18 år i. Avis TELEMARK. Autostrada Billa KOM OG SE TESTVINNEREN! Elektrisk B-klasse fra Mercedes-Benz. Telemark

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "18 år i. Avis TELEMARK. Autostrada Billa KOM OG SE TESTVINNEREN! Elektrisk B-klasse fra Mercedes-Benz. Telemark"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr februar år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Autostrada Billa KOM OG SE TESTVINNEREN! INVITERER TIL EKSKLUSIV FARTSHELG EL-BILEIERE FORENER SEG Elektrisk B-klasse fra Mercedes-Benz

2 2 26. februar 2015 DET ER VIKTIG Å VÆRE SYNLIG! Petit Grafisk AS kan hjelpe deg med: Christoffer Hansen Selger Star Bil AS 1. Hva var din første bil? - Min første bil var en Opel Astra GSI modell. 2. Hva kjører du nå? - I dag har jeg en Kia Soul. Christoffer Hansen 3. Hvorfor bør kundene velge Kia? - Det er veldig mye bil for pengene, et lekkert design og utrolig god kjørekomfort. For ikke å glemme Norges beste nybilgaranti; hele 7 år 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Han/hun må tenke på behov. Men dette med bilkjøp handler jo mye om følelser. Ut ifra det økonomiske ståstedet burde man velge den modellen man faller for, og som dekker det behovet man har. 5. Hva er årets biltrender (utseende, farge, utstyr)? - For vår del er trenden SUV og el-bil. Farge og utstyr er veldig forskjellig, men vi ser at kundene blir mer og mer bevisst på utstyr og sikkerhet. Minimumskravet til utstyr er nok blitt høyere. «Jo mer, jo bedre» er blitt en trend. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - Jeg har trua på el-bil. Og grunnen til det er den økonomiske fordelen folk har ved å kjøre el-bil. 7. Hva er ditt beste bilminne? - Det har blitt mange gode bilminner oppigjennom! For noen år siden lånte jeg en Maserati Gran Turismo, og lot samboeren min få kjøre. Det var stor glede, mye entusiasme og latter ved å kjøre «fort» i sportsbil gjennom Porsgrunn. Da jeg bøyde meg over for å se hvor «fort» det gikk viste speedometeret 50 km/t. Må jo si at jeg syns det var litt festlig, men samtidig et godt bilminne! 8. Hva er ditt verste bilminne? - Mitt verste bilminne må være da jeg gikk tom for drivstoff langt ute i Oklungen. Det var 30 minus og ingen mobildekning... Så da måtte jeg gå til nærmeste nabo. Brosjyrer / DM Tidsskrift Program Foldere Årsrapporter Aviser Annonser Flash bannere Plakater Messemateriell Kursmateriell Tekstforfatter Wordpress Det koster ingenting å ta en prat med oss!...neste nummer av Motoravisa kommer ut ONSDAG 18 MARS 2015 Telemark Kjørbekkdalen 13b Postboks 2544 Kjørbekk, 3702 Skien Telefon E-post 9. Hva tror du blir viktig på neste års modeller?? - Utstyr, kjøreopplevelse og design. 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Oj, så mye plass har vi ikke! Men drømmebilen svinger med dagshumøret. Det er alt fra SUV til sportsbil. Nye Kia Sorento er et godt bud! Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 18 - nr 3 3 AUTOSTRADA Jorkjends store xc-kampanje Volvo XC60 TOPPUTSTYRTE XC60/70 PÅ LAGER Automat, Vinterhjul, 4x4, Fjernstart varmer Ryggekamera (XC60) Driver supportpk. m.m KR ,- Nå KR ,-* LEASINGTILBUD kr 5.990,- Inkl. mva pr mnd Forskuddsleie ,- eks mva 3 år/ km. (Totalkostnad ,-) Petit Grafi sk AS Volvo XC70 * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Tilbudet gjelder frem til 31. mars 2015 eller så langt lageret rekker. Gj.sn. forbruk XC60 5,3-10,7 l/100 km, CO 2 -utslipp g/km., XC70 5,3-10,6 l/100 km, CO 2 -utslipp g/km. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan vise annet utstyr og felger enn omtalt i tilbudet.

4 4 26. februar 2015 EL-BILEIERE FORENER SEG For to uker siden startet Vestfold og Telemark el-bilforening opp i regionen. Stiftelsesmøtet ble holdt på Høyskolen i Telemark, avdeling Porsgrunn, der også lokale bilforhandlere hadde møtt opp for å vise fram noen av deres el-bilmodeller. Auto XL Blant disse var Auto XL som hadde tatt med seg to bil - modeller for anledningen. - Nissan Leaf har jo vært en bestselger siden den ble introdusert for tre år siden, så det var naturlig at den skulle med. I tillegg ønsket vi å vise fram en elektrisk varebil og valget falt på Citroën Berlingo, forteller markedssjef Jan Tore Hørta. SYNLIG AKTØR Med mottoet «El-bil - den beste løsningen», satser el-bilforeningen på å bli en synlig aktør og pådriver for mer miljøvennlig transport. Under seansen i Porsgrunn ble det holdt innlegg av fagfolk fra HiT samt ulike ladeaktører. Flere av Grenlands bilforhandlere var også til stede, og publikum fikk muligheten til å prøvekjøre utvalgte el-bilmodeller. FORMIDABEL UTVIKLING - Dette er en fin arena for bilbransjen til å vise noe av det vi har å by på i øyeblikket, og samtidig benytte anledningen til å fortelle interesserte kunder om hva som kommer. For det er ikke tvil om at markedet har mye spennende å se fram til. Selv om el-bilene har vært her en stund, kan man fortsatt si at vi er helt i startfasen. Det pågår en formidabel utvikling, og de neste årene vil vi se stadig flere el-biler på markedet, sier Hørta. VIKTIGE ARBEIDSOMRÅDER På stiftelsesmøtet ble det valgt et styre, og det ble vedtatt hvilke arbeidsområder som skal prioriteres i nærmeste framtid. Blant disse er en omfattende holdningsog opplysningskampanje om hva det vil si å være el-bileier, hurtilading langs E18, normallading på relevante steder og lokalpolitisk engasjement. EN FOREGANGSREGION El-bilforeningen ser på Vestfold og Telemark som en strategisk viktige fylker, og Jan Tore Hørta har tro på at Grenland kan bli en foregangsregion. - Den bebudede bompengeringen vil nok bidra til at mange bileiere i distriktet vurderer annerledes når de skal gå til anskaffelse av ny bil. Den økonomiske gevinsten ved å kjøre elektrisk er stor, og dertil kommer hensynet til miljøet som også engasjerer. Vi ser at stadig flere ønsker å bidra der de kan, og det å gå over til elbil er for mange en naturlig del av pakka. Bilselgeren ønsker el- bilforeningen velkommen, og håper at deres tilstedeværelse vil gjøre sitt til at enda flere får øynene opp for gevinstene ved å velge elektrisk i framtida. VISTE SEG FRAM: For to uker siden ble Vestfold og Telemark el-bilforening stiftet under et arrangement ved Høyskolen i Telemark. Blant bilforhandlerne som benyttet anledningen til å vise fram noen av sine modeller var Auto XL. - Vi valgte å profilere våre to største salgssuksesser, personbilen Nissan Leaf og varbilen Citroën Berlingo, forteller Jan Tore Hørta og Torgeir Sørby.

5

6 6 26. februar 2015 NYHET! OPPLEV NYE 308 og 308SW GT Line 308 GT Line fra kr ,- 308SW GT Line fra kr ,- STANDARDUTSTYR: Sort diffuser med to eksospotter GT Line emblem i grill 17 alufelger Sortlakkerte speil Skinn alcantara m/røde kontrastsømmer Skinnratt med alu-detaljer LED-hovedlys Sideskjørt i bilens farge El-korsryggstøtte med massasjefunksjon begge forseter Intelligent cruise-controll Keyless Go med mer! Pris er inkl. frakt og leveringsomk. levert Drammen. CO2 utslipp fra 85 g/km. Drivstofforbruk bl. kjøring fra 0,32 l/mil. Forbehold om trykkfeil. Bildet er ill.foto og utstyr kan avvike. Bertel O. Steen Telemark Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.:

7 Årgang 18 - nr 3 7 NYHET NORGES ENESTE ELBIL MED 7 ÅRS GARANTI! VINNER 2015 Kia Soul Electric fra kun ,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE EN AV NORGES MEST SOLGTE SMÅBILER Fra Finansiering Pr. mnd inkl. mva * Månedspris gjelder lån. Innskudd Sportage ,-. Picanto ,-. 96 mnd avtale. Termingebyr tilkommer. Fra Finansiering Fra kun ,- Fra kun ,- * 2.646,- * 1.161,- Pr. mnd inkl. mva Følg oss på Facebook! Eneste bilmerket i Norge med 7 års garanti! Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-) levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 95 g/km, forbruk fra 0,41 l/mil v/bl. kjøring. Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Kontakt: Christoffer Hansen: Direkte

8 8 26. februar 2015 EKSKLUSIV MULIGHET: I samarbeid med Tele-Tur inviterer HC Racingteam til fartsfylte opplevelser på Gelleråsen Karlskoga Motorstadion helgen mars.- Dette er en sjelden mulighet til å få oppleve en helg på en bane av dette kaliberet, understreker H.C. Vestlid og Espen Hansen. INVITERER TIL EKSKLUSIV FARTSHELG I samarbeid med Tele-Tur inviterer HC Racingteam til fartsfylte opplevelser på Gelleråsen Karlskoga Motorstadion. Turen går av stabelen helgen mars, og arrangørene regner med at det vil bli rift om plassene. Dette er en sjelden mulighet til å få oppleve en helg på en bane av dette kaliberet, understreker H.C. Vestlid. Turarrangøren forteller at Gelleråsen Kalskoga blant annet er godkjent for Formel Renault 2.0, og at banen nær sagt aldri er ledig i helgene. - At vi har fått til denne helgen beror ene og alene på gode kontakter. Som regel er det kun mulig å få til kjøring i ukedagene! LEGEND CARS Karlskoga, som ligger i Värmland, er Sveriges eldste motorbane med racing i alle former. Her får du prøve alt fra Go- Carts til de mer ekstreme biltypene, også det siste innen racing i Norden; «Legend Cars». - Dette er klassiske amerikanske biler fra 1950 og 60-tallet, bygd i 5/8-dels skala, med trimmede Yamaha motorsykkelmotorer under panseret. «Legend Cars» er ennå ikke å finne i Norge, men interessen er der og det vil nok ikke gå lang tid før vi ser de første modellene her hjemme også, forteller H.C. STOR MÅLGRUPPE Han legger til at Karlskoga omfatter en café, en restaurant og et fullt utstyrt konferansesenter med det siste innen digitale hjelpemidler. - Det gjør at turen er ypperlig for bedrifter eller organisasjoner som ønsker seg en litt annerledes samling, der de både kan få faglig påfyll og opplevelsen av å være racerbilfører for en dag. Ellers er turen midt i blinken for vennegjenger, utdrikningslag og ellers alle andre bilinteresserte. Det er viktig å understreke at alle får konkurrere med racingbygde Volvo C30, Formel Renault 2.0, «Legend Cars», samt Go-Carter i forskjellige størrelser og at det ikke kreves noen forkunnskaper. Eneste krav er at man har førerkort klasse B, grundig innføring og erfaring bygges i løpet av dagen. SIKKERHET H.C. er tydelig på at sikkerheten tas på største alvor. - Selve kjøredagen starter med et obligatorisk førermøte. Denne seansen er styrt av racing legenden Lennart Bohlin, som er driver av Bohlin Racing. Alt av kjøre- og sikkerhets utstyr holdes av Bohlin Racing. Har man eget utstyr kan dette medbringes og brukes, så sant det er FIA-godkjent. Det er også greit å vite at prisen på turen inkluderer personlig forsikring. SPENNENDE SAMARBEID Turen til Karlskoga arrangeres i samarbeid med Tele-Tur, og det er sistnevnte som står for transport og innlosjering. - Det settes opp buss fra Skien fredag ettermiddag. Denne vil plukke opp deltakere flere steder i Grenland og eventuelt i Vestfold på veien til Sverige. Vi overnatter på Alfred Nobels hotell i Karlskoga sentrum. Derfra har vi kort vei til banen på lørdag formiddag, sier turoperatør Espen Hansen. PÅ EGENHÅND Pris for buss og dobbeltrom er kr ,- per person, og buss + enkeltrom er 1.650,- per person. - Ønsker man bare å booke banekjøringen, koster dette kr ,- per person, inkluderer personlig forsikring. Husk egen reiseforsikring er fornuftig å ha med seg på turen. Velkommen til eksklusiv fartslek på Karlskoga Gelleråsen, avslutter H.C. Vestlid.

9 Årgang 18 - nr 3 9 Vi er å finne på Winter Experience - på isen i Høydalsmo 28. februar! Helt Nye Outback, er endelig på lager for rask levering. Allerede testvinner i Teknikens Värld. Pris fra ,-* *(150hk diesel eller 175 hk. bensin. (Inkludert aut.gir og metallic lakk)

10 februar 2015 VRAKE BILEN? SISTE FRIST FOR Å UNNGÅ ÅRSAVGIFT 2015 ER 20. MARS! PORSGRUNN BILOPPHUGGING SKJELSVIKDALEN VERSVIKVEGEN 14, 3937 PORSGRUNN VRAKPANT 3.000,- VI UTBETALER KONTANT ELLER PENGENE RETT INN PÅ KONTO, DU VELGER! VI HENTER BILVRAK VRAK BILEN DER DU KJØPER DELER VI UTFØRER ALT, TIL ALLE BILMERKER! Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering Ditt komplette bilverksted! GODKJENT AV Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-Sertifisert lakkeringsverksted REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

11 Årgang 18 - nr 3 11

12 februar 2015 AUTOSTRADA GRUPPEN ALT KLART FOR Kommende helg inviterer Autostrada Gruppen til sin årlige Winter- Experience-samling, der isbanekjøring med utvalgte modeller er én av de mange tingene du kan oppleve. V interens vakreste eventyr har nå blitt en tradisjon! For tredje gang reiser vi til fjells med våre beste kunder og fantastiske biler på jakt etter uforglemmelige opplevelser, forteller Per Rune Christoffersen, ved Autostrada Jorkjend i Skien. FOR HELE FAMILIEN - I år går turen til vakre Rauland, hvor vi bor på Rauland Høgfjellshotell. Hotellet ligger et stavtak fra flotte alpinbakker og fantastiske langrennsløyper. I tillegg har hotellet eget svømmebasseng og et fjellspa, noe som gjør WinterExperience til en samling for hele familien. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å ta med dine nærmeste, understreker han. MYE Å GJØRE Selve isbanekjøringen vil foregå på Høydalsmo, en liten halvtime unna hotellet. Her vil man få muligheten til å kjøre med egen bil, sitte på med en av våre dyktige instruktører, samt prøv ekjøre en av våre flotte biler på veien. Det blir bevertning i våre opp varmede VIP-telt på isen, og mulighet for å teste spreke snøscootere i løpet av dagen. Med andre ord står opplevelsene i kø, smiler han. BAKKEKJØRING I tillegg til ulike aktiviteter på isen, vil det legges til rette for Land Rover Experience i bakken vis á vis hotellet. - Mange kjenner til Land Rovers unike egenskaper i terrenget. Men ikke alle er klar over at bilen har samme fram kommelighet også på snødekt underlag. I hotellbakken vil man få en føling med hvilke krefter som sitter under panseret på en ekte firehjulstrekker, og hvordan bilen oppfører seg når bakken er hvit. AFTERDRIVE Etter en dag pakket med aktiviteter, blir det sjanse til å slå ut håret. - På lørdagskvelden arrangeres det «afterdrive» på Heishuset, som ligger rett over gata for hotellet. Dette er en lukket tilstelning, kun for våre deltakere, og inkluderer selvsagt underholdning til langt inn i de små timer! Vi minner om at påmeldingen nærmer seg fulltegnet, men at det fortsatt er noen få plasser igjen. Det er førstemann til mølla, så her gjelder det om å hive seg rundt. Ta kontakt med oss så fort som mulig - vi gleder oss til å se nettopp deg på Rauland til helgen, avslutter Per Rune Christoffersen ved Autostrada Jorkjend. WinterExperience 2015 Rauland Høgfjellshotell: - Isbanekjøring med egen bil - Sitte på med instruktører - Prøvekjøring av utvalgte modeller - Bevertning i oppvarmede VIP-telt - Snøscooterkjøring - Land Rover Experience i hotellbakken - Afterdrive i Heishuset med underholdning WinterExperience 2015! - Vi gleder oss til å se nettopp deg på Rauland til helgen, sier Per Rune Christoffersen ved Autostrada Jorkjend.

13 Telemark Årgang 18 - nr 3 13 CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP SPONSER BRUKTBILER Noen av våre verkstedskontrollerte biler! -ALT ANNET ER KOPIER! SE DEN HOS OSS! S Motoralternativer: M 120 hk 140 hk 170 hk 1 HELT NYE JEEP RENEGADE 2003 Jeep Cherokee 2,5 crd sport km... kr , Dodge Caliber 2,0SXT km... kr , Chrysler Voyager km... kr , Fiat Panda km...kr , Jeep Patriot 2, o limited km... kr , Alfa Romeo Giulietta 1,4 Turbo km... kr ,- Få Fåes å som båd både å 2 og 4-hjulsdrift Fra kr ,- Nye Jeep Cherokee 2.0 diesel, 170 hk, 9-trins automatgir ,- Spekket med utstyr TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil Pris lever levert rt Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Fra kr ,-+mva Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon H 000$/ &0 1++ % + 1$ Salg Service Verksted Delelager / #- & &, ' & )$ & - & &, ) " 3DUNHULQJVYDUPHU P IMHUQNRQWUROO %OXH7RRWK KDQGVIUHH " 0XOWLIXQNVMRQVUDWW $$$! $ $$$ # # $ HNV $ PYD *% 00 / UAR! SISTE SJANSE - KUN UT FEBR )) +0%000 HNV PYD ) & & &% '. /))!& )!/ & ), ' - & &%.% % % "% +"1 % &0 + / % / + % $ % & &+.+/ / / % % %. % + %+ & # && % ++ / % + - $ %. % %. & #% & % # &+ # #. %.+&+1%&# $ &" && % #%"/ "% & +. # 000$/ &0 1++ % + 1$ 9RONVZDJHQ 1\WWHNMºUHWº\ 1RUJHV PHVW SRSXO UH DUEHLGVSODVV S ȕuh KMXO & # # $ (# ''' PNINGSTIDER MAN FRE s TORS s L R /DD )VAR 'UNDERSEN 4LF & % & " $ (# &. + % % "# / 1 &0 1 % 2!$!-$-2! - $2-$-2! % & + #%. & % %$ &0 1 %!(!$ 22 &$ / $ / #% & / %+ & $ / % & &+ %$ % + + % %.+ % & %& / + % + $ % %. + "% (( )!22 $ -.+& ##!,!' ) $ / + %.+&+1%.+ / % &+ % $ Petit Grafisk AS - Skien Kr

14 februar 2015 Grenland Auto DAMENES AFTEN: Det var fullt hus da Grenland Auto inviterte til eksklusiv premierevisning av Fifty Shades of Grey. 133 damer stilte festkledte på den røde løperen, og fikk med seg både film og noen utvalgte Audi-modeller. FULL KLAFF FOR Fredag 13. februar var Grenlands kvinnelige Audi-kunder invitert til eksklusiv premierevisning av storfilmen Fifty Shades of Grey. Det ble en helaften med dampende erotikk og høy stemning. Grenland Auto hadde i forkant av premiereforestillingene kjøpt en egen visning og gitt billettene til sine kvinnelige kunder. 133 damer takket ja, og stilte festkledte på den røde løperen som var rullet ut i anledning den store premieren. - Kvelden ble en kanonsuksess, sier Tommy Nikolaisen fra bilforhandleren. ETTERFEST Han legger til at kvelden ikke endte da teppet gikk ned på Lundetangen kino. - Da filmen var slutt møttes vi på et av Skiens utesteder, der selskapelighetene fortsatte til langt ut i de små timer. Damene minglet, og våre ansatte gjorde alt de kunne for at alle skulle ha det bra. Det virket som vi lykkes veldig godt; det var mange blide fjes å se, og vi fikk begeistrede tilbakemeldinger på arrangementet. Folk syns det var en Keeway OG W MC fra TGB Bullet RS Derbi Senda X-Treme Keeway RY Kawasaki ER-6n 4-takt Kjøp Keeway eller TGB få med gratis hjelm! Peugeot Kisbee MH Furia Kawasaki Ninja Vi fører også: SMC Linhai TGB

15 Årgang 18 - nr 3 15 TRE PÅ DEN RØDE LØPER CECILIE BERG HALVORSEN 1. Hva syns du om arrangementet? Veldig bra vi koste oss, og satte ekstra pris på å få sitte på til Porsgrunn i en Audi A3 e-tron etter filmen. 2. Hva syns du om filmen? Jeg syns den var bra. Jeg har ikke lest bøkene, så jeg visste ikke hva jeg gikk til, og hadde ingen forventninger. Men nå er jeg klar for oppfølgerne! KJERSTI STORDALEN 1. Hva syns du om arrangementet? Hyggelig å bli invitert med på kino, jeg hadde nok ikke gått ellers. 2. Hva syns du om filmen? Jeg hadde ingen forhåpninger, siden filmen hadde fått dårlige anmeldelser i forkant. Så det ble egentlig en opptur; det var en helt grei film, men ikke så frekk som vi nok hadde håpet. Jeg har lest bøkene, og visste litt hva jeg gikk til. STINE T. STRØM 1. Hva syns du om arrangementet? Kjempebra! Det var veldig classy; damene kom i fine kjoler, og mennene hadde på seg dress. Den røde løperen og bobler i glassene gjorde at man følte seg litt spesiell det var veldig flott. 2. Hva syns du om filmen? Jeg syns at den levde opp til boka og til mine forventninger. Det var ikke mye som var utelatt av handlingen. Jeg gleder meg til film nummer to og tre! KINOHAPPENING annerledes og morsom måte å markedsføre seg på. PÅ REKKE OG RAD For premieren skulle selvsagt også brukes til å promotere Grenland Auto. Ved siden av å se storfilmen fikk damene muligheten til å gjøre seg kjent med noen av Audis modeller, som sto på rekke og rad utenfor kinolokalet. - Vi stilte med en R8 Spyder, en TT, og en A3 e-tron. Greia var at filmens mannlige hovedpersonen selv kjører en Audi R8, og at han gir bort en Audi A3 til alle sine venninner i filmen, så da måtte jo damene få sjansen til å se litt nærmere på disse bilene, sier Tommy. FORTSATT MULIG Å VINNE En pressevegg og tilbud om å bli fotografert gjorde at damene fikk følelsen av å være med på en real «hovedstadspremiere». De som takket ja til å legge ut bildet sitt på Facebook i etterkant er med i konkurransen om en Audi A3 til fri disposisjon i to måneder. - Det er nå opprettet et eget album på Facebook, der bildene er lagt ut. Det bildet som blir delt flest ganger fram til 26. februar vinner konkurransen, så her er det fortsatt muligheter. Det er bare til å få venner og venninner til å dele, forklarer Tommy. Audi A3 Sportback Ambition Fifty Shades - Edition NB! Begrenset antall - kun få biler igjen! Audi A3 Audi A3 110 hk Ambition 5 dørs Pris kr ,- Kundebesparelse ,- Leasingtilbud 1.990,- pr. mnd. inkl. mva og terminbeløp* Inkl. teknikkpakke med: Xenon plus DAB radio Lys- og regnsensor Vinterhjul på alufelg * Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk A3: 3,8-6,5 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtlige motorer som tilbys. Forskuddsleie Kr inkl mva. Etableringsgebyr 5.238,- Terminbeløp 107,- Total årskostnad ,- Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf: Åpningstider salg: Man - fre , tors , lør

16 februar 2015 Norges største på deler og utstyr til BMW STØRST I NORGE PÅ BMW DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon Petit Grafisk AS TEMAKVELD HOS STAR BIL! HUSK! Torsdag 26/2 kl Kom og hør på Leif Harald Bergseth og Tone Gravir fortelle om turen de nå planlegger til Mount Everest (som første norske ektepar), og turen de har vært på til Manaslu i Himalaya. Enkel bevertning. Fri entré! Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Følg oss på Facebook!

17 Årgang 18 - nr 3 17 STAR BIL AVDUKING: Nye Kia Sorrento ble vist for første gang hos Star Bil denne lørdagen. MANGE FREMMØTTE: Godt over 100 potensielle kunder hadde funnet veien til Star Bils åpningsfest lørdag 7. februar. STORT OPPMØTE OG GODT SALG Lørdag 7. februar var det offisiell åpning av Star Bils nye anlegg på Rødmyr. Tilstede var Skiens ordfører, artistene Steinar Albrigtsen og Monika Nordli, samt godt over 100 potensielle kunder. Vi er strålende fornøyd med åpningsfesten, smiler Trond Ingvaldsen, og legger til at de knapt hadde tort å håpe på så mange fremmøtte. Ei heller på så godt salg. - Etter en kjapp opptelling lørdag ettermiddag kunne vi slå fast at vi hadde inngått hele 12 nye avtaler. Det i seg selv er meget sterkt, og ser vi på det totale salget siden vi flyttet inn må vi si at pila peker i riktig retning, sier han. SENTRAL BELIGGENHET Ingvaldsen er en av tre eiere av Star Bil. Han er naturligvis godt fornøyd med de nye lokalene, som går for å være landets flotteste Kia-anlegg. - Bygget gir oss en gyllen anledning til å vise fram bilene på en best mulig måte, og i et land med lang vinter er det selvsagt en fordel å ha alle sammen stående under tak. Plasseringen her på Rødmyr er helt glimende; det er kort vei til nabokommunene, og folk fra Skien er ikke redde for å kjøre fem minutter fra sentrum for å komme hit. LØFTER BYEN Hedda Foss Five, som hadde pyntet seg med ordførerkjedet for anledningen, så det som naturlig å takke ja til å være snorklipper på den spesielle dagen. Til fremmøtte journalister kunne hun fortelle at bilbransjen er viktig for Skiens utvikling, både fordi den genererer arbeidsplasser og skatteinntekter, men også fordi at byens unge får muligheten til å utdanne seg innen faget. Slik sett er bransjen en viktig støttespiller for lokalsamfunnet, og med på å løfte byen. ÅRETS BIL Ordføreren fikk også påpekt viktigheten av at bransjen ikke bare tenker profitt, men også har fokus på miljøet. På dette feltet har Star Bil et visst fortrinn i form av en helt spesiell bilmodell. - Vårt utvalg omfatter blant annet Årets bil 2015; Kia Soul EV. Med denne modellen beviser Kia at de satser på miljøvennlig teknologi, og mottakelsen forteller at de virkelig har lykkes i å treffe målgruppen, forteller Ingvaldsen. MODERNE DESIGN - Kia Soul EV byr på god plass, rikelig med utstyr, kult design, praktiske løsninger og ikke minst lang rekkevidde i en el-bil. Dessuten har den en prislapp som gjør at den aktuell for svært mange. Med en rekkevidde på hele 212 kilometer overgår Soul EV de andre bilene i klassen. I tillegg er den testet i minus 20 grader og utviklet i samarbeid med den norske avdelingen til Kia. Det gjør den til en ordentlig Norgesbil. Velkommen til oss for en nærmere titt og prøvekjøring, avslutter han. SNORKLIPPING OG SANG: Skiens ordfører, Hedda Foss Five, sto for snorklippingen. MINIKONSERT: Musikerekteparet Steinar Albrigtsen og Monika Nordli tok seg av det musikalske innslaget. ÅRETS BIL: El-bilen Kia Soul EV er kåret til Årets bil 2015.

18 februar 2015 Autostrada Billa PRØVEKJØRING: Nye Subaru Outback er på plass hos Autostrada Billa i Porsgrunn. - Kom innom oss eller ring for å gjøre avtale om prøvekjøring, oppfordrer Susanne Lofstad og Benjamin Holmern. NYE SUBARU OUTBACK: ALLEREDE EN TESTVINNER! FOR DE AKTIVE: Firehjulsdrift, høy bakkeklaring og masse plass gjør Subaru Outback til bilen for familien med en aktiv livsstil. Det respekterte svenske bilbladet Teknikens Värld har utropt den helt nye Outback til klar vinner i test mot Volvo XC70, Audi A4 Allroad og Skoda Superb Alldrive. Nå er nyheten på plass hos Grenlands nye Subaru-forhandler. GJENKJENNELIG: Nye Subaru Outlander har bevart flere av modellens kjennetegn, men har blant annet fått oppgraderte lykter med LED-lamper. Nye Outback ble ikke bare best i sammendraget, den sto alene på topp eller delte førsteplassen i hele 7 av 10 kategorier. Blant disse kjøreegenskaper, plass og sikkerhet, sier Morten Løwer ved Autostrada Billa i Porsgrunn. EN OPPLEVELSE Den helt nye Subaru Outback har blant annet fått et moderne infotainmentanlegg som vil imponere noen og hver. - I Premium-modellene finner man en 7 fargeskjerm med berørings- og stemmestyring, store ikoner og glimrende funksjonalitet. Dette kombineres med hele 12 Harman/Kardon kvalitetshøyttalere, noe som sikrer at enhver kjøretur blir en skikkelig opplevelse, smiler Løwer. FORBEDRET SIKKERHET I tillegg til å bli best i test Teknikens Värld, har nyheten fått toppscore i kollisjonstest og test av førerassistansesystemer hos Insurance Institute for Highway Safety i USA (IIHS). - Som alltid setter Subaru sikkerheten i førersetet, og Nye Outback byr på sikkerhetssystemer i toppklasse. Dessuten lanseres en helt ny kjøremodus, X-Mode, som bidrar til at bilen nær sagt er ustoppelig. X-Mode kan aktiveres under ekstra vanskelige kjøreforhold og hjelper deg frem ved å optimalisere samspillet mellom motor, girkasse, firehjulsdrift og bremser, slik at du får maksimalt grep på glatt og ulendt underlag. FAMILIEBIL Nye Outback er utstyrt med nyutviklet LEDnærlys som gir et optimalt lysbilde spesielt tilpasset EyeSight-systemet. I tillegg er også parkerings- og bremselys av typen LED. - Det er også viktig å få med seg at nyheten har mer plass enn noen gang. Større bagasjeplass, ekstra oppbevaringsrom og smarte løsninger gjør dette til bilen for familien med en aktiv livsstil. Startprisen er for øvrig kroner, opplyser Morten Løwer ved Autostrada Billa i Porsgrunn. EN OPPLEVELSE: I Premium-versjonene av nye Outlander finner man 7 fargeskjerm med berørings- og stemmestyring, store ikoner og glimrende funksjonalitet i kombinasjon med 12 Harman/Kardon kvalitetshøyttalere. - Det gjør bilen til en opplevelse, sier Morten Løwer. BEDRE OVERSIKT På alle modeller med Lineartronic automatgir får man også det testvinnende førerassistansesystemet EyeSight. - To kameraer fungerer som ekstra øyne og hjelper deg å holde oversikt i trafikken ved å beregne avstand og fart på alle objekter foran bilen. Om det skulle oppstå fare for en kollisjon, sier EyeSight ifra i god tid og kan til og med bremse for deg om nødvendig, forklarer selgeren.

19 Årgang 18 - nr 3 19 F

20 februar 2015 FRA NULL TIL Oppdatert MPV Norges nest mest solgte flerbruksbil, Volkswagen Sharan får en liten oppgradering under bilutstillingen i Genéve. Mer effektive motorer og «Automatic Post-Collision Braking System» og et nytt infotainment-system er blant nyhetene. Sharan blir en av de første VW-modellene som blir utstyrt med «App Connect». Takket være MirrorLink, Android Auto (Google) og Car Play (Apple) kan en rekke nye apper Subaru 1000, Foto: Wikimedia Commons. legges inn i systemet. I tillegg er Sharan-interiøret oppgradert med nye farger, detaljer og materialer, og instrumentpanelet er fornyet. Lyktene er også fornyet med LED-innslag. Sist, men ikke minst er motorene oppdatert for å klare Euro6-kravene, samtidig som de er inntil 15 prosent mer effektive. Subaru har solgt 15 millioner boxermotorer Subaru forbindes med firehjulsdrift og boxermotorer, og den japanske bilprodusenten har brukt i underkant av 50 år på å nå milepælen. Den første bilen med boxermotor var en Subaru 1000 som ble lansert i mai Det andre kjennetegnet for Subaru, firehjulsdriften, har fått plass i 14 millioner biler med lansering i modellen Subaru Leone i Subaru Leone, Foto: Wikimedia Commons. Peugeot 208 med facelift Storselgeren Peugeot 208 ble lansert i 2012 og tok over etter modellen 207. Tre år etter lansering er det klart for en aldri så liten oppussing for å henge med konkurrentene. Utseendet er marginalt forandret, men den har fått en ny LED-lyssignatur og bredere grill. Baklysene har fått LED-lys med 3D effekt. Innvendig er materialene blitt mer eksklusive og i midtkonsollen sitter det en ny syvtommers touch-screen. På sikkerhetssiden er 208 utstyrt med nyheter som Active City Break. Kamera bak og parkeringsassistanse kan nå tilbys som ekstrautstyr.

O mrådet her har vokst seg

O mrådet her har vokst seg 18 September 2014 Det største handelsområdet i Grenland! - Høsten nærmer seg, og på Kjørbekk og Rødmyr er mulighetene mange for både store og små. Våre mange varehus og butikker bugner av gode høsttilbud,

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 bil T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 Glamour og glede FOTO: MARIT BORGEN Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 TEKST: ANETTE K. HALDORSEN FOTO: MARIT

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 2-4. februar 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 AUTO XL NY OPEL CORSA PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER Star Bil:

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

FELGER 2015. Gjelder fra 1. oktober 2015. www.autogrip.no

FELGER 2015. Gjelder fra 1. oktober 2015. www.autogrip.no FELGER 2015 Gjelder fra 1. oktober 2015 www.autogrip.no 1 Borb CC 2 Borb F Søk med bilens reg. nr på www.autogrip.no for å finne riktig felg til din bil! 6,5-15 7-16 8-17 6-15 6,5-16 7-17 8-18 3 Borb TL5

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16" felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16 felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor MODELL UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIFT PRIS DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 51 651 kr 232 900 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet.

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet. 15:38 SENTRAL MARKEDSFØRING Side 1 Produktkampanjer IMAP08 Q1 1.8i, 1.8t og 1.9 TiD Dieselsalget i Norge har vist en kraftig økning det siste året. Vi fortsetter å kommunisere vår dieselrange med størst

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. 2011 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

Sikre biler 2013. Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene

Sikre biler 2013. Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene Vegdirektoratet Trafikksikkerhet, miljø- og teknologiavdelingen Trafikksikkerhet 24 januar 2014 Sikre biler 2013 Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

VI HAR DIAGNOSETESTERE PÅ HØYDE MED ORIGINALTESTERE. www.autotek.se

VI HAR DIAGNOSETESTERE PÅ HØYDE MED ORIGINALTESTERE. www.autotek.se VI HAR DIAGNOSETESTERE PÅ HØYDE MED ORIGINALTESTERE Tel. 0730-591 911 www.autotek.se 1 KIA HYUNDAI ACURA HONDA INFINITI LEXUS MAZDA MITSUBISHI NISSAN SUBARU To FEILKODELESING REGENERERING KODING ADAPSJONER

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

MotorGruppen. Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012. Bernt G. Jessen. Direktør Informasjon og Forretningsutvikling

MotorGruppen. Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012. Bernt G. Jessen. Direktør Informasjon og Forretningsutvikling MotorGruppen Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012 Bernt G. Jessen Direktør Informasjon og Forretningsutvikling MotorGruppen: 1.Importerer Mitsubishi (1975) og Renault (2010) i Norge 2.Konsernet eier 19

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015. Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS!

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015. Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS! TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 ELEKTRISK MERCEDES-BENZ B-KLASSE MAZDA6 MED FIREHJULSTREKK

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

MÅNEDENS BIL DESEMBER: Alfa Romeo 159 TBi Ti Berlina

MÅNEDENS BIL DESEMBER: Alfa Romeo 159 TBi Ti Berlina MÅNEDENS BIL DESEMBER: Alfa Romeo 159 TBi Ti Berlina Alfa Romeo begynner å markere seg på norske vinterveier. Det er fullt mulig å komme frem trygt og behagelig, få en sportslig opplevelse av turen og

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

Sikre biler 2009. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Ivar Haldorsen

Sikre biler 2009. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Ivar Haldorsen Statens vegvesen Notat Til: Fra: Kopi: Anne Beate Budalen Ivar Haldorsen Saksbehandler/innvalgsnr: Ivar Haldorsen +47 22073668 Vår dato: 11.03.2010 Vår referanse: Sikre biler 2009 Det ble i 2009 i alt

Detaljer

MÅNEDENS BIL APRIL: ALFA ROMEO MiTo

MÅNEDENS BIL APRIL: ALFA ROMEO MiTo MÅNEDENS BIL APRIL: ALFA ROMEO MiTo ALFA ROMEOS MINSTEMANN HAR VÆRT MED OSS ET PAR ÅR ALLEREDE. DET BETYR AT BRUKTPRISENE BEGYNNER Å BLI HYGGELIGE, OG STADIG FLERE VURDERER DENNE LILLE RÅTASSEN SOM NYTT

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

Perfekte følgesvenner i hverdagen Den nye Caddy og den nye Caddy Maxi

Perfekte følgesvenner i hverdagen Den nye Caddy og den nye Caddy Maxi Den nye Caddy Perfekte følgesvenner i hverdagen Den nye Caddy og den nye Caddy Maxi FUNKSJONELLE OG FLEKSIBLE LØSNINGER Nedfellbare, sammenleggbare og uttakbare seter, nytt gjennomgående lastesystem (ekstrautstyr)

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 14-2. desember 2015 Vi ønsker alle våre lesere en riktig God Jul og et riktig Godt Nyttår! 1 9 9 7-2 0 1 5 SKIEN BIL STØTTER

Detaljer

Design. dager. Designdager. hos Nissan 5. 21.mai. vinn bilen! Delta i konkurransen på micrablogger.eu. Ta et bilde av Micra og

Design. dager. Designdager. hos Nissan 5. 21.mai. vinn bilen! Delta i konkurransen på micrablogger.eu. Ta et bilde av Micra og Design dager Ta et bilde av Micra og vinn bilen! Delta i konkurransen på micrablogger.eu Designdager hos Nissan 5. 21.mai Nissan nr 4 på Fast Companys liste over Mest innovative selskaper s.2-3 2011 Nissan

Detaljer

Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen New Beetle Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 129 Bredde, mm 1 721 Høyde, mm 1 498 Akselavstand, mm 2 515 Sporvidde foran og bak, mm 1 507/1 487 Snudiameter,

Detaljer

PEUGEOT. Nye 308. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013

PEUGEOT. Nye 308. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013 PEUGEOT Nye 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013 Oppdatert: 18.11.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

TESTING UNDER EKSTREME FORHOLD

TESTING UNDER EKSTREME FORHOLD TESTING UNDER EKSTREME FORHOLD RESULTATER OPPNÅDD AV VERDENS LEDENDE PRODUSENT AV VINTERDEKK 1930 1932 Produksjonen av dekk til personbiler starter i Nokia. 1934 "Kelirengas", verdens første vinterdekk.

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

PEUGEOT 508 RXH. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015

PEUGEOT 508 RXH. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015 PEUGEOT 508 RXH STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015 Oppdatert: 10.02.2015 508 RXH og 508 RXH Line standardutstyr Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI SKODA OCTAVIA MEST SOLGTE BIL! SNART KLART FOR EL-BIL

Detaljer