Offentlig journal. Anskaffelse av skredsekk. Anskaffelse av skredsekk 2013/ / Vedr AW 101 design review

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Offentlig journal. Anskaffelse av skredsekk. Anskaffelse av skredsekk 2013/23-1 285/2013 05.11.2013 05.08.2014. Vedr AW 101 design review"

Transkript

1 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: , Dokumenttype:,, Status: J,A Anskaffelse av skredsekk Anskaffelse av skredsekk 2013/ / m.fl. Vedr AW 101 design review NAWSARH-prosjekt 2007/ / NAWSARH prosjekt Veiledende kunngjøring ultralyd Anskaffelse ltralyd 2014/ / Visma Commerce AS Veiledende kunngjøring ultralyd Anskaffelse ltralyd 2014/ / Master Surgery Systems AS Side: 1 av 8

2 Veiledende kunngjøring ultralyd Anskaffelse ltralyd 2014/ / Secma AS veiledende kunngjøring ultralyd Anskaffelse ltralyd 2014/ / Puls Norge veiledende kunngjøring ultralyd Anskaffelse ltralyd 2014/ / Medidyne m.fl. veiledende kunngjøring ultralyd Anskaffelse ltralyd 2014/ / Adcare AS Side: 2 av 8

3 Statistikk over flyginger fra Brønnøysund med ambulansefly Baser 2005/ / Kjell H. Trælnes stiftelse - Sør Helgeland luftambulansebase Statistikk over flyginger fra Brønnøysund med ambulansefly - oppdatert Baser 2005/ / Kjell H. Trælnes stiftelse - Sør, Helgeland luftambulansebase samarbeidsavtale Tromsø RW AVTALER FOR OPERASJONELT SAMARBED - SAMARBEDSAVTALER 2008/ / NN og m.fl. nnsyn i dokumenter Begjæring om innsyn Offentlige dokumenter 2014/ /2014 Sverre Ohnstad Side: 3 av 8

4 Oppnevning av ny representant i Nasjonalt Redningsfaglig Råd Nasjonalt Redningsfaglig råd 2014/ / Justis- og beredskapsdepartementet Oppnevning av representanter i Nasjonalt Redningsfaglig råd Nasjonalt Redningsfaglig råd 2014/ /2014 Justis- og beredskapsdepartementet Endringsordre nr Gjennomføring av ambulansehelikopteroppdrag i Sverige med vedlegg Oppfølging RW-kontrakt 2008/ /2014 Endringsordre nr Gjennomføring av ambulansehelikopteroppdrag i Sverige Oppfølging - RW-kontrakt NLA AS 2008/ /2014 Side: 4 av 8

5 nnsyn i dokumenter Begjæring om innsyn Offentlige dokumenter 2014/ /2014 Sverre Ohnstad Lukking av funn etter revisjon Stavanger 2013/ / Lukking av avvik 2013/ / LAT ANS revisjon hovedkontor FW 2013/ / Side: 5 av 8

6 LAT ANS revisjon hovedkontor RW 2013/ / LAT ANS revisjon hovedkontor RW 2013/ / LAT ANS revisjon base NN 2013/ /2014 Per Magne Tveitane LAT ANS revisjon base alta 2013/ / Side: 6 av 8

7 Lukking av revisjon 0413 base Alta 2013/ /2014 Oppfølging etter revisjon hovedkontoret 2013/ /2014 Oppfølging etter revisjon i Stavanger 2013/ /2014 LAT ANS revisjon hovedkontor FW 2013/ /2014 Side: 7 av 8

8 LAT ANS revisjon hovedkontor RW 2013/ /2014 LAT ANS revisjon base NN 2013/ /2014 Per Magne Tveitane m.fl. Side: 8 av 8

Offentlig journal. Rapport om retting av feil på batterier i transportkuvøser. Feilmeldinger på medisinskteknisk utstyr 2014/3-5 40/2014 17.02.

Offentlig journal. Rapport om retting av feil på batterier i transportkuvøser. Feilmeldinger på medisinskteknisk utstyr 2014/3-5 40/2014 17.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 10.2.2014-16.2.2014, Dokumenttype:,, Status: J,A 17.02.2014 Rapport om retting av feil på batterier i transportkuvøser Feilmeldinger på medisinskteknisk utstyr

Detaljer

Offentlig journal. Svar på søknad om bruk av backup flygplan för fotografering CAT C aerodromes. Oppfølging FW-kontrakt 2009-2015 2008/3-42 499/2015

Offentlig journal. Svar på søknad om bruk av backup flygplan för fotografering CAT C aerodromes. Oppfølging FW-kontrakt 2009-2015 2008/3-42 499/2015 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 21.9.2015-27.9.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.09.2015 Svar på søknad om bruk av backup flygplan för fotografering CAT C aerodromes Oppfølging FW-kontrakt

Detaljer

Offentlig journal. Henvisning til Flymedisinsk institutt. Luftambulansetjenestens legenemnd 2012/52-3 331/2013 12.12.2013 10.12.

Offentlig journal. Henvisning til Flymedisinsk institutt. Luftambulansetjenestens legenemnd 2012/52-3 331/2013 12.12.2013 10.12. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.12.2013-22.12.2013, Dokumenttype:,, Status: J,A 23.12.2013 Henvisning til Flymedisinsk institutt 2012/52-3 331/2013 10.12.2013 Besvarelse og søknad om

Detaljer

Offentlig journal. Spørsmål vedr ultralydsapparater - veiledende kunngjøring. Anskaffelse Ultralyd 2014/19-11 55/2015 29.01.2015 DL-MED/PAAL.

Offentlig journal. Spørsmål vedr ultralydsapparater - veiledende kunngjøring. Anskaffelse Ultralyd 2014/19-11 55/2015 29.01.2015 DL-MED/PAAL. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 2.2.2015-8.2.2015, Dokumenttype:,, Status: J, 01.03.2015 Spørsmål vedr ultralydsapparater - veiledende kunngjøring nskaffelse ltralyd 2014/19-11 55/2015 Off.l

Detaljer

Offentlig journal. Tjenestebevis ***** ***** Personalmappe ***** ***** ***** 2011/825-15 24154/2014 14.11.2014 HR/AML 15.12.2014

Offentlig journal. Tjenestebevis ***** ***** Personalmappe ***** ***** ***** 2011/825-15 24154/2014 14.11.2014 HR/AML 15.12.2014 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype: I,, Status: J,A 15.12.2014 2011/825-15 24154/2014 2012/1310-10 24155/2014 ***** ***** 2011/1292-7 24156/2014 Side: 1 av 10 2014/852-3 24157/2014

Detaljer

Offentlig journal. Samarbeidsavtale - Base Førde AVTALER FOR OPERASJONELT SAMARBEID - SAMARBEIDSAVTALER 2008/21-25 595/2014 01.12.2014 DL/OYVIND.

Offentlig journal. Samarbeidsavtale - Base Førde AVTALER FOR OPERASJONELT SAMARBEID - SAMARBEIDSAVTALER 2008/21-25 595/2014 01.12.2014 DL/OYVIND. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.3.2015-22.3.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 23.03.2015 Samarbeidsavtale - Base Førde AVTALER FOR OPERASJONELT SAMARBED - SAMARBEDSAVTALER 2008/21-25

Detaljer

Offentlig journal. Dokumentinnsyn. Begjæring om innsyn 2015 - Offentlige dokumenter 2015/18-10 436/2015 15.08.2015 DL-ADM/VS 17.08.

Offentlig journal. Dokumentinnsyn. Begjæring om innsyn 2015 - Offentlige dokumenter 2015/18-10 436/2015 15.08.2015 DL-ADM/VS 17.08. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 17.8.2015-23.8.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 24.08.2015 Dokumentinnsyn Begjæring om innsyn 2015 - Offentlige dokumenter 2015/18-10 436/2015 15.08.2015

Detaljer

Offentlig journal. Anestesilegefølge mellom Flesland og Haukeland universitetssykehus. Ledsager i ambulanse mellom Haukeland og Flesland

Offentlig journal. Anestesilegefølge mellom Flesland og Haukeland universitetssykehus. Ledsager i ambulanse mellom Haukeland og Flesland Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 27.6.2016-3.7.2016, Dokumenttype:,, Status: J,A 04.07.2016 Anestesilegefølge mellom Flesland og Haukeland universitetssykehus Ledsager i ambulanse mellom

Detaljer

Offentlig journal. Deltagelse "Nordic Specialist Course in Palliative Medicine - finansiering av studieavgift

Offentlig journal. Deltagelse Nordic Specialist Course in Palliative Medicine - finansiering av studieavgift Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 11.7.2011-17.7.2011, Dokumenttype:,, Status: J,A 17.08.2011 Deltagelse "Nordic Specialist Course in alliative Medicine - finansiering av studieavgift ersonalmappe

Detaljer

Offentlig journal. Invitasjon til prosedyremøte nødnett NØDNETT/HELSERADIONETT 2005/40-30 501/2015 19.10.2015 21.09.2015 DL-TEK/STEINAR.

Offentlig journal. Invitasjon til prosedyremøte nødnett NØDNETT/HELSERADIONETT 2005/40-30 501/2015 19.10.2015 21.09.2015 DL-TEK/STEINAR. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 5.10.2015-18.10.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.10.2015 nvitasjon til prosedyremøte nødnett NØDNETT/HELSERADONETT 2005/40-30 501/2015 12.10.2015 21.09.2015

Detaljer

Offentlig journal. Avtale om og kostnader for leie av lagerlokale 2016/272-1 4126/2016 14.06.2016 22.06.2016. Nye refusjonstakster billeddiagnostikk

Offentlig journal. Avtale om og kostnader for leie av lagerlokale 2016/272-1 4126/2016 14.06.2016 22.06.2016. Nye refusjonstakster billeddiagnostikk Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 01.07.2016 Avtale om og kostnader for leie av lagerlokale Eiendom - St. Olavs Hospital - Regionalt lager / Sentrallager 2016/272-1

Detaljer

Offentlig journal. Tilbakemelding oppdatert status installasjon. Kvalitetsrevisjon 2015 - Norsk Luftambulanse AS 2015/16-27 15/2016 18.01.

Offentlig journal. Tilbakemelding oppdatert status installasjon. Kvalitetsrevisjon 2015 - Norsk Luftambulanse AS 2015/16-27 15/2016 18.01. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 18.1.2016-24.1.2016, Dokumenttype:,, Status: J,A 25.01.2016 Tilbakemelding oppdatert status installasjon Kvalitetsrevisjon 2015 - Norsk Luftambulanse AS 2015/16-27

Detaljer

Kunngjøring - NRK MA2710/14N - Rammeavtale for kjøp studiomaling, maling, lakk, lim og maleverktøy

Kunngjøring - NRK MA2710/14N - Rammeavtale for kjøp studiomaling, maling, lakk, lim og maleverktøy Offentlig journal Seleksjon: 16.2.2015-22.2.2015, Dokumenttype: I,U, x, n, Status: J,A Rapport qenerert: 26.02.2015 Kunngjøring - NRK MA2710/14N - Rammeavtale for kjøp studiomaling, maling, lakk, lim og

Detaljer

Offentlig journal. Prisjustering 2016. Oppfølging - RW-kontrakt Norsk Luftambulanse AS 2008/11-102 444/2016 28.06.2016 20.06.

Offentlig journal. Prisjustering 2016. Oppfølging - RW-kontrakt Norsk Luftambulanse AS 2008/11-102 444/2016 28.06.2016 20.06. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 20.6.2-26.6.2, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.06.2 Prisjustering 2 Oppfølging - RW-kontrakt Norsk Luftambulanse AS 2008/11-102 444/2 20.06.2 20.06.2 DL-ØK/MH

Detaljer

Offentlig journal. Forespørsel om opplysninger - ambulansehelikoptertjenesten - presisering. Anskaffelse Helikopter 2018 2014/39-21 68/2016 07.02.

Offentlig journal. Forespørsel om opplysninger - ambulansehelikoptertjenesten - presisering. Anskaffelse Helikopter 2018 2014/39-21 68/2016 07.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 8.2.2-14.2.2, Dokumenttype:,, Status: J,A 15.02.2 Forespørsel om opplysninger - ambulansehelikoptertjenesten - presisering 2014/39-21 68/2 07.02.2 DL-OP/ROY.NGE.J

Detaljer

Historie og om oss. Historie og om oss HISTORIKK

Historie og om oss. Historie og om oss HISTORIKK Historie og om oss Historie og om oss HISTORIKK Det har vært utført lufttransport av pasienter i Norge siden 1930-tallet. Røde Kors lanserte ideen i 1926, men første kjente luftambulansetransport skjedde

Detaljer

Styret for Luftambulansetjenesten ANS avholdt styremøte 24. februar 2011 kl 0930-1445 på Gardermoen

Styret for Luftambulansetjenesten ANS avholdt styremøte 24. februar 2011 kl 0930-1445 på Gardermoen Adresse: Luftambulansetjenesten ANS Tlf. 75 54 9950 Fax. 75 54 99 51 PROTOKOLL Vår dato: 1. mars 2011 Arkivnr.: STYREMØTE 24. FEBRUAR 2011 Styret for Luftambulansetjenesten ANS avholdt styremøte 24. februar

Detaljer

Offentlig journal. Oversendelse av signerte rammeavtaler og endringsprotokoller. HINAS - Avtaler for signering 2012/764-101 8090/2015 09.02.

Offentlig journal. Oversendelse av signerte rammeavtaler og endringsprotokoller. HINAS - Avtaler for signering 2012/764-101 8090/2015 09.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 09.02.2015 Oversendelse av signerte rammeavtaler og endringsprotokoller HNAS - Avtaler for signering 2012/764-101 8090/2015 090

Detaljer

Dok.dato: 18.08.2011. Dok.dato: 18.08.2011

Dok.dato: 18.08.2011. Dok.dato: 18.08.2011 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 19.8.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 24.08.2011 nnhold: Godkjenning av nasjonale tjenester i spesialisthelsetjenesten Nasjonale tjenester i spesialisthelsetjenesten

Detaljer

Offentlig journal. Barnas Skulpturpark 2011/13-67 548/2015 04.08.2015 18.08.2015. Søknad skoleåret 2015/16 på skoleskipet Sørlandet 2015/40-1 549/2015

Offentlig journal. Barnas Skulpturpark 2011/13-67 548/2015 04.08.2015 18.08.2015. Søknad skoleåret 2015/16 på skoleskipet Sørlandet 2015/40-1 549/2015 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 17.08.15-23.08.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 14.09.2015 nnhold: Barnas Skulpturpark Strategi - nnvitasjon til innspill 2011/13-67 548/2015 04.08.2015 Sol

Detaljer

Offentlig journal. Vikar. Avtale om regional avtalepraksis for legespesialist 2004/361-10 5078/2014 06.10.2014 23.09.2014 FAG FAG

Offentlig journal. Vikar. Avtale om regional avtalepraksis for legespesialist 2004/361-10 5078/2014 06.10.2014 23.09.2014 FAG FAG Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 06.10.2014 Vikar Avtale om regional avtalepraksis for legespesialist 2004/361-10 5078/2014 23.09.2014 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh.

Detaljer

Offentlig journal. Oversendelse av endelig rapport etter tilsyn med radiologiske tjenester ved Helse Nord-Trøndelag

Offentlig journal. Oversendelse av endelig rapport etter tilsyn med radiologiske tjenester ved Helse Nord-Trøndelag Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 17.12.12, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.12.2012 Oversendelse av endelig rapport etter tilsyn med radiologiske tjenester ved Helse Nord-Trøndelag Tilsyn ved

Detaljer

Offentlig journal. Søknad og CV - Fagkokk Institusjon/Kokk med fagbrev - st. ref. (2016/1885) 2016/1885-2 13163/2016 11.04.2016 31.03.

Offentlig journal. Søknad og CV - Fagkokk Institusjon/Kokk med fagbrev - st. ref. (2016/1885) 2016/1885-2 13163/2016 11.04.2016 31.03. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 11.04.2016 nnhold: Søknad og CV - Fagkokk nstitusjon/kokk med fagbrev - st. ref. (2016/1885) nstitusjonskokk med fagbrev/kokk

Detaljer

Offentlig journal. NLA Environment System Handbook. Kvalitetsrevisjon 2015 - Norsk Luftambulanse AS 2015/16-5 284/2015 25.05.

Offentlig journal. NLA Environment System Handbook. Kvalitetsrevisjon 2015 - Norsk Luftambulanse AS 2015/16-5 284/2015 25.05. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 25.5.2015-31.5.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 01.06.2015 NLA Environment System Handbook 2015/16-5 284/2015 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato:

Detaljer

Offentlig journal. Ad: Avbestilling av oppdrag. Anskaffelse - Lederutvikling - 2010 2010/79-37 5208/2011 12.09.2011 21.09.2011. Svar på åpen søknad

Offentlig journal. Ad: Avbestilling av oppdrag. Anskaffelse - Lederutvikling - 2010 2010/79-37 5208/2011 12.09.2011 21.09.2011. Svar på åpen søknad Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.9.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 21.09.2011 Ad: Avbestilling av oppdrag Anskaffelse - Lederutvikling - 2010 2010/79-37 5208/2011 12.09.2011 AFF Svar

Detaljer

Offentlig journal. Innkalling styremøte 24.06.11. Styremøte 24.06.2011 - Helse Midt-Norge RHF 2011/15-1 414/2011 17.06.2011 08.08.

Offentlig journal. Innkalling styremøte 24.06.11. Styremøte 24.06.2011 - Helse Midt-Norge RHF 2011/15-1 414/2011 17.06.2011 08.08. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 4.8.2011, Dokumenttype:,,N, Status: J,A 08.08.2011 nnhold: nnkalling styremøte 24.06.11 Styremøte 24.06.2011 - Helse Midt-Norge RHF 2011/15-1 414/2011 17.06.2011

Detaljer

Dok.dato: 30.09.2014. Klassering: FAG. Dok.dato: 25.09.2014. Klassering: FAG

Dok.dato: 30.09.2014. Klassering: FAG. Dok.dato: 25.09.2014. Klassering: FAG Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.09.2014 Høringsuttaling - Nasjonal prosedyre for nødetatenes samvirke ved livstruende vold Høring - Nasjonal prosedyre for

Detaljer

Offentlig journal. Restriksjoner ved midlertidig akseptering av Corpuls3. Medisinsk teknisk utstyr - Akseptering av utstyr hos operatører

Offentlig journal. Restriksjoner ved midlertidig akseptering av Corpuls3. Medisinsk teknisk utstyr - Akseptering av utstyr hos operatører Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 28.9.2015-4.10.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 12.10.2015 Restriksjoner ved midlertidig akseptering av Corpuls3 Medisinsk teknisk utstyr - Akseptering av

Detaljer

Offentlig journal. Prolongering hovedbankavtale. Bankavtale 2015/1863-1 10125/2015 ØKO 18.05.2015 19.05.2015 ØKO

Offentlig journal. Prolongering hovedbankavtale. Bankavtale 2015/1863-1 10125/2015 ØKO 18.05.2015 19.05.2015 ØKO Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 20.05.2015 Prolongering hovedbankavtale Bankavtale 2015/1863-1 10125/2015 ØKO 121 Mottaker DNB Bank ASA ØKO Fullmaktsbrev Regional

Detaljer

Styret for Luftambulansetjenesten ANS avholdt styremøte 25. september 2014 på Lørenskog

Styret for Luftambulansetjenesten ANS avholdt styremøte 25. september 2014 på Lørenskog Luftambulansetjenesten ANS Postboks 235 8001 Bodø Tlf. 75 54 9950 PROTOKOLL Vår dato: 29. september 2014 Arkivnr.: 012 STYREMØTE 25. SEPTEMBER 2014 Styret for Luftambulansetjenesten ANS avholdt styremøte

Detaljer

Offentlig journal. Forlengelse av vedståelsesfrist, jf. FOA 19-6 andre ledd

Offentlig journal. Forlengelse av vedståelsesfrist, jf. FOA 19-6 andre ledd Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 11.9.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 14.09.2015 Forlengelse av vedståelsesfrist, jf. FOA 19-6 andre ledd 2014/3976-19 4859/2015 19.02.2015 Roche Diagnostics

Detaljer

Kunngjøring - NRK MA2609/13NRammeavtale solavskjerming og foliering. NRK MA2609/13NRammeavtale solavskjerming

Kunngjøring - NRK MA2609/13NRammeavtale solavskjerming og foliering. NRK MA2609/13NRammeavtale solavskjerming Offentlig journal Seleksion: 15.9.14-21.9.14, Dokumenttype: I,U, x, n, Status: J,A Rapport qenerert: 25.09.2014 Kunngjøring - NRK MA2609/13NRammeavtale solavskjerming og foliering NRK MA2609/13NRammeavtale

Detaljer

Journaldato: 31.1.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok.

Journaldato: 31.1.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 31.1.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 04.02.2014 Oversendelse av journaldokumenter

Detaljer

Offentlig journal. Søknad og CV - Ferievikar 2016 - Fysioterapeut - Ålesund sjukehus - st. ref. (2016/1476) 2016/1476-4 12257/2016 05.04.

Offentlig journal. Søknad og CV - Ferievikar 2016 - Fysioterapeut - Ålesund sjukehus - st. ref. (2016/1476) 2016/1476-4 12257/2016 05.04. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 05.04.2016 nnhold: 2016/1476-4 12257/2016 08.03.2016 nnhold: 2016/1476-5 12258/2016 08.03.2016 nnhold: 2016/1475-3 12259/2016

Detaljer

Offentlig journal. Kulturskuleundervisning dans. Sande kulturskule 2008/2009 - Søknader 2008/631-58 3412/2008 KUS/JS 18.08.2008 12.08.

Offentlig journal. Kulturskuleundervisning dans. Sande kulturskule 2008/2009 - Søknader 2008/631-58 3412/2008 KUS/JS 18.08.2008 12.08. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 13.08.08, Dokumenttype: - tgående brev, Status: J,A 18.08.2008 2008/631-58 3412/2008 Mottaker Elise I. Petersen 2008/631-59 3413/2008 Mottaker rte Karanauskaite

Detaljer

Journaldato: 17.2.2010, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 11.02.2010.

Journaldato: 17.2.2010, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 11.02.2010. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 17.2.2010, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.02.2010 Svar angående opplevelser i NN HF - ***** *****

Detaljer

Offentlig journal. Journalkopier - ***** ***** ***** ***** NPE-sak 2009/03997- ***** ***** ***** ***** 2011/102-1 158/2011 19.07.2011 01.07.

Offentlig journal. Journalkopier - ***** ***** ***** ***** NPE-sak 2009/03997- ***** ***** ***** ***** 2011/102-1 158/2011 19.07.2011 01.07. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 15.7.2011, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.07.2011 Journalkopier - ***** ***** ***** ***** NPE-sak 2009/03997- ***** ***** ***** ***** 2011/102-1 158/2011

Detaljer

Journaldato: 08.01.2014, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 07.01.2014. Dok.dato: 07.01.2014. Dok.

Journaldato: 08.01.2014, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 07.01.2014. Dok.dato: 07.01.2014. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype:,, Status: J,A 10.01.2014 Søknad om tilskudd til spesielle miljøtiltak i jordbruket, avslag SML - midler

Detaljer

Offentlig journal. Avviksmelding, manglende epikriser. Manglende epikriser 2015/2081-2 11458/2015 FAG 14.08.2015 19.08.2015 FAG. Nytt overlege nummerr

Offentlig journal. Avviksmelding, manglende epikriser. Manglende epikriser 2015/2081-2 11458/2015 FAG 14.08.2015 19.08.2015 FAG. Nytt overlege nummerr Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.09.2015 Avviksmelding, manglende epikriser Manglende epikriser 2015/2081-2 11458/2015 14.08.2015 421 Avs./mottaker: Navn:

Detaljer

Offentlig journal. VS: A/CZ0046/2/0009 - November. Prosjekt: Karbonendring i skogsjord - KLIF - Posjketnr.: 341110 2011/139-1 23/2010 27.02.

Offentlig journal. VS: A/CZ0046/2/0009 - November. Prosjekt: Karbonendring i skogsjord - KLIF - Posjketnr.: 341110 2011/139-1 23/2010 27.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 27.2.2012-4.3.2012, Dokumenttype:,, Status: J,A 06.03.2012 VS: A/CZ0046/2/0009 - November Prosjekt: Karbonendring i skogsjord - KLF - Posjketnr.: 341110 2011/139-1

Detaljer

Journaldato: 16.12.13, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok.

Journaldato: 16.12.13, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.12.13, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 18.12.2013 Oversendese av journaldokumenter

Detaljer

Journaldato: 17.03.09, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 12.03.2009.

Journaldato: 17.03.09, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 12.03.2009. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 17.03.09, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.03.2009 2.gangs påminnelse ***** ***** ***** ***** Pasientsak

Detaljer

Journaldato: 8.4.13, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok.

Journaldato: 8.4.13, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 8.4.13, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 10.04.2013 Egenandel for behandling og

Detaljer

Journaldato: 22.4.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok.

Journaldato: 22.4.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 22.4.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 24.04.2014 Fremdriftsplaner for lukking

Detaljer

Offentlig journal. Fullmaktsbrev Regional anskaffelse "Blodgivergave" ref. 2014/796. Regional anskaffelse - "Blodgivergave" 2014/796-2 4531/2014

Offentlig journal. Fullmaktsbrev Regional anskaffelse Blodgivergave ref. 2014/796. Regional anskaffelse - Blodgivergave 2014/796-2 4531/2014 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 09.09.2014 Fullmaktsbrev Regional anskaffelse "Blodgivergave" ref. 2014/796 Regional anskaffelse - "Blodgivergave" 2014/796-2

Detaljer

Offentlig journal. Bekreftelse på arbeidsforhold. Personalsak - ***** ***** ***** ***** 2015/363-4 2200/2015 18.09.2015 28.09.2015

Offentlig journal. Bekreftelse på arbeidsforhold. Personalsak - ***** ***** ***** ***** 2015/363-4 2200/2015 18.09.2015 28.09.2015 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 21.9.2015-27.9.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.09.2015 Bekreftelse på arbeidsforhold ersonalsak - 2015/363-4 2200/2015 18.09.2015 Timesmålinger for nedbør

Detaljer

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2010/373-114 1553/2014 10.03.2014 27.02.

DokType Sak/dok nr: Løpenr.: Journaldato: Dok.dato: Saksansvarlig: (enhet/initialer): U 2010/373-114 1553/2014 10.03.2014 27.02. Offentlig journal Seleksjon: Journaldato: 10.3.2014-11.3.2014, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 Rapport generert: 11.03.2014 Opphold for unge med narkolepsi ved VHSS Valnesfjord Helsesportssenter

Detaljer

Offentlig journal. Arbeidsavtale - ***** ***** ***** Tilsetting ekstern utlysning - 100% st. vikariat - Audiograf - ØNH-avdeling, Hørselsentralen

Offentlig journal. Arbeidsavtale - ***** ***** ***** Tilsetting ekstern utlysning - 100% st. vikariat - Audiograf - ØNH-avdeling, Hørselsentralen Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 14.5.2014, Dokumenttype:,, Status: J,A 21.05.2014 Arbeidsavtale - Tilsetting ekstern utlysning - 100% st. vikariat - Audiograf - ØNH-avdeling, Hørselsentralen

Detaljer

Journaldato: 18.11.2008, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 17.11.2008.

Journaldato: 18.11.2008, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 17.11.2008. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 20.11.2008 Faktura 801728 Gjestepasientoppgjør fra Haukeland hotell

Detaljer

Journaldato: 30.9.2008, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 22.09.2008.

Journaldato: 30.9.2008, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 22.09.2008. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 30.9.2008, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.10.2008 forsikring Pasientsak ***** ***** ***** ***** 2008/1740-6

Detaljer

Offentlig journal. Vedr. Erstatningssak. Pasientsak ***** ***** ***** ***** 2013/1039-2 7436/2013 KK/JMN 06.05.2013 26.04.

Offentlig journal. Vedr. Erstatningssak. Pasientsak ***** ***** ***** ***** 2013/1039-2 7436/2013 KK/JMN 06.05.2013 26.04. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 3.5.2013, Dokumenttype:,, Status: J,A 06.05.2013 Vedr. Erstatningssak Pasientsak 2013/1039-2 7436/2013 26.04.2013 KK/JMN Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr.

Detaljer

Journaldato: 27.11.2013, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok.

Journaldato: 27.11.2013, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 29.11.2013 nnhold: Svar på høring på maler til

Detaljer

Offentlig journal HELGELANDSSYKEHUSET HF - STYREMØTE 28.08.2012. Styremøter 2012 2012/52-15 7382/2012 ADIR_STAB/ES 21.12.2012 22.08.

Offentlig journal HELGELANDSSYKEHUSET HF - STYREMØTE 28.08.2012. Styremøter 2012 2012/52-15 7382/2012 ADIR_STAB/ES 21.12.2012 22.08. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: - 16.12.2012, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 21.12.2012 HELGELANDSSYKEHSET HF - STYREMØTE 28.08.2012 Styremøter 2012 2012/52-15 7382/2012

Detaljer

***** ***** ***** - Tilsynssak - Helse Førde si behandling av brystkreftpasient - Helsetilsynet - Synerginr. 86044. Dok.dato: 23.01.2012.

***** ***** ***** - Tilsynssak - Helse Førde si behandling av brystkreftpasient - Helsetilsynet - Synerginr. 86044. Dok.dato: 23.01.2012. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 24.1.2012, Dokumenttype:,, Status: J,A 25.01.2012 nnhold: Varsel om dødsfall Helse Førde HF - ***** ***** ***** ***** ***** ***** - Tilsynssak - Helse Førde

Detaljer

Journaldato: 21.2.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok.

Journaldato: 21.2.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 21.2.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 25.02.2014 Oversendelse av journaldokumenter

Detaljer

Journaldato: 12.2.09, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 06.02.2009.

Journaldato: 12.2.09, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 06.02.2009. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 12.2.09, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 17.02.2009 Endringsoppsigelse - tilbud om ny stilling ersonalmappe

Detaljer

Journaldato: 05.03.13, Journalenhet: J1 - Journalenhet for Norges Handelshøyskole, Dokumenttype: I,U,N,X,S, Status: J,A. Dok.dato: 16.12.

Journaldato: 05.03.13, Journalenhet: J1 - Journalenhet for Norges Handelshøyskole, Dokumenttype: I,U,N,X,S, Status: J,A. Dok.dato: 16.12. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 05.03.13, Journalenhet: J1 - Journalenhet for Norges Handelshøyskole, Dokumenttype:,,N,,S, Status: J,A 11.03.2013 Masterutredning tredninger høsten 2011 2011/808-32

Detaljer

Journaldato: 13.7.2015-19.7.2015, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Tilsetting i midlertidige stillinger. Dok.dato: 11.06.

Journaldato: 13.7.2015-19.7.2015, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Tilsetting i midlertidige stillinger. Dok.dato: 11.06. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 13.7.2015-19.7.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 - Tilsetting i midlertidige stillinger 24.07.2015 nnhold: 2015/658-2 5071/2015 11.06.2015

Detaljer

Offentlig journal. Avrekning ISF 2014. Avregning ISF 2013-2014 2014/1266-9 14009/2015 14.01.2016 22.12.2015 REG REG. Avrekning ISF 2014

Offentlig journal. Avrekning ISF 2014. Avregning ISF 2013-2014 2014/1266-9 14009/2015 14.01.2016 22.12.2015 REG REG. Avrekning ISF 2014 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 14.01.2016 Avrekning SF 2014 Avregning SF 2013-2014 2014/1266-9 14009/2015 Mottaker Helse Førde HF Avrekning SF 2014 Avregning

Detaljer

Offentlig journal. Oppnevning regionalt fagråd for geriatri Helse Nord. Fagråd for geriatri 2011/893-2 8025/2011 28.11.2011 ADIR_STAB/FAM 28.11.

Offentlig journal. Oppnevning regionalt fagråd for geriatri Helse Nord. Fagråd for geriatri 2011/893-2 8025/2011 28.11.2011 ADIR_STAB/FAM 28.11. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: - 4.12.2011, Dokumenttype:,, Status: J,A 08.12.2011 nnhold: Oppnevning regionalt fagråd for geriatri Helse Nord Fagråd for geriatri 2011/893-2 8025/2011 321

Detaljer

Offentlig journal. Arbeidsavtale - ***** ***** ***** Tilsetting ikke utlyst stilling - Timeavtaler - Akuttmottak - Ålesund - 2015

Offentlig journal. Arbeidsavtale - ***** ***** ***** Tilsetting ikke utlyst stilling - Timeavtaler - Akuttmottak - Ålesund - 2015 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 17.11.2014 Arbeidsavtale - Tilsetting ikke utlyst stilling - Timeavtaler - Akuttmottak - Ålesund - 2015 2014/5240-4 22775/2014

Detaljer

Offentlig journal. Ang. Sopp og fuktskade 2015/1318-11 9856/2015 08.10.2015 23.09.2015 TEK/KFJ HELOM/KG

Offentlig journal. Ang. Sopp og fuktskade 2015/1318-11 9856/2015 08.10.2015 23.09.2015 TEK/KFJ HELOM/KG Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 08.10.2015 Ang. Sopp og fuktskade Kommunal bolig i Sollia 2015/1318-11 9856/2015 23.09.2015 TEK/KFJ O 613 Bjørg Karlsen 109/16

Detaljer

Offentlig journal. NPE 2013/01216 - Svar vedr. sakkyndig vurdering ***** ***** ***** ***** ***** ***** Pasientsak ***** ***** ***** ***** ***** *****

Offentlig journal. NPE 2013/01216 - Svar vedr. sakkyndig vurdering ***** ***** ***** ***** ***** ***** Pasientsak ***** ***** ***** ***** ***** ***** Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 23.9.2013-29.9.2013, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 04.10.2013 NPE 2013/01216 - Svar vedr. sakkyndig vurdering ***** ***** ***** *****

Detaljer

Offentlig journal. Brev til pårørende. Pasientsak ***** ***** ***** ***** 2009/769-7 6560/2012 22.05.2012 04.05.2012 KK/TKL *****

Offentlig journal. Brev til pårørende. Pasientsak ***** ***** ***** ***** 2009/769-7 6560/2012 22.05.2012 04.05.2012 KK/TKL ***** Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 21.5.2012, Dokumenttype:,, Status: J,A 22.05.2012 Brev til pårørende Pasientsak 2009/769-7 6560/2012 04.05.2012 KK/TKL Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr.

Detaljer

Offentlig journal. Oversendelsesbrev til Brønnøysundregisteret. Mottaker Brønnøysundregistrene 2010/474-5 1639/2011 18.03.2011 02.03.

Offentlig journal. Oversendelsesbrev til Brønnøysundregisteret. Mottaker Brønnøysundregistrene 2010/474-5 1639/2011 18.03.2011 02.03. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 14.3.2011-20.3.2011, Dokumenttype:,, Status: J,A 24.03.2011 Oversendelsesbrev til Brønnøysundregisteret. Brønnøysundregistrene 2010/474-5 1639/2011 02.03.2011

Detaljer

Offentlig journal. ***** ***** - Søknad om stilling ID 493 2016/1211-8 4609/2016 15.06.2016 16.06.2016. Informasjon om kontakttid skuleåret 2016/2017

Offentlig journal. ***** ***** - Søknad om stilling ID 493 2016/1211-8 4609/2016 15.06.2016 16.06.2016. Informasjon om kontakttid skuleåret 2016/2017 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: -, Dokumenttype:,, Status: J - Journalført 20.06.2016 nnhold: - Søknad om stilling D 493 Ledig stilling - 100% prosjektstilling som fysioterapeut i Tokke

Detaljer

Offentlig journal. Uttale - ***** ***** ***** ***** ***** - Innsyn i journal/erklæring 2014/2587-5 21294/2015 14.08.2015 12.08.

Offentlig journal. Uttale - ***** ***** ***** ***** ***** - Innsyn i journal/erklæring 2014/2587-5 21294/2015 14.08.2015 12.08. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 13.8.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: per2 14.08.2015 ttale - ***** ***** ***** ***** ***** - nnsyn i journal/erklæring 2014/2587-5 21294/2015

Detaljer

Journaldato: 26.08.08, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 25.08.2008.

Journaldato: 26.08.08, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 25.08.2008. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 26.08.08, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.08.2008 SØKNAD OM GODKJENNNG AV NOVEMBERKONFERANSEN 2208

Detaljer

Rammeavtale - avtale nr 700019 - Trykk og distribusjon av magasinet Helse i Vest - Helse Vest RHF - Stibo Graphic A/S. Dok.dato: 09.07.

Rammeavtale - avtale nr 700019 - Trykk og distribusjon av magasinet Helse i Vest - Helse Vest RHF - Stibo Graphic A/S. Dok.dato: 09.07. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,U, Status: J,A 13.07.2015 nnhold: Rammeavtale - avtale nr 700019 - Trykk og distribusjon av magasinet Helse i Vest - Helse Vest RHF - Stibo

Detaljer

Journaldato: 16.06.2008, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 12.06.2008.

Journaldato: 16.06.2008, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 12.06.2008. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.06.2008 nnhold: Vedr. ***** Samhandlingshendelser 2007/797-19 19910/2008

Detaljer

Offentlig journal DT/NEM. Til: Skjelettutvalget / Fra: UiT I 2012/209-1 1365/2012 20.11.2012 01.11.2012. Til: NEM / Fra: Riddervold Kari.

Offentlig journal DT/NEM. Til: Skjelettutvalget / Fra: UiT I 2012/209-1 1365/2012 20.11.2012 01.11.2012. Til: NEM / Fra: Riddervold Kari. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 02.01.2013 Journaldato: 19.11.2012-25.11.2012, Dokumenttype: I,U, Status: J,A Klagesak oversendt fra REK midt: Klagesak oversendes NEM UO. offl. (2011/2247)

Detaljer

Offentlig journal. Søknad og CV - Sykepleier - st. ref. (2277595119)

Offentlig journal. Søknad og CV - Sykepleier - st. ref. (2277595119) Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: -, Dokumenttype:,, Status: J,A 18.11.2014 nnhold: 2014/2091-2 15082/2014 silje nicolaisen 21.08.2014 nnhold: 2014/2091-3 15083/2014 Anne Lene Sigvartsen 22.08.2014

Detaljer

Offentlig journal. SV: Pensjonspremien til KKP - 3.kvartal 2014. Kristiansand kommunale pensjonskasse - pensjonsordning ansatte 2006/71-138 351/2014

Offentlig journal. SV: Pensjonspremien til KKP - 3.kvartal 2014. Kristiansand kommunale pensjonskasse - pensjonsordning ansatte 2006/71-138 351/2014 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 22.09.14-28.09.14, Dokumenttype:,, Status: J,A 08.10.2014 SV: Pensjonspremien til KKP - 3.kvartal 2014 Kristiansand kommunale pensjonskasse - pensjonsordning

Detaljer

Offentlig journal. IK 2448 melding vedrørande ***** ***** ***** ***** IK-2448 ***** ***** ***** ***** ***** ***** 2011/1192-2 3516/2011 17.10.

Offentlig journal. IK 2448 melding vedrørande ***** ***** ***** ***** IK-2448 ***** ***** ***** ***** ***** ***** 2011/1192-2 3516/2011 17.10. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.11.2011 K 2448 melding vedrørande ***** ***** ***** ***** K-2448 ***** ***** ***** ***** ***** ***** 2011/1192-2 3516/2011

Detaljer

Styret for Luftambulansetjenesten ANS avholdt styremøte på Gardermoen 13. mai 2013 kl 0900 1130

Styret for Luftambulansetjenesten ANS avholdt styremøte på Gardermoen 13. mai 2013 kl 0900 1130 Luftambulansetjenesten ANS Postboks 235 8001 Bodø Tlf. 75 54 9950 PROTOKOLL Vår dato: 13. mai 2013 STYREMØTE 13. MAI 2013 Arkivnr.: 012 Styret for Luftambulansetjenesten ANS avholdt styremøte på Gardermoen

Detaljer

Journaldato: 30.6.2009, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 24.06.2009.

Journaldato: 30.6.2009, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 24.06.2009. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 30.6.2009, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.07.2009 Vedrørende søknad om tilskudd til utenlandsopphold

Detaljer

Journaldato: 10.11.2009, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 09.11.2009.

Journaldato: 10.11.2009, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 09.11.2009. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 12.11.2009 Leiekontrakt for Helsesenterveien 2 i Salangen kommune Ambulansestasjon

Detaljer

Offentlig journal. NPE - Klage - ***** ***** ***** ***** ***** NPE - Klage - ***** ***** ***** ***** ***** 2010/928-7 521/2011 25.01.2011 26.01.

Offentlig journal. NPE - Klage - ***** ***** ***** ***** ***** NPE - Klage - ***** ***** ***** ***** ***** 2010/928-7 521/2011 25.01.2011 26.01. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 26.1.2011, Dokumenttype:,, Status: J,A 10.02.2011 nnhold: 2010/928-7 521/2011 nnhold: 2011/67-3 522/2011 Gjensidige Forsikring ASA nnhold: ***** ***** 2011/36-4

Detaljer

Journaldato: 29.03.2012, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 28.03.2012. Dok.dato: 28.03.2012. Dok.

Journaldato: 29.03.2012, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 28.03.2012. Dok.dato: 28.03.2012. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.04.2012 Foreløpig svar - søknad om stilling D 1181 - Ferievikarer Åsen omsorgssenter

Detaljer

Offentlig journal. Vikar. Henvendelse vedrørende ledig kapasitet 2013/611-5 6702/2014 09.12.2014 FAG 04.12.2014 FAG

Offentlig journal. Vikar. Henvendelse vedrørende ledig kapasitet 2013/611-5 6702/2014 09.12.2014 FAG 04.12.2014 FAG Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 11.12.2014 Vikar Henvendelse vedrørende ledig kapasitet 2013/611-5 6702/2014 04.12.2014 300 Mottaker Kanalspesialistene AS Henvisning

Detaljer

Journaldato: 13.8.2013, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 04.07.2013. Dok.dato: 19.07.2013. Dok.

Journaldato: 13.8.2013, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 04.07.2013. Dok.dato: 19.07.2013. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 13.8.2013, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype:,, Status: J,A 14.08.2013 Valg av leverandør brannvegger 2013 Anskaffelse av brannvegger for

Detaljer

Offentlig journal. Anmodning om journalopplysninger ang. ***** ***** ***** ***** ***** Pasient ***** ***** ***** 2012/1054-2 7833/2012 26.03.

Offentlig journal. Anmodning om journalopplysninger ang. ***** ***** ***** ***** ***** Pasient ***** ***** ***** 2012/1054-2 7833/2012 26.03. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 26.03.12, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.03.2012 Anmodning om journalopplysninger ang. ***** ***** ***** ***** ***** 2012/1054-2 7833/2012 ***** 16.03.2012

Detaljer

Journaldato: 5.1.15, Journalenhet: sen, jprs, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Sametingsvalg. Dok.dato: 08.10.2014.

Journaldato: 5.1.15, Journalenhet: sen, jprs, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221 - Sametingsvalg. Dok.dato: 08.10.2014. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 5.1.15, Journalenhet: sen, jprs, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 - Sametingsvalg 07.01.2015 Konsekvenser av Helse Nord RHFs KT-investeringer

Detaljer

Journaldato: 25.3.2010, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 24.03.2010. Dok.dato: 24.03.2010. Dok.

Journaldato: 25.3.2010, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 24.03.2010. Dok.dato: 24.03.2010. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 25.3.2010, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.03.2010 Hatteng grillbar - søknad om utvidet skjenkebevilling for en enkelt

Detaljer

Dok.dato: 15.08.2014. Klassering: FAG. Dok.dato: 14.08.2014. Klassering: PERS/ORG. Dok.dato: 19.08.2014. Klassering:

Dok.dato: 15.08.2014. Klassering: FAG. Dok.dato: 14.08.2014. Klassering: PERS/ORG. Dok.dato: 19.08.2014. Klassering: Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 25.08.2014 Tilsagn om midler til utprøving av Housing first Prosjekt - Housing first 2012/580-24 4296/2014 15.08.2014 016 Avs./mottaker:

Detaljer

Dok.dato: 24.09.2010. Anskaffelse av rammeavtale på produksjon av register og hovedregister til stortingsforhandlingene - DL 200600905. Dok.

Dok.dato: 24.09.2010. Anskaffelse av rammeavtale på produksjon av register og hovedregister til stortingsforhandlingene - DL 200600905. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 24.9.2010, Dokumenttype:,,N,, Status: J,A 27.09.2010 Melding om anskaffelse av servere og vedlikeholdskontrakt på PS i Prinsens gate 26 Anskaffelse av servere

Detaljer

Journaldato: 3.1.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok.

Journaldato: 3.1.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Ordningsverdi: <>221. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 3.1.2014, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A, Ordningsverdi: 221 07.01.2014 Svar på forespørsel om opplysninger

Detaljer

Journaldato: 01.11.2011, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 27.10.2011. Dok.dato: 31.10.2011. Dok.

Journaldato: 01.11.2011, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 27.10.2011. Dok.dato: 31.10.2011. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.11.2011 Midlertidig tilsetting - skog og utmark 2011. Midlertidig tilsetting skog-

Detaljer

Offentlig journal. Svar vedr innsyn i dokument - Ønskjer desse sakene. Postlister til media - Helse Førde - 2009 2009/2-48 14207/2009 23.06.

Offentlig journal. Svar vedr innsyn i dokument - Ønskjer desse sakene. Postlister til media - Helse Førde - 2009 2009/2-48 14207/2009 23.06. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 25.6.2009, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.06.2009 nnhold: Svar vedr innsyn i dokument - Ønskjer desse sakene Postlister til media - Helse Førde - 2009 2009/2-48

Detaljer

Offentlig journal. Bekreftelse på arbeidsforhold. Personalmappe ***** ***** 2010/636-8 2581/2011 SEN/KHE 07.07.2011 04.12.

Offentlig journal. Bekreftelse på arbeidsforhold. Personalmappe ***** ***** 2010/636-8 2581/2011 SEN/KHE 07.07.2011 04.12. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: - 08.12.2013, Dokumenttype:,, Status: J,A 16.12.2013 Bekreftelse på arbeidsforhold Personalmappe 2010/636-8 2581/2011 07.07.2011 SEN/KHE Kirsi Paintola Ann

Detaljer

Journaldato: 7.8.08, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 05.08.2008.

Journaldato: 7.8.08, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved UNN, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 05.08.2008. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 7.8.08, Journalenhet: SEN - Sentral journalførende enhet ved NN, Dokumenttype:,, Status: J,A 11.08.2008 ***** ***** ***** tilgang til journal 2006/72-15 25326/2008

Detaljer

Offentlig journal. Bekreftelse. Personalmappe ***** ***** ***** 2011/1506-1 8547/2011 HR/AFO 16.08.2011 05.08.2011 ***** Sykehuset i Vestfold HF

Offentlig journal. Bekreftelse. Personalmappe ***** ***** ***** 2011/1506-1 8547/2011 HR/AFO 16.08.2011 05.08.2011 ***** Sykehuset i Vestfold HF Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 12.8.2011, Dokumenttype:,, Status: J,A 16.08.2011 Bekreftelse Personalmappe 2011/1506-1 8547/2011 05.08.2011 HR/AFO Mottaker HR/AFO Ang. oppsigelse Personalmappe

Detaljer

Nasjonal kompetansetjeneste for familiær hyperkolesterolemi - anmodning om oppnevning av medlem til faglig referansegruppe. Dok.dato: 20.02.

Nasjonal kompetansetjeneste for familiær hyperkolesterolemi - anmodning om oppnevning av medlem til faglig referansegruppe. Dok.dato: 20.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 25.02.2015 Nasjonal kompetansetjeneste for familiær hyperkolesterolemi - anmodning om oppnevning av medlem til faglig referansegruppe

Detaljer

Journaldato: , Journalenhet: NO-J - Nordreisa kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: Dok.dato: Dok.

Journaldato: , Journalenhet: NO-J - Nordreisa kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: Dok.dato: Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 29.10.10, Journalenhet: NO-J - Nordreisa kommune, Dokumenttype:,, Status: J,A 01.11.2010 Delegert vedtak, nnvilget konsesjon på erverv av fast eiendom 1942/8/8

Detaljer

Journaldato: 01.10.2013-31.10.2013, Journalenhet: KLAGENEMND - Journal for Klagenemnda for miljøinformasjon, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.

Journaldato: 01.10.2013-31.10.2013, Journalenhet: KLAGENEMND - Journal for Klagenemnda for miljøinformasjon, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 01.10.2013-31.10.2013, Journalenhet: KLAGENEMND - Journal for Klagenemnda for miljøinformasjon, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.01.2014 tforming av kravet

Detaljer

Journaldato: 05.01.2011, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 02.07.2010. Dok.dato: 13.10.2010. Dok.

Journaldato: 05.01.2011, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 02.07.2010. Dok.dato: 13.10.2010. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: ST-J - Storfjord kommune, Dokumenttype:,, Status: J,A 10.01.2011 Stilling D 623 - lærer, vikariat ca 30 % Stilling 623 - lærer Hatteng skole

Detaljer

Offentlig journal. Endring på lønn. Personalmappe ***** ***** ***** ***** ***** ***** 2009/2601-26 7941/2012 SKTEKN/GI 18.04.2012 27.02.

Offentlig journal. Endring på lønn. Personalmappe ***** ***** ***** ***** ***** ***** 2009/2601-26 7941/2012 SKTEKN/GI 18.04.2012 27.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 17.04.12, Journalenhet: sk*, Dokumenttype:,, Status: J,A 18.04.2012 nnhold: Endring på lønn Personalmappe 2009/2601-26 7941/2012 27.02.2012 SKTEKN/G P Off.l.

Detaljer

Offentlig journal. Tilbakemelding vedrørende EDU. Arkivforum 2013-2014 2013/205-31 7311/2015 28.01.2015 06.01.2015 ADMDIR ADMDIR. Rapportering til NPR

Offentlig journal. Tilbakemelding vedrørende EDU. Arkivforum 2013-2014 2013/205-31 7311/2015 28.01.2015 06.01.2015 ADMDIR ADMDIR. Rapportering til NPR Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.01.2015 Tilbakemelding vedrørende ED Arkivforum 2013-2014 2013/205-31 7311/2015 06.01.2015 ADMDR 041 Avs./mottaker: Navn:

Detaljer

Journaldato: 27.05.2009-27.05.2009, Journalenhet: KÅ-J - Kåfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 25.05.2009. Dok.dato: 25.05.

Journaldato: 27.05.2009-27.05.2009, Journalenhet: KÅ-J - Kåfjord kommune, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 25.05.2009. Dok.dato: 25.05. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: -, Journalenhet: KÅ-J - Kåfjord kommune, Dokumenttype:,, Status: J,A Rapportering; Kompetanseløftet 2015 - tilskudd 2008 KOMPETANSELØFTET 2015 2009/1156-4

Detaljer

Offentlig journal. Forespørsel om tiltak - ulovlig oppført utedo på eiendom gnr/bnr 42/196 - Spjærøy 2015/1936-2 14879/2015 17.08.2015 19.08.

Offentlig journal. Forespørsel om tiltak - ulovlig oppført utedo på eiendom gnr/bnr 42/196 - Spjærøy 2015/1936-2 14879/2015 17.08.2015 19.08. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 19.08-19.08, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: HVA-SA-1,HVA-EEN-A 20.08.2015 nnhold: Forespørsel om tiltak - ulovlig oppført utedo på eiendom gnr/bnr

Detaljer