Turneringsreglement Haugesunds Avis Gatecup 2016

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Turneringsreglement Haugesunds Avis Gatecup 2016"

Transkript

1 Turneringsreglement Haugesunds Avis Gatecup 2016 Arr.: Kolnes IL Haugesund Avis Gatecup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet og i samsvar med det anbefalte forslag fra NFF. JURY Turneringens jury vil bestå av fire medlemmer, tre av dem tilhørende en annen klubb enn Kolnes IL. Alle avgjørelser fattet av juryen er endelige og kan ikke ankes. Turneringsreglementet er delt opp i tre kapitler: Kapittel 1 Kampreglement Kapittel 2 Konkurranse- og sanksjonsreglement Kapittel 3 Reglement for spilleberettigelse KAPITTEL 1 KAMPREGLEMENT 1-1 Aldersklassen GUTTER OG JENTER 7 er fotball, spilles på 7 er-bane. Klasse 1A (G14-15): Gutter født 2001 og Klasse 1B (J14-15): Jenter født 2001 og Klasse 2A (G11-13): Gutter født 2003, 2004 og Klasse 2B (J11-13): Jenter født 2003,02004 og Rekruttklasse 3A (G11) : Gutter født i Rekruttklasse 3B (J11): Jenter født i Spilletider 2 x 12 minutter med ca. 1 minutt pause 1-3 Ballen I cupen benyttes ballstørrelse nr. 4. Det lag som står først i programmet har avspark. Dommer skal stille med godkjent kampball. 1-4 Banehalvdel Lagene stiller på den banehalvdel som dommeren bestemmer. 1-5 Drakter Bortelaget skal skifte drakter dersom dommeren mener draktene er for like. Reservedrakter/vester kan lånes i sekretariatet. 1-6 Linjevakt Det vil ikke bli oppnevnt dommertrio, og lagene plikter å hjelpe til som linjevakt. 1-7 Spillernes utstyr Samtlige spillere skal bruke leggskinner/leggbeskyttere. Lagleder har ansvar for at spillernes utstyr er i orden ved kampstart. Manglende bruk av leggskinner er ikke protestgrunnlag. 1-8 Frammøte Alle lag plikter å stille ferdig skiftet ved den bane hvor deres kamp spilles senest 10 min før kampen skal begynne. Lag som ikke møter til fastsatt kamptid, uten særlig grunn, taper kampen på walkover. Se for øvrig avsnittet Spillesystemer. Det er juryen som til enhver tid tar standpunkt til hva som er særlig grunn ved manglende fremmøte. 1-9 Spilleplan Cupens kamper spilles på Kolnes IL gras- og kunstgrasbaner. Sluttspillkampene spilles på de samme baner. Her vil det bli spilt på kunstgress hvis veldig dårlig vær.

2 1-10 Værforbehold m.v. Dersom vær- og baneforhold ikke tillater planlagt bruk av spillebanene, forbeholder arrangøren seg retten til å endre spillesystem og spilleplan, eventuelt foreta en fullstendig avlysning av turneringen. Flytting av kamper til reservebaner andre steder kan til nød bli aktuelt. (Underlag: Grus og kunstgress). Lagene plikter selv å holde seg orientert om endringer i spilleplanen. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre turneringsreglementet dersom det skulle bli nødvendig Spillesystemer Klasse 1A, 1B, 2A og 2B: Lagene blir inndelt i puljer på tre, fire eller fem lag. Disse spiller enkel serie. Alle lag går videre til cupspill søndag. Der blir det finale- og plasseringskamper i henhold til totalt antall lag per klasse. Premiering til de to finalelagene i hver klasse. Klasse 3A og 3B: Lagene blir inndelt i puljer på tre, fire eller fem lag. Disse spiller enkel serie. Kampene i disse klassene avvikles sannsynligvis på en dag om det går opp med kampkabalen. NB! Det er IKKE cupspill og premiering i denne klassen. Lag som ikke møter til kamp uten særlig grunn, taper kampen og retten til å delta i sluttspillet. Resultatet settes til 0-0. Dersom særlige grunner taler for det, jfr. NFFs kampreglement, kan det lag som ikke møter til kamp utelukkes og lagets resultater annulleres. Det er juryen som til enhver tid avgjør hva som er særlig grunn. Rekkefølgen innen hver pulje avgjøres på følgende måte: A) Lagenes rekkefølge bestemmes av poengtallet, 3 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort 0 poeng for tap. Står 2 eller flere lag likt i poeng, avgjøres rekkefølgen av: B) MÅLFORSKJELLEN: Det vil si forskjellen mellom vunnet og tapte mål. Står fremdeles flere lag likt, avgjøres rekkefølgen av: C) ANTALL SCOREDE MÅL: Det lag som har scoret flest mål går foran. Står fremdeles flere lag likt, avgjøres rekkefølgen av: D) RESULTAT AV INNBYRDES OPPGJØR E) Står fremdeles flere lag likt, gjelder følgende:. 1) Hvis avgjørelsen gjelder retten til å delta i A-sluttspill, blir dette avgjort ved loddtrekning (myntkast) i sekretariatet med de to laglederne og et medlem av juryen eller representant fra sekretariatet tilstede UAVGJORTE KAMPER I SLUTTSPILLET: Ved uavgjorte kamper i sluttspillet skal det spilles ekstraomgang inntil 1 x 5 minutter uten pause. Det laget som scorer mål først i ekstraomgangen kåres som vinner (golden goal). Er resultatet fortsatt uavgjort etter ekstraomgangene skal kampresultatet avgjøres ved myntkast i klasse 1A og 1B (11-13 år) og straffespark i klasse 2A og 2B (14-15 år).

3 Myntkastet skal foretas av dommeren med en lagleder fra hvert av lagene tilstede sammen med kapteinene. De øvrige spillere og ledere skal ikke være i nærheten av området hvor myntkastet foretas. Ved straffesparkkonkurranse tildeles lagene fem straffer hver. Står det likt etter disse, tildeles lagene en og en straffe til en vinner er kåret. Hele laget (De 7 spillerne på banen ved avblåsning) må ta straffe i første runde, før spillerne event. begynner på andre runde med straffer Premiering Vinnere av finalen i Haugesunds Avis Gatecup får pokaler med trykk; Vinnere av Haugesunds Avis Gatecup, samt billetter til Viking- eller FKH-kamp. Tapere av finalen får pokaler med trykk; 2. plass i Haugesunds Avis Gatecup, samt billetter til Vikingeller FKH-kamp. Alle lag i Haugesunds Avis Gatecup får Patrick draktsett med cupens originale logo. I Haugesunds Avis Gatecup er det også en konkurranse om å ha det mest kreative lagnavnet. Dette er en felles konkurranse for alle klasser. En jury bestående av folk fra arrangørstaben blir sammen enige om vinnernavnet. Premien her er gavekort på tre stk. store pizzaer fra Pizzabakeren, Frakkagjerd. Cupens beste Fair Play-lag vil premieres med unike Fair Play-skjorter med Fair Playlogo. I tillegg vil det bli trukket ut tre gavekort fra GoLondon.no pålydende kr. 2000,- pr. stk. blant spillerne som deltar på årets Haugesunds Avis Gatecup. Vinnerne her annonseres i en felles trekning søndag 11. september KAPITTEL 2: KONKURRANSE- OG SANKSJONSREGLEMENT 2-1 Protester NFFs kampreglement 14 gjelder med nødvendige tilpasninger og følgende tillegg: Tidsfrist Eventuelle protester skal leveres skriftlig i sekretariatet av lagleder, senest 30 min. etter at kampen er ferdigspilt Varsling Ved enhver protest på forhold under kampen skal dommeren underrettes før dommeren forlater banen eller banens område Protest på alder Ved eventuelle protester på alder må det protesterende lag selv utpeke den eller de spillere det protesteres på. Generell protest på hele laget godtas ikke Protestgebyr Når protesten leveres skal det betales et gebyr på 400 kroner. Gebyret tilbakebetales dersom protesten imøtekommes. Juryens avgjørelse er endelig. 2-2 Utvisning - Rødt kort NFFs reglement for advarsler og utvisninger gjelder med nødvendige tilpasninger og følgende tillegg: Utmåling av karantene Det er opp til juryen å fastsette sanksjon etter en utvisning. Straffen fastsettes i samsvar med retningslinjer fra Norges Fotballforbunds styre. Avgjørelsen fra juryen er endelig. Dersom spilleren har begått en forseelse som innebærer utelukkelse fra to eller flere kamper, vil spilleren/klubben få skriftlig varsel. Kolnes IL oppfordrer først og fremst lagledere til å følge med og bytte ut sine spillere før hendelser på banen utarter seg til utvisning Forklaringsrett Utviste spillere har rett til å gi juryen skriftlig forklaring i forbindelse med utvisning. Slik forklaring skal være juryen/sekretariatet i hende senest to timer etter kampslutt.

4 2-2.3 En kamps karantene Dersom spiller blir utvist på grunn av en overtredelse som etter Forbundsstyrets retningslinjer medfører én kamps karantene, skal spilleren sone i neste kamp. Hvis utvisningen gis i siste kamp i turneringen, slipper spilleren karantene Flere kampers karantene Dersom spiller blir utvist på grunn av en overtredelse som etter Forbundsstyrets retningslinjer medfører mer enn én kamps karantene skal samtlige kamper sones i turneringen. I grove tilfeller kan cupens jury bestemme å utvise en spiller fra hele turneringen. 2-3 Advarsel - Gult kort NFFs reglement for advarsler og utvisninger gjelder. På grunn av kun 2x12 minutters spilletid, vil gult kort gi 3 mins. utvisning. Spiller skal forlate banen i 3 minutter og tiden regnes fra spillet gjenopptas. Etter 3 minutter kan spilleren komme inn på banen igjen. Det trenger ikke å være stopp i spillet, men spilleren må få klarsignal fra dommeren. Ellers med følgende tillegg: Karantene Spillere som er tildelt to advarsler skal automatisk stå over lagets neste kamp. Deretter skal spilleren stå over en kamp for hver advarsel som tildeles Lagleders ansvar Lagledelsen og spilleren plikter uavhengig av hverandre å påse at karantenebestemmelsene følges ved tildeling av advarsel. 2-4 Opptreden til supportere, klubber/lag, trenere, ledere og utøvere Upassende opptreden fra ledere m.v Dommere skal rapportere til juryen åpenbart upassende opptreden fra en klubb/lag, supportere, trenere og ledere i og i tilknytning til kamper. Det er lagledelsens ansvar å sørge for at alle som er tilknyttet laget, også supportere/foreldre, ikke opptrer på en måte som åpenbart er upassende, usømmelig eller egnet til å skade idrettens anseelse Upassende opptreden fra utøvere Juryen kan ilegge sanksjoner til utøvere som utenfor dommerens myndighetsområde opptrer på måte som åpenbart er upassende, usømmelig eller egnet til å skade idrettens anseelse Upassende opptreden Opptreden som anses som åpenbart upassende, usømmelig eller egnet til å skade idrettens anseelse er når spillere, dommere, lagledere og supportere verbalt eller på andre måter opptrer slik at andre spillere, dommere, lagledere eller publikum blir utsatt for fornærmende oppførsel Saksbehandling Juryen vil søke å innhente forklaring fra de involverte parter og klubbene pålegges å møte for juryen etter innkalling. Dersom de unnlater å møte vil dette bli brukt mot dem ved avgjørelsen av skyldspørsmålet og straffeutmålingen. Juryen kan innhente rapport fra dommerobservatører i de tilfeller dette er aktuelt. Juryens avgjørelse er endelig og kan ikke ankes Anmeldelse til NFF Grove overtredelser på lov og reglement blir av juryen anmeldt til Norges Fotballforbund for behandling og avgjørelse. 2-5 Bortvist trener/leder NFFs reglement for advarsler og utvisninger gjelder med nødvendige tilpasninger: Automatisk utelukkelse Trenere/ ledere som av dommeren blir bortvist fra spillebanens nærområde eller fra lagledelsens område under kamp, mister retten til å lede laget resten av kampen, og er utelukket fra neste kamp i turneringen for samme lag, med mindre ikke annen underretning foreligger fra juryen.

5 2-5.2 Utelukkelse i flere kamper Dersom utelukkelsen gir to eller flere kampers utelukkelse, er trener/leder utelukket fra å ha en funksjon på alle lag inntil sanksjonen er sonet. Slike sanksjoner blir meddelt skriftlig Forklaringsrett Bortvist trener/leder oppfordres til å gi skriftlig forklaring til juryen etter bortvisning, senest to timer etter at kampen er avsluttet. Dersom slik forklaring ikke foreligger, vil juryens avgjørelse basere seg på dommerens rapport Egne regler i 11-årsklassen Kretsens regler knyttet til pressone, utspark over midtbane og ekstra spiller ved 4-måls ledelse gjøres gjeldene i denne klassen. KAPITTEL 3: REGLEMENT FOR SPILLEBERETTIGELSE 3-1 Generelt I klasse 1A og 1B: En spiller må være mellom år i I klasse 2A og 2B: En spiller må være mellom år i I klasse 3A og 3B: En spiller må ikke være eldre enn 11 år i Aspirantklassen. En spiller har bare anledning til å delta på ett lag i Haugesunds Avis Gatecup. 3-2 Sammensatte lag Sammensatte lag har ingen krav om alders- og kjønnssammensetting. I gutteklassene kan det stilles med blanding av gutter og jenter på lagene. Det kan stilles med 7-13 spillere på hvert lag, jenter og gutter. Eneste krav er at laget må bestå av spillere som tilhører samme barneskolekrets i 11 og årsklassen, og samme ungdomsskolekrets i årsklassen. Det er åpning for inntil to spillere fra nabo-skolekrets på et lag. 3-3 Dokumentasjon for alder Samtlige spillere må dokumenter sin alder ved å vise tilfredsstillende legitimasjon med foto, dersom det blir spurt om dette. Det er til enhver tid juryen som avgjør hva som er tilfredsstillende legitimasjon. Det kan bli foretatt stikkprøver under turneringen av alder og spilleberettigelse. 3-4 Laglister Alle lag skal i god tid før første kamp levere liste med oversikt over spillere laget benytter i turneringen. Laglistene kan ikke inneholde mer enn 13 spillere. En spiller er ikke spilleberettiget i Haugesunds Avis Gatecup før vedkommende står oppført på laglisten. Lag som ikke har levert laglister før første kamp, kan med mindre det ikke foreligger gyldig grunn, miste retten til å delta i sluttspillet. Det er juryen som til enhver tid vurderer hva som er gyldig grunn. På hver lagliste skal mobiltelefon til ansvarlig lagleder føres opp. VIKTIGE SAMARBEIDSPARTNERE GATECUPEN 2016:

Turneringsreglement TA-Cupen 2014

Turneringsreglement TA-Cupen 2014 Turneringsreglement TA-Cupen 2014 TA-Cupen spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Turneringsreglementet er delt opp i tre avdelinger: Kampreglement

Detaljer

Sparebank 1 Telemark Cup - ungdom

Sparebank 1 Telemark Cup - ungdom Sparebank 1 Telemark Cup - ungdom Fotballturnering for ungdom i alderen 13-19 år. Turneringsreglement Revisjon 1.4 101120 Urædd FK, Postboks 101, 3901 Porsgrunn Tel: 35554060 Fax: 35554060 E-mail: post@uredd-fk.no

Detaljer

Jury Det vil bli oppnevnt en jury bestående av 4 medlemmer i turneringen: 1 fra arrangøren og 3 fra deltakende klubber. Juryleder er Vidar Ulstein.

Jury Det vil bli oppnevnt en jury bestående av 4 medlemmer i turneringen: 1 fra arrangøren og 3 fra deltakende klubber. Juryleder er Vidar Ulstein. Turneringsreglement - Sør Cup 2014 Sør Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Klassene J10, J11, J12, G7, G8, G9, G10, G11 og G12 spilles

Detaljer

Turneringsreglement TA-Cupen 2015

Turneringsreglement TA-Cupen 2015 Turneringsreglement TA-Cupen 2015 TA-Cupen spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Turneringsreglementet er delt opp i tre avdelinger: Kampreglement

Detaljer

Turneringsreglement Norway Cup 2012

Turneringsreglement Norway Cup 2012 Turneringsreglement Norway Cup 2012 Norway Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet i nært samarbeid med Norges

Detaljer

Fjord Line cup barn 2016

Fjord Line cup barn 2016 Turneringsreglement Fjord Line cup barn 2016 5 er og 7 er fotballturnering for barn i alderen 7-12 år. 7-10 årsklasser spiller med 5 spillere 11-12 årsklasser spiller med 7 spillere Revisjon 1.0 07.12.2015

Detaljer

Turneringsreglement DOMUS CUP OPPDAL 2014

Turneringsreglement DOMUS CUP OPPDAL 2014 Turneringsreglement DOMUS CUP OPPDAL 2014 DOMUS CUP OPPDAL 2014 spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet etter modell fra

Detaljer

Turneringsreglement DNB Sarpsborg Cup 2015

Turneringsreglement DNB Sarpsborg Cup 2015 Turneringsreglement DNB Sarpsborg Cup 2015 DNB Sarpsborg Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Klassene J8, J9, J10, J11, J12, G7,

Detaljer

Turneringsreglement Norway Cup 2015

Turneringsreglement Norway Cup 2015 Norway Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet i nært samarbeid med Norges Fotballforbund og er i grove trekk

Detaljer

Turneringsreglement Elverumsturneringen 2013

Turneringsreglement Elverumsturneringen 2013 Turneringsreglement Elverumsturneringen 2013 2 Innhold: Punkt Side Innledning 3 Kampreglement 4 Konkurranse- og sanksjonsreglement 7 Reglement for spilleberettigelse 10 Turneringsjury 11 Innledning Reglementet

Detaljer

Rælingen cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet.

Rælingen cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Rælingen cup 2016 Rælingen cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet etter modell fra Norway Cup og er i grove trekk

Detaljer

LAGUNEN FOTBALLFEST 2015 - TURNERINGSREGLEMENT

LAGUNEN FOTBALLFEST 2015 - TURNERINGSREGLEMENT TURNERINGSREGLEMENT Public LAGUNEN FOTBALLFEST 2015 spilles etter NFF s reglement med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. JURY Turneringens jury består av seks medlemmer, en representant

Detaljer

Turneringsreglement Bend It Cup Kalandseid 2014

Turneringsreglement Bend It Cup Kalandseid 2014 A: Kampreglement A1: Aldersklasser Turneringsreglement Bend It Cup Kalandseid 2014 13 år: Klasse C: Lillegutter født 2001 Klasse D: Lillejenter født 2001 7er fotball 12 år: Klasse E: Lillegutter født 2002

Detaljer

Turneringsreglement Matrand Cup 2015

Turneringsreglement Matrand Cup 2015 Turneringsreglement Matrand Cup 2015 Matrand cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet etter modell fra Norway Cup og

Detaljer

Klasse Spilletid Spilletid i finale og bronsefinale

Klasse Spilletid Spilletid i finale og bronsefinale Turneringsregler Turneringsreglement Sparebanken Møre Aukracupen spilles etter NFFs lover og reglement for fotball på små baner, men med noen tilpassninger. Presisering av spilleregler for SBM Aukracupen

Detaljer

Lørdag 7. mars og søndag 8. mars har Vanvik Idrettslag gleden av å ønske hjertelig velkommen til Vanvikan Indoor for klassene G14, G16, J14 og J16.

Lørdag 7. mars og søndag 8. mars har Vanvik Idrettslag gleden av å ønske hjertelig velkommen til Vanvikan Indoor for klassene G14, G16, J14 og J16. Lørdag 7. mars og søndag 8. mars har Vanvik Idrettslag gleden av å ønske hjertelig velkommen til Vanvikan Indoor for klassene G14, G16, J14 og J16. Gutteklassene spilles lørdag 7. mars og jenteklassene

Detaljer

Haslum Vårcup 2015. Velkommen til Haslum Vårcup 2015

Haslum Vårcup 2015. Velkommen til Haslum Vårcup 2015 Haslum Vårcup 2015 Velkommen til Haslum Vårcup 2015 Haslum IL, fotballgruppa, ønsker igjen velkommen til fotballcup på Haslumanlegget. Vårcupen er et tilbud rettet til de klubber som ivaretar breddelagene

Detaljer

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. MoSenteret Cup til minne om Randulf Alteren 15-17. mars 2013

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. MoSenteret Cup til minne om Randulf Alteren 15-17. mars 2013 Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til MoSenteret Cup til minne om Randulf Alteren 15-17. mars 2013 i Stålhallen for aldersgruppen 1997-2006 PÅMELDING: All påmelding skjer på Cup Assist via http://moilbu.no

Detaljer

Velkommen til COOP NORD CUP 2009

Velkommen til COOP NORD CUP 2009 1 COOP NORD BA Velkommen til COOP NORD CUP 2009 Slettaelva Sportsklubb ønsker dere velkommen til Coop Nord Cup. Skarphallen i Tromsø, 06. - 08. november 2009. Eneste aldersbestemte innendørs fotballturnering

Detaljer

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. Randulf Alteren Cup. 21-23. mars 2014

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. Randulf Alteren Cup. 21-23. mars 2014 Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til Randulf Alteren Cup 21-23. mars 2014 i Stålhallen for aldersgruppen 1998-2007 For miniputter/lillegutter/lillejenter: 5er fotball For Smågutter/småjenter og Gutter/Jenter:

Detaljer

Lyns Høstturnering. - Gutter 2002 Ordinærklassen. Dette skrivet innholder:

Lyns Høstturnering. - Gutter 2002 Ordinærklassen. Dette skrivet innholder: Lyns Høstturnering - Gutter 2002 Ordinærklassen Dette skrivet innholder: - praktisk informasjon for foreldre og lagledere - Turneringsreglement - Kart over området - Åpningstider for klubbhus og garderober

Detaljer

UOFFISIELT NM I 7 ER FOTBALL FOR EVERK HERRER

UOFFISIELT NM I 7 ER FOTBALL FOR EVERK HERRER UOFFISIELT NM I 7 ER FOTBALL FOR EVERK HERRER 1. Teknisk avvikling 1.1 Generelle bestemmelser. 1.1.0 Deltakende everk kan stille med inntil 2 lag. Arrangør kan sette ett tak på deltaker lag, dersom dette

Detaljer

NOVEMBERTURNERINGEN MED ET BUDSKAP :STOPP VOLDEN TURNERINGEN 2013 KAMPREGLEMENT

NOVEMBERTURNERINGEN MED ET BUDSKAP :STOPP VOLDEN TURNERINGEN 2013 KAMPREGLEMENT NOVEMBERTURNERINGEN MED ET BUDSKAP :STOPP VOLDEN TURNERINGEN 2013 KAMPREGLEMENT :STOPP VOLDEN TURNERINGEN NOVEMBERTURNERINGEN MED ET BUDSKAP KAMPREGLEMENT SPILLEBERETTIGELSE En spiller er spilleberettiget

Detaljer

UNGDOMSTREFF I ØSTFOLDHALLEN 2013 TURNERING FOR UNGDOM 13-19 ÅR. KRETSMESTERSKAP 5'er FOTBALL INNENDØRS

UNGDOMSTREFF I ØSTFOLDHALLEN 2013 TURNERING FOR UNGDOM 13-19 ÅR. KRETSMESTERSKAP 5'er FOTBALL INNENDØRS UNGDOMSTREFF I ØSTFOLDHALLEN 2013 TURNERING FOR UNGDOM 13-19 ÅR KRETSMESTERSKAP 5'er FOTBALL INNENDØRS Vi har gleden av å invitere til Ungdomstreff i Østfoldhallen 2013. Litt om Ungdomstreffen: Østfold

Detaljer

LYN HUMMEL. ELITETURNERING DAMER 2012 3-5. FEBRUAR Deltakende klubber:

LYN HUMMEL. ELITETURNERING DAMER 2012 3-5. FEBRUAR Deltakende klubber: I slutt LYN HUMMEL ELITETURNERING DAMER 2012 3-5. FEBRUAR Deltakende klubber: 1. Fart 2. Avaldsnes 3. Kongsvinger 4. Bækkelaget 5. Eik Tønsberg 6. Konnerud 7. Lyn 8. Lyn 2 9. Runar 10. Urædd 11. Valdres

Detaljer

Vesterålen, Hulløy, Berserk, Pumas, Othilienborg, Vadmyra, Krohnsminde, Lillehammer, OSI, Klemetsrud og Ulefoss. Sund Sartor trakk laget 11.03.15.

Vesterålen, Hulløy, Berserk, Pumas, Othilienborg, Vadmyra, Krohnsminde, Lillehammer, OSI, Klemetsrud og Ulefoss. Sund Sartor trakk laget 11.03.15. PLAYOFF I SKIEN 14.-15.03.15 Følgende lag er klare for Playoff i Skien 14.-15.03.15: Vesterålen, Hulløy, Berserk, Pumas, Othilienborg, Vadmyra, Krohnsminde, Lillehammer, OSI, Klemetsrud og Ulefoss. Sund

Detaljer

G13 cup i Vigrahallen

G13 cup i Vigrahallen G13 cup i Vigrahallen Vigra IL har igjen gleden av å kunne invitere 2002 lagene til egen fotballcup i Vigrahallen. Denne gangen arrangeres cupen lør. 7. og søn. 8. Nov. 2015 I fjor hadde vi besøk av 24

Detaljer

CUP 2014 BLÅBYHALLEN SORTLAND - 22 FEBRUAR. Turneringens hovedsponsor: www.sortlandil.no. elteamcup@gmail.com. facebook.

CUP 2014 BLÅBYHALLEN SORTLAND - 22 FEBRUAR. Turneringens hovedsponsor: www.sortlandil.no. elteamcup@gmail.com. facebook. EL-TEAM CUP 2014 BLÅBYHALLEN SORTLAND - 22 FEBRUAR Velkommen til EL-TEAM CUP Sortland IL ønsker deltakere, ledere, dommere og tilskuere velkommen til Blåbyhallen og EL-TEAM CUP 2014. Dette er første året

Detaljer

SPILLEREGLER FOR NILUT CUP 2014

SPILLEREGLER FOR NILUT CUP 2014 SPILLEREGLER FOR NILUT CUP 2014 Spillereglene følger Norges Fotballforbunds regler for spill på små baner 2011 i kapitlet som heter «Spilleregler for femmerfotball for ungdom og voksne», men med særtilpasninger.

Detaljer

Hamkam Talent Cup 17. 19. Oktober 2014 Jenter

Hamkam Talent Cup 17. 19. Oktober 2014 Jenter Hamkam Talent Cup 17. 19. Oktober 2014 Jenter Uoffisielt Norgesmesterskap Da vil vi på vegne av HamKam yngres avd. få ønske spillere, ledere, foreldre, dommere og supportere hjertlig velkommen til Hamar

Detaljer

Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 25.02.2011

Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 25.02.2011 Døvemesterskap i fotball Reglement (oppdatert 25.02.2011) Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 25.02.2011 1. Tildeling av mesterskap Hvert

Detaljer

Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 17.02.2012

Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 17.02.2012 Døvemesterskap i fotball Reglement (oppdatert 04.04.2012) Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 17.02.2012 1. Tildeling av mesterskap Hvert

Detaljer

KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN FOTBALL... HÅNDBALL... INNEBANDY... BOWLING... GOLF...

KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN FOTBALL... HÅNDBALL... INNEBANDY... BOWLING... GOLF... KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN FOTBALL... HÅNDBALL... INNEBANDY... BOWLING... GOLF... FOTBALL Der hvor ikke annet er nevnt gjelder Norges fotballforbund sine

Detaljer

INFORMASJON VEDRØRENDE HØSTESESONGEN OG VEIEN FREM TIL BDO-SLUTTSPILL 2015

INFORMASJON VEDRØRENDE HØSTESESONGEN OG VEIEN FREM TIL BDO-SLUTTSPILL 2015 INFORMASJON VEDRØRENDE HØSTESESONGEN OG VEIEN FREM TIL BDO-SLUTTSPILL 2015 NFF Trøndelag Trondheim www.fotball.no/trondelag Besøksadresse: Lerkendal Stadion, 7031 TRONDHEIM Tlf 73821460 Fax 73821470 Trøndelag

Detaljer

Lyns DNB GutteCup. - Gutter 2004-2009. Dette skrivet innholder:

Lyns DNB GutteCup. - Gutter 2004-2009. Dette skrivet innholder: Lyns DNB GutteCup - Gutter 2004-2009 Dette skrivet innholder: - Praktisk informasjon for foreldre og lagledere - Kart over området - Åpningstider for klubbhus og garderober - Kontaktinformasjon turneringsansvarlige

Detaljer

10 RETNINGSLINJER FOR 5- OG 7-MANNS INNENDØRS FOTBALL.

10 RETNINGSLINJER FOR 5- OG 7-MANNS INNENDØRS FOTBALL. 10 RETNINGSLINJER FOR 5- OG 7-MANNS INNENDØRS FOTBALL. 10.1 Alminnelig bestemmelse: Der hvor intet annet er bestemt, gjelder det vanlige reglement for fotball. Dispensasjon av etterfølgende regler kan

Detaljer

Beitostølen Cup Turneringsoppsett. Innendørsturnering i five-a-side fotball for kvinner og menn senior

Beitostølen Cup Turneringsoppsett. Innendørsturnering i five-a-side fotball for kvinner og menn senior Beitostølen Cup Turneringsoppsett Innendørsturnering i five-a-side fotball for kvinner og menn senior 25. - 27. januar 2013 1 Deltagende lag ØYSTRE SLIDRE/ROGNE 1., 2. OG 3. ØYSTRE SLIDRE/ROGNE JR 1 0G

Detaljer

Velkommen til håndballfest

Velkommen til håndballfest Hovedsponsor Velkommen til Sandnes Sparebank Cup 2011 Velkommen til håndballfest 9.-11. september 2011 på Sola! Velkommen til håndballfest på Sola! Når 9. 11. september 2011 Hvor Sola kommune Hvorfor Oppkjøring

Detaljer

Cup reglement Landsås Cup 5-7 juni 2015

Cup reglement Landsås Cup 5-7 juni 2015 Cup reglement Landsås Cup 5-7 juni 2015 (ORDENSREGLEMENT OG VILKÅR) Landsås Cup er ett håndballarrangement som følger reglementet som er gitt av Norges Håndballforbund region Midt sesongen 2014/2015, med

Detaljer

Retningslinjer for 2010 for ileggelse av sanksjoner og bruk av video

Retningslinjer for 2010 for ileggelse av sanksjoner og bruk av video RUNDSKRIV NR. 08/10 Til klubbene i: Tippeligaen Adeccoligaen Fair Play-ligaen Toppserien 1. divisjon kvinner Telekiosken Futsalliga Til fotballkretsene: Ved daglig leder Ved kretsleder Til NFFs komiteer

Detaljer

Kampreglement for el-innebandy Gyldig fra 2015

Kampreglement for el-innebandy Gyldig fra 2015 Kampreglement for el-innebandy Gyldig fra 2015 Innholdsfortegnelse: 1. Innledende bestemmelser... 2 2. En kamps begynnelse... 2 4. Spilleberettigelse... 2 5. Forfall... 3 6. Arrangør... 3 7. Hallfasiliteter,

Detaljer

TEORIPRØVE 2008 - Oslo Fotballkrets FASIT

TEORIPRØVE 2008 - Oslo Fotballkrets FASIT TEORIPRØVE 2008 - Oslo Fotballkrets FASIT 1. En utespiller bytter plass med keeper midt under kampen, uten å underrette dommeren. Like etter reddes et skudd av den spiller som nå har keeperdrakten på seg.

Detaljer

Regler (sist oppdatert 9.juni 2016)

Regler (sist oppdatert 9.juni 2016) Regler (sist oppdatert 9.juni 2016) Reglene baseres på NBF s og NFF s reglement. I tillegg kommer turneringens egne regler som står skrevet i kursiv. REGEL 1 SPILLERE Aktive herrespillere (5.divisjon og

Detaljer

inviterer til SHELL CUP i Kristiansund 17. 19. april 2015

inviterer til SHELL CUP i Kristiansund 17. 19. april 2015 inviterer til SHELL CUP i Kristiansund 17. 19. april 2015 Vi har et sterkt fokus på kvalitet og strekker oss langt for at nettopp ditt lag skal få en uforglemmelig opplevelse, her i byen ved havet. Turneringen

Detaljer

Reglement MVGS 2015-2016. Reglement for Mesterskap Videregående skoler 2016

Reglement MVGS 2015-2016. Reglement for Mesterskap Videregående skoler 2016 Reglement for Mesterskap Videregående skoler 2016 1 av 8 NVBF 01.12.2015 Innholdsfortegnelse Innholdsfortegnelse... 2 Reglement for Mesterskap for videregående skoler... 4 1.0 Struktur... 4 1.1 Runder...

Detaljer

Fotballsesongen 2013 Laglederkveld ungdoms- og voksenfotball

Fotballsesongen 2013 Laglederkveld ungdoms- og voksenfotball Fotballsesongen 2013 Laglederkveld ungdoms- og voksenfotball Laglederkveld ungdoms- og voksenfotball Innhold: - Sesongen 2013 - Kamprapporter - Kampreglement - Forsikringer - Fair Play - Eventuelt - spørsmål

Detaljer

Velkommen til julecupen 2011

Velkommen til julecupen 2011 Velkommen til julecupen 2011 Også i år er det en stor glede for oss å kunne ønske deltakere og tilskuere velkommen til den tradisjonelle julecupen i regi av Rælingen Håndballklubb. Arrangementet er det

Detaljer

Fotballsesongen 2015 Laglederkveld ungdomsfotball

Fotballsesongen 2015 Laglederkveld ungdomsfotball Fotballsesongen 2015 Laglederkveld ungdomsfotball Laglederkveld ungdomsfotball Innhold: - Fair Play - Sesongen 2015 - Kamprapporter - Regelverk - Forsikringer - Eventuelt - spørsmål Fair Play Fair Play-møte

Detaljer

i HEIMDALSHALLEN PROGRAM Turneringen arrangeres følgende helger: Med kampoppsett 1. helg

i HEIMDALSHALLEN PROGRAM Turneringen arrangeres følgende helger: Med kampoppsett 1. helg 2015 i HEIMDALSHALLEN PROGRAM Turneringen arrangeres følgende helger: 30. - 1. november 2015 6. - 8. november 2015 13. - 15. november 2015 20. - 22. november 2015 Med kampoppsett 1. helg Velkommen til

Detaljer

ROMJULSCUP 2013. Skien Fritidspark 27.28. og 29. desember. Inngang k r 50,- (barn under 12 år gratis)

ROMJULSCUP 2013. Skien Fritidspark 27.28. og 29. desember. Inngang k r 50,- (barn under 12 år gratis) ROMJULSCUP 0 Skien Fritidspark 7.8. og 9. desember Inngang k r 50,- (barn under år gratis) Velkommen til romjulscupen! ODDs Ballklubb har gleden av å ønske deg velkommen for 6. gang til vår tradisjonelle

Detaljer

i HEIMDALSHALLEN PROGRAM Turneringen arrangeres følgende helger: Med kampoppsett 4. helg

i HEIMDALSHALLEN PROGRAM Turneringen arrangeres følgende helger: Med kampoppsett 4. helg 2015 i HEIMDALSHALLEN PROGRAM Turneringen arrangeres følgende helger: 30. - 1. november 2015 6. - 8. november 2015 13. - 15. november 2015 20. - 22. november 2015 Med kampoppsett 4. helg Velkommen til

Detaljer

Kråkerøy IL. Ønsker din klubber velkommen til KRÅKERØY CUP. for Lillegutter og Smågutter 29. - 30. august 2015. Turneringens hovedsponsor:

Kråkerøy IL. Ønsker din klubber velkommen til KRÅKERØY CUP. for Lillegutter og Smågutter 29. - 30. august 2015. Turneringens hovedsponsor: Kråkerøy IL Ønsker din klubber velkommen til KRÅKERØY CUP for Lillegutter og Smågutter 29. - 30. august 2015 Turneringens hovedsponsor: STENE STÅL GJENVINNING AS VELKOMMEN TIL KRÅKERØY Igjen har vi gleden

Detaljer

Program for Sola Cup G16. 14. - 16. august 2015 VELKOMMEN

Program for Sola Cup G16. 14. - 16. august 2015 VELKOMMEN Program for Sola Cup G16 14. - 16. august 2015 VELKOMMEN Programbladet trykket med støtte fra Side 1 av 14 Innhold Velkommen til Sola Kommune... 3 Velkommen til Sola Fotballs eliteturnering for G16...

Detaljer

Velkommen til. Aldersbestemte lag, Mini og 10/11 år. 07. - 13. september

Velkommen til. Aldersbestemte lag, Mini og 10/11 år. 07. - 13. september INFO Velkommen til TrønderEnergi Cup 2015 Aldersbestemte lag, Mini og 10/11 år 07. - 13. september Post: Idrettens Hus 7495 TROND- HEIM LIK OSS OG FÅ SISTE NYTT OM PRODUKTER OG KONKURRANSER MED KULE PREMIER!

Detaljer

Officiella regler! Detta är en översättning av de engelska reglerna som alltid är det som gäller!

Officiella regler! Detta är en översättning av de engelska reglerna som alltid är det som gäller! Officiella regler! Detta är en översättning av de engelska reglerna som alltid är det som gäller! 1. Regler Den European Youth Academy Football League vil bli spilt i samsvar med gjeldende deler av FIFA

Detaljer

INFORMASJON HØSTSESONGEN 2014 Ungdom 13-19 år

INFORMASJON HØSTSESONGEN 2014 Ungdom 13-19 år INFORMASJON HØSTSESONGEN 2014 Ungdom 13-19 år SERIESPILL OG BESTEMMELSER OM SLUTTSPILL Gutter 13 Gutter 14 Gutter 16 Gutter 19 Jenter 13 Jenter 14 Jenter 16 Jenter 19 Internett: Facebook: E-post: www.fotball.no/trondelag

Detaljer

SERIEORDNING UNGDOMSFOTBALL (13-19) VÅR 2014

SERIEORDNING UNGDOMSFOTBALL (13-19) VÅR 2014 SERIEORDNING UNGDOMSFOTBALL (13-19) VÅR 2014 For alle klasser gjelder at alle kamper skal være avviklet innen siste fastsatte spilledato i spilleplan for den enkelte avdeling. Kamper som spilles etter

Detaljer

Vestfossen Idrettsforening. Lørdag 12. juni Søndag 13. juni

Vestfossen Idrettsforening. Lørdag 12. juni Søndag 13. juni Vestfossen Idrettsforening VELKOMMEN TIL Vestfossen Sommer Cup 2010 Lørdag 12. juni Søndag 13. juni Informasjonskart Kampene spilles på Hovedbane og Kunstgressbane. Sekretariatet er plassert i klubbhuset

Detaljer

Fotballsesongen 2014 Laglederkveld ungdoms- og voksenfotball

Fotballsesongen 2014 Laglederkveld ungdoms- og voksenfotball Fotballsesongen 2014 Laglederkveld ungdoms- og voksenfotball Laglederkveld ungdoms- og voksenfotball Innhold - Sesongen 2014 - Kamprapporter - Kampreglement - Forsikringer - Fair Play - Eventuelt spørsmål

Detaljer

Agenda. FIKS (fotballens elektroniske verktøy) Fotball.no. Regler og retningslinjer. Fair Play

Agenda. FIKS (fotballens elektroniske verktøy) Fotball.no. Regler og retningslinjer. Fair Play Agenda FIKS (fotballens elektroniske verktøy) Spillerregistrering og forsikring Spilleroverganger og spilleberettigelse Kamprapportering Fotball.no Terminlister Lov og Reglement Nyheter Regler og retningslinjer

Detaljer

BEDRIFTSFOTBALL Forus & Gausel Cup 2014

BEDRIFTSFOTBALL Forus & Gausel Cup 2014 BEDRIFTSFOTBALL Forus & Gausel Cup 2014 Lørdag 30. august 2014 Velkommen til Forus & Gausel Cup! Bedriftsidretten i Rogaland ønsker alle bedriftsidrettslag velkommen til Forus og Gausel Cup. Arrangementet

Detaljer

BEDRIFTSIDRETTENS SYDVESTEN

BEDRIFTSIDRETTENS SYDVESTEN BEDRIFTSIDRETTENS SYDVESTEN 24.-26. oktober 2014 Haugesund Velkommen til SYDVESTEN 2014! Bedriftsidretten i Rogaland ønsker alle bedriftsidrettslag velkommen til SYDVESTEN 2014! Arrangementet gjennomføres

Detaljer

Reglement for bedriftsfotball

Reglement for bedriftsfotball Reglement for bedriftsfotball Pkt. 1 1.1 Spillernes utstyr Det skal være forskjell på lagenes drakter. Målmannens drakt skal skille seg tydelig ut fra de andre. Draktene skal være nummererte og like for

Detaljer

- serien 2015/2016. handball.no. velkommen. Sluttspill J/G 14 og 16 år

- serien 2015/2016. handball.no. velkommen. Sluttspill J/G 14 og 16 år - serien 2015/2016 velkommen Sluttspill J/G 14 og 16 år Trondheim Spektrm 08.-10. april 2016 Tr øn d erenerg i-ser ie n S lu t t spill J e n t e r o g G ut t e r 14 å r Trøn deren ergi- serien Slu ttspill

Detaljer

Orkdal Energicup. Regler for innendørsfotball

Orkdal Energicup. Regler for innendørsfotball Orkdal Energicup Regler for innendørsfotball Spillebanen: Banestørelse: Håndballbane, med håndballmål Straffemerke: 6 meter fra mål, dvs på linjen av straffefeltet (straffemerket på håndballbane er 7 meter)

Detaljer

BERGBY S OG SHELL FOTBALLCUP 2009

BERGBY S OG SHELL FOTBALLCUP 2009 BERGBY S OG SHELL FOTBALLCUP 2009 Pors Stadion 6. 7. juni Informasjon til lagledere Reglement Støttespillere Spillerlister Klasseinndeling Baneoversikt Våre samarbeidspartnere VELKOMMEN TIL CUP Pors Grenland

Detaljer

ABC i ungdomsfotballen. Dette må du vite for sesongen 2015

ABC i ungdomsfotballen. Dette må du vite for sesongen 2015 ABC i ungdomsfotballen Dette må du vite for sesongen 2015 Avreise i god tid før kampstart Aldri for mange i bilen Husk bilbelte for alle! Overhold fartsgrensene ROGALAND FYLKE Trafikksikkerhetsutvalget

Detaljer

Spilleregler Futsal barn Oslo fotballkrets 2013/2014

Spilleregler Futsal barn Oslo fotballkrets 2013/2014 Spilleregler Futsal barn Oslo fotballkrets 2013/2014 NFFs Lov og Reglement 2013 gjelder også for Futsal-serien. Punktene som er poengtert her er særregler for Futsal-serien i Oslo fotballkrets. Regel 1

Detaljer

INFORMASJON SESONGEN 2012 Ungdom 13-19 år

INFORMASJON SESONGEN 2012 Ungdom 13-19 år INFORMASJON SESONGEN 2012 Ungdom 13-19 år Serieordningen Ungdomsfotball Vår 2012 Forsikring/spilleberettigelse Aldersbestemmelser Junior 2012 Terminliste/spilleplaner Kampkort Breddereglementet 2012 Dommersatser

Detaljer

11. 13. SEPTEMBER IDRETTSPARKEN, ORKANGER. Gutter og jenter 8 16 år

11. 13. SEPTEMBER IDRETTSPARKEN, ORKANGER. Gutter og jenter 8 16 år 11. 13. SEPTEMBER IDRETTSPARKEN, ORKANGER Gutter og jenter 8 16 år OIF Fotball takker sine samarbeidspartnere gjennom sesongen Leder n Velkommen til den kompakte fotballturneringa! I fjor arrangerte vi

Detaljer

SARPSBORG BANDYKLUBB

SARPSBORG BANDYKLUBB REGLEMENT/INFO POSTBANKEN SARPSBORG CUP AUGUST 2008 Spilleravgift overnatting - bowling Spilleravgiften betales i klubbhuset ved fotballbanen. Den kan betales i sekriteriatet til vår kasserer Lene Bøhaugen

Detaljer

LØRDAG 19. NOVEMBER VÅGÅHALLEN

LØRDAG 19. NOVEMBER VÅGÅHALLEN VÅGÅKØPPEN 2011 LØRDAG 19. NOVEMBER VÅGÅHALLEN VELKOMMEN TIL VÅGÅKØPPEN 2011 PÅ VEGNE AV BOKHANDELN KAFE HAR VI GLEDEN AV Å ØNSKE DERE HJERTELIG VELKOMMEN TIL FIVE A SIDE TURNERING FOR DAMER OG MENN MELLOM

Detaljer

TIL LAGENE I VOLLEYBALLSERIEN 2015/2016 Vi ber lagene gjøre seg kjent med reglementet før seriestart.

TIL LAGENE I VOLLEYBALLSERIEN 2015/2016 Vi ber lagene gjøre seg kjent med reglementet før seriestart. HORDALAND BEDRIFTSIDRETTSKRETS Kniksens Plass 3 (Brann Stadion) Postboks 6143, 5892 BERGEN Tlf. sentralb. 55 59 58 00, Tlf. direkte 55 59 58 52 Mail: janove.oijordsbakken@bedriftsidrett.no TIL LAGENE I

Detaljer

Sjekkliste for nasjonale mesterskap i kriminalomsorgen. Arrangementsteknisk liste for avvikling av NM

Sjekkliste for nasjonale mesterskap i kriminalomsorgen. Arrangementsteknisk liste for avvikling av NM Sjekkliste for nasjonale mesterskap i kriminalomsorgen Arrangementsteknisk liste for avvikling av NM Del 1. Hensikt: Sjekklisten skal være et veiledende hjelpemiddel til arrangør av kriminalomsorgs mesterskapene.

Detaljer

Heimelaga i kampoppsettet startar med ballen, spelar mot elva og brukar vestar dersom det er naudsynt. Vestar ligg i posar bak måla.

Heimelaga i kampoppsettet startar med ballen, spelar mot elva og brukar vestar dersom det er naudsynt. Vestar ligg i posar bak måla. Barnefotball regelverk A Jenter 9 (5`ar) B Gutar 9 år (5`ar) C Jenter 10 år (5`ar) D Gutar 10 år (5`ar) E Lillejenter 99/00 (11/12 år) 7`ar F Lillegutar 00 (11 år) 7`ar G Lillegutar 99 (12 år) 7`ar Ungdom

Detaljer

FLINT FOTBALL ØNSKER DERE VELKOMMEN TIL EAT MOVE SLEEP CUP 2016

FLINT FOTBALL ØNSKER DERE VELKOMMEN TIL EAT MOVE SLEEP CUP 2016 FLINT FOTBALL ØNSKER DERE VELKOMMEN TIL EAT MOVE SLEEP CUP 2016 Vedlagt finner dere kampprogram, banekart og mal for lagliste. Laglisten må fylles ut og leveres sekretariatet i god tid før første kamp

Detaljer

Dommernr. Navn (etternavn og fornavn) Klubb. Dommernr. Navn (etternavn og antall fornavn) tilskuere:

Dommernr. Navn (etternavn og fornavn) Klubb. Dommernr. Navn (etternavn og antall fornavn) tilskuere: N F F K a m p r a p p o r t N F F K a m p r a p p o r t Konkurranse: (kryss av for riktig nivå) tippeligaen toppserien adeccoligaen 2. divisjon menn 1. divisjon kvinner Konkurranse: Nm for menn (kryss

Detaljer

Beitostølen Cup. Turneringsoppsett. Innendørsturnering i five-a-side fotball for kvinner og menn senior

Beitostølen Cup. Turneringsoppsett. Innendørsturnering i five-a-side fotball for kvinner og menn senior Beitostølen Cup Turneringsoppsett Innendørsturnering i five-a-side fotball for kvinner og menn senior 27. - 29. januar 2012 1 Deltagende lag KVINNER SENIOR: Grorud Fotball Kastad IL V/Anne Bolstad V/Tore

Detaljer

Sarpsborg 15. mars 2015

Sarpsborg 15. mars 2015 Sarpsborg 15. mars 2015 Info fra administrasjon Utfylling av utvisning- bortvisnings skjemaer Utfylling av reiseregning og utbetalinger av disse, samt klubber med nettbetaling Fair Play / Handshake for

Detaljer

TURNERINGSINFORMASJON

TURNERINGSINFORMASJON TURNERINGSINFORMASJON Vikingskipet, Hamar 27. 29. mai 2011 HOVEDSEKRETARIAT Hovedsekretariatet finner dere ved spiller inngangen til Vikingskipet. Alle lag må registrere sin ankomst ved å levere spillelister

Detaljer

Velkommen til MX Sport Cup 2015 13.-14. juni på Søndre Land stadion

Velkommen til MX Sport Cup 2015 13.-14. juni på Søndre Land stadion Velkommen til MX Sport Cup 2015 13.-14. juni på Søndre Land stadion Vi har i år gleden av å ønske velkommen til MX Sport Cup i Søndre Land for 27. gang 112 lag skal over to dager spille 224 kamper Vi håper

Detaljer

BERGBY S FOTBALLCUP 2011

BERGBY S FOTBALLCUP 2011 BERGBY S FOTBALLCUP 2011 Pors Stadion 28. 29. Mai Informasjon til lagledere Reglement Støttespillere Spillerlister Klasseinndeling Våre samarbeidspartnere Side 1 VELKOMMEN TIL CUP Pors Grenland Fotball,

Detaljer

REGELBRUDD/ STRAFF Om en innbytter kommer inn på spillebanen før spilleren som skal erstattes helt har forlatt banen, skal:

REGELBRUDD/ STRAFF Om en innbytter kommer inn på spillebanen før spilleren som skal erstattes helt har forlatt banen, skal: REGULERING AV SPILLET 1.1 SPILLERE En kamp spilles mellom to lag med ikke flere enn fem spillere. En av disse må være målvakt. Ved kampens start må et lag ha minst tre spillere for at kampen startes. Har

Detaljer

4. BREDDEREGLEMENTET INNHOLDSFORTEGNELSE

4. BREDDEREGLEMENTET INNHOLDSFORTEGNELSE 4. BREDDEREGLEMENTET INNHOLDSFORTEGNELSE KAPITTEL 1 - INNLEDENDE BESTEMMELSER 1-1 Virkeområde 1-2 Utfyllende bestemmelser. Egne reglementer for særskilte konkurranser 1-3 Definisjoner 1-4 Fair play KAPITTEL

Detaljer

PROGRAM. BVH Jentecup. Kr. 30,-

PROGRAM. BVH Jentecup. Kr. 30,- 20 16 PROGRAM BVH Jentecup 15.-17. april 2016 Kr. 30,- Velkommen til Bærums Verk Hauger IF og BVH-Jentecup 2016 Det er en stor glede å ønske velkommen til den tolvte jentecup'en i regi av Bærums Verk Hauger

Detaljer

SPILLEREGLER OG RETNINGSLINJER FOR SPILL PÅ SMÅ BANER

SPILLEREGLER OG RETNINGSLINJER FOR SPILL PÅ SMÅ BANER SPILLEREGLER OG RETNINGSLINJER FOR SPILL PÅ SMÅ BANER Ungdom (13 16 år) Gjelder fra 1.1.2015 Spilleregler og retningslinjer for spill på små baner I dette heftet finner dere alle regler og retningslinjer

Detaljer

LØRDAG 28. DESEMBER VÅGÅHALLEN

LØRDAG 28. DESEMBER VÅGÅHALLEN VÅGÅKØPPEN 2013 LØRDAG 28. DESEMBER VÅGÅHALLEN VELKOMMEN TIL VÅGÅKØPPEN 2013 PÅ VEGNE AV BOKHANDELN KAFE HAR VI GLEDEN AV Å ØNSKE DERE HJERTELIG VELKOMMEN TIL FIVE A SIDE TURNERING! FOR TIENDE ÅRET!! VI

Detaljer

Rekrutteringsdommerkurs

Rekrutteringsdommerkurs Rekrutteringsdommerkurs -Det er spennende å være fotballdommer! - Det gir mange fine opplevelser. Inndeling av kurset I MODUL 1 1.1 Mål og målgruppe innledning til kurset 1.2 Regel 5 Dommeren praktiske

Detaljer

Rogaland Bedriftsidrettskrets KAMP- OG KONKURRANSEREGLEMENT

Rogaland Bedriftsidrettskrets KAMP- OG KONKURRANSEREGLEMENT Rogaland Bedriftsidrettskrets KAMP- OG KONKURRANSEREGLEMENT Dette regelverket er laget med utgangspunkt i Norges Bedriftsidrettsforbunds (NBIF) konkurranseregler. Reglene er vedtatt av kretsstyret og er

Detaljer

Turneringsbestemmelsene. 3. divisjon menn

Turneringsbestemmelsene. 3. divisjon menn Turneringsbestemmelsene i NFF 3. divisjon menn Turneringsbestemmelsene NFF 3. divisjon menn NFF 3. divisjon består av 10 avd. a 14 lag (i S-N) og 2 avd. av 12 lag (i N-N): Avd. 1 adm. av OFK (lag fra ØFK

Detaljer

TrønderEnergi Cup Program. Senior og G 16/ Velkommen til

TrønderEnergi Cup Program. Senior og G 16/ Velkommen til Program Velkommen til TrønderEnergi Cup 2014 Senior og G 16/18 29.-31.08.2014 Post: PB 9465 - Sluppen 7495 TRONDHEIM /Idrettens Hus LIK OSS OG FÅ SISTE NYTT OM PRODUKTER OG KONKURRANSER MED KULE PREMIER!

Detaljer

Kapittel 3. LAGSERIEN

Kapittel 3. LAGSERIEN 3.1 ORGANISERING Kapittel 3. LAGSERIEN 3.1.1 HERRER 3.1.1.1 Innledende bestemmelser 3.1.1.1.1 Den nasjonale lagserien Den nasjonale lagserien består av Stiga-ligaen 1., 2., 3. divisjon og dameserien. Serien

Detaljer

Velkommen til Minicupfestival 2016

Velkommen til Minicupfestival 2016 Velkommen til Minicupfestival 2016 Ski og Ballklubben Skiold ønsker alle små og store hjertelig velkommen til den tradisjonelle Minicupfestivalen i Drammenshallen. Cupen blir i år arrangert for 36. gang.

Detaljer

DYREPARKEN HÅNDBALLFESTIVAL 2011

DYREPARKEN HÅNDBALLFESTIVAL 2011 DYREPARKEN HÅNDBALLFESTIVAL 2011 Velkommen til Dyreparken Håndballfestival Randesund ILs håndballgruppe ønsker, i samarbeid med Dyreparken i Kristiansand spillere, ledere, dommere, foreldre, besteforeldre,

Detaljer

Invitasjon til 25.mars 27.mars 1.april 3.april Påmelding fra 15.desember 2010 Siste frist for påmelding er 26.januar 2011

Invitasjon til 25.mars 27.mars 1.april 3.april Påmelding fra 15.desember 2010 Siste frist for påmelding er 26.januar 2011 Invitasjon til 25.mars 27.mars Og 1.april 3.april Påmelding fra 15.desember 2010 Siste frist for påmelding er 26.januar 2011 Idrettslaget Varegg har den glede å invitere deres idrettslag til Varegg Cup

Detaljer

12. 14. SEPTEMBER IDRETTSPARKEN, ORKANGER. Gutter og jenter 8 16 år

12. 14. SEPTEMBER IDRETTSPARKEN, ORKANGER. Gutter og jenter 8 16 år 12. 14. SEPTEMBER IDRETTSPARKEN, ORKANGER Gutter og jenter 8 16 år OIF Fotball takker sine samarbeidspartnere gjennom sesongen Leder n Det er en glede for oss å ønske dere velkommen til den aller første

Detaljer

Håndbok for arrangører. i serien 2009/2010. FOTO: Bjørn Hove. E-post: nhf.rmn@handball.no Tlf: 72472040 Fax: 72472091

Håndbok for arrangører. i serien 2009/2010. FOTO: Bjørn Hove. E-post: nhf.rmn@handball.no Tlf: 72472040 Fax: 72472091 FOTO: Bjørn Hove Håndbok for arrangører i serien 2009/2010 NHF Region Midt-Norge Post: Idrettens Hus 7495 TRONDHEIM Besøk: Klostergt. 90 E-post: nhf.rmn@handball.no Tlf: 72472040 Fax: 72472091 NHF Region

Detaljer

Velkommen til Ungdomsfotballen

Velkommen til Ungdomsfotballen Velkommen til Ungdomsfotballen NFFs Lov og reglement er omfattende og det er mye en skal sette seg inn i som nykomling i ungdomsfotballen. Her har vi samlet noen sentrale spørsmål og utfordringer som man

Detaljer

BARNEKAMPER i håndball Minihåndball og Aktivitetsserier

BARNEKAMPER i håndball Minihåndball og Aktivitetsserier BARNEKAMPER i håndball Minihåndball og Aktivitetsserier NHF brosjyre BARNEKAMPER i håndball utgitt av: NHFs fagservice 1998 2. opplag August 2001 COPYRIGHT Uten skriftlig tillatelse fra copyrightholderne

Detaljer

For Eliteserien i futsal 2013/2014 gjelder NFFs Lov og Reglementer 2013 med de tilpasninger som fremkommer i den følgende informasjonen.

For Eliteserien i futsal 2013/2014 gjelder NFFs Lov og Reglementer 2013 med de tilpasninger som fremkommer i den følgende informasjonen. Turneringsbestemmelser. ELITESERIEN I FUTSAL FOR SENIOR MENN SESONGEN 2013/2014 For Eliteserien i futsal 2013/2014 gjelder NFFs Lov og Reglementer 2013 med de tilpasninger som fremkommer i den følgende

Detaljer