16 år i. Avis. Renault Captur: DESIGN- OG PRISBOMBE. Telemark TELEMARK SKIEN BIL OG GRENLAND AUTO MED SAMME EIER

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "16 år i. Avis. Renault Captur: DESIGN- OG PRISBOMBE. Telemark TELEMARK SKIEN BIL OG GRENLAND AUTO MED SAMME EIER"

Transkript

1 TELEMARK Avis 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Renault Captur: DESIGN- OG PRISBOMBE BEST PÅ KUNDETILFREDSHET - IGJEN! GS BILDELER SATSER BREDERE SKIEN BIL OG GRENLAND AUTO MED SAMME EIER

2 2 November 2013 FERDIG T3 REGISTRERT OG 5 ÅRS GARANTI! RÅ KVALITET FRA YAMAHA! BESTILL INNEN 15. NOVEMBER OG FÅ 5.000,- I SMART CHECK RABATT Yamaha YT660E Snøfreser. Førpris ,- Yamaha Grizzly 700 sort ,- Viking VK-540 IV 2014-modell Pris veiledende kr ,- ferdig registrert Kjøp nå, betal til sommeren! Kun , ,- Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf.: Fax: Åpent: Mandag & torsdag: Tirs-ons-fre: Lør: SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER MPS Micropaint har åpnet i Skien PREM EMIU IUM KVAL ALIT ITET HUR URTI TIG REPA PARA RASJ SJON LAVE PRI RISE SER MILJ LJØV ENNL NL IG Taksering? Send bilde av skade på epost til Kom innom vår avdeling for rask hjelp og gratis taksering. Skien fengsel Sjekk inn på vårt dekkhotell! Drop-In dekkskift MPS Micropaint Skien Trommedalsjordet 2, 3740 Skien www. mpsmicropaint.no Grenland Dekk AS Kjørbekkdalen 7B 3735 Skien Tlf: Avd. Herkules Ulefossveien Skien Tlf: t Service: Norges ledende billakkeringskjede og spesialister på småskader Lakk Bulk Spot Plast Felg

3 Telemark 3 Årgang 16 - nr 10 RENTE KAMPANJE 0REN% TE* LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE GJELDER ALLE RENAULTMODELLER Renault har gleden av, sammen med våre forhandlere, å tilby lånefinansiering ved kjøp av ny bil til utrolige 0% rente. * Finansieringskampanjen gjelder privat- og næringskunder (35% kontant på privatlån). Etableringsgebyr fra bank kr 4990,- kommer i tillegg. RENAULT CAPTUR 0REN% TE* VISSTE DU AT CAPTUR... Kan fås i 2-farget karosseri, totalt finnes 27 varianter Har hele 20 cm bakkeklaring, her sitter du høyt og behagelig Har inntil 455 l bagasjeromsplass Har bagasjeromsgulv som kan plasseres i flere høyder samt vendes Har flyttbart baksete som kan skyves frem/tilbake hele 16 cm Har seter med avtagbare og vaskbare trekk Har et forbruk blandet kjøring fra 0,49 l/mil og CO2-utslipp fra 113 g/km Fås som TCe 90 (Expression og Dynamique) eller TCe 120 EDC (Dynamique) PRIS FRA KR: PRIS FRA KR: (EXPRESSION) 0REN% TE* CLIO SPORT-TOURER RENAULT CLIO SPORT-TOURER PRIS FRA KR: (AUTHENTIQUE) Petit Grafisk AS - Skien. Med forbehold om trykkfeil. (AUTHENTIQUE) RENAULT NYH ET! DRIVE THE CHANGE

4 4 November 2013 TØFF: Offroadstylingen fra konseptbilen er beholdt både i fronten, over hjulbuene og langs siden. MotorForum RENAULT CAPTUR: DESIGN- OG PRISBOMBE SKILLER SEG UT: - Renault Captur er definitivt en bil som vil bli lagt merke til på veien, sier Glenn Jacobsen ved MotorForum på Kjørbekk. De seneste model - lan seringer har vist at Renault er på offensiven når det gjelder sprekt design. Nyheten Renault Captur er intet unntak. Endelig leverer franskmennene en modell som skal konkurrere i en av de raskest voksende bilklassene, nemlig mindre crossovere. Nye Renault Captur er basert på siste generasjon Clio, en bil som har fått mye skryt etter lanseringen her hjemme. Men Captur har sitt helt spesielle særpreg. - Her har vi med en større bil å gjøre, og fasongen er mer høyreist. Dette er en crossover som har hentet elementer fra flere eksisterende Renault-modeller. Captur er således en blanding av Clio IV, Scénic og Koleos, forklarer Glenn Jacobsen ved MotorForum på Kjørbekk. UNIKE EGENSKAPER I utviklingen av Captur har Renault altså smeltet sammen noen av de viktigste egenskapene til tre av sine mest populære modeller. Det har gitt en helt unik småbil, med egenskaper som vi normalt må opp en klasse for å finne. - Captur byr på designmessige detaljer og høy sittestilling som i en SUV. Dessuten har den en romslig kupé og modulære interiørdetaljer slik vi finner i en flerbruksbil. Sist, men ikke minst, byr modellen på kjøreglede og komfort som i en kompaktbil, sier selgeren. PRISBOMBE Captur er definitivt en bil som vil bli lagt merke til på veien. Den er utstyrt med en kraftig grill, der en diger Renault-logo er plassert i midten. Offroadstylingen fra konseptbilen er beholdt både i fronten, over hjulbuene og langs siden. Resultatet er en riktig så stilig bil og det til en pris som ikke er avskrekkende; segmentets ferskeste modell koster fra kroner. TO MOTORER I Norge har Renault har valgt å satse på små, men svært effektive motorer som passer markedet perfekt. I innstegsmodellen sitter en 0,9 -liters bensinmotor med 90 hester. Ønsker man litt mer krefter å rutte med, kommer nyheten også med en 1,2-liters variant med 120 hester. Begge motorene er turboladede, og den siste kommer i kombinasjon med en dobbeltkløtsjet girkasse. - Bilene veier rett i overkant av 1100 kilo, og motoriseringen er således helt riktig med tanke på både fremdrift og forbruk, understreker Glenn. MYE UTSTYR Captur leveres i to utstyrsnivåer, Expression og Dynamique. Vil du ha en fullspekket versjon, velger du den siste versjonen. Den koster kroner ekstra, og da får du handsfree nøkkelkort, kjørelys med LED, handsfree telefonopplegg og LG navigasjonssystem med berøringsskjerm. I tillegg er tofarget karosseri, parkeringssensor, innfellbare sidespeil og utskiftbart setetrekk inkludert.

5 Årgang 16 - nr 10 Inkludert i prisen er 3 års fri service hjulskift og leiebil. 5 TEST 2009 Mitsubishi Outlander byr på en unik kombinasjon av plass, fremkommelighet og høy kvalitet. 2 WD fra kr ,- inkludert 3 års service 4 WD fra kr ,- inkludert 3 års service Pris er inkl. frakt og andre lev. omk. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Forbruk: 4,9-6,9 l/100 km variert kjøring. CO 2 -utslipp: g/km. Med forbehold om evt. trykkfeil. Nå også som Plug-In Hybrid 3 års service inkludert i prisen! Leiebil ved service og hjulskift i 3 år er inkludert i prisen! Prisbombe fra ,- Mitsubishi Space Star har på kort tid blitt en stor salgssuksess. Lave forbruks- og utslippstall. Stilrent og aerodynamisk design. Den velkjente Mitsubishi-kvaliteten. ÅRETS LILLE STORE VINNER!

6 6 November 2013 SKIFT TIL VINTERDEKK NÅ! Vi har Drop-In kø! Vinteren står for døra og vårt verksted står klart for å hjelpe deg med omlegging til vinterdekk. Her er noen priseksempler: NYHET! CONTINENTAL GERMAN ENGINEERING TESTED FOR YOUR SAFETY SINCE 1871 NYHET! W419 Dim Pigg 195/65R15 925,- 205/55R ,- 225/45R ,- Kun pigg W606 Dim Piggfri 195/65R15 850,- 205/55R ,- 225/45R ,- Kun piggfri Hakkapeliitta R/SUV Hakkapeliitta R2 Dim Piggfri Dim Piggfri 225/50R ,- 175/65R14 975,- 225/55R ,- 195/65R ,- 265/65R ,- 205/55R ,- 255/55R ,- 225/45R ,- Følg oss på Facebook! LØRDAGSÅPENT! ContiVikingContact 5 Dim Piggfri Pigg 175/65R14 950,- 975,- 195/65R ,- 1150,- 205/55R ,- 1450,- 225/45R ,- 2075,- Winguard Dim Piggfri 175/65R14 650,- 185/65R15 725,- 195/65R15 750,- 205/55R16 975,- 50,- i tillegg for pigg X-Ice Dim Piggfri 175/65R14 895,- 185/65R15 950,- 205/55R ,- Kun piggfri Dekkspesialisten Skien AS Dekkspesialisten Porsgrunn AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Rolighetsvn. 1C, 3933 Porsgrunn Alle priser er inkl. mva, miljøavgift og ferdig montert på felg. Hjulskift 75,- pr. felg. Ta kontakt for andre dimensjoner og dekkmerker. Petit Grafi sk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. PRIVATLEIE/LEASING Pr mnd fra kr. 950,- * INKL. MVA *Leie/leasing forutsetter forskuddsleie på ,- inkl. mva/ 3 år / km. TA KONTAKT MED: Veiledende pris levert Skien. Årsavgift, vinterhjul, metallic lakk, samt reg. omk. kommer i tillegg. Syv års garanti: For vilkår og betingelser, se i20 Comfort 84hk manuell: drivstoffforbruk blandet kjøring: 0,47 l pr mil. CO2-utslipp: fra 114 g/km. NOx=18 mg/km. Hyundai i20 Comfort 88hk automat: drivstofforbruk blandet kjøring: 0,49 l pr mil. CO2-utslipp: fra 140 g/km. NOx=12 mg/km. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Du finner oss på Se

7 Årgang 16 - nr ,99% PÅ LÅN/LEASING! Vi selger nå ut våre meget godt utstyrte utstillingsbiler: Utstillingsbiler: 2013 Golf 105 TSi Cabriolet Farge sort metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Sort metallic, exclusive pakke, 17 Alu Porto, skinn interiør, tlf. forberedelse, radio/cd/mp3, media-in m/ipod og adapterkabel, sportsunderstell, skuff under forseter, med mer Golf 105 TDi 5D High. Farge sort metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Innovasjonspakke, 18 Alu Durban, delskinn/alcantara, p-varmer med fjerkontroll, media-in m/ipod og adapterkabel, sportsunderstell, p-assistent, keyless access med mer Golf 150 TDi DSG 5D High. Farge sort metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Innovasjonspk. Golf Navi Pro, 18 Alu Durban, skinn interiør, p-varmer /fjernkontroll, p-assistent, media-in m/ipod og adapterkabel, sportsunderstell, keyless access, med mer Golf 140 TSi DSG High. Farge grå metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Innovasjonspk., 18 Alu Durban, p-varmer m/fjernkontroll, media-in m/ipod og adapterkabel, ryggekamera, stor kjørecomputer, ergoactive sportsseter, tonede vinduer med mer Tiguan 110 TDi Sport 2WD Farge sort metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Exclusive pakke, teknikkpakke, p-assistent, tlf. forberedelse, radio/cd/mp3, p-varmer, tilhengerfeste svingbart, med mer Jetta 105 TDi DSG Business Farge sølv metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Sølv metallic, adaptive bi-xenonlys, stoff interiør, avtagbart hengerfeste, med mer Golf 105 TDi 5D High. Farge sort metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Innovasjonspakke Golf, 18 Alu Durban, p-assistent, keyless access, media-in m/ipod og adapterkabel, p-varmer m/fjernkontroll, sportsunderstell med mer Golf 105 TSi 5D High. Farge sølv metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Innovasjonspk. Golf, skinn, stor kjørecomp. m/fargedisplay, media-in m/ipod og adapterkabel, p-varmer m/fjernkontroll, ad. bi-xenon for innovasjonspk., tonede vinduer, med mer Golf 105 TDi 5D High. Farge sølv metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Innovasjonspk. Golf, 17 alu Dijon, tilhengerfeste svingbart, p-varmer m/fjernkontroll, ad. bi-xenon for innovasjonspk., ergoactive sportsseter, tonede vinduer, med mer Jetta 170 TSi DSG Hybrid Farge sølv metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Skinn, media-in m/ipod og adapterkabel, speilpk., fjernlysass., tonede vinduer, ryggekamera, navigasjon, tlf forberedelse, med mer Up! 60 HK High Up! Farge tornadorød metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Sort kunstskinn, sportspakke Triangle 16, teknikkpakke, rødt dashboard, Maps + more up, lydpakke med mer Tiguan 140 TDi DSG Farge Grå metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Exclusivepakke, teknikkpakke, R-Line eksteriør, tlf. forberedelse, radio/cd m/8 høyttalere, p-varmer m/fjernbetj., dynamisk lysass. + lane assist med mer Touran 140 TDi DSG High.Farge sort metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INK.: 7-seter, skinn, tlf. forberedelse, p-varmer, avtagbart hengerfeste, med mer CC 140 TDi DSG Farge sort metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKLUDERT: Komfortpakke, tlf. forberedelse, tonede vinduer, skinn, adaptive bi-xenonlys m/led, hengerfeste med mer Golf Plus 105 TSi Comf. Farge brun metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: 16 Atlanta, liten skinnpk, nødhjul 18, climatronic, adaptive bi-xenonlys for innovasjonpk., p-varmer, avtagbart hengerfeste med mer Beetle 160 TSi Sport Farge Candyhvit metallic Nå kun kr ,- UTSTYR INKL.: Tonede vinduer, tlf. forberedelse, radio/cd/mp3 m/8 høyttalere, bi-xenon m/led med mer. Grenland Auto AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: Skien Bil AS Telemarksveien Skien Tlf:

8 8 November 2013

9 Årgang 16 - nr 10 9

10 10 November 2013 FORMO - Biler med firehjulstrekk er i vinden som aldri før, sier Jens Arne Sætre, Nils Skårdal og Signe Gro Pedersen ved Formo. Gunstige priser på biler med 4x4-system Andelen biler med firehjulstrekk på veiene er økende. Mens Subaru har hatt en trofast tilhengerskare i en årrekke, merker Hyundai økt pågang etter modeller med trekk på alle fire hjul. For ikke lenge siden introduserte de bestselgeren ix35 i oppgradert versjon, og interessen har ikke latt vente på seg. Subaru har i alle år høstet stor anerkjennelse for sitt permanente 4x4-system, og stadig flere bilmerker lanserer modeller med firehjulstrekk. Hyundai ix35 har vært en salgssuksess siden den kom, og nå leveres den også i kombinasjonen dieselmotor og automatgir med en meget hyggelig introduksjonspris, forteller Jens Arne Sætre ved Formo på Nenset. NY VÅR Mer enn nordmenn har gjort Subaru Forester til sin siden lanseringen i I begynnelsen av året kom tredje generasjon til Norge, og salget viser at populariteten holder seg. - Kombinasjonen av en velfungerende Boxermotor og et 4x4-system helt i verdenstoppen, er tydeligvis noe vi nordmenn verdsetter. Den nye Subaru Forester har virkelig slått til, sier Jens Arne. FORTSATT KAMPANJE Han forteller om godt salg og mange biler i bestilling, men skynder seg å presisere at man har biler klar for umiddelbar levering. - Importøren har åpenbart forutsett den gode mottakelsen, og vært smart nok til å ta inn mange biler. Kunder som ønsker seg en ny Forester her og nå får det, smiler salgssjefen, og minner om den pågående rentekampanjen: - Vi fortsetter med 2,95% lånerente i en stund framover, og dette gjelder for alle nye Subaru-modeller. GRATIS VINTERHJUL I tillegg har Formo en helt spesiell kampanje på en annen bestselger; crossoveren Subaru XV kombinerer det beste fra to bilklasser; praktiske løsninger og sportslig utseende fra en kompaktbil og oversiktlighet og fremkommelighet fra en fullblods SUV. - Dette er en pakke som er skreddersydd for det hjemlige markedet. Akkurat nå tilbyr vi all nye Subaru XV levert med komplette vinterhjul på alufelg uten tillegg i prisen, forteller salgssjefen. NORGES BESTE NYBILGARANTI Jens Arne minner også om den nye Hyundai ix35 som ble lansert i forrige måned. Nyheten er nå tilgjengelig i kombinasjonen dieselmotor, automatgir og 4x4-system, og selges med landets beste nybilgaranti; syv år eller kjørte kilometer. - Som bileier trenger man bare å følge bilens vedlikeholdsprogram for å innfri kravene til garantien, som omfatter både produksjonsfeil, -mangler, samt feil ved produksjonsmaterialer. Nå kan alle Hyundai-kunder kjøpe bil og være ekstra trygge på at de vil ha et problemfritt bilhold i mange år fremover. I øyeblikket selges den nye modellen til spesialpris; kr ,-. Til kunder som verken har behov for stor bil eller firehjulstrekk kan vi nå tilby en privatleasingavtale på Hyundai i20, til kr. 950,- per måned. Stikk innom oss for å høre mer, oppfordrer han. ix35 FACELIFT: Tre år etter introduksjonen har Hyundai ix35 gjennomgått en ansiktsløftning, samt en rekke tekniske forbedringer. Bilen fåes nå med automatgir og både to- og firehjulstrekk. FÅ MED VINTERHJUL: Kjøper du en Subaru XV nå, får du med vinterhjul til en verdi av ,- med på kjøpet. I tillegg har Subaru nå en rentekampanje på gunstige 2,95 prosent.

11 Årgang 16 - nr PRIVATLEIE/LEASING Pr mnd fra kr ,- * INKL. MVA *Leie/leasing forutsetter forskuddsleie på ,- inkl. mva/ 3 år / km. HELT NYE FORESTER PRIVATLEIE/- LEASING Pr mnd fra kr ,- * INKL. MVA *Leie/leasing forutsetter forskuddsleie på ,- inkl. mva/ 3 år / km. SUBARU FORESTER FRA KR ,- * Bensin: forbruk 0,65 0,70 l/mil, CO g/km. FOLKEFAVORITTEN XV Få med komplette vinterhjul Spar ,- PRIVATLEIE/- LEASING Pr mnd fra kr ,- * INKL. MVA *Leie/leasing forutsetter forskuddsleie på ,- inkl. mva/ 3 år / km. SMARTE OUTBACK NÅ MED DIESEL OG AUTOMAT! 2,95% ** kampanjerente USTOPPELIG KJØREGLEDE JAPANSK KVALITET Subaru leverer alltid sporty kjøreegenskaper, topp sikkerhet, god plass og legendarisk driftssikkerhet. Permanent symmetrisk firehjulsdrift og Subarus unike Boxermotor gir førsteklasses fremkommelighet og lavt forbruk. Subaru er det klare valget for de smarte. SUBARU OUTBACK FRA KR ,- * Bensin: forbruk 0,65 0,70 l/mil, CO g/km. Diesel: forbruk 0,57 0,59 l/mil, CO g/km. SUBARU XV FRA KR ,- * Bensin: forbruk 0,63 0,69 l/mil, CO² g/km. Diesel: forbruk 0,56 l/mil, CO² fra 146 g/km. *Gjelder levert Skien. Reg. omkostninger og årsavgift kommer i tillegg. Det tas forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i spesifikasjoner fra fabrikk. Bildet kan avvike fra tilbudte modeller. **Priseksempel: Månedsbeløp inkl. kr 85,- i termingebyr. Kr 4240,- etablering/tinglysning inkl. Flytende nom rente 2,95%, eff. rente 6,20% subsidiert i 36 mnd, deretter markedsrente. Ved kr i lån. Kredittkjøpspris ved 84 mnd nedbetaling. TA KONTAKT MED: Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Du finner oss på Se

12 12 November 2013 Lassen Auto Nye Mazda 3: SE DEN I BUTIKK 7. NOVEMBER Dagens modell har bare vært på veien i fire år, men allerede nå er det duket for neste generasjon Mazda 3. SkyActiv, lavere vekt, nye motorer og mer teknologi er stikkordene for novembernyheten. BRED APPELL: - Nye Mazda 3 har fått et designspråk som vil appellere til massene, sier Morten Løwer ved Lassen Auto på Kjørbekk. INFORMASJON: I toppversjonen Optimum finner man blant annet en sju-tommers skjerm som kan kobles opp mot en smarttelefon, og slik gi en mengde informasjon mens man er på veien. ISkyActiv-programmet finner vi allerede monsterhiten CX-5 og den nye Mazda 6, som også har slått svært godt an her til lands. Forventningene til den nye treer n er derfor formidable. - Modellen skal gi ytterligere japansk suksess! Den har fått et designspråk som vil appellere til massene, samtidig som Mazda har vært kompromissløse i forhold til sitt eget effektiviseringskonsept, sier Morten Løwer ved Lassen Auto. OPTIMALISERTE MOTORER Mazda har nemlig uttalt at de heller satser på å optimalisere de større motorene, fremfor å hente mer krefter ut av mindre slagvolum. Derfor beholder de sine populære 2-liters bensin- og 2,2- liters dieselmotorer. I tillegg lanserer de en helt ny 1,5-liters bensinmotor, med 100 hestekrefter. - Med tanke på avgiftssystemet i Norge vil den sistnevnte komme meget gunstig ut, med en startpris på rundt kroner, opplyser selgeren. STØYSVAK Han legger til at alle motorene er koblet til sekstrinns manuelle girkasser, basert på den man finner i MX-5. I tillegg kan man velge automatgir på både diese - lmotoren og 120-hesteren. Lavere egenvekt og bedre lydisolasjon har bidratt til å heve kjøreopplevelsen. - I følge biljournalister som har prøvekjørt nyheten har Mazda lykkes veldig bra med støy - dempingen; uavhengige tester forteller at motorstøy er ikke-eksisterende, enten det sitter diesel- eller bensinmotor under panseret. MODERNE TEKNOLOGI Selgeren tror at folk vil la seg imponere av utstyrsnivået, selv i innstegsmodellen Core som har det aller meste av hva man trenger. Ønsker man en fullspekket versjon, heter denne Optimum, og vil ha en startpris på rundt kroner. - Her finner man blant annet en sjutommers skjerm som kan kobles opp mot en smarttelefon, og slik gi en mengde informasjon mens man er på veien. Dessuten kommer versjonen med Mazdas nye sikkerhetspakke, som er helt i toppen i småbilklassen. Radarstyrt aktiv cruise-kontroll, kollisjonsvarsling, City Brake, filskiftvarsler og automatisk fjernlys er blant utstyret som er inkludert. Vi har nettopp fått den nye Mazda 3 i hallen, og du er hjertelig velkommen til å prøvekjøre den, avslutter Morten Løwer ved Lassen Auto.

13 Årgang 16 - nr 10 SKYACTIV technology zoo} o}-zoo} mazda.no FREMTIDEN KOMMER SNART HELT NYE M{ZD{ 3 Pris fra: ,- SKYACTIV-teknologi KODO Design Innovativ teknologi Sterke motorer med bensin 1.5 l 100hk, 2.0 l 120hk og diesel 2.2 l 150hk 6 trinns manuelt- eller automatgir Helt nye Mazda3 kommer med det prisbelønte designspråket KODO Soul of Motion og den revolusjonerende SKYACTIVteknologien. Nye Mazda3 er tredje modellen i en helt ny generasjon biler etter Mazda CX-5, som er Norges mest solgte SUV hittil i år, og designprisvinneren Mazda6. Drivstofforbruk kombinert kjøring 3,9-5,6 l/100km. CO 2 -utslipp g/km, NOx 8-60 mg/km. Alle nye Mazda personbiler selges med 5 år/ km nybilgaranti, 12 års rustbeskyttelsesgaranti og inntil 10 års Mazda veiassistanse. Fra-pris inkl. frakt og leveringsomkostninger på kr 9 900, årsavgift tilkommer. Utstyrsnivået på avbildet bil kan avvike fra priseksempelet. 13 Følg med på mazda.no, facebook.com/lassenauto eller meld deg på Mazda sitt nyhetsbrev for å få oppdatert informasjon om Mazda og helt nye Mazda3. Du kan også laste ned nye Mazda3 App i App Store eller Google Play. Mazda - forhandleren i Grenland! Lik oss på,, Åpningstider: Man-tors 08:30-16:30, tor 08:30-19:00, Bedriftsveien lør 10:00-14:00 96, 3735, Skien.Tlf Bedriftsveien 96, 3735, Skien.Tlf www.facebook.com/lassenauto Skade på bilen? Vi tar jobben! Hos oss møter du en engasjert stab av medarbeidere som kan sitt fag og er stolte av jobben de gjør. God samhandling er viktig. Vi stiller høye krav til oss selv og har innsett at det er kun sammen vi kan skape gode resultater. På lag med våre kunder! Raset industriområde - Raset Skien Tlf.: Faks: E-post:

14 14 November 2013 Salgsavdelingen 1966 Fra Høyre: Kjell Eriksrød, Salgssjef Kjell Hansen, Helge Lunder, Rolf Martinsen og Bjørn Næss SLÅS SAMMEN: Gumpens Auto har kjøpt Grenland Auto, og slår dem sammen med Skien Bil. - Vi er nå Telemarks suverent største Volkswagen- og SKIEN BIL OG Sort hvitt bilde med alle gutta. AUTO MED S Skien Bil og Grenland Auto SkienBil anno 1990 da eiet av Møller Gruppen Etter at Sageie valgte å selge til Gumpens Auto vil ringen på en måte være sluttet. Firmaene til familiene Sageie og Østbye Pedersen er samlet under EN eier. Familiene Sageie Østby Pedersen - Gumpen kjenner hverandre svært godt og neste kapittel i historien om Volkswagen og Audi i Telemark blir spennende forteller Espen Byrjall Overtakelsen innebærer at Skien Bil og Grenland Auto slås sammen, etter hvert med et nytt felles navn. Byrjall er ny daglig leder i det som nå er Telemarks suverent største Volkswagen- og Audiforhandler, mens forgjenger Ragnar Sageie blir markedssjef for Audi. De to ser sammenslåingen som utelukkende positiv både for bedriften og ikke minst kundene. KUNDENE VINNER - Dette gjør oss mye sterkere, noe som betyr større felles volum og bedre kampanjer. For oss som bedrift betyr sammenslåingen også trygge arbeids - plasser; et samlet Volkswagen og Audi i Grenland vil stå mye sterkere rustet mot de utfordringene som bransjen står overfor. Økt fagkompetanse vil også være en fordel for våre kunder. Vår nye eier er en slagkraftig, dyktig og svært ryddig organisasjon, og vi er derfor godt tilfreds med en felles eier, understreker Espen Byrjall.

15 Årgang 16 - nr "Alle handlet hos Alfred Sport". Året er ca 67/68 Audiforhandler, sier Jarle Midtbø, Tommy Nikolaisen, Ragnar Sageie og Espen Byrjall. GRENLAND "Markedets varmeste" PR-fremstøt om bensinvarmer i -67 AMME EIER "Sjåfør på bil 3" - Rolf Ellefsen. FAMILIEBEDRIFT Historien til Skien Bil (tidligere Østby Pedersen Auto) og Grenland Auto handler i all hovedsak om de to familiene Østby Pedersen og Sageie, og hvordan tilfeldigheter bidro til utviklingen. Min far, Nils, kom fra Kjosen i Drangedal der han var sønn av den lokale land - handleren på Naas. Meningen var at han skulle ta over geskjeften, etter endt skolegang i Skien. På skolen møtte han min mor, Bjørg, som er datter av Sverre Østby Pedersen. Isteden for å returnere til Kjosen, ble min far i 1956 ansatt på delelageret hos Østby Pedersen Auto (nå Skien Bil) og senere ble han selger og salgssjef, forteller Ragnar Sageie. SATSET I PORSGRUNN Her ble Nils Sageie værende de neste 9 årene. På denne tiden hadde det begynt å svirre rykter om at importør Harald A. Møller ville opprette flere Volkswagenforhandlere i Grenland. - Det ønsket min far å gjøre noe med og startet opp arbeidet med å opprette en forhandler i Porsgrunn. Han fikk med seg Jan Arne Eriksrød som selger fra Østby Pedersen og startet opp Grenland Auto i Neptungården i Porsgrunn i Grenland Auto ble værende i Neptungården til Med svært god hjelp av ordfører Harald Moen og Rådmann Sverre Knutsen klarte han å få tilgang på eiendommen hvor vi holder til i dag. 12 mål indrefilet og i 1969 sto dagens bygg ferdig,. Siden har vi hatt mange utvidelser og ombygninger forteller Ragnar Sageie. POSITIV UTVIKLING I motsetning til Grenland Auto, som har hatt samme eier i alle år, har Skien Bil blitt solgt gjentatte ganger. Sist i 2008 da dagens eiere overtok bedriften. - Etter at Gumpens Auto tok over har vi hatt en formidabel utvikling. Volkswagen har de fire siste årene vært helt i toppen på salgslistene, både i Telemark, Skien og Porsgrunn. I fjor endte vi som nummer én, med en markedsandel på nesten 17% både på fylkesbasis og her i Grenland. Med Gumpens Auto som felles eier håper og tror vi at denne positive utviklingen vil fortsette, avslutter Espen Byrjall.

16 16 November 2013 Sporty bil MEST FORNØYDE KUNDER: For tredje året på rad får Sporty Bil en av prisene for best kundetilfredshet. - Godt teamarbeid blant disse gutta er hovedårsaken til de gode resultatene, sier daglig leder Jan Inge Lia. BEST PÅ KUNDETILFREDSHET igjen PEN SAMLING: Jan Inge Lia viser stolt frem diplomene som forteller at Sporty Bil hadde de mest fornøyde kundene i 2011 og Om kort tid mottar han samme utmerkelse for inneværende år. For noen uker siden fikk Jan Inge Lia den gledelige meldingen om at Sporty Bil nok en gang er helt i toppen når det gjelder kundetilfredshet. I begynnelsen av november reiser han til Barcelona for å motta en høythengende utmerkelse som bekrefter dette. Det er tredje gangen på rad at Sporty Bil klatrer helt til topps i kåringen blant de norske forhandlerne. At prisen omfatter kunde - tilfredshet gjør den daglige lederen ekstra stolt. - Det aller morsomste med prisen er at den deles ut på bakgrunn av kundenes tilbakemeldinger. Prisene går til de forhandlerene som har de mest fornøyde kundene, og vi er altså helt på topp i Norge for tredje året på rad, smiler han. VIKTIGE TILBAKEMELDINGER Sporty bil har valgt å konsentrere seg om et merke -Hyundai. - Vi forsøker hele tiden å strekke oss for at kundene skal være fornøyde. Her blir folk sett og hørt noe som er med på å bygge positive relasjoner. Vi får mange positive tilbakemeldinger, blant annet skryter folk av at våre ansatte er blide å hyggelige. Men også ris er gull verdt for oss; den gjør at vi kan bli enda bedre. Vi setter derfor ekstra stor pris på alle dem som tar seg tid til å svare på våre kundetilfredshetsundersøkelser, understreker han. GODT SALG Telemarks ledende Hyundai-forhandler har de siste årene også vært med i den eksklusive Hyundai Frontier Challenger Club. Dette er et medlemsskap som gis til forhandlere som kan vise til gode salgstall. - I fjor var vi en av åtte forhandlere i Norge som oppnådde medlemsskap, takket være en helt fantastisk utvikling i salget. Godt teamarbeid på arbeidsplassen, kombinert med bil - modeller som virkelig har slått an her hjemme, er blant de viktigste forklaringene på hvorfor det har gått så bra, avslutter Jan Inge.

17 Årgang 16 - nr Grafisk Design: Petit Grafisk AS

18 18 November 2013 AutoXL TRIVES: Disse fire elevene er i full gang med lærlingtiden ved Auto XL. - Her trives vi godt, sier Camilla Linder, Mojtaba Kazemifard, Simen Johansen og Erik Lohne. SATSER PÅ EGNE LÆRLINGER Grenlands største bilforhandler har etter sommerferien tatt inn to nye lærlinger ved mekanisk avdeling, og en på karosseri. - Det er viktig å ta ansvar for opplæringen av nye fagfolk, og vi ønsker å være offensive på dette området, sier Stian Mæhle. D et er vanskelig å finne dyktige fagfolk på markedet i dag, og vi ser derfor nytten av å lære opp elever fra bunnen av innenfor vårt eget system. Bedrifter må selv ta et stort ansvar for egenrekrutteringen, understreker han. GYLLEN MULIGHET Mange av de som har lærlingperioden sin hos Auto XL ender opp med fast ansettelse. - En lærlingperiode en fin mulighet for oss til å se hva som bor i de enkelte personene. I løpet av to år vil forhåpentlig både vi og eleven selv være i stand til å vurdere om det fungerer godt nok til at vi ønsker å fortsette samarbeidet, forteller ettermarkedssjefen. blant lærlingene, og den eneste som holder til i karosseriavdelingen. Den unge bamblingen trives bra i det mannsdominerte yrket. - Jeg liker å drive med praktiske ting, og har alltid vært interessert i bil. Å jobbe her er mer spennende enn å sitte på skolebenken, sier hun. At pausene mangler «venninneprat» er eneste hake. - Jeg trives bra, men det kan være litt ensomt til tider jeg kunne godt hatt noen jenter å prate med en gang i blant. Fordelen med å være på en arbeidsplass med bare menn er at det er et deilig og rolig miljø. Her er det ingen store intriger, smiler hun. HÅPER PÅ ANSETTELSE Camilla har vært i lære hos Auto XL siden sommeren. Hun er i gang med Videregående kurs 1, og ser for seg å fullføre Videregående kurs 2 samme sted. Etter det er drømmen å få seg fast ansettelse ved karosseriavdelingen. - Det startet med at jeg hadde sommerjobb her og så ble jeg tilbudt en lærlingplass. Mottakelsen har vært veldig god, og jeg har vært så heldig å få en dyktig opplæringsansvarlig i Georg Riksfjord. Jeg har fortsatt 1,5 år igjen av læretiden, men håper allerede nå at Auto XL har en fast jobb til meg når jeg er ferdig, avslutter hun. GODT TILRETTELAGT Auto XL er den bilforhandleren i Grenland som har flest lærlinger på kontrakt. - Per i dag har vi fire stykker på verkstedet, men kapasiteten tilsier at vi kan ta inn enda flere. Auto XL ønsker hele tiden å være på offensiven når det gjelder å tilby lærlingplasser, og vi sørger for et opplegg som ivaretar den enkelte. Alle lærlingene har sin opplæringsansvarlige som de forholder seg til. Dette er en av våre fastansatte som har i oppgave å se til at elevene trives hos oss, og samtidig sørge for at de lærer det de skal, forklarer Stian. HJULSKIFT: Erik Lohne full gang med hjulskift. TRIVES I MANNSYRKE Camilla Linder (18) er den eneste jenta BEST PÅ EGNE MERKER Hos AutoXL har de for lengst konkludert med at de ikke kan være best på alle merker. Derimot skal de være best på sine egne; Opel, Honda, Nissan og Citroën. Derfor er det ingen sjonglering mellom merkene ute på verkstedet; hver mekaniker er spesialist på sitt merke, og det er utelukkende dette vedkommende jobber med. - Våre kunder skal være trygge på at vi driver med det vi kan, og at vi har full fokus på egne merker. Bare slik vil de oppleve å bli best mulig ivaretatt, forteller etter markedssjef Stian Mæhle. VEILEDNING: Camilla Linder får grundig veiledning av opplæringsansvarlig Georg Riksfjord.

19 Årgang 16 - nr PÅ MED VINTERHJUL: 1. november er fristen for å bytte til vinterdekk, sier Simen Johnsen. KONTROLL: Mojtaba Kazemifard følger listen over sjekkpunkter når han gjennomfører 5-årskontroll. Blade 550 AR EFI/EPS T3 F. reg som traktor. Snøfreser 6,5 hk 13 hk , ,- Mistral 50 Sport ATV 6.900, ,-

20 20 November 2013 Jorkjend Porsgrunn SERVICE & VEDLIKEHOLD 3 ÅRS AVTALE NY FORD CONNECT: Fords populære varebil, Connect, kommer i ny versjon om kort tid. Den har fått et mer moderne utseende, et interiør som byr på personbilkomfort, samt tre seter. Nå med service- og vedlikeholdsavtale Fra 1. oktober leveres alle nye Ford fra Jorkjend med tre års service- og vedlikehldsavtale uten tillegg i prisen. For eierne betyr dette enda mer forutsigbart bilhold. Salgssjef John André Steinhaug er stolt over tilbudet til alle som handler ny Ford fra Jorkjend. - Avtalen koster ikke kunden noe ekstra, og innebærer kun fordeler. Med gratis service og vedlikehold kan Ford-eiere slå seg til ro med et forutsigbart bilhold de neste årene, slår han fast. PROBLEMFRITT Jorkjend har valgt å strekke seg langt når de nå innfører gratis service- og vedlikeholdsavtale. Innbakt ligger nemlig flere tidligere utgiftsposter som nå vil være gratis for nybilkundene. - Vi ønsker at dette skal være et totaltilbud som gjør at våre kunder får et problem- og kostnadsfritt bilhold de tre første årene. Verkstedutgifter er en saga blott. Til og med slitedeler, som for eksempel vinduspussere og bremseklosser, er inkludert, sier John André. NY VAREBIL Salgssjefen har stort tro på det nye konseptet, og venter i spenning på hvordan markedet vil ta det i mot. Venter gjør han også på den nye versjonen av Fords populære varebil, Connect. Den skal etter planen være på plass i bilhallen i midten av november. - Dette er en helt ny bil, som for første gang leveres som treseter. Med andre ord blir den langt mer anvendelig enn forgjengeren, som kun var å få med to seter. MER MODERNE I følge John André har den nye Ford Connect fått et moderne utseende, og et interiør som står i stil. - Designet er i tråd med resten av Ford-rangen. Nye Connect har en front som likner mye på dem man ser i de nye personbilene fra Ford, og førermiljøet er bygd opp på samme måte. Det gjør at kjørekomforten nå er i en helt annen liga enn hva man tidligere har vært vant til når det gjelder varebiler, understreker han. GJERRIGE MOTORER Ford Connect kommer med nye, drivstoffeffektive motorer, og den samme gode lasteplassen som modellen har vært kjent for i en årrekke. Det betyr at det går to europaller og gjenstander på opptil tre meter i L1-varianten. Den største versjonen, L2, har plass til standard byggeplater (240x120 cm), samt gjenstander som er opptil 3,4 meter. - Du kan prøvekjøre de nye varebilene fra midten av november, avslutter John André. SALGSTEAMET: Hos Jorkjend i Porsgrunn står disse karene til din tjeneste: John Andre Steinhaug (salgssjef), Jan Yngvar Alfredsen (merkeansvarlig Volvo), Robert Aarnes (salgskonsulent) og Geir Sørensen (salgskonsulent).

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

RENTE KAMPANJE RENTE* LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE DRIVE THE CHANGE. www.renault.no

RENTE KAMPANJE RENTE* LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE DRIVE THE CHANGE. www.renault.no RENTE KAMPANJE LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE gjelder alle modeller www.renault.no DRIVE THE CHANGE FREMTIDENS BILER NÅ Inspirert av «Drive The Change» har designsjef Laurens van den Acker gravd dypt i

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16" felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16 felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor MODELL UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIFT PRIS DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 51 651 kr 232 900 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Velkommen til NYE ASKER - BÆRUM. Vi feirer hele uken fra 27. januar - 1. februar. Åpningstider hele uken: 8.30-19.00 (lør. 10-16) Selges for kr.

Velkommen til NYE ASKER - BÆRUM. Vi feirer hele uken fra 27. januar - 1. februar. Åpningstider hele uken: 8.30-19.00 (lør. 10-16) Selges for kr. Velkommen til NYE ASKER - BÆRUM Vi feirer hele uken fra 27. januar - 1. februar Offisiell åpning som Renaultog Daciaforhandler i Asker Norgespremiere på Renault Captur Forhåndsvisning av Renault Kangoo

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIF T PRIS Benzin DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 49 923 kr 233 000 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 /

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

Den nye Volkswagen Caddy

Den nye Volkswagen Caddy Nyttekjøretøy Den nye Volkswagen Caddy Tekniske data modellår 2012 per juni 2011 Forbruk og CO 2 -utslipp Med manuell girkasse, drivstofforbruk (l/mil) og CO 2 -utslipp ved blandet kjøring (g/km), tankvolum

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

PRISLISTE 2015 SIST OPPDATERT JAN 2015 SETETREKK CHIC BE CHIC SPORT CHIC

PRISLISTE 2015 SIST OPPDATERT JAN 2015 SETETREKK CHIC BE CHIC SPORT CHIC NYHET UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIFT PRIS Bensin DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 53 067 kr 242 000 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert Kverneland Bil NYE FORD TRANIT CUTOM 152 Prisliste fra 26. februar 215 Leveringsomkostninger inkludert FORD Transit Custom Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 2.2L

Detaljer

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016 Kundeprisliste 1. januar 2016 Modellbeskrivelse Drivlinje Motor CO 2 -utslipp NO x -utslipp Registrering Registreringsavgift inkl. vrakpant Kundepris eks mva. Kundepris inkl. avg. og mva. Singel varebil

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 11-1. oktober 2014. Telemark. Grenland Bilservice STORSELGER FRA SKODA PEUGEOT 508 MED ANSIKTSLØFTNING

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 11-1. oktober 2014. Telemark. Grenland Bilservice STORSELGER FRA SKODA PEUGEOT 508 MED ANSIKTSLØFTNING TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 11-1. oktober 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Bilservice STORSELGER FRA SKODA AUTO XL: NYE CITROËN C1 ER ANKOMMET! JEEP WRANGLER

Detaljer

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 04-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 MotorForum PRISBOMBE FRA MITSUBISHI NYTTEKJØRETØY UTENOM DET VANLIGE KLAR FOR VM I BILOPPRETTING NYE

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no Nye Strada Garantier Fiat Auto er en av Europas største og mest innovative bilprodusenter. Topp moderne produksjonslinjer med fokus på sikkerhet og kvalitet, gjør at Fiat også kan tilby en av markedets

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km UTTYRNIVÅ FORBRUK l/100 km UTLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGAVGIF T PRI Bensin D 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 50 916 kr 242 000 D 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 50

Detaljer

Smart. Effekt HK. Co2 g/km. ForTwo 52 805 71 93 5 23 514 129 900 ForTwo 66 825 90 97 18 28 196 145 000

Smart. Effekt HK. Co2 g/km. ForTwo 52 805 71 93 5 23 514 129 900 ForTwo 66 825 90 97 18 28 196 145 000 Smart Modell Effekt HK Co2 g/km Nox mg/km Egenvekt Engangsavgift Veil. pris ForTwo 52 805 71 93 5 23 514 129 900 ForTwo 66 825 90 97 18 28 196 145 000 ForFour 52 900 71 97 8 30 796 140 000 ForFour 66 920

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Transporter

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Transporter Tekniske data Gjelder modellåret 2014 Volkswagen Transporter De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan kombineres.

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Touran Mål Utvendige mål t o u r a n c r o s s Lengde, mm 4 407 4 407 Bredde, mm 1 794 1 799 Høyde, mm 1 635 1 670 Akselavstand, mm 2 678 2 677

Detaljer

Pr. 01.01.2015. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig

Pr. 01.01.2015. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig Pr. 01.01.2015. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig UTSTYRSVARIANTER Automat Momentum Summum T4 180 hk aut.gtdi bensin S 475 800 495 800 T5 245 hk aut. bensin

Detaljer

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL TELEMARK Avis www.motoravisa.no 10-2012 15 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 2 Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2013. Volkswagen Caravelle

Tekniske data Gjelder modellåret 2013. Volkswagen Caravelle Tekniske data Gjelder modellåret 13 Volkswagen Caravelle De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og CO 2 -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan

Detaljer

16 år i. Avis. Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING. CLASSICS: Over 30 år med Honda Civic TELEMARK. Telemark

16 år i. Avis. Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING. CLASSICS: Over 30 år med Honda Civic TELEMARK. Telemark TELEMARK Avis www.motoravisa.no 01-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING KLART FOR NYE TOYOTA AURIS RENAULT MED BILLIG-SUV CLASSICS:

Detaljer