Offentlig journal. Rammeavtale - Leveranse av leiebil - Avis Bilutleie, RAC Norway AS / /

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Offentlig journal. Rammeavtale - Leveranse av leiebil - Avis Bilutleie, RAC Norway AS / /"

Transkript

1 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A nnhold: Rammeavtale - Leveranse av leiebil - Avis Bilutleie, RAC Norway AS / / nnhold: Avtalebrev for Konsulenttjenester Pasientreiser / / Ernst & Young AS nnhold: nvitasjon til høring om NOU 2016:25 - Organisering og styring av spesialisthelsetjenesten Høring - NOU 2016:25 - Organisering og styring av spesialisthelsetjenesten 2016/ /2016 Helse- og omsorgsdepartementet nnhold: Drift - ***** Avtalespesialist - Rakstang, Marit 2006/ /2016 UO Offl. 13, jmf. fvl. 13, 1. ledd ***** Side: 1 av 5

2 nnhold: Vedrørende søknad om sykehusgodkjenning for LHL-klinikkene Feiring - Kopi Søknad godkjenning - Utdanningsinstitusjon - Ulike spesialiteter / / Helse- og omsorgsdepartementet nnhold: MNOS Foreløpig program for Kopi nvitasjoner / Møter - ledelsen 2015/ / St. Olavs Hospital HF nnhold: RHF Brukerrepresentant til referansegruppe Svangerskap, fødsel og barselomsorg / / Helsedirektoratet nnhold: Nasjonale avtaler - Endringer HSTAT uke Hinas / /2016 Sykehusinnkjøp Side: 2 av 5

3 nnhold: Konserntillitsvalgt for YS Spekter i Helse Vest - Perioden Arbeidsgiverforeningen Spekter / / /2016 YS Kommune / YS Spekter nnhold: Anskaffelse spesialiserte rehabiliteringstjenester - Forespørsel om høring med frist Anskaffelse - Spesialiserte rehabiliteringstjenester i 2016 og / /2016 Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon, FFO Sør-Trøndelag nnhold: KP regulering for 2017 Sykehusinnkjøp - Orienteringer / /2016 nnhold: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** Personalmappe ***** ***** ***** 2015/ / P Offl. 13 jmf. fvl. 13, 1. ledd ***** Side: 3 av 5

4 nnhold: Forespørsel til RHF - Rutiner for varsling etc. Nødnett 2015 / / /2016 Helsetjenestens Driftsorganisasjon for Nødnett HF nnhold: Rammeavtale - Leveranse av drivstoff til kjøretøy - Circle K / /2016 nnhold: Rammeavtale - Leveranse av drivstoff til kjøretøy - Leaseplan Norge AS / /2016 nnhold: Rammeavtale - Leveranse av drivstoff til kjøretøy - Wex Europe Servicses AS / /2016 Side: 4 av 5

5 nnhold: nnkalling til styremøte 12. desember NTNU Technology Transfer, TTO TTO - NTNU Tecnology Transfer AS / / /2016 NTNU - Det medisinske fakultet nnhold: nvitasjon til møte februar 2016 om beredskap og beredskapsmessig samordning Beredskap / /2016 Helse Sør-Øst RHF nnhold: Ettersendt sak til styremøte i Pasientreiser ANS Pasientreiser ANS - Styremøter Felleseide selskap 2016/ /2016 Pasientreiser ANS Side: 5 av 5

Angående tilbud om foreløpig tilbakemelding på testgruppering ift. ISF PHV for perioden januar-mars Dok.dato: Dok.dato:

Angående tilbud om foreløpig tilbakemelding på testgruppering ift. ISF PHV for perioden januar-mars Dok.dato: Dok.dato: Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 20.04.2017 nnhold: Angående tilbud om foreløpig tilbakemelding på testgruppering ift. SF PHV for perioden januar-mars 2017

Detaljer

Offentlig journal. Tilskudd til sosialpediatri for / / Rapportering - Raskere tilbake - Juni 2017

Offentlig journal. Tilskudd til sosialpediatri for / / Rapportering - Raskere tilbake - Juni 2017 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 21.08.2017 nnhold: Tilskudd til sosialpediatri for 2017 Barn - Unge - Somatikk - 2017 U 2017/84-18 5758/2017 15.08.2017 St.

Detaljer

Postjournal 14.12.2015

Postjournal 14.12.2015 Side 1 av 12 Postjournal Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 17.12.2015 Spørsmål om Refusjon av kostnader i forbindelse med sykdom Fag- Diverse korrespondanse

Detaljer

Offentlig journal. Melding fra leverandør - Kjøp av bildediagnostiske undersøkelser 2016/ /

Offentlig journal. Melding fra leverandør - Kjøp av bildediagnostiske undersøkelser 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 04.10.2017 Melding fra leverandør - Kjøp av bildediagnostiske undersøkelser nnkjøp - Anskaffelse av bildediagnostiske undersøkelser

Detaljer

Offentlig journal. Rapport fra Helse Nord- Trøndelag ad oppfølgingsarbeidet 220711. Beredskap - Bombing i Oslo og angrep på Utøya 2011

Offentlig journal. Rapport fra Helse Nord- Trøndelag ad oppfølgingsarbeidet 220711. Beredskap - Bombing i Oslo og angrep på Utøya 2011 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 10.8.2011, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 11.08.2011 nnhold: Rapport fra Helse Nord- Trøndelag ad oppfølgingsarbeidet 220711 2011/422-42 4508/2011 Helse Nord-Trøndelag

Detaljer

Offentlig journal 2016/ / Ad: Overføring av pasientjournaler ved avvikling av avtalepraksis 2017/ /2017

Offentlig journal 2016/ / Ad: Overføring av pasientjournaler ved avvikling av avtalepraksis 2017/ /2017 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 25.09.2017 Svar på Spørsmål nr 1547 til skriftlig besvarelse - Kan statsården gi en oversikt over hvilke tilbud som gis til spillavhengige

Detaljer

Offentlig journal. Tildelingsskjema for kontrakt innenfor rammeavtale - Kjøp av konsulenttjenester i Helse Midt-Norge - Pasientreiser

Offentlig journal. Tildelingsskjema for kontrakt innenfor rammeavtale - Kjøp av konsulenttjenester i Helse Midt-Norge - Pasientreiser Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 11.5.2011, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 16.05.2011 nnhold: Tildelingsskjema for kontrakt innenfor rammeavtale - Kjøp av konsulenttjenester i Helse Midt-Norge

Detaljer

Offentlig journal. Tildeling av midler til drift av Helseradionettet / /

Offentlig journal. Tildeling av midler til drift av Helseradionettet / / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 04.07.2017 nnhold: Tildeling av midler til drift av Helseradionettet 2017 Nødmeldetjenesten - AMK - 2017 2017/19-9 4685/2017

Detaljer

Offentlig journal. Åpningsprotokoll 2016/ / Søknad regional funksjon intensiv habilitering 2017/ /2017

Offentlig journal. Åpningsprotokoll 2016/ / Søknad regional funksjon intensiv habilitering 2017/ /2017 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 11.10.2017 Åpningsprotokoll Helseplattformen - Prekvalifisering 2016/547-44 167/2017 09.01.2017 O Offl. 23, 3. ledd ***** Søknad

Detaljer

Offentlig journal. 2016/365 PNA utstyr og forbruksmateriell - Oppstartsmøte 2016/ /

Offentlig journal. 2016/365 PNA utstyr og forbruksmateriell - Oppstartsmøte 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 13.06.2017 2016/365 PNA utstyr og forbruksmateriell - Oppstartsmøte Anskaffelse - PNA-utstyr og forbruksvarer 2016/365-1 5587/2016

Detaljer

Offentlig journal. Invitasjon til møte angående utredning av finansieringsmodell for ambulansetjenesten 2016/ /

Offentlig journal. Invitasjon til møte angående utredning av finansieringsmodell for ambulansetjenesten 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 03.11.2017 nnhold: nvitasjon til møte angående utredning av finansieringsmodell for ambulansetjenesten 2016/382-1 5283/2016 nnhold:

Detaljer

Offentlig journal. Protokoll styremøte / /

Offentlig journal. Protokoll styremøte / / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 25.09.2017 Protokoll styremøte 22.02.17 Styremøte 22.02.2017 - Helse Midt-Norge RHF 2017/110-3 1520/2017 22.02.2017 Engasjementsbekreftelse

Detaljer

Offentlig journal. Innkalling til foretaksmøter. Foretaksmøter / /

Offentlig journal. Innkalling til foretaksmøter. Foretaksmøter / / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.3.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 18.03.2011 nnkalling til foretaksmøter Foretaksmøter - 2011 2011/33-43 212/2011 10.01.2011 Helse Nord-Trøndelag HF

Detaljer

Offentlig journal. Vedrørende håndtering av enhetspriser for legemidler og arbeid med nye rutiner for prisinformasjon 2015/ /

Offentlig journal. Vedrørende håndtering av enhetspriser for legemidler og arbeid med nye rutiner for prisinformasjon 2015/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 06.06.2017 nnhold: Vedrørende håndtering av enhetspriser for legemidler og arbeid med nye rutiner for prisinformasjon LS 2016

Detaljer

Offentlig journal. Beredskap - Unntaksrutiner. Beredskap 2011 2011/66-20 4565/2011 17.08.2011 12.08.2011 ØBAK HNR 2011 06

Offentlig journal. Beredskap - Unntaksrutiner. Beredskap 2011 2011/66-20 4565/2011 17.08.2011 12.08.2011 ØBAK HNR 2011 06 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 12.8.2011, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 17.08.2011 nnhold: Beredskap - Unntaksrutiner Beredskap 2011 U 2011/66-20 4565/2011 St. Olavs Hospital HF v/fagdirektør

Detaljer

Sakstittel: Tilsettingssak: 100 % Avtalehjemmel i klinisk psykologi - Lokalisert i Trondheim Helse Midt-Norge RHF - st. ref Dok.

Sakstittel: Tilsettingssak: 100 % Avtalehjemmel i klinisk psykologi - Lokalisert i Trondheim Helse Midt-Norge RHF - st. ref Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 04.07.2017 Vedtak om tildeling av hjemmel - nnstilt kandidat Tilsettingssak: 100 % Avtalehjemmel i klinisk psykologi - Lokalisert

Detaljer

Offentlig journal. Søknad - Refusjon av utgifter for ledsager ved rehabiliteringsopphold 2017/ /

Offentlig journal. Søknad - Refusjon av utgifter for ledsager ved rehabiliteringsopphold 2017/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 11.08.2017 nnhold: Søknad - Refusjon av utgifter for ledsager ved rehabiliteringsopphold Søknad - Dekning av utgifter - 2017/362-1

Detaljer

Offentlig journal. Oversender sak fra Midt-Agder barneverntjeneste 2016/ /

Offentlig journal. Oversender sak fra Midt-Agder barneverntjeneste 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 31.05.2017 Oversender sak fra Midt-Agder barneverntjeneste Juridisk - Anmodning om opplysninger 2016/297-2 4277/2016 22.06.2016

Detaljer

Melding til leverandør - 15/524 - Anskaffelse av Tverrfaglig spesialisert behandling for rusmiddelavhengighet (TSB) Dok.dato: Dok.

Melding til leverandør - 15/524 - Anskaffelse av Tverrfaglig spesialisert behandling for rusmiddelavhengighet (TSB) Dok.dato: Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 30.05.2017 2015/524-67 3201/2016 09.05.2016 Melding til leverandør - Delanskaffelse 1 2015/524-68 3384/2016 19.05.2016 Foilsett

Detaljer

Offentlig journal. Framtidig behov for avtalespesialistar 2016/ / Kvalitetsprisen / /2016

Offentlig journal. Framtidig behov for avtalespesialistar 2016/ / Kvalitetsprisen / /2016 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 07.06.2016 nnhold: Framtidig behov for avtalespesialistar Behov for avtalespesialister 2016/2606-3 16467/2016 22.05.2016 Norsk

Detaljer

Offentlig journal. Ad: Krav om dekning av saksomkostninger samt oppreisning. Helse Sunnmøre HF - Juridisk bistand - ***** ***** 2011/196-12 5394/2011

Offentlig journal. Ad: Krav om dekning av saksomkostninger samt oppreisning. Helse Sunnmøre HF - Juridisk bistand - ***** ***** 2011/196-12 5394/2011 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 21.9.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 29.09.2011 Ad: Krav om dekning av saksomkostninger samt oppreisning Helse Sunnmøre HF - Juridisk bistand - 2011/196-12

Detaljer

Dok.dato: Dok.dato: Dok.dato:

Dok.dato: Dok.dato: Dok.dato: Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 01.09.2017 nnhold: Statusrapport hjernehelse - nvitasjon til deltakelse i ekstern referansegruppe Statusrapport hjernehelse -

Detaljer

Offentlig journal. Angående Regionalt standardisert pasientforløp (R-SPF). Truende prematur fødsel og for tidlig fødte. 2015/ /2015

Offentlig journal. Angående Regionalt standardisert pasientforløp (R-SPF). Truende prematur fødsel og for tidlig fødte. 2015/ /2015 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 08.09.2017 Angående Regionalt standardisert pasientforløp (R-SPF). Truende prematur fødsel og for tidlig fødte. Standardiserte

Detaljer

Sammendrag møte 01.03.2011 mellom Byarkivet Trondheim kommune, St. Olavs Hospital HF, Helse Midt-Norge RHF. Dok.dato: 02.03.2011. Dok.

Sammendrag møte 01.03.2011 mellom Byarkivet Trondheim kommune, St. Olavs Hospital HF, Helse Midt-Norge RHF. Dok.dato: 02.03.2011. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 27.5.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 30.05.2011 Sammendrag møte 01.03.2011 mellom Byarkivet Trondheim kommune, St. Olavs Hospital HF, Helse Midt-Norge

Detaljer

Journaldato: , Dokumenttype: I,U,N,X, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Annet om psykisk helsevern og rusomsorg. Dok.

Journaldato: , Dokumenttype: I,U,N,X, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Annet om psykisk helsevern og rusomsorg. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 24.3.2017-26.3.2017, Dokumenttype:,,N,X, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 - Annet om psykisk helsevern og rusomsorg 27.03.2017 Styremøte 29.03.2017 - nnkalling

Detaljer

Offentlig journal. Internt styringsgruppemøte / / Internt styringsgruppemøte

Offentlig journal. Internt styringsgruppemøte / / Internt styringsgruppemøte Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.10.2017 nternt styringsgruppemøte 02.11.2016 Helseplattformen - nterne styringsgrupper 2016/540-1 8010/2016 02.11.2016 O nternt

Detaljer

Offentlig journal. KLINBEFORSK - Forslag til navn på medlemmer til programstyret 2016/ /

Offentlig journal. KLINBEFORSK - Forslag til navn på medlemmer til programstyret 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 25.11.2016 KLNBEFORSK - Forslag til navn på medlemmer til programstyret Forskning Nasjonale saker 2016 2016/359-13 6737/2016

Detaljer

Offentlig journal. Invitasjon til møte. Nordmøre og Romsdal HF / /

Offentlig journal. Invitasjon til møte. Nordmøre og Romsdal HF / / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 7.2.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 11.02.2011 nvitasjon til møte. Nordmøre og Romsdal HF - 2010 2010/93-42 4909/2010 08.07.2010 Petroleumstilsynet Ang.

Detaljer

Invitasjon til å delta i prosjekt om helseberedskap for olje- og gassvirksomheten i Norskehavet, med fokus på spesialisthelsetjenestens oppgaver

Invitasjon til å delta i prosjekt om helseberedskap for olje- og gassvirksomheten i Norskehavet, med fokus på spesialisthelsetjenestens oppgaver Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 11.3.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 15.03.2011 nvitasjon til å delta i prosjekt om helseberedskap for olje- og gassvirksomheten i Norskehavet, med fokus

Detaljer

Høring - Nasjonal tiltaksplan for behovsdrevet innovasjon og næringsutvikling i helse- og omsorgssektoren

Høring - Nasjonal tiltaksplan for behovsdrevet innovasjon og næringsutvikling i helse- og omsorgssektoren Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 11.2.2011, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 15.02.2011 nnhold: Høring - Nasjonal tiltaksplan for behovsdrevet innovasjon og næringsutvikling i helse- og omsorgssektoren

Detaljer

Offentlig journal. Innkalling styremøte 24.06.11. Styremøte 24.06.2011 - Helse Midt-Norge RHF 2011/15-1 414/2011 17.06.2011 08.08.

Offentlig journal. Innkalling styremøte 24.06.11. Styremøte 24.06.2011 - Helse Midt-Norge RHF 2011/15-1 414/2011 17.06.2011 08.08. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 4.8.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 08.08.2011 nnhold: nnkalling styremøte 24.06.11 Styremøte 24.06.2011 - Helse Midt-Norge RHF 2011/15-1 414/2011 17.06.2011

Detaljer

Offentlig journal. Årsregnsskap Stavanger Helseforskning 2016/ / REG/TTRO REG/TTRO

Offentlig journal. Årsregnsskap Stavanger Helseforskning 2016/ / REG/TTRO REG/TTRO Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 20.03.2017 nnhold: Årsregnsskap Stavanger Helseforskning Årsoppgjer 2 2/3293-15 1369/2017 15.03.2017 REG/TTRO 131 REG/TTRO Avsender

Detaljer

Journaldato: , Dokumenttype: I,U,n,X, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Annet om psykisk helsevern og rusomsorg. Dok.

Journaldato: , Dokumenttype: I,U,n,X, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Annet om psykisk helsevern og rusomsorg. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 1.12.2016-2.12.2016, Dokumenttype:,U,n,X, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 - Annet om psykisk helsevern og rusomsorg nnhold: Virksomhetsrapportering Helse

Detaljer

SV: 201102196-5 Brev fra Statens helsetilsyn vedrørende svikt i pasientadministrative systemer og elektroniske pasientjournaler. Dok.dato: 15.09.

SV: 201102196-5 Brev fra Statens helsetilsyn vedrørende svikt i pasientadministrative systemer og elektroniske pasientjournaler. Dok.dato: 15.09. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 19.9.2011, Dokumenttype:,,n, Status: J,A 29.09.2011 SV: 201102196-5 Brev fra Statens helsetilsyn vedrørende svikt i pasientadministrative systemer og elektroniske

Detaljer

Dok.dato: Dok.dato: Dok.dato:

Dok.dato: Dok.dato: Dok.dato: Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 27.11.2017 Svar - søknad om junior- senioravtale Avtalespesialist - Plesner, Hans Jørgen 2006/410-37 3963/2017 06.06.2017 Hans

Detaljer

Offentlig journal. Avtale om forvaltningstjenester LØ - Helse Nord-Trøndelag HF - Signert 2016/ /

Offentlig journal. Avtale om forvaltningstjenester LØ - Helse Nord-Trøndelag HF - Signert 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 10.01.2017 Avtale om forvaltningstjenester LØ - Helse Nord-Trøndelag HF - Signert Avtale - Forvaltningstjenester LØ 2016/284-1

Detaljer

Offentlig journal. VS: Ukentlig oversikt.xls-uke 17. Fristbrudd, Ventetider og kvalitetsindikatorer - 2011 2011/170-51 2575/2011 06.05.2011 02.05.

Offentlig journal. VS: Ukentlig oversikt.xls-uke 17. Fristbrudd, Ventetider og kvalitetsindikatorer - 2011 2011/170-51 2575/2011 06.05.2011 02.05. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 2.5.2011, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 06.05.2011 nnhold: VS: Ukentlig oversikt.xls-uke 17 2011/170-51 2575/2011 nnhold: rapporter fra HNT-uke 17 2011/170-52

Detaljer

Offentlig journal. Melding fra leverandør - Anskaffelse av arbeidsrettet rehabilitering 2017/ /

Offentlig journal. Melding fra leverandør - Anskaffelse av arbeidsrettet rehabilitering 2017/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 08.11.2017 2017/463-4 7232/2017 23.10.2017 2017/463-5 7284/2017 25.10.2017 2017/463-6 7390/2017 30.10.2017 2017/463-8 7392/2017

Detaljer

Dok.dato: Dok.dato: Dok.dato:

Dok.dato: Dok.dato: Dok.dato: Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype: I,,N, Status: J,A 06.10.2017 Budsjettdisponeringsmyndighet - standardiserte beløpsgrenser i Helse Midt-Norge Fullmakter standardiserte regler

Detaljer

Offentlig journal. Orientering om avslutning av prosjektet 2017/ / NIKT/ORJBYE

Offentlig journal. Orientering om avslutning av prosjektet 2017/ / NIKT/ORJBYE Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: - 25.06.2017, Dokumenttype:,, Status: J,A 20.07.2017 Orientering om avslutning av prosjektet Anskaffelse: 53 Ny teknologi AMK - Samarbeid mellom Direktoratet

Detaljer

Helse Sør-Øst RHF - Offentlig journal

Helse Sør-Øst RHF - Offentlig journal I, Inngående eksternt produsert, 08/00095-66 Trenger mer informasjon Brønnøysundregisteret Brønnøysundregistrene Styre- og eieroppfølging Dok. dato: 23.06.2017 Arkivdel: Sakarkiv 011 Inngående eksternt

Detaljer

Offentlig journal. Journalopplysninger - ***** ***** ***** ***** ***** ***** 2016/ /

Offentlig journal. Journalopplysninger - ***** ***** ***** ***** ***** ***** 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 06.12.2016 nnhold: 2016/6160-1 45555/2016 nnhold: 2016/6161-1 45557/2016 29.11.2016 nnhold: 2016/6162-1 45561/2016 nnhold: Nav

Detaljer

Offentlig journal. Avklaringer og tilbakemeldinger til prosjektet 2017/ / NIKT/DKAI Direktoratet for e-helse

Offentlig journal. Avklaringer og tilbakemeldinger til prosjektet 2017/ / NIKT/DKAI Direktoratet for e-helse Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: - 16.04.2017, Dokumenttype:,, Status: J,A 20.04.2017 Avklaringer og tilbakemeldinger til prosjektet Prosjektmandat - Etablering av nasjonal arkitekturstyring

Detaljer

Offentlig journal. Organisering av forvaltning av digital samhandling/e meldinger 2013/ /

Offentlig journal. Organisering av forvaltning av digital samhandling/e meldinger 2013/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype: I,, Status: J,A 07.08.2017 Organisering av forvaltning av digital samhandling/e meldinger Styringsgruppe IKT og Samhandling 2013/390-3 1486/2015

Detaljer

Dok.dato: Svar: Oppnevning av kontaktpersoner og oppdatering av institusjonsliste for Helse Midt-Norge RHF. Dok.dato:

Dok.dato: Svar: Oppnevning av kontaktpersoner og oppdatering av institusjonsliste for Helse Midt-Norge RHF. Dok.dato: Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 10.11.2017 Tilbakemelding på prosjektplan KoRus - Kompetanseutvikling rus og vold Rusbehandling TSB - Nasjonale Prosjekter 2015/349-2

Detaljer

Offentlig journal. Oppfølging etter første tertial / /

Offentlig journal. Oppfølging etter første tertial / / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 07.07.2016 TSB-avtale 2015-2020 Bergensklinikkene 2014/885-44 19258/2016 27.06.2016 Stiftelsen Bergensklinikkene Midlar til Regionalt

Detaljer

Sakstittel: Anskaffelse Kjøp av pasientreiser i Sør-Trøndelag fylke unntatt Trondheim, Malvik, Rissa, Selbu og Tydal. Dok.dato:

Sakstittel: Anskaffelse Kjøp av pasientreiser i Sør-Trøndelag fylke unntatt Trondheim, Malvik, Rissa, Selbu og Tydal. Dok.dato: Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 20.11.2017 Tilbud - M - Hemne, Snillfjord 2017/385-18 6633/2017 25.09.2017 Tilbud - L - Skaun 2017/385-19 6634/2017 25.09.2017

Detaljer

Dok.dato: 09.02.2011. Dok.dato: 31.03.2011

Dok.dato: 09.02.2011. Dok.dato: 31.03.2011 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 8.4.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 13.04.2011 nnkalling 01.04.11 Styremøte - Helse Midt-Norge RHF 2011/13-7 1001/2011 09.02.2011 Helse Midt-Norge RHF,

Detaljer

Offentlig journal. Internrevisjonsrapport - kompetanseprofilen i helseforetakene. Internrevisjon 2010 - Kompetanseprofilen i HF`ene

Offentlig journal. Internrevisjonsrapport - kompetanseprofilen i helseforetakene. Internrevisjon 2010 - Kompetanseprofilen i HF`ene Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 7.4.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 13.04.2011 nternrevisjonsrapport - kompetanseprofilen i helseforetakene nternrevisjon 2010 - Kompetanseprofilen i

Detaljer

Offentlig journal. Videresender henvendelse til Pasientreiser Helse Stavanger HF for oppfølging 2016/ /

Offentlig journal. Videresender henvendelse til Pasientreiser Helse Stavanger HF for oppfølging 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 03.06.2016 Videresender henvendelse til Pasientreiser Helse Stavanger HF for oppfølging Henvendelse vedørende pasientreiser 2016/2840-2

Detaljer

Offentlig journal. Bekymring brukerråd Lade Behandlingssenter - Svar fra Helse Midt-Norge RHF 2017/ /

Offentlig journal. Bekymring brukerråd Lade Behandlingssenter - Svar fra Helse Midt-Norge RHF 2017/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 03.02.2017 Bekymring brukerråd Lade Behandlingssenter - Svar fra Helse Midt-Norge RHF Rusbehandling TSB - Oppfølging og korrespondanse

Detaljer

Offentlig journal. VS: Spm. nr. 752 til skriftlig besvarelse. Kostholdstilbud på våre sykehus 2011/103-2 647/2011 26.01.2011 28.01.

Offentlig journal. VS: Spm. nr. 752 til skriftlig besvarelse. Kostholdstilbud på våre sykehus 2011/103-2 647/2011 26.01.2011 28.01. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 28.1.2011, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 14.02.2011 nnhold: VS: Spm. nr. 752 til skriftlig besvarelse Kostholdstilbud på våre sykehus U 2011/103-2 647/2011

Detaljer

Offentlig journal. Journaldato HELSE SØR-ØST. Journalenhet: Alle. Avdeling: Alle. Inngående dokumenter: Ja. Utgående dokumenter: Ja

Offentlig journal. Journaldato HELSE SØR-ØST. Journalenhet: Alle. Avdeling: Alle. Inngående dokumenter: Ja. Utgående dokumenter: Ja HELSE SØR-ØST Offentlig journal Journaldato26.02.2016 Journalenhet: Alle Avdeling: Alle Inngående dokumenter: Ja Utgående dokumenter: Ja Antall sider inkl.forside: 8 Helse Sør-Øst RHF Utskriftsdato 01.03.2016

Detaljer

Offentlig journal. Fråsegn frå Sunnmøre Regionråd om Neonatal avdeling i Ålesund 2016/ /

Offentlig journal. Fråsegn frå Sunnmøre Regionråd om Neonatal avdeling i Ålesund 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 03.11.2017 Fråsegn frå Sunnmøre Regionråd om Neonatal avdeling i Ålesund Helse Midt-Norge RHF - Styret og administrasjon - 2016

Detaljer

Offentlig journal. Oppfølging av innsats mot sosial dumping i statlig sektor - hva gjør vi for å holde orden i eget hus. Rapportering - sosial dumping

Offentlig journal. Oppfølging av innsats mot sosial dumping i statlig sektor - hva gjør vi for å holde orden i eget hus. Rapportering - sosial dumping Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 7.3.2011, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 09.03.2011 nnhold: Oppfølging av innsats mot sosial dumping i statlig sektor - hva gjør vi for å holde orden i eget

Detaljer

Dok.dato: Dok.dato:

Dok.dato: Dok.dato: Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype: I,, Status: J,A 03.08.2017 ***** ***** ***** ***** ***** Personalmappe - ***** ***** ***** 2017/75-2 4384/2017 07.03.2017 Tilg.kode P Hjemmel:

Detaljer

Offentlig journal. Avtale - Seniorordning 2006/ / Tilsagn om støtte til samhandlingsprosjekt 2015/ /2017

Offentlig journal. Avtale - Seniorordning 2006/ / Tilsagn om støtte til samhandlingsprosjekt 2015/ /2017 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 06.07.2017 Avtale - Seniorordning Avtalespesialist - psen, Hans Ejner 2006/481-25 2602/2017 31.03.2017 Hans psen Tilsagn om

Detaljer

Høringssvar - Forslag om å innføre forbud mot bruk av plagg som helt eller delvis dekker ansikt i barnehager og utdanningsinstitusjoner

Høringssvar - Forslag om å innføre forbud mot bruk av plagg som helt eller delvis dekker ansikt i barnehager og utdanningsinstitusjoner Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 11.10.2017 Høringssvar - Forslag om å innføre forbud mot bruk av plagg som helt eller delvis dekker ansikt i barnehager og utdanningsinstitusjoner

Detaljer

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2010/242-34 1934/2010 17.06.2010 05.06.

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2010/242-34 1934/2010 17.06.2010 05.06. Offentlig journal Seleksjon: Journaldato: 17.6.2010-18.6.2010, Dokumenttype: I,U, Status: J,A Rapport generert: 18.06.2010 Styresak 78-2010 Orienteringssaker Helse Nord RHF - Styret - Innkallinger - Protokoller

Detaljer

Offentlig journal. Utsendte konkurransedokumenter 2016/ / Spørsmål og svar til leverandører 2016/ /2016

Offentlig journal. Utsendte konkurransedokumenter 2016/ / Spørsmål og svar til leverandører 2016/ /2016 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 25.09.2017 tsendte konkurransedokumenter 2016/263-4 3798/2016 04.04.2016 Spørsmål og svar til leverandører 2016/263-5 3799/2016

Detaljer

Offentlig journal. Søknad om utvidet overtidsarbeid 2016/169-2 3278/2016 26.05.2016 27.05.2016

Offentlig journal. Søknad om utvidet overtidsarbeid 2016/169-2 3278/2016 26.05.2016 27.05.2016 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 14.06.2016 nnhold: Søknad om utvidet overtidsarbeid Utvidet overtidsarbeid U 2016/169-2 3278/2016 26.05.2016 Arbeidstilsynet

Detaljer

Offentlig journal. Utbetalingsvedtak av 28.07.2014 (vedtaksref:100003477923074) Helfo - vedtak om utbetaling - 2014 2014/45-79 12669/2014 28.07.

Offentlig journal. Utbetalingsvedtak av 28.07.2014 (vedtaksref:100003477923074) Helfo - vedtak om utbetaling - 2014 2014/45-79 12669/2014 28.07. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 2014.07.30, Dokumenttype:,, Status: J,A 15.10.2014 tbetalingsvedtak av 28.07.2014 (vedtaksref:100003477923074) Helfo - vedtak om utbetaling - 2014 2014/45-79

Detaljer

Offentlig journal. Høringssvar fra Helse Vest RHF 2016/ / FAG/HSTENB

Offentlig journal. Høringssvar fra Helse Vest RHF 2016/ / FAG/HSTENB Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 23.02.2017 Høringssvar fra Høring NO 2016:16 - Ny barnevernslov 2016/3316-2 540/2017 31.01.2017 FAG/HSTENB 008 Barne- og likestillingsdepartementet

Detaljer

Offentlig journal. RE: oppfølgingsmøte i august - status Stortingets anmodningsvedtak - elektive kirurgi 2016/ /

Offentlig journal. RE: oppfølgingsmøte i august - status Stortingets anmodningsvedtak - elektive kirurgi 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 16.01.2018 RE: oppfølgingsmøte i august - status Stortingets anmodningsvedtak - elektive kirurgi tviklingsplaner 2016-2017 2016/230-46

Detaljer

Offentlig journal. Avtale om og kostnader for leie av lagerlokale 2016/272-1 4126/2016 14.06.2016 22.06.2016. Nye refusjonstakster billeddiagnostikk

Offentlig journal. Avtale om og kostnader for leie av lagerlokale 2016/272-1 4126/2016 14.06.2016 22.06.2016. Nye refusjonstakster billeddiagnostikk Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 01.07.2016 Avtale om og kostnader for leie av lagerlokale Eiendom - St. Olavs Hospital - Regionalt lager / Sentrallager 2016/272-1

Detaljer

Offentlig journal. Trondheim Kommune: Internt styringsgruppemøte / /

Offentlig journal. Trondheim Kommune: Internt styringsgruppemøte / / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 26.10.2017 Trondheim Kommune: nternt styringsgruppemøte 19.12.2016 Helseplattformen - nterne styringsgrupper 2016/540-8 24/2017

Detaljer

Offentlig journal. Utbetaling av lån til investeringar i november / / ØKO/KROTER ØKO/KROTER

Offentlig journal. Utbetaling av lån til investeringar i november / / ØKO/KROTER ØKO/KROTER Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 11.11.2 nnhold: Utbetaling av lån til investeringar i november 2 nvesteringslån 2 U 2/2832-8 21494/2 01.11.2 ØKO/KROTER 163

Detaljer

Offentlig journal. Henvendelse vedrørende avtalespesialister innenfor psykologi/psykiatri 2016/ /

Offentlig journal. Henvendelse vedrørende avtalespesialister innenfor psykologi/psykiatri 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.12.2016 Henvendelse vedrørende avtalespesialister innenfor psykologi/psykiatri Henvendelse vedrørende avtalespesialister innenfor

Detaljer

Offentlig journal. Innkalling til møte i revisjonskomiteen Revisjonskomiteen / /

Offentlig journal. Innkalling til møte i revisjonskomiteen Revisjonskomiteen / / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.2.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 21.02.2011 nnkalling til møte i revisjonskomiteen 07.02.11 Revisjonskomiteen 2011 2011/120-1 1072/2011 Revisjonskomiteen

Detaljer

Offentlig journal. Ad: Søknad om dekning av støtte til donorbehandling. Søknad - Dekning av utgifter - ***** ***** ***** ***** 2011/131-3 982/2011

Offentlig journal. Ad: Søknad om dekning av støtte til donorbehandling. Søknad - Dekning av utgifter - ***** ***** ***** ***** 2011/131-3 982/2011 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 15.3.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 17.03.2011 Ad: Søknad om dekning av støtte til donorbehandling Søknad - Dekning av utgifter - ***** ***** ***** *****

Detaljer

Offentlig journal. Rapportering til Statistisk sentralbyrå for 2010 - Helse Midt-Norge RHF SSB - 2011 2011/21-1 650/2011 26.01.2011 27.01.

Offentlig journal. Rapportering til Statistisk sentralbyrå for 2010 - Helse Midt-Norge RHF SSB - 2011 2011/21-1 650/2011 26.01.2011 27.01. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 27.1.2011, Dokumenttype:,U,N, Status: J,A 14.02.2011 nnhold: Rapportering til Statistisk sentralbyrå for 2010 - Helse Midt-Norge RHF SSB - 2011 2011/21-1

Detaljer

Offentlig journal. Kjøp av Designtjenester - Avlysning av konkurranse. Rammeavtale 700018 - Kjøp av Designtenester 2014/920-3 6833/2014 11.12.

Offentlig journal. Kjøp av Designtjenester - Avlysning av konkurranse. Rammeavtale 700018 - Kjøp av Designtenester 2014/920-3 6833/2014 11.12. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 11.12.2014 2014/920-3 6833/2014 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Dinamo AS 2014/920-4

Detaljer

Offentlig journal. Kommunale sykestueplasser i Finnmark. Drift av sykestueplasser i Finnmark - generelt 2014/2568-9 21245/2014 27.11.2014 21.11.

Offentlig journal. Kommunale sykestueplasser i Finnmark. Drift av sykestueplasser i Finnmark - generelt 2014/2568-9 21245/2014 27.11.2014 21.11. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 23.03.2015 nnhold: Kommunale sykestueplasser i Finnmark Drift av sykestueplasser i Finnmark - generelt 2014/2568-9 21245/2014

Detaljer

Dokument 15/ Deltakere i arbeidsgruppe for somatisk helse og levevaner - Pakkeforløp for psykisk helse og rus. Dok.dato: Dok.

Dokument 15/ Deltakere i arbeidsgruppe for somatisk helse og levevaner - Pakkeforløp for psykisk helse og rus. Dok.dato: Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 27.06.2016 nnhold: Dokument 15/8476-51 Deltakere i arbeidsgruppe for somatisk helse og levevaner - Pakkeforløp for psykisk helse

Detaljer

Journaldato: 16.10.15, Journalenhet: jprs, sen, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Sametingsvalg. Dok.dato: 14.10.

Journaldato: 16.10.15, Journalenhet: jprs, sen, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Sametingsvalg. Dok.dato: 14.10. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.10.15, Journalenhet: jprs, sen, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 - Sametingsvalg 20.10.2015 Svar på høring til ny kvalitetsstrategi Helse

Detaljer

Offentlig journal. Brev til helseforetakene om tilleggsrapportering til HOD - Overgrepsmottak 2015/ /

Offentlig journal. Brev til helseforetakene om tilleggsrapportering til HOD - Overgrepsmottak 2015/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 06.02.2017 Brev til helseforetakene om tilleggsrapportering til HOD - Overgrepsmottak Overgrepsmottak - Oppdragsdokumentet

Detaljer

Journaldato: 06.06.2013, Journalenhet: SK-J - Skjervøy kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 31.05.2013. Klassering: SKKU/AT. Dok.

Journaldato: 06.06.2013, Journalenhet: SK-J - Skjervøy kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 31.05.2013. Klassering: SKKU/AT. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: SK-J - Skjervøy kommune, Dokumenttype:,U, Status: J,A 07.06.2013 nnhold: Ledig stilling som assistent i Arnøyhamn SFO / Barnehage 2013/1914-3

Detaljer

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2010/239-27 907/2010 26.04.2010 13.04.

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2010/239-27 907/2010 26.04.2010 13.04. Offentlig journal Seleksjon: Journaldato: 26.4.2010-28.4.2010, Dokumenttype: I,U, Status: J,A Rapport generert: 28.04.2010 Nasjonal Pasientsikkerhetskonferanse 30. september 2010 Møter - konferanser -

Detaljer

Offentlig journal. Søknad og CV - Sykepleier - st. ref. (2431585373) Tilsettingssak - Sykepleier Kirurgisk/ortopedisk sengepost - st. ref.

Offentlig journal. Søknad og CV - Sykepleier - st. ref. (2431585373) Tilsettingssak - Sykepleier Kirurgisk/ortopedisk sengepost - st. ref. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 04.05.2015 nnhold: lsettingssak - Sykepleier Kirurgisk/ortopedisk sengepost - st. ref. 2431585373 2014/3510-2 659/2015 Stina

Detaljer

Offentlig journal. Konkurransegrunnlag kunngjort i Doffin. Arbeidsmiljøundersøkelser AMUS - 2010 / 2011 2010/375-33 5301/2010 09.08.2010 03.02.

Offentlig journal. Konkurransegrunnlag kunngjort i Doffin. Arbeidsmiljøundersøkelser AMUS - 2010 / 2011 2010/375-33 5301/2010 09.08.2010 03.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 3.2.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 11.02.2011 Konkurransegrunnlag kunngjort i Doffin Arbeidsmiljøundersøkelser AMS - 2010 / 2011 2010/375-33 5301/2010

Detaljer

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2012/351-34 3769/2013 13.06.2013 13.05.

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2012/351-34 3769/2013 13.06.2013 13.05. Offentlig journal Seleksjon: Journaldato: 13.6.2013-14.6.2013, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 Rapport generert: 14.06.2013 Møte i Regionalt brukerutvalg 05062013 - protokoll Regionalt

Detaljer

Dok.dato: 18.08.2011. Dok.dato: 18.08.2011

Dok.dato: 18.08.2011. Dok.dato: 18.08.2011 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 19.8.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 24.08.2011 nnhold: Godkjenning av nasjonale tjenester i spesialisthelsetjenesten Nasjonale tjenester i spesialisthelsetjenesten

Detaljer

Offentlig journal. Motregning - forståelse av inngått avtale. Helse Sunnmøre HF - 2010 - Juridisk bistand 2010/66-26 230/2011 10.01.2011 29.04.

Offentlig journal. Motregning - forståelse av inngått avtale. Helse Sunnmøre HF - 2010 - Juridisk bistand 2010/66-26 230/2011 10.01.2011 29.04. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 29.4.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 03.05.2011 Motregning - forståelse av inngått avtale Helse Sunnmøre HF - 2010 - Juridisk bistand 2010/66-26 230/2011

Detaljer

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2011/19-61 6626/2013 03.10.2013 03.10.

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2011/19-61 6626/2013 03.10.2013 03.10. Offentlig journal Seleksjon: Journaldato: 3.10.2013-4.10.2013, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 Rapport generert: 04.10.2013 Sigma Nord AS U 2011/19-61 6626/2013 03.10.2013 03.10.2013

Detaljer

Journaldato: 28.3.2011-30.3.2011, Ta med underordnede enheter: 0, Dokumenttype: I,U, Status: J,A

Journaldato: 28.3.2011-30.3.2011, Ta med underordnede enheter: 0, Dokumenttype: I,U, Status: J,A Journal Seleksjon: Rapport generert: 30.03.2011 Personalmappe Journaldato: 28.3.2011-30.3.2011, Ta med underordnede enheter: 0, Dokumenttype: I,U, Status: J,A U 2011/59-2 1935/2011 29.03.2011 09.03.2011

Detaljer

Offentlig journal. Tilskot til medisinske kvalitetsregister 2016/ /

Offentlig journal. Tilskot til medisinske kvalitetsregister 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 22.05.2017 Tilskot til medisinske kvalitetsregister nntektsramme 2017 2016/3149-8 2677/2017 15.05.2017 Nasjonal KT HF is:vs:felles

Detaljer

Offentlig journal. Vikar med seniorkompetanse/kompetanse innen regnskap/revisjon 2015/ /

Offentlig journal. Vikar med seniorkompetanse/kompetanse innen regnskap/revisjon 2015/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 23.05.2017 Vikar med seniorkompetanse/kompetanse innen regnskap/revisjon Anskaffelse - Rammeavtale Hemit Konsulent - og Prosjektledelse

Detaljer

Offentlig journal. Oppnevning av valgstyre for valg av ansatterepresentanter til styrene RHF og HF 2016/ /

Offentlig journal. Oppnevning av valgstyre for valg av ansatterepresentanter til styrene RHF og HF 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 06.01.2017 Oppnevning av valgstyre for valg av ansatterepresentanter til styrene RHF og HF Valg av ansatterepresentanter 2017

Detaljer

Offentlig journal. Nasjonal anskaffelse av løsning for økonomi og logistikk under NPSS-programmet - meddelelse om kontraktstildeling

Offentlig journal. Nasjonal anskaffelse av løsning for økonomi og logistikk under NPSS-programmet - meddelelse om kontraktstildeling Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 18.3.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 21.03.2011 Nasjonal anskaffelse av løsning for økonomi og logistikk under NPSS-programmet - meddelelse om kontraktstildeling

Detaljer

Dok.dato: Tilsettingssak - Anestesi- og/eller Intensiv sykepleier Enhet Kirkenes Luftambulanse - st. ref Dok.

Dok.dato: Tilsettingssak - Anestesi- og/eller Intensiv sykepleier Enhet Kirkenes Luftambulanse - st. ref Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.08.2017 nnhold: Tilsynssak - Fylkesmannen i Finnmark - Anmodning om journalopplysninger og uttalelse sient - 2017/1220-2 10599/2017

Detaljer

Offentlig journal. Behov for avklaring vedr. Zikavirus og finansiering av analyser av blodprøver 2016/ /

Offentlig journal. Behov for avklaring vedr. Zikavirus og finansiering av analyser av blodprøver 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 12.07.2 Behov for avklaring vedr. Zikavirus og finansiering av analyser av blodprøver Zikavirusinfeksjoner 2/2600-11 19481/2

Detaljer

Dok.dato: Dok.dato: Møte i Regionalt brukerutvalg i Helse Nord RHF 08JUN innkalling og saksdokumenter, ettersendelse

Dok.dato: Dok.dato: Møte i Regionalt brukerutvalg i Helse Nord RHF 08JUN innkalling og saksdokumenter, ettersendelse Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 06.06.2016 nnhold: Utbetalingsvedtak av (vedtaksref:100004406776569) Helfo - vedtak om utbetaling - 2016 2016/1-55 6649/2016

Detaljer

Offentlig journal Periode:14062007-14062007

Offentlig journal Periode:14062007-14062007 Offentlig journal Periode:14062007-14062007 Journalenhet: Alle Avdeling: Alle Kontor: Alle Saksbehandler: Alle Notater (N): Ja Notater (X): Ja 03/00047-175 Dok.dato: 11062007 Grad: U 0 Par.: Advokatfirmaet

Detaljer

Offentlig journal. Raskere tilbake mai 2016. Rapportering - raskere tilbake 2015-2016 REG 03.05.2016 09.05.2016 16173/2016 REG

Offentlig journal. Raskere tilbake mai 2016. Rapportering - raskere tilbake 2015-2016 REG 03.05.2016 09.05.2016 16173/2016 REG Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 09.05.2016 nnhold: Raskere tilbake mai 2016 Rapportering - raskere tilbake 2015-2016 Sak/dok nr: 2015/1479-211 Løpenr.: 16173/2016

Detaljer

Offentlig journal. Ang kjøp av rehabiliteringstjenester fra Beitostølen helsesportsenter. Rehabilitering - Habilitering - Beitostølen - 2011

Offentlig journal. Ang kjøp av rehabiliteringstjenester fra Beitostølen helsesportsenter. Rehabilitering - Habilitering - Beitostølen - 2011 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 4.2.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 11.02.2011 Ang kjøp av rehabiliteringstjenester fra Beitostølen helsesportsenter Rehabilitering - Habilitering - Beitostølen

Detaljer

Offentlig journal. Oppfølging etter andre tertial 2015. TSB-avtale 2015-2020 Rogaland a-senter 2014/889-15 12567/2015 26.10.2015 19.10.

Offentlig journal. Oppfølging etter andre tertial 2015. TSB-avtale 2015-2020 Rogaland a-senter 2014/889-15 12567/2015 26.10.2015 19.10. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 26.10.2015 nnhold: Oppfølging etter andre tertial 2015 TSB-avtale 2015-2020 Rogaland a-senter 2014/889-15 12567/2015 19.10.2015

Detaljer

Helse Sør-Øst RHF - Offentlig journal

Helse Sør-Øst RHF - Offentlig journal I, Inngående eksternt produsert, 08/00844-60 Garanti Centric Care AS - NOK 700 000 kroner Bank - avtale / garanti DNB Bank ASA HR-avdeling 121 tgående internt produsert, 08/00844-61 Garanti Centric Care

Detaljer

Dok.dato: Klassering: 016 FAG/SKOING. Dok.dato: Klassering: 008 PERS/ORG/GIEA. Dok.dato:

Dok.dato: Klassering: 016 FAG/SKOING. Dok.dato: Klassering: 008 PERS/ORG/GIEA. Dok.dato: Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 03.07.2017 nnhold: Kopi - oversender brev om revidert oppdragsbrev Odda sjukehus Utviklingsprosjekt Odda og Stord sjukehus 2/2590-44

Detaljer

Offentlig journal. Svar - Høring - NOU 2016 : 13 Samvittighetsfrihet i arbeidslivet 2016/ /

Offentlig journal. Svar - Høring - NOU 2016 : 13 Samvittighetsfrihet i arbeidslivet 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 23.05.2017 Svar - Høring - NO 2016 : 13 Samvittighetsfrihet i arbeidslivet Høring - Samvittighetsfrihet i arbeidslivet 2016/479-4

Detaljer

Offentlig journal. Henvisning ***** ***** ***** ***** ***** 2016/ /

Offentlig journal. Henvisning ***** ***** ***** ***** ***** 2016/ / Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 15.06.2016 nnhold: Henvisning ***** ***** ***** ***** ***** Psykisk helsevern - ***** ***** ***** ***** U 2016/2926-2 18813/2016

Detaljer