17år i KLART FOR NYE QASHQAI. Auto XL EN MODERNE KLASSIKER. Avis TELEMARK. Telemark. Nr februar 2014

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "17år i KLART FOR NYE QASHQAI. Auto XL EN MODERNE KLASSIKER. Avis TELEMARK. Telemark. www.motoravisa.no Nr. 2-5. februar 2014"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr februar år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Auto XL KLART FOR NYE QASHQAI LANSERER NORGES BESTE BRUKTBILPROGRAM EKSKLUSIV LEVERANDØR TIL MULTIFAG EN MODERNE KLASSIKER

2 2 5. februar 2014 På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! Telemark Skien fengsel MPS Micropaint Skien Trommedalsjordet 2, 3740 Skien www. mpsmicropaint.no Lakk Bulk Spot Plast Felg Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Agderposten Trykk as Distribusjon: Telemark Distribusjon as NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 17 - nr 2 3 Designet for en ekstra hyggelig månedsleie Volvo V40 har fått mye oppmerksomhet for elegant design, smarte tilpasningsmuligheter og mange komfort- og sikkerhetsløsninger man vanligvis kun fi nner i store biler. At Volvo V40 fi kk den høyeste sikkerhetsscore som noensinne er gitt av Euro NCAP var nesten en selvfølge. I tillegg til en rekke smarte funksjoner designet for deg, har vi nå også designet et ekstra godt tilbud på Volvo V40 enten du velger kjøp eller månedsleie. Du vinner uansett. Volvo V40 Utstyrsnivå Kinetic og Businesspakke er inkludert Aktive Dual-Xenon hovedlys Digitalt instrumentpanel m/3 modus Fjernkontroll av stereo i rattet Cruise Control FOR PRØVEKJØRING SEND SMS V40 TIL 2330 Klimaanlegg elektronisk High Performance Stereo m/ Bluetooth, Audiostreaming, DAB forberedelse m.m. Skinnratt Solskjermer m/speil og lys Hanskerom med kjøling Og mye mer. Volvo V40 D2 115 hk, man. kr 1 990,- /mnd Leasing/Privatleie Forskudd kr ,. Etableringsgebyr kr 4 862,-. 3 år/ km. Leasingtilbud til privat og næring. Alle priser er inkl. mva. Kampanjepris* kr ,- * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Tilbudet gjelder ved bestilling av ny Volvo ut mars 2014 eller så langt lageret rekker. Gj.sn. forbruk 3,4 7,9 l/100 km, CO 2 -utslipp g/km (V40 D2-E Start/ Stop V40 T5). Alle Volvos dieselmodeller har partikkelfi lter som standard. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Treff Volvo på facebook.com/volvocarsno og volvocars.no. Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil! Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

4 4 5. februar 2014 Sporty Bil NORGES BESTE: I disse dager introduserer Hyundai bruktbilprogrammet i-best. - Dette er et helt unikt tilbud til våre kunder, og byr på fordeler som man tidligere ikke har vært i nærheten av, sier Kent Inge Dahl og Morten Straume ved Sporty Bil på Klyve. LANSERER NORGES BESTE BRUKTBILPROGRAM Dette dekker i-best-garantien: Vaiere Slanger Rør Katalysator Kabler og kabelkontakter Underholdnings-/ navigasjon-/kommunikasjonssystemer Olje, kjølevæske, kjølemedium eller lignende (som må byttes i forbindelse med garantireparasjoner) Oljelekkasje (hvis reparasjonen av lekkasje krever demontering av motor, girkasse eller topplokk) De aller fleste fabrikkmonterte elektriske og mekaniske komponenter Denne måneden introduserer Hyundai sitt nye bruktbilprogram som har fått navnet i-best. - Dette er et helt unikt tilbud til våre kunder, og byr på fordeler som man tidligere ikke har vært i nærheten av, sier Kent Inge Dahl ved Sporty Bil. Selgeren forteller at det nye bruktbilprogrammet gjelder både for Hyundai og for andre merker kjøpt hos forhandleren på Klyve. - I programmet ligger en minimums garantitid på 24 måneder for alle Hyundaimodeller, og minimum 12 måneder for alle andre bilmerker, forteller han. FORLENGER GARANTITIDEN Garantien er gyldig frem til avtalt dato, eller en kjørelengde begrenset oppad til kilometer. - Startdatoen på garantien kan flyttes frem, slik at den først trer i kraft etter fabrikkgarantiens utløp. Det vil i praksis si problemfritt bilhold i en årrekke; eksempelvis vil en tre år gammel Hyundai ha en garantitid på hele seks år med i-best, forklarer selgeren. NYERE BILER Med i-best setter Hyundai fokus på nyere biler med høy standard. - Disse bilene er maksimalt seks år gamle, og har ikke kjørt mer enn kilometer. Vår serviceavdeling foretar en grundig gjennomgang av hver enkelt bil når de kommer til oss, og vi garanterer for at kilometerstanden på speedometeret er reell. Våre kunder skal være trygge på at vi ikke selger dem en bil som er gått mer enn det som er opplyst i salgspapirene. 100-PUNKTS KONTROLL Inkludert i-best-programmet er en 100- punkts teknisk kontroll, foretatt av mekanikere med spesialkunnskap om Hyundai. - Ved overlevering får kunden et bevis som bekrefter at de hundre punktene er sjekket. Og det er verdt å legge til at det ikke bare er bilens tekniske tilstand som blir undersøkt; alle bilene blir oppgradert utseendemessig til sin best mulige stand, understreker Kent Inge. FØLGER BILEN Selgeren forteller at det ikke er noen begrenset kjørelengde per år knyttet til bruktbilprogrammet. Og at garantien følger bilen. - Det innebærer at dersom bilen selges innen garantitidens utløp, vil garantien overføres til ny eier. Eneste forutsetning er at bilen selges til en privatperson. Han minner om at skader dekkes med inntil kroner per tilfelle (kan ikke overstige bilens verdi), og at deler og arbeid dekkes 100%. Egenandelen er på 500 kr. per skadetilfelle.

5 Årgang 17 - nr 2 5 Grafisk Design: Petit Grafisk AS

6 6 5. februar 2014 Skien Bil og Grenland Auto GODE TIDER: Espen Byrjall forteller om gode tider for Grenlands Volkswagen-forhandler. - Når man ser på totalsalget av personbil og nyttekjøretøy er Volkswagen størst i området, for femte året på rad, smiler han. GODE TIDER FOR GRENLANDS VOLKSWAGEN-FORHANDLER MILJØPROFIL: Den elektriske småbilen E-Up! kom i fjor og fikk en god mottakelse i Grenland. Til våren ventes den nye E-Golf. Gumpen-gruppen, som eier både Skien Bil og Grenland Auto, hadde et meget godt år i fjor. - Jeg blir ydmyk og stolt av å se tallene fra Opplysningrådet for vei - trafikken (OFV); Volkswagen på topp i Telemark på totalsalg av personbil og nyttekjøretøyer. Og det for tredje året på rad, smiler Espen Byrjall. Den daglige lederen legger raskt til at det ikke kun er de to Grenlands-forhandlerne som har bidratt til totalen. - Både Kragerø og Notodden har gjort sitt til at tallene er blitt så pene. Likevel er jeg mest stolt av «Grenlands-mesterskapet» i bilsalg. Når man ser på totalsalget av personbil og nyttekjøretøy, er Volkswagen størst i området for femte året på rad. Det i seg selv er jo en bragd, smiler Byrjall. GODE PÅ RÅDGIVNING - Jeg tror årsaken til de hyggelige tallene er fokuset vårt på kundetilfredshet, serviceinnstillingen til våre medarbeidere, høy driftssikkerhet på bilene, en solid importør og et merke som har høye ambisjoner. Vi har lenge jobbet med rådgiverrollen i salgsavdelingen. Kundene våre etterspør oftere gode råd i valget av bil, og det skal vi levere, forklarer han. EN BIL TIL ALLE For ikke å glemme utvalget. - Volkswagen har en bil til alle. Fra den lille bybilen Up! til vår aller største SUV, Touareg, er spennet stort. Og så er det umulig å komme forbi at Grenlands, Telemarks, Norges og Europas mest kjøpte bil heter Golf. Bilen er rett og slett fantastisk å kjøre, og det er ingen som slår Golf i dette segmentet. Slik er det også for oss Golf er fortsatt vår bestselger, understreker han. VOLUMMODELLER - På nyttekjøretøy er Transporter og Caddy en drøm for volumet vårt. Muligheten for kombinasjonen firehjulstrekk og automat med sterk dieselmotor, er nok mye av grunnen til suksessen. Dessuten har vi pickupen Amarok, som skiller seg ut i mengden, og som de fleste forelsker seg i etter en prøvekjøring. Amarok er et godt eksempel på at personbilkomfort faktisk er mulig også i dette segmentet. DEN STORE FORSKJELLEN Likevel er den en ting den daglige l ederen trekker frem som den kanskje viktigste suksessfaktoren. - Volkswagen har en klar miljøfilosofi gjennom sitt konsept BlueMotion og e-mobility strategi. E-Up! kom i fjor høst, og bilen fikk en flott mottagelse i Grenland. Nå kommer de elektriske nyhetene fra Volkswagen som perler på en snor; først E-Golf som forventes til våren. Dette er en helelektrisk Golf som er bygget som en elbil fra grunnen og ingen kompromisser er gjort. Ser flott ut, kjører som en Golf og har samme kvalitet, sier han. FORVENTER GODT SALG Storselgeren vil også komme som en plug-in hybrid. - Denne forventes til Norge på sensommeren. Modellen kan kjøre 50 km på batteri før motoren kobles inn. Det vil si at du kan kjøre hele Grenland rundt uten å slippe ut et gram Co2. Når Norges mest solgte bil blir både elektrisk og plug-in så forventer vi et nytt godt salgsår. Det legger vi ikke skjul på, avslutter Espen Byrjall ved Grenland Auto og Skien Bil.

7 Årgang 17 - nr 2 7

8 8 5. februar 2014 FULL FOKUS PÅ 4X4 Jorkjend Nærmere tre av ti solgte biler i fjor hadde firehjulsdrift, og trenden er økende. Særlig er det kompakte SUV-er som bidrar, men firehjulsdrift er blitt stadig viktigere også i vanlige personbiler. FOKUS PÅ 4X4: Per Rune Christoffersen ønsker velkommen til AWD-dager hos Jorkjend i Skien. Hos Volvo får du firehjustrekk eller All Wheel Drive (AWD) som vi kaller det på alle modeller. Akkurat nå har vi full folkus på disse versjonene, og tilbyr masse ekstrautstyr uten pristillegg, sier Per Rune Christoffersen ved Jorkjend i Skien. HALDEX 5 Svenskene var tidlig ute med sine såkalte cross country-modeller, som raskt ble populære her hjemme. Allerede i 1997 kom V70 i en slik utgave, og siden har det blitt standard for alle Volvo-modellene. - I 2003 begynte Volvo å bruke 4x4- systemer fra svenske Haldex. Dette utvikles kontinuerlig, og kom i fjor i en ny generasjon den femte i rekken. Kjennetegnet er at systemet er blitt raskere, takket være mye ny elektronikk. Resultatet er at det oppleves som om man har et konstant trekk på alle fire hjulene, forklarer salgssjefen. SUKSESSHISTORIE Volvos AWD-modeller har fått en sentral plass i nordmenns bevissthet. Som eksempel nevner han at merket har en markedsandel på hele 40% for mellomklasse SUV-er. - Det er særlig én Volvomodell som har bidratt til denne posisjonen; Volvo XC60, som har vært en hit helt siden den ble introdusert. Kombinasjonen av firehjulstrekk, effektive motorer og stilig design, er åpenbart det mange nordmenn er opptatt av. I tillegg har den et unikt sikkerhetssystem, som også står høyt på prioritetslisten hos kundene. SPAR KR ,- Nettopp dette systemet får man nå gratis, dersom man kjøper en av Volvos mange cross country-modeller. - I januar startet en storstilt kampanje på alle modeller med AWD. For kundene innebærer det masse ekstrautstyr helt uten tillegg i prisen. Fremover får man nemlig Volvos Driver Support- og On Call-pakker på kjøpet når man handler en cross countrymodell. Vi snakker om sikkerhetspakker med en verdi på tilsammen kroner, understreker salgssjefen. OMFATTENDE Driver Support er kort fortalt en radarstyrt kollisjonsvarsling med et automatisk bremsesystem. Dette kobles inn og sørger for å redusere hastigheten dersom bilen oppfatter en faretruende situasjon foran seg. On Call er et nødtelefonsystem som automatisk setter bilen i kontakt med nærmeste nødsentral i tilfelle man forulykker. I tillegg gjør den eieren i stand til å styre bilen fra en smarttelefon. - Ved å innstallere en app på telefonen kan man blant annet regulere varmen i kupeen, samt gå inn og kommunisere og styre kjørecomputeren, forteller Per Rune. Han ønsker velkommen til AWD-dager hos Jorkjend i Skien. ALL WHEEL DRIVE: Et knippe av Volvos modeller som fås med firehjulstrekk.

9 Årgang 17 - nr 2 9 Søker erfaren mekaniker! Lærling kan også være aktuelt. GS Bildeler AS er landets største frittstående leverandør av reservedeler til BMW. GS Bildeler ble etablert i februar GS bildeler har vært gjennom en positiv utvikling helt fra oppstarten og leverer idag alt i BMW-deler. GS Bildeler avd Skien ligger på Rødmyr, her har vi butikk, lager og verksted. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og spennende og utfordrene oppgaver, i et godt miljø med dyktige medarbeidere. Spørsmål om stillingen rettes til: Henrik Hagerup, tlf.: eller Morten Evensen tlf.: Søknad og CV sendes på e-post til: STØRST I NORGE PÅ BMW DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! Petit Grafisk AS JEEP ER JEEP -ALT ANNET ER KOPIER! Jeep Compass 2,2 CRD Limited Kr ,- COMPASS NYE ISUZU D-MAX TROOPER EDITION Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km Japansk kvalitet! Tøffest i klassen 2 dørs & 4 dørs. Petit Grafi sk AS - Skien Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil Kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Driv stofforbruk blandet kjøring Compass: fra 0,66 l pr mil. CO2-utslipp: fra 172 g/km. Wrangler: fra 0,83 l pr mil. CO2-utslipp: fra 230 g/km. Illustrasjonsfoto - avbildete biler kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. SUVERENE SPESIFIKASJONER 3 TONN TREKKVEKT! SE DEN HOS OSS! 2 dørs Extended Cab. BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon Salg Service Verksted Delelager

10 10 Vintertilbud på verkstedkontrollerte bruktbiler! 5. februar 2014 Inntil 2 års bruktbilgaranti 11 Polo 75 TDI BLUEMOTION 89G 5D Pen Polo TDI km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti Golf 105 TDI 5D BLUEMOTION 99G Meget pen Golf 105 Td km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 11 Golf 105 TDI 5D HIGHL DSG Meget godt utstyrt! km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 Golf 105 TDI BMT HIGHL DSG STV Meget pen stasjonsvogn med DSG km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 11 Golf 105 TDI 5D BLUEMOTION 99G Meget pen Golf Bluemotion km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 2011 Volkswagen Polo 75 TDI BLUE - MOTION 89G 5D Meget pen km kr ,- Leiebil 50 % rabatt 1 mnd bytterett Veihjelp ved garantireparasjon inntil km 24 timer i døgnet Rimlig finansiering fra 0,- kontant LÅN INNTIL 7 ÅR Kim Taraldlien Bruktbilansvarlig Tlf Antirustbehandling med Tectyl-produkter Autorisert VERKSTED - BILGLASS - BILPLEIE - EU-kontroll - KILOMETERSERVICE - DEKK/FELG Telemarks eneste Tectyl-forhandler 10% ved Bestilling av time i februar GODKJENT AV Du får GRATIS LÅNEBIL når vi Tectylbehandler din bil hos oss! Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare til å påføre Tectyl etter tidligere «synder». Herre, Rafnesveien 10 Telefon Åpent: mandag-fredag Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten!

11 Årgang 17 - nr TOYOTA RAV4 FYLLER 20 ÅR! Toyotas populære SUV har solgt i over fem millioner siden lanseringen i I år, et år etter lanseringen av fjerde generasjon fyller modellen 20 år Allerede i 1989 viste Toyota prototypen RAV Four for første gang, men det var på bilsalongen i Genève våren 1994 at Toyota lanserte sin kompakte SUV/crossover RAV4. Når den kom i salg utpå høsten samme år var den en foregangsbil med sitt kompakte format i kombinasjon med firehjulsdrift. Til å begynne med tilbød Toyota den drøyt 3,7 meter lange bilen bare i tredørsutgave, men noen måneder etterpå lanseringen kom femdørsversjonen som var cirka 40 centimeter lengre. REKORDSALG Da bilen ble lansert hadde Toyota regnet med et salg på biler i måneden. Det var en grov regnefeil. Allerede første måneden ble biler bestilt og i løpet av det første året ble det solgt eksemplarer. Året etter var tallet dobbelt så høyt og tredje året tre gånger så høyt. I dag ligger det årlige salget på nesten en halv million biler. I Norge ble det solgt RAV4 i 2013 i følge Opplysnings- rådet for Veitrafikken (OFV), og bilen ble nummer to på salgstatistikken blant SUVmodellene. De siste 20 årene har Toyota solgt rundt fem milioner RAV4 på verdensbasis. FJERDE GENERASJON Siste versjon av RAV4 ble lansert ifjor. Modellen er både lenger og bredere enn forgjengeren. Designen er vesentlig forbedret og bakdøren er topphengslet. Toyota introduserte også bilen med sitt nye firehjulstrekk-system (Dynamic Torque Control 4WD) som overvåker og kontrollerer kontinuerlig kraften som går til forhjulene og bakhjulene. Lurer du på hva RAV4 står for? Her er svaret; Recreational Active Vehicle with 4 wheel drive. Toyotas tidlige suksess med RAV4 banet vei for et helt nytt segment. Komapakt-SUV markedet var født og kort tid etter lanserte Honda sin CR-V modell. I dag finnes det over 20 forskjellige modeller i dette segmentet

12 12 5. februar 2014 LANSERINGSkampanje OKTAN CR-V Elegance 1,6 i-dtec Diesel 120 hk- 300 Nm 119 g/km KUN 0,45 l/pr. mil Kampanjepris ,- * inkl. frakt og levering. Leasing/privatleie pr. mnd ,-** inkl. mva. Standardutstyr: 17 lettmetallfelger Bluetooth handsfree telefonsystem (HFT) To-soners automatisk klima-anlegg Parkeringssensorer foran og bak Ryggekamera Intelligent multi-informasjonsdisplay (i-mid) Tillegg for met. lakk 100,- pr mnd Tillegg for vinterhjul med alu.felg 390,- pr mnd Bakkestart-assistent AUX/USB-tilkobling (MP3-kompatibel) Cruisekontroll AutoXL AS Grønlikroken 3, 3735 SKIEN tlf.: epost: Stort. Bedre blir det ikke.

13 Årgang 17 - nr 2 13 AutoXL AS Grønlikroken 3, 3735 SKIEN tlf.: epost: Stort. Bedre blir det ikke.

14 14 5. februar 2014 Auto XL RØFFT DESIGN: Nissan går for et tøffere og mer sporty design på nye Qashqai. KLART FOR NYE QASHQAI HØYERE KVALITET: Interiøret i den nye Nissan Qashqai er betydelig oppgradert. STORE FORVENTNINGER: - Vi regner med at den nye Qashqai skal ta over rollen som bestselger når den nå lanseres i en ny versjon, sier Jostein Myhra ved Auto XL på Kjørbekk. Da Nissan lanserte Qashqai i 2007 traff de umiddelbart blink. På sitt beste har det vært solgt nærmere 4000 biler årlig av den kompakte SUV-en. Nå kommer folkefavoritten i en splitter ny versjon og Nissan håper at salget vil nå nye høyder. Totalt er det solgt over Qashqaier i Norge, og målet for oppfølgeren er klart; Qashqai skal fortsatt være storselgeren i familiebilsegmentet. - Det er tydelig at Nissan ikke har tatt lett på oppgaven. Den nye modellen er et tydelig steg videre både med tanke på utseende, utstyr og kvalitetsfølelse, sier Jostein Myhra ved Auto XL på Kjørbekk. STOR INTERESSE Han fortsetter: - Det er alltid spennende når man skal erstatte en suksessmodell. I tillegg er markedet et helt annet nå enn i Kompakte SUV-er, eller crossovere, dukker opp over alt, og det er vanskelig å skille seg ut, innrømmer selgeren. Ett av fortrinnene til Nissan er at de allerede har en stor gruppe fornøyde Qashqaikunder. - Mange av disse er veldig spente på hva den nye bilen har å by på, og vi opplever stor interesse rundt slippet, understreker Jostein. FULLSTAPPET MED TEKNOLOGI Nye Qashqai er fem centimeter lengre enn utgående versjon, den er litt lavere og litt bredere. Det er den første modellen som er basert på den nye CMF- plattformen (Common Module Family) et Renault/Nissan-samarbeid som det forventes mye av. Tross mer rikholdig utstyr, er nyheten blitt 40 kilo lettere enn sin forgjenger. - Bilen er fullstappet med det nyeste innen teknologi. Blant annet finner man Nissans Safety Shield som nå inkluderer automatisk nødbremsesystem, filskiftevarsling, gjenkjenning av t rafikkskilt, samt flere andre hjelpefunk- sjoner. Såkalt "intelligent" parkeringsassistent skal gjøre lukeparkering og manøvrering på trange plasser til en lek, opplyser selgeren. KRAFTIGE MOTORER Lanseringsutvalget omfatter fire turbo- ladede motorer; to bensin- og to dieselmotorer. Som alltid er både to- og firehjulsdrift tilgjengelig på Qashqai. - Bensinmotorene er på henholdsvis 1.2 liter/115 hk og 1.6 liter/150 hk. Begge har et forbruk på 0,56 liter/mil, og den minste et utslipp på 129 gram/kilometer. Når det gjelder dieselmotorene så kommer disse i en 1.5/110 hk-utgave og en 1.6/130 hk-versjon. Forbruket er godt under 0,5 liter/mil for begge, og den minste motoren har et utslipp på kun 99 gram/km. NY AUTOMATKASSE Kundene kan også velge mellom manuell girkasse, eller en ny Xtronic automatgirkasse. Denne er av typen trinnløs, og leveres i kombinasjon med den største dieselmotoren. Utgaven med manuell girkasse er også tilgjengelig med fire- hjulsdrift. Det nye 4x4-systemet har fått navnet All Mode 4x4-i, og skal i følge selgeren være mer avansert enn det som fantes på forgjengeren. - Gled dere til å prøvekjøre den nye Nissan Qashqai, avslutter Jostein Myhra.

15 Årgang 17 - nr 2 15 FORHÅNDSOMTALE MERCEDES-BENZ V-KLASSE: FLERBRUKSBIL MED STJERNE Her kommer en sniktitt på Mercedes-Benz nye flerbruksbil. Etter 10 år med Viano er erstatteren klar og det nye navnet blir V-klasse. Varebilen eller minibussen Viano blir nå historie og Mercedes- Benz gjennoppliver den gamle betegnelsen V-klasse. Flerbruksbilen er gjort enda mer eksklusiv noe bilprodusenten ønsker og fremheve med det nye slagordet The Mercedes among MPVs. Slektskapet til nye C- og S-klasse er tydelig og Mercedes-Benz har satset ekstra på design og utførelse. MANGE ALTERNATIVER V-klasse kommer i tre ulike karosserilengder og med 320 eller 343 centimeters akselavstand. Tre ulike motoralternativer kommer til å begynne med, alle basert på samme 2,1 liters diesel. V 200 CDI gir 136 hestekrefter og 330 Newtonmeter, V 220 CDI gir 163 hk og 380 Nm og toppversjonen V 250 Bluetec gir 190 hk og 440 Nm. Forbruket er på lave 0,57 liter per mil (0,6 på toppversjonen). Standarmodellen har en sekstrinnsgirkasse, men kan leveres med automatgir. V 250 Bluetec-modellen har en 7G- Tronic Plus girkasse med girspaker på rattet. Nye V-klasse leveres også med det meste av sikkerhetsutstyr, blant annet Crosswind Assist som stabiliserer bilen i kraftig sidevind. Modellen kommer mest sannsynlig i løpet av våren eller tidlig i sommer. LUKSUS: Mercedes-Benz satser på flerbruksbil-segmentet med den nye V-klassen.

16 16 5. februar 2014 VI REPARER ELLER BYTTER DIN FRONTRUTE! Vi har Drop-In kø på hjulskift og dekkreparasjoner! Gjelder kun Dekkspesialisten Skien Vi reparerer eller skifter alle typer bilglass* Vi prøver alltid å reparere først! Ingen kostnad ved reparasjon - forutsetter kasko/delkasko Ingen bonustap på din forsikring *Gjelder personbil. NYHET! VI HAR LÅNEBIL! VI UTFØRER FELGRETTING Petit Grafi sk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. HAR DU VÆRT UHELDIG? Vi retter felg opptil 24, samt fi kser lakkskader på dine gamle felger! Vi tømmer lageret for vinterdekk! Gjør et kjempekupp - be om tilbud! Hjulskift Dekkhotell Dekkrep. Frontrute Rep./bytte *(Personbil) Felg rep. Felgretting Med mer! Følg oss på Facebook! LØRDAGSÅPENT! Dekkspesialisten Skien AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Se våre nye nettsider på:

17 Årgang 17 - nr 2 17 Leveringsklare Audi quattro på lager! Førstemann til mølla... Kjøp Audi quattro nå og få Sport Edition pakke til kun * Audi Q3 quattro Sportspakke plus og S line eksteriørpakke Audi A4 Allroad quattro Audi A3 Sportback quattro Sportspakke plus Ambition og S line eksteriørpakke Audi A6 Allroad quattro * Sportspakke plus * Veil pris , * * Veil pris ,- Veil pris ,- Veil pris ,- Kjøp Audi quattro nå og få Sport Edition pakke til kampanjepris Med Audi quattro Sport Edition får du Sportspakke plus og S line eksteriørpakke som gjør din Audi ekstra sportslig både innvendig og utvendig. På Audi A3 får du i tillegg til S line eksteriørpakke utstyrspakken Ambition, mens på Audi A4 allroad og Audi A6 allroad får du det velkjente allroad-designet med spesialtilpasset grill, støtfangere og hjulbuebeskyttere. * Gjelder ved kjøp av ny bil. Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr. Veiledende pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Velg mellom flere effektive motoralternativer. Drivstofforbruk 4,7 8,9 l/100 km ved blandet kjøring. CO 2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtlige motorer som tilbys. Grenland Auto Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: DET ER VIKTIG Å VÆRE SYNLIG! Petit Grafisk AS kan hjelpe deg med: Brosjyrer / DM Tidsskrift Program Foldere Årsrapporter Aviser Annonser Flash-bannere Plakater Messemateriell Kursmateriell Tekstforfatter Wordpress Det koster ingenting å ta en prat med oss! Kjørbekkdalen 13b Postboks 2544 Kjørbekk 3702 Skien

18 18 5. februar 2014 Skien Bil FORNYER BILPARKEN: Odd-Ivar Gundersen fra Skien Bil har inntil videre levert 16 biler til Joacim Jensen og Multifag. I løpet av de neste årene skal hele bilparken til håndverksbedriften skiftes ut med nye Volkswagen-modeller. EKSKLUSIV LEVERANDØR TIL MULTIFAG INNREDNING: Alle bilene som leveres fra Skien Bil er spesialinnredet av Würth Bilinnredning. Her ved selger, Pål Jønfoss. NYE LOKALER: Multifag har nettopp flyttet inn i nye lokaler på Frednesøya i Porsgrunn. Merete Løvig, Joacim Jensen, Kristian Hauge og Marius Karlsen trives allerede. Multifag tidligere STX OSV oppkjøpt av Vard i fjor skiftet navn til Multifag i år for å reflektere bredden bedriften har fire faggrener; rør, elektro, ventilasjon og blikkenslager retter sitt tilbud både mot privatmarkedet og industrien i januar flyttet bedriften fra Vold til Frednesøya 21 i Porsgrunn inngikk i 2011 en løpende avtale med Skien Bil om eksklusiv leveranse til bilparken sin I desember 2011 inngikk Skien Bil en omfattende avtale med Multifag om leveranse av nyttekjøretøyer. Bedriftens bilpark, som omfatter 65 biler, skal i løpet av de neste årene skiftes ut og erstattes av nye Volkswagen-modeller. Vi skal være totalleverandør av nye biler og verkstedtjenester på alle biler tilhørende Multifag. Intensjonen er at bedriften i løpet av noen få år skal bytte ut alle bilene, slik at hele parken skal bestå av Volkswagenmodeller. Inntil videre har de tatt ut 16 biler, og flere står for tur, forteller Odd- Ivar Gundersen ved Skien Bil. SKREDDERSYDD Multifag består av fire ulike faggrener rør, elektro, ventilasjon og blikken - slager som alle har ulike behov i forhold til kjøretøy. Likevel er man blitt enige om en standard bilmodell, som leveres med skreddersydd innredning fra Würth Bilinnredning. - Caddy Maxi er modellen som tilpasses akkurat slik brukerne ønsker den. Når kunden skal ta ut ny bil gir de samtidig beskjed om hvordan innredningen skal være, og så sørger Würth Bilinnredning for denne. Dette er et samarbeid vi har hatt i flere år, og som vi stoler hundre prosent på at fungerer, sier Gundersen. BESTE TOTALTILBUDET Multifag er blant de bedriftene som har valgt å kjøpe nye biler ikke lease. Kristian Hauge forteller at de i forkant av avtaleinngåelsen la ned et stort arbeid i å finne den best egnede samarbeids - partneren. - Det ble gjort en grundig evaluering av flere leverandører for å finne ut hvem som kunne gi oss best service, og hvilke biler som ville gi den laveste totalkostnaden over en 7-8 år - speriode. Vi fant ut at Volkswagen er rimeligere enn konkurrentene, og at deres biler er færre ganger på verksted. Dessuten holder modellene seg godt i pris vi ønsker jo å få litt igjen for dem i fremtiden. ENKEL HVERDAG Hauge legger til at Multifag er meget godt fornøyd med samarbeidet både med Skien Bil og Würth Bilinnredning. - Tilbakemeldingene fra brukerne går på at det er gode biler å kjøre, samt at de er driftssikre og byr på få problemer. Vi er også veldig tilfreds med den jobben som Würth Bilinnredning gjør de vet hva vi trenger, og sørger for at det er på plass når behovet er der. Samarbeidet med dem gir oss en enkel hverdag, skryter han. STREKKER SEG Odd-Ivar Gundersen er opptatt av det siste. Enkelt og forutsigbart bilhold er noe de strekker seg for å by kundene. - Alle er avhengig av å ha en bil som fungerer, spesielt håndverkere som er mye på farten i jobbsammenheng. Vi strekker oss derfor langt for å holde bilene på veien. Skulle det likevel oppstå problemer vet Multifag at det bare er å ta en telefon, så ordner vi opp.

19 Årgang 17 - nr 2 19 Stort utvalg i SUV OG 4x4 dekk RYDDESALG! Kom innom 50% Vi rydder lageret oss, så sjekker vi kvalitet for vinterdekk! og mønsterdybde på dekkene dine! OPPTIL OLJESKIFT! Vi skifter olje på bilen din mens du venter! Semisyntetisk Priseks.: Inntil 4 liter olje Kr 549,- DEKKHOTELL - enkelt og trygt dekkhold! - Vask av hjulene - Kontroll av mønsterdybden - Oppbevaring i riktig temperatur - Oppfølging før et nytt dekkskift - Kontroll av lufttrykk - Montering Alltid gode tilbud hos DekkTeam! DekkTeam SKIEN Skotfossveien Skien Tlf Faks E-post: Din komplette dekk- og felgleverandør

20 20 5. februar 2014 FORHÅNDSOMTALE PORSCHE 911 TARGA: EN MODERNE KLASSIKER Under bilutstillingen i Detroit, North American International Auto Show (NAIAS), presenterte Porsche den siste generasjon av 911 for publikum. Halvåpne 911 Targa har mye til felles med 911 Carrera 4 cabriolet-modellene. Denne utgaven er den første til å kombinere det klassiske Targakonseptet med helt nytt teknologi for taket. Akkurat som den legendariske Targa-modellen har denne utgaven en targabøyle som etter mange års fravær erstatter b-stolpene. Taket kan åpnes over forsetene og bakvinduet legger seg smakfullt rundt uten c-stolpe. I motsetning til klassikeren kan taket åpnes med et trykk på knappen. Det automatiske taket kan felles ned på 19 sekunder. Targabøylen er fast, og fungerer i tillegg som en veltebøyle. Targamodellen er først kun tilgjengelig med firehjulsdrift. Innstegsmodellen 911 Targa 4 får en boksersekser på 3,4 liter og 350 hk. Med PDK-girkasse og Sport Chrono-pakke fikser den akselerasjonen til 100 km/t på 4,8 sekunder. Topp- modellen 911 Targa 4S får en 3,8-litersmotor på 400 hk. Her er toppfarten 296 km/t, mens sprinten opp til 100 km/t går unna på 4,4 sekunder. De nye modellene lanseres i mai i år og prisen i Tyskland vil bli henholdsvis og euro. Hva prisen i Norge blir er ikke klart. Targa-taket: Som klassikeren fra 1967 er det halvåpne taket tilbake. Lekkert og brukervennlig.

21 Årgang 17 - nr 2 21 TA MED KART, OG FÅ 500,- I PRISREDUKSJON Skien fengsel MPS MICROPAINT SKIEN I UTVIKLING SMÅJOBBER: MPS Micropaint har utviklet en produktserie som gjør det mulig å jobbe på små områder. - I motsetning til de fleste konkurrenter er vi ikke avhengig av å ta av hele paneler for å kunne reparere småskader, sier Jostein Meen. I trommeldalsveien 2 på Rødmyrjordet finner vi lakkverkstedet til Jostein Meen. Den rutinerte lakkereren har helt siden oppstarten drevet for seg selv, men våren 2013 valgte han å gå inn i den landsdekkende MPS Micropaint-kjeden. Jostein Meen har drevet Lakkeringverksted siden Han har lang erfaring og mye kompetanse. Jeg begynte opprinngelig med tradisjonelt skade og lakkversted, men i dag driver jeg også med micropaint. TAKSERING Kom gjerne innom for å se om det er en skade for micropaint eller ordinær lakkering. Har du problemer med å ta fri fra jobb, eller det på annen måte er vanskelig å komme hit i åpningstidene, kan sende e-post til Legg ved noen bilder av skaden i ulike vinkler sammen med registreringsnummer, så kan jeg taksere skaden med litt forbehold,sier Jostein med et smil. KJEDESAMARBEID For et snaut år siden valgte han å bli med i MPS Micropaint-kjeden. Kjedens unike produkter gjør det mulig å reparere småskader uten hellakkering. - MPS Micropaint er en landsdekkende kjede i hurtig vekst og er Norges største. Per i dag består vi av 34 verksteder, men stadig flere kommer til. Produktene som benyttes i arbeidene erstatter systemer som krever at man lakkerer et helt panel bare for å reparere en liten skade. Hos oss betaler du for det du trenger å lakkere hverken mer eller mindre. EFFEKTIVT SYSTEM MPS Micropaint kommer opprinnelig fra Canada og har eksistert i 25 år. Gjennom grundig testing har de utviklet en serie lakker som egner seg spesielt godt til småjobber. - MPS Micropaint har utviklet en unik produktportefølje for å fjerne dype riper, steinsprut og overflateriper. Systemet er satt sammen for å sikre optimal fargelikhet mellom ny og gammel lakk, slik at synlige skiller unngås. Systemet gir oss mulighet til å jobbe på små områder, og vi er derfor istand til å reparere lettere skader på meget kort tid, forklarer han. HØY KVALITET Alle verksteder i MPS Micropaint-kjeden garanterer for både effektivitet, resultat og pris. - Skader skal bli like bra som ved tradisjonell lakkering. Når det gjelder pris så har vi foretatt under søkelser som forteller at kundene sparer mellom 30 og 50 prosent sammenlignet med hva man må forvente hos et vanlig verksted. La oss hjelpe deg med å spare tid og penger vi ser frem til å imponere deg med resultatet, smiler Jostein Meen. MPS Micropaint Skien Trommedalsjordet 2, 3740 Skien Telefon: www. mpsmicropaint.no

22 22 5. februar 2014 Ferrari F40 Verdens raskeste gatebil Ferrari F40 ble bygget til Ferraris 40-års jubileum og designet av legandariske Pininfarina. I to år holdt den tittelen som verdens raskeste gatebil og dens eneste konkurrenter var Porsche 959 og Lamborghini Countach. På det engelske bilprogrammet Top Gear ble F40 hyllet som «den mest fantastiske superbilen verden noensinne har sett!». I 1984 hadde fabrikken i Maranello begynt å bygge modellen 288 GTO Evoluzione for å konkurrere mot Porsche 959 i FIA gruppe B. Da FIA la ned hele gruppe B før sesongen stod plutselig Enzo Ferrari med fem biler, men ingen serie å konkurrere i. Enzo bestemte seg da for å videreføre Evoluzione-programmet og lage en superbil som kunne brukes på landeveien. Ferrari F40 Årsmodell HK Antall sylindere Max. hastighet 0 til 100 km/t Vekt km/t 3,9 s kg DESIGN Karosseriet er designet av den italienske designeren Pininfarina og i hovedsak laget av kevlar, karbonfiber og aluminium for styrke og lav vekt. For ytterligere å få ned vekten, ble plastikk brukt på noen av vindskjermene og vinduene. Innvendig var bilen ribbet for personlig luksus. Selv om bilen hadde klimaanlegg manglet det blant annet stereoanlegg, dørhåndtak, hanskerom, skinninteriør, gulvtepper og dørpaneler. På de 50 første bilene hadde man bare skyvbare Lexan-vinduer, senere fikk man vanlige vinduer som kunne rulles ned. VAKKER: Karosseriet er i hovedsak laget av kevlar, karbonfiber pg aluminium for holde vekten lav. MOTOR OG YTELSE Motorkraften kom fra en modifisert 2,9 liters versjon av Ferraris GTOs twin IHI turboladet V8-motor som ga 471 hestekrefter. Vekten var lave kilo og F40 var designet med tanke på aerodynamikk og ikke bare rå kraft. Null til hundre ble unnagjort på utrolige 3,9 sekunder, og toppfarten var på hele 324 km/t. Ferrari F40 var den første serieproduserte landeveisbilen som brøt 200 mph-barrieren (320 km/t) og holdt rekorden i to år fram til INGEN LUKSUS: Interiøret er strippet for unødvendig utstyr, selv stereoen er tatt bort. Skade på bilen? Vi tar jobben! Hos oss står engasjement og fagkunnskap øverst. Et godt resultat er avhengig av at alle kan sitt fag og gjør jobben til punkt og prikke. På lag med våre kunder! Raset industriområde - Raset Skien Tlf.: Faks: E-post:

23 Årgang 17 - nr 2 23 FRA NULL TIL Nissan Sport Sedan Concept Modellen med det anonyme navnet Sport Sedan Concept var Nissans store nyhet under bilmessen i Detroit. Bilen gir oss sannsynligvis en liten pekepinn på hvordan den nye Nissan Maxima vil se ut. Maxima har uansett ikke vært til salgs i Europa, derfor er det usikkert om nye Maxima kommer hit i det hele tatt. Det interessante er likevel hvordan Nissan tenker seg fremover designmessig. Legg merke til bomerangformede frontlys, V-formet grill og det innvendige speilet som er formet som en flue. Av tekniske spesifikasjoner oppgir Nissan kun at motoren drives av 3,5 liters V6-motor med 300 hestekrefter. Crossover fra Jaguar Tidlig ifjor høst lanserte Jaguar sin C-X17 Concept under bilmessen i Frankfurt. Deretter har bilprodusenten lansert flere pressebilder hvor bilen har vært blå eller gull-farget. Denne gangen har vi blitt tilsendt bilder i fargen Italian Racing Red. Modellen er litt større enn Range Rover Evoque og designen kan minne om nye F-Type. Det viktigste er likevel at den blir bygget på Jaguars nye plattform som kalles iq. Det er en modulær skalerbar aluminiumsramme som kommer på alle kommende modeller fra Jaguar. 320 hestekrefter Med konseptbilen GT4 Stinger viser Kia at de mener alvor bak sine sportsbilplaner. Bilen debuterte under bilmessen i Detroit i forrige uke og og kanskje viser viser Kia litt av sine framtidige designplaner også. Om bilen kommer i serieproduksjon sier Kia ingenting om, men modellen vil i så fall konkurrere med Toyota GT 85 eller Subaru BRZ og lignende sportbiler. Konseptbilen kan minne om 1970-tallets muskelbiler og er bred og lav, har bakhjulsdrift og 320 hestekrefter. Motoren er en 2,0-liter med fire sylindre og turbo. Verdt å nevne er også en sekstrinnsgirkasse, 20 tommers felger og bremser fra Brembo. Tøff boble! Nå kommer Volkswagen med modellen for deg som er aktiv i skog og mark. Riktignok er Beetle Dune bare på konseptstadiet, men Volkswagen-konsernet skriver i sin pressemelding at bilen mer eller mindre er klar for produksjon. Beetle Dune Concept skiller seg ut ved å ha LED-lys i frontens nedre del, detaljer i børstet aluminium, sorte lister rundt hele bilen og 19-tommers felger. Innvendig finnes det en 7,7 tommers AMOLED-skjerm og hanskerommet er droppet til fordel for et håndtak passasjerne kan holde fast i. Motoren er en 2,0 liters turbo med 210 hestekrefter og sekstrinns DSG girkasse.

24 ICE Telemark februar 2014 MED DENNE FÅR DU MORGENDAGENS ARBEIDSPLASS I DAG Leasing fra 890,- mva eks. Innskudd ,- eks. mva 3 år / km Ford i Grenland & V E DLIK E H OLD S E R V 3 Å R S A V T A L E HELT NYE FORD TRANSIT CONNECT Med Ford SYNC Det er mange ting som gjør Transit Connect til det ultimate arbeidsjernet på fire hjul. For eksempel SYNC, som ved hjelp av enkle talekommandoer på engelsk lar deg betjene blant annet telefon og musikk slik at du alltid har øynene på veien. Den inneholder også nødhjelpassistanse, som automatisk kan tilkalle hjelp dersom uhellet først skulle være ute. Uansett, så vil du ha teknologien på din side. Pris fra kr ,-* ekskl.mva. ford.no 2014 Transit Connect International Van of The Year Åpningstider: Man-Fre kl Torsdag kl Lørdag kl *Pris levert forhandler. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk ved blandet kjøring: liter pr mil. CO2 utslipp: g/km PORSGRUNN: Vallermyrveien 36 Tlf Følg oss på Facebook!

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april Dette er ingen aprilsnarr! NB: gjelder listepris 3990 395 FELGPAKKE OG DEKK- Gjelder 4 stk EKSEMPEL: Kumho Ecowing

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI SKODA OCTAVIA MEST SOLGTE BIL! SNART KLART FOR EL-BIL

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

2004 20 14 J U B I L E U M w w w. a u t o 8-8. n o

2004 20 14 J U B I L E U M w w w. a u t o 8-8. n o 2004 10 20 14 JUBILEUM w w w. a u t o 8-8. n o 10 år i 2014 Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS feirer i 2014 10-års jubileum etter sammenslåingen av to tradisjonsrike bilforretninger på Nordmøre, Sigv. Halaas

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Den nye Volkswagen Caddy

Den nye Volkswagen Caddy Nyttekjøretøy Den nye Volkswagen Caddy Tekniske data modellår 2012 per juni 2011 Forbruk og CO 2 -utslipp Med manuell girkasse, drivstofforbruk (l/mil) og CO 2 -utslipp ved blandet kjøring (g/km), tankvolum

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Caddy

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Caddy Tekniske data Gjelder modellåret 14 Volkswagen Caddy De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan kombineres.

Detaljer

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet.

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet. 15:38 SENTRAL MARKEDSFØRING Side 1 Produktkampanjer IMAP08 Q1 1.8i, 1.8t og 1.9 TiD Dieselsalget i Norge har vist en kraftig økning det siste året. Vi fortsetter å kommunisere vår dieselrange med størst

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2015. Volkswagen Crafter

Tekniske data Gjelder modellåret 2015. Volkswagen Crafter Tekniske data Gjelder modellåret 2015 Volkswagen Crafter De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og CO 2 -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan

Detaljer

Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen New Beetle Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 129 Bredde, mm 1 721 Høyde, mm 1 498 Akselavstand, mm 2 515 Sporvidde foran og bak, mm 1 507/1 487 Snudiameter,

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen DIESELSAKEN www.189motor.no BILMARKEDET I NORGE 4 Totalmarked personbil Ledende på elbiler 21834 8824 elektriske Volkswagen (02/11)

Detaljer

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle INNHOLD NESTE SIDE DATCAR 139 JANUAR 2015 Mercedes CLA 180 Shooting Brake Audis ultimate leketøy Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle SKODA STOR

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2015. Volkswagen Amarok

Tekniske data Gjelder modellåret 2015. Volkswagen Amarok Tekniske data Gjelder modellåret 2015 Volkswagen Amarok De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og CO 2 -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan kombineres.

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION RENAULT KANGOO Z.E. ÅRETS VAREBIL 2012 RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION DRIVE THE CHANGE TID FOR ENDRINGER Renault ZE står for Zero Emission og betyr null utslipp. Renaults elbiler er enkle og funksjonelle

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011 BRUKTBILUNDERSØKELSEN 11 Stemningsrapport fra bruktbilkjøperen Av Anders G. Hovde, TNS- Gallup Metode og Utvalg 725 Web intervju mot Gallups Internett panel. Galluppanelet består av 66 personer som utgjør

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2015. Volkswagen Caddy

Tekniske data Gjelder modellåret 2015. Volkswagen Caddy Tekniske data Gjelder året 15 Volkswagen Forbruk og -utslipp Med manuell girkasse, drivstofforbruk (l/ km) og kjøring (g/km), tankvolum ca. l / (85 hk) (5 hk) (75 hk) (2 hk) Bykjøring 8,0 8,2 7,8 8,0 5,8

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2013. Volkswagen Caravelle

Tekniske data Gjelder modellåret 2013. Volkswagen Caravelle Tekniske data Gjelder modellåret 13 Volkswagen Caravelle De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og CO 2 -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT LOJALE KUNDER HOS SKIEN BIL INNFØRER NYTT SERVICEKONSEPT

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 bil T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 Glamour og glede FOTO: MARIT BORGEN Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 TEKST: ANETTE K. HALDORSEN FOTO: MARIT

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2016. Den nye Volkswagen Caddy

Tekniske data Gjelder modellåret 2016. Den nye Volkswagen Caddy Tekniske data Gjelder modellåret 16 Den nye Volkswagen Caddy Motorer som tilfredsstiller Euro 6-standarden Motorer som tilfredsstiller Euro 6-standarden 1,2 liters TSI-motor med 84 hk (62 kw) 1,4 liters

Detaljer

MÅNEDENS BIL APRIL: ALFA ROMEO MiTo

MÅNEDENS BIL APRIL: ALFA ROMEO MiTo MÅNEDENS BIL APRIL: ALFA ROMEO MiTo ALFA ROMEOS MINSTEMANN HAR VÆRT MED OSS ET PAR ÅR ALLEREDE. DET BETYR AT BRUKTPRISENE BEGYNNER Å BLI HYGGELIGE, OG STADIG FLERE VURDERER DENNE LILLE RÅTASSEN SOM NYTT

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2016. Den nye Volkswagen Caddy

Tekniske data Gjelder modellåret 2016. Den nye Volkswagen Caddy Tekniske data Gjelder modellåret 16 Den nye Volkswagen Caddy Motorer som tilfredsstiller Euro 6-standarden 1,2 liters TSI-motor med 84 hk (62 kw) 1,4 liters TSI-motor med 125 hk (92 kw) Motorkonstruksjon

Detaljer

Perfekte følgesvenner i hverdagen Den nye Caddy og den nye Caddy Maxi

Perfekte følgesvenner i hverdagen Den nye Caddy og den nye Caddy Maxi Den nye Caddy Perfekte følgesvenner i hverdagen Den nye Caddy og den nye Caddy Maxi FUNKSJONELLE OG FLEKSIBLE LØSNINGER Nedfellbare, sammenleggbare og uttakbare seter, nytt gjennomgående lastesystem (ekstrautstyr)

Detaljer

Gruppe 8: Jubilerende modeller

Gruppe 8: Jubilerende modeller Gruppe 8: Jubilerende modeller Mercedes Benz 300 SL Roadster 1957 Denne bilen er i utgangspunktet konstruert som en racerbil. Mercedes fabrikken produserte i 1952 en løpsbil som de vant mange seire med

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn Mål 1782 985 (949) 1007 (972) 529 1045 973 10,5 13,4 145 12,3 2791 4767 4882 1477 890 2047 1584 1832 1568 2083 2018 3798 1506

Detaljer

Vinn en Mercedes-Benz ut året! Se side 2. 125-års kampanje ut oktober

Vinn en Mercedes-Benz ut året! Se side 2. 125-års kampanje ut oktober år med innovasjon Vinn en Mercedes-Benz ut året! Se side 2 125-års kampanje ut oktober Jahre Innovation Jahre Innovation Nye B-Klasse lanseres i november! Nyhet! CLS nå med 4MATIC Nye C 250 CDI 4MATIC

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

VOLVO PENTA VÅRSESONG 2009 TIPS FRA DIN FORHANDLER

VOLVO PENTA VÅRSESONG 2009 TIPS FRA DIN FORHANDLER VÅRSESONG 2009 TIPS FRA DIN VOLVO PENTA FORHANDLER Prisene gjelder t.o.m 15. Mai 2009 om ikke annet angis. Alle priser er veiledende priser inkl. mva. Noen produkter kan være bestillingsvarer. GI DIN VOLVO

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Sharan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 634 Bredde, mm 1 810 Høyde med takreling, mm 1 762 Akselavstand, mm 2 835 Sporvidde foran og bak, mm 1 530/1

Detaljer

1 Oppfølging av kontrakten... 2 2 Anskaffelsens omfang... 2. 2.1 Deltilbud... 2 2.2 Kontraktsperiode... 3

1 Oppfølging av kontrakten... 2 2 Anskaffelsens omfang... 2. 2.1 Deltilbud... 2 2.2 Kontraktsperiode... 3 Innhold 1 Oppfølging av kontrakten... 2 2 Anskaffelsens omfang... 2 2.1 Deltilbud... 2 2.2 Kontraktsperiode... 3 3 Leveringsbetingelser... 3 4 Krav til tekniske løsninger, sikkerhet og miljøvennlighet...

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Transporter

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Transporter Tekniske data Gjelder modellåret 2014 Volkswagen Transporter De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan kombineres.

Detaljer

Lokaler. Bilde fra 2008

Lokaler. Bilde fra 2008 For 30 år siden startet vi opp som forhandler for Polaris Industries. Vi følger naturlignok et behov for å markere jubileet med å feire begivenheten ved å takke alle våre kunder som har fulgt oss lojalt

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer