NÅ KOMMER A3 E-TRON. 17år i. Avis TELEMARK KLART FOR SJETTE GENERASJON AV MUSTANG. Telemark KNALLÅPNING FOR STAR BIL!

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "NÅ KOMMER A3 E-TRON. 17år i. Avis TELEMARK KLART FOR SJETTE GENERASJON AV MUSTANG. Telemark KNALLÅPNING FOR STAR BIL!"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr desember år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark NÅ KOMMER A3 E-TRON LITEN STØRRELSE, STOR KJØREGLEDE! KNALLÅPNING FOR STAR BIL! KLART FOR SJETTE GENERASJON AV MUSTANG

2 2 3. desember 2014 Sjekk inn på vårt dekkhotell! Drop-In dekkskift Salgssjef Solberg Bil AS Eric Lomme 1. Hva var din første bil? - Min første bil hadde jeg da jeg bodde i USA. Det var en Dodge Ram 1500, med en V8-er. 2. Hva kjører du nå? - Vi har en Ford Kuga Titanium X Powershift, og en BMW 420 X-Drive. Eric Lomme Nå er vi Vianor. Kom og få et godt tilbud på vinterdekk nå! NYHET! 3. Hvorfor bør kundene velge Ford? - Fire gode grunner: Klasseledende kjøreegenskaper, tidsriktig design, unike motorer og femstjerners kollisjonstester på samtlige person- og varebiler. Det har aldri vært en bedre Ford-lineup av modeller enn i dagens marked. 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Altfor mange kjøper bil uten å tenke annenhåndsverdi. Velg bilen du liker, men gå for riktig utstyr og fargekombinasjoner. Da vil du fort se at kostnaden ved å kjøpe ny/nyere bil er lavere enn du tror! 5. Hva er årets biltrender? - Hos oss ser vi en helt klar trend; at kundene ønsker å individualisere bilene mer. En stor andel av våre kunder velger styling på de modellene hvor dette er tilgjengelig. Bilen reflekterer, i større grad enn før, personen som eier den. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - Jeg har tro på el-bil fremover, men jeg forventer ikke at de vil revolusjonere bilmarkedet i Norge i noe større grad enn hva de har per i dag. Subsidiene vil forsvinne, og det er fortsatt for mange behov som gjennomsnittskunden må gi avkall på. Det står respekt av arbeidet Tesla gjør for å være banebrytende på feltet, men jeg er spent og smått skeptisk til det fremtidige bruktbilmarkedet på nettopp de elektriske bilene, forøvrig uavhengig av bilmerke. 7. Hva er ditt beste bilminne? km/t med en Ford GT kan gjøre hvem som helst nærmest «religiøs». Syk bilopplevelse. En god andreplass går til de turene jeg har hatt over Alpe-passene, hvor en lekker bil og fantastiske omgivelser skaper minner for livet. 8. Hva er ditt verste bilminne? - Kan ikke si at jeg har hatt noen spesielle øyeblikk som peker seg ut i noen større grad. Nokian Hakkapeliitta 8 Grenland Dekk AS Kjørbekkdalen 7B 3735 Skien Tlf: Telemark Avd. Herkules Ulefossveien Skien Tlf: t Service: På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! 9. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - Jeg tror nettilgang og mer streamingrelaterte tjenester vil begynne å gjøre seg gjeldende og bli viktigere for hver nye bil som lanseres i den kommende tiden. 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Skal ikke benekte at jeg kan være anglofil på bilfronten, og drømmebilen er nok en Aston Martin. Tidløs design som virkelig alle kan elske, samt håndverk som få andre kan levere. Britene har sjelden levert de mest kvalitetssikre bilene, men deres design og «craftmanship» er det virkelig få som matcher. Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 17 - nr ,- pr. mnd. inkl. mva Volvo V70 Dynamic Edition Volvo V70 Dynamic Edition kr ,- Volvo V70 Dynamic Edition inkl. utstyr til verdi av kr ,- Skinninteriør m/dynamic kontrastsøm Sensus Navigasjon High Performance stereo og 7" skjerm Aktive Dual-Xenon hovedlys DAB+ radio Svart High Gloss designdetaljer Digitalt kombiinstrument m/tft fargeskjerm, 3 innstillinger Ekstra interiørbelysning El. innfellbare sidespeil Dynamic luftinntak Ryggesensor Alarm Alu.felger 18" City Safety - autobremssystem LED kjørelys Park.varmer med timer Månedsleie: kr 2 999,- Kundefordel totalt: kr ,- volvocars.no Startleie/etableringsgebyr kr ,-. Månedsleie kr 2 999,- og total leiepris kr ,- vil variere med rentenivået. 3 års bindningstid, kjørelengde km. Prisene er inkl. mva. 2,95 % nom. rente. Forbehold om endringer i markedsrenten. Kan ikke kombineres med andre tilbud/avtaler. Gj.sn. forbruk 4,2 l/100 km. CO 2 -utslipp 111 g/km. Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Forbehold om trykkfeil. ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf

4 4 3. desember SKROT DIN GAMLE BIL OG FÅ ENESTE ELBIL MED HJEMMELADER OG MONTERING INKLUDERT I PRISEN RENAULT ZOE FRA KR ,- NORGE HAR NOEN AV DE MEST TRAFIKKFARLIGE OG MILJØSKADELIGE BILENE I EUROPA. TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å RYDDE OPP! * Kr ,- trekkes fra ved kjøp av elbilen ZOE, ved fremvisning av vrakpantdokument. Prøvekjør ZOE hos nærmeste ZE-forhandler (SE RENAULT.NO)

5 Årgang 17 - nr 14 5 SISTE SJANSE FOR 36 MND. LEASING* *NYE REGLER FRA 2015 Inkludert 3 års fri service, leiebil og hjulskift. Dette er kanskje det smarteste bilkjøpet i 2014 TV2 Denne SUV er en verdensnyhet Hegnar.no LEASING Fra kr , ,- Pr. mnd. inkl. mva 36 mnd. / km Forskudd kr ,- inkl. mva Ladbar Mitsubishi Outlander er nesten en genistrek Dagbladet TEST Outlander Plug-In Hybrid GARANTI 5ÅR km Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid er den perfekte bilen, om du skal til hytta, butikken eller hente i barnehagen. Smarte seteløsninger, stor bagasjeplass og opptil 5 seter. Outlander Plug-In Hybrid har god fremkommelighet, avansert sikkerhetsteknologi, lavt forbruk og høy kvalitet. 4WD diesel 150 hk fra kr ,- Forbruk: 4,9-6,9 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: g/km. *Tilbudet gjelder på fargene Technical Silver og Cool silver. Levering i år! Avbildet modeller kan ha avvikende farge og utstyrsnivå fra pristilbud.

6 6 3. desember 2014 BMW 2-serie Active Tourer TOPP UTSTYRT: Bakluken kan fjernbetjenes. Liten størrelse, stor kjøreglede! Jeg går rundt å titter på denne nye og spennende bilen ulikt alt annet som har kommet ifra denne bilprodusenten tidligere. BMW 2-serie Active Tourer er relativ høy og litt annerledes av utseende. Modellen har ikke det dynamiske uttrykket man vanligvis forbinder med en BMW. Dens utseendet avslører derimot dens unike natur - dette er nemlig BMWs første forhjulstrekker! Bilen som Telemark Motoravis utsendte har fått til låns, er den helt nye 2 serie Active Tourer, nærmere bestemt en 218i Luxury. BMW er viden kjent for å lage biler med sportslige og dynamiske egenskaper, men god plass - har tradisjonelt ikke alltid vært prioritert høyest. 2 serie Active Tourer er BMWs første bidrag i klassen av praktiske biler, såkalte kompakt MPV. Denne biltypens kjennetegn er kompakte utvendige mål, men generøse og praktiske løsninger innvendig. Sittestillingen er av typen mellomhøy, man setter seg inn, ikke ned i Active Tourer, noe som for mange er et stort pluss. Bakseteplassen er også bra. Her sitter barn - samt voksne godt, skulle man trenge ennå mer plass, er baksetene justerbare i lengderetning. Trenger man ytterligere plass utover dette, er det også mulig å felle ned forsetene - disse legges flatt ned fremover. Bagasjerommet er på anseelige 468 liter, og ved å felle ned den 3 delte bakseteryggen - økes dette til 1510 liter. BAK RATTET Men hvordan er en BMW med forhjulstrekk å kjøre? Dette er jo elefanten i KVALITET: Innvendig er det ingen tvil om at 2-serie Active Tourer er en ekte premium-bil. FOR BARNEFAMILIEN: Active Tourer fungerer utmerket som familiebil rommet, BMW er bakhjulstrekk, eller alternativt med firehjulstrekk (X-drive). Den tyske bilprodusenten er nærmest legendarisk kjent for sine sportslige kjøreegenskaper, men flere av de mest bastante tingene som gjør BMW til en BMW, har måttet vike for fremskrittets ånd. Active Tourer deler som kjent plattform med MINI - og nettopp Mini har jo bevist at biler med framhjulstrekk kan både være morsomt og underholdende. Dessuten er også konkurrentene til Active tourer - utelukkende biler med forhjulstrekk. Bak rattet er det lett å trives, her har BMW gjort en solid jobb som forventet. Ser man på interiøret er dette svært moderne og eksklusivt. Kvaliteten er glimrende og til å være en model med lavt prefiks, langt bedre enn forventet. Her er det myke linjer og en stor 8.8 infoskjerm som dominerer. I det daglige bærer ikke kjøringen preg av å ha drift på forhjulene, bilen er trygg, stabil og svært agil på sedvanlig BMW vis. Ved aktiv kjøring blinker det i antispinnlampen, men man merker ikke drivkreftene i rattet eller andre typiske negative karakterer ved forhjulsdriften.utstyrslisten er omfattende som seg hør og bør for en premiumprodusent, denne inkluderer blant annet firehjulstrekk, head-up display og fjernstyrt bakluke. For de av kundene som ønsker et mer sporty utseende, er M pakke et tilvalg på denne modellen. EN EKTE BMW 2 serie Active Tourer er kanskje ikke den største og mest praktiske MPVen på markedet, men den bygger videre på BMWs kjerneverdier og tilfører samtidig noe nytt til merket. Med sin fornuftige prislapp, er dette en modell som vil favne bredt blant trofaste BMW kunder og nye kunder av merket. Kjøpegruppen består av alt i fra en moderne småbarnsfamilie, til voksne og eldre som ønsker å sitte noe høyere, men som samtidig ikke vil ha en for stor bil. Dermed er BMWs første forhjulstrekker en solid modell som står godt på egne ben og som samtidig skaper sin egen nisje blandt BMWs etterhvert rikholdige portefølje. Av Lasse Henriksen

7 Telemark Årgang 17 - nr ,- pr.mnd * 2015 VW GOLF 5 DØRS MED FØLGENDE UTSTYR : Regnsensor Aut. avblendbart innv. spe il Coming Home/Leaving Hom e 2-soners Climatronic Parkeringssensorer foran/b ak Skiluke m/armlene Tonede ruter fra B-stolpen Alufelger Antiskrens (ESP) med bremse assistent Antispinnregulering (ASR) Blokkeringsfrie bremser (AB S) CD-spiller og inngang for SD-kort DAB+ Digitalt radiomottak Dekktrykkontroll Elektrisk justerbare og opp varmede utvendige sidespeil Elektriske vinduer foran og bak Fjernstyrt sentrallås Fotgjengerbeskyttelse Front Assist m/city-nødbre msfunksjon ISOFIX barneseteinnfesting bak Pre-Crash kollisjonsbeskytte lse Tretthetsvarsling Stor kjørecomputer Bluetooth streaming mobil og musikk Kompl. vinterhjul på alufelg. Petit Grafisk AS Leasingtilbud: 1 Arkivfoto Golf 85 TSI Ferdig levert kr Nå lønner det seg virkelig å ta turen innom oss! * Alle priser er ink. mva. Gjelder bil med listepris kr ,- og engansleie ,-. Leieavtale 3 år/ km. Etableringsbegyr kr 5.238,-. Termingebyr kr 107 er inkludert i månedsleien. Gjennomsnitlig årsleie kr Renten er subsidiert i tre år for deretter å bli justert til normal produktrente. Gjelder finansiering gjennom Volkswagen Møller Bilfinans. Skien Bil AS Volkswagenforhandlerne Skien Bil og Grenland Auto Telemarksveien Skien Tlf: Grenland Auto AS Langmyrvn. 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP -ALT ANNET ER KOPIER! NYE D-MAX TROOPER EDITION VI ØNSKER ALLE VÅRE NYE OG GAMLE KUNDER EN RIKTIG GOD JUL! n varebil Isuzu D-Max Trooper Editio Nye Jeep Cherokee Fra kr ,- + mva 2 dørs & 4 dørs. ir Leveres også med automatg 2.0 diesel, 170 hk, 9-trins automatgir 5 års garanti / km , Spekket med utstyr Petit Grafisk AS - Skien Kr Grand Cherokee ee Overland O 3.0 CRD V6 190 hk kr ,0 NÅ OGSÅ SOM MAGNUM! TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil 3,5 TONN TREKKVEKT! Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. BILER PÅ Å LAGER G FOR O O OMGÅEN OMGÅENDE GÅ LEVERING! d Go fra Jul Fra kr ,-+mva 2 dørs Extended Cab. Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon Salg Service Verksted Delelager

8 8 3. desember 2014 FORMO TIL VÅREN: I mars kommer den splitter nye utgaven av Subaru Outback til landet. Den helt nye Subaru Outback På vårparten kommer den splitter nye utgaven av Subaru Outback til landet. Forhåndssalget er allerede startet, og den lokale Subaruforhandleren melder om god interesse. momentfordelingen og sørger for optimalt samarbeid mellom det symmetriske 4x4-systemet og automatgirkassen CVT. Det er verdt å merke seg at nye Outback kun tas inn til Norge med denne girkassen som standard, opplyser Jens Arne. LAGERTØMMING: - Det er fullt mulig å gjøre noen gode bilkjøp nå rett før jul. Vi har flere leveringsklare modeller, og det er førstemann til mølla! Kom innom oss for å se det store utvalget, oppfordrer Jens Arne Sætre og Signe-Gro Pedersen, ved Formo. Nye Outback blir noe større enn forgjengeren; den bikker nå 480 centimeter, er nesten to centimeter bredere og skal by på enda bedre plassforhold enn dagens utgave. Designet blir gjenkjennelig, selv om frontruten har en slakere helling og sittestillingen er justert opp et par hakk. - Dette gjør sitt til at oversikten blir ytterligere for - bedret. Fra produsenten blir det også presisert at nykommeren er mer stillegående enn dagens modell, sier Jens Arne Sætre. ALLEREDE TESTVINNER! Det respekterte svenske bilbladet Teknikens Värld har allerede rukket å utrope nye Outback til en klar vinner i test mot Volvo XC70, Audi A4 Allroad og Skoda Superb Alldrive. - Den helt nye Outback ble ikke bare best i sammendraget, den sto alene på topp eller delte førsteplassen i hele 7 av 10 kategorier, deriblant kjøre egenskaper, plass og sikkerhet, forteller salgssjefen. MED AUTOMAT SOM STANDARD Den røffe stilen og fremkommeligheten er fortsatt definerende karaktertrekk ved Subaru Outback, som altså har nådd sjette generasjon. - Den første ble lansert i 1994, med den anerkjente X-Mode-systemet, som kontrollerer NYE SIKKERHETS - SYSTEMER Med denne generasjonen introduserer Subaru noen nye sikkerhetssystemer som bidrar til å gjøre bilen tryggere enn noen gang. Blant disse er føreras - sistansesystemet EyeSight, som er standardutstyr på alle modeller med Lineartronic automatgir. - Dette inkluderer to kameraer som fungerer som et ekstra sett øyne, og hjelper deg å holde oversikt i trafikken ved å beregne avstand og fart på alle objekter foran bilen. Om det skulle oppstå fare for en kollisjon sier EyeSight ifra i god tid, og kan til og med bremse for deg om nødvendig. Ellers leveres bilen med opp - graderte versjoner av dagens drivlinjer, forklarer Jens Arne. LAGERKUPPET FORT SETTER Han minner om at Formo har en del Subarumodeller på lager, og at det pågående salget vil fortsette så langt beholdningen rekker. - Det er fullt mulig å gjøre noen gode bilkjøp nå rett før jul. Vi har flere leveringsklare modeller, og det er førstemann til mølla! Kom innom oss for å se det store utvalget, oppfordrer han. ROBUST: Den røffe stilen og fremkommeligheten er fortsatt definerende karaktertrekk ved Subaru Outback, som har nådd sjette generasjon. 4 ÅRSTIDER - EN BIL - SUBARU - USTOPPELIG KJØREGLEDE - JAPANSK KVALITET

9 Telemark Årgang 17 - nr 14 9 FORESTER -KUPP 2.0i Classic Navi Edition AWD Spar inntil kr ,på lager-/utsti llingsbiler! Privatleie/leasing kr 2.994,- inkl. mva*, Kampanjepris på bilen: ,-* kr 4 ÅRSTIDER - EN BIL - SUBARU - USTOPPELIG KJØREGLEDE - JAPANSK KVALITET Kundefordel kr , Fabrikkmontert navigasjon og Mørke bakruter Komplette vinterhjul og met. lakk Leveres bl.a. med følgende standardutstyr: Permanent firehjulsdrift Lineartronic automatgir Radio med Bluetooth Ryggekamera Cruise Control USB og AUX-kontakt Auto start/stopp Auto Light HID (Xenon) nærlys X-Mode Regnsensor 2000 kg tilhengervekt To-sone automatisk klimaanlegg Elektrisk justerbart førersete Ta kontakt med: Se Følg oss på Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: * Begrenset antall. Gjelder levert Skien. Det tas forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i spesifikasjoner fra fabrikk. Bildene kan avvike fra tilbudte modell. Leasing: Startleie ,- inkl. mva. 3år/ km. Årsavgift tilkommer. Alle beløp inkl. mva. FØLG OSS PÅ FACEBOOK Signe Gro Pedersen Tlf: STK LEVERINGSKLARE 2014 MODELLER! TRANSPORTER 140HK 4MOTION Tilhengerfeste Parkeringsvarmer med fjernkontroll Reflexsølv metallic Innvendig kledning i varerom LED belysning i varerom Utv. komfort vegg To skyvedører Vindu i høyre skyvedør Bi-Xenon lys Tåkelys Bluetooth handsfree Multifunksjonsratt i skinn Dab pluss radio S+V-hjul ABS ESP Med mer... LEASING kun kroner 3.535,-* rmineks mva og te kr. dd ku ns In r. by ge va m s ek, og Totalt 36 mnd km CADDY 110HK 4MOTION ESP ABS Sommer og vinterhjul Sidehengslede bakdører Med mer... LEASING kun kroner 1.670,-* rmingeeks mva og te kr. byr. Innskudd va m s ek, og Totalt 36 mnd km Skien Bil AS Nyttekjøretøy Velkommen til en hyggelig handel! Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf Foto: Mediateam Sort perlemetallic Utvidet komfort vegg En skyvedør med vindu Radio/CD Tilhengerfeste Parkeringsvarmer med fjernkontroll Tregulvsplate i varerom

10 10 3. desember 2014 IDENTISK: Av utseende er Mitsubishi Outlander PHEV identisk med en vanlig Outlander. Outlander Plug-in Hybrid BLIR BILLIGERE MOTORFORUM PRISREDUKSJON: Det nye stadsbudsjettet bidrar til gode fremtidsutsikter for Mitsubishi Outlander PHEV. - Avgiftsreduksjonene innebærer at den rimeligste modellen blir hele kroner rimeligere enn i dag. Det vil si en startpris på kroner, inkludert 3 års serviceavtale, sier Glenn Jacobsen ved MotorForum i Skien. Med det nye stats - budsjettet vil prisene på Mitsubishis salgssuksess Outlander PHEV blir rimeligere til neste år. Det får selgerne til å gni seg i hendene. Modellen er verdens første ladbare SUV med fire - hjulsdrift, og kombinerer fremkommelighet, miljøbevissthet og romslighet på en helt ny måte. Det har vist seg å ha bred appell her til lands. - Med en markedsandel på nesten 96% er den intet mindre enn en mega - suksess. Bare hos oss er det solgt nærmere 50 eksemplarer så langt i år, sier Glenn Jacobsen ved MotorForum på Kjørbekk. PRISREDUKSJON Med regjeringens nylig vedtatte statsbudsjett ser fremtidsutsiktene minst like rosenrøde ut. - For Outlander PHEV sin del innebærer avgiftsreduksjonene at den rimeligste modellen blir hele kroner billigere enn i dag. Det vil si en startpris på kr ,- inkludert 3 års serviceavtale. Den vil fortsatt være gunstig å lease, slik at bilen vil være et svært godt alternativ for folk, forteller Glenn.. BENSIN OG STRØM Mitsubishi Outlander PHEV kombinerer firehjulstrekk og automatgir, med en 2-liters bensinmotor med 121 hester og to el-motorer som til sammen yter 82 hester. De sistnevnte kan lades, både hurtig (40 minutter gir ca. 80% batterikapasitet), og vanlig (ca. fire timer ved tomt batteri). Som en av få hybridbiler kan Outlander PHEV dra en hengervekt på opptil 1500 kilo. - Bensinmotoren lager først og fremst strøm, og hjelper til med å dra på forhjulene ved behov for mye kraft. I tillegg har bilen to el-motorer; en koblet til forhjulene og en til bakhjulene. Batteripakken har en samlet kapasitet på 12 kilowattime, som utover normal lading får påfyll via regenerering og fra bensinmotoren, forklarer selgeren. GUNSTIG TIL BYKJØRING Man kan kjøre ca. 5 mil på fullt batteri, noe som gjør Outlander PHEV til et miljøvennlig SUV-alternativ på kortere turer. Bruker man utelukkende forbrenningsmotoren vil snittforbruket likevel være pent; det ligger under 0,6 liter på mila. - Batterikapasiteten gjør Outlander PHEV til en særs gunstig bybil, både økonomisk men også med tanke på miljøet. I tillegg er den et komfortabelt alternativ; bilen er veldig godt lydisolert med ruter laget av lydabsorberende materialer er det minimalt med støy enten den kjører på strøm eller bensin. Kom innom oss for en prøvetur, oppfordrer Glenn Jacobsen.

11 Årgang 17 - nr Vi ønsker velkommen til vår nye bilforretning på Rødmyr! Årets vakreste julegave Vi feirer jul med store avslag på Kias 2014-modeller Kia Sportage nå fra kun Neste års modeller er på vei inn. For å få plass på lager selger vi derfor våre 2014-modeller med solide prisavslag. Men vær rask, for antall biler er begrenset. God jul! Gjelder alle cee d modeller. Kia Carens nå fra kun Kia cee d SW nå fra kun , , ,- Før fra ,- Nå fra , ,- Før fra ,- Nå fra , ,- Før fra ,- Nå fra , ,- Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-) levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 110 g/km, forbruk fra 0,42 l/mil v/bl. kjøring. Kampanjen gjelder et begrenset antall 2014-modeller. Det eneste bilmerket i Norge med 7 års garanti! Følg oss på Facebook! Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Kontakt: Christoffer Hansen: Direkte

12 12 3. desember 2014 STAR BIL TOPP-MODERNE: Dette er Star Bils nye anlegg i Trommedalsveien. På mandag åpnet Kia-forhandleren dørene. KNALLÅPNING Mandag åpnet Star Bil dørene til sitt splitter nye bilanlegg på Rødmyr. - Vi ønsker alle gamle og nye kunder velkommen, og byr på gode tilbud på utvalgte modeller i hele desember, forteller Sven Sandersen. Arbeidet med det nye bilanlegget ble påbegynt i våres, og mandag sto alt klart til å ta imot publikum. - Nå har vi holdt på i et drøyt halvår med selve byggingen, og enda lengre med selve prosessen. Derfor er det en stor glede for oss å vise fram resultatet. Et resultat vi for øvrig er veldig godt fornøyd med, smiler han. ENKLERE HVERDAG Det nye anlegget er selvsagt toppmoderne. - Her er det ikke spart på noe! På Rødmyr har vi fått et areal som teller 1500 kvadratmeter i grunnflate, pluss 700 i andre etasje som blant annet rommer administrasjonen. Inntil nå har Star Bil vært delt opp i to avdelinger; bilsalget på Kjørbekk og verkstedbiten på Rødmyr. Nå er alt samlet under ett tak, hvilket gjør det lettere for kundene. Det forenkler også arbeidshverdagen for våre ansatte. Star Bilskade med hoved - fokus på oppretting fortsetter som før med samme adresse som tidligere, understreker han. OMFATTENDE TILBUD På grunnplanet finner man altså både salgsavdeling, verksted og delelager. - Tilbudet blir det samme som tidligere; salg av nye modeller fra Kia, samt nyere brukte biler - hovedsakelig eget merke, men også andre modeller. Verkstedtilbudet teller alt fra service og EU-kontroller på alle bilmerker, til opp- STAS: Selgerne Christoffer Hansen og Knut Inge Westbye innrømmer at det er stor stas å være på plass i nye lokaler. - Anlegget er blitt ordentlig flott, smiler de.

13 Årgang 17 - nr GRATULASJONER: Daglig leder Sven Sandersen mottok mange blomster fra fjern og nær under åpningen. FOR STAR BIL! retting og lakkarbeider. Med større lokaler har vi fått mer plass på lageret, og dermed har vi kunnet øke beholdningen av deler og tilbehør. Det betyr kortere ventetid for kundene våre, noe vi er sikre på at de kommer til å sette stor pris på! ÅPNINGSPRISER Sven legger til at den store åpningsfesten først blir holdt utpå nyåret. Likevel ønsker Kia-forhandleren å markere flyttingen hele denne uken. - Åpningen blir feiret med lett servering og mange gode tilbud. Alle som er innom oss denne uken kan få seg en kakebit og en kopp kaffe, og de vil også få muligheten til å handle utvalgte Kia-modeller til helt spesielle åpningspriser. Med andre ord lønner det seg å legge turen innom nye Star Bil i de nærmeste dagene. Til opplysning er vår nye adresse Trommedalsveien 239, og vi gleder oss til å se akkurat deg, avslutter Sven Sandersen. ET LØFT: De ansatte ved Star Bil tror at det nye anlegget deres vil gi dem et skikkelig løft.

14 14 3. desember 2014 Solberg Bil LEVERINGSKLARE: - Vi har nå flere nye Ford Focus klare for levering, sier Eric Lomme ved Solberg Bil. Nå er den her! Ford Focus er for tiden verdens mest solgte bil, og i forrige uke kom den nye modellen til Solberg Bil i Skien. Om kort tid kommer også storebroren Mondeo, en bil som i ny utgave byr på premium - følelse og enda mer standardutstyr. Når det gjelder Ford Focus så har den vært igjennom en omfattende facelift. Spesielt interiøret er oppgradert, og den har fått standardutstyr som man tidligere måtte betale mye ekstra for. Som før får man oppvarmede ruter både foran og bak, i tillegg har man nå også muligheten til å velge varme i rattet, forteller Eric Lomme ved Solberg Bil. TREDJE ÅR PÅ RAD Han minner om at den nye Focus blant annet er tilgjengelig med den lille versjonen av Fords prisvinnende motor, EcoBoost. - De fleste bileiere vil ha mer enn nok krefter med 1.0 liter og 125 hester! Dette er forøvrig motoren som er kåret til Engine of the Year de tre siste årene. I dag er det knapt noen annen serieprodusert bil med en motor som leverer like mange hestekrefter per liter slagvolum som det Fords EcoBoost gjør. Og tilbakemeldingene forteller oss at det funker; bileierne skryter av at bilen holder momentet oppe hele veien, sier salgssjefen. PREMIUMFØLELSE Storebroren Mondeo er forventet til PREMIUMFØLELSE: I nye Ford Mondeo har man valgt å beholde plassen som den er i dag, og i stedet har man fokusert på å oppgradere interiøret betraktelig. Biljournalister som har prøvekjørt modellen forteller at den nå fremstår med ekte premiumfølelse. OPPGRADERT: Ford Focus har vært igjennom en omfattende facelift. Spesielt interiøret er oppgradert, og den har fått standardutstyr som man tidligere måtte betale mye ekstra for. Norge i løpet av måneden, til stor glede for mange kunder. - Dette er en stor nyhet i bilverdenen, en modell som man har ventet på de siste par årene. I nye Mondeo har man valgt å beholde plassen som den er i dag den har vist seg å være stor nok i massevis. I stedet har man fokusert på å oppgradere interiøret betraktelig, og de biljournalistene som har prøvekjørt modellen forteller at den nå fremstår med ekte premiumfølelse. PRISREDUKSJON Nye motorer sørger for mer effekt, likevel er prisen redusert. - Ford Mondeo kommer med en rekke forskjellige motor- og girkassealternativer, og har en startpris på kr ,-. Dette er en stasjonsvogn i den velutstyrte Titanium-versjonen, som vi regner med at vil bli aktuell for 80-85% av våre kunder. Det vil altså si at prisen går noe ned sammenlignet med forgjengeren, blant annet takket være reduserte utslipp. I regnestykket skal man også legge til at modellen leveres med mer standardutstyr enn før, forklarer han. FEM STJERNER Salgssjefen legger til at begge modellene bidrar til å opprettholde merkets gode omdømme når det gjelder sikkerhet. - Ford har i de siste årene hatt enormt fokus på sikkerhet, noe som bevises ved at hele rangen av person- og varebiler nå har fem stjerner i EuroNCAP sine tester. Dette gjelder selvsagt også de nye modellene, som for øvrig byr på ny førerteknologi og klasseledende kjøreegenskaper. Nye Ford Focus får du for øvrig fra kr ,- (5- dørs kombi). Vi har fått inn et parti biler, som er klare for omgående levering, opplyser Eric Lomme ved Solberg Bil.

15 Årgang 17 - nr 14 15

16 16 3. desember 2014 SERTIFISERTE E-TRON SELGERE: Audiselger Grunde Langkås og Lasse Rød ved Grenland Auto forventer stor pågang når nyheten Audi A3 e-tron kommer i butikken. GRENLAND AUTO Nå kommer A3 e-tron El-biler nyter stor suksess i Norge om dagen. Audi har valgt å satse på en mellomting, plug in-hybrid, som gir eieren det beste fra to verdener. Denne måneden kommer A3 e-tron til landet, og selgerne ved Grenland Auto står klare til å gi deg en innføring i nyheten. Dette er plug in-hybrid-utgaven av Audi A3 Sportback, en av våre mest populære modeller. Bilen er bygd opp rundt VAG-konsernets velkjente 1.4 TFSI-motor med S-tronic automatkasse og 150 hester, og har i tillegg en el-motor som leverer 75 kw, eller 102 hestekrefter. Totalt kan kombinert effekt nå 204 hestekrefter, med et dreiemoment på 350 Nm. Med andre ord snakker vi om en skikkelig kraftpakke, forteller Salgs og Markedssjef Tommy Nikolaisen. NULL UTSLIPP For svært mange betyr el-motoren at bilen kan kjøres til og fra jobb uten miljøskadelige utslipp. - Batteri - kapasiteten er på inntil 50 kilometer på hver lading. Tar man både de miljømessige og økonomiske aspektene i betraktning vil nok mange være enig med meg i at A3 e-tron er veldig mye bil for pengene. Startprisen ligger rett i underkant av kroner, opplyser salgssjefen. REDUSERTE AVGIFTER Sammenligner man med en standard Audi A3 1.4 TFSI med samme utstyrsnivå, betyr prisen at man får e-tronteknologien «med på kjøpet». For ikke å glemme langt flere krefter, og kraftig redusert forbruk. - Det er nesten for godt til å være sant, smiler Tommy, før han legger til: - Norsk avgiftspolitikk bidrar selvsagt til at e-tron kan tilbys til denne gunstige prisen. Modellen har en vektrabatt på 15 prosent grunnet større masse, samt et kraftig redusert avgiftsgrunnlag på grunn av det lave CO2-utslippet. MER TREKKRAFT De to kraftkildene som sitter i e-tron kan overlappe hverandre, noe som merkes på kjøreegenskapene. El-motorens maksimale dreiemoment gjør seg gjeldende fra start til 2000 omdreininger, mens bensinmotoren har sitt kraftigste register mellom 1750 og 4000 omdreininger. - Dette betyr at bilen har vesentlig mer trekkraft i det lavere turtallsregisteret, og det merkes spesielt i akselerasjonsfasen. Til tross for den økte vekta oppleves bilen akkurat så sprek som tallene på papiret tyder på; km/t gjøres unna på 7,6 sekunder og toppfarten er på hele 222 kilometer i timen. Her er det fartsressurser nok i massevis, understreker Tommy.

17 Årgang 17 - nr Petit Grafisk AS Besøk oss gjerne vi kan innfri dine drømmer... Dette er bare et lite utvalg: A4 1,8 TFSI 170 HK Q AVANT 2014-modell Fjernbetjent kupevarmer høstpakke S line eksteriørpakke Sportspakke plus Navigasjonspakke Teknikkpakke Parkeringssystem foran/bak tekn.pk. Audi side assist høstpakke Lys-/regnsensor m/fjernlysassistent Veil. pris kr Nå kr ,- Total kundebesparelse A1 1,2 TFSI AMBITION Teknikkpakke A1 Komfortpakke Parkeringssystem foran/bak komf.pk. Navi-pakke kombinasjon teknikkpakke Radiomottak, digital (DAB+) Speil i samme farge som takbue Taktrekk, sort stoff LED lyspakke Veil. pris kr Nå kr ,- Total kundebesparelse A1 SB 122 TFSI AMBITION 2014-modell 3-seters baksete Teknikkpakke A1 Komfortpakke Advanced key Parkeringssystem foran/bak komf.pk. Tilkoblingspakke komb.teknikkpakke Radiomottak, digital (DAB+) Total kundebesparelse Audi Q5 2,0 TDI 163 HK S TRONIC Sline eksteriørpakke Sportspakke plus Navigasjonspakke Teknikkpakke Advanced key Parkeringssystem advanced tekn.pk Assistentsystempakke Total kundebesparelse Veil. pris kr Nå kr , , , , ,- Veil. pris kr Nå kr ,- - Din lokale ekspert på Audi! Bildet kan avvike fra tilbudet. Vi tar forbehold om trykkfeil. Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf:

18 Telemark VINTER-TILBUD Full shine med innvendig og utvendig vask + polering KU N Eksperter: Her er våre bilpleiere f.v. Tommy Rød, og Thomas Seeberg. KJØP GAVEKORT PÅ FULL SHINE TIL MOR ELLER FAR! 2.500,- INKL. MVA. LEVERI NG IN KLUDERT HENTING OG & STED! AV BI LEN TIL AVTALT TID Åpent: Følg oss på Facebook! Dekkskift LEI B I L SKIEN - TORP 399,- 250,INKL. MVA. Rødmyrjordet 5, 3740 Skien, Norway Tlf: Tlf: Vakttelefon:

19 Årgang 17 - nr XV 1.6i Classic Navi Edition AWD Spar inntil kr ,- på lager-/utstillingsbiler! SUBARU-KUPP Privatleie/leasing kr 2.345,- inkl. mva* Kampanjepris på bilen: kr ,- * 4 ÅRSTIDER - EN BIL - SUBARU - USTOPPELIG KJØREGLEDE - JAPANSK KVALITET Jens Arne Sætre Tlf: Kundefordel kr ,- Fabrikkmontert navigasjon med Offroad-pakke Komplette vinterhjul og met. lakk Ta kontakt med: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Leveres bl.a. med følgende standardutstyr: Permanent firehjulsdrift Lineartronic automatgir Radio med Bluetooth Regnsensor Ryggekamera To-sone klimaanlegg Cruise Control USB og AUX-kontakt Auto start/stopp Se Følg oss på Auto Light HID (Xenon) nærlys * Begrenset antall. Gjelder levert Skien. Det tas forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i spesifi kasjoner fra fabrikk. Bildene kan avvike fra tilbudte modell. Leasing: Startleie ,- inkl. mva. 3år/ km. Årsavgift tilkommer. Alle beløp inkl. mva. FØLG OSS PÅ FACEBOOK VI UTFØRER ALT, TIL ALLE BILMERKER! Ditt komplette bilverksted! Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering GODKJENT AV Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-Sertifisert lakkeringsverksted REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

20 20 3. desember 2014 SNART KOMMER SNØEN! ARIENS ST 24 DELUXE ARIENS ST 28 DLE DELUXE FØR ,- FØR ,- NÅ ,- NÅ ,- Kjøp nå, betal til våren! Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf.: Fax: Åpent: Mandag - torsdag: tirs-ons-fre: Lør: Vi har ulegaver til Jliten og stor BMW-eier STØRST I NORGE PÅ ORIGINAL DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april Dette er ingen aprilsnarr! NB: gjelder listepris 3990 395 FELGPAKKE OG DEKK- Gjelder 4 stk EKSEMPEL: Kumho Ecowing

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012 Peugeot // Partner varebil 4x4 MOTOR 1.6 HDi Sylindervolum: 1560 Antall sylindre: 4/8v Maks ytelse kw (CEE

Detaljer

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor Partner Basic Radio/ CD Sidespeil,elektrisk innfellbare Gitter skillevegg m/luke Skuff under førerside Sidehengslet bakdører m/vindu/viskere og varmetråder Lengde og høydejusterbart ratt Innvendig kledning

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor Partner Basic Radio/ CD Sidespeil,elektrisk innfellbare Gitter skillevegg m/luke Skuff under førerside Sidehengslet bakdører m/vindu/viskere og varmetråder Innvendig kledning varerom, 1/2 til vindushøyde

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Ladbar familiefavoritt blir ny

Ladbar familiefavoritt blir ny Oslo, 4. september 2015 Pressemelding Ladbar familiefavoritt blir ny Som første ladbar hybrid SUV ble den en verdensnyhet januar 2014. Outlander Plug in Hybrid EV (PHEV) er siden Europas og Norges mest

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen New Beetle Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 129 Bredde, mm 1 721 Høyde, mm 1 498 Akselavstand, mm 2 515 Sporvidde foran og bak, mm 1 507/1 487 Snudiameter,

Detaljer

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016 Kundeprisliste 1. januar 2016 Modellbeskrivelse Drivlinje Motor CO 2 -utslipp NO x -utslipp Registrering Registreringsavgift inkl. vrakpant Kundepris eks mva. Kundepris inkl. avg. og mva. Singel varebil

Detaljer

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle INNHOLD NESTE SIDE DATCAR 139 JANUAR 2015 Mercedes CLA 180 Shooting Brake Audis ultimate leketøy Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle SKODA STOR

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Transporter

Tekniske data Gjelder modellåret 2014. Volkswagen Transporter Tekniske data Gjelder modellåret 2014 Volkswagen Transporter De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan kombineres.

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert Kverneland Bil NYE FORD TRANIT CUTOM 152 Prisliste fra 26. februar 215 Leveringsomkostninger inkludert FORD Transit Custom Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 2.2L

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn Mål 1782 985 (949) 1007 (972) 529 1045 973 10,5 13,4 145 12,3 2791 4767 4882 1477 890 2047 1584 1832 1568 2083 2018 3798 1506

Detaljer

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn!

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn! norgespremiere Prøvekjør og vinn! se side 8 nye KIA CEE D Nye KIA cee d fra kun 199.900,- kia sportage 7 års garanti har aldri sett bedre ut! se side 6 KIA Sportage fra kun 259.600,- inkl. lev.omkostninger*

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT LOJALE KUNDER HOS SKIEN BIL INNFØRER NYTT SERVICEKONSEPT

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Nye Volkswagen Golf

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Nye Volkswagen Golf Brosjyre med tekniske data og utstyr Nye Volkswagen Golf Mål Utvendige mål 4MOTION GTI/GTD R Lengde, mm 4 255 4 255 4 268 4 276 Bredde, mm 1 799 1 799 1 799 1 799 Bredde inkl utvendige speil, mm 2 027

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION RENAULT KANGOO Z.E. ÅRETS VAREBIL 2012 RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION DRIVE THE CHANGE TID FOR ENDRINGER Renault ZE står for Zero Emission og betyr null utslipp. Renaults elbiler er enkle og funksjonelle

Detaljer

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN suke Prøvekjøring 20 24 april E EN REISE TIL DU KAN VINN DU PRØVEKJØRER ITALIA OM PRAKTFULLE ILY. DEN NYE DA NEW DAILY. VAN OF THE YEAR

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Sharan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 634 Bredde, mm 1 810 Høyde med takreling, mm 1 762 Akselavstand, mm 2 835 Sporvidde foran og bak, mm 1 530/1

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer