TELEMARK. Avis. 17år i. Nr september Telemark X-TRAIL! Auto XL NYE NISSAN X-TRAIL!

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 10-3. september 2014. Telemark X-TRAIL! Auto XL NYE NISSAN X-TRAIL!"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr september år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark X-TRAIL! Auto XL NYE NISSAN X-TRAIL! STAR BILSALG: KIA SOUL SOM EL-BIL SKIEN BIL: HOLDER POSISJONEN NY VITARA FRA SUZUKI

2 2 3. september Sjekk inn på vårt dekkhotell! Drop-In dekkskift Daglig Leder AutoXL AS Stian Ballestad SOMMERDEKKTILBUD: 195/65R15 kun 2.490,- ferdig montert 205/55R16 kun 2.890,- ferdig montert Opptil 55% på lagerførte sommerdekk! Stian Ballestad 1. Hva var din første bil? - Det var en hvit Ford Courier med plass til jaktbikkjene mine bak. Og kassettspiller må vite! 2. Hva kjører du nå? - Nye Nissan X-Trail. Suveren SUV! 3. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Totaløkonomi. Det er viktig i et høykostland. Men bil handler også om følelser. En kombinasjon av dette blir bra. 4. Hva er årets biltrender? - Folk velger mer på tvers enn noen gang, men godt utstyrte SUV-er er alltid en vinner. 5. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - El-bil har kommet for å bli, selv om Telemark ennå ligger et stykke bak på reg.statistikkene. I bunn og grunn handler det om antall bompasseringer. 6. Hva er ditt beste bilminne? - Min første 4x4. En Mitsubishi Pajero 2,6 bensin. 3 liter på mila, men har aldri vært stoltere av noen bil! 7. Hva er ditt verste bilminne? - Jakttur til Fyresdal med onkels gamle Lada. Turen tar vanligvis 2,5 timer. Vi brukte det dobbelte. Vi tilbyr et bredt sortiment fra markedets ledende leverandører, tilpasset din bil og kjørestil. Vi hjelper deg med dekkskifte og ser til at dekkene følger krav til dato, mønsterdybde og lufttrykk. Med 250 verksteder i Norge, Sverige og Finland, er vi Nordens største fagkjede på dekk og felg. Vi dekker det meste! grenlanddekk.no Grenland Dekk AS Kjørbekkdalen 7B 3735 Skien Tlf: Avd. Herkules Ulefossveien Skien Tlf: t Service: På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: Telemark SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! 8. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - En bil appellerer først og fremst gjennom design. Dernest må pris/ utstyr stemme. Det er de to viktigste punktene for å vinne markedsandeler 9. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Har ingen spesiell drømmebil, er blitt mer praktisk med åra. Sikkerhet og plass er viktig, og det gjør ikke noe om bilen er fin i tillegg! Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 17 - nr 10 3 peugeot.no KAMPANJERENTE* Forutsetter 10% forskudd ved leasing/lån FRA KR ,- Eksklusiv Peugeot i-cockpit Stort bagasjerom på 610 liter CO 2 utslipp fra kun 85 g/km NYE PEUGEOT 108 FINN DIN STIL Priser er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen. CO2 utslipp fra 85 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 0,32 l/mil.bilder er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Forbehold om trykkfeil. Importør Bertel O. Steen AS. KOMBI ELLER CABRIOLET 7 FORSKJELLIGE DESIGN FRA KR ,- NYE PEUGEOT 308 SW 108 Bertel O. Steen Skien Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.:

4 4 3. september 2014 Se den helt nye Octavia Scout på DYRSKU N! HELT NY OCTAVIA SCOUT! STAND A301 Dette er den absolutt ideelle familie- og hytte-bilen. Bad-road understell med forsterket bunnplate og forhøyet bakkeklaring takler hullete veier like godt som raske motorveier. Nye Octavia Scout har et høyt sikkerhetsnivå, høyt utstyrsnivå, er full av smarte løsninger og tilbyr lavt forbruk. Den er blant de aller største i klassen når det gjelder benplass i baksetet og har i tillegg et bagasjerom på hele 610 liter. Nye Octavia Scout leveres med 3 forskjellige motorer, nå også med 184hk diesel 4x4 i kombinasjon med DSG automatgirkasse. Nok engang en nyhet fra Škoda som gir mye bil for pengene! Nye ŠKODA Octavia Scout stv 4x4 fra fra kun kr kr XXX.XXX, ,- Nye Octavia Scout har bl.a. følgende standardutstyr: - 17" aluminiumsfelg - Front Assist med City Safe nødbrems - Bi-Xenonlys - Fjernlysassistent - Ryggesensor - Multikollisjonsbrems - 9 kollisjonsputer - Proaktiv passasjerbeskyttelse - 3-eket multifunksjonsratt i skinn - Tretthetsvarsler - Terskelbeskyttere foran og sorte sidelister - Scout designelementer Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Drivstofforbruk og CO²-utslipp fra 5,1 liter/100km, 129 gr/km. Pris er inkl. frakt og levering. Årsavgift kommer i tillegg. Kjørbekkdalen Skien Tlf.: PLEI BILEN ETTER FERIEN! KNALLPRISER PÅ BMW-BILPLEIEPRODUKTER vask - polering - interiør Petit Grafisk AS STØRST I NORGE PÅ BMW DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon

5 Årgang 17 - nr 10 5 MYE Å GJØRE FOR GRENLAND RADIATOR & SVEIS Etter nærmere 10 år i bransjen valgte Alexander Khoury i januar å starte for seg selv. I egnede verkstedlokaler på Wattenberg i Skien tilbyr mekanikeren nå alt innen radiator- og sveisearbeider. For dem som ikke er kjent; du tar av ved Kiwi-butikken, og svinger inn på Jernbanevegen. Her følger du jernbanelinja fram til du kommer til nr. 29. I den store garasjen er det at Alexander har sitt daglige virke. - Her har jeg alt jeg trenger; topp moderne utstyr som gjør at jeg kan ta på meg mange forskjellige oppdrag. HØY KOMPETANSE - Etter mange år i bransjen har jeg opparbeidet meg masse erfaring. Jeg har alltid vært glad i å reparere, og er det fortsatt. På mange måter er jobben også en hobby. Underveis har jeg tatt ulike kurser og sertifiseringer, nå sist innen Aircondition, og jeg er derfor kompetent til å ta på meg de fleste oppdrag. Jeg lager nye kjølesystemer fra scratch, står for service og vedlikehold, og sveiser alt fra rustfritt stål, aluminium til slag - lodding. Kundene er både fra privatmarkedet og innen industrien, forteller han. KORT LEVERINGSTID Alexander er en av to importører av kjølesystemer til Norge. Fabrikken som produserer komponentene holder til i Aalborg, noe som gjør det mulig med leveranser på dagen. - Jeg får alle varer med ColorLine direkte til Larvik, hvor jeg henter dem. Ved siden av å yte god service så er målet mitt å holde leveringstidene nede. Jeg vet at kundene mine taper store penger dersom maskinene deres står, derfor er det viktig å være effektiv, påpeker han. KNALLSTART Han åpnet altså verkstedet i januar, og bruke de to første månedene på å markedsføre seg selv. Det viste seg å være en smart fremgangsmåte. - Fra mars av har det vært fullt trøkk her, og jeg kan ikke si annet enn at jeg har fått en knallstart. Jeg har allerede klart å kapre store kunder, og får tilbakemeldinger på at jeg leverer bra. Det er sånt som er veldig hyggelig å høre, smiler han. Grenland Radiator & Sveis Utfører alt av salg, reparasjoner og vedlikehold av: RADIATORER OLJEKJØLERE VARMEAPPARAT INTERCOOLERE BÅTKJØLERE/ VARMEVEKSLERE KONDENSATORER/ TØRKEFILTRE A/C-PUMPER Innen sveising tilbys følgende tjenester: SLAGLODDING SVEISING AV ALUMINIUM SYREFAST SVEISING SVEISING AV RUSTFRITT STÅL PÅ WATTENBERG: I egnede verkstedlokaler bak jernbanestasjonen i Skien tilbyr Alexander Khoury alt innen radiator- og sveisearbeider.

6 6 3. september 2014 Lassen Auto Håndverkerne er godt i gang med forvandlingen av Lassen Auto. I løpet av høsten skal bygget være ferdig renovert, noe som blant annet innebærer en helt ny Mazda-profil. Går alt etter planen vil den splitter nye fasaden være på plass om kort tid. SLIK BLIR DET: Skisser som viser Lassen Auto slik bilforhandleren vil fremstå når ombyggingen er ferdig. NYE LASSEN AUTO TAR FORM På vårparten ble det klart at Grenlands eneste Mazda-forhandler velger å bli værende på Kjørbekk. Innehaver Kjetil Lassen kjøpte bygget som bilforretningen holder til i, og bestemte seg for en omfattende modernisering. - Vi er nå i full gang med å gi lokalene et moderne uttrykk. Det er snakk om en totalforandring, og både fasaden og bilhallen vil fremstå som splitter ny når arbeidene er overstått. Vi regner med at det meste blir klart i løpet av høsten, og ser frem til å kunne invitere nye og gamle kunder på en skikkelig åpningsfest etterhvert, sier Lassen. NY MAZDA-PROFIL Innvendig er mye skjedd siden arbeidene ble satt i gang rundt påsketider; blant annet er det nye kundemottaket snart klart til å tas i bruk. I samme moment som bygget generelt rustes opp, innføres Mazdas nye merkeprofil. - Det er kommet nye krav fra Mazda-konsernet når det gjelder utformingen av merkeforhandlerne. Vi skal selvsagt sørge for å etterkomme dem, og er stolte av å være blant de første forhandlerne i Norge som får den nye Mazda-profilen. Jeg tror at det vil bidra til å løfte oss videre, sier merkeansvarlig, Morten Løwer. MORO Kjetil Lassen forteller at de har opplevd en markant økning i omsetning siden de overtok som Mazda-forhandler. - Det har vært en kjempesuksess! Og nå virker det som om folk i Grenland har fått med seg at det er vi som er Mazda-forhandleren i distriktet. Med favorittmodeller som CX-5 og nye Mazda6 har merket fått et skikkelig oppsving, og vi merker den fornyede interessen. Å være Mazda-forhandler er skikkelig moro om dagen, medgir han, legger til: - Også vårt andre merke, Suzuki, gjør det godt om dagen. Her er det spesielt nyheten S-Cross som har bidratt til at 2013 og inneværende år er det beste på lang tid. SPENNENDE I likhet med de andre ansatte gleder Morten Løwer seg til at det nye bygget blir ferdig. Men det er flere ting å se frem til kommer til å bli et spennende år sett med våre øyne. Da lanseres hele tre nye Mazda-modeller; Mazda2, CX-3 og Mazda6 med 4x4-system. I tillegg kommer Suzuki med en ny Vitara. Med et topp-moderne bygg og flere nye, interessante bilmodeller har vi stor tro på at Lassen Auto vil bite godt fra seg i markedet i tiden som kommer, understreker han. GLEDER SEG: De ansatte ved Lassen Auto ser frem til at det nye bygget blir ferdig. F.v.: Kjetil Lassen, Trond Johansen og Morten Løwer. NYE BILMODELLER: Til neste år kommer en rekke nye bilmodeller til Lassen Auto. Blant disse er nye Mazda 2.

7 Årgang 17 - nr 10 7 NÅ: Vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen. Kundefordel kr ,-

8 8 3. september 2014 Star Bilsalg REKKEVIDDE, PRIS OG GARANTI ER BILENS STERKESTE KORT. SPENNENDE: Christoffer Hansen er spent på mottakelsen av den nye el-bilen til Kia. NÅ OGSÅ SOM EL-BIL Til uken lanseres markedets nyeste el-bil, Kia Soul EV. - Det er snakk om samme bil som den med forbrenningsmotor, bare at nyheten har en el-motor istedet, sier Christoffer Hansen ved Star Bilsalg på Kjørbekk. Den nye bilen får en rekkevidde på 212 kilometer, noe som er på nivå med de mest opplagte konkurrentene i markedet. Motoren yter 81,4 kw, og har et dreiemoment på 285 Nm. Batteriet er et lithium-ion med en kapasitet på 27 kwt. - Soul EV vil bli en spennende nyhet i et marked som er sterkt voksende, sier selgeren. EL-BIL ER TRENDY Han mener at tidspunktet for lansering ikke kunne vært bedre. - El-biler er virkelig i vinden om dagen, og det er gøy at Kia nå kommer med en egen modell. Vi ser trenden hos våre konkurrenter; blant de som har lansert el-biler har salget nærmest tatt helt av. Med alt som skjer i Grenland i disse tider, jeg tenker spesielt på etableringen av en ny bomring, så er det ikke rart at interessen for el-bilene er stor. LITEN FLERBRUKSBIL Soul blir ikke den første elektriske modellen fra Kia. Koreanerne har tidligere laget Ray EV, men bilen var kun å få tak i på hjemmemarkedet. Soul EV blir med andre ord deres første satsing internasjonalt, og de velger å gjøre det med en bil som har et stort bruksområde. - Soul EV er en liten flerbruksbil, som kommer med et særegent design, fortsetter selgeren. GODE YTELSER Og legger til: - Modellen er høyreist, og kan minne litt om en Mini i formen. Innvendig vil bilen få noe Kia kaller Supervision instrumentpanel, og en 8 tilleggsskjerm i midtkonsollen. Plass og øvrige fasiliteter blir som en helt ordinær Soul av den nye typen, og ytelsene vil være i tråd med andre el-biler. Toppfarten oppgis til 145 km/t. FLERE LADEMULIGHETER Christoffer presiserer at Kia Soul EV naturligvis drar nytte av regenerativ bremsekraft. I tillegg kan den lades både fra vanlig strømnett og hurtigladestasjoner. I følge opplysninger fra Kia vil det ta 5 timer å lade fra ende til annen med et 230 volts nett. Hurtiglading skal ta 25 minutter med en 100kW lader. - Vi kommer til å få en demobil hit i løpet av få dager. Ta kontakt med oss for prøvekjøring allerede i dag, avslutter Christoffer Hansen. VI FLYTTER INN I VÅRT NYE ANLEGG I LØPET AV DESEMBER 2014 SKILLER SEG UT: Soul EV er en liten flerbruksbil, som kommer med et særegent design.

9 Årgang 17 - nr 10 9 NYHET! NORGES ENESTE ELBIL MED 7 ÅRS GARANTI. Electric SPØR OSS OM GUNSTIG FINANSIERING! Kia Soul Electric fra kun Nye SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye NÅ MED TRE NYE SPREKE UTSTYRSVARIANTER! Nye Kia Picanto Spirit fra kun Kia Sportage fra kun , , ,- Kia Picanto fra kun ,- Følg oss på Facebook! Eneste bilmerket i Norge med 7 års garanti! Veil.priser inkl.frakt og lev. omkostninger (kr. 7500,-) levert Drammen. lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 95 g/km, forbruk fra 0,41 l/mil v/bl. kjøring. Kampanjen gjelder et begrenset antall 2014-modeller. STAR BILSALG AS Kjørbekkdalen 15A. Tlf Vis a vis Møblèr og Skeidar Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Christoffer Hansen: Direkte

10 10 3. september 2014 Jorkjend NYTT NIVÅ: Med en enestående kombinasjon av velvære, plass, fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet vil nye XC90 bidra til å føre SUV-segmentet til et nytt nivå akkurat som den originale gjorde da den ble lansert i FREMTIDEN: XC90 skal fortsatt være Volvos ansikt utad, og viser teknologi- og designretningen for de kommende modellene. SKYHØYE FORVENTNINGER TIL NYE XC90 Det har tatt Volvo-teamet hele tre år å perfeksjonere flaggskipet XC90. I forrige uke ble de første offisielle bildene og detaljene sluppet informasjon som har bidratt til å opprettholde de særdeles høye forventningene til den nye premium-suv en. Selv om den hjemlige lanseringen først vil finne sted utpå nyåret, har de lokale selgerne allerede fått den første innføringen i nyheten. Det gikk for seg ved Artipelag utenfor Stockholm. - Jeg er nettopp kommet hjem fra en langweekend i Sverige, der vi blant annet fikk en gjennomgang av nye XC90. Jeg gleder meg alltid til det kommer nye Volvo-modeller, men må innrømme at jeg ser spesielt frem til å presentere XC90, sier Per Rune Christoffersen ved Jorkjend i Skien. GIGANTISK PROSJEKT - Utviklingen av flaggskipet har vært en del av et investeringsprogram hos Volvo Cars på hele 70 milliarder kroner. Dette representerer et av de største industriprosjektene i Sverige de senere årene. Nye XC90 markerer også et nytt kapittel i Volvo Cars historie, 87 år etter at merket ble etablert. Modellen skal fortsatt være Volvos ansikt utad, og viser teknologi- og designretningen for de kommende modellene, forteller salgssjefen. TO VERDENSNYHETER Det er nå klart at XC90 vil få en startpris på kroner. I følge Per Rune er innstegsmodellen (Kinetic) så godt utstyrt at man forventer storsalg av nettopp denne versjonen. - Da kommer bilen med syv seter og en dieselmotor med 190 hester, firehjulsdrift og åttetrinns automatkasse. Dessuten leveres den med markedets mest omfattende og teknologisk avanserte standard-sikkerhetspakke, en pakke som blant annet inneholder to verdensnyheter; en som begrenser konsekvensene av utforkjøringer, og en som innebærer autobrems for kryssende trafikk. STOR STAS: - Jeg gleder meg alltid til det kommer nye Volvo-modeller, men må innrømme at jeg ser spesielt frem til å presentere XC90, sier Per Rune Christoffersen ved Jorkjend i Skien. SELGES VIA NETTET Nye XC90 har internasjonal lansering onsdag 3. september kl på internett. - Det vil bli produsert et begrenset antall på 1927 First Editionmodeller (som gjenspeiler året da Volvo ble etablert). Disse er kun tilgjengelig for bestilling via nettet. XC90 First Edition har syv seter, koster kroner, har høyeste utstyrsnivå, en dieselmotor med 225 hester, firehjulsdrift og åttetrinns automatkasse. Med andre ord en sjelden mulighet for entusiastene, smiler Per Rune Christoffersen. HOS VOLVO: I helgen var Per Rune Christoffersen og Jan Yngvar Alfredsen på besøk hos Volvo i Stockholm. Der fikk han blant annet en innføring i nye XC90.

11 Årgang 17 - nr Snart begynner moroa Nå får du kr , i avslag på alle Volvo AWD-modeller Volvos All-Wheel-Drive (AWD) system gir deg økt stabilitet og fremkommelighet. For ikke å snakke om hvor mye morsommere det blir å kjøre hele året, uansett vær og føreforhold. Opplev kjøregleden på våre AWD-dager og gjør et meget godt kjøp. Nå får du kr ,- i avslag på din neste Volvo med AWD. Velkommen! Volvo XC70 AWD Volvo V70 AWD Volvo XC60 AWD Volvo V60 AWD Volvo S60 AWD Volvo V40 Cross Country AWD ALL-WHEEL-DRIVE DAGER FREM TIL LØRDAG 13. SEPTEMBER volvocars.no Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil! Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

12 12 3. september 2014 YAMAHA-KAMPANJE PÅ TZR YAMAHA TZR DU FINNER OSS PÅ DYRSKU N! FØR ,- HØST-TILBUD ,- Kjøp nå, betal til høsten! Registrering og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg. Telemarks største mopedforhandler! Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf.: Fax: Åpent: Mandag - torsdag: tirs-ons-fre: Lør: CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP NYE ISUZU D-MAX TROOPER EDITION -ALT ANNET ER KOPIER! Japansk kvalitet! Tøffest i klassen SE DEN HOS OSS! Nye Jeep Cherokee 2.0 diesel, 170 hk, 9-trins automatgir Kr ,- Spekket med utstyr Jeep Compass 2.2 CRD Limited Kr ,- TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil WRANGLER Fra kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon TONN TREKKVEKT! 2 dørs & 4 dørs. 3,5 TONN TREKKVEKT! 2 dørs Extended Cab. BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! Salg Service Verksted Delelager Petit Grafi sk AS - Skien

13 Årgang 17 - nr STILBRUDD: Nye X-Trail markerer et stilbrudd med tidligere generasjoner; det kantete utseendet erstattes av buede linjer i tråd med dem vi finner hos lillebroren Qashqai. NYE MOTORER: Nye X-Trail er utstyrt med en moderne 1,6- liters dieselmotor med 130 hestekrefter og 320 Nm. Senere vil den bli tilgjengelig med en tilsvarende bensinvariant, da med hele 163 hester. STOR INTERESSE FOR NYE NISSAN X-TRAIL! Auto XL MARKANT: - Vi regner med at Nye Nissan X-Trail vil bli en stor salgssuksess, sier Jostein Myhra ved Auto XL på Kjørbekk. Før lansering var det spådd at den flunkende nye folke-suv en ville gå rett i strupen på markedsledere som Mazda CX-5, Toyota RAV4 og Mitsubishi Outlander. Etter bare noen uker på markedet ser det ut til at spådommene vil gå i oppfyllelse. Vi har hatt veldig stor interesse for X-Trail. Mange eiere av den gamle modellen er nysgjerrige, men også en hel del nye kunder har funnet veien til oss. Spesielt virker det til at familiene ser mulighetene for syv seter som et stort pluss, sier Jostein Myhra ved Auto XL. Han legger til at salget er godt i gang, og at demobilene knapt står stille om dagen. STILBRUDD Nye Nissan X-Trail er en god nyhet for nordmenn som setter pris på forgjengerens eksepsjonelle fremkommelighet og røffe stil, men som har savnet et mer tidsriktig design. Nye X-Trail markerer således et stilbrudd med tidligere generasjoner; det kantete utseendet erstattes av buede linjer i tråd med dem vi finner hos lillebroren Qashqai. ROBUST Nyheten er 463,5 centimeter lang, 182 centimeter bred og 170 centimeter høy. Modellen plasserer seg dermed blant de større folke-suv-ene. Med en aksel - avstand på 271 centimeter og en bakkeklaring på 21, er dette en bil som vil oppfylle fabrikantens visjon; å kunne takle røffere underlag enn det man vanligvis møter på landeveien og i byene. Slik sett vil X-Trail fortsatt være et ypperlig alternativ for de aktive kundene de som også skal benytte bilen i ulendt terreng. FORBEDRET - I denne sammenhengen er det verdt å nevne at Nissan lover at bilens 4x4- system er ytterligere forbedret. Det nye systemet kalles for All Mode 4x4i, og betjenes via en dreieknapp i midtkonsollen. Her har du valget mellom 2x4 (forhjulsdrift), Auto-modus, hvor systemet fordeler momentet etter behov, eller Lock, som gir permanent firehjulsdrift, forteller selgeren. FLEKSIBILITET Også allsidigheten skal være langt bedre i nye X-Trail. Den er blant annet utstyrt med et dobbelt bagasjeromsgulv som gir svært fleksible oppbevaringsalternativer. Bagasjerommet kan deles inn i en øvre og nedre del med et håndgrep. I øvre stilling kan gulvet holde inntil to 10-kilos kolli, og i nedre stilling 75 kilo. Løsningen gjør det mulig å oppbevare for eksempel en sportsvogn og større gjenstander på undersiden, samtidig som man har bagasjeplass på oversiden til mindre, lettere gjenstander. Den midtre seteraden kan legges bakover og kan flyttes i lengderetningen, mens tredje seterad (tilleggsutstyr), kan felles forover for å øke bagasjeplassen bak. PLANLEGG TUREN HJEMMEFRA Det nye NissanConnect-systemet gjør det mulig for fører og passasjerer å være tilkoblet nettet uansett hvor turen går. Siste generasjon satellittnavigasjon via Google gir deg en mengde informasjon; alt fra værmeldinger og lokalisering av bensinstasjoner, til hoteller og restauranter i nærområdet. "Send to Car"-funksjonen gjør det mulig å planlegge turen hjemmefra og sende den til bilens Nissan - Connect-system, mens Nissan Safety Shield ivaretar sikkerheten på best mulig måte. Kom innom oss for å oppleve nye X-Trail, oppfordrer Jostein.

14

15

16 16 3. september 2014 Skien Bil HOLDER POSISJONEN I de senere år har Skien Bil tronet øverst på salgslistene når det gjelder nyttekjøretøy. Volkswagenforhandleren har per dags dato en markedsandel på hele 35% i Grenland. KAMPANJE: - Akkurat nå kjører vi en storstilt kampanje på pick up-favoritten VW Amarok Canyon, sier Odd-Ivar Gundersen ved Skien Bil. FULLSPEKKET: VW Amarok Canyon er en topputstyrt bil, som blant annet leveres med en omfattende stylingpakke der lysbøyle, lettmetallfelger og kontrastfarger i interiøret er inkludert. Vi er veldig fornøyde med å toppe salgsstatistikken. Hittil i år har vi solgt over målsetningen både i første og andre tertial. Så langt har vi levert ut 165 nyttekjøretøyer i Slik vi ligger an nå tror jeg vi skal klare å komme i mål og vel så det, smiler Odd- Ivar Gundersen. EKSTRA TRYGGHET Nyttekjøretøyansvarlig hos Skien Bil AS er overbevist om at god kundebehandling er en av flere grunner til at Skien Bil ligger øverst på salgs statistikken i fylket. - Vi har mange lojale kunder som kommer tilbake til oss når de skal ha ny bil. Tilbake - meldingene vi får går på at de er godt fornøyde med den servicen de får hos oss. DEKKER ALLE BEHOV - En annen viktig årsak til at vi har holdt en stabil høy markedsandel over flere år, har å gjøre med produktene vi selger. Gode biler og et modellprogram som tilfredsstiller alle behov, er helt klart medvirkende til suksessen. Volkswagen har en god standing hos folk flest; de vet at de får høy komfort, og at det generelt er lite tull med bilene vi leverer. Mange av våre kunder er helt avhengige av bilen i jobben, og pålitelighet er derfor alfa og omega for dem, understreker han. POPULÆR MODELL En av bestselgerne blant nyttekjøretøyene er VW Amarok. - Dette er modell som har blitt enormt populær i sitt segment. Våre kunder teller alt fra små enkeltmannsforetak til store, landsdekkende entreprenørfirmaer. Også en hel del private entusiaster har valgt seg en Amarok. Telemark er jo pick up-fylket fremfor noen, så vi er ikke overrasket over den store spredningen i kundegruppa. KAMPANJEBILER Akkurat nå kjører Skien Bil en storstilt kampanje på pick up-favoritten. - Vi har fire Amarok Canyon som står klare til levering. Dette er topputstyrte biler, som blant annet leveres med en omfattende stylingpakke der lysbøyle, lettmetallfelger og kontrastfarger i interiøret er inkludert. Vi har utarbeidet et leasingtilbud, som kombinert med vår rentekampanje, lyder på kr. 2700,- per måned. Dette inne - bærer en besparelse på hele 1500 kroner (eks. mva.) per måned sammenlignet med normalpris. Ønsker du å kjøpe bilen er prisbesparelsen på kr ,-. Er du kjapp kan du nå altså skaffe deg en Amarok Canyon til en svært gunstig pris, avslutter Odd-Ivar Gundersen ved Skien Bil.

17 E T N E R E J N A P KAM Skien Bil A S VW Amarok Canyon 2.700,- KUN 4 BILER IGJ EN! eks mva. pr mnd Gjelder lagerbile r Innskudd kroner ,- eks mva. 3 år / km VW Transporter Ved kjøp av VW Transporter får du 4Motion til kun 9.900,eks mva. Kundefordel ,eks mva. VW Caddy DSG til kun 9.900,Skien Bil AS Nyttekjøretøy Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf PNINGSTIDER MAN FRE s TORS s L R Velkommen til en hyggelig handel! /DD )VAR 'UNDERSEN 4LF Jan-Øivind Westeng-Hansen, Tlf. Foto: Mediateam eks mva.

18 18 3. september 2014 På tide å gjøre det du alltid har drømt om? Vi hjelper deg med å ta gode valg! Velkommen til oss! Forsikring Lån Sparing Pensjon Tlf: Du finner oss på HØSTTILBUD PÅ VERKSTEDKONTROLLERTE BRUKTBILER! 2013 Audi A3 1,4 TFSI Ambition 3D Xenon/Bluetooth/Parksensorer/Sportsratt km. kr , Audi A4 TDI 120 HK Avant Xenon/Bluetooth/Hengerfeste/Parksensorer km. kr , VW Passat 105 TDI BMT Comf. Stv Parksensorer/Bluetooth/DAB/Cruise km. kr , Suzuki SX4 1,6 GLX 4WD Automat Keyless/Radio & CD/Multiratt/Vinterhjul km. kr , VW Passat CC 140 TDI BMT DSG Xenon/Helskinn/Cruise/DAB km. kr , Audi Q7 3.0 TDI V6 245HK Luftfjæring/Navi/Panoramatak/ 7 seter km. kr , VW Polo STYLE 1,2 70 HK BMT Radio & CD/Avkjølt hanskerom/8xalu km. kr , Audi A1 SB 122 TFSI Ambition Navigasjon/Parkeringssensorer/Bluetooth km. kr , VW Polo CROSS 1,6 90 TDI 5D Kjørecomputer/Radio & CD/Vinterhjul km. kr , Audi A3 1.8 TFSI Ambiente 160 HK 4WD/Xenon/Parksensor/Radio & CD km. kr , VW Passat CC 170 TDI DSG 4WD Navi/Panorama/Skinn/Bluetooth km. kr ,- Leiebil 50 % rabatt 1 mnd bytterett Veihjelp ved garantireparasjon inntil km 24 timer i døgnet Kontakt: Inge Damm-Larsen Tommy Nikolaisen Bjørn Østervold Grunde Langkås Lasse Rød GRENLAND AUTO AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: Volkswagen Golf 85 TSI SPORT 5D Sport styling/tonede ruter/dab/media-in km. kr ,- Inntil 24 mnd eller km garanti

19 Årgang 17 - nr Kampanjerente Audi A1/A3 1,99% Gjelder t.o.m. 18/ Audi A1 fra kr ,- * Audi A1 Sportback fra kr ,- * Audi A3 Sportsedan fra kr ,- /Sportback fra kr ,- * Audi A3 fra kr ,-* Finansieringseksempel Audi A1. Rente 1,99%. Pris er inkludert alle utstyrspakker og mva. ForbrukerLeie** Leieperiode Engangsleie Kjørelengde Pr. mnd. Audi A1 1.2 TFSI 86 hk Ambition 36 mnd. kr , km kr 1.698,- Audi A1 Sportback 1.2 TFSI 86 hk Ambition 36 mnd. kr , km kr 1.540,- Finansieringseksempel Audi A3. Rente 1,99%. Pris er inkludert alle utstyrspakker og mva. ForbrukerLeie** Leieperiode Engangsleie Kjørelengde Pr. mnd. Audi A3 Sportback 1.2 TFSI 110 hk Ambition 36 mnd. kr , km kr 1.984,- Audi A3 Sportsedan 1.6 TDI 110 hk S tronic Ambition 36 mnd. kr , km kr 2.215,- * Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk A1: 3,8-5,9 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtlige motorer som tilbys. ** Årsleie A1 fra kr ,- inkl. mva. Etableringsgebyr kr 4.988,- og termingebyr kr 107,- tilkommer. Forbruk A3: 3,8-6,5 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtlige motorer som tilbys. ** Årsleie A3 fra kr ,- inkl. mva. Etableringsgebyr kr 4.988,- og termingebyr kr 107,- tilkommer. Bildene kan avvike fra pristilbudet. Vi selger ut våre utstillingsbiler Kundebesparelse inntil kr ,- Svært godt utstyrte biler med store besparelser. Vær rask! Kun få biler tilgjengelig. Følgende utstillingsbiler selges: Audi A1 Sportback Admired 1.2 TFSI 86 hk Teknikk-, Admired og S line eksteriørpakke, vinterhjul Pr. mnd 1.768,- ** / kjøpspris ,- * Audi A3 Sportback 110 hk TFSI Ambition S tronic Navi- og Teknikkpakke, hengerfeste, vinterhjul Pr. mnd 2.500,- ** / kjøpspris ,- * Audi A4 allroad 2.0 TDI 163 hk quattro S tronic Sport-, Navi- og Teknikkpakke, fj.b. kupévarmer Pr. mnd 5.473,- ** / kjøpspris ,- * Grenland Auto - din ekspert på Audi! Åpningstider: man-fre , tors , lør Grenland Auto Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf: * Tilbudspris levert forhandler, inkl. frakt/leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk 3,8-7,1 l/100 km. ved bl. kjøring. Utslipp g/km. Vi tar forbehold om utsolgte biler og trykkfeil i annonsen. ** 3 år/ km. Engangsleie A ,-, A ,-, A4 allroad ,-. Årsleie A ,-, A ,-, A4 allroad ,-. Etableringsgebyr 5.238,- og termingebyr 107,- tilkommer. Alle priser inkl. mva.

20 20 3. september 2014 Den store høstkampanjen er i gang! KAMPANJEDAGER: - Akkurat nå er det store summer å spare ved å kjøpe ny Subaru hos oss, sier Signe Gro Pedersen ved Formo. Denne uken starter Subarus omfattende høstkampanje som pågår så lenge det er biler på lager. - Her er det mange penger å spare, og det lønner seg å ikke vente for lenge, smiler merkeansvarlig Signe Gro Pedersen. Hun forteller at importøren har tatt inn et begrenset antall biler, alle med Subarus anerkjente firehjulssystem. - Subarus permanente firehjulssystem, All Wheel Drive (AWD), regnes blant verdens beste. Det sørger for å fordele kraften til alle fire hjul uansett kjøreforhold, presiserer selgeren. UTFORDRENDE KJØREFORHOLD Hun forteller at det er mange grunner til å velge firehjulstrekk. Årstiden vi går inn i og ikke minst vinteren, er to av disse. - Hvem har ikke opplevd at bilen har snødd inne, og fortvilelsen over ikke å komme seg av flekken? Med AWD slipper man å bekymre seg for ikke å rekke jobben om morgenen, forklarer hun. STORT UTVALG Den store høstkampanjen omfatter hele fem av de mest populære Subaru-modellene. For dem som er raskt ute vil det være mange penger å spare. - Kundefordelene varierer fra modell til modell, fra i underkant av kr ,- helt opp til nesten kroner i avslag. I tillegg har vi et særdeles godt rentetilbud i hele kampanjeperioden; 1,95%. XV CLASSIC 1.6I NAVI EDITION Kampanjepris: kr ,-. Inkluderer fabrikkmontert navigasjonsanlegg med 6,1 tommers skjerm, stort ryggekamera og offroad-pakke. Kundefordel: kr ,-. IMPREZA SPORT PREMIUM, 1.6I AWD Kampanjepris: ,-. Inkluderer vinterhjul på alufelg. Kundefordel: ,-. FORESTER CLASSIC 2.0I NAVI EDITION Kampanjepris: kr ,-. Inkluderer fabrikkmontert navigasjonsanlegg med 6,1 tommers skjerm, stort ryggekamera og mørke bakruter. Kundefordel: kr ,-. OUTBACK SPORT PREMIUM 2.0 DS LINEARTRONIC Kampanjepris: kr ,-. Inkluderer fabrikkmontert navigasjonssystem med 7 tommers skjerm, ryggekamera, mørke frontlykter, mørk sportsgrill, sølvfargede takrails, mørke sportsfelger i aluminium, sportspedaler. Kundefordel: kr ,-. Legacy Classic 2.0i Navi Edition Kampanjepris: kr ,-. Inkluderer fabrikkmontert navigasjonsanlegg med 7 tommers skjerm og soltak Kundefordel: ,- OMFATTENDE: Den store høstkampanjen omfatter Navi Edition-utgavene av følgende Subarumodeller; Impreza, XV, Forester, Legacy og Outback.

21 Årgang 17 - nr FORESTER 2.0i Classic Navi Edition AWD, XV 1.6i Classic Navi Edition AWD Outback 2.0D Sport Premium Lineartronic Automatgir AWD USTOPPELIG KJØREGLEDE JAPANSK KVALITET Subaru leverer alltid sporty kjøreegenskaper, topp sikkerhet, god plass og legendarisk driftssikkerhet. Permanent symmetrisk firehjulsdrift og Subarus unike Boxermotor gir førsteklasses fremkommelighet og lavt forbruk. Subaru er det klare valget for den aktive familie. Ta kontakt med: Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: SUBARU FORESTER 2.0i Classic Navi Edition AWD Kampanjepris på bilen: kr ,- * Kundefordel kr ,- Inkl. fabrikkmontert navigasjon og rygge- Se Følg oss på SUBARU XV 1.6i Classic Navi Edition AWD Kampanjepris på bilen: kr ,- * Kundefordel kr ,- og stort ryggekamera, Offroad-pakke SUBARU OUTBACK 2.0D Sport Premium Lineartronic Automatgir AWD Kampanjepris på bilen: kr ,- * Kundefordel kr ,- Inkl. fabrikkmontert navigasjon og ryggekamera med 7 skjerm, automatgir og skinnseter * Begrenset antall. Gjelder levert Oslo. Det tas forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i spesifikasjoner fra fabrikk. Bildene kan avvike fra tilbudte modell. Eksempel lån: 1,95 % nom./5,12 % eff. Egenkapital 35 %. Lånebeløp kr ,- o/5 år. Etableringsgebyr kr 4.240,-.Totalkostnad kr ,-.Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Eksempel privatleie (XV): Bilpris fra: kr ,-. Startleie: kr ,-. Etabl.gebyr: kr 5.300,-. Terminleie: kr 3.021,- med dagens rente. Totalkostnad kr ,-.Minimumskostnad kr ,-. 36 mndr. kontraktsperiode. Kjørelengde: km. Årsavgift tilkommer. Alle beløp inkl. mva. FØLG OSS PÅ FACEBOOK

22 22 3. september 2014 Statens vegvesen HØSTMØRKET ER FARLIG, GJØR DEG SYNLIG Vi skriver september, og om ikke mange dagene er det høstjevndøgn. Fra og med den dagen blir kveldene merkbart lengre, og dagen ditto kortere. Det er reflekstid. Nasjonal tiltaksplan for trafikksikkerhet har som mål at 40 prosent skal bruke refleks i byer og tettsteder i Fjorårets landsdekkende tellinger viser at kun 29 prosent av den voksne befolkningen bruker refleks. HØSTMØRKET ER FARLIGST Statens vegvesen Region sør har gransket alle dødsulykker i vegtrafikken siden I perioden har 16 fotgjengere mistet livet i mørkeulykker i Vestfold, Buskerud, Telemark, Aust-Agder og Vest- Agder. Ingen av de drepte brukte refleks. Det skjer langt fler fotgjengerulykker i høst-/vinterhalvåret enn i vår-/sommerhalvåret. Om høsten og vinteren skjer 65 prosent av alle fotgjengerulykkene, mens de øvrige 35 prosentene skjer i den lyse årstiden. FALSK TRYGGHET Ulykkesstatistikken viser at gatelys ofte gir falsk trygghet. Flere av mørkeulykkene skjer i tettbebygde strøk med gatelys. Fotgjengeroverganger er særlig utsatt. 4i prosent av fotgjengerulykkene i de fem fylkene skjedde i mørket. Bruker du refleks reduserer du risikoen for å bli påkjørt med 85 prosent. Det er ikke bare fotgjengere som for utfordringer når høstmørket kommer. Også bilførere må være mer på vakt. Det er utrolig krevende å være bilist å få øye på mørkkledde fotgjengere uten refleks. Med nærlys ser du en gående med refleks på 140 meters avstand. Uten refleks oppdager du ikke at det er folk i gata på meter. Da rekker du ofte ikke å stoppe. Kjører du med nærlys i 50 km/t har du to sekunder på å oppdage en fotgjenger uten refleks. Med refleks øker tiden til 10 sekunder. LYST OG FARGERIKT TØY Ingen førere av motorkjøretøy vil frasi seg sitt ansvar i trafikken, men ved bruk av refleks kan de gående gi førerne en avgjørende mulighet til å overholde sitt ansvar. Fotgjengere kan krysse hvor som helst på vegnettet, og det er derfor ikke alltid like lett å være oppmerksom på dem. Derfor er det en stor fordel å krysse i fotgjengeroverganger der disse finnes. Folk God og reflekterende trafikkhøst. Foto: Svein Svendsbakken, Statens vegvesen.) bør være flinkere til å bruke lyse og fargerike klær for å gjøre seg mer synlige i vintermørket. Det gjelder særlig eldre. Aldersgruppen er særlig utsatt for fotgjengerulykker i mørket. Bruker du ikke refleks i høst- og vintermørket gambler du med eget og andres liv og helse. Derfor er det så viktig at det brukes refleks og at den brukes riktig. Her er noen viktige refleksråd: Refleksen bør plasseres så langt ned mot bakken som mulig Bruk to reflekser for å bli sett fra begge sider Små barn bør alltid bruke refleksvest når de ferdes ute i trafikken Riper og skraper svekker reflekteringen Refleksbånd mister sin reflektering ved gjentatt vasking. Bruk refleks selv om vegen har gatebelysning Bruk alltid refleksvest når du er ute og sykler eller trener i mørket

23 Årgang 17 - nr HØSTKLARE BRUKTBILER! Inntil 2 års bruktbilgaranti 12 Golf 105 TDI BMT COMFO STV Praktisk og pen Golf Stasjonsvogn km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 11 Touran 140 TDI DSG COMF 5S Meget pen 5 seter Touran med Dsg km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 11 Golf GTD 170 HK DSG 5D Meget pen Golf GTD med DSG! km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 Toyota Avensis 2.0 AVENSIS Pen og godt utstyrt Avensis sedan diesel. km kr ,- Leiebil 50 % rabatt 1 mnd bytterett Veihjelp ved garantireparasjon inntil km 24 timer i døgnet Rimlig finansiering fra 0,- kontant LÅN INNTIL 7 ÅR Kim Taraldlien Bruktbilansvarlig Tlf Inntil 2 års bruktbilgaranti 12 Transporter U/VIND. 140 CR Pen Transporter lang type 4motion km kr ,- Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf.: Åpningstider: man-fre tors lør Inntil 2 års bruktbilgaranti 08 Skoda Fabia NY STV AMBI 70HK BENSIN Pen Skoda stv km kr ,- Følg oss på Facebook for nyheter og tilbud! VI UTFØRER ALT, TIL ALLE BILMERKER! Ditt komplette bilverksted! Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering GODKJENT AV Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-Sertifisert lakkeringsverksted STAR BIL AS REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

24 24 3. september 2014 Funnemark FACELIFT: Nye Toyota Yaris har fått ny front og bakpart, noe som bidrar til et mer sportslig preg. ØKT HYBRIDINTERESSE - Vi merker at interessen for våre hybrid modeller er sterkt økende. Det siste året har rundt 80% av alle solgte Yariser blitt levert med hybridmotor, sier Terje Svalbjørg og Pål Jensen. Relanserer to populære modeller Denne måneden introduseres andre generasjon Toyota Aygo og den ansiktsløftede versjonen av Toyota Yaris. Førstnevnte er en helt ny bil, mens den andre har blitt betydelig oppgradert innvendig og fått et mer sportslig ytre. For å starte med den første: Toyota Aygo er småbilen som ble introdusert i Siden da har segmentet vunnet stadig flere tilhengere, noe salget her til lands er et tydelig bevis på. Men i klassen er det også flere konkurrenter enn noen gang. FRISKT DESIGN - Nettopp derfor handler det om å skille seg litt ut. Toyota Aygo kommer med et friskt design, og med store muligheter for kundene til å bygge bilen selv. Flere utstyrsnivåer, og fargevalg på innvendige og utvendige detaljer (diverse paneler og lister) gjør at man ikke bør være redd for å ende opp med helt lik bil som naboen, smiler Terje Svalbjørg. Han legger til at nyheten også kan leveres med elektrisk foldbart tak såkalt makrelltak for dem som ønsker en tilnærmet cabriolet-følelse. PRISGUNSTIG Med den nye Aygo leverer Toyota en bil som først og fremst henvender seg til de som kjører mye i byen, de som har behov for en bil nummer to, og de som stort sett bare kjører til og fra jobb. Men modellen henvender seg også til de yngre bilkundene. For denne gruppen er prisen gjerne av avgjørende betydning, og således kan Aygo være et godt alternativ. - Modellen har en startpris på kr ,-. Ønsker man en fullspekket versjon som blant annet inkluderer skinnseter, multimediaanlegg med 7 tommers skjerm og automatgir må man legge til noen tusenlapper, forteller selgeren. VESENTLIG OPPGRADERT Når det gjelder Toyota Yaris så har denne modellen vært igjennom en større facelift. Utvendig betyr det ny front og bakpart, noe som bidrar til et mer sportslig preg. Innvendig er kupeen vesentlig oppgradert med enda bedre seter og nytt dashbord, der en 7 tommers skjerm gjør det enkelt å betjene de ulike funksjonene. - Nye Yaris kommer med tre motoralternativer; to bensinvarianter på henholdsvis 1.0-liter/68 hk og 1.33-liter/99 hk, samt en hybridmotor med tilsammen 100 hester, sier Pål Jensen. ØKT HYBRIDINTERESSE Han tror at den siste varianten vil bite godt ifra seg. - Vi merker at interessen for våre hybridmodeller er sterkt økende. Det siste året har rundt 80% av alle solgte Yariser blitt levert med hybridmotor. Mye av dette skyldes at hybridbilene har et større bruksområde enn rene el-biler, samtidig som at folks generelle skepsis er på vei tilbake. Toyota har levert hybridmodeller i snart 20 år nå, og er det eneste merket på markedet som gir hele 10 års garanti på batteripakken. Dessuten har vi jo 3-års fri service inkludert i prisen. Velger man en Toyota kan man altså føle seg trygg på alle mulige måter, avslutter han. AYGO AYGO SPREKT UTSEENDE: Toyota Aygo kommer med et friskt design, og med store muligheter for kundene til å bygge bilen selv, som for eksempel flere utstyrsnivåer og fargevalg på innvendige og utvendige detaljer.

25 Årgang 17 - nr TELEMARKS STØRSTE UTVALG AV BRUKTBILER 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 2010 Toyota Auris 1,4 D-4D Sol km 12 mnd. garanti inkl. reg 2010 Toyota Urban Cruiser 1,4 Dynamic 4WD Diesel km 12 mnd. garanti inkl. reg 2011 Toyota Urban Cruiser 1,4 D-4D Dynamic AWD km Nybilgaranti 5 år 2011 Toyota Auris 1,4 D-4D (DPF) Advance km Nybilgaranti 5 år , , , ,- 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 2011 Toyota Auris 1,8 Hybrid Advance HSD km Nybilgaranti 5 år 2011 Toyota Yaris 1,0 S-Edition km Nybilgaranti 5 år 2010 Ford Mondeo 2,0 TDCI 140hk Titanium X aut km 12 mnd. garanti inkl. reg 2011 Toyota Auris 1,4 D-4D (DPF) Advance km 24 mnd. garanti inkl. reg , , , ,- * Med forbehold om prisendring trykkfeil. VI TØMMER LAGERET! GJØR ET KUPP PÅ SOMMERDEKK! Sport BlueRespons Lav rullemotstand gir lavt drivstofforbruk NS-20 GJØR BILEN KLAR FOR VINTEREN NÅ! SESONGENS NYHETER ER PÅ PLASS VI SJEKKER DINE GAMLE VINTERDEKK ALLTID GODE TILBUD! OLJESKIFT! Vi skifter olje mens du venter Semisyntetisk 549,- Fra Husk å bestille time - da rekker vi å bestille riktig oljefilter til deg! Pris eks. inntil 4 liter. VI HAR UTVIDET DEKKHOTELLET! - nå har vi plass til dine også! Vask av hjulene Kontroll av mønsterdybden Oppbevaring i riktig temperatur Oppfølging før et nytt dekkskift Kontroll av lufttrykk Montering SKIEN Skotfossveien Skien Tlf Faks E-post: Din komplette dekk- og felgleverandør

26 26 3. september 2014 FRA NULL TIL Hva med 717 hestekrefter, 0-96 km/t på 3,7 sekunder og en toppfart på 328 km/t? Hellcat er verdens sterkeste Den amerikanske muskelbilprodusenten Dodge utnevner sin egen modell, Charger SRT Hellcat, til verdens raskeste og sterkeste sedan km/t går unna på 3,7 sekunder og toppfarten er imponerende 328 km/t. Æren for det får den 6,2 liters kompressormotoren Hemi-V8 med 717 hestekrefter og 881 newtonmeter. Dodge Charger SRT Hellcat er med andre ord ekstremt sterk og rask. Med 717 hestekrefter er det nok ingen firedørs sedaner som slår den, men om den er den raskeste kan man vel sette et spørsmålstegn ved. Det er likevel ikke bare under panseret at Dodge har piffet opp sin nye kjæledegge. Blant annet har fronten blitt kraftigere, panseret har fått et bulende luftinntak, spoiler bak og nye støtfangere har den blitt utstyrt med. En annen lekker detalj er nøkkelkortene som brukes for å starte bilen. Hvert eksemplar får et sort og et rødt kort. Den sorte begrenser motoreffekten til 507 hestekrefter, mens det røde gir deg 717 hestekrefter å tygge på. Mest sannsynlig blir modellen bygget i et begrenset opplag på bare eksemplarer og ryktene forteller om en pris på dollar. Sorento avdukes i Paris Her er de første skissene av Kias største SUV. Tredje generasjon av Sorento blir mer sporty og sofistikert og får europapremiere under Paris Motor Show 2. oktober i år. I korte trekk får modellen lavere taklinje, bredere hofter og runde skuldre. Fronten blir mer markert og får Kias tigernese-grill. Vinduene bak blir smalere og karosseriet får mer skulpturerte linjer. Bilen er designet ved Kias egne studioer i Sør-Korea, Tyskland og USA. Kan du ikke vente til 2. oktober kan du se den i Sør-Korea i slutten av august. Ny Vitara fra Suzuki I oktober debuterer en helt ny suv-modell fra den japanske bilprodusenten Suzuki. Modellen har verdenspremiere under bilutstillingen i Paris, Mondial de l Automobile Paris, og skal faktisk ikke erstatte dagens Grand Vitara. Vitara er derimot en helt ny modell basert på konseptbilen iv-4 som ble vist under bilutstillingen i Frankfurt ifjor. Denne modellen skal konkurrere med blant annet Nissans Juke og Opels Mokka. Bilen får det nye firehjulstrekksystemet Allgrip og Suzuki lover dessuten at den skal være gjerrig på både forbruk og utslipp. Konseptilen iv-4 fra 2013.

27 Årgang 17 - nr Antirustbehandling på vårt autoriserte verksted BILGLASS - REPARASJONER - EU-KONTROLL - KILOMETERSERVICE - DEKK/FELG Bestill time nå før saltingen tar til, det fyller seg fort opp utover høsten. Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare for behandling etter tidligere «synder». VI ER LEDENDE PÅ ANTIRUST-BEHANDLING GODKJENT AV Du får GRATIS LÅNEBIL når vi antirustbehandler din bil hos oss! Herre, Rafnesveien 10 Telefon Åpent: mandag-fredag Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten! STRØKEN AUDI Q3 SELGES! 2012 Audi Q3 2,0 TDI 177 HK S TRONIC Q Platinabeige metallic, S-Line eksteriørpakke, Sportspakke plus, teknikkpakke, parkeringsassistent, førerinfosystem med fargedisplay, Audi sound system, bluetooth-forberedelse, DAB, skinn/alcantara interiør, automatisk avblendbart innv. speil, el. innklappbare utvendige speil, LED lyspakke, tilhengerfeste, vinterdekk. KM NYBILGARANTI! Kun ,- Kontakt: eller e-post:

28 28 3. september 2014 Ford i Grenland Mondeo Premium KAMPANJE Petit Grafi sk AS - Skien Bilen som har alt ble akkurat enda mer komplett. FORD MONDEO PREMIUM Kombinerer klasseledende kjøreegenskaper og masse plass med en følelse av luksus. Utstyr inkludert: Komfortpakke (programmerbar dieselvarmer m/fjernkontroll, parkeringssensorer foran og bak, el. betj barnelås bak) Setepakke (8 veis el. justering av førersete m/minne, 8 veis el. justering passasjersete, el. innfellbare speil) Mørktonede ruter Tilhengerfeste Navigasjon + DAB Skinnseter Skinndashbord Bi-Xenon 17 alu sommer Nøkkelfri adkomst og start Cruisekontrol Takrails i krom + mye mer! Ford Mondeo Premium 1,6 115hk TDCI Stasjonsvogn Kun kr ,-* Åpningstider: Man-Fre kl Torsdag kl Lørdag kl Mondeo Premium 1,6 liter 115 Hk TDCi Econetic Stv. * Prisene er inklusive leveringsomkostninger. Årsavgift kommer I tillegg. 1,6 ECOnetic: CO2 109g/km. Blandet drivstofforbruk 0,42 l/mil. Avbildet modell kan avvike fra annonsert tilbud. PORSGRUNN: Vallermyrveien 36 Tlf Følg oss på Facebook!

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Sikre biler 2009. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Ivar Haldorsen

Sikre biler 2009. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Ivar Haldorsen Statens vegvesen Notat Til: Fra: Kopi: Anne Beate Budalen Ivar Haldorsen Saksbehandler/innvalgsnr: Ivar Haldorsen +47 22073668 Vår dato: 11.03.2010 Vår referanse: Sikre biler 2009 Det ble i 2009 i alt

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

Sikre biler 2013. Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene

Sikre biler 2013. Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene Vegdirektoratet Trafikksikkerhet, miljø- og teknologiavdelingen Trafikksikkerhet 24 januar 2014 Sikre biler 2013 Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI SKODA OCTAVIA MEST SOLGTE BIL! SNART KLART FOR EL-BIL

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 8-11. juni 2014. Telemark FORMO YACHTING INTRODUSERER BAYLINER ELEMENT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 8-11. juni 2014. Telemark FORMO YACHTING INTRODUSERER BAYLINER ELEMENT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 8-11. juni 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 FORMO YACHTING INTRODUSERER BAYLINER ELEMENT ENDELIG KLART FOR NYE CHEROKEE XC-SUKSESSEN

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

16 år i. Avis. Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING. CLASSICS: Over 30 år med Honda Civic TELEMARK. Telemark

16 år i. Avis. Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING. CLASSICS: Over 30 år med Honda Civic TELEMARK. Telemark TELEMARK Avis www.motoravisa.no 01-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING KLART FOR NYE TOYOTA AURIS RENAULT MED BILLIG-SUV CLASSICS:

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 11-1. oktober 2014. Telemark. Grenland Bilservice STORSELGER FRA SKODA PEUGEOT 508 MED ANSIKTSLØFTNING

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 11-1. oktober 2014. Telemark. Grenland Bilservice STORSELGER FRA SKODA PEUGEOT 508 MED ANSIKTSLØFTNING TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 11-1. oktober 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Bilservice STORSELGER FRA SKODA AUTO XL: NYE CITROËN C1 ER ANKOMMET! JEEP WRANGLER

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011 BRUKTBILUNDERSØKELSEN 11 Stemningsrapport fra bruktbilkjøperen Av Anders G. Hovde, TNS- Gallup Metode og Utvalg 725 Web intervju mot Gallups Internett panel. Galluppanelet består av 66 personer som utgjør

Detaljer

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI GISLE KVERNELAND MØLLER BIL SANDNES OG JÆREN OVE TUNHEIM MØLLER BIL EGERSUND MORTEN DANIELSEN MØLLER BIL STAVANGER LISE OLSEN

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 2-4. februar 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 AUTO XL NY OPEL CORSA PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER Star Bil:

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april Dette er ingen aprilsnarr! NB: gjelder listepris 3990 395 FELGPAKKE OG DEKK- Gjelder 4 stk EKSEMPEL: Kumho Ecowing

Detaljer

17år i. Avis TELEMARK NORGESLANSERING AV RENAULT ZOE. Telemark GRATIS HJULSKIFT HOS SPORTY BIL PANGSTART PÅ ÅRETS BOBILSESONG

17år i. Avis TELEMARK NORGESLANSERING AV RENAULT ZOE. Telemark GRATIS HJULSKIFT HOS SPORTY BIL PANGSTART PÅ ÅRETS BOBILSESONG TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 4-2.april 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 NYE QASHQAI GJØR DET SKARPT GRATIS HJULSKIFT HOS SPORTY BIL PANGSTART PÅ ÅRETS BOBILSESONG

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 9-13. august 2014. Telemark. Peugeot 308 NÅ SOM STASJONSVOGN OPEL CORSA FORNYER SEG

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 9-13. august 2014. Telemark. Peugeot 308 NÅ SOM STASJONSVOGN OPEL CORSA FORNYER SEG TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 9-13. august 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Peugeot 308 NÅ SOM STASJONSVOGN RIMELIG UTEOPPLAG AV FRITIDSBÅTER AUDI TAR MARKEDSANDELER

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

Sikre biler 2007. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Hansen Ivar Haldorsen

Sikre biler 2007. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Hansen Ivar Haldorsen Statens vegvesen Notat Til: Fra: Kopi: Anne Beate Budalen Hansen Ivar Haldorsen Saksbehandler/innvalgsnr: Ivar Haldorsen +47 22073668 Vår dato: 28.03.2008 (rev) Vår referanse: Sikre biler 2007 Det ble

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

17år i. Avis TELEMARK. Telemark Bil SPESIALTILBUD PÅ ALFA ROMEO. Telemark FRA KONSEPT TIL PRODUKSJON SNART KOMMER KIA OPTIMA

17år i. Avis TELEMARK. Telemark Bil SPESIALTILBUD PÅ ALFA ROMEO. Telemark FRA KONSEPT TIL PRODUKSJON SNART KOMMER KIA OPTIMA TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 3-27. februar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Telemark Bil SPESIALTILBUD PÅ ALFA ROMEO R-DESIGN: NÅR UTSEENDET TELLER SNART KOMMER KIA

Detaljer

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 04-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 MotorForum PRISBOMBE FRA MITSUBISHI NYTTEKJØRETØY UTENOM DET VANLIGE KLAR FOR VM I BILOPPRETTING NYE

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

FELGER 2015. Gjelder fra 1. oktober 2015. www.autogrip.no

FELGER 2015. Gjelder fra 1. oktober 2015. www.autogrip.no FELGER 2015 Gjelder fra 1. oktober 2015 www.autogrip.no 1 Borb CC 2 Borb F Søk med bilens reg. nr på www.autogrip.no for å finne riktig felg til din bil! 6,5-15 7-16 8-17 6-15 6,5-16 7-17 8-18 3 Borb TL5

Detaljer

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 4-20. mars 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST KLARE FOR HØYSESONGEN TO STORE NYHETER FRA MERCEDES-BENZ

Detaljer

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT?

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? 1 2 Vis at bedriften tar ansvar Firmabilene er på mange måter bedriftens ansikt utad. De blir sett av mange mennesker hver eneste dag. Derfor

Detaljer

Det meste for de fleste

Det meste for de fleste Det meste for de fleste Det meste for de fleste Gundersen Galvano startet opp i 1976, og er en familiebedrift med tilhold på Hafslundsøy i Sarpsborg. Etter snart 40 år i faget har vi opparbeidet unik erfaring

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet.

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet. 15:38 SENTRAL MARKEDSFØRING Side 1 Produktkampanjer IMAP08 Q1 1.8i, 1.8t og 1.9 TiD Dieselsalget i Norge har vist en kraftig økning det siste året. Vi fortsetter å kommunisere vår dieselrange med størst

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT LOJALE KUNDER HOS SKIEN BIL INNFØRER NYTT SERVICEKONSEPT

Detaljer

SKODA RAPID SPACEBACK. 16 år i. Avis GRENLAND BILSERVICE. Telemark TELEMARK NY KONSEPTBIL FRA VOLVO: CONSEPT COUPÉ

SKODA RAPID SPACEBACK. 16 år i. Avis GRENLAND BILSERVICE. Telemark TELEMARK NY KONSEPTBIL FRA VOLVO: CONSEPT COUPÉ TELEMARK Avis 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no 11-2013 1 9 9 7-2 0 1 3 GRENLAND BILSERVICE SKODA RAPID SPACEBACK SE VOLKSWAGENS HELELEKTRISKE E-UP! DEKKTEAM: FULL FART PÅ

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

kr.180 mill. Ekskl. Mva.

kr.180 mill. Ekskl. Mva. Auto Grip as Egil Stenshagen Produkter: Dekk Felger Komplette hjul 35 ansatte Årsomsetning kr.180 mill. Ekskl. Mva. Egil Stenshagen Holding AS består av 3 kjerneområder: Bil, dekk og eiendom! Egil Stenshagen

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON.

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. BMW i3 BMW i3 Ren kjøreglede BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. 2 STANDARDUTSTYR. BMW i3 fra kr 239.900,- * Kundefordel kr 10.000,- Halogen frontlys LED baklys AC lading (opptil 3,7 kw/16a) Ladekabel for stikkontakt

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

Bruktpriser og statsbudsjettet

Bruktpriser og statsbudsjettet Bruktpriser og statsbudsjettet Forutsigbarhet eller politisk hasard? Bilkonferanse 18. november 2014 Eilert Molstad DNB Finans eilert.molstad@dnb.no Politiske signaler Grønne skatter (bilavgifter, bompenger)

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 14-2. desember 2015 Vi ønsker alle våre lesere en riktig God Jul og et riktig Godt Nyttår! 1 9 9 7-2 0 1 5 SKIEN BIL STØTTER

Detaljer