TELEMARK. Avis. 18 år i. Nr januar Telemark SPORTY BIL PÅ SALGSTOPPEN! N-BOKS SLASH - NY MIKROBIL FRA HONDA

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 1-14. januar 2015. Telemark SPORTY BIL PÅ SALGSTOPPEN! N-BOKS SLASH - NY MIKROBIL FRA HONDA"

Transkript

1 TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Nr januar SPORTY BIL PÅ SALGSTOPPEN! NYTT VOLVO-SENTER I SKIEN KIAS NYE STORSTUE I GRENLAND N-BOKS SLASH - NY MIKROBIL FRA HONDA

2 2 14. januar 2015 Sjekk inn på vårt dekkhotell! Drop-In dekkskift Bilforhandler Autostrada Gisle Valen Gisle Valen Nå er vi Vianor. Kom og få et godt tilbud på vinterdekk nå! NYHET! 1. Hva var din første bil? - En Ford Consul V Hva kjører du nå? - Range Rover Sport. 3. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Det mest fornuftige i dag er å følge hjertet, ikke spørre andre! 4. Hva er årets biltrender? - Land Rover Discovery Sport blir den nye hippe mellomstore SUV-en. Den er eneste modell i sin klasse med sju seter. Lansering i februar/mars. Land Rover gir deg lov til å leke med farger, og gir deg superinnovative biler med særpreg. - Nye Volvo XC 90 T8 Hybrid blir en killer blant de store. Dette er en prisgunstig luksus-suv, med kraftig motor og mye plass. Volvo er utstyrsbilen, og leveres i en rekke spennende fargekombinasjoner. - Subaru Forester er ustoppelige ; flotte biler til særdeles hyggelige priser! Hos Subaru får man høy kvalitet for pengene, og bilene byr på fantastiske kjøreegenskaper sommer som vinter. 5. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - El-bil er ok på grunn av avgiftlettelsene. Bilene ville ellers vært for dyre. Passer for strukturerte personer som alltid vet hvor de skal. Jeg er for el-biler som en del av bilsalget, men har mer tro på ladbare hybrider på sikt! 6. Hva er ditt beste bilminne? - Det er mange! Men en høstvarm tur i sportsbil (kabriolet), over Gaustatoppen og ned mot Tuddal, henger veldig høyt. 7. Hva er ditt verste bilminne? - Å måtte stoppe for å fylle diesel på et 18 meter langt vogntog inne i Mosseport- tunnelen, midt i rushtrafikken. Det var et sant mareritt! 8. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - Innovasjon, design, teknikk og kjøreopplevelser... I vår Autostrada-familie selger vi alt dette! Nokian Hakkapeliitta 8 Grenland Dekk AS Kjørbekkdalen 7B 3735 Skien Tlf: HUSK REFLEKS! Telemark Avd. Herkules Ulefossveien Skien Tlf: t Service: Hva er din drømmebil og hvorfor? - Hjertet banker alltid litt ekstra for de lave bilene fra Italia. Fordi de symboliserer kraft, designhistorie, frihet og passion..! 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Vi håper på masse trafikk i Autostrada Jorkjend, Autostrada Billa og Autostrada i Vi har mange spennende biler å tilby og mange hyggelige opplevelser, blant annet Autostrada Winter Experience som går av stabelen på Rauland siste helgen i februar. Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 18 - nr 1 3 Oppgrader fjellveien. Nå får du høyeste utstyrsnivå til kr 0, Vår XC70 er en robust og elegant eventyrer som gir deg fl ere veier å utforske, uansett det er midt i storbyen eller langt ute i villmarken. Høy bakkeklaring, All-Wheel Drive, stort bagasjerom og en romslig kupé med Volvos berømte seter, gjør hver tur til en opplevelse. Nå får du utstyrsnivået «Summum» uten tillegg i prisen slik at opplevelsene blir enda større. Velkommen innom for prøvekjøring! Midtkonsoll med Silk metal innlegg Skinninteriør, XC Automatisk avblending av innv. speil Ekstra interiørbelysning LES MER OM VOLVO XC70 PÅ VOLVOCARS.NO VOLVO XC70 D4 AWD 163 HK SUMMUM FRA KR , * Regnsensor Aluminiumspaneler Shimmer Graphite Sport skinnratt m/silk Metal Blanke lister rundt sidevinduene El. førersete m/minne for sete/sidespeil Nøkkelløs bil El. innfellbare sidespeil m/bakkebelysning 17" alu.felger SUMMUM-PAKKE (SPAR KR , ) Aktive Dual-Xenon hovedlys High Performance lydsystem med 5" skjerm/usb-uttak/ Bluetooth /Audiostreaming DAB+ radio Krom på klima-regulering * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Tilbudet gjelder frem til 31. mars 2015 eller så langt lageret rekker. Gj.sn. forbruk 5,3-10,6 l/100 km, CO 2 -utslipp g/km. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan vise annet utstyr og felger enn omtalt i tilbudet. Besøk oss i vårt fantastiske nye anlegg i Nomeveien 46 (Tidl. Autostrada) ÅPNINGSTIDER Hverdager Torsdager Lørdager

4 4 14. januar 2015 BEST I TEST! 4x4 med automat tilgjengelig Navi, ryggekamera og DAB+ Hele 430 liter bagasjerom VI HAR GUNSTIG FINANSIERING! 4x4 er standard Exclusive pakke: Sort skinn interiør El. panoramasoltak Bi Xenon lys med lyktespylere Navigasjon & Ryggekamera Bluetooth telefonsystem LED kjørelys Parkeringssensor foran og bak DAB+ radio med USB og 7 høyttalere 17 aluminiumsfelger & Cruisekontroll Skinn multifunksjonsratt 2-sone klimaanlegg Automatisk avblendbart innvendig speil Hill hold kontroll/bakkestartassistanse Tåkelys Automatiske vindusviskere Nøkkelfritt system og start Mørke ruter fra B pilar Sølv takrails Norsk Tectyl Kampanjetilbud: kr Verdi kr Spar kr S-Cross 4x4 Exclusive ,- Levert skien Automatgir ,- Veil priser levert Drammen. Frakt kommer i tillegg.co2 utslipp fra g/km Drivstofforbruk fra 4,4-5,7 l /100km. Kjørbekk Tlf: Bedriftsveien 96, 3735 Skien. Tlf Åpningstider: Man-fre: Tors: Lør: Som skapt for norske forhold! Solfilm Profilering Dekor Foliering VINTERTILBUD Kjøp dekor for min ,- eks. mva og få med solfilm på varebilen! Kort leveringstid! Dekor - Reklame - Folie Adresse: Håndverksvn 15, 3917 Porsgrunn Tlf: E-post: Åpningstider: kl

5 Årgang 18 - nr 1 5 Petit Grafisk AS Besøk oss gjerne vi kan innfri dine drømmer... Dette er bare et lite utvalg: A4 1,8 TFSI 170 HK Q AVANT 2014-modell Fjernbetjent kupevarmer høstpakke S line eksteriørpakke Sportspakke plus Navigasjonspakke Teknikkpakke Parkeringssystem foran/bak tekn.pk. Audi side assist høstpakke Lys-/regnsensor m/fjernlysassistent Veil. pris kr Nå kr ,- Total kundebesparelse A1 1,2 TFSI AMBITION Teknikkpakke A1 Komfortpakke Parkeringssystem foran/bak komf.pk. Navi-pakke kombinasjon teknikkpakke Radiomottak, digital (DAB+) Speil i samme farge som takbue Taktrekk, sort stoff LED lyspakke Veil. pris kr Nå kr ,- Total kundebesparelse A1 SB 122 TFSI AMBITION 2014-modell 3-seters baksete Teknikkpakke A1 Komfortpakke Advanced key Parkeringssystem foran/bak komf.pk. Tilkoblingspakke komb.teknikkpakke Radiomottak, digital (DAB+) Total kundebesparelse Audi Q5 2,0 TDI 163 HK S TRONIC Sline eksteriørpakke Sportspakke plus Navigasjonspakke Teknikkpakke Advanced key Parkeringssystem advanced tekn.pk Assistentsystempakke Total kundebesparelse Veil. pris kr Nå kr , , , , ,- Veil. pris kr Nå kr ,- - Din lokale ekspert på Audi! Bildet kan avvike fra tilbudet. Vi tar forbehold om trykkfeil. Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf:

6 6 14. januar 2015 MOTORFORUM RIMELIG: Outlander varebil har en startpris på småpene kroner, dersom du velger versjonen med forhjulstrekk. Mitsubishi Outlander NÅ OGSÅ SOM VAREBIL! Det har tatt sin tid, men nå er den endelig klar; Mitsubishis storselger Outlander lanseres i disse dager som varebil. - Det skjer til priser som mange vil glede seg over, sier Glenn Jacobsen ved MotorForum i Skien. Den nye utgaven av Mitsubishi Outlander har høstet mye skryt takket være god plass, gode kjøreegenskaper, og en fremragende dieselmotor som byr på 150 heste - krefter fra et dreiemoment på 380 Nm. Nå er suksessen her som to-seters varebil, og det til en meget gunstig pris. - Vi har stor tro på at modellen skal bite godt fra seg, særlig fordi at skattegrunnlaget blir veldig lavt, forteller selgeren. STOR PLASS Han legger til at varebilutgaven byr på et lasterom på 2050 liter, og at den totale gulvlengden baki er på hele 1,85 meter. Tatt i betraktning at bredden er 1,3 meter og høyden akkurat meteren, vil dette være mer enn nok for de fleste. - Nyttelasten varierer fra 515 til 650 kilo, avhengig av motor og drivverk. Og skulle man ha behov for ekstra lasteevne, så kan du med dieselmotoren dra ytterligere 2 tonn tilhengervekt, eller 1,6 tonn med bilene som har bensinmotor, opplyser Glenn. VEKTREDUKSJON = PRISREDUKSJON Ombyggingen fra å være en ordinær Outlander til å bli en varebil har gitt bilen en merkbar vektreduksjon. Dette er med på å senke forbruket av drivstoff, noe som igjen er med på å redusere utslippet. - Tilsammen bidrar disse elementene til å gi bilen en lavere pris, ettersom begge påvirker engangsavgiften i riktig retning. Outlander varebil har en startpris på småpene kroner, dersom du velger versjonen med forhjulstrekk. Ønsker du drift på alle fire hjul fås dette i kombinasjon med dieselmotor, og det billigste alternativet koster kroner. MYE UTSTYR Automatisk klimaanlegg, regnsensor, automatisk fartsholder, og DAB+ radio er standard på alle modeller. Ønsker man en fullspekket Outlander (dieselversjon), vil prisen havne på ca kroner. Da er bilen blant annet utstyrt med Xenon-lys, stort navigasjonssystem, 18"-lettmetallfelger, stor stereo på til sammen 710 Watt, ni høyttalere, samt automatisk åpning og lukking av bakluke. YPPERLIG FREMKOMMELIGHET Glenn minner om at Outlander varebil også er ment for å kunne å seg fram i ulendt terreng, og således vil være godt egnet for entreprenørfirmaer og andre som ferdes utenfor allfarvei. - Bilen har en god bakkeklaring; 190 millimeter på dieselversjonene, og 215 millimeter på bensinutgavene, noe som gjør at den kommer seg fram på de aller fleste plasser, avslutter han. GODT MED PLASS: Varebilutgaven av Mitsubishi Outlander byr på et lasterom på hele 2050 liter FORVENTNINGER - Vi har stor tro på at Outlander varebil skal bite godt fra seg, særlig fordi at skattegrunnlaget blir veldig lavt, forteller Glenn Jacobsen ved MotorForum.

7 Årgang 18 - nr 1 7 Avgiftsvinneren Mitsubishi Outlander Ladbar Hybrid - Inntil 5 mil på strøm Fra kun kr ,- Inklusive 3 års service MITSUBISHI I NORGE En ladbar hybrid for norske forhold Det rekordlave utslippet gjør Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid med 4WD til årets avgiftsvinner. 2 el. motorer og en bensinmotor kombinerer ypperlig fremkommelighet med miljøbevissthet på en svært effektiv måte. Avansert 4WD sikrer overlegent veigrep selv under krevende forhold. Bilen kan lades hjemme og ved alle tilgjengelige ladepunkter. Drivstofforbruk for blandet kjøring med fulladet batteri er så lavt som 0,19 l/10 km*. Utslipp av CO2 er på 44 g/km*. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. *Forbruk: 1,9 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: 44 g/km. Forbruk vil være avhengig av temperatur, topografi, utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg. Med forbehold om evt. trykkfeil.

8 8 14. januar 2015 Star Bil AS Vi ønsker velkommen til vårt nye flotte bilanlegg på Rødmyr! ENKLERE FOR KUNDENE I begynnelsen av desember åpnet Star Bil dørene til sitt splitter nye bilanlegg på Rødmyr. Med administrasjon, salgsavdeling, verksted og dele - lager plassert i ett og samme hus, er det nå blitt enda enklere å være Kia-kunde i Grenland. På Rødmyr har Star Bil AS fått et topp-moderne anlegg som teller 1500 kvadratmeter i grunnflate, pluss 700 i andre etasje der administrasjonen holder til. Inntil de flyttet var Star Bil delt opp i to avdelinger; bilsalget på Kjørbekk og verkstedbiten på Rødmyr. TIDSBESPARENDE - Nå er alt samlet under ett tak, hvilket gjør det lettere for kundene. I det nye anlegget har vi både verksted og delelager, noe som gjør at de slipper å reise rundt for å få gjort det de skal. Det sparer kundene for mye tid, og det forenkler arbeidshverdagen for våre ansatte som betyr at de får gjort jobben sin mer effektivt. Dette er altså en vinn-vinn-situasjon for begge parter, sier Trond Ingvaldsen. OMFATTENDE TILBUD Tilbudet hos nye Star Bil AS er det samme som før; salg av nye biler fra Kia, samt nyere brukte - hovedsakelig eget merke, men også andre modeller. Verksted tilbudet utfører service og EU-kontroller på alle bilmerke - Med større lokaler har vi fått et større delelager, og dermed har vi kunnet øke beholdningen. Det betyr kortere ventetid for kundene våre, noe vi er sikre på at de kommer til å sette stor pris på! GODT IGANG Ingvaldsen forteller at oppstarten har vært bra, og at ordrebøkene har begynt å fylles opp med verkstedjobber. - Det tar alltid litt tid å sette seg inn i nytt utstyr og nye systemer, så også i vårt tilfelle. Men våre mekanikere er allerede igang, og verkstedoppdragene blir stadig flere. Per i dag har vi tre mann ansatt på ettermarkedet, men vi ser ikke bort ifra at vi kommer til å ansette flere utover året, avslutter han. TAR FORM: Mens salgsavdelingen var ferdig til åpningen i desember, gjenstår fortsatt litt arbeid før delelageret er helt i mål. - Men det tar form, og er snart 100% operativt, sier Martin Skaslien. VERKSTED: Mekanikerne ved Star Bil har kommet godt igang etter at de flyttet inn i sitt topp-moderne anlegg på Rødmyr.

9 Årgang 18 - nr 1 9 Fra ,- Leasing 2.196,- Pr. mnd eks. mva - Vi skal selge noen av våre utstillingsbiler. Kom innom for et godt tilbud! ,- GJØR ET KUPP! Leasing Fra990,- Fra1.170,- Pr. mnd eks. mva Leasing Pr. mnd eks. mva Alle priser er eks mva. Termingebyr 95,- Etablering 4 495, ,- forskudd/ 48 mnd. Flytende rente 3,95% Følg oss på Facebook! Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Kontakt: Christoffer Hansen: Direkte

10 januar 2015 VOLVO V60 PLUG-IN HYBRID: - Med firehjulstrekk har man optimal framkommelighet, og en 2,4-liters dieselmotor på hele 215 hk foran i kombinasjon med en elektrisk motor bak på 70 hk, sørger for at du kan trekke stor campingvogn ved behov, forteller Per Rune Christoffersen. KJENTE ANSIKTER: Kjell Gunnar Hus, Jan Yngvar Alfredsen, Per Rune Christoffersen og Jon-Erling Kaasa utgjør salgsteamet ved Autostrada Jorkjend i Skien. NYTT VOLVO-SENTER I SKIEN DRISTIG: Volvo har med årene blitt dristigere både i design- og fargevalg. Her en V40 som garantert blir lagt merke til i trafikken. SPENNENDE: Utstillingen ved Autostrada Jorkjend er verdt et besøk. Etter oppkjøpet av Jorkjend har Autostrada-gruppens anlegg i Nomeveien 46 blitt gjort om til et rent Volvo-senter, og skiftet navn til Autostrada Jorkjend. Anlegget har fått seg et skikkelig ansiktsløft; blant annet en helt ny sittegruppe der kundene kan slå seg ned å lese dagens aviser og nyte en kopp varm drikke mens de venter. De ansatte har fått helt nye arbeidsplasser, og interiøret for øvrig bærer nå preg av at vi er en ren Volvo-forhandler, forteller Per Rune Christoffersen. KONTINUITET Jorkjend (Jacob Jorkjend AS) ble etablert så langt tilbake som i 1931, og siden den gang har firmaet vært eksklusiv Volvoforhandler i Grenland. Det nåværende salgsteamet er satt sammen av dyktige medarbeidere fra Jorkjends tidligere avdelinger i Porsgrunn og Skien. - Kontinuitet og erfaring er viktige suksessfaktorer, og vi er stolte over å være del av en forhandler som snart har holdt på i 80 år med ett og samme bilmerke, innrømmer salgssjefen. HØY AKTIVITET De ansatte flyttet inn i det moderniserte anlegget rett før jul, og begynner nå å komme ordentlig på plass. Christoffersen er positivt overrasket over kundetilstrømmingen så langt. - Til tross for at perioden rundt jul og nyttår ikke er tiden da det selges mest bil, så har vi opplevd å ha bra med kunder helt siden oppstart. Det ser ut til at de fleste har fått med seg at vi har flyttet, og mange er nysgjerrige på hvordan vi har fått det i våre nye lokaler. HAPPENINGS - Selv er vi meget godt fornøyd, og føler at vi har fått en utstillingshall hvor bilene våre virkelig kommer til sin rett. Tilbakemeldingene fra publikum er utelukkende positive, og vi håper at de innbydende lokalene skal bidra til å holde interessen for merket oppe. Vi vil selvsagt benytte anlegget til ulike happenings i forbindelse med at vi lanserer nye, spennende Volvomodeller. Det vil bli en offisiell åpning senere der vi kan by på spennende nyheter og overraskelser! HYBRID-SUKSESS Blant modellene som er utstilt er den nye V60 Plug-in Hybrid, en råsprek stasjonsvogn med automatgir, 4x4, svært lavt forbruk og ditto utslipp. - Dette er en bil som ser bra ut, har plass til hele familien og er morsom å kjøre! Med firehjulstrekk har man optimal framkommelighet, og en 2,4-liters dieselmotor på hele 215 hk foran kombinert med en elektrisk motor bak på 70 hk, sørger for at du kan trekke stor campingvogn ved behov. Batteripakken kan lades fra en helt vanlig stikkontakt, slik at du kan bruke den som en ren el-bil i inntil 50 km/t hvilket duger til det meste av små - kjøring. Modellen har blitt en suksess, og stadig flere lar seg overbevise om at dette er et riktig alternativ for dem. Kom innom oss for å prøve selv, oppfordrer Per Rune Christoffersen ved Autostrada Jorkjend.

11 Årgang 18 - nr 1 11

12 januar 2015 ENTUSIASTISKE: Morten Straume og Kent Inge Dahl ved Sporty Bil forteller om en strålende mottakelse av nye Hyundai i20. - Kundene er svært entusiastiske når de kommer tilbake fra en prøvetur, sier de. HOLDER SALGET OPPE! MODERNE: Nye i20 er oppgradert med Hyundais velkjente «Fluidic Sculpture 2.0»- design. Det betyr karakteristiske, buede linjer og markante lykter med LED-lys foran og bak. INTROPAKKE: -Under introduksjon - skampanjen, som pågår i disse dager, kan du skaffe deg en ekstra velutstyrt versjon av nye i20 uten pristillegg, forteller Jan Inge Lia. Sporty Bil Lille Sporty Bil på Klyve fortsetter å imponere på salgsstatistikken til Hyundai i Norge. I skarp konkurranse med landets øvrige 65 forhandlere heriblant dem som holder til i de største byene endte den lokale bil forhandleren på en formidabel tredjeplass på lista over de mest - selgende i Det er ingen tvil om at dette er en gledelig nyhet for oss. I et år hvor Hyundai på landsbasis gikk mye tilbake, har vi klart å levere meget bra med bil både nye og brukte modeller. For en liten forhandler, som har bare to selgere, er det morsomt å se at vi kan hamle opp med de aller største, smiler Jan Inge Lia. POSITIV START Skal vi tro den daglige lederen så er det ingen grunn til å frykte for de gode salgstallene i året som nettopp er begynt har startet enormt bra for vår del, med introduksjonen av den nye Hyundai i20. En drøy måned etter at vi fikk bilen i butikk og før den nasjonale lanseringskampanjen er dratt igang så har vi solgt hele 15 biler. Vi ser derfor svært posestivt på det nye året, hvor det kommer mange spennende nyheter. «EI LITA PERLE» Selger Morten Straume forteller om svært begeistrede tilbakemeldinger fra kunder som har prøvekjørt den nye modellen. - Folk skryter uhemmet når de kommer tilbake fra tur, flere har til og med sagt at det er den beste småbilen de har kjørt. Kjøreegenskaper, støydemping, plass - utnyttelse, gode seter og en gjennomført høy kvalitetsfølelse, er stikkord som jevnlig trekkes fram. Nye i20 er blitt kalt «ei lita perle», og det er en karakteristikk vi er veldig enige i. Det er skikkelig moro at folk liker bilen, understreker han. MODERNE DESIGN For dem som enda ikke har stiftet bekjentskap med nyheten så kan det sies at den har blitt vesentlig oppgradert, med et lett gjenkjennelig og svært moderne ytre. - Nye i20 har fått Hyundais velkjente «Fluidic Sculpture 2.0»-design med karakteristiske, buede linjer og markante lykter med LED-lys både foran og bak. Dessuten kommer den med ytre detaljer i kontrasterende farger, og et valgfritt glasstak som gjør at kupeen føles ekstra lys og romslig, forteller selgeren. STOR SMÅBIL Modellen er også blitt større enn forgjengeren. De utvendige målene er rett i overkant av fire meter, og akselavstanden har økt til drøye 2,5 meter. - Det har gitt mer plass i kupé og bagasjerom, og bidrar til at nyheten befester sin plass helt i klassetoppen når det gjelder plassutnyttelse. Et bagasjerom på 326 liter er nemlig mye i dette segmentet, sier Morten, før han legger til: - Likevel er det under panseret vi finner de største nyhetene; moderne motorer som kjører langt for pengene, og samtidig sørger for lave utslipp. Nye i20 kommer med to dieselog to bensinvarianter. Den mest drivstoffgjerrige er en nyutviklet tresylindret dieselmotor på 1,1 liter og 75 hk. Den har et CO2-utslipp på bare 84 g/km, hvilket er svært lavt og helt på nivå med flere av hybridbilene vi finner på markedet i dag. INTROPAKKE Under introduksjonskampanjen, som pågår i disse dager, kan du skaffe deg en ekstra velutstyrt versjon av i20 uten pristillegg. - Velger du en Comfort-utgave får du med en utstyrspakke verdt kr ,-. Heri ligger automatisk klima - anlegg, automatisk lyskontroll, elektriske innfellbare speil, midtarmelene, regnsensor og automatisk avblending av innvendig speil. Prislappen er rett i overkant av kr ,- opplyser selgeren.

13 Årgang 18 - nr 1 13 F

14 januar 2015 GODT SALG: Bilsalongen hadde i fjor en økning på nærmere 42% i salget av premiumbiler fra BMW. Her er et knippe av de mest solgte modellene i porteføljen. BILSALONGEN ØKTE BMW SALGET MED 42% I 2014 Bilsalongen Bilsalongen på Nenset kan se tilbake på et år med sterk vekst i salget av premiumbiler fra BMW. Nå ruster den lokale forhandleren opp for å oppfylle BMWs nye retail-standard, og behovene for et mer moderne bilanlegg. Vi er meget godt fornøyd med fjoråret, og spesielt med BMWsalget som hadde en økning på nærmere 42%. Dette er 3% over landsgjennomsnittet for merket, og langt over resultatet for våre nærmeste konkurrenter, noe vi er stolte over, sier Martin Kimerud. SNART FERDIG Salgssjefen innrømmer at de ansatte gleder seg over at ombyggingen er inne i sluttfasen. - Den siste tiden har det vært litt kaos her, men snart er vi i mål. Innføringen av BMWs retail-standard innebærer et betydelig løft, som både kunder og ansatte vil merke. Her blir det lagt nye fliser med ladepunkter under hver bil, vi får spesialdesignede møbler, helt ny belysning og moderne bilut - stillingsinstallasjoner med interaktive salgsverktøy. Vi lover at Bilslaongen vil bli meget attraktiv og moderne så snart alt er på plass, understreker han. OMBYGGINGSSALG Den nye bilhallen skal stå ferdig i løpet av kort tid, og i perioden fram til da frister salgssjefen med et omfattende ombyggingssalg. - Salget er i full gang, med avslag på opptil kroner på nye bilmodeller, samt veldig gode priser på brukte biler. I tillegg har vi plukket ut et stort utvalg av demobiler som også selges til svært hyggelige priser. 4X4 SUKSESS Kimerud gleder seg over å jobbe med et merke som ligger langt fremme i produkt utviklingen, og som satser fremover med en bredere og bredere portefølje. Han minner om at BMW er det merket som selger flest biler med firehjulstrekk i Norge. - Det er nok ikke alle som vet at BMW kan tilby xdrive (firehjulstrekk) på samtlige av sine modeller, også dem som har mindre motorer. Det gjør at prisen for 4x4 ikke er avskrekkende stor. OPPJUSTERT MÅLSETNING Med bakgrunn i de gode salgstallene fra 2014 er salgsmålet fra BMW Norge betydelig øket for Vi har stor tro på at vi skal opprettholde et høyt salg av BMW i Flere nye modeller er på trappene, og en svært spennende produktutvikling både når det gjelde konvensjonelle bensin- og dieselbiler, samt ulike hybridløsninger på flere av modellene er under utvikling og vil bli lansert i tiden. ELEKTRISK FOKUS Så langt er den fullelektriske småbilen i3, og den sportslige hybridmodellen i8 sluppet på markedet. Begge ble introdusert i fjor, til strålende mottakelser. - Salget av BMW i3 startet våren 2014, og vi har allerede solgt 50 stykker. BMW i8 ble lansert mot slutten av året, og vi har nettopp levert de to første i vårt distrikt. Vi er spente på fortsettelsen av el-bil salget både nasjonalt med tanke på avgiftslette, og i vårt distrikt med tanke på den mye omtalte Bypakka og bompengeringen, avslutter Martin Kimerud ved Bilsalongen.

15 Årgang 18 - nr 1 15 Vakkert! Mazda6 SPAR ,- KUN 1 BIL! Vi selger vår utstillingsbil (2015modell) Mazda DE 150hk. OPTIMUM Sedan Veil. pris ,- NÅ KUN ,- Inkl. vinterhjul. Drivstofforbruk kombinert kjøring 3,9-6,4 l/100km. CO2-utslipp g/km, NOx 8-60 mg/km. Alle nye Mazda personbiler selges med 5 år/ km nybilgaranti, 12 års rustbeskyttelsesgaranti, 3 års lakkgaranti og inntil 10 års Mazda veiassistanse. Frakt og lev. omk. er inkludert, årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil. Kjørbekk Tlf: Din Mazda -forhandler i Telemark! Bedriftsveien 96, 3735 Skien. Tlf Åpningstider: Man-fre: Tors: Lør: Antirustbehandling på vårt autoriserte verksted BILGLASS - REPARASJONER - EU-KONTROLL - KILOMETERSERVICE - DEKK/FELG Bestill time nå før saltingen tar til, det fyller seg fort opp utover høsten. Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare for behandling etter tidligere «synder». VI ER LEDENDE PÅ ANTIRUST-BEHANDLING GODKJENT AV Du får GRATIS LÅNEBIL når vi antirustbehandler din bil hos oss! Herre, Rafnesveien 10 Telefon Åpent: mandag-fredag Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten!

16 januar 2015 NYTT NAVN: - Første juli skiftet vi navn fra Grenland Dekk til Vianor, sier avdelingsleder Bjørn Lunde og André Helland. 1. juli 2014 ble Grenland Dekk en del av Vianor-kjeden, Nordens største dekkkjede. Dette er et samarbeid som nye og gamle kunder vil nyte godt av. Med gode innkjøpsavtaler kan Vianor tilby gunstige priser ut til sine kunder. Verkstedet på Kjørbekk utfører alle jobber som har med dekk og felg å gjøre, også reparasjoner, og deres hovedmerke er velkjente Nokian. POPULÆRT DEKKHOTELL Vianor har et bredt tilbud til sine kunder, og et av de som blir stadig mer etterspurt er dekkhotellet. - Mange har ikke plass til oppbevaring av dekkene hjemme, eller ønsker å bruke plassen de har til andre ting. Da er det greit å benytte seg av vårt tilbud om dekkhotell. Vi lagrer dekkene under optimale forhold, sørger for vask av dekk og felger, samt sjekker at de er trygge å kjøre med. Når det er tid for hjulskift får kunden en sms med innkalling, og våre hotellkunder har førsteprioritet når det gjelder omlegging. Hjulskift er selvsagt inkludert i prisen, forteller André Helland og avdelingsleder Bjørn Lunde. optimale lagringsforhold for dekkene dine og vi sørger for å ta godt vare på dem, smiler han. NYE EU-REGLER André minner om at det for kort tid siden ble innført nye EU-regler som har betydning for eiere av helt nye biler. - På alle biler registrert etter skal det være sensorer som måler lufttrykket, og gir føreren beskjed dersom noe ikke er som det skal. Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) måler lufttrykket i dekkene elektronisk, og varsler føreren fra kontrollpanelet på dashbordet. Kravene om at alle nye biler skal utstyres med dette systemet følger av EUregler som også Norge er pålagt å innføre, forklarer han, og legger til at de aller fleste nye biler leveres med TPMS. - For dem som ikke kommer med systemet fins det selvsagt en løsning; vi selger, monterer og programmerer de aktuelle sensorene! MED ELLER UTEN PIGG? Stadig flere velger å kjøre piggfritt, og André er klar på de mange fordelene ved de miljøvennlige dekkene. Men han ber likevel bileierne om å tenke seg godt om. - Vi som bor i lavlandet kjører stort sett 80 % av tiden på barmark. Da er det behagelig å slippe knatringen fra piggene. Dessuten er de nye piggfrie dekkene nær sagt like gode på alle typer føre, og kan settes på mye tidligere enn man kan med pigg. Når det er sagt, så er det viktig å legge til at på isete underlag så er pigg det aller beste. Og har du en stor og tung SUV bør du også vurdere piggdekk. Kom innom oss for en hyggelig prat om dekk vi gir deg gode råd helt gratis, avslutter han. STORE KJØRETØYER: Vianor på Kjørbekk har en egen avdeling for lastebiler og andre store kjøretøyer. Her er Kim i gang med å pigge et sett med lastebildekk. RIKTIG LAGRING De legger til at det er flere grunner til å velge dekkhotell. - Når dekkene oppbevares riktig holder de lengre. Dekk bør beskyttes mot direkte sollys og mot lysstoffrør med høy UV-faktor. De bør også beskyttes mot fukt og for høy varme. Dessuten kan væsker, olje, langvarig lagring, vridning, ozon og høye fall skade dekkene. På Vianors dekkhoteller har vi KORT VENTETID: - Vi skifter til vinterhjul mens du venter, sier Anon og Per Christian. TRIVELIG: I Vianors lokaler på Kjørbekk kan du nyte en kopp kaffe og en avis mens du venter på at bilen din skal bli klar.

17 VI HAR SELVFØLGELIG TESTVINNEREN! NYHET!NOKIAN HAKKAPELIITTA 8 NOKIAN HAKKAPELIITTA R2 VI HAR DEKKHOTELL! Vask og montering Kontroll av mønsterdybden Oppbevaring i riktig temperatur Oppfølging før et nytt dekkskift Kontroll av lufttrykk Telemark Årgang 18 - nr 1 17 SPYLERVÆSKE Kom innom så fyller vi opp for deg! 4 liter, kun kr Pris eks. inntil 4 liter. 35,- KOM INNOM OSS, SÅ SJEKKER VI KVALITET OG MØNSTERDYBDE PÅ DEKKENE DINE! OLJESKIFT! Vi skifter olje mens du venter Semisyntetisk Fra 15 C Husk å bestille time - da rekker vi å bestille riktig oljefilter til deg! SKIEN Skotfossveien Skien Tlf Faks E-post: Din komplette dekk- og felgleverandør VI UTFØRER ALT, TIL ALLE BILMERKER! Ditt komplette bilverksted! Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering GODKJENT AV Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-Sertifisert lakkeringsverksted REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

18 januar 2015 SATSER FRISKT: - Målet er å selge 600 premium brukte biler i 2015, sier John André Steinhaug og Christian Wergeland. FOKUS PÅ NYERE BRUKTBILER FRA VOLVO Autostrada Jorkjend Etter oppkjøpet av Jorkjend i fjor har det skjedd flere endringer i Autostrada-systemet. Blant annet har bruktbil - forhandleren Billa, som holdt til i Telemarksvegen 36, nå blitt erstattet av Bruktbilsenteret Autostrada Jorkjend. VOLVO SELEKT: - Hos Bruktbilsenteret Autostrada Jorkjend finner du til enhver tid et godt utvalg av de finesete bruktbilene fra Volvo, sier salgssjef John André Steinhaug. NY JOBB: Christian Wergeland er en av to selgere ved Bruktbilsenteret Autostrada Jorkjend. Det er John André Steinhaug som leder den nyetablerte salgsavdelingen, et kjent bransjefjes som de senere årene har vært å se hos Jorkjend i Porsgrunn. I tiden framover skal han ha full fokus på nyere bruktbiler fra Volvo, en oppgave han gleder seg til. - Jeg syns det er spennende at Autostrada-gruppen har valgt å satse på et eget bruktbilsenter viet helt og holdent til premiumbiler fra Volvo. VOLVO SELEKT For det er utelukkende Volvo Selekt-biler det er snakk om; 0-5 år gamle modeller, som er spesielt gjennomgått av mekanikerne og gitt en status som blant annet omfatter utvidede garantier. - Dette er de absolutt beste bruktbilene i Volvo-systemet, som alle har gjenstående nybilgaranti når vi leverer dem ut. Som oftest har de en begrenset kjørelengde, normalt ikke over kilometer som for Volvo er å regne som lavt, sier John André. BRA START Han forteller at det ikke er så mange forhandlere på landsbasis som har gjort det på samme måte skille ut bruktbilsalget i en egen avdeling og han innrømmer at han er spent på hvordan Grenlands - publikumet vil respondere. - Foreløpig har vi hatt veldig bra trafikk, og vi håper selvsagt at det vil fortsette. Målet er å selge 600 bruktbiler i 2015, noe jeg tror vi har gode forutsetninger for å nå. Lokalene ligger gunstig til; ikke langt fra en av de to hovedferdsårene mellom Skien og Porsgrunn. Så det er egentlig bare opptil oss selgere å levere, smiler han. NYTT FJES Omtrent samtidig som bruktbilsenteret etablerte seg, ble Christian Wergeland ansatt som selger. Den profilerte porsgrunnsmannen skal bidra til å trekke kunder til butikken. - Christian assosieres av mange med Skiens utelivsbransje, blant annet fra Parkbiografen og BAR. Han har et stort kontaktnett, og et vinnende vesen, og det at vi har fått med en sånn kar på laget er meget positivt, skryter salgssjefen. GODT UTVALG Han oppfordrer alle som er på jakt etter en nyere brukt Volvo å legge turen innom bilhallen i Telemarksvegen. - Vi vil til enhver tid ha et godt utvalg av Volvo-modeller inne, og er alltid behjelpelige med å ta inn andre biler fra vårt system dersom kunden ønsker det!

19 Årgang 18 - nr 1 19 Premium brukte Volvo VOLVO V60 DRIVE OCEAN RACE 115 hk, skinn, ryggekamera m.m VOLVO XC 60 D4 2,4D SUMMUM AWD 163 hk, skinn, automat, navi m.m VOLVO V60 DRIVE MOMENTUM 114 hk, skinn, hengerfeste m.m VOLVO XC70 2,4D SUMMUM AWD 163 hk, automat, bluetooth m.m , km År: , km År: , km År: , km År: 2010 VOLVO V60 D2 SUMMUM 114 hk, navi, skinn, xenonlys m.m VOLVO V60 D2 MOMENTUM 114 hk, skinn, navi, p-sensor m.m VOLVO V60 D2 MOMENTUM 114 hk, automat, h-feste m.m VOLVO V60 D2 SUMMUM 114 hk, skinn, navi, bluetooth m.m , km År: , km År: , km År: , km År: 2012 VOLVO V70 D3 MOMENTUM 163 hk, automat, h-feste m.m VOLVO V70 D2 SUMMUM 114 hk, navi, xenon, DAB m.m VOLVO V70 2,0 D MOMENTUM 136 hk, delskinn, dieselvarmer m.m VOLVO V70 2,4D MOMENTUM 175 hk, automat, h-feste m.m , km År: , km År: , km År: , km År: 2010 VOLVO V60 D2 SUMMUM 114 hk, DAB, ryggekamera, navi m.m VOLVO V40CC D2 MOMENTUM 114 hk, keyless, ryggekamera m.m VOLVO V40 D2 MOMENTUM 114 hk, delskinn, bluetooth m.m VOLVO XC70 D5 SUMMUM AWD 215 hk, skinn, automat m.m , km År: , km År: , km År: , km År: 2012 Telemarksveien Skien ÅPNINGSTIDER Hverdager Torsdager Lørdager Med forbehold om trykkfeil og prisendringer.

20 januar 2015 FRA NULL TIL Lexus GS F I år stiller Lexus med modellen GS F på bilutstillingen i Detroit. Kun fi re bilder er sendt ut og informasjon om modellen er minimal. Det vi vet er at den får en femliters V8-motor som tilbyr 473 hestekrefter og 527 newtonmeter. Det plasserer den i samme klasse som BMW M5 ogmercedes-benz E 63 AMG. En avansert TVD-differensial (Torque Vectoring Differential) er standard, og lar deg velge mellom tre innstillinger Standard, Slalom og Track. Karosseriet har forsterkninger og både chassis og bremser er spesialtilpasset de høye ytelsene. Standard hjulutrustning er 19-tommere med 255/35 foran og 275/35 bak. BMW med ny lysteknikk Under elektronikkmessen i Las Vegas, CES 2015, viste BMW frem konseptbilen M4 Concept Iconic Lights. Her fikk publikum se siste nytt innen lysteknikk med laserlys i frontlyktene og baklys med OLED-teknikk. Laserlysene har et lysfelt som strekker seg 600 meter, dobbelt så langt som LED-lys. I tillegg er teknikken 30 prosent mer energieffektiv. Baklysene benytter seg av samme teknikk som TV-produsentene har stor tro på. OLED står for organisk lysdiode, og diodene i baklyktene til BMW M4 Concept Iconic Lights er kun 1,4 millimeter store. Jeep rundet millionen I en pressemelding smeller Jeep til med knalltall for Den amerikanske bilprodusenten solgte hele biler i Det er en økning på hele 39 prosent fra året før. I USA økte de med 41 prosent og i Kina med 49 prosent. I følge Jeep satte alle modellene salgsrekorder i 2014, og den som solgte aller mest var Grand Cherokee. Det blir spennende å se om Jeep fortsetter fremgangen i Ny Cross Country fra Volvo I november presenterte Volvo V60 Cross Country. Til sommeren er det S60 sin tur til å få samme behandling. Som V60 Cross Country får også S60 65 mm høyere sittestilling og bakkeklaring. De som ønsker maks fremkommelighet kan velge firehjulsdrift, men S60 Cross Country kan også leveres med drift bare på forhjulene. Ved lansering kommer S60 Cross Country som T5 (bensin) med 250 hk og firehjulsdrift samt D4 (diesel) med 190 hk og valg mellom forhjuls- og firehjulsdrift.

21 Årgang 18 - nr 1 21 NYERE BRUKTE BILER FRA BERTEL O. STEEN 2011 Peugeot ,6HDi Premium Pack km kr , Peugeot 208 Active 1,4 HDi km kr , Peugeot 208 1,4 HDi Active km kr , BMW 3-serie 316i km kr , Mercedes-Benz C180 AMG Automat KUN km kr , Mercedes-Benz B 200 CDI Automat km kr , Mercedes-Benz C200 CDI Elegance Aut km kr , Mercedes-Benz A-Klasse A180 Urban km kr ,- Bertel O. Steen Skien. Bedriftsveien Skien. Tel: Alle våre priser er inkl. reg.avg. Se våre biler på Åpningstider: Man.-fre (17.00), Lør Norges største på deler og utstyr til BMW STØRST I NORGE PÅ BMW DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon Petit Grafisk AS

22 januar 2015 Statens vegvesen NYE KRAV TIL VINTER- DRIFT AV VEGENE Statens vegvesen har satt bort arbeidet med vinterdrift av riks- og fylkesveger til private entreprenører. Arbeidet utføres i samsvar med kontraktfestede standarder. Den enkelte kommune har ansvaret for de kommunale vegene. Fra og med forrige vinter og ut året 2017 innfører Statens vegvesen etter hvert som nye kontrakter inngås, nye krav til hvordan drift og vedlikehold av vegene skal være vinterstid. Målet med de nye kravene er å få enda mer trafikksikre veger og bedre standard på vinterdriften. Nyordningen innebærer at det stilles krav til hyppigheten på brøyting og strøing. Dette reguleres av syklustider og tidsfrister. Syklustid er den tid det tar mellom hver gang et bestemt punkt på vegen blir brøytet og/eller strødd. For å innfri kravene må entreprenøren som utfører vinterdriften sette i gang så fort været gjør at føret på vegene avviker fra godkjente føreforhold. Dette kan variere avhengig av hvilken driftsklasse vegen er plassert i. På veger hvor salt tillates brukt, kan det være aktuelt å salte vegene i forkant hvis værvarslet tilsier vær som kan gi ikke godkjente føreforhold. NYE VEGKLASSER Vinterdriften av riks- og fylkesveger er etter det nye systemet delt inn i fem klasser eller standarder (A- D). De mest trafikkerte vegene er de som først blir brøytet og strødd. Disse vegene er delt inn i klasse A og B. Hovedregelen her er at det skal gjennomføres tiltak med sikte på å holde kjørebanen fri for is og snø i sykluser på 1,5 time på de mest trafikkerte vegene, klasse A. På veger der fristen for bar veg er et døgn eller mer, klasse B, skal det være bart i hjulsporene innen 2,5 til 5 timer etter at snøværet slutter. Det som byr på de største utfordringene for trafikantene er snø, is og rim i vegbanen. Salt er et effektivt middel for å hindre at snø og is fester seg til vegbanen. MINDRE VEGER Når det gjelder mindre trafikkerte veger er disse delt inn i tre klasser (C, D og E). I perioder med lite nedbør eller rimdannelse samt ved temperaturer rundt null grader, skal vegbanen i klasse C være fri for is og snø. I klassene D og E brukes salt kun unntaksvis. I kalde perioder kan vegbanen i klassene C, D og E ha et hardt og jevnt snø- og isdekke. Når det snør skal det ikke gå mer enn 2,5 til 3 timer mellom hver gang vegen blir brøytet. Dersom det er is eller rim i vegbanen skal det ikke gå mer en tre til fire timer mellom hver gang det strøs. Vegene kan ha et hardt og jevnt snø- og isdekke med maksimum to-tre cm løs snø. Kravene går altså på hyppighet og ikke på hvor mye snø det er. For gang- og sykkelveger skal det mellom kl 06:00 og 23:00 ikke gå mer enn to-tre timer mellom hver gang det brøytes. Utenom snøfall skal det være maksimalt én cm løs snø. SALTING Salt virker dårlig i kaldt vær under minus 6 grader Celsius. Det skal primært brukes preventivt. Saltet bryter ned strukturen i snøen slik at den ikke fester seg til vegbanen. Dermed kan den brøytes bort. Salt virker best på veger med stor trafikk. Avdelingsdirektør Tore Kaurin. Foto: Knut Opeide, Statens vegvesen. Salt skal ikke brukes til tining av snø og is, bortsett fra å fjerne rim og tynne ishinner i vegbanen. Ved temperaturer under minus 12 grader Celsius tillates salt bare brukt i spesielle tilfeller. Selv om entreprenørene leverer i samsvar med standarden, er føreforholdene vinterstid både krevende og varierende. Det er derfor viktig at du alltid kjører etter de faktiske forholdene på vegen. Tore Kaurin direktør for Veg- og transportavdelingen Statens vegvesen Region sør DET ER VIKTIG Å VÆRE SYNLIG! Petit Grafisk AS kan hjelpe deg med: Brosjyrer / DM Tidsskrift Program Foldere Årsrapporter Aviser Annonser Flash-bannere Plakater Messemateriell Kursmateriell Tekstforfatter Wordpress Det koster ingenting å ta en prat med oss! Kjørbekkdalen 13b Postboks 2544 Kjørbekk 3702 Skien

23 Årgang 18 - nr 1 23 FRA NULL TIL Heritage Edition Adventure Edition Land Rover tar farvel med Defender Etter 68 år tenker Land Rover at nok er nok og tar farvel med legenden Defender. Feiringen er allerede i gang og den britiske bilprodusenten med base i Solihull lanserer tre spesialmodeller for å hylle sitt bilikon. Nylig skapte seks Land Rovere den største sandtegningen som noen gang er gjort i Storbritannia. På stranda i Red Wharf Bay i Anglesey ble en nøyaktig kopi av den første Land Roveren skissert opp etter en tegning av daværende konstruksjonssjef Maurice Wilks. De tre spesialmodellene får navnene Heritage Edition, Adventure Edition og Autobiography Edition, hvor Heritage-modellen er en hyllest til den første modellen, Adventure-modellen har spesialtilpassede terrengegenskaper, mens Autobiography-modellen er en fullutrustet luksugave. Alle tre modellene blir laget i svært begrensede utgaver. Autobiography Edition Ny mikrobil fra Honda Minimale mål kjennetegner mikrobilklassen fra Japan. Nå er Honda ute med N-Boks Slash som definivt lyser opp i gatebildet. Mikrobil-klassen går også under navnet kei-biler i Japan og kommer neppe noen gang til Europa. Til det er motoren for liten og komforten og sikkerheten for dårlig. Under panseret sitter det en tresylindret motor som drar omdreininger og yter cirka 60 hester. Utenfra måler den 148 centimeter på bredden mens høyden er 171. Vekten er på nesten et tonn og bilen ruller på 13 tommers dekk. Det høres ikke veldig komfortabelt ut, men morsom å se på er den! Mercedes-Benz presenterer F 015 Under elektronikkmessen i Las Vegas dukket Mercedes-Benz opp med denne lekkerbiskenen. Den tyske bilprodusenten beskriver F 015 som en selvkjørende luksus-sedan og konseptbilen er litt større enn den nylig lanserte S-klasse. Takket være en konstruksjonen av karbonfiber, aluminium og spesialstål er konseptbilen opptil 40 prosent lettere enn andre konvensjonelle biler med samme størrelse. Interiøret består i hovedsak av tre, glass, skinn og aluminium. Seks skjermer er plassert rundt om i bilen, blant annet i dørene, for å styre dens funksjonalitet, her skal du kunne bruke blant annet håndbevegelser og øynene. F 015 skal klare km/t på 6,7 sekunder og toppfarten er begrenset oppad til 200 km/t.

24

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16" felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16 felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor MODELL UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIFT PRIS DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 51 651 kr 232 900 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 2-4. februar 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 AUTO XL NY OPEL CORSA PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER Star Bil:

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

NÅ KOMMER A3 E-TRON. 17år i. Avis TELEMARK KLART FOR SJETTE GENERASJON AV MUSTANG. Telemark KNALLÅPNING FOR STAR BIL!

NÅ KOMMER A3 E-TRON. 17år i. Avis TELEMARK KLART FOR SJETTE GENERASJON AV MUSTANG. Telemark KNALLÅPNING FOR STAR BIL! TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 14-3. desember 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 NÅ KOMMER A3 E-TRON LITEN STØRRELSE, STOR KJØREGLEDE! KNALLÅPNING FOR STAR BIL! KLART

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april Dette er ingen aprilsnarr! NB: gjelder listepris 3990 395 FELGPAKKE OG DEKK- Gjelder 4 stk EKSEMPEL: Kumho Ecowing

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

800 Dekkteam. Icesport W419. IceTouch. Elektriske priser. Ring. Dunlop. Dunlop. Hankook

800 Dekkteam. Icesport W419. IceTouch. Elektriske priser. Ring. Dunlop. Dunlop. Hankook Gå en trygg vinter i møte med Les mer på side 2-3 Hankook W419 Dunlop Icesport Elektriske priser Har du el-bil? Da har vi dekkpakkene! Prisene finner du på side 6! gratis 800 Dekkteam Du blir automatisk

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn Mål 1782 985 (949) 1007 (972) 529 1045 973 10,5 13,4 145 12,3 2791 4767 4882 1477 890 2047 1584 1832 1568 2083 2018 3798 1506

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor Partner Basic Radio/ CD Sidespeil,elektrisk innfellbare Gitter skillevegg m/luke Skuff under førerside Sidehengslet bakdører m/vindu/viskere og varmetråder Lengde og høydejusterbart ratt Innvendig kledning

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

PEUGEOT 508 RXH. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015

PEUGEOT 508 RXH. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015 PEUGEOT 508 RXH STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015 Oppdatert: 10.02.2015 508 RXH og 508 RXH Line standardutstyr Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Vinn en Mercedes-Benz ut året! Se side 2. 125-års kampanje ut oktober

Vinn en Mercedes-Benz ut året! Se side 2. 125-års kampanje ut oktober år med innovasjon Vinn en Mercedes-Benz ut året! Se side 2 125-års kampanje ut oktober Jahre Innovation Jahre Innovation Nye B-Klasse lanseres i november! Nyhet! CLS nå med 4MATIC Nye C 250 CDI 4MATIC

Detaljer

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor Partner Basic Radio/ CD Sidespeil,elektrisk innfellbare Gitter skillevegg m/luke Skuff under førerside Sidehengslet bakdører m/vindu/viskere og varmetråder Innvendig kledning varerom, 1/2 til vindushøyde

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

Bruktpriser og statsbudsjettet

Bruktpriser og statsbudsjettet Bruktpriser og statsbudsjettet Forutsigbarhet eller politisk hasard? Bilkonferanse 18. november 2014 Eilert Molstad DNB Finans eilert.molstad@dnb.no Politiske signaler Grønne skatter (bilavgifter, bompenger)

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet.

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet. 15:38 SENTRAL MARKEDSFØRING Side 1 Produktkampanjer IMAP08 Q1 1.8i, 1.8t og 1.9 TiD Dieselsalget i Norge har vist en kraftig økning det siste året. Vi fortsetter å kommunisere vår dieselrange med størst

Detaljer

TESTING UNDER EKSTREME FORHOLD

TESTING UNDER EKSTREME FORHOLD TESTING UNDER EKSTREME FORHOLD RESULTATER OPPNÅDD AV VERDENS LEDENDE PRODUSENT AV VINTERDEKK 1930 1932 Produksjonen av dekk til personbiler starter i Nokia. 1934 "Kelirengas", verdens første vinterdekk.

Detaljer

KONFIDENSIELT Bilavgifter og miljø

KONFIDENSIELT Bilavgifter og miljø KONFIDENSIELT Bilavgifter og miljø En presentasjon av hvorfor bilavgiftene bør flyttes fra kjøp til bruk, og hvordan dette kan gjennomføres Innhold Dagens bilavgifter Bil og miljø Svakhetene ved dagens

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km UTTYRNIVÅ FORBRUK l/100 km UTLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGAVGIF T PRI Bensin D 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 50 916 kr 242 000 D 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 50

Detaljer

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON.

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. BMW i3 BMW i3 Ren kjøreglede BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. 2 STANDARDUTSTYR. BMW i3 fra kr 239.900,- * Kundefordel kr 10.000,- Halogen frontlys LED baklys AC lading (opptil 3,7 kw/16a) Ladekabel for stikkontakt

Detaljer

Sikkerhetskontroll kl: B96 og BE.

Sikkerhetskontroll kl: B96 og BE. Sikkerhetskontroll kl: B96 og BE. 1. Daglig kontroll Still sittestilling, ratt, hodestøtte og speil i bilen. (Sensor forventer at elev setter i gang med dette TILKOBLING TILHENGER uoppfordret.) LYS: Blinklys,

Detaljer

kr.180 mill. Ekskl. Mva.

kr.180 mill. Ekskl. Mva. Auto Grip as Egil Stenshagen Produkter: Dekk Felger Komplette hjul 35 ansatte Årsomsetning kr.180 mill. Ekskl. Mva. Egil Stenshagen Holding AS består av 3 kjerneområder: Bil, dekk og eiendom! Egil Stenshagen

Detaljer