Siste uken med avisprosjektet. Vi skal gjøre oss ferdige med oppgavene i heftet. Neste uke skal vi lage en avis sammen i klassen.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Siste uken med avisprosjektet. Vi skal gjøre oss ferdige med oppgavene i heftet. Neste uke skal vi lage en avis sammen i klassen."

Transkript

1 Arbeidsplan uke 46/14 Mål: Norsk: Et godt læringsmiljø gir bedre læring. Vi lærer bedre når vi er aktive. Nøkkelord, tankekart og bilder hjelper oss å lære nytt fagstoff. På skolen: Avisprosjekt Siste uken med avisprosjektet. Vi skal gjøre oss ferdige med oppgavene i heftet. Neste uke skal vi lage en avis sammen i klassen. Onsdag: - Bibliotek- /lesetime/fordypningsoppg aver/diktat Hjemme: - Les 30 minutt hjemme hver dag - Velg en dag der du leser høyt for en voksen. ( trenger bare å lese et utdrag. Ikke i 30 min) Diktat: Utgår denne uken pga planleggingsdagene. Les i boken din Skriv i friskrivningsboken din

2 Mål: Multiplisere et flersifret tall og et ensifret tall. Multiplisere to tosifrete tall. Multiplisere et desimaltall og et helt tall. Multiplisere med en dekadisk enhet. Løse oppgaver fra dagliglivet ved å multiplisere. Matematikk Grunntall 6a Kapittel 4 Multiplikasjon Ordbanken multiplisere faktor * faktor = produkt addere dekadiske enheter Basis: Disse oppgavene skal være gjort før onsdag: Δ: Oppgave s (Bruk kalkulator). Før onsdag skal du også ha gjort en oppgave på denne linken: 6a Kap. 4 Multiplikasjon Vi multipliserer to tosifrete tall Oppgave 1. Gjennomgå side 97 og 100. Δ: Felles oppgave 154 s. 97. Δ: Oppgave s. 97. Δ: Oppgave s. 98. Δ: Oppgave s Δ: Rett med fasit. Δ: Fordypningsark: Oppgaver fra 7.trinn bok. Δ: Fordypningsark 2: Oppgaver fra 7.trinn bok. Δ: Hefte: «Hemmelig agent» Δ: Grublishefte Δ: Bok: Pluss. Oppgave 1 9. Δ: Bok: Pluss. Oppgave 43, 44, Δ: PC: Grunntall - Multiplikasjon eller Gruble.net Δ: Abelkort

3 Mål: Språklæring: Bruke grunnleggende begreper fra grammatikk og tekstbygging Kommunikasjon: Lese og forstå tekster av ulik lengde og i ulike sjangere, uttrykke egen mening om ulike emner, delta i samtaler knyttet til dagligdagse situasjoner, bruke grunnleggende regler og mønstre for uttale, intonasjon, rettskriving, grammatikk og ulike setningstyper, skrive tekster som forteller, beskriver eller formidler beskjeder, Kultur, samfunn og litteratur: Uttrykke seg på en kreativ måte, inspirert av engelskspråklig litteratur fra forskjellige sjangere og medier. Engelsk På skolen: Chapter 3 Playful Poems Reciting poetry På skolen: Neste mandag blir det kapittelprøve. Mandag: - Skrive et eget autobiographical poem ved hjelp ark som dere får utdelt av læreren. Dette skal føres fint inn på et eget ark. Og plasseres i porteføljen. - Øve til prøven. Repetere grammatikk og gloser Oppgaver på nett: Stairs på nett: Ark: Tekstog ordoppgaver. Legges i engelsk mappe. Link til engelsk ordbok på nett: KLIKK HER Grammatikk: Verb i presens form

4 Mål: skal kjenne til og beskrive de viktigste høytidene i jødedommen. forklare hva Tanak og Tora er og kunne samtale om sentrale jødiske fortellinger. forklare jødisk kalender og tidsregning RLE Jødedom. Davidsstjernen Dette faget jobbes det foreløpig kun med på skolen: Leser og samtaler om sidene 54 til og med side 62 i «Vi i verden.» Arbeid sammen to og to og besvar følgende oppgaver i arbeidsboken. Hva er pesach? Hvorfor feires pesach? Beskriv utfyllende feiringen av pesach. Hva er forskjellen på den kristne og den jødiske feiringen av påske? Individuelt. Tegn hanukkastaken i arbeidsboken. Se illustrasjon side 62 i læreboken. Skriv i arbeidsboken det som står om staken i den gule «boksen» Vi i verden på nett: Vi i verden.cappelen.no Gå inn på oppgaver under Jødedom Tilleggsoppgave, se side 66 i læreboken. Studieoppgave 3 a Hanukkastaken

5 Etter at du har jobbet med dette emnet, skal du kunne: - Sammenlikne og vise likheter og ulikheter mellom land i Europa - Plassere de viktigste landene, byene, elvene og fjellene på kartet - Gi eksempler på hvordan folk lever, og hvordan landskap og klima påvirker livet deres - Planlegge og presentere reiser ved å bruke digitale verktøy Samfunnsfag Basis: Lærebok: Midgard 6 Kap 2 «Vår verdensdel» Vi arbeider med prosjektarbeid om Europa. Veggavisen skal være ferdig i løpet av denne uka. Oppgaver s.37: 5, 8, 9, 10, Søk på internett og finn flagg til forskjellige land i Europa. Tegn flagget (husk farge) og skriv ned fakta om landet. Eks. Hovedstad, innbyggertall, høyeste fjell, land det grenser til, areal osv. Hjemme: Oppgave s (individuelt)

6 Etter at du har jobbet med dette emnet, skal du kunne: - beskrive kjennetegnene til noen dyr som lever ved bekken - planlegge og gjennomføre en undersøkelse i en bekk eller elv - beskrive kjennetegn og levevis til fisker og små dyr som lever i bekker og elver - fortelle hvorfor fuglene synger om våren - fortelle hvilke miljøfarer som truer mange bekker og elver Naturfag Yggdrasil 6 Basis: Kap 3 «I bekkedalen». Vi fokuserer på artene ørret og laks også denne uka. Vi lager en faktaside om laks (Atlanterhavslaks). Faktasiden skal inneholde: Overskrift, Latinsk navn, størrelse, gyting, vandringer, kort om oppdrett, lakselus, et bilde eller en tegning. Oppgaver s.53: 1, 2, 3, 4 Ta quizen på side 58. Ser du noen likheter eller forskjeller med ørret og laks? Skriv dem ned i boka di. Vet du om noen lakseelver i Rogaland eller andre steder i Norge? Skriv inn de du husker. Du kan velge om du vil skrive for hånd eller på data. 1 dataskrevet side og 2 håndskrevne sider. Hjemme: Prøv fiskelykken i et vann eller i sjøen i nærheten. Bruk fiskeknuten du lærte i oppgave 4 (s.53). Faktasiden om laks skal gjøres helt ferdig denne uka. Faktasiden skal leveres inn til lærer i uke 47.

- Bibliotek- /lesetime/fordypningsoppg aver/diktat. - Oppgave 39 a - Les 30 minutt hjemme hver dag - Velg en dag der du leser høyt for en voksen

- Bibliotek- /lesetime/fordypningsoppg aver/diktat. - Oppgave 39 a - Les 30 minutt hjemme hver dag - Velg en dag der du leser høyt for en voksen Arbeidsplan uke 43/14 Fag Basis Fordypning Mål: Gi respons på fortelling Motta respons på fortelling Kunne bygge opp en fortelling Kunne skrive et handlingsreferat Kunne skildre personer og miljø Norsk:

Detaljer

Eget arbeid: Oppg 76 s. 84 Oppg 77, 78 s. 85 Oppg 79,80 s. 86 Oppg 81 s. 87 Oppg 82 s. 89. Gjør øvelse arket med tegnsetting. Får det av lærer.

Eget arbeid: Oppg 76 s. 84 Oppg 77, 78 s. 85 Oppg 79,80 s. 86 Oppg 81 s. 87 Oppg 82 s. 89. Gjør øvelse arket med tegnsetting. Får det av lærer. Arbeidsplan uke 24/15 Mål: Å forstå bakgrunnen for kvifor vi har nynorsk Nokre kjenneteikn ved nynorsk skrivemåte Norsk: Et godt læringsmiljø gir bedre læring. Vi lærer bedre når vi er aktive. Nøkkelord,

Detaljer

UKEPLAN 6. trinn Uke 46 14. 18. november NAVN: BESKJEDER

UKEPLAN 6. trinn Uke 46 14. 18. november NAVN: BESKJEDER UKEPLAN 6. trinn Uke 46 14. 18. november NAVN: BESKJEDER Utviklingssamtalene har startet Utviklingssamtalene starter opp denne uken. Følg med på ark og e-post. Ikke levert smileskjema? Det må du gjøre

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 24 Denne uka vil vi bruke en del tid til oppsummering i faga og rydding. Det vil bli gitt lekse i faga til og med onsdag. Lærebøkene blir samlet inn denne dagen.

Detaljer

Torsdag (7 rød og blå)/fredag (7 gul): Prøve

Torsdag (7 rød og blå)/fredag (7 gul): Prøve MATEMATIKK TRINN: 7 BASIS: DISSE OPPGAVENE SKAL ALLE ELEVENE GJØRE. FORDYPNING: DISSE OPPGAVENE ARBEIDER DU MED NÅR DU ER FERDIG MED BASIS. Mål: Tegne diagrammer både manuelt og digitalt Lese og tolke

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 17 FORESATTE! Husk at fristen for å være med på Brukerundersøkelsen er 30.april. Vi hopper tau også denne uka. TORSDAG har vi planlagt MATEMATIKK- DAG hele dagen.

Detaljer

UKEPLAN 6. trinn Uke 5 30. januar 3. februar

UKEPLAN 6. trinn Uke 5 30. januar 3. februar NAVN: UKEPLAN 6. trinn Uke 5 30. januar 3. februar BESKJEDER Denne uken begynner vi å fremføre musikkarbeidene våre. Vi dusjer alltid etter gymtimen tirsdag. usk håndkle, såpe og skiftetøy. Vaksinering

Detaljer

Årsplan i engelsk

Årsplan i engelsk Årsplan i engelsk 2016-17 Tidspunkt (uke eller mnd) Kompetansemål: (punkter fra K-06) Delmål: Arbeidsmetode: Vurderingsmetode: Uke 34-40 Kap 1 Meeting people Språklæring: Identifisere noen språklige likheter

Detaljer

Jeg kan: FAGPLAN I ENGELSK FOR 6. ÅRSTRINN, GOL SKULE. Kjennetegn på måloppnåelse/kirterier KOMPETANSEMÅL FRÅ L-06 ETTER 7.

Jeg kan: FAGPLAN I ENGELSK FOR 6. ÅRSTRINN, GOL SKULE. Kjennetegn på måloppnåelse/kirterier KOMPETANSEMÅL FRÅ L-06 ETTER 7. FAGPLAN I ENGELSK FOR 6. ÅRSTRINN, GOL SKULE KOMPETANSEMÅL FRÅ L-06 ETTER 7. ÅRSTRINN Språklæring 1. Identifisere og bruke ulike situasjoner for å utvide egne engelskferdigheter. Kappitel Chapter 1 The

Detaljer

UKEPLAN 6. trinn Uke januar 3. februar

UKEPLAN 6. trinn Uke januar 3. februar NAVN: UKEPLAN 6. trinn Uke 5 30. januar 3. februar BESKJEDER Denne uken begynner vi å fremføre musikkarbeidene våre. Vi dusjer alltid etter gymtimen tirsdag. usk håndkle, såpe og skiftetøy. Vaksinering

Detaljer

Årsplan i engelsk. Tidspunkt (uke eller mnd) Kompetansemål: (punkter fra K-06) Delmål: Arbeidsmetode: Vurderingsmetode:

Årsplan i engelsk. Tidspunkt (uke eller mnd) Kompetansemål: (punkter fra K-06) Delmål: Arbeidsmetode: Vurderingsmetode: Årsplan i engelsk Tidspunkt (uke eller mnd) Kompetansemål: (punkter fra K-06) Delmål: Arbeidsmetode: Vurderingsmetode: Uke 35-40 Kap 1 Meeting people Språklæring: Identifisere noen språklige likheter og

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 7 REGNBUEOPPLEGGET Denne uka fortsetter vi med bevisst-gjøring om mobbing. Torsdag får vi besøk av Kjetil og Kjartan som skal presentere et opplegg som handler

Detaljer

Studieplan for 7. trinn

Studieplan for 7. trinn Studieplan for 7. trinn Uke 45, 46 og 47 Navn: SPESIELT. UKE 45: Onsdag: Prøve i RLE -Islam Fredag: Del 1 M6 UKE 46: Tirsdag: Del 2 M6 Fredag: Elevfri, du har langhelg etter fysisk på torsdag UKE 47: Vi

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 2 AKTIVITETSDAG onsdag 9. juni på skolen. Vi skal være med på aktiviteter i grupper (delt inn på tvers av klassene). En av aktivitetene er grilling. Elevene

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 19 Det vil bli en del øving til stafett denne uka. De som skal springe, har fått beskjed. ONSDAG 12. mai blir det ikke Mat og helse. Vi snur på skoledagen og

Detaljer

Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Matematikk. - tavleundervisning Eleven skal :

Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Matematikk. - tavleundervisning Eleven skal : Uke:6 og 7 Info: - 2/2: langrennstur for hele trinnet. Husk varme klær og varm drikke - 11/2: 8.2 og 8.4 drar til Siencesenteret i Sarpsborg. Møtes på skolen til vanlig tid. - 13/2: 8.1 og 8.3 drar til

Detaljer

Plan for 6. klasse Uke 1 og 2

Plan for 6. klasse Uke 1 og 2 Plan for 6. klasse Uke 1 og 2 Læringsmål: Kunne skrive en fantasyfortelling. Kunne regne med desimaltall. Kunne regelen for bruk av verb i preteritum (simple past) og kunne lage spørsmål med verbet «did».

Detaljer

Grindvold skole. Arbeidsplan for 9.trinn

Grindvold skole. Arbeidsplan for 9.trinn Uke:34 og 35 Info: - Velkommen tilbake til nytt skoleår. - Det er mange lapper som skal ha underskrift. Husk disse. - Alle bøkene SKAL ha bokbind innen fredag 21.8. Matematikk - Kunne multiplisere og dividere

Detaljer

Periodeplan for 6. trinn Uke 42 og 43

Periodeplan for 6. trinn Uke 42 og 43 Epost A-gruppen: helene.rorvik@bergen.kommune.no erik.pettersen@bergen.kommune.no Periodeplan for 6. trinn Uke 42 og 43 Epost B-gruppen: lisa.hasholt@bergen.kommune.no anne-lise.vang@bergen.kommune.no

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 6 Vi fortsetter med REGNBUEOPPLEGGET denne uka. I norsktimene vil vi arbeide med å lage et rollespill som handler om mobbing. Elevene skal i slutten av uka framføre

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 38 Skolens hjemmeside: http://alesund.kommune.no/sub/ellingsoyus Nasjonal prøve i lesing ( på papir) torsdag Kartleggingsprøve i matematikk denne uken. Kartleggingsprøver

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 2 Lærerne på skolen er på kurs hele mandag (se skriv sendt ut torsdag). OPPSUMMERINGSTEST i samfunnsfag - torsdag (: Vikingene). Elevene vil få bruke timen onsdag

Detaljer

UKEPLAN 5. trinn Uke 12 21. 25. mars

UKEPLAN 5. trinn Uke 12 21. 25. mars UKEPLAN 5. trinn Uke 12 21. 25. mars NAVN: BESKJEDER Utviklingssamtalene nזrmer seg! HUSK: Du SKAL bruke sammenhengende skrift i alle arbeidsbøker! Kanonballcup i storefri mandag mellom 4. og 5. trinn.

Detaljer

Info: - Ta med geografiboka. - Fra og med torsdag 22.januar blir det 2 timer fordypningsfag i stedet for samfunnsfag.

Info: - Ta med geografiboka. - Fra og med torsdag 22.januar blir det 2 timer fordypningsfag i stedet for samfunnsfag. Uke:4 og 5 Info: - Ta med geografiboka. - Fra og med torsdag 22.januar blir det 2 timer fordypningsfag i stedet for samfunnsfag. Matematikk - gjennomgang av regnestykker på tavla - vite hva prosent betyr

Detaljer

Læringsplan for 10. trinn uke 44 2014

Læringsplan for 10. trinn uke 44 2014 Engelsk Samf. RLE Læringsplan for 10. trinn uke 44 2014 Fag Læringsmål Du skal: Dette bør du gjøre for å nå målet: - Kunne god nynorsk rettskriving - Kunne reglene for bøying av verb og substantiv på nynorsk

Detaljer

UKEPLAN 6. trinn Uke 3 16. 20. januar 2012 NAVN: BESKJEDER

UKEPLAN 6. trinn Uke 3 16. 20. januar 2012 NAVN: BESKJEDER UKEPLAN 6. trinn Uke 3 16. 20. januar 2012 NAVN: BESKJEDER Klassekvel d i mediateket 19. januar! Det blir klassekveld på Mediateket torsdag 19. januar. Det er nyttårsball for 6. og 7. trinn fredag 27.

Detaljer

Periodens sosiale læringsmål:

Periodens sosiale læringsmål: Engelsk Matematikk Norsk Nye Kirkevei 26 4645 Nodeland Tlf. 8. trinn: 381 85 972 8A Arbeidsplan for uke 22 Navn: Informasjon: Innleveringer / prøver: Vil du ha planen på nett eller e-post? Gå inn på skolens

Detaljer

UKEPLAN 5. trinn Uke 3 17. januar -21. januar

UKEPLAN 5. trinn Uke 3 17. januar -21. januar UKEPLAN 5. trinn Uke 3 17. januar -21. januar NAVN: BESKJEDER Foreldremרte 14.mars Svømming onsdag. Skitur etter lunsj fredag. Vi deler guttene og jentene i naturfag noen uker fremover. Det er fint hvis

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 40 Skolens hjemmeside: http://alesund.kommune.no/sub/ellingsoyus Oppstart av elevsamtaler denne uka. BOKLÅN onsdag. Ta med låneboka om du har ei hjemme. Ukens

Detaljer

ARBEIDSPLAN for 7D. *Engelsk kapitelprøve (kap.1) 2.11 *Glose- og verbprøve *Periodeprøve Med vennlig hilsen. Bibbi, Mona, Åse og Camilla

ARBEIDSPLAN for 7D. *Engelsk kapitelprøve (kap.1) 2.11 *Glose- og verbprøve *Periodeprøve Med vennlig hilsen. Bibbi, Mona, Åse og Camilla Uke 44-45 ARBEIDSPLAN for 7D Navn: Beskjeder: Dagene går og mørket nærmer seg.. men vi har ikke tenkt å stoppe opp av den grunn! For tiden er det mye som kreves av elevene, både hjemme og på skolen. Det

Detaljer

Adventstiden. er her! Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Trinnråd alle M Elev M Elev Ma Eng Gym RLE. Elev & H. Na Lillefri K & H

Adventstiden. er her! Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Trinnråd alle M Elev M Elev Ma Eng Gym RLE. Elev & H. Na Lillefri K & H UEPLAN 6. trinn Uke 48 28.november 2. desember NAVN: BESJEDER Denne uken skal vi delta i elevundersøkelsen. Se eget skriv apittelprøve i matematikk og ny gangetest blir tirsdag. ar du levert gave til julekalender?

Detaljer

UKEPLAN 5. trinn Uke 13 28. mars -1. april

UKEPLAN 5. trinn Uke 13 28. mars -1. april NAVN: UKEPLAN 5. trinn Uke 13 28. mars -1. april BESKJEDER Fredag er det skogdag. Vi møter opp på skolen til vanlig tid, men går straks etter oppropet. Vi skal være i skogen hele dagen, så det er viktig

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 14 BRUKERUNDERSØKELSE Før påske fikk alle elevene med seg hjem informasjon om brukerundersøkelsen for foreldre. Det er ønskelig at så mange som mulig er med

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 2 Lærerne på skolen er på kurs hele mandag (se skriv sendt ut torsdag). OPPSUMMERINGSTEST i samfunnsfag - torsdag (: Vikingene). Elevene vil få bruke timen onsdag

Detaljer

ÅRSPLAN I ENGELSK 5. TRINN BREIVIKBOTN SKOLE 2012-2013

ÅRSPLAN I ENGELSK 5. TRINN BREIVIKBOTN SKOLE 2012-2013 ÅRSPLAN I ENGELSK 5. TRINN BREIVIKBOTN SKOLE 2012-2013 Lærer: Knut Brattfjord Læreverk: Stairs 5, av Thoresen og Unnerud, Cappelen Damm. Målene er fra Lærerplanverket for kunnskapsløftet 2006 og vektlegger

Detaljer

Arbeidsplan 7. klasse

Arbeidsplan 7. klasse Arbeidsplan 7. klasse Melding fra lærer UKE 45 Videre arbeid med hjerte-og lungeredning. Elevene skal i løpet av denne uken lære opp folk hjemme i hjerte- og lungeredning (jf. skriv sendt hjem i uke 44).

Detaljer

Mandag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Tirsdag Husk svømmetøy! 08:20 9:50 1 KH NO MA MA NF Onsdag 2 KH MA NO NO NO

Mandag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Tirsdag Husk svømmetøy! 08:20 9:50 1 KH NO MA MA NF Onsdag 2 KH MA NO NO NO Arbeidsplan 6.klasse Melding fra lærer: Torsdag skal 6.klasse være ute noen timer sammen med fadderbarna. Det er viktig at de kler og skor seg etter været. Pga. månedssamling blir det svømming på tirsdag

Detaljer

UKEPLAN 5. trinn Uke 23 6.-10. juni

UKEPLAN 5. trinn Uke 23 6.-10. juni UKEPLAN 5. trinn Uke 23 6.-10. juni Husk ekskursjon tirsdag! NAVN: BESKJEDER Det er mange som glemmer blyant, viskelær og linjal. Fint om dere hjemme kan sjekke innholdet i pennalet. Fredag er det utegym

Detaljer

ÅRSPLAN I ENGELSK FOR 5.TRINN BREIVIKBOTN SKOLE 2010-2011 LÆRER: LINN OLAV ARNTZEN,KNUT BRATTFJORD OG HEGE SKOGLY LÆRERVERK: STAIRS 5

ÅRSPLAN I ENGELSK FOR 5.TRINN BREIVIKBOTN SKOLE 2010-2011 LÆRER: LINN OLAV ARNTZEN,KNUT BRATTFJORD OG HEGE SKOGLY LÆRERVERK: STAIRS 5 ÅRSPLAN I ENGELSK FOR 5.TRINN BREIVIKBOTN SKOLE 2010-2011 LÆRER: LINN OLAV ARNTZEN,KNUT BRATTFJORD OG HEGE SKOGLY LÆRERVERK: STAIRS 5 FORFATTERE: Cecilie Thorsen og Hege Dahl Unnerud FORLAG: Cappelen Damm

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 39 Skolens hjemmeside: http://alesund.kommune.no/sub/ellingsoyus NASJONAL PRØVE i regning (PC) Kartlegging i norsk (lesing og orddiktat) denne uka. MATPAKKEUKE

Detaljer

Uke Kompetansemål Tema Læringsmål Kriterier Lærev erk

Uke Kompetansemål Tema Læringsmål Kriterier Lærev erk Fagplan i engelsk 5. trinn Elevene vil fra starten avlære hva ordet syntaks betyr. Foretrekker dette ordet fremfor setningsoppbygging (T.O.) Uke Kompetansemål Tema Læringsmål Kriterier Lærev erk I startgropa

Detaljer

Arbeidsplan for 7a uke 35 Beskjeder:

Arbeidsplan for 7a uke 35 Beskjeder: Arbeidsplan for 7a uke 35 Beskjeder: Navn: Da er vi i gang igjen. Tenk som tida går, sjuende klasse allerede! Håper alle har hatt en energigivende sommer og er klare for nytt skoleår. Det er koselig å

Detaljer

Arbeidsplan for uke 3 og 4, 5. trinn

Arbeidsplan for uke 3 og 4, 5. trinn Arbeidsplan for uke 3 og 4, 5. trinn MÅL FOR PERIODEN: DU SKAL KUNNE/VITE AT FAG EMNE PERIODENS MÅL SOSIALT MÅL SELVKONTROLL Elevene skal kunne tilpasse seg ulike situasjoner. NORSK SPRÅK/ KULTUR OG SKRIFTLIGE

Detaljer

9A Arbeidsplan for uke 44

9A Arbeidsplan for uke 44 Norsk Uke 46 Uke 45 Uke 44 Nye Kirkevei 26 4645 Nodeland Tlf. 8. trinn: 381 85 972 9A Arbeidsplan for uke 44 Navn: Informasjon: Vil du ha planen på nett eller e-post? Gå inn på skolens hjemmeside og abonner:

Detaljer

Plan for 6. klasse Uke 43 og 44

Plan for 6. klasse Uke 43 og 44 Plan for 6. klasse Uke 43 og 44 Læringsmål: Kunne lese og forstå innholdet i skjønnlitterære tekster. Kunne regne med tideler og hundredeler. Repetere grammatikk til kap. 2. Kunne skrive intervju. Vite

Detaljer

På skolen: Lese og oversette engelske tekster, samt skrive fagtekster. Det blir gloseprøve og diktat i slutten av uka.

På skolen: Lese og oversette engelske tekster, samt skrive fagtekster. Det blir gloseprøve og diktat i slutten av uka. Eksempel B 04 47 Webside: www.porsholen-skole.no Epost: porsholen@sandnes.kommune.no Telefon: 51637440 Oppgaver Engelsk uke 47 og 48 På skolen: Lese og oversette engelske tekster, samt skrive fagtekster.

Detaljer

Arbeidsplan 7. klasse

Arbeidsplan 7. klasse Arbeidsplan 7. klasse Melding fra lærer UKE 38 MATPAKKEUKE Denne uka fokuserer vi på sunn mat og gode matvaner. Den klassen som har vært flinkest til å ha med matpakke og spist frokost, vil bli premiert.

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 42 Skolens hjemmeside: http://alesund.kommune.no/sub/ellingsoyus Vi fortsetter med elevsamtaler denne uka. Oppstart med SAMTALEMØTE i uke 43. Innkalling blir

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 43 Vi fortsetter med samtalemøter denne uka: tirsdag og torsdag. Se innkalling utsendt i uke 41. Tirsdag reiser vi til Åse skole for å se på danseteateret: We

Detaljer

Læringsmål for trinnet: Kva skal elevane lære, kunne, mestre innanfor kompetansemålet Eleven Skal Kunne

Læringsmål for trinnet: Kva skal elevane lære, kunne, mestre innanfor kompetansemålet Eleven Skal Kunne FAGPLAN I ENGELSK FOR 7. ÅRSTRINN, GOL SKULE KOMPETANSEMÅL FRÅ L-06 ETTER 7. ÅRSTRINN Språklæring 1. Identifisere og bruke ulike situasjoner for å utvide egne engelskferdigheter. Kappitel Chapter 1 Tema:

Detaljer

UKEPLAN 5. trinn Uke 15 11. april -15. april

UKEPLAN 5. trinn Uke 15 11. april -15. april UKEPLAN 5. trinn Uke 15 11. april -15. april NAVN: BESKJEDER Tirsdag kl. 10: Møte for trivselslederne Onsdag er siste økt med KH sammen med Kulturskolen. Elevene har laget noen flotte trådskulpturer! Disse

Detaljer

ÅRSPLAN I ENGELSK FOR 7.TRINN BREIVIKBOTN SKOLE 2010-2011 LÆRER: LINN OLAV ARNTZEN LÆRERVERK: STAIRS 7

ÅRSPLAN I ENGELSK FOR 7.TRINN BREIVIKBOTN SKOLE 2010-2011 LÆRER: LINN OLAV ARNTZEN LÆRERVERK: STAIRS 7 ÅRSPLAN I ENGELSK FOR 7.TRINN BREIVIKBOTN SKOLE 2010-2011 LÆRER: LINN OLAV ARNTZEN LÆRERVERK: STAIRS 7 FORFATTERE: CECILIE THORSEN OG HEGE DAHL UNNERUD FORLAG: CAPPELEN DAMM MÅLENE ER FRA LÆRERPLANVERKET

Detaljer

Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Matematikk Eleven skal : Øve til tentamen

Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Matematikk Eleven skal : Øve til tentamen Uke:22 og 23 Info: Vi minner om tentamen 26.,27. og 29. mai.det blir viktig å forberede seg godt. Snart er det pinse og elevene har fri 2.pinsedag.Elevene har også fri 2.og 3.juni da lærerne skal ha kursdager.

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 9 FREDAG reiser vi på tur med båten HAVUNG. Vi skal være med på et undervisningsopplegg der elevene skal lære om fisk og fiske, både før og nå. Det er viktig

Detaljer

Grindvold skole. Arbeidsplan for 9.trinn. Matematikk. Uke 36 Eleven skal : - tavleundervisning

Grindvold skole. Arbeidsplan for 9.trinn. Matematikk. Uke 36 Eleven skal : - tavleundervisning Uke:36 og 37 Info: - Viktig at alle leverer alle lapper som skal være levert og at karakterkortet kommer tilbake. - Vi gjennomfører kartleggeren i uke 37 og 38. - 9.9 blir det foreldremøte, eget skriv

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 10 SAMTALEMØTE (se tidligere utsendt innkalling). Statusrapport blir sendt ut i dag (se vedlegg). Ukens vits 8 9 10 11 12 Helg - Kan jeg få låne en tier av deg

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 18 STAFETT OG FOTBALL I tiden fremover vil elevene øve en del på stafett og fotball til 17. mai. Særlig kroppsøvingstimer vil bli brukt til dette. Det er viktig

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 15 Vi fortsetter arbeidet med temaet mobbing. Husk frist for å svare på bruker-undersøkelsen: 30. april Ukens vits 12 13 14 15 16 Helg 4.time: Gruppearbeid om

Detaljer

UKEPLAN UKE 9 UKE: 9 DATO: GRUPPE: E

UKEPLAN UKE 9 UKE: 9 DATO: GRUPPE: E UKEPLAN UKE 9 UKE: 9 DATO:27.02-03.03.17 GRUPPE: E Ukens tema: Norsk: Norsk start 5-7: Natur og miljø (kapittel 15) Ukas ord 4: Ord som slutter på -d (18-19) (rød, god, blad, vond, kald, vind, bad, land)

Detaljer

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Gr.1 Da. Gr.3 Arb. plan. Gr.2 Arb. plan. Eng Eng Ma Na Lillefri. Gr.1 Da. Gr.2. Arb. plan. Arb. plan Gr.1. Gr.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Gr.1 Da. Gr.3 Arb. plan. Gr.2 Arb. plan. Eng Eng Ma Na Lillefri. Gr.1 Da. Gr.2. Arb. plan. Arb. plan Gr.1. Gr. UKEPLAN 7. trinn Uke 37 10. 14.september NAVN: BESKJEDER Tirsdag: - Vaksinering for jentene. - Gå til skolen aksjonen. NAF er tilstede på skolen fra kl 8.00. Husk gymtøy mandag og fredag. Hvis det er ikke

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 4 NB! Husk å få med deg det du trenger til timene: skrivebøker, plan, utstyr til kroppsøving og FyFo. Månedsslutt: Mandag 1. februar Ukens vits 25 26 27 28 29

Detaljer

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Gr.3 Arb. plan. Gr.2 Arb. plan. Gr.1 Da. Gr.1 Da. Gr.2. Arb. plan Gr.1 Lese. Arb. plan Gr.3 Lese. Gr.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Gr.3 Arb. plan. Gr.2 Arb. plan. Gr.1 Da. Gr.1 Da. Gr.2. Arb. plan Gr.1 Lese. Arb. plan Gr.3 Lese. Gr. UKEPLAN 7. trinn Uke 39 24. 28.september NAVN: BESKJEDER Tirsdag: Fargerik fotball fra kl. 12.00, og kafe i storefri. Dere kan ha med maks 25 kr. Onsdag: Foreldremøte kl. 19 på et av klasserommene. Torsdag:

Detaljer

Grindvold skole. Arbeidsplan for 9.trinn

Grindvold skole. Arbeidsplan for 9.trinn Uke:38 og 39 Info: - uke 39 er det arbeidsuke. Elevene vil få besøk av sin kontaktlærer i løpet av arbeidsuken - uke 40 er det høstferie - 16/9 Aktivitetsdag på Øreåsen. Elevene møter klokken 09.00 på

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 40 Skolens hjemmeside: http://alesund.kommune.no/sub/ellingsoyus Oppstart av elevsamtaler denne uka. BOKLÅN onsdag. Ta med låneboka om du har ei hjemme. Ukens

Detaljer

Chapter 1 Radio Ratpack

Chapter 1 Radio Ratpack Chapter 1 Radio Ratpack Medier. Radiosending fra rottene i kloakken Gloser Textbook side 193-194 Kompetansemål i Kunnskapsløftet Språklæring Bruke grunnleggende begreper fra grammatikk og tekstbygging

Detaljer

Info: Grindvold skole Arbeidsplan for 8.trinn. Uke:49, 50 og 51. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Norsk. Uke 49 Får igjen tentamen 12/12.

Info: Grindvold skole Arbeidsplan for 8.trinn. Uke:49, 50 og 51. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Norsk. Uke 49 Får igjen tentamen 12/12. Info: 3.12 Audition for de som har noen planer til juleshowet. Viktig at de melder sin interesse innen 14.00, tirsdag 2.11 5.12 Bursdagsfeiring på trinnet. Vi feirer de som hadde bursdag i november 16.12

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 38 MATPAKKEUKE Denne uka fokuserer vi på sunn mat og gode matvaner. Den klassen som har vært flinkest til å ha med matpakke og spist frokost, vil bli premiert.

Detaljer

UKEPLAN 5. trinn Uke april -15. april

UKEPLAN 5. trinn Uke april -15. april NAVN: UKEPLAN 5. trinn Uke 15 11. april -15. april BESKJEDER Tirsdag kl. 10: Møte for trivselslederne Onsdag er siste økt med KH sammen med Kulturskolen. Elevene har laget noen flotte trådskulpturer! Disse

Detaljer

ÅRSPLAN 7. TRINN I ENGELSK SKOLEÅRET

ÅRSPLAN 7. TRINN I ENGELSK SKOLEÅRET ÅRSPLAN 7. TRINN I ENGELSK SKOLEÅRET 2015-2016 Kyrkjevollen skole Språklæring Mål for opplæringen er at eleven skal kunne identifisere og bruke ulike situasjoner for å utvide egne engelskferdigheter gi

Detaljer

Prøve i tysk A: 2. 4. time på gamle kjøkkenet. Husk forkle! Eleven kan skrive selv hjemmeleksene for denne uke her: Dagen Husk leksene til Tirsdag

Prøve i tysk A: 2. 4. time på gamle kjøkkenet. Husk forkle! Eleven kan skrive selv hjemmeleksene for denne uke her: Dagen Husk leksene til Tirsdag 9. trinn ukeplan Uke 2 Beskjeder til elever og foresatte: Viktig! Denne uka er det Mat og helse. Alle skal ha den onsdag 3.-. time(møt i klasserommet). De andre timene skal dere være i klassen og ha fag(se

Detaljer

Periodeplan 8A uke 42 og 43

Periodeplan 8A uke 42 og 43 Periodeplan 8A uke 42 og 43 Østersund ungdomsskole skoleåret 2017/2018 Ordenselever Uke 42; Trym og Kristian Uke 43: Jonas N og Benedikte P Navn: UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 08.30- Musi Fys

Detaljer

Grindvold skole Arbeidsplan for 10.trinn Periode: uke 17 og 18 Denne planen tilhører: Reduserte lekser 10.trinn Uke:17 og 18

Grindvold skole Arbeidsplan for 10.trinn Periode: uke 17 og 18 Denne planen tilhører: Reduserte lekser 10.trinn Uke:17 og 18 Uke:17 og 18 Info: Tirsdag 26.april er planleggingsdag for lærerne elevene har studiedag. Fredag 29.april: Oppsamlingsheat tentamen for de som mangler en tentamen. Fredag 13.mai kl.09.00: Opplysning om

Detaljer

Nyttוrsfest. fredag. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Trinnråd alle M K Mu No Gym Na M & H K & H K & H. Lillefri. No Mu Na Gym Ma RLE Sa Sa

Nyttוrsfest. fredag. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Trinnråd alle M K Mu No Gym Na M & H K & H K & H. Lillefri. No Mu Na Gym Ma RLE Sa Sa UKEPLAN 6. trinn Uke 4 23. 27. januar NAVN: BESKJEDER Dette er siste uke vi jobber med musikkarbeid. Neste uke begynner vi å fremføre. Vi dusjer alltid etter gymtimen tirsdag. usk håndkle, såpe og skiftetøy.

Detaljer

UKEPLAN 5 A UKE 3. Timeplan BESKJEDER

UKEPLAN 5 A UKE 3. Timeplan BESKJEDER UKEPLAN 5 A UKE 3 Timeplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Norsk Norsk Norsk Matte 2 Norsk Safa Fotballturnering. Norsk Engelsk 3 Engelsk Naturfag Matte Krle 4 Matte Kunst/H.verk Naturfag 5 Safa

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 18 STAFETT OG FOTBALL I tiden fremover vil elevene øve en del på stafett og fotball til 17. mai. Særlig kroppsøvingstimer vil bli brukt til dette. Det er viktig

Detaljer

Husk å ta med de riktige bøkene på skolen hver dag + skrivesaker! Neste uke. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Samling: 15min Samling: 15min

Husk å ta med de riktige bøkene på skolen hver dag + skrivesaker! Neste uke. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Samling: 15min Samling: 15min UKEPLAN 5. trinn Uke 44 1.november 5.november NAVN: BESKJEDER Gry Marita Åkre er f.o.m. mandag tilbake på Åsgård skole etter sin fødselspermisjon. Velkommen til henne! Fram til jul skal både hun og Eivind

Detaljer

Arbeidsplan 5. klasse

Arbeidsplan 5. klasse Arbeidsplan 5. klasse Melding fra lærer UKE 3 18 19 20 21 22 Helg Ukens vits - Å, Henry, jeg kan ikke gå fra deg. - Er du så glad i meg? Elsker du meg så høyt? Forguder du meg så over alt annet? Synes

Detaljer

Arbeidsplan 7. klasse

Arbeidsplan 7. klasse Arbeidsplan 7. klasse Melding fra lærer UKE 22 Gratulerer til Mona som gikk videre til Norgesfinalen i NAF-sykkelkonkurranse! De som har lånt bøker på biblioteket må huske å ta med de så fort som mulig!

Detaljer

RENDALEN KOMMUNE Fagertun skole. Årsplan i engelsk for 7. trinn 2017/18. Gjennomgående mål hele året: Språklæring:

RENDALEN KOMMUNE Fagertun skole. Årsplan i engelsk for 7. trinn 2017/18. Gjennomgående mål hele året: Språklæring: RENDALEN KOMMUNE Fagertun skole Årsplan i engelsk for 7. trinn 2017/18 Gjennomgående mål hele året: Språklæring: - Bruke digitale ressurser og andre hjelpemidler i egen språklæring - Identifisere og bruke

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 39 Skolens hjemmeside: http://alesund.kommune.no/sub/ellingsoyus Kartlegging i norsk (lesing og orddiktat) denne uka. MATPAKKEUKE denne uka. Vi kommer til å

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 21 FØRSKOLEDAG Onsdag 26.mai blir det avviklet førskoledag for de nye 1. klassingene. I år er det 22 elever som begynner i 1. klasse. På grunn av det høye elevtallet

Detaljer

UKEPLAN 5. trinn Uke 21 23. mai 27.mai

UKEPLAN 5. trinn Uke 21 23. mai 27.mai UKEPLAN 5. trinn Uke 21 23. mai 27.mai NAVN: BESKJEDER pning av kulturskolen s utstilling mandag kl.19. Det er mange som glemmer blyant, viskelær og linjal. Fint om dere hjemme kan sjekke innholdet i pennalet.

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 48 Skolens hjemmeside: http://alesund.kommune.no/sub/ellingsoyus Vi starter med å øve inn syngespillet UTENFOR i løpet av denne uka. Dette skal framføres på

Detaljer

Plan for 6. klasse Uke 40 og 42

Plan for 6. klasse Uke 40 og 42 Plan for 6. klasse Uke 40 og 42 Læringsmål: Kunne lese og forstå innholdet i skjønnlitterære tekster. Kunne bruke multiplikasjon og divisjon. Kunne reglene for There is/there are, Some/any og lære preposisjonene.

Detaljer

Lokal læreplan for engelsk, 7trinn, Vartdal skule, 2015-2016

Lokal læreplan for engelsk, 7trinn, Vartdal skule, 2015-2016 36 - Identifisere noen språklige likheter 37 38 39 40 41 - Bruke digitale og andre hjelpemidler i egen språklæring. - Bruke grunnleggende regler og mønstre for uttale, intonasjon, rettskriving, grammatikk

Detaljer

Arbeidsplan 7. klasse

Arbeidsplan 7. klasse Ka Arbeidsplan 7. klasse Melding fra lærer UKE 38 Ukens vits Hei alle sammen :) Jeg blir borte fra skolen hele denne uka. Jeg satser på å være tilbake mandag 22.september. Hilsen Ann-Helen. Anja er vikar

Detaljer

PERIODEPLAN 6. TRINN ORMESTAD SKOLE UKE 5-7

PERIODEPLAN 6. TRINN ORMESTAD SKOLE UKE 5-7 PERIODEPLAN 6. TRINN ORMESTAD SKOLE UKE 5-7 Dette skal vi gjøre! NAVN: OVERORDNET TEMA: LAND OG HAV PERIODE 1: UKE 34-36 PERIODE 2: UKE 37-39 PERIODE 3: UKE 41-44 PERIODE 4: UKE 45-47 PERIODE 5: UKE 48-51

Detaljer

PERIODEPLAN 1. TRINN ORMESTAD SKOLE UKE 45-47

PERIODEPLAN 1. TRINN ORMESTAD SKOLE UKE 45-47 PERIODEPLAN 1. TRINN ORMESTAD SKOLE UKE 45-47 Dette skal vi gjøre! NAVN: OVERORDNET TEMA: ÅRET RUNDT PERIODE 1: UKE 34-36 PERIODE 2: UKE 37-39 PERIODE 3: UKE 41-44 PERIODE 4: UKE 45-47 PERIODE 5: UKE 48-51

Detaljer

Info: Norsktentamen 17.november Engelsktentamen 18.november Mattetentamen 20.november

Info: Norsktentamen 17.november Engelsktentamen 18.november Mattetentamen 20.november Uke:45 og 46 Info: Norsktentamen 17.november Engelsktentamen 18.november Mattetentamen 20.november Matematikk Tavleundervisning Selvstendig arbeid - vite hva kvadrattall er Skriftlig arbeid - forstå kvadratrot

Detaljer

Info: Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. Torsdag 20.november tur til ishallen på Ørejordet (11-14)

Info: Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. Torsdag 20.november tur til ishallen på Ørejordet (11-14) L Info: 20.november tur til ishallen på Ørejordet (11-14) Uke:47 og 48 Tentamen (heldagsprøver) blir for 8.trinn: 24.november norsk starter kl.08.30 27.november engelsk starter kl.09.30 28.november - matematikk

Detaljer

Arbeidsplan 7. klasse

Arbeidsplan 7. klasse Arbeidsplan 7. klasse Melding fra lærer UKE 44 Vi starter opp med kurset i hjerte- og lungeredning i regi av Norsk Luftambulanse. Alle elevene har fått en opplæringspakke. Først får de gjennomgått teknikken

Detaljer

Info: Aktivitetsdag på Øreåsen 10.september - mer informasjon kommer!

Info: Aktivitetsdag på Øreåsen 10.september - mer informasjon kommer! Uke:36 og 37 Info: Aktivitetsdag på Øreåsen 10.september - mer informasjon kommer! Matematikk - kunne regne sammen bokstavuttrykk - kunne løse opp parenteser og trekke - tavleundervisning - samtale - skriftlig

Detaljer

Plan for 6. klasse Uke 3 og 4

Plan for 6. klasse Uke 3 og 4 Plan for 6. klasse Uke 3 og 4 Læringsmål: Kunne bruke interjeksjoner, preposisjoner, konjunksjoner og gjøre adjektiv om til adverb. Kunne regne ut overflaten av en tredimensjonal figur. Kunne regelen for

Detaljer

PERIODEPLAN 4. TRINN BORGE SKOLE UKE 1-4

PERIODEPLAN 4. TRINN BORGE SKOLE UKE 1-4 PLAN 4. TRINN BORGE SKOLE UKE 1-4 NAVN: 1: UKE 34-37 2: UKE 38-40 3: UKE 42-44 4: UKE 45-47 5: UKE 48-51 6: UKE 1-4 7: UKE 5-7 8: UKE 9-11 9: UKE 13-16 10: UKE 17-20 11: UKE 21-24 PRAKTISK INFORMASJON:

Detaljer

Studieplan for 7. trinn

Studieplan for 7. trinn Studieplan for 7. trinn Uke 48, 49 og 50 Navn: SPESIELT. UKE 48: Norsktimene brukes til å øve på Juleforestillingen UKE 49: Norsktimene brukes til å øve på Juleforestillingen Onsdag: Øv til RLE-prøven

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 19 Det vil bli en del øving til stafett 17. mai denne uka. De som skal springe, har fått beskjed. ONSDAG 12. mai blir det ikke Mat og helse. Vi snur på skoledagen

Detaljer

UKEPLAN FOR 6. KLASSE, UKE 9

UKEPLAN FOR 6. KLASSE, UKE 9 UKEPLAN FOR 6. KLASSE, UKE 9 FAG TEMA KOMPETANSEMÅL LÆRINGSMÅL Side i boka Norsk Bokuke Kunne presentere egne tolkninger av personer, handling og tema i et variert utvalg av barne og ungdomslitteratur

Detaljer

UKEPLAN 6. trinn Uke 2 9. 13. januar NAVN: BESKJEDER

UKEPLAN 6. trinn Uke 2 9. 13. januar NAVN: BESKJEDER UEPLAN 6. trinn Uke 2 9. 13. januar NAVN: BESJEDER Foreldrekvel d med James Nottingham Tirsdag kl. 19.00 Det blir klassekveld på ediateket torsdag 19. januar. Sett av dato - invitasjon kommer i løpet av

Detaljer

Plan for 6. klasse Uke 47 og 48

Plan for 6. klasse Uke 47 og 48 Plan for 6. klasse Uke 47 og 48 Læringsmål: Kunne skrive ord med o-, æ-og j lyden. Kunne skrive ord med stum d. Kunne finne tallmønster og vite tallets verdi. Kunne regelen for bruk av verb i presens samtidsform.

Detaljer

Arbeidsplan 6. klasse

Arbeidsplan 6. klasse Arbeidsplan 6. klasse Melding fra lærer UKE 37 HØSTAKTIVITETSDAG på Nes. Se eget skriv. Oversikt over familiegrupper er vedlagt denne planen. Oppstart samlinger: i løpet av uke 38. BOKLÅN - onsdag. Ta

Detaljer