SIST OPPDATERT: SFAFT BV Subway Franchise Advertising Fund Trust, B.V. Amsterdam, Nederland Norge INNHOLDSFORTEGNELSE

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "SIST OPPDATERT: 01-21-14. SFAFT BV Subway Franchise Advertising Fund Trust, B.V. Amsterdam, Nederland www.subway.no Norge INNHOLDSFORTEGNELSE"

Transkript

1 SIST OPPDATERT: SFAFT BV Subway Franchise Advertising Fund Trust, B.V. Amsterdam, Nederland Norge INNHOLDSFORTEGNELSE 1. Definisjonsområde for denne personvernerklæringen 2. Samtykke 3. Samtykke til å dele og formidle personlig informasjon, inkludert internasjonale dataoverføringer 4. Samtykke til elektronisk varsel i tilfelle av sikkerhetsbrudd 5. Hvordan vi bruker din personlige informasjon og type personlig informasjon vi kan innhente 6. Personlig informasjon vi innhenter som du gir oss 7. Internett-brukere - cookies, IP-adresse (Internet Protocol), innhentet informasjon 8. Overholdelse av Digital Advertising Alliance 9. Interessebasert-/nettatferdsannonsering 10. Barn og datainnhenting 11. Innhenting og bruk av SUBWAY franchisetakers, og potensiell franchisetakers, personlig informasjon 12. Mobil informasjon 13. Mobil markedsføringskampanjer og annonsering 14. Videresend-til-en-venn og verv-en-venn 15. Velg deg ut av e-post oppdateringer 16. Deling av personopplysninger 17. Sikkerhet 18. Lagring, oppbevaring og nøyaktighet av personopplysninger 19. Tilgang på, kontroll over og oppdatering av din personlige informasjon 20. SFAFT BV personvernansvarlig kontaktinformasjon 21. Lenker til ikke-sfaft BV nettsteder og tredjeparter 22. Sosiale medier og online engasjement 23. Dine California personvernsrettigheter 24. USA-EU og USA-Sveits overholdelse av Safe Harbor 25. Medlemmer av Den europeiske union 26. Håndheving 27. Internasjonal personvernerklæring 28. Endringer i vår personvernerklæring 29. Vilkår og betingelser for bruk av nettsted 1. Definisjonsområde for denne personvernerklæringen Ditt personvern er veldig viktig for oss. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Subway Franchisee Advertising Fund Trust, BV («SFAFT BV») og dets tilknyttede selskaper og datterselskaper innhenter, beskytter, bruker og deler personlig informasjon innhentet om deg, i samsvar med direktiv 95/46/EF av Europaparlamentet, Rådet av 24. oktober Våre retningslinjer for personvern er i samsvar med: USA-EU og USA-Sveits Safe Harborrammeregelverk om personvern som inkluderer lover om varsling, valg, videreformidling (videreformidling til tredjeparter), sikkerhet, dataintegritet, tilgang og håndhevelse.

2 Rettferdig informasjonspraksis etablert av organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD). APEC (Asia Pacific Economic Cooperation)-forumets rammeverk for personvern. Gjeldende lands-, nasjonale, statlige og lokale lover om databeskyttelse (noen lands lover krever landsspesifikk informasjon i en personvernerklæring). FAF-gruppen virker som reklamedelen av SUBWAY -Gruppens reklameringsenheter, som inkluderer, men ikke er begrenset til: Subway Franchisee Advertising Fund Trust, Ltd. («SFAFT») er en trust lovbestemt i Connecticut, med forretningsadresse på 325 Bic Drive, Milford, Connecticut, USA. Subway Franchisee Advertising Fund Trust, B.V. («SFAFT BV») er et nederlandsk selskap med begrenset ansvar, med forretningsadresse på 13 Prinsengracht, 1015 DK Amsterdam, Nederland. Subway Franchisee Advertising Fund of Australia Pty. Ltd («SFAFA») er et selskap med begrensede aksjer, med forretningsadresse på Level 1, 42 Amelia Street, Fortitude Valley, Queensland, 4006, Australia. Subway Franchisee Advertising Fund of Canada, Inc. /Le Fond De Publicité Des Franchisés Subway Du Canada Inc. («SFAFC») er et føderalt selskap med forretningsadresse på Monarch Registries, Avenue NW, Main Floor, Edmonton, AB T5H 0Y1. Subway Franchisee Canadian Advertising Trust («SFCAT»), med en forretningsadresse på Monarch Registry Ave. NW, Main Floor, Edmonton, AB T5H 0Y1. FAF-Gruppen forvalter nasjonale og lokale reklamefond og -aktivitet for SUBWAY -restauranter og SUBWAY -franchisetakere over hele verden. SFAFT, SFAFT BV, SFAFA, SFAFC og SFCAT er her kollektivt referert til som «FAF-Gruppen». SFAFT BV kan dele informasjon, inkludert personopplysninger, med SUBWAY -Gruppen, som inkluderer, men ikke er begrenset til: Franchise World Headquarters, LLC («FWH»), som fungerer som et service-orientert selskap for, og på vegne av, SUBWAY -Systemet over hele verden ved å gi kjernevirksomhet-relaterte tjenester for følgende franchising enheter: Doctor's Associates Inc. («DAI»). DAI eier og lisensierer SUBWAY -varemerket og SUBWAY Restaurant System til sine partnere, inkludert, men ikke begrenset til, Subway International BV («SIBV»), et aksjeselskap og franchisegiver av SUBWAY -Systemet for Europa, Subway Systems Australia Pty. Ltd. («SSA»), Subway Franchise Systems of Canada, Ltd. («SFSC»), Subway Partners Colombia C.V. («SPCCV»), Subway Systems do Brasil Ltda. («SSB»), Sandwich and Salad Franchises of South Africa Pty. Ltd. («SSFSA») og Subway Systems India Private Limited («SSIPL»), for å utvikle SUBWAY restauranter over hele verden. PT Subway Systems Indonesia («PTSSI») er et serviceselskap som yter forretningsrelatert service eksklusivt til Indonesias SUBWAY franchisetakere, for og på vegne av SIBV, Indonesias franchisegiver. DAI eier og bevilger lisens for SUBWAY -varemerket og SUBWAY restaurantkjeden til dets tilknyttede selskaper for å kunne danne SUBWAY -restauranter over hele verden. FWH, DAI, SIBV, SSA, SFSC, SPCCV, SSB, SSFSA og SSIPL og PTSSI er her kollektivt referert til som «SUBWAY -Gruppen». SFAFT BV kan dele informasjon, inkludert personopplysninger, med Subway Real Estate, LLC («SRE») som assisterer SUBWAY -Gruppens franchisetakere med forhandling av leasing av fast eiendom, og administrasjon av leasing og deres fornyelse for alle restaurantlokalene som de fremleier til franchisetakerne, i tillegg til deres assosierte leasingselskaper på verdensbasis, som inkluderer, men ikke er begrenset til: Subway Real Estate Corp. («SREC»), Subway Realty of the Netherlands B.V., Subway Realty Limited, ( SRL ), Subway of Ireland Limited, Subway Partners Realty N.V., Subway Realty de Venezuela, C.A., Subway Real Estate Limited, Subway Realty de Mexico, S.A. de C.V., Subway Real Estate of France S.A.R.L., Subway Vermietungs und Servicegesellschaft mbh, Subway Realty of Spain, S.L., Subway Realty of Italy S.r.l., Subway Subs of Sweden AB, Subway International B.V. Taiwan Branch og Subway Realty do Brasil, Ltda. SFAFT BV kan dele informasjon, inkludert personopplysninger, med våre tredjepart tjenesteleverandører inkludert, men ikke begrenset til, Independent Purchasing Cooperative, Inc. («IPC»), og dets heleide datterselskap Value Pay Services LLC («VPS»), European Independent Purchasing Cooperative («EIPC»), Latin America and Caribbean Independent Purchasing Cooperative ( LACIPC ), Independent Purchasing Cooperative (Australasia) Limited ( IPCA ) og Middle East Independent Purchasing Cooperative ( MEIPC ), som alle er medlemseide og operative enheter, bestående av alle SUBWAY s

3 franchisetakere lokalisert i følgende geografiske områder: USA og dets territorier og Canada (IPC), EU (EIPC), Latin-Amerika og Karibien (LACIPC), Australia (IPCA) og Midtøsten (MEIPC). EIPC, LACIPC, IPCA og MEIPC er her kollektivt referert til som «Co-op-Gruppen». All personlig informasjon innhentes på en rettferdig og ikke-påtrengende måte, med frivillig samtykke. Personlig informasjon er ikke tilgjengelig for noen utenfor den spesifikke funksjonen som det innhentes for. SFAFT BV respekterer personvernet til våre SUBWAY -kunder, våre ansatte, jobbsøkere og andre besøkende til våre nettsider som kan velge å oppgi personlig informasjon. Vi ser behovet for nødvendige sikkerhetsrutiner og administrasjon av personopplysninger du gir oss. Denne personvernserklæringen vil hjelpe deg å forstå hva slags informasjon vi kan innhente, hvordan denne informasjonen kan brukes, og hvem informasjonen kan deles med. Denne personvernerklæringen forklarer SFAFT BVs praksis om hvilke opplysninger som innhentes online fra brukere av SUBWAY Restaurant Systems nettsted på: SIBV er Norges franchisegiver. For å lese hele personvernerklæringen for SIBV og finne ut mer om SIBVs retningslinjer for personvern, vennligst se SIBVs personvernerklæring på: I en innsats for å overholde loven, og vår forpliktelse til å beskytte dine personlige opplysninger, gir vi følgende, som omhandler våre retningslinjer. Vær oppmerksom på at denne personvernerklæringen ikke styrer personvernerklæringene og prosedyrene for uavhengig eiet og drevet SUBWAY -restauranter. I tillegg vil denne personvernerklæringen ikke styre administrasjonsretningslinjer og prosedyrer for personlig informasjon for FWH, DAI eller de resterende selskaper tilknyttet SUBWAY -Gruppen, inkludert, men ikke begrenset til: SIBV, SSA, SFSC, SPCCV, SSB, SSFSA, SSIPL og PTSSI, samt SFAFT, SFAFT BV og FAF-Gruppen. SFAFT BV. håper du vil ta deg tid til å lese over FWH, DAI og SFAFT sin online meddelelse om personvern på som inneholder FWH, DAI og SFAFT sine respektive online retningslinjer for personvern. For å finne ut mer om SFAFT BVs online retningslinjer for personvern, vennligst se vår personvernerklæring på som inneholder SFAFT BVs komplette retningslinjer og prosedyrer for personvern. 2. Samtykke Denne personvernerklæringen gjelder all informasjon innhentet for, og på vegne av, SFAFT BV, enten skriftlig, muntlig eller elektronisk, via alle nettsider drevet av, eller på vegne av, SFAFT BV, inkludert, men ikke begrenset til, sammen med alle fremtidige nettsteder som drives av, eller på vegne av, SFAFT BV. VED Å SENDE PERSONLIG INFORMASJON TIL SFAFT BV, OG/ELLER VED Å BESØKE OG BRUKE DETTE NETTSTEDET, GIR DU DITT SAMTYKKE TIL AT SFAFT BV INNHENTER, BRUKER OG FORMIDLER DISSE PERSONLIGE OPPLYSNINGENE I SAMSVAR MED DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN, OG VILKÅRENE OG BETINGELSENE SLIK LOVEN TILLATER ELLER KREVER. Dersom du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen eller om hvordan din personlige informasjon blir beskyttet, vennligst ta kontakt med SFAFT BVs personvernansvarlig på e-post: 3. Samtykke til å dele og formidle personlig informasjon, inkludert internasjonale dataoverføringer I tillegg til å samtykke til nettstedets personvernerklæring, vilkår og betingelser, herunder eventuelle relevante supplerende retningslinjer, samtykker du uttrykkelig til at SFAFT BV deler den personlige informasjonen du har oppgitt til SFAFT BV, som beskrevet her. SFAFT BV kan dele informasjon med sine

4 tilknyttede selskaper og/eller tredjepart tjenesteleverandører, inkludert, men ikke begrenset til: SUBWAY -Gruppen, FAF-Gruppen, Co-op-Gruppen og VPS. SFAFT BV kan også dele din personlige informasjon med selskaper som tilbyr firmaet støttetjenester, som for eksempel kredittkort-prosessorer, adresseleverandører, webhotell, teknisk støtte-leverandører, oppfyllelsessentre for å håndheve eller undersøke transaksjoner eller forretningsdrift, fordi disse selskapene kan trenge informasjon om deg for å kunne utføre sine diverse funksjoner. Vennligst vær oppmerksom på at SFAFT BV ikke kontrollerer disse selskapene, heller ikke gir SFAFT BV disse selskapene autorisasjon til å bruke den personlige informasjonen din som SFAFT kan dele med dem, til noe annet formål enn det SFAFT ansatte dem for. Du samtykker til at SFAFT BV og de som de deler din personlige informasjon med («mottakerne») kan formidle og overføre dine personopplysninger over hele verden, inkludert i og utenfor USA og dets territorier, Det europeiske økonomiske samarbeidsområde, Canada og dets provinser og andre geografiske områder betjent av SUBWAY -Gruppen, uansett formål knyttet til SFAFT BVs virksomhet og programmer. 4. Samtykke til elektronisk varsel i tilfelle av sikkerhetsbrudd Hvis SFAFT BV eller en mottaker kreves for å gi varsel om uautorisert tilgang til visse sikkerhetssystemer, samtykker du til at SFAFT BV, eller mottakeren, kan gjøre det når det er nødvendig, eller frivillig ved å legge ut varsel på nettsidene eller sende meddelelse til en e-postadresse SFAFT BV eller mottakeren har for deg, etter SFAFT BV eller mottakerens gode tro og skjønnsmessige vurdering. Du samtykker til at varsel til deg regnes som varsel for andre personer du handler for, og samtykker til å varsle slike personer. 5. Hvordan vi bruker din personlige informasjon og type personlig informasjonvi kan innhente Vi bruker dine personopplysninger til å gjøre det enklere å yte de tjenestene du ber om. Vi har skreddersydd vår personvernerklæring slik at den gir tilstrekkelige råd om bruken av din personlige informasjon. Personopplysninger er definert som all informasjon om de personlige eller materielle omstendigheter rundt en identifisert eller identifiserbar person. En identifiserbar person er en som kan identifiseres, direkte eller indirekte, ved henvisning til et fødselsnummer og/eller identifikasjonsnummer (heretter «FN/IN»), eller til en eller flere faktorer som er spesifikke for hans/hennes fysiske, fysiologiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identitet. Personopplysninger skal omfatte, men skal ikke begrenses til: navn (fullt navn eller første initial og etternavn), fødselsnavn, kallenavn, e-postadresse, adresse hjemme, postnummer hjemme, telefonnummer hjemme, mobilnummer, fødselsdato, fødselsnummer og/eller identifikasjonsnummer, fotografier (spesielt av ansiktet eller andre identifiserende karakteristika, eller andre identifiserende karakteristikker som farge på øyne, hud og hår, ansiktstrekk og personlige merker som tatoveringer, fødselsmerker, føflekker og arr) og video- eller stemmeopptak, økonomiske opplysninger og informasjon tilknyttet arbeidssituasjon som: personlig informasjon som kan finnes på CVer, søknader, informasjon fra verifisering av bakgrunn, eller fra jobbreferanser. SFAFT BV har tiltak for å opprettholde konfidensialiteten til ditt FN/IN for å beskytte ditt FN/IN fra urettmessig formidling, og for å begrense tilgangen til ditt FN/IN vil ikke SFAFT BV gjøre ditt FN/IN tilgjengelig for allmennheten, skrive ut ditt FN/IN på noe kort, kreve at du oppgir ditt FN/IN for å få tilgang til eventuelle produkter eller tjenester, sende ditt PN/IN over Internett med mindre forbindelsen er sikker eller ditt FN/IN er kryptert, eller kreve oversendelse av ditt FN/IN for å få tilgang til våre nettsider uten å kreve ytterligere autentisering. Informasjon som ikke er personopplysninger er informasjon som allerede er offentliggjort eller er allmenn viten. Virksomhetens kontaktinformasjon betraktes ikke som personopplysninger og er ikke utsatt for spesiell beskyttelse, og kan rutinemessig deles med hvem som helst innenfor eller utenfor virksomheten.

5 Virksomhetens kontaktinformasjon omfatter, men skal ikke begrenses til: firmanavn, forretningsadresse, firmaets telefonnumre, og betraktes ikke som personopplysninger i visse jurisdiksjoner. VI SAMLER IKKE INN FØLSOM INFORMASJON Følsom informasjon er informasjon som kan omfatte, men ikke skal begrenses til, en persons kjønn, rase eller etnisk opprinnelse, politikk, religion, fagforeningsmedlemskap, veteranstatus, fysisk eller psykisk helse, funksjonsevne, sexliv, seksuell legning, eller kriminell (eller påstått kriminell) handling, rettergang eller overbevisning. Vi vil aldri innhente følsomme personopplysninger til annet enn å overholde kvoteringsdatabehov. 6. Personlig informasjon vi innhenter som du gir oss SFAFT BV vil ikke innhente kunders personlige informasjon, med mindre kunden kontakter SFAFT BV direkte. For på korrekt måte å kunne håndtere en kundes bekymringer, kan din personlige informasjon bli delt med våre partnere i FAF-Gruppen, SUBWAY -Gruppen, SUBWAY s utviklingsagenter («DA» - Development Agents) og SUBWAY s franchisetakere. SUBWAY s utviklingsagenter er uavhengige kontraktører i SUBWAY -Gruppen. SUBWAY s utviklingsagenter hjelper oss med: franchisesalg, utleie av lokaler, betjening av franchisetakeres leasingbehov, yting av driftsmessig assistanse, relaterte administrative funksjoner og opplæring av franchisetakerne i utviklingsagentens geografiske område. Mangler i de nødvendige opplysningene som blir oppgitt til SUBWAY -Gruppen, SUBWAY s utviklingsagenter, FAF-Gruppen og/eller tredjeparts tjenesteleverandører kan hindre oss i å fullt ut å ta tak i en kundes bekymringer. Innehavere av SUBWAY s medlemskort eller SUBWAY s gavekort (kollektivt «SUBWAY -kortet») kan frivillig registrere sine kort på Vår tredjeparts tjenesteleverandør innhenter personlig informasjon på frivillig basis. Denne informasjonen blir brukt som en del av programmet for Mistede/Stjålne kort. Dersom du ikke ønsker å motta promosjonsmateriale når du bruker SUBWAY kortet, kan du oppdatere dine preferanser på DU MÅ VÆRE tretten (13) ÅR ELLER ELDRE FOR Å KUNNE REGISTRERE ET SUBWAY -KORT. Du kan for eksempel kommunisere med oss på noen av følgende måter: Abonnementstjenester, som e-post og nyhetsbrev. Brukerregistrering, som tilgang til eller medlemssider og uoffisielle medlemssider Finansielle overføringsopplysninger som å bestille fra og som drives av Franchise Shipping Center Company, Inc. («FSC»). Plassering av en catering-ordre eller utfylling av skjemaet for å få et SUBWAY -kort via våre tredjeparts tjenesteleverandører, IPC og/eller VPS på Subway Express, og Kampanjer og konkurranser Spørreundersøkelser og/eller avstemning Når du oppgir din personlige informasjon i enhver av de nevnte situasjonene, er SUBWAY -Gruppen eller våre tredjeparts tjenesteleverandører bundet ved kontrakt til å yte jevnbyrdige garantier relatert til taushetsplikt og sikkerhet angående din personlige informasjon, i tillegg til å ha oppsyn med, overvåke og revisere de tjenestene som blir ytt. SFAFT BV gir ikke bruker-id eller passord videre til andre, verken internt eller eksternt. SFAFT BV oppfordrer deg til å lese gjennom de offisielle reglene og personvernerklæringene som angår en spesifikk kampanje eller konkurranse før du deltar i kampanjen eller konkurransen.

6 7. Internett-brukere cookies, IP-adresse (Internet Protocol), innhentet informasjon Cookies I tillegg til personopplysninger, bruker vi informasjonsinnhentingsverktøy som «cookies» på enkelte nettsider for å kunne analysere vår nettsides besøksstrøm, og for å måle kampanje-effektivitet. En cookie er en tekstfil med informasjon som et nettsted overfører til cookie-filen til nettleseren på datamaskinens harddisk slik at nettstedet kan huske hvem du er. En cookie vil typisk inneholde navnet på domenet som cookien er kommet fra, cookiens «levetid», og en verdi, vanligvis et tilfeldig-generert, unikt nummer. Dette hjelper oss å tilby deg en god opplevelse når du besøker vår nettside, og tillater oss også å forbedre vår nettside og våre tjenester. Noen få viktige ting du bør vite om cookies er at: Vi tilbyr visse funksjoner som bare er tilgjengelige gjennom bruk av cookies. Vi bruker cookies for å forbedre din internettopplevelse. De fleste cookiene er «sesjoncookies», noe som betyr at de vil bli slettet automatisk fra harddisken på slutten av en sesjon. Du kan støte på cookies fra tredjeparter på visse sider av nettstedene som vi ikke har kontroll over. (For eksempel, hvis du ser en nettside opprettet av en annen bruker, er det mulig at en cookie er lagt inn av denne nettsiden.) For detaljert informasjon om cookies og hvordan de brukes på våre nettsider, kan du se vår cookieerklæring på: Deaktivere/aktivere cookies Du har mulighet til å akseptere eller avvise cookies ved å endre innstillingene på nettleseren din. Men du vil kanskje ikke være i stand til å bruke alle de interaktive funksjonene på nettstedet vårt hvis cookies er deaktivert. For ytterligere informasjon om hvordan du deaktiverer eller blokkerer cookies, kan du se vår cookie-erklæring på: Skjult sporingsbilde Kan også kalles usynlig sporingsbilde og er det som på engelsk heter web beacon, web bug, piksel tag eller gjennomsiktig GIF. Vi bruker piksel tags eller gjennomsiktige GIF-filer, for å administrere vår online annonsering og kampanjer. Disse kodene innhenter anonym (ikke personidentifiserbar) informasjon om hvilke annonser og kampanjer som fører brukere til nettstedet vårt. Med både cookie- og tag-teknologi er informasjonen som vi samler inn anonym og ikke personidentifiserbar. Den inneholder ikke navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse. Brukt i kombinasjon med cookies, er et skjult sporingsbilde et ofte-gjennomsiktig grafisk bilde, vanligvis ikke større enn 1 piksel x 1 piksel, som er plassert på en nettside eller i en e-post som brukes til å overvåke atferden til brukeren som besøker nettstedet eller sender e-posten. Når HTML-koden for det skjulte sporingsbildet peker til et nettsted for å hente bildet, kan det samtidig videresende informasjon, som for eksempel IP-adressen til datamaskinen som hentet bildet, tidspunktet det skjulte sporingsbildet ble sett og i hvor lang tid, type nettleser som hentet bildet og tidligere innstilt cookie-verdier. Skjulte sporingsbilder brukes vanligvis av en tredjepart for å overvåke aktiviteten til et nettsted. Et skjult sporingsbilde kan oppdages ved å se på kildekoden til en nettside og lete etter alle IMG-koder som lastes ned fra en annen server enn resten av siden. Å slå av nettleseren vil hindre skjulte sporingsbilder fra å spore brukerens atferd. Det skjulte sporingsbildet vil fortsatt stå for et anonymt besøk, men brukerens unike informasjon vil ikke bli registrert. IP-adresse (Internet Protocol) en IP-adresse (Internet Protocol) er knyttet til datamaskinens tilkobling til internett. SFAFT BV kan bruke din IP-adresse for å diagnostisere problemer med SFAFT BVs server, til å administrere nettstedet og for å opprettholde kontakt med deg når du navigerer gjennom nettstedet. Datamaskinens IP-adresse kan også brukes til å gi deg informasjon basert på din navigering gjennom nettstedet. SFAFT BV knytter ikke IP-adresser til noen personopplysninger.

7 Aggregert informasjon - brukes til å måle de besøkendes interesse og bruk av ulike områder av nettstedet og de ulike programmene som SFAFT BV forvalter. SFAFT BV er avhengig av aggregert informasjon, som er informasjon som ikke identifiserer deg, for eksempel statistisk- og navigasjonsinformasjon. Med denne aggregerte informasjonen, kan SFAFT BV foreta statistiske- og andre sammendragsanalyser av de besøkendes atferd og egenskaper. Selv om SFAFT BV kan dele denne informasjonen med tredjeparter, vil ingen part av denne informasjonen muliggjøre noen i å identifisere deg, eller å finne ut noe annet personlig om deg. 8. Overholdelse av Digital Advertising Alliance FAF-Gruppen bruker Evidon forsikringsplattform for å overholde det tverrindustrielle selv-regulerende programmet for online atferd for reklamering, som administreres av Digital Advertising Alliance (DAA) (http:///aboutads.info). Som en del av denne tjenesten, er FAF-Gruppens online-annonser og nettsteder noen ganger levert med ikoner som hjelper forbrukerne å forstå hvordan deres data blir brukt, og tilbyr valgalternativer til forbrukere som ønsker mer kontroll. Listen av våre annonseringspartnere kan bli oppdatert fra tid til annen. For å velge bort internett-annonsering av alle DAA-deltakende bedrifter, besøk 9. Interessebasert-/nettatferdsannonsering På noen sider av vårt nettsted kan vi tillate tredjeparts annonseringspartnere å sette sporingsverktøy (f.eks. cookies og skjulte sporingsbilder) for å innhente anonym, ikke-personidentifiserbar informasjon om dine aktiviteter på disse sidene (f.eks. din IP-adresse, siden(e) besøkt, tid på dagen). Vi kan også dele denne informasjonen vi har innhentet med tredjeparts annonseringspartnere. Disse annonseringspartnerne kan bruke denne informasjonen (og lignende informasjon hentet fra andre nettsteder) for det formål å levere fremtidig målrettet reklame til deg når du besøker andre (ikke SUBWAY ) områder innenfor deres nettverk. Denne praksisen er ofte referert til som «interessebasert annonsering» eller «online atferdsreklame». Sider på vårt nettsted som innhenter informasjon som kan brukes av slike annonseringspartnere for interessebaserte annonseringsformål kan identifiseres ved en lenke til AdChoices på siden. Å velge bort (sidene på nettstedet). Hvis du ikke vil at din aktivitet på slike sider skal brukes til interessebasert annonseringsformål, kan du klikke på AdChoices-lenken for å velge bort slik bruk av de oppførte annonseringspartnerne. Selv om du velger bort denne tjenesten, kan vi fortsatt innhente ikkepersonidentifiserbar informasjon om din aktivitet på nettstedet og kan bruke den for ikke-interessebasert annonseringsformål som beskrevet i denne personvernerklæringen. Å velge bort (reklame). Annonser på tredjeparts nettsteder som inneholder AdChoices-lenken, og som lenker til denne personvernerklæringen kan ha vært rettet mot deg, basert på anonym ikkepersonidentifiserbar informasjon som innhentes av annonseringspartnere over tid og på tvers av nettsteder. Disse annonsene oppgir en mekanisme for å velge bort annonseringspartneres bruk av denne informasjonen for interessebasert annonseringsformål. Selv om du velger bort denne tjenesten, kan vi fortsatt innhente og bruke informasjon fra annonser for ikke-interessebaserte annonseringformål, for eksempel for å fastslå effektiviteten av annonsene. 10. Barn og datainnhenting Dette nettstedet er ikke rettet mot barn under tretten (13) år. Vi er klar over at barn kan forsøke å kontakte oss og på denne måten komme til frivillig å oppgi personlig informasjon på dette nettstedet. Dersom du er et barn under tretten (13) år, VENNLIGST IKKE oppgi noen form for personlig informasjon om deg selv på dette nettstedet uten at du først har fått tillatelse fra din(e) forelder/foreldre eller verge. Barns personvern er svært viktig for SFAFT BV. SFAFT BV, et selskap tilknyttet SUBWAY -Gruppen og hvis servere er lokalisert i USA, følger USAs Children's Online Privacy Protection Act ( COPPA ). Den føderale handelskommisjonen i USA («FTC») har autoritet til å utstede reguleringer og håndheve

8 COPPA, noe som gjelder for nettsteder og online tjenester drevet med kommersielle formål og som er rettet mot, og samler inn personlig informasjon fra, barn under tretten (13) år. COPPA forklarer hva operatører av nettsteder må inkludere i personvernerklæringen, hvilket ansvar operatøren av et nettsted har i forhold til å beskytte barns personvern og sikkerhet online, inkludert restriksjoner angående markedsføring rettet mot alle under tretten (13) år, og den krever at vi informerer foreldre og/eller verger om hvordan vi innhenter, bruker og formidler personopplysninger som tilhører barn under tretten (13) år, og også hvordan vi kan få beviselig tillatelse fra en forelder til at barnet kan bruke enkelte funksjoner av et nettsted. SFAFT BV vil ikke bevisst tillate noen under tretten (13) år å sende oss personlig informasjon om seg selv (som navn, e-postadresse og telefonnummer) via internett. Dersom et barn har gitt SFAFT BV personlig informasjon uten foreldrenes tillatelse, ber vi barnets foreldre om umiddelbart å kontakte SFAFT BVs personvernansvarlig på e-post eller SUBWAY -Gruppens personvernansvarlig på e-post Vi vil bestrebe oss for raskt å få slettet barnets informasjon fra våre servere. Vi gjør oppmerksom på at når vi bruker begrepet «foreldre» mener vi også å inkludere verger. 11. Innhenting og bruk av SUBWAY -franchisetakers og potensiell franchisetakers personlige informasjon Hvis du vil, kan du sende en elektronisk søknad via dersom du ønsker å bli vurdert som en potensiell SUBWAY -franchisetaker. Ved å sende inn en elektronisk søknad, samtykker du til at vi kan formidle personopplysningene dine til våre partnere i FAF-Gruppen, SUBWAY -Gruppen, deres utviklingsagenter og tredjeparts tjenesteleverandører som et ledd i deres vurdering av forespørselen din og for å hjelpe dem utføre sine franchise-markedsføringstiltak. Personopplysninger som innhentes fra potensielle franchisetakere inkluderer, men er ikke begrenset til: navn, adresse, telefonnummer, faksnummer, e-postadresse, fødselsdato, statsborgerskap, utdanningsbakgrunn, kriminell bakgrunn, bankkontoinformasjon for elektronisk overføring av midler, regnskap, rettssaksbakgrunn, og skattebetalers identifikasjonsnummer. Informasjonen på ditt elektroniske skjema vil bli en del av søknaden din på en franchise, som du senere kan sende. Vi krever at våre partnere i SUBWAY - Gruppen og deres utviklingsagenter respekterer SFAFT BVs retningslinjer for personvern og ikke bruker din personlige informasjon til andre formål enn å utføre våre instruksjoner. Enhver potensiell franchisetakers personlige informasjon som sendes til er lagret på en server plassert i Västerås, Sverige. Serveren er administrert av tredjeparts tjenesteleverandør Loopia AB, basert i Sverige. Informasjonen på denne serveren kan deles med: SIBV, franchisegiver for SUBWAY -systemet i Europa. SIBV beholder informasjon for å ha oversikt over all data for sitt geografiske område. SIBV er basert i Amsterdam i Nederland. DAI, eier og lisensgiver for SUBWAY -systemet, basert i Milford i Connecticut i USA. FWH, som fungerer som et service-orientert selskap for og på vegne av SUBWAY -systemet på verdensbasis ved å gi kjernevirksomhetsrelaterte tjenester, basert i Milford i Connecticut i USA. Relevante utviklingsagenter i ditt geografiske område. Subway Real Estate, LLC («SRE»), basert i Milford i Connecticut i USA, i tillegg til de av leasingpartnerne deres som befinner seg i ditt geografisk område. SFAFT BV og partnere vil beholde personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle hensikten(e) de ble innhentet for, og for å overholde gjeldende lover. Ditt samtykke til slike formål er fortsatt gyldig etter oppsigelse av vårt samarbeid med deg. Nettside - ligger på en webserver levert og driftet av Loopia AB, basert i Västerås i Sverige. innholdet på inkludert forbrukerinnholdet, styres av Momentum Sverige AB og SFAFT BV. Når du klikker på lenkene «Kontakt oss», «Forespørsel om brosjyre», «Eie en franchise» og «Send inn en side», blir du automatisk videresendt til SUBWAY sin nettside hvor du kan fylle ut og sende et skjema som blir sendt direkte til SUBWAY s hovedkvarter sin database, basert i USA. Domenenavnet subway.no eies av Doctor's Associates Inc.

9 Når du blir franchisetaker for SUBWAY aksepterer du at SFAFT BVs partner, SUBWAY -Gruppen, formidler tidligere kontaktinformasjon til franchisetaker, inkludert personlig informasjon, i sitt Disclosure Document i ett (1) år etter at du ikke lenger er med i systemet, slik loven krever, med mindre du gir beskjed om noe annet. Ta kontakt med SFAFT BVs personvernansvarlige på e-post eller med SUBWAY -Gruppens personvernansvarlige på e-post meddel skriftlig, enten via e-post eller vanlig post, ditt ønske om at dine personopplysninger ikke skal formidles, rettes eller forandres når du selger eller flytter din SUBWAY forretning, eller forlater SUBWAY -systemet (enten ved oppsigelse eller på andre måter). Vennligst se seksjonen titulert «Kontaktinformasjon for SFAFT BVs personvernansvarlig» for å finne den fysiske adressen til SFAFT BVs personvernansvarlige og/eller SUBWAY -Gruppens personvernansvarlige. 12. Mobil informasjon Du kan sende inn personlig informasjon via mobiltelefonen, smarttelefonen og nettbrettet ditt. Dersom du bruker lokasjonsbaserte tjenester er det mulig at du sender oss lokasjonsinformasjon. SFAFT BV verken lagrer eller bruker denne informasjonen annet enn til å levere den tjenesten du har bedt om. For eksempel kan et mobilt apparat bruke GPS-data til å finne din nærmeste restaurant. Lokasjonsbaserte tjenester er valgfrie og du kan kontrollere om du ønsker å bruke dem, og kan skru dem av eller på når som helst. SFAFT BV bruker en rekke nye teknologier og sosiale media-alternativer for å kommunisere og samhandle med forbrukere. Disse nettstedene og mobilprogrammene omfatter populære sosiale nettverk og medier, for eksempel Twitter og Facebook. Hvis du legger ut oppdateringer på, eller mottar oppdateringer fra, og andre sosiale nettverkssteder i løpet av kampanjeperioden via SMS på din mobiltelefon, kan den trådløse tjenesteleverandøren ta betalt for hver tekstmelding du sender og mottar. Du må ta kontakt med mobiloperatøren om deres priser, ettersom prisene kan variere. Bruk av tredjeparts sosiale nettverkssteder, for eksempel Twitter og Facebook, er styrt av personvernet på disse nettstedene. SFAFT BV vil ikke innhente eller lagre påloggingsinformasjon eller annen personidentifiserbar informasjon fra Twitter, Facebook og andre sosiale nettverk, men sesjonsinformasjon eller cookies kan imidlertid bli lagret på din mobiltelefon, av deres nettsider. Mobilinformasjon vi innhenter Internett-baserte mobilapplikasjoner kan bruke cookies eller skjulte sporingsbilder og andre metoder for å tilpasse nettopplevelsen din. Vennligst se SFAFT BVs nettsteds personvernerklæring for mer informasjon. Noen mobilapplikasjoner vil benytte Google Analytics (eller lignende verktøy) for å hjelpe oss å bedre betjene våre kunder gjennom forbedrede produkter, tjenester og revisjoner av mobilapplikasjoner. Denne innhentede informasjonen vil ikke identifisere deg til SFAFT BV. Det kan imidlertid fortelle oss anonymt hvilke tjenester og funksjoner du bruker mest i programmet, samt enhetstype og maskinvarefunksjoner, land og språk av nedlastingen. Bruk av tredjeparts tjenester, som sosiale delingssteder (f.eks. Facebook og Twitter) er styrt av personvernet til disse tjenestene. SFAFT BV vil ikke innhente eller lagre påloggingsinformasjon eller annen personidentifiserbar informasjon for disse tjenestene, men sesjoninformasjon eller cookies kan lagres. Deling av mobilinformasjon SFAFT BV deler ikke innhentet informasjon med tredjeparter med følgende unntak: SFAFT BV kan gi visse personopplysninger til tredjeparts partnere hvis disse leverer tjenester som er nødvendige for din mobilbrukeropplevelse. Alle forespørsler sendes gjennom mobilleverandørens nettverk og leverandøren din kan ha tilgang til den. Les din operatørs personvernerklæring for mer informasjon. Visse mobilprodukter og tjenester og produsenter lar deg kommunisere og dele informasjon med andre. For eksempel ønsker du kanskje å Tvitre eller legge ut på Facebook-siden innhold fra en

10 SFAFT BV mobilapplikasjon. Rådfør deg med mobilenhetsprodusenten, eller mobilprodukt- eller programutviklerens personvernerklæringer for mer informasjon. 13. Mobil markedsføringskampanjer og annonsering Hvis du deltar i annonserings- eller markedsføringskampanjer vil informasjonen du gir bli behandlet i samsvar med personvernerklæringen spesifikk for den nevnte kampanjen som ikke kan og ikke vil gjelde for denne personvernerklæringen. Trådløse markedsføringsmuligheter - SFAFT BV kan gi brukere og seere mulighet til å registrere seg for særskilte kampanjer via tekstmeldinger på mobiltelefon og andre trådløse enheter. Brukere er pålagt å gi sitt samtykke til å motta slik informasjon fra SFAFT BV, enten ved å registrere seg på nettstedet vårt eller på sin trådløse enhet. Markedsføringsmuligheter kan gis av SUBWAY -Gruppen, FAF-Gruppen og/eller SFAFT BVs tredjeparters tjenesteleverandører. De opplysninger som kreves som et ledd i den elektroniske registreringen kan omfatte, men er ikke begrenset til, en brukers telefonnummer eller en trådløs e-postadresse (bare hvis spesifikt angitt), og mobilleverandørens navn. Vær oppmerksom på at de fleste trådløse overføringer er ikke sikret, og det er en større risiko for at en ukjent tredjepart kan fange opp meldinger eller en brukers personopplysninger når du bruker en trådløs kommunikasjonsenhet. Brukere som registrerer seg for trådløse tjenester erkjenner, forstår og godtar at de kan bli belastet av brukerens mobiloperatør for alle meldinger som sendes mellom brukeren og SFAFT BV. Standard priser for meldingstjenester vil gjelde, med mindre annet er angitt. Under ingen omstendigheter vil vår hjemmeside, SFAFT BV, SUBWAY -Gruppen, eller deres datterselskaper bli holdt ansvarlig for eventuelle trådløse e-post- eller tekstmeldingskostnader pådratt av en bruker eller av en person som har tilgang til en brukers trådløs enhet, telefonnummer eller e-postadresse. Oppsigelse av trådløse tjenester av bruker - Brukere kan trekke tilbake sitt samtykke til å motta mobilmeldinger relatert til markedsføringskampanjer fra SFAFT BV og/eller dets datterselskaper etter følgende prosedyre: En bruker kan oppheve en eller flere tjenester via sin trådløse enhet når som helst ved hjelp av si-oppabonnement mekanismen som tilbys av SFAFT BV når meldingen er sendt, eller ved å sende en tekstmelding som sier «STOP», «END», «CANCEL», «REMOVE», «UNSUBSCRIBE» eller «QUIT». SFAFT BV vil si opp brukerens registrering for den siste trådløse tjenesten sendt til brukeren. Noen av disse ordene etterfulgt av ordet «ALL» i brukerens forespørsel om opphevelse vil avbryte alle brukerens registrerte trådløse tjenester med SFAFT BV. Hvis brukeren avslutter sitt abonnement til en eller alle av SFAFT BVs tjenester via sin trådløse enhet, vil tjenesten opphøre umiddelbart og vil kansellere brukerens tidligere valg. Bruk av informasjon - SFAFT BV vil ikke bruke et trådløst telefonnummer, trådløs eller konvensjonell internett e-postadresse eller annen informasjon innlevert til våre trådløse markedsføringskampanjer for noe annet formål enn å tilby de forespurte tjenestene med mindre vi gir deg forhåndsvarsel om annen bruk. Vi vil ikke dele personopplysninger med tredjeparts tjenesteleverandører med mindre du velger deg en slik forvalting. 14. Videresend-til-en-venn og verv-en-venn Du kan bruke en henvisningsfunksjon (enten på en nettside, i en e-post, fra en banner-annonse eller annen kommunikasjon) for å fortelle en venn om en SFAFT BV nettside eller kampanje. SFAFT BV kan bruke alle e-postadressene oppgitt når du bruker denne henvisningen til å sende både en innledende e- post og en påfølgende e-post til mottakere om en bestemt kampanje, et produkt eller en tjeneste som du har indikert at din «venn» kan ha interesse av.

11 15. Velg deg ut av e-post oppdateringer Du kan ha mulighet til å velge å motta e-post fra SFAFTBV. SFAFT BV vil kun sende deg e-post hvis du velger å motta slik post. Hvis du velger å motta e-post, vil SFAFT BV sende deg sporadiske oppdateringer om nye tilføyelser på nettstedet så vel som spesialtilbud og kampanjer som du kan benytte deg av. Dersom du på noe tidspunkt skulle bestemme at du ikke lenger ønsker å motta slik e-post fra SFAFT BV, kan du velge dette bort ved å klikke på si-opp-abonnement lenken nederst på SFAFT BV e- posten, ved å oppdatere kontaktinformasjonsinnstillingene for kontoen din, eller ved å kontakte vår personvernsansatte på 16. Deling av personopplysninger SFAFT BV selger ikke personopplysninger til tredjeparter. Det kan hende vi deler personopplysninger med våre tjenesteleverandører, rådgivere og partnere i forbindelse med interne forretningsformål. Unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen, vil SFAFT BV ikke dele dine personopplysninger med en tredjepart med mindre du ber om, samtykker til, en slik formidling, eller formidling er nødvendig eller lovmessig autorisert. Vi kan dele din personlige informasjon med agenter, partnere eller tjenesteleverandører som handler for, eller på vegne av, SFAFT BV i forbindelse med virksomheten til SFAFT BV, eller for videre bearbeiding av data i samsvar med formålet, eller formålene, dataen opprinnelig ble innhentet for, for eksempel tredjeparts vedlikehold av en sikker listingsdatabase. Vi krever at våre agenter, tilknyttede selskaper og tjenesteleverandører gir skriftlig samtykke til å opprettholde konfidensialiteten og sikkerheten av personopplysninger de holder på vegne av SFAFT BV, og ikke vil bruke den for andre formål enn det formålet som vi holdt dem til. Vi krever også at eventuelle tredjeparter vi beholder beskytter personopplysninger gitt av oss i henhold til alle gjeldende krav til personvern og de generelle prinsippene for personvern som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Personopplysningene du deler med SFAFT BV blir ansett som en bedriftsressurs og kan bli formidlet og/eller overført til en tredjepart i tilfelle av mulig eller faktisk kjøp, salg, leasing, samkjøring av data, fusjon eller noen annen form for overtagelse, overdragelse eller finansiering av hele eller deler av SFAFT BV, eller av noen av selskapets ressurser eller andeler av SFAFT BV, eller en underavdeling av denne, i den hensikt at en kunde kan fortsette å motta de samme produktene og tjenestene fra en tredjepart. Selv om vi gjør vårt ytterste for å beskytte brukeres personvern, kan reserverer vi retten til å formidle personidentifiserbar informasjon til en tredjepart i visse begrensede omstendigheter, spesielt: for å overholde en lov, regulering, ransakingsordre, stevning til retten, rettslig prosess eller rettskjennelse, eller som på annen måte kan bli pålagt ved lov, for å håndheve våre retningslinjer eller kontrakter, eller for å innhente utestående beløp du skylder oss, for å beskytte brukerne av våre nettsteder fra misbruk eller svindel, under kriser når sikkerheten er truet, som bestemt av SFAFT BV, eller annet der det er nødvendig for etableringen, utføringen eller forsvar av rettslige krav). I tillegg, kan serverlogger fra tid til annen bli sjekket av sikkerhetsmessige grunner; for eksempel for å se etter uautorisert aktivitet på nettstedet. I slike tilfeller, vil serverloggdata som inneholder IP-adresser deles med politimyndighetene slik at de kan identifisere brukere i forbindelse med etterforskningen av uautorisert aktivitet. 17. Sikkerhet Vi anstrenger oss for å beskytte dine personopplysninger ved hjelp av fysiske, elektroniske eller prosedyremessige sikkerhetstiltak tilpasset følsomheten av opplysningene under vår kontroll. Vi ivaretar dine personopplysninger på Internett ved hjelp av industristandard-praksiser. Selv om «garantert sikkerhet» ikke finnes enten på eller utenfor internett, gjør vi alle kommersielt-forsvarlige anstrengelser for innhentingen og sikkerheten av slik informasjon i samsvar med vår personvernerklæring, og alle gjeldende lover og forskrifter For tiden benytter vår nettside en rekke forskjellige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger fra brukere både i og utenfor SFAFT BV, herunder bruk av krypteringsmetoder (for eksempel Secure Socket Layers eller SSLer), passordbeskyttelse og andre sikkerhetstiltak for å hindre uautorisert tilgang til

12 personidentifiserbar informasjon. Dette bidrar til å opprettholde konfidensialitet, personvern og integritet av dine transaksjoner, og bidrar til å beskytte konfidensiell informasjon - for eksempel kredittkortnumre, elektroniske skjemaer og økonomisk data, fra tap, misbruk, tilsniking og hacking. Phishing Identitetstyveri og den praksisen som i dag er kjent som «phishing», «phisking» eller «nettfiske» utgjør en stor bekymring for SFAFT. Derfor er ivaretakelse av informasjon for å hjelpe til med å beskytte din identitet mot tyveri en topp-prioritet. Vi ber aldri, og vil aldri be om din kredittkortinformasjon, ditt brukernavn, passord, sosialtrygd-nummer eller nasjonale identifiseringsnummer via en usikret eller uoppfordret e-post eller telefonsamtale. For mer informasjon om phishing, besøk den føderale handelskommisjonens nettside 18. Lagring, oppbevaring og nøyaktighet av personopplysninger Alle rimelige tiltak er tatt for å sikre dine personopplysninger mot tap, uautorisert tilgang, bruk, endring, formidling eller enhver annen form for misbruk. SFAFT BV tar alle rimelige for å forsikre oss om at dine personopplysninger er nøyaktige, oppdaterte, fullstendige, relevante og ikke misledende. SFAFT BV vil beholde dine personopplysninger kun så lenge som nødvendig for å oppfylle hensikten(e) de ble innhentet for, og for å overholde gjeldende lover. Ditt samtykke til denne/disse hensikten(e) forblir gyldig også etter at vår forbindelse med deg er avsluttet. SFAFT BV kan lagre dine personopplysninger i våre filial, FWH, sine, databaser som ligger i USA og/eller andre land utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet («EØS»). I tillegg kan noen av våre tjenesteleverandører befinne seg i USA eller andre land utenfor EØS og vil være underlagt lovene i sine lokale jurisdiksjoner. Som følge kan USA og andre utenlandske regjeringer, domstoler, politi eller regulerende myndigheter, i visse tilfeller, ha rett til tilgang på personopplysninger innhentet og holdt av SFAFT BV. 19. Tilgang på, kontroll over og oppdatering av din personlige informasjon Du kan kontakte SFAFT BVs personvernansvarlige for å få tilgang til, korrigere eller slette din personlige informasjon. Om nødvendig vil SFAFT BVs personvernansvarlige ta kontakt med en annen person for å få assistanse vedrørende utførelsen av din forespørsel. SFAFT BV vil være sikre på at vi i våre arkiver kun holder de personopplysninger du har oppgitt om deg i sin mest nøyaktige og oppdaterte form Du kan sende en e-post til SFAFT BVs personvernansvarlige på for å oppdatere din kontaktinformasjon. For å styrke personvernet ditt, vil SFAFT BV ta rimelige forholdsregler for å bekrefte identiteten din før vi gir deg tilgang eller før du kan foreta noen som helst endring i din personlige informasjon. 20. SFAFT BV personvernansvarlig kontaktinformasjon Hvis du har spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt SFAFT BVs personvernansvarlige og/eller SUBWAY -Gruppens personvernansvarlige på: SFAFT BV Privacy Officer, c/o Subway Franchisee Advertising Fund Trust B.V, The Amsterdam Office 13 Prinsengracht, Amsterdam, Nederland Telefonnummer: eller lokalkontoret I Norge: E-postadresse:

13 Personvernsansvarlig for SUBWAY -Gruppen kan bli kontaktet på: SUBWAY Group Privacy Officer c/o Franchise World Headquarters, LLC 325 Bic Drive Milford, CT, USA Telefonnummer: (203) eller avgiftsfritt telefonnummer: Faksimile på: (203) E-postadresse: Eller du kan laste ned vår informasjonsforespørsel om personvern her: Vi vil adressere din bekymring og forsøke å løse eventuelle problemer. 21. Lenker til ikke-sfaft BV nettsteder og tredjeparter Vær oppmerksom på at kan inneholde lenker til andre nettsteder for din bekvemmelighet og informasjon. SFAFT BV kontrollerer ikke disse nettstedene eller deres retningslinjer for personvern, som kan avvike fra SFAFT BVs personvernerklæring kan ikke, og vil ikke, gjelde for eksterne nettsteder. Vi godkjenner ikke og gir ingen garantier vedrørende tredjeparts nettsteder. Den personlige informasjonen du velger å gi til urelaterte tredjeparter er ikke dekket av SFAFT BVs personvernerklæring. Vi oppfordrer deg til å vurdere personvernerklæringen til enhver bedrift eller nettside før du gir dine personopplysninger. Noen tredjeparter kan velge å dele personlig informasjon med SFAFT BV; denne videreformidlingen er underlagt tredjeparts selskapets personvernerklæring, ikke SFAFT BVs personvernerklæring. 22. Sosiale medier og online engasjement SFAFT BV kan bruke en rekke nye teknologier og sosiale media-alternativer for å kommunisere og samhandle med SUBWAY -forbrukere. Disse nettstedene og applikasjonene inkluderer populære sosiale nettverk og media-nettsteder, åpen kildekode-samfunn og mer. For bedre å engasjere publikum i kontinuerlig dialog, bruker SFAFT BV flere tredjeparts plattformer, inkludert, men ikke begrenset til, Facebook, Twitter og YouTube. Tredjeparts nettsteder og applikasjoner (TPWA) er nett-baserte teknologier som ikke utelukkende drives eller kontrolleres av SFAFT BV. Når du samhandler med SUBWAY på disse nettstedene, kan du avsløre visse personlige opplysninger til SFAFT BV eller til tredjeparter. Bortsett fra når den brukes av SFAFT BVs ansatte for det formål å svare på en bestemt melding eller forespørsel, vil SFAFT BV ikke bruke, dele eller beholde din personlige informasjon. På dette tidspunkt har SFAFT BV ingen sosiale media-kontoer. SUBWAY -franchisetakere kan ha muligheten til å sponse sine egne Facebook-sider, Twitter-sider og YouTube-kontoer. Vær oppmerksom på at personvernerklæringene for de enkelte SUBWAY franchisetakeres sosiale media-sider kan finnes på den enkelte SUBWAY franchisetakers nettsted. SFAFT BVs personvernerklæring gjelder ikke fremgangsmåter og prosedyrer for behandling av personopplysninger for de enkelte SUBWAY -franchisetakeres sosiale media-sider og deres individuelle nettsteder. 23. Dine California personvernsrettigheter (I samsvar med California Civil Code Section ) En innbygger i California som har gitt personlig informasjon til et selskap vedkommende har etablert et forretningsforhold til grunnet forhold relatert til vedkommende selv, hans/hennes familie eller husholdningen (en "Kunde i California") har rett til å be om informasjon om hvorvidt selskapet har

14 videreformidlet vedkommendes personopplysninger til tredjeparter med det formål at tredjepartene skal kunne benytte informasjonen til direkte markedsføring. Generelt, dersom et selskap på denne måten har videreformidlet personlig informasjon, dersom det mottar et krav fra en kunde i California, vil selskapet være pålagt å skaffe til veie en oversikt over alle tredjeparter som den personlige informasjonen er blitt formidlet til i det foregående kalenderår, og må også skaffe til veie en oversikt over de kategoriene av personlig informasjon som er formidlet. Imidlertid kan et selskap ifølge lovgivningen ikke tvinges til å skaffe til veie de ovenfor nevnte oversikter dersom selskapet har og informerer publikum om (i sin personvernerklæring) retningslinjer om ikke å videreformidle personinformasjon til tredjeparter med deres direkte markedsføring som formål, med mindre kunden uttrykkelig gir sitt samtykke til denne videreformidlingen. I stedet kan selskapet etterkomme lovgivningen ved å gjøre kunden oppmerksom på vedkommendes rett til å hindre videreformidling av personlig informasjon og sørge for at kunden har en kostnadsfri mulighet til å utøve denne rettigheten. 24. USA-EU og USA-Sveits overholdelse av Safe Harbor SFAFT, et datterselskap av SFAFT BV, er i samsvar med US Department of Commerce Safe Harbors krav om overføring av personopplysninger fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområde («EØS») eller Sveits til USA. SFAFT har vært selvsertifisert i henhold til Safe Harbors rammeverk for personvern som fastsatt av US Department of Commerce, EU-kommisjonen og den sveitsiske føderale kommisjon for databeskyttelse og informasjon (FDPIC) når det gjelder innhenting, lagring, bruk, overføring og annen behandling av personopplysninger overført fra EØS-området eller Sveits til USA, i samsvar med Europaparlamentets -direktiv 95/46/EC og den sveitsiske føderale lov om personvern (FADP), tredd i kraft i juli 1993, og modifisert i januar Organisasjoner må overholde USA-EU og USA-Sveits Safe Harbor-rammeprinsipper om personvern. Disse er som følger: Melding - Enkeltpersoner må informeres om at deres data blir innhentet og om hvordan den vil bli brukt; Valg - Enkeltpersoner må ha evne til å velge bort innhenting og videre overføring av data til tredjeparter; Videre overføring (Overføring til tredjeparter) - Overføring av data til tredjeparter kan bare forekomme der den andre organisasjonen følger tilstrekkelige databeskyttelsesprinsipper; Sikkerhet - Rimelige anstrengelser må gjøres for å forhindre tap av innhentet informasjon; Data integritet - Data må være relevant og pålitelig for det formål som den ble innhentet; Tilgang - Enkeltpersoner skal ha tilgang til informasjon holdt om dem, og må kunne korrigere eller slette denne informasjonen hvis den er feilaktig; Håndhevelse - Det må være effektive tiltak for å håndheve disse reglene. SFAFT BV kan overføre de personopplysningene vi innhenter om deg til land utenfor EU og Sveits der du opprinnelig oppga personopplysningene. Vær klar over at disse landene kanskje ikke har de samme datavernlovene som EU og Sveits. Når SFAFT BV overfører din personlige informasjon til andre land utenfor EU og Sveits, vil vi beskytte din personlige informasjon som beskrevet i denne personvernerklæringen. Ytterligere informasjon om Safe Harbor-rammeprinsippene og sertifiseringsprosessen kan bli funnet på Selv om SFAFT BV ikke er selvsertifisert i henhold til USA-EU og USA- Sveits Safe Harbor-rammeverket, erkjenner de Safe Harbor-prinsippene om personvern og etterstreber å overholde disse kravene. I tillegg opprettholder US Department of Commerce en liste over alle kompatible organisasjoner, som kan bli funnet på

15 25. Medlemmer av Den europeiske union Som en del av SFAFTs deltakelse i Safe Harbor-rammeverket, har SFAFT, et selskap tilknyttet SFAFT BV, gått med på å løse konflikter for EUs og/eller Sveits autoriteter for databeskyttelse («EU/Swiss DPA s») og fungere som en uavhengig regressmekanisme («IRM») for konfliktløsning i forbindelse med innhenting, bruk og bevaring av personlig informasjon overført til SFAFT i USA fra EUs medlemsstater eller fra Sveits. Fordi SFAFT valgte EU/Sveits autoriteter for databeskyttelse som uavhengig regressmekanisme for konfliktløsning har SFAFT betalt den påkrevde årlige avgiften til USAs råd for internasjonale forretninger («USCIB»), som opptrer som en tiltrodd tredjepart på vegne av EU/Sveits autoriteter for databeskyttelse hva angår konflikter relatert til SFAFTs overholdelse av Safe Harbor-rammeverket. Dersom du har noen spørsmål, bekymringer eller klager angående SFAFTs overholdelse av Safe Harbor-rammeverket, vennligst ta kontakt med SFAFTs personvernansvarlige på e-post: Du kan også kontakte den føderale handelskommisjonens nettside på eller via e-post på Safe Harbor Team Inbox Håndheving FAF-Gruppen bruker egenvurdering for å sikre overholdelse av personvernerklæringen og kontrollerer periodisk at denne personvernerklæringen er nøyaktig, hensiktsmessig satt opp, tilgjengelig og at den retter seg etter og inneholder den informasjonen som Safe Harbor-rammeverket er ment å dekke, slik det er konstatert ovenfor. Dersom du er innebygger i et land som tilhører det europeiske økonomiske samarbeidsområde («EØS») eller i Sveits og har noen spørsmål, bekymringer eller klager angående FAF-Gruppens overholdelse av Safe Harbor-rammeverket, vennligst ta kontakt med FAF-Gruppens utpekte personvernansvarlige på e-post: som overvåker FAF-Gruppens oppfyllelse av databeskyttelseslover, som kan være påkrevd av diverse statlige, føderale og internasjonale lover relatert til alle og ethvert nettsted drevet av og på vegne av FAF-Gruppen. Dersom en klage eller konflikt ikke kan løses gjennom FAF-Gruppens interne fremgangsmåter, går FAF-Gruppen med på å løse konflikten for EUs og/eller Sveits autoriteter for databeskyttelse («EU/Swiss DPA s») og fungere som en uavhengig regressmekanisme («IRM») for konfliktløsning. 27. Internasjonale personvernerklæringer SFAFT BV, en av SUBWAY -Gruppens partnere, oppfordrer deg til å lese ditt lands personvernerklæring på For å se ditt lands personvernerklæring, vennligst besøk: Øverst på siden, klikk på «CHANGE COUNTRY or REGION», som tar deg til siden «EXPLORE OUR WORLD». For å velge land trykk på landets navn, deretter går du nederst på ditt lands side og klikker på lenken for personvernerklæringen for å se den personvernerklæring for nettsiden som gjelder for ditt land. 28. Endringer i vår personvernerklæring Fra tid til annen vil SFAFT BV oppdatere denne personvernerklæringen. Når SFAFT BV legger inn endringer i denne personvernerklæringen, vil vi også endre «SIST OPPDATERT»-datoen for denne personvernerklæringen. Hvis det er vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil SFAFT BV varsle deg via e-post, eller ved hjelp av en melding på vår hjemmeside. SFAFT BV oppfordrer deg til å lese denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for å være informert om hvordan SFAFT BV beskytter din personlige informasjon og for å være oppmerksom på eventuelle endringer i vår personvernerklæring. Din fortsatte bruk av nettstedet etter publisering av enhver endret personvernerklæring skal utgjøre ditt samtykke til å være bundet av disse endringene. Denne personvernerklæringen er innlemmet i alle vilkår og betingelser som gjelder for de enkelte nettsteder og eventuelle programmer eller tjenester som drives eller forvaltes på vegne av SFAFT BV. Eventuelle endringer i retningslinjene for personvern trer i kraft umiddelbart etter å ha blitt lagt ut av SFAFT BV.

16 29. Vilkår og betingelser for bruk av nettsted Vilkårene og betingelsene som regulerer din bruk av dette nettstedet som finnes på: https://www.subway.no/no/bruksvilkar inneholder viktige bestemmelser som fraskriver og unntar FWH, SUBWAY -Gruppen, og dets annonserings virksomheter, FAF-Gruppen, ethvert ansvar angående din bruk av nettstedet vårt og bestemmelser som fastsetter gjeldende lov og eksklusive jurisdiksjon for løsning av eventuelle tvister angående bruk av dette nettstedet. Hver av disse bestemmelsene gjelder for alle tvister som måtte oppstå i forbindelse med denne personvernerklæringen, samt innhenting, bruk og forvaltning av dine personopplysninger, og har samme gyldighet og effekt som om de hadde blitt gjengitt direkte i denne personvernerklæringen.

PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT

PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT Barnevaktnett tar ditt personvern veldig på alvor, og vil behandle og bruke informasjonen om deg på en sikker måte. For å sikre personvernet ditt vil Barnevaktnett alltid

Detaljer

PERSONVERNPOLICY. Sist oppdatert den 15. januar 2010

PERSONVERNPOLICY. Sist oppdatert den 15. januar 2010 PERSONVERNPOLICY Sist oppdatert den 15. januar 2010 Hva denne policyen omfatter Denne personvernpolicyen for gjester ("Policyen") beskriver hvordan vi i Rezidor Hotel Group, via vårt danske selskap Rezidor

Detaljer

Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte oss ved «Kontakt».

Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte oss ved «Kontakt». Personvern vilkår Om Velkommen til Hoopla, Hoopla AS ( Selskapet, Vi og/eller Vår ) gjør det mulig for mennesker å planlegge, promotere og selge billetter til et Arrangement. Vi gjør det enkelt for alle

Detaljer

Personvernerklæring 1. Innledning 2. Når innhenter vi personlige opplysninger? 3. Hvilken personlig informasjon innhenter vi fra deg?

Personvernerklæring 1. Innledning 2. Når innhenter vi personlige opplysninger? 3. Hvilken personlig informasjon innhenter vi fra deg? Personvernerklæring 1. Innledning Vi er Supplies Distributors SA, som har registrert kontor i rue Louis Blériot 5, 4460 Grâce-Hollogne, registrert i handelsregisteret i Liège under nr. 208.795, MVA-nr.

Detaljer

Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator

Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator Personvern er viktig for oss i Lexmark Norge, som er en filial av Lexmark Nordic L.L.C. Vi erkjenner at du har behov for tilfredsstillende vern og håndtering

Detaljer

VILKÅR FOR BRUK AV PREODAY APP OG E-HANDELSLØSNING

VILKÅR FOR BRUK AV PREODAY APP OG E-HANDELSLØSNING VILKÅR FOR BRUK AV PREODAY APP OG E-HANDELSLØSNING Ved å sette opp og lage en Preoday App og E-handelsløsning for ditt utsalgssted eller restaurant godtar du disse vilkårene. Hvis du ikke godtar vilkårene,

Detaljer

Det er forventet at du forandrer størrelsen på bilder før du laster dem opp, og ikke endrer størrelsen på dem på siden. Dette har 3 fordeler:

Det er forventet at du forandrer størrelsen på bilder før du laster dem opp, og ikke endrer størrelsen på dem på siden. Dette har 3 fordeler: BETINGELSER OG VILKÅR Lagewebside.no er underlagt disse betingelser og vilkår. Ved å bruke nettsiden og deres funksjonaliteter sier du deg enig i de følgende vilkårene, fra første gang du oppretter en

Detaljer

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN Områder dekket av retningslinjene. Disse retningslinjene for personvern ("retningslinjene") beskriver hvordan vi i Rezidor Hotel Group gjennom vårt danske selskap Rezidor

Detaljer

Håndtering av personlig informasjon

Håndtering av personlig informasjon Håndtering av personlig informasjon Håndtering av personlig informasjon Du kan alltid besøke vår hjemmeside for å få informasjon og lese om våre tilbud og kampanjer uten å oppgi noen personopplysninger.

Detaljer

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt.

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt. RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt. Vi er forpliktet til å sikre

Detaljer

Personvern hos Klarna AB

Personvern hos Klarna AB Personvern hos Klarna AB Klarna AB ("Klarna"), org.nr 556737-0431, behandler personopplysninger med største omsorg. Behandling av personopplysninger gjøres innenfor rammen av tilbudet og utførelsen av

Detaljer

Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi

Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi 1. Hva omfavner denne policyen? Denne policyen dekker dine handlinger hva angår Tikkurila sine digitale tjenester. Policyen dekker ikke

Detaljer

Vemma Europes personvernerklæring

Vemma Europes personvernerklæring Vemma Europes personvernerklæring Vemma Europe forstår at du er opptatt av hvordan informasjon om deg blir behandlet og fordelt, og vi setter pris på at du stoler på at vi gjør det forsiktig og fornuftig.

Detaljer

Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS

Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS SPESIALISTER REKRUTTERER SPESIALISTER Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS Innhold Vårt engasjement ovenfor personvern Hvilke personlige opplysninger samler vi inn? Hvem deler vi personopplysninger

Detaljer

Personvernerklæring. Hva slags personlig informasjon som innhentes

Personvernerklæring. Hva slags personlig informasjon som innhentes Personvernerklæring Kelly Services, Inc. og dets tilknyttede selskaper («Kelly Services» eller «Kelly») respekterer personvernet og er innforstått med at du har visse rettigheter når personlig informasjon

Detaljer

2.5 Hvordan kan du sjekke bruken av personopplysningene dine? Hva er rettighetene dine?

2.5 Hvordan kan du sjekke bruken av personopplysningene dine? Hva er rettighetene dine? Personvern hos VIA EGENCIA Denne personvernerklæringen gjelder for databehandling som foretas av VIA EGENCIA Norway, organisasjonsnummer 981 620 550, postadresse Postboks 1353 Vika, 0113 Oslo, Norway.

Detaljer

Honda Maris Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler

Honda Maris Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda Maris Pay & Go Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda anerkjenner viktigheten av ærlig og ansvarlig bruk av dine personlige opplysninger. Personvernerklæringen og policyen for

Detaljer

Personvernerklæring Samtykke Direktechat Informasjonskapsler Skreddersydde e-poster til markedsføringsformål

Personvernerklæring Samtykke Direktechat Informasjonskapsler Skreddersydde e-poster til markedsføringsformål Personvernerklæring Det kan hende at denne personvernerklæringen («Personvernerklæringen») endres fra tid til annen. Vi kommer ikke nødvendigvis til å melde fra om endringer, så sørg for at du besøker

Detaljer

UPS: Personvernerklæring

UPS: Personvernerklæring UPS: Personvernerklæring Effektiv dato: 1. januar 2012 Vi i United Parcel Service, Inc., sammen med våre datterselskaper og tilknyttede bedrifter (samlet kalt "UPS"), respekterer personvernet ditt. Denne

Detaljer

ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK

ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK Tilleggsvilkår for bruk av Acrobat.com Sist oppdatert 18. juni 2014. Erstatter fullstendig versjon av 2. mai 2013. ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK Uttrykk skrevet

Detaljer

Honda MaRIS Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler

Honda MaRIS Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda MaRIS Pay & Go Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda anerkjenner viktigheten av ærlig og ansvarlig bruk av dine personlige opplysninger. Denne Personvernerklæringen og policyen

Detaljer

Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for personvern Retningslinjer for personvern Skriv ut Lagre PDF Oppdatert: 11 januar 2012 Disney Club Penguin ( Club Penguin ) drives og presenters for brukere på ethvert sted av Disney Online Studios Canada Inc. (tidligere

Detaljer

Personvernpolicy for forbrukerkunder

Personvernpolicy for forbrukerkunder Personvernpolicy for forbrukerkunder 1. Kontrollør av filer med personlige data Tikkurila Norge AS (heretter kalt Tikkurila) Stanseveien 25 0976 Oslo Tlf.: (+47) 22 80 32 90 Faks: (+47) 22 80 32 91 2.

Detaljer

Plus500UK Limited. Personvernpolitikk

Plus500UK Limited. Personvernpolitikk Plus500UK Limited Personvernpolitikk Personvernpolitikk Plus500s personvernerklæring Beskyttelse av personvernet og sikring av den personlige og finansielle informasjonen til våre klienter og webområdegjester

Detaljer

Johnson Controls personvernerklæring

Johnson Controls personvernerklæring Johnson Controls personvernerklæring Johnson Controls, Inc. og deres tilknyttede selskaper (i sin helhet kalt Johnson Controls, vi, oss eller vår) tar personvern på alvor og er forpliktet til å behandle

Detaljer

RPM INTERNATIONAL INC. OG DETS DATTER- OG DRIFTSSELSKAPER KUNNGJØRING OM PERSONVERN IHT. SAFE HARBOR-PRINSIPPENE. GYLDIG FRA OG MED: 12.

RPM INTERNATIONAL INC. OG DETS DATTER- OG DRIFTSSELSKAPER KUNNGJØRING OM PERSONVERN IHT. SAFE HARBOR-PRINSIPPENE. GYLDIG FRA OG MED: 12. RPM INTERNATIONAL INC. OG DETS DATTER- OG DRIFTSSELSKAPER KUNNGJØRING OM PERSONVERN IHT. SAFE HARBOR-PRINSIPPENE GYLDIG FRA OG MED: 12. august 2015 Denne kunngjøringen beskriver prinsippene som RPM International

Detaljer

Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være

Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være utenfor vår kontroll, og vi kan ikke garantere at du vil ha

Detaljer

Personvernpolicy for markedsføringsregister

Personvernpolicy for markedsføringsregister Personvernpolicy for markedsføringsregister 1. Kontrollør av filer med personlige data Tikkurila Norge AS (heretter kalt Tikkurila) Stanseveien 25 0976 Oslo Tlf.: (+47) 22 80 32 90 Faks: (+47) 22 80 32

Detaljer

Personvern og sikkerhet

Personvern og sikkerhet Personvern og sikkerhet Formålet med personvern er å verne om privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. Behandlingen av personopplysninger

Detaljer

Johnson Controls bindende konsernregler for personvern

Johnson Controls bindende konsernregler for personvern Johnson Controls bindende konsernregler for personvern Innhold 1. Introduksjon 2. Omfang og anvendelse 3. Åpenhet og merknader 4. Rettferdighet og formålsbegrensning 5. Datakvalitet og forholdsmessighet

Detaljer

Hvilken ferietype er du? PERSONVERN

Hvilken ferietype er du? PERSONVERN Hvilken ferietype er du? PERSONVERN Arrangøren av denne konkurransen er det nasjonale kroatiske nasjonale turistbyrået - Croatian National Tourist Board (CNTB). Siden du er inne på og denne løsningen drives

Detaljer

Avinors Retningslinjer

Avinors Retningslinjer Avinors Retningslinjer PERSONVERN, COOKIES OG MARKEDSFØRING Oppdatert 18. september 2015 Innhold 1. Behandlingsansvarlig... 2 2. Behandling av personopplysninger... 2 3. Nærmere om Avinors Digitale Reisefølge

Detaljer

VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET.

VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET. VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET. VILKÅR FOR BRUK AV NETTSTED Disse vilkårene for bruk (sammen med dokumentene som er referert til her) forteller deg betingelsene

Detaljer

Personvernerklæ ring. Gyldighetsdato: [04/01/2012]

Personvernerklæ ring. Gyldighetsdato: [04/01/2012] Personvernerklæ ring Gyldighetsdato: [04/01/2012] HTC respekterer ditt privatliv. HTC Corporation HTC Corporation of No. 23 Xinghua Road, Taoyuan City and County 330, Taiwan, Republic of China (e-postadresse:

Detaljer

GENERELLE BRUKERVILKÅR FOR mypku

GENERELLE BRUKERVILKÅR FOR mypku GENERELLE BRUKERVILKÅR FOR mypku Disse generelle brukervilkårene ("Vilkår") angir de vilkår som gjelder mellom deg som bruker ("Brukeren") og Nutricia Norge AS org. nr. 880346792, Holbergsgate 21, N-0166

Detaljer

Personopplysningene som innhentes av oss er som følger:

Personopplysningene som innhentes av oss er som følger: PERSONVERNERKLÆRING OG INFORMASJON OM INFORMASJONSKAPSLER Denne personvernerklæringen er styrende for all innhenting, lagring og bruk av personopplysninger som skjer via nettstedet www.vmall.eu/no («nettstedet»).

Detaljer

2.1 Lisens. Betinget av din overholdelse av disse tilleggsbetingelsene, kan du få tilgang til og bruke tjenestene.

2.1 Lisens. Betinget av din overholdelse av disse tilleggsbetingelsene, kan du få tilgang til og bruke tjenestene. Tilleggsbetingelser for bruk av Document Cloud Sist oppdatert 7. april 2015. Erstatter versjonen fra 18. juni 2014, i sin helhet. Begreper som brukes i disse tilleggsbetingelsene for Document Cloud («tilleggsbetingelsene»)

Detaljer

2.3 Angi navn, e-post adresse og kontoinformasjon (navn, kontonummer, clearingnummer, bank) eller kredittkort.

2.3 Angi navn, e-post adresse og kontoinformasjon (navn, kontonummer, clearingnummer, bank) eller kredittkort. ALMINNELIGE VILKÅR 1. Velkommen til vår webside www.groupon.no 1.1 Groupon drives av Citydeal - Groupon Norge, org. nr.: 995215888, Sandakerveien 118, 0484 Oslo. Her kan Du som kunde (heretter kalt "Du")

Detaljer

Webhotell 1. FORUTSETNINGER 2. BESKRIVELSE AV TJENESTEN. Disse betingelsene er sist revidert April 2011.

Webhotell 1. FORUTSETNINGER 2. BESKRIVELSE AV TJENESTEN. Disse betingelsene er sist revidert April 2011. Webhotell Disse betingelsene er sist revidert April 2011. 1. FORUTSETNINGER Tjenestevilkårene inneholder denne avtalen, standard betingelsene for det bestilte produkt samt informasjon oppgitt av kunde

Detaljer

PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO

PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO Dato: [31.7.2014 ] 1. Om SPiD og LINIO.NO LINIO.NO er en markedsplass hvor ulike selgere kan markedsføre og selge sine varer. SPiD er en tjeneste som tilbyr innloggings- og

Detaljer

Vilkår for abonnement og bruk av Dagsavisens tjenester

Vilkår for abonnement og bruk av Dagsavisens tjenester ABONNEMENTSVILKÅR Vilkår for abonnement og bruk av Dagsavisens tjenester Sist oppdatert: 24.oktober 2014 1 INNLEDNING Disse vilkårene regulerer bruk av Dagsavisens tjenester som bruker ConnectID og abonnement

Detaljer

OpenLine Personvernmelding for Europaunionen (EU)

OpenLine Personvernmelding for Europaunionen (EU) OpenLine Personvernmelding for Europaunionen (EU) Northrop Grumman Corporation og dets datterselskaper og assosierte selskaper (heretter «Northrop Grumman» eller «Selskapet») har en langvarig forpliktelse

Detaljer

Kjøpsvilkår for Nettbutikk Butikkenes brukere kan være personer som fylte 18 år og er habile i henhold til loven.

Kjøpsvilkår for Nettbutikk Butikkenes brukere kan være personer som fylte 18 år og er habile i henhold til loven. KJØPSVILKÅR Salg i nettbutikken blir gjennomført på grunnlag av nettbutikkens Kjøpsvilkår som Kunden bør bli kjent med for han/henne legger inn bestilling. Sending av bestillingen betraktes som godkjenning

Detaljer

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installasjon og aktivering Tidligere versjon Installasjon Du trenger ikke å avinstallere den tidligere versjonen av F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller innstillingene

Detaljer

Etikk Gasnor AS: Gasnors forpliktelser:

Etikk Gasnor AS: Gasnors forpliktelser: Etikk Gasnor AS: Vi ser etikk som en integrert del av Gasnors virksomhet, og vi er fast bestemt på at Gasnor skal være kjent for høy etisk standard. Gasnors etiske retningslinjer beskriver kravene som

Detaljer

Revisjonsdato: I/A Policyeier: Brunswick Privacy-kontor

Revisjonsdato: I/A Policyeier: Brunswick Privacy-kontor Navn: Safe Harbor-personvernpolicy for ansatte Policy nummer: P.01.01 Avdelingens navn: Brunswick juridiske avdeling Side: 1 av 6 Orginal dato: 22. april 2013 Revisjonsdato: I/A Policyeier: Brunswick Privacy-kontor

Detaljer

Rapport om informasjonsforespørsler fra offentlige myndigheter

Rapport om informasjonsforespørsler fra offentlige myndigheter Rapport om sforespørsler fra offentlige myndigheter. juli. desember Apple tar ansvaret for å beskytte svært alvorlig, og vi jobber hardt for å kunne tilby markedets sikreste maskinvare, programvare og

Detaljer

Bruksvilkår for nettside

Bruksvilkår for nettside Bruksvilkår for nettsiden/servicevilkår for imerchant Connect. Bruksvilkår for nettside MERKNAD. VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE. VED TILGANG TIL DENNE SIDEN OG ENHVER SIDE DERAV, SIER

Detaljer

Tilkoblingsbehandling Brukerhåndbok

Tilkoblingsbehandling Brukerhåndbok Tilkoblingsbehandling Brukerhåndbok 1.0. utgave NO 2010 Nokia. Alle rettigheter forbeholdt. Nokia, Nokia Connecting People og Nokia Original Accessories-logoen er varemerker eller registrerte varemerker

Detaljer

Konkurransen «#StarlockMoment» Konkurranseregler

Konkurransen «#StarlockMoment» Konkurranseregler Konkurransen «#StarlockMoment» Konkurranseregler Innledning Del ditt #StarlockMoment med oss, og opplev unike øyeblikk fra mange andre land! Som takk får de 1000 første deltakerne et sagblad av typen Starlock

Detaljer

BBM CHANNELS ADDENDUM (TILLEGG)

BBM CHANNELS ADDENDUM (TILLEGG) BBM CHANNELS ADDENDUM (TILLEGG) Velkommen til BBM Channels, et sosialt nettverkstilbud innenfor BBM som utvider nettverket ditt ut over dine familie- og vennekrets og gjør det mulig for deg å komme i kontakt

Detaljer

Vanlige spørsmål. GallupPanelet. TNS Panel-app. TNS Juni 2015 v.1.3

Vanlige spørsmål. GallupPanelet. TNS Panel-app. TNS Juni 2015 v.1.3 Vanlige spørsmål Innhold 1 Hvor kan man laste ned appen 1 2 Vanlige spørsmål 03-19 3 Begrensninger i GallupPanel-app v. 2.3.2 20 4 Kontakt oss 21 2 Hvor kan man laste ned GallupPanel-appen? For ios kan

Detaljer

Personvernserklæring

Personvernserklæring Personvernserklæring Introduksjon Dette dokumentet er Personvernserklæringen til Travian Games GmbH, Wilhelm-Wagenfeld Straße 22, 80807 München, Tyskland. Den omfatter alle selskap som tilhører Travian

Detaljer

NORGE. Patentstyret (12) SØKNAD (19) NO (21) 20101728 (13) A1. (51) Int Cl. G06Q 20/00 (2006.01)

NORGE. Patentstyret (12) SØKNAD (19) NO (21) 20101728 (13) A1. (51) Int Cl. G06Q 20/00 (2006.01) (12) SØKNAD (19) NO (21) 1728 (13) A1 NORGE (1) Int Cl. G06Q /00 (06.01) Patentstyret (21) Søknadsnr 1728 (86) Int.inng.dag og søknadsnr (22) Inng.dag.12. (8) Videreføringsdag (24) Løpedag.12. () Prioritet.03.04,

Detaljer

De involverte rettigheter og plikter i det å være medlem av Qassa er oppført trinnvis nedenfor.

De involverte rettigheter og plikter i det å være medlem av Qassa er oppført trinnvis nedenfor. Qassa.no er et produkt av Qassa NORWAY B.V. Postbus 120 3890 AC Zeewolde Tel: +31 (0)36 539 78 65 Faks: +31 (0) 36-5227015 De involverte rettigheter og plikter i det å være medlem av Qassa er oppført trinnvis

Detaljer

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Rapportering - Generelt Rapportering - Sikkerhet og fortrolighet Tips og beste praksis

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Rapportering - Generelt Rapportering - Sikkerhet og fortrolighet Tips og beste praksis Om EthicsPoint Rapportering - Generelt Rapportering - Sikkerhet og fortrolighet Tips og beste praksis Om EthicsPoint Hva er EthicsPoint? EthicsPoint er et omfattende og konfidensielt rapporteringsverktøy

Detaljer

Hva vet appen om deg? Catharina Nes, seniorrådgiver i Datatilsynet

Hva vet appen om deg? Catharina Nes, seniorrådgiver i Datatilsynet Hva vet appen om deg? Kartlegging av personvernutfordringer knyttet til mobilapplikasjoner Catharina Nes, seniorrådgiver i Datatilsynet Hvorfor en undersøkelse om apper? Bruk av mobilapplikasjoner øker

Detaljer

UNIBLUE PARTNERAVTALE

UNIBLUE PARTNERAVTALE Sist oppdatert: 02/04/2013. UNIBLUE PARTNERAVTALE 1. Innledning 1.1. Denne partneravtalen (heretter "Avtalen") inngås mellom Uniblue Systems Ltd., Orange Point, Dun Karm Street, B'Kara By- Pass, Birkirkara,

Detaljer

Parental Controls. Versjon: 6.0. Brukerhåndbok

Parental Controls. Versjon: 6.0. Brukerhåndbok Parental Controls Versjon: 6.0 Brukerhåndbok Publisert: 2012-06-27 SWD-20120627161745234 Innhold... 4 Krav... 4 Om foreldrekontroll... 4 Jeg har glemt PIN-koden for foreldrekontroll... 5 Juridisk merknad...

Detaljer

Vilkår for MobilePay by Danske Bank

Vilkår for MobilePay by Danske Bank Vilkår for MobilePay by Danske Bank Innledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (heretter kalt MobilePay) fra Danske Bank som kan lastes ned som en applikasjon på mobile enheter. Danske

Detaljer

Brukerhåndbok for IM og tjenesten Presence på Cisco Unified Communications Manager, versjon 9.0(1)

Brukerhåndbok for IM og tjenesten Presence på Cisco Unified Communications Manager, versjon 9.0(1) Brukerhåndbok for IM og tjenesten Presence på Cisco Unified Communications Manager, versjon 9.0(1) Utgitt første gang: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose,

Detaljer

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Rapportering Generelt Rapporteringssikkerhet og konfidensialitet Tips og beste praksis

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Rapportering Generelt Rapporteringssikkerhet og konfidensialitet Tips og beste praksis Om EthicsPoint Rapportering Generelt Rapporteringssikkerhet og konfidensialitet Tips og beste praksis Om EthicsPoint Hva er EthicsPoint? EthicsPoint er en omfattende og konfidensiell rapporteringsverktøy

Detaljer

Lærebok. Opplæring i CuraGuard. CuraGuard Opplæringsbok, - utviklet av SeniorSaken -

Lærebok. Opplæring i CuraGuard. CuraGuard Opplæringsbok, - utviklet av SeniorSaken - Lærebok Opplæring i CuraGuard 1 Med dette heftet gis en innføring i hvordan bruke CuraGuard og andre sosiale medieplattformer med fokus på Facebook. Heftet er utviklet til fri bruk for alle som ønsker

Detaljer

IKT-reglement for Norges musikkhøgskole

IKT-reglement for Norges musikkhøgskole IKT-reglement for Norges musikkhøgskole Norges musikkhøgskole (NMH) er forpliktet til å kontrollere risiko og håndtere informasjon og tekniske ressurser på en sikker måte. Når du får tilgang til disse

Detaljer

Digital postkasse til innbyggere

Digital postkasse til innbyggere Digital postkasse til innbyggere Digital postkasse til innbyggere Difi har på vegne av hele offentlig sektor inngått kontrakter med e-boks og Digipost om digital postkasse til innbyggere. Mot slutten av

Detaljer

Skytjenester. Forside og Databehandleravtale. Telenor Norge

Skytjenester. Forside og Databehandleravtale. Telenor Norge Skytjenester Forside og Databehandleravtale Telenor Norge FORSIDE TIL AVTALE Det bekreftes med dette at det i dag den er inngått avtale mellom Telenor Norge AS, Snarøyveien 30, 1331 Fornebu, orgnr. 976

Detaljer

Installeringsveiledning for smarttelefoner. McAfee All Access

Installeringsveiledning for smarttelefoner. McAfee All Access Installeringsveiledning for smarttelefoner McAfee All Access OPPHAVSRETT Copyright 2010 McAfee, Inc. Med enerett. Ingen deler av denne utgivelsen kan reproduseres, overføres, kopieres, lagres i et gjeninnhentingssystem

Detaljer

«SAP» betyr SAP-selskapet som du har inngått avtale med om tjenesten.

«SAP» betyr SAP-selskapet som du har inngått avtale med om tjenesten. Tjenestenivåprogram for Ariba Commerce Cloud-tjenester Tilgjengelighetsgaranti for tjenester Sikkerhet Diverse 1. Tilgjengelighetsgaranti for tjenester a. Bruk. Tilgjengelighetsgarantien for tjenester

Detaljer

BETINGELSER OG VILKÅR FOR BLACKBERRY-ID

BETINGELSER OG VILKÅR FOR BLACKBERRY-ID BETINGELSER OG VILKÅR FOR BLACKBERRY-ID FOR Å ETABLERE EN BLACKBERRY-ID-KONTO OG FÅ ADGANG TIL TJENESTER SOM KREVER AT DU HAR EN BLACKBERRY-ID-KONTO, MÅ DU (1) FULLFØRE REGISTRERINGSPROSESSEN FOR EN BLACKBERRY-ID-KONTO

Detaljer

BlackBerry-ID-avtale

BlackBerry-ID-avtale BlackBerry-ID-avtale BlackBerry-ID-avtalen eller "avtalen" utgjør en juridisk bindende avtale mellom Research In Motion Limited, eller underselskapet eller partneren som er beskrevet i BBSLA for din jurisdiksjon

Detaljer

Personvernserklæring

Personvernserklæring Personvernserklæring Introduksjon Dette dokumentet er Personvernserklæringen til Travian Games GmbH, Wilhelm-Wagenfeld Straße 22, 80807 München, Tyskland (heretter betegnet som TRAVIAN GAMES ). Den omfatter

Detaljer

BRUKSVILKÅR Vi ber deg lese nøye igjennom disse vilkårene før du bruker nettstedet:

BRUKSVILKÅR Vi ber deg lese nøye igjennom disse vilkårene før du bruker nettstedet: BRUKSVILKÅR Vi ber deg lese nøye igjennom disse vilkårene før du bruker nettstedet: Genworth Financial-familien av selskaper som tilbyr forsikrings- og finanstjenester ("Genworth Financial") leverer disse

Detaljer

Mobile Connect Pro. Aktiver din konto. Inkludert 200 MB data per måned i 3 år. Mobile Broadband

Mobile Connect Pro. Aktiver din konto. Inkludert 200 MB data per måned i 3 år. Mobile Broadband Mobile Connect Pro Aktiver din konto Mobile Broadband Inkludert 200 MB data per måned i 3 år Velkommen til HP Mobile Connect Pro HP Mobile Connect Pro er en minimumskontrakt med mobilt bredbånd som leveres

Detaljer

Rapport om utlevering av informasjon til myndighetene

Rapport om utlevering av informasjon til myndighetene Rapport om utlevering av informasjon til myndighetene. januar. juni Det er svært viktig for Apple å beskytte dine data, og vi jobber hardt for å kunne tilby markedets sikreste maskinvare, programvare og

Detaljer

Denne lisensavtalen for sluttbrukere gjelder for deg hvis du har ervervet produktet utenfor USA og Canada.

Denne lisensavtalen for sluttbrukere gjelder for deg hvis du har ervervet produktet utenfor USA og Canada. Denne lisensavtalen for sluttbrukere gjelder for deg hvis du har ervervet produktet utenfor USA og Canada. Denne lisensavtalen for sluttbrukere ( Lisensavtalen ) er en juridisk avtale mellom deg og TomTom

Detaljer

Akseptskjema for Investeringstjenester. Juridisk Enhet

Akseptskjema for Investeringstjenester. Juridisk Enhet Akseptskjema for Investeringstjenester Juridisk Enhet Akseptskjema for Investeringstjenester Juridisk Enhet Skriv inn navnet og adressen til den juridiske entiteten som ønsker å bli kunde hos DEGIRO nedenfor.

Detaljer

EUROPEISK POLICY FOR ABO-NETTSTEDER

EUROPEISK POLICY FOR ABO-NETTSTEDER EUROPEISK POLICY FOR ABO-NETTSTEDER 1 For å øke bevisstheten om Amway, Amways produkter og forretningsmuligheten Amway tilbyr, og for å støtte ABOer og medlemmer med utviklingen av egen Amway forretning,

Detaljer

Staples EthicsLink - vanlige spørsmål

Staples EthicsLink - vanlige spørsmål Staples EthicsLink - vanlige spørsmål Innledning Formålet med dette dokumentet er å informere Staples-ansatte om bedriftens hjelpelinje for etikk og overholdelse, kjent som "Staples EthicsLink," samt betingelsene

Detaljer

Tjenesten leveres av SBS Discovery AS ( SBS Discovery ), Nydalen Allé 37, 0484 Oslo, org.nr: 831 193 042.

Tjenesten leveres av SBS Discovery AS ( SBS Discovery ), Nydalen Allé 37, 0484 Oslo, org.nr: 831 193 042. 1 Avtaleinngåelse Disse vilkårene ( Brukervilkårene ) utgjør avtalen mellom deg og SBS Discovery ( Avtalen ), og regulerer din bruk av SBS Discoverys tjeneste ( Tjenesten ), slik denne til hver tid leveres

Detaljer

Installeringsveiledning for tablet-enheter. McAfee All Access

Installeringsveiledning for tablet-enheter. McAfee All Access Installeringsveiledning for tablet-enheter McAfee All Access OPPHAVSRETT Copyright 2010 McAfee, Inc. Med enerett. Ingen deler av denne utgivelsen kan reproduseres, overføres, kopieres, lagres i et gjeninnhentingssystem

Detaljer

Brukerbetingelser CATSJ

Brukerbetingelser CATSJ Brukerbetingelser CATSJ 1. Fastsettelse av betingelser 1.1. Disse forholdene ("Vilkårene") for bruk av CATSJs applikasjon ("App") regulerer forholdet mellom CATSJ og deg. 1.2. Forholdene må aksepteres

Detaljer

Standardvilkår for våre tjenester

Standardvilkår for våre tjenester Standardvilkår for våre tjenester 1 Innledning 1.1 Standardvilkår for våre tjenester etc. (Standardvilkår) Disse standardvilkårene gjelder for tjenester som leveres av de nedenfor nevnte norske PwC selskaper.

Detaljer

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Installasjon og aktivering Tidligere versjon Installasjon Aktivering Starte produktet Hvis du har en tidligere versjon av F-Secure Mobile Security installert,

Detaljer

Brevkontroll - TVNorge WebTV - Internettbaserte TV-tjenester - Vedtak

Brevkontroll - TVNorge WebTV - Internettbaserte TV-tjenester - Vedtak TVNorge AS Postboks 4800 Nydalen 0422 OSLO Deres referanse Vår referanse (bes oppgitt ved svar) Dato 11/00442-5/FUE 2. august 2011 Brevkontroll - TVNorge WebTV - Internettbaserte TV-tjenester - Vedtak

Detaljer

Express import-system

Express import-system Express import-system Enkel guide for mottakere TNTs Express Import-system TNTs Express Import-system gjør det enkelt for deg å få dokumenter, pakker eller paller hentet fra 168 land. Du starter som mottaker

Detaljer

(12) PATENT (19) NO (11) 330271 (13) B1 NORGE. (51) Int Cl. Patentstyret

(12) PATENT (19) NO (11) 330271 (13) B1 NORGE. (51) Int Cl. Patentstyret (12) PATENT (19) NO (11) 3271 (13) B1 NORGE (1) Int Cl. G06Q /00 (06.01) Patentstyret (21) Søknadsnr 08 (86) Int.inng.dag og søknadsnr (22) Inng.dag.03.04 (8) Videreføringsdag (24) Løpedag.03.04 () Prioritet

Detaljer

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser for salg Vennligst les disse vilkårene og betingelsene nøye. Du forstår at ved å sende elektronisk utstyr, godtar du å være bundet av disse vilkårene og betingelsene

Detaljer

Brukerhåndbok Min Side

Brukerhåndbok Min Side Brukerhåndbok Min Side Innholdsfortegnelse Hva er Min Side... 3 Komme i gang med MinSide... 4 Forutsetninger... 4 Firmainnstillinger i Xakt... 4 Innlogging... 6 Medlemsnr/Fødselsdato... 6 Epostadresse/Medlemsnr...

Detaljer

Du må være minst 13 år for å bruke tjenesten selvstendig som egen bruker, men der er ingen aldersgrense ved bruk sammen med foresatte.

Du må være minst 13 år for å bruke tjenesten selvstendig som egen bruker, men der er ingen aldersgrense ved bruk sammen med foresatte. Brukerbetingelser Ved å gå inn på eller bruke Gjesteboka sitt nettsted, Gjesteboka sin tjeneste, eller noen applikasjoner (inkludert mobile applikasjoner) gjort tilgjengelig av Gjesteboka, godtar du å

Detaljer

Deres referanse Vår referanse Dato 15/01099-1/JSK 22.10.2015

Deres referanse Vår referanse Dato 15/01099-1/JSK 22.10.2015 Se mottakerliste Deres referanse Vår referanse Dato 15/01099-1/JSK 22.10.2015 Safe Harbor - Informasjon til berørte virksomheter om EU-domstolens avgjørelse om Safe Harbor-beslutningen - Konsekvensene

Detaljer

Konkurransevilkår for «Spain in Detail» - «España en Detalle»

Konkurransevilkår for «Spain in Detail» - «España en Detalle» Konkurransevilkår for «Spain in Detail» - «España en Detalle» 1. DEFINISJONER 1.1. Konkurranse: Henviser til konkurransen «Spain in Detail/España en Detalle» i regi av Turespaña. Trekningen av en vinner

Detaljer

Tjenestebeskrivelse Sporing og gjenoppretting for bærbar PC og Ekstern sletting av data

Tjenestebeskrivelse Sporing og gjenoppretting for bærbar PC og Ekstern sletting av data Tjenestebeskrivelse Sporing og gjenoppretting for bærbar PC og Ekstern sletting av data Tjenesteoversikt Dell er glad for å kunne tilby tjenesten Sporing og gjenoppretting og tjenesten Ekstern sletting

Detaljer

Innholdsfortegnelse Side

Innholdsfortegnelse Side Trygg På Nett Forsikringsvilkår av 01.04.2016 Innholdsfortegnelse Side 1. Trygg På Nett 3 1.2 Definisjoner 3 1.3 Hvem forsikringen gjelder for 3 2. Forsikringsdekningen Identitetstyveri 3 2.1 Hvor og når

Detaljer

Produktinformasjon WIPS publiseringsløsning

Produktinformasjon WIPS publiseringsløsning Enkel og effektiv publisering på på nett! Produktinformasjon WIPS publiseringsløsning WIPS publiseringsløsninger - Oversikt WIPS Start Standard PRO PRO med intranett Fleksibel forside * * * * 1 stk designmal

Detaljer

MyFord Mobile cookies- og personvernerklæring

MyFord Mobile cookies- og personvernerklæring MyFord Mobile cookies- og personvernerklæring 1. Generell erklæring: Ford Motor Company, 1 American Road, Dearborn, Michigan 48126, USA, og dets tilknyttede selskaper respekterer privatlivet ditt og er

Detaljer