TELEMARK. Avis. 17år i. Nr juni Telemark FORMO YACHTING INTRODUSERER BAYLINER ELEMENT

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 8-11. juni 2014. Telemark FORMO YACHTING INTRODUSERER BAYLINER ELEMENT"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr juni år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark FORMO YACHTING INTRODUSERER BAYLINER ELEMENT ENDELIG KLART FOR NYE CHEROKEE XC-SUKSESSEN FORTSETTER! Huracán: Verdens råeste politibil?

2 2 11. juni 2014 Sjekk inn på vårt dekkhotell! Drop-In dekkskift med Per Rune Christoffersen SOMMERDEKKTILBUD: 195/65R15 kun 2.690,- ferdig montert 205/55R16 kun 2.990,- ferdig montert 15 felgpakke fra 4.990,- Vi tilbyr et bredt sortiment fra markedets ledende leverandører, tilpasset din bil og kjørestil. Vi hjelper deg med dekkskifte og ser til at dekkene følger krav til dato, mønsterdybde og lufttrykk. Med 250 verksteder i Norge, Sverige og Finland, er vi Nordens største fagkjede på dekk og felg. Vi dekker det meste! Navn: Per Rune Christoffersen Stilling: Salgssjef hos Jorkjend avd. Skien Alder: Hva var din første bil? - VW boble, 1968-modell. 2. Hva kjører du nå? - Volvo XC Hvorfor bør kundene velge Volvo? - Sikkerhet, komfort og høy annenhåndsverdi. 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Sikkerhet, økonomi/følelser og behov. 5. Hva er årets biltrender? - Bedre, og mer aktivt sikkerhetsutstyr. Et eksempel er radarbasert teknologi. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - El-bilene er greie bybiler. Fine som nr. to eller tre bil. grenlanddekk.no Grenland Dekk AS Kjørbekkdalen 7B 3735 Skien Tlf: På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: Telemark Avd. Herkules Ulefossveien Skien Tlf: t Service: SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! 7. Hva er ditt beste bilminne? - Turen hjem fra Oslo, etter å ha kjøpt min første Volvo Hva er ditt verste bilminne? - Utforkjøring i Bø med en Autobianchi (jeg kjørte ikke). 9. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - Høyt sikkerhetsnivå, lavt forbruk/utslipp. 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Den nye Volvo XC90. Grunn? Bare vent å se! Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 17 - nr 8 3 Veil. pris levert Skien inkl. frakt. Årsavgift og reg. omk. kommer i tillegg. Syv års fabrikkgaranti: For vilkår og betingelser, se Drivstofforbruk blandet kjøring i20 Comfort 1,2l 85hk manuell: 0,47 l pr mil. CO2-utslipp: fra 114 g/km. NOx=18 mg/km. ix35 Comfort: fra 0,53 l pr mil. CO2-utslipp: fra 139 g/km. NOx=131 mg/km. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. Ta kontakt med: Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Se Følg oss på

4 4 11. juni 2014 Jorkjend SUKSESSMODELLER: Per Rune Christoffersen, Kjell Gunnar Hus og Jon-Erling Kaasa med Volvos storselgere XC60 og XC70. XC-SUKSESSEN FORTSETTER Mye takket være dristig design og innovativ teknologi, har nye kjøpergrupper fått øynene opp for Volvo. I Telemark opplever forhandlerne av det svenske premiummerket at salget ligger langt over landsgjennomsnittet. Den pågående kampanjen på utvalgte XC-modeller forteller litt om tingenes tilstand. I løpet av noen få dager var åtte av ti biler solgt. - Til tross for at dette er biler i Volvos mest kostbare segment, så går de unna i raskt tempo. Som forhandler ligger vi langt over målsetningen, noe vi er meget godt tilfreds med, sier Per Rune Christoffersen ved Jorkjend i Skien. IMAGEFORANDRING Salgssjefen legger til at det fortsatt er et par biler igjen til kampanjepris, og at man bør være rask dersom man ønsker seg en av dem. Han tror at den store suksessen blant annet kan forklares med den imageforandringen som Volvo har gjennomgått det siste tiåret. - Det er lenge siden merket ble assosiert med trauste familiebiler. De seneste modellene har vist at Volvo tør å satse utradisjonelt. Nå er design og funksjonalitet satt i fokus, og det er frekke, aggressive linjer, kombinert med sportslige kjøreegenskaper som gjelder. OPTIMAL SIKKERHET Samtidig som design har fått en langt mer fremtredende rolle, har svenskene utviklet sine anerkjente sikkerhetssystemer. - Volvo fortsetter å lede an i utviklingen, og har nå optimalisert systemene sine som i forveien var regnet blant de aller beste på markedet. Kombinasjonen av radarsensorer og elektroniske kameraer gjør det nå mulig å oppdage både gående og syklister i trafikken. Dette er et ledd i Volvos målsetning om å få ned antallet kollisjoner som involverer myke trafikanter, forteller Per Rune. POPULÆR KOMBINASJON Ser vi på salget lokalt er det Volvo XC60, som har bidratt aller mest. Men også den større herregårdsutgaven, XC70 har gjort det meget bra. At folk velger de dyrere modellene skyldes flere forhold. - For det første så har Volvo i en årrekke vist seg å være sterke i dette segmentet. Cross Country-modellene har virkelig truffet med kombinasjonen av moderne design og uovertruffen funksjonalitet. Disse bilene byr på alt; plass i massevis, effektive 4x4-systemer og markeds - LEKRE DETALJER: Tofargete skinnseter og innvendige kromdetaljer er bare noe av det du kan velge i din nye XC60. ledende sikkerhet. I tillegg til eierglede, smiler han. TILLIT Salgssjefen mener også at deres egen posisjon i markedet er av betydning. - Jorkjend er en veletablert Volvo-forhandler, som folk har stor tillit til. Våre kunder vet hva de får; en dedikert merkeforhandler som virkelig kan Volvo. Dette kommer enda tydeligere fram nå som Volvo er det eneste merket vi fører her i Skien. I vår avdeling i Porsgrunn har vi både Ford og Volvo, avslutter Per Rune Christoffersen. AKTIV LIVSSTIL: Volvo XC60 og XC70 er bilene for de aktive familiene; de som dyrker sports- og friluftslivets gleder, og som gjerne har med seg litt utstyr når de legger ut på tur.

5 Årgang 17 - nr 8 5

6 6 11. juni 2014 Bayliner Element NORGES PREMIERE Sitteplass for opptil 6 personer. God og trygg høyde opp til friboard for passasjerene. M-skroget gjør at Bayliner Element planer enkelt og er meget stø sideveis. Førerposisjon tilpasset Mercury motor, meget enkel å kjøre for nybegynnere så vel som erfarne båtførere. Anbefalt motor: Mercury 60hk. Lengde 16,2 fot (4.928 m) Bredde m Vekt kg Ekstra utstyr: Board Rack, baugputer, audioanlegg, kjøleboks, biminitopp, havnekalesje Introduksjonspris fra: ,- Bayliner Element XL Sitteplass for opptil 9 personer. Lengde 18,2 fot (5.49m) Bredde 2.13 m Pris tillegg ,- Porsgrunnsveien 261, 3736 Skien Brian Formo - tlf.: m.: e-post: Fax: Active 1,6 92 hk diesel 1.795,- PR. MND Startleie: ,- Kjøpspris kr ,- Peugeot 308 fra kr ,- Godt utstyrt med blant annet: Bertel O. Steen Skien Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.:

7 Telemark Årgang 17 - nr 8 7 ** DSG * 1,99% rente kampanje å Tiguan, p s n a in F agen n. fra Volksw t Alltrack og Toura ssa Passat, Pa ir kr automatg 0,- Edition, Business t a s s a P å p svogn. olf stasjon G g o lf o G ,-. Spar innti l kr Det er nå du skal tenke bil. Det er nå du skal tenke Volkswagen. Vi skjønner at vi må lokke deg litt ekstra for å få deg inn i butikken i sommer. Derfor har vi en rekke gode tilbud hos Volkswagen. Du får f.eks. 1,99%* kampanjerente på flere av modellene og knallpriser på det sømløse automatgiret DSG. Det neste giret ligger allerede klart, slik at du ikke merker overgangen. Kjøper du Passat Business Edition, Golf eller Golf stasjonsvogn får du faktisk DSG med på kjøpet. Dette er bare noe av det som venter deg hvis du tar turen innom nærmeste Volkswagenforhandler i sommer. Kampanjeperioden varer fra til Volkswagen. Innovasjoner du har bruk for. * Eff. rente 4,45 % ved lånebehov o/5år, etabl-/tinglysningsgebyr kr og termingebyr kr 85. Total kredittkostnad kr **Tilbudet gjelder Golf Highline og Golf Stasjonsvogn Highline. Avbildede modeller kan ha utstyr utover standard. Drivstofforbruk blandet kjøring Passat Alltrack: 4,6-8,6 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Tiguan: 5,3-8,4 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Golf: 3,8-6,9 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Grenland Auto AS Skien Bil AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: Telemarksveien Skien Tlf: ,- VW Caddy 4.motion Kun 3 stk igjen! pr. mnd. eks mva. inkl. termingebyr Innskudd ,- eks mva. Kjørelengde km Utstyrsliste: Skien Bil AS, R A P S Gjelder lagerbil, hurtig Odd-Ivar Gundersen Tlf: Velkommen til en hyggelig handel! Jan-Øivind Westeng-Hansen Tlf levering Klima 4.motion El. vindu El. speil ABS ESP Radio/CD med DAB+ Bluetooth handsfree Multifunksjonsratt Bi-xenon Vinterhjul Hengerfeste Skyvedør med vindu Innvendig kledning Utvidet komfortvegg Metallic lakk Fjernbetjent sentrallås Parkeringsvarmer med fjernkontroll Tregulvsplate i varerom Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf Åpningstider: man. - fre tors lør Nyttekjøretøy

8 8 11. juni 2014 FORMO AUTOMATGIR: - Vi ønsker at flere kunder skal få opp øynene for fordelene ved Subarus trinnløse automatgirkasse, Lineartronic. Derfor inviterer vi nå til prøvekjøringsuker, sier Jens Arne Sætre og Signe Gro Pedersen ved Formo.

9 Årgang 17 - nr 8 9 Outback Sport Premium 2.0 D-S/2.5i-S Linartronic: mørke frontlykter, mørk sportsgrill, lakkerte støtfangere og sideskjørt, sølvfargede takrails, mørke sportsfelger i aluminium, karbondetaljer i interiør, sportspedaler, mørke bakruter og beskyttelsesplate bak Kundefordel: ,- Forester Classic 2.0: Blant standardutstyret finner vi cruisekontroll, xenon-lys og el-justerbart førersete. I tillegg leveres kampanjemodellen med fabrikkmontert navigasjonssystem med ryggekamera og mørke bakruter. Du sparer ,- XV Classic 1.6i: Leveres med blant annet to-soners automatisk klimaanlegg, ryggekamera og regnsensor, samt navigasjonssystem og offroad-pakke. Kundefordelen er ,- - Mange kunder som ikke er vant til automatgir er litt skeptiske når vi anbefaler denne kombinasjonen. Men etter en prøvetur er de aller fleste svært positive, sier Jens Arne Sætre ved Formo. Nå håper salgssjefen at enda flere kunder skal få øynene opp for fordelene ved å kjøre bil med automatgir. I følge ham er det flere gode grunner til å gjøre nettopp det. - Automatgir bidrar til å begrense forbruket, og på den måte redusere driftskostnadene. Dessuten vil mange sette stor pris på at de slipper å foreta gir - skiftene manuelt. Å kjøre bil med automatgir er særdeles behagelig, samtidig som det gir føreren anledning til å være 100% oppmerksom på det som skjer i trafikken, forklarer han. SØMLØSE OVERGANGER Trinnløst automatgir har vært en etterlengtet kombinasjon blant våre kunder. - På Subaru-språket kalles dette Lineartronic. Vi snakker om en trinnløs automatkasse som gir et silkemykt girskift og supereffektiv fremdrift. I virkeligheten er det seks til åtte trinn som er programmert automatisk. Ved gasspådrag simuleres girskiftene på en tilnærmet sømløs og kjapp måte og bidrar dermed til en fantastisk kjøreopplevelse, forklarer Jens Arne. SOMMERKAMPANJE I ukene som kommer inviterer Formo til prøvekjøring av alle Subaru-modeller med Lineartronic-girkasse. Samtidig pågår det en omfattende sommerkampanje på de samme bilene. - Vi ønsker at folk skal oppleve kjøregleden i en bil med trinnløst automatgir, derfor gir vi dem nå denne spesielle muligheten. Og for dem som ønsker å kjøpe bil, vil det være mange penger å spare ved å handle nå, sier salgssjefen. UTSTYRSPAKKER Han forteller at det er store kundefordeler på kampanjemodellene; fra i underkant av kroner og helt opp til kroner, avhengig av hvilken bil man velger. Nedenfor ser du tre priseksempler.

10 juni 2014 NÅ! Vinterhjul og Metallic kr. 0,- TESTVINNERNE! KUN 3 STK KUN 5 STK KUN 3 STK SKYACTIV technology NYE M{ZD{ 3 FRA ,- M{ZD{ CX-5 FRA ,- M{ZD{ 6 FRA ,- Suksessen Mazda CX-5 og designprisvinnerne Mazda6, og helt nye Mazda3 har sterke motorer med lave utslipp og høyt utstyrsnivå. Prisene tåler i tillegg sammenlikning med hvem som helst. Prøv en Mazda i dag! LASSEN AUTO AS PÅ KJØRBEKK ER DIN MAZDA-FORHANDLER! Bedriftsveien 96, 3735 Skien Tlf Lik oss på Alle nye Mazda personbiler selges med 5 år/ km nybilgaranti, 12 års rustbeskyttelsesgaranti, 3 års lakkgaranti og inntil 10 års Mazda veiassistanse. Prisene inkl. frakt og lev. omkostn. på ,-, årsavgift tilkommer. Utstyrsnivå og farger på avbildede biler kan avvike fra priseksemplene. Mazda6: Drivstofforbruk kombinert kjøring 3,9-6,4 l/100 km, CO2-utslipp g/km. NOx = 5-51 mg/km. Mazda CX-5: Drivstofforbruk kombinert kjøring 4,6-6,6 l/100km. CO2-utslipp g/km. NOx = 7 72 mg/km. Mazda3: Drivstofforbruk kombinert kjøring 3,9-5,6 l/100 km, CO2 -utslipp g/km, NOx 8-60 mg/km. SKAL DU PÅ BILFERIE? - TA EN DEKKSJEKK! Sport BlueRespons Lac rullemotstand gir lavt drivstofforbruk NS-20 FERIETILBUD! Be oss sjekke dekkene dine og få superrabatt på sommerdekk! OLJESKIFT! Vi skifter olje mens du venter Semisyntetisk 549,- Husk å bestille time - da rekker vi å bestille riktig oljefilter til deg! Pris eks. inntil 4 liter. SKIEN Skotfossveien Skien Tlf Faks E-post: Be om kanonpris på felgpakker* *Inkl. dekk og felg VI HAR UTVIDET DEKKHOTELLET! - nå har vi plass til dine også! - Vask av hjulene - Kontroll av mønsterdybden - Oppbevaring i riktig temperatur - Oppfølging før et nytt dekkskift - Kontroll av lufttrykk - Montering Din komplette dekk- og felgleverandør

11 Årgang 17 - nr 8 11 CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP NYE ISUZU D-MAX TROOPER EDITION -ALT ANNET ER KOPIER! Japansk kvalitet! Tøffest i klassen SE DEN HOS OSS! Nye Jeep Cherokee 2.0 diesel, 170 hk, 9-trins automatgir Kr ,- Spekket med utstyr Jeep Compass 2.2 CRD Limited Kr ,- TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil WRANGLER Fra kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon TONN TREKKVEKT! 2 dørs & 4 dørs. 3,5 TONN TREKKVEKT! 2 dørs Extended Cab. BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! Salg Service Verksted Delelager Petit Grafi sk AS - Skien KAMPANJEDAGER PÅ DEKK OG FELG! 50% OPPTIL PÅ SOMMERDEKK KOMPLETTE FELGPAKKER VI RYDDER FELGLAGERET GJØR ET KUPP! Petit Grafi sk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. LØRDAGSÅPENT! VI HAR DROP-IN KØ! 4 STK 18 DEKK + FELG FRA FELGRETTING Vi retter felg opptil 24, samt fi kser lakkskader på dine gamle felger! VI TILBYR: Hjulskift Dekkhotell Dekkrep. Frontrute Rep./bytte *(Personbil) Felg rep. Felgretting Med mer! Dekkspesialisten Skien AS Dekkspesialisten Porsgrunn AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Hydrovegen 1C, 3933 Porsgrunn Følg oss på Facebook! Alle priser er inkl. mva, miljøavgift og ferdig montert på felg. Hjulskift 75,- pr. felg. Ta kontakt for andre dimensjoner og dekkmerker.

12 juni 2014 MØT SOMMEREN I EN Jorkjend Skien / Porsgrunn har nå en rekke utstillings- og demobiler som selges til sterkt nedsatte priser! Bilene står i utstilling/lager hos oss, og kan sees og prøvekjøres. Disse bilene er leveringsklare før sommerferien! Benytt anledningen til et svært godt Volvo-tilbud! Biler Skien: Volvo V60 AWD Summum Automat, farge Power Blue Før ,- NÅ ,- Volvo V60 D2 Momentum Manuell farge Sort Solid Før ,- NÅ ,- Volvo V70 D2 Momentum Automat, farge Savile Grey Før ,- NÅ ,- Volvo V60 D2 Momentum Manuell, farge Power Blue Før ,- NÅ ,- Volvo S80 D2 Summum Automat, farge Sort Safir Før ,- NÅ ,- Volvo V70 D2 Momentum Automat, farge Hvit Før ,- NÅ ,- Volvo V60 R-design Manuell, farge Passion Red Før ,- NÅ ,- Volvo V40 T2 R-design Manuell, farge Passion Red Før ,- NÅ ,- Volvo V70 D2 Momentum Automat, farge Bright Silver Før ,- NÅ ,- Volvo V70 D2 Summum Automat, farge Sort Safir, demokjørt Før ,- NÅ ,- Volvo V70 D4 Summum Automat, 181 hk, demokjørt Før ,- NÅ ,- Volvo S60 T3 R-design Manuell, 150 hk, farge hvit Før ,- NÅ ,- VOLVOCARS.NO * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Gj.sn. forbruk 3,6 10,7 l/100 km, CO 2 -utslipp g/km (V40 D2 Start/Stop XC60 T6 AWD). Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil! Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

13 Årgang 17 - nr 8 13 NY VOLVO Biler Porsgrunn: Volvo XC60 D4 AWD R-Design 163 hk, farge Rød Før ,- NÅ ,- Volvo V60 D2 Momentum Automat, farge Blå Før ,- NÅ ,- Volvo V70 D2 Summum Automat, farge Sølv Før ,- NÅ ,- Volvo V60 D2 R-Design Automat, farge Rød Før NÅ ,- Volvo V60 D2 Momentum Automat, farge Power Blue Før ,- NÅ ,- Volvo V70 D3 Summum Automat, farge Savile Grey Før ,- NÅ ,- Volvo V60 T4 Summum Automat, 180 hk, farge Sølv Før ,- NÅ ,- Volvo S60 D2 Summum Automat, farge Sølv Før ,- NÅ ,- Volvo XC70 D4 AWD Summum Automat, farge Før ,- NÅ ,- Volvo V40 D2 Manuell, farge Biarritz blå metallic Før ,- NÅ ,- Alle Volvos dieselmodeller har partikkelfilter som standard. Forbehold om trykkfeil. Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil! Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

14 juni 2014

15 Årgang 17 - nr 8 15 Telemark Bil TRIVES: Nye Jeep Cherokee trives i ulendt terreng. ENDELIG ER NYE JEEP CHEROKEE I LANDET! Siste generasjon Jeep Cherokee lanseres i disse dager over hele Norge. Hos Telemark Bil har de sett frem til slippet i månedsvis. Dette er Jeeps ansikt utad i kompakt-suv-segmentet; nye Cherokee er blitt en luksuriøs familiebil, der det ikke er spart på noe, sier Haakon Almankaas, og legger til at nyheten skiller seg vesentlig fra sine konkurrenter i markedet. NYTT YTRE Det første man legger merke til er utseendet. - De aller fleste vil kunne se at det er skjedd vesentlige ting. Jeep har i alle år sverget til å gjøre forandringer på millimeternivå, men denne gangen har designteamet fått frie tøyler. Det har resultert i at den kantete silhuetten er byttet ut med moderne, mer buede linjer utgaven fremstår som mer kompakt, med smalere lykter både foran og bak mens grillen har fått beholde sine karakteristiske sju søyler, forteller han. VELG KJØREEGENSKAPER Til tross for at designet er radikalt forandret, er det på teknologisiden at vi finner de fleste nyhetene. Blant disse Jeeps nyutviklede kjøresystem, Selec-Terrain, som gjør det mulig å koble ut firehjulssystemet helt, eller velge kjøreegenskaper etter forhold. - Ved hjelp av en bryter i midtkonsollen kan du velge mellom «Auto», «Snow», «Sand», «Rock» eller «Mud». Kombinert med reduksjonsgir og nedstigningsassistent får du en av markedets absolutt råeste SUV-er når det gjelder fremkommelighet. Du trenger aldri å bekymre deg for om du kommer frem til hytta eller ei, smiler Haakon. EKSKLUSIVT Også interiøret er oppgradert, med en materialkvalitet som overgår det meste av hva man ellers får fra Amerika. Modellen byr blant annet på en stor 8,4-tommers berøringsskjerm med det meste du trenger. Setene er blitt enda bedre å sitte i, og hvis man ønsker varme i rattet, så kan man programmere bilen til å slå det på automatisk når det er kaldt ute. Av standardutstyr i toppmodellen Limited finner du blant annet et Alpine lydanlegg på hele 500 watt, med ni høyttalere og en åtte-tommers subwoofer. DAB radio, skinnseter og panorama glasstak er selvsagt også inkludert. OMFATTENDE SIKKERHETSSYSTEMER Den nye Jeep Cherokee har fem stjerner i EuroNCAP, og i den kraftige konstruksjonen av høystyrke-stål har ingeniørene lagt til en rekke passive og aktive sikkerhetsfunksjoner. - Blant disse er adaptiv cruisekontroll som gjør at bilen tilpasser seg avstanden til bilen foran. Den automatiske filskiftevarslingen sørger for at bilen dras tilbake i riktig kjørefelt dersom man skulle være så uheldig å komme over i motsatt fil. Dessuten kommer nye Cherokee med parkeringsassistent som parkerer bilen for deg når du har behov for det, forklarer Haakon. MER ØKONOMISK Modellen lanseres i Norge med to motorvalg, begge dieseldrevne. Sammenlignet med forgjengerne skal de kunne varte opp med kraftig forbedret drivstofføkonomi; helt nede i 0,5 liter ved blandet kjøring. Det betyr et CO2-utslipp på bare 154 gram per kilometer, et tall som er meget bra i denne klassen. - De to motorene er langt mer økonomiske enn hva vi er vant til når det gjelder Jeep. Begge er 2-litere, med henholdsvis 140 og 170 hester. De motorene har et dreiemoment på 350 Nm ved turtall på 1500 og 1600 omdreininger. PRISGUNSTIG Sammenlignet med de argeste konkurrentene kommer nye Jeep Cherokee særdeles godt ut prismessig. - Den minste motoren kommer med en 6-trinns manuell girkasse, og har en startpris på kr ,- (Longitude-versjonen). Den store leveres i kombinasjon med Jeeps nyutviklede 9-trinns automatkasse. For denne er startprisen kr ,- (Longitude-versjonen). Kom innom Telemark Bil på Kjørbekk for å oppleve nyheten fra Jeep, oppfordrer Haakon Almankaas.

16 juni 2014 KJEMPETILBUD PÅ NYE ŠKODA Yeti 2,0 TDi 4x4 KUN 6 BILER! ŠKODA Yeti 2,0 TDi 4x4 Nå kr ,-* Veil. kr ,- skoda.no. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Drivstoff-forbruk og CO 2 -utslipp fra 4,6/100 km, 199 g/km. Pris er inkl. frakt og levering. Årsavgift kommer i tillegg. SPAR kr ,- Utstyr inkludert: - Metallic lakk - Vinterhjul på alu. felg - Avtagbart hengerfeste - WEBASTO dieselvarmer m/fjernkontroll - Bi-Xenonlys - Led-lys - Ryggesensorer - Bluetooth handsfree og mye mer! Kjørbekkdalen Skien Tlf.: Knallpriser på gressklippere! ARIENS ZOOM 34 Du trenger ikke gå til store byggshopper for å kjøpe billig gressklipper. Hos oss får du ferdig montert og klargjort med olje i prisen. Eget godkjent service-verksted for Partner McCulloch. 16 HK 86 bredde NÅ PARTNER McCULLOCH M T NÅ SUPERTILBUD! Før ,- Kun 8 stk tilgjengelig ARIENS LM 46 Bakhjulsdrift/Bio/ Oppsamler 16,5 HK 107 bredde Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Før kr 3.990,- NÅ RAMPER pris per par Før NÅ kr Tlf.: Fax: Åpent: mandag - torsdag tirsd-onsd-fred Lørd 11-15

17 Årgang 17 - nr 8 17 FORESTER Navi-Edition KUNDEFORDEL kr ,- * Gjelder Forester Classic 2.0I Lineartronic Navi-Edition SUBARU FORESTER 4WD Navi-Edition Inkl. navigasjon med 6,1 farge skjerm og ryggekamera, mørke ruter ,- * Bensin: forbruk 0,65 0,70 l/mil, CO g/km XV KUNDEFORDEL kr ,- * Gjelder XV Classic 1.6I Lineartronic Navi-Edition SUBARU XV 4WD Navi-Edition Inkl. navigasjon med 6,1 fargeskjerm og ryggekamera, «Off-road»-pakke KUNDEFORDEL kr ,- * Gjelder Outback Sport Premium Lineartronic Edition OUTBACK SUBARU OUTBACK 4WD Sport Premium Edition ,- * Inkl. mørke ruter, sportspakke ,- * Bensin: forbruk 0,63 0,69 l/mil, CO g/km Bensin: forbruk 0,76 l/mil, CO g/km Diesel: forbruk 0,59 0,63, CO g/km USTOPPELIG KJØREGLEDE JAPANSK KVALITET Subaru leverer alltid sporty kjøreegenskaper, topp sikkerhet, god plass og legendarisk driftssikkerhet. Permanent symmetrisk firehjulsdrift og Subarus unike Boxermotor gir førsteklasses fremkommelighet og lavt forbruk. Subaru er det klare valget for den aktive familie. Ta kontakt med:. Petit Grafi sk AS PRØVEKJØR NÅ! Send SMS med kodeord SUBARU til 2007 Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Følg oss på Se * Begrenset antall. Gjelder levert Skien. Årsavgift kommer i tillegg. Det tas forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i spesifikasjoner fra fabrikk. Bildene kan avvike fra tilbudte modell. Alle priser er inkl. mva. FØLG OSS PÅ FACEBOOK

18 juni 2014 Formo Yachting INTRODUSERER BAYLINER ELEM ÅRETS BÅT: Bayliner Element har allerede blitt kåret til «Årets småbåt» i England. Denne måneden er det Norgespremiere på Bayliners nyeste modell, Element. Til tross for at den er helt ny på markedet her hjemme, har den allerede blitt lansert internasjonalt og fått mye positiv respons. Blant annet er den kåret til «Årets småbåt» i England. Dette er faktisk en helt ny båttype, en mellomting mellom en bowrider og en skjær - gårdsjeep. Element er først og fremst en båt som er skapt for vannlek, og størrelsen gjør at den er enkel å transportere på en liten båthenger. Dette er modellen som får fram ungdommen i deg, enten du liker deg best i skjærgården eller på et vann innlands, sier Brian Formo i Formo Yachting. STABIL Med Element har målsetningen vært å skape en rimelig småbåt, som enkelt kan flyttes fra garasjen til vannet og tilbake igjen. Forut for skapelsesprosessen har Bayliner spurt kunder på jakt etter sin første båt om hva de ønsker seg. Til svar fikk de «stabilitet». Dette dannet utgangspunktet for hvordan Element skulle utformes, og resultatet ble altså det doble skroget. - Dette tar opp bølgene, noe som

19 Årgang 17 - nr 8 19 ENT bidrar til å gjøre båten ekstra stødig. I tillegg er Element bredere enn hva som er vanlig, og en mann kan fint stå oppreist på den ene siden, uten at båten leer seg. At båten er bred har også en annen fordel, nemlig at det gir bedre plass, forklarer Brian. EUROPEISK KVALITET Element er produsert i Polen, og beregnet for det Europeiske markedet. I følge selgeren er det et kvalitetsstempel i seg selv. For å holde prisen nede er båten relativt nøkternt utstyrt i utgangspunktet, men listen over tilvalg er tilsvarende lang. Det skal også legges til at spesialdesignede holdere til vannski og -brett, radio og en Bimini som beskytter mot vær og vind, er inkludert i prisen. PRISGUNSTIG - Bayliner Element koster kr uten motor. Den er laget for å kunne håndtere alt fra de minste 15 hesterne til de store på Vi anbefaler kundene å velge en 60 hester, som vi mener at båten vil fungere optimalt med. Da koster den kr ,- ferdig satt opp slik at den bare er til å sette på vannet. Modellen kommer også i en XL-utgave som koster kroner mer, opplyser han. ÅRETS SMÅBÅT Nyheten ble tidligere i år kåret til «Årets småbåt 2014» under den årlige London Boat Show. Båtene som ble nominert er testet i fagtidsskriftene Motor Boats Monthly og Motor Boat and Yachting. I år var det totalt 56 ulike båter fordelt på ni ulike kategorier, og prisen i den minste båtklassen «Starter boats» gikk altså til Bayliner Element. - Dette er en modell vi forventer oss mye av. Velkommen innom oss for å se nærmere på nyheten, avslutter Brian Formo. NYHET: - Element er årets store nyhet fra Bayliner, sier Brian Formo.

20 juni 2014 Peugeot kampanje på Speedfight Darkside KUN 10 STK TIL SJOKKPRIS! INKLUDERT HJELM OG HANSKER Kjøp nå, betal til høsten! Registrering og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg. Telemarks største mopedforhandler! Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Verdi kr , Tlf.: Fax: Åpent: Mandag - torsdag: tirs-ons-fre: Lør: Søker erfaren mekaniker! Lærling kan også være aktuelt. GS Bildeler AS er landets største frittstående leverandør av reservedeler til BMW. GS Bildeler ble etablert i februar GS bildeler har vært gjennom en positiv utvikling helt fra oppstarten og leverer idag alt i BMW-deler. GS Bildeler avd Skien ligger på Rødmyr, her har vi butikk, lager og verksted. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og spennende og utfordrene oppgaver, i et godt miljø med dyktige medarbeidere. Spørsmål om stillingen rettes til: Henrik Hagerup, tlf.: eller Morten Evensen tlf.: Søknad og CV sendes på e-post til: STØRST I NORGE PÅ BMW DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon Petit Grafisk AS

21 Årgang 17 - nr 8 21 Dodge Challenger 1970 Muskelbilen fra Detroit Selv om Dodge Challenger bare ble produsert i fem år, ble modellen den mest legendariske og med høyest samlerverdi av alle de populære muskelbilene. Bilen debuterte som et motsvar på Ford Mustang og Chevrolet Camaro og kom ut høsten 1969 som en 1970-modell med brask og bram. STØRST MOTORUTVALG Som sistemann ut av Detroits tre store bilprodusenter kom Dodge Challenger med noe de andre ikke kunne måle seg opp mot. Det største utvalget av «powertrain»- 2 motorer i bilindustrien. Hele ni forskjellige V8 motorer kunne man velge i mellom, og den mest legendariske var 426 HEMI med råsterke 426 hestekrefter. MODELLER Challenger kom i fire hardtopp modeller, Challenger Six, Challenger V8, T/A Challenger og Challenger R/T som også kom med et avtagbart tak. Muskelbilene ble bygd for fart og moro. Det gjenspeiler seg både med bruk av fargestriper på sidene og over panseret. Fargene var heller ikke kjedelige og bilen henvendte seg til det yngre markedet. Her kunne man velge mellom fantasifulle navn som «Plum Crazy», Go Mango», «Top Banana», «Yellow Blaze» og «Panther Pink». Bilen solgte likvel ikke godt nok og etter ca solgte biler Legg merke til stripen på sidene og over panseret. avsluttet Chrysler produksjonen i april NY GENERASJON Etter over 30 år returnerte Challenger som en ny modell i Mange kjennetegn er beholdt i denne nye modellen, blant annet stripen over panseret og fire runde frontlys. Motoren oser fremdeles av muskler, hvor du kan velge mellom en 3,5 liter V6-motor eller 5,7 liter V8-motor. Av Stefan Strøm Slik ser siste generasjon ut. Dodge Challenger Årsmodell HK Antall sylindere Max. hastighet 0 til 60 km/t Vekt km/t 6,2 s 1724 kg Dodge Challenger i en reklame fra 1970-tallet. DET ER VIKTIG Å VÆRE SYNLIG! Petit Grafisk AS kan hjelpe deg med: Brosjyrer / DM Tidsskrift Program Foldere Årsrapporter Aviser Annonser Flash-bannere Plakater Messemateriell Kursmateriell Tekstforfatter Wordpress Det koster ingenting å ta en prat med oss! Kjørbekkdalen 13b Postboks 2544 Kjørbekk 3702 Skien

22 juni 2014 FRA NULL TIL Nye Nissan Pulsar Nissan er tilbake i Golf-klassen med den spennende småbilen Pulsar. Nykommeren skal konkurrere mot Toyota Auris, Opel Astra, Renault Clio og selvfølgelig Volkswagen Golf. Bilen er en 5-dørs kombikupé og det er lenge siden Nissan har hatt en bil i dette segmentet. Den japanske bilprodusenten hevder selv at modellen er en av de romsligste i klassen. De utvendige målene er 4,38 meter lang og akselavstanden er på hele 2,7 meter. Bensinmotoren er den nye 1.2 liters DIG-T på 115 hestekrefter, mens 1.5-liters dci-motoren på dieselsiden yter 110 hester og har et dreiemoment på 260 newtonmeter. En råere motor på hele 190 hester er også under planlegging tidlig neste år. Regn med at bilen kan leveres med det meste av sikkerhetsutstyr, men standardutstyret kommer vi tilbake til.nissan Pulsar er designet og utviklet for Europa, og den skal bygges ved Nissans fabrikk i Barcelona. Verdens råeste politibil? Politiet i italia, Polizia di Stato, har valgt sin etterfølger etter Lamborghini Gallardo. Valget falt naturligvis på Gallardos etterfølger og her er Lamborghini Huracán LP Polizia. Bilen er faktisk ikke til pynt, men brukes til å fakke kriminelle som er litt harde på gassen. Under panseret er det funnet plass til en 5,2 liters V10-motor på 610 hestekrefter som yter 520 newtonmeter km/h går unna på 3,2 sekunder og km/h går på 9,9 sekunder. Toppfarten er på over 325 km/h. Lekkert interiør fra Volvo Nye Volvo XC90 er Volvos viktigtse lansering på lenge. Nå er de første offisielle interiørbildene lekket til pressen og de gir også en liten pekepinn på hvordan framtidens modeller vil se ut. Interiørdesigneren Robin Page har skapt et ergonomisk premiuminteriør som kombinerer lær og trepaneler. Girstanga har dessuten detaljer av krystall fra Orrefors. Modellen blir også den første til å anvende seg av Volvos Scalable Product Architecture hvor kunden selv kan velge mellom en rekke individuelle interiørløsninger. Setene er også fullstendig redesignet og har en ergonomisk form som etterligner menneskeryggen. Setene kan for eksempel fåes både med ventilasjon og massasje. Det er selvsagt ekstrautstyr. Offisiell lansering er til høsten og frem til da får vi bare vente på mer informasjon. Citroën DS3 med facelift Citroën DS3 og DS3 Cabrio oppdateres og får blant annet en helt ny lyssignatur. DS3 debuterte i 2009 og har til nå solgt i eksemplarer på verdensbasis. Etter fem år er det nå på tide med en liten oppfriskning. Blant de største nyhetene er lysene som har fått en kombiansjon av LED- og Xenonteknikk. De nye lysene bruker 35% mindre energi og gir samtidig bedre sikt. I tillegg er modellen utrustet med Active City Brake som automatisk bremser bilen ved lave hastigheter. Motorene skal også være gjerrigere og innfri Euro 6-utslippskravene, men nøyaktige tall her kommer senere.

23 Årgang 17 - nr 8 23 Med MECA kortet kan du dele opp betalingen i inntil 24 måneder rentefritt! Godkjent for varebiler og lastebiler inntil 7,5 tonn! Adresse er: Porsgrunnsveien 261 E-post: Direkte tlf. timebestilling: Åpningstider: man-fre 08:00-16:00 LS2, Markedets raskest voksende hjelm-produsent Fra 1000,- kevlar bukes og jakke MTR MC holder til i de gamle banklokalene på Heistad Fjordgløttvegen Porsgrunn Tlf: E-post: Web: mtrmc.no Åpningstider: Man, tirs, ons,fre : 10:00 17:00 - tors: 10:00 18:00 - lør: 11:00-15:00

24 Ford i Grenland Mondeo-kampanje Kun 5 biler! Petit Grafisk AS - Skien Bilen som har alt ble akkurat enda mer komplett. FORD MONDEO PREMIUM Kombinerer klasseledende kjøreegenskaper og masse plass med en følelse av luksus. Utstyr inkludert: Komfortpakke (programmerbar dieselvarmer m/fjernkontroll, parkeringssensorer foran og bak, el. betj barnelås bak) Setepakke (8 veis el. justering av førersete m/minne, 8 veis el. justering passasjersete, el. innfellbare speil) Mørktonede ruter Tilhengerfeste Navigasjon + DAB Skinnseter Skinndashbord Bi-Xenon 17 alu sommer Nøkkelfri adkomst og start Cruisekontrol Takrails i krom + mye mer! Ford Mondeo Premium 1,6 115hk TDCI Stasjonsvogn Kun kr ,- * Åpningstider: Man-Fre kl Torsdag kl Lørdag kl Mondeo Premium 1,6 liter 115 Hk TDCi Econetic Stv. * Prisene er inklusive leveringsomkostninger. Årsavgift kommer I tillegg. 1,6 ECOnetic: CO2 109g/km. Blandet drivstofforbruk 0,42 l/mil. Avbildet modell kan avvike fra annonsert tilbud. PORSGRUNN: Vallermyrveien 36 Tlf Følg oss på Facebook!

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT Varebil 1501 Prisliste fra 01. januar 2015. Inklusive leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT Varebil 1501 Prisliste fra 01. januar 2015. Inklusive leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD TRANIT Varebil 151 Prisliste fra 1. januar 215 Inklusive leveringsomkostninger FORD Transit Girkasse* Totalvekt Modell Drift Akselutveksling CO2 Nox Bilpris Avgift Veil.pris L2

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT LOJALE KUNDER HOS SKIEN BIL INNFØRER NYTT SERVICEKONSEPT

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Sharan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 634 Bredde, mm 1 810 Høyde med takreling, mm 1 762 Akselavstand, mm 2 835 Sporvidde foran og bak, mm 1 530/1

Detaljer

17år i. Avis TELEMARK. Telemark Bil SPESIALTILBUD PÅ ALFA ROMEO. Telemark FRA KONSEPT TIL PRODUKSJON SNART KOMMER KIA OPTIMA

17år i. Avis TELEMARK. Telemark Bil SPESIALTILBUD PÅ ALFA ROMEO. Telemark FRA KONSEPT TIL PRODUKSJON SNART KOMMER KIA OPTIMA TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 3-27. februar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Telemark Bil SPESIALTILBUD PÅ ALFA ROMEO R-DESIGN: NÅR UTSEENDET TELLER SNART KOMMER KIA

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI SKODA OCTAVIA MEST SOLGTE BIL! SNART KLART FOR EL-BIL

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert Kverneland Bil NYE FORD TRANIT CUTOM 152 Prisliste fra 26. februar 215 Leveringsomkostninger inkludert FORD Transit Custom Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 2.2L

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16" felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16 felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor MODELL UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIFT PRIS DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 51 651 kr 232 900 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

nytt Åpent hus 2.-4. September September/oktober 2010 Alle priser er inkl. frakt og levering. Vi tar forbehold om trykkfeil.

nytt Åpent hus 2.-4. September September/oktober 2010 Alle priser er inkl. frakt og levering. Vi tar forbehold om trykkfeil. Alle priser er inkl. frakt og levering. Vi tar forbehold om trykkfeil. nytt September/oktober 2010 Åpent hus 2.-4. September Nye Volvo V60 stasjonsvogn kombinerer spennende design med kjøreglede og banebrytende

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

CITROËN BERLINGO PROFF VAREBIL

CITROËN BERLINGO PROFF VAREBIL CITROËN BERLINGO PROFF VAREBIL PRILITE 2015 IT OPPDATERT JAN 2015 UTTYRNIVÅ UTLIPP g CO2/km AVGIFT PRI m/mva PRI u/ MVA CITROËN BERLINGO HDi 75 L1 BAIC 5,1/133/170 24 588 156 228 129 900 CITROËN BERLINGO

Detaljer

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN suke Prøvekjøring 20 24 april E EN REISE TIL DU KAN VINN DU PRØVEKJØRER ITALIA OM PRAKTFULLE ILY. DEN NYE DA NEW DAILY. VAN OF THE YEAR

Detaljer

Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen New Beetle Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 129 Bredde, mm 1 721 Høyde, mm 1 498 Akselavstand, mm 2 515 Sporvidde foran og bak, mm 1 507/1 487 Snudiameter,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor Partner Basic Radio/ CD Sidespeil,elektrisk innfellbare Gitter skillevegg m/luke Skuff under førerside Sidehengslet bakdører m/vindu/viskere og varmetråder Innvendig kledning varerom, 1/2 til vindushøyde

Detaljer

Den nye Volkswagen Caddy

Den nye Volkswagen Caddy Nyttekjøretøy Den nye Volkswagen Caddy Tekniske data modellår 2012 per juni 2011 Forbruk og CO 2 -utslipp Med manuell girkasse, drivstofforbruk (l/mil) og CO 2 -utslipp ved blandet kjøring (g/km), tankvolum

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Transporter

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Transporter Tekniske data Gjelder modellåret 2014 Volkswagen Transporter De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan kombineres.

Detaljer

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor Partner Basic Radio/ CD Sidespeil,elektrisk innfellbare Gitter skillevegg m/luke Skuff under førerside Sidehengslet bakdører m/vindu/viskere og varmetråder Lengde og høydejusterbart ratt Innvendig kledning

Detaljer

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012 Peugeot // Partner varebil 4x4 MOTOR 1.6 HDi Sylindervolum: 1560 Antall sylindre: 4/8v Maks ytelse kw (CEE

Detaljer

16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI

16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI TELEMARK Avis www.motoravisa.no 03-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 Skoda Rapid SATSER I KOMPAKTKLASSEN SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer