THE NEXT GENERATION MEDIA COMPANY. Opinionsledere som virkemiddel for å vinne kunder

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "THE NEXT GENERATION MEDIA COMPANY. Opinionsledere som virkemiddel for å vinne kunder"

Transkript

1 THE NEXT GENERATION MEDIA COMPANY Opinionsledere som virkemiddel for å vinne kunder

2 Jeg heter Sigurlaug

3 Kall meg g jerne Lauga

4

5

6

7 Flere tusen daglige lesere fra 202 land 450% økning i innkommende kundehenvendelser Etablerte oss som en autoritet i vår bransje

8

9

10 VI REPRESENTER I DAG OVER 150 OPINIONSLEDERE I NORDEN

11 10 millioner lesere og følgere

12 DIGITALE OPINIONSLEDERE Vi har eksklusive avtaler med opionsledere som har et dedikert publikum på sosiale medier. Vi hjelper de å bygge sin merkevare og business. VÅR ROLLE Vi jobber tett med begge parter for å sikre at samarbeidet blir en suksess. ANNONSØRER Vi hjelper våre kunder å identifisere sine mål, og å finne de riktige merkevareambassadørene som kan hjelpe kunden å nå målene.

13 Sponsorater og merkevareambassadører har eksistert i mange tiår

14 Med nye plattformer ble de digitale opinionslederne født

15 Sponsorship De kule kidsa and brand i skolegården ambassadors har nå have en mye been større around rekkevidde for ages

16 2,1 m 43 m

17 HVORFOR OPINIONSLEDERMARKEDSFØRING?

18 92% AV FORBRUKERNE I VERDEN FORETREKKER Å KJØPE PRODUKTER VIA ANBEFALINGER. VI STOLER PÅ MENNESKER OVER MERKEVARER Vi stoler på våre venner, bekjente og de vi følger i sosiale medier OPINIONSLEDERE GIR TJENESTER OG PRODUKTER «SOSIAL AKSEPT» OPINIONSLEDERMARKEDSFØRING ER OVER DOBBELT SÅ EFFEKTIVT SOM VANLIG BETALT REKLAME. Social Media Today 31 mai 2015

19 PRESIS MÅLGRUPPE SOM ELLERS ER VANSKELIGE Å NÅ 3,3 millioner månedlige blogglesere 95% kvinner 45% mellom år 36% mellom år 70% leser fra mobilen Leser i g jennomsnitt 2 minutter og 40 sekunder per besøk

20 Det handler ikke om antall mennesker man når ut til.

21 Det handler om relevans for mottaker, og hvilken relasjon mottaker har til avsender.

22 Opinionsledere er mer relevante for målgruppen enn merkevarer MERKEVARE VS OPINIONSLEDERE Sminke Loreal Hvem Vlogger 99,500 Følgere 9,800,000 ~20,000 Gj.snittlige visninger ~2,800,000

23 Innholdet kan ikke ad-blockes, det er tilpasset alle sosiale plattformer og kommunisert på et språk målgruppen relaterer til.

24

25

26

27

28 CASER

29 CASE: OPINIONSLEDERMARKEDSFØRINGS VS TRADISJONELL ANNONSERING KUNDEN KAMPANJE Kampanjen bestod av ett blogginnlegg hos komikerfrue.no og en hesteskoannonse på VG.no til samme investering. Hovedmålsetning: rekruttere nye kunder til lavest mulig kostnad Fan s favourite, Vixen Awards thousand daily views Advertising type: Content marketing VS. Norway s most visited online website 2.3 million daily views Advertising type: Traditional web banners RESULTAT 86x høyere ROI for Komikerfrue vs VG 99% av salget i perioden kom fra komikerfrue.no

30 CASE: OPINIONSLEDERMARKEDSFØRING FOR LEADSGENERERING KONKURRANSEN En forsikringskunde skapte en konkurranse for å sanke leads til et reiseforsikringsprodukt de lanserte. Premien var et reisegavekort til en verdi av 20,000 SEK. KAMPANJEN Kunden kjørte bannerannonser hos fem nettaviser og en papiravis over en tre måneders periode for å promotere konkurransen. Samlet kostnad: ~ 1 million SEK Nordens største blogger 143,000 daglige sidevisninger VS. x5 Tre uker senere kjøpte kunden ett blogginnlegg og en Facebook post hos Isabella Löwengrip aka Blondinbella, hvor hun promoterte konkurransen. Samlet kostnad: 80,000 SEK RESULTAT ~ % ~300 leads ble rekruttert av Isabella Löwengrip leads ble rekruttert fra avisannonsene

31 FØR OG ETTER

32

33 200 nye kunder, 700 nye følgere Økt salg i nettbutikk påfølgende uke på 100,000 SEK

34

35

36 10 millioner seere

37 3 KEY TAKE AWAYS

38 Naive SUCCESS CRITERIAS KEY AWAY1 TAKE Uredde Ydmyke Trygge Genuine Ikke fokuser kun på toppbloggere Det finnes utrolig mange dyktige opinionsledere innen ulike segmenter og digitale kanaler i Norge. De mindre profilene har like sterke relasjoner med sine lesere og følgere som de største profilene, og kan skape mye engasjement og gode resultater for mindre penger.

39 KEY TAKE AWAY 2Vær tilstede der målgruppen deres oppsøker informasjon og inspirasjon, ikke ved siden av. Skap en langsiktig innholdsstrategi hvor dere byr på innhold målgruppen deres er interessert i, i bedriftens egne kanaler og via opinionsledere som passer deres merkevare. På denne måten skaper dere en positiv assossiasjon til deres merkevare, og blir top of mind.

40 KEY TAKE AWAY 3Ikke legg for mange føringer Skal du samarbeide med opinionsledere må du huske at de ikke er vandrende reklameplakater. Det kommersielle innholdet må være engasjerende og verdiskapende for å gi resultater. Effektiv opinionsledermarkedsføring fronter merkevarer på en kreativ måte uten å rope «KJØP».

41 SPAM & SELF-PROMOTION FREE get.theaudience.no

42

SOSIALE MEDIER ADVANCED

SOSIALE MEDIER ADVANCED SOSIALE MEDIER ADVANCED Mats Flatland / Digital rådgiver / Mediateam Telemark Online AGENDA «Facebook Advanced» Planlegging Facebook-annonsering Analyse Case: «Fra 0 til 1.000 likere» YouTube Snapchat

Detaljer

- Quiz AGENDA. - Caser - Influencer Marketing - United Influencers - It s your time to shine

- Quiz AGENDA. - Caser - Influencer Marketing - United Influencers - It s your time to shine - Quiz AGENDA - Caser - Influencer Marketing - United Influencers - It s your time to shine 2 Camilla Pihl Caroline Berg Eriksen Marna Burøe Haugen/ Komikerfrue Hedda Skoug / Fashioncherry Lene Orvik Anja

Detaljer

DNO&B - SOSIALE MEDIER. Magne Bjella Nye medier

DNO&B - SOSIALE MEDIER. Magne Bjella Nye medier DNO&B - SOSIALE MEDIER Magne Bjella Nye medier Balletten Giselle Operaen Carmen Operaorkestret Innhold tilgjengelig på alle digitale flater - 80% nettandel 16.09.2015 6 Fokusområdet: Publikumsreisen -?

Detaljer

How to Facebook. En grunnleggende veiledning for deg som jobber med Facebook-marketing. Av Takin Kroop.

How to Facebook. En grunnleggende veiledning for deg som jobber med Facebook-marketing. Av Takin Kroop. How to Facebook. En grunnleggende veiledning for deg som jobber med Facebook-marketing. Av Takin Kroop. 1 Kapittel 1: Din Facebook page. Siden sin lansering I 2004, har Facebook blitt sett på som en plattform

Detaljer

Frem til nylig har kommersielle aktører brukt tradisjonelle medier for å nå sine målgrupper. Det meste av deres innhold har vært upersonlig og veldig

Frem til nylig har kommersielle aktører brukt tradisjonelle medier for å nå sine målgrupper. Det meste av deres innhold har vært upersonlig og veldig Frem til nylig har kommersielle aktører brukt tradisjonelle medier for å nå sine målgrupper. Det meste av deres innhold har vært upersonlig og veldig reklamete. 8% En ny undersøkelse som er gjort i USA

Detaljer

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %.

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. 2013 Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. Fjord Pass tilbyr en effektiv måte å kommunisere med ditt publikum gjennom vår online nettbutikk. Fjord

Detaljer

SUKSESS MED INNGÅENDE SALG I SOSIALE MEDIER

SUKSESS MED INNGÅENDE SALG I SOSIALE MEDIER SUKSESS MED INNGÅENDE SALG I SOSIALE MEDIER www.meet-agency.no 1 INNLEDNING Jeg vil med dette takke for at du laster ned denne boken, og håper den kan være en god innledning i din videre prosess innenfor

Detaljer

Vår forretningsidé. Kort om Edison Wolfram. er å få andres til å vokse!

Vår forretningsidé. Kort om Edison Wolfram. er å få andres til å vokse! Vår forretningsidé Kort om Edison Wolfram er å få andres til å vokse! Vår forretningsidé er å få andres til å vokse. Strategi og merkevarebygging Konseptutvikling og strategisk kommunikasjon Teknologi

Detaljer

Hvordan lykkes med digitalt innhold?

Hvordan lykkes med digitalt innhold? Hvordan lykkes med digitalt innhold? Telemark Online februar 2017 @sirimorten @cakredalen ALT ER SOM FØR, MEN INGENTING ER DET SAMME. Planen +Hva er godt digitalt innhold? +Hvordan nå frem? +Hvordan skape

Detaljer

Tok ansvar for hvordan vi fremstår digitalt Men kommer aldri i mål

Tok ansvar for hvordan vi fremstår digitalt Men kommer aldri i mål Tok ansvar for hvordan vi fremstår digitalt Men kommer aldri i mål 2 3 Hva var vårt utgangspunkt? Mange meninger internt Ingen klare retningslinjer Flere som utførte samme handling Mange forskjellige beslutningstakere/byråer

Detaljer

Gå til neste side her En digital strategi

Gå til neste side her En digital strategi Gå til neste side her En digital strategi Med Acrobat Reader kan du navigere og fylle ut felter i dette PDF dokumentet. Innhold ønsker å nå med kommunikasjonen. Hvis vi skal få likes til Facebook-siden

Detaljer

SOSIALE MEDIER BASIC. Mats Flatland / Digital rådgiver / Mediateam. Telemark Online

SOSIALE MEDIER BASIC. Mats Flatland / Digital rådgiver / Mediateam. Telemark Online SOSIALE MEDIER BASIC Mats Flatland / Digital rådgiver / Mediateam Telemark Online !"#$%#$& TOTALBYRÅ MÅLINGER TNS Gallup/ RAM / Easy Research SOSIALE MEDIER Facebook / Blogg / Web-TV DESIGN Foto / Ide

Detaljer

1) Har NFD merket forskjell i besøksantall på filmer der content saker har blitt brukt i markedsføringen, versus ikke finnes det en sammenheng?

1) Har NFD merket forskjell i besøksantall på filmer der content saker har blitt brukt i markedsføringen, versus ikke finnes det en sammenheng? Vedlegg 1 - Dybdeintervjuer Intervju 1: Dybdeintervju med Nordisk Film 1) Har NFD merket forskjell i besøksantall på filmer der content saker har blitt brukt i markedsføringen, versus ikke finnes det en

Detaljer

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %.

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. 2013 Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. Fjord Pass tilbyr en effektiv måte å kommunisere med ditt publikum gjennom vår online nettbutikk. Fjord

Detaljer

HOLDNINGSKAMPANJE MOT FESTRELATERTE VOLDTEKTER

HOLDNINGSKAMPANJE MOT FESTRELATERTE VOLDTEKTER HOLDNINGSKAMPANJE MOT FESTRELATERTE VOLDTEKTER Seksjonsleder Lena Reif Seksjon for seksuallovbrudd, Kripos Bakgrunn Voldtektsgruppa i Kripos Etablert i 2010 Bistand og egne saker Kompetansedeling Nasjonalt

Detaljer

Helhetlig kommunikasjon. Spesialiserte virkemidler

Helhetlig kommunikasjon. Spesialiserte virkemidler Helhetlig kommunikasjon Spesialiserte virkemidler Bent Ove Jørgensen Sandefjord 33 år Kommunikasjonsrådgiver 9 år Mobil og digitale tjenester AGENDA Hva er sosiale medier? Styrker og svakheter? Hvordan

Detaljer

Praktisk info. Tidsramme Pause Toalett 1 til 1-veiledning Spør undervegs! Deltagerskjema

Praktisk info. Tidsramme Pause Toalett 1 til 1-veiledning Spør undervegs! Deltagerskjema Velkommen! Praktisk info Tidsramme Pause Toalett 1 til 1-veiledning Spør undervegs! Deltagerskjema Mål for dagen Danne et godt utgangspunkt for å bruke digitale kanaler på en målrettet måte som skaper

Detaljer

Markedsføring strategisk via e-post

Markedsføring strategisk via e-post Reklamehuset Wera presenterer: Markedsføring strategisk via e-post Telemark Online AGENDA 0900 Velkommen og intro Innledning :: Hva er e-postmarkedsføring? 1. Adresselister 2. Mål med utsendelsen

Detaljer

Hvordan komme i gang med sosiale medier. Dag Henrik Sørensen dag.sorensen@eniro.no

Hvordan komme i gang med sosiale medier. Dag Henrik Sørensen dag.sorensen@eniro.no Hvordan komme i gang med sosiale medier Dag Henrik Sørensen dag.sorensen@eniro.no www.twitter.com/daghsorensen (kilde: Ledernett.no) Sosiale medier Web 1.0 Monolog - En til mange (tradisjonell markedsføring)

Detaljer

Produkter og priser Q4 2015. hyttenyhetene.no har ca 20.000 sidevisninger per uke

Produkter og priser Q4 2015. hyttenyhetene.no har ca 20.000 sidevisninger per uke Produkter og priser Q4 2015 hyttenyhetene.no har ca 20.000 sidevisninger per uke Produkter og priser - Q4 2015 Side 2 av 11 Dette er oss Hyttenyhetene er bindeleddet mellom hytteeieren, det offentlige

Detaljer

Usus vinterkonferanse HVORDAN MÅLE EFFEKT AV ONLINE MARKEDSFØRING v/digital rådgiver Bodil Sandøy Tveitan

Usus vinterkonferanse HVORDAN MÅLE EFFEKT AV ONLINE MARKEDSFØRING v/digital rådgiver Bodil Sandøy Tveitan Usus vinterkonferanse 2017 HVORDAN MÅLE EFFEKT AV ONLINE MARKEDSFØRING v/digital rådgiver Bodil Sandøy Tveitan AGENDA OG TAKE-AWAYS ü Hvorfor er måling viktig og hva kan det gjøre for deg" - Bedre forståelse

Detaljer

Mulighetenes marked - Om veien til FINN.no Gründerdagen 20.oktober 2011

Mulighetenes marked - Om veien til FINN.no Gründerdagen 20.oktober 2011 Mulighetenes marked - Om veien til FINN.no Gründerdagen 20.oktober 2011 Christian Printzell Halvorsen, Adm.dir FINN.no epost: christian@finn.no twitter: @printzell 1 FINN har en imponerende posisjon i

Detaljer

Porteføljen inkluderer..

Porteføljen inkluderer.. Porteføljen inkluderer.. msn.no - portal Windows Live Messenger - chat Windows Live Hotmail - e-post Office Online - b2b portal Massive - annonsering i TV- og dataspill Facebook - nettsamfunn Microsoft

Detaljer

En veiledning til sosiale medier

En veiledning til sosiale medier En veiledning til sosiale medier Øk inntekten med sosiale medier 66% * av forbrukere sier de oppsøker en restaurant på sosiale medier før de eventuelt spiser der. For å hjelpe deg med å få flere gjester,

Detaljer

HVA ER INNHOLDS- MARKEDSFØRING

HVA ER INNHOLDS- MARKEDSFØRING HVA ER INNHOLDS- MARKEDSFØRING Hvorfor? Kjøpsprosessen til den moderne forbruker er noe helt annet enn hva den var før. Forbruker benytter seg sjeldnere av butikkpersonalets ekspertise, men søker seg frem

Detaljer

SANDEFJORD TØNSBERG HORTEN HOLMESTRAND SANDE LARVIK

SANDEFJORD TØNSBERG HORTEN HOLMESTRAND SANDE LARVIK 2017 SANDEFJORD TØNSBERG HORTEN HOLMESTRAND SANDE LARVIK MyCity.no DIN BY PÅ NETT 2017 MyCity ønsker, og skal være kanalen for nyheter om varer og tjenester for lokalhandel. MyCity er en stabil plass å

Detaljer

Forbrukerombudets veiledning for merking av. reklame i sosiale medier

Forbrukerombudets veiledning for merking av. reklame i sosiale medier Forbrukerombudets veiledning for merking av reklame i sosiale medier Juni 2014 Innhold Forbrukerombudets veiledning for merking av reklame i sosiale medier... 1 1. Formål og virkeområde... 3 2. Hovedpunkter

Detaljer

Det var ikke første eller eneste spådom fra Osvold

Det var ikke første eller eneste spådom fra Osvold WE ARE MEDIA Det var ikke første eller eneste spådom fra Osvold "ingen av aktørene på nettet vil tjene penger på å legge seg der med sine tilbud", "privat bruk av nettet vil være marginalt", "og mengden

Detaljer

Kampen om oppmerksomheten. Drammen

Kampen om oppmerksomheten. Drammen 1 Kampen om oppmerksomheten Drammen - 27.09.2017 2 Mediebilde i endring 100 90 80 70 60 50 40 30 20 10 0 Internett; 90 TV; 72 Mobilt medieinnhold; 65 Papiraviser Radio TV Internett Blader/Magasiner Mobilt

Detaljer

EN INNFØRING I SOSIALE MEDIER

EN INNFØRING I SOSIALE MEDIER EN INNFØRING I SOSIALE MEDIER SELVUTNEVNT EKSPERT PÅ SOSIALE MEDIER Hvilken navn går jeg under på sosiale medier? NETTET SOVER ALDRI HVA ER SOSIALE MEDIER? «SOSIALE MEDIER ER NETTBASERTE TJENESTER SOM

Detaljer

DEL 2 ADVANCED: BETALT SYNLIGHET PÅ FACEBOOK

DEL 2 ADVANCED: BETALT SYNLIGHET PÅ FACEBOOK DEL 2 ADVANCED: BETALT SYNLIGHET PÅ FACEBOOK Agenda Del 2 Advanced: 1. Budsje/Årshjul 2. Hvorfor bruke penger på Facebook? 3. 10 ps for å lykkes med annonsering på Facebook 4. Applikasjoner fra tredjepart

Detaljer

Hvordan lykkes med innhold på nett?

Hvordan lykkes med innhold på nett? Hvordan lykkes med innhold på nett? Telemark Online kurs, februar 2016 @sirimorten @cakredalen I dag skal du få svar på: Hva slags innhold egner seg for nettsiden? Hvordan vil dette drive mer trafikk/delt

Detaljer

INNHOLDSKURS TELEMARK ONLINE MARS 2015

INNHOLDSKURS TELEMARK ONLINE MARS 2015 INNHOLDSKURS TELEMARK ONLINE MARS 2015 MÅL FOR DAGEN + Litt tryggere digitalt + Mer kompetent + Teori og fakta + Ingen fasit + Case + Tenke sjæl NORBRANDTEAMET @cakredalen @sirimorten OM NORBRAND > > MED

Detaljer

Trondheim, 17.april 2015. Slik kan lokalavisene engasjere lokale kremmere og nasjonale kjeder og byråer

Trondheim, 17.april 2015. Slik kan lokalavisene engasjere lokale kremmere og nasjonale kjeder og byråer Trondheim, 17.april 2015 Slik kan lokalavisene engasjere lokale kremmere og nasjonale kjeder og byråer Petter Kristensen, Head of Research Jeg er 33 år, og kommer opprinnelig fra Korshavn i Vest-Agder.

Detaljer

FNF på Facebook. Tips til hvordan FNF kan dra nytte av verdens største (og gratis) kommunikasjonsverktøy.

FNF på Facebook. Tips til hvordan FNF kan dra nytte av verdens største (og gratis) kommunikasjonsverktøy. FNF på Facebook Tips til hvordan FNF kan dra nytte av verdens største (og gratis) kommunikasjonsverktøy. Fokusområde: Facebook brukt kommersielt mot publikum (ikke til internt bruk) Facebook som et redskap

Detaljer

FORSKNING PÅ BRUK AV DIGITALE KANALER I ET INTERNASJONALT MARITIMT MARKED

FORSKNING PÅ BRUK AV DIGITALE KANALER I ET INTERNASJONALT MARITIMT MARKED FORSKNING PÅ BRUK AV DIGITALE KANALER I ET INTERNASJONALT MARITIMT MARKED VI SEL IKKJE BÅTAR PÅ NETT. UNNAMED CEO Prosjektetsmål: Måle effekt og kostnader av målrettet bruk av digitale kanaler, både organisk

Detaljer

Liv-Inger Resvoll Gründerhjelpa i Tromsø kommune 26. februar 2014. Bli synlig på nett

Liv-Inger Resvoll Gründerhjelpa i Tromsø kommune 26. februar 2014. Bli synlig på nett Liv-Inger Resvoll Gründerhjelpa i Tromsø kommune 26. februar 2014 Bli synlig på nett Hvem er jeg? Jobbet med digitale kanaler i 12 år webredaktør i SpareBank 1 Nord-Norge rekrutteringsrådgiver ved UiT

Detaljer

Sense Kommunikasjon AS

Sense Kommunikasjon AS Sense Kommunikasjon AS Stiftet 15. mars 2015 7 ansatte Vi er spesialister på sosiale medier og leverer rådgivning, kampanjer, annonsering, innhold og drift etter sensemetoden - som bygger på en sosial

Detaljer

STRATEGISK SYNLIGHET MED SOSIALE MEDIER

STRATEGISK SYNLIGHET MED SOSIALE MEDIER STRATEGISK SYNLIGHET MED SOSIALE MEDIER Telemark Online seminar 8. April 2015 Hei! Elise Landa Omsland : 35 år, gi, 3 barn Opprinnelig fra Stavanger, men bor i Larvik Utdannet grafisk designer/mac- operatør

Detaljer

DET ER NÅ DET BEGYNNER

DET ER NÅ DET BEGYNNER 2016 DET ER NÅ DET BEGYNNER DIN BY PÅ NETT 2016 MyCity ønsker å være kanalen for nyheter om varer og tjenester for oss i Sandefjord. handelen kunne ha en stor fordel av som en fellessatsing mot sluttbrukerne.

Detaljer

Summende hager 2.0. Rapport og evaluering. Trigger, juni 2014

Summende hager 2.0. Rapport og evaluering. Trigger, juni 2014 Summende hager 2.0 Rapport og evaluering Trigger, juni 2014 Innhold Denne rapporten tar for seg det andre året av kampanjen Summende Hager 5. mai til 8. juni 2014. Utfordringen Målgruppe og målsetting

Detaljer

Facebookstrategi. Med Acrobat Reader kan du navigere og fylle ut felter i dette PDF dokumentet. Kursansvarlig: Stig Solberg

Facebookstrategi. Med Acrobat Reader kan du navigere og fylle ut felter i dette PDF dokumentet. Kursansvarlig: Stig Solberg Facebookstrategi Med Acrobat Reader kan du navigere og fylle ut felter i dette PDF dokumentet. Kursansvarlig: Stig Solberg Innhold ønsker å nå med kommunikasjonen. Hvis vi skal få likes til Facebooksiden

Detaljer

Handle hvitt Facebook kampanje Uke 20 og 22: Betalt kampanje i to deler med film fra byggeplass og på skole

Handle hvitt Facebook kampanje Uke 20 og 22: Betalt kampanje i to deler med film fra byggeplass og på skole Handle hvitt Facebook kampanje Uke 20 og 22: Betalt kampanje i to deler med film fra byggeplass og på skole Bente Karmann Tranberg Skatteetaten Hele kampanjens første bølge i mai fikk 1 457 851 visninger

Detaljer

Velkommen til Digital Medieplanlegging! Nytt kompetanseprogram for medieselgere.

Velkommen til Digital Medieplanlegging! Nytt kompetanseprogram for medieselgere. Velkommen til Digital Medieplanlegging! Nytt kompetanseprogram for medieselgere. I begynnelsen av september lanserer GroupM et nytt digitalt kompetansetilbud; spesielt tilpasset de utfordringene som medieselgere

Detaljer

Instagram & Trip Advisor

Instagram & Trip Advisor Instagram & Trip Advisor Instagram Hva er Instagram Hvorfor bruke tid på Instagram Hvordan presentere bedriften på Instagram Praktisk bruk Hvordan skape engasjement og få flere følgere Annonsering Nyttige

Detaljer

EVOLVING TECHNOLOGY FOR ONLINE ADVERTISING

EVOLVING TECHNOLOGY FOR ONLINE ADVERTISING Javel, Kristiansand EVOLVING TECHNOLOGY FOR ONLINE ADVERTISING Programmatic buying Programmatiske annonsekjøp Datadrevet annonsekjøp DELTA PROJECTS FRA BULK TIL PROGRAMMATIC STATUS TRENDER & FREMTIDEN

Detaljer

The launch of NYX Professional Makeup. - a 100% digital makeup brand - Lina Fossaa Eriksen Senior Category Leader Makeup L Oréal Norge

The launch of NYX Professional Makeup. - a 100% digital makeup brand - Lina Fossaa Eriksen Senior Category Leader Makeup L Oréal Norge The launch of NYX Professional Makeup - a 100% digital makeup brand - Lina Fossaa Eriksen Senior Category Leader Makeup L Oréal Norge - L Oréal Group & NYX - NYX sin strategi for å bli et digitalt Love

Detaljer

VI HJELPER KUNDENE Å FINNE DEG

VI HJELPER KUNDENE Å FINNE DEG VI HJELPER KUNDENE Å FINNE DEG BRANDING REFERANSER: EMAIL MARKETING WEB DESIGN SOCIAL MEDIA SEARCH ENGINE MARKETING VIDEO PRODUCTION CONTENT MARKETING NATIVE MARKETING SEO PROGRAMMATIC CANVAS ADWORDS SOCIAL

Detaljer

Bruk av sosiale medier

Bruk av sosiale medier Camilla Grøholt, 20. november 2017 Bruk av sosiale medier Hva skal vi snakke om i dag? Kort om meg Sosiale medier hva finnes Hva er sosiale medier Info om de ulike plattformene Hva skal blodbankene velge?

Detaljer

Handle hvitt Facebook kampanje Uke 20 og 22 samt bølge to november 2017: Betalt kampanje i to deler med film fra byggeplass og på skole

Handle hvitt Facebook kampanje Uke 20 og 22 samt bølge to november 2017: Betalt kampanje i to deler med film fra byggeplass og på skole Handle hvitt Facebook kampanje Uke 20 og 22 samt bølge to november 2017: Betalt kampanje i to deler med film fra byggeplass og på skole Bente Karmann Tranberg Skatteetaten Hele kampanjens første bølge

Detaljer

Innovasjon gjennom 250 år. IT-puls 2016, av Atle Bersvendsen, kommersiell innholdssjef

Innovasjon gjennom 250 år. IT-puls 2016, av Atle Bersvendsen, kommersiell innholdssjef Innovasjon gjennom 250 år IT-puls 2016, av Atle Bersvendsen, kommersiell innholdssjef Agenda: 1.Historisk perspektiv 2.Hva gjør teknologien med mediebransjen 3.Hvor er brukerne på vei? 4.Innovasjonsmetodikk

Detaljer

PRESENTASJON AV AMEDIA OG PLANER FOR EN NY OG VITALISERT BILVERTIKAL I SAMARBEID MED BRANSJEN

PRESENTASJON AV AMEDIA OG PLANER FOR EN NY OG VITALISERT BILVERTIKAL I SAMARBEID MED BRANSJEN PRESENTASJON AV AMEDIA OG PLANER FOR EN NY OG VITALISERT BILVERTIKAL I SAMARBEID MED BRANSJEN Monica Onsrud, Direktør rubrikk & Jonas Mjaaland, Redaksjonell innholdsutvikler 2,4 MILLIONER DAGLIGE BRUKERE

Detaljer

Kreativt byrå. Ønsker å være en strategisk og lønnsom samarbeidspartner for kundene våre.

Kreativt byrå. Ønsker å være en strategisk og lønnsom samarbeidspartner for kundene våre. Kreativt byrå Ønsker å være en strategisk og lønnsom samarbeidspartner for kundene våre. Design Brukervennlighet SEO Strategi Blogg Strategisk analyse Merkevarebygging Nyhetsbrev Google AdWords Digitale

Detaljer

Mats Lyngstad Account Manager Facebook Norge

Mats Lyngstad Account Manager Facebook Norge Mats Lyngstad Account Manager Facebook Norge Agenda 1 Page post annonser og sponsored stories 2 Offers 3 Custom Audiences Page post annonser og Sponsored stories for å oppnå resultater gjennom hele kjøpstrakten

Detaljer

Margit Tangen Visit Fredrikstad & Hvaler/ Visit Østfold. Hedda Takle

Margit Tangen Visit Fredrikstad & Hvaler/ Visit Østfold. Hedda Takle Tema Facebook Margit Tangen Visit Fredrikstad & Hvaler/ Visit Østfold Hedda Takle Visit Fredrikstad & Hvaler/ Visit Østfold Agenda 09.30 12:00 Facebook & Facebook Ads 12:00 13:00 Lunsj 13:00 14:30 Instagram

Detaljer

Omdømme- og rekrutteringskampanjen EXTREME CITY MAKEOVER BODØ - en suksess for Bodøbedrifter. Slide 1

Omdømme- og rekrutteringskampanjen EXTREME CITY MAKEOVER BODØ - en suksess for Bodøbedrifter. Slide 1 Omdømme- og rekrutteringskampanjen EXTREME CITY MAKEOVER BODØ - en suksess for Bodøbedrifter Slide 1 MÅL & MÅLGRUPPER Styrke Bodøregionens 1. omdømme som bo og arbeidssted hos opinionen. 2. Vekst blant

Detaljer

Agenda Bonnier Media. Om Bonnier Media Markedet 18 merkevarer og deres univers (print/nett/event) Nyheter! Stylista Vi i villa Costume Living!

Agenda Bonnier Media. Om Bonnier Media Markedet 18 merkevarer og deres univers (print/nett/event) Nyheter! Stylista Vi i villa Costume Living! Agenda Bonnier Media Om Bonnier Media Markedet 18 merkevarer og deres univers (print/nett/event) Nyheter! Stylista Vi i villa Costume Living! Ipad Agenda Events/sponsorat Nyhet! Iform/stella/tara-løp Bonnier

Detaljer

Mediaforums Mediepris 2015 Pre-kvalifisering

Mediaforums Mediepris 2015 Pre-kvalifisering Mediaforums Mediepris 2015 Pre-kvalifisering Velkommen til Mediaforums Mediepris 2015 Formålet med Mediaforums Mediepris er å hylle de beste mediejobbene som er gjort i året som har gått. De beste jobbene

Detaljer

Case-studie. annonsekampanje for Inventas 18.-28. FEBRUAR 2014

Case-studie. annonsekampanje for Inventas 18.-28. FEBRUAR 2014 Case-studie annonsekampanje for Inventas 18.-28. FEBRUAR 2014 Behov: INVENTAS ønsket å teste ut en merkevarebyggende kampanje med mulighet for nye kunderelasjoner. DESEMBER 2014 Vår problemstilling: Hvordan

Detaljer

Kom i kontakt med Hunde Norge! Media & Annonsering

Kom i kontakt med Hunde Norge! Media & Annonsering Kom i kontakt med Hunde Norge! Media & Annonsering Begynnelsen Ideen Ideen som startet i 2005 var at working-dog ønsket å sette hundeeiere over hele verden i forbindelse med hverandre online gjennom å

Detaljer

Maria effektstudie 2007

Maria effektstudie 2007 Santa Maria Santa effektstudie Maria effektstudie 2007 2007 1 Kampanjemål: Promotere ny produktkategori Måle kampanjen på internett for å dokumentere effekter utover klikk på annonse Jevnt trykk på kampanjen

Detaljer

Rekruttering og merkevarebygging via sosiale medier

Rekruttering og merkevarebygging via sosiale medier Rekruttering og merkevarebygging via sosiale medier 10/03/2014 1 Konfidensielt Litt om Steria og rekruttering Vi ansatte 300 personer i fjor Vi vil ansette like mange i år Mange vil tilby sine tjenester,

Detaljer

Telehuset Kjøreregler facebook januar 2012. Kjøreregler Facebook. Januar 2012

Telehuset Kjøreregler facebook januar 2012. Kjøreregler Facebook. Januar 2012 S 1 Kjøreregler Facebook Januar 2012 S 2 1. Forstå hva Facebook handler om Ikke tenk på tilstedeværelsen på Facebook som en markedsføringskampanje eller et promoteringsverktøy, men som et sted for dialog

Detaljer

DIGITAL KOMMUNIKASJON

DIGITAL KOMMUNIKASJON DIGITAL KOMMUNIKASJON EIRIK NORMAN HANSEN 99 52 35 57 "Good evening. Today is Good Friday. There is no news today." AGENDA Hva vet vi nå? Hva handler det om? Verdiøkning i kontaktpunktene Digital

Detaljer

Hva forklarer lesing av lokalaviser?

Hva forklarer lesing av lokalaviser? LEFT MARGIN RIGHT MARGIN RGIN 2 TOP Hva forklarer lesing av lokalaviser? 4 IS ARGIN Ivar Frønes & Knut-Arne Futsæter @Futsaeter LLAs landsmøte 18. april 201 TNS Gallup www.tns-gallup.no/medier/nyheter

Detaljer

Hold i torsken; en real fiskehistorie. Bygging av merkevaren Lofoten. Lofotprodukt/TRY/Apt/MEC/Pravda

Hold i torsken; en real fiskehistorie. Bygging av merkevaren Lofoten. Lofotprodukt/TRY/Apt/MEC/Pravda Hold i torsken; en real fiskehistorie. Bygging av merkevaren Lofoten. Lofotprodukt/TRY/Apt/MEC/Pravda SITUASJONSBESKRIVELSE Merkevaren Lofoten består av en rekke produkter av foredlet fisk og ble lansert

Detaljer

Brukbar branding Veslemøy Holt Tord F Paulsen

Brukbar branding Veslemøy Holt Tord F Paulsen Veslemøy Holt Tord F Paulsen 1 2 Hvordan skape dialog og relasjoner i sosiale medier for bedrifter Brukbare eksempler Hvilken plattform skal du prioritere? Brukbar branding Facebook i Norge 3 294 000 har

Detaljer

Sluttrapport. Juli kampanje 01.07.2013 31.07.2013

Sluttrapport. Juli kampanje 01.07.2013 31.07.2013 Sluttrapport Juli kampanje 01.07.2013 31.07.2013 Kampanjen har bidratt til en rekordhøy bruk av visitnorway applikasjonen og over 11 000 nedlastninger! BEGREPSOVERSIKT Trafikk til nettside Visits (Besøk)

Detaljer

E-postmarkedsføring BASIC

E-postmarkedsføring BASIC Reklamehuset Wera presenterer: E-postmarkedsføring BASIC Telemark Online AGENDA Velkommen og intro Hva er e-postmarkedsføring? Plan for å komme igang? 1. Adresselister 2. Segmentering 3. Mål med utsendelsen

Detaljer

Hva er norsk praksis i 2016?

Hva er norsk praksis i 2016? Foto: Konstantin Lazorkin KAMPANJESKOLEN: CONTENT MARKETING 2.0 Hva er norsk praksis i 2016? Hvor langt er norske markedsførere kommet egentlig? Hva er de største utfordringene og hvordan møter de utviklingen?

Detaljer

Den digitale markedsplanen. Nina Furu

Den digitale markedsplanen. Nina Furu Den digitale markedsplanen Nina Furu Suksessformelen X = antall brukere (du må få folk inn på nettstedet ditt) CR = conversion rate = prosentandelen av brukere som gjør det du ønsker de skal gjøre når

Detaljer

7 trinn for å starte et affiliate program

7 trinn for å starte et affiliate program 7 trinn for å starte et affiliate program Affiliate markedsføring er en Internett basert salgskanal, der såkalte publisister (også kjent som "affiliates" eller " publishers ") formidler besøkende til en

Detaljer

KAMPANJE2014 NGF GOES SOCIAL. VTG-quiz. Informasjonskampanje. Target 26. Golfeffekten-quiz. #Mingolf SOLID MEDIA GROUP

KAMPANJE2014 NGF GOES SOCIAL. VTG-quiz. Informasjonskampanje. Target 26. Golfeffekten-quiz. #Mingolf SOLID MEDIA GROUP VTG-quiz Informasjonskampanje Target 26 Golfeffekten-quiz KAMPANJE2014 NGF GOES SOCIAL #Mingolf Oversikt over aktiviteter på sosiale medier 2014 I forbindelse med NGFs satsning på sosiale medier får alle

Detaljer

Dokumentasjon om lokalavisas styrke i annonsemarkedet

Dokumentasjon om lokalavisas styrke i annonsemarkedet LEFT M Dokumentasjon om lokalavisas styrke i annonsemarkedet Kortversjon, november 01, for bruk frem til 017. TNS Oktober 01 LEFT M Derfor er lokalavisa en nyttig mediekanal for annonsørene: Lokalavisene

Detaljer

Produkter og priser Q hyttenyhetene.no har i snitt sidevisninger per måned.

Produkter og priser Q hyttenyhetene.no har i snitt sidevisninger per måned. Produkter og priser Q1 2016 hyttenyhetene.no har i snitt 70.000 sidevisninger per måned. Produkter og priser - Q1 2016 Side 2 av 12 10 gode nyheter 1. Reduserte priser på alle produkter 2. Enklere prismodell

Detaljer

God morgen. kom i gang digital strategi. 15. desember 2016

God morgen. kom i gang digital strategi. 15. desember 2016 God morgen kom i gang digital strategi 15. desember 2016 Organisasjonens strategi Digital strategi Forretningsmål Digital strategi Resultat før/etter skatt, omsetning og større markedsandel ved Salg Redusere

Detaljer

- - Telefon nøkler til suksess på nett

- - Telefon nøkler til suksess på nett 12 nøkler til suksess på nett Lag deg en Google konto En digital verktøykasse Tilgang til kraftfulle verktøy helt gratis. Evt. valgfritt med e-post adresse. bit.ly/laggooglekonto Og mye mer Google Business

Detaljer

RosaReke sjøørretblogg Åpen for produktanbefalinger! Bjørn Tore Kjølholt Daglig leder Kjølholt salgstjenester 27. mai, 2017

RosaReke sjøørretblogg Åpen for produktanbefalinger! Bjørn Tore Kjølholt Daglig leder Kjølholt salgstjenester 27. mai, 2017 RosaReke sjøørretblogg Åpen for produktanbefalinger! Bjørn Tore Kjølholt Daglig leder Kjølholt salgstjenester 27. mai, 2017 Hva er RosaReke? En av de største fiskebloggene i Norge En sjøørretblogg som

Detaljer

Kurs i kommunikasjon: profil, markedsføring, pressearbeid, sosiale medier og omdømme DAG 2

Kurs i kommunikasjon: profil, markedsføring, pressearbeid, sosiale medier og omdømme DAG 2 Kurs i kommunikasjon: profil, markedsføring, pressearbeid, sosiale medier og omdømme DAG 2 Program Dag 1: Profil og omdømme Dag 2: Markedsføring, sosiale medier og pressearbeid 4 Tegneleken! 31 Tegneleken!

Detaljer

Strategiutvikling i den digitale transformasjonen. Møte NTVA, 6.oktober 2015 Per Axel Koch, Konsernsjef Polaris Media

Strategiutvikling i den digitale transformasjonen. Møte NTVA, 6.oktober 2015 Per Axel Koch, Konsernsjef Polaris Media Strategiutvikling i den digitale transformasjonen Møte NTVA, 6.oktober 2015 Per Axel Koch, Konsernsjef Polaris Media Mediebildet i endring 2 Teknologien blir stadig mer mobil, mer personlig og alltid påkoblet

Detaljer

Sosiale medier som et kommunikasjonsverktøy

Sosiale medier som et kommunikasjonsverktøy Sosiale medier som et kommunikasjonsverktøy Hvordan lykkes i sosiale medier med små midler og få ressurser? Martine Larsen Rygh @martinerygh @turbojentene @minioya Hvem er jeg? Martine og er 33 år gammel

Detaljer

EN INNFØRING I SØK - EN INNFØRING I SØK BRANSJENYTT FAG OG VERKTØY BRANSJEKALENDER JOBB OG KARRIERE LEVERANDØRGUIDE OM INMA

EN INNFØRING I SØK - EN INNFØRING I SØK BRANSJENYTT FAG OG VERKTØY BRANSJEKALENDER JOBB OG KARRIERE LEVERANDØRGUIDE OM INMA - EN INNFØRING I SØK EN INNFØRING I SØK Foto: Yodel Anectodal, Flickr.com(CC) Innhold: Introduksjon Noen definisjoner Nøkkeltall Bruken av søk Søkemotormarkedsføring Strategisk bruk av søk Introduksjon:

Detaljer

Google AdWords Basic 15.05.2015 GOOGLE ADWORDS BASIC 1

Google AdWords Basic 15.05.2015 GOOGLE ADWORDS BASIC 1 Google AdWords Basic AV DATASERVICE RJUKAN AS FOR TELEMARKONLINE.NO 2015 15.05.2015 GOOGLE ADWORDS BASIC 1 Velkommen Kort om meg Trond Botnen, DataService Rjukan AS, 920 49 001 Mål for dagen Innledning

Detaljer

Kurs. Høgskolestudier. Kurspakker. Programvarekurs. Skreddersyr bedriftsinterne kurs. Hel- og deltid 30 studiepoeng

Kurs. Høgskolestudier. Kurspakker. Programvarekurs. Skreddersyr bedriftsinterne kurs. Hel- og deltid 30 studiepoeng Kurs Programvarekurs Kurspakker Skreddersyr bedriftsinterne kurs Høgskolestudier Hel- og deltid 30 studiepoeng Konferanser 2015 Making Design konferansen, 9-10. juni MakingWeb_2.15, 14-15. oktober Magasindesignkonferansen,

Detaljer

En e-bok fra Appex Hvordan få mest ut av Facebook?

En e-bok fra Appex Hvordan få mest ut av Facebook? En e-bok fra Appex Hvordan få mest ut av Facebook? Klikk for å dele Denne e-boken er inspirert av og delvis oversatt fra Facebook sin utgivelse «Page Publishing Best Practices». 2 Facebook beste praksis

Detaljer

White Paper Plantasjen

White Paper Plantasjen White Paper Plantasjen Når man kommuniserer i mange kanaler samtidig er det avgjørende å møte kunden med det tilbudet de er på jakt etter. [ ]Utgangspunktet vårt har hele tiden vært å skape verdens mest

Detaljer

CloudWindow digital skjermløsning

CloudWindow digital skjermløsning CloudWindow digital skjermløsning Din enkeltleverandør av digitale annonseløsninger Enkeltleverandør av digitale annonseløsninger Improviser annonseringen din og oppnå salgsfremmende effekt ved å avertere

Detaljer

Avslutning #Telemarkonline2016 # Heiatelemark

Avslutning #Telemarkonline2016 # Heiatelemark Avslutning 19.08.16 #Telemarkonline2016 # Heiatelemark film Den Digitale Reisen 2016 Kickoff Digital Strategi Bli en bedre bestiller Hvordan skape korrekt innhold som gir deg trafikk? Google Analytics

Detaljer

MERKEVAREBYGGING OG SOSIALE MEDIER 19. februar 2016. Hallingdal Næringshage

MERKEVAREBYGGING OG SOSIALE MEDIER 19. februar 2016. Hallingdal Næringshage MERKEVAREBYGGING OG SOSIALE MEDIER 19. februar 2016 Hallingdal Næringshage AGENDA 1. Kort om Selters Design 2. Case Buskerud Teater 3. Case Den Store Kjærligheten 4. SoMe Merkevarebygging i Sosiale Medier

Detaljer

Gullbelagte kundemagasiner!

Gullbelagte kundemagasiner! Gullbelagte kundemagasiner! I et av de mest kompetitive markedene i Europa, kan analysebyrået MillwardBrown dokumentere at mottakere av kundemagasiner har en høyere merkepreferanse og handler mer av de

Detaljer

CARAT - REDEFINING MEDIA

CARAT - REDEFINING MEDIA CARAT - REDEFINING MEDIA AGENDA Hvordan jobber egentlig mediebyråene? Hva er utfordringene i forhold til å integrere spons og event på en bedre måte hos mediebyråene? 8 MILLIARDER REKLAMEKRONER GÅR GJENNOM

Detaljer

Hvem er vi Buskerud Leserne våre. Mediene våre. Markedet

Hvem er vi Buskerud Leserne våre. Mediene våre. Markedet Hvem er vi Buskerud Leserne våre Mediene våre Markedet Firmapresentasjon video Alt. Overalt. Alltid. i Buskerud 200.000 forskjellige lesere hver dag DT 84.000 dt.no 48.000 m.dt.no 8.500 Lierposte n 12.000

Detaljer

Vår forretningsidé. Kort om Edison Wolfram. er å få andres til å vokse!

Vår forretningsidé. Kort om Edison Wolfram. er å få andres til å vokse! Vår forretningsidé Kort om Edison Wolfram er å få andres til å vokse! Vår forretningsidé er å få andres til å vokse! Strategi Kommunikasjon Design Teknologi Merkevarestrategi Digitalstrategi Grafisk design

Detaljer

HVA ER LINKEDIN? LinkedIn er verdens største profesjonelle, digitale, sosiale nettverk.

HVA ER LINKEDIN? LinkedIn er verdens største profesjonelle, digitale, sosiale nettverk. PRESENTASJON West & Berg Communications: Digital strategi Content planering PR og medierelasjoner Kampanjeplanering Branding og Employer Branding Kommunikasjonsstrategi Hjelper bedrifter og enkeltpersoner

Detaljer

Innholdsmarkedsføring i Norge

Innholdsmarkedsføring i Norge Innholdsmarkedsføring i Norge Medialounge AS i samarbeid med TNS Gallup og INMA 2013/2014 Undersøkelsen gir et bilde av 407 norske virksomheters bruk av digital innholdsmarkedsføring. Hvor viktig er det?

Detaljer

RosaReke sjøørretblogg En av Norges største fiske og friluftsliv blogger! Bjørn Tore Kjølholt Daglig leder Kjølholt salgstjenester 12.

RosaReke sjøørretblogg En av Norges største fiske og friluftsliv blogger! Bjørn Tore Kjølholt Daglig leder Kjølholt salgstjenester 12. RosaReke sjøørretblogg En av Norges største fiske og friluftsliv blogger! Bjørn Tore Kjølholt Daglig leder Kjølholt salgstjenester 12. juni, 2017 Hva er RosaReke? En av de største fiskebloggene i Norge

Detaljer

Per Tonny Berg. Partner & Business Development Manager ptb@sitecore.net +47 926 000 11

Per Tonny Berg. Partner & Business Development Manager ptb@sitecore.net +47 926 000 11 Per Tonny Berg Partner & Business Development Manager ptb@sitecore.net +47 926 000 11 AGENDA Sitecore = Customer Engangement Platform. Rett dialog gir økt kundeopplevelse Dialog og engasjement i praksis

Detaljer

Dagens Tema: Ekstrem Synlighet

Dagens Tema: Ekstrem Synlighet Overskrift 06.06.10 Sverre Bech-Sjøthun Senior rådgiver i Reaktor Sastre AS Spesialisering innen internettstrategi, søk & sosiale medier Over 9 års nasjonal og internasjonal erfaring Vinner av Gulltaggen

Detaljer

PRISLISTE 2012 TV3 OG VIASAT 4 GJELDENDE FRA UKE 1 TIL 52-2012

PRISLISTE 2012 TV3 OG VIASAT 4 GJELDENDE FRA UKE 1 TIL 52-2012 PRISLISTE 2012 TV3 OG VIASAT 4 GJELDENDE FRA UKE 1 TIL 52-2012 HVEM ER TV3? TV3 tilbyr positiv TV som opplyser og underholder. Fra ditt latterbrudd etter en stressende dag, til tanken som forandrer livet

Detaljer