Se innkalling til Årsmøter inne i avisen

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Se innkalling til Årsmøter inne i avisen"

Transkript

1 LEIRSUNDS NATURLIGE INTERESSEORGAN Nr 1/09 febr 2009 En liten oversikt over hva som skjer fremover Nytt nummer av Velavisa Styremøte / Medlemsmøte i Velforeningen ÅRSMØTE VELFORENINGEN Styremøte Velforeningen Historisk vandring med Historielaget Nytt nummer av Velavisa Flaggheising Velhuset / Skolen Se innkalling til Årsmøter inne i avisen Har du hørt om Ashtangayoga?? Noen som drar kjensel på Jesper? Etter mange års fravær er endelig Jesper dukket opp igjen, og hadde sin debut på Velhuset under Julegrantenninga i Forestilling for barna var meget populært, og barna storkoste seg på dette arrangementet. Det store snøfalle skapte litt problemer for mange bilførere, her er det en bil som hadde litt problemer på Asaktoppen og endte i snøskavla. Ingen større skader eller noe slikt, men det var ikke enkelt å komme løs uten hjelp da. Det var mengder med snø vi fikk helgen 6-8 februar 2009, og for mange var det nok mye snømåking hele helgen. Vi vil gjerne takke brøytemannskapene som ikke hadde mye fri denne helgen Vi ønsker også å takke alle dere som er ute og sørger for at vi etter hvert får flotte veier å kjøre på, selv når det er som verst og når det snør som mest. Jeg har ved egensyn sett at dette ikke alltid er like enkelt, men har ikke opplevd å se at dere blir sinte eller irriterte på alle våre mer eller mindre dumme henvendelser. Viste du at det ble produsert biler i Norge rundt 1920 tallet?. Her ser du produksjon av Dodge på Strømmen verksted i I 1929 ble verdens første buss i aluminium levert Postboks 18, 2027 Kjeller Tomtveien 2015 Leirsund

2 Av : Finn Eirik Eilertsen Hallo igjen alle Leirsunds innbyggere Igjen har vi en kuldeperiode her på Østlandet, det er vinter, det er skiføre, det er aktiviteter for både store og små. Igjen må vi takke ildsjelene for den innsatsen de gjør for oss andre her i Leirsund. De sjelene som kjører opp kilometervis av skiløype, når det snør, når det er mildvær, når du og jeg sitter foran en god og varm peis, med en kaffekopp i hånda. Det er da vi skal tenke på de få, som sitter på en snøscooter, en tråkkemaskin, eller bakpå spormaskinen for å holde den nede i løypa, slik at du og jeg skal kunne gå på ski uten problemer. Det er en fenomenal innsats og en fantastisk jobb som gjøres og jeg kan ikke få rost dem nok for denne innsatsen. Vi vet alle hvem dette er så for ikke å glemme noen nevnes helleringen. Ikke bare det, men om ikke lenge skal vi kunne sitte i en varmestue og drikke en kopp kaffe etter at vi har gått runden i lysløype, om ikke teknisk etat i Skedsmo Kommune slår seg helt vrang da. Søknaden er sendt inn slik at vi skal kunne starte denne byggingen nå til våren. Hytta, som er scooter garasje og tråkemaskingarasje, vil også inneholde et rom som kalde skiutøvere skal kunne varme seg i. Vi håper at ting går vår vei også her, og igjen, her er det noen ildsjeler som jobber løsningene frem. Vi står i stor takknemmelighetsgjeld til alle disse få ildsjelene, og må etter hvert se oss om etter noen nye ildsjeler, som kan overta en del av de mange oppgavene som Leirsund samfunnet krever. Det er derfor meget viktig at vi samtidig som vi forbruker slike personer også er i stand til å rekruttere nye. I år ser vi heldigvis noen nye navn i de styrende organene både i Idrettslaget og i Velforeningen, de ønskes hjertelig velkommen inn i varmen. Det er mange som skal takkes av, og som har utført en fantastisk jobb for lokalsamfunnet, enten det er som fotball trener, eller leder for en eller annen del av det nettverket vi har her i Leirsund, eller det er kone eller mann til denne personen, som har utført en stor jobb, uten at der er noe spesifikt verv som innehas. Vi må ikke glemme at det er en hel del fedre og mødre som ikke har verv, men som likevel gjør en flott jobb fra gang til gang. Jeg er likevel lei meg for at det er en del gutter og jenter som ikke får noe tilbud om fotball til våren, siden vi ikke klarer å stille egne lag. Jeg vil derfor anmode alle foreldre om å bidra til at vi likevel klarer dette ved å slå sammen noen årskull, og samtidig huske på at vi gjør dette for barna, og for at barna skal ha det moro. Det er ikke våre egne ambisjonsnivåer som skal tilfredstilles, men vi skal kjempe for samholdet og lagidretten her på Leirsund. Jeg kan godt skjønne at for en del av de unge er det mer moro å spille i en større klubb, enn i lille Leirsund, men ber dere samtidig se at det ødelegger for en del andre, og vite at det er de samme som har hjulpet dere frem dit dere er i dag. Vi i Leirsund må hjelpe hverandre, det er ingen andre som hjelper oss. Leirsund Velforening v/ Leder Finn Eirik Eilertsen Asaktoppen Leirsund.... Telefon.: Mobil.: Så er det annen ting som opptar mange i Leirsund, det er ny skole. For vi er lovet ny skole i 2011, og slik det ligger an nå så får vi den skolen også, selv om finansieringsmåten enda ikke er avklart, og arbeidet med planlegging og tegning av denne skolen ikke er avklart i skrivende stund. Det verserer flere finansieringsforslag, flere kostnadsrammer og mange ønsker om hvordan denne skolen skal være og ikke minst, hvor den skal ligge. Vi er enige om at den skal ligge i nærheten av den eksisterende skolen, men ikke nøyaktig hvor. Vi er heller ikke enige om den gamle skolen skal rives for å bygge en helt ny, eller om vi skal pusse opp og bygge på den gamle skolen, Vi kjenner heller ikke de økonomiske rammene for denne skolen, men det vi ï alle fall er enige om alle sammen, er at vi skal ha en nye skole og at den ikke skal være noe dårligere enn de andre skolene Skedsmo Kommune bygger. De av oss, fra Leirsund, som er representert i det politiske miljøet i Skedsmo Kommune er veldig enige om at denne skolen ikke skal forskyves frem i tid, som enkelte krefter har skissert at de ønsker. Denne kampen tror jeg vi har vunnet, og det er med rimelig stor grad av sikkerhet at vi kan si at skolen vil komme i OPS finansiert (Offentlig - Privat Samarbeid) eller finansiert via drift (ved låneopptak), ja si det, det er jeg i skrivende stund ikke sikker på, men om det i det hele tatt betyr noe, så er det minimal betydning for om vi skal få en skole eller ikke. Om Skedsmo Kommune velger å finansier denne selv eller leie den (OPS) er for oss i lokalsamfunnet helt uvesentlig, men vi ønsker selvsagt ikke fremstå som kravstore når vi sier at vi skal ha skole, koste hva det koste vil. Vi skal ha det som vi har hatt krav på i mange år, nemlig en skole hvor vi tør slippe barna våre til.

3 Det har vært en del henvendser vedrørende TV- Romerike, og styret har besluttet å legge denne kanalen inn i grunnpakka. Den er nå tilgjengelig. Det har også vært nødvendig å utføre en del tekniske forbedringer i området fra skolen til det tidligere sykehjemmet samt deler av Veslefjellet. Videre har det vært en teknisk oppgradering i Måltrostveien og Heissagaveien. Forhåpentligvis har nå alle abonnenter gode og stabile signaler til TV/Radio og bredbånd. Vi minner for øvrig om vår hjemmeside på Her kan dere bl.a. finne informasjon om radio/tv kanaler, dekodere, IP telefoni, teknisk hjelp, og det kan foretas bestilling av bredbånd. Hilsen Styret i Leirsund Antennelag Telenorkarusellen 2009 Distanser for de som er født 500 m Km km ,5 km ,5 km 1994 > Oppmøte er kl. 1730, og første start er kl presis! Det blir premieutdeling direkte etter rennet. Startliste og resultater vil bli lagt ut på nettsidene til hver klubb. Kuldegrense er satt til -12C Skigruppa Leirsund Frogner Idrettslag I år, som i fjor og tidligere år var vi så heldige at vi hadde besøk av nissen, spesielt i år var at han hadde tatt med seg en av de små hjelperne vi ellers bare hører om, og denne gangen fikk vi hilse på en av dem, kjempehyggelig. Alle barna fikk både kaker, saft, brus og pose med godt fra nissen. Selv om dette arrangementet fant sted i romjula, var det meget godt besøkt og alle som var der hygget seg. Kanskje det er noen som drar kjensel på nissen også? Det er første gang denne nissen besøker Leirsund. Oppdatert info I forrige nummer av Velavisa presenterte vi noen historiske bilder fra gamle Leirsund Stasjon. At vi får tilbakemeldinger med tilleggsinformasjon verdsetter vi meget høyt. Takk for det Britt Mannen som står ved siden av dampmaskinen på sandlinja heter Jens Henningsen født 4. desember 1903 død 18. oktober 1983 og bodde på Skedsmokorset. Han var onkel til min far, Rolf Henningsen og Jens jobbet på den smalsporede jernbanen frem til Mvh. Britt Kjus, Nordre Kjus

4 Løypemaskingarasje Varmestue Leirsund 2009 Skigruppa har siden reetableringen i 2004 sett et stadig større behov for et samlingsted i tilknytning til løypenettet, hvor man møtes til treninger og andre skiaktiviteter. Håpet er da at flotte skiløyper kombinert med vafler og kaffe på slutten av turen, vil bidra til økt rekruttering av barn og unge, samt økt aktivitet i løypenettet. Varmestua vil også bli et samlingsted og turmål for hele Leirsunds befolkning. Kiosken vil være et kjærkomment bidrag til økonomien i Skigruppa. Dette er et tilbud vi er sikre på vil trekke både voksne og barn ut i naturen. Det er også planlagt en løypemaskingarasje i samme bygg. Denne garasjen vil være veldig viktig for å ta vare på løypemaskinen, snøscootere og annet materiell. Garasjen vil også være et miljøtiltak, hvor de som er aktive i løypegruppa med både dugnader og løypekjøring vil kunne samles. (Pensjonistgruppe?) Skihytta vil også kunne benyttes som base for Natteravnene, eller andre som ser at den kan benyttes. Kort om prosjektet. Grunnflate 123 m2 Garasje 68.5 m2 Varmestue 54,5 m2 Prosjektet er planlagt med følgende finansiering. Spillemidler 30 % Kr Dugnadsinnsats Kr Egenkapital fra Hovedstyret * Kr Tilskudd fra Skedsmo Kommune Kr Budsjettert totalkostnad Kr *Kostnaden for Leirsund Idrettslag vil bli maks kr. YTTERLIGERE FINANSIERING Vi vil også avholde et lotteri for å bidra til å redusere egenkapitaldelen til idrettslaget Skigruppa er veldig takknemlige for forslag til tiltak for å redusere egenkapitalen ytterligere. Har du noe å bidra med til prosjektet er det bare å melde sin interesse. Det kan være alt fra arbeidsinnsats, rabatter på materialer, forslag til gode løsninger eller økonomiske bidrag. Regnestykket viser at ved å bruke denne samarbeidsmodellen mellom Leirsund Idrettslag, Skedsmo kommune og Akershus fylke, får vi et verdifullt bygg med lave kostnader for Idrettslaget. Hilsen Skigruppa Leirsund Idrettslag

5 Idrettslaget Informerer Hallo alle sammen! Ja da er året 2008 over og vi skriver Leirsund IL har fått utrettet mye i året som har gått, legging av beleggingsstein, innkjøp av flotte krakker, søppeldunker, beising av klubbhus og deler av garasjen og legging av asfalt på stadion. Vi får mye skryt om hvor fint det har blitt på Leirsund stadion, og det er jo hyggelig! Mange dugnadstimer er lagt ned i lysløypa før snøen falt, det er laget hinderløype og det er fjernet busker og kvister i løypenettet. Skigruppa til Leirsund IL ved Terje Aas og Jon Berntsen fortjener all den ros som kan gis for strålende arbeid. Takk dere som stiller opp og kjører opp løyper når snøen har falt sånn at vi alle kan hive på oss skia og bare nyte naturen i flott omgivelser. I 2009 skal vi satse ennå mer på idrett. Det kommer til å bli mange dugnadstimer og dette trenger vi mye hjelp til. Prosjekter i 2009: Vi skal sette opp en 5`er ballbinge, våren Kunstgress til en 5`er bane skal legges, våren 2009 Skigruppa skal bygge garasje og varmestue i forbindelse med vår fantastiske tur- og lysløype, høsten 2009 Takk til alle som stiller opp som trenere, lagledere, foreldrekontakter og takk til alle som stiller på dugnader, uansett vær! PS! Vi trenger ny leder av junioravdeling fotball og ny kasserer i hovedstyret fra og med mars Har du lyst til å stille opp for nærmiljøet har du en unik mulighet nå!!! Kontakt undertegnede om du har lyst til en av disse vervene, eller kjenner du noen som kunne tenkt seg dette så gi meg beskjed. Med vennlig hilsen Jeanette Kilmork Leder, Leirsund IL Vi vil også takke Leirsund Velforening for et flott samarbeid i 2008, som har bidratt til den flotte jobben som er gjort Innkalling til Årsmøte Leirsund IL Skigruppa i Leirsund Idrettslag (og hele Leirsunds befolkning) ønsker å takke Vikinghytter for den hjelpen de har bidratt med så langt i form av tegningsgrunnlag og underlag for byggesøknad. Alt dette uten at det koster prosjektet noen ting. Tirsdag 10.mars kl. 19:00 Klubbhuset, Leirsund stadion Saker til behandling Behandling av Årsberetning Behandling av regnskap og budsjett Innkomne forslag frist for innlevering 24.februar Valg ihht lover Eventuelt Med vennlig hilsen Jeanette Kilmork Leder, Leirsund IL Det er kommet inn forslag om at neste årsmøte skal avholdes på Hurtigruteskipet Nord Norge, med avreise fra Bergen og avslutning i Bodø, og på dette møtet skal det legges strategiplaner for heleperioden Send inn ditt forslag til årsmøtearena, innen årsmøtet, møt opp og stem på det forslaget som er det beste, samtidig som du reserverer plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bare de 50 første plassene som kan sponses av idrettslaget..

6 Familiesvømming tilbud fra LiL Leirsund IL holder svømmehallen på Asak skole åpen for familiesvømming hver lørdag fra kl. 11:00 14:00 hele skole året. For at Leirsund IL fortsatt skal kunne tilby dette for alle Leirsund beboere er vi nødt til å ha badevakter. Disse badevaktene er det foreldre og beboere på Leirsund som må ta! Hovedstyret i Leirsund IL har et styremedlem som tar seg av vaktfordeling, samt arrangerer egne kurs for livreddere ved svømmeulykker. På familiesvømming trenger vi 1 med livredningskurs + 2 som medhjelpere. Vaktlistene blir satt opp og fordelt på flere foreldre, men vi har problemer med at folk ikke stiller opp på oppsatt tid, eller heller ikke møter opp til rett tid, dette fungerer med andre ord dårlig og det blir mye ekstra jobb for den som setter opp vaktene På Leirsund er vi få mennesker, så her må alle stille opp for sitt nærmiljø. Vi håper dette kan bli bedre og at de som er satt opp tar ansvar for sin vakt, eventuelt gir beskjed i god tid om de ikke kan stille, eller eventuelt bytter vakt med andre. Hvis det er flere eller mange som stiller opp, er det snakk om kanskje 3 timer, en lørdag, i løpet av 1 år. Takk til dere som alltid stiller opp og hadde det ikke vært for dere måtte tilbud om familiesvømming fjernes. Inntekter Leirsund IL Grasrothandel Leirsund IL har nå registrert seg i Frivillighetsregisteret og det vil si: Fra 1.mars kan alle som har eget tippekort donere 5 % av innsatsen til den foreningen de ønsker, for eksempel Leirsund IL. Det vil si at for hver 100 lapp som brukes på Tipping, Oddsen, Lotto, Joker og andre spill fra Norsk Tipping, så kommer fem kroner inn i klubbkassa. Sørg for at din klubb får sin del av potten. Fra 1.mars kan du som tipper hos Norsk Tipping registrer hvem du skal donere pengene til på ditt spillkort, dette må oppgis der du leverer tipping. For mer informasjon om grasrothandel, gå til hjemmesidene: På forhånd tusen takk! Hilsen fra Hovedstyret i Leirsund IL Innkalling til Leirsund Velforenings årsmøte kl Sak 1 Åpning av møtet, godkjenning av innkalling og dagsorden Sak 2 Valg av møteleder, referent, to representanter til protokollen Sak 3 Styrets årsberetning Sak 4 Regnskap for regnskapsåret 2008 Sak 5 Revisors beretning Sak 6 Budsjett for driftsåret 2009 Sak 7 Orientering om driften av Velhuset Sak 8 Fastsettelse av medlemskontingent for 2010 Sak 9 Valg i hht. valgkomiteens innstilling (deles ut på årsmøtet) a) Styremedlemmer b) Komiteer Sak 10 Innkommende saker og saker fra styret a) Nye priser på utleie (Justert ihht. tilsvarende lokaler) b) Rabatt på utleie til foreningens medlemmer c) Innkjøp av mikrofonanlegg d) Innkjøp / bygging av portabel scene Hilsen Styret i Leirsund Velforening (Også annonsert i dagspressen) Det blir en enkel servering i Velforeningens lokaler og styret ønsker alle nye og gamle medlemmer vel møtt. Medlemmer må ha betalt medlemskontingent senest for å være stemmeberettiget ihht foreningens lover. Alle sakspapirer er lagt ut på og vil i tillegg til dette bli utdelt på årsmøtet. Styret håper og ønsker at flest mulig deltar på dette møtet, slik at rammene for kommende drift av Velhuset kan legges med et forsvarlig flertall bak oss. Har du stoff som du ønsker publisert i Velavisa, kontakt oss på vår hjemmeside, eller direkte pr brev, så gjør vi vårt ytterste for at stoffet skal komme med i neste nummer. Er du interessert i å annonsere i avisa - Du treffer alle i Leirsund for en billig penge

7 Nytt behandlingsinstitutt på Leirsund Har du stive muskler, leddsmerter, vondt i nakken, hodepine, eller har du bare lyst til å gi deg selv en behaglig opplevelse i form av en avslappende helkroppsmassasje? Leirsund har nå fått sin egen godkjente massasjeterapeut. Camilla Røhme i Friske Folk har flere års erfaring som massør, og tilbyr også forskjellige former for treningsveiledning, kostholdsveiledning og personlig utvikling (mental veiledning). Introduksjonskurs til Ashtangayoga Klubbhuset onsdager kl Første time 25. februar. Ashtangyoga er et kinderegg av en treningsform der man får trent utholdenhet, koordinasjon, bevegelighet, styrke av indre og ytre muskler, balanse og mer mentale egenskaper som fleksibilitet, tålmodighet og energi. Super treningsform som kan utøves hvor som helst og når som helst med minimalt med utstyr. Anbefales spesielt for folk med begrenset bevegelighet, rasende flott suplement og skadeforebygging for dem som trener mye ski, sykkel eller løping for å få en mer optimal bruk av muskler og styrke. Alle kan være med uansett fysisk form og bevegelighet!!! Vi ønsker å gratulere Camila med sin nye praksis og oppfordere alle Leirsundværinger om å benytte seg av tilbudet Camilla Røhme er, som her hjelper Inger, også kjent for mange i Leirsund som entusiastisk skitrener og en av drivkreftene i den sportslige delen av langrenssgruppa i Leir- Vi ønsker Camilla og Friske Folk hjertelig velkommen til Leirsund, og ønsker lykke til med denne nyetableringen. Det er meget spennende og tøft å prøve på noe slikt i lille Leirsund, men vi tar dette som et tegn på at Leirsund skal bli bedre kjent i Skedsmo. Ta kontakt for timebestilling, demonstrasjon eller for spørsmål om behandling. Camilla treffes på telefon Mobil mail: Camilla er tidligere utdannet sivilingeniør, og har jobbet med HMS, beredskap, risiko og kvalitetssikring i rederi og offshorenæringen. Hun ønsket å kunne jobbe mer direkte med mennesker og motivere folk til å ta bedre vare på sin egen helse. - Det er så mange som kunne hatt det så mye bedre med små justeringer i livsførsel eller tankesett. Hun har skreddersydd en unik utdannelse spisset for dette formålet i mangel av noen gode profesjonsstudier. Hun har nå en bred helsefaglig utdannelse som har gitt følgende titler; Friskvernkonsulent, Massasjeterapeut, Treningsveileder, Seniortrener, Yogainstruktør, Kommunikolog, i tillegg til at hun har et grunnfag i medisin. Gjennom de fem siste årene har jeg utviklet min kompetanse for å ha best mulig grunnlag for å kunne hjelpe mennesker med bedre å kunne ta vare på sin helse, og til å få mer energi slik at de kan yte bedre på jobb, være mindre syke, og til å få et rikere liv. Jeg er utrolig glad i å hjelpe folk til å få mer ut av sine ressurser, sier Camilla. Det er moro å få til gode resultater sammen med folk, og jeg gleder meg over at min kompetanse kan gjøre en forskjell. ANNONSE PRISER I VELAVISA 1/16 Side Kr pr. nr Kr 1,900 pr år /4-8 nummer 1/8 Side Kr pr. nr Kr 3,500 pr år /4-8 nummer 1/4 Side Kr pr nr Kr 5,900 pr år /4-8 nummer 1/2 Side Kr pr nr Kr 7,900 pr år /4-8 nummer Årsabonnement for "logo-annonse m/tekst" er Kr

8 Ishockey på Trekjern har vært en populær aktivitet i vinter, her ser vi en søndag i slutten av Januar hvor mange koste seg med ishockey og pølser Denne rosen, buketten, konfektesken, halvflaska og hva det måtte være går uavkortet til guttene som kjører løypene i Leirsund. Stort sett før noen i det hele tatt tenker ski, har disse guttene kjørt opp løypenettet, og det er en hel jobb, for de av dere som tror dette er en kosetur med tråkkemaskinen eller snøscooteren, tar dere helt feil. Dette er en jobb som tar 2-4 timer hver gang, avhengig av hvor mye snø som har falt. Både Jon, Terje, Thomas, Jan og alle frivillige i denne gruppa gjør en innsats som det står respekt av. Tusen takk skal dere ha alle sammen. Leirsund som ny kollektiv terminal??? Det snakkes om at Leirsund Stasjon skal bli en pendlerterminal, men da må noen sette Leirsund på det politiske kartet. Vi har i en år rekke blitt lovet ting uten at det har skjedd noe til nå. Skal det bli ny pendlerterminal på Leirsund, trenger vi parkering og skikkelige tilførselsveier, vi trenger avklaringer rundt boligbygging i Leirsund og en helhetlig politikk med Leirsund. Hvor skal det bygges, hvor skal veier gå og hvilke forutsetninger skal de som bor på Leirsund i dag legge til grunn for utvikling. Det er snart klart for rulering av neste kommuneplan, og frem til da må Leirsunds befolkning vite sin besøkelsestid. Det er mulig å komme med både skriftlige og muntlige innspill om ønsker og forslag til denne kommuneplanen. Benytt dere av de lokale politikerne som gjerne hører. Det har ikke vært alt for mange gangene at barna virkelig kunne leke i masse snø, men helgen i begynnelsen av februar kom det som alle barna ventet på, og aktiviteten var stor i hele Leirsund, her representert ved Sindre som har funnet seg sin posisjon i snøen. Det var ingen tvil om at alle som var på skoleplassen denne helgen koste seg skikkelig Ivrige foreldre er en viktig betingelse for suksess Mange svømmere fra Skedsmo og Leirsund gjorde det meget bra på stevne i Nittedal rett før jul. Her er et lite utsnitt av deltakerne sammen medtrenere. Leirsund svømmerne klarte flere førsteplasser og er meget representative i Skedsmo Svømmeklubb. I dette stevnet var alle Skedsmo svømmerne fremme og snuste på medaljer. Gratulerer alle sammen. Det er både stemningsfullt og moro når det er mye snø, og rett skal være rett, det har ikke vært mange dager med slikt vær, og dette må vi vel kunne si er stemningsfullt, selv om mange kunne ønske at det ikke kom mer snø enn det vi har fått nå. Vi unner alle skigåere denne gleden, og håper at det også representerer en tidligere vår, den begynner vi nå og lengte etter. Besøk vår hjemmeside, der finner du redaksjonen:

Det innkalles til Årsmøte i Leirsund Velforening ihht Vedtektene 4.

Det innkalles til Årsmøte i Leirsund Velforening ihht Vedtektene 4. Leirsund: 15.02.2015 Det innkalles til Årsmøte i Leirsund Velforening ihht Vedtektene 4. Tid : Mandag 23. Mars 2014 Klokken 18.00 Sted: Leirsund Velhus Det blir enkel servering med kaffe og noe å bite

Detaljer

Det innkalles til Årsmøte i Leirsund Velforening ihht Vedtektene 4.

Det innkalles til Årsmøte i Leirsund Velforening ihht Vedtektene 4. Leirsund: 02.02.2011 Det innkalles til Årsmøte i Leirsund Velforening ihht Vedtektene 4. Tid : Tirsdag 29. Mars 2011 Klokken 19.00 Sted: Leirsund Velhus Det blir enkel servering med kaffe og noe å bite

Detaljer

ENDELIG - VINTEREN KOM I mange måneder har vi ventet på snøen,

ENDELIG - VINTEREN KOM I mange måneder har vi ventet på snøen, LEIRSUNDS NATURLIGE INTERESSEORGAN WWW.LEIRSUND.NET Nr 1/07 Februar 2007 ENDELIG - VINTEREN KOM I mange måneder har vi ventet på snøen, og helgen 20 Januar kom snøen, i alle fall litt av den - Her på Leirsund

Detaljer

Styrets beretning for 2013 i Leirsund Velforening.

Styrets beretning for 2013 i Leirsund Velforening. Leirsund: 20.02.2014 Styrets beretning for 2013 i Leirsund Velforening. Styret har bestått av: Leder Nestleder Kasserer Finn Eirik Eilertsen Erik Kjus Ole Johnny Transeth Bård Hauglid Karin Høieggen Håkan

Detaljer

Referat fra ÅRSMØTE i Leirsund Velforening

Referat fra ÅRSMØTE i Leirsund Velforening Leirsund: 01.04.2008 Referat fra ÅRSMØTE i Leirsund Velforening Sted : Leirsund Velhus Dato : 31.03.2008 Klokken: 19.05 til 21.00 Servering: Kaffe, kaker og vann. Tilstede: Medlemmer: Arve Holt, Jorunn

Detaljer

TERMINLISTE SKISESONGEN

TERMINLISTE SKISESONGEN TERMINLISTE SKISESONGEN 2012 www.stormfjell.no I.L. STORMFJELL LYSLØYPA I LARSOSLIA Vi ønsker alle velkommen til å benytte lysløypa. Vi har 3 forskjellige løypelengder. 400 m, 1,5 km og 2,5 km Vi har også

Detaljer

OBS-OBS-OBS-OBS- Invitasjon til årsmøte 10. Mars kl 13.00.

OBS-OBS-OBS-OBS- Invitasjon til årsmøte 10. Mars kl 13.00. Side 1 Nr.1.2012 INNHOLD: Side 1: Invitasjon til årsmøte 10 mars. Grasrotandel. Side 2: Lederen, Saksliste. Side 3 : Referat fra julebord m/bilder Side 4.: Minneord. Side 5: Reklame. Invitasjon til årsmøte

Detaljer

TERMINLISTE SKISESONGEN

TERMINLISTE SKISESONGEN TERMINLISTE SKISESONGEN 2011 www.stormfjell.no I.L. STORMFJELL LYSLØYPA I LARSOSLIA Vi ønsker alle velkommen til å benytte lysløypa. Vi har 3 forskjellige løypelengder. 400m, 1,5 km og 2,5 km Vi har også

Detaljer

ONNERVANNSPOSTEN. Hei alle medlemmer av Kristiansand dykkerklubb

ONNERVANNSPOSTEN. Hei alle medlemmer av Kristiansand dykkerklubb Formannens hjørne: Hei alle medlemmer av Kristiansand dykkerklubb Postboks 1077,Lundsiden 4687 Kristiansand Org nr 983 100 368 Bankgiro 3060 21 30319 Utgave februar 2013 Innhold: Formannens hjørne Innkalling

Detaljer

VELKOMMEN TIL BERGER IDRETTSLAG. Stiftet 1895

VELKOMMEN TIL BERGER IDRETTSLAG. Stiftet 1895 VELKOMMEN TIL BERGER IDRETTSLAG Stiftet 1895 Berger idrettslags formål Berger idrettslag skal gi et godt sportslig tilbud til barn og ungdom som naturlig tilhører Berger. Tilbudet skal gis i idretter laget

Detaljer

Bytte bankforbindelse? Møte avtalt til uka. Bjørn, Wenche og Lea deltar.

Bytte bankforbindelse? Møte avtalt til uka. Bjørn, Wenche og Lea deltar. Referat fra styremøte i Kurland Fotballklubb Dato: Onsdag 17.09.14 Tid: Kl 18.00 20.00 Sted: Klubbhuset Til:, Simen, Ole, Lea,, Susanne, 43/14 Innkalling, saksliste Godkjent uten merknader. 44/14 Orienteringssaker

Detaljer

Årsberetning 2013/14 24. mars 2013 13. april 2014

Årsberetning 2013/14 24. mars 2013 13. april 2014 Årsberetning 2013/14 24. mars 2013 13. april 2014 Styret sammensetning Årsmøtet ble avholdt på Tosseviksetra 24. mars 2013. Asbjørn Wilhelmsen er formann i Vikerfjell Skiløyper. Even Bladt Jarlseth (styremedlem)

Detaljer

Lederen har ordet. Ja så er det gått ett år igjen og fortsatt skjer det mye på Skramstadsætra.

Lederen har ordet. Ja så er det gått ett år igjen og fortsatt skjer det mye på Skramstadsætra. Lederen har ordet Ja så er det gått ett år igjen og fortsatt skjer det mye på Skramstadsætra. Elektronisk bom har kommet opp. Det mangler skilting derfor er ikke bomarmen satt i drift enda. Lys og video

Detaljer

Årsmelding. Holsåsen Sti og Løypenemnd. Dugnad høsten 2010

Årsmelding. Holsåsen Sti og Løypenemnd. Dugnad høsten 2010 Årsmelding Holsåsen Sti og Løypenemnd 2010 Dugnad høsten 2010 Årsmøte i Holsåsen Sti og Løypenemnd Innkalling til årsmøte i Holsåsen Sti og Løypenemnd. Det blir med dette kallet inn til årsmøte i Holsåsen

Detaljer

Velkommen til Gresvik IF GIFGUIDENE

Velkommen til Gresvik IF GIFGUIDENE Velkommen til Gresvik IF Hensikten med denne lille infoen er å gi litt informasjon om foreningen vår til nye medlemmer og kanskje til foreldre som tenker å melde barna sine inn i Gresvik IF. Gresvik Idrettsforening

Detaljer

Dato: Onsdag 15.09.04 Tid: 19.00 2130 Sted: Klubbhuset Til stede: Klaus, Nina, Hilda, Gunn Magny, Solveig, Anne-Marie Forfall: Jacob

Dato: Onsdag 15.09.04 Tid: 19.00 2130 Sted: Klubbhuset Til stede: Klaus, Nina, Hilda, Gunn Magny, Solveig, Anne-Marie Forfall: Jacob Innkalling til styremøte i Kurland Fotballklubb Dato: Onsdag 15.09.04 Tid: 19.00 2130 Sted: Klubbhuset Til stede:,, Hilda, Gunn Magny, Solveig, Anne-Marie Forfall: 47/04 19.00 Innkalling og saksliste Godkjent

Detaljer

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I ROGALAND BEDRIFTSKUNSTFORENINGSRÅD

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I ROGALAND BEDRIFTSKUNSTFORENINGSRÅD ROGALAND BEDRIFTSKUNSTFORENINGSRÅD Til: Bedriftskunstforeningene (medlemmer av RBR) INNKALLING TIL ÅRSMØTE I ROGALAND BEDRIFTSKUNSTFORENINGSRÅD RBR inviterer alle sine medlemmer til årsmøte for år 2008,

Detaljer

REFERAT FRA HOVEDSTYREMØTE HEGRA IL 10. OKTOBER 2011

REFERAT FRA HOVEDSTYREMØTE HEGRA IL 10. OKTOBER 2011 REFERAT FRA HOVEDSTYREMØTE HEGRA IL 10. OKTOBER 2011 Til stede: Marit Fossbakk, Martha Aspehaug, Rolf Einar Pedersen, Birgitta Næsbø, Arve Haugen, Thomas Wintervold, Gerda Vik og Roger Hernes. Ikke tilstede:

Detaljer

Årsmøte i Ringerike Pistolklubb 2014. Onsdag 19.2.2014

Årsmøte i Ringerike Pistolklubb 2014. Onsdag 19.2.2014 Årsmøte i Ringerike Pistolklubb 2014 Onsdag 19.2.2014 Saksliste 1. GODKJENNING AV DE STEMMEBERETTIGEDE 2. GODKJENNING AV INNKALLING OG SAKSLISTE 3. KONSTITUERING - DIRIGENT - SEKRETÆR - 2 REPRESENTANTER

Detaljer

VELKOMMEN SOM FORESATT I IDRETTEN. en frivillig organisasjon

VELKOMMEN SOM FORESATT I IDRETTEN. en frivillig organisasjon VELKOMMEN SOM FORESATT I IDRETTEN en frivillig organisasjon Velkommen som foresatt til et barn som deltar i idrett, og er -eller skal bli medlem i et idrettslag. Idrettslaget er en demokratisk organisasjon

Detaljer

Ansvarsområder Skjelstadmark idrettslag: Arbeidsutvalget

Ansvarsområder Skjelstadmark idrettslag: Arbeidsutvalget Ansvarsområder Skjelstadmark idrettslag: Arbeidsutvalget Bidra aktivt til at idrettslaget fremstår som en positiv og viktig faktor i å styrke samholdet i bygda Etterse at lov for Skjelstadmark idrettslag

Detaljer

DUGNAD FOR DE ULIKE LAGENE I 2014 Se beskrivelse under tabellen. Dersom spørsmål, kontakt Ros-Mari

DUGNAD FOR DE ULIKE LAGENE I 2014 Se beskrivelse under tabellen. Dersom spørsmål, kontakt Ros-Mari DUGNAD FOR DE ULIKE LAGENE I 2014 Se beskrivelse tabellen. Dersom spørsmål, kontakt Ros-Mari 48033607. Lag Mikroene 16.mai: kl 18.00-21.00 2 : kl 13.30-16.15 3 Uke 21 og 42: tirsdag16.30-20.00 og torsdag

Detaljer

Formannens hjørne. Hei alle sammen og godt nytt år. Med hilsen og et godt nytt år fra. Bruk av Stokken sommeren 2010.

Formannens hjørne. Hei alle sammen og godt nytt år. Med hilsen og et godt nytt år fra. Bruk av Stokken sommeren 2010. ONNERVANNSPOSTEN Formannens hjørne Postboks 1077 Lundsiden 4687 Kristiansand Bankgiro 3060.21.30319 http://www.kristiansanddykkerklubb.no E-mail: mail@kristiansanddykkerklubb.no Utgave 1 Januar 2010 Innhold:

Detaljer

Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret

Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret Saksliste hovedstyremøte onsdag 22.09.10 Saksnummer Sak Ansvarlig 220910-00 Godkjenning av protokoll og innkalling Sigurd 220910-01 Økonomi Sigurd 220910-02 Kommunikasjon

Detaljer

Årsberetning Vassøy idrettslag 2013 side 2 av 7

Årsberetning Vassøy idrettslag 2013 side 2 av 7 Årsberetning 2013 Årsberetning Vassøy idrettslag 2013 side 2 av 7 Styrets sammensetning 2013 Leder: Ole Jacob Johannessen Nestleder: Espen Lyse Styremedlemmer: Kjersti Trondsen, Stig Arve Alveskjær Varamedlemmer:

Detaljer

Velkommen til IL Skrim

Velkommen til IL Skrim Velkommen til IL Skrim Er du aktiv eller vanlig mosjonist? Eller vil du være med i støtteapparatet vårt? Uansett aktivitets og ambisjonsnivå er du velkommen i IL Skrim. Hos oss skal alle trives og finne

Detaljer

Alle dokumenter vil i tillegg være utlagt på årsmøtet, Valgkomiteens innstilling deles også ut på årsmøtet og vil ikke være tilgjengelig før det.

Alle dokumenter vil i tillegg være utlagt på årsmøtet, Valgkomiteens innstilling deles også ut på årsmøtet og vil ikke være tilgjengelig før det. Leirsund: 27.12.2008 Innkalling til ÅRSMØTE i Leirsund Velforening Sted : Leirsund Velhus Dato : 18.03.2009 Klokken: 19.00 INNKALLING og DAGSORDEN Leirsund Velforenings årsmøte 18.03.2009 Sak 1 Sak 2 Sak

Detaljer

Innkalling til årsmøte 2008

Innkalling til årsmøte 2008 Innkalling til årsmøte 2008 10 april 2008 Det innkalles med dette til årsmøte i Marinevold Velforening Onsdag 16. april kl 1900 i huset (inngang mellom Magnus den Godes gt 17 og 19) Saksliste: 1. Valg

Detaljer

Referat Årsmøte Hell Vel 2014

Referat Årsmøte Hell Vel 2014 Referat Årsmøte Hell Vel 2014 Onsdag 26.03 kl 19.00 på Hell Stasjon, lokale til Hell Communication Frammøte; Mette Olsen, Tommy Reinås, Ove Stavnås og Merete Aune Saksliste 1. Innkalling/saksliste Innkalling

Detaljer

Årsberetningen godkjennes.

Årsberetningen godkjennes. 1. Møtet settes Leder Jan Rune Løvnæseth (heretter referert til som JRL) informerer om at alle tilstede må være medlem av Hasle-Løren idrettsklubb for å ha stemmerett. JRL settes som dirigent, undertegnede

Detaljer

Årsmøte Froland Motocross klubb

Årsmøte Froland Motocross klubb Årsmøte Froland Motocross klubb Onsdag 27.feb 2013 kl18.30 Kantina hos Aker Pusnes A/S, Tromøya Til stede var: Bjørn Lien, Tor Inge Hansen, Jonas Andersen, Bård Arne Andersen, Ole Jakob Forsberg, Morten

Detaljer

LINDERUDLIA HUSEIERFORENING

LINDERUDLIA HUSEIERFORENING INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING ONSDAG 8. OKTOBER 2003, KL. 19:30-21:00 PÅ LESTERUD SKOLE, I PAVILJONG GALLIA Følgende saker er på dagsorden: 1. Valg av ordstyrer og referent 2. Godkjenning av dagsorden

Detaljer

ÅRSBERETNING FFHB VEST-AGDER 2013

ÅRSBERETNING FFHB VEST-AGDER 2013 ÅRSBERETNING FFHB VEST-AGDER 2013 FFHB VEST- AGDER holdt sitt årsmøte torsdag 14. februar 2013, på Peppes Pizza i Kristiansand Følgende saker var på dagsorden: Godkjenning av innkalling Valg av ordstyrer

Detaljer

EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE SSK SKJETTEN HÅNDBALL TIRSDAG 10. APRIL 2012

EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE SSK SKJETTEN HÅNDBALL TIRSDAG 10. APRIL 2012 EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE SSK SKJETTEN HÅNDBALL TIRSDAG 10. APRIL 2012 ÅRSMØTE SSK SKJETTEN HÅNDBALL Dag: Tirsdag 10. april 2012 Tid: Kl. 1900 Sted: Skjettenhallen, møterom oppe på tribuneplan DAGSORDEN 1.

Detaljer

LØYPEPLAN TOLGA TURLAG SESONGEN 2013/2014

LØYPEPLAN TOLGA TURLAG SESONGEN 2013/2014 LØYPEPLAN TOLGA TURLAG SESONGEN 2013/2014 Plana gjelder kjøring med løypemaskin. I tillegg kjører idrettslaga med scooter følg med på løypetelefonen. Det tas værforbehold på utsatte strekninger. Prioritert

Detaljer

LINDERUDLIA HUSEIERFORENING

LINDERUDLIA HUSEIERFORENING INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING TIRSDAG 28. OKTOBER 2014, KL. 19:30-21:00 PÅ LESTERUD SKOLE, I PAVILJONG ANDEBY Følgende saker er på dagsorden: 1. Valg av ordstyrer og referent 2. Godkjenning av dagsorden

Detaljer

Sakliste og sakspapirer for årsmøtet

Sakliste og sakspapirer for årsmøtet Til medlemmene i Drammen trekkhundklubb Drammen, 26. mai 2015 Sakliste og sakspapirer for årsmøtet Det vises til innkallingen til årsmøte av 15. april Årsmøtet avholdes på Steglebu fredag 5. juni kl.1800.

Detaljer

Årsberetning for EIF Håndball Sesongen 2014 2015

Årsberetning for EIF Håndball Sesongen 2014 2015 Årsberetning for EIF Håndball Sesongen 2014 2015 Styrets sammensetning: Leder: Kai Robert Hallberg Nestleder: Jan-Erik Pedersen Leder Yngres: Tone Wilsgård Arrangementsansvarlig: Henning Slettvold Dommerkontakt:

Detaljer

Årsmøte Haugesund og Omegn Hundeklubb 25.02.2009

Årsmøte Haugesund og Omegn Hundeklubb 25.02.2009 Årsmøte Haugesund og Omegn Hundeklubb 25.02.2009 Det innkalles med dette til Årsmøte i Haugesund og Omegn Hundeklubb. Årsmøtet finner sted på Bleikmyr Bydelshus Onsdag 25/2 2008 kl: 19.30 Dagsorden: 1:

Detaljer

Årsmøteinnkalling BMW CCN Avdeling Trøndelag 2013

Årsmøteinnkalling BMW CCN Avdeling Trøndelag 2013 Årsmøteinnkalling BMW CCN Avdeling Trøndelag 2013 Lørdag 16. februar klokken 16.00 19.00 Sted: Alfred Hess`s veg 2B, Trondheim Etter møtet vil det være muligheter for å kjøpe mat og drikke. Sosiale aktiviteter

Detaljer

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I NORSK TERRIER KLUB AVD. OSLO/AKERSHUS

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I NORSK TERRIER KLUB AVD. OSLO/AKERSHUS INNKALLING TIL ÅRSMØTE I NORSK TERRIER KLUB AVD. OSLO/AKERSHUS Med dette innkalles det til årsmøte i Norsk Terrier Klub avd. Oslo/Akershus Årsmøtet avholdes i Nils Hansens vei 2 på Bryn i Oslo (ikke NKK)

Detaljer

Årsberetning Vassøy idrettslag 2015 side 2 av 8

Årsberetning Vassøy idrettslag 2015 side 2 av 8 Årsberetning 2015 Årsberetning Vassøy idrettslag 2015 side 2 av 8 Styrets sammensetning 2015 Ole Jacob Johannessen Leder Stig Arve Alveskjær Styremedlem Johnny Alveskjær Styremedlem Kjersti Trondsen Styremedlem

Detaljer

Møtt: Runar Mikalsen, Mette Aarnes, Beate Sund, Jarle Nilsen, May Bente Eriksen, Morten Andersen. Meldt forfall: Solveig Lund, Tove Laila Ingebrigtsen

Møtt: Runar Mikalsen, Mette Aarnes, Beate Sund, Jarle Nilsen, May Bente Eriksen, Morten Andersen. Meldt forfall: Solveig Lund, Tove Laila Ingebrigtsen BÅTSFJORD SPORTSKLUBB Medlemmer av hovedstyret PROTOKOLL FRA STYREMØTE Mandag 5. oktober kl 18.00 på kantina i idrettshallen. Møtt: Runar Mikalsen, Mette Aarnes, Beate Sund, Jarle Nilsen, May Bente Eriksen,

Detaljer

Årsmøte i Stokke idrettslag Ski 23. februar 2015 kl 19.30

Årsmøte i Stokke idrettslag Ski 23. februar 2015 kl 19.30 Årsmøte i Stokke idrettslag Ski 23. februar 2015 kl 19.30 Dagsorden: Sak 1. Åpning/konstituering Sak 2. Godkjenne a) Representantens fullmakter b) Dagsorden c) Valg av dirigent d) Valg av referent e) Valg

Detaljer

Årsberetning Minnesund Vel 2014

Årsberetning Minnesund Vel 2014 Årsberetning Minnesund Vel 2014 1 Forord 2014 har vært et spennende år for Minnesund Vel. Vi har hatt et travelt år med 52 behandlede saker i styret. Vi har satt av mye tid til den nye gapahuken i Nabben,

Detaljer

Bergens Fekteklubb. Stiftet 1936. Årsmøte 2005. 3. Mars 2006. Sakspapirer for det 65. ordinære årsmøte, det 70 driftsår.

Bergens Fekteklubb. Stiftet 1936. Årsmøte 2005. 3. Mars 2006. Sakspapirer for det 65. ordinære årsmøte, det 70 driftsår. Årsmøte 2005 3. Mars 2006 Sakspapirer for det 65. ordinære årsmøte, det 70 driftsår. Vedlagt følger: Saksliste Årsmelding 2005 Regnskap 2005 Innkomne forslag Fastsettelse av kontingent Budsjettforslag

Detaljer

Årsmøte Skedsmo Western Club. Strømmen 25. mars 2014

Årsmøte Skedsmo Western Club. Strømmen 25. mars 2014 Årsmøte Skedsmo Western Club Strømmen 25. mars 2014 Dagsorden 1 Åpning av årsmøte 2 Valg av dirigent 3 Valg av tellekorps 4 Valg av 1 referent og 2 til å signere referatet 5 Styrets årsberetning 6 Beretning

Detaljer

ÅRSMØTE BRYNE TENNISKLUBB ONSDAG 18 FEBRUAR 2015 KL 20.00

ÅRSMØTE BRYNE TENNISKLUBB ONSDAG 18 FEBRUAR 2015 KL 20.00 Postboks 357 4349 BRYNE BANKGIRO : 3325.05.03259 STIFTET 1976 ÅRSMØTE I BRYNE TENNISKLUBB 2014 ONSDAG 18 FEBRUAR 2015 KL 20.00 Side 1 av 7 Årsmøte i Bryne Tennisklubb 2014 Klubbhuset onsdag 18 februar

Detaljer

SAKSLISTE FOR ÅRSMØTE

SAKSLISTE FOR ÅRSMØTE Stathelle 22.02.2015 Side 1 av 12 Til Medlemmene i Bamble Modell Fly Klubb Stathelle, 16/2-15 Saksliste og sakspapirer(7 vedlegg) for årsmøtet Det vises til innkallingen til årsmøte av 31/1-2015 Torsdag

Detaljer

NERO-NYTT INNHOLD: Hilsen fra leder side 2. Vi gratulerer side 2. Nye medlemmer side 2. Båttur til København 27. 29. mai side 2

NERO-NYTT INNHOLD: Hilsen fra leder side 2. Vi gratulerer side 2. Nye medlemmer side 2. Båttur til København 27. 29. mai side 2 Nr. 1 Februar 2015 19. årgang NERO-NYTT Informasjonsblad for Nedre Romerike Handicapidrettslag INNHOLD: Hilsen fra leder side 2 Vi gratulerer side 2 Nye medlemmer side 2 Båttur til København 27. 29. mai

Detaljer

Saksnr. Tid Sak Ansvar. 06/13 Innkalling, saksliste Bjørn

Saksnr. Tid Sak Ansvar. 06/13 Innkalling, saksliste Bjørn Referat fra styremøte i Kurland Fotballklubb Dato: Torsdag 17.01.13 Tid: Kl 18.30 21.00 Sted: Klubbhuset Tilstede:, Simen, Ole, Lea, Wenche Forfall: Nina, Klaus (sak 6 og 7 pkt sportslig utvalg) 06/13

Detaljer

Saksdokumenter til årsmøte i Tinden Bueskytterklubb

Saksdokumenter til årsmøte i Tinden Bueskytterklubb Saksdokumenter til årsmøte i Tinden Bueskytterklubb Innkalling(til(årsmøte...2 Årsmelding(2014...3( Regnskap(2014...11( Innkomne(forslag((sak(6)...13( Forslag(til(medlemskontigent(2015((sak(7)...14( Forslag(til(budsjett(for(2015((sak(8)...15(

Detaljer

Medlemsmøte / Julemøte

Medlemsmøte / Julemøte 25. årgang Desember 2013 Medlemsmøte / Julemøte Fredag 6. desember kl. 1900 Trivselssenteret Dagsorden: 1. Opprop 2. Lions Etiske Norm 3. Eventuelt Sosialt samvær med julemat etc. Klubbavis for Lions Club

Detaljer

Generalforsamling 2011 Skytten Huseierforening

Generalforsamling 2011 Skytten Huseierforening Generalforsamling 2011 Skytten Huseierforening Det innkalles herved til Generalforsamling onsdag 30. mars 2011, kl. 1900-2100 i Belset Skole Landskapet Saksliste: 1. Godkjenning av innkalling og fullmakter

Detaljer

Referat fra årsmøtet i Nordstul Hytteforening 5. oktober 2013

Referat fra årsmøtet i Nordstul Hytteforening 5. oktober 2013 Referat fra årsmøtet i Nordstul Hytteforening 5. oktober 2013 Årsmøtet ble avholdt 5. oktober 2013 på Skytterlagets hus, Bolkesjø. 49 personer var møtt frem, herav 34 medlemmer representert. Leder av foreningen,

Detaljer

Torsdag 17 mars kl 19 på Hauger gård, se siste side

Torsdag 17 mars kl 19 på Hauger gård, se siste side Nr 1/2016 innhold i dette nummer: Småklipp fra arrangementer i velkretsen Turforslag til skitur Kjekstadmarka Utbygging Gamle Heggedalsvei Sørhellarennet Lørdag 5. mars innkalling TiL ÅrSmøTe Torsdag 17

Detaljer

VELKOMMEN TIL BOLLO HYTTEFORENING

VELKOMMEN TIL BOLLO HYTTEFORENING VELKOMMEN TIL ÅRSMØTE FOR 2008-2009 I BOLLO HYTTEFORENING TIRSDAG 2. MARS 2010 KL. 18:00 NORDLYS HOTELL ÅRSMØTE I BOLLO HYTTEFORENING Tirsdag 2. mars 2010 Kl. 18:00 Sted: Nordlys Hotell SAKSLISTE: Sak

Detaljer

Årsmøte Stavanger Bueskyttere for medlemmer m/foresatte for 2014. Årsmelding 2014

Årsmøte Stavanger Bueskyttere for medlemmer m/foresatte for 2014. Årsmelding 2014 Årsmøte Stavanger Bueskyttere for medlemmer m/foresatte for 2014 Sted: Tid: Revheim Skole, treningslokaler Tirsdag 24.02.2015 kl.19 Årsmelding 2014 Sakslisten : 1. Godkjenne de stemmeberettigede. 2. Godkjenne

Detaljer

LINDERUDLIA HUSEIERFORENING

LINDERUDLIA HUSEIERFORENING INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING TIRSDAG 28. OKTOBER 2008, KL. 19:30-21:00 PÅ LESTERUD SKOLE, I PAVILJONG ANDEBY Følgende saker er på dagsorden: 1. Valg av ordstyrer og referent 2. Godkjenning av dagsorden

Detaljer

Innkalling til Norsk Terrier Klubs Avdeling Oslo/Akershus årsmøte på NKKs lokaler på Bryn Tirsdag 19. november, kl. 19.00.

Innkalling til Norsk Terrier Klubs Avdeling Oslo/Akershus årsmøte på NKKs lokaler på Bryn Tirsdag 19. november, kl. 19.00. Innkalling til Norsk Terrier Klubs Avdeling Oslo/Akershus årsmøte på NKKs lokaler på Bryn Tirsdag 19. november, kl. 19.00. Dagsorden 1. Godkjenning av innkalling. 2. Valg av møteleder, referent, 2 medlemmer

Detaljer

Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret

Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret Sakspapirer hovedstyremøte onsdag 05.02.13 Saksnummer Sak Ansvarlig 1 Godkjenning av protokoll og innkalling Kaare 2 Regnskap 2012 Kirsten, Sverre 3 Budsjett 2013 Sverre 4

Detaljer

Styrets årsberetning 2013

Styrets årsberetning 2013 Styrets årsberetning 2013 Med innkalling til årsmøte 22. april 2014 kl. 19.00 på grendehuset Lovisenberg skole Invitasjon til årsmøte i Lovisenberg Vel Tirsdag 22. april kl. 19 på grendehuset på Lovisenberg

Detaljer

Årsberetning godkjent med ovenstående merknader. Årsmøtet ga Kirsten Svendsen uttalerett.

Årsberetning godkjent med ovenstående merknader. Årsmøtet ga Kirsten Svendsen uttalerett. Referat fra årsmøte i Irish Softcoated Wheaten Terrierklubben, Lørdag 28.11.2009 Tilstede: 25 stemmeberettigede medlemmer. Gjester: Fra Norsk Terrierklubb, leder Eirik Kahrs og nestleder Kirsten Svendsen.

Detaljer

Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret

Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret Hovedstyremøte Onsdag 02.09.15 kl. 20.30 22.45 Saksnummer Sak Ansvarlig 46 Godkjenning av protokoll og innkalling Skule 47 Avslutning ekstraordinært årsmøte, prosess Skule

Detaljer

ÅRSBERETNING FOR DIF HOVEDSTYRE 2009

ÅRSBERETNING FOR DIF HOVEDSTYRE 2009 DIKEMARK IDRETTSFORENING HOVEDSTYRET ÅRSBERETNING FOR DIF HOVEDSTYRE 2009 STYRESAMMENSETNING: Årsmøte 2008 fattet et vedtak på endring i styresammensetting for DIF. Intensjonen var at vi skulle få en mer

Detaljer

Hovedstyremøte i Hasle-Løren Idrettslag

Hovedstyremøte i Hasle-Løren Idrettslag Hovedstyremøte i Hasle-Løren Idrettslag INTERN VERSJON vi tilbyr idrettsglede Dato: Sted: Møteleder: Referent: 04.05.2012 Klubbhuset Jan Rune Løvnæseth Tilstede: Forfall:, Åsmund Østebø, Jo Sand,, Thomas

Detaljer

Velkommen til årsmøte! Avdeling Romerike. Velkommen om bord på Pearl Seaways

Velkommen til årsmøte! Avdeling Romerike. Velkommen om bord på Pearl Seaways Velkommen til årsmøte! Avdeling Romerike Velkommen om bord på Pearl Seaways Timeplan Program for Københavnstur 4-6. februar 2011 Dato Tid Aktivitet 4. februar 16:00 Seneste oppmøte Vippetangen, Oslo 17:00

Detaljer

06/14 Innkalling, saksliste Bjørn

06/14 Innkalling, saksliste Bjørn Innkalling til styremøte i Kurland Fotballklubb Dato: Torsdag 23.01.14 Tid: Kl 18.00 20.00 Sted: Klubbhuset Tilstede:, Simen, Ole, Lea,, Susanne Forfall: 06/14 Innkalling, saksliste 07/14 Orientering Regnskapsrapport

Detaljer

Vi anlegger og drifter helårs turløyper der du bor (nesten). Vil du støtte oss med bidrag til dette arbeidet? Bli Superløypevenn - Kr. 500,- pr.

Vi anlegger og drifter helårs turløyper der du bor (nesten). Vil du støtte oss med bidrag til dette arbeidet? Bli Superløypevenn - Kr. 500,- pr. Vi anlegger og drifter helårs turløyper der du bor (nesten). Vil du støtte oss med bidrag til dette arbeidet? Bli Superløypevenn - Kr. 500,- pr. år Som superløypevenn og Ivrigmedlem får du 20% rabatt på

Detaljer

Egge IL - G 2004. Sesongen 2013 - evaluering Sesongen 2014 planlegging. Foreldremøte Mandag 14. oktober kl 18:00 19:45 Klubbhuset

Egge IL - G 2004. Sesongen 2013 - evaluering Sesongen 2014 planlegging. Foreldremøte Mandag 14. oktober kl 18:00 19:45 Klubbhuset Egge IL - G 2004 Sesongen 2013 - evaluering Sesongen 2014 planlegging Egge IL - G 2004. Bilde tatt sommeren 2004. Foreldremøte Mandag 14. oktober kl 18:00 19:45 Klubbhuset Til stede Trenere Stig Arthur

Detaljer

www.gronberg-vel.no GRØNBERG VEL ÅRSMØTE GRØNBERG VEL Tid: 23.02.2010 klokka 20:00 Sted: Grendehuset Opprop / registrering

www.gronberg-vel.no GRØNBERG VEL ÅRSMØTE GRØNBERG VEL Tid: 23.02.2010 klokka 20:00 Sted: Grendehuset Opprop / registrering GRØNBERG VEL www.gronberg-vel.no ÅRSMØTE GRØNBERG VEL Tid: 23.02.2010 klokka 20:00 Sted: Grendehuset Sak 1 Sak 2 Sak 3 Sak 4 Sak 5 Sak 6 Sak 7 Opprop / registrering Åpning av møtet Kort orientering om

Detaljer

Gullhaug støtter fair-play og ønsker alle spillere, dommere og publikum lykke til med cupen! Cupregler, informasjon 2,3. Kamp program lørdag 6,7

Gullhaug støtter fair-play og ønsker alle spillere, dommere og publikum lykke til med cupen! Cupregler, informasjon 2,3. Kamp program lørdag 6,7 Program 2012 GIL BYGGERIET CUP 25 & 26 AUGUST 2012 Klar for Fair play hilsen fra cupen I 2011. Foto: Gil. Gullhaug støtter fair-play og ønsker alle spillere, dommere og publikum lykke til med cupen! Innhold:

Detaljer

Årsmøte i Nordreisa IL fotball Torsdag 27. februar-14 kl. 18.00 på Nordreisa videregående skole

Årsmøte i Nordreisa IL fotball Torsdag 27. februar-14 kl. 18.00 på Nordreisa videregående skole Årsmøte i Nordreisa IL fotball Torsdag 27. februar-14 kl. 18.00 på Nordreisa videregående skole Saksliste SAK 1. Godkjenning av fremmøte representanter Det møtte 23 personer på årsmøtet, fem av de oppmøtte

Detaljer

Innhold ULLENSAKER ISSPORTKLUBB 1

Innhold ULLENSAKER ISSPORTKLUBB 1 Innhold Organisasjonshåndbok for Ullensaker Issportklubb (UISK)... 2 Ullensaker Issportklubb er... 2 Organisering av klubben... 2 Hovedstyret (HS)... 2 Valgkomiteen... 4 Sportslig utvalg... 4 Klubbens

Detaljer

IL!Aasguten! Respekt! Samhold! Trivsel! !!!!

IL!Aasguten! Respekt! Samhold! Trivsel! !!!! ILAasguten Respekt Samhold Trivsel Møtereferat(Årsmøte(2014:(12.(februar(2015( Sak$1) Godkjennestemmeberettigede. Kommentarer:Ingen Forslag:AlletilstedeermedlemmeriILAasguten. Vedtak:Godkjent Sak$2) Godkjenneinnkalling,saklisteogforretningsorden.

Detaljer

LØYPEPLAN TOLGA TURLAG SESONGEN 2014/2015

LØYPEPLAN TOLGA TURLAG SESONGEN 2014/2015 LØYPEPLAN TOLGA TURLAG SESONGEN 2014/2015 FØLG MED PÅ LØYPEKJØRINGA FØR DU GÅR PÅ TUR: SKISPORET.NO Gjelder bare løypemaskin LØYPETELEFONEN, TOLGA TURLAG: 947 82 937 GOD SKITUR! Tidspunkt Løypetrasé som

Detaljer

ÅRSMØTE 2011. Mandag 8. februar 2012 på Skillevollen. Kl. 19 23

ÅRSMØTE 2011. Mandag 8. februar 2012 på Skillevollen. Kl. 19 23 ÅRSMØTE 2011 Referat fra Bossmo & Ytteren IL,Skigruppa Mandag 8. februar 2012 på Skillevollen. Kl. 19 23 Tilstede: 27 inkludert styrets medlemmer. 1. Konstituering/Åpning. Styreleder Martin Kaspersen åpner

Detaljer

Årsmøte 2011 Saksliste

Årsmøte 2011 Saksliste Årsmøte 2011 Saksliste Årsmøte Fredrikstad kunstløpklubb Onsdag 28. mars 2012 kl 18.00 Sted: Stjernehallen, VIP-rom Saksliste Sak 1: Åpning Sak 2: Valg av dirigent og referent Sak 3: Godkjenning av innkalling

Detaljer

Årsberetning Fotballavdelingen årsmøte 2015 ÅRSBERETING 2014 FOTBALLAVDELING HEGRA IL

Årsberetning Fotballavdelingen årsmøte 2015 ÅRSBERETING 2014 FOTBALLAVDELING HEGRA IL ÅRSBERETING 2014 FOTBALLAVDELING HEGRA IL Fotballstyret har i 2014 bestått av følgende medlemmer: - Odd Roar Husbyn, leder - Vegard Lufall, nestleder - Helge Aune, kasserer - Eirin Kvaal, sekretær - Odd

Detaljer

Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret

Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret Øvrevoll Hosle IL Hovedstyret Saksliste hovedstyremøte onsdag 03.02.10 Saksnummer Sak Ansvarlig 030210-00 Godkjenning av protokoll og innkalling Sigurd 030210-01 Økonomi, regnskap 2009 Hanne, Pål, Sverre

Detaljer

Avisen GOD JUL OG GODT NYTTÅR HUSK JULEMESSEN I HANAHALLEN AJAX FOTBALLSKOLE. til alle medlemmer, frivillige og sponsorer i Hana idrettslag.

Avisen GOD JUL OG GODT NYTTÅR HUSK JULEMESSEN I HANAHALLEN AJAX FOTBALLSKOLE. til alle medlemmer, frivillige og sponsorer i Hana idrettslag. Avisen Informasjon til sponsorer julen 2014 GOD JUL OG GODT NYTTÅR til alle medlemmer, frivillige og sponsorer i Hana idrettslag. HUSK JULEMESSEN I HANAHALLEN ONSDAG 10.12. KL 17-21 AJAX FOTBALLSKOLE SANDNES

Detaljer

Lederen har ordet. PS: ÅRSMØTE 2014 BLIR FREMSKYNNET TIL KL 17.00 PGA UTENDØRS ARRANGEMENT. God Påske ønskes alle medlemmer! Rune Øvergård Leder

Lederen har ordet. PS: ÅRSMØTE 2014 BLIR FREMSKYNNET TIL KL 17.00 PGA UTENDØRS ARRANGEMENT. God Påske ønskes alle medlemmer! Rune Øvergård Leder Lederen har ordet Ja et år har gått igjen, tiden flyr fort og det har skjedd mye på Skramstadsætra siste året også. En trist nyhet er at familien Frenningsmoen har valgt å avvikle driften av Skramstadseter

Detaljer

Referat fra Hovedstyremøte 14/10-08. Tid: 18.30-21.10. Sted: Blåbærmyra. Følgende deltok på møtet: Meldt forfall: De som ikke deltok på møtet er:

Referat fra Hovedstyremøte 14/10-08. Tid: 18.30-21.10. Sted: Blåbærmyra. Følgende deltok på møtet: Meldt forfall: De som ikke deltok på møtet er: Referat fra Hovedstyremøte 14/10-08 Tid: 18.30-21.10 Sted: Blåbærmyra. Følgende deltok på møtet: Karl Hope JR. (Leder) Eivind Kvisgaard (nestleder) Britt Lillian Ødegaard (styremedlem) Gunn Hagebråten

Detaljer

ÅRSMØTE FOR STAG FOTBALL 10.02.2014. KLUBBHUSET AGENDA:

ÅRSMØTE FOR STAG FOTBALL 10.02.2014. KLUBBHUSET AGENDA: ÅRSMØTE FOR STAG FOTBALL 10.02.2014. KLUBBHUSET AGENDA: 1. Godkjenne de stemmeberettigede. 2. Godkjenne innkallingen, saksliste og forretningsorden. 3. Velge dirigent, sekretær, samt 2 representanter til

Detaljer

Klubbens medlemmer har ytret ønske om større en klubbåt, derfor har styret satt ned en komité som ser på den saken.

Klubbens medlemmer har ytret ønske om større en klubbåt, derfor har styret satt ned en komité som ser på den saken. Nr. 1 2011 Ansv: POK & CNS Lederens hjørne! Etter noen lange vintermåneder har mange av dykkerne tatt frem igjen dykkerutstyret, og reiser til Trondheim. Noe som varmer det elektriske hjertet til klubbens

Detaljer

4635 KRSAND ORG NO: 975644464

4635 KRSAND ORG NO: 975644464 Dagsorden / saksliste Åpning Godkjenning av innkalling og saksliste Valg av ordstyrer og møtesekretær Valg av to medlemmer til å underskrive protokollen Styrets årsmelding Årsmeldinger fra gruppene Fotball

Detaljer

ÅRSMØTE GRØNNÅSEN IL FOR 2008 DATO 19. MARS 2009 KL 1900. STED: Grønnåsen Skole, Klasserom 6A, inngang ved gymsalen

ÅRSMØTE GRØNNÅSEN IL FOR 2008 DATO 19. MARS 2009 KL 1900. STED: Grønnåsen Skole, Klasserom 6A, inngang ved gymsalen ÅRSMØTE GRØNNÅSEN IL FOR 2008 DATO 19. MARS 2009 KL 1900 STED: Grønnåsen Skole, Klasserom 6A, inngang ved gymsalen Vedlegg ligger på våre hjemmesider, http://www.gril.no/arsmoter/arsmotepapirer-for-2008.html:

Detaljer

Årsmøte Stokke Idrettslag 29. februar 2012 Kl. 19:00 (enkel bevertning)

Årsmøte Stokke Idrettslag 29. februar 2012 Kl. 19:00 (enkel bevertning) Dagsorden: Årsmøte Stokke Idrettslag 29. februar 2012 Kl. 19:00 (enkel bevertning) Sak 1 Åpning/konstituering Sak 2 Godkjenne a) Representantenes fullmakter b) Dagsorden c) Valg av dirigent d) Valg av

Detaljer

Redaktør: Tore Jemtegaard E-post: post@vingtor.org Hjemmeside: www.vingtor.org VINGFORMASJON Medlemsavis for Vingtor RC Club Nr.

Redaktør: Tore Jemtegaard E-post: post@vingtor.org Hjemmeside: www.vingtor.org VINGFORMASJON Medlemsavis for Vingtor RC Club Nr. Redaktør: Tore Jemtegaard E-post: post@vingtor.org Hjemmeside: www.vingtor.org VINGFORMASJON Medlemsavis for Vingtor RC Club Nr. 1 / 215 Velkommen til årsmøte tirsdag 3. februar. Første møte i 215 er som

Detaljer

Informasjonsorgan for Votnedalen og Svartli Hytteeierforening. Referat ÅRSMØTE VEGGLI FJELLKIRKE LØRDAG 21. FEBRUAR 2015 KL. 1600 ---OO---OO---OO---

Informasjonsorgan for Votnedalen og Svartli Hytteeierforening. Referat ÅRSMØTE VEGGLI FJELLKIRKE LØRDAG 21. FEBRUAR 2015 KL. 1600 ---OO---OO---OO--- Informasjonsorgan for Votnedalen og Svartli Hytteeierforening Referat ÅRSMØTE VEGGLI FJELLKIRKE LØRDAG 21. FEBRUAR 2015 KL. 1600 ---OO---OO---OO--- Agenda : 1. Årsberetning 2014 2. Regnskap, revisjonsberetning

Detaljer

Notat om løyper og løypekjøring i Søre Vegglifjell, revidert 30/1-2013

Notat om løyper og løypekjøring i Søre Vegglifjell, revidert 30/1-2013 Notat om løyper og løypekjøring i Søre Vegglifjell, revidert 30/1-2013 Myrefjell og omegn hytteforening (MOH) og Vegglifjell Utmarkslag (VU) har som formål med dette dokumentet å beskrive en felles forventning

Detaljer

ÅRSMØTEPROTOKOLL TUSTNA IDRETTSLAG. SØNDAG 24.02.2013 kl. 1530 PÅ GULLSTEIN GRENDAHUS

ÅRSMØTEPROTOKOLL TUSTNA IDRETTSLAG. SØNDAG 24.02.2013 kl. 1530 PÅ GULLSTEIN GRENDAHUS ÅRSMØTEPROTOKOLL TUSTNA IDRETTSLAG SØNDAG 24.02.2013 kl. 1530 PÅ GULLSTEIN GRENDAHUS 10 medlemmer var til stede. Sittende leder Bjørg Width ønsket alle hjertelig velkommen. Bjørg orienterte om innkallingen

Detaljer

VELKOMMEN TIL ÅRSMØTE FOR TRONDRUDMARKA VELFORENING 2014

VELKOMMEN TIL ÅRSMØTE FOR TRONDRUDMARKA VELFORENING 2014 VELKOMMEN TIL ÅRSMØTE FOR TRONDRUDMARKA VELFORENING 2014 Lørdag 9. august kl. 15:30 MØTESTED : Nystølkroken Kafe, Kuluset SAKSLISTE : Formann ønsker velkommen 1. Godkjennelse av innkalling og saksliste

Detaljer

Årsmøte Håndball gruppe. Hasle Løren klubbhus 4. februar 2014

Årsmøte Håndball gruppe. Hasle Løren klubbhus 4. februar 2014 Årsmøte Håndball gruppe Hasle Løren klubbhus 4. februar 2014 Innledning Vi kjører årsmøte med standard agenda, ingen saker er meldt inn i forkant Reglene er at det kun er medlemmer som kan være med å stemme

Detaljer

ÅRSMØTE 2015 NARVIK SLALÅMKLUBB

ÅRSMØTE 2015 NARVIK SLALÅMKLUBB ÅRSMØTE 2015 NARVIK SLALÅMKLUBB Scandic Hotel Narvik Torsdag 18. juni 2015 1 Saksliste til Årsmøtet i Narvik Slalåmklubb 1. Åpning og konstituering a) Godkjenning av innkalling b) Godkjenning av saksliste

Detaljer

Hellvikskog Vel v/formann Bjørn Busk Trollveien 48 1450 Nesoddtangen Tel. 98 63 01 96 busk@adl.no www.hellvikskog.no

Hellvikskog Vel v/formann Bjørn Busk Trollveien 48 1450 Nesoddtangen Tel. 98 63 01 96 busk@adl.no www.hellvikskog.no Hellvikskog Vel v/formann Bjørn Busk Trollveien 48 1450 Nesoddtangen Tel. 98 63 01 96 busk@adl.no www.hellvikskog.no INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING 2016 Det innkalles til ordinær generalforsamling for

Detaljer

Innkalling til årsmøte i Stokkanhaugen velforening

Innkalling til årsmøte i Stokkanhaugen velforening Meldingsblad for Stokkanhaugen velforening Nr 2 Mars 2009 Postboks 5801 Moholt, 7449 Trondheim Innkalling til årsmøte i Stokkanhaugen velforening Dato: Onsdag 25 mars 2009 Tid: kl 19 Sted: Brundalen skole

Detaljer

Muruvikposten. Huff, dette hørtes da veldig pessimistisk ut. Vi har mange ting å glede oss over:

Muruvikposten. Huff, dette hørtes da veldig pessimistisk ut. Vi har mange ting å glede oss over: Muruvikposten oktober 2013 DUGNAD Huskomiteen la opp til en dugnad i høst for å få malt grendahuset og garasjen utvendig. Det ble åpnet for mange kvelder/dager hvor man kunne ta del i dugnaden. Dessverre

Detaljer

PROTOKOLL FRA ÅRSMØTE I TELESPORT BERGEN AVHOLDT TORSDAG 20. FEBRUAR 2014 PÅ TELENOR, KOKSTAD

PROTOKOLL FRA ÅRSMØTE I TELESPORT BERGEN AVHOLDT TORSDAG 20. FEBRUAR 2014 PÅ TELENOR, KOKSTAD PROTOKOLL FRA ÅRSMØTE I TELESPORT BERGEN AVHOLDT TORSDAG 20. FEBRUAR 2014 PÅ TELENOR, KOKSTAD TILSTEDE 13 MEDLEMMER DAGSORDEN 1. ÅPNING 2. KONSTITUERING 3. BERETNING 4. REGNSKAP 5, BUDSJETT 6, INNKOMNE

Detaljer

ÅRSMØTE KIL SUPPORTERKLUBB 21. mars 2015

ÅRSMØTE KIL SUPPORTERKLUBB 21. mars 2015 ÅRSMØTE KIL SUPPORTERKLUBB 21. mars 2015 Dagsorden: 1. Godkjenning av innkalling og dagsorden 2. Konstituering: a) valg av møteleder b) valg av referent 3. Styrets årsberetning 4. Regnskap 5. Fastsettelse

Detaljer