Marina Baixa med. Formigal. Cardanchú. Sierra Nevada. skireiser for ungdom GRATIS PERIÓDICO ESCANDINAVO - SKANDINAVISK AVIS - COSTA BLANCA

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Marina Baixa med. Formigal. Cardanchú. Sierra Nevada. skireiser for ungdom GRATIS PERIÓDICO ESCANDINAVO - SKANDINAVISK AVIS - COSTA BLANCA"

Transkript

1 UTGAVE 57 DESEMBER 2014 ÅRGANG 3 GRATIS PERIÓDICO ESCANDINAVO - SKANDINAVISK AVIS - COSTA BLANCA Sparer 1,3 millioner Rådhuset i Alfaz del Pi melder at de vil spare 1,3 millioner euro de neste åtte årene i forbindelse med bankgjeld. Se side 2 Alfaz - D.O. Alicante Hotel Albir Playa har blitt innlemmet i den ofisielle vinruten i Alicante, et initiativ for å fremme enoturismen i Alfaz del Pi. Se side 3 Forhandlinger på høyt nivå Forhandlingene skal dreie seg om blant annet saken Pujol i Cataluna og i saken til Prinsesse Cristina. Se side 4 Soning og bot for Iñaki Det er det statsadvokat Horrach tilbyr Iñaki Urdangarín, mannen til Prinsesse Cristina, som straff i korrupsjonsskandalen Caso Noos på Mallorca. Se side 5 Formigal Sierra Nevada Cardanchú Marina Baixa med skireiser for ungdom Ungdomsrådet i Alfaz del Pi, Oscar Pérez, har også i år tatt initiativet til å arrangere skireiser for ungdom. I samarbeid med nabokommunene i Marina Baixa er det planlagt tre skireiser på nyåret til Formigal, Candanchú og Sierra Nevada. Rådhusene har fått gode priser som kommer ungdommen til gode. Turene er tilgjengelige via ungdomskontoret i kulturhuset i Alfaz del Pi (CIJA, Centro de Información Juvenil) og alle CIJA-kontorer i Marina Baixa. Kontoret i Alfaz del Pi er åpent hverdager fra kl til Det finnes også informasjon på nettsiden Den første reisen går til Formigal 8. til 13. februar Reise nummer to går til Candanchu 22. til 27. februar. Reise nummer tre går til Sierra Nevada 6. til 8. mars. Prisene er henholdsvis 429 euro, 379 euro og 180 euro og inkluderer overnatting på tre stjerners hotell, busstransport, halvpensjon, reiseforsikring og forfaits. Leie av skiutstyr og opplæring er inkludert kun i reisen til Cardanchu. For ytterligere informasjon, kontakt CIJA-kontoret på eller via Rett ovenfor Café Wien i el Arenal Antirefleks Støv-avstøtende Styrket materiale Glass laget i Tyskland Vi snakker engelsk og tysk

2 Depósito Legal: MU-89- Utgiver: Spanias Beste Adresse: Apto. de correos Alfaz del pi Telefon: Redaktør: Bente Puig Skribenter: Bente Puig Solem Nina Victoria Berg Grafisk: Spanias Beste Sparer 1,3 millioner de neste årene Rådhuset i Alfaz del Pi melder at de vil spare 1,3 millioner euro de neste åtte årene i forbindelse med bankgjeld. Skatterådet i kommunen har forhandlet med banken, som har gitt rådhuset en gunstig nedbetalingsplan. Talsmann for den sosialistiske regjeringen, Toni Such, uttaler at planen starter umiddelbart, og at budsjettene for 2015 regner med en besparelse på ,25 euro, noe som gjør at kommunen kan fortsette å gjøre forbedringer og investeringer i lokalsamfunnet. Per i dag er rådhusets gjeld under de 75% som er lovfestet, og dette sier mye om hvor stor innsats den sittende regjeringen gjør, uttaler Toni Such og understreker at Alfaz del Pi rangerer blant de mest stabile kommunene i Marina Baixa hva gjelder økonomi. Dette har vi fått til med hardt arbeid og dét i rekordfart. Opplag: 8000 per måned Distribusjon: Spanias Beste Distribusjonsområde: Costa Blanca - Marina Baixa Rådhuset melder at refinansieringen har vært mulig takket være regjeringen i Madrid som tillater refinansiering for alle kommuner som oppfyller deres sparetiltak, noe som øker våre muligheter for videre vekst, konkurransedyktighet og effektivitet. Skatterådet i Alfaz del Pi Mayte García Annonser: Dep. Legal: MU Elektroniske fakturaer på rådhuset Talsmann Toni Such Norske studenter i praksis i Alfaz Rådhuset i Alfaz del Pi og Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA) har inngått en samarbeidsavtale som går ut på at tredjeårs avgangselever under programmet Sport, liv og helse i friluft skal kunne få praksisplass i Alfaz del Pi. Målet er å sende 2-6 elever til Alfaz i mars Praksisperioden er på 4 uker der de skal arbeide på offentlige og private institusjoner, deriblant L Arabí, sportsplassen i Alfaz og Reumasol. De vil også delta i et program for integrering via idrett for barn med fysisk eller psykisk handicap. Jobben deres blir observasjon, hjelpelærer, planlegging og utførelse av fysisk aktivitet for unge i Alfaz del Pi. Lærer Anders L.A. Haugen og studiesjef ved HiOA Ellen Watkinson besøkte Alfaz del pi i forrige måned for å undertegne samarbeidsavtalen. De ble tatt i mot av ordfører Vicente Arques, og fikk omvisning på offentlige institusjoner der elevene vil ha praksisplass. Formålet med dette tiltaket er å fremme kulturell forståelse mellom Alfaz del Pi og det norske samfunnet for på den måten dra i gang en turisme innen kultur, språk, samt akademisk turisme. Gode nyheter for alle leverandører som fakturerer rådhuset i Alfaz del Pi. Hittil har man personlig måttet presentere fakturaene i papirformat ved rådhuset. Dette blir det nå slutt på. Fra og med 15. januar kan fakturaer sendes elektronisk. Med det nye systemet blir administrasjonen enklere og betalingene vil gjøres raskere. Det er også både tidsbesparende og rimeligere for kommunen. Dette er ett skritt i riktig retning med hensyn til modernisering og gjennomsiktighet i den sittende regjeringen, uttaler talsmann for den sosialistiske regjeringen Toni Such, som også er rådmann for informatikk og ny teknologi. Systemet for elektronisk fakturabehandling er allerede i bruk. Vårt mål er å få et tettere bånd mellom administrasjonen og befolkningen, forretninger og næringsdrivende, øke gjennomsiktigheten og redusere unødvendig bryderi og kostnad som denne type forhold bringer, uttaler Toni Such som benytter anledningen til å gratulere sine medfunksjonærer for sin profesjonalitet. Dermed har Alfaz del Pi kommune etterkommet kravene til lov 25/2013, som ble satt 28. desember 2013, om elektronisk fakturabehandling fra og med 15. januar 2015 for samtlige rådhus i Spania. Allerede nå kan leverandører sende faktura elektronisk. En trenger ikke lenger levere faktura i papirformat ved personlig oppmøte slik som man har gjort hittil. Alle fakturaer over 5000 (inkludert iva) må sendes via . De som er innenfor 5000 (iva inkludert) har valget om de skal sendes elektronisk eller om man vil levere dem personlig på rådhuset. Fremgangsmåten for elektronisk innlevering av faktura er enkel. Det finnes en egen plattform for leverandører på rådhusets nettside: Her velger man linken https://face.gob.es/ for å sende faktura. Det er helt nødvendig å ha digitalt sertifikat for å kunne bruke denne plattformen. Leverandøren vil få en kvittering med dato og klokkeslett på at faktura er levert. 2

3 Rundkjøring ferdig i februar Rådhuset i Alfaz del Pi lover at rundkjøringen på N-332, som hittil har sett ut til å være et evigvarende prosjekt, skal stå ferdig i løpet av første kvartal i Dette melder plan- og bygningssjefen i kommunen, Vicente Solér, under inspeksjon av veiarbeidene sammen med representanter fra Fomento-ministeriet. Vi er nå i sluttfasen av prosjektet, og målet er å ha det ferdig ved utgangen av februar 2015, sier Vicente Solér, det dreier seg om et viktig prosjekt for fremtidig utvikling i samfunnet og i handelsstanden i Alfaz del Pi, et prosjekt som flytter hovedinngangsåren til Alfaz del Pi og forbinder kysten med sentrum. Rundkjøringen, som er 90 meter i diameter, blir hovedavkjørselen til Alfaz del Pi fra N-332. Byggingen av rundkjøringen og tilhørende veinett har en prislapp på 3 millioner euro, og finansieres av PAIs Finca Roca, Finca Angelita, Albir II og Ventorillo. Prosjektet har tatt lang tid grunnet kompleksiteten, harde tider og de mange administrasjonene som inngår i prosjektet, deriblant Fomento (consellería de Infraestructuras y Ferrocarrils de la Generalitat), forklarer Solér som ser frem til at rundkjøringen åpner slik at det blir bedre trafikkflyt på N-332. Fomento så på prosjektet som særdeles viktig, da dette veistrekket på N332 er et av Spanias svarte punkter hva gjelder trafikkulykker. Alfaz del Pi D.O. Alicante 1 flaske Cava gratis pr. bord gjelder for 4 pers. m/ a la carte på alle retter (gjelder ikke drikke) Avda Puerto 7, strandpromenaden i VILLAJOYOSA GRATIS kaffe og Cava til maten BUTIKKEN på Reumasol C. Helecho 1, Reumasol, Foya Blanca, Alfaz del Pi på alle varer (gjelder ikke tilbudsvarer) GRATIS kaffe og Cava til maten Kirkeplassen i Alfaz del Pi Avd. Marina Baixa 24, Alfaz del Pi Hotel Albir Playa har blitt innlemmet i den ofisielle vinruten i Alicante, et initiativ for å fremme enoturismen i Alfaz del Pi. Kommunen var den første i Marina Baixa som ble tatt opp i vinruten Ruta del Vino de Alicante der også Bodegas Enrique Mendoza er. Vinruten posisjonerer Alfaz del Pi som en vindestinasjon som omfatter både bodega, restauranter og hoteller, til og med bokhandelen i Alfaz del Pi og reisebyråer. Dette er et veldig interessant initiativ som fremmer turistdestinasjonen Alfaz del Pi via enoturismen, en sektor som nå er veldig i vinden, uttaler markedsdirektør ved Hotel Albir Garden, Tomás Martínez. Turistrådet og rådet for internasjonale forbindelser, henholdsvis Vicenta Baldó og Paola Segura, har hatt arbeidsmøter med forretningsdrivende, hoteller og restauranter i lokalsamfunnet for å innlemme dem i prosjektet som fremmer et alternativ til sol- og strandturisme. La Ruta del Vino de Alicante er et initiativ som gjør Alfaz del Pi til en vindestinasjon i vinområdet med D.O. Alicante. rabatt på alle varer (gjelder ikke tilbudsvarer og varer refundert av trygdekontoret) Avda. Beniardá 17, loc. 13, Benidorm 6 i rabatt ved kjøp over 30 (kun én rabattkupong per kjøp) på alle produkter på Venta de L'Aire 12, La Nucia (ctra La Nucía-Benidorm) på kokosolje Cl. Herrerías 17, Alfaz del Pi Calle Pau Casals 7 (Helsegaten), Albir på alle sesongvarer (gjelder ikke tilbudsvarer) 3

4 Lille Nicolas i forhandlinger på høyt nivå Forhandlingene skal dreie seg om blant annet saken Pujol i Cataluna og i saken til Prinsesse Cristina.Det har den siste tiden versert flere historier om lille Nicolas i de fleste spanske media. Det var TV stasjonen Telecinco og nyhetsavisen El Mundo som stakk av med seieren da den 20 år gamle Francisco Nicolas Gómez Iglesias fra Madrid, bestemte seg for å snakke med pressen den 20 november, og på nytt igjen 6. desember. Her forteller han om sin rolle i det politiske spillet blant annet i Cataluña, der han infiltrerte seg i de høyeste politiske kretser for å tilegne seg nyttig informasjon som han siden ga videre til sine forskjellige oppdragsgivere. Han ble observert i miljøet til tidligere statsminister Pujol og hans familie for å finne ut detaljer om skjulte bankkonti og korrupsjonen som Pujol nå er dømt for. Videre ble han også bedt om å holde seg nær Arthur Mas for å tilegne seg informasjon som kunne være med på å stoppe folkeavstemningen som skulle avholdes i Cataluña i november i forbindelse med løsrivelsen av Cataluña fra resten av Spania, noe som også ble dysset ned til en hendelse betydelig mindre enn først tiltenkt. Dessuten er nå Arthur Mas stevnet inn for retten for ulovlig politisk virksomhet. Francisco Nicolás åpner intervjuet med avisen El Mundo med å si at jeg har aldri kalt meg Nicolas. Jeg bruker navnet Fran og alle kjenner meg som det. Det er avisene og media som har funnet på dette idiotiske navnet lille Nicolas, etter den franske forfatteren Goscinnys hovedfigur. Jeg har heller aldri gått under navnet Franky eller Francisco, som avisene skriver. Mitt navn har alltid vært kun Fran. Da han blir spurt hvordan han tar hele dette oppstyret, forteller han til avisen at han tar det bra fordi han anser seg som en person med meget sunn fornuft. El Mundo klarte å spore opp Fran fra der han de siste 38 dagene før det første intervjuet, lørdagsavisen 22. november, holdt seg skjult under jorden. Det etter at han på høylys dag på åpen gate i Madrid ble anholdt av 6 politimenn som på beste krimvis hoppet ut av 3 sorte kamuflerte biler og anholdt ham. Dette er første gang vi fikk høre hans egen versjon av alt oppstyret rundt hans person de siste to månedene. Han gikk i detalj om denne hendelsen, som helt klart har satt et støkk i ham, og han svarte gjennomtenkt og alvorlig på det avisen spurte ham om. 2 dager før lørdagsutgaven til avisen El Mundo med interjuet kom ut, tok han også kontakt med TV kanalen Telecinco for også der å fortelle sin historie. Her fortalte han at han rett og slett frykter for sitt liv, og at det er derfor han har satt seg til hugg på dette platået. Fem kjente journalister fyrte løs med spørsmål, og Fran svarte meget konsist og korrekt for seg. Han forteller i interjuet med El Mundo, at han i stedet for å være en bedrager og løgner, som han den siste tiden er blitt fremstilt som, virkelig har vært engasjert av regjeringen og CNI (el Centro Nacional de Inteligencia) for å løse opp imaget Intrikate saker, og dette hevder han at han kan dokumentere. Da avisen spør om hvilke saker dette gjelder sier han at han blant annet ble bedt av selveste Gamlekongen om å snakke Doña Cristinas sak med syndikatet Manos Limpios, som er en av de som har tatt ut tiltale mot henne, selv om de mener at hun er uskyldig og at det er hennes mann som har hele skylden i denne saken. Mitt oppdrag var å få syndikatet til å ekskludere tiltalen mot henne og at de skulle behandle henne bra. Da Fran blir spurt om hvem som bestilte dette oppdraget sier han til avisen at det var CNI, men jeg endte til slutt opp med å snakke direkte med kongehuset, fordi CNI ba meg om å gjøre ting jeg ikke ønsket å gjøre. Hvike Ting, spør avisen, men her sier Fran at det skal han fortelle foran en dommer når tiden er inne. Hvordan skulle dette foregå, blir Fran spurt videre, hvorpå han svarer at han skulle presentere seg for syndikatet Manos Limpias, som opp til nå ikke har vært enige med det verken statsadvokaten eller det retten er kommet frem til. Fran, som selv leser til advokat, har i dette konkrete tilfellet hatt nær kontakt med advokaten Virginia López-Negret og med presidenten Miguel Bernard som er presidenten i syndikatet og som har denne saken. Med dem var det alltid en gjensidighet, sier han til avisen. Vi hadde flere møter og alle løgnene vil komme for en dag. For det gjør de alltid, sier han videre til avisen, slik som med Bárcenas. Han kontaktet også avisen El Mundo og fortalte om sin posisjon og den doble bokføringen i partiet PP, før han ble fengslet og som det hele tiden ble løyet om og som vi i dag vet at har vært riktig hele tiden. Det same gjelder denne saken, sier Fran videre, og problemet er at jeg sitter på masse informasjon som de er redde for skal komme ut. Hvordan presenterte du deg for syndikatet, spør avisen. Det var verken gjennom visittkort eller gjennom CNI, som avisene skriver. Hvordan ble du mottatt av Manos Limpias? De spurte meg hvorfor ingen tidligere hadde tatt kontakt med dem for å fjerne denne hindringen (anklagen mot Doña Cristina). De mener at Cristina er uskyldig og at det er hennes mann som står bak hele denne meget stygge saken. Noe jeg forøvrig er enig med dem i, sier Fran. Syndikatet hadde tidligere vært i kontakt med Greve Fontao, en venn av Kongehuset, men det hadde vært helt umulig å løse noe som helst gjennom ham. Etter at avisen El Mundo har snakket med Kongehuset for å verifisere dette, bekrefter kongens sekretær dette møtet uten å si noe mer. Jeg hadde flere møter på klubben Puerta de Hierro i Madrid, der jeg hadde gratis inngang i Cafetería Rosales 20. Fran blir videre spurt om han har hatt direkte kontakt med Iñaki Urdangarín, Doña Cristinas ektemann. Han svarer at han aldri har hatt kontakt med han, kun med Cristina, som etter endt møte gav ham en klem og var meget takknemmelig. Så da har Cristina hele tiden visst at du har hatt med hennes sak å gjøre? Ja da, hun har visst om min eksistens og det har alle hennes advokater også. Hvordan fikk du kontakt med Kong Juan Carlos, spør avisen videre. Jeg 4

5 ble oppringt av ham direkte. Hadde dette med hans datter å gjøre? Her velger Fran å ikke svare. Var du i kontakt med Kongen på sammen tid som dette med Cristina holt på? Ja, det var på den tiden. Don Juan Carlos er en person som jeg beundrer og han er ennå veldig oppegående og lever et helt normalt liv. Kan man si at du har arbeidet for ham? Ja, det kan man si. Hvem betalte dine limousiner og vakter? Når jeg kjørte rundt i offisielle biler var det aldri jeg som betalte dette og alt det jeg har vært med på har sin grunn, og ofte var jeg ikke alene i bilen. Hvilke biler har du brukt? Jeg har kjørt i biler fra CNI og regjeringen, både alene og sammen med andre. Forstår du at alt dette er veldig vanskelig å tro på, at en ung gutt på 20 år kjører rundt i offisielle biler, på møter for regjeringen og Kongen? Ja, det gjør jeg, men alt det jeg forteller er sant. Fran er smart nok til å vite når og hvordan han skal svare for seg, og som han sa innledningsvis i programmet da han ble spurt om hvorfor han velger å gå til denne kanalen med sin historie: det er rett og slett fordi jeg sitter på for mye informasjon, jeg vet for mye og jeg frykter for mitt liv. Dette selvfølgelig etter det jeg har opplevd fra politiets side, før jeg ble sluppet ut igjen etter avhøret der ingen av de vanlige rettsprosedyrene ble fulgt. Jeg fikk ikke ringe min advokat, jeg fikk ikke ta noen som helst kontakt med omverdenen, og når avhørene ble gjort med flere politifolk til stede ble alle kameraer og lydbånd slått av. Det ble heller ikke ført noen som helst logg på at dette avhøret har funnet sted og det er heller ikke noe vanskelig å bare forsvinne. Og Ja, jeg frykter for mitt liv, og det eneste jeg nå ønsker er å fortsette med mine jusstudier og leve som en vanlig ungdom på min alder. Han smiler sjenert mot kameraet og avslutter med at: Ja, nå har dere i alle fall fått min versjon, hvis det skulle hende meg noe. Da han blir spurt av Telecinco om han ser noe likhet i seg selv og det som skjedde med den engelske Prinsessen Diana, trekker han på smilebåndet igjen og sier; Ja, det er nesten som med Prinsesse Diana, uten sammenlikning forøvrig. De to gangene Fran har stått frem på tv, har han navngitt flere av toppilitikerne han skal ha direkte kontakt med. Noen av dem skal ha engasjert Fran, invitert han på møter etc etc. Fran har publisert flere sms-samtaler mellom han og kjente politikere. Han har også publisert flere selfies sammen med kjente politikere. Det siste bildet han har publisert er av Arturo Fernández, presidenten for næringsdrivende i Madrid, som sover siesta på sofaen hjemme hos Fran. Dette er en luksusbolig i et eksklusivt område i Madrid som en utbygger skal ha stilt til disposisjon for Fran i bytte mot kontakter, i følge han selv. I dag nekter nesten samtlige politikere å ha noe kjennskap til Francisco Nicolás Gómez Iglesias. 6 års soning og 6 millioner i bot Det er det statsadvokat Horrach tilbyr Iñaki Urdangarín, mannen til Prinsesse Cristina, som straff i korrupsjonsskandalen Caso Noos på Mallorca. Etter utallige samtaler med statsadvokat Pedro Horrach, som arbeider for anti-korrupsjonsenheten og advokatene til Urdangarín, har statsadvokaten sagt seg villig til å gå ned til en strafferamme på soning av 6 år i fengsel og tilbakebetaling av 6 millioner euro. Forsvarerne til Urdangarín har vært i heftige samtaler hele den første uken av desember for å komme frem til en løsning der Urdangarín kan komme fra det på en mye bedre måte, med en betraktelig mindre straff hvis han nå godtar det statsadvokaten tilbyr ( strafferammen er satt til 26 års fengsel). Kilder sier til avisen El Mundo at statsadvokaten er villig til å redusere dommen hvis søksmålet blir akseptert av Urdangarín og hans advokater. Det vil si at Urdangarín må innrømme de anklagene han er tiltalt for, nemlig hvitvasking av penger, falske investeringer, skattefusk og forfalskninger, svindel, underslag og bedrageri, og at han samtidig betaler tilbake de 6 millioner euro stiftelsen fikk i støtte fra Valencia og Mallorca for prosjekter det aldri ble noe av. Det er ikke første gang at begge partene har vært i forhandlinger. I April 2012 kom statsadvokaten frem med det samme forslaget, men Urdangarin nekter å gå i fengsel. Han har hele tiden nektet et hvert ansvar for de økonomiske mislighetene i stiftelsen Noos, som han drev sammen med sin, den gangen gode venn, Diego Torres. Han insisterer på at han sammen med sin kone Prinsesse Cristina kun skulle være trekkplaster for store investeringer som skulle gå til å hjelpe handikappede barn. Han hevder enhver uskyld i pengetransaksjonene som han mener Diego Torres har stått for. Han nekter også for det Torres hevder: at alle visste at den eneste hensikten med stiftelsen Noos var å få inn så mye som mulig av offentlige midler for så å tappe organisasjonen ved hjelp av falske fakturaer og transaksjoner til forskjellige skatteparadiser. Den eneste som i dette bildet kan være uskyldig i overnevnte sak er, etter utsagn fra Pedro Horrach, Prinsesse Cristina. Hun skulle bare låne ut sitt navn som sikkerhet. Statsadvokaten har kommet med flere forslag det siste året, og Urdangarín har sagt ja til å sone en dom på 2 år i fengsel fordi han ikke tidligere er straffet, men Horrach gir seg ikke på minst 4 års fengsel og fordi de ikke er kommet til noen enighet tidligere, er nå statsadvokatens forslag satt til minimum 6 års fengsel og tilbakebetaling av overnevnte pengesum. Det gjenstår bare for forsvarerene til Urdangarin å komme med et svar og det har de ikke gjordt innen avtalt tid, denne gangen heller, selv om Urdangarin er blitt mye mer medgjørlig den siste tiden. Han har blitt bedt om å betale skattekontoret euro og dét umiddelbart, noe som også vil medvirke til lavere strafferamme, sier advokatene. Når det kommer til Diego Torres, diskuterer både advokater og statsadvokaten fortsatt strafferammen, og også han er like steil. Han ønsker lik behandling for sin kone Ana Tejeiro og at hun frifinnes på lik linje med Prinsesse Cristina, selv om hun til daglig arbeidet fysisk sammen med de andre, noe Cristina ikke gjorde. Hennes navn var bare på papiret for å skaffe til rette pengene, hevdes det. Videre hevder Diego Torres at han fremdeles sitter på graverende fra hertugparet av Palma og kongefamilien, som han vil bruke senere hvis det skulle behøves. Resten av de tiltalte i saken har fått sine dommer: Tidligere sjef for Ibatur, Juan Carlos Pino. Turistsjefen på Mallorca; Matas, og Miguel Angel Bonet som opererte som ansvarlig for stiftelsen Illesport sammen med Matas Gonzalo og tidligere generaldirektør for Sport på Mallorca Jose Luis Ballester. Alle innrømmer at de har vært med på å forfalske kontrakter i forhold til diverse sportsarrangementer som skal ha funnet sted i årene 2005 og Ingen av disse har funnet sted etter avtale med Urdangarín. Alle overnevnte sier seg også villige til å betale tilbake penger, hvis de blir frifunnet i denne store skandalesaken i Palma de Mallorca. 5

6 Vil utvise arbeidsløse immigranter Cameron ønsker å utvise alle utlendinger som ikke finner seg arbeid innen 6 måneder. Forslaget er fremlagt for EU. Videre sier Cameron at England vil trekke seg ut av unionen dersom EU ikke støtter forslaget. Brüssel bekrefter at hvert enkelt land er fri til å regulere sine sosiale inntekter. Tyskland samtykker også. Fordi det er valg til neste år har David Cameron valgt å gå hardt ut og støtter seg til sine 2 hovedsaker: nasjonalismen og immigrasjonen. Han vet at disse to sakene er veldig ømfintlige og nettopp derfor har han valgt dette som sin strategi for å vinne valget i På den ene siden etter å ha akseptert hele kommisjon Smith informasjonen, med en fastsettelse av stemmene som London har i Edinburgh må Cameron finne flere stemmer fra andre hold når han nå ønsker å ligge hakket før opposisjonen. Camerons ide består av å svekke stemmene fra Edinburgh fordi de nye lovene tilsier at de ikke får lov til å stemme over nye lovforslag som har med budsjetter å gjøre. De får kun stemme over sine egne budsjetter. Men det er ingen tvil om at denne strategien kan være farlig for Cameron fordi det åpner en helt ny prosess om den engelske føderasjon og hvordan den skal være. Da dette ble lansert i EU for første gang gjennom Camerons tale, rokker det også ved EUs klare grunnprinsipper: frihandel og frisirkulasjon av medlemmer innen medlemslandene. Cameron som har sett seg lei på opposisjonen stadige kritikk om nedgang i arbeidløshet og økning i velstanden, og går nå ut med de sterke ordene til EU. Enten så begrenses innførsel av immigranter og innføring av klarere lover i henhold til arbeidssituasjonen, eller så går England ut av EU. Det siste året har England slitt med stadig økende immigrasjon, og de Conservative som hele tiden har lovet å ta et oppgjør med dette har på ingen måte klart å innfri sine valgløfter. Cameron går nå ut med sterkere skyts, nemlig å utvise alle som ikke finner jobb innen 6 måneder, og alle de som har vært 6 FLYTTESPESIALISTEN COSTA BLANCA Ditt valg når kvalitet og trygghet teller! Det eldste etablerte flyttefirmaet med erfaring i Spania. Lager i Torrevieja og Marbella. Eget personell som er høyt kvalifisert og som ordner alt av dokumenter, samt pakking og lagring for deg. Ønsker du å pakke selv, tilbyr vi alt av emballasje og utstyr. Vi utfører alle typer flytteoppdrag, store og små. - høy kunnskap - pålitelighet - punktlighet - riktig dokumentasjon Eksorsisme på mindreårig Erkebiskopen i Burgos innrømmer at det er utført hele 13 eksorsisme-sesjoner med utdrivelse på en jente på 13 år. Foreldrene klarte ikke å håndtere problemene datteren hadde og mente at hun var besatt av onde ånder, og henvente seg derfor til kirken for å få hjelp. Fordi det ikke fantes en autorisert eksorsist i prestegjeldet der jenta bodde, i Castilla y Leon, ble det sent bud på eksorsist fra prestegjeldet Burgos. En sogneprest med slike referanser utførte disse ritualene i pakt med det som er riktig i slike situasjoner, forteller erkebiskopen i Burgos, som hele tiden har kjent til denne saken. Han bekrefter til avisen El Mundo at det ble utført opp til 13 sesjoner med eksorsisme på jenta. I ettertid er det kommet frem at den unge jenta led av store depresjoner, spiseforstyrrelser og ønsket å ta livet av seg. Hun skal flere ganger ha prøvd å ta sitt eget liv. Derfor tok foreldrene hennes kontakt med kirken for å få hjelp med datterens problemer, problemer som kan relateres til sterke depresjoner og spisevegring. Foreldrene var derimot helt sikre på at jenta var besatt av en ond ånd. Sogneprest Luís Arguello forsikrer til avisen at det er helt vanlig å utføre slike ritualer, og at dette er tilgjengelig for alle kirkegjengere som en tjeneste kirken tilbyr. Han bedyrer at ritualene ikke kan sammenlignes med det som ses på film, men at det dreier seg om bønner der den hellige ånd ber den onde ånden om å forlate jenta den har besatt. - Det er like enkelt som at vi sier: nå skal vi være med å be sammen med deg, forteller sognepresten. Sognepresten får støtte innad i kirken. Det fortelles videre at pikens forsøk på å ta livet av seg ikke er en konsekvens av utført eksorsisme, men heller et bevis på hennes ustabile tilstand. Hun skal også i en lengre periode ha vært innlagt på forskjellige sykehus i Valladolid og Burgos etter at hun hoppet ut fra et vindu i 3. etasje for ett år siden. Det sies at jenta begynte å føle seg bedre etter eksorsismen, men det er nå tanten og onkelen til jenta som har valgt å gå rettens vei med denne hendelsen, som de betrakter som helt uhørt.

7 mindre enn 4 år i landet vil heller ikke få innvilget noen form for økonomisk støtte. Det er helt riktig at England ikke er med i Schengen-avtalen, som sikrer fri flyt av europeere og sikkerheten deres, noe som egentlig er helt imot Romatraktaten fra 1957, men det Cameron vil frem til er at vi nå er på god vei tilbake fra de selvstendige statene og alt arbeidet som er gjort for å sikre hvert lands egne rettigheter. Han mener at England nå er på vei til å tape det de har arbeidet for i mange år. Det som mange nå opplever alvorlig er at den engelske Conservative lederen har full støtte i kommisjonen og av president Juncker, og kan også regne med å få støtte av den Europeiske juridiske domstolen som har godtatt et liknende tiltak for Tyskland. I Tyskland, etter anmodning fra Merkel, kan man utvise europeere som ikke har funnet seg arbeid innen 6 måneder. Innfører porno i teateret i protest Dramaturger i hele Spania går til verks mot det de anser som urettferdig når regjeringen økte momsen på teaterbilletter fra 4% til 21%. Dette har gått hardt utover teatervirksomheten i landet, og hele bransjen går på tomgang. De synes det er urettferdig at et show med pornografisk innhold går inn under momsavgiften på 4%, mens kulturbegivenheter blir belagt med 21% moms. Derfor vil alle teaterstykker fra og med januar 2015 inneholde en pornografisk sekvens for å bli momsbelagt på lik linje med pornoindustrien. Dette vil gjelde i alle teaterstykker uavhengig om det er klassiske stykker eller moderne stykker. Mens teaterstykket holder på, vil det uavhengig bli cunnilingus mellom mann og kvinne. I de tilfellene det ikke finnes en kvinnelig skuespiller, vil en frivillig kvinne fra publikum inviteres opp på scenen for en seanse hun sent vil glemme. Vil vil at det skal være samme moms for å se Hamlet snakke til et skjeletthode som å se en rørlegger stake opp en husmor, sier initiativtakerne. Spanske skuespiller-organisasjoner mener at innføringen av cunnilingus ikke vil forstyrre selve teaterstykket, da den pornografiske seansen vil foregå adskilt fra stykket, men mens stykket holder på uten at det har noen innvirkning på stykket. Det blir som når en skuespieller klær seg i hodet midt under en replikk, sier initiativtakerne. Kulturminister Wert setter seg ikke i mot iniativet til dramaturgene, men krever at cunniligusen kun foregår under første akt. Risikoen er at flere av medlemslandene nå velger å benytte seg av samme lovverket, noe som kan true EUs livseksistens. iva inkl. Cami de la Mar, 83, Urb. El Tossalet ALFAZ DEL PI (ALICANTE) TEL: FAX:

Restauratøren av Ecce Homo stiller ut

Restauratøren av Ecce Homo stiller ut www.espana24.no UTGAVE 45 3. FEBRUAR 2014 ÅRGANG 3 GRATIS PERIÓDICO ESCANDINAVO - SKANDINAVISK AVIS - COSTA BLANCA Alicante-vin dumpes i Henan i Kina Totalt 13 000 flasker med vin fra kooperativet Nuestra

Detaljer

Dyremottaket i Alfaz stenger

Dyremottaket i Alfaz stenger www.espana24.no UTGAVE 56 NOVEMBER 2014 ÅRGANG 3 GRATIS PERIÓDICO ESCANDINAVO - SKANDINAVISK AVIS - COSTA BLANCA Spansk norske dager Det er på nytt duket for spansk norske dager i Alfaz del Pi. Dette er

Detaljer

13 / måned IBI Fees: 682 / år

13 / måned IBI Fees: 682 / år Reference: R2335007 Sted: Calahonda Beskrivelse: Meget romslig, sør og vestvendt duplex penthouse i det populære området Calahonda med vakker panoramautsikt over hav og land og på en klar dag kan du se

Detaljer

Månedens utvalgte boliger: April 2011 Italia - Spania Frankrike Ibiza La Gomera

Månedens utvalgte boliger: April 2011 Italia - Spania Frankrike Ibiza La Gomera Månedens utvalgte boliger: April 2011 Italia - Spania Frankrike Ibiza La Gomera På de neste 6 sidene finner du disse utvalgte prospektene presentert: Italia, Milano Bergamo; Lake Iseo 9 leiligheter med

Detaljer

Moderne villa på 486 m2, beliggende på Akrotiri.

Moderne villa på 486 m2, beliggende på Akrotiri. Moderne villa på 486 m2, beliggende på Akrotiri. Skumringstimen ved bassengområdet. Kretaestate salgskode for luksusvillaen er LVI016. 1.0. Kort beskrivelse av objektet. - Tilbud og behov for transportmiddel.

Detaljer

Månedens utvalgte boliger: Juni 2011 Italia - Spania USA Orlando

Månedens utvalgte boliger: Juni 2011 Italia - Spania USA Orlando Månedens utvalgte boliger: Juni 2011 Italia - Spania USA Orlando På de neste 6 sidene finner du disse utvalgte prospektene presentert: Italia, Lombardia; Aprica Resort i De italienske alper med spa og

Detaljer

Nytt på Kreta våren 2013

Nytt på Kreta våren 2013 Nytt på Kreta våren 2013 Vi har fått inn mange nyheter, - både oppussingsobjekt, bruktboliger og nybygg. Plakoti, (brukt); Leilighet med hage og havutsikt 272 500 euro Stue, kjøkken lagerrom, tre soverom

Detaljer

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE 5 OBOS BOLIGAVIS UKE 5 014 BRUK EN LOKALKJENT EIENDOMSMEGLER! Har du husket å forsikre hjemmet ditt? Medlemsforsikring til medlemspris. OBOS tilbyr en av Norges

Detaljer

NYHETER KRETA KRETA, LOUTRA COUNTRY (BRUKT)

NYHETER KRETA KRETA, LOUTRA COUNTRY (BRUKT) Juli 2012 NYHETER KRETA KRETA, LOUTRA COUNTRY (BRUKT) Rimelig enebolig 175 000 Trivelig prosjekt med 14 hus i utkanten av landsbyen Loutra. Alle husene er solgt. Grønt og frodig, med olivenlunder og vinranker.

Detaljer

Pris 115.000,- + omk.

Pris 115.000,- + omk. Stor leilighet-3 sov 2 bad. Flott anlegg meget barnevennlig 300 meter til strand. utsikt fra terrassen Adresse: Mahmutlar, Alanya Areal: Ca 160 kvm inkl balkonger Pris 115.000,- + omk. Kontaktperson: Kontor

Detaljer

Montebello -Sjarmerende enebolig med sol og utsikt kr 7.950.000,-*

Montebello -Sjarmerende enebolig med sol og utsikt kr 7.950.000,-* 22 Bolig Oslo Vest/Sentrum Nybygg prosjekt Karianne Hammer Mette Hagen Haakon Hammer Stortingsgaten 30, 0161 Oslo, tlf. 23 11 52 00 - nybyggprosjekt@privatmegleren.no Husebybakken 12 a 0379 Oslo Montebello

Detaljer

Villa Dubrovnik 5 VILLA DUBROVNIK 5. Type overnatting: villa Sted: Dubrovnik - KROATIA Antall rom: 3 Maks gjester: 6

Villa Dubrovnik 5 VILLA DUBROVNIK 5. Type overnatting: villa Sted: Dubrovnik - KROATIA Antall rom: 3 Maks gjester: 6 Villa Dubrovnik 5 VILLA DUBROVNIK 5 Type overnatting: villa Sted: Dubrovnik - KROATIA Antall rom: 3 Maks gjester: 6 1 / 5 Bad: 3 Pool: Nei Sea avstand: 250 m Starter på: 7,000 {gallery}vfr/dubrovnik5{/gallery}

Detaljer

Kretaestate salgskode: LVI015.

Kretaestate salgskode: LVI015. Ny moderne villa på 270 m2, med 5 soverom og 5 bad, med fantastisk beliggenhet. Kretaestate salgskode: LVI015. Fra hovedterrassen utfor kjøkken/stueområdet. 1.0. Kort beskrivelse av objektet. - Generell

Detaljer

EKSKLUSIVE LEILIGHETER I ÅLGÅRD

EKSKLUSIVE LEILIGHETER I ÅLGÅRD HELSEBANKEN PANORAMA MED UTSIKT OVER EDLANDSVATNET EKSKLUSIVE LEILIGHETER I ÅLGÅRD MED UTSIKT OVER EDLANDSVATNET Helsebanken Panorama ligger flott plassert med nydelig utsikt over Edlandsvatnet og vakker

Detaljer

LANGTIDSFERIE. Lanzarote, vinteren 2010/2011. ConDestinoLanzarote SL. Vi har gleden av å presentere vårt langtidsprogram for

LANGTIDSFERIE. Lanzarote, vinteren 2010/2011. ConDestinoLanzarote SL. Vi har gleden av å presentere vårt langtidsprogram for Lanzarote, vinteren 2010/2011 LANGTIDSFERIE ConDestinoLanzarote SL Vi har gleden av å presentere vårt langtidsprogram for vinteren 2010/2011. Lantidsferien er beregnet på dere som ønsker å tilbringe 4

Detaljer

MOLDEPANORAMET SOM KULISSE

MOLDEPANORAMET SOM KULISSE www.bjorset.no MOLDEPANORAMET SOM KULISSE I Anevegen på Bjørset har du en utrolig utsikt over fjorden og det fantastiske Moldepanoramaet med 222 delvis snøkledde fjelltopper. Du er tett på naturen, men

Detaljer

i grønne og blå omgivelser

i grønne og blå omgivelser - ET PRODUKT FRA ØSTER HUS GRUPPEN Grødem Gård Innholdsrike FAMILIEboliger i grønne og blå omgivelser Grønt. blått. ut mot havet. Grødem ligger godt plassert i den grønne landsbyen Randaberg, der 65 prosent

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. 3 meglere som jobber i team for deg Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. 3 meglere som jobber i team for deg Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 22 /2015 Bladet utgis av GARANTI Alta 3 meglere som jobber i team for deg Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Apanes Brl Alta Nyhet ALTA/ Unik endeleilighet med i Apanes

Detaljer

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE

OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE OBOS BOLIGAVIS FRA OBOS EIENDOMSMEGLERE UKE 1 OBOS BOLIGAVIS UKE 1 015 BRUK EN LOKALKJENT EIENDOMSMEGLER! Har du husket å forsikre hjemmet ditt? Medlemsforsikring til medlemspris. OBOS tilbyr en av Norges

Detaljer

Tor Fretheim. Kjære Miss Nina Simone

Tor Fretheim. Kjære Miss Nina Simone Tor Fretheim Kjære Miss Nina Simone FAMILIEN De trodde det ikke. De klarte ikke å forstå at det var sant. Ingen hadde noen gang kunnet tenke seg at noe slikt skulle skje. Sånt hender andre steder. Det

Detaljer

Kapittel 11 Setninger

Kapittel 11 Setninger Kapittel 11 Setninger 11.1 Før var det annerledes. For noen år siden jobbet han her. Til høsten skal vi nok flytte herfra. Om noen dager kommer de jo tilbake. I det siste har hun ikke følt seg frisk. Om

Detaljer

5 eksempler på boliger i Tyrkia; priser fra 460.000 KR

5 eksempler på boliger i Tyrkia; priser fra 460.000 KR 5 eksempler på boliger i Tyrkia; priser fra 460.000 KR Mahmutlar, Art Residence; Ferdig prosjekt i Mahmutlars vestre del. Kort vei til sentrum og strand 200 m til sentrum og 400 m til stranden. Basseng

Detaljer

HVITE SKATTER I SØR-SPANIA

HVITE SKATTER I SØR-SPANIA HVITE SKATTER I SØR-SPANIA Bli med på en reise utenom allfarvei, til vakre Andalucia! Andalucia er Spanias sydligste region og er kjent for sine lange flotte strender og for å ha mange soltimer. Vi bor

Detaljer

BOGAFJELL, SANDNES: RIMELIGE OG ROMSLIGE REKKEHUS I TYTTEBÆRSTIEN. Tegnet av Arkitektkontoret STAV

BOGAFJELL, SANDNES: RIMELIGE OG ROMSLIGE REKKEHUS I TYTTEBÆRSTIEN. Tegnet av Arkitektkontoret STAV BOGAFJELL, SANDNES: RIMELIGE OG ROMSLIGE REKKEHUS I TYTTEBÆRSTIEN Tegnet av Arkitektkontoret STAV Det kommer fire rekkehus i felt B10, tre rekkehus i B11 og tre rekkehus i B14. Dette fotoet er tatt august

Detaljer

leilighetsoversikt L E I T E R T E I L L I G H E T E R R E H A B F R A T E R R A S S E S L L 4 5 I D E N Y E L 6 9

leilighetsoversikt L E I T E R T E I L L I G H E T E R R E H A B F R A T E R R A S S E S L L 4 5 I D E N Y E L 6 9 LEILIGHETSOVERSIKT SIDE 22 www.odlofabrikker.no ODLO FABRIKKER leilighetsoversikt Y E 2 0 c F R A T E R R A S S E S I D E 5 0 L E T I I L I G H E T E R L 6 9 1 9 I R E H A B F R A L b S I T E R T E I D

Detaljer

Villa Orebic 2 VILLA OREBIC 2. Type overnatting: villa

Villa Orebic 2 VILLA OREBIC 2. Type overnatting: villa Villa Orebic 2 VILLA OREBIC 2 Type overnatting: villa 1 / 5 Sted: Orebic - KROATIA Antall rom: 8 Maks gjester: 16 Bad: 8 Pool: Ja Sea avstand: 10 m Starter på: 8,400 {gallery}vfr/orebic2{/gallery} PRISEN

Detaljer

RYENBERGVEIEN 75 B 0677 OSLO 80 M2 PEN OG VELHOLDT LEILIGHET 3 ETG. VESTVENDT

RYENBERGVEIEN 75 B 0677 OSLO 80 M2 PEN OG VELHOLDT LEILIGHET 3 ETG. VESTVENDT RYENBERGVEIEN 75 B 0677 OSLO 80 M2 PEN OG VELHOLDT LEILIGHET 3 ETG. VESTVENDT BALKONG MED FANTASTISK UTSIKT OVER BYEN PARKERING I FELLES GARASJE - KORT AVSTAND TIL OFFENTLIG KOMMUNIKASJON, POST- BANK,

Detaljer

BOGAFJELL, SANDNES: RIMELIGE OG ROMSLIGE REKKEHUS I TYTTEBÆRSTIEN. Tegnet av Arkitektkontoret STAV

BOGAFJELL, SANDNES: RIMELIGE OG ROMSLIGE REKKEHUS I TYTTEBÆRSTIEN. Tegnet av Arkitektkontoret STAV BOGAFJELL, SANDNES: RIMELIGE OG ROMSLIGE REKKEHUS I TYTTEBÆRSTIEN Tegnet av Arkitektkontoret STAV Det kommer fire rekkehus i felt B10, tre rekkehus i B11 og tre rekkehus i B14. Dette fotoet er tatt august

Detaljer

6 ENEBOLIGER I KJEDE OG 8 LEILIGHETER

6 ENEBOLIGER I KJEDE OG 8 LEILIGHETER 6 ER I KJEDE OG 8 ER HILL Panorama mot sjøen, takterrasse med sol fra morgen til kveld og stor valgfrihet på ulike boligtyper. Velkommen til Botn Hill. Et unikt boligprosjekt midt i hjertet av Selbu. stue/kjøkken

Detaljer

Lavenergi leiligheter i særpreget boligområde

Lavenergi leiligheter i særpreget boligområde SANDANGERSVINGEN 5 SKADBERG, SOLA Lavenergi leiligheter i særpreget boligområde LEILIGHETER Illustrasjon SKADBERG Sandangersvingen 5 BLOCK WATNE Illustrasjon Bo i lekker og moderne leilighet i Sandangersvingen

Detaljer

Våre hus har ingen bakside!

Våre hus har ingen bakside! Våre hus har ingen bakside! Kundetilpasset kvalitetshus Nå har du sett hvilke hus vi har å vi på de beste håndverkstradisjoner, med gjennomført kvalitet by på. Men i motsetning til denne katalogen, har

Detaljer

Velkommen til vår hjemmeside Aldeas de Aguamariana. I det etterfølgende vil du finne de fleste opplysninger om vår leilighet. Dersom du skulle ønske

Velkommen til vår hjemmeside Aldeas de Aguamariana. I det etterfølgende vil du finne de fleste opplysninger om vår leilighet. Dersom du skulle ønske Velkommen til vår hjemmeside Aldeas de Aguamariana. I det etterfølgende vil du finne de fleste opplysninger om vår leilighet. Dersom du skulle ønske ytterligere informasjon, vær vennlig å kontakte oss

Detaljer

Våre kontorer verden rundt

Våre kontorer verden rundt Våre kontorer verden rundt Danmark Norge USA -Miami Sverige Holland Storbritania Irland Tyskland Spania -Torre Pacheco -Balsicas -Murcia -Torrevieja -Benidorm -Madrid Belgia Prosjekter 1. Mar Menor Golf

Detaljer

BYGGHERRE MASTER GRUPPEN. Salgsleder/Megler MNEF Reidar Vik T: 901 66 881 / 52 70 22 43 E: reidar.vik@emvest.no www.eiendomsmeglervest.

BYGGHERRE MASTER GRUPPEN. Salgsleder/Megler MNEF Reidar Vik T: 901 66 881 / 52 70 22 43 E: reidar.vik@emvest.no www.eiendomsmeglervest. Lekre kvalitetsleiligheter på idylliske Bakarøynå, en øy midt i hjertet av Haugesund, bare et steinkast fra sjøkanten. Nyt den urbane og maritime tilværelsen, kjenn på sjølukten, nyt vinden, nyt livet...

Detaljer

Italian hand-picked villas that you will dream about all year. Villa dei Leoni. Areal 550 m2

Italian hand-picked villas that you will dream about all year. Villa dei Leoni. Areal 550 m2 Italian hand-picked villas that you will dream about all year. Villa dei Leoni Bolig til salg i Grosseto Enebolig Boligtype Areal 550 m2 7 Soverom Bad 6 Introduksjon til eiendommen Flott landeiendom, som

Detaljer

2-5. På Skinsnesheia skal det bygges 4 tradisjonelle eneboliger i rekke, med gode utsikts- og solforhold.

2-5. På Skinsnesheia skal det bygges 4 tradisjonelle eneboliger i rekke, med gode utsikts- og solforhold. 2-5 På Skinsnesheia skal det bygges 4 tradisjonelle eneboliger i rekke, med gode utsikts- og solforhold. Den nylagte veien slynger seg opp mot Skinsnesheia og hjem til friheten. Til grønne og naturskjønne

Detaljer

Lundåsen Trondheim Sør

Lundåsen Trondheim Sør Et boligprosjekt fra Block Watne Lundåsen Trondheim Sør 10 moderne og eksklusive eneboliger Nær marka Barnevennlig Lite trafikk Et boligprosjekt fra Block Watne 65 63 61 59 57 67 Lundåsen 71 19 Jakob Vingsands

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Nr. 4/2014 Bladet utgis av GARANTI Alta

GARANTI BOLIGAVIS. Nr. 4/2014 Bladet utgis av GARANTI Alta GARANTI BOLIGAVIS Nr. 4/2014 Bladet utgis av GARANTI Alta Gakorisletta Borettslag Prisant. 1 260 000 P-Rom 51 m2 Denne leiligheten er perfekt for både unge førstegangs-etablerere og eldre, som ikke trenger

Detaljer

ORRESTIEN 18 - SANDAL - ROMSLIG ENEBOLIG MED 4 SOVEROM - HAGE OG GARASJE

ORRESTIEN 18 - SANDAL - ROMSLIG ENEBOLIG MED 4 SOVEROM - HAGE OG GARASJE BOLIGEN ANNONSERES PÅ WWW.FINN.NO SANDDAL ORRESTIEN 18, 4022 STAVANGER ORRESTIEN 18 - SANDAL - ROMSLIG ENEBOLIG MED 4 SOVEROM - HAGE OG GARASJE LEIEPRIS: KR. 17 000 PR. MND. OVERTAKELSE: OMGÅENDE AREAL/ROM:

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Gå ikk e glip av vå. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. Gå ikk e glip av vå. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 24 /2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Gå ikk e glip p av vå rt juleti lbud Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Vår julegave til deg Tegn oppdraget med oss i desember

Detaljer

Stjørdals nye høydepunkt

Stjørdals nye høydepunkt Stjørdals nye høydepunkt 23 SOLRIKE LEILIGHETER, MIDT I SENTRUM KJØPMANNSGATA 7 - PARKVEIEN 1 BYENS NYE HØYDEPUNKT Kjøpmannsgata 7 har siden 1902, da Herstad-søstrene bygde på eiendommen, vært brukt til

Detaljer

2-5. På Skinsnesheia skal det bygges 4 tradisjonelle eneboliger i rekke, med gode utsikts- og solforhold.

2-5. På Skinsnesheia skal det bygges 4 tradisjonelle eneboliger i rekke, med gode utsikts- og solforhold. 2-5 På Skinsnesheia skal det bygges 4 tradisjonelle eneboliger i rekke, med gode utsikts- og solforhold. Den nylagte veien slynger seg opp mot Skinsnesheia og hjem til friheten. Til grønne og naturskjønne

Detaljer

- ET PRODUKT FRA ØSTER HUS GRUPPEN JÆRVEIEN, SANDNES

- ET PRODUKT FRA ØSTER HUS GRUPPEN JÆRVEIEN, SANDNES - ET PRODUKT FRA ØSTER HUS GRUPPEN JÆRVEIEN, SANDNES FIRE UNIKE ENEBOLIGER NÆR FLOTTE TUROMRÅDER TORGER CARLSENS GATE MOT SANDNES STATOIL BENSINSTASJON JÆRVEIEN JÆRVEIEN 201 BUSS-STOPP GANDDAL LEGESENTER

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. din! Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. din! Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr 23 /2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Boret tslag s spesi aliste n din! Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Alta Ternesvingen 27 A ALTA/GAKORIÅSEN BRL Koselig 2-roms

Detaljer

Produsent: MWC AS Modell: Vegglifjell

Produsent: MWC AS Modell: Vegglifjell Modell: Vegglifjell 18,7 m 10,25 m BRA: 103 m 2 BYA: 133 m 2 Hems/oppstue: 33 m 2 Terrasse: 31 m 2 Vegglifjell 103 er ei moderne hytte med åpen himling i stue og kjøkken. Store vinduer gir mye lys inn

Detaljer

SELFALLET. INNFLYttINgSKLaR HøSteN 2015

SELFALLET. INNFLYttINgSKLaR HøSteN 2015 SELFALLET INNFLYttINgSKLaR HøSteN 2015 Moderne og innholdsrike eneboliger i kjede med terrasse på hele 42 kvm. Sjøutsikt og kort vei til Manger sentrum. OMgivelsene Her kan du leve det gode liv i et attraktivt,

Detaljer

Geilo / Ustedalen solrike hytter med byggetilatelse

Geilo / Ustedalen solrike hytter med byggetilatelse Geilo / Ustedalen solrike hytter med byggetilatelse Prisantydning: 5.950.000 + omk. Tomt: ca. 1000 kvm beliggenhet Unike tomter i solrikt landskap med panorama utsikt Om geilo Geilo ligger praktfullt

Detaljer

Mesterhus KARITA. Torsbygg as. Pris fra 3 590 000,-

Mesterhus KARITA. Torsbygg as. Pris fra 3 590 000,- Mesterhus KARITA Et klassisk, storslått hus med store stuer, og full takhøyde i begge etasjer. Boligen har fin beliggenhet på Skålvik i barnevennlige omgivelser. Turområde rett utenfor stuedøren. Kort

Detaljer

Hybelliste for elever ved Ole Vig videregående skole Skoleåret 2015/2016

Hybelliste for elever ved Ole Vig videregående skole Skoleåret 2015/2016 Hybelliste for elever ved Ole Vig videregående skole Skoleåret 2015/2016 (Elever/foresatte tar selv kontakt med vertene) Utleier Andersen, Frode Tangskoggata 2 Andersen, Ingrid Ledig Ole Vigs gt. 28 Auran,

Detaljer

Verdalsvegen 45. 4 eneboliger på store tomter i Verdalen, Kleppe

Verdalsvegen 45. 4 eneboliger på store tomter i Verdalen, Kleppe Verdalsvegen 45 4 eneboliger på store tomter i Verdalen, Kleppe Her er en god plass dersom du lengter til strand og hav, samtidig som du ønsker kort vei til skole, barnehage, handel og andre viktige tilbud!

Detaljer

- ET PRODUKT FRA ØSTER HUS GRUPPEN GRØDEM GÅRD B4, B5, B8 OG B11

- ET PRODUKT FRA ØSTER HUS GRUPPEN GRØDEM GÅRD B4, B5, B8 OG B11 - ET PRODUKT FRA ØSTER HUS GRUPPEN GRØDEM GÅRD B4, B5, B8 OG B ENEBOLIGER MED KORT VEI TIL SJØEN PÅ GRØDEM, RANDABERG GRØNT. BLÅTT. UT MOT HAVET. Grødem Gård ligger godt plassert med kort vei til småbåthavnen

Detaljer

TANANGER- LEKKER 3- ROMS LEILIGHET I MARITIME OMGIVELSER- MØBLERT

TANANGER- LEKKER 3- ROMS LEILIGHET I MARITIME OMGIVELSER- MØBLERT BOLIGEN ANNONSERES PÅ WWW.FINN.NO TANANGER HAVNEVEIEN 56, 4056 TANANGER TANANGER- LEKKER 3- ROMS LEILIGHET I MARITIME OMGIVELSER- MØBLERT LEIEPRIS: KR. 12 900 PR. MND. OVERTAKELSE: LEDIG NÅ! AREAL/ROM:

Detaljer

Italian hand-picked villas that you will dream about all year. Casa Desenzano. Areal 120 m2

Italian hand-picked villas that you will dream about all year. Casa Desenzano. Areal 120 m2 Italian hand-picked villas that you will dream about all year. Casa Desenzano bolig til salg Desenzano del Garda Enebolig Boligtype Areal 120 m2 3 Soverom Bad 2 Introduksjon til eiendommen Flott nytt byggefelt

Detaljer

SOLSIDEN. Bo ved sjøen - lev i byen SOLSIDEN. Flotte leiligheter med fantastisk beliggenhet. www.solsiden-haugesund.no

SOLSIDEN. Bo ved sjøen - lev i byen SOLSIDEN. Flotte leiligheter med fantastisk beliggenhet. www.solsiden-haugesund.no SOLSIDEN Bo ved sjøen - lev i byen Flotte leiligheter med fantastisk beliggenhet SOLSIDEN www.solsiden-haugesund.no Velkommen til SOLSIDEN Solsiden ligger vakkert til i innseilingen til Haugesund. Her

Detaljer

Østerli Terrasse 9, 1185 Oslo Karlsrud

Østerli Terrasse 9, 1185 Oslo Karlsrud Østerli Terrasse 9, 1185 Oslo Karlsrud GENERELT Hustypen Diana fra IEC-hus (www.iechus.no) føres opp på tomten iht vedlagte tegninger og beskrivelse. Boligeiendomen er populært og attraktivt beliggende

Detaljer

- hytter i stavlaft og laftet tømmer

- hytter i stavlaft og laftet tømmer - hytter i stavlaft og laftet tømmer Hytter i tradisjonsrik norsk design i stavlaft og tømmer Frøystul... 3 Sunshovda...4 Grevsgard...5 Lie ell... 6 Store ell... 7 Trollset...8 Trondsbu... 9 Garen... 10

Detaljer

Strandvegen 153 Brl. Sentralt med bølgeskvulp og fuglekvitter

Strandvegen 153 Brl. Sentralt med bølgeskvulp og fuglekvitter Strandvegen 153 Brl. Sentralt med bølgeskvulp og fuglekvitter På Martodden i Hamar, bygger OBOS og FP Invest nå 71 flotte boliger. For deg som vil bo smart, lekkert og sentralt. Solrike byboliger i strandkanten

Detaljer

AUSTRE ÅMØY - LEKKER ENEBOLIG MED 4 SOVEROM - FLOTT UTSIKT

AUSTRE ÅMØY - LEKKER ENEBOLIG MED 4 SOVEROM - FLOTT UTSIKT BOLIGEN ANNONSERES PÅ WWW.FINN.NO AUSTRE ÅMØY SØREVEIEN 71, 4154 AUSTRE ÅMØY AUSTRE ÅMØY - LEKKER ENEBOLIG MED 4 SOVEROM - FLOTT UTSIKT LEIEPRIS: KR. 12 500 PR. MND. OVERTAKELSE: 26.08.2015 AREAL/ROM:

Detaljer

3V3 I SPANIA SPILL BOLIGMARKEDET PÅ COSTA BLANCA STOR GUIDE TIL. altea. la nucía. alfaz del pi. polop. finestrat. callosa. orxeta. albir.

3V3 I SPANIA SPILL BOLIGMARKEDET PÅ COSTA BLANCA STOR GUIDE TIL. altea. la nucía. alfaz del pi. polop. finestrat. callosa. orxeta. albir. GRATIS Utgivelse november 2015 STOR GUIDE TIL BOLIGMARKEDET PÅ COSTA BLANCA SPILL 3V3 I SPANIA SE SIDE 30 altea. la nucía. alfaz del pi. polop. finestrat. callosa. orxeta. albir. benidorm 1 innhold bo

Detaljer

Litlaberget/ Skadberg.

Litlaberget/ Skadberg. Litlaberget/ Skadberg. Felt B11 og B12 Adresse Gnr./Bnr. P- rom/bra 1.etg. P- rom/bra 2.etg P- rom/bra U etg. Eier Tomt Pris Pris inkl. omk. B11-16 Litlabergveien 51 B11-17 Litlabergveien 53 B11-18 32/1256

Detaljer

ÅLGÅRD PANORAMA. moderne Leiligheter og eneboliger med fantastisk utsikt

ÅLGÅRD PANORAMA. moderne Leiligheter og eneboliger med fantastisk utsikt ÅLGÅRD PANORAMA moderne Leiligheter og eneboliger med fantastisk utsikt Ålgård Panorama Ålgård Panorama ligger idéelt plassert. Med fantastisk utsikt og kort avstand til Sandnes, Stavanger og Forus er

Detaljer

EN TOMANNSBOLIG I LEIRVIKA. Praktisk og moderne tomannsbolig sentralt og barnevennelig i Leirvika 92 m2 / 3 soverom

EN TOMANNSBOLIG I LEIRVIKA. Praktisk og moderne tomannsbolig sentralt og barnevennelig i Leirvika 92 m2 / 3 soverom 3D tegningene av bygg, romløsninger kombinert med utsiktsbilder er kun illustrasjoner, og representerer ikke faktisk utsikt fra den enkelte leilighet. EN TOMANNSBOLIG I LEIRVIKA Praktisk og moderne tomannsbolig

Detaljer

PROSJEKTBESKRIVELSE OG RESEARCH

PROSJEKTBESKRIVELSE OG RESEARCH Mitt navn: Eivind Mathisen PROSJEKTBESKRIVELSE OG RESEARCH Brief: Det jeg skal gjøre i dette prosjektet er å hjelpe min far (Harald Mathisen) med å reprofilere leilighetene i et av leilighetskomplekset

Detaljer

Stilig og sentralt med fin utsikt

Stilig og sentralt med fin utsikt TUN 4 TUNBAKKEN 27 SKADBERG Stilig og sentralt med fin utsikt ER Mulighet for husbankfinansiering SKADBERG Tunbakken 27 BLOCK WATNE 2 BLOCK WATNE Tunbakken 27 SKADBERG Tunbakken ligger flott til i grønne

Detaljer

Flotte og romslige vestvendte boliger med god planløsning og solrike terrasser

Flotte og romslige vestvendte boliger med god planløsning og solrike terrasser EIKESKAR NOTODDEN Flotte og romslige vestvendte boliger med god planløsning og solrike terrasser ENEBOLIGER I KJEDE Illustrasjon EIKESKAR NOTODDEN BLOCK WATNE Illustrasjon Illustrasjon 2 BLOCK WATNE NOTODDEN

Detaljer

PEN OG MODERNE, FULLT MØBLERT ENEBOLIG TIL LEIE FOR 1 ÅR. LED. OMG.

PEN OG MODERNE, FULLT MØBLERT ENEBOLIG TIL LEIE FOR 1 ÅR. LED. OMG. BOLIGEN ANNONSERES PÅ WWW.FINN.NO BELSET FASANSVINGEN 2, 1348 RYKKINN PEN OG MODERNE, FULLT MØBLERT ENEBOLIG TIL LEIE FOR 1 ÅR. LED. OMG. LEIEPRIS: KR. 16 000 PR. MND. OVERTAKELSE: OMGÅENDE AREAL/ROM:

Detaljer

6 TOMANNSBOLIGER 2 ENEBOLIGER

6 TOMANNSBOLIGER 2 ENEBOLIGER FINN DIN BOLIG I LANDLIGE OMGIVELSER, MEN LIKEVEL SENTRALT I SELBU. 6 TOMANNSBOLIGER 2 ENEBOLIGER I dette rolige og familievennlige området i Innbygda har du gangavstand til det aller meste. Her bygges

Detaljer

ENEBOLIG MED POTENSIAL & SOLRIK HAGE - KVADRATUREN

ENEBOLIG MED POTENSIAL & SOLRIK HAGE - KVADRATUREN ENEBOLIG MED POTENSIAL & SOLRIK HAGE - KVADRATUREN Kirkegata 38 Prisantydning: kr. 2.790.000.- + 2,5 % omk. til staten BRA: 116 kvm. Kirkegata 38 Byggeår: 1811 Tomt: 154 m² eiertomt Totalt BRA: 116 m²,

Detaljer

jakobshilleren trinn 2

jakobshilleren trinn 2 Askøy - Stongafjellet jakobshilleren trinn 2 Nye flotte boliger på toppen av fjellet 44 45 46 Velkommen til Jakobshilleren trinn 2 - Stongafjellet 47 LEK Idylliske Stongafjellet gir deg landlige omgivelser

Detaljer

Telemark Hyttebygg AS Hyttekatalog 2007

Telemark Hyttebygg AS Hyttekatalog 2007 Telemark Hyttebygg AS Hyttekatalog 2007 post@telemark-hyttebygg.no Velkommen til Telemark Hyttebygg AS Telemark Hyttebygg AS tilbyr flotte hytter i både bindingsverk, stav, stavlaft og handlaft. Dette

Detaljer

USIKTEN. Nøkkelferdige romslige og store rekkehus på flott og solrik utsiktstomt på valderøy. NORDBOHUS ÅLESUND

USIKTEN. Nøkkelferdige romslige og store rekkehus på flott og solrik utsiktstomt på valderøy. NORDBOHUS ÅLESUND USIKTEN Nøkkelferdige romslige og store rekkehus på flott og solrik utsiktstomt på valderøy. NORDBOHUS ÅLESUND EksTERIOR UTSIKTEN Boligene blir beliggende i etablert boligområde med eldre og nyere bebyggelse

Detaljer

Hybelliste for elever ved Ole Vig videregående skole Skoleåret 2015/2016

Hybelliste for elever ved Ole Vig videregående skole Skoleåret 2015/2016 Hybelliste for elever ved Ole Vig videregående skole Skoleåret (Elever/foresatte tar selv kontakt med vertene) Utleier Andersen, Frode Tangskoggata 2 Andersen, Ingrid Ole Vigs gt. 28 Auran, Solbjørg Innherredsveien

Detaljer

PLANTEGNINGER OG BELIGGENHET

PLANTEGNINGER OG BELIGGENHET 12.3m² Tekn bod 2.8m² 3.9m² tue / kjøkken 59.8m² 9.1m² 17.5m² Heis 4.1m² PLTEGIGER OG ELIGGEHET 8.9m² od 3.7m² Foreløpig (mindre endringer kan forekomme) ato: 27. mars 2015 dr juells park Trapperom 19.7m²

Detaljer

Myklebust. tananger sola. eneboliger. Bo godt.

Myklebust. tananger sola. eneboliger. Bo godt. eneboliger Myklebust Bo godt. I et moderne, romslig hus med planløsninger som er praktiske, ikke minst for barnefamilier. Godt er det også å bo rett ved et veletablert tettsted med alt dere behøver av

Detaljer

LYNGDAL - HAUSVIK HAUSVIK STILIG OG NY HYTTE MED PANORAMAUTSIKT 4.990.000,- Prisantydning. + omk. BYGGEÅR TOMT 2013 330 m². P-ROM BRA 114 m² 118 m²

LYNGDAL - HAUSVIK HAUSVIK STILIG OG NY HYTTE MED PANORAMAUTSIKT 4.990.000,- Prisantydning. + omk. BYGGEÅR TOMT 2013 330 m². P-ROM BRA 114 m² 118 m² LYNGDAL - HAUSVIK STILIG OG NY HYTTE MED PANORAMAUTSIKT HAUSVIK P-ROM BRA 114 m² 118 m² BYGGEÅR TOMT 2013 330 m² Prisantydning 4.990.000,- + omk. HAUSVIK Nyoppført hytte med panorama sjøutsikt. BRA 118

Detaljer

REKKEHUS I ÅLESUND - ROLIG BELIGGENDE REKKEHUS MED KORT VEI TIL SENTRUM - PRISANTYDNING HVER ENHET: 1.450.000,- Nordigårdsgate 32, 34, 36 P-rom 92 m²

REKKEHUS I ÅLESUND - ROLIG BELIGGENDE REKKEHUS MED KORT VEI TIL SENTRUM - PRISANTYDNING HVER ENHET: 1.450.000,- Nordigårdsgate 32, 34, 36 P-rom 92 m² REKKEHUS I ÅLESUND Nordigårdsgate 32, 34, 36 P-rom 92 m² - ROLIG BELIGGENDE REKKEHUS MED KORT VEI TIL SENTRUM - PRISANTYDNING HVER ENHET: 1.450.000,- Informasjon om boligen: Beskrivelse: Innholdsrike rekkehus

Detaljer

Paradise Hill Resort

Paradise Hill Resort Paradise Hill Resort Paradise Hill Resort blir bygget i et av Alanya-regionens vakreste område. Ved foten av Taurus fjellene ved Mahmutlar blir det satt opp 7 leilighetskompleks omgitt av vakre hageanlegg.

Detaljer

INNBYDENDE OG SPENNENDE FAMILIEBOLIGER PÅ SANDVED

INNBYDENDE OG SPENNENDE FAMILIEBOLIGER PÅ SANDVED AASE GAARD, SANDNES INNBYDENDE OG SPENNENDE FAMILIEBOLIGER PÅ SANDVED ARKITEKTONISKE ENEBOLIGER - LITT I BYEN OG LITT PÅ LANDET Mellom etablert bebyggelse på toppen av Sandved i Sandnes, bygger Øster Hus

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling!

GARANTI BOLIGAVIS. Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 2 /2016 Bladet utgis av GARANTI Alta Start salget nå! Kontakt GARANTI Eiendomsmegling! Kaiskuru Alta NYHET Visning, l k 26.01.16.30. 16.30-17 en! Velkomm ALTA/KAISKURU Enebolig med

Detaljer

Vlada med mamma i fengsel

Vlada med mamma i fengsel Vlada med mamma i fengsel Vlada Carlig f 14.03 2000, er også en av pasientene på tuberkulose sykehuset som Maria besøker jevnlig. Etter klovn underholdningen på avdelingen julen 2012 kommer Vlada bort

Detaljer

Vi bygger bedre boliger for de mange

Vi bygger bedre boliger for de mange Vi bygger bedre boliger for de mange Mer hus for pengene! BoKlok er et annerledes boligkonsept som er utviklet av Skanska og IKEA. Sammen bygger vi kloke boliger leiligheter og rekkehus for mennesker som

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Utsikt fra Komsatoppen Foto: Robert Baardsen

GARANTI BOLIGAVIS. Utsikt fra Komsatoppen Foto: Robert Baardsen GARANTI BOLIGAVIS Nr. 11/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Utsikt fra Komsatoppen Foto: Robert Baardsen Alta Breverud Brl ALTA/BREVERUD BRL Koselig 3-roms BL-leilighet i Breverudmyra. Dette er en innbydende

Detaljer

Villa Golf Tarquinia

Villa Golf Tarquinia Italian hand-picked villas that you will dream about all year. Villa Golf Tarquinia Feriehus til salg i Tarquinia Enebolig Boligtype Areal 100 m2 3 Soverom Bad 2 https://www.renatevillas.com info@renatevillas.com

Detaljer

Tomannsboliger med unik og solrik beliggenhet

Tomannsboliger med unik og solrik beliggenhet RÅDYRFARET ÅSKOLLEN Tomannsboliger med unik og solrik beliggenhet LEILIGHETER I HORISONTALDELTE TOMANNSBOLIGER RÅDYRFARET ÅSKOLLEN BLOCK WATNE «Drømmestedet for deg som ønsker å bo landlig, men samtidig

Detaljer

NORGES HØYESTERETT. HR-2014-00471-A, (sak nr. 2013/1964), straffesak, anke over dom, (advokat Preben Kløvfjell til prøve) S T E M M E G I V N I N G :

NORGES HØYESTERETT. HR-2014-00471-A, (sak nr. 2013/1964), straffesak, anke over dom, (advokat Preben Kløvfjell til prøve) S T E M M E G I V N I N G : NORGES HØYESTERETT Den 6. mars 2014 avsa Høyesterett dom i HR-2014-00471-A, (sak nr. 2013/1964), straffesak, anke over dom, Den offentlige påtalemyndighet (kst. statsadvokat Reidar Bruusgaard) mot A (advokat

Detaljer

PEN OG MODERNE 2-ROMS SOKKELBOLIG FOR LANGTIDSLEIE. MØBLERT. LED. OMG. ALT INKL. I LEIEN.

PEN OG MODERNE 2-ROMS SOKKELBOLIG FOR LANGTIDSLEIE. MØBLERT. LED. OMG. ALT INKL. I LEIEN. BOLIGEN ANNONSERES PÅ WWW.FINN.NO HØVIK FAGERSTRANDVEIEN 32, 1368 STABEKK PEN OG MODERNE 2-ROMS SOKKELBOLIG FOR LANGTIDSLEIE. MØBLERT. LED. OMG. ALT INKL. I LEIEN. LEIEPRIS: KR. 11 500 PR. MND. OVERTAKELSE:

Detaljer

Grendehusvegen, 1929 Auli

Grendehusvegen, 1929 Auli Grendehusvegen, 1929 Auli Nybygg, Borettslag. 2 mannsboliger i flotte omgivelser, innflyttningsklare. BTA 151 kvm inkl. Utebod, terrasse BRA 123 kvm Primærareal 96,9 kvm Innskudd: fra 590 000,- Felleskostnader

Detaljer

Vannkanten LEILIGHETER

Vannkanten LEILIGHETER Anita Nesvold Vi gleder oss veldig til å flytte inn i Ranheimsfjæra. Som innfødt ranheimsbygg betyr det mye å få ny leilighet i nærområdet! Svein-Olav Nesvold Vannkanten LEILIGHETER Velkommen til Vannkanten

Detaljer

Hus D. 24. april 2014. www.jessheimpark.no

Hus D. 24. april 2014. www.jessheimpark.no Hus D 24. april 204 www.jessheimpark.no OM PROSJEKTET Jessheim Park - en ny bydel på Jessheim Arkitekt Ove Bøe, Arconsult Ove Bøe AS: - Å få anledning til å utforme en helt ny bydel på Jessheim er en spennende

Detaljer

Informasjon til foreldre om ekteskap Hva skal foreldre bestemme?

Informasjon til foreldre om ekteskap Hva skal foreldre bestemme? Informasjon til foreldre om ekteskap Hva skal foreldre bestemme? Om ungdommer kan ha kjæreste? Om de skal gifte seg? Når de skal gifte seg? Hvem de skal gifte seg med? Familien Sabil Maryams foreldre hører

Detaljer

2 FLOTTE LEILIGHETER ( 2 ROMS OG 3 ROMS) I ROLIG OG ETABLERT BOLIGOMRÅDE. LEILIGHETENE ER OMFATTENDE OPPUSSET I 2015 OG FRAMSTÅR SOM NYE. PARKERING.

2 FLOTTE LEILIGHETER ( 2 ROMS OG 3 ROMS) I ROLIG OG ETABLERT BOLIGOMRÅDE. LEILIGHETENE ER OMFATTENDE OPPUSSET I 2015 OG FRAMSTÅR SOM NYE. PARKERING. BOLIGEN ANNONSERES PÅ WWW.FINN.NO LADE JAN VOIGTS VEI 14, 7040 TRONDHEIM 2 FLOTTE LEILIGHETER ( 2 ROMS OG 3 ROMS) I ROLIG OG ETABLERT BOLIGOMRÅDE. LEILIGHETENE ER OMFATTENDE OPPUSSET I 2015 OG FRAMSTÅR

Detaljer

Før jul var vi på Kvernaland. Den 18. og 19. desember kom det masse snø på Kvernaland, der det nesten aldri er snø før ut i februar.

Før jul var vi på Kvernaland. Den 18. og 19. desember kom det masse snø på Kvernaland, der det nesten aldri er snø før ut i februar. Cumbre del Sol januar februar mars 2010 Vi hadde bestemt oss for at vi skulle være på litt mer sydlige breddegrader i den verste vinterkulda dette året. Vi hadde funnet en lelighet i Spania, Cumbre del

Detaljer

SITGES/BARCELONA 24.09 01.10 2006

SITGES/BARCELONA 24.09 01.10 2006 SITGES/BARCELONA 24.09 01.10 2006 Sitges Velkommen til Middelhavets juvel, som byen Siges blir kalt. Og du vil fort forstå hvorfor. Sitges er en av Spanias eldste og mest sjarmerende badebyer, med ca 20.000

Detaljer

Jørpeland Øvre Fjelde, Fjellsvegen 76 D

Jørpeland Øvre Fjelde, Fjellsvegen 76 D Prisantydning 2 390 000,- + omk. av tomt P-rom / bra: ca. 71,8 m 2 Tomtestørrelse ca. 1279,8 m 2 (Felles) Byggeår 2015 Eiendomstype Leilighet Innhold Kort om Fjellsvegen 76 D 5 Velkommen til Øvre Fjelde

Detaljer

GARANTI BOLIGAVIS. Skal du selge bolig eller leilighet? profesjonelle og vi gjør vårt beste for deg!

GARANTI BOLIGAVIS. Skal du selge bolig eller leilighet? profesjonelle og vi gjør vårt beste for deg! GARANTI BOLIGAVIS Nr. 16/2015 Bladet utgis av GARANTI Alta Skal du selge bolig eller leilighet? Vi kan hjelpe deg! Vi er lokalkjente, profesjonelle og vi gjør vårt beste for deg! Kronstad Alta Nyhet! SPIREAVEIEN

Detaljer

Beverskaret Terrasse

Beverskaret Terrasse Beverskaret errasse BYGGErinn 2 På toppen av Haugesund I byggetrinn 2 legger vi ut 24 leiligheter for salg. Alle leilighetene ligger høyt og fritt med flott utsikt og stor terrasse på 30 kvm. mot sør/vest.

Detaljer

Prosjekt: Granneslia, Grannes, Hafrsfjord Eneboliger, eneboliger i rekke, rekkehus, og leiligheter ved Hafrsfjord.

Prosjekt: Granneslia, Grannes, Hafrsfjord Eneboliger, eneboliger i rekke, rekkehus, og leiligheter ved Hafrsfjord. Prosjekt: Eneboliger, eneboliger i rekke, rekkehus, og leiligheter ved Hafrsfjord. ENEBOLIG B1 Eneboligene ligger innerst og øverst på feltet, godt tilbaketrukket, i en blindvei. Totalt er der kun 6 eneboliger,

Detaljer