HOLMESTRAND HORTEN TØNSBERG SANDEFJORD LARVIK. JANUAR 2014 uke 02 årgang 5 Vestfolds største avis. Ny redusert pris!

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "HOLMESTRAND HORTEN TØNSBERG SANDEFJORD LARVIK. JANUAR 2014 uke 02 årgang 5 Vestfolds største avis. Ny redusert pris!"

Transkript

1 Vi gir deg Vestfold ÅRETS MØBELSALG ER GANG! GJØR ET MØBEL KUPP! HOLMESTRAND HORTEN TØNSBERG SANDEFJORD LARVK Møbelringen Larvik Tlf.: Møbelringen Hva med å sikre Sandefjord veiene Tlf.: våre i mye 45 større 1 0 grad, Møbelringen slik at investeringen Tønsberg gir inntekter Tlf.: og 8 samtidig sikrer liv? Les ukens leder side 5 JANUAR 2014 uke 02 årgang 5 Vestfolds største avis Styr eller bli styrt Gravsteiner kastes utenfor kirkegården Ved Vallø kapell ligger slettede graver i en haug. Noen av den kan man se skriftplaten på. side Fylkesmann Erling Lae ber kommunene ta roret før staten gjør det. Nå lokker han med penger til utredninger. side 2-27 Last ned vår gratis bestillingsapp for smarttelefoner. Send kodeord «Taxifix» til 022. Last ned vår gratis bestillingsapp for smarttelefoner. Send kodeord «Taxifix» til 022. Forberedt på det verste Seks mennesker omkom i trafikken i Vestfold i fjor. Man skal først og fremst gjøre en jobb og så får man ta reaksjonene etterpå, sier brannmann Gibbons. side 8- Last ned vår gratis bestillingsapp for smarttelefoner. Last ned vår gratis bestillingsapp for smarttelefoner. Send kodeord «Taxifix» til 022. Send kodeord «Taxifix» til 022. Tilgjengelig både for iphone og Android. Tilgjengelig både for iphone og Android. Tilgjengelig både for iphone og Android. Gjør overvekt til business Antall personer med overvekt og fedme øker drastisk. De vi kaller normalvektige er i mindretall i dag, sier lege Andreas Bjørang. ukas Gründer side Ny redusert pris! Fra kr 8.00,-* FORD KUGA 4X4 Holmestrand Tønsberg Sandefjord Larvik PUSSE OPP? V GR GRATS BEFARNG! Tilgjengelig både for iphone og Android. Bytt til automatsikringer! - invester i familiens sikkerhet inkl.mva. Gjelder uansett antall sikringer per bolig/hytte. Ny kurs? Til kjøkken, bad, varmepumpe, etc. (inkluderer sikring, inntil 10m kabel og stikkontakt 1A) 0,- 40,- inkl.mva. Spar tid og penger - velg rørlegger og elektriker fra oss! * én kontaktperson * ett tilbud * én faktura

2 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 2 Vi gir deg Vestfold Vestfold Blad AS eier Vestfold Blad, en fri og uavhengig avis som distribueres til adresser i Vestfold. Aktuelle nyheter publiseres hele uken på Postadresse: Vestfold Blad AS, Søndre Kullerød 4A, 241 Sandefjord. Trykk: Nordby Grafisk AS Layout: Vestfold Blad Vestfold Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk. Ta gjerne kontakt med redaksjonen dersom du mener at du er rammet av urettmessig avisomtale. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er klageorganet som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål. Adresse: Postboks 4 Sentrum, 0101 Oslo, tlf: , telefaks: , epost: Daglig leder: Runar S. Lia Ansvarlig redaktør: Marianne Henriksen Medarbeidere i Vestfold Blad: Elise Landa Omsland kreativ leder Tanita Wassås Kveinå journalist Ukens sitat: Skal vi tolke de politiske signalene, tolker vi det slik at regjeringen ønsker en kommunedrevet prosess. Da er det klokt å være tidlig ute. Styr eller bli styrt, er det enkle slagordet, sier fylkesmann Erling Lae. SE SDE 2-27 Les! Jakob Leth fotojournalist Caïssa Gjølberg journalist (permisjon) Ekstra reise: Franskmenn på «harrytur» NÆRNG Ukens næringssider: SE SDE 15 Ukens samfunnsblikk: Hit kan du lese deg denne uka: Elin Svendsen mediekonsulent Ventimiglia Rivieraens Strömstad? Veldig mange er ikke klar over at talia er «rett rundt hjørnet» når de besøker den franske rivieraen. SE SDE 2- Det handler ikke om en bråstopp, men det handler om en ganske stor utflating. Selv i olje- og gassverdenen ser vi nå at veksten stopper en del opp Bedriftene i Vestfold ser svært mørkt på det kommende året. Det viser NHOs nye økonomibarometer. Hof Re Tønsberg Stokke Nøtterøy Sandefjord Larvik Trine C. Askjem Olafsen mediekonsulent Silje Kristengård mediegrafiker Arild Melsom grafisk designer selin Haugen prosjektleder Jeg har faktisk badet med seler. SE SDE -7 Reise: Allsidig familieferie på under ett døgn? Mamma, hit kan vi jo ta med bestemor og bestefar en gang også! Vestfold Blad som e-avis: SE SDE -1 KRYSSORD LØSNNG UKE 01 B U M D T S A N N A P O L S A S T R O N A U T K N E K S E L V S T Y R E A N T K R O T E R T E O M E N U S T Ø E V N E R R E V Y P L E N T A R T E L E R R E A L T H A L E S T R E S S E T T E N T F E L T M A N K O N S S S T E K J A N U A R K U L D E K A R T V F O L E R O R K E S A L E S M R A F E K T E S V N N M A T Ø D S E L N E Ø V E A S P E K T A K S E N T S K V A L P E L T E S N E K K E R E N E R G R O S E R R E K K E R Y T T E R L G E R E Respons på saken om Jeanette Skoli (24) som fikk sparken etter én dag på jobb. Tom Cato Abrahamsen: «Men kjære all verden! Stå på Jeanette Skoli - ikke gi deg med dette! Dette er jo ren og skjær trakkasering av deg, og veldig ufint gjort av arbeidsgiveren din. «Venstresiden hyler og bærer seg i alle media, dette er ikke opposisjon dette er dårlige tapere.» Per Akerø: «Skammelig uakseptabel oppførsel, et hån mot Norske arbeistakere og trist eksempel på kynisk arbeidsgiver.» Respons på intervju med botox-ekspert: Det er egentlig bare et tidsspørsmål før noen får en komplikasjon. Gunnvald Kleveland: «På en annen side så er det noen som kommer til å få komplikasjoner av å spise kneip brød og. Vi trenger ikke sånne eksperter.» Jorun Heiborg: «De blir jo seende ut som «gakkaker», les: ender, alle sammen blir til Dolly Duck..at de ikke ser det selv!» Følg debatten på vår Facebookside! ngen avis fra Vestfold Blad denne uken, eller vil du stanse avisen i ferien? Da kan du sende en mail til: eller ring

3 Vestfold Blad januar 2014 uke 02 SALG!! ÅRETS STORE MØBELSALG ER GANG!! 2000 kvm utstilling! annonser Gratis parkering! STORT AVSLAG PÅ: salonger spisestuer madrasser hvilestoler garderobeskap m.m SPAR!! 1000-VS AV KRONER NÅ!! OPPTL 0% PÅ SALONGER Kom innom og besøk Vestfolds eneste Fagmøbler!! KOM Å SE!! VÅRT STORE UTVALG!! Håndverkergt. 4, Kilen, Tønsberg. Tlf: Åpent: man - fre 10-1 lørdag Vi ordner finansiering Se vår hjemmeside:

4 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 4 Vi gir deg Vestfold Ved å samle alle innsigelser under ett tak, kan fylkesmannen nå se hvilke som kan avskjæres uten at det opptar tid, og hvilke som er viktige å ta hensyn til. Foto: Jakob Leth Forenkler kommunehverdagen et forsøk på å skape en enklere kommunehverdag, prøver fylkesmannen ut en samling av alle innsigelsesmyndigheter under ett tak. SAMFUNN Fra nyttår ble alle statlige innsigelser i Vestfold samlet hos Fylkesmannen, slik at det blir færre å forholde seg til for kommuner og utbyggere. Fem fylker setter nå Fylkesmannen i Vestfolds idé ut i praksis. En idé som tok form fordi fylkesmannen registrerte at alle kommunen klaget på at for mange instanser blandet seg i ulike saker. Forsøket er tatt godt i mot, og prøves ut i seks fylker; Vestfold, Hordaland, Aust Agder, Sør Trøndelag og Troms. Troms vil trolig forsøket også omfatte fylkeskommunens innsigelser, sier Lae. Alle statlige på ett sted Vi tok initiativet til et forsøk som går ut på å samle alle statlige innsigelser i arealsaker hos fylkesmannen. På papiret er det 22 klageinstanser eller innsigelsesmyndigheter, men i praksis er det mellom 4 og 5. Av og til kan de ivareta ulike hensyn, som ikke passer sammen. En instans kan si bygg her, mens vi sier bygg der, sier Lae. Jeg tror det vil bli fremmet færre innsigelser i 2014, som følge av forsøket, sier Lae. Savner fylkeskommunen Lae hadde ønsket seg at også de fylkeskommunale innsigelsene når det gjelder kulturminnevern, vei og regionale hensyn hadde inngått i forsøket. Dette ville ført til en langt større forenkling for kommunene. Likevel forstår han at det kan være prinsipielt vanskelig, fordi fylkeskommunens innsigelsesområder kommer fra et lokalt Vi har fått adgang til å avskjære innsigelse fra en annen statsetat. folkevalgt forvaltningsnivå, mens Fylkesmannen opererer på vegne av regjeringen og statlige direktorater. Kan avskjære Han utdyper at fylkesmannens samordning skal skje ut fra et helhetstilsyn. Dette forenklingsarbeidet gjør at fylkesmannen får mer å gjøre. Hver mandag er det satt av tid til møte med andre statsetater om mulige innsigelser de mener de ville ha fremmet. Vi drøfter dem, har som mål å ikke forsinke noe, og vurderer så om vi skal fremme innsigelsen eller kalle den tilbake, forteller fylkesmannen. Vi har fått adgang til å avskjære innsigelse fra en annen statsetat, sier Lae. Han forteller at enkelte innsigelsesmyndigheter er nødt til å utøve skjønn, og da er det viktig at skjønnsutøvelsen ikke spriker mellom de ulike instansene. tvil skal man bruke skjønnet til beste for lokaldemokratiet, men når kommunens eller utbyggeres forslag er klart i strid med statlig regelverk er det nødvendig å fremme en innsigelse, slik at kommunen kan justere sine planer i tide. Årvåkne vestfoldinger Hva er årsaken til at fylkesmannen opphever kommunalpolitiske vedtak om utbygginger som lokalpolitikerne sterkt ønsker? Han forklarer at dette skjer når kommunen gir unntak fra sine egne vedtatte arealplaner. Av hensyn til naboenes rettssikkerhet, krever loven svært gode grunner for å dispensere fra en reguleringsplan. Ofte tenker nok lokalpolitikerne at de kan spare tid på å gi en dispensasjon, men hvis naboene klager, blir resultatet isteden en stor omvei, siden kommunen likevel må foreta en endring i reguleringsplanen for byggeområdet, forklarer Lae. Men hvordan oppdages dette? Kan ikke utbygging skje uten at en klage på dette havner hos fylkesmannen? Kanskje andre steder, men aldri i Vestfold! Her er det våkne naboer, det går sjelden gjennom her, humrer Lae. Tekst: marianne henriksen TPS OSS! Skjer det noe der du bor? Vi trenger tips fra deg!

5 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Vi gir deg Vestfold 5 Lederkommentar uke Yes, we can! eller kan vi det? «Forventningene stuper» kan vi lese denne uka om næringslivets forventning til året som kommer. Kan vi få tilbake optimismen fra Hvalfangerkulturen? Sikrer de svakes rettssikkerhet De viktigste sakene Fylkesmannen tar tak i, skaper ikke alltid store avisoverskrifter men har stor betydning for sårbare enkeltmennesker. Fylkesmannen minner om de alvorlige og viktige sidene ved etatens arbeid som gjelder rettsikkerheten for svake grupper. Dette kan dreie seg om rettighetene til mennesker som får tjenester innen psykisk helsevern, ulike omsorgstilbud eller fra barnevernet, eller det gjelder mennesker som er avhengig av bistand fra sosialtjenesten. andre tilfeller kan det dreie seg om elever som opplever at de har blitt mobbet, og at dette ikke er tatt fatt i, slik det er forutsatt, sier Lae. Han forteller at dette kan være saker det er krevende for de ansatte å jobbe med. De kan avdekke skyggesider som sjelden skaper de store overskriftene i mediene. Men vi har også hatt saker, blant annet innen barnevernet, som har skapt riskpolitisk oppmerksomhet. Det dreier seg om sensitive saker med store konsekvenser for et menneskes liv, sier Lae. Disse sakene er veldig viktige å ta tak i for oss, og noen må ha som utgangspunkt å se saken med offerets blikk. Han tror ikke feil i Saker der noen ikke har blitt fulgt opp slik de etter loven skulle, er viktige for fylkesmannen å ta tak i. det kommunale tjenesteapparatet skjer av vond vilje. Også her er det et komplisert regelverk, og av og til er personalet under stort press. Mangelfull oppfølging eller i verste fall et overgrep blir ikke bedre av at den skjer i en kommune enn på et statlig nivå. Da er det viktig at noen har en rollen som rettsikkerhetsgarantist for de svake, de tause og de små, sier Lae. NHOs næringsbarometer viser en helt annen situasjon, enn den optimismen som vi tidligere har fått inntrykk av. Nå viser årets næringsbarometer at Vestfold-bedriftene er de mest pessimistiske i landet. Mørkere bilde. Generelt så kan man si at man i Vestfold alltid har vært optimistisk, fra år til år har vi ligget over landsgjennomsnittet. Det er litt av den hvalfangerkulturen som ligger her. Men nå er det tydelig at også Vestfold-bedriftene ser pessimistisk på verden, sier Kristin Saga fra NHO Vestfold om undersøkelsen. Bedriftsleder Steven Foss peker på at det er akkurat når det er så utfordrende, at man må tenke utvikling. Hvis ikke man har noen kriser så blir man ikke noe bedre heller. Da får man ryddet opp litt, sier han. Hva gir utvikling? Dette står i motsetning til en investor, som i forbifarten sa til Vestfold Blad at de absolutt beste lederne unngår krisene, de lærer dermed ikke av dem. Vi er fristet til å sitere noen kloke ord vi leste nylig; trygghet og mestring gir trivsel, mens trygghet og utfordring gir utvikling. Hva mener vi må til for å snu pessimismen til godt begrunnet framtidstro? For å feie for egen dør, vil vi fortsette å løfte fram de gode bedriftene som får det til i en tøff tid, som snur i tide og som tør å satse. Næringslivet trenger gode forbilder, vi trenger å lese om ledere som gjør kloke grep, om innovatører som lykkes og om mennesker som realiserer jobbdrømmen. Rollemodeller. Bedrifter som gjør noe riktig inspirerer, de som sørger for å ha unike produkter og tjenester skreddersydd for sine kunder og markeder. Bedrifter med tett dialog med kundene sine, som sørger for riktig kompetanse og teknologi for å skape noe unikt og dermed sikre bærekraftig utvikling. Vel så viktig er det å løfte fram bedriftene som har evnet å redusere kostnader og finne ressurseffektive løsninger, og som greier å gjennomføre en god omstillingsprosess. Politikerplikt. Når dette er sagt, er det ikke til å komme utenom at myndighetene også må bidra. Kristin Saga peker på rammebetingelsene som påvirker. De har vi alle kjent på kroppen i bedriftene våre. Arbeidsgiveravgift og selskapsskatt er en ting, et mer fleksibelt arbeidsliv med lover og regler tilpasset tiden vi lever i, er andre ting myndighetene kan bidra positivt med. Vinn-vinn? Vi ser flere gevinster dersom vi også kan øke takten i offentlige utbyggingsprosjekter slik at det blir flere oppdrag på bedriftene. Hva med å sikre veiene våre i mye større grad, slik at investeringen gir inntekter og samtidig sikrer liv? En helt annen ting, som også Øystein Dørum trakk fram nylig, er det strenge egenkapitalkravet som er pålagt bankene. Det gjør at få blir villige til å investere noe som i sin tur svekker næringslivet. Først og sist. Mellom linjene i alle forslag til hva som må gjøres leser vi kompetanse. Skal vi bygge landet langsiktig, må muligheten for læring gjennom hele arbeidslivet være til stede. Vi må ha gode lærere, gode forbilder og alle må få mulighet til kunnskapsutvikling. Dersom beslutningstakerne på toppen vil det nok, er det ingen tvil. Vi kan! MARANNE HENRKSEN ansvarlig redaktør CASSA GJØLBERG journalist JAKOB LETH fotojournalist TANTA KVENA WASSÅS journalist

6 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Vi gir deg Vestfold Dag Tønder har kjøpt seg et par dykkersko og noe hansker. Det er der man først begynner å fryse, sier han. FOTO: JAKOB LETH Han er en harding Det måler så vidt plussgrader på land og i vann. Det er nyttårsaften, og vi befinner oss på Ringshaugstranda like utenfor Tønsberg. Tross bitende vind tar gjengen sats og gjør som de har gjort årene før. SAMFUNN Jeg ser på det som min medisin. Nå blir jeg snart 78 år, og jeg føler meg i toppform, sier Helge Armand Trolsrud. Nesten hver dag, hele året i nærmere 20 år har Trolsrud tatt med seg badebuksen ned til stranda på og badet. Gode kompiser For Trolsrud har helårsbading vart lenge, men for Jan Henrik Mørkved, Harald Søfteland og Dag Tønder har dette pågått i tre sesonger. Vi har blitt litt splitta etter hvert, men Mørkved og Søfteland har jeg badet mye sammen med de siste tre årene. De er veldig gode kompiser. Vi har den samme interessen og føler det samme om badingen, forklarer 77-åringen. Mørkved skyter inn at nyttårsbadet på Ringshaug har blitt mer og mer kjent og populært. Derfor var det mange nye fjes å se på årets siste dag for de hardbarkede isbaderne. Godt for kroppen Jeg merker at det er veldig bra for muskulaturen. Jeg har en nakkeskade som forsvinner etter at jeg har tatt meg en dukkert i det kalde vannet, sier Tønder. Trolsrud erkjenner at vinden kan gjøre det ekstra kaldt, men det gjør opplevelsen desto bedre. Når jeg kommer hjem igjen blir jeg veldig varm, og jeg får skikkelig i gang blodsirkulasjonen, sier han. 77-åringen kan aldri huske at han har blitt syk som følger av isbadingen. Det beste hjelpemiddelet mot forkjølelse er saltvannet. Pust saltvann inn og ut gjennom nesen, og du blir helt fin! Badet med seler sbaderne har mange gode minner fra stranden, men foreløpig ingen helt som Trolsruds opplevelse. Jeg har faktisk badet med seler. Det var for noen vintre siden at det kom en flokk på tre seler bort til meg. De er jo ikke farlige, men bare veldig nysgjerrige, sier han. 17 minusgrader Den kaldeste opplevelse Tønder har hatt var i 17 minusgrader. Det blir ikke noe kaffekos etter at du er oppe av vannet. Det gjelder og ha klærne klare når du er ferdig. tillegg til helsefordelen Tønder føler han har ved å bade, er det en god følelse å kunne hoppe ut i et iskaldt vann. Det sitter mellom ørene. Dette er noe jeg behersker og det føles godt. Jeg fryser ikke så lett Han er en harding, det er han som har holdt på lengst og det er alltid han som kommer i minst klær, er Tønders beskrivelse av Trolsrud. Selv har han kjøpt seg et par dykkersko og noe hansker, og han liker å få klærne fort på seg. Jeg er nok litt mer hardhudet enn dem. Jeg fryser ikke så lett. Jeg slapper av, og det er bare behagelig. sbadingen er bare et gode for meg, svarer Trolsrud til dette. jakob leth PRØV OSS PÅ DM i 2014! - Ta kontakt med oss for et uforpliktende godt tilbud: Kreativ leder Elise Tlf Prosjektleder selin: Tlf

7 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Vi gir deg Vestfold 7 Tor Knutsen, Jan Henrik Mørkved, Anni Vittersø, Harald Søfteland, Helge Armand Trolsrud, Carl Jesper Breian og Kasper Breian tok året siste bad i 201. Foto: Carl Jostein Breian Jan Henrik Mørkved i istrappa på Ringshaugstranda. sbader-veteran Helge Armand Trolsrud (77). Bildet er tatt for noen år siden. FOTO: JAKOB LETH Foto: Harald Søfteland åpent Hus januar Bli et nytt menneske på 100 dager! Hos oss er nyttårsløftene lettere å holde. Et bredt treningstilbud og dyktige folk sørger for å gi deg energi, treningsglede og utholdenhet i hverdagen. Forandring merker du allerede etter første økten. Det store nyttårsløftet BEsøk oss 0 ganger på 100 dager og Få En smart treningssekk. starter 20. januar. 2,- * ut januar *Forutsetter nytegning av mnd medlemsskap. innmeldings-/adm. gebyr tilkommer. minstepris pr. år fra kr. 487,-. For mer info kom innom, ring oss eller gå inn på vår hjemmeside : tønsberg sandefjord LarVik gressoslo.no

8 8 Vi gir deg Vestfold Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Man skal først og fremst gjøre en jobb også får man ta reaksjonene etterpå. Hedin Gibbons Forberedt på Man skal først og fremst gjøre en jobb og så får man ta reaksjonene etterpå, sier beredskapsplanlegger Hedin Gibbons i Vestfold nterkommunale Brannvesen. SAMFUNN Seks mennesker omkom i trafikkulykker i Vestfold i 201, og disse ble minnet under Lys til ettertanke søndag kveld ved Skjee kirke i Stokke. Her ble også oppmerksomheten rettet mot den viktige jobben redningsetatene gjør, foruten behovet for opprusting av veiene. Dette er ikke en for mye, men seks for mye, sa fylkesmann Erling Lae i sin appell. De omkomne ble deretter minnet med et fakkeltog som gikk fra Skjee kirke og ned til E18, før det ble avholdt minnegudstjeneste inne i kirken. Siden Lys til ettertanke ble arrangert for første gang i 14 har 2 mennesker mistet livet i Vestfold på grunn av trafikkulykker. Så lenge vi har trafikkulykker er det behov for denne markeringen, la Lae til. Viktig jobb Blant de som deltok var samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Under sin appell tok han opp det at antall trafikkulykker på landsbasis økte med 0 prosent i 201, og i alt mistet 11 personer livet på norske veier. Den positive trenden vi har hatt når det gjelder å få ned trafikkulykkene har dette året blitt brutt, det er noe som plager meg, sa han. Solvik-Olsen rettet også oppmerksomheten mot redningsmannskapet som må trå til når ulykkene er et faktum. Redningsfolkene som står her i dag skal det stå respekt av. De må gjør en jobb når det verste står på, sa han. Tøft å takle En av dem som har vært til stedet under ulykker er beredskapsplanlegger i Vestfold nterkommunale Brannvesen, Hedin Gibbons. For han kommer det veldig an på omfanget av ulykken hvor tøft det er å ankomme ulykkesstedet. Vi får et varsel som forteller oss hva som har hendt og da får vi litt tid på å forberede oss på det som venter. Ofte blir det sånn at man tenker verste fall så trapper man heller ned når man

9 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Vi gir deg Vestfold Hedin Gibbons (innfelt) fra Vestfold nterkommunale Brannvesen forteller hvordan mannskap takler å komme til ulykkene. Bildet er fra en øvelse i Brekketunnellen. Foto: VB det verste får se omfanget, forteller Gibbons. Tar reaksjonene etterpå Brannvesenet blir alltid tilkalt når det har skjedd en ulykke, men hvis det ikke er behov for det, er det ikke alltid de trenger å kjøre til ulykkesstedet. På ulykkesstedet er det alltid politiet som styrer det som foregår og brannvesenet hjelper til med alt fra å redde personer som sitter fast bilvrak og sikre trafikken, til å sope veibanen. De fleste som jobber som redningsmannskap blir vant til det å takle ulykker, ifølge Gibbons. Man skal først og fremst gjøre en jobb og så får man ta reaksjonene etterpå, sier han. Verst med barn Selv om det er en del av hverdagen som brannmann kan det til tider være tøft å takle det som møter dem på ulykkesstedet. Vi prater ofte om det vi har Redningsfolkene som står her i dag skal det stå respekt av. sett etter å ha vært på et ulykkessted for å bearbeide det. Har det vært en veldig alvorlig ulykke hender det også at vi møtes sammen med politiet og helsepersonellet etterpå for å dele tanker rundt det som har hendt, forteller han. De verste ulykkene er de hvor barn er involvert, da er det alltid veldig spesielt å ankomme ulykkesstedet, sier han. Fokus på ulykkene Fylkesordfører, Per Eivind Johansen, mener Lys til ettertanke er en viktig oppsummering på året som har vært. Gjennom denne markeringen setter man fokus på trafikkulykkene og en viktig minnesmarkering for de pårørende, sier han. Johansen tror det vil bli tryggere på E18 når den nye trassen åpner høsten Det har vist seg at de strekningene med midtdelere og fire felt har betydd en nedgang i ulykkene og det er ikke lengre på E18 ulykkene skjer. Lys til ettertanke Søndag var den 20. gangen Lys til ettertanke ble arrangert ved Skjee kirke i Stokke. 201 omkom seks mennesker i trafikken på Vestfoldveiene, dette var en mer enn året før. eveline røsholt kirken fortalte Jeanett G. Johansen hvordan det var å miste søsteren sin i en møteulykke ved Bamble i sommer - i en ulykke som kunne vært unngått dersom veien hadde hatt midtdelere.

10 10 Vi gir deg Vestfold Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Hvem er vi? Hva er viktig? Hva bruker vi tida vår til? Det er både spennende og sunt å stille seg selv og andre slike spørsmål. Løvenes fjell hjelper oss i gang med samtalen. Tone Dalhaug skriver gjerne de små historiene. Sammen med Petal Anne Jensen håper hun å besøke både skoler og biblioteket for å fortelle om barnehjemmet My, Sierra Leone og boka Løvenes fjell oppdageren. FOTO: STNA NEERGÅRD De 1 barna som bor på My utenfor Freetown i Sierra Leone er stolte av å være med i en bok. Fra grunne opplevelser til Tone Dalhaug har gitt ut en familiebok fra Afrika, om livet vårt her og nå. SAMFUNN Hennes reise til et barnehjem drevet av to sandefjordinger resulterte i en barnebok, Løvenes fjell. Den både gir inntekter til barnehjemmet og spennende innfallsvinkler til hva som egentlig er viktig i livet. Sierra Leone ligger barnehjemmet My, drevet av sandefjordingene Petal Anne og Leif Arild Jensen. Jeg burde egentlig levd på 1400-tallet, de oppdagelsesreisendes tidsalder, smiler Tone Dalhaug. Jeg har alltid hatt en eventyrer i meg og kommer fra en sjøfartsfamilie. våre dager kan man si at hele jordkloden er oppdaget. Men som jeg skriver i boka mi: Selv om det snart ikke er noe sted der mennesker ikke har vært, så er det likevel mer å oppdage: Historier om mennesker, steder og små ting. Løvenes fjell har fått undertittelen Oppdageren. Nettopp de små historiene med vekt på skildringer av møter med mennesker, har fått plass i boka. Jeg burde egentlig levd på 1400-tallet, de oppdagelsesreisendes tidsalder. Hele verden i familien Som journalist har det alltid vært min drivkraft å skrive de virkelige historiene, forteller Tone. Det er spennende å våge å gå litt mer i dybden, spørre Hvem er du?. Alle har en historie å fortelle! Når man skriver og elsker å formidle, så er det et hav av historier å ta av! Jeg drømmer egentlig om å reise jorda rundt bare for å samle slike historier! Tone har allerede reist mye. Fire adopterte barn fra tre land har ført til kjennskap og kjærlighet til Asia og Sør-Amerika. - På en måte har vi hele verden inn i vår egen familie, filosoferer Tone. - Noen har spurt meg om jeg skrev denne boka fordi det bare var Afrika som manglet, og kanskje var det slik, ler Tone. For både hodet og hjertet Som mor til fire adopterte barn og med utviklingsstudier i bagasjen kan ikke Tone skrive om andre kulturer på en lettvint måte. Det er et stort ansvar å formidle noe fra en annen kultur! Men det er også et faktum ar folk blir berørt av menneskeskildringer og liker å lese om det som er eksotisk. Jeg ønsker jo at vi skal bli berørt og at livene våre skal settes i perspektiv. Det er også veldig viktig for meg at de som bor og arbeider på My er stolte av boka. Dette er en bok til å bli glad av, samtidig som den maner til ettertanke. Jeg blir glad når en av anmelderne som er sitert på omslaget sier at det-

11 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Vi gir deg Vestfold 11 Les og opplev sammen! Løvenes fjell er beregnet for barn i alderen -1 år, men det er også en familiebok som er ment å skulle leses sammen. Her er det mange innfallsvinkler til både samtaler og aktiviteter. Boka Løvenes fjell byr på Afrikansk livsglede og barns drømmer mellom to permer. Tone Dalhaug skildrer sine egne opplevelser og møter med mennesker i Sierra Leone. dype oppdagelser Boka veksler mellom fortellinger, faktastoff, intervjuer og til og med oppskrifter. Lag to banankaker og gi en til naboen, foreslår Tone Dalhaug te er en bok for både hodet og hjertet, for det var det jeg ønsket at det skulle bli. Barn i Norge i dag er overforet på opplevelser. Heller oppdagelser enn opplevelser Tone forteller at hun har tre ønsker for bruken av boka: At den skal formidle inntrykk som setter vår virkelighet i perspektiv, at den skal vise oss at vi kan gjøre noe for å ta vare på hverandre, noe som gjerne kan begynne i vårt eget nabolag, og at den skal hjelpe oss til å bevege oss fra opplevelser til oppdagelser. Barn i Norge i dag er overforet på opplevelser, konstaterer Tone. Vi fyller fritid og ferier med badeland, sydenferier og fornøyelsesparker. Jeg vil gjerne utfordre oss til å grave litt dypere, ta på oppdagerbrillene og utforske både mennesker og steder. STNA NEERGÅRD MY HOME Barnehjemmet My i Sierra Leone ble etablert i Det ligger utenfor hovedstaden Freetown. Barnehjemmet drives på frivillig basis av Petal Anne og Leif Arild Jensen, bosatt Sandefjord. My har 4 lokalt ansatte og for tiden 1 barn. En utvidelse er planlagt i april Sierra Leone er et av verdens aller fattigste land. (Kilde: Petal Anne og Leif Arild Jensen) TONE DALHAUG Tone Dalhaug er opprinnelig fra Arendal, men nå bosatt i Sandefjord. Hun har bakgrunn fra NRK og som frilansjournalist. Gift og mor til fire. Barna er adoptert fra Filippinene, ndia og Chile. Løvenes fjell (201) er hennes tredje bok. Tidligere har hun gitt ut barneboka Engleslottet som ble nominert til Emmausprisen i 200 og Tro Seriøst, som kom i Se også nettsiden hennes

12 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Vi gir deg Vestfold kke holdbart Gamle gravsteiner ligger i en haug ved siden av kirkegården ved Vallø kapell i Tønsberg. Jeg forstår at folk reagerer på det, sier rådgiver i gravplassaker, Åse Skrøvset. Etter 20 år fjernes gravsteiner, med mindre den som fester graven ønsker å fornye festet etter fredningstidens utløp gjennom å betale avgift. ALLE FOTO: JAKOB LETH SAMFUNN merker. Etter endt lagringstid leveres steinene som regel til et pukkverk, og gjenbrukes blant annet som pukkmasse. Like utenfor kirkegården til Vallø kapell ligger gravsteiner uryddig stablet i en haug. Det kan se ut som at de har vært plassert på trepaller, men flere ligger også slengt utenfor pallene. De fleste er vendt med skriften ned, men på flere av steinene kan man se skriftplaten og hvem den avdøde var. De skal ikke ligge slik rett utenfor kirkegården. Det er ikke en god løsning, de bør stables innendørs eller inntil en vegg med skriftplaten skjult, sier Åse Skrøvset, rådgiver i gravplassaker. Vil rydde opp Kirkeverge i Tønsberg kommune, Øyvind Grimsæther, forstår at folk reagerer på hvordan steinene ligger. Han forteller at de vil rydde opp snarest. Vi har stablet dem på paller. Hvem som har lagt dem hulter i bulter vet jeg rett og Besøkende på kirkegården reagerer på at gravsteiner blir liggende på denne måten etter at gravsteinen er fjernet fra graven. Foto: jakob leth slett ikke, sier Grimsæther. Han mener kirkegårdsbetjeningen skal ha god kunnskap om hvordan man lagrer gravsteiner. Enkel og effektiv oppvarming Det kan være oss, eller det kan være private, sier han, og Slettede graver legger til: VT Greenline HE VT Greenline HE VT ESEtter 20 år fjernes gravsteiner, er Uansett hvem det er så vil Vår varmepumpe VT Greenline HE ES-AW en meget effektiv luft/vannvår varmepumpe VT Greenline HE er Vår utstyrt med den seneste gener- HE varmepumpe VT Greenline med mindre den som fester gravi ta ansvar for å rydde opp. Det ES-AW er utstyrt med den seneste generasjonens på både den kalde og varme varmepumpe som både varmer opp asjonens lavenergisirkulasjonspumper er utstyrt med den seneste generasjonens ven ønsker å fornye festet etter vil bli lagt slik det skal ligge. Det varmepu lavenergisirkulasjonspumper på både den boligen din og forvarmer varmtvann til siden. Det gjør at strømforbruket reduseres ytterligere, noe som gir lavenergisirkulasjonspumper på både den fredningstidens utløp gjennom skal se skikkelig ut på en kirke- boligen Enkel og effektiv oppvarming deg enda lavere oppvarmingskostnader. Sammenliknet med en kalde og varme siden. Det gjør at strømen lav kostnad. Om ønskelig kanenden kalde og varme siden. Det gjør at strøm-å betale avgift. lav ko gård, understreker han. vanlig berg-, jordeller sjøvarmepumpe kan du spare opp mot noe som forbruket reduseres ytterligere, noe som til og med gi deg komfortkjøling på forbruket reduseres ytterligere, til og me Et festeforhold skal sies opp hvertoppvarmingskostnader. år. VT Greenline HE VT ES-AW gir deg endakwh lavere varmere dager. Den frekvensstyrte gir deg enda lavere oppvarmingskostnader. varmere skriftlig og fester skal signere Vår varmepumpe VT Greenline HE ES-AW er en meget effektiv luft/vannsammenliknet kompres på oppsigelsen. Etter at graver utstyrt med den seneste generasjonensmed en vanlig berg-, jordvarmepumpe som både varmer opp sammen med den Sammenliknet med en vanlig berg-, jordkompressoren lavenergisirkulasjonspumper på både den boligen din og forvarmer varmtvann til eller sjøvarmepumpe kan du spare opp steinen er fjernet fra graven laeller sjøvarmepumpe kan du spare avanserte regulatoren sørger foravansert kalde opp og varme siden. Det gjør at strømen lav kostnad. Om ønskelig kan den Tanita Wasssås Kveinå VT ES-AW mot kwh hvert år. optimal gres i et halvt år, før forbruket reduseres ytterligere, noe som til ogden med blir gioptimal deg komfortkjøling på mot kwh hvert år.es-aw er besparing for deg effektiv luft/vannvarmepumpe som gir en deg meget enda lavere oppvarmingskostnader. varmere dager. Den frekvensstyrte fra første sendt til knusing. frasammen første dag. Sammenliknet med en din vanligog berg-, jordkompressoren med den både varmer opp boligen forvarmer varmtvann til Om ingen ønsker å beholde VT ES-AW eller sjøvarmepumpe kan du spare opp avanserte regulatoren sørger for en lav kostnad. Om kan den til og med gi deg mot hvert år. effektiv optimal besparing graven etter de 20 årene som sta- for deg ES-AW erkwh enønskelig meget luft/vannfra første dag. varmepumpe som både varmer oppfrekvensstyrte komfortkjøling på varmere dager. Den ten dekker, fjernes den. Deretter boligen din og forvarmer varmtvann til regulatoren kompressoren sammen med den avanserte skal gravsteinen lagres i et halvt lav kostnad. Om ønskelig kan den sørger foren optimal besparing for deg på fra første dag. år i tilfelle noen ombestemmer VT til og med gi deg komfortkjøling Kjøp VT Greenline HE seg. Det kan være fjerne slektvarmere dager. Den frekvensstyrte VT Nord VT KHR-N Heatin nå og få med en ipad g kompressoren sammen med den ninger som ønskervtå Nordic beholde nverter er den nyeste og Gateway! VT Nordic nverter er den nyestegenerasj Verdisørger ca ,Hot Wat avanserte regulatoren for generasjonen av luft/luft varmepumper 20 C er den, forklarer Skrøvset. Verdi ca ,20 C 20 C som har som har gjort suksess i norske og av luft/luft varmepumper optimal besparing for deg generasjonen Extra Ho svenske hjem. Perfekt for deg som har t Water svenske Verdi ca ,VT KHR-N Gateway er en type kommunikasjonsenhet fra første dag. 20 C er en type kommunikasjonsenhet Gateway elektrisk oppvarming. Gir stor besparing, som kobles til din varmepumpe og tilsluttes, som har gjort suksess i norske og kke i tråd med forskriften 04 elektrisk som kobles til din varmepumpe og tilsluttes, VT Nordic nverter er den nyeste generasjonen Ex tra Ho via en kabel, til internett. Deretter er det bare t Wat bedre inneklima og 04 er renere luft. å laste ned appen og gjøre instillinger Hun forteller at måten steinene svenske hjem. Perfekt for deg som harin viaalleen kabel, til internett. Deretter ier det bare bedre av luft/luft varmepumper som har gjort suksess Gateway er en type kommunikasjonsenhet direkte i din ipad/smarttelefon. å laste ned appen og gjøre alle instillinger ligger på ved Vallø kapell ikkeelektrisk er oppvarming. Gir stor besparing som kobles til din varmepumpe ognorske tilsluttes, og svenske hjem. Perfekt for deg som har 04 direkte i din ipad/smarttelefon. i tråd med gravferdsloven, som via en kabel, til internett. Deretter er det bare elektrisk oppvarming. Gir stor besparing, bedre bedre inneklima og renere luft. VT KHR-N sier at gravplassen skal holdes i å laste ned appen og gjøre alle instillinger inneklima og renere luft. VT Nordic nverter er den nyeste Cancel direkte i din ipad/smarttelefon. hevd og forvaltes med den orden generasjonen av luft/luft varmepumper OK 20 C 20 og verdighet som dens egenart C som har gjort i norske og Træleborgodden 2, suksess 1 Tønsberg Tlf.: 4hjem Mob.: 1 54 svenske Perfekt for55 deg som har tilsier. elektrisk oppvarming. Gir stor besparing, 04 Det er ikke ulovlig, men det bedre inneklima og renere luft. Rådgiver i gravplassaker, Åse 20 C 0 4 forvaltning og handler om god Træleborgodden 1Sem Tønsberg Semsbyveien 4,2,170 Skrøvset, forstår at folk reagerer. praktisering av driften. Det er Tlf.: Mob: Mob.: Tlf: Foto: Dag Amundsen ikke holdbart å mellomlagre Cancel steinene i hauger. Det er også 20 C OK Træleborgodden 2, 1 Tønsberg noe med at dersom noen vil ta 04 Tlf.: Mob.: vare på steinen likevel, så skal den ikke ha fått skader eller Heatin g VT varmepumper VT varmepumper Enkel og effektiv oppvarming VT varmepumper Enkel og effektiv oppvarming VT Greenline HE VT ES-AW VT varmepumper pumper Holiday Main Flo Hot Wate r 20 C or Extra Ho t Water t Wate Extra Ho 21 t Water Hot Wa ter for: Extra Ho You ha ve extra t Wate Hot Wa 0 18 nfo 0 Progra m tra Ho ter for: 0 m nfo 15 0 nfo Holida y nfo Extra ra Hot Water Mode 15 Hours 04 Extra Ho 20 C Hot W ater 15 t Water Hours ve extra Extra Ho You hav e extra Extra Ho Mode 04 Extra Ho You ha t Water Hot Wa ter for: t Water 0 nfo End Ex 15 tra Ho t Water Mode Hours r ve extra tra Ho t Water 81 End Ext 0 You ha End Ex nfo t Wate nfo OK Extra Ho OK Extra m 20 C Hot W ater 20 C Hot Wa ter Progra Heating t Water Cancel ter for: 15 nfo Hot Wa Extra 81 Heating nfo oor Main Fl 81 or m y e extra Extra Ho 20 C Main Flo Progra Holida You hav 0 0 Hours 81 Floor Ma in t Water Extra Ho nfo nfo nfo Cancel m 15 Progra Mode nfo nfo m nfo Progra OK 21 Mode Water 81 nfo Cancel Water nfo ra Hot 20 C Hot Wa ter End Ext Extra ra Hot Mode nfo End Ext 0 Mode nfo nfo 81 Hours Heating m Progra nfo 18 Holiday nfo t Water t Water OK or t Water Hot Wa e extra Progra You hav 81 Extra Ho nfo OK Main Flo Histo ry Cancel End Ex Cancel nfo nfo Hours nfo 0 nfo t Water 18 Extra Ho or Main Flo ter C Hot Wa nfo 0 nfo Extra 21 m Hours tra Ho Progra r for: End Ex Heating Hot Wate Mode ve extra Water ra Hot 21 End Ext OK You ha Hours nfo 18 Cancel 0 0 nfo nfo 18 Holiday r ter for: e extra Extra Ho You hav oor Main Fl r or VT KHR-N Extra Main Flo C ter Extra Hot Wa Extra Heating 15 Heating y y Holida Holida Holiday Kjøp VT Greenline HE nå og få med en ipad og Gateway! Kjøp VT Greenline HE nå og få med en ipad og Gateway! 15 onens e den ømsom tnader. jordopp 21 ming Hot Wate t Water r for: Extra Ho Hot Wa t Wate ter for: r

13 Vestfold Blad januar 2014 uke 02 annonser

14 annonser Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 SE ETTER VÅR NYE KAMPANJEAVS POSTKASSEN Møbelringen Larvik Tlf: Møbelringen Sandefjord Tlf: Møbelringen Horten Tlf: Møbelringen Holmestrand Tlf: Møbelringen Tønsberg Tlf:

15 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 næring Vestfoldblad.no Vi gir deg Vi hele løfter fylkets fram næringslibvet næringslivsavisi Vestfold. Forventningene stuper Vestfoldbedriftene er de mest pessimistiske i landet, viser ny undersøkelse. Vestfoldbedriftene er de klart mest pessimistiske av NHOs medlems-bedrifter i forhold til markedsutsiktene de neste seks til tolv månedene NÆRNG Bedriftene i Vestfold ser svært mørkt på det kommende året. Det viser NHOs nye økonomibarometer. Forventningene til neste år stuper. Generelt så kan man si at man i Vestfold alltid har vært optimistisk, fra år til år har vi ligget over landsgjennomsnittet. Det er litt av den «hvalfangerkulturen» som ligger her. Men nå er det tydelig at også Vestfold-bedriftene ser pessimistisk på verden, sier Kristin Saga fra NHO Vestfold. Negative i Vestfold overkant av 20 prosent av NHOs medlemsbedrifter i Vestfold har svart på undersøkelsen, som er utført av TNS gallup. Undersøkelsen ble utført mellom 28. oktober og 11. november. Det handler ikke om en bråstopp, men en ganske stor utflating. Kristin Saga Det handler ikke om en bråstopp, men om en ganske stor utflating. Selv i olje- og gassverdenen ser vi nå at veksten stopper en del opp, sier Saga. Bedriftene i Vestfold er de klart mest negative i forhold til markedsutsiktene de neste seks til tolv månedene, med et samlet nettosvar på -27. Landsgjennomsnittet ligger på -2, og resultatet for den nest mest pessimistiske regionen, Telemark, ligger på -7. Større arbeidsledighet De siste årene har det blitt skapt færre nye arbeidsplasser i Vestfold sammenlignet med resten av landet. Før jul ga også Nav uttrykk for at de forventer en større grad av arbeidsledighet i tiden som kommer. Bedriftene i Vestfold forventer heller ikke noe særlig økt grad av sysselsetting, påpeker Saga. Løsningene Hun oppfordrer bedriftene til å se på hvor løsningene ligger. Det er ikke slik at vi nå bare skal grave oss ned, og det tror jeg heller ikke bedriftene kommer til å gjøre, men det er viktig å være klar over dette bildet. kke minst for myndigheter og politikere som har mulighet til å gjøre noe med det, sier Saga. Hun påpeker at bekymring kan være bra for bedriftene, noe også daglig leder i Fosstech, Steven Foss, sier seg enig i. Hvis ikke man har noen kriser så blir man ikke noe bedre heller. Da får man ryddet opp litt, sier han. De bedriftene som da går videre blir mye bedre enn det de var, og det er positivt. Det er slik vi har opplevd motgang i hvert fall, fortsetter Foss. Positiv reiselivsbransje Vestfold-bedriftene er imidlertid ikke de mest negative i landet når det kommer til hvordan de vurderer markedet akkurat nå. Selv om de ligger under gjennomsnittet, viser undersøkelsen at både den eksportintensive og petroliumsintensive bransjen er på den positive siden av streken. På landsbasis har også reiselivsnæringen snudd. Der finner vi de mest optimistiske bedriftene i landet vårt nå. Det skyldes mye kronekursen, og at man har tro på at utenlandske turister i større grad vil komme til Norge fordi det blir litt rimeligere å feriere her, sier Saga. Mangler attraksjoner Hun mener at det er grunn til å tro et bildet er ganske likt i Vestfold. Likevel er ikke reiselivsbransjen i Vestfold like optimistiske som resten av landet. forhold til andre steder i Norge så mangler Vestfold noen av disse attraksjonene for utenlandske turister. Så selv om det er en forsiktig tro på forbedring, så har vi fått signaler om at man ikke er like optimistisk i Vestfold. Tekst: tanita wassås kveinå Økonomibarometeret peker på pessimisme i næringslivet i Vestfold, sier Kristin Saga fra NHO Vestfold. Her sammen med daglig leder i Fosstech, Steven Foss. motsetning til mange av bedriftene i Vestfold, ser Fosstech positivt på fremtiden. Foto: Jakob Leth Om NHO- undersøkelsen: Utført i tidsrommet 28. oktober til 11. november 201 av TNS Gallup respondenter, stort sett daglig ledere og økonomisjefer i NHOs medlemsbedrifter. 8 av dem er vestfoldbedrifter. NHO-medlemmene i Vestfold har ingen planer om å øke antallet ansatte i noen grad av betydning i Kilder: nho.no/vestfold DYRE SMÅLÅN OG KREDTTER? SAMLE DEM HER Lån opptil kr uten sikkerhet Søk på Eller ring oss på telefon kode: VB1 Kostnadseksempel: Et lån på kr over 5 år koster kr i mnd (basert på en nominell gjennomsnittsrente på,8%, eff. 15,84%) og total tilbakebetalingsbeløp blir kr 2 4. Etableringsgebyr kr 50 og termingebyr kr 40 inngår i beregningen. Lånet er et annuitetslån.

16 1 NÆRNG Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Dette bør du vite Jobbintervjuet: Når sykdom blir tema hvilken grad kan arbeidsgiver innhente helseopplysninger og i hvilken grad plikter arbeidssøker selv å opplyse? Når arbeidsgiver gjennomgår stillingssøknadene for å finne frem til den best egnede arbeidstakeren til den utlyste stillingen, kan arbeidstakerens helse være viktig. Arbeidsmiljøloven begrenser likevel arbeidsgiverens rett til å innhente helseopplysninger og arbeidssøkerens plikt til å gi helseopplysninger, forklarer advokatfullmektig Heidi Anita Skjærvik i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange. Nettopp skjæringspunktet for søkerens opplysningsplikt og retten til å innhente helseopplysninger, ble aktualisert i Vestfold Blad sist uke. Da fortalte vi om Jeanette Skoli som fikk beskjed om at hun ikke trengte å komme tilbake på jobb. Dette ble overfor henne og journalisten først begrunnet i at hun hadde ansiktsrykninger, eller såkalte tics. Begrenset adgang til å spørre Etter arbeidsmiljøloven kan ikke arbeidsgiveren be søkeren om å gi andre helseopplysninger enn dem som er nødvendig for å utføre arbeidsoppgavene knyttet til stillingen. Arbeidsgiver kan heller ikke på annen måte innhente slike opplysninger, sier Skjærvik. Hvilke spørsmål arbeidsgiver kan stille, vil avhenge av hvilke kvalifikasjoner som er nødvendige i stillingen som skal besettes. Forenlig med stillingen? Arbeidsgiveren kan eksempelvis spørre om arbeidssøkeren lider av en sykdom som er uforenlig med den aktuelle stillingen. Videre kan han spørre om arbeidssøkeren greier de fysiske oppgaver som omfattes av stillingen. Derimot kan det ikke spørres om sykdomshistorikk, risiko for fremtidige sykdommer eller tidligere sykefravær, sier Skjærvik. Hun legger til at det også er forbudt å innhente slike opplysninger, for eksempel ved å spørre andre enn arbeidssøkeren, slik som referanser og tidligere kolleger. Heller ikke søk i dataregistre er tillatt. Forbudet gjelder også uavhengig om arbeidssøkeren skulle samtykke, presiserer advokatfullmektigen. Søkerens opplysningsplikt Arbeidssøkeren har opplysningsplikt til en viss grad, men da om relevante helsesopplysninger overfor arbeidsgiveren etter den alminnelige lojalitetsplikten i arbeidsforhold. Dersom arbeidssøkeren gir uriktige opplysninger eller tilbakeholder opplysninger av sentral betydning for arbeidsutførelsen, kan dette anses som bristende forutsetninger for arbeidsforholdet og utgjøre en oppsigelsesgrunn, sier partner o g advokat i samme firma, Pål S. Jensen. Må være tydelig Selv om det er klart at arbeidssøkeren kan ha opplysningsplikt om helsetilstand, er grensen for opplysningsplikten langt fra klar. Arbeidsgiver kan til en viss grad påvirke arbeidssøkerens opplysningsplikt ved å være tydelig på hvilke kvalifikasjoner som er viktige for stillingen. Dersom arbeidssøkeren da ser at han ikke vil kunne oppfylle kvalifikasjonene, vil det oppstå en opplysningsplikt om forholdet hos arbeidssøkeren, utdyper Jensen. Arbeidssøkeren plikter ikke å gi helseopplysninger som ikke er nødvendige for den aktuelle stillingen. Det vil si at arbeidssøker ikke plikter å opplyse om helsemessige forhold som ikke er av avgjørende betydning for den aktuelle stillingen, sier han. Grunnlag for oppsigelse? Dersom det avdekkes at arbeidssøkeren har tilbakeholdt opplysninger etter at han eller hun er ansatt, gir ikke dette arbeidsgiveren en ubetinget rett til å avslutte arbeidsforholdet. De alminnelige oppsigelsesregler gjelder på vanlig måte, og arbeidsgiveren kan kun gå til oppsigelse av arbeidstakeren dersom det foreligger saklig grunn, sier advokatfullmektig Skjærvik. Dersom det er tilbakeholdt opplysninger av sentral betydning, og som har betydning for arbeidssøkerens kvalifikasjon for stillingen, kan det gi grunnlag for en oppsigelse. Er de forhold som avdekkes derimot av slik karakter at det ikke påvirker arbeidsutførelsen i særlig grad, har arbeidsgiveren ikke saklig grunnlag for oppsigelse, presiserer Pål S. Jensen. Eksempler rettspraksis har en oppsigelse av en kontormedarbeider med grunnlag i at vedkommende ikke opplyste om leddgikt forut for tilsettingen blitt kjent ugyldig. Dette da det ble lagt til grunn at leddgikten ikke hadde betydning for utførelsen av arbeidet, sier Jensen. En oppsigelse av en platearbeider ble derimot opprettholdt som en gyldig da vedkommende unnlot å opplyse om at han hadde dårlig dybdesyn. Dette gjorde det nettopp vanskelig å utføre arbeidet tilfredsstillende. Advokat og partner Pål S. Jensen og advokatfullmektig Heidi Anita Skjærvik jobber med forretningsjuss, og veileder her både arbeidsgivere og arbeidstakere. FOTO: JAKOB LETH marianne henriksen Sist uke fortalte Jeanette Skoli om hvordan hun ikke var ønsket tilbake på jobben, med bakgrunn i at hun har tics. Saken ble lest av ca på vestfoldblad.no, og engasjerte bredt da den også ble løftet fram av både av VG og Dagbladet. Vestfold Blads sak ble delt over ganger via Facebook per.januar.

17 Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 vi samler fylket 17 Konkrete råd: Arbeidstaker: Husk at du har krav på en skriftlig arbeidsavtale. Her gjelder det ingen unntak. Les nøye igjennom avtalen før du signerer. Hvis arbeidsgiver vil ansette deg midlertidig, be om begrunnelse for dette dersom det er uklart. Sjekk om begrunnelsen for midlertidig ansettelse oppfyller vilkårene i arbeidsmiljøloven. Kilde: Arbeidstilsynet Arbeidsavtaler: Midlertidig eller fast ansatt? Mange lurer på når man kan bruke hvilken type avtale som arbeidsgiver og ansatt, her gir ekspertene noen svar: Midlertidige ansettelser var en del av saken da Vestfold Blad omtalte Jeanette Skoli som mistet jobben. Advokat og partner Pål S. Jensen og advokatfullmektig Heidi Anita Skjærvik i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange gir oss her en forklaring: Faste ansettelser er hovedregelen Utgangspunktet og hovedregelen etter arbeidsmiljøloven er at arbeidstakere skal ansettes i faste stillinger, sier Jensen. Det vil si at arbeidsforholdet løper frem til oppsigelse fra en av partene. Dette betyr at midlertidige ansettelser er ulovlige såfremt ingen av de lovbestemte unntaksreglene kommer til anvendelse, forklarer han. Tillatt unntaksvis De mest praktiske unntaksreglene i arbeidsmiljøloven er at midlertidige ansettelser er tillatt når «arbeidets karakter tilsier det», «arbeidet atskiller seg fra det som ordinært utføres i virksomheten» eller «arbeid i stedet for en annen eller andre (vikariat)». Det avgjørende er at virksomheten har et midlertidig behov for økt arbeidskraft. Et fast behov for arbeidskraft kan ikke løses ved bruk av midlertidige ansettelser, utdyper Jensen. Midlertidige ansettelser gjelder for et bestemt tidsrom eller for et bestemt arbeid av midlertidig art, og arbeidsforholdet opphører uten oppsigelse ved det avtalte tidsrommets utløp eller når det avtalte arbeidet er utført. Arbeidsgiver: Konsekvensen av ulovlig bruk Dersom arbeidsgiver benytter en midlertidig ansettelse for å dekke et permanent arbeidsbehov, vil det resultere i at arbeidstakeren kan kreve fast ansettelse med den stillingsprosenten som har blitt praktisert, forklarer advokatfullmektig Skjærvik. Hun legger til at også arbeidstakere som har vært sammenhengende, midlertidig ansatt i mer enn fire år, har krav på fast ansettelse. Det har de selv om vilkårene for bruk av midlertidig ansettelse i utgangspunktet er oppfylt. Arbeidstakeren anses da som fast ansatt, slik at de alminnelige oppsigelsesreglene gjelder, sier Skjærvik. Et typisk trekk ved den typen avtaler er at arbeidstakeren verken har rett eller plikt til å arbeide. Tilkallingsavtaler de fleste arbeidsavtaler hvor en arbeidstaker ansettes midlertidig er arbeidets omfang fastsatt ved at det er oppstilt en stillingsbrøk. virksomheter som har behov for ekstrahjelp i visse perioder eller situasjoner, brukes gjerne såkalte tilkallingsavtaler. Et typisk trekk ved den typen avtaler er at arbeidstakeren verken har rett eller plikt til å arbeide, men at arbeidstakeren får enkeltstående tilbud om å jobbe slik at hvert enkelt oppdrag er en midlertidig ansettelse, utdyper partner og advokat Jensen. Arbeidstakeren står i slike tilfeller fritt til å si ja eller nei til arbeidet. Arbeidsgiveren er på den andre siden ikke forpliktet til å gi noe tilbud om arbeid. Hver vakt, én ansettelse Dersom vilkårene for midlertidig ansettelse er oppfylt, vil hver tilkallingsvakt være en lovlig midlertidig ansettelse. Tilkallingsavtaler kan eksempelvis være lovlige midlertidige ansettelser ved sykdomsfravær, ferieavvikling, høysesong eller sterk midlertidig økning av arbeidsoppgaver. Har virksomheten derimot permanent behov for ekstrahjelp, vil regelmessig bruk av tilkallingsvakter være i strid med vilkårene for bruk av midlertidige ansettelser, presiserer Jensen. Konsekvensen vil da være at tilkallingsvakten er å anse som fast ansatt i den stillingsprosenten som har vært praktisert, og tilkallingsvakten /ekstrahjelpen har da rett og plikt til å jobbe fast det antall timer som tilsvarer gjennomsnittlig arbeidstid i perioden med tilkalling. Løsning i praksis Bedrifter som har behov for fleksibiliteten som tilkallingsavtaler gir, kan istedenfor en tilkallingsavtale tilby arbeidstakeren en deltidsstilling med mulighet for merarbeid. Dette vil sikre fleksibilitet for arbeidsgiver samtidig som arbeidstakeren får et fast ansettelsesforhold, forklarer Jensen. Ettersom deltidsansatte ikke har krav på overtidstillegg før rammen for alminnelig arbeidstid etter arbeidsmiljøloven er overskredet, plikter ikke arbeidsgiver å betale overtidstillegg for merarbeid. En ansatt i for eksempel 0 prosent fast stilling kan derfor jobbe 70 prosent ekstra i perioder, uten at det medfører krav på overtidstillegg, sier advokaten. Dersom en derimot velger å benytte tilkallingsavtaler, er det viktig at den enkelte vakt tilfredsstiller lovens krav til midlertidige ansettelser, sier Jensen, og utdyper; Særlig er det viktig at den enkelte arbeidstaker ikke har så sterk tilknytning til arbeidet gjennom stillingsvolum og tidslengde at det ikke er et midlertidig behov for økt arbeidskraft som tilfredsstilles, men et fast arbeidsbehov. Vær nøye med at den skriftlige arbeidsavtalen inneholder de påkrevde opplysninger. Bruk gjerne en standard arbeidsavtale. Disse finner du både på nho.no, virke.no og arbeidstilsynet.no. Du kan unngå mange konflikter hvis du har en tydelig arbeidsavtale så tidlig som mulig. Sjekk om vilkåret er oppfylt dersom du skal ansette midlertidig. Undersøk om det finnes ansatte eller tidligere ansatte i virksomheten som har fortrinnsrett før du foretar ny ansettelse. Sjekk om virksomheten er underlagt tariffavtale/hovedavtalen. Her er ansettelse ofte regulert.

18 Januarpris fra kr , (10 x 200 cm) Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 annonser JANUARSALG å DUX 010 (10 x 200 cm), Xoft overmadrass, ben, Vista gavl og Mathilda kappe. Gjelder ved kjøp av komplett sengemiljø bestående av madrass, overmadrass, ben, gavl og kappe. Gjelder til / Kan ikke kombineres med andre tilbud. DUX is a registered trademark owned by DUX Design AB 20. *Beregnet på DUX 010 (10 x 200 cm), Xoft overmadrass, ben, Vista gavl og Mathilda kappe. Gjelder ved kjøp av komplett sengemiljø bestående av madrass, ov % RABATT PÅ ALLE DUX MADRASSER OG SENGETLBEHØR JANUARSALG VERSUS kontinental eller motorseng Fra kr ,- BODYPRNT En klasse for seg SENGER MADRASSER SOVESOFA SENGETØY DUNDYNER KVALTET SENGETØY -0% KVALTET BODYPRNT Visco-elastisk madrass som reagerer SENGER på varme og vekt. nnebygd minne som justerer madrassens grad av MADRASSER hardhet og støtte for å tilpasse seg kroppsvekt og temperatur. SOVESOFA SENGER Badekåper duxiana.no DUXANA Tønsberg. Ollebukta 2. Telefon Åpningstider: mandag fredag 10 18, lørdag SALG -20% S J SENGETØYS SENGETØYSA SENGETØYSA SENGETØYS J J JA A -15% -0% -50%...har startet BODYPRNT Puter og senger Håndklær by VELDA Sengesett Pynteputer Pledd Sengetepper SENGER - M...har startet...har startet SENGER BODYPRNT SENGER...har startet SENGER - MVLLE DUNPRSER SENGER - M by VELDA -20% SENGETØYSA L 70,SENGETØYSA G BODYPRNT BODYPRNT by VELDA BODYPRNT byby VELDA VELDA BODYPRNT VELDA 17 % RABATT PÅ ALLE SENGEPAKKER MED GAVL by OG KAPPE Dundyner fra Januarpris fra kr. 2 20, (10 x 200 cm)* % RABATT PÅ ALLE DUX MADRASSER OG SENGETLBEHØR...har startet Januarpris fra kr , (10 x 200 cm) 15 % -10% J 15 % 0 % 50 % Sovesofaer % 17 % 10 %...har startet 20 % 0 % Moskusdun fra 110,- Følg oss på Facebook og få oppdateringer på nyheter og tilbud Ollebukta2, 2, Tønsberg Tønsberg - -Tlf. Tlf Ollebukta www.seng.no Åpningstider: Alle dager 10-18(15) 10-18(15) duxiana.no

19 Vestfold Blad januar 2014 uke 02 annonser JANUARSALG GJØR ET KUPP PÅ LAGERBL VOLVO V0 AUT SPAR ,- TOPPUTSTYRT LAGERBL M/VNTERHJUL NKLUDERT VOLVO V70 AUT SPAR ,- VOLVO XC70 AWD AUT SPAR 5.000,- TOPPUTSTYRT LAGERBL M/VNTERHJUL NKLUDERT TOPPUTSTYRT LAGERBL M/VNTERHJUL NKLUDERT TLBUDENE GJELDER ET BEGRENSET ANTALL LAGERBLER KOM NNOM SÅ FORTELLER V DEG MER! VÅRE AVDELNGER // Tønsberg Stoltenbergsgt. 54 T: //Holmestrand Hvittingfossv. 151 T: //Sandefjord Nygårdsveien 7 T: //Larvik Sagveien 2-4 T: 1

20 20 NÆRNG Vestfold Blad JANUAR 2014 uke 02 Forebygger fremfor å reparere Mellom eksamenslesing under medisinstudiene i Praha la Andreas Bjørang fra Re planer for et livsstilssenter i Vestfold. Gründer Jeg så at store deler av helsevesenet dreide seg om er å reparere sykdommer som kunne vært unngått, eller i stor grad forhindret, hvis det hadde blitt gjort en annen innsats tidligere, sier han. Brutte nyttårsforsetter Nå på nyåret florerer det av nyttårsforsetter. En god del ønsker å ta nye valg, men innen 14. januar har statistisk sett nesten alle som hadde et nyttårsforsett enten brutt det eller ikke kommet i gang. Mange av årsakene til livsstilsykdommene handler om ting folk velger å gjøre. De aller fleste i dag er relativt godt opplyst om hva som er en god og dårlig livsstil, med tanke på fysisk aktivitet og kosthold, tobakk- og alkoholbruk. Vi ser likevel at trenden går feil vei. Antall personer med overvekt og fedme øker drastisk. Det vi kaller normalvektige er i mindretall i dag. Det er nå unormalt å være slank. Tilfeller med type 2-diabetes har en eksponentiell vekst internasjonalt, men også i Norge. De aller fleste studier konkluderer med at det i veldig stor grad er en livsstilsrelatert årsak til denne sykdommen. Det vi har sett i vår praksis er at folk ikke er bevisst sine egne valg. De velger ut fra her og nå. Det er en lav grad av bevissthet for hvordan de kan sørge for en langsiktig god helse, god funksjonsevne, god arbeidsevne og et godt liv, sier han. Slagordet «Godt liv et bevisst valg!» gjenspeiler noen av temaene han holder flere foredrag om. «Quick fix» Det er viktig at man er mentalt rustet og motivert til å gjøre de endringene man står overfor. Så må man finne ut hva det riktige er for hver enkelt. Vi ser at ved en omlegging av livsstil kan pasienter med høyt blodtrykk og diabetes type 2 redusere, eller i noen tilfeller kvitte seg med medisinene de bruker. Veldig mye av forskningen som gjøres i den medisinske verden er styrt at farmakologiselskapene, som har en intensjon om å selge medisiner. Blant annet har salg og bruk av medisiner for diabetes Vi har gjennom årene bygd opp en solid kompetanse innen behandling av overvekt. type 2 økt enormt på verdensbasis, sier Bjørang, og fortsetter: Vi ser at etter få ukers livsstilsomlegging kan vi i mange tilfeller ta bort medisinene pasientene har brukt i en årrekke. Det er bedre både for pasienten selv og for samfunnet, men det er fortsatt litt enklere å leve slik man liker der og da og ta en pille for å hindre konsekvensene enn å ta en større jobb med å endre måten å leve på. Vi liker en «quick fix», selv om vi helst vil unngå de farlige konsekvensene. Vår visjon er å gi et bidrag til folkehelsen, sier Bjørang. Ville prøve noe annet Mens gründeren bak e2 Helse i Sandefjord gikk på medisinstudiet i Praha jobbet han i alle ferier i Norge i ambulansetjenesten, på sykehus som assistent og etter hvert som legevikar. Han fikk på den måten en fin innføring både i norsk og sentraleuropeisk sykehusvesen. Han begynte ganske sent på medisinstudiet. Som sønn av to leger ville han prøve noe annet, og begynte på veterinærstudier i USA rett etter gymnaset. Etter en tenkepause, der han reiste rundt i verden, begynte han å jobbe som lærervikar og gikk på lærerskole. Han synes yrket var bra, men utdanningen den gangen tok livet av motivasjonen. Han begynte å jobbe i psykiatrien og fant ut at han ville studere medisin. Under medisinstudiene hadde han stor interesse for kirurgi og ortopedi. Det var i de to siste årene på studiet han tenkte mye på forebygging og det å behandle sykdom på en annen måte. Dermed begynte han å legge planer for et livsstilssenter i Vestfold. Ser helheten Etter studiene jobbet han litt på sykehuset i Tønsberg og tok turnustjenesten i Sverige. Allerede da pendlet han litt frem og tilbake, for planleggingsfasen for å etablere et slikt senter hadde begynt. Han sluttet på sykehuset i Tønsberg i 200. Da hadde han bestemt seg for å starte sitt eget senter. forbindelse med det nye

Endringer i arbeidsmiljøloven. Advokat Andrea Wisløff Andrea.wisloff@eurojuris.no /32255546/47465247

Endringer i arbeidsmiljøloven. Advokat Andrea Wisløff Andrea.wisloff@eurojuris.no /32255546/47465247 Endringer i arbeidsmiljøloven Advokat Andrea Wisløff Andrea.wisloff@eurojuris.no /32255546/47465247 Endringer i arbeidsmiljøloven Viktige endringer som trådte i kraft 1. juli 2015: Heving av aldersgrensen

Detaljer

SPØRSMÅL OG SVAR I FORBINDELSE MED EN ANSETTELSESPROSESS

SPØRSMÅL OG SVAR I FORBINDELSE MED EN ANSETTELSESPROSESS SPØRSMÅL OG SVAR I FORBINDELSE MED EN ANSETTELSESPROSESS En ansettelsesprosess starter gjerne med et behov; virksomheten trenger ny kompetanse, oppdragsmengden øker, man må erstatte en som skal slutte/går

Detaljer

Barn som pårørende fra lov til praksis

Barn som pårørende fra lov til praksis Barn som pårørende fra lov til praksis Samtaler med barn og foreldre Av Gunnar Eide, familieterapeut ved Sørlandet sykehus HF Gunnar Eide er familieterapeut og har lang erfaring fra å snakke med barn og

Detaljer

Norsk utgave. Arbeidsmiljøloven. for alle. Best.nr. 584-NO. Arbeidstilsynet

Norsk utgave. Arbeidsmiljøloven. for alle. Best.nr. 584-NO. Arbeidstilsynet Norsk utgave Arbeidsmiljøloven for alle Best.nr. 584-NO Arbeidstilsynet Arbeidsmiljøloven Arbeidsmiljøloven skal sikre trygge tilsettingsforhold, et sikkert arbeidsmiljø og en meningsfylt arbeidssituasjon

Detaljer

Foreldrehefte. Når barn opplever kriser og sorg

Foreldrehefte. Når barn opplever kriser og sorg Foreldrehefte Når barn opplever kriser og sorg I løpet av livet vil alle mennesker oppleve kriser. Mange barn opplever dette allerede tidlig i barndommen. Kriser kan være dramatiske hendelser som skjer

Detaljer

Arbeidstidsbestemmelsene

Arbeidstidsbestemmelsene Arbeidstidsbestemmelsene Partner Johan Hveding e-post: johv@grette.no, mob: 90 20 49 95 Fast advokat Hege G. Abrahamsen e-post: heab@grette.no, mob: 97 08 43 12 Arbeidstid - generelt Arbeidsmiljøloven

Detaljer

BEREDSKAPSPLAN. ved ulykker

BEREDSKAPSPLAN. ved ulykker BEREDSKAPSPLAN ved ulykker Beredskapsplanen skal være et hjelpemiddel for daglig leder, eller annet personell i bedriften, til bruk ved ulykker og dødsfall. Daglig leder har ansvaret for organiseringen

Detaljer

INNLEIE. en veileder for tillitsvalgte. Utfordringer Håndtering Regler Løsninger. - fellesskap i hverdagen

INNLEIE. en veileder for tillitsvalgte. Utfordringer Håndtering Regler Løsninger. - fellesskap i hverdagen Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund INNLEIE en veileder for tillitsvalgte Utfordringer Håndtering Regler Løsninger - fellesskap i hverdagen H Om heftet Fra 1. januar 2013 blir innleide fra

Detaljer

Kvinne 66 kodet med atferdsskårer

Kvinne 66 kodet med atferdsskårer Kvinne 66 kodet med atferdsskårer Målatferd: Redusere alkoholforbruket 1. Sykepleieren: Men det ser ut som det er bra nå. (Ukodet) Pasienten: Ja, nei, det går fort over dette her. 2. Sykepleieren: Gjør

Detaljer

I arbeid under og etter kreft. Informasjon til deg som er arbeidsgiver, arbeidstaker og kollega

I arbeid under og etter kreft. Informasjon til deg som er arbeidsgiver, arbeidstaker og kollega I arbeid under og etter kreft Informasjon til deg som er arbeidsgiver, arbeidstaker og kollega Mange som rammes av kreft er i arbeidsdyktig alder og ønsker å bli værende i jobb. Da kan det være nødvendig

Detaljer

La din stemme høres!

La din stemme høres! Internserien 5/2015 Utgitt av Statens helsetilsyn La din stemme høres! Unge om tilsyn med tjenestene 14 oktober 2015 Kontaktperson: Bente Smedbråten 2 LA DIN STEMME HØRES! Unge om tilsyn med tjenestene

Detaljer

Ikke trekk ut avskjeden i barnehagen!

Ikke trekk ut avskjeden i barnehagen! Ikke trekk ut avskjeden i barnehagen! Unngå å dille og dalle når du leverer barnet i barnehagen. Er du bestemt og tydelig gjør du dere begge en tjeneste. Illustrasjonsfoto: Shutterstock Synes du det er

Detaljer

þ Utfordringer þ Håndtering þ Regler þ Løsninger Innleie en veileder for tillitsvalgte

þ Utfordringer þ Håndtering þ Regler þ Løsninger Innleie en veileder for tillitsvalgte þ Utfordringer þ Håndtering þ Regler þ Løsninger Innleie en veileder for tillitsvalgte Versjon: April 2013 Om heftet Innhold Fra 1. januar 2013 blir innleide fra vikarbyrå eller Som tillitsvalgt på arbeidsplassen

Detaljer

8.4 Ansettelser tillegg

8.4 Ansettelser tillegg 8.4 Ansettelser tillegg De ansatte er i de fleste tilfeller den viktigste ressursen i bedriften. Derfor er det en svært viktig oppgave å finne de rette menneskene til de ulike stillingene i bedriften.

Detaljer

NYHETSBREV ARBEIDSLIV

NYHETSBREV ARBEIDSLIV NYHETSBREV ARBEIDSLIV Desember 2014 Regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven Regjeringen fremmet den 5. og 12. desember 2014 forslag til en rekke, betydelige endringer i arbeidsmiljølovens

Detaljer

Kvinne 66 ukodet. Målatferd: Redusere alkoholforbruket

Kvinne 66 ukodet. Målatferd: Redusere alkoholforbruket Kvinne 66 ukodet Målatferd: Redusere alkoholforbruket 1. Sykepleieren: Men det ser ut som det er bra nå. Pasienten: Ja, nei, det går fort over dette her. 2. Sykepleieren: Gjør det vondt? Pasienten: Ja,

Detaljer

Nye og viktige bestemmelser i arbeidsmiljøloven

Nye og viktige bestemmelser i arbeidsmiljøloven Nye og viktige bestemmelser i arbeidsmiljøloven MEFs Arbeidsgiverkonferanse 25. - 26. mars 2015 Advokat Kåre Bjørlo, Bull & Co Advokatfirma AS LO mener LO-leder Gerd Kristiansen mener velgerne holdes for

Detaljer

PRASKTISK ARBEIDSRETT FOR MEDLEMMER I NORSK ELTAVLEFORENING. 1.2 Avtale Tavleforeningen Langseth advokatforma DA

PRASKTISK ARBEIDSRETT FOR MEDLEMMER I NORSK ELTAVLEFORENING. 1.2 Avtale Tavleforeningen Langseth advokatforma DA PRASKTISK ARBEIDSRETT FOR MEDLEMMER I NORSK ELTAVLEFORENING Quality Hotel Olavsgaard torsdag 12.04.2012. Advokat Gudbrand Østbye, Langseth Advokatforma DA. 1. Innledning 1.1 Kort om Langseth Advokatfirma

Detaljer

Anne-Cath. Vestly. Åtte små, to store og en lastebil

Anne-Cath. Vestly. Åtte små, to store og en lastebil Anne-Cath. Vestly Åtte små, to store og en lastebil Åtte små, to store og en lastebil Det var en gang en stor familie. Det var mor og far og åtte unger, og de åtte ungene het Maren, Martin, Marte, Mads,

Detaljer

MELDING NR 6 2013 (Torsdag 31.oktober 2013)

MELDING NR 6 2013 (Torsdag 31.oktober 2013) 4.14-skvadronen MELDING NR 6 2013 (Torsdag 31.oktober 2013) Mot ny rekord i antall 4.14-fellelser Antallet behandlede 4.14-klager så langt i år oppe i 42. Av disse har 25 endt med fellelse eller kritikk,

Detaljer

Foredrag av Arvid Hauge som han hold på det åpne møte 11.10.11: Litt om det å miste hørselen og kampen for å mestre den

Foredrag av Arvid Hauge som han hold på det åpne møte 11.10.11: Litt om det å miste hørselen og kampen for å mestre den Foredrag av Arvid Hauge som han hold på det åpne møte 11.10.11: Litt om det å miste hørselen og kampen for å mestre den Endringer skjer hele livet, både inne i en og ute i møtet med andre. Ved endringer

Detaljer

VERDT Å VITE OM UTDANNING OG ARBEIDSLIV

VERDT Å VITE OM UTDANNING OG ARBEIDSLIV Yrkesveiledning Å velge yrke kan være vanskelig for alle, men en ekstra utfordring når man har en kronisk sykdom som medfødt hjertefeil å ta hensyn til. Her får du litt informasjon som kan være nyttig

Detaljer

Arbeidsmiljøloven i endring Lønnsbestemmelser. Praktisk regnskap, NBBL, 10. november 2015, Advokat Astrid Flesland, SAMFO

Arbeidsmiljøloven i endring Lønnsbestemmelser. Praktisk regnskap, NBBL, 10. november 2015, Advokat Astrid Flesland, SAMFO Arbeidsmiljøloven i endring Lønnsbestemmelser Praktisk regnskap, NBBL, 10. november 2015, Advokat Astrid Flesland, SAMFO SAMFO er arbeidsgivernes organisasjon organiserer samvirkeforetak innen Coop Boligsamvirket

Detaljer

Hvorfor tar selvstendig næringsdrivende fedre kortere foreldrepermisjon?

Hvorfor tar selvstendig næringsdrivende fedre kortere foreldrepermisjon? Arbeid og velferd Nr 3 // 2009 Hvorfor tar selvstendig næringsdrivende fedre kortere foreldrepermisjon? Av: El isa b e t h Fo u g n e r SAMMENDRAG Fedre som har hele eller deler av sin inntekt som selvstendig

Detaljer

Tilbake på riktig hylle

Tilbake på riktig hylle Tilbake på riktig hylle På IKEA Slependen får mange mennesker en omstart i arbeidslivet. Til gjengjeld får møbelgiganten motiverte medarbeidere og et rikere arbeidsmiljø. Tekst og foto: Ole Alvik 26 Hvor

Detaljer

HÅNDTERING AV SYKMELDTE fra tilretteleggingsplikt til oppsigelse

HÅNDTERING AV SYKMELDTE fra tilretteleggingsplikt til oppsigelse HÅNDTERING AV SYKMELDTE fra tilretteleggingsplikt til oppsigelse Advokat Kari Bergeius Andersen kari@sbdl.no 2 Dagens spørsmål: Hvor langt går denne tilretteleggingsplikten, ut over å avholde dialogmøter

Detaljer

Tvisteløsningsnemnda etter arbeidsmiljøloven

Tvisteløsningsnemnda etter arbeidsmiljøloven Tvisteløsningsnemnda etter arbeidsmiljøloven Vedtaksdato: 01.07.2009 Ref. nr.: 09/8990 Saksbehandler: Helene Nødset Lang VEDTAK NR 43/09 I TVISTELØSNINGSNEMNDA Tvisteløsningsnemnda avholdt møte tirsdag

Detaljer

VENNESLA KOMMUNE MØTEINNKALLING. Administrasjonsutvalget. Dato: 09.06.2015 kl. 8:00 Sted: Ordførers kontor Arkivsak: 15/00011 Arkivkode: 033

VENNESLA KOMMUNE MØTEINNKALLING. Administrasjonsutvalget. Dato: 09.06.2015 kl. 8:00 Sted: Ordførers kontor Arkivsak: 15/00011 Arkivkode: 033 VENNESLA KOMMUNE MØTEINNKALLING Administrasjonsutvalget Dato: 09.06. kl. 8:00 Sted: Ordførers kontor Arkivsak: 15/00011 Arkivkode: 033 Mulige forfall meldes snarest til forfall@vennesla.kommune.no eller

Detaljer

Endringer i arbeidsmiljøloven

Endringer i arbeidsmiljøloven 1 Endringer i arbeidsmiljøloven - Midlertidig ansettelse - Arbeidstid - Aldersgrenser 27. januar 2015 www.svw.no Endringer i arbeidsmiljøloven innledning Proposisjon 39: - Midlertidig ansettelse Proposisjon

Detaljer

TENK SOM EN MILLIONÆ ÆR http://pengeblogg.bloggnorge.com/

TENK SOM EN MILLIONÆ ÆR http://pengeblogg.bloggnorge.com/ TENK SOM EN MILLIO ONÆR http://pengeblogg.bloggnorge.com/ Innledning Hva kjennetegner millionærer, og hva skiller dem fra andre mennesker? Har millionærer et medfødt talent for tall og penger? Er millionærer

Detaljer

Nyheter i lovgivningen på arbeidsgiverområdet Personalsjefsamling for Rogaland 1.9.2015. Advokat Gry Brandshaug Dale

Nyheter i lovgivningen på arbeidsgiverområdet Personalsjefsamling for Rogaland 1.9.2015. Advokat Gry Brandshaug Dale Nyheter i lovgivningen på arbeidsgiverområdet Personalsjefsamling for Rogaland 1.9.2015 Advokat Gry Brandshaug Dale Forarbeider, lovvedtak og kgl. res. Endringer i arbeidsmiljøloven om midlertidige ansettelser

Detaljer

Klubben som arbeidsgiver en kort veiledning

Klubben som arbeidsgiver en kort veiledning Klubben som arbeidsgiver en kort veiledning Kort og godt: En klubb er som arbeidsgiver underlagt de samme forpliktelser etter arbeidsmiljøloven som alle andre arbeidsgivere. Arbeidsmiljøloven gjelder for

Detaljer

Ikke fått forlenget vikariat på grunn av graviditet

Ikke fått forlenget vikariat på grunn av graviditet Ikke fått forlenget vikariat på grunn av graviditet Kvinne hevder at arbeidsgiver forskjellsbehandlet henne på grunn av graviditet, da hun ikke fikk forlenget vikariat, til tross for at det var usikkert

Detaljer

Vi har laget noen tema som vi ønsker å diskutere med dere, men det er viktig for oss at du får sagt din mening og fortalt om dine opplevelser.

Vi har laget noen tema som vi ønsker å diskutere med dere, men det er viktig for oss at du får sagt din mening og fortalt om dine opplevelser. Fokusintervju Deltakere tilfeldig utvalg Boligeiere fra prosjektet Leie til eie Innledning Hensikt: Leie til eie er et prosjektarbeid som startet sommeren 2011. Målet har vært at flere skal kunne eie sin

Detaljer

Hva er bærekraftig utvikling?

Hva er bærekraftig utvikling? Hva er bærekraftig utvikling? Det finnes en plan for fremtiden, for planeten og for alle som bor her. Planen er bærekraftig utvikling. Bærekraftig utvikling er å gjøre verden til et bedre sted for alle

Detaljer

DRØFTINGSPLIKT MED TILLITSVALGTE OM BRUK AV DELTIDSSTILLINGER

DRØFTINGSPLIKT MED TILLITSVALGTE OM BRUK AV DELTIDSSTILLINGER VÅR DATO VÅR REFERANSE 1 08.02.2013 2012/34049 DERES DATO DERES REFERANSE 13.12.2011 12/4229 VÅR SAKSBEHANDLER Tonje Faanes tlf 970 67 266 Arbeidsdepartementet Postboks 8019 Dep. 0030 Oslo SVAR PÅ HØRING

Detaljer

Tvisteløsningsnemnda etter arbeidsmiljøloven

Tvisteløsningsnemnda etter arbeidsmiljøloven Tvisteløsningsnemnda etter arbeidsmiljøloven Vedtaksdato: 31.05.2016 Ref. nr.: 15/23554 Saksbehandler: Hallvar Hyldbakk VEDTAK NR 54/16 I TVISTELØSNINGSNEMNDA Tvisteløsningsnemnda avholdt møte torsdag

Detaljer

Når barn er pårørende

Når barn er pårørende Når barn er pårørende - informasjon til voksne med omsorgsansvar for barn som er pårørende Mange barn opplever å være pårørende i løpet av sin oppvekst. Når noe skjer med foreldre eller søsken, påvirkes

Detaljer

HVORFOR ER DET VIKTIG Å VITE OM RETTIGHETENE SINE, OG HVA BETYR DET I PRAKSIS?

HVORFOR ER DET VIKTIG Å VITE OM RETTIGHETENE SINE, OG HVA BETYR DET I PRAKSIS? HVORFOR ER DET VIKTIG Å VITE OM RETTIGHETENE SINE, OG HVA BETYR DET I PRAKSIS? Under finner du en forenklet versjon av barnekonvensjonen. Du kan lese hele på www.barneombudet.no/barnekonvensjonen eller

Detaljer

Endringer i arbeidsmiljøloven

Endringer i arbeidsmiljøloven Endringer i arbeidsmiljøloven Advokat Annicken Iversen, Thomas Scheen og Bjarne Brunæs BNL Hovedområder 1. Ny adgang til midlertidig ansettelser på generelt grunnlag, samt endring i "fireårsregelen" 2.

Detaljer

Deres ref.:200500830- Vår ref.:954/699/07/øk Dato:21.12.2007 /CRS

Deres ref.:200500830- Vår ref.:954/699/07/øk Dato:21.12.2007 /CRS Y R K E S O R G A N 1 5 A S J O N E N E S S E N T R A L F O R B U N D Arbeid og Inkluderingsdepartementet Postboks 8019 Dep. 0030 Oslo ARBEIDS - OG INKLUDERINGSOEPARTEMENTET MOTTATT 27 DES 2007 Deres ref.:200500830-

Detaljer

Jusfrokost: Arbeidsgivers adgang til innleie og midlertidig ansettelse grensen mot entreprise

Jusfrokost: Arbeidsgivers adgang til innleie og midlertidig ansettelse grensen mot entreprise Jusfrokost: Arbeidsgivers adgang til innleie og midlertidig ansettelse grensen mot entreprise Marianne Kartum 28.08.2013 www.svw.no Simonsen Vogt Wiig Et av Norges største og fremste advokatfirma med 180

Detaljer

Preken 8. mai 2016. Søndag før pinse. Kapellan Elisabeth Lund. Joh. 16, 12-15

Preken 8. mai 2016. Søndag før pinse. Kapellan Elisabeth Lund. Joh. 16, 12-15 Preken 8. mai 2016 Søndag før pinse Kapellan Elisabeth Lund Joh. 16, 12-15 Ennå har jeg mye å si dere, sa Jesus til disiplene. Men dere kan ikke bære det nå. Det er begrensa hvor mye vi mennesker klarer

Detaljer

Tenk deg at en venn eller et familiemedlem har det vanskelig. Tør du å krysse dørstokkmila? Er du god å snakke med?

Tenk deg at en venn eller et familiemedlem har det vanskelig. Tør du å krysse dørstokkmila? Er du god å snakke med? Helse sjekk SINN Bli god Å SNAKKE Tenk deg at en venn eller et familiemedlem har det vanskelig. Tør du å krysse dørstokkmila? Er du god å snakke med? med TEKST OG FOTO: TORGEIR W. SKANCKE På bordet er

Detaljer

«Stiftelsen Nytt Liv».

«Stiftelsen Nytt Liv». «Stiftelsen Nytt Liv». Kjære «Nytt Liv» faddere og støttespillere! Nyhetsbrevet for September 2014 kom litt sent. Mye som skjer om dagen. Men her er altså en liten oppsummering av det som har skjedd i

Detaljer

Tre trinn til mental styrke

Tre trinn til mental styrke Tre trinn til mental styrke Det er enklere å gå gjennom tøffe tider hvis man er mentalt sterk Det er heldigvis mulig å trene opp denne styrken Dette er tre enkle trinn på veien Elin Maageng Jakobsen Gjennomførte

Detaljer

Kreativt, sosialt og nært- vi bruker det vi har lært

Kreativt, sosialt og nært- vi bruker det vi har lært Kreativt, sosialt og nært- vi bruker det vi har lært Formål: 1 Oppdal kommune eier og driver SFO ved alle de kommunale barneskolene. 2 SFO er et åpent tilbud for alle skolebarn fra 1. til 4.trinn. Innhold

Detaljer

Kunne du velge land da du fikk tilbudet om gjenbosetting? Hvorfor valgte du Norge? Nei, jeg hadde ingen valg.

Kunne du velge land da du fikk tilbudet om gjenbosetting? Hvorfor valgte du Norge? Nei, jeg hadde ingen valg. Intervju med Thaer Presentasjon Thaer er 28 år og kommer fra Bagdad, hovedstaden i Irak. Han kom til Norge for tre år siden som overføringsflyktning. Før han kom til Norge var han bosatt ca. ett år i Ron

Detaljer

Innledning. De tre rådene jeg vil ta for meg i denne e boken er: 1. Sett på turboen 2. Bytt jobb 3. Skaff deg flere inntektskilder

Innledning. De tre rådene jeg vil ta for meg i denne e boken er: 1. Sett på turboen 2. Bytt jobb 3. Skaff deg flere inntektskilder TRE RÅD FOR VIDEREKOMNE http://pengeblogg.bloggnorge.com/ Innledning I denne e boken skal jeg ta for meg tre råd for hvordan man kan komme videre, gitt at man har det grunnleggende på plass. Dette er altså

Detaljer

Velkommen som tillitsvalgt i NNN

Velkommen som tillitsvalgt i NNN Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund Velkommen som tillitsvalgt i NNN Veiledning for nye tillitsvalgte Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund NNN er et forbund i LO med 28 500 medlemmer

Detaljer

Saksnr.: 09/2516 Lovanvendelse: Likestillingsloven 4 annet ledd, jf. 3 tredje ledd Dato: 13.09.10

Saksnr.: 09/2516 Lovanvendelse: Likestillingsloven 4 annet ledd, jf. 3 tredje ledd Dato: 13.09.10 SAMMENDRAG 11/1687 En kvinne mener [instituttet hun arbeidet på] la vekt på hennes uttak av foreldrepermisjon da de skulle ansette en prosjektmedarbeider for en forlenget prosjektperiode. Ombudet kom frem

Detaljer

Samhandlingsmøter i virksomheten Godt samarbeid i form av jevnlige møter med vernetjenesten og tillitsvalgt er i seg selv forebyggende.

Samhandlingsmøter i virksomheten Godt samarbeid i form av jevnlige møter med vernetjenesten og tillitsvalgt er i seg selv forebyggende. VEILEDER FOR HÅNDTERING AV PERSONALSAKER 1. Innledning God ledelse, en sunn og åpen organisasjonskultur basert på en ryddig organisering og fornuftig fordeling av arbeidsoppgaver, vil normalt kunne forebygge

Detaljer

DEN GODE VILJE av Ingmar Bergman

DEN GODE VILJE av Ingmar Bergman DEN GODE VILJE av Ingmar Bergman Scene for mann og kvinne. Manus ligger på NSKI sine hjemmesider. Dette er historien om foreldrene til Ingmar Bergman. Henrik er en fattig, nyutdannet prest som har forelsket

Detaljer

Konsekvenser av endringene i arbeidsmiljøloven i 2015. Bjørg Anne Rynning, Negotia

Konsekvenser av endringene i arbeidsmiljøloven i 2015. Bjørg Anne Rynning, Negotia Konsekvenser av endringene i arbeidsmiljøloven i 2015 Bjørg Anne Rynning, Negotia Storstreik mot foreslåtte endringer Massiv protest mot ny arbeidsmiljølov 28. januar 2015 STOR deltakelse utenfor Stortinget

Detaljer

Informasjon til ungdom om tvangsekteskap Hva kan du bestemme selv?

Informasjon til ungdom om tvangsekteskap Hva kan du bestemme selv? Informasjon til ungdom om tvangsekteskap Hva kan du bestemme selv? Om du kan ha kjæreste? Om du skal gifte deg? Når du skal gifte deg? Hvem du skal gifte deg med? Sara, 18 år Sara har en kjæreste som foreldrene

Detaljer

Hva trenger din bedrift for å kunne tilby arbeid til mennesker som ønsker en ny hverdag? PROSJEKT UT I JOBB

Hva trenger din bedrift for å kunne tilby arbeid til mennesker som ønsker en ny hverdag? PROSJEKT UT I JOBB Hva trenger din bedrift for å kunne tilby arbeid til mennesker som ønsker en ny hverdag? PROSJEKT 22 HVORDAN LYKKES MED NY MEDARBEIDER? I mange år har Kirkens Bymisjon Drammen hatt gleden av å formidle

Detaljer

Kristin Ribe Natt, regn

Kristin Ribe Natt, regn Kristin Ribe Natt, regn Elektronisk utgave Forlaget Oktober AS 2012 Første gang utgitt i 2012 www.oktober.no Tilrettelagt for ebok av Type-it AS, Trondheim 2012 ISBN 978-82-495-1049-8 Observer din bevissthet

Detaljer

På sporet av helhetlig og sammenhengende hjelp? Møteplassen, Norsk ergoterapeutforbund 09.02.2011 Faglig rådgiver/førstelektor Arve Almvik

På sporet av helhetlig og sammenhengende hjelp? Møteplassen, Norsk ergoterapeutforbund 09.02.2011 Faglig rådgiver/førstelektor Arve Almvik På sporet av helhetlig og sammenhengende hjelp? Møteplassen, Norsk ergoterapeutforbund 09.02.2011 Faglig rådgiver/førstelektor Arve Almvik Høgskolen i Sør-Trøndelag, Avdeling for sykepleierutdanning Postadresse:

Detaljer

Kan du være synlig på jobben?

Kan du være synlig på jobben? Kan du være synlig på jobben? om arbeidslivets møte med lesbiske og homofile www.utdanningsforbundet.no Hvis jeg skulle la være å fortelle elevene at jeg er homofil, ville jeg gitt dem et signal om at

Detaljer

HMS-O-LØP HARSTAD FREDAG 23. SEPTEMBER 2011

HMS-O-LØP HARSTAD FREDAG 23. SEPTEMBER 2011 POST NR 1 Er det lov å arbeide alene? A. Ja, men ikke på natt B. Ja, det er tillatt såfremt arbeidsgiver har vurdert arbeidssituasjonen som forsvarlig C. Nei, man skal aldri være færre enn to på jobb Kan

Detaljer

Husarbeid, tilsyn og pleie i privat arbeidsgivers hjem eller hushold

Husarbeid, tilsyn og pleie i privat arbeidsgivers hjem eller hushold Arbeidstilsynet Forskrift, best.nr. 572 Forskrift om Husarbeid, tilsyn og pleie i privat arbeidsgivers hjem eller hushold Forskrift til arbeidsmiljøloven fastsatt ved Kronprinsregentens resolusjon 5. juli

Detaljer

Likestillings- og diskrimineringsombudet viser til henvendelse fra A av 6. juni 2008.

Likestillings- og diskrimineringsombudet viser til henvendelse fra A av 6. juni 2008. ANONYMISERT VERSJON AV UTTALELSE I SAK 08/911 Likestillings- og diskrimineringsombudet viser til henvendelse fra A av 6. juni 2008. A mener Nortura BA X forskjellsbehandlet henne i strid med likestillingsloven

Detaljer

My Home består nå av 4 ansatte og 14 barn.

My Home består nå av 4 ansatte og 14 barn. Årsrapport 2011 2011 Året 2011 ble nok et godt år for My African Aid Organisation. Vi startet året med et håp om å kunne utvide vårt arbeide i Sierra Leone. Det skulle vise seg at vi fikk gjennomført.

Detaljer

INFORMASJONSBREV JANUAR 2016

INFORMASJONSBREV JANUAR 2016 INFORMASJONSBREV JANUAR 2016 Vinn Industri Drammen AS Et riktig godt nytt år til alle På Vinn er vi godt i gang med et nytt spennende år og sender her ut informasjon for året som kommer. Her finner du

Detaljer

Begreper fra arbeidslivet

Begreper fra arbeidslivet Begreper fra arbeidslivet Arbeidstid og ansettelse Laget ved Sjefsgården VO Arbeids-giver en som gir arbeid til noen sjefen Arbeids-taker en som får arbeid Heltid Du har full jobb. Full jobb er det samme

Detaljer

Fest&følelser Del 1 Innledning. Om seksualitet. http://suntogsant.no/kursdeler/innledning-om-seksualitet/

Fest&følelser Del 1 Innledning. Om seksualitet. http://suntogsant.no/kursdeler/innledning-om-seksualitet/ Fest&følelser Del 1 Innledning Om seksualitet http:///kursdeler/innledning-om-seksualitet/ Dette er manuset til innledningen og powerpoint-presentasjonen om seksualitet. Teksten til hvert bilde er samlet

Detaljer

PAMA Proffice ArbeidsMarkedsAnalyse Sandnes, 3. november 2014

PAMA Proffice ArbeidsMarkedsAnalyse Sandnes, 3. november 2014 PAMA Proffice ArbeidsMarkedsAnalyse Sandnes, 3. november 2014 1 2 Om lederundersøkelsen Spørreundersøkelsen er gjennomført av Respons Analyse AS for Proffice i perioden 19.09 15.10.2014 Et landsrepresentativt

Detaljer

Fra Prop 39 L Det mangler ikke på gode intensjoner

Fra Prop 39 L Det mangler ikke på gode intensjoner 1 Endringer i AML Fra Prop 39 L Det mangler ikke på gode intensjoner Regjeringen ønsker et trygt, fleksibelt, familievennlig og inkluderende arbeidsliv som skal være preget av trygge og anstendige arbeidsvilkår

Detaljer

HUND BET MANN. Av kandidat 7

HUND BET MANN. Av kandidat 7 HUND BET MANN Av kandidat 7 Innhold: 1 Innledning 2 Spillets start 2.0.1 Valgfri regel: Mysterier 2.1 Hovedpersoner 2.1.1 Valgfri regel: Saker uten hovedperson. 2.2 Spillederen 2.2.1 Valgfri regel: Fast

Detaljer

Lover som regulerer arbeidslivet

Lover som regulerer arbeidslivet Lover som regulerer arbeidslivet Modul I Radisson Blu Gardermoen 1. 2. september 2014 Advokatfullmektig/spesialrådgiver Avdeling for Jus og Arbeidsliv Foto: Colourbox L Lover som regulerer arbeidslivet

Detaljer

Nyhetsbrev for helsearbeiderfag

Nyhetsbrev for helsearbeiderfag Nyhetsbrev for helsearbeiderfag Helsefagarbeider på nattevakt s. 2 Hverdag med turnus s. 4 En smak på yrkeslivet s. 6 God lønnsutvikling for helsefagarbeidere s. 8 IS-1896 02/2011 Helsefagarbeider på nattevakt

Detaljer

Kvinne ble diskriminert på grunn av graviditet da arbeidsgiver ikke ønsket å inngå skriftlig arbeidskontrakt og arbeidsforholdet opphørte

Kvinne ble diskriminert på grunn av graviditet da arbeidsgiver ikke ønsket å inngå skriftlig arbeidskontrakt og arbeidsforholdet opphørte Kvinne ble diskriminert på grunn av graviditet da arbeidsgiver ikke ønsket å inngå skriftlig arbeidskontrakt og arbeidsforholdet opphørte En kvinne mente seg diskriminert på grunn av graviditet da arbeidsgiver

Detaljer

Presentasjon av «Skiens modellen» Gode innkjøp stopp de useriøse Tønsberg 27. november 2014

Presentasjon av «Skiens modellen» Gode innkjøp stopp de useriøse Tønsberg 27. november 2014 Presentasjon av «Skiens modellen» Gode innkjøp stopp de useriøse Tønsberg 27. november 2014 Hvem er jeg? Sven E. Kristoffersen spesialrådgiver på eiendom i Skien kommune Har jobbet i Skien kommune i 20

Detaljer

Barnehagedagen 2015. Stian Sigurdsen

Barnehagedagen 2015. Stian Sigurdsen Barnehagedagen 2015 Stian Sigurdsen Ny stortingsmelding om likestilling Kapittel 2.2 Barnehagen Kunnskap og kompetanse om kjønn og likestilling Innsats for økt kompetanse om kjønn og likestilling Menn

Detaljer

REKRUTTERING OG OPPFØLGING AV ANSATTE

REKRUTTERING OG OPPFØLGING AV ANSATTE REKRUTTERING OG OPPFØLGING AV ANSATTE Annecke Brantsæter Jenssen 18. Juni Innhold Rekruttering - ansettelse Før ansettelse Selve ansettelsen Prøvetid Fravær Korreksjon og opphør av arbeidsforhold Navn

Detaljer

Fakta om psykisk helse

Fakta om psykisk helse Fakta om psykisk helse Halvparten av oss vil oppleve at det i en kortere eller lengre periode fører til at det er vanskelig å klare arbeidsoppgavene. De aller fleste er i jobb på tross av sine utfordringer.

Detaljer

Foto: Veer Incorporated. Spørsmål om døden

Foto: Veer Incorporated. Spørsmål om døden Foto: Veer Incorporated Spørsmål om døden Hvilken plass har døden i samfunnet og kulturen vår? Både kulturell og religiøs tilhørighet påvirker våre holdninger til viktige livsbegivenheter, og i alle kulturer

Detaljer

Prosjekt. Halvårs-rapport. til fordypning. Eva-Anita Thorsen 2MKA. 7.Januar, 2010

Prosjekt. Halvårs-rapport. til fordypning. Eva-Anita Thorsen 2MKA. 7.Januar, 2010 1 0 Prosjekt 7.Januar, 2010 til fordypning Eva-Anita Thorsen 2MKA Halvårs-rapport 0.1 innhold 2 INFO SIDE Innhold 2 Innledning 3 Hoveddel 4-8 Avslutning 9 Logg 10-12 Bakside 13 0.2 innledning 3 Innledning

Detaljer

Din ansettelse hos oss: Arbeidsavtale. Oppdragsbekreftelse. Medarbeidersamtale/oppfølging. Taushetsplikt. Oppsigelse og oppsigelsesfrist

Din ansettelse hos oss: Arbeidsavtale. Oppdragsbekreftelse. Medarbeidersamtale/oppfølging. Taushetsplikt. Oppsigelse og oppsigelsesfrist Du er fast ansatt i Right Bemanning AS fra du har fått et aktivt oppdrag av oss. Vi utbetaler lønn/feriepenger, og vi innbetaler skattetrekk og arbeidsgiveravgift. Selv om du er ansatt hos Right bemanning,

Detaljer

SERVICEHEFTE for Dagligvarebutikker i Finnøy Kommune

SERVICEHEFTE for Dagligvarebutikker i Finnøy Kommune SERVICEHEFTE for Dagligvarebutikker i Finnøy Kommune 1 Innholdsfortegnelse Heftets hensikt 3 Våre forventninger til deg 4 Turister 5 Lykkes du så lykkes naboen 6 Serviceholdninger internt 7 Våre holdninger

Detaljer

Mitt hjem- Min arbeidsplass. Utfordringer i samhandling mellom tjenestemottaker og tjenesteyter

Mitt hjem- Min arbeidsplass. Utfordringer i samhandling mellom tjenestemottaker og tjenesteyter Mitt hjem- Min arbeidsplass Utfordringer i samhandling mellom tjenestemottaker og tjenesteyter 1 2 Prosjektgruppen Foto: Ingunn S. Bulling 3 Hvorfor har vi jobbet med dette prosjektet Mennesker med utviklingshemning

Detaljer

Arbeidstid. Forslag til forbedringer i arbeidsmiljøloven

Arbeidstid. Forslag til forbedringer i arbeidsmiljøloven Arbeidstid Forslag til forbedringer i arbeidsmiljøloven Det aller viktigste er å ha et lønnsomt og effektivt næringsliv som kan omstille seg til nye tider Sentralbanksjef Øystein Olsen, Årstalen 2013 Forbedringer

Detaljer

Den reviderte arbeidsmiljøloven vil den virke etter hensikten? LOs olje- og gasskonferanse Gerd Kristiansen

Den reviderte arbeidsmiljøloven vil den virke etter hensikten? LOs olje- og gasskonferanse Gerd Kristiansen Den reviderte arbeidsmiljøloven vil den virke etter hensikten? LOs olje- og gasskonferanse Gerd Kristiansen Takk for muligheten til å snakke om dette temaet, som er en av de viktigste sakene LO og fagbevegelsen

Detaljer

Manus til episodene ligger ikke ute, men serien kan sees på HBO. Scenen er hentet fra episode You Are the Wound. HANNAH

Manus til episodene ligger ikke ute, men serien kan sees på HBO. Scenen er hentet fra episode You Are the Wound. HANNAH GIRLS av Lena Dunham Scene for to kvinner Manus til episodene ligger ikke ute, men serien kan sees på HBO. Scenen er hentet fra episode You Are the Wound. INT. I LEILIGHETEN TIL OG.KVELD Vent, så du kjøpte

Detaljer

NAV har for 20.de året foretatt en landsdekkende bedriftsundersøkelse hvor NAV Vestfold er ansvarlig for vårt fylke.

NAV har for 20.de året foretatt en landsdekkende bedriftsundersøkelse hvor NAV Vestfold er ansvarlig for vårt fylke. NAV i Vestfold Bedriftsundersøkelsen 214 1. Bakgrunn NAV har for 2.de året foretatt en landsdekkende bedriftsundersøkelse hvor NAV Vestfold er ansvarlig for vårt fylke. Formålet er å kartlegge næringslivets

Detaljer

Arbeidsgivers tilretteleggingsplikt for arbeidstakere som er sykemeldte eller har redusert arbeidsevne

Arbeidsgivers tilretteleggingsplikt for arbeidstakere som er sykemeldte eller har redusert arbeidsevne Arbeidsgivers tilretteleggingsplikt for arbeidstakere som er sykemeldte eller har redusert arbeidsevne Historisk sett var arbeidsforhold et kontraktsforhold mellom arbeidsgiver og arbeidstaker, hvor arbeidstakers

Detaljer

SØSKEN SJALUSI. SØSKENSJALUSI: Ikke alltid lett å takle for store og små. FOTO: Istockphoto

SØSKEN SJALUSI. SØSKENSJALUSI: Ikke alltid lett å takle for store og små. FOTO: Istockphoto SØSKEN SJALUSI SØSKENSJALUSI: Ikke alltid lett å takle for store og små. FOTO: Istockphoto Slik takler du søskensjalusi Søskensjalusi takler du best ved å vise at du aksepterer barnas følelser selv om

Detaljer

Vinterdrift eller permittering Finnes det løsninger?? NAML 19. juni 2014 Bjarne Brunæs Advokat MNA BNL

Vinterdrift eller permittering Finnes det løsninger?? NAML 19. juni 2014 Bjarne Brunæs Advokat MNA BNL Vinterdrift eller permittering Finnes det løsninger?? NAML 19. juni 2014 Bjarne Brunæs Advokat MNA BNL Permitteringsinstituttet er vesentlig innskjerpet! Regelendringene fra 1.januar 2014 Arbeidsgiverperioden

Detaljer

Arbeidstid muligheter og begrensninger i regelverket. Gardermoen, 31. mars 2014 Advokat Cecilie R. Sæther

Arbeidstid muligheter og begrensninger i regelverket. Gardermoen, 31. mars 2014 Advokat Cecilie R. Sæther Arbeidstid muligheter og begrensninger i regelverket Gardermoen, 31. mars 2014 Advokat Cecilie R. Sæther Tema for innlegget Muligheter og utfordringer i arbeidstidsbestemmelsene Ny bestemmelse om deltidsansattes

Detaljer

SORG HOS BARN. som mister nærmeste omsorgsperson. Arbeidskrav i oppvekst og yrkesetikk-perioden. Gruppe FLU10-f1

SORG HOS BARN. som mister nærmeste omsorgsperson. Arbeidskrav i oppvekst og yrkesetikk-perioden. Gruppe FLU10-f1 SORG HOS BARN som mister nærmeste omsorgsperson Foto: Ruzzel Abueg Arbeidskrav i oppvekst og yrkesetikk-perioden Gruppe FLU10-f1 Helene Schumann, Linn Natalie Martinussen, Ruzzel Abueg, Siri Jeanett Seierstad

Detaljer

Mystiske meldinger. Hei, Arve Sjekk mailen din. Mvh Veiviseren

Mystiske meldinger. Hei, Arve Sjekk mailen din. Mvh Veiviseren 1 Mystiske meldinger Arve fisker mobilen opp av lomma. Han har fått en melding. Men han kjenner ikke igjen nummeret som sms-en har kommet fra. «Pussig,» mumler han og åpner meldingen. «Hva er dette for

Detaljer

Sammenligning av sykefraværsstatistikker i KS, SSB og enkeltkommuner

Sammenligning av sykefraværsstatistikker i KS, SSB og enkeltkommuner Sammenligning av sykefraværsstatistikker i KS, SSB og enkeltkommuner Bakgrunnen for dette notatet er forskjeller i statistikker for sykefraværet utarbeidet av SSB, KS og enkeltkommuner. KS, SSB og de fleste

Detaljer

20. Skadeforbyggende arbeid et felles ansvar

20. Skadeforbyggende arbeid et felles ansvar 20. Skadeforbyggende arbeid et felles ansvar Av skade blir man klok men ikke rik. Per Vetaas Vesta Forsikring AS per.vetaas@vesta.no Endringene i næringslivet går raskere og risikobildet blir stadig mer

Detaljer

Oversikt over endringer i arbeidsmiljøloven 2015

Oversikt over endringer i arbeidsmiljøloven 2015 24.06.2015 Oversikt over endringer i arbeidsmiljøloven 2015 Endringer i AML fra 1. juli 2015 Midlertidige ansettelser Fireårsregelen Beredskapsvakt Gjennomsnittsberegning Overtid Søn- og helgedagsarbeid

Detaljer

VIKARHÅNDBOK 2010 Versjon August 2010

VIKARHÅNDBOK 2010 Versjon August 2010 VIKARHÅNDBOK 2010 Innhold 1. Formål med vikarhåndboken... 3 2. Om Think Silvercon... 3 3. Think Silvercon AS personalpolicy... 3 4. Ved ansettelse hos Think Silvercon... 3 5. Forventninger og muligheter

Detaljer

Felles sorg/ kriseplan for Kåfjord barnehager

Felles sorg/ kriseplan for Kåfjord barnehager Felles sorg/ kriseplan for Kåfjord barnehager Kontaktpersoner for deltakelse i sorg- og krisearbeid Nødtelefon ved ulykker: 113 Øyeblikkelig hjelp på dagtid: 415 76 543 Kåfjord prestekontor: 777 18 114

Detaljer

BLÅGRUPPA NOVEMBER UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

BLÅGRUPPA NOVEMBER UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG BLÅGRUPPA NOVEMBER UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 45 BASEUKE 4. Vi jobber med eventyret «Gutten som aldri var redd» 5. Vi jobber med eventyret «Gutten som aldri var redd» 6. 7. Vi jobber med

Detaljer

Eventyr og fabler Æsops fabler

Eventyr og fabler Æsops fabler Side 1 av 6 En far, en sønn og et esel Tekst: Eventyret er hentet fra samlingen «Storken og reven. 20 dyrefabler av Æsop» gjenfortalt av Søren Christensen, Aschehoug, Oslo 1985. Illustrasjoner: Clipart.com

Detaljer

Forord 3. Fritid i forbindelse med helg og høytid 4. Søndagsarbeid, Aml 10-10 5. Daglig og ukentlig arbeidsfri, Aml 10-8 5

Forord 3. Fritid i forbindelse med helg og høytid 4. Søndagsarbeid, Aml 10-10 5. Daglig og ukentlig arbeidsfri, Aml 10-8 5 1 Innholdsfortegnelse side Forord 3 Fritid i forbindelse med helg og høytid 4 Søndagsarbeid, Aml 10-10 5 Daglig og ukentlig arbeidsfri, Aml 10-8 5 F1, F2, F3, F4 og F5 markering 7 Ulike måter å utarbeide

Detaljer