TELEMARK. Avis. 18 år i. Nr mars Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS!

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015. Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS!"

Transkript

1 TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Nr mars Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 ELEKTRISK MERCEDES-BENZ B-KLASSE MAZDA6 MED FIREHJULSTREKK XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS!

2 2 18. mars 2015 Trond Johnsen Salgssjef Lassen Auto 1. Hva var din første bil? - 1. Det var en Ford Cortina 1600GT. 2. Hva kjører du nå? - 2. I dag kjører jeg en Mazda CX Hvorfor bør kundene velge Mazda? - Fordi Mazda byr på biler med premiumfølelse, kraftige motorer, kvalitet og masse utstyr til en fornuftig pris. 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/ hun skal velge bil? - Behov, sikkerhet, følelse og lommebok. 5. Hva er årets biltrender (utseende, farge, utstyr)? - 5. SUV-er i forskjellige størrelser, 4x4, høyt utstyrsnivå og ikke minst: automatgir 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - Små el-biler til bykjøring tror jeg på pr. i dag. Men Salgssjef dagens el-biler krever for mye planlegging Lassen i forhold Auto til langkjøring/feriebruk. Det er kjedelig å stå som nummer fem i ladekøen midt i fellesferien Hva er ditt beste bilminne? - Da jeg som guttunge kjørte alene rundt på skogsbilveiene, mens far plukket bær. 8. Hva er ditt verste bilminne? - Det var den gangen jeg ble stående fast i en gruset motbakke med campingvogn på slep, og det var for smalt til å snu... Trond Johnsen 9. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - Vi har ikke sett det siste innen motorteknologi og sikkerhetsutstyr; utviklingen går hele tiden mot lavere forbruk og mye utstyr. 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Range Rover Sport, klargjort for jakt og friluftsliv. Den er stor og flott, men dessverre altfor dyr for en fattig bilselger, man kan jo få minst fire Mazda CX-5 til samme pris;-) STOR PEUGEOT-KAMPANJE KOM OG PRØVESYKLE! Peugeot Kisbee Enkelt og trygt å sykle i byen i full frihet takket være LED-belysning som standard foran og bak - for bruk i all slags vær. CE CE-122 er en hybrid sykkel fra Peugeot utstyrt med et 37V batterisystem med Egoing - 10Ah litium-ion batteri som gir en rekkevidde på opptil ca 50 km. Utstyrt med Shimano Nexus 7 girsystem, gaffel og sal designet for en komfortabel tur på veien. Kjøp nå, betal til høsten! CE CE-132 fra Peugeot - gjenoppdag gleden av å sykle med bistand av elektrisk motor! CE- 132 er en hybrid sykkel fra Peugeot utstyrt med et 37V batterisystem med Egoing - 10Ah litium-ion batteri som gir en rekkevidde på opptil ca 50 km. Utstyrt med Shimano Nexus 7 girsystem, gaffel og sal designet for en komfortabel tur på veien. MT MT-02 Peugeot Mountain E-Bike fra Peugeot dedikert til de som elsker eventyr uten å ofre komforten av pedalassistanse. MT-02 er utstyrt med Panasonic 250 Watts batterimotor - 8.8Ah Li-Ion-batteriet gir en rekkevidde på inntil 100 km. Aluramme med Shimano SLX/ Lavt tyngdepunkt. Store 27,5'' felger. Panasonic elektronikk, kontroller og Shimano SLX, Tektro Draco hydrauliske skivebremser og lett vekt! Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Få med hjelm på kjøpet Reg/klargjøringsomkostninger på kr 1000,- tilkommer Telemarks største mopedforhandler! Tlf.: Fax: Åpent: Mandag - torsdag: tirs-ons-fre: Lør: 11-15

3 Årgang 18 - nr 4 3 VOLVO XC60 AWD MED HØYESTE UTSTYRSNIVÅ nå i mars KR 5 295,- PR. MND* VINTERHJUL INKLudert PRIVATLEIE XC60 D4 163HK AWD AUTOMAT* Vi designet Volvo XC60 for å gi deg frihet uansett vær og kjøreforhold. Nå gir vi deg enda større frihet med PrivatLeie et smartere bilhold rett og slett. Bestill PrivatLeie før påske, og månedsprisen inkluderer XC60 AWD med automatgir, høyeste utstyrsnivå «Summum», samt vinterhjul. Kontakt oss for prøvekjøring! LES MER PÅ VOLVOCARS.NO *STARTLEIE/ETABLERINGSGEBYR KR ,-. MÅNEDSLEIE KR 5 295,- OG TOTALPRIS KR ,- VIL VARIERE MED RENTENIVÅET. 3 ÅRS BINDINGSTID. KJØRELENGDE KM. ALLE PRISER ER INKL. MVA. Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Tilbudet gjelder ved bestilling av ny 2015-modell ut mars 2015 eller så langt lageret rekker. Gj.sn. forbruk 6,4 l/100 km, CO 2 -utslipp 169 g/km. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr.

4 4 18. mars 2015 B Electric! Nye B-Klasse Electric Drive er en kompromissløs familiebil. Til tross for et kompakt ytre, har bilen egenskaper som gir hele familien en bedre hverdag. Rekkevidden er på inntil 230 km* og den spreke elektriske motoren yter hele 180 hk. Samtidig har bilen plass til fem voksne, og har et klasseledende bagasjerom på 501 liter. B-Klasse Electric Drive har også komfort og sikkerhet i overlegen Mercedes-Benz kvalitet. 100% elektrisk. 0% kompromisser. Endelig er den her! Nye B-Klasse Electric Drive fra kr ,- *Med tilleggsutstyret Range Plus. Standard rekkevidde inntil 200 km. Rekkevidden vil variere avhengig av en rekke faktorer som kjørestil, varme- og kjølebehov, kjørerute og forvarming. Pris er inkludert levering Oslo. Bildet kan avvike fra tilbudt modell. Importør: Bertel O. Steen AS. CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP NYE D-MAX SPONSER -ALT ANNET ER KOPIER! TROOPER EDITION Fåes som både 2 og 4-hjulsdrift Nye Jeep Cherokee Kr ,- Spekket med utstyr TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil SE DEN HOS OSS! Motoralternativer: 120 hk 140 hk 170 hk HELT NYE JEEP RENEGADE Fra kr ,- Fra kr ,- +mva 2.0 diesel, 170 hk, 9-trins automatgir Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km NÅ OGSÅ SOM MAGNUM! Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon dørs & 4 dørs. 3,5 TONN TREKKVEKT! 2 dørs Extended Cab. BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! Salg Service Verksted Delelager Petit Grafi sk AS - Skien

5 Årgang 18 - nr 4 5

6 6 18. mars 2015 Grenland Auto - Skien Bil NYTT DESIGN: Nye Passat er blitt lavere, bredere og har fått rettere linjer enn forgjengeren. PASSAT ER KÅRET TIL ÅRETS BIL En jury bestående av nærmere 60 motorjournalister fra en rekke europeiske land har nylig kåret Årets Bil Ikke uventet falt valget på Volkswagen Passat, smiler en storfornøyd Jarle Midtbø ved Skien Bil. Volkswagen Passat ble lansert i 1973, og er en av tyskernes største suksesshistorier gjennom tidene. Nå er Volkswagens folkeflaggskip, lansert i fjor i åttende generasjon, kåret til Årets bil i Europa. OVERLEGEN SEIER Det skjedde dagen før den store bilutstillingen i Genève åpnet for pressen, og kunngjøringen ble gjort av juryleder Håkan Matson fra den svenske avisen Dagens Industri. Bilen fikk hele 340 poeng, og hadde med det god margin ned til Citroën C4 Cactus som endte på andreplass. - Det var liten tvil om hvor seieren skulle ende, nesten 100 poeng skilte de to som havnet øverst på listen, forteller Midtbø. GODT TILFREDS Han innrømmer at dette er en kåring som det er knyttet stor prestisje til, og at de derfor er meget godt tilfreds med resultatet. - Dette er den største kåringen i sitt slag, og vi er naturligvis veldig stolte over utmerkelsen. Når jeg sier at resultatet var som forventet har det sammenheng med den gode mottakelsen bilen har fått over hele Europa. Den gjorde oss trygg på at vi hadde gode vinnersjanser, forklarer Midtbø. EKSTRA MORSOMT Konkurransen startet med 31 kandidater, som i finalen ble til syv biler. Her var de øvrige bilene BMW 2-serie Active Tourer, Ford Mondeo, Mercedes-Benz C-klasse, Nissan Qashqai og Renault Twingo. - Det er ingen tvil om at Passaten var oppe mot noen seriøse utfordrere, og derfor er det ekstra morsomt at juryen landet på «vår» bil, sier Tommy Nikolaisen ved Grenland Auto. SNART SOM HYBRID Han forteller at nye Passat har solgt meget godt etter lanseringen i fjor, og tror at salget bare vil fortsette å øke. At modellen snart kommer til Norge som ladbar hybrid, er heller ingen bakdel. - Med et forbruk på 0,20 liter per mil, er dette en modell som skulle passe det hjemlige markedet perfekt. Vi forventer lansering i løpet av høsten her til lands, og har stor tro på at dette er en modell som vil ha bred appell. De siste årene har vist at norske bileiere er sugne på småspiste ladehybrider. Velger man en Volkswagen Passat får man en solid og romslig familiefrakter, som også er særdeles miljøvennlig og billig i drift. Stort bedre kan det vel neppe bli, avslutter han. FORNØYDE: Jarle Midtbø og Tommy Nikolaisen er godt tilfreds med at Volkswagen Passat for kort tid siden ble kåret til Årets Bil i Europa. EKSKLUSIV: Interiøret er oppgradert og forbedret med en dominerende infotainment-skjerm. GODT PLASS: Volkswagen Passat er fortsatt blant de største familiefrakterne i sin klasse.

7 Årgang 18 - nr 4 7 KIA FEIRER 20 ÅR I NORGE MED JUBILEUMS- MODELLER STAPPFULLE AV UTSTYR! Sportage fra SPAR ,- Sportage Jubileum fra , ,- Pr mnd fra 2.595,-* Nå får du vår bestselger Kia Sportage i en utstyrsspekket jubileumsutgave med bl.a fullintegrert NAVI, automatisk klimaanlegg, ryggekamera, skinninteriør, xenonlys, 17 alufelger og mye mer, til en helt fantastisk god pris og med Norges beste garanti på hele 7 år. Bestill prøvekjøring og les mer om alle jubileumsmodellene på Pr mnd fra 1.249,-* Pr mnd fra 1.695,-* Pr mnd fra 2.298,-* FACELIFT FACELIFT FACELIFT *Sportage: ,- kontant. Picanto: ,- kontant. Rio, Venga, C eed: ,- Kontant. 8 år. Inkl. alle gebyrer. Nom. rente 4,95%. For fullstendige betingelser se butikk. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. Pr mnd fra 2.425,-* Picanto fra Picanto Jubileum fra Rio fra Rio Jubileum fra Venga fra Venga Jubileum fra cee d Kombi fra cee d Kombi Jubileum fra , , , , , , , ,- Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-) levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 86 g/km, forbruk fra 0,33 l/mil v/bl. kjøring. Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Kontakt: Christoffer Hansen: Direkte

8 8 18. mars 2015 Mazda6 Nå også med FORVENTNINGER: - En høy andel nordmenn foretrekker kombinasjonen firehjulstrekk og automatgir, og vi forventer at det blir stor etterspørsel etter nye Mazda6, sier Kjetil Lassen ved Lassen Auto. AUTOMATGIR OG 4X4 LASSEN AUTO En høy andel nordmenn foretrekker kombinasjonen firehjulstrekk og automatgir. Nå har også Mazda bestemt seg for å tilby nettopp dette, i deres ansiktsløftede versjon av familiefrakteren Mazda6 Fra og med 2015 modellene vil man få stasjonsvognutgaven av Mazda6 med firehjulstrekk, automatgir og japanernes anerkjente dieselmotor på 2,2-liter (150/175 hk). Men den nye kombinasjonen er ikke alt. MYE NYTT - Mazda6 har vært igjennom en omfattende facelift, og er blitt betydelig oppgradert rund baut. Modellen har blant annet fått et helt nytt infotainmentsystem med en 7-tommers skjerm, head-up display, elektronisk håndbrekk og varme i baksetene, forteller Trond Johnsen ved Lassen Auto i Skien. MINDRE STØY Å heve komforten har vært et av de prioriterte områdene for Mazda. Det har resultert i et forbedret fjæringssystem i bilen, som skal bidra til å redusere støynivået på ulendt underlag. - Tallene fra fabrikken forteller at støynivået er falt med rundt 10 prosent på grovt underlag, og hele 25 på motorvei. Man vil med andre ord få en helt ny kjøreopplevelse i den nye utgaven av Mazda6, understreker selgeren. ØKT SIKKERHET Også sikkerhetssystemet i-activsense er ytterligere forbedret, og bidrar til å gjøre modellen tryggere enn noen gang. - I den nyeste versjonen av i-activsense overvåker blindsonesensoren et større område, noe som er med på å redusere farene for at uheldige situasjoner skal oppstå. Dessuten har man en autobrems som fungerer bakover i lave hastigheter, og en såkalt Rear Cross Traffic Alert som skanner cirka sju meter bakover. Det bidrar til å eliminere sjansene for å støte inn i noe når man rygger, forklarer han. KONKURRANSEDYKTIGE PRISER Med Mazda6 stasjonsvogn og kombinasjonen av kraftige dieselmotorer og fi rehjulstrekk har japanerne for alvor meldt seg på i kampen om de norske kundene. Og med en prislapp som ligger godt under de argeste konkurrentene, satser den lokale forhandleren på å tiltrekke seg stor oppmerksomhet. - Det er ingen tvil om at vi syns det er morsomt å kunne tilby så mye bil, til en så rimelig penge. Nye Mazda6 starter på cirka kroner med utstyrsnivå Vision. Topputgaven med 175-dieselhester, automatgir og Optimum- utstyrsnivå vil koste omtrent kroner. Vi er stolte av nyheten, og ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til prøvekjøring, avslutter Trond Johnsen ved Lassen Auto. LINJELEKKER: Mazda6 har et moderne design med markante, buede linjer. 4x4: Nå får du Mazda6 stasjonsvogn med japanernes velkjente dieselmotor på 2,2-liter, automatgir og firehjulstrekk.

9 Telemark Årgang 18 - nr 4 9 Nye Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 PASSAT Passat Comfortline 120 TDI stv. Kampanjepris: kun ,Kundebesparelse , Front Assist med City nødbremsfunksjon Cruise control Parkeringssensorer foran og bak LED hovedlys foran med LED kjørelys DAB+ digitalt radiomottak Handsfree Bluetooth Tåkelys foran Knekollisjonspute på førersiden Automatisk avblendbart og el.innklappbare sidespeil Sportkomfortseter Multifunksjonsratt i skinn Klimaanlegg og kontrollpanel bak Composition Media CD/radio med minnekortleser og 6,5 skjerm Tilbudet gjelder på et begrenset antall biler i mars. Velkommen til prøvekjøring! Skien Bil AS Volkswagenforhandlerne Skien Bil og Grenland Auto Telemarksveien Skien Tlf: Grenland Auto AS Langmyrvn. 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: Nøkkelfri start «Keyless Go» Sideairbags også for baksetene Takreling i sort 17 lettmetallfelger med 215/60-17 dekk Reservehjul Fjernbetjent parkeringsvarmer Svingbart hengerfeste

10 mars 2015 MOTORFORUM KLARE FOR UTLEVERING: Da Motoravisa besøkte MotorForum i forrige uke sto disse to Renault Zoe i hallen og ventet på nye eiere. Utenfor bygget sto en hel rad klare for utlevering. - Etterspørselen etter Zoe er veldig bra om dagen, slår Glenn Jacobsen fast. RENAULT ZOE ØKER REKKEVIDDEN Når Renault om kort tid lanserer en oppgradert versjon av el-bilen Zoe vil det være med klassens lengste rekkevidde. Det er bare en av forbedringene som er gjort i den populære modellen. Zoe kommer med Renaults nyutviklede elektriske motor R240, og et helt nytt batteri med elektronisk styringssystem. - Det reduserer forbruket av elektrisk energi under kjøring, hvilket bidrar til at man kan kjøre lenger for hver lading. Med en rekkevidde på hele 240 kilometer vil Renault Zoe være best i klassen, understreker Glenn Jacobsen ved MotorForum i Skien. RASKERE LADETID Motoren har et nytt ladesystem som også reduserer ladetidene. - Det såkalte Cameleon-ladesystemet gjør at batteriet lades raskere ved lave effektnivåer (3,6 kw og 11 kw). Det betyr at hjemmelading vil ta kortere tid enn hva den gjør i dag; utregninger viser at ladetidene er redusert med omlag 10%, forteller selgeren. MER EFFEKTIV Den nye R 240 motoren er mindre enn sin forgjenger, men likevel mer effektiv. - Ingeniørene har klart å utvikle en synkron elektromotor som leverer 65 kw og har et dreiemoment på hele 220 Nm. Gjennom integrering og mer presis sammensetning av modulene samt et forenklet kjølesystem, har motoren blitt mindre uten at det påvirker ytelsen, forklarer Glenn. I LØPET AV MARS Han forteller at nye Zoe vil bli lansert i løpet av denne måneden, og at bilen kommer med en innholdsrik utstyrspakke. - Wallbox til hjemmelading samt montering av denne er inkludert på alle modellene. For kundene innebærer dette en besparelse på mellom og kroner, avhengig av hvilken elektrikerjobb som må gjøres. Fra utstyrsnivå Intens Easy Charge leveres bilene med en universal ladekabel fra Zaptek, som virker både på IT og TN nettverk med vanlig stikkontakt. Kabelen har en verdi på kr eks. mva. Ellers får alle nye Zoe-eiere gratis hurtiglading på Fortums ladestolper i Norge, som man blant annet finner ved en rekke Kiwibutikker og McDonald s-restauranter. NYE PRISER Som følge av de vesentlige forbedringene er prisene på nye Zoe oppjustert ørlite grann. - Innstegsmodellen Life Easy Charge koster nå kr ,-, mens Intens Easy Charge fås fra kr ,-. Toppmodellen Intens Supercharge har en pris på kr ,- opplyser Glenn Jacobsen ved MotorForum i Skien. KLASSELEDENDE: Med el-bilen Zoe har Renault truffet blink i det norske markedet. Om kort tid kommer bilen i en oppgradert versjon med klasseledende rekkevidde.

11 Årgang 18 - nr 4 11 NYHET! 2015 MAZDA6 AWD NÅ MED 4-HJULSTREKK! Kr ,- Inkl. vinterhjul Lev. Skien OPPLEV FAMILIEBILEN PÅ NY! Mazda6 har nå blitt oppgradert. Interiøret er løftet til et nytt nivå og den kommer nå med firehjulsdrift og flere aktive sikkerhetssystemer som får deg og familien din trygt frem, uansett vær og underlag. Et nytt radarbasert system overvåker området bak bilen og fremover er sikten optimal takket være de nye adaptive LED-frontlyktene, som automatisk blender ned fjernlyset kun der det forstyrrer øvrig trafikk. Ja, definitivt: 2015 Mazda6 er på alle måter en garanti for kompromissløs sikkerhet og kjøre glede. Alt pakket inn i et dynamisk og sportslig design. PRØVEKJØR MAZDA6 AWD! 2015 Mazda6, drivstofforbruk kombinert kjøring 3,9-6,4 l/100 km, CO2-utslipp g/km, NOx 7-55 mg/km. Alle nye Mazda personbiler selges med 5 år/ km nybilgaranti, 12 års rustbeskyttelsesgaranti, 3 års lakkgaranti og inntil 10 års Mazda Veiassistanse. Kjørbekk Tlf: Din Mazda -forhandler i Telemark! Bedriftsveien 96, 3735 Skien. Tlf Åpningstider: Man-fre: Tors: Lør:

12 mars 2015 OPPGRADERTE: De populære småbilene Kia Venga og Kia Rio har vært gjennom betydelige forbedringer. PRESENTERER TO OPPGRADERTE SMÅBILER Fem år etter lanseringen av den første Kia Venga, har den populære flerbruksbilen fått en betydelig oppgradering. Også Kia Rio, som de siste årene har vært en av merkets mest solgte modeller, har vært igjennom en skikkelig facelift. Nye Venga har fått et sofistikert utseende, nye lettmetallfelger og et utvidet spekter av ekstrautstyr. I tillegg har modellen flere praktiske løsninger, større fleksibilitet og er selvsagt minst like pålitelig som før, sier Christoffer Hansen ved Star Bil på Rødmyr. ROMSLIGERE Venga har fått en ny grill, og kombinerte tåkelys og LED-kjørelys. Bak er det kommet en horisontal kromlist mellom de nye LED-baklysene. Innvendig er bilen utstyrt med mørkere metallelementer, samt kontrasterende lyse detaljer for å heve kvalitetsfølelsen. - Ellers vil man legge merke til den helt nye midtkonsollen, og den store navigasjonsskjermen (sju tommer). Dessuten er bilen blitt romsligere - takket være en akselavstand på hele 2615 mm og en takhøyde på 1600 mm. Baksetet kan splittes 60/40, og kan foldes flatt ned i gulvet for et fleksibelt og romslig lasterom, sier Christoffer. LAVT UTSLIPP Venga leveres med tre ulike bensin- og dieselmotorer, fra 90 til 125 hk. Motorene med manuell girkasse leveres med Kia Start/Stop (ISG) teknologi, som bidrar til et meget lavt forbruk og dertil redusert utslipp. - Modellene som er utstyrt med ISG har et CO2-utslipp helt ned i 114 gram per kilometer (gjelder biler med 1.4-liter CRDi dieselmotor), opplyser selgeren. OPPFRISKET STIL Småbilen Rio har vært en av Kias mest populære modeller de senere årene. Nå har bilen fått en visuell overhaling, som blant annet omfatter oppgradert utvendig styling. - Under ledelse av Kias sjefsdesigner Peter Schreyer har designteamet gitt Rio en ny grill og ny støtfanger med tåkelys. Tre nye aluminiumsfelger (tilgjengelig i 15-, 16- og 17-tommer) gir Rio en oppfrisket ny stil. Det er også utformet en ny støtfanger bak, forteller Christoffer. HØYERE KOMFORT Interiøret har blitt lysere og friskere med krom rundt luftdysene i dashbordet, og en nyutviklet midtkonsoll. I tillegg kan man velge mellom flere nye stoff- eller skinnkvaliteter, samt nyeste generasjon navigasjon med 7-tommers berøringsskjerm og DAB-radio. - Mer moderne interiør, og et nivå av komfort og plass som er på topp i denne klassen gjør at vi har store forventninger til nye Rio. Modellen leveres for øvrig med fire ulike motorer, fra 70 til 109 hk. I likhet med Venga er alle modeller med manuell girkasse tilgjengelig med Kias Start/Stop-teknologi, avslutter Christoffer Hansen ved Star Bil på Rødmyr. NYTT DESIGN: Både Kia Venga og Kia Rio har fått nye designelementer utvendig og innvendig. POPULÆR: - Kia Rio har vært en av våre bestselgere de siste årene, sier Christoffer Hansen ved Star Bil på Rødmyr.

13 Årgang 18 - nr % EGENKAPITAL - 10ÅR NEDBETALING FRIHETTIL Å VÆRE LEKEN Outback automat diesel/bensin 4WD Fra kr: , ,- pr. mnd. Subaru Forester 4WD Fra kr: ,- Subaru XV 4WD Fra kr: , ,- pr. mnd ,- pr. mnd. *(150hk diesel eller 175 hk. bensin. (Inkludert aut.gir og metallic lakk) Gjelder levert Skien. Frakt- og leveringsomkostninger vil variere ellers i landet. Alle priser er inkl. mva. Årsavgift kommer i tillegg. Det tas forbehold om evt. endringer i spesifikasjoner fra fabrikk, endringer i bilavgifter og valutakurser, samt skrive- og trykkfeil. Bildene kan avvike fra tilbudte modeller.

14 mars 2015 KAMPANJEPRISER PÅ SOMMERDEKK VI HAR TESTVINNERNE! Vi har Drop-In kø! FAST LAVPRIS PÅ VÅRT ContiSport Alnac 4G Summerstar Sport 3 (Produsert av Continental) Tiffando komplette felgpakker Dekkhotell Petit Grafi sk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. Komplett med felg og dekk 18 fra kr ,- 19 fra kr ,- 20 Fra kr ,- Foto: Styrk Fjærtoft Trondsen DE NYE EL-SCOOTERNE FÅR DU HOS OSS! Klassifisert som sykkel! Toppfart 25 km/t med pedal og elektrodrift! Rekkevidde inntil 70 km! Ingen sertifikater trengs! Anbefalt fra år og oppover! Fra kr ,- VI TILBYR: Hjulskift Dekkhotell Dekkrep. Frontrute Rep./bytte *(Personbil) Felg rep. Felgretting Med mer! LØRDAGSÅPENT! ÅPENT: MANDAG - FREDAG (18) LØRDAG Dekkspesialisten Skien AS Dekkspesialisten Porsgrunn AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Hydrovegen 1C, 3933 Porsgrunn Følg oss på Facebook! Alle priser er inkl. mva, miljøavgift og ferdig montert på felg. Hjulskift 75,- pr. felg. Ta kontakt for andre dimensjoner og dekkmerker.

15 Årgang 18 - nr RENAULT ZOE Lengst rekkevidde - raskest hjemmelading NÅ INKLUDERT 5 ÅRS FRI HURTIGLADING UNIVERSAL LADEKABEL FRI MONTERING AV WALLBOX Verdi ,- * KR ,- VW e-up! BMW i3 og VW e-golf NISSAN Leaf KIA Soul RENAULT ZOE KM NEDC Rekkevidde ** RENAULT ZOE ENESTE ELBIL MED WALLBOX OG MONTERING INKL. I PRISEN For optimal og sikker lading tilbyr Renault to ladeløsninger inkl i prisen. Ladetid med 3,6 kw wallbox er ca 5 t og 40 min og kun 100 minutter med 11 kw wallbox (0-80%). * I en kampanjeperiode er 5 år gratis hurtiglading på Fortums ladestasjoner inkludert på alle modellene samt den nye universal ladekabelen som fungerer i vanlig strømuttak (ekstrautstyr på Zoe Life). ZOE LIFE Easy Charge fra kr (inkl 3,6 kw wallbox). ZOE Intens Easy Charge fra kr (inkl 3,6 kw wallbox). ZOE Intens Supercharge fra kr (inkl. 11 kw wallbox). Se renault.no for mer info vedr vilkår for montering av wallbox og grunnlag for estimert kundeverdi for 5 års hurtiglading. Universal ladekabel leveres ut fra 1 august ** NEDC=New European Driving Cycle. Prisene er inkl frakt/lev Oslo.

16 mars 2015 Bertel O. Steen NÅ SOM EL-BIL: I stedet for å utvikle en helt egen produksjonsmodell har Mercedes-Benz tatt utgangspunkt i en eksisterende modellrekke og lagt til en elbilvariant. B-klasse Electric Drive er en elektrisk versjon av B-klasse, som kompletterer den øvrige produktlinjen MERCEDES-BENZ LANSE Mercedes-Benz har valgt å lansere en av sine eksisterende modeller som sin første el-bil. B-klasse Electric Drive er en elektrisk versjon av B-klasse, som kompletterer den øvrige produktlinjen. Istedet for å utvikle en helt egen produksjonsmodell har Mercedes- Benz tatt utgangspunkt i en eksisterende modellrekke, og lagt til en elbilvariant. B-klasse Electric Drive er en elektrisk versjon av B-klasse, som kompletterer den øvrige produktlinjen, forteller merkeansvarlig Espen Thorstensen ved Bertel O. Steen i Skien. GOD REKKEVIDDE Den elektriske drivlinjen er levert av Tesla, og Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive har en oppgitt rekkevidde til 200 kilometer, avhengig av kjørestil og -forhold. Som eneste modell i klassen har de et tilvalg som gjør det mulig å forlenge rekkevidden gjennom tilgang til ytterligere batterikapasitet. - Standardutgaven har tilgang til 28 kwt, men velger man «Range Plus»- pakken får man tilgang til drøye 30 kwt ekstra, forteller Espen. EKSTRA EFFEKT Han legger til at det er energisparende elementer som mørke sidevinduer, varme i frontruta samt isolerte dører og tak som gjør det mulig å hente ut ekstra effekt av batteriet. Pakken har en tilleggspris på kr. 6840,- og gir en maksimal kjøre - lengde på 230 kilometer per lading. Antirustbehandling på vårt autoriserte verksted BILGLASS - REPARASJONER - EU-KONTROLL - KILOMETERSERVICE - DEKK/FELG Vi gir 10% i avslag nå i mars! Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare for behandling etter tidligere «synder». VI ER LEDENDE PÅ ANTIRUST-BEHANDLING GODKJENT AV Du får GRATIS LÅNEBIL når vi antirustbehandler din bil hos oss! Herre, Rafnesveien 10 Telefon Åpent: mandag-fredag Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten!

17 Årgang 18 - nr 4 17 Knut M. Lie, Espen Thorstensen, Steffen Sørlie ER TO NYE MODELLER PREMIUM FØLELSE Mercedes-Benz ønsker selvsagt å leve opp til sin velkjente status også i elbilsegmentet, og det merkes på kvalitetsopplevelsen i nye B-klasse Electric Drive. - Dette gjelder særlig komforten i kupeen, som virkelig byr på premium følelse. Dessuten er både sikkerhets-og «infotainment»-systemene (kommunikasjon, førerinformasjon og underholdning) blant de beste på markedet i dag. NY STASJONSVOGN I 2013 presenterte Mercedes-Benz den kompakte sedanen CLA, og modellen solgte som varmt hvetebrød her til lands. Nå, to år senere, kommer stasjonsvognen kalt CLA Shooting Brake. Modellen har fått et bagasjerom som rommer hele 495 liter, og justerer man fram bakseteryggen får man plutselig 100 liter ekstra bak. Legger du ned baksetet øker tallet til hele 1354 liter. Med det skulle nyheten passe for mange norske familier. KOMBIMODELL Navnet Shooting Brake indikerer at dette er noe mer enn bare en stasjonsvogn. Betegnelsen stammer fra den tiden da aristokratene trengte en vogn til å frakte våpen til og fra jakt. Senere ble karosseriformen kjent på sportslige biler hvor det skulle være plass til golfbagen. - Man kan gjerne kalle bilen for en kombimodell; her introduserer Mercedes- Benz en familiebil der design, sportslighet, plass og komfort går opp i en høyere enhet, forklarer Espen. GUNSTIG PRISET Den rimeligste utgaven har en 1,6-liter bensinmotor på 122 hestekrefter under panseret, og koster fra kroner. Shooting Brake kan også leveres med firehjulstrekk (CLA SB 250 4Matic), og koster per i dag fra kroner. Rimeligere versjoner vil bli tilgjengelig i løpet av høsten. - Kom innom oss for å se de to nye modellene fra Mercedes-Benz, oppfordrer Espen Thorstensen ved Bertel O. Steen i Skien. PEUGEOT TREFFER 100% MED SIN NYE STASJONSVOGN Vi Menn Bil - 9/2014 AUTOMATPAKKE KUN KR ,-* 6-trinns automatgir Metallic lakk Vinterhjul m/alufelg Total verdi = ,- SPAR = ,- Vi Menn Bil Klikk.no Aftenposten.no BT.no 9/ PEUGEOT 308 SW FRA KR ,- Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen. CO 2 utslipp fra 85 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 0,32 l/mil. *Gjelder alle nye 308 modeller med automat. Forbehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Bertel O. Steen Telemark Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.:

18 mars 2015 Grenland Auto I etterkant av premieren på Fifty Shades of Grey har Grenland Auto kåret vinneren i konkurransen om en Audi A3 Sedan til fri benyttelse i to måneder. Vinneren ble mor og datter Karlsen, henholdsvis Sølvi og Kristina, fra Porsgrunn. Det var under en happening arrangert av Audi-forhandleren i Porsgrunn at de to meldte seg på i konkurransen. På vei inn til den eksklusive filmvisningen ble alle de inviterte damene fotografert. I etterkant er bildene blitt lagt ut på Facebook, og det bildet som ble delt flest ganger fram til den 26. februar vant konkurransen. Etter en hektisk sluttspurt, der flere bilder var med i kampen om den gjeve premien, var det altså to bla Karlsen som stakk av med seieren. DELER PÅ BILEN For Kristina hadde nemlig tatt med seg moren på premierefesten, og hun nyter nå godt av gevinsten. - Siden Kristina bor i Oslo, er jeg så heldig å ha bilen i ukedagene. Men når Kristina er hjemme i helgene er det hun som kjører den, forteller Sølvi, som er strålende fornøyd med gevinsten. - Dette er helt fantastisk, vi storkoser oss med bilen, smiler hun. INTENS SLUTTSPURT Sølvi innrømmer at de aldri tok seieren GLADE: Det var en glad mor og datter som fikk overrakt premien av Tommy Nikolaisen ved Grenland Auto i begynnelsen av mars. Innfelt er bildet som stakk av med seieren. MOR OG DATTER VANT DRØMMEBILEN for gitt, og at det siste døgnet før det hele skulle avgjøres ble svært hektisk. - Dagen før fikk vi litt småpanikk for da var det ganske jevnt mellom oss og de som lå nærmest. Men vi gjorde en ekstra innsats for å få folk til å dele bildet, og heldigvis var det nok. Nå er vi bare så lykkelige! FORELSKET Den splitter nye Audien ble overlevert i begynnelsen av måneden, og Sølvi har allerede kjørt den nok til å danne seg et godt inntrykk. - Jeg må bare innrømme at jeg er forelsket. Nå håper jeg at jeg vinner i Lotto, slik at vi kan kjøpe oss en slik bil. Jeg har kjørt den til og fra Oslo, og den er bare helt fantastisk! Den ligger som en drøm på veien, gir en deilig følelse og kjennes veldig trygg. AUDI-ENTUSIAST For Sølvi er det ingen overraskelse, hun kjenner nemlig godt til modellen fra før.- For noen år siden kjøpte jeg en A3 sammen med sønnen min, og den var vi også veldig godt fornøyd med. Når det er sagt så må jeg understreke at den nye utgaven er enda bedre. Jeg er spesielt begeistret for interiøret og de mange geniale løsningene som fins i bilen. Dette er rett og slett luksus på høyt nivå!å dele, for - klarer Tommy. VÅRKLARE BRUKTBILER FRA GRENLAND AUTO! 14 Audi A1 Sportback Ambition S-Line km kr ,- 13 Volkswagen Passat Alltrack 2,0 TDI km kr ,- 13 Volkswagen Golf 85 TSI A7 TREND km kr ,- 11 Audi A3 2,0 TDI Quattro Sportback km kr ,- 13 Audi A4 2,0 TDI 120 hk km kr ,- 12 Audi A1 1,6 TDI 105 Hk Ambition km kr ,- 10 Volkswagen Golf Plus TDI Comfortline km kr ,- 14 Audi A3 140 TFSI S-TRONIC AMBITION km kr ,- 12 Skoda Fabia 1,6 TDI CR 90hk Monte Carlo km kr ,- Rimlig finansiering fra 0,- kontant LÅN INNTIL 7 ÅR Inge Damm-Larsen Bruktbilansvarlig Tlf Volkswagen Sharan 2,0 TDI 140 HK km kr ,- 14 Volvo V60 D2 Summum 110g km kr ,- Grenland Auto AS Langmyrveien Porsgrunn - Tlf.: Åpningstider: man-fre tors lør Audi A6 allroad 2,7 TDI 190 hk Quattro km kr ,- Følg oss på Facebook for nyheter og tilbud!

19 Årgang 18 - nr 4 19 Norges beste bilkjøp? Skoda Octavia Scout 4x4 180 hk turbobensin med DSG automat SIMPLY CLEVER Utrolig pris Kr ,- Inkludert: Scout styling og 17 cm bakkeklaring Webasto parkeringsvarmer med fjernkontroll Bi-xenon lys Navigasjonsystem DAB+ radio med touchskjerm Ryggesensorer Ryggekamera Delingsnett Setevarme bak Bluetooth handsfree Cruisecontrol Frontassist, automatisk nødbrems Ekstra mørke ruter Metallic lakk Vinterhjul på alu.felg avtagbart hengerfeste Og mye mer Nå lanseres den helt nye ŠKODA Octavia Scout. En røff utgave av en av Norges mest populære stasjonsvogner. Firehjulstrekk er standard, bakkeklaringen høyere og karosseri og understell forsterket for å kunne takle utfordringene på veien. Kjørekomforten er førsteklasses og veigrepet suverent. At ŠKODA Octavia Scout er et smart valg bekreftes av prisen, og pressen. Les mer på octavia.no. For fullstendig liste over standard- og ekstrautstyr og prøvekjøring se SKODA.no. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Drivstofforbruk og CO2-utslipp fra 4,1 liter/100km, 88 gr/km. Priser er inkl. frakt og levering. Årsavgift og reg. omk. kommer i tillegg.

20 mars Vær rask! Kun få biler igjen! Caddy 4MOTION Fra 937,- * /mnd eks. mva. Startleie/etabl.geb kr. Månedsleie: 937 kr og totalpris: kr vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid, kjørelengde: km. Caddy 4MOTION Rabatt: ,- * eks. mva. Vinteren er her. Og Volkswagen Nyttekjøretøy har tilbud som varmer. Vurderer du et Nyttekjøretøy fra Volkswagen kan tiden være inne denne vinteren. Med Norges beste utvalg av varebiler finner du garantert en modell som passer ditt behov. Nå har vi har fått utvidet perioden for kampanjetilbudene på våre mest populære utstyrspakker til ut mars eller så langt lageret rekker. Besøk oss for prøvekjøring og se alle tilbudene på Volkswagen Nyttekjøretøy. Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. *Tilbudet gjelder for kjøp av ny Volkswagen Caddy tom eller så langt produksjonen rekker. Volkswagen Caddy fra ,- eks. mva. veiledende pris levert Oslo inkl. leveringsomkostninger. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring Caddy 0,52-0,66 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell har utstyr ut over standard. Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien. Tlf.: Velkommen til en hyggelig handel! Jan-Øivind Westeng-Hansen Odd-Ivar Gundersen NÅ KOMMER VÅREN! Har fått inn nye kawasaki ki 2015 til lager RIEJU MRT 50 Fra , DERBI XTREME 2015 pris ,- Få den til 2014 pris: ,- KJØP MOPED TIL GAMMEL PRIS NÅ RIEJU MRT 50 PRO Kun ,- KEEWAY RY6 Kun ,- KAWASAKI Z1000 PEUGEOT SPEEDFIGT 3 Kun ,- KUN FÅ IGJEN TIL GAMMEL PRIS KAWASAKI Z800

21 Årgang 18 - nr 4 21 HEVER STANDARDEN: Med en unik kombinasjon av luksus, plass, fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet vil nye Volvo XC90 heve standarden for SUV-segmentet. Volvo XC 90 er rett rundt hjørnet! AUTOSTRADA JORKJEND Eksklusivt design, nettbrett-løsning, diamantslipte brytere - og nesten knappefritt dashbord. Kombinasjonen av ypperste luksus, stor plass og komfort på alle kanter er hva den splitter nye Volvo XC90 byr på. I følge Per Rune Christoffersen ved Autostrada Jorkjend i Skien innebærer det en helt ny bilhverdag for eierne. En XC90 er mer enn bare en bil. Det nye interiøret er det mest eksklusive som noen gang er designet for en Volvo. Det henter inspirasjon fra Volvos skandinaviske opphav, som er internasjonalt kjent for å kombinere det siste innen teknologi og vakkert design. I nye XC90 er kun de fineste materialene brukt for å skape en helhet av luksus, sier salgssjefen. NETTBRETTLØSNING Han legger til at det i utformingen er tatt i bruk flere nyvinninger som vil gjøre opplevelsen av flaggskipet til noe helt spesielt. - Det mest nyskapende er en konsoll med berøringsskjerm av typen nettbrett, som utgjør hjertet i det helt nye styringssystemet for bilen. Systemet er så godt som knappefritt, og gir føreren en helt ny måte å kontrollere bilen på. Dessuten gir det tilgang til en rekke internettbaserte tjenester. FIREHJULSDRIFT ER STANDARD I Norge blir det standard med firehjulsdrift og automatgir, og alle bilene som kommer til landet i første omgang leveres med syv seter. - Modellutvalget består av to dieselutgaver, D4 og D5, med henholdsvis 190 og 225 hk. Foretrekker du bensin har du tre valgmuligheter; T5 med 254 hk, T6 med 320 og toppmodellen T8 med hybrid drivlinje på til sammen 400 hk. HØYT UTSTYRSNIVÅ Laveste pris på nye Volvo XC90 er kroner. For det beløpet får du en bil med D4 dieselmotor, i utstyrsnivå Kinetic. Salgssjefen understreker at Inscription har et meget høyt utstyrsnivå, og er nok modellen flest vil velge. OGSÅ HYBRID Miljøhensynet er en av bærebjelkene i Volvos modellprogram. Derfor lanseres XC90 også som ladbar hybrid - omtrent samtidig med de øvrige modellene. - Hybridteknologien som benyttes er ikke ulik den som brukes i V60, men dieselmotoren erstattes av en bensinmotor som sammen med elmotoren gir rundt 400 hk uten å slippe ut mer enn 60 gram CO2 per kilometer. Det i seg selv er jo smått mirakuløst, smiler Christoffersen. Til kun kroner og et meget gunstig avgiftsnivå er dette allerede en salgssuksess. Det viktig å understreke at denne modellen er svært påkostet; blant annet er girvelgeren laget i ekte Orrefors-krystall. Volvos flaggskip XC90 kommer til Autostrada Jorkjend i løpet av mai, avslutter Per Rune Christoffersen. KOMMER SNART: I mai vil den nye XC90 være på plass i salgshallen til Autostrada Jorkjend. - Vi gleder oss veldig til å kunne presentere den for våre kunder, sier Per Rune Christoffersen.

22 mars 2015 CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! Alfa Romeo Guiletta FIAT PANDA 4X4 PRISBOME! Kun ,- Fiat 500 Italian edition PRISBOMBE! Norges billigste 4X4 Kun ,- Fiat 500L med 4x4 "Årets varebil i Europa 2011" Doblo øker mest! MULTIJET, DIESEL Kun ,- Fra ,- Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon Fiat Scudo - 5m3 og 6m3 3-seter Fiat Doblo Cargo - 3,4m3 og 4,2m3 Fra ,- eks. mva. Fra ,- eks. mva. Salg Service Verksted Delelager Velkommen til verksted. Bosch Car Service Verksted for alle bilmerker! I Bataljonvegen på Kjørbekk holder verk stedet Bulder til (tidligere Mesta Verksted). Verkstedet har god kompetanse på bil, lastebil og større kjøretøyer. - Mange vet ikke at de kan komme til oss med privatbilen. Vi er et Bosch Car Service-verksted og her er vi 8 mekanikere, kundemottager i tillegg til daglig leder Karl Gustav Olsen. - Hos oss får du profesjonell hjelp til hyggelige priser. Bosch Car Service er verdens største vekstedskjede på det frie ettermarkede. I Norge er det over 110 verksteder fordelt over hele landet. Vi får vår kompetanse fra Bosch - de leverer orginal deler og diagnose- og testeutstyr, sier Karl Gustav med et smil. verksted avd. Skien utfører følgende typer oppdrag: TIME- BESTILLING PKK for alle typer kjøretøyer Hjul innstillingskontroll Service og vedlikehold av AC-anlegg Produksjon av hydraulikkslanger Salg av dekk, batterier og olje Service/rep. av Ponsse skogsmaskiner Service/rep. på alt av biler, maskiner og traktorer Reparasjoner (mekaniske, sveising, hydralikk og elektro) Delbetal ditt kjøp med Bosch Car Service-kortet SPLITT REGNINGEN PÅ: Service Dekk Klimaanlegg Eller...? Kreditt på inntil kr ,- Del opp betalingen rentefritt i 4 til 12 mnd. Kun 1.900,-* Ta vårsjekken hos oss! 18 punkts vårsjekk inkl. oljeskift m/filter Ønsker du i tillegg hjulskift, betal kun 100,- ekstra! *Gjelder inntil 5 l. olje og personbil inntil 3,5 tonn ut april. Bulder maskin har over 50 års erfaring med anleggsmaskiner. Vi representerer kjente kvalitetsmerker som Atlas, Kato, Terex, Finlay, Menzi Muck og Multihog. Velg oss fordi vi er din kompetente totalleverandør - tilgjengelig over hele landet! Bataljonvegen Skien Tlf.: E-post: verksted Åpningstider: Mandag - fredag OLJESKIFT/SERVICE EU-KONTROLL SKIFTING AV REGISTERREIM REPARASJONER For everything your car needs.

23 Årgang 18 - nr 4 23 TELEMARK BIL Topp-SUV i volumsegmentet Mens mange av konkurrentene har valgt å satse på crossover-modeller basert på tohjulstrekk, er Renegade en fullblods SUV i velkjent Jeep-ånd. En skikkelig kraftplugg bygget med solide materialer, vintage designdetaljer og premium kjøreopplevelse. Den oppleves lettkjørt i byen, samtidig som du får følelsen av å kjøre en stor-suv på landeveien. Mens mange av konkurrentene har valgt å satse på crossover-modeller basert på tohjulstrekk, er Renegade en fullblods SUV i velkjent Jeep-ånd. En skikkelig kraftplugg bygget med solide materialer, vintage designdetaljer og premium kjøreopplevelse. Den oppleves lettkjørt i byen, samtidig som du får følelsen av å kjøre en stor-suv på landeveien. PRODUSERT I EUROPA Nye Renegade er første Jeep-modell som tydeliggjør samarbeidet mellom Fiat og Chrysler. Bilen er utviklet av Jeep i USA, men produseres på Fiats nyrenoverte Melfi -fabrikk i Italia. - Nyheten har en sterk personlighet og riktig størrelse for kombinert bruk i byen, terrenget og lengre turer på landeveien. Designet er robust, muskuløst og moderne, og har selvfølgelig ivaretatt Jeep-identiteten med syv søyler i grillen, forteller Haakon Almankaas ved Telemark Bil. FREMKOMMELIGHET I følge selgeren leveres Renegade med klassens beste firehjulstrekksystem, og for de som ønsker en ekte terrengbil er Trailhawk det perfekte valget. - Denne utgaven tilbyr lavgirs 4x4-system med 20:1 krabbegir, skidplates og røde tauekroker. I nye Renegade har man for øvrig muligheten til å koble ut bakakselen, noe som resulterer i redusert forbruk når det ikke er behov for trekk på alle fire hjul. Og som første bil i dette segmentet kan Renegade leveres med 9-trinns automatgir fra ZF - en girkasse som normalt kun er tilgjengelig i større premium SUV-er. MODERNE TEKNOLOGI Som alltid er sikkerheten ivaretatt på best mulige måte; gjennom hele 70 ulike systemer kan både fører og passasjerer føle seg trygge i trafikken. Nylig ble Renegade belønnet med fem stjerner i Euro NCAP. - Renegade leveres med det siste innen sikkerhetsteknologi. Systemene omfatter blant annet blindsonevarsler, filholder, kollisjonsvarsler, adaptiv fartsholder og ryggekamera, forteller Haakon. GOD PLASS Til å være en SUV i kompaktklassen er plassen i nye Renegade ikke mindre enn imponerende. - Modellen oppleves som større innvendig enn utvendig. Her er det plass til hele familien, som også får med seg barnevognen i bagasjerommet. I tillegg byr kupeen på god komfort for passasjerer med lange ben. Alt i alt er Renegade den perfekte bil for familier med en aktiv livsstil. Kom innom oss for å bli nærmere kjent med nyheten, oppfordrer Haakon Almankaas ved Telemark Bil. GOD PLASS: Til tross for et kompakt ytre byr nye Renegade på god innvendig plass. I SKIEN: Nye Jeep Renegade er på plass hos Telemark Bil på Kjørbekk. - Kom innom oss for å bli nærmere kjent med nyheten, oppfordrer Haakon Almankaas. ROBUST: Designet er robust, muskuløst og moderne, og har selvfølgelig ivaretatt Jeep-identiteten med syv søyler i grillen. NYE JEEP RENEGADE TILBYS MED MANGE KOMBINASJONER AV MOTORER OG GIRKASSER: 140 hk 1,4-liters MultiAir2 bensinmotor med seks-trinns manuell girkasse og forhjulsdrift. 170 hk 1,4-liters MultiAir2 Turbo bensinmotor med ni-trinns automatgirkasse og 4x hk 1,6-liters MultiJet II dieselmotor med seks-trinns manuell girkasse og forhjulsdrift. 140 hk eller 170 hk 2,0-liters MultiJet dieselmotor med ni-trinns automatgir eller seks-trinns manuell girkasse og 4x4. Startprisen er på kr ,- (1,6-liter diesel med 120 hk og forhjulsdrift).

24 mars 2015 GJØR ET FUNN: Porsgrunn Bilopphoggeri holder til i Skjelsvikadalen. Her har de en tomt som teller 8-10 mål, og plenty bilvrak. For folk som er på jakt etter rimelige bildeler er det nok å ta av! Siste frist for INNLEVERING AV BILVRAK! PORSGRUNN BILOPPHUGGING Porsgrunn bilopphugging i Skjelsvikadalen er siste stoppested før vrakede biler blir til skrapmetall. Det er også her at man kan spare store summer på originale og fullt brukbare bildeler På tomta, som rommer 8-10 mål med forkastede kjøretøyer, er det nemlig mulig å gjøre noen skikkelige funn. - Salg av brukte bil deler utgjør en vesentlig del av omsetningen vår. Vi har et kjempelager som teller rundt brukte deler, og folk kan enten bestille via nettet eller komme innom oss. Noen foretrekker å skru delene av vrakene selv, forteller Martin Halvorsli-Arntsen. HELE LANDET Den daglige lederen forteller at kundene teller alt fra bil- og oppretterverksteder til den vanlige mannen i gata. - Vi har mange lokale kunder som kjøper deler for å holde arbeidsbilen igang for en billig penge. Men vi sender også deler rundt i landet hele lageret vårt ligger ute på nett. NYERE DELER Porsgrunn Bilopphoggeri har holdt på i mer enn 20 år, og den daglige lederen forteller om stor utvikling i markedet. - Med årene er det blitt stadig færre gamle vrak som leveres til hogging. Det er tydelig at folk har fått bedre råd, og at det ikke er så mange som skrur selv lenger. For oss betyr det flere nyere og bedre deler. Dessuten tar vi imot biler fra forsikringsselskapene, dette kan være helt nye modeller som har blitt skadet i kollisjon. Med andre ord kan kundene våre få tak i nesten helt nye deler til en meget rimelig penge, understreker han. GARANTI Med flere tusen brukte bildeler på lager sier det seg selv at man ikke har tid til å sjekke at alle fungerer. Porsgrunn Bil opphoggeri gir likevel garanti om at delene skal virke. - I denne bransjen kan man ikke være vanskelig, og det er klart at vi bytter deler uten noen diskusjon dersom de ikke virker. Men det er også viktig å få med at vi selger helt nye bildeler. Vi har gode avtaler med forskjellige leverandører, og siden dette er ikke noe vi skal leve av så beregner vi liten avanse. Det gir gode priser ut til våre kunder. SISTE FRIST Martin minner om at denne uken er siste frist for levering av bilvrak for å slippe unna årsavgiften. - Leverer man inn bilen før 20. mars slipper man å betale avgiften for inneværende år. Vrakpanten er fortsatt på 3000 kroner, og gjelder uansett hvilken forfatning bilen er i. Vi henter vrak i hele Nedre Telemark, så har du problemer med å få kjørt bort din gamle bil er det bare til å ringe oss. - Vrak bilen der du kjøper deler avslutter han smilende. STORT LAGER: - Vi har rundt brukte bildeler på lager, sier Martin Halvorsli-Arntsen, og minner om at disse er tilgjegelige på nettet;

25 Årgang 18 - nr 4 25 VRAKE BILEN? SISTE FRIST FOR Å UNNGÅ ÅRSAVGIFT 2015 ER 20. MARS! PORSGRUNN BILOPPHUGGING SKJELSVIKDALEN VERSVIKVEGEN 14, 3937 PORSGRUNN VRAKPANT 3.000,- VI UTBETALER KONTANT ELLER PENGENE RETT INN PÅ KONTO, DU VELGER! VI HENTER BILVRAK VRAK BILEN DER DU KJØPER DELER NYE SOMMERDEKK? HER ER NOEN AV ÅRETS NYHETER! KJØP NÅ - BETAL NÅR DU HENTER! VI HAR DROP-IN KØ! MICHELIN ENERGYSAVER VREDESTEIN SPORTRAC 5 FALKEN ATREZZO KOM INNOM OSS SÅ SJEKKER VI KVALITET OG MØNSTERDYBDE PÅ DEKKENE DINE! Skotfossveien Skien Tlf E-post: VI HAR UTVALGET AV SOMMERDEKK TIL 4X4! STORT UTVALG I ALU- MINIUMSFELGER TIL ALLE BILMODELLER! BE OM TILBUD PÅ VÅRE FELG- PAKKER! DIN KOMPLETTE DEKK- OG FELGLEVERANDØR

26 mars 2015 MTR MC INNEHAVERNE: Thomas Hailand, Marit Haug van Rijnbach og Runar Aas er mc-entusiastene som driver MTR MC. HAR FLYTTET TIL SLEVOLLEN MTR MC, som spesialiserer seg på motorsykkelbekledning og -utstyr, har flyttet fra Spare bankens tidligere lokaler på Heistad til Slevollen ved Nystrand. Her har de tatt over lokalene etter Haave listehøvleri, og brukt vinteren på å pusse opp. Grenlands største butikk i sitt slag har vært åpen noen uker, og forrige helg var det klart for den offisielle åpningen. På Slevollen har innehaverne funnet seg vel tilrette, og de har store planer for den nærmeste fremtiden. - Målet vårt er å skape et skikkelig motormiljø her, et sted hvor folk kan møte likesinnede, smiler Marit Haug van Rijnbach. FLERE AKTØRER Hun forteller at det er flere aktører innen motormiljøet som holder til på området, og at samarbeidet med de andre er godt i gang. - Fra før av var både Gasolin (utstyr og verktøy til bil og mc) og Jans Modellbiler etablert her. I tillegg bruker Grenland Veteranvognklubb og Lotus-klubben området som samlingssted. Det gjorde at vi ikke kunne takke nei til å flytte da vi fi kk muligheten. ARRANGEMENTER Marit forteller at det allerede er satt opp en aktivitetsplan for vår- og sommerhalvåret. Blant annet vil det årlige Charity Run arrangeres her, det samme vil årets Street Run. - Charity Run går av stabelen den 13. juni. Dette er et treff til inntekt for vanskeligstilte barn og unge, i regi av klubben Safety MC. Da blir det også konsert på området. Senere på året blir det Street Run, et treff som i fjor hadde rundt 500 deltakere. Dette er bare et par av mange arrangementer som vil finne sted her i løpet av de neste månedene, understreker hun. EGEN KAFÈ I øyeblikket jobbes det med etableringen av en egen kafé på området. - Siden målet er å skape et møtested for motorinteresserte av alle slag, syns vi det er viktig å få på plass en treffkafé hvor folk kan få seg litt å spise og drikke. Slevollen skal bli et samlingssted på siden av klubbene i området, med en fast ukentlig kjøredag. Hit kan folk komme for å stifte nye bekjentskaper, og alle er hjertelig velkommen. UTVIDET SORTIMENT Det nye butikklokalet er cirka dobbelt så stort som det de hadde på Heistad. Mer plass har åpnet for å utvide sortimentet betraktelig. - Årets utvalg er mer en doblet sammenlignet med det vi kunne tilby i fjor. I år har vi blant annet begynt med deler og olje, i tillegg har vi laget en helt egen dameavdeling som eneste butikk i landet. Hos oss får man det aller meste som har med mc å gjøre; alt fra bekledning til det mest moderne innen sikkerhetsutstyr. Velkommen innom vår splitter nye butikk på Slevollen i Porsgrunn, sier Thomas Hailand.

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

O mrådet her har vokst seg

O mrådet her har vokst seg 18 September 2014 Det største handelsområdet i Grenland! - Høsten nærmer seg, og på Kjørbekk og Rødmyr er mulighetene mange for både store og små. Våre mange varehus og butikker bugner av gode høsttilbud,

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

www.peugeot.no Forhandlers stempel

www.peugeot.no Forhandlers stempel Utarbeidet av: BD Network Realisering: Altavia Paris Utgiver: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Trykket i EU Delenr 93-PEU50000PAREL Forhandlers stempel www.peugeot.no NYE PARTNER

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn Mål 1782 985 (949) 1007 (972) 529 1045 973 10,5 13,4 145 12,3 2791 4767 4882 1477 890 2047 1584 1832 1568 2083 2018 3798 1506

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 14-2. desember 2015 Vi ønsker alle våre lesere en riktig God Jul og et riktig Godt Nyttår! 1 9 9 7-2 0 1 5 SKIEN BIL STØTTER

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no Nye Strada Garantier Fiat Auto er en av Europas største og mest innovative bilprodusenter. Topp moderne produksjonslinjer med fokus på sikkerhet og kvalitet, gjør at Fiat også kan tilby en av markedets

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN suke Prøvekjøring 20 24 april E EN REISE TIL DU KAN VINN DU PRØVEKJØRER ITALIA OM PRAKTFULLE ILY. DEN NYE DA NEW DAILY. VAN OF THE YEAR

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen DIESELSAKEN www.189motor.no BILMARKEDET I NORGE 4 Totalmarked personbil Ledende på elbiler 21834 8824 elektriske Volkswagen (02/11)

Detaljer

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON.

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. BMW i3 BMW i3 Ren kjøreglede BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. 2 STANDARDUTSTYR. BMW i3 fra kr 239.900,- * Kundefordel kr 10.000,- Halogen frontlys LED baklys AC lading (opptil 3,7 kw/16a) Ladekabel for stikkontakt

Detaljer

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION RENAULT KANGOO Z.E. ÅRETS VAREBIL 2012 RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION DRIVE THE CHANGE TID FOR ENDRINGER Renault ZE står for Zero Emission og betyr null utslipp. Renaults elbiler er enkle og funksjonelle

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Sharan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 634 Bredde, mm 1 810 Høyde med takreling, mm 1 762 Akselavstand, mm 2 835 Sporvidde foran og bak, mm 1 530/1

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Nye Volkswagen Golf

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Nye Volkswagen Golf Brosjyre med tekniske data og utstyr Nye Volkswagen Golf Mål Utvendige mål 4MOTION GTI/GTD R Lengde, mm 4 255 4 255 4 268 4 276 Bredde, mm 1 799 1 799 1 799 1 799 Bredde inkl utvendige speil, mm 2 027

Detaljer

Focus accessoires. Fokus på tilbehør

Focus accessoires. Fokus på tilbehør Focus accessoires Fokus på tilbehør August Décembre2012 2011 Innledning Peugeot har utviklet et utvalg tilbehør som har som formål å berike det utstyret som allerede er standard på 4008. Ved å skaffe seg

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

Bruktpriser og statsbudsjettet

Bruktpriser og statsbudsjettet Bruktpriser og statsbudsjettet Forutsigbarhet eller politisk hasard? Bilkonferanse 18. november 2014 Eilert Molstad DNB Finans eilert.molstad@dnb.no Politiske signaler Grønne skatter (bilavgifter, bompenger)

Detaljer

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON.

BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. BMW i3 BMW i3 Ren kjøreglede BMW i3. KAMPANJEINFORMASJON. STANDARDUTSTYR. BMW i3 fra kr 239.900,- * Kundefordel kr 10.000,- Halogen frontlys LED baklys AC lading (opptil 3,7 kw/16a) Ladekabel for stikkontakt

Detaljer

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 04-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 MotorForum PRISBOMBE FRA MITSUBISHI NYTTEKJØRETØY UTENOM DET VANLIGE KLAR FOR VM I BILOPPRETTING NYE

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Golf. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Golf. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Golf Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål 4MOTION GTI / GTD R Lengde, mm 4 199 4 199 4 213 4 212 Bredde, mm 1 786 1 786 1 786 1 786 Høyde, mm 1 512 1 512 1 501 1 501

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

FELGER 2015. Gjelder fra 1. oktober 2015. www.autogrip.no

FELGER 2015. Gjelder fra 1. oktober 2015. www.autogrip.no FELGER 2015 Gjelder fra 1. oktober 2015 www.autogrip.no 1 Borb CC 2 Borb F Søk med bilens reg. nr på www.autogrip.no for å finne riktig felg til din bil! 6,5-15 7-16 8-17 6-15 6,5-16 7-17 8-18 3 Borb TL5

Detaljer