TELEMARK. Avis. 17år i. Nr oktober Telemark. Grenland Bilservice STORSELGER FRA SKODA PEUGEOT 508 MED ANSIKTSLØFTNING

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 11-1. oktober 2014. Telemark. Grenland Bilservice STORSELGER FRA SKODA PEUGEOT 508 MED ANSIKTSLØFTNING"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr oktober år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Grenland Bilservice STORSELGER FRA SKODA AUTO XL: NYE CITROËN C1 ER ANKOMMET! JEEP WRANGLER «TELEMARK EDITION» PEUGEOT 508 MED ANSIKTSLØFTNING

2 2 1. oktober 2014 Sjekk inn på vårt dekkhotell! Drop-In dekkskift Nå er vi Vianor. Kom og få et godt tilbud på vinterdekk nå! NYHET! Audiselger Grenland Auto Lasse Rød 1. Hva var din første bil? - Det var en Volkswagen boble 1302, 1973 modell. 2. Hva kjører du nå? - Audi A4 Avant quattro, 2013 modell. 3. Hvorfor bør kundene velge Audi? - Det er det mange gode grunner til! 1. Sikkerhet. 2. Gjennomført kvalitet og diskret luksus. 3. Kompakthet og kjøreglede Lasse Rød Nokian Hakkapeliitta 8 Grenland Dekk AS Kjørbekkdalen 7B 3735 Skien Tlf: Avd. Herkules Ulefossveien Skien Tlf: t Service: På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: Telemark SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Selvfølgelig de primære behovene som plass og daglig bruk, men jeg er opptatt av at kundene må få lov til å følge drømmene. De er ikke alltid så langt unna når alt kommer til alt 5. Hva er årets biltrender? - I vårt område er det helt klart plug-in hybrid-biler og el-biler som er trendy. Vår egen A3 E-tron er helt klart den store nyheten i Audisammenheng. Kjempegod ytelse til en fornuftig pris. Ellers vil mange ha SUV med «personbilpreg». Hva angår utstyr er det ulike assistentsystemer som er i vinden. Samt komfortelementer som fjernbetjent varmer etc. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - Jeg har stor tro på el-biler. Men det passer ikke alle. Rekkevidden og kvaliteten på disse bilene har blitt så bra at de har kommet for å bli. Personlig tenker jeg at Plug-in hybrid er fremtiden for flere. Altså kombinasjonen fossilt brennstoff/strøm. Større fleksibilitet hva angår bruk og ingen rekkeviddeangst! 7. Hva er ditt beste bilminne? - Gode bilminner er det så mange av, men biltur til Toscana - ned langs den franske rivieraen opp igjen via Frankrike står veldig høyt på lista. 8. Hva er ditt verste bilminne? - Det må være da jeg i 1994 skulle kjøre min senkede Ford Escort til Bodø. Bilen brøt sammen på Tynset i snøvær og vind, og jeg måtte karre meg tilbake til Fornebu for å ta fly. Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene 9. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - At man fortsetter å ha fokus på motorer med lav emisjon og god ytelse. Vi gleder oss over at Audi kommer med plug-in hybrider på flere av sine modeller frem mot Hva er din drømmebil og hvorfor? - Det er så mange, men siden jeg har små barn en stund til er drømmen en Audi RS6. Hvor man har en familiebil med litt attåt.?

3 Årgang 17 - nr 11 3 A1 Sportback 86hk TFSI Ambition Fra kun 1.390,- pr. mnd. inkl. mva. Arkivbilde Tilbud forbrukerleie 3 år / km. Rente 1,99%, Forskudd ,- inkl. mva. Termingebyr på 107,- og etableringsgebyr på 5238,- kommer i tillegg. Totalkost pr. år inkl engangsleie: ,- per år. Valgfri metallic lakk Xenon plus m/led Radio concert Multifunksjons-sportsratt Bluetooth telefon m/streaming av musikk Navigasjonsforberedelse Audi music interface Klimaautomatikk Cruise-control Midtarmlene foran Automatisk avblendbart innvendig speil Lys/regnsensor m/fjernlysassistent Førerinfosystem Audi parkeringssystem bak Sportsseter Sportsunderstell 16 Audi felg i 7 arms dynamikkdesign Speil i bilens farge Arkiv bilde Grenland Auto AS Langmyrv. 1, 3917 Porsgrunn, Telefon Åpningstider: Man-fre: Torsdag: Lørdag: * Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk 5,1 5,9 l/100 km. ved blandet kjøring. CO2-utslipp g/km Tallene gjelder samtlige motorer som tilbys Bildene kan avvike fra tilbudet Vi tar forbehold om evnt trykkfeil

4 4 1. oktober 2014 MotorForum AS Outlander PHEV: IDENTISK: Av utseende er Mitsubishi Outlander PHEV identisk med en vanlig Outlander. Akkurat nå får du leaset en splitter ny topmodell til kr. 3890,- pr. mnd. hos MotorForum. Vinneren i sin klasse! Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid (PHEV) er verdens første ladbare SUV med firehjulsdrift. Modellen ble lansert tidligere i år, og nå viser salgstallene at den regjerer det hjemlige markedet i sitt segment. Med hele 95,4% markedsandel er det ikke å ta for hardt i når vi sier at den er blitt en megasuksess, sier Jan Skogen ved MotorForum i Skien. Han legger til at de har solgt hele 42 Outlander PHEV hittil i år, og at tilbakemeldingene fra kundene er strålende. ØKONOMI OG KOMFORT Modellen kombinerer fremkommelighet, miljøbevissthet og romslighet på en helt ny måte. Og den anerkjente Mitsubishikvaliteten er selvsagt gjennomgående. - Kundene har mye å glede seg over. Mange forteller at de er blitt positivt overrasket etter at de har hatt bilen en stund. Spesielt gjelder dette drivstofføkonomi og komfort, som de omtaler i rosende ordelag. De skryter av forbruk helt ned i 0,7 på mila med fullastet bil, og nyter godt av ekstra støyisolasjon (blant annet i vinduene) som sørger for meget stillegående kjøreturer, sier han. BENSIN OG STRØM Outlander PHEV kombinerer firehjulstrekk og automatgir, med en 2-liters bensinmotor med 121 hester og to el-motorer som til sammen yter 82 hester. De sistnevnte kan lades, både hurtig (40 minutter gir ca. 80% batterikapasitet), og vanlig (ca. fire timer ved tomt batteri). Som en av få hybridbiler kan Outlander PHEV dra en hengervekt på opptil 1500 kilo. - Bensinmotoren driver først og fremst forhjulene, men lager også strøm. I tillegg har bilen to el-motorer; en koblet til forhjulene og en til bakhjulene. Batteripakken har en samlet kapasitet på 12 kilowattime, som utover normal lading får påfyll via regenerering og fra bensinmotoren, forklarer selgeren. OFFENSIV SATSNING MotorForum satser offensivt på el-biler om dagen. Med modellene fra Mitsubishi STOR INTERESSE: - Hittil i år har vi solgt hele 42 Mitsubishi Outlander PHEV, sier Jan Skogen ved Motor Forum. og Renault har de samlet sett det bredeste utvalget innen segmentet her i Telemark. I våres kom Renault med sitt nyeste bidrag; femseteren Zoe, som har hentet tydelige trekk fra sin populære storesøster Clio. - Om vi ser bort ifra Tesla er Zoe den elbilen med lengst rekkevidde på markedet (210 kilometer). Og det er den eneste modellen som kommer med fjernstyrt (via smartphone) varmepumpe som standardutstyr, forteller Jan. FLEST LADEPUNKTER - En av de vesentligste fordelene med Zoe er at den benytter det ladesystemet som EU har vedtatt å satse på, såkalt type 2. Det er dette systemet som er best utviklet i Norge, og gjør at Zoe er den el-bilmodellen med flest hurtigladepunkter per i dag (168). Systemet benyttes også av Tesla, og derfor er Zoe etterspurt av flere Teslaeiere som en bil nummer to, sier han. - Benytter man seg av EasyCharge-laderen tar det mellom 6 og 9 timer å lade batteriet, mens det kun tar 2 timer dersom man bruker SuperCharge-laderen. Til kunder som har behov for en ekstra lader, for eksempel på hytta, tilbys det nå en liten transformator som gjør det mulig å lade også der. Med andre ord; velger du en Renault Zoe behøver du ikke bekymre deg for ladingen, smiler Jan Skogen. FORTRINN: En av de vesentligste fordelene med Zoe er at den benytter det ladesystemet som EU har vedtatt å satse på, såkalt type 2. Det er dette systemet som er best utviklet i Norge, og gjør at Zoe er den el-bilmodellen med flest hurtigladepunkter per i dag (168). PROBLEMFRI LADING Modellen leveres for øvrig med wallbox til hjemmelading som standard. LIKHETSTREKK: Den lille femseteren Renault Zoe har hentet tydelige trekk fra sin populære storesøster Clio.

5 Årgang 17 - nr 11 5 Mitsubishi Space Star nå med 1,95% rente Fra kr 599,- pr. mnd. inkl. mva. Ta kontakt med Motor Forum for tilbud og prøvekjøring. Space Star Invite fra kr ,- Komplett bil med vinterhjul og met lakk. Space Star har blitt en salgssuksess. Med lave forbruks- og utslippstall er det ikke bare prisen som er fornuftig, men også bruken. Dette er et resultat av innovativ motorteknologi, aerodynamisk design, og den gode kvaliteten fra Mitsubishi. GARANTI 5ÅR km Privat leasing: 36 mnd/ km. Innskudd ,- inkl. mva. Pris er inkl. frakt og andre lev. omk. Forbruk: l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: g/km. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Med forbehold om evt. trykkfeil.

6 6 1. oktober 2014 «TELEMARK EDITION»: Med ulike ombyggingssett kan man «pimpe» Wrangleren akkurat slik man ønsker den, og nå tilbyr Telemark Bil ulike pakker til dem som vil ha det lille ekstra. TILBYR JEEP WRANGLER «TELEMARK EDITION» Telemark Bil Jeep Wrangler er ikonmodellen som har eksistert i mer enn 70 år. Med ulike ombyggingssett kan man «pimpe» bilen akkurat slik man ønsker den, og nå tilbyr Telemark Bil ulike pakker til dem som vil ha det lille ekstra. Vi har begynt å ta inn ombyggingssett som har en startpris på kr ,- ferdig montert.«standardpakken» inkluderer hevesett, skjermbreddere, felger og dekk. Vi har også mulighet for å ta inn enda mer omfattende sett vi skreddersyr bilen etter kundenes ønsker, sier Haakon Almankaas, og legger til at lignende pakker også tilbys for andre Jeep-modeller. ET MARKED Jeep Wrangler er bilen som har røtter tilbake til krigens dager, og som er kjent som noe av det råeste på fire hjul til å ta seg fram i terrenget med. Men noen har enda større behov for å komme fram eller for å bli sett. Og det finnes håp for disse også! - Vi ser at det er etmarked for å gjøre modifiseringer av Wrangleren, av ulike grunner. Og nå som økonomi - engenerelt har tatt seg opp er folk villige til å bruke litt penger på det, forklarer Haakon. UTENOM DET VANLIGE For et par år siden ble modellen lansert i en betydelig oppgradert versjon, noe som har bidratt til å heve kvalitets- og komfortfølelsen flere hakk. Men fortsatt er Wrangler tro mot sitt opphav; vi snakker uovertruffen ytelse til bruk under de mest krevende forhold. - Velger man en Wrangler får man en bil helt utenom det vanlige denne har til og med bunnplugg og tåler en omgang innvendig spyling. Går man for en «Telemark Edition»-utgave har man i tillegg en Wrangler som svært få andre har, understreker han. OGSÅ SOM VAREBIL Jeep Wrangler leveres i Norge i fire ulike versjoner: Wrangler Unlimited Sahara (2.8 liters dieselmotor) med 4-trinns automatkasse, samt Sport og Rubicon. Modellene leveres både som 5-dørs personbil og som varebil. PRISGUNSTIG - At arbeidsjernet også er å få på grønne skilter har gjort den til et gunstig alternativ både for firmaer og entusiaster. Startprisen for sistnevnte (uten moms) kryper ned under kroner, noe som må sies å være meget gunstig. Med en 2.8-liters diesel og 200 hester har man en arbeidskamerat man garantert vil sette Vi skreddersyr bilen etter kundenes ønsker, sier Haakon Almankaas pris på; masse plass, stor fremkommelighet og en tip tronickasse er med på Haakon Almankaas ved Telemark Bil.

7 Årgang 17 - nr NYE CITROËN NATURALLY C1URBAN CITROËN C1 S&S NORDIC EDITION VTi 68 hk. 5-DØRS FRA ,- INTRODUKSJONSTILBUD; 4,95% RENTE FOR LÅN OG LEASING Privatleie 36 mnd./ km. Forskudd kr ,- Kr. 990,- pr. mnd. inkl. mva. LED-kjørelys foran adio/cd/usb/jack kontakt Nedfellbart baksete med hodestøtter Høydejusterbart ratt* Kr. 990,- pr. mnd Nye Citroën C1 er spesielt lett å parkere i byen. Særlig hvis du velger en modell med ryggekamera. Nye Citroën C1 har også imponerende kjørekomfort når du skal på langtur. Bilens snertne design og sjarmerende interiør snakker til følelsene. Samtidig er nye Citroën C1 stappfull av sunn fornuft. Den går langt på literen, har lavt CO 2 -utslipp, og serviceutgiftene er minimale. Bli en av de første til å teste nyheten når den lander i Norge. Bestill prøvekjøring allerede i dag! CRÉATIVE TECHNOLOGIE Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 88 CO2 g/km. 3,8 l/100 km. NOx = 14 mg/km. Pris er veiledende per , inkl mva., engangsavgift og frakt/levering forhandler Drammen (kr ). Priser og kampanjetilbud gjelder biler bestilt til og med og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjetilbudene gjelder for de forhandlerne som er med i kampanjen. Registreringsomkostninger kommer i tillegg. 5 år/ km garanti gjelder nyregistrerte Citroën-modell. Modellen er illustrasjonsfoto og utstyr og farger kan avvike. Vi tar forbehold om trykkfeil. For betingelser og øvrig informasjon, se * Oppgrader til Nordic Edition Nordic Edition High for mer utstyr. Stort. Bedre blir det ikke. AutoXL AS Grønlikroken 3, 3735 SKIEN Tlf: E-post: CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! Alfa Romeo Guiletta FIAT PANDA 4X4 VI HAR BILER PÅ LAGER! Nå med 4x4 Kun ,- Kun ,- Fiat 500 Italian edition PRISBOMBE! Fiat 500L Fiat Freemont 7-seter Kun u ,- 0, Inkl. vinterhjul Begrenset antall! med 4x4 "Årets varebil i Europa 2011" Doblo øker mest! DU SPARER ,- MULTIJET, T, DIESEL Kun ,- Fra ,- Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon Fiat Scudo - 5m3 og 6m3 3-seter Fiat Doblo Cargo - 3,4m3 og 4,2m3 Fra ,- eks. mva. Fra ,- eks. mva. Salg Service Verksted Delelager

8 8 1. oktober 2014 Grenland Bilservice HYTTEFAVORITTEN: - Octavia Scout en modell som byr på mye plass, og dermed appellerer den til så vel småbarnsfamilier, som godt voksne med behov for romslighet og en bil som tar seg frem også under vanskelige kjøreforhold. Dette er rett og slett Norges nye hyttefavoritt, fastslår selgerne ved Grenland Bilservice. FORVENTER EN NY STORSELGER I fjor vår kom nye Skoda Octavia som femdørs kombi og stasjonsvogn, og på høsten fulgte de sportslige RS-modellene. Nå kompletteres familien med en splitter ny utgave av modellen som er blitt så populær hos nordmenn; Octavia Scout. Det som i grove trekk skiller denne modellen fra en vanlig Octavia stasjonsvogn er detaljer i eksteriør og interiør, samt ekstra bakkeklaring. Understellet er hevet og forsterket, noe som gir en bakkeklaring på hele 171 mm. Dette er 31 mm mer enn på en vanlig Octavia, og nærmer seg biler i SUV-segmentet. Ellers leveres Scout med kraftigere støtfangere, har større hjul og skjermbreddere i plast, og i tillegg er det montert såkalte «skliplater» i aluminium både foran og bak, forklarer Bjørn Jensen ved Grenland Bilservice. GUNSTIG PRISET Octavia Scout kommer med tre alternative motorer, firehjulsdrift er standard i samtlige versjoner, og to av motorene er tilgjengelige i kombinasjon med VW-gruppens effektive DSG dobbel clutch automatgirkasse. - Octavia Scout til en startpris på kr ,-. Da får du en godt utstyrt bil med en effektiv 2.0-liters turbodieselmotor med 150 hester. Denne utgaven kommer kun i kombinasjon med en manuell 6-trinns girkasse, opplyser selgeren. OFFROAD-UTGAVEN: Det som i grove trekk skiller Octavia Scout fra en vanlig Octavia stasjonsvogn er detaljer i eksteriør og interiør, samt ekstra bakkeklaring. Understellet er hevet og forsterket, bilen kommer med kraftigere støtfangere, har større hjul og skjermbreddere i plast. I tillegg er det montert såkalte «skliplater» i aluminium både foran og bak. FLERE VALGMULIGHETER Ønsker man mer luksus, komfort og motorkraft kan nyheten også leveres med en 2.0-liters turbodieselmotor med hele 184 hester. Denne kommer med DSGautomatkasse, og har en startpris nå på kroner. Ellers fins den i en 1.8- liters turbobensinversjon på 180 hk som også kan leveres med DSG-kasse, et alternativ som er blitt veldig ettertraktet de senere årene. Utviklingen går nemlig i retning av at stadig flere ønsker kombinasjonen av automat og firehjulstrekk. Velger man en Octavia Scout får man begge deler til en hyggelig pris! SELGER GODT Bjørn forteller at forhandleren viste nyheten på Dyrsku n for et par uker siden, og at pågangen i etterkant har vært enorm. - Etterspørselen etter modellen har tatt helt av. Vi har allerede solgt 16 stykker, og vi har bare hatt bilen hos oss i tre uker! Jeg tror mye av årsaken til populariteten skyldes at Scout har en særdeles gunstig pris med tanke på hva man får for pengene. Dette er også en modell som byr på mye plass, og dermed appellerer den til så vel småbarnsfamilier, som godt voksne med behov for romslighet og en bil som tar seg frem også under vanskelige kjøreforhold. Dette er rett og slett Norges nye hyttefavoritt, fastslår han.

9 Årgang 17 - nr 11 9 HELT NY OCTAVIA SCOUT! 11 Scout solgt sist uke! Se den hos oss nå! Sportslig og tøff med firehjulstrekk som standard Dette er den absolutt ideelle familie- og hytte-bilen. Bad-road understell med forsterket bunnplate og forhøyet bakkeklaring takler hullete veier like godt som raske motorveier. Nye Octavia Scout har et høyt sikkerhetsnivå, høyt utstyrsnivå, er full av smarte løsninger og tilbyr lavt forbruk. Den er blant de aller største i klassen når det gjelder benplass i baksetet og har i tillegg et bagasjerom på hele 610 liter. Nye Octavia Scout leveres med 3 forskjellige motorer, nå også med 184hk diesel 4x4 i kombinasjon med DSG automatgirkasse. Nok engang en nyhet fra Škoda som gir mye bil for pengene! ŠKODA Octavia Scout stv 4x4 2.0 TDi 150 HK kun kr ,- ŠKODA Octavia Scout stv 4x4 1.8 TSi 180 HK DSG Aut. kun kr ,- ŠKODA Octavia Scout stv 4x4 2.0 TDi 184 HK DSG Aut. kun kr ,- Nå med: - 17" aluminiumsfelg - Front Assist med City Safe nødbrems - Bi-Xenonlys - Fjernlysassistent - Ryggesensor - Multikollisjonsbrems - 9 kollisjonsputer - Proaktiv passasjerbeskyttelse - 3-eket multifunksjonsratt i skinn - Tretthetsvarsler - Terskelbeskyttere foran og sorte sidelister - Scout designelementer - Webasto parkeringsvarmer - Cruisekontroll - Avtagbart hengerfeste - Bluetooth handsfree - DAB+ radio m/touchskjerm - Mørke sideruter - Vinterhjul på alufelg Kjørbekkdalen Skien Tlf.: Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Drivstofforbruk og CO²-utslipp fra 5,1 liter/100km, 129 gr/km. Pris er inkl. frakt og levering. Årsavgift kommer i tillegg.

10 Telemark oktober 2014 Kampanjerente 0,99% Nominell rente Hyundai i10 utgaven finner du blant annet oppvarmet ratt, lettmetallfelger og elektriske vindusheiser foran og bak. Hyundai i10 Comfort ,- Hyundai i20 Mye bil for pengene egenskaper. En bysjarmør med bagasjerom stort nok for weekendturen. Comfort-utgaven er utstyrt med blant annet Bluetooth handsfree, ryggekamera i speil og LED kjørelys. Hyundai i20 Comfort ,- Hyundai i30 Innovativt og moderne design Hyundai i30 høstet mange lovord fra en samlet motorpresse blant annet oppvarmet ratt, 2-sone automatisk klimaanlegg og skjult ryggekamera. Hyundai i30 Comfort Vision ,- Fem års fabrikkgaranti: For vilkår og betingelser, se Veiledende pris levert Skien inkl. lev.omk. (kr 8 900,-). Frakt Levert Skien. Årsavgift, vinterhjul og metallic lakk kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring: i10 Comfort: fra 0,47 l pr mil. CO2-utslipp: fra 108 g/km. NOx=13 mg/km. i20 Comfort: fra 0,47 l pr mil. CO2-utslipp: fra 114 g/km. NOx=18 mg/km. Forbruk blandet kjøring: i30 Comfort: fra 0,53 l pr mil. CO2-utslipp: fra 123 g/km. NOx=6 mg/km. Låneksempel modell: Fordrer 35% egenkapital ved lån. Leasingperiode: 36 mnd/ km. Kampanjeperiode: Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. Bildene kan avvike fra tilbudt modell. 1. september til 31. oktober Ta kontakt med: HYUNDAI GARANTI 22 2 䟓r yundai-forhandler som H Følg oss på Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Se

11 Årgang 17 - nr CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! Nye Jeep Cherokee 2.0 diesel, 170 hk, 9-trins automatgir Kr ,- JEEP ER JEEP -ALT ANNET ER KOPIER! NYE ISUZU D-MAX TROOPER EDITION Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km Japansk kvalitet! Tøffest i klassen 2 dørs & 4 dørs. Spekket med utstyr 3.5 TONN TREKKVEKT! Petit Grafi sk AS - Skien Jeep Compass s 2.2 CRD Limited Kr ,- TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil Fra kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon ,5 TONN TREKKVEKT! 2 dørs Extended Cab. BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! Salg Service Verksted Delelager PEUGEOT 208 ACTIVE STYLE 82 HK STYLE PAKKE INKLUDERT. VERDI ,- KUN 1.295,- PR/MND PEUGEOT 2008 ALLURE 82 HK VINTERPAKKE INKLUDERT. VERDI ,- KUN 1.695,- PR/MND KAMPANJERENTE KAMPANJERENTE Startleie: kr ,- Total: kr ,- over 3 år Kjøpspris: ,- Startleie: kr ,- Total: kr ,- over 3 år Kjøpspris: ,- CO2 utslipp fra104 g/km. Drivstoff-forbruk v/blandet kjøring 0,45 l/mil. *Privatleasing 3 år/ km. Etabl.geb ,- er inkludert i totalt over 3 år. Alle modeller er basert på 1.95 minimum 10 % egenkapital. Bertel O. Steen Skien Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.:

12 12 1. oktober 2014 KAMPANJE: I den kommende perioden kjører Auto XL en omfattende kampanje på nye C1. - Det er snakk om et parti Nordic Edition-utgaver, som selges med en kundefordel på hele kroner, forteller Jan Tore Hørta. NYE CITROËN C1 ER ANKOMMET! Auto XL FORNUFTIG TOTALØKONOMI: Den nye Citroën C1 føyer seg naturlig inn i Citroëns strategi med fokus på design, komfort, nyttig teknologi og en fornuftig totaløkonomi Den nye Citroën C1, som hadde verdenspremiere under vårens bilutstilling i Genève, er nå på plass hos Auto XL på Kjørbekk. Med en startpris på kr ,- er dette en modell som først og fremst er myntet på førstegangskjøpere og de som har behov for en bil nummer to. Den nye Citroën C1 føyer seg naturlig inn i Citroëns strategi med fokus på design, komfort, nyttig teknologi og en fornuftig total - økonomi. Den nye modellen har en karakteristisk og optimistisk design, gode kjøreegenskaper, kan fås med berøringsskjerm på 7 tommer, og leveres med to effektive bensinmotorer, forteller salgs - leder Jan Tore Hørta. PRAKTISK BYBIL Med en utvendig lengde på 3,46 meter, er den nye Citroën C1 kompakt og særdeles lett håndterlig. - Spesielt med tanke på bruk i bytrafikken er dette et praktisk alternativ i småbilklassen. Den er lett å parkere, og lett å manøvrere i trange smågater. Nye C1 leveres både i 3- og 5- dørsversjon, og har plass til fem personer. Bagasjeromsvolumet er på 196 liter, som kan utvides til 780 liter med nedfelt baksete, opplyser han. NYE MOTORER Bilen kommer med to effektive bensinmotorer; en 1.0-liters Vti-motor med 68 hester, og en 1.2-liters PureTech med 82 hester. Den minste kan fås med manuell girkasse, eller en elektronisk styrt ETG-girkasse (Efficient Tronic Gearbox). Denne har krypefunksjon og optimert pedaltilpasning for mykere start og bedre kjørekomfort. PureTech 82 er PSA Peugeot Citroëns egen 3-sylindrede bensinmotor som benytter seg av ny og drivstofføkonomisk teknologi. Denne er koblet til et manuelt gir, er kvikk og byr på mye kjøreglede, forklarer Jan Tore. TRE UTSTYRSNIVÅER Den nye C1 kommer i tre ulike utstyrs - nivåer. - Som for alle Citroën-modellene i Norge heter de Attraction, Nordic Edition og Nordic Edition High. Standard allerede fra første nivå er blant annet høyde - justering av ratt, LED kjørelys, nedfellbart baksete og bakkestartassistent i tillegg til hele seks airbager, ABS og ESP. KAMPANJE PÅ NORDIC EDITION I den kommende perioden kjører Auto XL en omfattende kampanje på nye C1. Det er snakk om et parti Nordic Editionutgaver, som selges med en kundefordel på hele kroner. Dessuten tilbys bilen til en uslåelig leasingpris på kr. 990,- per måned (forutsetter et innskudd på kr ,-.). - Inkludert i Nordic Edition er for eksempel DAB+radio, berøringsskjerm og Mirror Screen. Ønsker man alt tilgjegelig utstyr velger man Nordic Edition High. Denne utgaven har også nøkkelfri adgang og start, automatisk klimaanlegg, 15 aluminiumsfelger og ryggekamera med parkerings - sensor bak. Velkommen til prøvekjøring hos Auto XL, avslutter Jan Tore Hørta.

13 Årgang 17 - nr ,-.,- LANSERINGSDAGER NÅ! 2,95% KAMPANJERENTE* Drivstofforbruk: 4,9-5,3 l/100km. CO2 -utslipp: g/km. Veil. priser. Lokale leveringsomkostninger kan komme i tillegg. *Priseksempel Nissan X-TRAIL: Bilpris: ,-. 2,95% nom./4,51% eff. rente. Egenkapital 35%. Etableringsgebyr: 2767,-. Kredittkjøpspris: ,- o/5 år. AutoXL AS Grønlikroken 3, 3735 SKIEN 2 Tlf: E-post: Stort. Bedre blir det ikke.

14 14 1. oktober 2014 Vi har komplette vinter hjulpakker til alle BMW modeller til uslåelige priser. INGEN GRUNN TIL Å VENTE! STØRST I NORGE PÅ BMW DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon Petit Grafisk AS NYHET 5 ÅRS FULLSTENDIG BEKYMRINGSFRI ARBEIDSGLEDE Kr. 990,- pr. mnd. + mva. GARANTI SERVICEAVTALE 5 ÅR/ KM SERVICE 5 ÅRS EUROPEISK VEIHJELP VEIHJELP CITROËN BERLINGO PROFF L1-90 Hdi manuell KR ,- + mva. 5 ÅR SERVICEAVTALE 209,- + MVA. PR. MND. INTRODUKSJONSTILBUD; 4,95% RENTE FOR LÅN OG LEASING 3 ÅR/ km. Forskudd kr ,- +mva Kr. 990,- pr. mnd. + mva. Citroën Berlingo PROFF har et utstyrsnivå som bare de mer avanserte personbilene på markedet kan skilte med. Det er en av grunnene til at dette er en av landets mest ettertraktede varebiler. CRÉATIVE TECHNOLOGIE Frakt og levering kommer i tillegg. Kontakt oss i dag for tilbud på finansiering, lån eller leasing. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Stort. Bedre blir det ikke. AutoXL AS Grønlikroken 3, 3735 SKIEN Tlf: E-post:

15 Telemark Årgang 17 - nr Høst hos Volkswagen 4),"5$%.% '*%,$%2 ) 0%2)/$%. 0RISEKS &ORBRUKER,EIE RENTE 67 'OLF (IGHLINE -/4)/. INKL MET LAKK OG VINTERDEKK P ALUFELG * kr 1.590,- * 1.99% pr. mnd inkl. mva %NGANGSLEIE KR,EIEAVTALE R KM %TABLERINGSGEBYR KR OG TERMINGEBYR KR KOMMER I TILLLEGG 'JENNOMSNITTLIG RSLEIE KR 'JELDER KJ P AV NY 'OLF FREM TIL!LLE PRISER ER INKL MVA 2ENTEN ER SUBSIDIERT I TRE R FOR DERETTER BLI JUSTERT TIL NORMAL PRODUKTRENTE +AMPANJERENTE s 50 s 'OLF s 'OLF STV s 4OURAN s 0ASSAT!LLTRACK s 0OLO +AMPANJETILBUD P ALLE 'OLF OG 'OLF STV 4MOTION firehjulstrekk kun kr 9.900,Skien Bil AS Volkswagenforhandlerne Skien Bil og Grenland Auto Telemarksveien Skien 4LF s WWW SKIEN BIL NO Grenland Auto AS,ANGMYRVN 6ALLERMYRENE s 0ORSGRUNN 4LF s WWW GRENLAND AUTO NO

16 16 1. oktober 2014 Jorkjend HØSTEN ER VOLVO XC-TID! Nærmere tre av ti solgte biler i fjor hadde firehjulsdrift, og trenden er økende; kompakte SUV-er og «vanlige» personbiler med firehjulsdrift er blitt stadig viktigere for nordmenn. Nå fås alle Volvo-modeller med såkalt All Wheel Drive (AWD), og dette er biler som er midt i blinken for norske forhold. Et fantastisk 4x4-system kombinert med høy bakkeklaring sikrer optimal fremkommelighet. I tillegg får man en bil med uovertruffen komfort og sikkerhet helt i verden stoppen. Ikke rart at våre modeller er blitt et symbol på drømmebilen for mange nordmenn, smiler Per Rune Christoffersen ved Jorkjend i Skien. HØY MARKEDSANDEL Han får støtte av salgssjef John Andrè Steinhaug ved Jorkjends avdeling i Porsgrunn. Han trekker frem XC60 en modell som har bidratt vesentlig til Volvos sterke posisjon i det hjemlige markedet. - Volvos AWD-modeller har fått en sentral plass i nordmenns bevissthet, og spesielt XC60 har utmerket seg i flere år som vår storselger. At vi i dag har en markedsandel på hele 40% for mellomklasse SUV-er er mye takket være nettopp denne bilen, forteller ohn Andrè. POPULÆR KOMBINASJON Til tross for at AWD-modellene er blant Volvos dyreste er etter - spørselen stor. Det tror han skyldes flere forhold. - For det første så har Volvo i en årrekke vist seg å være sterke i dette segmentet. Offroadmodellene har virkelig truffet med kombinasjonen av moderne design og uovertruffen funksjonalitet. Disse bilene byr på alt; plass i massevis, effektive 4x4-systemer og markedsledende sikkerhet.i tillegg til eierglede, smiler han. OMFATTENDE SIKKERHETSPAKKE Inkludert i de fleste Volvo-modeller er den omfattende sikkerhetspakken Driver Support. Dette er kort fortalt en radarstyrt kollisjonsvarsling med et automatisk bremsesystem. - Dette kobles inn og sørger for å redusere hastigheten dersom bilen opp fatter en faretruende situasjon foran seg. Også Volvo On Call et nødtelefon - system som automatisk setter bilen i kontakt med nærmeste nødsentral i tilfelle man forulykker ligger i sikkerhetspakken. STYR BILEN VIA TELEFONEN Samme system gjør eieren i stand til å styre bilen fra en smarttelefon. - Ved å innstallere en app på telefonen kan man blant annet regulere varmen i kupeen, samt gå inn og kommunisere og styre kjøre - computeren, forteller Per Rune. De to selgerne ønsker velkommen til prøvekjøring av Volvos AWDmodeller hos Jorkjend i Porsgrunn og Skien. FOKUS PÅ 4X4: Per Rune Christoffersen og John Andrè Steinhaug ønsker velkommen til prøvekjøring av Volvos AWD-modeller hos Jorkjend i Skien og Porsgrunn. Volvo XC70 Volvo V40CC Volvo XC60

17 Årgang 17 - nr SKIFT TIL PIGGFRITT NÅ! Vi har Drop-In kø! Vinteren står for døra og vårt verksted står klart for å hjelpe deg med omlegging til vinterdekk. Her er noen priseksempler: NYHET! ContiVikingContact 6 Dim Piggfri Pigg 175/65R14 995, ,- 195/65R , ,- 205/55R , ,- 225/45R , ,- Følg oss på Facebook! LØRDAGSÅPENT! W419 Dim Pigg 195/65R15 995,- 205/55R ,- 225/45R ,- Kun pigg W606 Dim Piggfri 195/65R15 950,- 205/55R ,- 225/45R ,- Kun piggfri Winguard Dim Piggfri 175/65R14 650,- 185/65R15 725,- 195/65R15 750,- 205/55R16 975,- 50,- i tillegg for pigg Alle priser er inkl. mva, miljøavgift og ferdig montert på felg. Hjulskift 75,- pr. felg. Ta kontakt for andre dimensjoner og dekkmerker. Dekkspesialisten Skien AS Dekkspesialisten Porsgrunn AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Hydrovn. 1C, 3933 Porsgrunn Petit Grafi sk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. TELEMARKS STØRSTE UTVALG AV BRUKTBILER 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 2010 Toyota Avensis 2,0 D-4D DPF 126hk Advance NaviTech km 12 mnd. garanti inkl. reg 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 2014 Toyota Verso-S 1,33 Dynamic Multidrive S km Nybilgaranti 5 år 1% FASTRENTE I 3 ÅR* 2011 Toyota Urban Cruiser 1,4 D-4D Dynamic AWD km Nybilgaranti 5 år 2010 Toyota Yaris 1,0 S-Edition km Bruktbilgaranti 12 mnd 2011 Toyota Yaris 1,0 S-Edition km Nybilgaranti 5 år 2010 Toyota Avensis 2,0 D-4D DPF 126hk Advance NaviTech km 12 mnd. garanti inkl. reg , , , , , ,- * Med forbehold om prisendring trykkfeil.

18 18 1. oktober 2014 FRA NULL TIL Peugeot 508 SW Peugeot 508 Sedan Peugeot 508 RXH Peugeot 508 med facelift Tre år etter lanseringen kommer Peugeot med en fortjent oppdatering av 508. Nyhetene finnes både på utsiden, innsiden og under panseret. Ansiktsløftningen tar 508 nærmere konseptbilen Exalt som Peugeot presenterte i våres. Eksteriørmessig betyr det nye lykter, grill og panser. Innvendig er kvaliteten på materialene kraftig forbedret og en syvtommers touch-skjerm har erstattet en rekke knapper i dashbordet. I tillegg er blant annet dødvinkelvarsler og heads-up display lagt til i utstyrslisten. Under panseret får modellen Peugeots nye BlueHDI-dieselmotorer med 150 og 180 hk og en ny bensinmotor med 1,6 liter og 165 hk. Modellen kommer både i sedan og stasjonsvogn samt en forhøyet RXH-versjon. Klart for 4. generasjon 25 år etter første generasjon debuterte nye Mazda MX-5 på tre plasser samtidig. I Monterey i California, i Barcelona og på hjemmebane i Tokyo ble nye Miata nylig presentert. Hele en million eksemplarer er solgt siden 1989 og det gjør modellen til verdens mest solgte to-seter gjennom tidende. Da er det ikke rart at Mazda valgte slagordet Long Live The Roadster under avdukingen. Honda HR-V er tilbake! Honda HR-V var en pionér da den kom på 1990-tallet. Med høy bakkeklaring og og firehjulstrekk var den sin tids svar på SUV eller crossover om du vil. I 2005 var det derimot slutt, men nå er det klart for et aldri så lite comeback. Bildene av modellen som nå er sluppet kaller Honda for en prototyp. Det er med andre ord ikke sikkert at bilen ender opp med å se slik ut. Likevel er det uansett bare noen uker å vente da modellen får sin Europa-premiere under bilmessen i Paris i oktober. HR-V er for øvrig en forkortelse for «High Ride Vehicle»!. Vi gleder oss!

19 Telemark Årgang 17 - nr VW Caddy med DSG Automat fra 965,eks mva. pr mnd og term. gebyr yr Innskudd kr ,- eks mva. 3 år / km KAMPANJERENTE VW Transporter 4Motion til kun 9.900,- eks mva Fra 1.990,eks mva. pr mnd og term. gebyr Skien Bil AS Nyttekjøretøy Foto: Mediateam Innskudd kr ,- eks mva. 3 år / km Velkommen til en hyggelig handel! /DD )VAR 'UNDERSEN 4LF Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf PNINGSTIDER MAN FRE s TORS s L R *AN IVIND 7ESTENG (ANSEN 4LF KJØRER DU PIGGFRITT? LEGG OM ALLEREDE NÅ! KJØP NYE VINTERDEKK NÅ - BETAL NÅR VI LEGGER OM! NOKIAN HAKKAPELIITTA 8 NOKIAN HAKKAPELIITTA R2 VI HAR DEKKHOTELL! Vask og montering Kontroll av mønsterdybden Oppbevaring i riktig temperatur Oppfølging før et nytt dekkskift Kontroll av lufttrykk SKIEN NORD FROST 100 SOFT FROST 3 ICE TOUCH ICE SPORT OLJESKIFT! Vi skifter olje mens du venter Semisyntetisk Vi skifter olje mens du venter Fra time Husk å bestille bestille - da rekker vi å deg! riktig oljefilter til Pris eks. inntil 4 liter. Skotfossveien Skien Tlf Faks E-post: Din komplette dekk- og felgleverandør

20 20 1. oktober 2014 Bilskadesenteret Telemark ØKT KAPASITET OG OMSETNING I fjor høst åpnet Bilskadesenteret Telemark sin nye lakk - avdeling. Et topp moderne verksted har bidratt til å gjøre verkstedet enda mer effektivt enn før. Bilskadesenteret har de siste årene gjennomgått en total - forvandling. Alt fra kontorene i andre etasje til resepsjonen i første har fått en overhaling. I fjor var det lakk - avdelingen som ble påkostet, i år har man investert betydelige summer i et styringsverktøy som gjør det lettere å holde oversikt over flyten av jobber. Resultatet av moderniseringen viser seg nå. ENKLERE OG MER EFFEKTIVT - Uten å ansette flere folk har vi økt kapasiteten betraktelig, og med det er også omsetningen blitt vesentlig høyere. I dag kan vi utføre spotreparasjoner for en billig penge, og kunden får bilen sin tilbake i løpet av dagen. Dessuten kan vi gjøre alt av grunning og småjobber i de nye forarbeidssonene våre, noe som gjør at verkstedarbeiderne slipper å gå inn i lakkboksen. Det har bidratt til å gjøre arbeidshverdagen langt enklere, og l angt mer effektiv enn før, forklarer Stian Johansen. MER OVERSIKT Med innføringen av styringsverktøyet PPG Process Manager er oversikten over jobber blitt bedre. Alle på verkstedet vet til enhver tid hva som skjer, og hva som venter. - Dette er et velfungerende verktøy spesielt utviklet for vår bransje. Alle våre ansatte har sin egen ipad som er linket direkte opp mot fire store flatskjermer som henger rundt omkring på huset. Slik kan alle se hva som skjer, noe som gir oss en veldig god oversikt og kontroll på jobbflyten. For kundene betyr det kortere ventetid noe de aller fleste setter stor pris på, smiler han. SANDBLÅSING Han legger til at Bilskadesenteret Telemark utfører oppretting og lakkering på alle bilmodeller, også varebiler. I tillegg har de en egen avdeling for sand - blåsing av personbiler. - P.g.a. mye salting av veien på vinteren oppstår det rust - problemer under bilen, selv på nyere biler. Sandblåsing med påfølgende understells behandling med understellsmasse og voks er en god måte å vedlikeholde bilen på. Til sammen gir dette en fullgod beskyttelse mot gjennomrusting, og er en billig investering for at bilen skal holde lengre, understreker Stian Johansen. Bilskadesenteret Telemark: vi retter opp og lakkerer alt av person- og varebiler vi reparerer etter bilfabrikantenes reparasjonsveiledninger og retningslinjer vi bruker kun det beste av lakk og grunningsmateriell vi har til en hver tid leiebiler tilgjengelige for våre kunder IR-LAMPER: De nye IR-lampene gjør det mulig å tørke lakk på få minutter. STYRINGSVERKTØY: - Med styringsverktøyet PPG Process Manager er oversikten over jobber blitt langt bedre. Alle på verkstedet vet til enhver tid hva som skjer, og hva som venter, forteller Stian Johansen ved Bilskadesenteret Telemark. SANDBLÅSING: P.g.a. mye salting av veien på vinteren oppstår det rustproblemer under bilen, selv på nyere biler. Sandblåsing med påfølgende understells - behandling er en god måte å vedlikeholde bilen på.

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16" felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km. Automatisk tenning av nødblink ved kraftig bremsing 16 felger Høyde- og dybdejusterbart ratt Ryggesensor MODELL UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIFT PRIS DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 51 651 kr 232 900 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

- mer komfort for trivelig kjøring i hverdagen med sine kompakte mål (bare 3,46 m

- mer komfort for trivelig kjøring i hverdagen med sine kompakte mål (bare 3,46 m P R E S S E M E L D I N G Lysaker, 24. februar 2014 Paris, den 6 september 2013 NYE CITROËN C1 På Bilutstillingen i Genève er det verdenspremiere for nye Citroën C1, en enda mer moderne versjon av Citroëns

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIF T PRIS Benzin DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 49 923 kr 233 000 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 /

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

Velkommen til NYE ASKER - BÆRUM. Vi feirer hele uken fra 27. januar - 1. februar. Åpningstider hele uken: 8.30-19.00 (lør. 10-16) Selges for kr.

Velkommen til NYE ASKER - BÆRUM. Vi feirer hele uken fra 27. januar - 1. februar. Åpningstider hele uken: 8.30-19.00 (lør. 10-16) Selges for kr. Velkommen til NYE ASKER - BÆRUM Vi feirer hele uken fra 27. januar - 1. februar Offisiell åpning som Renaultog Daciaforhandler i Asker Norgespremiere på Renault Captur Forhåndsvisning av Renault Kangoo

Detaljer

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km

FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km UTTYRNIVÅ FORBRUK l/100 km UTLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGAVGIF T PRI Bensin D 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 50 916 kr 242 000 D 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 50

Detaljer

PRISLISTE 2015 SIST OPPDATERT JAN 2015 SETETREKK CHIC BE CHIC SPORT CHIC

PRISLISTE 2015 SIST OPPDATERT JAN 2015 SETETREKK CHIC BE CHIC SPORT CHIC NYHET UTSTYRSNIVÅ FORBRUK l/100 km UTSLIPP g CO2/km NOx mg/km ENGANGSAVGIFT PRIS Bensin DS 3 Cabrio PureTech 82 man. CHIC 4,9 / 112 / 7 kr 53 067 kr 242 000 DS 3 Cabrio PureTech 82 man. BE CHIC 4,9 / 112

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn Mål 1782 985 (949) 1007 (972) 529 1045 973 10,5 13,4 145 12,3 2791 4767 4882 1477 890 2047 1584 1832 1568 2083 2018 3798 1506

Detaljer

RENTE KAMPANJE RENTE* LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE DRIVE THE CHANGE. www.renault.no

RENTE KAMPANJE RENTE* LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE DRIVE THE CHANGE. www.renault.no RENTE KAMPANJE LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE gjelder alle modeller www.renault.no DRIVE THE CHANGE FREMTIDENS BILER NÅ Inspirert av «Drive The Change» har designsjef Laurens van den Acker gravd dypt i

Detaljer

Bruktpriser og statsbudsjettet

Bruktpriser og statsbudsjettet Bruktpriser og statsbudsjettet Forutsigbarhet eller politisk hasard? Bilkonferanse 18. november 2014 Eilert Molstad DNB Finans eilert.molstad@dnb.no Politiske signaler Grønne skatter (bilavgifter, bompenger)

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 4-20. mars 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST KLARE FOR HØYSESONGEN TO STORE NYHETER FRA MERCEDES-BENZ

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT LOJALE KUNDER HOS SKIEN BIL INNFØRER NYTT SERVICEKONSEPT

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk

Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk Ferdig snakka! A 180 Urban Plus Nå kun 365.000,- 2.650,- LED hovedlys 17 lettmetallfelger 3-eiket sportsratt Skiluke til ekstraordinære betingelser. Spar kr 24.990,- Finansieringstilbudet er basert på

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 PEUGEOT 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2013 O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

MotorGruppen. Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012. Bernt G. Jessen. Direktør Informasjon og Forretningsutvikling

MotorGruppen. Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012. Bernt G. Jessen. Direktør Informasjon og Forretningsutvikling MotorGruppen Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012 Bernt G. Jessen Direktør Informasjon og Forretningsutvikling MotorGruppen: 1.Importerer Mitsubishi (1975) og Renault (2010) i Norge 2.Konsernet eier 19

Detaljer

Lohner Porsche ca 1899 modell Verdens første Hybrid

Lohner Porsche ca 1899 modell Verdens første Hybrid Lohner Porsche ca 1899 modell Verdens første Hybrid T-Ford masseproduksjon Forbrenningsmotor enorm teknisk fremgang Billig Bensin/Olje Ny teknologi må være teknisk bedre enn den gamle, billigere å lage,

Detaljer

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no Nye Strada Garantier Fiat Auto er en av Europas største og mest innovative bilprodusenter. Topp moderne produksjonslinjer med fokus på sikkerhet og kvalitet, gjør at Fiat også kan tilby en av markedets

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

PEUGEOT. Nye 308. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013

PEUGEOT. Nye 308. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013 PEUGEOT Nye 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013 Oppdatert: 18.11.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI GISLE KVERNELAND MØLLER BIL SANDNES OG JÆREN OVE TUNHEIM MØLLER BIL EGERSUND MORTEN DANIELSEN MØLLER BIL STAVANGER LISE OLSEN

Detaljer

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION RENAULT KANGOO Z.E. ÅRETS VAREBIL 2012 RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION DRIVE THE CHANGE TID FOR ENDRINGER Renault ZE står for Zero Emission og betyr null utslipp. Renaults elbiler er enkle og funksjonelle

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 2-4. februar 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 AUTO XL NY OPEL CORSA PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER Star Bil:

Detaljer

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 04-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 MotorForum PRISBOMBE FRA MITSUBISHI NYTTEKJØRETØY UTENOM DET VANLIGE KLAR FOR VM I BILOPPRETTING NYE

Detaljer