salgs: Vester Berg massasje stimdusj, radio avtrekkvifte, brukt noen mnd. kr ,- Tlf Snøfreser 9 hk. Simplicity el.-start, lys, kjettinger kr ,- Tlf Sofa seter, selges kr ,- Tlf Sjåk Lenestol (sklide-stol) rustrøde puter, rimelig Lenestol flammebjerk treverk med utskjæringer Kr 500,- 2 dobl. lampetter håndskåret, rimelig. Rosemalt hjørnehylle 90 cm h, Kr 500,- Rosemalt fat for vegg diam. 35, rimelig. Rosemalt kaketine oval ca 50 år Kr 600,- Sjåk furu kommode 2 skuffer m/ utskjæringer og smijernsbeslag selges for Kr 1.200,- Ny gyngestol i lys manilla med pute. Kr 850,- BBbokhyller naturell, bredde 160 høyde 180, selges Kr 700,- Post-it tavle! A3-ark tilpasset ni stk. 51x38 mm Post-it fra 3M, man-fre, kl Sett arket i A3-ramme med glass, f.eks. en klipsramme. Få orden på huske-lappene. Skriv ut gratis via Internett: segratis.no/055/ Harley skinnjakke XL nypris kroner ,- ikke brukt, selges for kroner 7.000,- Tlf Kalender for 2 pers.! Print ut A4-kalender m/skrivefelt. 12 siders. Heng på veggen, bruk magneter, eller A4- ringperm! Print ut Gratis til dere to: segratis.no/007/ Aktivitetskalender i A4 tilpasset 3 personer. Datafil omfatter 53 stk. A4-ark med skrivefelt. Skriv ut utgaven gratis via Internett: segratis.no/014/ Nesten ny snøfreser m/ selvstarter og lys, nypris kr ,- selges for kr ,- Tlf Stola helrykket mink, mørk brun selges for kroner 1.200,- 3-Seters skinnsofa, lite brukt, nypris kr ,- selges kr ,- Tlf INFO: Gratis linjeannonser fra privat personer som sendes via E-post: nedre-romerike. no blir trykket med innsenders E-postadresse. (Navn og adr. må alltid oppgis til vår avis) Bruk kupongen i denne avis hvis du ikke har Internett. Send inn din linjeannonse via kupongen i denne avis til: 2166 OPPAKER Speilreflekskamera. Richo Singlex TLS for 135 film selges for kr. 500,-. Foto kan sendes via e-post. Tlf Mob , e-post: Varehenger 1991 modell totalvekt 1000 kg egenvekt 220 kg. 175 x 13" hjul på utsiden av kassa. Meget god og kjøre med, solid og bra henger. Bunnplata er noe dårlig, men rimelig og enkel og skifte. Mål på plan er Lengde 280 cm Bredde 142 cm total lengde 415 cm bredde 180 cm selges for kroner 9.000,- (gratis omomreg.) Tlf Oppbevaringskiste sort med aluminiumsbeslag og handtak lengde 54 høyde 45 bredde 52, rimelig. Juletrefot handlaget smijern 3 nisser i julefarger, rimelig. Flyttesalg 17. og 18. desember Møbelstoff inntil 70% rabatt Skai (imitert skinn) 40% rabatt Skrogtrekk 40% rabatt Diverse båtputer/stoler, KUPP Industrisymaskiner - 2 stk. Diverse innredning + mye mye mer Åpningstider: Fredag 17. desember, kl 9-18 Lørdag 18. desember, kl 9-14 Kalesjemaker n Bønsdalsveien, Eidsvoll Tlf Flott Hyttetomt Trysil kvm super tomt i etablert hyttefelt, 5 min fra Alpin-senteret. Utsikt og svärt solrik beliggenhet øverst, beste tomten? Byggeklar, vei+vann etc. til tomtegrensen. Rimelig - rabatt kr ,- før Mob , e-post: 2 stk. smijernsgelender selges kr 500,- Bilder kan sendes Tlf , e-post: Neste avis utkommer 26. januar 2011 Lag en konvolutt! Moro for alle barn. Skriv ut på hvitt eller farget papir i A4. Datafil med 3 utg. Pass på barn med saks! Bruk limstift. Last ned gratis PDF via Internett: segratis.no/109/ Nytt Kipor strømaggregat max 770 W fint til camping etc. kr Tlf , e-post: Post-it tavle! A3-ark tilpasset to stk. 127x76 mm Postit fra 3M, man-fre. Sett arket i en A3-ramme med glass, f.eks. en billig klipsramme. Få orden på huske-lappene: segratis.no/057/ PDF side 18

19 Avis side 10 Desember 2010 Ny leilighet fra ,- norske kroner! Under 4 timers flytur fra Gardermoen til et fantastisk klima i Tyrkia! Etter 5 års erfaring og god kjennskap til utbyggere, lover og regler, kan vi tilby et sikkert kjøp gjennom oss. Vi bistår med transport til og fra flyplass, møblering, levering av skjøte, etablering av vann og strømabonnement, etc. Kanskje vil dere bli medlemmer av den norske forening, eller besøke sjømannskirken? Vi hjelper til! Tove, tlf Helt nytt Nordan vindu med sprosser (Husmorvindu) br. 120 cm. h. 100 cm. selges for kroner 4.000,- Tlf Bilbane Scaleytric X3 Sport, selges rimelig. Tlf Roy, tlf fh-tyrkia.no Yahama piano kr ,- Jøtul nr. 600 kr ,- Tlf Star kontinentalseng, ny og ubrukt (gjesteseng), 1,50x 2,00m (Skeidar) selges under halv pris, kr ,- pga. plassmangel. Tlf % GRATIS og enormt populært! Gå inn på oppgitt adresse på Internett og skriv ut gratismateriell. Det er 100% gratis og enormt populært Vi snakkes... 4-siders kort Velg A6 eller A5-str. 1) Skriv ut side en hvis du ønsker A6-format 2) Skriv ut side to hvis du ønsker A5-format Vi snakkes... Kort Vi snakkes Skriv ut to stk. 4-siders kort i A6 forformat på A4-ark, eller ett stk. i A5-format. Kortet viser en Ericssons-telefon fra 1892 med teksten Vi snakkes. Se segratis.no/114/ Varmepumper med 5års garanti Tlf Vi har egen butikk. Se varmepumper hos oss, eller vi besøker deg. Nekas, Droggetoppen, 2150 Årnes. nekas.no Fujitsu Mitsubishi Panasonic IVT m.fl. Vi har nå snart solgt 3000 pumper på Romerike. Spør oss! Salg, montering, rekvisita. Eget verksted siden pose full av hundeutstyr. Kobbel, halsbånd, reflekser, børster, neglklipper, hundebjeffebånd som avgir lyd, + hundebur str. M som kan slås sammen. Selges samlet for Kr 1.500,- etter kl Tlf Ny TV-benk selges kr. 500,- Tlf Kalender for 4 pers.! Print ut A4-kalender m/skrivefelt. 12-siders. Heng på veggen, bruk magneter, eller A4- ringperm! Gratis datafil via: segratis.no/009/ Retro arbeidsstol selges. Tlf Se kart sekart.no/19/ Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år Båtform 14 for støping av plastbåter. Tlf Flat Dataskjerm Hyundai 17 tommer (5 år gml) med integrerte høytalere selges rimelig. Pent brukt og fungerer fint. Tlf Brother DCP 585 multiskriver (printer, scanner, kopi), kjøpt mai 2009 ubetydelig brukt, til salgs. Tlf Selges: Ulveskinn pels str. M (40) lang mod. passer 160 cm cm. person. Pris kr ,- (Julegave?). Kun seriøse hendv. Tlf PDF side 19

20 Avis side 10 Desember 2010 Telesølv tilsalgs. 8 kniver, 7 gafler, 6 skjeer, smørbrødklype, kakespade + div. skjeer. Tilsammen 48 stk. selges kr ,- Tlf Hvitt kombiskap Wirlpool, h 130. Kr 600,- Varmeteppe elektrisk rimelig. Nye og brukte BILER Skiboks selges: Romslig skiboks, åpnes bak, grå hardplast, kr ,- Tlf Golvlampe smijern høy og kraftig med skjerm Kr 700,- Diverse retro-lamper fra tallet Rimelig. Utskåret mangletre, rimelig. 7 år - 35% kontant Pris kontant mnd. Hyundai Tucson 2,0 4wd Hyundai i30 1,6 CRDI Hyundai i20 1,4 CRDI Hyundai Terracan 2,9 CRDI.... Hyundai i30 1,4 5-d Hyundai Getz 1,4 GLS 5-d..... Hyundai H-1 2,5 4wd Hyundai H-1 2,5 4wd Hyundai Atos 1,0 GLS Kia Carens flerbruksbil Mazda 3 1,6 auto Mazda 6 1,8 exklusive Mitsubishi Grandis 2,3 auto.... Opel Astra 1,7 G caravan stv... Opel Combo 1,7 DTI Peugeot 307 1,6 stv Volkswagen Taro 4x4 Pickup... Hyundai Getz 1, Priser er inkl. reg. + årsavgift. HUSK: Vi har dekkhotell. 4 hjul, omlegging + lagring, kun kr 490,- pr. halvår. Åpent: Man-fre 8-16,30 tors. til 19 lør Glommen Bil AS Din Hyundai-forhandler 2166 Oppaker glommenbil.no sebil.no/4/ Mobil Se kart sekart.no/4/ Se 360 se360.no/4/ Herre skinnjakke, garantert ny. Str brune klaffer. Stilig jakke for en bredskuldret kar, kr. 500,-. ( en 1/3 del av prisen.) Tlf Bærbar Datamaskin HP- Pavilion med Vista, 5 år selges. Tlf Prøvekjør Volvo hos Fenstad Auto. I over 60 år har vi solgt biler. Nye biler ventes inn, og vi håndplukker gjerne den bilen du ønsker deg! Nye Volvo til kampanjepriser: C30 D2 Momentum, plusspakke V70 DRIVe Momentum, plusspakke V70 DRIVe Summum, H.gårdspk., plusspk.... V70 D3/163hk Summum, automat, skinn.... V60 D3/163 hk Summum, automat Brukt Volvo og BMW - vinterklare: Volvo V50 2,0D Summum aut. skinn, plusspk.. Volvo V70 2,4D Limited Edition, int.pk BMW X3 2,0D, automat, PDC, Xenon m.m... Volvo V40 2,0 automat, skinn, ECC Se: fenstadauto.no Alle priser ferdig registrert (tillegg for årsavgift). Finner du ikke bilen du ser etter? Kom innom oss kanskje er nettopp DIN bil på vei inn til vårt lager! Tlf Armbåndsur Omega Constellation, Certina T & C. Automatic Certina sapphire quartz, Seiko quartz & Automatic Tissot Automatic, Fleurier Automatic, Jules Jurgensen Automatic. Orient etc. Gunstige priser! Be om bilde & pris: Tlf , e-post: FENSTAD AUTO AS Eidsvollvegen 831, 2170 Fenstad fenstadauto.no sebil.no/14/ kr kr kr kr kr kr kr kr kr Se kart sekart.no/14/ Se 360 se360.no/14/ Snøfreser. Gilson 8 hk, eldre freser meget solid og sterk maskin. Noe dårlig trekk,justering? eller reim/ må ordnes. Selges som rep objekt. Den starter, men trekker dårlig! Kr 4.000,- Tlf stk reisesveivegrammafon, selges. Tlf Brukte biler Egenandel Finans 60 mnd. Bilpris mnd. Daewoo Lanos 1,3 5d Toyota Avensis 2,0 automat, stv Egenandel Finans 96 mnd. Bilpris mnd. Honda Civic 1.6 Kombi Citroën C5 stv. 2.0 aut km Peugeot 307 SW 1,6 HDI 90 Hk Kia Carnival 2,9 CRDI 185 Hk Aut Volvo S60 2,0 Turbo 180Hk Kia cee'd 1.6 CRDI EXE Kia Pro ceed 1,6 115 hk, 3d coupe Alle priser er inkludert reg. avgift. Forbehold om trykkfeil Herbergåsen, 2166 Oppaker - Tlf Åpent: , torsdag til kl. 19, lørdag bilsenteretr2.no Egenandel Finans 84 mnd. Bilpris mnd. Peugeot 307 stv. 1.6 Automat Peugeot 307 stv. 1,6 90 Hk Kia Carens 2,0 CRDI Vare m/ac Opel Astra 1,6 Twinport Enjoy Volvo V Turbo 180 HK Evindrude båtmotor 10 hk. går bra. Evindrude båtmotor 15 hk. m/tank, selges samlet kr ,- e. kl. 15. Tlf Selges. alt nytt Sveisemaske m/automatisk blender kr Tlf , e-post: Se kart sekart.no/2/ Se 360 se360.no/2/ PDF side 20

Kriminalomsorgen. Ullersmo Fengsel. Produktkatalog 2015. Produkter fra arbeidsdriften ved Ullersmo og Kroksrud fengsel.

Kriminalomsorgen. Ullersmo Fengsel. Produktkatalog 2015. Produkter fra arbeidsdriften ved Ullersmo og Kroksrud fengsel. Kriminalomsorgen Ullersmo Fengsel Produktkatalog 2015 Produkter fra arbeidsdriften ved Ullersmo og Kroksrud fengsel. Innhold Kjøkken... 4 Kjøkken i heltre furu... 4 Overflatebehandling... 4 Mål... 4 Kjøkkenfronter...

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

GAVEARTIKLER OG MESSING

GAVEARTIKLER OG MESSING 2 0 1 1 14.1 Krengningsmåler Dekorativ krengningsmåler i messing. Diameter: 110 mm 35590 249,00 Bordklokke i stativ Nydelig sett i støpt messing montert på mahognyplate. Mål: 220 x 80 mm 35038 599,00 Stokkanker

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Prisliste pr 01.03.2015 inkl mva

Prisliste pr 01.03.2015 inkl mva Prisliste pr 01.03.2015 inkl mva Viktig informasjon: Prisene er for ferdig behandlet møbel i ensfarget heldekkende, beiset eller aldringsmalt utførelse. 20% tillegg for tofarget aldringsmalt. Frakt kommer

Detaljer

Lounge Tøff og moderne kvalitetssofa, 330 x 162 cm. Veil.: 14.900,- Nå fra 11.900,- Korsryggpute, pr stk 400,- Avbildet i stoff Kiss.

Lounge Tøff og moderne kvalitetssofa, 330 x 162 cm. Veil.: 14.900,- Nå fra 11.900,- Korsryggpute, pr stk 400,- Avbildet i stoff Kiss. Velkommen til Drammens nye møbelhus! 1500 M 2 MED MØBLER OG INTERIØR, LETT ADKOMST, FRI PARKERING KVALITETS MØBLER SALG HOS FALK Dansk design med individuelt særpreg! Lounge Tøff og moderne kvalitetssofa,

Detaljer

LEILIGHETENE MED 2 SOVEVÆRELSER ER UTSTYRT MED FØLGENDE:

LEILIGHETENE MED 2 SOVEVÆRELSER ER UTSTYRT MED FØLGENDE: LEILIGHETENE MED 2 SOVEVÆRELSER ER UTSTYRT MED FØLGENDE: Kjøkken innredning & hvitevarer Alle overflater er behandlet med materiale som tåler varme i henhold til tegningene. De øvre kjøkkenskapene er laget

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Kriminalomsorgen Ullersmo Fengsel. Produktkatalog 2013. Produkter fra arbeidsdriften ved Ullersmo og Kroksrud fengsel

Kriminalomsorgen Ullersmo Fengsel. Produktkatalog 2013. Produkter fra arbeidsdriften ved Ullersmo og Kroksrud fengsel Kriminalomsorgen Ullersmo Fengsel Produktkatalog 2013 Produkter fra arbeidsdriften ved Ullersmo og Kroksrud fengsel Innhold Kjøkken... 5 Kjøkken i heltre furu... 5 Overflatebehandling... 5 Mål... 5 Kjøkkenfronter...

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Nr. 4/2014 Bladet utgis av GARANTI Alta

GARANTI BOLIGAVIS. Nr. 4/2014 Bladet utgis av GARANTI Alta GARANTI BOLIGAVIS Nr. 4/2014 Bladet utgis av GARANTI Alta Gakorisletta Borettslag Prisant. 1 260 000 P-Rom 51 m2 Denne leiligheten er perfekt for både unge førstegangs-etablerere og eldre, som ikke trenger

Detaljer

NORGES MEST SOLGTE TILHENGER

NORGES MEST SOLGTE TILHENGER NORGES MEST SOLGTE TILHENGER ARBEIDSKLÆR OG SKO Stort utvalg i arbeidsklær, regntøy, sko og støvler. Kontakt oss for BEDRIFTSAVTALE Vi har stort utvalg av vare- og båthengere. Priser fra kr 7.900.- inkl

Detaljer

LEILIGHETENE MED ETT SOVEROM ER UTSTYRT MED FØLGENDE:

LEILIGHETENE MED ETT SOVEROM ER UTSTYRT MED FØLGENDE: LEILIGHETENE MED ETT SOVEROM ER UTSTYRT MED FØLGENDE: Kjøkken innredning & hvitevarer Alle overflater er behandlet med materiale som tåler varme i henhold til tegningene. De øvre kjøkkenskapene er laget

Detaljer

JULI OVERNATTING CAMPING. Sanngrund Servering & Overnatting AS Oslovegen 910, 2100 Skarnes telefon 62 96 46 60 www.sanngrund.no

JULI OVERNATTING CAMPING. Sanngrund Servering & Overnatting AS Oslovegen 910, 2100 Skarnes telefon 62 96 46 60 www.sanngrund.no OVERNATTING 2015 CAMPING JULI Sanngrund Servering & Overnatting AS Oslovegen 910, 2100 Skarnes telefon 62 96 46 60 www.sanngrund.no 2 HJERTELIG VELKOMMEN! Det er alltid en glede å få ønske deg som gjest

Detaljer

Akershus nord Hedmark sør

Akershus nord Hedmark sør Avis side 1 Desember 2010 Akershus nord Hedmark sør Desember 2010 46.000 aviser til Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes, Ullensaker, Kongsvinger, Eidskog, Sør-Odal og Nord-Odal. 20. årgang. GRATIS

Detaljer

finn.no - Norges største markedsplass. Annonser for kjøp og salg av nytt og brukt, eller ledige stillinger.

finn.no - Norges største markedsplass. Annonser for kjøp og salg av nytt og brukt, eller ledige stillinger. finn.no - Norges største markedsplass. Annonser for kjøp og salg av nytt og brukt, eller ledige stillinger. http://www.finn.no/finn/realestate/object?id=4302868&sid=220554410137805&pos=9&rub=10 Page 1

Detaljer

FREDAG 17. AUGUST 2012 SKOLESTART. Velkommen innom

FREDAG 17. AUGUST 2012 SKOLESTART. Velkommen innom FREDAG 17. AUGUST 2012 SKOLESTART Velkommen innom 2 REKLAMEBILAG Fang Blyanten Morsom reaksjontest der fargerike kjempeblyanter henger i en bjelke i taket. En og en blyant ramler ned. Prøv å fang flest

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. 3 meglere som jobber i team for deg Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. 3 meglere som jobber i team for deg Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 22 /2015 Bladet utgis av GARANTI Alta 3 meglere som jobber i team for deg Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Apanes Brl Alta Nyhet ALTA/ Unik endeleilighet med i Apanes

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Kvalitetshytte fra Geilo Laft

Kvalitetshytte fra Geilo Laft Kvalitetshytte fra Geilo Laft Nyoppført kvalitetshytte bygget av. Hytten har en fantastisk kvalitet og detaljrikdom med håndskårne detaljer på alle dørlister, solide åser og bjelker, samt håndhugde søyler

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Gå ikk e glip av vå. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. Gå ikk e glip av vå. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 24 /2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Gå ikk e glip p av vå rt juleti lbud Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Vår julegave til deg Tegn oppdraget med oss i desember

Detaljer

Produktkatalog. Produktkatalogen inneholder kun et lite utvalg av våre produkter, katalogen blir kontinuerlig endret.

Produktkatalog. Produktkatalogen inneholder kun et lite utvalg av våre produkter, katalogen blir kontinuerlig endret. Produktkatalog Produktkatalogen inneholder kun et lite utvalg av våre produkter, katalogen blir kontinuerlig endret. Alle prisene er eks mva. og frakt. 1 Innholdsfortegnelse Side 2. Innholdsfortegnelse.

Detaljer

OVERNATTING CAMPING. Sanngrund Servering & Overnatting AS Oslovegen 910, 2100 Skarnes telefon 62 96 46 60 www.sanngrund.no booking@sanngrund.

OVERNATTING CAMPING. Sanngrund Servering & Overnatting AS Oslovegen 910, 2100 Skarnes telefon 62 96 46 60 www.sanngrund.no booking@sanngrund. OVERNATTING 2016 CAMPING Sanngrund Servering & Overnatting AS Oslovegen 910, 2100 Skarnes telefon 62 96 46 60 www.sanngrund.no booking@sanngrund.no 2 HJERTELIG VELKOMMEN! Det er alltid en glede å få ønske

Detaljer

www.glomdalen.no Prisliste

www.glomdalen.no Prisliste www.glomdalen.no Prisliste 2013 Annonsepriser 2013 Annonsesider: Annonseside pr. modul 1 350,- Annonseside reservert plass pr. modul 1 610,- Stillingsmarked pr. modul 2 405,- For stillingsportal og karusell

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Onsdag 27 - fredag 29 mai. Velkommen til åpningsdager!

GARANTI BOLIGAVIS. Onsdag 27 - fredag 29 mai. Velkommen til åpningsdager! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 10/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Velkommen til åpningsdager! Onsdag 27 - fredag 29 mai Vi har åpningsdager i våre nye lokaler i Alta Sentrum onsdag 27 - fredag 29 mai! Tollevikbergan

Detaljer

SMARTE SKYVEDØRSGARDEROBER - La deg inspirere! kvalitet

SMARTE SKYVEDØRSGARDEROBER - La deg inspirere! kvalitet SMARTE SKYVEDØRSGARDEROBER - La deg inspirere! kvalitet kvalitet BoMann-kvalitet er vårt nye kvalitetsstempel som forteller deg at dette er et høykvalitetsprodukt. Vi har valgt å satse på de beste: Norscan,

Detaljer

LOM for hvile og inspirasjon. Verdt å vite. Arne Brimi kokken fra Lom. Spisegrupper. Sofagrupper/skap. Lang tradisjon høg kvalitet

LOM for hvile og inspirasjon. Verdt å vite. Arne Brimi kokken fra Lom. Spisegrupper. Sofagrupper/skap. Lang tradisjon høg kvalitet Spisegrupper LOM for hvile og inspirasjon Lom Møbelindustri AS ble etablert i Fabrikken ligger vakkert til i Lom en fjellbygd i Gudbrandsdalen De høyeste fjelltoppene i Norge finner du her Med Jotunheimen

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Utsikt fra Komsatoppen Foto: Robert Baardsen

GARANTI BOLIGAVIS. Utsikt fra Komsatoppen Foto: Robert Baardsen GARANTI BOLIGAVIS Nr. 11/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Utsikt fra Komsatoppen Foto: Robert Baardsen Alta Breverud Brl ALTA/BREVERUD BRL Koselig 3-roms BL-leilighet i Breverudmyra. Dette er en innbydende

Detaljer

Annonsebilag. Harebakken Senter - 2. januar 2013 2. JANUAR KL. 10.00. www.harebakken.com

Annonsebilag. Harebakken Senter - 2. januar 2013 2. JANUAR KL. 10.00. www.harebakken.com Annonsebilag Harebakken Senter - 2. januar 2013 STARTER 2. JANUAR KL. 10.00 www.harebakken.com Kjemp Onsdag 2 Nyttårssalget sta NYTTÅRS i butikkene 1 stk. Kenwood Major 1200 Watt, veil pris 5.599,- 1 stk.

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Du finner oss i Alta Sentrum. START SALGET NÅ! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. Du finner oss i Alta Sentrum. START SALGET NÅ! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 9/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Du finner oss i Alta Sentrum START SALGET NÅ! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Thomasbakken Alta ing n s i v s e l l Fe kl 5 1 0 2 i 28. ma 0!

Detaljer

Østengen Begravelsesbyrå Prisliste 2014.

Østengen Begravelsesbyrå Prisliste 2014. Varekode Kister Pris Toten 8 T8 Furu kompl. kr 6 220,00 * Toten 3/4 T4 kompl. kr 7 400,00 * Toten 3/4 T3 kompl. kr 7 400,00 * Toten 3/4 T4 210 cm. Kompl. kr 9 453,00 * Toten 3/4 T4 200 cm. E.B. kr 9 453,00

Detaljer

Ofte stilte spørsmål TRYKKING AV MASTEROPPGAVE NTNU GRAFISK SENTER

Ofte stilte spørsmål TRYKKING AV MASTEROPPGAVE NTNU GRAFISK SENTER Ofte stilte spørsmål TRYKKING AV MASTEROPPGAVE NTNU GRAFISK SENTER Masteroppgave» Ofte stilte spørsmål 2011-2015 Alle rettigheter: NTNU Grafisk senter, Trondheim Denne folderen er laget av NTNU Grafisk

Detaljer

OVERNATTING CAMPING. Sanngrund Servering & Overnatting AS Oslovegen 910, 2100 Skarnes telefon 62 96 46 60 www.sanngrund.no

OVERNATTING CAMPING. Sanngrund Servering & Overnatting AS Oslovegen 910, 2100 Skarnes telefon 62 96 46 60 www.sanngrund.no OVERNATTING 2015 CAMPING Sanngrund Servering & Overnatting AS Oslovegen 910, 2100 Skarnes telefon 62 96 46 60 www.sanngrund.no 2 hjertelig Velkommen! Det er alltid en glede å få ønske deg som gjest velkommen

Detaljer

PAX og KOMPLEMENT. Hengslede dører KJØPEHJELP

PAX og KOMPLEMENT. Hengslede dører KJØPEHJELP KJØPEHJELP PAX og KOMPLEMENT Hengslede dører Les mer i PAX garantihefte. SIKKERHET Må festes til veggen. Ulike veggmaterialer krever forskjellige typer festemidler. Bruk festemidler som er beregnet på

Detaljer

Se 19 stk. HONDA strømaggregater med foto, info og priser. Spør din forhandler om mer info og konkret pris pr. dato.

Se 19 stk. HONDA strømaggregater med foto, info og priser. Spør din forhandler om mer info og konkret pris pr. dato. Widescreenpresentasjon Produsert av NorTeam, tlf. 63 90 70 00 Se 19 stk. HONDA strømaggregater med foto, info og priser. Spør din forhandler om mer info og konkret pris. Se gjerne på denne PDF ved bruk

Detaljer

o p p l e v e l s e r å r e t r u n d t h y t t e i v r å d a l

o p p l e v e l s e r å r e t r u n d t h y t t e i v r å d a l o p p l e v e l s e r å r e t r u n d t h y t t e i v r å d a l Beliggenhet: Hyttene ligger på solisiden av Vrådal med utsikt over vann, skog og fjell. Rett utenfor døren, i hjerte av Telemark der Vråvatn

Detaljer

8. - 10. mars ÅPENT HELE HELGA. Fredag 8. Åpent fra 10-19 Lørdag 9. Åpent fra 10-17 Søndag10. Åpent fra 13-18

8. - 10. mars ÅPENT HELE HELGA. Fredag 8. Åpent fra 10-19 Lørdag 9. Åpent fra 10-17 Søndag10. Åpent fra 13-18 8. - 10. mars Ved besøk hos oss denne helga kan du være med i trekningen av en helt nye Hobby Premium vogn, helt gratis. Servering av nystekte lappar og kaffi og is/brus. ÅPENT HELE HELGA Fredag 8. Åpent

Detaljer

EN TOMANNSBOLIG I LEIRVIKA. Praktisk og moderne tomannsbolig sentralt og barnevennelig i Leirvika 92 m2 / 3 soverom

EN TOMANNSBOLIG I LEIRVIKA. Praktisk og moderne tomannsbolig sentralt og barnevennelig i Leirvika 92 m2 / 3 soverom 3D tegningene av bygg, romløsninger kombinert med utsiktsbilder er kun illustrasjoner, og representerer ikke faktisk utsikt fra den enkelte leilighet. EN TOMANNSBOLIG I LEIRVIKA Praktisk og moderne tomannsbolig

Detaljer

SøppelTaxi AS RYDD & FLYTT Grønt gratis tlfnr 800 41 150 SøppelTaxi AS www.ryddflytt.no Orgnr 986675256MVA rydd@online.no

SøppelTaxi AS RYDD & FLYTT Grønt gratis tlfnr 800 41 150 SøppelTaxi AS www.ryddflytt.no Orgnr 986675256MVA rydd@online.no Stiftet 1996 Midt i den vanskelige tiden får du en ekstra belastning: RYDDE OG TA HÅND OM DØDSBOET Dette bevet kan hjelpe deg i jobben med dødsboet i tiden som kommer. Brevet gir deg en rekke tips for

Detaljer

SÖDERHAMN Sofaserie KJØPEHJELP

SÖDERHAMN Sofaserie KJØPEHJELP KJØPEHJELP SÖDERHAMN Sofaserie MODELLER Armlener Fotskammel 1-seters seksjon Hjørneseksjon Sjeselong 3-seters seksjon 3-seters sofa med høy rygg Sovesofa Avtagbart trekk Velg trekk Vaskbare trekk Vaskbare

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Kontakt oss for en boligprat! Vi er lokalkjente, profesjonelle og vil alltid gjøre vårt beste for deg!

GARANTI BOLIGAVIS. Kontakt oss for en boligprat! Vi er lokalkjente, profesjonelle og vil alltid gjøre vårt beste for deg! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 13/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Kontakt oss for en boligprat! Vi er lokalkjente, profesjonelle og vil alltid gjøre vårt beste for deg! Nyhet Gakorimyra Alta Visning, juli 9.

Detaljer

Møbler. Søvn & Hvile. Senger Rammegavler Køyesenger Kombisenger Brisker Skuvsenger Uttrekksenger Barnesenger Tilbehør

Møbler. Søvn & Hvile. Senger Rammegavler Køyesenger Kombisenger Brisker Skuvsenger Uttrekksenger Barnesenger Tilbehør Møbler Søvn & Hvile Senger Rammegavler Køyesenger Kombisenger Brisker Skuvsenger Uttrekksenger Barnesenger Tilbehør Norskproduserte kvalitetsmøbler for alle Moderne, klassiske og tidløse. Her er det møbler

Detaljer

PAX og KOMPLEMENT. Skyvedører KJØPEHJELP

PAX og KOMPLEMENT. Skyvedører KJØPEHJELP KJØPEHJELP PAX og KOMPLEMENT Skyvedører Les mer i PAX garantihefte. SIKKERHET Må festes til veggen. Ulike veggmaterialer krever forskjellige typer festemidler. Bruk festemidler som er beregnet på veggene

Detaljer

VÅR MESSE 4 DAGERS PRISFEST! Byggkjøp Dyrøy Lørenskog. Gå ikke glipp av pallevis med knalltilbud! DAGSKUPP! Torsdag 17. april

VÅR MESSE 4 DAGERS PRISFEST! Byggkjøp Dyrøy Lørenskog. Gå ikke glipp av pallevis med knalltilbud! DAGSKUPP! Torsdag 17. april VÅR MESSE Byggkjøp Dyrøy Lørenskog Tilbudene gjelder onsdag 16. - lørdag 19. april. 4 DAGERS PRISFEST! Gå ikke glipp av pallevis med knalltilbud! Onsdag 16. april Torsdag 17. april Fredag 18. april Lørdag

Detaljer

God service er en selvfølge!

God service er en selvfølge! God service er en selvfølge! Magne Gitmark & Co AS, Tingsaker, Lillesand Tlf. 37 26 89 00 - www.gitmark.no Fylling av gass BEST PÅ PRIS! Vedsekker, stativ og tilbehør -20% i kampanjeperioden Doggy hundemat

Detaljer

BOGAFJELL, SANDNES: RIMELIGE OG ROMSLIGE REKKEHUS I TYTTEBÆRSTIEN. Tegnet av Arkitektkontoret STAV

BOGAFJELL, SANDNES: RIMELIGE OG ROMSLIGE REKKEHUS I TYTTEBÆRSTIEN. Tegnet av Arkitektkontoret STAV BOGAFJELL, SANDNES: RIMELIGE OG ROMSLIGE REKKEHUS I TYTTEBÆRSTIEN Tegnet av Arkitektkontoret STAV Det kommer fire rekkehus i felt B10, tre rekkehus i B11 og tre rekkehus i B14. Dette fotoet er tatt august

Detaljer

Vi har gavekort! 79,- KUPP! 399,- fra: Pr. stk. Julekampanjen 2009 Gjelder tom. 24.12 www.malia.no

Vi har gavekort! 79,- KUPP! 399,- fra: Pr. stk. Julekampanjen 2009 Gjelder tom. 24.12 www.malia.no Vi har gavekort! Julekampanjen 2009 Gjelder tom. 24.12 www.malia.no KUPP! 99 50 RibbeFORM Str.: L:42 cm. Langpanne m/ rist som hjelper deg med å få den sprø svoren (30-116) -Alt du trenger til gaver og

Detaljer

HAGEMØBLER 9990,- Sommerens. Nå kun. Midt på vinteren oppdaget jeg at inni meg hadde jeg en uovervinnelig sommer - Alber t Camus -

HAGEMØBLER 9990,- Sommerens. Nå kun. Midt på vinteren oppdaget jeg at inni meg hadde jeg en uovervinnelig sommer - Alber t Camus - Sommerens HAGEMØBLER Lovisenlund Lounge Set Nå kun 9990,- Midt på vinteren oppdaget jeg at inni meg hadde jeg en uovervinnelig sommer - Alber t Camus - Wagga 105035 Wagga Hammock, Antrasitt ramme, Sort

Detaljer

Visuell kommunikasjon i elektroniske og trykte medier

Visuell kommunikasjon i elektroniske og trykte medier kreativitet & kvalitet Alt på ett sted! Visuell kommunikasjon i elektroniske og trykte medier vakkert, spennende, elegant, eller utfordrende... skal uttrykke egenart og gi opplevelse. Design er visuell

Detaljer

Produktkatalog 2015 1

Produktkatalog 2015 1 Produktkatalog 2015 1 RA BOX Aluminiumskasser i høy kvalitet RA Box RA Box er solide, lette aluminiums kasser som leveres i et stort antall standard størrelser. Kassene leveres med stablehjørner og kraftige

Detaljer

Vi setter kvalitet i høysetet og har valgt produkter fra leverandører vi kjenner godt og som vi kan garantere kvaliteten på.

Vi setter kvalitet i høysetet og har valgt produkter fra leverandører vi kjenner godt og som vi kan garantere kvaliteten på. Knotter og håndtak Knotter og håndtak er viktige detaljer til kjøkken, baderom, innredning og møbler. Små detaljer som vil gjøre innredningen personlig og uttrykke den stil man ønsker. Vi setter kvalitet

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. din! Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. din! Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr 23 /2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Boret tslag s spesi aliste n din! Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Alta Ternesvingen 27 A ALTA/GAKORIÅSEN BRL Koselig 2-roms

Detaljer

PRISLISTE NORDRE. Gode portretter i mer enn 100 år. Muligheter med bildene dine

PRISLISTE NORDRE. Gode portretter i mer enn 100 år. Muligheter med bildene dine NORDRE Gode portretter i mer enn 100 år PRISLISTE Muligheter med bildene dine Nordre gate 6, 7011 Trondheim - tlf 467 45 363 - nordre@fotograf.no - fotoschroder.no Bildeprodukter: Størrelse i cm Ubehandlet

Detaljer

2 0 1 3 KOMPOSITT ytterdører ÅPne OPP for VarIg DeSIgn

2 0 1 3 KOMPOSITT ytterdører ÅPne OPP for VarIg DeSIgn 2 0 1 3 ytterdører Åpne opp for Varig Komposittdører Det beste fra alle verdener! Estetikken av treverk, vekten av aluminium, varigheten av PVC og styrken av stålet! Vi er glade for å kunne presentere

Detaljer

-Laget for verdens tøffeste klima -Markedets beste termolokk -Unike massasjefunksjoner -Vedlikeholdsfritt kabinett

-Laget for verdens tøffeste klima -Markedets beste termolokk -Unike massasjefunksjoner -Vedlikeholdsfritt kabinett Det ypperste innen massasjebad! Spa-priser fra: 38 990,- Alle priser er inkl. mva Frakt tilkommer -Laget for verdens tøffeste klima -Markedets beste termolokk -Unike massasjefunksjoner -Vedlikeholdsfritt

Detaljer

Pipeløse peiser. Kontakt vår lokale forhandler om et større sortiment, eller gå inn på www.bioflame.no

Pipeløse peiser. Kontakt vår lokale forhandler om et større sortiment, eller gå inn på www.bioflame.no 2014 Pipeløse peiser Siste nytt innen 2. generasjon biopeiser med sikker påfylling og bruk Høy kvalitet, høy sikkerhet og godkjent DIN-TÜV. Gir varme opptil 3500W. Kontakt vår lokale forhandler om et større

Detaljer

kleberstenspeiser For deg som ønsker noe mer enn at vanlig ildsted www.granit.no

kleberstenspeiser For deg som ønsker noe mer enn at vanlig ildsted www.granit.no kleberstenspeiser For deg som ønsker noe mer enn at vanlig ildsted www.granit.no 1 KLEBERSTEN -har vært brukt til ildsteder i mange hundre år på grunn av egenskapen til å magasinere varme og for sin lyse

Detaljer

UTSTILLERE: Tlf. 755 86 850. Avd. Salten ÅPNINGSTIDER MESSEN: Torsdag fredag kl 09 20 lørdag 10 15. Føl deg vel overalt!

UTSTILLERE: Tlf. 755 86 850. Avd. Salten ÅPNINGSTIDER MESSEN: Torsdag fredag kl 09 20 lørdag 10 15. Føl deg vel overalt! UTSTILLERE: Avd. Salten ÅPNINGSTIDER MESSEN: Torsdag fredag kl 09 20 lørdag 10 15 Tlf. 755 86 850 Føl deg vel overalt! 2 Caravanmesse 2009 Walter Engmark Kundemottaker Gisle Hansen Mekaniker Finn Olav

Detaljer

Amiga garderoben. Exclusive series. Visjon Service Resultat

Amiga garderoben. Exclusive series. Visjon Service Resultat Amiga garderoben Exclusive series Visjon Service Resultat K U N S T E N M E D F I N E L I V I N G Et av verdens mest solgte skyvedørssystem er tilpasset gjennom mange år det norske markedet. Vi kan nå

Detaljer

Skinner og tilbehør til paneler

Skinner og tilbehør til paneler Skinner og tilbehør til paneler Panelskinner Flere systemer - til alle behov Med Weba panelsystemer vil du alltid finne en design som passer til ditt interiør og dine behov. Til tak eller nisjemontering

Detaljer

Tavler, whiteboards og brosjyrestativ Kvalitet sikkerhet service

Tavler, whiteboards og brosjyrestativ Kvalitet sikkerhet service Tavler, whiteboards og brosjyrestativ Kvalitet sikkerhet service Vision glasstavle Vision glasstavle Skrivetavle i 6 mm herdet glass med keramisk bakside og mattslipt kant. Opphengslist med låseskruer.

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

GALANT. oppbevaring KJØPEHJELP

GALANT. oppbevaring KJØPEHJELP KJØPEHJELP GALANT oppbevaring KVALITET Alle hoveddelene i GALANT oppbevaringsserie er blitt testet og godkjent for offentlig bruk i henhold til europeiske og nordamerikanske sikkerhetskrav. Les mer i GALANT

Detaljer

Pris 115.000,- + omk.

Pris 115.000,- + omk. Stor leilighet-3 sov 2 bad. Flott anlegg meget barnevennlig 300 meter til strand. utsikt fra terrassen Adresse: Mahmutlar, Alanya Areal: Ca 160 kvm inkl balkonger Pris 115.000,- + omk. Kontaktperson: Kontor

Detaljer

Tilbud om vinterdress med travlagets navn og skisse av traver brodert på.

Tilbud om vinterdress med travlagets navn og skisse av traver brodert på. Tilbud til travlag Fannrem / Trondheim, oktober 2014 Tilbud om vinterdress med travlagets navn og skisse av traver brodert på. Det går mot vinter og det er snart behov for å sjekke garderoben og tenke

Detaljer

MOTORCYCLES ATV. TEKNISKE DATA Motor type: 1.Syl. 4. Takt. Motor Hk 5

MOTORCYCLES ATV. TEKNISKE DATA Motor type: 1.Syl. 4. Takt. Motor Hk 5 N 2335 STANGE E-mail:perla@online.no Tel. +47 91 34 66 22 MOTORCYCLES ATV Motor Hk 4 Start System Manuell Egen vekt kg..22 Bensintank l.....1,8 Vasketrykk bar...122 Liter pr. minutt..8 Standard høytrykkslange

Detaljer

Au pair-uten rettigheter eller på like fot?

Au pair-uten rettigheter eller på like fot? Au pair-uten rettigheter eller på like fot? Au Pair Ordningen Au pair avtalen ble formalisert av Europarådet i 1969. Formålet med au pair ordningen er kulturutveksling. Som au pair kan unge mennesker øke

Detaljer

Smarte hytter for smarte kunder

Smarte hytter for smarte kunder Det smarte valget! www.smartehytter.no Smarte hytter for smarte kunder Stue Smarte 68 Sittebenk kjøkken Smarte 50 og 88 Hems Smarte 88 Stue Smarte 50 og 88 Lunt, lyst og moderne Smarte Hytter gir deg smarte

Detaljer

Varmepumper 2008/2009. www.miba.no. Importør i Norge:

Varmepumper 2008/2009. www.miba.no. Importør i Norge: Varmepumper 2008/2009 Importør i Norge: www.miba.no Hvorfor velge en varmepumpe fra Mitsubishi Electric? Mitsubishi Electric har lang erfaring innen varmepumper og aircondition. De produserer alle betydningsfulle

Detaljer

GJØR DETTE HJEMME! VINN NORO BADEROMS- PRODUKTER FOR KR. 15.000! SE SIDE 4

GJØR DETTE HJEMME! VINN NORO BADEROMS- PRODUKTER FOR KR. 15.000! SE SIDE 4 GJØR DETTE HJEMME! GASSOVN Sikker varmekilde som gir en hurtig oppvarming med helt ren forbrenning uten røk og os. Slange og regulator medfølger. 790,- HUNTONIT Skygge Caffelatte En flott kostemalt veggplate

Detaljer

LIATORP KJØPEHJELP. DESIGN Carina Bengs. VEDLIKEHOLD Tørk med en klut fuktet med mildt rengjøringsmiddel. Ettertørk med en tørr klut til.

LIATORP KJØPEHJELP. DESIGN Carina Bengs. VEDLIKEHOLD Tørk med en klut fuktet med mildt rengjøringsmiddel. Ettertørk med en tørr klut til. KJØPEHJELP LIATORP DESIGN Carina Bengs. VEDLIKEHOLD Tørk med en klut fuktet med mildt rengjøringsmiddel. Ettertørk med en tørr klut til. GODT Å VITE Herdet glass må behandles forsiktig! En skadet kant

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Vi tar juleferie fra og med 22.12. og starter opp igjen mandag 2.1.2012. Den dagen vil det stort sett bli varetelling.

Vi tar juleferie fra og med 22.12. og starter opp igjen mandag 2.1.2012. Den dagen vil det stort sett bli varetelling. SISTE NYHETER Desember 2011 Jul hos Lium Bildet til høyre: Sammen med Østereng & Benestad AS i Arendal leverte vi en større skranke til en BMW forhandler. Utført i høytrykkslaminat med diskplater i glass

Detaljer

Til butikken med det lave budsjett som ønsker en billig men god mannekeng! - Flere varianter til økonomipris!

Til butikken med det lave budsjett som ønsker en billig men god mannekeng! - Flere varianter til økonomipris! 53 BUDSJETT MANNEKENGER MANNEKENGER UTEN HODE Lagervarer til lavpris - hurtig, lett, billig! Til butikken med det lave budsjett som ønsker en billig men god mannekeng! - Flere varianter til økonomipris!

Detaljer

Reoler og hyllesystemer Kvalitet sikkerhet service

Reoler og hyllesystemer Kvalitet sikkerhet service Reoler og hyllesystemer Kvalitet sikkerhet service Hyllesystemer 4 Arkivreoler 10 Mobile reoler 14 Småvarereoler 18 2 Smarte og solide arkivløsninger for kontor og lager. Vi hjelper deg med å fi nne rett

Detaljer

Prisliste pr. 15. jan. 2016

Prisliste pr. 15. jan. 2016 Prisliste pr. 15. jan. 2016 Priser for vår sorgkatalog. Denne katalogen er ment som en hjelp i samtale med pårørende. Oppgitte priser gjelder for produkter slik det vises i katalogen, hvis ikke annet fremgår.

Detaljer

prisliste Dreid treverk Stolte håndverkstradisjoner siden 1945

prisliste Dreid treverk Stolte håndverkstradisjoner siden 1945 prisliste Pr. OKT. 2011 Dreid treverk Stolte håndverkstradisjoner siden 1945 Vi LEIER UT FLAGGSTENGER TIL ULIKE ARRANGEMENT Referanser: OL - Lillehammer 1994 300 stk VM - Orientering Grimstad 60 stk Sørlandet

Detaljer

Telenor epost. http://online.no/ Sunday 28th of September 2014 08:38:54 AM. Document generated by http://siteoid.com/ Enda litt bedre fra Sony

Telenor epost. http://online.no/ Sunday 28th of September 2014 08:38:54 AM. Document generated by http://siteoid.com/ Enda litt bedre fra Sony MENY MINE SIDER SØK TILBUD FORBRUKER TRENDER APPER SERVICE SIKKERHET Telenor epost Brukernavn (det som er før @online.no) Passord Enda litt bedre fra Sony LOGG INN Glemt passord Herlige høstfilmer for

Detaljer

KJØPEHJELP GALANT. oppbevaring. DESIGN Karl Malmvall, Eva Lilja Löwenhielm

KJØPEHJELP GALANT. oppbevaring. DESIGN Karl Malmvall, Eva Lilja Löwenhielm KJØPEHJELP GALANT oppbevaring DESIGN Karl Malmvall, Eva Lilja Löwenhielm KVALITET Alle hoveddelene i GALANT oppbevaringsserie er blitt testet og godkjent for offentlig bruk i henhold til europeiske og

Detaljer

PAX og KOMPLEMENT KJØPEHJELP. Hengslede dører

PAX og KOMPLEMENT KJØPEHJELP. Hengslede dører KJØPEHJELP PAX og KOMPLEMENT Hengslede dører Les mer i PAX garantihefte. SIKKERHET Må festes til veggen. Ulike veggmaterialer krever forskjellige typer festemidler. Bruk festemidler som er beregnet på

Detaljer

TRE TOMANNSBOLIGER PÅ ROALD. Praktiske og moderne tomannsboliger sentralt og barnevennelig på Roald 88 m2 / 3 soverom

TRE TOMANNSBOLIGER PÅ ROALD. Praktiske og moderne tomannsboliger sentralt og barnevennelig på Roald 88 m2 / 3 soverom 3D tegningene av bygg, romløsninger kombinert med utsiktsbilder er kun illustrasjoner, og representerer ikke faktisk utsikt fra den enkelte leilighet. TRE TOMANNSBOLIGER PÅ ROALD Praktiske og moderne tomannsboliger

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

EMILTUNET. Illustrasjonsbilde

EMILTUNET. Illustrasjonsbilde EMILTUNET Illustrasjonsbilde Ny og innholdsrik enebolig med carport i trivelige omgivelser sentralt på Valderøya. Bo i et trygt og barnevennlig område med kort vei til barnehage og skole. Solrik og lun

Detaljer

Telemark Hyttebygg AS Hyttekatalog 2007

Telemark Hyttebygg AS Hyttekatalog 2007 Telemark Hyttebygg AS Hyttekatalog 2007 post@telemark-hyttebygg.no Velkommen til Telemark Hyttebygg AS Telemark Hyttebygg AS tilbyr flotte hytter i både bindingsverk, stav, stavlaft og handlaft. Dette

Detaljer

Arkitekttegnet fritidsbolig til salgs med panoramautsikt over Farevatn, ved skiløype og nær alpin

Arkitekttegnet fritidsbolig til salgs med panoramautsikt over Farevatn, ved skiløype og nær alpin Arkitekttegnet fritidsbolig til salgs med panoramautsikt over Farevatn, ved skiløype og nær alpin Beliggende ved Farevatn på Ljosland Eier og selger: Brita og Truls Rosenlund Fritidsbolig Farevassvegen

Detaljer

Trygt og landlig, nytt og moderne

Trygt og landlig, nytt og moderne Nautsvika Grovfjord Trygt og landlig, nytt og moderne 4 nye boliger med carport - i barnevennlig strøk ved Nautsvika Fra.390.000,- Flott drømmekjøkken Alle boliger leveres komplett med baderomsinnredning

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

FEIE- MASKINER SITTE- MASKINER GULVVASKE- MASKINER

FEIE- MASKINER SITTE- MASKINER GULVVASKE- MASKINER FEIE- MASKINER SITTE- MASKINER GULVVASKE- MASKINER CT45 B50 Kompakt og hendig vasker med stor vaskekapasitet. Med håndtak som kan justeres i høyden er denne svært hendig i bruk. NYHET CT40 B50/BT50 Vår

Detaljer

OKTOBER 2014. Ateljé Margaretha - Postboks 11-1751 Halden Tlf. 69 21 10 95 Faks: 69 21 10 91 www.margaretha.no E-post: kundetjeneste@margaretha.

OKTOBER 2014. Ateljé Margaretha - Postboks 11-1751 Halden Tlf. 69 21 10 95 Faks: 69 21 10 91 www.margaretha.no E-post: kundetjeneste@margaretha. OKTOBER 2014 Ateljé Margaretha - Postboks 11-1751 Halden Tlf. 69 21 10 95 Faks: 69 21 10 91 www.margaretha.no E-post: kundetjeneste@margaretha.no Kjære klubbmedlem! Allerede nå vil vi inspirere deg til

Detaljer

Prisliste. Sesong 2013 (OBS! Enkelte sett består av flere nobbnummer) Cafestol Emma med metall ramme, samt sete og rygg i rund rotting.

Prisliste. Sesong 2013 (OBS! Enkelte sett består av flere nobbnummer) Cafestol Emma med metall ramme, samt sete og rygg i rund rotting. Nobbnr. Bilde Varetekst BM stk 44581914 Cafebord Sandy med stålramme og herdet glasstopp ø:60 cm. Stk 1 kr 117,00 kr 201,00 27 % Settpris 399,- 44581933 Cafestol Sandy med stålramme. Sete og rygg i tekstilene.

Detaljer

Tavler, AV-møbler og utstyr

Tavler, AV-møbler og utstyr 70 Emaljerte ståltavler: side 72 Stativtavler: side 73 Flipover: side 73 Utstyrstavle: side 73 AV-list system: side 74 Konferanseskap: side 75 Konferanseskap: side 75 Oppslagstavler: side 75 Smartboard:

Detaljer

Standard- og tilvalgsprodukter 2014

Standard- og tilvalgsprodukter 2014 Standard- og tilvalgsprodukter 2014 Norsk Rørservice AS Org nr 913 529 979 Norsk Rørservice AS Schweigaards gate 81 0656 Oslo Telefon: 988 05 411 post@norskrorserviceno VikingBad dusjhjørne, buet Dusjhjørne

Detaljer

Kjøkken for. viderekomne! FARSUND

Kjøkken for. viderekomne! FARSUND Kjøkken for viderekomne! Vår unike sokkelskuff en av de mange finessene som gjør BIGACONCEPT best i virkeligheten Vi har kampanje på sokkelskuffer i hele høst uten tillegg i prisen *sokkelskuff rabatt

Detaljer

Volkswagen vinterkampanje

Volkswagen vinterkampanje www.volkswagen.no Volkswagen vinterkampanje Originalt tilbehør og verkstedstjenester Vinteren kan for mange bilister være utfordrende. Vær derfor forberedt med tilbehør fra Volkswagen. Vil du se mer kan

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

Skapinnredninger. Kjøkken, garderobe, bad og vaskerom

Skapinnredninger. Kjøkken, garderobe, bad og vaskerom Skapinnredninger Kjøkken, garderobe, bad og vaskerom Funksjon og kvalitet Inspirasjon til det praktiske kjøkken! I denne brosjyren viser vi en rekke praktiske og funksjonelle løsninger for avfallshåndtering,

Detaljer

TO TREMANNSBOLIGER PÅ HOFFLAND. Praktisk og moderne tremannsboliger sentralt og barnevennelig på Hoffland 92 m2 / 3 soverom

TO TREMANNSBOLIGER PÅ HOFFLAND. Praktisk og moderne tremannsboliger sentralt og barnevennelig på Hoffland 92 m2 / 3 soverom 3D tegningene av bygg, romløsninger kombinert med utsiktsbilder er kun illustrasjoner, og representerer ikke faktisk utsikt fra den enkelte leilighet. TO TREMANNSBOLIGER PÅ HOFFLAND Praktisk og moderne

Detaljer

ALVANUTLIA AKSDAL. Alvanutlia Leilighet med Panoramautsikt. Adresse: Alvanutlia 45, 5570 Aksdal Bra: Ca. 89 kvm Prisantydning: Kr 1.840.

ALVANUTLIA AKSDAL. Alvanutlia Leilighet med Panoramautsikt. Adresse: Alvanutlia 45, 5570 Aksdal Bra: Ca. 89 kvm Prisantydning: Kr 1.840. Oppdragsnr.: 570121 ALVANUTLIA AKSDAL TOMANNSBOLIG Alvanutlia Leilighet med Panoramautsikt. Adresse: Alvanutlia 45, 5570 Aksdal Bra: Ca. 89 kvm Prisantydning: Kr 1.840.000,- + omk Megler: Jan Audun Lutro/Jan

Detaljer