Avisa vår. Banjo Kari på besøk på Iddebo Musikeren Frode Moltemyr

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Avisa vår. Banjo Kari på besøk på Iddebo Musikeren Frode Moltemyr"

Transkript

1 Avisa vår 4 utgave november 2013 Banjo Kari på besøk på Iddebo Musikeren Frode Moltemyr Formiddags kino fredag 25 oktober var det satt opp kinoforestillingen: optimistene alle sykehjem og bofellesskap var invitert. Initiativet kom fra dagsenteret på Solheim Musikeren Frode Moltemyr skal ha konsert på Karrestad, Iddebo, Solheim og Halden sykehjem 18 og 19 november. Konserten betales av midler fra Gunnvor Weidling Knutsens legat

2 Side 2 Halden sykehjem Vi har hyggekveld hver onsdag, klokken 18,30 i Trivselsstua i 1 etasje. Her har vi konserter, og kultur tilbud både fra lokale og eksterne musikere. Det er loddsalg hver gang og inntektene går til å drifte trivselstiltak på Halden sykehjem. Det er dyrt å leie inn musikere og vi har ikke et budsjett å drive for, kun loddpenger og evnt. Gaver. Leif Inge Tormodseter (over) Er musiker og holder konserter på mange sykehjem rundt i Norge. Noen ganger i året prøver vi å få råd til å leie inn profesjonelle musikere. Heldigvis har vi lokale krefter som stiller opp for svært beskjedne midler, her representert ved Trekkspill kameratene. Og visegruppa 1881 Tor Hveding er mye brukt og sier villig ja til å bidra med sitt trekkspill og sitt gode humør. Roy og Arild Idar

3 4 utgave november 2013 Halden sykehjem Country Comfort er også på mange av våre hyggekvelder. Da er det stor stemning med mye fin sang og musikk, gode historier og allsang. Side 3 Tirsdags trim Trim, mimregrupper, bakegruppe, mannsgruppe og bingo. Det skjer mye på sykehjemmet hver uke.

4 Solheim senter Nå nærmer det seg at prosjekt stabburet er ferdig og vi kan ta det i bruk. Pengene fra sparebank stiftelsen er brukt til siste krone, men enda mangler vi ca. kr til gulvet. Det er får komme etter hvert. Den offisielle åpningen blir mandag 16 desember da starter også julemessa som er over 2 dager. Mandag 16. og tirsdag 17. desember fra klokken Da blir det salg av fuglekasser, sopelimer, kaffe og sveler,m.m. Vi håper at riktig mange tar turen innom stabburet disse dagene. Kino tur med sykehjem og bofellesskap Fredag 25 oktober var det lagt opp til formiddags kino for pasienter i sykehjem og bofellesskap. Vi skulle se filmen Optimistene, det ble veldig vellykket. Spente pasienter, personale og frivillige møtte fram i god tid. Vi fikk en fin opplevelse filmen innfridde våre forventninger.

5 Fortsettelse neste side

6

7 Ble de litt inspirert tro?

8 Iddebo Onsdag 13. november var det fest i regi av Iddebo s venner. På programmet stod selveste Banjo Kari. Det legges til rette for trivsel og kulturelle innslag. Iddebo s venner lager fest for pasientene en gang i måneden da serveres det smørbrød og kaker og det er mye hygge og sosialt samvær. Både pasienter, pårørende og personalet koser seg.

9 Iddebo Gode opplevelser skal deles det gir utgangspunkt for gode samtaler i etterkant Det var mange fremmøtte på festen og stemningen var god da Banjo Kari stemte i med kjente og kjære melodier. Det blir både gamle svisker og revyviser når hun setter i gang.

10 Presentasjon av leder og nestleder i enhet sykehjem: Inger Lund Olsen, Enhetsleder Enhet sykehjem. Mitt navn er Inger Lund Olsen og jeg er Enhetsleder for Enhet sykehjem som består av Solheim Senter, Iddebo sykehjem, Karrestad sykehjem og eldresenter og Halden sykehjem. I enheten har vi 218 plasser og ca 212 årsverk fordelt på ca 350 ansatte. Mine nærmeste medarbeider er nestleder/ områdeleder Anniken Nilsen, fag og kvalitetsrådgiver Heidi Karlsen og trivsels og frivillighetskoordinator Lisbeth Bjerke, vi sammen ivaretar både personal, økonomi og faglig forsvarlig drift. Jeg har i tillegg ansvar for å gjennomføre overordnede retningslinjer i kommunen i tett samarbeid med kommunalsjef. Jeg har kontor på Halden sykehjem. Jeg er født og oppvokst i Halden og trives godt som leder av sykehjemmene i Halden. Jeg begynte å jobbe i kommunen for 13 års siden, først som enhetsleder for Halden Sykehjem, fra 2010 som enhetsleder for alle sykehjemmene. Jeg har bred erfaring som leder og har også jobbet i sykehus nærmere 27 år. Å være leder for sykehjemmene i Halden er en stor og viktig jobb og jeg er stolt av å ha med meg mange flotte medarbeidere med høy kompetanse og erfaring. Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du og dine nærmeste skal trives, og oppleve et godt tjenestetilbud ved våre sykehjem i Halden. Våre satsningsområder er å tilstrebe en god samhandling med dere, basert på kvalitet, omsorg og verdighet, hvor målsetningen er opplevelse av trygghet. Med vennlig hilsen Inger Lund Olsen Anniken Nilsen, nestleder Enhet sykehjem Mitt navn er Anniken Nilsen. Jeg startet i Halden kommune som hjelpepleier i 1994, utdannet meg deretter som sykepleier. Har jobbet både i hjemmesykepleien og ved Vaterland omsorgsboliger, men når jeg ble ferdig utdannet sykepleier i 1999 starter jeg på Iddebo sykehjem. Jobbet som sykepleier der et par år før jeg ble ansatt som leder for Iddebo sykehjem. Fra var jeg enhetsleder for tidligere enhet Idd. Da kommunene i 2011 omorganiserte var jeg så heldig å bli med i enhet sykehjem, som nestleder under Inger Olsen. Jeg kunne ha fokus på sykehjemsdrift og det alene. Mitt mål er at pasientene skal føle seg trygge og godt ivaretatt når de er hos oss. I mitt daglige virke jobber jeg tett opp mot de forskjellige avdelingslederne og sekretærene, jeg bistår de i de største utfordringene og har ukentlige møter med dem. Jeg har ansvaret for rapportering når det gjelder økonomi og sykefravær, samt til politiske utvalg. Jeg ønsker også at alle som er ansatt i enhet sykehjem skal føle seg sett og glede seg til å gå på jobben hver dag. Jeg har fortsatt tilholdssted på Iddebo, dvs kontor på Iddebo, hvis det er noen som ønsker å komme innom meg. Med vennlig hilsen Anniken Nilsen Områdeleder Enhet sykehjem

11 Sjefens hjørne I disse dager pågår det en omfattende bruker og medarbeiderundersøkelse i hele Enhet sykehjem. Undersøkelsen er et samarbeid mellom Høgskolen i Østfold og Enhet sykehjem. Hensikten er å beskrive hva som er viktig for deg som pasient for at du skal oppleve god kvalitet på helsetjenesten du mottar. Vårt kvalitetsarbeid kan på denne måten rettes mot der behovet er størst utfra pasienters perspektiv. De som ønsker å delta har fått utlevert et spørreskjema og de som ønsker det kan få hjelp av to medarbeidere i Enhet sykehjem, fag og kvalitetsrådgiver Heidi Karlsen og kreftkoordinator Ellen Rosseland Hansen. To dyktige medarbeidere som kan sine oppgaver. Undersøkelsen er anonym, og etter at den er gjennomført vil vi komme tilbake med resultater og forslag til forbedringer. Jeg håper derfor at dere tar dere tid til å svare selv om undersøkelsen er noe omfattende. På den måten hjelper dere oss til å bli bedre! I Enhet sykehjem ønsker vi hele tiden å være i utvikling og ha god tjeneste kvalitet til pasienter og pårørende. Et ledd i denne utviklingen er å få ansatt sykehjemsleger som arbeider full tid på sykehjemmene og som kun har sykehjemsmedisin som fagområde. Vi har nå fått god legedekning. 1. november begynte tidligere allmennlege Iwona Vegstein. Så nå har tre sykehjems leger Azad Øysahl, Anders Schönbeck og Iwona Vegstein sin jobb hos oss. I tillegg er Bent larsen tilsynslege ved Karrestad Eldresenter og sykehjem. Iwona Vegstein har hovedansvaret ved Iddebo sykehjem og Solheim Senter. Azad Øysahl og Anders Schönbeck ved Halden sykehjem. De samhandler på tvers av alle sykehjemmene i forbindelse med vaktordning, sykdom og ferie. Som følge av politiske vedtak pga dårlig økonomi har Enhet sykehjem fått krav om å redusere driften. Det vil skje ved at vår nye intermediær/korttidsavdeling skal reduseres med 10 sengeplasser. Avdelingen er i 2. etg. på Halden sykehjem. I dag er det 27 plasser der, hvorav 4-6 plasser er øremerket øyeblikkelig hjelp innleggelser. Disse plassene er opprettet i forbindelse med Samhandlingsreformen hvor byens leger kan legge inn pasienter som trenger øhj istedenfor sykehusinnleggelse. De øvrige plassene er til pasienter som utskrives fra sykehus og som trenger korttidsopphold. Totalt vil avdelingen få 17 senger fra Antall korttidsplasser er redusert. Bemanningsreduksjonen har startet. Pasienter som trenger langtidsopphold eller er i påvente av annet botilbud vil derfor få tilbud om plass på øvrige institusjoner/boliger. Iddebo sykehjem vil i hovedsak ha tilbud på langtidsplasser. Inger Lund Olsen Enhetsleder.

12 Jeg vet noe godt om deg Hvor livet ble godt å leve om alle vi traff på vår vei, smilte imot oss og hilste: Jeg vet noe godt om deg. Og ber den svake deg hjelpe, si ja og svar ikke nei. det bor noe godt i alle, og jeg tror på det beste i deg. Glem aldri den gylne losen, i hverdagens hurlumhei. Du vet noe godt om andre, de vet noe godt om deg. (Ukjent) Lån meg handa di. Lån meg handa di et lite sekund. Jeg trenger varmen fra den en stund. Lån meg blikket ditt. jeg kjenner at det gjør godt at du ser på meg. Lån meg smilet ditt. Jeg blir så glad når jeg ser det. Lån meg stemmen din. Jeg kjenner meg tryggere når du snakker til meg. Lån meg litt vennskap. Du skal få det igjen, alt sammen. Vær trygg. Lån meg litt av deg selv. Et lite rom i hjertet ditt. For vi trenger da hverandre; gjør vi ikke? (Ukjent) I tiden framover kommer jeg til å presentere ledere, leger og stab, alle får si litt om sin funksjon og presentere sin avdeling. Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi et lys i kveld. Vi tenner det for glede. Karrestad eldresenter og Karrestad sykehjem Julemesse på Karrestad er mandag 2. desember. se etter plakater.

Avisa vår. Aktivitetene starter opp

Avisa vår. Aktivitetene starter opp Avisa vår 2 utgave høst 2013 Aktivitetene starter opp Så er vi i gang med alle våre aktiviteter i hele enhet sykehjem: Bakegrupper, Mannsgruppe Vaffelgruppe, Hyggekveld Bingo, Gubbetreff, Aktivitets grupper

Detaljer

Avisa vår. Våren 2014

Avisa vår. Våren 2014 Våren 2014 Avisa vår *Oppsett og informasjon om året hytte tur *Sjefens hjørne *Iddebo aktiviteter *Oppstart av besøksvenn med hund * 5 års jubileum solheim dagsenter * informasjon om bruker undersøkelsen

Detaljer

Avisa vår. Godt Nyttår. Er det noen som har nyttårs forsetter i år tro? Jeg tenkte jeg skulle bli flinkere til å trene i 2014

Avisa vår. Godt Nyttår. Er det noen som har nyttårs forsetter i år tro? Jeg tenkte jeg skulle bli flinkere til å trene i 2014 Januar og februar2014 Året 2013 ligger bak oss. Det har vært et år med mye aktivitet i enhet sykehjem. Enhet sykehjem omfatter: Solheim senter, Iddebo sykehjem, Karrestad sykehjem, Karrestad eldresenter

Detaljer

Avisa vår. Jule messe på Karrestad. Julemesse på Halden Sykehjem. Julemesse på Solheim senter. Presantasjon av stab. Oppsummering av aktiviteter

Avisa vår. Jule messe på Karrestad. Julemesse på Halden Sykehjem. Julemesse på Solheim senter. Presantasjon av stab. Oppsummering av aktiviteter Avisa vår 4 utgave 2013 Jule messe på Karrestad Julemesse på Halden Sykehjem Julemesse på Solheim senter Presantasjon av stab Oppsummering av aktiviteter Mimrestua på sykehjemmet er flyttet Julemesse på

Detaljer

Avisa vår. Høsten 2014

Avisa vår. Høsten 2014 Høsten 2014 Avisa vår Aktivitetene er i gang på alle våre sykehjem. Ferien er over og vi forsøker å fylle dagene med meningsfullt innehold. Halden sykehjem 30 år! Sjefens hjørne Enhetsleder Inger Lund

Detaljer

FLÅHEIMEN FLÅ KOMMUNE

FLÅHEIMEN FLÅ KOMMUNE FLÅHEIMEN FLÅ KOMMUNE Velkommen til Flåheimen Vi flyttet inn i nytt sykehjem/omsorgsboliger i 2003. Her har vi plass til 25 pasienter fordelt med 10 plasser på sykehjem/ dementavdeling og 15 plasser i

Detaljer

Her skal du bo en tid fremover. Du vil møte mange nye personer, både ansatte og beboere.

Her skal du bo en tid fremover. Du vil møte mange nye personer, både ansatte og beboere. 1 Her skal du bo en tid fremover. Du vil møte mange nye personer, både ansatte og beboere. Verdal bo og helsetun er delt i 2 avdelinger, en i 1.etasje og en i 2.etasje. Hver avdeling har 3 enheter med

Detaljer

Jeg ligger bare her og gror og drikker vann og spiser jord. Her er så varmt og mørkt og vått. Her er så fredelig og godt.

Jeg ligger bare her og gror og drikker vann og spiser jord. Her er så varmt og mørkt og vått. Her er så fredelig og godt. Avisa vår Frøet Jeg ligger bare her og gror og drikker vann og spiser jord. Her er så varmt og mørkt og vått. Her er så fredelig og godt. I natt kom regnet lett på tå og banket ganske sakte på. Det hvisket

Detaljer

Velkommen til Kåtorp. Informasjonsbrosjyre til nye beboere og deres pårørende

Velkommen til Kåtorp. Informasjonsbrosjyre til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Kåtorp Informasjonsbrosjyre til nye beboere og deres pårørende Kåtorp er et bo- og aktivitetssenter med 36 beboere. I tillegg har vi en korttidsplass. Vi er en del av hjemmebasert omsorg.

Detaljer

Telefonnummer: 53 03 49 10

Telefonnummer: 53 03 49 10 Telefonnummer: 53 03 49 10 Varme og vennlighet skaper trygghet og selvstendighet! Om Aldershjemmet Soltun Aldershjem har plass til 25 beboere. Alle beboerne har enerom, fordelt på to etasjer. Vi har 8

Detaljer

Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv

Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv KULTURPROGRAM høst 2015 Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv PROGRAM FOR HØSTEN 2015 Høsten bringer med seg mange fine opplevelser, og på Nordberghjemmet

Detaljer

FJELLVOLLPOSTEN. Des. FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 16.året 2015 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 4

FJELLVOLLPOSTEN. Des. FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 16.året 2015 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 4 FJELLVOLLPOSTEN Des. FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 16.året 2015 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 4 Fjellvollposten er et informasjonshefte som kommer ut fire ganger i året. Alle ansatte, beboere, pårørende eller

Detaljer

Solfangeren. har eget sangkor. Stangeløkka barnehage. 3.årgang Nr.8 2010

Solfangeren. har eget sangkor. Stangeløkka barnehage. 3.årgang Nr.8 2010 HALDEN SYKEHJEMS INTERNAVIS FOR PASIENTER, PÅRØRENDE OG ANSATTE Solfangeren Når barn kommer på besøk til Halden sykehjem sprer de mye glede rundt seg. Denne gangen var det Stangeløkka barnehage som fylte

Detaljer

Ladegårdsgaten 65, 5033 BERGEN. Tlf: 53 03 11 00 - fax: 53 03 11 01

Ladegårdsgaten 65, 5033 BERGEN. Tlf: 53 03 11 00 - fax: 53 03 11 01 LADEGÅRDEN SYKEHJEM Ladegårdsgaten 65, 5033 BERGEN. Tlf: 53 03 11 00 - fax: 53 03 11 01 Direkte telefoner: Post 2: 53 03 11 40 Post 3: 53 03 11 60 Post 4: 53 03 11 80 Post 5: 53 03 12 00 Rosegrenden 53

Detaljer

GYLNE MÅLTIDSØYEBLIKK. Engerdal kommune. Pleie og omsorg

GYLNE MÅLTIDSØYEBLIKK. Engerdal kommune. Pleie og omsorg GYLNE MÅLTIDSØYEBLIKK Engerdal kommune Pleie og omsorg 1 Innhold Innledning Beskrivelse Meny uke 38 Bilder av middager i uke 38 Miljø bilder Inn på Tunet bilder Til slutt 2 Innledning Engerdal kommune

Detaljer

Informasjon til pasient og pårørende. ved Mandal Sykehjem

Informasjon til pasient og pårørende. ved Mandal Sykehjem Informasjon til pasient og pårørende ved Mandal Sykehjem Velkommen Vi ønsker deg velkommen til Mandal sykehjem, og håper du vil trives her. Sykehjemmets hovedmålsetting er å gi tilpasset tilbud, når det

Detaljer

Framdriftsplan første prosjektår ( viser til søknad av 31 03 2004 )

Framdriftsplan første prosjektår ( viser til søknad av 31 03 2004 ) Oppstart: Figur 1: rådmann Rune Opstad, Lena Røsæg Olsen, Ragnvald Storvoll, Eli Margrethe Antonsen og Bente Ervik Vi hadde oppstart av prosjektet 1.november 2004. Dette var 3 mnd etter planlagt oppstart.

Detaljer

Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv. Kulturprogram

Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv. Kulturprogram Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv Kulturprogram høsten 2013 Dine behov, felles kunnskap, ditt gode liv Program for høsten 2013 Her på Nordberghjemmet har vi mye å se frem til denne høsten. Vi

Detaljer

Hovedutvalg for helse og omsorg

Hovedutvalg for helse og omsorg Halden kommune Møteprotokoll Utvalg: Møtested: Hovedutvalg for helse og omsorg Solheim Senter Dato: 14.06.2011 Tidspunkt: 18:00 Følgende faste medlemmer møtte: Navn Funksjon Representerer Gerd Berit Odberg

Detaljer

Årsmelding for Aremark frivilligsentral, styreåret 2011

Årsmelding for Aremark frivilligsentral, styreåret 2011 Årsmelding for Aremark frivilligsentral, styreåret 2011 Styrets sammensetning 2011 Leder: Tore Johansen (representant for kommunestyret). Personlig vara: Gunnar Ulsrød Nestleder: Marte Espelund Styremedlem:

Detaljer

Nyhetsbrev for oktober Nyhetsbrevene kommer hver måned og viser med bilde og tekst hva vi har drevet med på Sofienberghjemmet måned for måned.

Nyhetsbrev for oktober Nyhetsbrevene kommer hver måned og viser med bilde og tekst hva vi har drevet med på Sofienberghjemmet måned for måned. Nyhetsbrev for oktober Nyhetsbrevene kommer hver måned og viser med bilde og tekst hva vi har drevet med på Sofienberghjemmet måned for måned. Årets andre høstmåned har kommet og gått med mildvær og vakre

Detaljer

KULTUR-HELSE / SPASERSTOKKEN MAI AUGUST 2015

KULTUR-HELSE / SPASERSTOKKEN MAI AUGUST 2015 KULTUR-HELSE / SPASERSTOKKEN MAI AUGUST 2015 NB : Pub/dans Kick-Off Rekruttering av frivillige! Seniortur til Sverige Sommerdans på torget Håper å se mange av dere på kulturtiltakene i Nedre Eiker! KULTUR-HELSE

Detaljer

Nyhetsbrev for helsearbeiderfag

Nyhetsbrev for helsearbeiderfag Nyhetsbrev for helsearbeiderfag Helsefagarbeider på nattevakt s. 2 Hverdag med turnus s. 4 En smak på yrkeslivet s. 6 God lønnsutvikling for helsefagarbeidere s. 8 IS-1896 02/2011 Helsefagarbeider på nattevakt

Detaljer

Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv. Kulturprogram

Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv. Kulturprogram Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv Kulturprogram høst 2014 Dine behov, felles kunnskap, ditt gode liv Kulturprogram for høsten 2014 Etter en lang og varm sommer med mange aktiviteter i hagen,

Detaljer

Korpsnytt. Januar, Februar og Mars 2014. «Ingen kan legge noen annen grunnvoll enn den som er lagt, Jesus Kristus.» 1. Kor. 3,11

Korpsnytt. Januar, Februar og Mars 2014. «Ingen kan legge noen annen grunnvoll enn den som er lagt, Jesus Kristus.» 1. Kor. 3,11 Korpsnytt Januar, Februar og Mars 2014 «Ingen kan legge noen annen grunnvoll enn den som er lagt, Jesus Kristus.» 1. Kor. 3,11 Korpslederen har ordet.. Det er kun en måned siden jeg skrev noen refleksjoner

Detaljer

Årvoll. Kurs og tilbud for fjerde trinn høsten 2015!

Årvoll. Kurs og tilbud for fjerde trinn høsten 2015! Kurs og tilbud for fjerde trinn høsten 2015! Velkommen til fjerde trinn på Aktivitetsskolen Årvoll! Hei til både barn og foresatte! Sammen med de andre voksne på AKS har vi laget, noe som vi tror blir

Detaljer

Høringsuttalelse til Tjenestestruktur 2014 Aure kommune.

Høringsuttalelse til Tjenestestruktur 2014 Aure kommune. Høringsuttalelse til Tjenestestruktur 2014 Aure kommune. Det er i sammenheng med høring hensiktsmessig å belyse noen momenter vedrørende ombygging av Tustna Sjukeheim til omsorgssenter og kjøkkentjenestens

Detaljer

Program Fadderuken 2013

Program Fadderuken 2013 Program Fadderuken 2013 Vi i NSF student lokallag Oslo er en stor gjeng med engasjerte sykepleierstudenter som jobber for å spre kunnskap om utdanningen vår. Vi arrangerer quizkvelder, masterclass, fagdag

Detaljer

Kultur- og aktivitetsprogram JUNI 2016. Uke 22. fra onsdag 1. til fredag 3.juni

Kultur- og aktivitetsprogram JUNI 2016. Uke 22. fra onsdag 1. til fredag 3.juni Kultur- og aktivitetsprogram For Nordraaksvei bo- og behandlingssenter JUNI 2016 Uke 22. fra onsdag 1. til fredag 3.juni Onsdag 1. Torsdag 2. Lesestund med leseombud Lis Weber kl.11. til 11.45 i «peisestua»

Detaljer

Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv. Kulturprogram

Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv. Kulturprogram Dine behov - felles kunnskap - ditt gode liv Kulturprogram vår 2014 Dine behov, felles kunnskap, ditt gode liv Program for VINTER/VÅR 2014 Her på Nordberghjemmet har vi mye å glede oss til i tiden fremover

Detaljer

Leder. I forbifarten. Neste gang jeg skriver til dere håper jeg at våren er kommet for fullt her i Spania!

Leder. I forbifarten. Neste gang jeg skriver til dere håper jeg at våren er kommet for fullt her i Spania! Leder Endelig er Under palmen tilbake! Takket være en entusiastisk kontorsjef, og etter en pause på nesten 2 år, er vi nå i gang igjen med vår lille internavis her på Fundación Betanien. Dette er første

Detaljer

Velkommen til +Huset

Velkommen til +Huset Velkommen til +Huset Velkommen til +Huset Den offisielle åpningen av +Huset 3. september 2015 representerte en milepæl for mange seniorer i Fredrikstad. Med eldrerådet i spissen har et eldres hus vært

Detaljer

Velkommen til Gjerpen sykehjem og bokollektiv

Velkommen til Gjerpen sykehjem og bokollektiv Velkommen til Gjerpen sykehjem og bokollektiv SANG TIL SYKEHJEMMET Til sykehjemmet min tanke går. Min kone kom der en gang i vår. Vi har holdt sammen i strid og gammen i mange år. Når jeg dit reiser og

Detaljer

Kjære Nytt Liv faddere og støttespillere!

Kjære Nytt Liv faddere og støttespillere! Kjære Nytt Liv faddere og støttespillere! Da var det klart for nyhetsbrevet for Juni. Også denne måneden er det mange ting som har skjedd. Her blir det aldri kjedelig «A» og «R». Jeg fikk telefon fra ex

Detaljer

Arbeidsplan for Gullhår Januar -16

Arbeidsplan for Gullhår Januar -16 Arbeidsplan for Gullhår Januar -16 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 4/1 5/1 6/1 7/1 8/1 Vi feirer Angelika 2 år. Fiskegrateng m/ grønsaker. grupper Tur med Askeladden. Vi feirer Olav 2 år. 11/1 12/1

Detaljer

Velkommen til korttidsavdelingen Storetveit Sykehjem

Velkommen til korttidsavdelingen Storetveit Sykehjem Velkommen til korttidsavdelingen Storetveit Sykehjem Kirkeveien 29 5072 Bergen Velkommen til Storetveit sykehjem. Vårt motto er Kvalitet og trivsel! Driftsgrunnlag; Storetveit sykehjem skal drive etter

Detaljer

Medarbeiderundersøkelse - innledning

Medarbeiderundersøkelse - innledning Medarbeiderundersøkelse - innledning 1. Hensikten med undersøkelsen er å kartlegge medarbeidertilfredshet både i den enkelte avdeling og for kommunen som helhet. Informasjonen vil være et viktig grunnlag

Detaljer

FJELLVOLLPOSTEN. Feb. FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 17.året 2016 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 1

FJELLVOLLPOSTEN. Feb. FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 17.året 2016 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 1 FJELLVOLLPOSTEN Feb. FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 17.året 2016 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 1 Fjellvollposten er et informasjonshefte som kommer ut fire ganger i året. Alle ansatte, beboere, pårørende eller

Detaljer

Velkommen til Kroken sykehjem

Velkommen til Kroken sykehjem Velkommen til Kroken sykehjem Et godt sted å være mye å lære Foto: Toril Bülow Mobakken Informasjonsfolder til pasienter og pårørende Oppdatert november 2007 1 VELKOMMEN TIL KROKEN SYKEHJEM Hensikten med

Detaljer

Nyhetsbrevene kommer i hvert månedsskifte og viser med bilde og tekst litt av hva vi har drevet med på Sofienbergsenteret måned for måned.

Nyhetsbrevene kommer i hvert månedsskifte og viser med bilde og tekst litt av hva vi har drevet med på Sofienbergsenteret måned for måned. Nyhetsbrev for juli Nyhetsbrevene kommer i hvert månedsskifte og viser med bilde og tekst litt av hva vi har drevet med på Sofienbergsenteret måned for måned. Tur til Finnerud 4.juli dro vi på tur til

Detaljer

Solfangeren. Årets juletrefest

Solfangeren. Årets juletrefest Solfangeren HALDEN SYKEHJEMS INTERNAVIS FOR PASIENTER, PÅRØRENDE OG ANSATTE 3.årgang Nr.1 2010 Årets juletrefest 4.januar møttes ansatte og frivillige med familie på Normisjonen til juletrefest. 80 påmeldte,

Detaljer

Sertifiseringsordningen Livsgledesykehjem eies og driftes av stiftelsen «Livsglede for eldre»

Sertifiseringsordningen Livsgledesykehjem eies og driftes av stiftelsen «Livsglede for eldre» LIVSGLEDESYKEHJEM Livsgledesykehjem I stortingsmelding 29 (2012-2013), Morgendagens omsorg, omtales Livsgledesykehjem. Livsgledesykehjem presenteres som et nasjonalt tilbud til landets kommuner. Sertifiseringsordningen

Detaljer

Velkommen til ULSET SYKEHJEM. Informasjonsbrosjyre for beboere og pårørende

Velkommen til ULSET SYKEHJEM. Informasjonsbrosjyre for beboere og pårørende Velkommen til ULSET SYKEHJEM Informasjonsbrosjyre for beboere og pårørende Hjertelig velkommen til oss! Vi ønsker deg og dine pårørende hjertelig velkommen til Ulset sykehjem. Vi ønsker å gjøre vårt beste

Detaljer

Bruk av Ø-hjelpsenger sett med fastlegens øyne

Bruk av Ø-hjelpsenger sett med fastlegens øyne Bruk av Ø-hjelpsenger sett med fastlegens øyne Kommunale øhj senger Resultat av samhandlingsreformen Kommuner får finansiell støtte til øhj plasser, men må medfinansiere sykehusinnleggelser Delavtale 4

Detaljer

Eier Trondheim Røde Kors eier Saupstad Frivilligsentral. Trondheim Røde Kors overtok eierskap 1. mai 2008 fra Trondheim kommune.

Eier Trondheim Røde Kors eier Saupstad Frivilligsentral. Trondheim Røde Kors overtok eierskap 1. mai 2008 fra Trondheim kommune. ÅRSBERETNING 2008 Eier Trondheim Røde Kors eier Saupstad Frivilligsentral. Trondheim Røde Kors overtok eierskap 1. mai 2008 fra Trondheim kommune. Årsmøtet Årsmøtet ble avholdt 29. april 2008 i henhold

Detaljer

RENNEBU HELSESENTER INFORMASJONSHEFTE TIL PASIENT OG PÅRØRENDE

RENNEBU HELSESENTER INFORMASJONSHEFTE TIL PASIENT OG PÅRØRENDE RENNEBU HELSESENTER INFORMASJONSHEFTE TIL PASIENT OG PÅRØRENDE 1 INNHOLD Velkommen s.3 Generelt om Rennebu Helsesenter s.4 Bemanning og kompetanse s.5 Sykepleiere og helsefagarbeidere s.5 Assistenter s.5

Detaljer

Periodeplan for Valseverket ved Valheim barnehage

Periodeplan for Valseverket ved Valheim barnehage Periodeplan for Valseverket ved Valheim barnehage «Innledning» Godt Nyttår til dere alle sammen! Nå ser vi frem til et 2015 med godt samvær, lærerike opplevelser og spennende utfordringer på Valseverket.

Detaljer

Hvordan bruke de ulike metodene til å finne riktig miljøbehandling for den enkelte pasient.

Hvordan bruke de ulike metodene til å finne riktig miljøbehandling for den enkelte pasient. Hvordan bruke de ulike metodene til å finne riktig miljøbehandling for den enkelte pasient. Erfaringer fra skjermet enhet på Tasta sykehjem i Stavanger v/ingebjørg Jordbrekk avd.spl. Tasta sykehjem Privat

Detaljer

FJELLVOLLPOSTEN. Des. FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 14.året 2012 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 4

FJELLVOLLPOSTEN. Des. FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 14.året 2012 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 4 FJELLVOLLPOSTEN Des. FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 14.året 2012 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 4 Fjellvollposten er et informasjonshefte som kommer ut fire ganger i året. Alle ansatte, beboere, pårørende eller

Detaljer

Grønnposten DESEMBER 2015

Grønnposten DESEMBER 2015 Grønnposten DESEMBER 2015 MÅNEDEN SOM HAR GÅTT: I november fikk vi besøk av NORO viruset, det var mange som lå nede for telling i flere dager. Nå håper vi at både store og små holder oss friske til jul

Detaljer

8. Mai 2012 Personalsjef: Marit Halvorsen Hammerfest kommune

8. Mai 2012 Personalsjef: Marit Halvorsen Hammerfest kommune Inkluderende og kreativ ledelse i helseog omsorgstjenesten 8. Mai 2012 Personalsjef: Marit Halvorsen Hammerfest kommune Litt om meg selv: Gift, to barn og to hunder Høyskolekandidatstudiet BI Sykepleierutdanning

Detaljer

Husk: Mandag 1. april er barnehagen stengt da det er 2. påskedag

Husk: Mandag 1. april er barnehagen stengt da det er 2. påskedag MÅNEDSPLAN FOR SOLBLOM Mars 2013 9 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1. 10 Mandag 4. Tirsdag 5. opplegg Onsdag 6. hele uka Torsdag 7. Fredag 8. Frist for påmelding til påskeferien 11 Mandag 11. Teaterforestilling

Detaljer

Vennatunet PROGRAM HØSTEN. Vennatunet tlf.: 91 33 72 30

Vennatunet PROGRAM HØSTEN. Vennatunet tlf.: 91 33 72 30 Vennatunet PROGRAM HØSTEN 2015 Vennatunet tlf.: 91 33 72 30 DAG DATO HVA SKJER I SEPTEMBER KL HVOR Onsdag 02.09 Gågruppe i nærmiljøet Allsang og trekkspill m/ John Lerånn Filmkveld Vi viser filmen Sang

Detaljer

Periodeplan For Solstrålen

Periodeplan For Solstrålen Periodeplan For Solstrålen September- november 2012 Innledning Vi ønsker både gamle og nye barn og foreldre/foresatte velkommen til et nytt barnehageår her på Solstrålen. Lea Neema, Christian og Kristian

Detaljer

Velkommen til. Kalfaret sykehjem

Velkommen til. Kalfaret sykehjem Velkommen til Kalfaret sykehjem Administrasjon: tlf.:55562260 Fax:55562251 Boenhet 1: tlf.55562268 Boenhet 3: tlf. 55562270 Boenhet 2: tlf.55562269 Boenhet 4 : tlf. 55562271 Adresse: Kalfarveien 20, 5018

Detaljer

Månedsbrev for Marikåpene januar 2014

Månedsbrev for Marikåpene januar 2014 Månedsbrev for Marikåpene januar 2014 Jeg heter januar og jeg er svært til kar, og kommer jeg så må du ikke gå med nesa bar. Men gaver kan jeg gi hvis du vil stå på ski så strør jeg snø på vei og sti -

Detaljer

Serviceerklæring. Sykehjem

Serviceerklæring. Sykehjem Serviceerklæring Sykehjem Har du behov for opphold på sykehjem? Langtidsopphold kan tildeles den som har varig behov for annen oppfølging og bistand enn det som kan gis i eget hjem. Andre hjelpetiltak

Detaljer

Årsmelding. Nordre Land 2013.

Årsmelding. Nordre Land 2013. Årsmelding Nordre Land 2013. Styret: Styret har i året 2013 bestått av følgende personer. Leder Nestleder Sekretær Kasserer Tine Solberg Kjell Rønningen Lene Haugerud Ida Charlotte Sveen Therese Vinjarengen

Detaljer

Storetveit Sykehjem. Halvannenlinjetjeneste i Bergen. Spesialisert behandlingsavdeling, Storetveit sykehjem. Jo Kåre Herfjord/ Marit Stordal Bakken

Storetveit Sykehjem. Halvannenlinjetjeneste i Bergen. Spesialisert behandlingsavdeling, Storetveit sykehjem. Jo Kåre Herfjord/ Marit Stordal Bakken Velkommen til Spesialisert Behandlings Avdeling Storetveit Sykehjem Halvannenlinjetjeneste i Bergen Spesialisert behandlingsavdeling, Storetveit sykehjem Spesialisert behandlingsavdeling, Storetveit sykehjem

Detaljer

HALVÅRSPLAN KASPER VINTER/VÅR 2011

HALVÅRSPLAN KASPER VINTER/VÅR 2011 HALVÅRSPLAN KASPER VINTER/VÅR 2011 ÅRETS FOKUS; SPRÅK OG SOSIAL KOMPETANSE (hentet fra barnehagens årsplan) Årets fokus i hele barnehagen er språk og sosial kompetanse. Vi ønsker at barna skal få varierte

Detaljer

PROSJEKTDIREKTIV. Planlagt startdato 01.01.13 Planlagt sluttdato 31.12.13. Utfylt av Elisabet Baade-Mathiesen, Lise W. Storhaug Dato 16.05.

PROSJEKTDIREKTIV. Planlagt startdato 01.01.13 Planlagt sluttdato 31.12.13. Utfylt av Elisabet Baade-Mathiesen, Lise W. Storhaug Dato 16.05. PROSJEKTDIREKTIV for Rygge, Råde, Våler og Moss kommune Prosjektnavn Klinisk blikk Planlagt startdato 01.01.13 Planlagt sluttdato 31.12.13 Oppdragsgiver Prosjekteier Rygge, Råde, Våler og Moss kommune

Detaljer

Rossvolltunet PROGRAM HØSTEN. Hjemmetjenesten tlf.: 72 86 73 62

Rossvolltunet PROGRAM HØSTEN. Hjemmetjenesten tlf.: 72 86 73 62 Rossvolltunet PROGRAM HØSTEN 2015 Hjemmetjenesten tlf.: 72 86 73 62 DAG DATO HVA SKJER I AUGUST KL HVOR Onsdag 19.08 Andakt 11.00 Kapellet Rvh Tirsdag 25.08 Hyggestund på Rossvolltunet Jørgen Aunan synger

Detaljer

Årsplan for Trollebo Høsten 2014/ våren 2015

Årsplan for Trollebo Høsten 2014/ våren 2015 Årsplan for Trollebo Høsten 2014/ våren 2015 Velkommen til høsten og våren på Trollebo Vi er godt i gang med et nytt barnehageår på Trollebo. For noen av dere er det deres første møte med Sørholtet barnehage.

Detaljer

Hovedutvalg for helse, omsorg og sosiale tjenester. Formannskapssalen, Halden rådhus

Hovedutvalg for helse, omsorg og sosiale tjenester. Formannskapssalen, Halden rådhus Halden kommune Utvalg: Møtested: Dato: 18.04.2013 Tidspunkt: 18:00 Hovedutvalg for helse, omsorg og sosiale tjenester Formannskapssalen, Halden rådhus Følgende faste medlemmer møtte: Navn Funksjon Representerer

Detaljer

AMETYSTPOST FOR OKTOBER 2013.

AMETYSTPOST FOR OKTOBER 2013. AMETYSTPOST FOR OKTOBER 2013. Barnegruppen: Barnegruppen har blitt en fin og sammensveiset. De leker mye med duplo, lager togbane, spiller spillet observasjonspillet «vildkatten», rollelek inne på bokrommet.

Detaljer

Solfangeren. Sykehjemmets hytteparadis. Flere bilder på side 2 og 3. 3.årgang Nr.6 2010

Solfangeren. Sykehjemmets hytteparadis. Flere bilder på side 2 og 3. 3.årgang Nr.6 2010 HALDEN SYKEHJEMS INTERNAVIS FOR PASIENTER, PÅRØRENDE OG ANSATTE 3.årgang Nr.6 2010 Solfangeren Sykehjemmets hytteparadis På hytta Hvitensten i Torpedalen har pasientene i år kunnet tilbringe noen deilige

Detaljer

KASPER HALVÅRSPLAN HØST/VINTER 2010

KASPER HALVÅRSPLAN HØST/VINTER 2010 KASPER HALVÅRSPLAN HØST/VINTER 2010 Presentasjon av Kasper: Avdelingen består av 13 barn og 3 voksne. Barna på Kasper, 9 jenter og 4 gutter; Ei jente født i 05 6 jenter født i 06 3 gutter og 2 jenter født

Detaljer

INTRAVENØSE SYKEHJEM. Fra tanke til handling. STHF: Lisbeth Østby 25.09.2009

INTRAVENØSE SYKEHJEM. Fra tanke til handling. STHF: Lisbeth Østby 25.09.2009 INTRAVENØSE SYKEHJEM Fra tanke til handling 25.09.2009 STHF: Lisbeth Østby Utfordringen ligger ikke i å se det ingen ser, men å tenke det ingen har tenkt om det alle ser. Schopenhauer FILM Fra tanke til

Detaljer

Vågan Nordland. Gjestefløya. Bakgrunn. Vågan kommune. Forts. bakgrunn. Samarbeidspartnere 27.03.2012. Lindrende enhet i Vågan kommune

Vågan Nordland. Gjestefløya. Bakgrunn. Vågan kommune. Forts. bakgrunn. Samarbeidspartnere 27.03.2012. Lindrende enhet i Vågan kommune Vågan Nordland Svolvær Lindrende enhet i Vågan kommune Svolvær 27.mars 2012 Anita B. Brendeford Vågan kommune Digermulen Bakgrunn Vågan kommune ca 9 500 innbyggere 75 km til lokalsykehuset. Sentrale føringer-

Detaljer

MÅNEDSBREV FOR MARIKÅPENE DESEMBER

MÅNEDSBREV FOR MARIKÅPENE DESEMBER MÅNEDSBREV FOR MARIKÅPENE DESEMBER Desember-sangen: (mel: O jul med din glede) Når dagen er mørkest, så vet vi en sang, vi hilser den alle velkommen, som barna har ønsket så mangen en gang titusener ganger

Detaljer

De 6 S ene. Prosjekt for Lindrende enhet, Helsehuset for Halden og Aremark 25.09. 2015 Marita Johansen og Ellen Rosseland Hansen. Hvem er personen?

De 6 S ene. Prosjekt for Lindrende enhet, Helsehuset for Halden og Aremark 25.09. 2015 Marita Johansen og Ellen Rosseland Hansen. Hvem er personen? De 6 S ene Prosjekt for Lindrende enhet, Helsehuset for Halden og Aremark 25.09. 2015 Marita Johansen og Ellen Rosseland Hansen Hvem er personen? Selvbestemmelse Sammenheng Sosiale relasjoner Strategier

Detaljer

GRØNNPOSTEN FEBRUAR 2015

GRØNNPOSTEN FEBRUAR 2015 GRØNNPOSTEN FEBRUAR 2015 MÅNEDEN SOM HAR GÅTT: Januar har vært en fin og rolig måned på Grønn. Vi har hatt god tid til lek, og vi hadde turer i nærmiljøet og utelek «hjemme» i barnehagen. Gode dager! Vi

Detaljer

Rapport 2012 Den kulturelle spaserstokken, Tjøme kommune Den kulturelle spaserstokken (Dkss)

Rapport 2012 Den kulturelle spaserstokken, Tjøme kommune Den kulturelle spaserstokken (Dkss) Rapport 2012 Den kulturelle spaserstokken, Tjøme kommune Den kulturelle spaserstokken (Dkss) Tjøme mottok fra kulturdepartementet NOK 25 000,- til aktiviteter til den kulturelle spaserstokken for 2012.

Detaljer

KULTUR-HELSE / SPASERSTOKKEN JANUAR APRIL 2015

KULTUR-HELSE / SPASERSTOKKEN JANUAR APRIL 2015 KULTUR-HELSE / SPASERSTOKKEN JANUAR APRIL 2015 KULTUR-HELSE / SPASERSTOKKEN JANUAR 2015 JANUAR Tirsdag 6. kl. 1130 Bråtavn 16 Kaffetreffen og allsang Torsdag 8. kl. 1100- Solberglia Marita Moen allsangskonsert

Detaljer

Medlemsmøte. Mandag 20. januar kl. 1830 på Heimen Dagsorden:

Medlemsmøte. Mandag 20. januar kl. 1830 på Heimen Dagsorden: 25. årgang Januar 2014 Medlemsmøte Mandag 20. januar kl. 1830 på Heimen Dagsorden: 1. Opprop 2. Lions Etiske Norm 3. Opptak av to nye medlemer 4. Aktuelle saker 5. Eventuelt Sosialt samvær m med orientering

Detaljer

Nyhetsbrev for mai Nyhetsbrevene kommer hvert månedsskifte og viser med bilde og teks

Nyhetsbrev for mai Nyhetsbrevene kommer hvert månedsskifte og viser med bilde og teks Nyhetsbrev for mai Nyhetsbrevene kommer hvert månedsskifte og viser med bilde og tekst litt av hva vi har drevet med på Sofienbergsenteret måned for måned. «Kom mai du skjønne milde» synger vi på Sofienberghjemmet,

Detaljer

Nyhetsbrev for august

Nyhetsbrev for august Nyhetsbrev for august Nyhetsbrevene kommer i hvert månedsskifte og viser med bilde og tekst litt av hva vi har drevet med på Sofienbergsenteret måned for måned. Den siste sommermåneden på Sofienbergsenteret

Detaljer

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK

PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK PEDAGOGISK TILBAKEBLIKK BRYNJÅ APRIL 2014 Hei alle sammen! Takk til alle som deltok på påskefrokosten. Både små og store setter stor pris på at dere tar dere tid til å spise sammen med oss. April har vært

Detaljer

Eksistensielle samtaler - hvem, hva, når? v/olga Tvedt prest/rådgiver Kirkens Bymisjon Oslo

Eksistensielle samtaler - hvem, hva, når? v/olga Tvedt prest/rådgiver Kirkens Bymisjon Oslo Eksistensielle samtaler - hvem, hva, når? v/olga Tvedt prest/rådgiver Kirkens Bymisjon Oslo Rett til tros- og livssynsutøvelse: Rundskriv fra Helse- og omsorgsdepartementet, desember 2009: HOD ønsker med

Detaljer

TIL DEG. som snart utskrives fra sykehus til Larvik kommune

TIL DEG. som snart utskrives fra sykehus til Larvik kommune 12 TIL DEG som snart utskrives fra sykehus til Larvik kommune Kjære pasient Ditt opphold her på sykehuset er snart over, og det er dermed tid for utskrivning. I den forbindelse har du kanskje spørsmål

Detaljer

Lill- Karin Aanes. Daglig leder i Stiftelsen Termik Sykepleier med videreutdanning i palliativ omsorg. 18. september 2012

Lill- Karin Aanes. Daglig leder i Stiftelsen Termik Sykepleier med videreutdanning i palliativ omsorg. 18. september 2012 Lill- Karin Aanes Daglig leder i Stiftelsen Termik Sykepleier med videreutdanning i palliativ omsorg Åpen dør Villige hender Varme hjerter Formål: Å bruke frivillige til avlasting og støtte for alvorlig

Detaljer

PÅRØRENDESKOLEN ETTERSTADGATA 10 0658 OSLO PÅRØRENDESKOLEN I OSLO RESPEKT RETTFERDIGHET OMSORG

PÅRØRENDESKOLEN ETTERSTADGATA 10 0658 OSLO PÅRØRENDESKOLEN I OSLO RESPEKT RETTFERDIGHET OMSORG PÅRØRENDESKOLEN I OSLO ETTERSTADGATA 10 : 0658 OSLO PÅRØRENDESKOLEN Program HØST2009 RESPEKT RETTFERDIGHET OMSORG Kurs- kontakt og rådgivningssenter for pårørende til personer med demens. Tilbud til personer

Detaljer

Avdeling Helse. Telefonliste for avdeling Helse: Informasjon 9. november 2015. Helsesjef Øyvind Lovald. Pleie og omsorgsleder Merete Borgeraas

Avdeling Helse. Telefonliste for avdeling Helse: Informasjon 9. november 2015. Helsesjef Øyvind Lovald. Pleie og omsorgsleder Merete Borgeraas Telefonliste for avdeling Helse: Navn: Helsesjef Øyvind Lovald Pleie og omsorgsleder Merete Borgeraas Telefon: 35 94 25 71 35 94 25 73 eller 917 95 209 Kontor avd. for Helse 35 94 25 72 Siljan sykehjem

Detaljer

Prosjekt bedre matomsorg

Prosjekt bedre matomsorg GOD MATOMSORG RETNINGSLINJER FOR MATOMSORGEN VED ØRNES SYKEHJEM 2016 Foto: Connie Slettan Olsen Prosjekt bedre matomsorg Ørnes sykehjem fikk tildelt kr. 25.000 i midler i 2015 fra Utviklingssenter for

Detaljer

FJELLVOLLPOSTEN. Mars FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 15.året 2014 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 1

FJELLVOLLPOSTEN. Mars FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 15.året 2014 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 1 FJELLVOLLPOSTEN Mars FJELLVOLLS KONTAKTBLAD 15.året 2014 FOR INFORMASJON OG SAMARBEID NR. 1 Fjellvollposten er et informasjonshefte som kommer ut fire ganger i året. Alle ansatte, beboere, pårørende eller

Detaljer

Livsgledeuka. i Kristiansand 26. - 30. august 2013

Livsgledeuka. i Kristiansand 26. - 30. august 2013 Livsgledeuka i Kristiansand 26. - 30. august 2013 Velkommen til Livsgledeuka For 9. året på rad arrangerer lokalforeningen i Kristiansand Livsgledeuka. Fra 26-30 august gir vi deg muligheten til å delta

Detaljer

Troens Liv Barnehage

Troens Liv Barnehage Troens Liv Barnehage Skal vi være venner? Skal vi leke sammen du og jeg? Det å gå alene, det er så kjedelig syns jeg. Vi kan være venner! Vi kan leke sammen du og jeg Kom og rekk meg hånden, så går vi

Detaljer

Livet på Hospice Stabekk...

Livet på Hospice Stabekk... Livet på Hospice Stabekk... HOSPICEFORUM NORGE WEDNESDAY, APRIL 27, 2016 Her handler ikke alt om døden. Det handler også om livet. Om små gleder i den tøffeste tid. Om sola som skinner eller duften av

Detaljer

Velkommen til Øvsttunheimen

Velkommen til Øvsttunheimen Velkommen til Øvsttunheimen Adresse: Solåsen 42, 5223 Nesttun Tlf: 53036420 E-post: postmottak.øvsttunheimen@bergen.kommune.no https://www.bergen.kommune.no/omkommunen/avdelinger/sykehjem/ovsttunheimen-sykehjem

Detaljer

EKSAMENSOPPGAVE NFUT0006 NORSK FOR UTLENDINGER KORTKURS. Kandidatnummer:

EKSAMENSOPPGAVE NFUT0006 NORSK FOR UTLENDINGER KORTKURS. Kandidatnummer: EKSAMENSOPPGAVE NORSK FOR UTLENDINGER KORTKURS Kandidatnummer: Faglig kontakt under eksamen: Tlf instituttkontoret: 73 59 65 47 Eksamensdato: 1. desember 2011 Eksamenstid: 3 timer Studiepoeng: 7,5 Tillatte

Detaljer

Prosessevaluering av Samhandlingsreformen: Statlige virkemidler, kommunale innovasjoner

Prosessevaluering av Samhandlingsreformen: Statlige virkemidler, kommunale innovasjoner Prosessevaluering av Samhandlingsreformen: Statlige virkemidler, kommunale innovasjoner Terje P. Hagen Avdeling for helseledelse og helseøkonomi Institutt for helse og samfunn, Universitetet i Oslo Prosessevalueringen:

Detaljer

Solfangeren. 2.påskedags gudstjeneste på sykehjemmet

Solfangeren. 2.påskedags gudstjeneste på sykehjemmet HALDEN SYKEHJEMS INTERNAVIS FOR PASIENTER, PÅRØRENDE OG ANSATTE 3.årgang Nr.4 2010 Solfangeren 2.påskedags gudstjeneste på sykehjemmet Prest Halvor Gregersen og hjelper Kari-Britt Bredesen kom i god tid

Detaljer

Telefonoppfølging av den kne og hofteprotese opererte pasienten.

Telefonoppfølging av den kne og hofteprotese opererte pasienten. Telefonoppfølging av den kne og hofteprotese opererte pasienten. Samhandlingsprosjekt Tildelt samhandlingspenger 200 000,- Styringsgruppe Prosjektgruppe Utarbeidelse av prosjektdirektiv Kommunerepresentant

Detaljer

Solfangeren. Toner egnet til å vekker minner. Les om en vellykket trivselskveld på. Fagstoff. Side 6. Etikken blomstrer. Ny gruppe

Solfangeren. Toner egnet til å vekker minner. Les om en vellykket trivselskveld på. Fagstoff. Side 6. Etikken blomstrer. Ny gruppe HALDEN SYKEHJEMS INTERNAVIS FOR PASIENTER, PÅRØRENDE OG ANSATTE 3.årgang Nr.3 2010 Solfangeren Toner egnet til å vekker minner Les om en vellykket trivselskveld på Side 6 Ny gruppe Kreative pasienter kan

Detaljer

For hver måned framover kommer vi til å ha en sang og sanglek som vi prøve å lære barna.

For hver måned framover kommer vi til å ha en sang og sanglek som vi prøve å lære barna. Forrige måned: Så var sommeren siste sommermåned over, litt vemodig men, vi vet at vi har et nytt innholdsrikt barnehageår foran oss, det gleder vi oss til både liten stor. For de barna som gikk her i

Detaljer

Berge gård, Frivolltun og Feviktun Våren 2016

Berge gård, Frivolltun og Feviktun Våren 2016 KULTUR- og AKTIVITETSKALENDER, og Våren 2016 Dato Tid Arrangement Sted Januar Torsd.7. 15.00 Bingo Sønd.10. 15.00 Søndagskaffe Mand.11. 11.00 Film Torsd.14. 11.00 Prestens time Mand.18. 11.00 Konsert med

Detaljer

Moldova besøk september 2015

Moldova besøk september 2015 Moldova besøk september 2015 Lørdag 3. september var åpningsdatoen for vårt etterlengtede hjem for barna våre i Belt. Vi ankom Moldova sent torsdag kveld og ble kjørt fra flyplassen av Pedro fra Bethany

Detaljer

Månedsbrev for Marikåpene februar 2014

Månedsbrev for Marikåpene februar 2014 Månedsbrev for Marikåpene februar 2014 Hu og hei, du og jeg danser dagen lang. Januar og februar har fest og bjelleklang. Snø og sno har vi to, hvis du liker det. Vil du heller ha litt sol, så vent på

Detaljer

Aksjon sommerjobb 2009

Aksjon sommerjobb 2009 Aksjon sommerjobb 2009 Kroken sykehjem, Undervisningssykehjemmet i Troms Kroken sykehjem skal være en framtidsrettet institusjon med et helhetlig syn på eldreomsorg Avdelingene; Lanes, Nerstranda, Bukta,

Detaljer