avisen 590,- 4298,- 93,- 798,- Industrivifte Vernebrille Øreklokke Kapp-/gjæringssag NOBB Bosch. GCM 8 S Watt. Leveres med 64 tager.

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "avisen 590,- 4298,- 93,- 798,- Industrivifte Vernebrille Øreklokke Kapp-/gjæringssag NOBB 30553358 Bosch. GCM 8 S. 1800 Watt. Leveres med 64 tager."

Transkript

1 NR Vinterkampanje avisen Vernebrille Mørk, klar eller gul. Industrivifte 3 KW 230V Øreklokke Digital FM SV SNR 29 sort. 3M Kapp-/gjæringssag NOBB Bosch. GCM 8 S Watt. Leveres med 64 tager. NOBB Arbeidsbord Bosch. GTA 3700 Pr.stk. eks.mva. 93,- NOBB / / Pr.stk. eks.mva. 590,- NOBB Pr.stk. eks.mva. 798,- NOBB PAKKEPRIS eks.mva 4298,- Markedsledende leverandør til proffmarkedet i Norge

2 Krysslaminert presenning med ekstra sterke emaljer! Norfolier, 2x3 meter Pr. stk. eks.mva. 35,- Verdier som skal beskyttes mot snø dekkes med presenningen og fjernes ved at tauhjørner hukes på en krankrok. Snøen løftes vekk og tømmes et annet sted. Matrialer: NTD 690g/m 2 6x6 Meter 22mm polypropylen tau. Utprøving: Er utprøvd med en vekt på 4300kg. Art nr STD. Snøpresenning HELLY HANSEN PRO Postboks 218, 1501 Moss. Tlf Fax Mail : NOBB Norfolier, 6x10 meter Pr. stk. eks.mva. 349,- Norfolier, 8x13 meter Pr. stk. eks.mva. 599,- NOBB / / Panelovn 800W Clima Nordic fra Glen Dimplex Vintermatte 10 X 2000 mm X 50 m 639,- NOBB Pris pr lm. eks.mva. 12,90 NOBB

3 Det er det du ikke ser, du blir syk av BO SUNT - SPAR ENERGI Balansert ventilasjon - anbefalt løsning Et balansert ventilasjonsanlegg gir ren, frisk luft og et sunt innemiljø. Den brukte og forurensede luften blir fjernet, og i tillegg tilføres ny, oppvarmet og et sunt innemiljø. Den brukte og forurensede luften blir fjernet, og i tillegg tilføres ny, oppvarmet og filtrert luft i hele huset hele døgnet. Dessuten gjenvinnes opp til 85% av varmen i ventilasjonsluften og oppvarmingskostnadene reduseres. Flexit tar hånd om hele prosjekteringen av anlegget! Spør om pris! Issmelt 10 kg. eks.mva. Stålskuffe Fiskars. eks.mva. 298,- Snølett Fiskars, eks.mva. 183,- 189,- NOBB NOBB NOBB Markedsledende leverandør til proffmarkedet i Norge 3

4 Alle bor og freser fra Bosch TA 3 BETAL FOR 2 Du får den billigste varen gratis! Bor/skrumaskin 14,4 Volt - BOSCH KD 1,3 Li-ion Ah batterier x 2 Leveres i L-Boxx Vinkelsliper GWS BOSCH 125 mm. 720 W Kompakt grep Bitssett 31 deler - PROFF 18 Volt. 1425,- 14,4 Volt. 1350,- 99,- 590,- NOBB NOBB / NOBB Kapp-/gjæringssag NOBB Bosch. GCM 8 S Watt. Leveres med 64 tager. 2799,- Arbeidsbord NOBB Bosch. GTA ,- PAKKEPRIS eks.mva 4298,- 4

5 Bormaskin BDF452RFE 18V 3,0 Ah Li-ion 1,8 kg. 13 mm Koffert Cutters Bor/meisel hammer HR 2470FT. 800 W 24 mm NOBB NOBB NOBB Bajonettsag Koffert JR 3070 CT Cutters Pendel stikksag M/ lys. 4351FCTK NOBB Senksag SP 6000 m/systainer 3490,- 398,- 1890,- 2490,- Pris eks.mva 1890,- NOBB NOBB ,- Markedsledende leverandør til proffmarkedet i Norge 5

6 Fugeskum All Season Proff 750 ml Folielim Folielim Foil Tack 0,3l Tre & Sponplatelim ,3l Til tetting mellom karm/vegg og rundt rørgjennom-føringer. Kan brukes ned til -10 grader Til liming & tetting av plastfolie. Fester mot tre, metall, betong etc Tradisjonelt trelim på patron. Brukes til liming av veggog gulvspon 59,- 34,- 29,- NOBB NOBB NOBB Sponplatelim Sponplatelim ,3l Hullsag Koffert sett BACHO. Hullsag sett 3834 VIP Cutters Snekker Håndsag Koffert BACHO. Håndsag 2600 Superior Cutters 22" Kan bruks ned til - 15 grader 24,- NOBB NOBB NOBB Lekteverktøy BACHO. Rockwool skjærebord 179,- 169,- 649,- Pris pr stk. eks.mva. 6790,- NOBB NOBB

7 Gardintrapp for proff Laminatgulv Skifer Røffe design med naturtro steinstruktur i overflaten og naturtro forsenkede fuger. Er spesielt godt egnet til rom med sterk slitasje, og også i offentlige områder. Låsesystemet i aluminium sikrer enkel legging og sikre skjøter. AquaResist kjerne og kanter beskytter mot fukt. Furu Lut plank Gulvet har en lutet overflate med en struktur lik årringene i treet. Passer i alle rom i private hjem, og også i offentlige områder. Det unike låsesystemet i aluminium sikrer enkel legging og sikre skjøter. (Avbildet 5 trinn) 3-trinn 0,75 m 949,- NOBB Pris pr m 2 eks.mva 209,- NOBB NOBB trinn 1,25 m 1195,- - Høytrykklaminat - Ekstra ripesikret overflate - Ekstra fuktsikret - Lydempende underlag - Livstidsgaranti Valnøtt 3 stav Klassisk Eik NOBB trinn 1,75 m 1595,- NOBB Pris pr m 2 eks.mva 189,- NOBB Pris pr m 2 eks.mva 189,- NOBB Pris pr m 2 eks.mva 219,- Markedsledende leverandør til proffmarkedet i Norge 7

8 Skattum Handel, Pb 723, 2815 Gjøvik B Byggmakker Proff telt Skjøteledning Telt komplett 6990,-eks.mva 249,- Inkl.: 3x6 ramme, 3x6 tak m/bm trykk, 3x6 vegg tett og 3x6 vegg m/vindu. NOBB NOBB / / / Bli bedre kjent med våre butikker på Tilbudene gjelder fom 03.februar tom 06.mars, eller så langt lageret rekker i kampanjeperioden. Vi tar forbehold om trykkfeil. Utvalget kan variere hos den enkelte Byggmakker. Enkelte varer er bestillingsvare. Frakt kan tilkomme på bestillingsvarer. produksjon: karlaksel / Markedsledende leverandør til proffmarkedet i Norge

119,Farge: Bomull. Pris pr. plate

119,Farge: Bomull. Pris pr. plate KAMPANJEPERIODE 25. FEBRUAR - 5. MARS 25. FEBRUAR - 5. MARS 2016 Innerdør 349,Slett dør. Eks karm og vrider Smartpanel vegg 119,Farge: Bomull. Pris pr. plate Lady Vegg 10 159,3 ltr. spann Alle kurvstativer

Detaljer

KAMPANJE. Moderne ytterdør til lavpris! GODE TILBUD IDÉER BYGG MED OSS! I vår butikk får du personlig rådgivning!

KAMPANJE. Moderne ytterdør til lavpris! GODE TILBUD IDÉER BYGG MED OSS! I vår butikk får du personlig rådgivning! GODE TILBUD IDÉER BYGG MED OSS! I vår butikk får du personlig rådgivning! KAMPANJE Nr. 3 APRIL 2016 Kampanjeperiode uke 14-15 www.byggtorget.no Moderne ytterdør til lavpris! ett s r ø d r e tt P-1100 y,

Detaljer

WORK WITH POWER KNALL PRISER VINTERKAMPANJE 2010 KVALITETSVERKTØY. Borhammer BHR261TRDE 6.590,- eks mva. 8.238,- inkl mva. Markedspris 8.

WORK WITH POWER KNALL PRISER VINTERKAMPANJE 2010 KVALITETSVERKTØY. Borhammer BHR261TRDE 6.590,- eks mva. 8.238,- inkl mva. Markedspris 8. WORK WITH POWER VINTERKAMPANJE 2010 KNALL PRISER KVALITETSVERKTØY Borhammer BHR261TRDE 6.590,- 8.238,- Markedspris 8.090,- Kampanjeperiode 1. februar - 31. mars 2010 borhammer iv 36V Li-Ion borhammer med

Detaljer

KAMPANJEPERIODE 5. 14. JULI -25% PÅ UTVALGTE SOMMERPRODUKTER. Utvalget varierer fra butikk til butikk

KAMPANJEPERIODE 5. 14. JULI -25% PÅ UTVALGTE SOMMERPRODUKTER. Utvalget varierer fra butikk til butikk KAMPANJEPERIODE 5. 14. JULI -25% PÅ UTVALGTE SOMMERPRODUKTER Utvalget varierer fra butikk til butikk 1 398 DRYGOLIN VINDU, 3 L SPANN Værbestandig, halvblank maling for utvendig behandling av vinduer, dører,

Detaljer

KAMPANJEPERIODE 1. 10. november. Smartpanel vegg Skygge eggehvit. Pris pr. m 2. -30% -30%

KAMPANJEPERIODE 1. 10. november. Smartpanel vegg Skygge eggehvit. Pris pr. m 2. -30% -30% KAMPANJEPERIODE 1. 10. november 95 Smartpanel vegg Skygge eggehvit. Pris pr. m 2. -30% ALLE CELLO ROLLER KURVSTATIVER 1-30% ALT LAGERFØRT LISTVERK Mal glede inn i hverdagen! Med høstens nye fargekart fra

Detaljer

Minst & lettest. Flest hull per opplading 55 hull 6 x 50 mm i betong EN60745-2-1. i klassen! NYHET!

Minst & lettest. Flest hull per opplading 55 hull 6 x 50 mm i betong EN60745-2-1. i klassen! NYHET! Minst & lettest i klassen! Bosch Håndverkeravis 1 2011 Gjelder fra 01.01 til og med 28.02.2011 Tested by No. 105680B5 2010-02 SLG Germany Slagbormaskin GSB 18 V Li dynamic Professional 3198,- Inkl. mva.

Detaljer

Arbor. Hvit Snø TS 20 x 30

Arbor. Hvit Snø TS 20 x 30 Arbor BADEROMSPANEL enkelt, trygt og elegant Hvit Snø TS 20 x 30 arbor baderomspaneler Enkelt, trygt og elegant Arbor Baderomspanel monterer du enkelt selv, og med det spesielle låsesystemet trenger du

Detaljer

designgulv Gulv for hard trafikk

designgulv Gulv for hard trafikk Gulv for hard trafikk Nordanger Gulv AS er et spesialfirma innen miljøskapende gulv for hard trafikk. Vi leverer gulv til butikker, kontorer, spisesteder etc. NG70 designgulv har stor slitestyrke, er lett

Detaljer

199,-Pr. m². 139,-Pr. m² 598,- 799,- 109,-Pr. m2. Lokalt navn TARKETT EIK 20%

199,-Pr. m². 139,-Pr. m² 598,- 799,- 109,-Pr. m2. Lokalt navn TARKETT EIK 20% Lokalt navn 199,- DøRbLAD KARI HVIT Side 3 Pakker à 2,85 m² 25942715 20% TARKETT EIK RUsTIKAL 3-sTAV Nydelig parkett 14 mm som har et rustikt utseende. ELFA skyvedørsfronter Side 6 KUN TORsDAG LøRDAG spar

Detaljer

Softstart og enkel betjening fra Bosch Professional

Softstart og enkel betjening fra Bosch Professional Lett og kompakt stikksag GST 18 V-LI kr. 2.998,- Inkl. moms 3.747,50 Bosch Håndverkeravis 5 2010 Gjelder fra 11.10.2010-31.12.2010 Les mer på baksiden! www.in-house.dk Super settpris: Sag + arbeidsbord

Detaljer

1.690 3.490. TERRASSEBORD KL. 1 Cu-impregnert. Furu 28 x 120. Pris pr l.m.

1.690 3.490. TERRASSEBORD KL. 1 Cu-impregnert. Furu 28 x 120. Pris pr l.m. KAMPANJEPERIODE 14. - 25. MAI 1.690 BOR-/SKRUTREKKER Bosch GSR 14,4 LI. Lett og kompakt bor-/skrumaskin. Profesjonell ytelse med 2 girs girkasse. Leveres i L-BOXX og 2 x 1,5 Ah Li-ion batterier samt lader.

Detaljer

Godt verktøy er fortsatt halve jobben...

Godt verktøy er fortsatt halve jobben... Kampanjeperiode 30.11-12.12 2009 Godt verktøy er fortsatt halve jobben... 639,- 1598,- 41787022 349,- 29126943 Peltor øreklokke m/ FM radio En moderne innebygget FM-stereo radio drives med 1,5-volts batterier

Detaljer

2.490,- VINTER KAMPANJEAVIS FOR PROFFEN! kampanje 2014 DDF456RF3J BORSKRUTREKKER. eks mva 3.113,- inkl mva

2.490,- VINTER KAMPANJEAVIS FOR PROFFEN! kampanje 2014 DDF456RF3J BORSKRUTREKKER. eks mva 3.113,- inkl mva VINTER kampanje 2014 DDF456RF3J BORSKRUTREKKER Allroundmaskin og bestselger! 18V borskrutrekker for proffen Dreiemoment 36/50Nm Med 3stk 18V/3,0Ah Li-ion batterier Hurtiglader - kun 22 min ladetid Makpac

Detaljer

ELEKTRISKE PEISER. Hjemmets nye flamme

ELEKTRISKE PEISER. Hjemmets nye flamme ELEKTRISKE PEISER Hjemmets nye flamme Kunsten å fornye norsk fyringstradisjon I Norge står fyringstradisjonen sterkt. Gleden ved å komme inn til levende ild er rotfestet i norske hjerter. Det samme er

Detaljer

KAMPANJEPERIODE 20. 30. MARS

KAMPANJEPERIODE 20. 30. MARS KAMPANJEPERIODE 20. 30. MARS 89 SMARTPANEL VEGG Smartpanel profil skygge, farge eggehvit 11mm tykkelse, 620mm bredde, 2390mm høyde. 1 plate dekker 1,434 m 2, bruttomål 1,4818 m 2. Pris pr. m 2. 1 299 BADEROMSPANEL

Detaljer

designgulv Gulv for hard trafikk

designgulv Gulv for hard trafikk Gulv for hard trafikk Nordanger Gulv AS er et spesialfirma innen miljøskapende gulv for hard trafikk. Vi leverer gulv til butikker, kontorer, spisesteder etc. NG70 designgulv har høy slitestyrke, er lett

Detaljer

Bli en julehelt. Vi har det du trenger.

Bli en julehelt. Vi har det du trenger. 2012 Tilbudene gjelder t.o.m. mandag 24. desember Bli en julehelt. Vi har det du trenger. 225,- 498,- Fylt med verktøy. Se side 2 BYGGER NS Lady s Handyman Skrumaskin IXO Gourmet Se side 5 NYHET! Nå med

Detaljer

Hvem. E-handel FRAKTKOSTNADEN BEREGNES DIREKTE PÅ BYGGMAX.NO VEGGPANEL PERLESTAFF. Parkett Eik 14mm. Bøk 3-stav 6mm. Gipsplate

Hvem. E-handel FRAKTKOSTNADEN BEREGNES DIREKTE PÅ BYGGMAX.NO VEGGPANEL PERLESTAFF. Parkett Eik 14mm. Bøk 3-stav 6mm. Gipsplate bare billige byggevarer Hvem 64 95 sier at materialer kjøpt i Norge må være dyre? Byggmax kjøper inn stort, ikke bare hos Norges men også hos Europas største produsenter. Byggmax har høy kvalitet til lave

Detaljer

SVELLEBÅND. MASTERSTOP Bentonittsvellebånd. MASTERSTOP SK selvklebende bentonittsvellebånd

SVELLEBÅND. MASTERSTOP Bentonittsvellebånd. MASTERSTOP SK selvklebende bentonittsvellebånd SVELLEBÅND MASTERSTOP Bentonittsvellebånd selvklebende bentonittsvellebånd Betongvegg stopper vannet stående vann Såle Godkjent av byggetilsynet Egnet til soner med vannutskifting Funksjonstestet MASTER

Detaljer

I SCHÖNOX AB/iFIX - Monteringsanvisning for våtrom I

I SCHÖNOX AB/iFIX - Monteringsanvisning for våtrom I I SCHÖNOX AB/iFIX - Monteringsanvisning for våtrom I I www.schonox.no I I SCHÖNOX ifix-system I Vegg 1. Det er valgfritt om man vil starte med gulv eller vegg. Skjøtene på AB-duken skal overlappes med

Detaljer

Topp robust kvalitet

Topp robust kvalitet Bosch Håndverkeravis 2 2011 Gjelder fra 1. mars til og med 30. april 2011 Topp kvalitet Bore-/ skrumaskin GSR 18 VE-2 Li Robust og kompakt, batteri- og motorbeskyttelse, 80 Nm, 1600 omdr./min., 2 x 3,0

Detaljer

VÅR MESSE 4 DAGERS PRISFEST! Byggkjøp Dyrøy Lørenskog. Gå ikke glipp av pallevis med knalltilbud! DAGSKUPP! Torsdag 17. april

VÅR MESSE 4 DAGERS PRISFEST! Byggkjøp Dyrøy Lørenskog. Gå ikke glipp av pallevis med knalltilbud! DAGSKUPP! Torsdag 17. april VÅR MESSE Byggkjøp Dyrøy Lørenskog Tilbudene gjelder onsdag 16. - lørdag 19. april. 4 DAGERS PRISFEST! Gå ikke glipp av pallevis med knalltilbud! Onsdag 16. april Torsdag 17. april Fredag 18. april Lørdag

Detaljer

1991-2016. Hytta frihet til bare å ha fri. Gode priser! Vi har løsningene. 2016 Tilbudene gjelder t.o.m. lørdag 30. april

1991-2016. Hytta frihet til bare å ha fri. Gode priser! Vi har løsningene. 2016 Tilbudene gjelder t.o.m. lørdag 30. april 2016 Tilbudene gjelder t.o.m. lørdag 30. april Hytta frihet til bare å ha fri Gode priser! Vi har løsningene ÅR 1991-2016 Hytteturen starter hos Bygger n Hva er vel hyggeligere enn å samles rundt bålet?

Detaljer

Alle har krav på et Komplett pakke. Kampanjekjøp

Alle har krav på et Komplett pakke. Kampanjekjøp TENK ENERGISPARING NÅ Den kalde vinteren har fått oss til å tenke på fordelene ved å etterisolere, skifte vinduer og dører, samt sørge for et godt inneklima. Vi har tenkt på energisparing i alle former,

Detaljer

Moelven Wood teknisk kurs heltregulv 2012

Moelven Wood teknisk kurs heltregulv 2012 Moelven Wood teknisk kurs heltregulv 2012 Moelven Wood Kurs - Heltregulv AGENDA (60 til 90min) Tekniske detaljer Grunnleggende kunnskap produkter Innfesting generelt (skrue eller lim) Varme og gulv, hva

Detaljer

KAMPANJEKIT A4. Mediemix: DM TV Byggmakker.no Facebook Nyhetsbrev. 20. - 30. mars. Tema: Enkel oppussing

KAMPANJEKIT A4. Mediemix: DM TV Byggmakker.no Facebook Nyhetsbrev. 20. - 30. mars. Tema: Enkel oppussing KAMPANJEKIT A4 20. - 30. mars Tema: Enkel oppussing Mediemix: DM TV Byggmakker.no Facebook Nyhetsbrev Enkel oppussing Tema i denne kampanjen er enkel oppussing. Vi fokuserer på de produktene som gir rask

Detaljer

HUS&HJEM KJEDESAG PAKKEPRIS SUPER- PRIS! HØYTRYKKS- VASKER ALLIGATOR GK1000 VÅRKAMPANJE 28.04 16.05 2011 KOMPRESSORPAKKE

HUS&HJEM KJEDESAG PAKKEPRIS SUPER- PRIS! HØYTRYKKS- VASKER ALLIGATOR GK1000 VÅRKAMPANJE 28.04 16.05 2011 KOMPRESSORPAKKE VÅRKAMPANJE 28.04 16.05 2011 HUS&HJEM KJEDESAG ALLIGATOR GK1000 GK1000-QS. Kraftfull elektrisk kjedesag på 550 W. Klarar greiner opp til 10 cm i diameter. Håndtak med doble brytere for maksimal sikkerhet.

Detaljer

Sentralstøvsuger. til bruk i hjemmet N O R G E F O M A

Sentralstøvsuger. til bruk i hjemmet N O R G E F O M A I Sentralstøvsuger til bruk i hjemmet F O M A N O R G E D E T N O R S ÅR K E M A R K E D E T SENTRALSTØVSUGER Til bruk i hjemmet EVA sentralstøvsuger gir et meget godt resultat, garanterer et sunt inneklima

Detaljer

Installasjon av Alutile Fasade plater

Installasjon av Alutile Fasade plater Installasjon av Alutile Fasade plater Generelt. Alle plater er kvalitetsgodkjent fra fabrikk og blir testet etter mange ulike krevende tester standardisert av Amerikanske ASTM og Britiske Standarder. Alle

Detaljer

259,- 119,- 990,- 990,- Handy? Vi har gode priser på det du trenger. Basic +Plus avrettingsmasse 20 kg sekk. Kapp-/gjæringssag 210mm 1,8kW.

259,- 119,- 990,- 990,- Handy? Vi har gode priser på det du trenger. Basic +Plus avrettingsmasse 20 kg sekk. Kapp-/gjæringssag 210mm 1,8kW. Tilbudene gjelder t.o.m. lørdag 26. juli Handy? Vi har gode priser på det du trenger Hey di Basic +Plus avrettingsmasse 20 kg sekk. 119,- berry alloc Laminatgulv Original Eik hvit/natur 2-stavs. 259,-

Detaljer

PRODUKTDATABLAD februar 08

PRODUKTDATABLAD februar 08 1. PRODUKTBESKRIVELSE, BRUKSOMRÅDE TILBEHØR Startkit Leggesett 30 stk. avstandsklosser og vinkeljern. Avstandsklosser gir den rette avstand mellom vegg og laminatgulv under leggingen. Starkit Fuktsperre

Detaljer

Verdensnyhet. Full frihet og maksimal styrke. med Bosch 10,8 V Lithium-maskiner. Bosch håndverksavis 4 2008 10,8 V

Verdensnyhet. Full frihet og maksimal styrke. med Bosch 10,8 V Lithium-maskiner. Bosch håndverksavis 4 2008 10,8 V Bosch håndverksavis 4 2008 Verdensnyhet Full frihet og maksimal styrke med Bosch 10,8 V Lithium-maskiner 10,8 V multikutter GOP 10,8 V Li Professional Les mer på side 5 Best. nr: 0 601 858 001 10,8 V GSR

Detaljer

KRAFTIG & KOMPAKT EY74A2LJ2G/PN2G/X. Drill & trekker

KRAFTIG & KOMPAKT EY74A2LJ2G/PN2G/X. Drill & trekker KRAFTIG & KOMPAKT EY74A2LJ2G/PN2G/X Drill & trekker 2 Ny børsteløs motor Den nye børsteløse motoren med stor diameter genererer høy kraft og effekt. En ny og avansert elektronisk kontroll sørger for stabil

Detaljer

HØSTKAMPANJE 2013. Verktøy Engros Bergen AS

HØSTKAMPANJE 2013. Verktøy Engros Bergen AS HØSTKAMPANJE 2013 Verktøy Engros Bergen AS Penselsett utendørs 3 deler Penselsett inne 3 deler Rullesett 10 cm Med filtrull for glatte flater Varenr: 8780-003 Varenr: 8600-100 25,00 Varenr: 8463-003 0

Detaljer

Flexit boligventilasjon

Flexit boligventilasjon Flexit boligventilasjon Nå får du opp til 20 000 kr i tilskudd fra Enova for ettermontering av balansert ventilasjon! A FOR ET SUNT INNEMILJØ Hvorfor ventilere? Du er sikkert nøye med hva barna spiser,

Detaljer

VEILEDENDE PRISLISTE 2010

VEILEDENDE PRISLISTE 2010 Oppladbare maskiner Boremaskiner DC720KA-QW Boremaskin 18 V 10 mm 1.3 Ah NiCd 2 279,98 DC721KA-QW Boremaskin 18 V 13 mm 2.0 NiCd 2 849,98 DC721KB-QW Boremaskin 18 V 13 mm 2.6 Ah NiMH 3 039,98 DC722C2-QW

Detaljer

898,- 3990,- VÅRTILBUD. Handy? Vi har gode priser på det du trenger. Ytterdør Lene Cotswold glass. på trelast og terrassebord!

898,- 3990,- VÅRTILBUD. Handy? Vi har gode priser på det du trenger. Ytterdør Lene Cotswold glass. på trelast og terrassebord! Handy? Vi har gode priser på det du trenger. 2010 Tilbudene gjelder fra 6. april t.o.m. lørdag 17. april Ytterdør Lene Cotswold glass. 3990,- Dekor utside, glatt innside. POWERCRAFT Kapp/gjærsag med teleskop

Detaljer

198 -pr m 69 - 499 - jegerkniv. øreklokke m/fm-radio. innvendig oppussing Kampanjeperiode 15. - 21. februar. superpris! løp og kjøp!

198 -pr m 69 - 499 - jegerkniv. øreklokke m/fm-radio. innvendig oppussing Kampanjeperiode 15. - 21. februar. superpris! løp og kjøp! innvendig oppussing Kampanjeperiode 15. - 21. februar Parkett EIK 3-stav lakk. 2200x180x14 mm. 42060858 198 -pr m 2 jegerkniv superpris! øreklokke m/fm-radio Junior. 210 mm. Med slire. 30310692 69 - Peltor

Detaljer

3598,- Batteridrevne maskiner med ekstra L-BOXX! Sterk batteridreven vinkelsliper fra Bosch Professional på side 4. + Ekstra!

3598,- Batteridrevne maskiner med ekstra L-BOXX! Sterk batteridreven vinkelsliper fra Bosch Professional på side 4. + Ekstra! 12 Bosch Håndverksavis nr. 3 2010 Verdi kr. 598,- Batteridrevne maskiner med ekstra L-BOXX! Alle 4 maskiner leveres i L-BOXX, og i tillegg følger det med en ekstra L-BOXX med tilbehør. Bosch Håndverksavis

Detaljer

Flexit boligventilasjon

Flexit boligventilasjon Flexit boligventilasjon FOR ET SUNT INNEMILJØ Flexit K2R Luftbehandlingsaggregat med høyeffektiv roterende varmegjenvinner og integrert kjøkkenhette. For plassering i kjøkken over komfyr. Passer til leiligheter,

Detaljer

Servantbenk i puristisk stil

Servantbenk i puristisk stil Servantbenk i puristisk stil Renslig Servantbenk i puristisk stil Mange ønsker seg en minimalistisk stil på badet. En stil denne servanten er et godt eksempel på: Mindre er ofte det beste! 1 Innledning

Detaljer

43% macho i s b a c k!! 2890,- 998,- KAMPANJEPERIODE 26.03-04.04 2009. På veil prisliste i kampanjeperioden. Kun 14 kg. Maks. effekt 1,0 kw.

43% macho i s b a c k!! 2890,- 998,- KAMPANJEPERIODE 26.03-04.04 2009. På veil prisliste i kampanjeperioden. Kun 14 kg. Maks. effekt 1,0 kw. KAMPANJEPERIODE 26.03-04.04 2009 macho i s b a c k!! hvitmalte vinduer 43% På veil prisliste i kampanjeperioden kjøp massiv dør! kanonpris 2890,- 998,- dørblad compact 97/03 30694079 strømaggregat kipor

Detaljer

Takk for. Norge!! 399,- 99,- 399,- Vi feirer XL-bygg suksessen. pr m² KAMPANJEPERIODE 05.03-14.03 2009. DØRBLAD SLETT Eks karm og vrider.

Takk for. Norge!! 399,- 99,- 399,- Vi feirer XL-bygg suksessen. pr m² KAMPANJEPERIODE 05.03-14.03 2009. DØRBLAD SLETT Eks karm og vrider. KAMPANJEPERIODE 05.03-14.03 2009 Takk for tilliten, Norge!! Vi feirer XL-bygg suksessen med NYE kjempetilbud! 399,- 99,- 399,- Kun 1 pr kunde DØRBLAD SLETT Eks karm og vrider. ferdigmalt veggplate Huntonit

Detaljer

2.390,- KAMPANJEAVIS FOR PROFFEN! HØST/VINTER. Bestselgeren med lykt! kampanje 2013/14

2.390,- KAMPANJEAVIS FOR PROFFEN! HØST/VINTER. Bestselgeren med lykt! kampanje 2013/14 HØST/VINTER kampanje 2013/14 Bestselgeren med lykt! BDF456RFLE Batteridrevet borskrutrekker med lykt Kraftig allrounder - 50/36Nm 2stk 18V/3,0Ah Li-ion batterier og hurtiglader. Ladetid kun 22min! + 2.390,-

Detaljer

Mål din nye Chalet. den nye boen. boen chalet og chaletino

Mål din nye Chalet. den nye boen. boen chalet og chaletino 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Mål din nye Chalet den nye boen DIMENSJONEN boen chalet og chaletino chalet design

Detaljer

SPAR PENGER. Gjør et kupp på Inzo Kantate med plusspakke inkludert i prisen!

SPAR PENGER. Gjør et kupp på Inzo Kantate med plusspakke inkludert i prisen! 72 Gjør et kupp på Inzo Kantate med plusspakke inkludert i prisen! 2 3 I KANTATE PLUSS FÅR DU MED ALT TILBEHØR NÅ TRENGER DU IKKE LURE PÅ OM DU SKAL UNNE DEG DET LILLE EKSTRA. VI HAR LAGT ALT DET EKSKLUSIVE

Detaljer

TESTVINNER! Slagbormaskin GSB 14,4 V-LI dynamic Professional Kompakt, kraftig motor og gir, 0-500/ 1600 o/min, 60 Nm, L-BOXX, 2 x 3,0 Ah, 30 min lader

TESTVINNER! Slagbormaskin GSB 14,4 V-LI dynamic Professional Kompakt, kraftig motor og gir, 0-500/ 1600 o/min, 60 Nm, L-BOXX, 2 x 3,0 Ah, 30 min lader Bosch Håndverkeravis 2 2012 Gjelder fra 1. april til 31. juli TESTVINNER! Slagbormaskin GSB 14,4 V-LI dynamic Professional Kompakt, kraftig motor og gir, 0-500/ 1600 o/min, 60 Nm, L-BOXX, 2 x 3,0 Ah, 30

Detaljer

8.990,- VINTERKAMPANJE 2016. Verdens eneste 4-takt kappmaskin!

8.990,- VINTERKAMPANJE 2016. Verdens eneste 4-takt kappmaskin! VINTERKAMPANJE 2016 Verdens eneste 4-takt kappmaskin! DK0040M ComboKit EK7651H - verdens eneste kappmaskin med 4-takt motor! Fantastisk lettstartet og høy ytelse. 350mm blad DGA504-125mm børsteløs vinkelsliper

Detaljer

ÅRETS MESSEDAG MANDAG 27. APRIL, 9.00-16.00 40% PÅ ALT FRA LANGLO 50% PÅ ALLE VINDUER OG DØRER FRA ULDAL 999,- 199,- TERRASSEBEIS, 3 L

ÅRETS MESSEDAG MANDAG 27. APRIL, 9.00-16.00 40% PÅ ALT FRA LANGLO 50% PÅ ALLE VINDUER OG DØRER FRA ULDAL 999,- 199,- TERRASSEBEIS, 3 L ÅRETS MESSEDAG MANDAG 27. APRIL, 9.00-16.00 40% PÅ ALT FRA LANGLO 50% PÅ ALLE VINDUER OG DØRER FRA ULDAL KR. 5.000,- 999,- DEWALT DAB+ RADIO COMPACT DCR020 1299,- 199,- TERRASSEBEIS, 3 L Valgfri farge.

Detaljer

Skifer i 30x60 cm til sjokkpris!

Skifer i 30x60 cm til sjokkpris! Skifer i 30x60 cm til sjokkpris! Garantert frostsikker! Kalibrert! Begrenset antall! UTROLIG TILBUD! Før 599,- 239,- SKIFER 30x60 cm Lys grå Gigantisk prisras på et stort utvalg av fliser. Inntil 60% rabatt!

Detaljer

Et sprøytesystem for alt: Veggmaling, lakk, lasur

Et sprøytesystem for alt: Veggmaling, lakk, lasur Det er bare å sprøyte Gi boligen en ansiktsløftning Et sprøytesystem for alt: Veggmaling, lakk, lasur Make it your home. Skap ditt hjem slik du ønsker det med sprøytemalingssystemene PFS 2000, PFS 3000-2

Detaljer

GULV KJØPEHJELP. GODT Å VITE Kan legges på eksisterende gulv, men ikke på tykke vegg-til-vegg-tepper. Bruk alltid NIVÅ gulvunderlag. (selges separat).

GULV KJØPEHJELP. GODT Å VITE Kan legges på eksisterende gulv, men ikke på tykke vegg-til-vegg-tepper. Bruk alltid NIVÅ gulvunderlag. (selges separat). KJØPEHJELP GULV GODT Å VITE Kan legges på eksisterende gulv, men ikke på tykke vegg-til-vegg-tepper. Bruk alltid NIVÅ gulvunderlag. (selges separat). KVALITET Leggegaranti: Hvis du ikke lykkes med å legge

Detaljer

Q TOOLS Q PROFESSIONAL Q ACCESSORIES Q OUTDOOR

Q TOOLS Q PROFESSIONAL Q ACCESSORIES Q OUTDOOR MARS 2014 Q TOOLS Q PROFESSIONAL Q ACCESSORIES Q OUTDOOR Felles for alle produktene i Q-sortimentet er at de har en svært gunstig pris til tross for sin funksjonelle kvalitet. Dessuten er det lagt stor

Detaljer

BerryAlloc Kitchen Wall

BerryAlloc Kitchen Wall warm grey BerryAlloc Kitchen Wall BerryAlloc, wonderwalls En unik veggpanelkolleksjon som på en naturlig måte kombinerer skjønnhet og praktisk nytte. Det er BerryAlloc. Moderne, retro eller klassisk? Det

Detaljer

Aktivitet: XTRA vår. Varighet: 18.2. - 31.05.2013. Kjøper: Ordreseddelen fylles ut, arkiveres og sendes: kundesenter@bbsolutions.

Aktivitet: XTRA vår. Varighet: 18.2. - 31.05.2013. Kjøper: Ordreseddelen fylles ut, arkiveres og sendes: kundesenter@bbsolutions. Varighet: 18.2. - 31.05.2013 Ordreseddel Kundenr: Kjøper: Bestilt av: Dato: Mrk.: Kampanjeprisene blir åpnet på dere ved innsendelse av ordreseddel, øvrig gjelder veil.priser. Borkassett Gühring. Med TIN-belegg.

Detaljer

MONTERINGSBESKRIVELSE

MONTERINGSBESKRIVELSE StegEtt Gammel trapp blir som ny! MONTERINGSBESKRIVELSE Det kan virke vanskelig å renovere en trapp... Men med våre ferdige trappetrinn i 15 mm stavlimet eik kan det ikke gjøres enklere! Sortimentet består

Detaljer

Salonglys. Deilig avslappende Salonglys Lys er viktig for stemningen. Denne flotte lyskassen passer perfekt i en behagelig, lun atmosfære.

Salonglys. Deilig avslappende Salonglys Lys er viktig for stemningen. Denne flotte lyskassen passer perfekt i en behagelig, lun atmosfære. Salonglys Deilig avslappende Salonglys Lys er viktig for stemningen. Denne flotte lyskassen passer perfekt i en behagelig, lun atmosfære. 1 Innledning Denne kule lyskassen passer perfekt i en lun stue.

Detaljer

BERRY ALLOC ORIGINAL Eik Natur/Eik hvit 2-stavs. 11 mm, høytrykkslaminat, aluminiumslås. Pålimt lyddempende underlag 259,- 43881123/43881142

BERRY ALLOC ORIGINAL Eik Natur/Eik hvit 2-stavs. 11 mm, høytrykkslaminat, aluminiumslås. Pålimt lyddempende underlag 259,- 43881123/43881142 TILBUDENE GJELDER T.O.M. LØRDAG 12. APRIL HANDY? VI HAR GODE PRISER PÅ DET DU TRENGER Eik Natur/Eik hvit 2-stavs Pålimt lyddempende underlag 43881123/43881142 EGNET TIL AVRETTING AV GULV MED ELLER UTEN

Detaljer

Piccolo - det lille energisparende aggregatet

Piccolo - det lille energisparende aggregatet VENTILASJON PÅ NATURENS VILK ÅR SIDEN 1983 0-220 m³/h Piccolo - det lille energisparende aggregatet Piccolo ON -modeller I en leilighet eller en liten bolig er det ofte vanskelig å plassere et ventilasjonsaggregat.

Detaljer

VARMERE LUFTAVFUKTERE ITM-ITALIA ITM-ITALIA. Vinteren 2013

VARMERE LUFTAVFUKTERE ITM-ITALIA ITM-ITALIA. Vinteren 2013 Vinteren 2013 VARMERE Komplett varmeprogram gass, diesel og elektrisk fra: ITM-ITALIA LUFTAVFUKTERE Proffesjonelle avfuktere fra: ITM-ITALIA made in Italy made in Italy www.cial.no Leverandør: Cial AS

Detaljer

FUG OG LIM LIMING AV TREGULV. Vi tar forbehold om trykkfeil, informasjon angående våre salgs og leveringsbetingelser se www.sika.

FUG OG LIM LIMING AV TREGULV. Vi tar forbehold om trykkfeil, informasjon angående våre salgs og leveringsbetingelser se www.sika. FUG OG LIM Vi tar forbehold om trykkfeil, informasjon angående våre salgs og leveringsbetingelser se www.sika.no 1 2 WWW.SIKA.NO INNHOLD 04 Sika AcouBond-Systemet 06 Helliming av tregulv 08 Stripeliming

Detaljer

Prosjekt Murmeldyr(1) Kopi (56) av Murhuskjeden Håndverksmur Side 1 av 21 Byggherre

Prosjekt Murmeldyr(1) Kopi (56) av Murhuskjeden Håndverksmur Side 1 av 21 Byggherre Side 1 av 21 00 Generelt 00 00.00.01 FORSIKRING RS 1,00 8 050,00 8 050,00 A Forsikring KR 1,00 8 050,00 00.1 00.00.02 PROSJEKTERING RS 1,00 34 500,00 34 500,00 Arkitekt KR 1,00 34 500,00 Sum 00 Generelt

Detaljer

NYHED! GST 90 E Professional fra Bosch naturligvis se side 3

NYHED! GST 90 E Professional fra Bosch naturligvis se side 3 Bosch Håndverkeravis 3 2011 Gjelder fra 1. mai til 5. august 2011 Kongen over alle stikksager NYHED! GST 90 E fra Bosch naturligvis se side 3 Click & Go CLICK & GO suksessen fortsetter! 1000-vis av håndverkere

Detaljer

Flexit sentralstøvsuger - ditt valg til et friskere hjem!

Flexit sentralstøvsuger - ditt valg til et friskere hjem! Flexit sentralstøvsuger - ditt valg til et friskere hjem! Blåser det skadelige finstøvet ut av huset. Norges mest solgte! ny og forbedret FOR ET SUNT INNEMILJØ Et friskere hjem Omtrent 90% av tiden oppholder

Detaljer

599,- Norsk kvalitet 1. sortering. Nyhet! - MAXBO har det største utvalget

599,- Norsk kvalitet 1. sortering. Nyhet! - MAXBO har det største utvalget Kampanjeperiode 19. 31. mai - MAXBO har det største utvalget 10 90 TERRASSEBORD Furu, Cu-imp. 1. sort, pr. lm 28x120 mm Pris pr. m 2 89,- 599,- OLJEDEKKBEIS Drygolin, 10 liter Inntil 7 års vedlikeholdsintervall.

Detaljer

Skal fylles ut av kunden: Kjøpssted: Nr på kvittering og dato: Leveringsdato: Kundens adresse: Telefon: Reklamasjonsgrunn:

Skal fylles ut av kunden: Kjøpssted: Nr på kvittering og dato: Leveringsdato: Kundens adresse: Telefon: Reklamasjonsgrunn: Kontrollskjema: Ta vare på dette dokumentet! Produktet du har kjøpt, ble produsert i henhold til høye kvalitetskrav. Produktet har blitt kontrollert nøye og deretter omhyggelig pakket. For å unngå mulige

Detaljer

Prosjekt Archi Tress(1) Kopi (53) av Murhuskjeden Håndverksmur Side 1 av 16 Byggherre

Prosjekt Archi Tress(1) Kopi (53) av Murhuskjeden Håndverksmur Side 1 av 16 Byggherre Side 1 av 16 00 Generelt 00.1 00.00.01 FORSIKRING RS 1,00 8 050,00 8 050,00 A Forsikring KR 1,00 8 050,00 00.2 00.00.02 PROSJEKTERING RS 1,00 34 500,00 34 500,00 Arkitekt KR 1,00 34 500,00 Sum 00 Generelt

Detaljer

Gir farge til livet ditt.

Gir farge til livet ditt. En helt ny måte å male på. Gir farge til livet ditt. Er veggene grå og triste, eller panelet bleknet? Veggmalingssystemene fra Bosch er akkurat det du trenger for å gjøre omgivelsene dine mer fargerike.

Detaljer

pipe og ildsted i ett

pipe og ildsted i ett pipe og ildsted i ett KINGFIRE KINGFIRE KINGFIRE Bo naturlig spar varme og energi En kald vinterdag går mot slutten. Dagen var hektisk og full av arbeid. Det eneste du ønsker deg, er å hente deg inn og

Detaljer

RADcon Scandinavia AS

RADcon Scandinavia AS Postboks 198 N-1330 Fornebu Telefon: (+47) 2213 4320 Telefax: (+47) 2213 4329 E- mail : radcon@rad.no Org.No. NO 966 204 672 mva Temahefte Basseng Presentert av Vannkanten badeanlegg Bergen Grottebadet

Detaljer

Garantert* levering før jul eller pengene tilbake. * Bestilling senest 10. desember 2006 og hentet i vår butikk.

Garantert* levering før jul eller pengene tilbake. * Bestilling senest 10. desember 2006 og hentet i vår butikk. 1.195,- STANLEY ARBEIDSBORD/ SEKKETRALLE FATMAX 289,-pr. m2 LIMFRI PARKETT EIK CLASSIC 14 MM 3 STAVER Garantert* levering før jul eller pengene tilbake. 2.480,- Tilbudet gjelder 2 stk. NoGa Pluss skyvedører,

Detaljer

Premieskapet. www.premieskapet.no. Bla, klikk og bestill! klikk og bestill! Mange flere julegavetips på vår nettbutikk:

Premieskapet. www.premieskapet.no. Bla, klikk og bestill! klikk og bestill! Mange flere julegavetips på vår nettbutikk: Mange flere julegavetips på vår nettbutikk: www.premieskapet.no klikk og bestill! Bla, klikk og bestill! Bla, En av Norges største leverandører av premier og firmagaver «Mallorca» NYHET Bagasjevekt Hvem

Detaljer

VIKTIG! OPPBEVAR GULVBORDENE I ROMTEMPERATUR I MINIMUM 48 TIMER I UÅPNET EMBALLASJE, FØR LEGGINGEN TAR TIL.

VIKTIG! OPPBEVAR GULVBORDENE I ROMTEMPERATUR I MINIMUM 48 TIMER I UÅPNET EMBALLASJE, FØR LEGGINGEN TAR TIL. 1 av 5 LEGGEANVISNING VIKTIG! OPPBEVAR GULVBORDENE I ROMTEMPERATUR I MINIMUM 48 TIMER I UÅPNET EMBALLASJE, FØR LEGGINGEN TAR TIL. Romtemperaturen må være minimum 18 C (før og under legging). Relativ luftfuktighet

Detaljer

Flexit sentralstøvsuger - ditt valg til et friskere hjem!

Flexit sentralstøvsuger - ditt valg til et friskere hjem! Flexit sentralstøvsuger - ditt valg til et friskere hjem! NYHET! Nå med ny rørpakke for enkel montering i din eksisterende bolig Norges mest solgte! ny og forbedret FOR ET SUNT INNEMILJØ Et friskere hjem

Detaljer

-20% -25% * Med bmcard. ALLE PEISOVNER FRA DOVRE Priseksempel: Peisovn Dovre Pegasus Leg 16.500,- KAMPANJEPERIODE 31. JANUAR - 9.

-20% -25% * Med bmcard. ALLE PEISOVNER FRA DOVRE Priseksempel: Peisovn Dovre Pegasus Leg 16.500,- KAMPANJEPERIODE 31. JANUAR - 9. KAMPANJEPERIODE 31. JANUAR - 9. FEBRUAR -20% ALLE PEISOVNER FRA DOVRE Priseksempel: Peisovn Dovre Pegasus Leg 16.500,- Med bmcard -25% * *Har du ikke BMCard? Kontakt butikken, tegn avtale og få den gode

Detaljer

Prosjekt Archi Medio(1) Kopi (45) av Murhuskjeden Håndverksmur Side 1 av 18 Byggherre

Prosjekt Archi Medio(1) Kopi (45) av Murhuskjeden Håndverksmur Side 1 av 18 Byggherre Side 1 av 18 00 Generelt 00.1 00.00.01 FORSIKRING RS 8 050,00 8 050,00 A Forsikring KR 8 050,00 00.2 00.00.02 PROSJEKTERING RS 34 500,00 34 500,00 Arkitekt KR 34 500,00 Sum 00 Generelt 42 550,00 Side 2

Detaljer

Siljan FURU- & Eikegulv den nye generasjonen

Siljan FURU- & Eikegulv den nye generasjonen Siljan FURU- & Eikegulv den nye generasjonen etablert 1897 2 Våre nye gulv den nye generasjonen RingAlm Tre er importør av de flotte tregulvene til Siljan i Norge. Vi tør påstå at ett tregulv fra Siljan

Detaljer

BERRY ALLOC ORIGINAL Eik Natur/Eik hvit 2-stavs. 11 mm, høytrykkslaminat, aluminiumslås. Pålimt lyddempende underlag 259,- 43881123/43881142

BERRY ALLOC ORIGINAL Eik Natur/Eik hvit 2-stavs. 11 mm, høytrykkslaminat, aluminiumslås. Pålimt lyddempende underlag 259,- 43881123/43881142 TILBUDENE GJELDER T.O.M. FREDAG 16. MAI HANDY? VI HAR GODE PRISER PÅ DET DU TRENGER BERRY ALLOC ORIGINAL Eik Natur/Eik hvit 2-stavs 11 mm, høytrykkslaminat, aluminiumslås. Pålimt lyddempende underlag 259,-

Detaljer

LEGGEANVISNING (Alloc Original/Original Trend)

LEGGEANVISNING (Alloc Original/Original Trend) 1 av 5 LEGGEANVISNING (Alloc Original/Original Trend) VIKTIG! OPPBEVAR GULVBORDENE I ROMTEMPERATUR I MINIMUM 48 TIMER I UÅPNET EMBALLASJE, FØR LEGGINGEN TAR TIL. Romtemperaturen må være minimum 18 C (før

Detaljer

SEKS GODE GRUNNER FOR Å KJØPE KÄHRS

SEKS GODE GRUNNER FOR Å KJØPE KÄHRS SEKS GODE GRUNNER FOR Å KJØPE KÄHRS QUALITY IN WOOD SINCE 1857 TRADISJON INNOVASJON DESIGN 1 2 3 Tre er det mest miljøvennlige, vakre og mest fleksible gulvmaterialet som finnes. Det er derfor vi kun arbeider

Detaljer

Båt og kano. Linder Aluminiumbåtar. Utstyr & tilbehør. made in Sweden

Båt og kano. Linder Aluminiumbåtar. Utstyr & tilbehør. made in Sweden Båt og kano 2012 Utstyr & tilbehør Linder Aluminiumbåtar made in Sweden 465L 465 495 525 410 440 355 400 445 BASIC 445 MAX 445 CATCH ARKIP 460 2 Modell Lengde Bredde Vekt Anbefalt motor Rigglengde Max

Detaljer

LISTER. Tre en miljøvennlig og fornybar ressurs. Gode rom

LISTER. Tre en miljøvennlig og fornybar ressurs. Gode rom LISTER Tre en miljøvennlig og fornybar ressurs Gode rom Innhold Furu Fotlister 4 Kombinasjonslist 8 Karmlister 10 Taklister 14 Hulkil 17 Vinkellister 17 Feielister 18 Kvartstaff 18 Rundstokk 18 Brannmurlister

Detaljer

Ekspertise &lidenskap Heltre, bambus &Corian samme tykkelse på I og midten av symbolet Innovasjon &stolte tradisjoner

Ekspertise &lidenskap Heltre, bambus &Corian samme tykkelse på I og midten av symbolet Innovasjon &stolte tradisjoner Ekspertise &lidenskap Heltre, bambus &Corian Innovasjon &stolte tradisjoner Corinor AS, Bergsjøvegen 31, N-2846 Bøverbru T +47 61 19 70 70 www.corinor.no 01.01.2015-1 Heltre brosjyre 29 4-5 Innovasjon

Detaljer

DAFA Airstop System - når tett er tett

DAFA Airstop System - når tett er tett DAFA Airstop System - når tett er tett DAFA PE dør- og vindusrims, og DAFA foliekleber - til enkel og garantert tetting av vanskelige dampsperredetaljer DAFA Airstop er også... DAFA universal rørmansjett

Detaljer

Kampanje Kontorstoler SAVO

Kampanje Kontorstoler SAVO 1199,- 658,- 1295,- 789,- ampanjeprisene gjelder t.o.m. 29/2/2012. Prisene er eks. mva. og gjelder så ngt lageret rekker innenfor kampanjeperioden. Pris med forbehold om trykkfeil Kampanjeprisene gjelder

Detaljer

GULV - et naturlig valg

GULV - et naturlig valg GULV - et naturlig valg A natural choice by moland - blikk for nye muligheter Gulv, merket med FSC, viser, at produktet støtter bæredyktig skogdrift og er certifisert i overensstemmelse med FSCs regler.

Detaljer

1290,- 1990,- 998,- 2x 2.0 Ah HANDY? VI HAR GODE PRISER PÅ DET DU TRENGER NÅR KVALITET ER VIKTIGST TILBUDENE GJELDER T.O.M. LØRDAG 6.

1290,- 1990,- 998,- 2x 2.0 Ah HANDY? VI HAR GODE PRISER PÅ DET DU TRENGER NÅR KVALITET ER VIKTIGST TILBUDENE GJELDER T.O.M. LØRDAG 6. TILBUDENE T.O.M. LØRDAG 6. JUNI HANDY? VI HAR GODE PRISER PÅ DET DU TRENGER NÅR KVALITET ER VIKTIGST ALVDAL TRELAST Royal Terrassebord Brun. 28x120 mm. Pr lm 28 90 BOSCH KAMPANJESETT 10,8V Stikksag og

Detaljer

Vi setter kvalitet i høysetet og har valgt produkter fra leverandører vi kjenner godt og som vi kan garantere kvaliteten på.

Vi setter kvalitet i høysetet og har valgt produkter fra leverandører vi kjenner godt og som vi kan garantere kvaliteten på. Knotter og håndtak Knotter og håndtak er viktige detaljer til kjøkken, baderom, innredning og møbler. Små detaljer som vil gjøre innredningen personlig og uttrykke den stil man ønsker. Vi setter kvalitet

Detaljer

LEGGEANVISNING. Bedriften Produktene Mulighetene. www.benders.se. Heller det til takstein? Besikt innvendig og utvendig

LEGGEANVISNING. Bedriften Produktene Mulighetene. www.benders.se. Heller det til takstein? Besikt innvendig og utvendig LEGGEANVISNING Bedriften Produktene Mulighetene Heller det til takstein? Iblandt kan det være fallet på taket som er avgjørende for valget av taktekking. Benders takstein kan legges på takfall ned til

Detaljer

XRR. Rundt rør / Round tubes. Rundt rør / Round tubes. www.hap.hydal.com. I W icm 5130 14 1,5 0,159 0,12 0,17 0,45 1 0,110 0,09 0,12 0,46

XRR. Rundt rør / Round tubes. Rundt rør / Round tubes. www.hap.hydal.com. I W icm 5130 14 1,5 0,159 0,12 0,17 0,45 1 0,110 0,09 0,12 0,46 i D i 5 0,0 0,0 0,5 000 5,5 0,0 0,0 0,0 0,0 0, 0,5 000 000 9,5,5,5 0,0 0,0 0,0 0,0 0,9 0, 000 000 9,5 0,5 0,0 6 0,0 0,0 0,06 0, 0,9 000 000 0 0 0,5 6 0,0 0,0 0,0 0,06 0, 0, 0005 000 0 0,5 0,0 0,6 0,0 0,0

Detaljer

Norges bredeste modellspekter. Gjelder tom 31. august

Norges bredeste modellspekter. Gjelder tom 31. august Norges bredeste modellspekter Gjelder tom 31. august 1 SPIKERPISTOLER GAsS Unn deg litt frihet. Med TJEPs gassdrevne spikerpistoler kan du glemme kompressor og slange uten å inngå kompromiss når det gjelder

Detaljer

GULV - et naturlig valg

GULV - et naturlig valg GULV - et naturlig valg Velkommen Velkommen Naturens materiale tre er en avgjørende ingrediens i hverdangen hos Moland, og bevisst eller ubevisst, også dagligdags for de fleste mennesker. I våre boliger

Detaljer

3.590,- KAMPANJEAVIS FOR PROFFEN! VÅR/SOMMER. kampanje 2014 NYHET! DLX2003MJ COMBOKIT. eks mva 4.487,50,- inkl mva

3.590,- KAMPANJEAVIS FOR PROFFEN! VÅR/SOMMER. kampanje 2014 NYHET! DLX2003MJ COMBOKIT. eks mva 4.487,50,- inkl mva VÅR/SOMMER kampanje 2014 NYHET! DLX2003MJ COMBOKIT To profesjonelle maskiner! DHP480 Slagbormaskin DTD146 Slagskrutrekker Børsteløs motor Inkl 2stk 18V/4,0Ah Li-ion batterier Lader Makpac koffert 3.590,-

Detaljer

Prisliste. Sentralstøvsugere. www.ipcfoma.no

Prisliste. Sentralstøvsugere. www.ipcfoma.no Prisliste Sentralstøvsugere 2014 www.ipcfoma.no Sugesentraler Foma sentralstøvsuger HG 1515 1500 watt, 15 liter støvbeholder. Vekt: 6,8 kg. 25995697 131570 3 288,- Foma sentralstøvsuger HG 1730 1700 watt,

Detaljer

BYGG & ANLEGG KAMPANJE 2015

BYGG & ANLEGG KAMPANJE 2015 BYGG & ANLEGG KAMPANJE 2015 Gjelder i perioden 1. November til 30. November Følg oss på Facebook TRANSPORTVOGN & GIPSPLATEVOGN RYDDEVOGN, GIPS/PLATEBUKK & SEKKESTATIV 2 3 TV-1500 M Transportvogn Ryddevogn

Detaljer

47⁰. NYHET! Avstandsmåler i lommeformat. Click & Go. Bosch innovasjoner. SDS click mutter og Expert sagblad i topp kvalitet

47⁰. NYHET! Avstandsmåler i lommeformat. Click & Go. Bosch innovasjoner. SDS click mutter og Expert sagblad i topp kvalitet 8" sag som kan tiltes begge veier! Click & Go Bosch håndverkeravis 16.10.-31.12.2015 g j e l d e r i p e ri o d e n SDS click mutter og Expert sagblad i topp kvalitet 47⁰ 47⁰ NYHET! Avstandsmåler i lommeformat

Detaljer

VEIL. PRISLISTe for ALUMINIUMSBÅTER: ARKIP 460 FISHING 440 FISHING 410 INKAS KANOER: 525 495 465 465L

VEIL. PRISLISTe for ALUMINIUMSBÅTER: ARKIP 460 FISHING 440 FISHING 410 INKAS KANOER: 525 495 465 465L VEIL. PRISLISTe for Linder AluminiumbåtEr & Linder UTSTYR ALUMINIUMSBÅTER: ARKIP 460 Sportsman 445 MAX Sportsman 445 BASIC Sportsman 400 Sportsman 355 FISHING 440 FISHING 410 INKAS KANOER: 525 495 465

Detaljer

PURELOC. BerryAlloc Vinyl Planks Wherever. Forever.

PURELOC. BerryAlloc Vinyl Planks Wherever. Forever. PURELOC BerryAlloc Vinyl Planks Wherever. Forever. Reflections of nature BerryAlloc Eksepsjonelle karakterer vokser over tid, organisk, til rytmen av naturen. Styrken og skjønnheten er et resultat av dette

Detaljer

Få det. riktig måte! gjort.

Få det. riktig måte! gjort. Få det gjort. På riktig måte! NYHET! Bosch batteridrevne bor-/skrumaskiner PSR 14,4 LI-2 og PSR 18 LI-2 med Bosch PowerControl. Boring og skruing har aldri vært så enkelt og komfortabelt. Mer informasjon

Detaljer

verktøy Tilbudsprisene er eks. mva. og gjelder t.o.m. 31.12.2012. Vi tar forbehold om event. trykkfeil. Gjelder t.o.m. 31.12.2012

verktøy Tilbudsprisene er eks. mva. og gjelder t.o.m. 31.12.2012. Vi tar forbehold om event. trykkfeil. Gjelder t.o.m. 31.12.2012 09 2012 ELEKtro verktøy Tilbudsprisene er eks. mva. og gjelder t.o.m. 31.12.2012. Vi tar forbehold om event. trykkfeil. Gjelder t.o.m. 31.12.2012 02 Prøv nye Milwaukee Fuel med enestående effekt De siste

Detaljer