KONKURSI OGLASI. Su.R.br. 105/14 Podgorica, godine Sudski savjet Predsjednik Vesna Medenica, s.r.

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "KONKURSI OGLASI. Su.R.br. 105/14 Podgorica, godine Sudski savjet Predsjednik Vesna Medenica, s.r."

Transkript

1 KONKURSI I Na osnovu čl. 28, 29 i 30 Zakona o Sudskom savjetu ( Sl. list CG, br. 13/08, 39/11, 31/12 i 46/13) i čl. 29, 30, 31 i 32 Poslovnika Sudskog savjeta ( Sl. list CG, br. 57/11, 17/13 i 4/14), Sudski savjet OGLAŠAVA IZBOR - predsjednika Privrednog suda u Podgorici, - predsjednika Osnovnog suda u Podgorici, - predsjednika Osnovnog suda u Nikšiću, - predsjednika Osnovnog suda u Rožajama, - predsjednika Osnovnog suda u Kotoru, - predsjednika Osnovnog suda u Plavu, - jednog sudije Osnovnog suda u Herceg Novom i - jednog sudije Osnovnog suda u Danilovgradu Kandidat mora da ispunjava opšte i posebne uslove predviđene čl. 31, 32 i 33 Zakona o sudovima ( Sl. list CG", br. 5/02, 49/04, 22/08, br. 39/11, 46/13 i 48/13). Prijava na javni oglas podnosi se na tipskom obrascu koji će biti dostupan svim kandidatima u prostorijama svih sudova, kancelarijama Sekretarijata Sudskog savjeta i na Web stranici Sudskog savjeta - Popunjena i potpisana prijava kandidata, sa potrebnom dokumentacijom koja je predviđena članom 31 Poslovnika Sudskog savjeta ( Sl.list CG", br. 57/11, 17/13 i 4/14) podnosi se Sekretarijatu Sudskog savjeta u roku od 15 dana od dana objavljivanja oglasa. Prijave se podnose na adresu Sudski savjet, ul. Miljana Vukova bb, Podgorica. Sudski savjet će odbaciti neblagovremene i nepotpune prijave. Su.R.br. 105/14 Podgorica, godine Sudski savjet Predsjednik Vesna Medenica, s.r.

2 Na osnovu član 80 Zakona o insolventnosti privrednih društava ( Sl. list RCG, br. 06/02 i 02/07), stečajni upravnik DOO GRADEX-HBP u stečaju, Berane, objavljuje JAVNI POZIV za prikupljanje ponuda za javnu prodaju imovine DOO GRADEX-HBP u stečaju, Berane, u polju B, jame Petnjik, putem prikupljanja pismenih ponuda. Predmet prodaje: Hidraulična podgradabmv-1 (sekcije); 21- Kombajn ESA-150L, kom.1; Grabuljasti transporter TH-604,kom.1; Hidraulični agregat HA 60/200,kom.4; Električni ventilator LU-500,kom.1; Segmenti viseće šine ZB-24,kom.30;Vagoneti viseće šine ZB-24,kom.8 Zapt.elem.za viseću šinu ZB-24,kom.125; Kabl CGTU,600m; Vučni vitao sa kašikom ŠV-22,kom.2;Čelična podgrada D3, kom.10; Transformator jed.str. 220V/66A,kom.1. Imovina se prodaje kao cjelina za najnižu cijenu od 838,45. Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja uz ponudu podnesu dokaz o uplati depozita od 83,85 na žiro-račun stečajnog dužnika br Ponude u zatvorenim kovertama sa naznakama: Ponuda i Ne otvaraj dostaviti Privrednom sudu u B.Polju, ulica Radomira Medojevića bb, B.Polje za stečajnog upravnika Pačariz Remzet-a, najkasnije do godine u 13 sati. Otvaranje ponuda je istog dana u h. u Privrednom sudu u B. Polju. Ponuda treba da sadrži Plan izvlačenja opreme iz jame na površinu i sanacije rudarskih objekata, na koji je data saglasnost vlasnika Rudnika mrkog uglja,berane. Obaveza kupca je da u roku od 30 dana od dana potpisivanja kupoprodajnog ugovora izradi svu potrebnu tehničku dokumentaciju u skladu sa ponuđenim planom, uz poštovanje rudarskih propisa i da obezbijedi saglasnost Državne rudarske inspekcije za izvođenje radova. Za kupca će biti izabran ponuđač koji dostavi najpovoljniju ponudu u pogledu visine cijene. Kupac je dužan da sa prodavcem u roku od 8 /osam/ dana zaključi kupoprodajni ugovor, uz dokaz o uplati kupoprodajne cijene. Ako izabrani kupac ne zaključi kupoprodajni ugovor sa prodavcem gubi pravo na povraćaj depozita, a za kupca će biti proglašen drugi najpovoljniji ponuđač, ako ima više urednih ponuda. Porez i sve troškove u vezi kupoprodaje, snosi kupac. Ostalim ponuđačima depozit će biti vraćen u roku od 5 (pet) dana od dana otvaranja ponuda. Informacije na tel. 069/ Stečajni upravnik Remzet Pačariz, dipl.ecc., s.r.

3 Na osnovu člana 80 Zakona o insolventnosti privrednih društava ( Sl.list RCG, br. 06/02 i 02/07) i Rješenja Privrednog suda u Podgorici St.br.177/09 od godine, stečajni upravnik AGROEKONOMIK d.o.o u stečaju Podgorica, oglašava JAVNO NADMETANJE za prodaju imovine stečajnog dužnika AGROEKONOMIK d.o.o u stečaju Podgorica I. PREDMET PRODAJE Predmet prodaje je imovina Dužnika, i to: Zemljište, upisano u list nepokretnosti br. 550 KO Bandići, potes Mitrovske njive, ukupne površine m², a na kat.parcelama: br. 1222/1, površine 1.189m² i br.1223/1, površine 1.084m² (obim prava: svojina 1/1) na kojoj postoji upisano založno pravo-hipoteka u korist Crnogorske Komercijalne Banke AD Podgorica. Početna a ujedno i najniža cijena je ,00 EUR (slovima: trinaesthiljada petstotridesetdva eura). II. NAČIN PRODAJE Prodaja imovine Dužnika vrši se: Javnim nadmetanjem-putem pribavljanja pisanih ponuda u zatvorenoj koverti, koje ponuđači dostavljaju u zatvorenoj koverti, na adresu: PRIVREDNI SUD U PODGORICI, ul. IV Proleterske br. 2 neposredno na arhivi Suda ili putem pošte, preporučenom pošiljkom, sa naznakom ZA JAVNO NADMETANJE AGROEKONOMIK - NE OTVARAJ. Razmatraće se sve ponude koje prispiju na naznačenu adresu, najkasnije dana godine do 14 asova, a otvaranje punuda će se obaviti istog dana u 15 časova, u prisustvu ponuđača koji to žele, u Privrednom sudu u Podgoricikancelarija broj 26/II-na spratu. III. PRAVO UČEŠĆA NA JAVNOM NADMETANJU Pravo da učestvuju na javnom nadmetanju imaju: pravna i fizčka lica koja blagovremeno dostave odgovarajuću ponudu i uplate predviđeni depozit. Depozit: ponuđači (učesnici na javnom nadmetanju) dužni su da uplate depozit, u iznosu od 10% od iznosa početne cijene. - Uplata depozita vrši se isključivo na žiro račun stečajnog dužnika kod Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica, broj: ili se prilaže garancija banke plativa na prvi poziv. - Dokaz o uplati depozita (u origilnalu ili ovjerenoj kopiji) prilaže se uz ponudu ili mora se predati stečajnom upravniku, najkasnije, prije početka javnog nadmetanja. Ponuda za učešće na javnom nadmetanju treba da sadrži: - Za pravna lica: firmu i sjedište, broj računa, matični broj (PIB) i PDV broj, fotokopiju registracije. Ponuda mora biti ovjerena i potpisana od lica ovlašćenog za zastupanje. - Za fizička lica: potpisanu prijavu, ime i prezime, adresa stanovanja, JMBG, broj računa i fotokopija lične karte. Neblagovremene i nepotpune ponude neće se razmatrati.

4 Prodavac NEMA OBAVEZU da sa drugorangiranim ponuđačem zaključi ugovor o kupoprodaji, ali to može učiniti ako je ponuda veća od početne cijene, u slučaju da najpovoljniji ponuđač odustane od kupoprodaje. Uslovi za održavanje javnog nadmetanja: Javno nadmetanje, održaće se ako najmanje 1 (jedan) ponuđač ispuni propisane uslove. Predstavnici pravnih lica moraju imati uredna punomoćja, a fizička lica ličnu kartu ili drugu ispravu, pogodnu za identifikaciju. IV. Imovina Dužnika prodaje se u viđenom stanju, bez prava na naknadnu reklamaciju, a prodaće se ponuđaču koji ponudi najviši novčani iznos. Brisanje hipoteke izvršiće se odmah nakon uplate kupoprodajne cijene. Stečajni upravnik donijeće odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača najskasnije u roku od 3 (tri) dana od dana održavanja javnog nadmetanja. Sa najpovoljnijim ponuđačem sačiniiće se notarski zapis ugovora o kupoprodaji najkasnije u roku od 7 (sedam) dana od dana donošenje odluke stečajnog upravnika o izboru najpovoljnijeg ponuđača, s tim što je ponuđač dužan, prilikom zaključivanja ugovora priložiti dokaz da je uplatio cjelokupnu kupoprodajnu cijenu, u protivnom gubi pravo na povraćaj depozita. V. Depozit kupca se zadržava i uračunava u kupoprodajnu cijenu, a u slučaju da kupac odustane od kupovine nepokretnosti, depozit mu se neće vratiti, a ako je umjesto depozita data bankarska garancija, ista će se naplatiti. Ponuđačima, čija ponuda nije prihvaćena izvršiće se povraćaj uplaćenog depozita najkasnije u roku od 3 (tri) dana od odluke stečajnog upravnika o prodaji nepokretnosti. VI. Porez i svi troškovi vezani za prenos vlasništva padaju na teret kupca. VII. Kada kupac isplati cijenu, na kupca se prenosi pravo svojine bez tereta i ograničenja i bez obaveza nastalih prije izvršene kupoprodaje. VIII. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon Stečajni upravnik Nikola Vujačić, s.r.

5 PROMJENE Dana , pod registarskim brojem /005 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA PRO IZ- VODNJU, PROMET I USLUGE,EXPORT-IMPORT SPACE MOBILE D.O.O. PODGORICA,TUZI. Ugovorom od godine istupa osnivač Muamer Ljuljanović i pristupa osnivač Mirza Orahovac, Odlukom od god. razrješava se Izvršni direktor Muamer Ljuljanović i imenuje se za Izvršnog direktora Mirza Orahovac, upisuje se uasaglašavanje sa Zakonom o klasifikaciji djelatnosti, mijenja se Statut od god. usljed promjena. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /049 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva PRVA BANKA CRNE GORE AKCIONARSKO DRUŠTVO PODGORICA - OSNOVANA 1901.GO DI- NE Odlukom skupštine akcionara od godine razrješava se član odbora direktora Enrico Malerba, a za člana upisuje se Pastori Stefano. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /017 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva FALCON D.O.O. - PODGORICA. Odlukom od god. i Statutom od god. razrješava se dužnosti članstva u Odnboru direktora Bojana Janićijević a imenuje Hristo Neychev Vuchew. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU PETROL COMPANY - PODGORICA. Ugovorom i Statutom od godine vrši se promjen anakon prenosa udjela Ilija Đuretić na Aleksandar Šuškavčević, razrješava se dužnosti Izvršnog direktora Ilija Đuretić a imenuje Aleksandar Šuškavčević. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /024 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva GALENIKA CRNA GO- RA D.O.O. ZA PROIZVODNJU I PROMET FARMACEUTSKIH PROIZVODA - PODGORICA. Odlukom od god. vrši se produženje mandata V.D Izvršnom direktoru Aleksandru Šćepanoviću. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva NEPTUN MONTENE- GRO DOO PODGORICA. Statutom i Odlukom od god. vrši se usaglašavanje sa Zakonom o klasifikaciji djelatnosti. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

6 Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva D.O.O. BOTUNJAC ZA PROIZVODNJU, TURIZAM, TRGOVINU I USLUGE EXPORT-IMPORT - UL- CINJ. Odlukom od godine razrješava se dužnosti Izvršnog direktora Rudović Prenka a imenuje Rudović Anto. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /011 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU V I N G PLJEVLJA.Odlukom vrši se promjena Statuta nakon dopune djelatnosti. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA GRAĐE- VINARSTVO, TURIZAM I PROMET NEKRETNINAMA ADMIRAL HOL- DING D.O.O. PODGORICA.Statutom i odlukom od novi osnivač je Vladimir Popović a novi Izvršni direktor je Željka Kumburović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /009 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva TOŠMIL HIDRAULIK D.O.O. ZA PRO IZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT - PODGO- RICA. Statutom od godine i ugovorom od godine vrši se prenos udjela tako da je jedini osnivač u društvu Jovan Tošković. ugovorom od Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /007 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA GRAĐE- VINARSTVO, PROMET I USLUGE SOPHIA REAL ESTATE LTD DOO Bar. Statutom i odlukama od godine vrši se u statutu promjena adrese i nova je Bulevar Revolucije c- 6 Bar i povećava se vrijednost osnivačkog kapitala za 23873,69 eura. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva MERKURIJ D.O.O. ZA USLUGE, TRGOVINU, TURIZAM I UGOSTITELJSTVO Tivat Odlukom i Statutom od godine vrši se promjena adrese tako da je sada adresa BUDVA, Vojvođanska 5,st. 43, Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPSu Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA PRO IZ- VODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT- IMPORT D I D D.O.O. - KO- TOR.Ugovorom i Statutom od godine vrši se promjena nakon prenosa udjela Lejla Rusković na Adimović Tina. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

7 Dana , pod registarskim brojem /003 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROJEKTOVANJE,IZVOĐENJE,INŽENJE- RING I KONSALTING GENESIS PROJECT PODGORICA.Odlukom i Statutom od godine vrši se usaglašavanje sa Zakonom oklasifikaciji šifara. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /006 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva MARSHAL MONTENE- GRO GROUP D.O.O. - NIKŠIĆ.Odlukom od godine vrši se promjena Statuta, razrješava se dužnosti Izvršnog direktora Slobodan Đurković a imenuje Branko Gutović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva GVK IMPEX D.O.O. PODGORICA. Statutom i Ugovorom od god. iz društva u svojstvu Osnivača istupa Budimir Šćepanović a pristupa Guatam Umesh Vora. Odlukom od god. razrješava se dužnosti Izvršnog direktora Budimir Šćepanović a imenuje Guatam Umesh Vora. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /012 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva KAĆA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROMET ROBA I USLUGA - BAR.Statutom i odlukom od godine novi Izvršni direktor društva je Aleksandar Karanikić. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPSu Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DOT D.O.O. ZA GRA- FIČKU DJELATNOST, DIZAJN I MARKETING PODGORICA.Odlukom i Statutom od godine vrši se promjena nakon prenosa udjela Marko Stjepčević na Goran Erak i Miloš Vukčević, promjena adrese. Nova adresa je ROGAMI, KRU- GOVI B.B. PODGORICA, razrješava se dužnosti Izvršnog direktora Marko Stjepčević a imenuje Melanija Šoć. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /012 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA DIZAJN, MARKETING I GRAFIČKU DJELATNOST STUDIO MOUSE D.O.O. POD- GORICA.Ugovorom i Statutom od godine vrši se promjena nakon prenosa udjela DRUŠTVO ZA NOV. IZD.DJELATNOST MONITOR D.O.O. na Miloš Vukčević, promjena adrese. Nova adresa je Rogami, Krugovi b.b. Podgorica. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU JUKIĆ - PODGORICA Odlukom i Statutom od godine vrši se usaglašavanje djelatnosti. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

8 Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU CONS - PODGORICA.Odlukom od god. imenuje se za ovlašćenog zastupnika Jelena Kovačević. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /004 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU AIRWAYS MONTENEGRO - HERCEG NO- VI.Statutom i odlukom od godine i ugovorom od godine kao osnivač pristupa DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU AIR- WAYS AVIATION PODGORICA, povećava se kapital u iznosu od eura i mijenjaju se ovlašćenja izvršnom direktoru društva. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EX- PORT-IMPORT BOKA MONT INVEST PODGORICA.Statutom i odlukama od godine novi naziv društva je DRUŠTVO SA OGRANIČENOM OD- GOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT BOKA MONT INVEST PODGORICA a novo sjedište i adresa su Podgorica- Trg Republike br. 5. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /018 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva UNIQA NEŽIVOTNO OSIGURANJE AD PODGORICA. Odlukom Skupštine i Statutom od god. vrši se povećanje akcijskog kapitala za iznos od ,00 eura. Odlukom Skupštine od god. razrješavaju se dosadašnji članovi Odbora direktora a imenuju: Siniša Nišić, Zoran Višnjić i Olivera Bohm. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /040 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva CRNOGORSKA KO- MERCIJALNA BANKA A.D. PODGORICA Odlukom Skupštine akcionara od godine vrši se promjena Statuta i Odlukom odbora direktora razrješava se Izvršni direktor Dubravka Pavićević. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /011 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ĐORĐEVIĆ- DDS D.O.O. ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE HERCEG NOVI Odlukom i Statutom od godine vrši se promjena Izvršnog direktora tako da se razrešava Ksenija Đorđević, a za Izvršnog upisuje se Dragan Đorđević i vrši se usaglašavanje djelarnosti. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

9 Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva D.O.O. I.CODE ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT - PODGORICA. Odlukom od godine novi Izvršni direktor je Marina Ivanović.Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /013 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva POSLOVNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, POSREDOVANJE I PROMET ĐURKOVIĆ COMPANY D.O.O. NIKŠIĆ. Statutom i odlukom od godine novi Izvršni direktor društva je Slobodan Đurković. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /003 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA POSRE- DOVANJE, TURIZAM I TRGOVINU MONTENEGRIAN DOOR D.O.O. BAR Odlukom i Statutom od godine vrši se povećanje novčanog kapitala za iznos od 4.760,00 eura.dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPSu Dana , pod registarskim brojem /011 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva POSLOVNO DRUŠTVO ZA PROMET I USLUGE PAPOVIĆ D.O.O. NIKŠIĆ Odlukom od godine razrješava se direktor i ovlašćeni zastupnik Dragana Papović Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /011 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA TRGOVI- NU I PROIZVODNJU, EXPORT-IMPORT DELJEVINA D.O.O. - PLJE- VLJA.Ugovorom i Statutom od godine vrši se promjena osnivača i novi je Milorad Potpara. Odlukom i Statutom od godine vrši se promjena Izvršnog direktora i ovlašćenog lica i novi je Milorad Potpara. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /016 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva TARA - PRECISION WORKS A.D. - MOJKOVAC Odlukom Skupštine akcionara od godine razrešavaju se članovi odbora direktora i to: Dragia Sekulić, Thomet Heinrch, Igor Vujović, Marinko Medojević, Radovan Terzić, a imenuju Igor Vujović, Dragica Sekulić, Heinrch Thomet Markus Klausner i Rusbeh Hessabi i Odlukom odbora direktora rzrešava se VD Izvršni direktor Zoran Aleksić, a za Izvršnog upisuje se Medojević Vitomir. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DAR CG DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU PODGORICA. Ugovorom od godine i Statutom od godine vrši se promjena nakon prenosa udjela Ivana Joksimović na Dragomir Alorić, razrješava se dužnosti Izvršnog direktora i ovlašćenog zastupnika Ivana Joksimović a imenuje Dragomir Alorić. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

10 Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA PROMET ROBA I USLUGA ANZER DOO BAR.Odlukom od godine vrši se promjena Statuta razrješava se dužnosti ovlašćenog zastupnika Elena Furina a imenuje Valentina Lastina. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /003 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva BMV DRUŠTVO ZA UZGOJ MUZNIH KRAVA D.O.O. NIKŠIĆ.Statutom od godine i odlukom od godine vrši se povećanje nenovčanog kapitala u iznosu od 84136,51 eura. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /013 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva D.O.O. MEĐUNAROD- NA GRAĐEVINSKO-RAZVOJNA KORPORACIJA - HERCEG NOVI Ugovorom i Statutom od godine vrši se promjena osnivača tako da istupa osnivač Evgeny Ocheretin i vrši se usaglašavanje djelatnosti. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /004 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU ALPINA COMPANY - ANDRIJEVICA Odlukom i Statutom od godine vrši se promjena Izvršnog direktora tako da se razrešava Nebojša Rajović, a za Izvršnog upisuje Mijodrag Rajović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /011 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO MONTENE- GRO 2000 CONSULTING AND DEVELOPMENT COMPANY D.O.O. - UL- CINJ.Ostavinskim rešenjem O br. 104/14 od godine vrši se prenos udjela Branislav Durutović na Mirjana Durutović, Barbara Wolf Geb. Durutović i Jelena Durutović, razrješava se dužnosti Izvršnog direktora i ovlašćenog zastupnika Branislav Durutović a imenuje Nikola Durutović imenuje se ovlašćeni zastupnik Novak Durutović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRAKE D.O.O. BU- DVA ugovorom i statutom vrsi se promjena osnivaca tako da je novi Dusan Dragovic. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /004 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU Ž&M COMPANY BIJELO POLJE Odlukom i Statutom od godine vrši se promjena pretežne djelatnosti i to: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

11 Dana , pod registarskim brojem /003 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA PRO IZ- VODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT - IMPORT NICOLA PODGORICA Odlukom od godine vrši se promjena adrese tako da je sada adresa Ul.Vojvode Maša Đurovića b.b. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /010 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva D.O.O. ZA PROIZVOD- NJU,PROMET ROBA I USLUGA ČAČO - KOLAŠIN.Odlukom od godine vrši se promjena direktora i novi je Račić Svetlana. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva KORI - LEND D.O.O. PODGORICA. Statutom i Ugovorom od god. iz društva u svojstvu Osnivača i Izvršnog direktora istupa Nemanja Vojvodić a pristupa Zdenko Stojović. Odlukom od god. mijenja se adresa i pretežna djelatnost društva i nova je: Ulcinjska br. 10, Podgorica a šifra Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva D.O.O. VIZBAL MA MONTENEGRO - PODGORICA. Statutom i Odlukom od god. razrješava se dužnosti Izvršnog direktora Vujadin Krivokapić a imenuje Vladimir Radujković. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /013 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA PRO IZ- VODNJU,PROMET ROBA I USLUGA,EXPORT IMPORT SEMUM LIG- HTING D.O.O. - PODGORICA Odlukom i Statutom od godine vrši se usaglašavanje djelatnosti. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /008 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva D.O.O. SAT-TRAKT ZA TELEKOMUNIKACIJE - PODGORICA.Statutom i odlukama od godine novi Izvršni direktor i ovlašćeni zastupnik je DRAGOJA PILJIĆ iz Srbije a kao ovlašćeni zastupnici u društvu imenuju se i JELENA ŠIŠIĆ I ZLATKO ŽEM- BERI. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA PRO IZ- VODNJU, PROMET I USLUGE ELITAS-BUS D.O.O. NIKŠIĆ.Ugovorom i Statutom od godine vrši se promjea osnivača a novi je Vesna Popović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

12 Dana , pod registarskim brojem /010 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU MIK - MRVALJEVIĆ I DRUGI ZA UGOSTI- TELJSTVO, TURIZAM, TRGOVINU, EXPORT-IMPORT HERCEG NOVI Ugovorom i Statutom od godine vrši se promjena osnivača tako da istupa osnivač Igor Mrvaljević i Odlukom od godine vrši se promjena djelatnosti. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /005 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva SOHO HOTELS D.O.O. - BAR.Odlukom od godine vrši se promjena Statuta nkon povećanja nenovčanog kapitala u iznosu od 7.031,760,00 eura. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /011 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva D.O.O. VILAMONTE - PODGORICA Odlukom i Statutom od godine vrši se promjena adrese i Izvršnog direktora tako da je sada tako da se razrešava Dušan Todorović Stevo Lazarević tako da je sada adresa Podgorica Omladinskih brigada bb. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /030 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva UNIQA ŽIVOTNO OSI- GURANJE A.D. PODGORICA Odlukom Skupštine akcionara od godine vrši se povećanje akcijskog kapitala za iznos od ,77 eura i Odlukom Skupštine akcionara od godine razrješava se član odbora direktoa Dragoljub Zdravković, a za člana upisuje se Goefana Bukumirić. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EX- PORT-IMPORT FORMAT SISTEM CETINJE. Odlukom i Statutom od god. upisuje se usaglašavanje sa Zakonom o klasifikaciji djelatnosti, mijenja se pretežna šifra djelatnosti i Izvršni direktor i novi je Mihaljević Jovo. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /004 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva BLAŽIČ - RUBNE TRA- KE DRUŠTVO ZA PRO IZVODNJU, PROMET I USLUGE D.O.O. - PODGORI- CA.Ugovorom i Statutom od godine vrši se promjena nakon prenosa udjela BLAŽIČ - RUBNE TRAKE DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGO- VORNOŠĆU ZA TRGOVINU, PROIZVODNJU I USLUGE - ZAGREB na Vladan Milatović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva BIOORGANIC D.O.O - PODGORICA. Odlukom od godine novi Izvršni direktor društva je SAŠO RADILOVIĆ iz Slovenije. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

13 Dana , pod registarskim brojem /015 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva D.O.O. ŠEKULAR AN- DRIJEVICA Odlukom i Statutom od godine vrši se povećanje nenovčanog kapitala za iznos od ,00 eura. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /004 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA PRO IZ- VODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT BALDUŠ D.O.O. - POD- GORICA Odlukom i Statutom od godine razrješava se Izvršni direktor Vjera Vučeljić, a za Izvršnog upisuje se Maja Vučeljić. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /006 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU OSCAR CO - BIJELO POLJE. Odlukom i Statutom od god. imenuje se za ovlašćenog zastupnika Nedžad Zejnilović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /011 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva TOFI DRUŠTVO OGRANIČENE ODGOVORNOSTI ROŽAJE Odlukom i Statutom od godine vrši se dopuna djelatnosti. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva TURISTIČKI CENTAR DURMITOR D.O.O. ŽABLJAK Odlukom i Statutom vrši se povećanje nenovčanog kapitala za iznos od ,00 eura. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /005 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva LOVAC M DRUŠTVO ZA PROMET I USLUGE D.O.O. - NIKŠIĆ. Odlukom od god. razrješava se dužnosti Izvršnog direktora Marko Filimanović a imenuje Žarko Filimanović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /043 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU EFEL TRAVEL - CETINJE.Statutom i odlukom od godine nova pretežna djelatnost je Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU FP TRADING D.O.O. PODGORICA.Statutom i odlukom od godine razrješava se dužnosti ovlašćenog zastupnika Gian Paolo Occioni. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

14 Dana , pod registarskim brojem /004 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva ALBISEH DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE D.O.O. BUDVA.Statutom i odlukama od godine vrši se usaglašavanje sa Zakonom o klasifikaciji šifara djelatnosti, vrši se u statutu dopuna djelatnosti, nova pretežna djelatnost je i nova adresa društva je Prvomajska br. 4a - Podgorica Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /005 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM DGOVORNOŠĆU REALAXY MON TENEGRO PODGORICA.Ugovorom od godine i Statutom od godine vrši se promjena Statuta nakon promjene osnivača Evgeny Potapenko na Ivana Dembickis, promjena pasoša osnivača, pasoša Izvršnog direktora, pasoša ovlašćenog zastupnika. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva RZ - MONT DRUŠTVO ZA UZGOJ ŽIVINE D.O.O. NIKŠIĆ.Statutom i odlukom od godine vrši se povećanje nenovčanog kapitala u iznosu od eura. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /011 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva CORN D.O.O. DRU- ŠTVO ZA TRGOVINU NA VELIKO I MALO - HERCEG NOVI. Statutom i odlukama od godine nova pretežna djelatnost je 46.21, vrši se usaglašavanje sa Zakonom o klasifikaciji šifara djelatnosti i novi Izvršni direktor je Miljan Vuković. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /005 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA PRO IZ- VODNJU, TRGOVINU I USLUGE ENIGMA COMPANY D.O.O. - NIKŠIĆ Odlukom i Statutom od godine vrši se promjena adrese tako da je sada adresa Nikšić, Podgorički put bb. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /005 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva SNB GROUP D.O.O. PODGORICA.Ugovorom i Statutom od godine vrši se promjena Statuta nakon prenosa udjela SODRA COMPANY DRUŠTVO ZA GRAĐEVINAR- STVO, PRO MET I USLUGE D.O.O. PODGORICA na LUXWEL MENAGE- MENT LIMITED. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva ELENA - 86 DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BUDVA. Ugovorom i Satutom od god. istupa osnivač Evgenii Aleksandrov i pristupa osnivač Elena Abasova. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

15 Dana , pod registarskim brojem /008 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO SA OGRANI- ČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PRO IZVODNJUI USLUGE HUMCI - CETI- NJE. Odlukom i Statutom od god. mijenja se pretežna šifra djelatnosti i nova je Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva BARBAROSSA FAS- HION GROUP D.O.O. PODGORICA Odlukom i Statutom od godine razrješava se Izvršni direktor Milić Dašić, a za Izvršnog upisuje se Dragana Đukić. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DRUŠTVO ZA PROIZ- VODNJU, PROMET ROBA I USLUGA 1980 COMPANY DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU - PODGORICA. Statutom i Ugovorom od god. iz društva u svojstvu Osnivača i Izvršnog direktora istupa Ivan Šćepanović a pristupa Predrag Avramović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /013 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva S T E F A N I 91 D.O.O. ZA IZDAVAČKU DJELATNOST,PROMET ROBA I USLUGA,DANILOVGRAD ĆURILAC BB. Odlukom i Statutom od godine vrši se promjena pretežne djelatnosti i to: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /002 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Promjenu podatka društva DOO VOTS DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT PODGORICA. Statutom i Ugovorom od god. iz društva u svojstvu Osnivača istupa Martina Noc-Martini a pristupaju Đonaj Toma i Saša Ercegović. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

16 LIKVIDACIJE IBRISANJA Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVOD- NJU, TRGOVINU TURIZAM I USLUGE SAMTRON KOMERC DOO TIVAT, registarski broj , adresa: DUMIDRAN BB - TIVAT, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: MILORAD VULETIĆ - TIVAT, DUMIDRAN BB JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU S & P AUTO DELOVI - ROŽAJE, registarski broj , adresa: KARAVANSKI PUT B.B. - ROŽAJE, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: MUA- MER BRALIĆ - ROŽAJE, SELO KOLJENO B.B. JMBG: SAFET ŠAHMAN - ROŽAJE, KARAVANSKI PUT B.B. JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU JEKA BUDVA, registarski broj , adresa: TRG SUNCA BR.2 - BUDVA, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: DARKO JELIĆ - ANDRIJEVICA, JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

17 Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DRUŠTVO ZA PROMET, TRGOVINU I USLUGE ALMIĐO D.O.O. NIKŠIĆ, registarski broj , adresa: MUŠOVINA 35 - NIKŠIĆ, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: MIRA ĐAJIĆ - VUČELJIĆ - FOČA, JMBG: A Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva FIT LOGISTICS DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNO- ŠĆU PODGORICA, registarski broj , adresa: ĆEMOVSKO POLJE BB - PODGORICA, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: SA- VA VULETIĆ - NIKŠIĆ, JMBG: VESELIN VULETIĆ - NIKŠIĆ, JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BL COMPANY - HERCEG NOVI, registarski broj , adresa: IGALO, NJEGOŠEVA HERCEG NOVI, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: SLAVICA PETROVIĆ - TRAVNIK, JMBG: A Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO I PROJEKTOVANJE PROJEKT- NI BIRO METROPOLIS D.O.O. - BAR, registarski broj , adresa: MIŠIĆI B.B. - BAR, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: OLGA LAVRENTYEVA - UKRAINA, JMBG: AK106562ANTONINA LAVRENTYEVA - UKRAINA, JMBG: ET Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

18 Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva D.O.O. KLUB PENZIONERA STEFAN-EM - PODGORICA, registarski broj , adresa: MAHALA BB - GOLUBOVCI - PODGORICA, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: SLAVKO MARAŠ - POD- GORICA, MAHALA BB. JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Briše se iz evidencije CRPS-a DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU,TRGOVI- NU I USLUGE PONK D.O.O. - NIKŠIĆ (DOBROVOLJNA LIKVIDACIJA) iz NIKŠIĆ, registarski broj nakon sprovedenog postupka dobrovoljne likvidacije u skladu sa cl. 24 st. 12. Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, br. 6/02). Likvidator odgovara Društvu i trecim licima za štetu koju je prouzrokovao svojim radnjama. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DREAMS COMPANY DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVOR- NOŠĆU - BAR, registarski broj , adresa: MAKEDONSKA B 3 - BAR, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: JELICA DABA- NOVIĆ - BAR, POLJE BB JMBG: TAMARA POPOVIĆ - BAR, J. TOMAŠEVIĆA 4/19 JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU DMG D.O.O. - PLJEVLJA, registarski broj , adresa: UL.VAROŠ I B.B - PLJEVLJA, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU GRAFO CRNA GORA ZA ŠTAMPAR- SKO-IZDAVAČKU DJELATNOST PODGORICA I VIN KA BRA- ŠANAC JMB Podgorica, neograničeno solidarno odgovara/ju za obaveze društva tri godine. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

19 Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva D.O.O. MINIKA ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT - IMPORT - BUDVA, registarski broj , adresa: IV PROLETERSKA BR BUDVA, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: DRA- GAN MILOJEVIĆ - BUDVA, IV PRO LETERSKA 63 JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU TREVI POD- GORICA, registarski broj , adresa: JOSIPA BROZA,ZGRADA NOR- MALA PP 2 - PODGORICA, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: ANITA IVANOVIĆ - PODGORICA, JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva DRUŠTVO ZA PRO IZVODNJU, PROMET ROBA I USLUGE ARME- RIA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU - PODGORICA, registarski broj , adresa: JEREVANSKA BR PODGORICA, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: SONJA CICMIL - PODGO- RICA, JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivači Društva NATI DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU - POD- GORICA, registarski broj , adresa: NJEGOŠEVA BR.27 - PODGORICA, donijeli su dana Odluku o skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije, pa je nakon što su ispunjeni uslovi pređvideni članom 24a Zakona o privrednim društvima ( Sl. list RCG, broj 6/02 i Sl. list CG, broj 17/07) izvršeno brisanje društva iz CRPS-a. Shodno pomenutom članu sljedeća lica odgovaraju neograniceno solidarno za obaveze društva tri godine nakon brisanja: Osnivači: SAVO MITRO- VIĆ - PODGORICA, JMBG: Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

20 OSNIVANJA Dana , pod registarskim brojem /001 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivanje DOO pod nazivom DOO CASTELLO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT PLJEVLJA, KRALJA PETRA I B.B. PLJEVLJA. Datum zaključivanja ugovora o osnivanju je , a datum usvajanja Statuta je Lica u društvu su: DRAGANA CVIJOVIĆ Osnivač, CVIJOVIĆ DRAGANA Izvršni direktor. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /001 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivanje DOO pod nazivom DRUŠTVO ZA TRGO- VINU I USLUGE, EXPORT-IMPORT MAYA GROUP DOO BAR, V. ROLO- VIĆA BR. 15 BAR. Datum zaključivanja ugovora o osnivanju je , a datum usvajanja Statuta je Lica u društvu su: SEREGIN ANDREI Izvršni direktor, ANDREI SEREGIN Osnivač, SEREGIN ANDREI Ovlašćeni zastupnik. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /001 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivanje DOO pod nazivom DRUŠTVO SA OGRA- NIČENOM ODGOVORNOŠĆU MONTENEGRO DOM I - BUDVA, VELJI VI- NOGRADI B.B. BUDVA. Datum zaključivanja ugovora o osnivanju je , a datum usvajanja Statuta je Lica u društvu su: POPOVIĆ IRENA Izvršni direktor, IRENA POPOVIĆ Osnivač, POPOVIĆ IRENA Ovlašćeni zastupnik. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /001 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivanje DOO pod nazivom DRUŠTVO ZA PRO IZ- VODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT DOO MARLLOS PODGO- RICA, ARSENIJA BOLJEVIĆA BR. 171 PODGORICA. Datum zaključivanja ugovora o osnivanju je , a datum usvajanja Statuta je Lica u društvu su: MARINA LOS Osnivač, LOS MARINA Izvršni direktor. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /001 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivanje DOO pod nazivom COLOR SHOP DOO - BAR, BULEVAR REVOLUCIJE 11B BAR. Datum zaključivanja ugovora o osnivanju je , a datum usvajanja Statuta je Lica u društvu su: HODŽIĆ DEMIR Izvršni direktor, DEMIR HODŽIĆ Osnivač, HODŽIĆ DEMIR Ovlašćeni zastupnik. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u Dana , pod registarskim brojem /001 CRPS u Podgorici upisao je sljedeće podatke: Osnivanje DOO pod nazivom VASILIKA DOO DANILOVGRAD, DO NJE SELO,MARTINIĆI, PRENTINA GLAVICA BB DA- NILOVGRAD. Datum zaključivanja ugovora o osnivanju je , a datum usvajanja Statuta je Lica u društvu su: VASILIKA MATANOVIĆ Osnivač, MATANOVIĆ VASILIKA Izvršni direktor. Dokumenta koja sadrže navedene podatke nalaze se u CRPS-u.

KONKURSI I OGLASI. OGLAŠAVA IMENOVANJE Predsjednika/ce Područnog organa za prekršaje u Nikšiću

KONKURSI I OGLASI. OGLAŠAVA IMENOVANJE Predsjednika/ce Područnog organa za prekršaje u Nikšiću KONKURSI I I Na osnovu člana 81 st. 1 i 2 Zakona o prekršajima ( Službeni list RCG", br. 25/94 i 48/99), a u skladu sa Odlukom o broju sudija u Vijeću za prekršaje Crne Gore i područnim organima za prekršaje

Detaljer

Izmena i dopuna konkursne dokumentacije

Izmena i dopuna konkursne dokumentacije SPECIJALNA BOLNICA ZA LEČENјE I REHABILITACIJU 36210 Vrnjačka Banja, Bul. Srpskih ratnika br. 18 Telefon i telefaks: 036/515-514-5 Broj: 01-3114/4 Datum: 25.07.2017.godine Izmena i dopuna konkursne dokumentacije

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA

KONKURSNA DOKUMENTACIJA 1 JP "VOJVODINAŠUME"Petrovaradin ŠG Banat Pančevo Maksima Gorkog 24 Broj: 01-103/3 Dana: 06.12.2018. godine stranica:http://www.vojvodinasume.rs KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA JAVNA NABAVKA MALE VREDNOSTI

KONKURSNA DOKUMENTACIJA JAVNA NABAVKA MALE VREDNOSTI Broj: 0601 52/16 6 KONKURSNA DOKUMENTACIJA JAVNA NABAVKA MALE VREDNOSTI NABAVKA USLUGA SERVISIRANJE I ODRŽAVANJE BIROTEHNIČKE OPREME, SA TONERIMA ZA POTREBE PRIRODNO MATEMATIČKOG FAKULTETA U NOVOM SADU

Detaljer

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA POSTUPAK JAVNE NABAVKE ŠOPINGOM ZA NABAVKU KANCELARIJSKOG MATERIJALA

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA POSTUPAK JAVNE NABAVKE ŠOPINGOM ZA NABAVKU KANCELARIJSKOG MATERIJALA AKADEMIJA ZNANJA DOO, BUDVA Broj iz evidencije postupaka javnih nabavki: 581/5 Redni broj iz Plana javnih nabavki : 06 Mjesto i datum: Budva, 23.06.2017 Na onovu člana 54 stav 1 Zakona o javnim nabavkama

Detaljer

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE ZA NABAVKU ROBA za potrebe HE Perućica po partijama kako slijedi:

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE ZA NABAVKU ROBA za potrebe HE Perućica po partijama kako slijedi: OBRAZAC 3 Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić Broj iz evidencije postupaka javnih nabavki: 38/18 Redni broj iz Plana javnih nabavki: 32, 33, 34 i 36 Mjesto i datum: Nikšić, 22.03.2018.godine Na onovu člana

Detaljer

Kantonalno javno komunalno preduzeće RAD d.o.o.

Kantonalno javno komunalno preduzeće RAD d.o.o. Kantonalno javno komunalno preduzeće RAD d.o.o. Paromlinska 57, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina Telefon: 658-038, 616-101, 641-051, 710-270, 611-766; Fax: 656-812, 654-480, 643-966 E-mail: jkpradsa@bih.net.ba;

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI USLUGA SERVIS KLIMA UREĐAJA GOD. (za potrebe Vojvodinašume-Lovoturs i Direkcije JP)

KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI USLUGA SERVIS KLIMA UREĐAJA GOD. (za potrebe Vojvodinašume-Lovoturs i Direkcije JP) JP VOJVODINAŠUME Petrovaradin, Preradovićeva 2 Broj: 1798/1 Datum: 02.11.2017. KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI USLUGA SERVIS KLIMA UREĐAJA 2017. GOD. (za potrebe Vojvodinašume-Lovoturs

Detaljer

D O M Z D R A V LJ A N I Š

D O M Z D R A V LJ A N I Š D O M Z D R A V LJ A N I Š KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU SREDSTAVA ZA HIGIJENU U OTVORENOM POSTUPKU Javna nabavka 1-1-8/2014 NIŠ, mart, 2014. 1/43 Na osnovu čl. 32. i 61. Zakona o javnim nabavkama

Detaljer

K O N K U R SN A D O K U ME N T A C I J A R E Z E R V N I D E L O V I Z A I T S E R V I S

K O N K U R SN A D O K U ME N T A C I J A R E Z E R V N I D E L O V I Z A I T S E R V I S JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE "BEOGRAD-PUT" ul. Dragoslava Srejovića br. 8a 11000 Beograd K O N K U R SN A D O K U ME N T A C I J A R E Z E R V N I D E L O V I Z A I T S E R V I S Redni broj postupka javne

Detaljer

Kantonalno javno komunalno preduzeće RAD d.o.o.

Kantonalno javno komunalno preduzeće RAD d.o.o. Kantonalno javno komunalno preduzeće RAD d.o.o. Paromlinska 57, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina Telefon: 658-038, 616-101, 641-051, 710-270, 611-766; Fax: 656-812, 654-480, 643-966 E-mail: jkpradsa@bih.net.ba;

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA RAMOVSKA OPLATA ZA ZIDOVE, STUBOVE I TEMELJE

KONKURSNA DOKUMENTACIJA RAMOVSKA OPLATA ZA ZIDOVE, STUBOVE I TEMELJE JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE "BEOGRAD-PUT" ul. Dragoslava Srejovića br. 8a 11000 Beograd KONKURSNA DOKUMENTACIJA RAMOVSKA OPLATA ZA ZIDOVE, STUBOVE I TEMELJE Redni broj postupka javne nabavke (šifra): M/67/2017

Detaljer

Pirot, jul 2013.godine

Pirot, jul 2013.godine OPŠTA BOLNICA PIROT Broj: 02-1777 09.07.2013. godine P I R O T KONKURSNA DOKUMENTACIJA JAVNA NABAVKA MALE VREDNOSTI br. 11/2013 Nabavka usluga SERVISIRANJE MEDICINSKE OPREME - PO PARTIJAMA ZA POTREBE OPŠTE

Detaljer

POZIV NA DOSTAVU PONUDA. 1. NARUČITELJ Naručitelj je Leksikografski zavod Miroslav Krleža, MB , OIB , Frankopanska ul. 26, Zagreb.

POZIV NA DOSTAVU PONUDA. 1. NARUČITELJ Naručitelj je Leksikografski zavod Miroslav Krleža, MB , OIB , Frankopanska ul. 26, Zagreb. LEKSIKOGRAFSKI ZAVOD MIROSLAV KRLEŽA Zagreb, Frankopanska ul. 26 Temeljem članka 33. Statuta Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža i čl. 3., 5. i 7. Odluke Ravnateljstva o provedbi postupka nabave bagatelne

Detaljer

POZIV NA DOSTAVU PONUDE

POZIV NA DOSTAVU PONUDE LEKSIKOGRAFSKI ZAVOD MIROSLAV KRLEŽA Zagreb, Frankopanska ul. 26 Temeljem članka 33. Statuta Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža i čl. 5. i 7. Odluke Ravnateljstva o provedbi postupka nabave bagatelne

Detaljer

D O M ZDRAVLjA NIŠ. Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR. 9-7/17

D O M ZDRAVLjA NIŠ. Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR. 9-7/17 D O M ZDRAVLjA NIŠ Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR. 9-7/17 JAVNA NABAVKA USLUGE SERVISIRANJA I ODRŽAVANJA NEMEDICINSKIH APARATA I OPREME NIŠ, maj

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA

KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZAVOD ZA ZDRAVSTVENU ZAŠTITU RADNIKA ŽELEZNICE SRBIJE Broj: 15-7/14-2 Dana: 21.05.2014. godine Beograd, Ul. Savska br. 23 KONKURSNA DOKUMENTACIJA JAVNA NABAVKA DOBARA POTROŠNOG MATERIJALA ZA APOTEKU I

Detaljer

TRAKTORI za 2015.godinu

TRAKTORI za 2015.godinu 1 JP "VOJVODINAŠUME" Petrovaradin, Preradovićeva 2 Broj: 423/1 Dana: 30.06.2015. KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU DOBARA TRAKTORI za 2015.godinu U OTVORENOM POSTUPKU Redni broj javne nabavke: 50

Detaljer

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE ZA NABAVKU

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE ZA NABAVKU OBRAZAC 3 Doo Vodovod i kanalizacija Herceg Novi Broj iz evidencije postupaka javnih nabavki: 03(05-1081/16) Redni broj iz Plana javnih nabavki : 09 Mjesto i datum: Herceg Novi, 06.04.2016.g Na onovu člana

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI

KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI D O M ZDRAVLjA NIŠ Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR. 7-13/16 NABAVKA VODOVODNOG MATERIJALA ZA POTREBE RADA TEHNIČKE SLUŽBE DOMA ZDRAVLJA NIŠ NIŠ,

Detaljer

II Mjesto i datum objavljivanja poziva za javno nadmetanje: Portal Uprave za javne nabavke: Dana: 12/04/ :02:10

II Mjesto i datum objavljivanja poziva za javno nadmetanje: Portal Uprave za javne nabavke:  Dana: 12/04/ :02:10 Obrazac 9 Član 29 Zakona o javnim nabavkam CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Glavni grad Podgorice u ime "Putevi" doo u stečaju, Broj 25-S/13 Mjesto i datum Podgorica 12/04/2013

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA -UREĐENJE POSLOVNIH PROSTORIJA- ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI

KONKURSNA DOKUMENTACIJA -UREĐENJE POSLOVNIH PROSTORIJA- ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI KONKURSNA DOKUMENTACIJA -UREĐENJE POSLOVNIH PROSTORIJA- ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BROJ JAVNE NABAVKE: JN 01/2017 Subotica, august 2017.godine List 1 od 33 Podaci o Naručiocu i predmetu javne nabavke

Detaljer

ODLUKA O DODJELI UGOVORA

ODLUKA O DODJELI UGOVORA ODLUKA O DODJELI UGOVORA I IME I ADRESA NARU IOCA Naru ilac: Republi ki fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore Adresa: Vaka urovi a bb Grad: Podgorica Telefon: + 382 20 404 106; 404 116; 404 156 Elektronska

Detaljer

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA POSTUPAK JAVNE NABAVKE ŠOPINGOM ZA NABAVKU USLUGA Ispitivanje električnih zaštita generatora, transformatora, 6kV razvoda

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA POSTUPAK JAVNE NABAVKE ŠOPINGOM ZA NABAVKU USLUGA Ispitivanje električnih zaštita generatora, transformatora, 6kV razvoda OBRAZAC 9 Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić Broj iz evidencije postupaka javnih nabavki: 20-00-1736 Redni broj iz Plana javnih nabavki : 143 Mjesto i datum: Nikšić, 26.04.2017. godine Na onovu člana

Detaljer

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE ZA NABAVKU vodovodnog i kanalizacionog materijala i šaht poklopaca

TENDERSKU DOKUMENTACIJU ZA OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE ZA NABAVKU vodovodnog i kanalizacionog materijala i šaht poklopaca OBRAZAC 3 Doo Vodovod i kanalizacija Herceg Novi Broj iz evidencije postupaka javnih nabavki: 02(05-803/16 Redni broj iz Plana javnih nabavki : 07,15,18 Mjesto i datum: Herceg Novi, 22.03.2016.g Na onovu

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI NABAVKA AKUMULATORA I ELEKTROINSTALACIJA. Broj strana (33)

KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI NABAVKA AKUMULATORA I ELEKTROINSTALACIJA. Broj strana (33) Naziv naručioca: JKP ČISTOĆA I ZELENILO Adresa: Beogradska 17, Zrenjanin Lice ovlašćeno za potpisivanje ugovora: Duško Zec, ing.poljoprivrede Internet stranica naručioca: www.jkpciz.co.rs Vrsta postupka:

Detaljer

D O M ZDRAVLjA NIŠ. Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR. 7-18/18

D O M ZDRAVLjA NIŠ. Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR. 7-18/18 D O M ZDRAVLjA NIŠ Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR. 7-18/18 NABAVKA VODOVODNOG MATERIJALA ZA POTREBE RADA TEHNIČKE SLUŽBE DOMA ZDRAVLJA NIŠ NIŠ,

Detaljer

TERMINSKI PLAN RADNO VREME VOJVOĐANSKE BANKE ZA PRIJEM I IZVRŠENJE NALOGA PLATNOG PROMETA

TERMINSKI PLAN RADNO VREME VOJVOĐANSKE BANKE ZA PRIJEM I IZVRŠENJE NALOGA PLATNOG PROMETA 1. DOMAĆE PLATNE TRANSAKCIJE U DINARIMA (Ne obuhvataju transakcije plaćanja, naplate i prenosa u dinarima izmeďu rezidenata i nerezidenata, koje se izvršavaju u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA JAVNA NABAVKA br. 19/13 Nabavka dobara MEDICINSKI I SANITETSKI POTROŠNI MATERIJAL ZA POTREBE OPŠTE BOLNICE PIROT

KONKURSNA DOKUMENTACIJA JAVNA NABAVKA br. 19/13 Nabavka dobara MEDICINSKI I SANITETSKI POTROŠNI MATERIJAL ZA POTREBE OPŠTE BOLNICE PIROT Opšta bolnica Pirot 02-2292 22.08.2013.god. Pirot KONKURSNA DOKUMENTACIJA JAVNA NABAVKA 19/13 Nabavka dobara MEDICINSKI I SANITETSKI POTROŠNI MATERIJAL ZA POTREBE OPŠTE BOLNICE PIROT Pirot, avgust 2013.

Detaljer

ALUMINIJSKE VODILICE ZA ODJELJIVANJE PROSTORA

ALUMINIJSKE VODILICE ZA ODJELJIVANJE PROSTORA ALUMINIJSKE VODILICE ZA ODJELJIVANJE PROSTORA ALU. VODILICE ZA ODJELJIVANJE PROSTORA AV 04.01-04.10...jer o tome mnogo ovisi... S C H W O L L E R - L U Č I Ć AL 400 AV 04.01 minijska vodilica za odjeljivanje

Detaljer

D O M ZDRAVLjA NIŠ. Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR.7-9/15

D O M ZDRAVLjA NIŠ. Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR.7-9/15 D O M ZDRAVLjA NIŠ Niš, ul. Vojvode Tankosića 15 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI BR.7-9/15 NABAVKA CRP ANALIZE ZA APARAT NYCOCARD RIDER II NIŠ, maj, 2015. GODINE 1 DOM ZDRAVLjA

Detaljer

DOM ZDRAVLJA SLAVONSKI BROD Borovska 7. SLAVONSKI BROD

DOM ZDRAVLJA SLAVONSKI BROD Borovska 7. SLAVONSKI BROD DOM ZDRAVLJA Na temelju članka 18. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi ( Narodne novine broj 90/11,83/13,143/13,13/14) i Pravilnika o provedbi nabave roba, usluga i radova na koju se ne primjenjuje Zakon

Detaljer

MODEL STANDARDNE TENDERSKE DOKUMENTACIJE ZA UGOVORE O JAVNOJ NABAVCI USLUGA JAVNA NABAVKA USLUGA PUTEM OTVORENOG POSTUPKA

MODEL STANDARDNE TENDERSKE DOKUMENTACIJE ZA UGOVORE O JAVNOJ NABAVCI USLUGA JAVNA NABAVKA USLUGA PUTEM OTVORENOG POSTUPKA Anex I MODEL STANDARDNE TENDERSKE DOKUMENTACIJE ZA UGOVORE O JAVNOJ NABAVCI USLUGA JAVNA NABAVKA USLUGA PUTEM OTVORENOG POSTUPKA Usluge preventivnog i interventnog servisa vozila i nabavka rezervnih dijelova:

Detaljer

Čujte naše glasove: Građani prije svega!

Čujte naše glasove: Građani prije svega! Čujte naše glasove: Građani prije svega! Europska konferencija samozastupnika 4. - 6.10.2013., Zagreb, Hrvatska Hotel Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, PP 246, 10000 Zagreb Program konferencije Uz podršku:

Detaljer

do minimalno 8 kreativnih objava mjesečno Povlaštena cijena nakon završetka akcije: 900,00 kn

do minimalno 8 kreativnih objava mjesečno Povlaštena cijena nakon završetka akcije: 900,00 kn do 30.09.2015. 9 2 Društvene mreže izrada nove ili redizajn postojeće fan stranice minimalno 4 kreativnih objava mjesečno 1.200,00 kn 50% 600,00 kn Povlaštena cijena nakon završetka akcije: 900,00 kn Yellow:

Detaljer

POZIV ZA DOSTAVU PONUDA

POZIV ZA DOSTAVU PONUDA OŠ Banova Jaruga 44 321 Banova Jaruga, Stjepana Radića 118 KLASA: 602-01/16-01/109 UR.BROJ: 2176-33-01-16-2 POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA BAGATELNE NABAVE (Roba široke potrošnje) Banova

Detaljer

OSNOVNA ŠKOLA JOSIPA KOZARCA, LIPOVLJANI. (Roba široke potrošnje)

OSNOVNA ŠKOLA JOSIPA KOZARCA, LIPOVLJANI. (Roba široke potrošnje) OSNOVNA ŠKOLA JOSIPA KOZARCA, LIPOVLJANI KLASA: 333-01/15-01/02 URBROJ: 2176-41-01-15-6 POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA BAGATELNE NABAVE (Roba široke potrošnje) Lipovljani, ožujak 2015.godine

Detaljer

1 REALNE FUNKCIJE REALNE VARIJABLE

1 REALNE FUNKCIJE REALNE VARIJABLE REALNE FUNKCIJE REALNE VARIJABLE. Neka je f() = ln 4e 3 e. Odredite a) f b) D(f) i R(f) c) Odredite min f, inf f, ma f, sup f. 2. Odredite prirodnu domenu funkcije f() = ln (3e e 3 ) + 5 log 5 +3 + ( cos

Detaljer

DISCIPLINA: žene 60 m - prepone Grupa 1 Datum: 03/03/2013 Vrijeme početka:

DISCIPLINA: žene 60 m - prepone Grupa 1 Datum: 03/03/2013 Vrijeme početka: DISCIPLINA: žene 60 m - prepone Grupa 1 Datum: 03/03/2013 Vrijeme početka: ŠARIĆ SANDRA W40 AK DINAMO-ZRINJEVAC 11,72 ŠORGIĆ BOŽICA W40 AK VETERAN 12,12 CIGANOVIĆ DRAGANA W35 AK KVARNER AUTO TRANS DNS

Detaljer

KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU DOBARA U OTVORENOM POSTUPKU: - GRAĐEVINSKI MATERIJAL GOD. - P O P A R T I J A M A

KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU DOBARA U OTVORENOM POSTUPKU: - GRAĐEVINSKI MATERIJAL GOD. - P O P A R T I J A M A JP "VOJVODINAŠUME" Petrovaradin, Preradovićeva 2. www.vojvodinasume.rs Broj: 371-2 Dana: 15.06.2015. 1 KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU DOBARA U OTVORENOM POSTUPKU: - GRAĐEVINSKI MATERIJAL 2015.

Detaljer

REPUBLIKA HRVATSKA. ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V Zagreb

REPUBLIKA HRVATSKA. ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V Zagreb REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V 10 000 Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDE za provedbu postupka nabave bagatelne vrijednosti za nabavu opreme za potrebe civilne zaštite GRUPA

Detaljer

CJENIK OSTALIH USLUGA

CJENIK OSTALIH USLUGA CJENIK OSTALIH USLUGA Vrijedi od 1. 8. 2017. Šifra CIJENA kn CIJENA kn STAVKA NAZIV USLUGE J.m. PDV usluge bez PDV-a s PDV-om 1 2 3 4 5 6 7 3 OSTALE USLUGE 3.1 4111 BRZOJAVI - UNUTARNJI PROMET 3.1.1 41111

Detaljer

II Mjesto i datum objavljivanja poziva za javno nadmetanje: Portal Uprave za javne nabavke: Dana: 11/11/ :06:30

II Mjesto i datum objavljivanja poziva za javno nadmetanje: Portal Uprave za javne nabavke:  Dana: 11/11/ :06:30 Obrazac 9 Član 29 Zakona o javnim nabavkam CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Glavni grad Podgorice, Broj 55-S/13 Mjesto i datum Podgorica 11/11/2013 Na osnovu čl. 29 i

Detaljer

- REZERVNI DELOVI ZA SVE MAŠINE god. - (za potrebe ŠG Sombor )

- REZERVNI DELOVI ZA SVE MAŠINE god. - (za potrebe ŠG Sombor ) JP "VOJVODINAŠUME" Petrovaradin, Preradovićeva 2 Broj: 713/1 Dana: 03.07.2017. god. Internet stranica: http://www.vojvodinasume.rs KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU DOBARA, U OTVORENOM POSTUPKU:

Detaljer

Poštovani poslovni partneri,

Poštovani poslovni partneri, April 2017 2 Poštovani poslovni partneri, pred vama je cenovnik proizvoda programa dekorativnih premaza robnih marki Belinka, Helios, Zvezda, Duga, Chromoden, Kemostik, kao i autoreparaturnih premaza robnih

Detaljer

LETO2019. Cenovnik broj 6. do 30/09/2019 GRAND VICTORIA 2* - KASANDRA/HANIOTI XENIOS DOLPHIN BEACH 3* - KASANDRA/POSIDI

LETO2019. Cenovnik broj 6. do 30/09/2019 GRAND VICTORIA 2* - KASANDRA/HANIOTI XENIOS DOLPHIN BEACH 3* - KASANDRA/POSIDI GRAND VICTORIA 2* - KASANDRA/HANIOTI Polazak 1-Jun 16-Jun 1-Jul 1-Aug 1-Sep Povratak 15-Jun 30-Jun 31-Jul 31-Aug 15-Sep 1/2 standard (dvokrevetna standard), PP osoba/dan 38 44 49 59 47 dodatni krevet 27

Detaljer

CJENIK OSTALIH USLUGA

CJENIK OSTALIH USLUGA CJENIK OSTALIH USLUGA Vrijedi od 1. 12. 2016. STAVKA 3 OSTALE USLUGE 3.1 4111 BRZOJAVI - UNUTARNJI PROMET 3.1.1 41111 Brzojavi koji se odnose na sigurnost ljudskih života (SVH) kom besplatno 3.1.2 41112

Detaljer

ODLUKA. Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom

ODLUKA. Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom ODLUKA Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom SBERBANK BH 1 / 21 Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom 1. Tekući račun u KM Otvaranje računa Vođenje

Detaljer

Objektno orijentisano programiranje 2. Tipovi podataka u C#

Objektno orijentisano programiranje 2. Tipovi podataka u C# Objektno orijentisano programiranje 2 Klasifikacija tipova Osnovna podela na: vrednosne (value) tipove ukazane (reference) tipove Vrednosni tipovi: jednostavni tipovi (kao što su npr. byte, int, long,

Detaljer

ODLUKA. Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom

ODLUKA. Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom ODLUKA Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom SBERBANK BH 1 / 21 I Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom 1. Tekući račun u KM Otvaranje računa Vođenje

Detaljer

1. DHB-E 18/21/24 Sli art ELEKTRONIČKI PROTOČNI GRIJAČ VODE

1. DHB-E 18/21/24 Sli art ELEKTRONIČKI PROTOČNI GRIJAČ VODE ZAGREB, SRPANJ, 2017. VELEPRODAJNI CIJENIK STIEBEL ELTRON ZA 2017 G. PROTOČNI BOJLERI 1. DHB-E 18/21/24 Sli art.232016 - ELEKTRONIČKI PROTOČNI GRIJAČ VODE Protočni grijač vode za trenutno zagrijavanje

Detaljer

OBJAVE OGLASI KONKURSI NATJE^AJI JAVNI OGLAS. Srijeda, godine SARAJEVO ISSN Godina XXV - Broj 66

OBJAVE OGLASI KONKURSI NATJE^AJI JAVNI OGLAS. Srijeda, godine SARAJEVO ISSN Godina XXV - Broj 66 Godina XXV - Broj 66 Srijeda, 22. 8. 2018. godine SARAJEVO ISSN 1512-7079 SLU@BENE OBJAVE OGLASI KONKURSI NATJE^AJI MINISTARSTVO SAOBRA]AJA KANTONA SARAJEVO Na osnovu ~lana 8. Zakona o ministarskim, vladinim

Detaljer

I Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom

I Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom I Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom 1. Tekući račun u KM Otvaranje računa Vođenje računa Izvodi sa računa Gašenje računa Vođenje neaktivnog računa Na šalteru Banke Izvod

Detaljer

Nr. 11/238 EØS-tillegget til Den europeiske unions tidende KOMMISJONSFORORDNING (EU) nr. 605/2014. av 5. juni 2014

Nr. 11/238 EØS-tillegget til Den europeiske unions tidende KOMMISJONSFORORDNING (EU) nr. 605/2014. av 5. juni 2014 Nr. 11/238 EØS-tillegget til Den europeiske unions tidende 22.2.2018 KOMMISJONSFORORDNING (EU) nr. 605/2014 2018/EØS/11/25 av 5. juni 2014 om endring av europaparlaments- og rådsforordning (EF) nr. 1272/2008

Detaljer

Projekat EUROWEB+ Ovo je program namenjem isključivo razmeni, a ne celokupnim studijama.

Projekat EUROWEB+ Ovo je program namenjem isključivo razmeni, a ne celokupnim studijama. Projekat EUROWEB+ 1. Otvoren je Konkurs za novi program mobilnosti studenata i osoblja na Univerzitetu u Nišu EUROWEB+ Konkurs je otvoren do 15.02.2015. 2. Ko može da se prijavi? Ovim programom biće omogućen

Detaljer

Konkursna dokumentacija za javnu nabavku male vrednosti dobara: - LEKOVI ZA DIVLJAČ god. - (redni broj JN 15/17)

Konkursna dokumentacija za javnu nabavku male vrednosti dobara: - LEKOVI ZA DIVLJAČ god. - (redni broj JN 15/17) 1 JP VOJVODINAŠUME Petrovaradin Preradovićeva 2, Petrovaradin Broj: 549/1 Dana: 05.05. 2107. Konkursna dokumentacija za javnu nabavku male vrednosti dobara: - LEKOVI ZA DIVLJAČ 2017. god. - (redni broj

Detaljer

A. DIREKTNE PRODAJE GRUPA VRSTA ROBE J/M KOLIČINA. Prva Vanjska rasvjeta RIGA LED kom 1 Radna lampa IDA kom 1

A. DIREKTNE PRODAJE GRUPA VRSTA ROBE J/M KOLIČINA. Prva Vanjska rasvjeta RIGA LED kom 1 Radna lampa IDA kom 1 B O S N A I H E R C E G O V I N A F e d e r a c i j a B o s n e i H e r c e g o v i n e Federalno ministarstvo financija - finansija P o r e z n a u p r a v a F e d e r a c i j e B i H K a n t o n a l

Detaljer

MINIMARK stampac za industrijsko obelezavanje

MINIMARK stampac za industrijsko obelezavanje MINIMARK stampac za industrijsko obelezavanje SISTEM 710141 MINIMARK + Markware (evropska verzija) 800975 Markware softver PRIBOR 710118 Kofer za transport stampaca 710257 Kofer za transport potrosnog

Detaljer

OBJAVE JAVNI KONKURS OGLASI KONKURSI NATJE^AJI JAVNI KONKURS JAVNI KONKURS. Srijeda, godine SARAJEVO ISSN

OBJAVE JAVNI KONKURS OGLASI KONKURSI NATJE^AJI JAVNI KONKURS JAVNI KONKURS. Srijeda, godine SARAJEVO ISSN Godina XXII - Broj 79 Srijeda, 14. 10. 2015. godine SARAJEVO ISSN 1512-7079 SLU@BENE OBJAVE I KONKURSI NATJE^AJI AGENCIJA ZA DR@AVNU SLU@BU FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE Na osnovu ~lana 24., a u vezi

Detaljer

DO ŽIV LJA JI HAK L BE RI JA FI NA

DO ŽIV LJA JI HAK L BE RI JA FI NA Mark Tven DO ŽIV LJA JI HAK L BE RI JA FI NA Nas lov ori gi na la Mark Twa in Adven tu res of Huc k le ber ry Finn 1884 Pre vod Je li sa ve ta Mar ko vić Beleška Ko po ku ša da na đe ne ku po bu du u ovom

Detaljer

Konkursna dokumentacija za javnu nabavku male vrednosti dobara: - LEKOVI ZA DIVLJAČ godine. (redni broj JN 9/16)

Konkursna dokumentacija za javnu nabavku male vrednosti dobara: - LEKOVI ZA DIVLJAČ godine. (redni broj JN 9/16) 1 JP VOJVODINAŠUME Petrovaradin Preradovićeva, 2 Broj: 188/1 Dana: 15.03.2016. Konkursna dokumentacija za javnu nabavku male vrednosti dobara: - LEKOVI ZA DIVLJAČ 2016. godine (redni broj JN 9/16) Javna

Detaljer

CJENIK POŠTANSKIH USLUGA U MEĐUNARODNOM PROMETU PRIMJENA OD GODINE

CJENIK POŠTANSKIH USLUGA U MEĐUNARODNOM PROMETU PRIMJENA OD GODINE CJENIK POŠTANSKIH USLUGA U MEĐUNARODNOM PROMETU PRIMJENA OD. 7. 203. GODINE Zagreb, lipanj 203. godine STAVKA I UNIVERZALNA USLUGA 2. 25 PISMOVNA POŠILJKA 2.. 25 PISMO bez -a 25 do 50 g kom 7,60 252 iznad

Detaljer

Izvještaj o poslovanju CGES-a za godinu

Izvještaj o poslovanju CGES-a za godinu Izvještaj o poslovanju CGES-a za 2010. godinu SADRŢAJ OSNOVNI PODACI O DRUŠTVU 3 1. ORGANIZACIONA STRUKTURA DRUŠTVA 4 2. CILJEVI I USPJEŠNOST POSLOVANJA U GODINI 5 3. ELEKTROENERGETSKI PRENOSNI SISTEM

Detaljer

Na temelju članka 20. Zakona o javnoj nabavi (N.N. 90/11) i članka 28. Statuta Doma zdravlja Đakovo ravnatelj Doma zdravlja Đakovo donosi:

Na temelju članka 20. Zakona o javnoj nabavi (N.N. 90/11) i članka 28. Statuta Doma zdravlja Đakovo ravnatelj Doma zdravlja Đakovo donosi: DOM ZDRAVLJA ĐAKOVO Petra Preradovića 2 31400 Đakovo Na temelju članka 20. Zakona o javnoj nabavi (N.N. 90/11) i članka 28. Statuta Doma zdravlja Đakovo ravnatelj Doma zdravlja Đakovo donosi: PLAN ZA 2013.

Detaljer

BAŠTENSKI PROGRAM. SMM RODA COMPANY d.o.o.

BAŠTENSKI PROGRAM. SMM RODA COMPANY d.o.o. SMM RODA COMPANY d.o.o. BAŠTENSKI PROGRAM Proizvodnja creva obuhvata širok asortian proizvoda od plastike sa prieno u poljoprivredi / hortikulturi. Visok kvalitet creva po veoa konkurentni cenaa nas čini

Detaljer

Innhold. Ka pit tel 1 Inn led ning Barn og sam funn Bo kas opp byg ning... 13

Innhold. Ka pit tel 1 Inn led ning Barn og sam funn Bo kas opp byg ning... 13 Innhold Ka pit tel 1 Inn led ning... 11 Barn og sam funn... 11 Bo kas opp byg ning... 13 Ka pit tel 2 So sia li se rings pro ses sen... 15 For hol det mel lom sam funn, kul tur og so sia li se ring...

Detaljer

KOMUNALAC SISAK d.o.o Sisak, Capraška ulica 8 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE ZA PROVEDBU OTVORENOG POSTUPKA JAVNE NABAVE

KOMUNALAC SISAK d.o.o Sisak, Capraška ulica 8 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE ZA PROVEDBU OTVORENOG POSTUPKA JAVNE NABAVE KOMUNALAC SISAK d.o.o. 44 000 Sisak, Capraška ulica 8 Tel.: 044/525-777; Fax.: 044/525-788 MB 3340848, OIB:28236957305 e-mail: komunalac-sisak1@sk.t-com.hr IBAN HR31 2500 0091 1012 4932 9 DOKUMENTACIJA

Detaljer

CJENIK POŠTANSKIH USLUGA U UNUTARNJEM PROMETU

CJENIK POŠTANSKIH USLUGA U UNUTARNJEM PROMETU CJENIK POŠTANSKIH USLUGA U UNUTARNJEM PROMETU Vrijedi od.. 208. STAVKA I 24 UNIVERZALNA USLUGA. 24 PISMOVNA POŠILJKA.. 24 Pismo 24 do 50 g kom 3,0 242 iznad 50 g do 00 g kom 4,50 243 iznad 00 g do 250

Detaljer

Halkidiki LETO2019. Cenovnik broj 6. do 30/09/2019 GRAND VICTORIA 2* - KASANDRA/HANIOTI XENIOS DOLPHIN BEACH 3* - KASANDRA/POSIDI

Halkidiki LETO2019. Cenovnik broj 6. do 30/09/2019 GRAND VICTORIA 2* - KASANDRA/HANIOTI XENIOS DOLPHIN BEACH 3* - KASANDRA/POSIDI GRAND VICTORIA 2* - KASANDRA/HANIOTI Polazak 1-Jun 16-Jun 1-Jul 1-Aug 1-Sep Povratak 15-Jun 30-Jun 31-Jul 31-Aug 15-Sep 1/2 standard (dvokrevetna standard), PP osoba/dan 38 44 49 59 47 dodatni krevet 27

Detaljer

Složeni tipovi podataka

Složeni tipovi podataka Složeni tipovi podataka Složeni tipovi? C raspolaže sljedećim složenim tipovima podataka: polja (indeksirane promjenljive) jednodimenzionalno = NIZ, dvodimenzionalno = MATRICA, višedimenzionalno strukture

Detaljer

ZAKON O REPUBLIČKIM ADMINISTRATIVNIM TAKSAMA

ZAKON O REPUBLIČKIM ADMINISTRATIVNIM TAKSAMA Preuzeto iz elektronske pravne baze Paragraf Lex izvor: www.paragraf.rs ZAKON O REPUBLIČKIM ADMINISTRATIVNIM TAKSAMA ("Sl. glasnik RS", br. 43/2003, 51/2003 - ispr., 61/2005, 101/2005 - dr. zakon, 5/2009,

Detaljer

Neko kao ti. Sara Desen. Prevela Sandra Nešović

Neko kao ti. Sara Desen. Prevela Sandra Nešović Neko kao ti Sara Desen Prevela Sandra Nešović 4 5 Naslov originala Sa rah Des sen So me o ne Li ke You Copyright Sarah Dessen, 1998 All rights reserved including the right of reproduction in whole or in

Detaljer

OBJAVE PONI[TENJE JAVNOG KONKURSA OGLASI KONKURSI NATJE^AJI JAVNI KONKURS JAVNI KONKURS. Petak, godine SARAJEVO ISSN

OBJAVE PONI[TENJE JAVNOG KONKURSA OGLASI KONKURSI NATJE^AJI JAVNI KONKURS JAVNI KONKURS. Petak, godine SARAJEVO ISSN Godina XXV - Broj 6 Petak, 26. 1. 2018. godine SARAJEVO ISSN 1512-7079 SLU@BENE OBJAVE I KONKURSI NATJE^AJI AGENCIJA ZA DR@AVNU SLU@BU FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE Na osnovu ~lana 24., a u vezi sa ~lanom

Detaljer

IZVEŠTAJ O POSLOVANJU ZA GODINU. Izveštaji o poslovanju Društva 6-IZ Padinska Skela, maj godine. Verzija:1.0

IZVEŠTAJ O POSLOVANJU ZA GODINU. Izveštaji o poslovanju Društva 6-IZ Padinska Skela, maj godine. Verzija:1.0 IZVEŠTAJ O POSLOVANJU ZA GODINU Padinska Skela, maj 206. godine O: Radiša Nikolić I.D.S plan razvoj i kontroling P: K.Jelisavčić I.D.S. Razvoj, Kvalitet i nove tehnologije K: S.Kalanj R.S. Plan, razvoj,

Detaljer

PRAVILNIK O NAČINU I UVJETIMA OBAVLJANJA DJELATNOSTI ELEKTRONIČKIH KOMUNIKACIJSKIH MREŽA I USLUGA. - neslužbeni pročišćeni tekst -

PRAVILNIK O NAČINU I UVJETIMA OBAVLJANJA DJELATNOSTI ELEKTRONIČKIH KOMUNIKACIJSKIH MREŽA I USLUGA. - neslužbeni pročišćeni tekst - NN br. 154/11, 149/13, 82/14, 24/15 i 42/16 PRAVILNIK O NAČINU I UVJETIMA OBAVLJANJA DJELATNOSTI ELEKTRONIČKIH KOMUNIKACIJSKIH MREŽA I USLUGA - neslužbeni pročišćeni tekst - I. OPĆE ODREDBE Sadržaj Pravilnika

Detaljer

Topografske karte. Dr. sc. Aleksandar Toskić, izv. prof.

Topografske karte. Dr. sc. Aleksandar Toskić, izv. prof. Topografske karte Dr. sc. Aleksandar Toskić, izv. prof. Topografske karte u RH Izradba topografskih karata srednjih i sitnijih mjerila bila je prije osamostaljenja Republike Hrvatske u nadležnosti saveznih

Detaljer

Programiranje 1 grupno spremanje (zadaci) datoteke

Programiranje 1 grupno spremanje (zadaci) datoteke Programiranje 1 grupno spremanje (zadaci) datoteke Tipovi datoteka Datoteke se mogu podeliti na binarne i tekstualne. Iako su na prvi pogled ova dva tipa veoma slična oni se suštinski razlikuju. Binarne

Detaljer

D i r e k c i j a z a f i n a n s i j e

D i r e k c i j a z a f i n a n s i j e BOSNA I HERCEGOVINA BRČKO DISTRIKT BOSNE I HERCEGOVINE D i r e k c i j a z a f i n a n s i j e B r č k o d i s t r i k t a БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА БРЧКО ДИСТРИКТ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ Дирекција за финансије

Detaljer

Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom

Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanju sa stanovništvom SBERBANK BH 1 / 17 I Tarifnik naknada za bankarske usluge u poslovanje sa stanovništvom 1. Tekući račun u KM Otvaranje računa: Vođenje

Detaljer

Offentlig journal. Søknad og CV - Helsefagarbeider - st. ref. (2393056968)

Offentlig journal. Søknad og CV - Helsefagarbeider - st. ref. (2393056968) Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 23.03.2015 nnhold: lsettingssak - Helsefagarbeider Medisinsk sengepost, Klinikk Hammerfest - st. ref. 2393056968 2014/3098-2

Detaljer

NOVINE SLUŽBENE ZENIČKO - DOBOJSKOG KANTONA SKUPŠTINA

NOVINE SLUŽBENE ZENIČKO - DOBOJSKOG KANTONA SKUPŠTINA SLUŽBENE NOVINE ISSN 1512-7559 ZENIČKO - DOBOJSKOG KANTONA Godina XVII - Broj 6 ZENICA, ponedjeljak, 07.05.2012. SKUPŠTINA 148. Na osnovu člana 37. stav 1. tačka f) Ustava Zeničkodobojskog kantona, Skupština

Detaljer

PROGRAM POSLOVANJA PREDUZEĆA ZA GODINU

PROGRAM POSLOVANJA PREDUZEĆA ZA GODINU ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ СУБОТИЧКА ТОПЛАНА JAVNO KOMUNALNO PODUZEĆE SUBOTIČKA TOPLANA JAVNO KOMUNALNO PODUZEĆE SUBOTIČKA TOPLANA SZABADKAI TÁVFŰTŐMŰVEK KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT 24000 SUBOTICA, Segedinski

Detaljer

Week of City, Country Prize Money US$ Tourn. ID Referee

Week of City, Country Prize Money US$ Tourn. ID Referee 11.-13.05.007 Rogaška Slatina, SLO 0 $ MEN / FROM 35+ Jože SREBOTNIK St. Rank Seed Family Name First name Nationality nd Round Semifinals Final Winner 1 STRIBER ZELJKO SRB STRIBER 3 6-1 6-4 SEBASTIJAN

Detaljer

AKCIJA. Početak akcije: god.

AKCIJA.   Početak akcije: god. www.faber-rs.com www.faber-rs.com BEOLEKS d.o.o. Novi Beograd Bulevar Arsenija Čarnojevića 66 lokal br. 0 Tel: 0/ 98 Tel: 0/ 97 Fax: 0/ 64 e-mail: office@beoleks.rs Regionalni Distributer: NILEKS d.o.o.

Detaljer

PREPIS POSJEDOVNOG LISTA

PREPIS POSJEDOVNOG LISTA B 0 S N A HER C EGO V N A FEDER.lCLJA BOSNE HERCEGOVNE DONJ VAKUF Opcinska sluzba za prostorno uredenje, katastar i imovinsko-pravne poslove Broj: 05-30-t9Gl{/!3 Datum, 26.08.2009. PREPS POSJEDOVNOG LSTA

Detaljer

CJENIK POŠTANSKIH USLUGA U MEĐUNARODNOM PROMETU

CJENIK POŠTANSKIH USLUGA U MEĐUNARODNOM PROMETU CJENIK POŠTANSKIH USLUGA U MEĐUNARODNOM PROMETU Vrijedi od 1. 1.2018. STAVKA 1 I UNIVERZALNA USLUGA 2.1 251 PISMOVNA POŠILJKA 2.1.1 2511 PISMO bez -a s -om 2 3 4 5 6 25111 do 50 g kom 7,60 25112 iznad

Detaljer

P R A V I L N I K O ZAHTJEVIMA KOJI SE ODNOSE NA URE AJE I SISTEME SA MJERNOM FUNKCIJOM

P R A V I L N I K O ZAHTJEVIMA KOJI SE ODNOSE NA URE AJE I SISTEME SA MJERNOM FUNKCIJOM 634. 12-29 22. 2013. Na osnovu lana 14 stav 4 Zakona o metrologiji ( Službeni list CG, broj 79/08 ) i lana 6 Zakona o tehni kim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju usaglašenosti ( Službeni list CG broj

Detaljer

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA Broj 6 "SLUŽBENI VJESNIK" Stranica 1 Broj 6 - God. XII Vinkovci, četvrtak 27. svibnja 2004. Izlazi prema potrebi VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA AKTI ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Temeljem članka 46. Zakona o lokalnoj

Detaljer

POJEDINAČNO PRVENSTVO VOJVODINE 2011.

POJEDINAČNO PRVENSTVO VOJVODINE 2011. POJEDINAČNO PRVENSTVO VOJVODINE ZA SVE STAROSNE KATEGORIJE MUŠKARACA I 6. PRVENSTVO VOJVODINE I 1. OTVORENO PRVENSTVO VOJVODINE ZA SVE STAROSNE KATEGORIJE ŽENA 26-27.03.2011. SPORTSKI CENTAR ŽABALJ VOJVOĐANSKI

Detaljer

Hilja du ču de snih sunac a

Hilja du ču de snih sunac a 3 2 Ha led Ho se i ni Hilja du ču de snih sunac a Preveo Ni ko la Paj van čić 5 4 Naslov originala Kha led Hos se i ni A Tho u sand Splen did Suns Copyright 2007 by ATSS Publications, LLC First published

Detaljer

guttagliss prozirni umjetni materijali za razne namjene

guttagliss prozirni umjetni materijali za razne namjene guttagliss prozirni umjetni materijali za razne namjene Opći uvijeti prodaje i isporuke I. Opće odredbe 1. Ovi opći uvjeti prodaje i isporuke robe (u daljnjem tekstu: Uvjeti), sastavni su dio svih ugovora

Detaljer

MAKE MAKE Arkitekter AS Maridalsveien Oslo Tlf Org.nr

MAKE MAKE Arkitekter AS Maridalsveien Oslo Tlf Org.nr en omfatter 1 Perspektiv I en omfatter 2 Perspektiv II en omfatter 3 Perspektiv III en omfatter 4 Perspektiv IV en omfatter 5 Perspektiv V en omfatter 6 Perspektiv VI en omfatter 7 Perspektiv VII en omfatter

Detaljer

Oprema: Aparat Magicwave 3000 comfort, proiz.fronius Wels, tip Kuhlgerat FK 2500 FC, ser.br , inv.br.0729

Oprema: Aparat Magicwave 3000 comfort, proiz.fronius Wels, tip Kuhlgerat FK 2500 FC, ser.br , inv.br.0729 Na osnovu člana 54. Zakona o Poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine ( Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine, broj: 33/02, 28/04, 57/09, 40/10, 27/12 i 7/13) i člana 62. do 69. Pravilnika

Detaljer

Strukture. Strukturirani (složeni) tip podataka koji definiše korisnik. Razlike u odnosu na niz

Strukture. Strukturirani (složeni) tip podataka koji definiše korisnik. Razlike u odnosu na niz Strukture Strukture Strukturirani (složeni) tip podataka koji definiše korisnik sastoji se od više komponenti komponente imaju identifikatore ne moraju biti istog tipa struktura se smatra jednim objektom

Detaljer

Seme rađa Novi Sad, Radnička 30a Tel: 021/ ; Fax: 021/ Godina V Broj januar 2016.

Seme rađa Novi Sad, Radnička 30a Tel: 021/ ; Fax: 021/ Godina V Broj januar 2016. Limagrain d.o.o. Seme rađa profit 21000 Novi Sad, Radnička 30a Tel: 021/4750-788; Fax: 021/4750-789 www.limagrain.rs Godina V Broj 80 cena 40 dinara Foto: M. Mileusnić FAZANI 55-godišnji bravar iz Šida

Detaljer

JAVNI OGLAS za dodjelu građevinskog materijala

JAVNI OGLAS za dodjelu građevinskog materijala Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Tuzlanski kanton OPĆINA LUKAVAC OPĆINSKI NAČELNIK Broj: 06-23-43-463/18 Lukavac, 07.08.2018.godine Босна и Херцеговина Федерација Босне и Херцеговине

Detaljer

nastri adesivi adhesive tape collection

nastri adesivi adhesive tape collection nastri adesivi adhesive tape collection Comet d.o.o. / Varaždinska 40c / 42220 Novi Marof. Hrvatska Tel: +385 42 408 500 / Fax: +385 42 408 510 / E-mail: comet@comet.hr GEKO KREP TRAKA BASIC GEKO KREP

Detaljer

Uvod u Veb i Internet tehnologije HTML

Uvod u Veb i Internet tehnologije HTML Uvod u Veb i Internet tehnologije Filip Marić Vesna Marinković Filip Marić, Vesna Marinković Uvod u Veb i Internet tehnologije 1 / 49 Jezici za obeležavanje Pristupi kreiranju dokumenata Dva osnovna pristupa

Detaljer

Offentlig journal. Sykepenger - melding om avslag. Sykepenger - ***** ***** 2016/ / jobbsokned

Offentlig journal. Sykepenger - melding om avslag. Sykepenger - ***** ***** 2016/ / jobbsokned Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 18.05.2016 nnhold: Sykepenger - melding om avslag Sykepenger - 2016/240-1 3977/2016 27.04.2016 NAV Hammerfest nnhold: jobbsokned

Detaljer