Turneringsreglement Haugesunds Avis Gatecup 2014

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Turneringsreglement Haugesunds Avis Gatecup 2014"

Transkript

1 Turneringsreglement Haugesunds Avis Gatecup 2014 Arr.: Kolnes IL Haugesund Avis Gateup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet og i samsvar med det anbefalte forslag fra NFF. JURY Turneringens jury vil bestå av fire medlemmer, tre av dem tilhørende en annen klubb enn Kolnes IL. Alle avgjørelser fattet av juryen er endelige og kan ikke ankes. Turneringsreglementet er delt opp i tre kapitler: Kapittel 1 Kampreglement Kapittel 2 Konkurranse- og sanksjonsreglement Kapittel 3 Reglement for spilleberettigelse KAPITTEL 1 KAMPREGLEMENT 1-1 Aldersklassen GUTTER OG JENTER 7 er fotball, spilles på 7 er-bane. Klasse 1A: Gutter født 2001, 2002 og 2003 Klasse 1B: Jenter født 2001, 2002 og 2003 Klasse 2A: Gutter født 1999 og 2000 Klasse 2B: Jenter født 1999 og 2000 Rekruttklasse 3A: Gutter født i 2004 Rekruttklasse 3B: Jenter født i Spilletider 2 x 13 minutter med ca. 1 minutt pause 1-3 Ballen I cupen benyttes ballstørrelse nr. 4. Det lag som står først i programmet har avspark. Dommer skal stille med godkjent kampball. 1-4 Banehalvdel Lagene stiller på den banehalvdel som dommeren bestemmer. 1-5 Drakter Bortelaget skal skifte drakter dersom dommeren mener draktene er for like. Reservedrakter/vester kan lånes i sekretariatet. 1-6 Linjevakt Det vil ikke bli oppnevnt dommertrio, og lagene plikter å hjelpe til som linjevakt. 1-7 Spillernes utstyr Samtlige spillere skal bruke leggskinner/leggbeskyttere. Lagleder har ansvar for at spillernes utstyr er i orden ved kampstart. Manglende bruk av leggskinner er ikke protestgrunnlag.

2 1-8 Frammøte Alle lag plikter å stille ferdig skiftet ved den bane hvor deres kamp spilles senest 10 min før kampen skal begynne. Lag som ikke møter til fastsatt kamptid, uten særlig grunn, taper kampen på walkover. Se for øvrig avsnittet Spillesystemer. Det er juryen som til enhver tid tar standpunkt til hva som er særlig grunn ved manglende fremmøte. 1-9 Spilleplan Cupens kamper spilles på Kolnes IL gras- og kuntsgrasbaner. Sluttspillkampene spilles på de samme baner. Her vil det bli spilt på kunstgress hvis veldig dårlig vær Værforbehold m.v. Dersom vær- og baneforhold ikke tillater planlagt bruk av spillebanene, forbeholder arrangøren seg retten til å endre spillesystem og spilleplan, eventuelt foreta en fullstendig avlysning av turneringen. Flytting av kamper til reservebaner andre steder kan til nød bli aktuelt. (Underlag: Grus og kunstgress). Lagene plikter selv å holde seg orientert om endringer i spilleplanen. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre turneringsreglementet dersom det skulle bli nødvendig Spillesystemer Lagene blir inndelt i puljer på tre, fire eller fem lag. Disse spiller enkel serie. De to beste lagene i hver pulje går videre til A-sluttspill som spilles som cup. Dårligste 3 er-lag og 4 erlagene kommer til B-sluttspillet. Det tas imidlertid forbehold om at utformingen av sluttspillet må settes sammen i forhold til påmeldingen i hver enkelt gruppe. I rekruttklasse 3A og 3B spilles kun enkel serie. Ingen cup. Alle får minst fire kamper. Ingen premiering. Lag som ikke møter til kamp uten særlig grunn, taper kampen og retten til å delta i sluttspillet. Resultatet settes til 0-0. Dersom særlige grunner taler for det, jfr. NFFs kampreglement, kan det lag som ikke møter til kamp utelukkes og lagets resultater annulleres. Det er juryen som til enhver tid avgjør hva som er særlig grunn. Rekkefølgen innen hver pulje avgjøres på følgende måte: A) Lagenes rekkefølge bestemmes av poengtallet, 3 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort 0 poeng for tap. Står 2 eller flere lag likt i poeng, avgjøres rekkefølgen av: B) MÅLFORSKJELLEN: Det vil si forskjellen mellom vunnet og tapte mål. Står fremdeles flere lag likt, avgjøres rekkefølgen av: C) ANTALL SCOREDE MÅL: Det lag som har scoret flest mål går foran. Står fremdeles flere lag likt, avgjøres rekkefølgen av: D) RESULTAT AV INNBYRDES OPPGJØR E) Står fremdeles flere lag likt, gjelder følgende:. 1) Hvis avgjørelsen gjelder retten til å delta i A-sluttspill, blir dette avgjort ved loddtrekning (myntkast) i sekretariatet med de to laglederne og et medlem av juryen eller representant fra sekretariatet tilstede.

3 1-12 UAVGJORTE KAMPER I SLUTTSPILLET: Ved uavgjorte kamper i sluttspillet skal det spilles ekstraomganger inntil 2 x 5minutter uten pause. Det laget som scorer mål først i ekstraomgangen kåres som vinner (golden goal). Er resultatet fortsatt uavgjort etter ekstraomgangene skal kampresultatet avgjøres ved myntkast i klasse 1A og 1B (11-13 år) og straffespark i klasse 2A og 2B (14-15 år). Myntkastet skal foretas av dommeren med en lagleder fra hvert av lagene tilstede sammen med kapteinene. De øvrige spillere og ledere skal ikke være i nærheten av området hvor myntkastet foretas. Ved straffesparkkonkurranse tildeles lagene fem straffer hver. Står det likt etter disse, tildeles lagene en og en straffe til en vinner er kåret. Hele laget (De 7 spillerne på banen ved avblåsning) må ta straffe i første runde, før spillerne event. begynner på andre runde med straffer Premiering Vinnere av finalen i A-sluttspillet i Haugesunds Avis Gatecup får pokaler med trykk; Vinnere av Haugesunds Avis Gatecup 2014, samt billetter til Viking- eller FKH-kamp. Tapere av finalen får pokaler med trykk; 2. plass i Haugesunds Avis Gatecup Vinnerne av finalen i B-sluttspillet i Haugesunds Avis Gatecup får medalje. Alle lag i Haugesunds Avis Gatecup får Umbro draktsett med cupens originale logo. I Haugesunds Avis Gatecup er det også en konkurranse om å ha det mest kreative lagnavnet. Dette er en felles konkurranse for alle klasser. En jury bestående av folk fra arrangørstaben blir sammen enige om vinnernavnet. Premien her er gavekort på tre stk. store pizzaer fra Pizzabakeren, Frakkagjerd. Cupens beste Fair Play-lag vil også premieres. I tillegg vil det bli trukket ut tre gavekort fra GoLondon.no pålydende kr. 2000,- pr. stk. blant spillerne som deltar på årets Haugesunds Avis Gatecup. Vinnerne her annonseres i en felles trekning søndag 16. september KAPITTEL 2: KONKURRANSE- OG SANKSJONSREGLEMENT 2-1 Protester NFFs kampreglement 14 gjelder med nødvendige tilpasninger og følgende tillegg: Tidsfrist Eventuelle protester skal leveres skriftlig i sekretariatet av lagleder, senest 30 min. etter at kampen er ferdigspilt Varsling Ved enhver protest på forhold under kampen skal dommeren underrettes før dommeren forlater banen eller banens område Protest på alder Ved eventuelle protester på alder må det protesterende lag selv utpeke den eller de spillere det protesteres på. Generell protest på hele laget godtas ikke Protestgebyr Når protesten leveres skal det betales et gebyr på 400 kroner. Gebyret tilbakebetales dersom protesten imøtekommes. Juryens avgjørelse er endelig. 2-2 Utvisning - Rødt kort NFFs reglement for advarsler og utvisninger gjelder med nødvendige tilpasninger og følgende tillegg: Utmåling av karantene Det er opp til juryen å fastsette sanksjon etter en utvisning. Straffen fastsettes i samsvar med retningslinjer fra Norges Fotballforbunds styre. Avgjørelsen fra juryen er endelig. Dersom spilleren har begått en forseelse som innebærer utelukkelse fra to eller flere kamper, vil spilleren/klubben få skriftlig varsel.

4 Kolnes IL oppfordrer først og fremst lagledere til å følge med og bytte ut sine spillere før hendelser på banen utarter seg til utvisning Forklaringsrett Utviste spillere har rett til å gi juryen skriftlig forklaring i forbindelse med utvisning. Slik forklaring skal være juryen/sekretariatet i hende senest to timer etter kampslutt En kamps karantene Dersom spiller blir utvist på grunn av en overtredelse som etter Forbundsstyrets retningslinjer medfører én kamps karantene, skal spilleren sone i neste kamp. Hvis utvisningen gis i siste kamp i turneringen, slipper spilleren karantene Flere kampers karantene Dersom spiller blir utvist på grunn av en overtredelse som etter Forbundsstyrets retningslinjer medfører mer enn én kamps karantene skal samtlige kamper sones i turneringen. I grove tilfeller kan cupens jury bestemme å utvise en spiller fra hele turneringen. 2-3 Advarsel - Gult kort NFFs reglement for advarsler og utvisninger gjelder. Det vil si 5 mins. utvisning ved gult kort. Ellers med nødvendige tilpasninger og følgende tillegg: Karantene Spillere som er tildelt to advarsler skal automatisk stå over lagets neste kamp. Deretter skal spilleren stå over en kamp for hver advarsel som tildeles Lagleders ansvar Lagledelsen og spilleren plikter uavhengig av hverandre å påse at karantenebestemmelsene følges ved tildeling av advarsel. 2-4 Opptreden til supportere, klubber/lag, trenere, ledere og utøvere Upassende opptreden fra ledere m.v Dommere skal rapportere til juryen åpenbart upassende opptreden fra en klubb/lag, supportere, trenere og ledere i og i tilknytning til kamper. Det er lagledelsens ansvar å sørge for at alle som er tilknyttet laget, også supportere/foreldre, ikke opptrer på en måte som åpenbart er upassende, usømmelig eller egnet til å skade idrettens anseelse. Klubber og lag kan i samsvar med NFFs lover bli ilagt sanksjoner av turneringens jury for overtredelser av turneringens egne bestemmelser Upassende opptreden fra utøvere Juryen kan ilegge sanksjoner til utøvere som utenfor dommerens myndighetsområde opptrer på måte som åpenbart er upassende, usømmelig eller egnet til å skade idrettens anseelse Upassende opptreden Opptreden som anses som åpenbart upassende, usømmelig eller egnet til å skade idrettens anseelse er når spillere, dommere, lagledere og supportere verbalt eller på andre måter opptrer slik at andre spillere, dommere, lagledere eller publikum blir utsatt for fornærmende oppførsel Saksbehandling Juryen vil søke å innhente forklaring fra de involverte parter og klubbene pålegges å møte for juryen etter innkalling. Dersom de unnlater å møte vil dette bli brukt mot dem ved avgjørelsen av skyldspørsmålet og straffeutmålingen. Juryen kan innhente rapport fra dommerobservatører i de tilfeller dette er aktuelt. Juryens avgjørelse er endelig og kan ikke ankes Anmeldelse til NFF Grove overtredelser på lov og reglement blir av juryen anmeldt til Norges Fotballforbund for behandling og avgjørelse. 2-5 Bortvist trener/leder

5 NFFs reglement for advarsler og utvisninger gjelder med nødvendige tilpasninger: Automatisk utelukkelse Trenere/ ledere som av dommeren blir bortvist fra spillebanens nærområde eller fra lagledelsens område under kamp, mister retten til å lede laget resten av kampen, og er utelukket fra neste kamp i turneringen for samme lag, med mindre ikke annen underretning foreligger fra juryen Utelukkelse i flere kamper Dersom utelukkelsen gir to eller flere kampers utelukkelse, er trener/leder utelukket fra å ha en funksjon på alle lag inntil sanksjonen er sonet. Slike sanksjoner blir meddelt skriftlig Forklaringsrett Bortvist trener/leder oppfordres til å gi skriftlig forklaring til juryen etter bortvisning, senest to timer etter at kampen er avsluttet. Dersom slik forklaring ikke foreligger, vil juryens avgjørelse basere seg på dommerens rapport. KAPITTEL 3: REGLEMENT FOR SPILLEBERETTIGELSE 3-1 Generelt I klasse 1A og 1B: En spiller må være mellom år i I klasse 2A og 2B: En spiller må være mellom år i I klasse 3A og 3B: En spiller må ikke være eldre enn 10 år i En spiller har bare anledning til å delta på ett lag i Haugesunds Avis Gatecup. 3-2 Sammensatte lag Sammensatte lag har ingen krav om alders- og kjønnssammensetting. I gutteklassene kan det stilles med blanding av gutter og jenter på lagene. Det kan stilles med 7-13 spillere på hvert lag, jenter og gutter. Eneste krav er at laget må bestå av spillere som tilhører samme barneskolekrets. Det er åpning for inntil to spillere fra annen skolekrets på et lag. 3-3 Dokumentasjon for alder Samtlige spillere må dokumenter sin alder ved å vise tilfredsstillende legitimasjon med foto, dersom det blir spurt om dette. Det er til enhver tid juryen som avgjør hva som er tilfredsstillende legitimasjon. Det kan bli foretatt stikkprøver under turneringen av alder og spilleberettigelse. 3-4 Laglister Alle lag skal i god tid før første kamp levere liste med oversikt over spillere laget benytter i turneringen. Laglistene kan ikke inneholde mer enn 13 spillere. En spiller er ikke spilleberettiget i Haugesunds Avis Gatecup før vedkommende står oppført på laglisten. Lag som ikke har levert laglister før første kamp, kan med mindre det ikke foreligger gyldig grunn, miste retten til å delta i sluttspillet. Det er juryen som til enhver tid vurderer hva som er gyldig grunn. På hver lagliste skal mobiltelefon til ansvarlig lagleder føres opp. VIKTIGE SAMARBEIDSPARTNERE GATECUPEN 2014:

Turneringsreglement Haugesunds Avis Gatecup 2011

Turneringsreglement Haugesunds Avis Gatecup 2011 Turneringsreglement Haugesunds Avis Gatecup 2011 Arr.: Kolnes IL Haugesund Avis Gateup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet

Detaljer

KAPITTEL 1: Kampreglement

KAPITTEL 1: Kampreglement Turneringsreglement for Ålesund Bymesterskap G13-2017 Ålesund Bymesterskap G13 spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Arrangør Spjelkavik

Detaljer

Turneringsreglement NSE Indoor Challenge 2014

Turneringsreglement NSE Indoor Challenge 2014 Turneringsreglement NSE Indoor Challenge 2014 NIC spilles etter FIFAs og NFFs reglementer for 11 - er fotball i aldersklassen G16, med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Jury

Detaljer

Turneringsreglement for Camp Stavanger 2012 (13 og 14 år)

Turneringsreglement for Camp Stavanger 2012 (13 og 14 år) Turneringsreglement for Camp Stavanger 2012 (13 og 14 år) Camp Stavanger spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Jury Det vil bli oppnevnt

Detaljer

Sparebank 1 Telemark Cup - ungdom

Sparebank 1 Telemark Cup - ungdom Sparebank 1 Telemark Cup - ungdom Fotballturnering for ungdom i alderen 13-19 år. Turneringsreglement Revisjon 1.4 101120 Urædd FK, Postboks 101, 3901 Porsgrunn Tel: 35554060 Fax: 35554060 E-mail: post@uredd-fk.no

Detaljer

Turneringsreglement TA-Cupen 2014

Turneringsreglement TA-Cupen 2014 Turneringsreglement TA-Cupen 2014 TA-Cupen spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Turneringsreglementet er delt opp i tre avdelinger: Kampreglement

Detaljer

Lørenskog IF Akademi Cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet.

Lørenskog IF Akademi Cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Turneringsreglement Turneringsreglement Lørenskog IF U13 Akademi Cup 2017 Lørenskog IF Akademi Cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet

Detaljer

Jury Det vil bli oppnevnt en jury bestående av 4 medlemmer i turneringen: 1 fra arrangøren og 3 fra deltakende klubber. Juryleder er Vidar Ulstein.

Jury Det vil bli oppnevnt en jury bestående av 4 medlemmer i turneringen: 1 fra arrangøren og 3 fra deltakende klubber. Juryleder er Vidar Ulstein. Turneringsreglement - Sør Cup 2014 Sør Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Klassene J10, J11, J12, G7, G8, G9, G10, G11 og G12 spilles

Detaljer

JURY Turneringens jury skal bestå av fire medlemmer som velges på lagledermøte.

JURY Turneringens jury skal bestå av fire medlemmer som velges på lagledermøte. Turneringsreglement Midnattsol cup Midnattsol cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. JURY Turneringens jury skal bestå av fire medlemmer

Detaljer

Turneringsreglement TA-Cupen 2015

Turneringsreglement TA-Cupen 2015 Turneringsreglement TA-Cupen 2015 TA-Cupen spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Turneringsreglementet er delt opp i tre avdelinger: Kampreglement

Detaljer

Turneringsreglement Norway Cup 2012

Turneringsreglement Norway Cup 2012 Turneringsreglement Norway Cup 2012 Norway Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet i nært samarbeid med Norges

Detaljer

Turneringsreglement JENTEFESTIVALEN 2017

Turneringsreglement JENTEFESTIVALEN 2017 Turneringsreglement JENTEFESTIVALEN 2017 Jentefestivalen spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet etter modell fra Norway

Detaljer

Turneringsreglement - Sør Cup 2016

Turneringsreglement - Sør Cup 2016 Turneringsreglement - Sør Cup 2016 Sør Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Klassene J8, J9, J10, J11, J12, G7, G8, G9, G10, G11

Detaljer

Fjord Line cup barn 2016

Fjord Line cup barn 2016 Turneringsreglement Fjord Line cup barn 2016 5 er og 7 er fotballturnering for barn i alderen 7-12 år. 7-10 årsklasser spiller med 5 spillere 11-12 årsklasser spiller med 7 spillere Revisjon 1.0 07.12.2015

Detaljer

Turneringsreglement DOMUS CUP OPPDAL 2014

Turneringsreglement DOMUS CUP OPPDAL 2014 Turneringsreglement DOMUS CUP OPPDAL 2014 DOMUS CUP OPPDAL 2014 spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet etter modell fra

Detaljer

Turneringsreglement Norway Cup 2015

Turneringsreglement Norway Cup 2015 Norway Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet i nært samarbeid med Norges Fotballforbund og er i grove trekk

Detaljer

Turneringsreglement DNB Sarpsborg Cup 2015

Turneringsreglement DNB Sarpsborg Cup 2015 Turneringsreglement DNB Sarpsborg Cup 2015 DNB Sarpsborg Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Klassene J8, J9, J10, J11, J12, G7,

Detaljer

Turneringsreglement Elverumsturneringen 2013

Turneringsreglement Elverumsturneringen 2013 Turneringsreglement Elverumsturneringen 2013 2 Innhold: Punkt Side Innledning 3 Kampreglement 4 Konkurranse- og sanksjonsreglement 7 Reglement for spilleberettigelse 10 Turneringsjury 11 Innledning Reglementet

Detaljer

Turneringsreglement Norway Cup 2017

Turneringsreglement Norway Cup 2017 Norway Cup spilles etter FIFAs, NFFs og Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komités (NIFs) "Bestemmelser om barneidrett" kapittel 2. for konkurranser i barneidretten, med unntak av de endringer

Detaljer

Rælingen cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet.

Rælingen cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Rælingen cup 2016 Rælingen cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet etter modell fra Norway Cup og er i grove trekk

Detaljer

Turneringsreglement Sarpsborg Cup 2016

Turneringsreglement Sarpsborg Cup 2016 Turneringsreglement Sarpsborg Cup 2016 Sarpsborg Cup spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Klassene J8, J12, J13-7, G6, G7, G8, G9, G10,

Detaljer

LAGUNEN FOTBALLFEST 2015 - TURNERINGSREGLEMENT

LAGUNEN FOTBALLFEST 2015 - TURNERINGSREGLEMENT TURNERINGSREGLEMENT Public LAGUNEN FOTBALLFEST 2015 spilles etter NFF s reglement med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. JURY Turneringens jury består av seks medlemmer, en representant

Detaljer

Turneringsreglement Bend It Cup Kalandseid 2014

Turneringsreglement Bend It Cup Kalandseid 2014 A: Kampreglement A1: Aldersklasser Turneringsreglement Bend It Cup Kalandseid 2014 13 år: Klasse C: Lillegutter født 2001 Klasse D: Lillejenter født 2001 7er fotball 12 år: Klasse E: Lillegutter født 2002

Detaljer

TURNERINGSREGLEMENT Siste gang revidert 1. april 2017

TURNERINGSREGLEMENT Siste gang revidert 1. april 2017 TURNERINGSREGLEMENT Siste gang revidert 1. april 2017 Innledning Briskebyturneringen spilles etter FIFAs og NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet

Detaljer

Regler HamKams TalentCup Jenter J13-J16.

Regler HamKams TalentCup Jenter J13-J16. Regler HamKams TalentCup Jenter J13-J16. Talentcupen spilles etter NFF s lover og regler for gutter og jenter. I 11er-klassen gjelder reglene for 9er-fotball i aldersklassen 13 år, med unntak av bestemmelsene

Detaljer

Turneringsreglement Matrand Cup 2015

Turneringsreglement Matrand Cup 2015 Turneringsreglement Matrand Cup 2015 Matrand cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet. Reglementet er utarbeidet etter modell fra Norway Cup og

Detaljer

Velkommen til Sportsklubben Guard, velkommen til Sunnmøres største jentecup og velkommen til Color Line Stadion Ålesund.

Velkommen til Sportsklubben Guard, velkommen til Sunnmøres største jentecup og velkommen til Color Line Stadion Ålesund. Guard Jentecup 2007 02.06.2007 Velkommen til Sportsklubben Guard, velkommen til Sunnmøres største jentecup og velkommen til Color Line Stadion Ålesund. Guard Jente Cup fra drøm til virkelighet I fjor arrangerte

Detaljer

TURNERINGSREGLEMENT NORNETT CUP 2016

TURNERINGSREGLEMENT NORNETT CUP 2016 TURNERINGSREGLEMENT NORNETT CUP 2016 INNHOLDSFORTEGNELSE 1. Regler... 2 2. Klasseinndeling, aldersbestemmelser og bane... 2 Unntak fra kravene til alder:... 2 Dispensasjon fra kravene til alder:... 2 3.

Detaljer

Klasse Spilletid Spilletid i finale og bronsefinale

Klasse Spilletid Spilletid i finale og bronsefinale Turneringsregler Turneringsreglement Sparebanken Møre Aukracupen spilles etter NFFs lover og reglement for fotball på små baner, men med noen tilpassninger. Presisering av spilleregler for SBM Aukracupen

Detaljer

Lørdag 7. mars og søndag 8. mars har Vanvik Idrettslag gleden av å ønske hjertelig velkommen til Vanvikan Indoor for klassene G14, G16, J14 og J16.

Lørdag 7. mars og søndag 8. mars har Vanvik Idrettslag gleden av å ønske hjertelig velkommen til Vanvikan Indoor for klassene G14, G16, J14 og J16. Lørdag 7. mars og søndag 8. mars har Vanvik Idrettslag gleden av å ønske hjertelig velkommen til Vanvikan Indoor for klassene G14, G16, J14 og J16. Gutteklassene spilles lørdag 7. mars og jenteklassene

Detaljer

REGLEMENT FOR SPAREBANK 1-CUP 2017 INNHOLD

REGLEMENT FOR SPAREBANK 1-CUP 2017 INNHOLD REGLEMENT FOR SPAREBANK 1-CUP 2017 INNHOLD 1. SPILLEBERETTIGELSE: 2 2. OVERÅRIGE SPILLERE: 2 3. FRAMMØTE: 2 4. DRAKTLIKHET: 2 5. SPILLETID: 2 6. SLUTTSPILL: 3 7. JURY OG PROTESTER: 3 8. SPILLEREGLER: 4

Detaljer

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. MoSenteret Cup til minne om Randulf Alteren 15-17. mars 2013

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. MoSenteret Cup til minne om Randulf Alteren 15-17. mars 2013 Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til MoSenteret Cup til minne om Randulf Alteren 15-17. mars 2013 i Stålhallen for aldersgruppen 1997-2006 PÅMELDING: All påmelding skjer på Cup Assist via http://moilbu.no

Detaljer

Velkommen til COOP NORD CUP 2009

Velkommen til COOP NORD CUP 2009 1 COOP NORD BA Velkommen til COOP NORD CUP 2009 Slettaelva Sportsklubb ønsker dere velkommen til Coop Nord Cup. Skarphallen i Tromsø, 06. - 08. november 2009. Eneste aldersbestemte innendørs fotballturnering

Detaljer

SØKNADSSKJEMA. for. arrangement av cuper og turneringer.

SØKNADSSKJEMA. for. arrangement av cuper og turneringer. SØKNADSSKJEMA for arrangement av cuper og turneringer www.fotball.no/turneringer Inneholder også: - gjeldende regler og retningslinjer for arrangører Norges Fotballforbund Oppdatert januar 2007 Gjeldende

Detaljer

Haslum Vårcup 2015. Velkommen til Haslum Vårcup 2015

Haslum Vårcup 2015. Velkommen til Haslum Vårcup 2015 Haslum Vårcup 2015 Velkommen til Haslum Vårcup 2015 Haslum IL, fotballgruppa, ønsker igjen velkommen til fotballcup på Haslumanlegget. Vårcupen er et tilbud rettet til de klubber som ivaretar breddelagene

Detaljer

Kurland FK VinterCup 2017

Kurland FK VinterCup 2017 Turneringsbestemmelser, generelle Laglister inneholdende klubbnavn, lag, navn og fødselsdato må leveres sekretariatet senest 30 minutter før lagets første kamp (blokkbokstaver eller maskinskrevet). Spillerne

Detaljer

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. Randulf Alteren Cup. 21-23. mars 2014

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. Randulf Alteren Cup. 21-23. mars 2014 Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til Randulf Alteren Cup 21-23. mars 2014 i Stålhallen for aldersgruppen 1998-2007 For miniputter/lillegutter/lillejenter: 5er fotball For Smågutter/småjenter og Gutter/Jenter:

Detaljer

Hadeland KFK Cup GIL-parken lørdag 29 og søndag Kl.09:00 19:30

Hadeland KFK Cup GIL-parken lørdag 29 og søndag Kl.09:00 19:30 Hadeland KFK Cup 2016 GIL-parken lørdag 29 og søndag 30.10. Kl.09:00 19:30 Velkommen til HKFK Cup Hadeland KFK med arrangementskomitéen i spissen er stolte av å ønske velkommen til HKFK Cup for sjette

Detaljer

for klassene 13år 14år

for klassene 13år 14år TURNERINGSREGLER under Faaberg-Turneringen for klassene 13år 14år Det spilles etter Norges Fotballforbunds spilleregler og retningslinjer ungdomsfotball (13 16 år), se: https://www.fotball.no/lov-og- reglement/spilleregler/spilleregler-og-retningslinjer---ungdomsfotball-13-16-ar

Detaljer

HEGGEDAL CUP. Program Søndag 7.april

HEGGEDAL CUP. Program Søndag 7.april HEGGEDAL CUP Program Søndag 7.april VELKOMMEN TIL HEGGEDAL CUP 2013! Heggedal IL, fotballgruppa, ønsker igjen velkommen til fotballcup på Gjellum kunstgressbane i Heggedal. Heggedalscupen ble første gang

Detaljer

Lyns Høstturnering. - Gutter 2002 Ordinærklassen. Dette skrivet innholder:

Lyns Høstturnering. - Gutter 2002 Ordinærklassen. Dette skrivet innholder: Lyns Høstturnering - Gutter 2002 Ordinærklassen Dette skrivet innholder: - praktisk informasjon for foreldre og lagledere - Turneringsreglement - Kart over området - Åpningstider for klubbhus og garderober

Detaljer

Førpris fra kr ,- Nå fra kun kr ,- inkludert kampanjetilbudet.

Førpris fra kr ,- Nå fra kun kr ,- inkludert kampanjetilbudet. VELKOMMEN TIL FOTBALLCUP 5. OG 6. NOVEMBER JENTER 13-15 ÅR - ROLVSRUD STADION, LØRENSKOG RENAULT ZOE CUP 2016 PROGRAM 2016 Renault ZOE Intens Lekkert design, et interiør som gir en unik følelse av velvære,

Detaljer

TURNERINGSREGLEMENT FOTBALL 2016

TURNERINGSREGLEMENT FOTBALL 2016 TURNERINGSREGLEMENT FOTBALL 2016 Kamparena Sørlandshallen, bane 1, 2, 3 og 4 (alternativt A, B, C og D) Underlag Kunstgress. Kampoppsett Hvis antall påmeldte lag i en klasse er flere enn 6 lag vil det

Detaljer

Velkommen til COOP NORD CUP 2009

Velkommen til COOP NORD CUP 2009 1 COOP NORD BA Velkommen til COOP NORD CUP 2009 Slettaelva Sportsklubb ønsker dere velkommen til Coop Nord Cup. Skarphallen i Tromsø, 06. - 08. november 2009. Eneste aldersbestemte innendørs fotballturnering

Detaljer

UOFFISIELT NM I 7 ER FOTBALL FOR EVERK HERRER

UOFFISIELT NM I 7 ER FOTBALL FOR EVERK HERRER UOFFISIELT NM I 7 ER FOTBALL FOR EVERK HERRER 1. Teknisk avvikling 1.1 Generelle bestemmelser. 1.1.0 Deltakende everk kan stille med inntil 2 lag. Arrangør kan sette ett tak på deltaker lag, dersom dette

Detaljer

Velkommen til COOP CUP 2010

Velkommen til COOP CUP 2010 1 Velkommen til COOP CUP 2010 Kvaløya Sportsklubb ønsker dere velkommen til Coop Cup 2010. Skarphallen i Tromsø, 05. - 07. november 2010. Eneste aldersbestemte innendørs fotballturnering for 11 er-lag

Detaljer

LYN HUMMEL. ELITETURNERING DAMER 2012 3-5. FEBRUAR Deltakende klubber:

LYN HUMMEL. ELITETURNERING DAMER 2012 3-5. FEBRUAR Deltakende klubber: I slutt LYN HUMMEL ELITETURNERING DAMER 2012 3-5. FEBRUAR Deltakende klubber: 1. Fart 2. Avaldsnes 3. Kongsvinger 4. Bækkelaget 5. Eik Tønsberg 6. Konnerud 7. Lyn 8. Lyn 2 9. Runar 10. Urædd 11. Valdres

Detaljer

NOVEMBERTURNERINGEN MED ET BUDSKAP :STOPP VOLDEN TURNERINGEN 2013 KAMPREGLEMENT

NOVEMBERTURNERINGEN MED ET BUDSKAP :STOPP VOLDEN TURNERINGEN 2013 KAMPREGLEMENT NOVEMBERTURNERINGEN MED ET BUDSKAP :STOPP VOLDEN TURNERINGEN 2013 KAMPREGLEMENT :STOPP VOLDEN TURNERINGEN NOVEMBERTURNERINGEN MED ET BUDSKAP KAMPREGLEMENT SPILLEBERETTIGELSE En spiller er spilleberettiget

Detaljer

UNGDOMSTREFF I ØSTFOLDHALLEN 2013 TURNERING FOR UNGDOM 13-19 ÅR. KRETSMESTERSKAP 5'er FOTBALL INNENDØRS

UNGDOMSTREFF I ØSTFOLDHALLEN 2013 TURNERING FOR UNGDOM 13-19 ÅR. KRETSMESTERSKAP 5'er FOTBALL INNENDØRS UNGDOMSTREFF I ØSTFOLDHALLEN 2013 TURNERING FOR UNGDOM 13-19 ÅR KRETSMESTERSKAP 5'er FOTBALL INNENDØRS Vi har gleden av å invitere til Ungdomstreff i Østfoldhallen 2013. Litt om Ungdomstreffen: Østfold

Detaljer

Vesterålen, Hulløy, Berserk, Pumas, Othilienborg, Vadmyra, Krohnsminde, Lillehammer, OSI, Klemetsrud og Ulefoss. Sund Sartor trakk laget 11.03.15.

Vesterålen, Hulløy, Berserk, Pumas, Othilienborg, Vadmyra, Krohnsminde, Lillehammer, OSI, Klemetsrud og Ulefoss. Sund Sartor trakk laget 11.03.15. PLAYOFF I SKIEN 14.-15.03.15 Følgende lag er klare for Playoff i Skien 14.-15.03.15: Vesterålen, Hulløy, Berserk, Pumas, Othilienborg, Vadmyra, Krohnsminde, Lillehammer, OSI, Klemetsrud og Ulefoss. Sund

Detaljer

Foto: Nidaros Foto Robert Magnussen

Foto: Nidaros Foto Robert Magnussen Foto: Nidaros Foto Robert Magnussen Våre verdier NHF Region Nord skal bygge på og kjennetegnes ved den enkeltes stolthet og engasjement, og utøves gjennom et sett av felles verdier som er gjeldende for

Detaljer

CUP 2014 BLÅBYHALLEN SORTLAND - 22 FEBRUAR. Turneringens hovedsponsor: www.sortlandil.no. elteamcup@gmail.com. facebook.

CUP 2014 BLÅBYHALLEN SORTLAND - 22 FEBRUAR. Turneringens hovedsponsor: www.sortlandil.no. elteamcup@gmail.com. facebook. EL-TEAM CUP 2014 BLÅBYHALLEN SORTLAND - 22 FEBRUAR Velkommen til EL-TEAM CUP Sortland IL ønsker deltakere, ledere, dommere og tilskuere velkommen til Blåbyhallen og EL-TEAM CUP 2014. Dette er første året

Detaljer

G13 cup i Vigrahallen

G13 cup i Vigrahallen G13 cup i Vigrahallen Vigra IL har igjen gleden av å kunne invitere 2002 lagene til egen fotballcup i Vigrahallen. Denne gangen arrangeres cupen lør. 7. og søn. 8. Nov. 2015 I fjor hadde vi besøk av 24

Detaljer

SPILLEREGLER FOR NILUT CUP 2014

SPILLEREGLER FOR NILUT CUP 2014 SPILLEREGLER FOR NILUT CUP 2014 Spillereglene følger Norges Fotballforbunds regler for spill på små baner 2011 i kapitlet som heter «Spilleregler for femmerfotball for ungdom og voksne», men med særtilpasninger.

Detaljer

REGLEMENT Grong Sparebank Indoor, 13 til 19 år

REGLEMENT Grong Sparebank Indoor, 13 til 19 år REGLEMENT Grong Sparebank Indoor, 13 til 19 år. 17.02-19.02.17 Lagleder for det enkelte lag har ansvar for at spillere og støtteapparat er kjent med det gjeldende reglement. Vi følger NFFs lover og regler

Detaljer

Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 17.02.2012

Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 17.02.2012 Døvemesterskap i fotball Reglement (oppdatert 04.04.2012) Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 17.02.2012 1. Tildeling av mesterskap Hvert

Detaljer

for klassene 6år 12år

for klassene 6år 12år TURNERINGSREGLER under Faaberg-Turneringen for klassene 6år 12år Det spilles etter Norges Fotballforbunds spilleregler og retningslinjer barnefotball (6 12 år), se: https://www.fotball.no/lov-ogreglement/spilleregler/spilleregler---barnefotball-612-ar/#toppen

Detaljer

Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 25.02.2011

Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 25.02.2011 Døvemesterskap i fotball Reglement (oppdatert 25.02.2011) Retningslinjer for arrangement av Døvemesterskap i regi av NFF s Døveutvalg. Godkjent av lagledermøtet 25.02.2011 1. Tildeling av mesterskap Hvert

Detaljer

- serien 2014/2015. handball.no. velkommen. Sluttspill J/G 14 år

- serien 2014/2015. handball.no. velkommen. Sluttspill J/G 14 år - serien 2014/2015 velkommen Sluttspill J/G 14 år Trondheim Spektrm 10.-12. april 2015 2 3 Vi ønsker velkommen til sluttspill J/G 14 år - serien 2014/2015 Alle lag må henvende seg til hovedsekretariatet

Detaljer

1.5. Straffesparkfeltet følger den heltrukne 6-meterslinjen på banen Straffesparkmerket er rett foran hvert mål på 6-meterslinjen.

1.5. Straffesparkfeltet følger den heltrukne 6-meterslinjen på banen Straffesparkmerket er rett foran hvert mål på 6-meterslinjen. TURNERINGSREGLER De vanlige spilleregler med følgende unntak: 1. SPILLEBANEN. 1.1. Banen er identisk med Askøy forum håndballbane. 1.2. Oppmerkingen følger de vanlige håndballinjer. En innbyttersone merkes

Detaljer

Regelverk for LSK nattcup i LSK-hallen 5-er fotball Avvik fra vanlige bestemmelser er ført opp i kursiv

Regelverk for LSK nattcup i LSK-hallen 5-er fotball Avvik fra vanlige bestemmelser er ført opp i kursiv Regelverk for LSK nattcup i LSK-hallen 5-er fotball Avvik fra vanlige bestemmelser er ført opp i kursiv Regel 2 Ballen I klasse J12 J14 benyttes ball str. 4. I øvrige klasser benyttes ball str. 5. Regel

Detaljer

Lyns DNB GutteCup. - Gutter 2004-2009. Dette skrivet innholder:

Lyns DNB GutteCup. - Gutter 2004-2009. Dette skrivet innholder: Lyns DNB GutteCup - Gutter 2004-2009 Dette skrivet innholder: - Praktisk informasjon for foreldre og lagledere - Kart over området - Åpningstider for klubbhus og garderober - Kontaktinformasjon turneringsansvarlige

Detaljer

- serien 2013/2014. handball.no. Invitasjon. Sluttspill J/G 16 år

- serien 2013/2014. handball.no. Invitasjon. Sluttspill J/G 16 år - serien 2013/2014 Invitasjon Sluttspill J/G 16 år Trondheim Spektrum 04.-06. april 2014 TrønderEnergi-serien Sluttspill Jenter og Gutter 14 år 2 scandiberico 2013 3 Vi ønsker velkommen til sluttspill

Detaljer

Regel 2 Ballen I klassene opp til og med J14 / G14 benyttes ball nr. 4. I øvrige klasser benyttes ball nr 5.

Regel 2 Ballen I klassene opp til og med J14 / G14 benyttes ball nr. 4. I øvrige klasser benyttes ball nr 5. Regelverk for KM 5er fotball Regel 2 Ballen I klassene opp til og med J14 / G14 benyttes ball nr. 4. I øvrige klasser benyttes ball nr 5. Regel 3 Antall spillere Det benyttes 5 spillere fra hvert lag,

Detaljer

Hamkam Talent Cup 17. 19. Oktober 2014 Jenter

Hamkam Talent Cup 17. 19. Oktober 2014 Jenter Hamkam Talent Cup 17. 19. Oktober 2014 Jenter Uoffisielt Norgesmesterskap Da vil vi på vegne av HamKam yngres avd. få ønske spillere, ledere, foreldre, dommere og supportere hjertlig velkommen til Hamar

Detaljer

Alle kamper spilles i overensstemmelse med det etterfølgende reglement, håndbok for Norges Bedriftsidrettsforbund og NFF s kampregler.

Alle kamper spilles i overensstemmelse med det etterfølgende reglement, håndbok for Norges Bedriftsidrettsforbund og NFF s kampregler. Reglement Fotball Alle kamper spilles i overensstemmelse med det etterfølgende reglement, håndbok for Norges Bedriftsidrettsforbund og NFF s kampregler. 1. Spillebanen Det spilles på håndballbane. Det

Detaljer

Reglement MVGS 2015-2016. Reglement for Mesterskap Videregående skoler 2016

Reglement MVGS 2015-2016. Reglement for Mesterskap Videregående skoler 2016 Reglement for Mesterskap Videregående skoler 2016 1 av 8 NVBF 01.12.2015 Innholdsfortegnelse Innholdsfortegnelse... 2 Reglement for Mesterskap for videregående skoler... 4 1.0 Struktur... 4 1.1 Runder...

Detaljer

KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN FOTBALL... HÅNDBALL... INNEBANDY... BOWLING... GOLF...

KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN FOTBALL... HÅNDBALL... INNEBANDY... BOWLING... GOLF... KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN FOTBALL... HÅNDBALL... INNEBANDY... BOWLING... GOLF... FOTBALL Der hvor ikke annet er nevnt gjelder Norges fotballforbund sine

Detaljer

TURNERINGSREGLEMENT FOR. (Generalsponsor Fauske Sprint) CUP Trenere, lagledere og spillere plikter å sette seg inn i og etterfølge reglementet.

TURNERINGSREGLEMENT FOR. (Generalsponsor Fauske Sprint) CUP Trenere, lagledere og spillere plikter å sette seg inn i og etterfølge reglementet. TURNERINGSREGLEMENT FOR (Generalsponsor Fauske Sprint) CUP 2016 Trenere, lagledere og spillere plikter å sette seg inn i og etterfølge reglementet. Registrering av lag: Alle lag skal registreres i sekretariatet

Detaljer

G14 cup i Vigrahallen

G14 cup i Vigrahallen G14 cup i Vigrahallen Vigra IL har igjen gleden av å kunne invitere 2002 lagene til egen fotballcup i Vigrahallen. Denne gangen arrangeres cupen lør. 5. og søn. 6. Nov. 2016 I fjor hadde vi en cup preget

Detaljer

INFORMASJON VEDRØRENDE HØSTESESONGEN OG VEIEN FREM TIL BDO-SLUTTSPILL 2015

INFORMASJON VEDRØRENDE HØSTESESONGEN OG VEIEN FREM TIL BDO-SLUTTSPILL 2015 INFORMASJON VEDRØRENDE HØSTESESONGEN OG VEIEN FREM TIL BDO-SLUTTSPILL 2015 NFF Trøndelag Trondheim www.fotball.no/trondelag Besøksadresse: Lerkendal Stadion, 7031 TRONDHEIM Tlf 73821460 Fax 73821470 Trøndelag

Detaljer

Beitostølen Cup Turneringsoppsett. Innendørsturnering i five-a-side fotball for kvinner og menn senior

Beitostølen Cup Turneringsoppsett. Innendørsturnering i five-a-side fotball for kvinner og menn senior Beitostølen Cup Turneringsoppsett Innendørsturnering i five-a-side fotball for kvinner og menn senior 25. - 27. januar 2013 1 Deltagende lag ØYSTRE SLIDRE/ROGNE 1., 2. OG 3. ØYSTRE SLIDRE/ROGNE JR 1 0G

Detaljer

inviterer til SHELL CUP i Kristiansund 17. 19. april 2015

inviterer til SHELL CUP i Kristiansund 17. 19. april 2015 inviterer til SHELL CUP i Kristiansund 17. 19. april 2015 Vi har et sterkt fokus på kvalitet og strekker oss langt for at nettopp ditt lag skal få en uforglemmelig opplevelse, her i byen ved havet. Turneringen

Detaljer

Temakveld cuper/turneringer høst/vinter 2017/18 innendørs. 31. mai 2017 NFF Trøndelag, Lerkendal Stadion

Temakveld cuper/turneringer høst/vinter 2017/18 innendørs. 31. mai 2017 NFF Trøndelag, Lerkendal Stadion Temakveld cuper/turneringer høst/vinter 2017/18 innendørs 31. mai 2017 NFF Trøndelag, Lerkendal Stadion Innhold Søknad Hva gjør klubb Hva gjør krets Overordnede lover, reglementer og retningslinjer Breddereglementet

Detaljer

Cup reglement Landsås Cup 9-11 juni 2017

Cup reglement Landsås Cup 9-11 juni 2017 Cup reglement Landsås Cup 9-11 juni 2017 (ORDENSREGLEMENT OG VILKÅR) Landsås Cup er ett håndballarrangement som følger reglementet som er gitt av Norges Håndballforbund region Nord sesongen 2016/2017,

Detaljer

TrønderEnergi Cup info. Velkommen til Mini: J/G 10 og 11. Aldersbestemte klasser J/G år:

TrønderEnergi Cup info. Velkommen til Mini: J/G 10 og 11. Aldersbestemte klasser J/G år: info Velkommen til TrønderEnergi Cup 2011 Aldersbestemte klasser J/G 12-18 år: 30.08-04.09.2011 J/G 10 og 11 30.08-01.09.2011 Post: PB 9465 - Sluppen 7495 TRONDHEIM /Idrettens Hus Mini: 31.08.2011 VERDIGRUNNLAGET

Detaljer

Spilleregler Futsal barn/ungdom NFF Buskerud 2016/2017

Spilleregler Futsal barn/ungdom NFF Buskerud 2016/2017 Spilleregler Futsal barn/ungdom NFF Buskerud 2016/2017 NFFs Lov og Reglement 2016 gjelder også for Futsal-serien. Punktene som er poengtert her er særregler for Futsal-serien i NFF Buskerud. Regel 1 Spillebanen

Detaljer

KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN. FOTBALL... 3 HÅNDBALL... 5 INNEBANDY... 7 BOWLING... 9 GOLF...

KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN. FOTBALL... 3 HÅNDBALL... 5 INNEBANDY... 7 BOWLING... 9 GOLF... KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN. FOTBALL... 3 HÅNDBALL... 5 INNEBANDY... 7 BOWLING... 9 GOLF... 10 1 2 FOTBALL 1-1 Virkeområdet Der hvor ikke annet er nevnt gjelder

Detaljer

Retningslinjer for 2010 for ileggelse av sanksjoner og bruk av video

Retningslinjer for 2010 for ileggelse av sanksjoner og bruk av video RUNDSKRIV NR. 08/10 Til klubbene i: Tippeligaen Adeccoligaen Fair Play-ligaen Toppserien 1. divisjon kvinner Telekiosken Futsalliga Til fotballkretsene: Ved daglig leder Ved kretsleder Til NFFs komiteer

Detaljer

Våg Cup mai 2017 Reglement

Våg Cup mai 2017 Reglement Våg Cup følger NHF kampreglement og spilleregler, med enkelte unntak som er beskrevet i dette reglementet. INNHOLDSFORTEGNELSE 1 VILKÅR FOR PÅMELDING... 2 1.1 ENDRINGER / AVLYSNING... 2 1.2 PÅMELDINGSVILKÅR...

Detaljer

Kampreglement for el-innebandy Gyldig fra 2015

Kampreglement for el-innebandy Gyldig fra 2015 Kampreglement for el-innebandy Gyldig fra 2015 Innholdsfortegnelse: 1. Innledende bestemmelser... 2 2. En kamps begynnelse... 2 4. Spilleberettigelse... 2 5. Forfall... 3 6. Arrangør... 3 7. Hallfasiliteter,

Detaljer

Fotballserien i HBIK spilles etter følgende reglement, og i følgende rekkefølge: HBIK sitt reglement, NBF sitt reglement, og NFF sitt reglement.

Fotballserien i HBIK spilles etter følgende reglement, og i følgende rekkefølge: HBIK sitt reglement, NBF sitt reglement, og NFF sitt reglement. 1. GENERELLE BESTEMMELSER Fotballserien i HBIK spilles etter følgende reglement, og i følgende rekkefølge: HBIK sitt reglement, NBF sitt reglement, og NFF sitt reglement. 1.1. Det spilles i divisjoner,

Detaljer

Velkommen til håndballfest

Velkommen til håndballfest Hovedsponsor Velkommen til Sandnes Sparebank Cup 2011 Velkommen til håndballfest 9.-11. september 2011 på Sola! Velkommen til håndballfest på Sola! Når 9. 11. september 2011 Hvor Sola kommune Hvorfor Oppkjøring

Detaljer

Regler (sist oppdatert 3. oktober 2012)

Regler (sist oppdatert 3. oktober 2012) Regler (sist oppdatert 3. oktober 2012) Reglene baseres på NBF s og NFF s reglement. I tillegg kommer turneringens egne regler som står skrevet i kursiv REGEL 1 SPILLERE En spiller kan kun spille for et

Detaljer

Regler Krokfoten Sist oppdatert 15.juni 2017

Regler Krokfoten Sist oppdatert 15.juni 2017 Regler Krokfoten Sist oppdatert 15.juni 2017 Reglene baseres pa NBF s og NFF s reglement. I tillegg kommer turneringens egne regler (står skrevet i kursiv). Nye regler som gjelder fra og med Krokfoten

Detaljer

Fotballederkurs 1. Modul 3: Banen vi spiller på

Fotballederkurs 1. Modul 3: Banen vi spiller på Fotballederkurs 1 Modul 3: Banen vi spiller på Mål med modulen Kjenne til: Lagleders oppgaver Hva vi må kunne for å gjennomføre aktiviteten/kampen? Bli kjent med Reglement for spilleberettigelse Forsikringsordningene

Detaljer

Regler (sist oppdatert 9.juni 2016)

Regler (sist oppdatert 9.juni 2016) Regler (sist oppdatert 9.juni 2016) Reglene baseres på NBF s og NFF s reglement. I tillegg kommer turneringens egne regler som står skrevet i kursiv. REGEL 1 SPILLERE Aktive herrespillere (5.divisjon og

Detaljer

10 RETNINGSLINJER FOR 5- OG 7-MANNS INNENDØRS FOTBALL.

10 RETNINGSLINJER FOR 5- OG 7-MANNS INNENDØRS FOTBALL. 10 RETNINGSLINJER FOR 5- OG 7-MANNS INNENDØRS FOTBALL. 10.1 Alminnelig bestemmelse: Der hvor intet annet er bestemt, gjelder det vanlige reglement for fotball. Dispensasjon av etterfølgende regler kan

Detaljer

- serien 2013/2014. handball.no. Invitasjon. Sluttspill J/G 14 år. Trønderhallen/Skognhallen april #sluttspill14

- serien 2013/2014. handball.no. Invitasjon. Sluttspill J/G 14 år. Trønderhallen/Skognhallen april #sluttspill14 - serien 2013/2014 handball.no Invitasjon Sluttspill J/G 14 år Trønderhallen/Skognhallen 04.-06. april 2014 #sluttspill14 2 handball.no scandiberico 2013 3 Vi ønsker velkommen til sluttspill J/G 14 år

Detaljer

Turneringsreglement 2017

Turneringsreglement 2017 Turneringsreglement 2017 Spilletider J/G/ 9-11 år, 1 x 14 minutter. J/G 12 16 år, 1 x 19 minutter. Finalene spilles over 2 x 12 minutter. Kampavvikling Kampoppsettet garanterer alle lag minimum 4 kamper.

Detaljer

Cup reglement Landsås Cup 5-7 juni 2015

Cup reglement Landsås Cup 5-7 juni 2015 Cup reglement Landsås Cup 5-7 juni 2015 (ORDENSREGLEMENT OG VILKÅR) Landsås Cup er ett håndballarrangement som følger reglementet som er gitt av Norges Håndballforbund region Midt sesongen 2014/2015, med

Detaljer

Kråkerøy IL. Ønsker din klubber velkommen til KRÅKERØY CUP. for Lillegutter og Smågutter 29. - 30. august 2015. Turneringens hovedsponsor:

Kråkerøy IL. Ønsker din klubber velkommen til KRÅKERØY CUP. for Lillegutter og Smågutter 29. - 30. august 2015. Turneringens hovedsponsor: Kråkerøy IL Ønsker din klubber velkommen til KRÅKERØY CUP for Lillegutter og Smågutter 29. - 30. august 2015 Turneringens hovedsponsor: STENE STÅL GJENVINNING AS VELKOMMEN TIL KRÅKERØY Igjen har vi gleden

Detaljer

Infoskriv NM Beachhåndball 2016

Infoskriv NM Beachhåndball 2016 Infoskriv NM Beachhåndball 2016 Norges Håndballforbund, og IL Runar ønsker velkommen til NM i beachhåndball i Sandefjord, 17.-19.juni 2016. Kampprogrammet, spilleregler og protestreglement finner dere

Detaljer

Velkommen til. Aldersbestemte lag, Mini og 10/11 år. 07. - 13. september

Velkommen til. Aldersbestemte lag, Mini og 10/11 år. 07. - 13. september INFO Velkommen til TrønderEnergi Cup 2015 Aldersbestemte lag, Mini og 10/11 år 07. - 13. september Post: Idrettens Hus 7495 TROND- HEIM LIK OSS OG FÅ SISTE NYTT OM PRODUKTER OG KONKURRANSER MED KULE PREMIER!

Detaljer

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til Randulf Alteren Cup

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til Randulf Alteren Cup Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til Randulf Alteren Cup 01-03. april 2016 i Stålhallen for aldersgruppen 2001-2009 For Jenter/Gutter 06 10 år: 5er fotball For Jenter 11 15 år: 7er fotball For Gutter

Detaljer

Velkommen til julecupen 2011

Velkommen til julecupen 2011 Velkommen til julecupen 2011 Også i år er det en stor glede for oss å kunne ønske deltakere og tilskuere velkommen til den tradisjonelle julecupen i regi av Rælingen Håndballklubb. Arrangementet er det

Detaljer

Det vises til tidligere utsendt innbydelse til Vårcup sesongen 2016 i regi av Sarpsborg Fotballklubb for jenter og gutter født 2002 og 2003.

Det vises til tidligere utsendt innbydelse til Vårcup sesongen 2016 i regi av Sarpsborg Fotballklubb for jenter og gutter født 2002 og 2003. Velkommen til årets vårcup! Sarpsborg Fotballklubb takker for påmeldingen og ønsker lykke til i gruppespillet. Vi minner om at lagledere til oppsatte hjemmelag er ansvarlig for å booke dato og tid for

Detaljer

i HEIMDALSHALLEN PROGRAM Turneringen arrangeres følgende helger: Med kampoppsett 1. helg

i HEIMDALSHALLEN PROGRAM Turneringen arrangeres følgende helger: Med kampoppsett 1. helg 2015 i HEIMDALSHALLEN PROGRAM Turneringen arrangeres følgende helger: 30. - 1. november 2015 6. - 8. november 2015 13. - 15. november 2015 20. - 22. november 2015 Med kampoppsett 1. helg Velkommen til

Detaljer

Reglement NNM Fotball for brannfolk

Reglement NNM Fotball for brannfolk Reglement NNM Fotball for brannfolk Turneringen skal primært arrangeres 2. helgen i Februar. (2013/2014) Det blir mulig å føre opp 13 spillere på deltakerlister. Skal laget ha med flere spillere, melder

Detaljer

ROMJULSCUP 2013. Skien Fritidspark 27.28. og 29. desember. Inngang k r 50,- (barn under 12 år gratis)

ROMJULSCUP 2013. Skien Fritidspark 27.28. og 29. desember. Inngang k r 50,- (barn under 12 år gratis) ROMJULSCUP 0 Skien Fritidspark 7.8. og 9. desember Inngang k r 50,- (barn under år gratis) Velkommen til romjulscupen! ODDs Ballklubb har gleden av å ønske deg velkommen for 6. gang til vår tradisjonelle

Detaljer