18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER"

Transkript

1 TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Nr februar AUTO XL NY OPEL CORSA PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest

2 2 4. februar 2015 Merkeansvarlig Opel Auto XL Thomas Fjelddalen 1. Hva var din første bil? - En Opel Kadett B 1968 modell. 2. Hva kjører du nå? - Nå kjører jeg Opel Insignia. 3. Hvorfor bør kundene velge Opel? - Opel har mye premium - utstyr som standard, til en fornuftig pris. Tysk kvalitet og kjøreglede. 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Han/hun bør tenke på hvilke behov man har. Likevel handler bilkjøp mye om følelser. Den bilen man «faller for» og som dekker behovene dine er rett bil. 5. Hva er årets biltrender (utseende, farge, utstyr)? - Det kommer mye sikkerhetsutstyr, også på små biler. Blindsonevarsler, kollisjonsvarsler, adaptiv cruisekontroll, ryggekamera. Designmessig er det tydelige/markerte linjer som gjelder. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - El-bilen har kommet for å bli. Fordeler som støyfri, komfortabel kjøring og økonomisk gevinst gjør dette til en perfekt løsning for mange. Etter hvert som rekkevidden på bilene økes blir det også flere som kan ha nytte av el-bil. Hva som skjer med bomring i Grenland avgjør om el-bilsalget tar helt av. Thomas Fjelddalen 7. Hva er ditt beste bilminne? - Den helt første turen i egen bil med nyervervet førerkort husker jeg godt. Turen gikk helt til Melum fra Skien og frihetsfølelsen var enorm. 8. Hva er ditt verste bilminne? - Etter fuglehund-trening på høyfjellet i september klarte vi å låse nøkkelen inn i bilen. Hunder og nøkkel lå i bilen, og en kammerat og jeg stod utenfor i regn og vind uten mobildekning. Det var overhodet ikke gøy 9. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - Kjøreglede, design, sikkerhet og motorytelse blir viktig. 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Det er mange biler som kommer under kategorien drømmebil. Alt fra stor SUV når jeg skal på jakt, til heftig sportsbil med ufornuftig stor motor. Skal jeg trekke frem en bil nå faller valget på nye Opel Monza. Det er innovasjon, kjøreglede, komfort og lekkert design bygget på sterke tradisjoner. CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! SPONSER SE DEN HOS OSS! HELT NYE JEEP RENEGADE Fåes som både 2 og 4-hjulsdrift Motoralternativer: 120 hk 140 hk 170 hk Fra kr JEEP ER JEEP -ALT ANNET ER KOPIER! ,- Nye Jeep Cherokee 2.0 diesel, 170 hk, 9-trins automatgir Kr ,- Spekket med utstyr TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil Fra kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. NYE D-MAX TROOPER EDITION Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km NÅ OGSÅ SOM MAGNUM! Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon dørs & 4 dørs. 3,5 TONN TREKKVEKT! 2 dørs Extended Cab. BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! Salg Service Verksted Delelager Petit Grafi sk AS - Skien

3 Årgang 18 - nr 2 3 Oppgrader eventyret. Nå får du MASSE EKSTRAUTSTYR til kr 0, V40 Cross Country gir deg det beste av flere verdener. Den har en stil, funksjonalitet og komfort som gjør turen til en nytelse, og den har en røffhet og kjøreegenskaper som innbyr til å legge ut på eventyr. Nå får du utstyrsnivået Momentum med på kjøpet slik at du kan glede deg enda litt mer til hvert eventyr. Velkommen innom for prøvekjøring! LES MER OM VOLVO V40 CROSS COUNTRY PÅ JORKJEND.COM VOLVO V40 CROSS COUNTRY D2 115 HK MOMENTUM FRA KR , Dekorinnlegg i dørpanelene Tekstil/T-Tec inntrekk Midtarmlene bak med koppeholdere Ekstra interiørbelysning med ulike farger Regnsensor Copper Dawn dekorpaneler Terskeldekor foran Skinnratt med innlegg i Silk Metal Skinntrukket girspakhode m/ Silk Metal dekor Glossy Black lister rundt sidevinduer List over hanskerom, Silk Metal Skinntrukket håndbrems LED lys i sidespeil El. innfellbare sidespeil m/bakkebelysning Aktive Dual-Xenon hovedlys DAB+ radio MOMENTUM-PAKKE (SPAR KR , ) LED kjørelys, vertikale High Performance lydsystem med 5" skjerm/usb-uttak/ Bluetooth /Audiostreaming Besøk oss i vårt fantastiske nye anlegg i Nomeveien 46 (tidligere Autostrada) / * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Tilbudet gjelder frem til 31. mars 2015 eller så langt lageret rekker. Gj.sn. forbruk 3,8-8,0 l/100 km, CO 2 - utslipp g/km. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan vise annet utstyr og felger enn omtalt i tilbudet.

4 4 4. februar 2015 STAR BIL TOPP-MODERNE: Dette er Star Bils nye anlegg i Trommedalsveien. På lørdag er det offisiell åpning ved Skiensordfører Hedda Foss Five. INVITERER TIL STORSLÅTT ÅPNINGSFEST 1. desember åpnet Star Bil dørene til sitt splitter nye bilanlegg på Rødmyr. Denne uken er det offisiell åpningsfest, og på lørdag står Skiensordfører Hedda Foss Five for snorklippingen. Lørdag er altså den helt store dagen. Ved siden av celebert politikerbesøk blir det underholdning fra musikerparet Steinar Albrigtsen og Monika Nordli, samt presentasjon av den nye Kia Sorento. - Det er direktør i Kia Norge, Jan Pettersen, som står for avdukingen av merkets nye flaggskip. Men før vi kommer så langt skjer det mye annet spennende, sier Trond Ingvaldsen. FESTUKE For festen startet allerede tirsdag denne uken. - Siden vi har åpnet landets flotteste Kia-butikk, bestemte vi oss for å gjøre litt ekstra ut av den offisielle åpningen. Vi har altså valgt å la det gå over nesten en hel uke. I disse dager kan nye og gamle kunder komme innom for å se hvordan vi har fått det, og samtidig få seg litt å bite i. Det er servering av både pølser, kaker, brus og kaffe alt sammen helt gratis! ÅRETS BIL Og selvsagt kan man bli bedre kjent med vårt store utvalg av biler, som blant annet omfatter Årets bil 2015, Kia Soul EV. Med denne modellen beviser Kia at det ikke trenger å koste mye for god plass, rikelig med utstyr, kult design, praktiske løsninger og ikke minst lang rekkevidde i en el-bil. Med en rekkevidde på hele 212 kilometer overgår Soul EVde andre bilene i klassen. I tillegg er den testet i minus 20 grader og utviklet i samarbeid med den norske avdelingen til Kia. Det gjør den til en ordentlig Norgesbil, sier Ingvaldsen. ÅPNINGSTILBUD Er du på utkikk etter ny bil kan du akkurat nå gjøre et kjempegodt kjøp hos Star Bil. - Denne uken tilbyr vi opptil kroner i avslag på utstilte Kia-modeller, samt en gunstig rentekampanje ved kjøp av bil. I tillegg gir vi kroner i inbytte for din gamle bil, mot at du kjøper en av våre utvalgte bruktbiler. Det er med andre ord mange gode grunner til å legge turen innom Star Bil en av de nærmeste dagene. Til opplysning er vår nye adresse Trommedalsveien 239, og vi gleder oss til å se akkurat deg, smiler Trond Ingvaldsen. Steinar Albrigtsen og Monika Nordli spiller lørdag 7. februar! ÅRETS BIL: Kia Soul EV ble kåret til årets bil 2015 av Dagbladet, Autofil og Din Side. STAS: Selgerne Christoffer Hansen og Knut Inge Westbye innrømmer at det er stor stas å være på plass i nye lokaler. - Anlegget er blit

5 Årgang 18 - nr 2 5 TIRSDAG - ONSDAG - TORSDAG - FREDAG - LØRDAG DENNE UKEN Bevertning: pølser, brus, kaker & kaffe Vi har åpnet Norges fineste Kia-butikk! Trommedalsveien 239 ÅPNINGSFEST! februar åpent til kl Steinar Albrigtsen og Monika Nordli spiller lørdag 7. februar Offisiell åpning lørdag 7. februar med ordfører Hedda Foss FIve kl ! Direktør for Kia Norge Jan Pettersen avduker nye Kia Sorrento lørdag 7. februar! Du får minimum kr ,- i innbytte for din gamle bil, uansett stand!** RENTEKAMPANJE - GJØR ET KUPP & SPAR OPPTIL ,-* VINN! Kom innom og bli med i trekningen av Reisegavekort verdi ,- Drivstoff fra Statoil Verdi kr ,- 50 flatskjerm-tv Dessuten trekker vi noen Statoil-kopper hver dag! Kia Soul EV, nå fra kr ,- * På utstilte modeller i butikken. ** Ved kjøp av utvalgte bruktbiler. Bilen må være registrert. Petit Grafisk AS Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Følg oss på Facebook!

6 6 4. februar 2015 SKIEN BIL & GRENLAND AUTO PASSAT-SALGET GODT IGANG Volkswagen Passat ble lansert i 1973, og har siden vist seg som en av konsernets aller største suksesshistorier. Bare Bobla og Golf har solgt mer i sin levetid. I fjor kom åttende generasjon på det norske markedet, til strålende mottakelser og godt startsalg. VALGMULIGHETER Nye Passat er bedre utstyrt enn noensinne, likevel kan du spekke opp bilen med det du måtte ønske av utstyr. En av nyhetene er digitalt instrumentpanel, ellers er det mulig å velge utstyr som elektriske seter med massasje, headup-display (kommer i år) og Mirror Link (speiler mobiltelefonen din og lar deg bruke dens apper i bilen). - De fl este kundene velger å legge til noen av de mange utstyrspakkene som er tilgjengelig. Transportpakken (parkeringsvarmer, tilhengerfeste og nettingvegg) og Businesspakken (navigasjon, ryggekamera og wi-fi) er de mest populære, forteller Midtbø. LADBARE MODELLER 2015 blir et spennende år for Volkswagen, som for alvor satser på ladbare modeller. Denne måneden kommer konsernets aller første hybrid; Golf GTE. Modellen skal ta deg fra stillestående til 100 km/t på 7,6 sekunder, har en toppfart på 220 km/t og hele 204 hk under panseret. Likevel bruker den ikke mer enn 0,15 liter per mil. - VW Golf GTE er en skikkelig tøffing. Den har en 1,4-liters bensinmotor som yter 150 hester, og mellom motoren og DSG- girkassen har VW montert en elektrisk motor som sammen med bensin motoren gir GT-ytelser. Batteriet under baksetet holder til rundt 50 km snill el-kjøring, men dette er mer enn mange kjører i løpet av en dag. I løpet av høsten kommer også en plug-in hybrid versjon av Passat GTE, forteller salgssjefen. Nye Passat kom mot slutten av året, men rakk likevel å markere seg. Det var tydelig at mange hadde ventet på denne modellen, og det gode salget bidro til at 2014 ble et meget bra år for vårt vedkommende. I år kommer Passat med enda flere valgmuligheter, og vi regner med at salget vil fortsette i samme stil som det startet, sier Jarle Midtbø ved Skien Bil. STOLT AV NY PASSAT Den nye Passaten har mer standardutstyr enn noen av konkurrentene selv på innstegsmodellen Comfortline. Dette har de fleste kundene fått med seg og prismessig er Passaten svært godt priset mot konkurrentene Avensis og Mondeo. Tøffere design og moderne linjer er også noe som verdsettes av kundene. Velkjent produktkvalitet og problemfritt bilhold, god plass og gjerrige motorer går aldri av moten smiler Midtbø.. - I løpet av året kommer en versjon med 1,6-liters dieselmotor, 120 hk og manuell girkasse til kun kroner. For mange vil nok dette være en meget interessant utgave, tror salgssjefenn.

7 Årgang 18 - nr 2 7

8 8 4. februar 2015 AUTOSTRADA BILLA SUBARU-FORHANDLER: Autostrada Billa blir Telemarks Subaru-forhandler i framtida. - Vi skal serve alle nye og gamle kunder. Uansett hvor du har kjøpt bilen din er du hjertelig velkommen til oss! TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER SPENNENDE: - Det skjer mye rundt Subaru om dagen, og det er spennende å få være en del av det, sier Susanne Lofstad. Autostrada Billa har inntatt Jorkjends gamle lokaler på Vallermyrene i Porsgrunn. Der blir det i framtida satset for fullt på Subaru. - Fra nå av er det vi som skal ta oss av de mange eksisterende Subaru-kundene i Telemark. Og forhåpentlig skaffe mange nye, smiler Morten Løwer. I januar ble han ansatt som ny merkeansvarlig, og skal være blant dem som bidrar til å gi det japanske merket en ny giv her i fylket. - For en som har vært i bransjen i snart 20 år er det veldig spennende å skulle jobbe med Subaru. Det er et merke som er i full gang med en omfattende fornyelsesprosess, som blant annet viser seg med introduksjonen av Outback og Forester som nå kommer med kombinasjonen dieselmotor og automatgir, sier han. STOR FAMILIEBIL Han forteller at ikke alle er klar over størrelsen på en Subaru Outback. - Svært få vet at modellen er på størrelse med, og en naturlig konkurrent til, biler som Volvo XC70, Passat Alltrack og Audi A6 Alltrack. Dette er en skikkelig familiebil med nok av plass til alle, inkludert masse bagasje, og som i tillegg byr på svært god framkommelighet takket være Subarus permanente firehjulstrekk. LIKE PRISER Selgeren opplyser at den nye versjonen vil få en startpris på kroner, det samme som en tilnærmet lik bensinutgave. - Dette er en fint utstyrt bil som blant annet har navigasjonssystem som standard. For øvrig er det verdt å nevne at det under panseret sitter en 2.0 liters motor med 150 hester. Ønsker man bensinutgaven så er det greit å vite at det er snakk om en 2.5 liters motor med 175 hester. HYGGELIG PRIS SUV-en Subaru Forester kommer med en startpris på under kroner, noe som må sies å være svært hyggelig til å være en bil av denne størrelse. - Den koster fra kr ,- for å være pinlig nøyaktig. Da får man en kraftig 2-liters dieselmotor med 147 hester, eller en tilsvarende bensinutgave med ytterligere tre hestekrefter. Begge modeller kommer nå altså med automatgir og selvsagt permanent firehjulstrekk. SPENNENDE BRUKTBILER Morten minner om at Autostrada Billa fortsatt selger finere bruktbiler av alle slag. - Vi leverer alt av bruktbil, og har mange spennende modeller på lager. Det dreier seg i all hovedsak om nyere biler, med lav kilometerstand som leveres med gode garantier! Kom innom oss for å se vårt store utvalg av biler, avslutter han. ETTERLENGTET De to modellene, som underbygger Subaru-fornyelsen, er rett rundt hjørnet. - Vi venter dem inn til oss i løpet av noen få dager. Med kombinasjonen diesel motor og automatgir viser Subaru at de tar kundene på alvor. Den har vært etterspurt i lengre tid, å nå blir altså to av merkets bestselgere tilgjengelige akkurat slik norske kunder ønsker dem, sier selgeren. SUKSESS: Subaru XV har vært en suksess siden introduksjonen for et par år siden. - Det håper vi skal fortsette, sier Susanne Lofstad og Morten Løwer.

9 Årgang 18 - nr 2 9 winter EXPERIENCE 2015 Bli med Telemarks nye Subaru-forhandler på årets råeste vinterbil arrangement i Rauland! 28. Februar 1. Mars 2015 Mer info og påmelding på Vallermyrvegen 36, 3915 Porsgrunn / / ONEZERO DESIGNBUREAU

10 10 4. februar 2015 AUTOSTRADA JORKJEND VOLVO MED HYBRID-SUKSESS Det er slutt på tiden da hybridbiler hadde et sært utseende, var uten plass til hele familien og bød på intetsigende kjøre egenskaper, der knapt ble unnagjort før lunsj. Heldigvis. LEKKERT DESIGN: Miljøvennlige biler behøver ikke være rare, upraktiske og kjedlige å kjøre. Det beviser Volvo med sin V60 Plug-in Hybrid. PLUG-IN HYBRID: - Med firehjulstrekk har man optimal framkommelighet, og en 2,4-liters dieselmotor på hele 215 hk foran i kombinasjon med en elektrisk motor bak på 70 hk, sørger for at du kan trekke stor campingvogn ved behov, forteller Per Rune Christoffersen. Blant modellene som er utstilt hos Autostrada Jorkjend i Skien fi nner vi den nye Volvo V60 Plug-in Hybrid, en råsprek stasjonsvogn med automatgir, 4x4, svært lavt forbruk og ditto utslipp. - Dette er en bil som ser bra ut, har plass til hele familien og er morsom å kjøre. I tillegg har den ikke bagasjerommet fylt opp av en gigantisk batteripakke, noe som gjør at du får med deg alt du trenger på tur, sier Per Rune Christoffersen. VANLIG STIKKONTAKT Og legger til: - Med firehjulstrekk har man optimal framkommelighet, og en 2,4-liters dieselmotor på hele 215 hk foran kombinert med en elektrisk motor bak på 70 hk, sørger for at du kan trekke stor campingvogn ved behov. Batteri pakken kan lades fra en helt vanlig stikkontakt, slik at du kan bruke den som en ren el-bil i inntil 50 km! hvilket duger til det meste av småkjøring, understreker han. RIKTIG ALTERNATIV Modellen har blitt en formidabel suksess, og stadig flere lar seg overbevise om at dette er et riktig alternativ for dem. - V60 Plug-in Hybrid ble lansert mot slutten av fjoråret, og vi har allerede solgt en 8-10 stykker. EGEN NORGES-VERSJON Etter påtrykk fra avdelingen, har Volvo nemlig bestemt seg for å lage en modell som utelukkende skal selges på det norske markedet. I den nye modellen vil dieselmotoren trimmes ned fra 215 hk til 163 hk. Kombinert med el-motoren vil bilen få en samlet effekt på 240 hk KRONER RIMELIGERE - I tillegg senker Volvo prisen tilsvarende effektavgiften, og resultatet er at V60 som ladbar hybrid nå blir rundt kroner billigere. Det vil si at prislappen på den nye modellen blir like i overkant av kroner. Med tanke på hva man får for pengene; en romslig stasjonsvogn med automatgir og 4x4- trekk, kombinert med lavt utslipp og lavt forbruk, er ikke dette noen ublu sum, sier Per Rune. Han oppfordrer samtidig alle interesserte om å legge turen innom salgshallen til Autostrada Jorkjend. - Ta dere en prøvetur og opplev hvordan siste generasjon av hybridbiler fungerer!

11 Årgang 18 - nr 2 11

12 12 4. februar 2015 Grenland Auto Inviterer damene på Fifty Shades of Grey-premiere Fredag 13. februar inviteres Grenlands kvinnelige Audi-kunder til en eksklusiv premierevisning av storfilmen Fifty Shades of Grey. Bak arrangementet står Grenland Auto, i samarbeid med Capa Kinoreklame. Siden dette er en film som er myntet på damene har vi bestemt oss for kun å invitere våre kvinnelige Audi-eiere. Dette blir en skikkelig «damenes aften», med rød løper, bobler i glassene, og selvsagt premiere - fotografering, sier Tommy Nikolaisen ved Grenland Auto. TA MED EI VENNINNE Han forteller at det totalt er 130 tilgjengelige kinoseter, og at Audi-forhandleren deler ut billetter til de 65 første som melder sin interesse. - Hver deltaker får muligheten til å ta med seg ei venninne, og dermed er vi 130 full sal. De som melder seg på må ned i butikken og hente billettene som er eksklusivt pakket i en Fifty Shades-konvolutt. I tillegg får man et godt tilbud på en Audi A3 Fifty Shades Edition. AUDIFØLELSEN Ved siden av å se storfilmen får damene muligheten til å gjøre seg kjent med en rekke av Audis mest interessante modeller. - Vi kommer til å ha en egen utstilling med modellene R8 Spyder, S7 og A3. Et poeng her er jo at Mr. Grey (hovedpersonen) selv kjører en Audi R8, og at han gir bort en Audi A3 til alle sine venninner i filmen, sier Tommy, og legger til at håpet er at de fremmøtte vil få kjent på Audifølelsen og samtidig oppleve litt av hva Grenland Auto står for. SOSIALE MEDIER I forkant av arrangementet blir det rigget opp en pressevegg der alle deltakerne blir fotografert på vei inn i kinosalen. - Alle bilder blir tatt av vår fotograf, i tillegg kan damene knipse med egne mobiltelefoner. Det lages et eget album på Facebook hvor alle bildene blir lagt ut, og det bildet som blir delt flest ganger vinner konkurransen om en Audi A3 til fri disposisjon i to måneder. MINGLING Når gjestene er ferdig med fotografering, er det tid for å bevege seg inn i kinosalen. Det skjer selvsagt på rød løper. - Det blir servert bobler i høye stetteglass og damene har muligheten til å mingle, mens vertskapet som er de ansatte ved Grenland Auto hele tiden vil stå til deres tjeneste. I bakgrunnen spilles det pianomusikk fra filmen. FORFILM Før selve filmvisningen blir det kjørt en spesiallaget Audi-film, før en representant for Grenland Auto vil si noen ord. Deretter er det klart for kveldens høydepunkt; premieren på Fifty Shades of Grey. - Som sagt er dette et arrangement der det er førstemann til mølla. Vi oppfordrer derfor de inviterte til å melde seg på så fort som mulig. Her kommer det til å bli rift om billettene, smiler Tommy Nikolaisen.

13 Årgang 18 - nr 2 13 Audi A3 Sportback Ambition fra kr ,-* Audi A3 Sportback fra kr ,-* Audi A3 Sportsedan fra kr ,-* Audi A3 Cabriolet fra kr ,-* Kampanjerente Tilbudet varer frem til 1. april ,99% ** Gjelder Audi A3 Sportback, A3 Sportsedan og A3 Cabriolet. Tilbudet gjelder ikke Audi A3 Sportback e-tron. Navigasjonspakke ,- veil ,- Navigasjonssystem og data på SD-kort Bluetooth Avtagbart hengerfeste Audi music interface Teknikkpakke 7.900,- veil ,- Xenon plus DAB radio Lys- og regnsensor Finaniseringseksempler leasing/forbrukerleie** (Pris er inkl. alle utstyrspakker og mva) Leieperiode Engangsleie Kjørelengde Pr. mnd. Audi A3 Sportback 1.2 TFSI 110 hk Ambition 36 mnd. kr , km kr 2.390,- Audi A3 Sportsedan 1.6 TDI 110 hk S tronic 36 mnd. kr , km kr 2.990,- Audi A4 allroad quattro fra kr ,-* Audi A4 allroad quattro S tronic fra kr ,-* Sportspakke plus og fjernbetj. kupévarmer 9.900,- veil ,- Setetrekk skinn/alcantara Sportsseter m/el. korsryggstøtte 18 aluminiumsfelger Fjernbetjent kupévarmer Navigasjonspakke plus 9.900,- veil ,- Navigasjonssystem MMI plus Førerinformasjonssystem i farger Avtagbart hengerfeste Teknikkpakke 8.900,- veil ,- Xenon plus Cruise control Audi sound system Audi parkeringssystem bak Finaniseringseksempler leasing/forbrukerleie** (Pris er inkl. alle utstyrspakker og mva) Leieperiode Engangsleie Kjørelengde Pr. mnd. Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI 163 hk S tronic 36 mnd. kr , km kr 5.690,- Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI 177 hk S tronic 36 mnd. kr , km kr 5.790,- * Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk A3: 3,8-6,5 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. A4: Forbruk 5,8-7,1 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtlige motorer som tilbys. ** A3: Årsleie fra kr ,- inkl. mva. A4: Årsleie fra kr ,- inkl. mva. Etableringsgebyr kr 5.238,- og termingebyr kr 107,- tilkommer. Bildene kan avvike fra pristilbudet. Tilbudene gjelder frem til 1. april 2015 og kun på 3 års leasingavtale. Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf:

14 14 4. februar 2015 Funnemark LANSERES NÅ: Nye Prius + Seven har en startpris på kroner ,- og lanseres i disse dager hos Funnemark i Porsgrunn, Notodden og Seljord. Toyotas nye 7-seters fullhybrid Prius+ Seven var den første 7-seters fullhybridbilen på det europeiske markedet da den ble lansert i Nå kommer den med ny frontdesign som er utviklet i tråd med Toyotas Keen Look - og Under Priority -designspråk. Det gir bilen en klar visuell forbindelse til andre Toyota-modeller. Den øvre grillen markeres med en Toyota-logo som har fått en fremtredende plassering i forlengelsen av panseret. Hovedlyktene kommer med en tostråle-projektor for fjern- og nærlys, selvsagt med LED-teknologi. Også retnings- og parkeringslys er integrert i denne enheten. Kontrasten mellom sort- og kromdekor gir fronten et karakteristisk utseende, forteller Terje Svalbjørg ved Funnemark i Porsgrunn. NY INFORMASJONSSKJERM I kupeen er det gjort flere oppgraderinger, blant annet er det kommet nye knapper i sølv metallic for betjening av klimaanlegg og andre funksjoner. Dessuten er instrumentene blitt tydeligere og enklere å lese. - Nye Prius + Seven er utstyrt med en ny 4,2 informasjonsskjerm som kan styres fra rattet. I tillegg til konvensjonell informasjon er også hybridsystemindikatoren og energimonitoren som finnes i alle Toyotas hybridbiler integrert i denne skjermen. En ny Eco Judge -funksjon hjelper føreren med å utnytte fullhybridsystemet maksimalt og så miljøvennlig som mulig ved å gi poeng relatert til kjørestilen, forklarer selgeren. OPPGRADERT MULTIMEDIASYSTEM Modellen har også den siste versjonen av multimediasystemet Toyota Touch 2, som har et helt nytt design med flat ramme rundt skjermen, og integrerte berøringsknapper for rask og nøyaktig betjening. - Berøringsskjermen måler 6,1 har en oppløsning på 800x480 punkter, noe som gir et klarere og skarpere bilde. Skjermen gir mulighet for å dra og bla med fingertuppene, for enklere bruk. I systemet er det integrert ryggekamera som standard, og det er dessuten klargjort for Mirror Link - det vil si at kompatible smarttelefoner kan kobles til og styres via skjermen, utdyper han. ENDA SIKRERE - Også sikkerhetsutstyret er betydelig oppgradert på den nye modellen; ved nødbremsing blinker bremselysene hurtig for å varsle de som kjører bak, og i tillegg aktiveres sidelysene slik at risikoen for påkjørsler bakfra reduseres. Kollisjonsvern-systemet (PCS) er videreutviklet med bedre bremseytelser, og sørger for maksimal hastighetsreduksjon helt fra 60 km/t. For å gjøre bilen enda mer brukervennlig, aktiveres nå bakkestarthjelpen automatisk når bilen står i bakke, sier Terje. MER KOMFORT Hjuloppheng, fjæring og demping er optimalisert for å forbedre kjøreegenskapene og gi høyere komfort. Nye lydabsorberende materialer er tatt i bruk for å dempe støyen i kupeen ytterligere og gi enda høyere komfort. Desssuten er drivverket i Prius+ Seven videreutviklet og forbedret slik at bilen nå oppfyller kravene i Euro6-normen. Nyheten har en startpris på kroner ,- og lanseres i disse dager hos Funnemark i Porsgrunn, Notodden og Seljord, avslutter Terje Svalbjørg. NYTT DESIGN: Prius+ Seven var den første 7-seters fullhybridbilen på det europeiske markedet da den ble lansert i Nå kommer den med ny frontdesign som gir bilen en klar visuell forbindelse til andre Toyota-modeller. OPPGRADERT: Prius + Seven har den siste versjonen av multimediasystemet Toyota Touch 2, som har et helt nytt design med flat ramme rundt skjermen, og integrerte berøringsknapper for rask og nøyaktig betjening.

15 Årgang 18 - nr 2 15 SPAR ,- Auris Hybrid Nå med vinterhjul på alu felg og kampanjerabatt Active+ har utstyr som: 16 aluminiumsfelger Automatgir DAB+ digitalradio Cruise control Sportsseter Navigasjon Mørke ruter Skinntrukket dashbord Ryggekamera Multimediaskjerm Auris Hybrid Active+ 5 dørs KAMPANJEPRIS Nå kun kr ,- Privatleasing kun kr 1.890,- pr mnd* Auris Hybrid Active+ Stasjonsvogn KAMPANJEPRIS Nå kun kr ,- Privatleasing kun kr 1.990,- pr mnd* * Leien er basert på 3 års leie/50.000km, 1,95 % fast rente og en forskuddsleie på Kr I tillegg kommer termingebyr med Kr 119,- og etableringsgebyr med Kr Alle beløp er inkl mva. Total leiekostnad for 3 år er Kr Fri service er inkludert. Forbruk blandet kjøring og utslipp CO2: fra 0,36 l/mil, fra 84 g/km. Petit Grafi sk AS Hokksund Telefon: Kongsberg Telefon: Larvik Telefon: Notodden Telefon: Porsgrunn Telefon: Seljord Telefon:

16 16 Telemark 4. februar 2015 Sporty Bil NYE I20 LØFTER HYUNDAI Med introduksjonen av nye Hyundai i20 har Sporty Bil fått en «flying start» på det nye året. Etter et bra 2014, der Sporty Bil endte på en en flott tredjeplass på listen over de mestselgende Hyundai-forhandlerne i Norge, fortsetter oppturen har startet enormt bra for vår del, med introduksjonen av den nye Hyundai i20. En drøy måned etter at vi fikk bilen i butikk så har vi solgt hele 20 biler. Vi ser positivt på det nye året og gleder oss til nyhetene som kommer, sier Morten Straume. «EI LITA PERLE» Salgssjefen forteller om svært begeistrede tilbakemeldinger fra kunder som har prøvekjørt den nye modellen. - Folk skryter når de kommer tilbake fra tur, flere har til og med sagt at det er den beste småbilen de har kjørt. Kjøreegenskaper, støydemping, plass - utnyttelse, gode seter og en gjennomført høy kvalitetsfølelse, er stikkord som jevnlig trekkes fram. Nye i20 er blitt kalt «ei lita perle», og det er en karakteristikk vi er veldig enige i. Det er skikkelig moro at folk liker bilen, understreker han. MODERNE DESIGN For dem som enda ikke har stiftet bekjentskap med nyheten så kan det sies at den har blitt vesentlig oppgradert, med et lett gjenkjennelig og svært moderne ytre. - Nye i20 har fått Hyundais velkjente «Fluidic Sculpture 2.0»-design med karakteristiske, buede linjer og markante lykter med LED-lys både foran og bak. Dessuten kommer den med ytre detaljer i kontrasterende farger, og et valgfritt glasstak som gjør at kupeen føles ekstra lys og romslig, forteller han. STOR SMÅBIL Modellen er også blitt større enn forgjengeren. De utvendige målene er rett i overkant av fire meter, og akselavstanden har økt til drøye 2,5 meter. - Det har gitt mer plass i kupé og bagasjerom, og bidrar til at nyheten befester sin plass helt i klassetoppen når det gjelder plassutnyttelse. Et bagasjerom på 326 liter er nemlig mye i dette segmentet, sier Morten. Hyundai har moderne motorer som kjører langt for pengene. INTROPAKKE Under introduksjonskampanjen, som pågår i disse dager, kan du skaffe deg en ekstra velutstyrt versjon av i20 uten pristillegg. - Velger du en Comfort-utgave får du med en utstyrspakke verdt kr ,-. Heri ligger automatisk klima - anlegg, automatisk lyskontroll, elektriske innfellbare speil, midtarmelene, regn sensor og automatisk avblending av innvendig speil. Prislappen er rett i overkant av kr ,- opplyser Straume. HJELPER ALLE HYUNDAI-KUNDER Etter at Formo Bil for noen uker siden stengte dørene, har Sporty Bil mottatt en rekke henvendelser fra bekymrede Hyundai-kunder. - De lurer på hvor de skal henvende seg når som forhandleren deres ikke lenger eksisterer, sier Jan Inge Lia. Den daglige lederen er tydelig på at de skal hjelpe alle Hyundai-kunder, uavhengig av hvor de har kjøpt bilen sin. - Vi er hele Grenlands Hyundaiforhandler, og står selvsagt til tjeneste for alle kunder. Om de har kjøpt bilen hos oss, eller andre steder, spiller ingen rolle, understreker han. MORTEN STRAUME salgssjef KENT INGE DAHL bruktbilsjef og nybilselger ANDERS HOLM ettermarkedssjef JAN ERIK NÆSET teknisk leder ROGER AMUNDSEN kundemottaker SVEIN ARNE BØE delesjef PÅL WILHELMSEN klargjører JON ANDERS WIERSDALEN mekaniker KIM OLAV FOSS mekaniker RUNE LØBERG mekaniker JAN INGE LIA daglig leder

17 Årgang 18 - nr 2 17 F

18 18 4. februar 2015 Skien Bil REKORDÅR: Odd-Ivar Gundersen og Jan-Øivind Westeng Hansen kan fornøyd konstatere at Skien Bil i fjor satte ny salgsrekord. - 34,1% markedsandel for nyttebil i Skien, er godt over kravet fra importøren vår, smiler de. SALGSVINNEREN AV NYTTEKJØRETØY I januar ble resultatene for fjoråret presentert bilbransjen. Den slår fast at Volkswagen var det mest solgte varebilmerket både i Grenland og Telemark, og at Caddy var den modellen som solgte overlegent mest. Det ble solgt totalt 726 varebiler i Grenland, og av dette kapret Volkswagen hele 32,9% markedsandel innen segmentet, noe som er et drøyt prosentpoeng opp fra rekordåret Det er stas å registrere at nesten hvert tredje nyttekjøretøy er en Volkswagen, og at Caddy er øverst på totalstatistikken både i Porsgrunn, Skien og hele Telemark fylke, sier Odd-Ivar Gundersen. NY SALGSREKORD Han forteller at det lokale bilmarkedet har vært preget av sterk konkurranse de siste årene. Mange svært gode tilbud har presset marginene, og både rentetilbud og store prisavslag har florert. - Derfor er det veldig gøy at vi som Telemarks største Volkswagen-forhandler har klart å sette ny salgsrekord innen varebilsegmentet; 34,1% markedsandel her i Skien er godt over kravet fra importøren vår, smiler han. KUNDEFOKUS Gundersen mener hovedårsaken til suksessen ligger i fokuset på gode kundeopplevelser og kundetilfredshet. - Vi jobber kontinuerlig med kundeoppfølging og kundetilfredshet, det er selve plattformen for hele organisasjonen vår. Mottoet er "God gammeldags service går aldri av moten", og alle våre medarbeidere blir målt på kundetilfredshet og får personlige tilbakemeldinger hver eneste måned. Basert på svarene som kommer inn fra kundene settes det individuelle mål for den enkelte medarbeider. Slik blir vi hele tiden enda bedre, understreker han. CADDY NR. 1 En annet viktig poeng er at Volkswagens modellprogram byr på stor grad av valgfrihet. - Vi er heldige som kan tilby våre kunder et stort utvalg bensin- og dieselmotorer, i kombinasjon med enten manuell- eller automatgir. Og de aller fleste modeller kan leveres med enten forhjulstrekk eller 4x4-system. Det betyr at vi har noe å tilby alle varebilkunder. I 2014 ble Caddy den fjerde mest solgte bilmodellen, kun slått av Golf, Auris og Leaf, forteller Gundersen. SPENNENDE ÅR Nye salgsrekorder til tross, Skien Bil hviler ikke på laurbærene blir et år der nye skritt skal tas. - Det er jo ingen hemmelighet at vi skal slås sammen med Grenland Auto, og etterhvert flytte inn i felles bygg ved Porsbanen. Går alt etter planen begynner arbeidene i desember, og bygget skal stå ferdig et år senere. I den forbindelse blir det etablert et eget nyttekjøretøysenter. Nytt av året er at jeg har blitt forfremmet til salgssjef og i den anledningen ønsker vi å styrke salgsteamet vårt med en ny medarbeider. Håpet er at en bredere stab skal utvikle oss videre!

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn Mål 1782 985 (949) 1007 (972) 529 1045 973 10,5 13,4 145 12,3 2791 4767 4882 1477 890 2047 1584 1832 1568 2083 2018 3798 1506

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen New Beetle Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 129 Bredde, mm 1 721 Høyde, mm 1 498 Akselavstand, mm 2 515 Sporvidde foran og bak, mm 1 507/1 487 Snudiameter,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

VI PRESENTERER NYE AURIS

VI PRESENTERER NYE AURIS VI PRESENTERER NYE AURIS NYE AURIS NYT Å KJØRE HYBRID Nye Auris er en designers drøm som er blitt til virkelighet. LED-kjørelys og en sporty støtfanger. Formen er kompakt og dynamisk. Linjene er elegante

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle INNHOLD NESTE SIDE DATCAR 139 JANUAR 2015 Mercedes CLA 180 Shooting Brake Audis ultimate leketøy Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle SKODA STOR

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Pr. 13.04.2016. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig

Pr. 13.04.2016. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig Pr. 13.04.2016. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig UTSTYRSVARIANTER Automat Kinetic Momentum Summum T3 152 hk bensin DRIVE-E 15 000 352 900 370 900 389 900 T4

Detaljer

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI GISLE KVERNELAND MØLLER BIL SANDNES OG JÆREN OVE TUNHEIM MØLLER BIL EGERSUND MORTEN DANIELSEN MØLLER BIL STAVANGER LISE OLSEN

Detaljer

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT?

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? 1 2 Vis at bedriften tar ansvar Firmabilene er på mange måter bedriftens ansikt utad. De blir sett av mange mennesker hver eneste dag. Derfor

Detaljer

Pr. 01.01.2016. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig

Pr. 01.01.2016. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig Pr. 01.01.2016. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig UTSTYRSVARIANTER Automat Kinetic Momentum Summum T3 152 hk bensin DRIVE-E 15 000 352 900 370 900 387 900 T4

Detaljer

Pr. 18.10.2013. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig

Pr. 18.10.2013. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig Pr. 18.10.2013. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. S=Standard, - = Ikke tilgjengelig UTSTYRSVARIANTER Automat Kinetic Momentum Summum T4 180 hk GTDI bensin (S/S) 21 000 374 200 389 200 404 200

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI SKODA OCTAVIA MEST SOLGTE BIL! SNART KLART FOR EL-BIL

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet.

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet. 15:38 SENTRAL MARKEDSFØRING Side 1 Produktkampanjer IMAP08 Q1 1.8i, 1.8t og 1.9 TiD Dieselsalget i Norge har vist en kraftig økning det siste året. Vi fortsetter å kommunisere vår dieselrange med størst

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 1-14. januar 2015. Telemark SPORTY BIL PÅ SALGSTOPPEN! N-BOKS SLASH - NY MIKROBIL FRA HONDA

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 1-14. januar 2015. Telemark SPORTY BIL PÅ SALGSTOPPEN! N-BOKS SLASH - NY MIKROBIL FRA HONDA TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 1-14. januar 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 SPORTY BIL PÅ SALGSTOPPEN! NYTT VOLVO-SENTER I SKIEN KIAS NYE STORSTUE I GRENLAND N-BOKS

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Sharan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 634 Bredde, mm 1 810 Høyde med takreling, mm 1 762 Akselavstand, mm 2 835 Sporvidde foran og bak, mm 1 530/1

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

Bruktpriser og statsbudsjettet

Bruktpriser og statsbudsjettet Bruktpriser og statsbudsjettet Forutsigbarhet eller politisk hasard? Bilkonferanse 18. november 2014 Eilert Molstad DNB Finans eilert.molstad@dnb.no Politiske signaler Grønne skatter (bilavgifter, bompenger)

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 PEUGEOT 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2013 O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

Den nye Volkswagen Caddy

Den nye Volkswagen Caddy Nyttekjøretøy Den nye Volkswagen Caddy Tekniske data modellår 2012 per juni 2011 Forbruk og CO 2 -utslipp Med manuell girkasse, drivstofforbruk (l/mil) og CO 2 -utslipp ved blandet kjøring (g/km), tankvolum

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015. Telemark. Autostrada NYE DISCOVERY SPORT VW GOLF KNUSER KONKURRENTENE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015. Telemark. Autostrada NYE DISCOVERY SPORT VW GOLF KNUSER KONKURRENTENE TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 5 Autostrada NYE DISCOVERY SPORT INTRODUSERER AUDI Q3 MED FACELIFT KOMPLETT VERKSTEDTILBUD

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 14-2. desember 2015 Vi ønsker alle våre lesere en riktig God Jul og et riktig Godt Nyttår! 1 9 9 7-2 0 1 5 SKIEN BIL STØTTER

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer